Take a look at my life 31

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Take a look at my life 31"

Transcriptie

1 Take a look at my life 31 De weekoverzichten zijn de laatste tijd wat saai omdat ik veel op Mirre ben en daardoor mijn mobiel vaak niet bij de hand heb. Ik vind het eigenlijk best heerlijk om niet steeds ermee bezig te zijn. Hij ligt eigenlijk altijd op mijn kamer tenzij ik graag muziek wil luisteren. Maand ag ben ik maar even wezen sporten, wist niets anders te doen. Of tenminste ik had ergens zin in, maar ook weer niet. Toen heb ik mezelf maar een beetje gedwongen om naar de sportschool te gaan. En na het sporten maar een appeltje eten en op de fiets naar huis.

2 Ik was weer een paar dagen bij Mirre, dit keer een paar hele andere dagen dan ik gewend ben. Meer mensen gesproken, wat erg gezellig was. Heel veel buiten genoten van het zonnetje. Lekker gewandeld met iemand die ook op Mirre rondloopt. Samen eten gemaakt. En deze ochtend dacht ik lekker bramen te plukken in de Permatuin van ze voor in mijn ontbijt. Heerlijk hoor vers fruit in mijn ontbijt.

3 Ik ging voor het eerst in de avond film kijken op mijn kamer bij Mirre, maar eigenlijk na een half uurtje was ik het zat en ben ik gaan slapen.

4 Ik hou van bloemen, zeker als ze deze mooie kleur hebben. Dit doet me denken aan Daan, daar ben ik dankbaar voor.

5 Weer zo,n mooie bloem, deze staan gewoon bij ons in de straat. Take a look at my life 30 Deze week is even helemaal anders dan normaal. Ik heb geen tijd gehad voor foto,s te maken omdat ik een hele bijzondere drukke week heb gehad. Het ging hier eigenlijk om 4 volle dagen. Hierover kan/wil ik niet vertellen. Wat ik wel kan vertellen is dat het me heel goed heeft gedaan de week en me

6 zoveel zelfvertrouwen heeft gegeven. Daarna was ik gewoon thuis en kon ik wel even wat rust gebruiken. Vrijdag heb ik dan ook bijna de hele dag me verstopt in bed, alleen hebben we nog even boodschappen gedaan. Zater dag hebben we eindelijk nieuwe steentjes gekocht voor het plekje van Daan. We hebben het hele plekje leeg gehaald en schoon gemaakt. Zijn mooie nieuwe steentjes neer gelegd. En heeft hij twee nieuwe knuffels gekregen, aangezien de andere lelijk geworden zijn. Zo worden er steeds even nieuwe knuffels neergezet. Deze stonden eerst bij ons op het rand van het bed. Nu mag Daan er steeds een tijdje van genieten.

7 Take a look at my life 29 Het is een volle week met foto,s geworden. Veel lekkere gezonde foodies en leuke natuur plaatjes. Het was een fijne relaxte week geweest. Zelfs op Mirre dit keer een rustige sessie gehad. Alleen wat gepraat en samen een wandeling gemaakt. Ik kon wel wat ontspanning gebruiken, daar hebben we samen dus voor gezorgd. Ik ben weer wat meer op mijn voeding aan het letten, dus een gezond ontbijtje is wel welkom. Havermout met banaan en wat honing.

8 Gezon de tussendoortjes gaan er ook steeds meer weer in. Lekkere kersen eten. Jammie.

9 Eigen lijk was ik maandag heel erg moe, toch sleepte ik me naar de sportschool. En zelfs op de fiets erheen, en terug. Daar nog even 20 minuten op de loopband, op rustig tempo gelopen. En 20 minuten op de fiets op wat snellere tempo gefietst.

10 Omdat het sporten toch een beetje teveel van het goede was en ik toch wel wilde bewegen ben ik de volgende dag maar een wandeling gaan maken. We hebben sinds een tijdje in onze achtertuin koeien staan. Zo gezellig die beestjes steeds vanuit huis te zien. Nu ben ik even wat dichterbij gaan bekijken.

11 Ook kwam ik langs het plukbos, nou ja het is meer een tuintje. Maar wel erg leuk om er even doorheen te lopen. Alleen de bramen die er hingen waren rijp, verder niets.

12 Dus ja dan maar even een handje bramen eten, heerlijk hoor.

13 Weer een heerlijk gezond ontbijtje van Griekse yoghurt met banaan en mango.

14 even naar de winkel geweest om even wat kopen voor tussendoor te kunnen eten. nemen naar Mirre, want daar is het best te eten als tussendoor dan Ben gezonde dingetjes te En makkelijk mee te lastig andere dingen alleen fruit.

15 En dan ben ik weer bij Mirre en dus ook weer even wandelen in de avond. Op de terug weg voelde ik me alleen niet zo lekker, toen ging het ook nog regenen. Dus was ik blij dat ik terug was op Mirre. Ben toen later lekker gaan douchen en op tijd me bed in gegaan.

16 Dit hangt altijd op de deur als er een groep is geweest op Mirre, dan krijgt iedereen de naam op de slaapkamer deur. Altijd in vrolijke kleuren.

17 Zater dag waren we uitgenodigd door vrienden voor een Bbq, ze hebben daar 3 leuke hondjes. Ik zette deze op de foto. Zulke lieve beestjes.

18 Even warm worden met een vuurtje, want het begon best wel wat fris te worden.

19 Nog even een stukje wandelen met z,n alle en de hondjes natuurlijk. Even naar het herten kamp. Zulke mooie beesten.

20 Nog even een foto van mijn schatje gemaakt en van de natuur. De potten met lichtjes vind ik ook zo leuk die bij onze vrienden op tafel stonden.

21 Vanmo rgen maakte ik een heerlijke gezonde smoothie. Met banaan, galia meloen, baby spinazie en wat Griekse yoghurt. Deze was erg lekker.

22 Samen met mijn liefje even een avond wandeling gemaakt, daar maakte ik deze mooie selfie. Vind hem echt geweldig geworden. Hier waren we boven op de Kardinge heuvel. Dus we hebben een aardig stukje geklommen. Houd jij van wandelen in de mooie natuur?

23 Take a look at my life 28 Een week om er nu maar even aan toe te geven dat mijn lichaam even helemaal op is. Toch natuurlijk de nodige dingen gedaan. Maar zodra ik de kans had om even niks te doen lag ik op bed tv te kijken. Of gewoon even heerlijk slapen overdag. Het is allemaal best veel de sessies met al die emoties die er bij komen kijken. Het is voor een goed doel, daarom ben ik ook blij dat ik deze kans heb aangepakt. Al is het soms weleens dat ik heel graag gewoon weg wil blijven daar en even gewoon niet wil voelen. Maar ik weet ook hoe het is om niet te voelen, dat was de reden waarom ik bij Mirre terecht kwam omdat ik juist weer wilde voelen. Dus ondanks ik het zwaar heb, is dit de juiste keuze geweest.

24 h, maandag kon even weer fijn geleden dat ik kunnen delen. Jeeee ik weer even met lieve Annelies knuffelen. En met elkaar gepraat. Dit was al weer een tijd er was, dus ook vele hoogte punten met haar Het was dus een hele fijne avond bij haar.

25 Wat is het toch een raar weer steeds, warm en ook vaak regen. De zon, ja dan krijg je een regenboog. Wat is dat toch mooi om te

26 zien. Donderdag was het weer tijd om naar Mirre te gaan, maar ik was redelijk vroeg in Emmen. Ben toen maar even een rondje gaan lopen, zag dat er markt was.

27 Toen naar het station gelopen, want daar zou de regiotaxi mij ophalen. Best lekker luxe hoor met de taxi, maar als de vakantie voorbij is ga ik gewoon weer met de bus. Die nu dus niet rijd. De taxi was ook vrij laat, dit keer was ik niet de enige die ze moest ophalen en wegbrengen. Normaal ben ik er in een kwartier, nu heeft het denk een half uur geduurd voordat ik bij Mirre was. Gelukkig had ik tijd zat om er te komen voor mijn afspraak.

28 Na een erg bevrijdende sessie was ik helemaal ontspannen en besloot heerlijk op de trampoline te gaan bijkomen ervan. Heb er een uurtje kunnen liggen, want toen begon het te regenen. De rest van de tijd binnen doorgebracht tot mijn taxi me kwam halen.

29 Laat thuis dus dat betekend makkelijk eten, even langs de snackbar geweest voor mijzelf. En daarna heerlijk thuis gegeten en me rust genomen.

30 ziet de meest prachtige dingen in de En bij Mirre kom ik soms zo tot rust gewoon opvalt. Kijk dan wat een mooie ook heel nieuwsgierig wat voor mooie Je natuur als je erop let. in de natuur dat me dit rups dit is. Dan ben ik vlinder dit zou worden.

31 Thuis me rust nemen, want dat kan ik wel gebruiken. Lekker op bed serie kijken. Inmiddels heb ik deze serie al weer uitgekeken. Wat doe jij als je lichaam even zegt stop en nu niet verder meer?

32 Take a look at my life 27 Veel genieten van buiten als het zo lekker weer is, nou thuis wat minder want op het balkon is het gewoon niet uit te houden. Maar als het lekker weer is gaat zeker wel de balkon deur open. Blijft genieten het uitzicht.

33 Als je dan even naar buiten gaat, kom je dit soort pluizenbollen tegen. Dacht jij gaat op de foto mee naar huis.

34 Dan weer even gezond doen met een bakje fruit, de meest heerlijk aardbeien en een banaantje.

35 maan, en dus een mooie Volle avond.

36 Deze week was ik even naar de kapper geweest, wilde mijzelf wel even verwennen. En het groeit altijd zo hard dat het gewoon nodig was. Even helemaal iets anders, ben er erg blij mee.

37 De eerste keer dit jaar, omdat het zo lekker weer is even aan de bbq. Dat was met z,n tweetjes heerlijk genieten.

38 Donde rdag was het weer tijd om naar Mirre te gaan. De dagen zijn even veranderd omdat ze nu vakantie weken hebben. En het juist heel druk is met gezinnen.

39 Wacht en op de regio taxi in Emmen dus maar even wat eten. Later bleek dat ik daar op het stoepje aan het wachten was, en mijn taxi ook al stond te wachten. Ik was vroeger dan ik had verwacht maar zij dus ook. Dus had niet door dat ze er al was. Bij Mirre kwam ik dus aan in de drukte van gezinnetjes met de meest mooie kindjes. Eerst was het nog genieten op afstand, maar had er ook wel heel veel moeite mee. Ik als onzichtbare mama al die mooie gezinnetjes bij elkaar zien.

40 Vanui t Mirre kreeg ik een opdracht mee, hier was ik de moed aan het verzamelen om mijn eigen baby foto,s te bekijken. Gewoon eens voelen wat er gebeurd. De opdracht kreeg ik om juist het kind in mijzelf naar boven te halen.

41 Ik zag alleen maar schattige foto,s en ik moest best wel een beetje huilen. Deze foto had ik zoiets van wat lijkt Daan enorm op mij. Echt die tong uitstekken heeft hij dus van mij. hihi.

42 Zater dag was het tijd om de moed te verzamelen thuis eens te gaan wandelen. Wat ik al twee jaar wil is het allemaal uitschreeuwen, maar tot nu toe het nog niet aangedurfd. Tijdens de sessies bij Mirre wordt die woede heel erg aangewakkerd. En vrijdag was het erg heftig. Ik kon me niet helemaal geven, maar het bleef zo steken in mijn keel om de liefde toe te laten. Dat ik het zo benauwd kreeg en zowat stikte. Toen heb ik alles eruit gehoest, maar wilde het liefst schreeuwen. Nu was ik dus gaan wandelen en heb twee keer de Kardinge heuvel beklommen. De tweede keer dat ik boven stond heb ik het op het schreeuwen gezet. Ik heb een begin gemaakt, want ik voel dat er nog veel meer uit wilt komen. Thuis was ik echt even opgelucht, moe en helemaal leeg. Dus maar even een

43 koud ijsje en een douche om de ellende af te spoelen. Houden jullie van wandelen? Take a look at my life 26 Deze week weer op dinsdag naar Mirre. Dit keer moest ik van Emmen naar Mirre met de regio taxi omdat de bus naar Valthe die ik normaal altijd heb niet rijd in de zomervakantie. Dus de hele zomervakantie maak ik gebruik van de regio taxi. Scheelt wel een hoop tijd, maar wel iets meer geld. Gelukkig is mijn partner zo lief dat hij geld overgemaakt hebt ervoor. Daar hoef ik me dus geen zorgen om te maken. Maandag had ik trouwens nog even een rustig dagje gehouden. Beetje rommelen in huis, want daar kom ik haast niet aan toe als je drie dagen niet thuis bent.

44 De ene keer was het aan het regenen en dan was het weer droog. Vervelend weer. Heb even tijd doorgebracht op mijn kamer bij Mirre, nergens geen zin in. Wat te doen, regendruppels proberen te fotograferen. Dat was nog niet makkelijk om ze scherp in beeld te krijgen. Maar het is gelukt.

45 Er wordt me steeds maar aangeraden om te bewegen, dat is een hele verandering van thuis. Soms moet ik me echt tot wandelen zetten om het te doen. Hier in de natuur bij Mirre gaat het me iets makkelijker af. Alleen het traject waar ik in zit is zo zwaar dat ik eigenlijk elke dag heel erg moe ben. Mijn lichaam reageert er onwijs op. Dus ook heb ik heel veel pijn. Toch geniet ik ook van de reis die ik maak om mijzelf te vinden. Het wandelen levert dan wel weer mooie natuur plaatjes op.

46 En ook hier weer wat mooie plaatjes. Ben wezen wandelen naar de Hunnebedden. Daar heb ik een hele tijd gezeten, genietend van de energie die op de plek daar aanwezig is.

47 Verse munt thee heb ik gemaakt. Ben samen met José hun tuin in geweest. Wezen snoepen van de bessen en bloemen. Ze plukte munt voor me, zo kon ik heerlijke munt thee zetten met wat honing. Dit was echt genieten. Dit zal ik dus vaker gaan doen. Mag gewoon in de tuin komen wanneer ik wil en snoepen wat ik

48 wil. N og meer mooie bloemen, er staan er daar zoveel dat ik er geen genoeg van krijg om ze op een plaatje te schieten. Donderdag in de avond was ik weer thuis, zodat ik vrijdagochtend naar de yoga kon. Dit is voor nu even de laatste keer want de dagen op Mirre veranderen voor eventjes. S,avonds deden we de week boodschappen. Het weekend hebben we heerlijk rust gehouden. Mijn partner was zaterdag niet helemaal lekker, ik had zondag een mindere dag. Dat ging dus lekker zo.

49 Take a look at my life 25 Deze week was ik even niet intern bij Mirre. Wel ben ik er voor een losse sessie heen geweest, was blij dat het mogelijk was. Dus heb wat meer tijd voor foto,s maken gehad en dat zullen jullie ook weten ook in deze weekoverzicht. Best raar, soms schrik ik gewoon van mijn telefoon dat ik hem af hoor gaan vanwege een berichtje. Want als ik bij Mirre ben heb ik mijn mobiel vaak niet op zak, of hij staat helemaal stil. Eigenlijk best wel lekker wat minder met mijn mobiel bezig als ik niet thuis ben. Thuis lukt me dat dan weer minder goed. Maar dan wil ik ook jullie weer op de hoogte houden van alle dingen rondom mijn behandeling enz

50 Even buiten zijn en dan gewoon omdat het kan deze mooie bloemen op de foto zetten.

51 Zodra ik thuis de kans heb, eet ik even geen brood. Dus ik maakte weer een heerlijke wok maaltijd.

52 Die avond maakte ik gelijk alvast springrolls voor de volgende dag om mee te nemen naar Mirre. Zodra ik daaraan kwam, kon ik even rustig eten voor mijn sessie.

53 Nu ik wat meer tijd heb thuis, ben ik maandag maar even naar de sportschool geweest. Nee niet voor de yoga, dat is op vrijdag. Maar me even flink in het zweet werken op de fiets en de loopband.

54 Woens dag besloot ik even naar de kinderboerderij te gaan, even buurten bij mijn collega,s. Deze dag was ik zo vrolijk, kwam door mijn sessie van de dag ervoor. En iedereen viel het dan ook op dat ik me goed voelde. Het was echt even gezellig om daar te zijn en te kletsen. Ook de koeien te zien, die er nieuw zijn.

55 Deze vind ik wel heel erg passend bij me, en daarom wilde ik hem heel graag delen met jullie.

56 Foto, s gemaakt toen ik naar Valthe was, dus bij Mirre. Maar kon ze daar niet uploaden wegens geen internet. Toen bedacht ik me later ineens om ze toch maar even te delen. De koeien kom ik onderweg lopend tegen. Daarna even wat gegeten. En na de sessie maakte ik een foto van het beeldje. Ze hebben daar altijd zulke mooie beeldjes staan. En elke keer weer iets anders. Ook altijd bloemen en brandende kaarsjes in de zaal. Zo mooi en zo rustgevend.

57 Ik kocht 1 bloem omdat ik de avond naar een helderziende waarnemingen avond ging. En ze vroegen een bloem mee te nemen. Dit bleek voor iemand te zijn die afscheid nam. Maar ik nam de foto van Daan mee. En was eigenlijk bang dat ze daar niets mee zou doen. Toch kwam iedereen aan de beurt en dus ook ik met de foto van Daan. Het was een bijzondere avond, wat was ik zenuwachtig. Vond het moeilijk te horen wat ze me te vertellen had. Maar een mooie boodschap ook van Daan dat het goed met hem gaat.

58 Zater dag gingen we nog even naar het plekje van Daan. Kom er al een tijdje niet meer. Maar echt nodig heb ik het ook niet. Maar zijn plekje moet wel beetje netjes gehouden worden vind ik. Dat hebben we dus dan ook gedaan. Ook kreeg hij weer mooie bloemen. Dit keer mooie roosjes.

59 Zonda g ging ik even alleen op pad naar de stad. Er was een Zeldzaam mooi events op de vismarkt. Dus even lekker de kraampjes afgelopen. Was wel even leuk, maar had er meer van verwacht. Ach ja het was prachtig weer en dan is het fijn om even niet binnen te zitten.

60 Ik at een heerlijk ijsje van Pure Frozen. Een gezond yoghurt ijsje met aardbeien banaan en wat stroopwafel.

61 Deze gekke beesten kwam ik ook nog tegen op de vismarkt, daar wilde ik wel even een kiekje van maken. te grappig. Vinden jullie yoghurt ijs ook zo lekker? Take a look at my life 24 Ik begin er aardig aan te wennen om bij Mirre te zijn. Het voelt goed de rust te vinden en alleen met mijn gedachten er

62 te zijn. Hoe heftig de emoties ook zijn. Maar hierdoor komt er wel meer ruimte voor nieuwe dingen. Dit keer was ik er zeker niet alleen, maar met een hele groep voor een workshop. Ik zag er tegenop, maar wat was het een fijne liefdevolle groep. Dit keer was ik echt maar kort thuis, want ik ging zondag avond al weer terug naar Mirre. Mijn partner heeft me daar dit keer heen gebracht. Dat was wel fijn even niet 2 uur met de bus erheen. Nog even van de avond daar genieten. Want de maandag en dinsdag werden lange en zware dagen. Ik had een geboorte workshop gepland bij Mirre. En was daar eigenlijk wel heel zenuwachtig voor.

63 De dag dat ik weer naar huis zou gaan, woensdag heb ik nog even een ochtend wandeling gemaakt. Voor het eerst ben ik naar de Hunebed gelopen. En gelukkig wist ik de weg ook nog weer terug. Nog nooit had ik zo,n mooie ervaring bij een hunebed. Vroeger als kind vond ik het leuk erop te klimmen en klauteren. Nu had ik zoiets met respect behandelen. Ik had heel erg de neiging mijn handen op de grootste steen te leggen. Mijn borst vooruit en mijn hoofd in de lucht. Ik voelde de wind door mijn haren, maar niet alleen dat voelde ik. Ik voelde een energie stroom door mijn lichaam gaan. En had echt zoiets, wat gebeurd er nu. Maar wat een mooie ervaring om dit te mogen voelen. Het voelde namelijk heel erg goed. Ik wist niet dat dit kon en dat je kracht kan halen uit

64 hunebedden. Die middag werd ik samen met nog iemand op station Emmen afgezet. Het voelde niet goed om naar huis te gaan. Het voelde niet compleet, dus al huilend nam ik afscheid van degene die ons afgezet had. Ik was echt weer helemaal in de bewoonde wereld. Thuis was het pizza en goede tijden slechte tijden terug kijken. Ik was toch nog even alleen thuis. Vrijdag was voor het eerst in lange tijd dat ik echt genoot van de yoga les. Ik wist niet wat me overkwam. Voelde meer controle dan normaal, hoe moe ik ook was ik voelde me die dag echt heerlijk. Ik voel meer ruimte voor nieuwe

65 gevoelens/dingen. Zater dag was het tijd om boodschappen te doen. Nadat we in de AH waren even langs de Aldi, daar moest ik ook nog even iets halen. Rest van het weekend lekker rustig aan gedaan.

66 Wat een donkere lucht, maar wel een heel mooi plaatje. Heb jij zoiets weleens meegemaakt een energie stroom door je lichaam voelen? Take a look at my life 23 Een week van weinig foto,s. Als ik op Mirre ben heb ik vaak mijn telefoon niet bij me. Ben daar een beetje aan het

67 afkicken. 9 van de 10 keer heb ik toch geen verbinding. En eerlijk gezegd heb ik er weinig behoefde aan. Heb daar ook soms gewoon geen tijds besef als ik hem niet bij me heb. Het voelt een beetje als vakantie, maar dan wel met hele heftige emoties. Heb bijna 3 dagen lang buiten gezeten, ben dan ook flink verbrand. Want ja er stond echt een erg heet zonnetje. Even lekker wat kersen eten, een heerlijk gezond tussendoortje. Moet ik toch wat vaker weer gaan doen, eerlijk gezegd.

68 Wat een vreselijk weer, maar ik zat heerlijk binnen dus had er lekker geen last van.

69 In de avond nog lekker buiten zitten bij Mirre, ik heb mijn internet plekje gevonden. Dus als ik even online wil zijn, moet ik op dit plekje wezen hihi. Proberen zo dicht mogelijk bij het kantoor zitten.

70 Een hele mooie avond op Mirre. Donderdag werd ik even naar station van Emmen gebracht, scheelde mij weer een heel stuk lopen en met de bus. Daar was ik echt blij om want het deed zo pijn mijn tas op me schouders van het verbranden. Thuis maar even genieten van de rust in emotie, want wat wordt je moe van al die emoties die daar loskomen. Wil daar wel iets aan mijn conditie doen, trampoline springen is leuk maar na 5 minuten ben ik al bekaf. Dat gaan we dus vaker doen. Vrijdag weer naar de yoga, ondanks ik heel erg moe was. Na de les was ik helemaal gesloopt en moest ik nog op de fiets naar huis. Toen heb ik even geslapen, maar werd 2 uurtjes later wakker gemaakt. We moesten nog even boodschappen doen. Zaterdag, ik verveelde me en toch was ik ook moe. Maar ik besloot toch even weg te gaan. Ik ben even naar de Primark geweest, had daar de vorige keer een Jegging gekocht en wilde er nog eentje bij. Ze zitten zo lekker en het is fijn om

71 makkelijk zittende kleding bij me te hebben bij Mirre. Ik kocht er dus nog eentje, maar kocht ook nog een paar andere dingetjes. Niet teveel, want doe zo voorzichtig mogelijk met mijn geld. Zondag rustdag, want voor ik het weet ben ik weer bij Mirre. Ja in de avond werd ik weg gebracht door mijn partner. Dit keer omdat ik maandag en dinsdag een Geboorte workshop heb daar. Take a look at my life 22 Het was het weekje wel zeg. Heel heftig, maar zo blij dat ik JA heb gezegd om echt aan mijzelf te werken.

72 Mijn tas staat al klaar om dinsdag ochtend heel vroeg op pad te gaan naar Mirre. Best wel raar om gewoon drie dagen van huis te zijn. En dat ook nog eens elke week de komende tijd. Spannend vind ik het wel. Wat ga ik er doen, hoe bevalt het mij. Mis ik mijn partner niet te erg. En kan ik mijn rust daar een beetje vinden. We zullen het gaan mee maken.

73 Even een heerlijke lunch gemaakt voor mijzelf, gebakken eieren met Cherry tomaatjes en kaas.

74 Ook moest ik nog even post weg brengen, heb het al te lang uitgesteld. Poging om bus kosten vergoeding te krijgen om naar Mirre te gaan. Dus dat is nu afwachten of ik het krijg.

75 Heel vroeg ging ik al weg, want had om afgesproken bij Mirre, dus om ging mijn bus al. Dit zal de volgende keer ook zo vroeg zijn, moet er dus maar aan wennen. Maar dan ben ik er wel de hele dag al. Zo kon ik mooi even rustig aan doen voor ik om mijn sessie zou hebben. Dus eerst maar even naar mijn kamer spullen daar zetten en het bed opmaken. Dit is het uitzicht van het kamertje. Daarna had ik een ontvangst gesprek, dingen bespreken over eten en de nodige dingen die ik moest weten. Eigenlijk komt het erop neer dat ik me eigen gang kan gaan daar.

76 Ben ook even het terrein gaan verkennen, want het is er best groot. Verder dan hun terrein ben ik nog niet gegaan. Want het ligt er mooi aan het bos, maar dat komt nog wel. Even dus maar een selfie maken in de natuur.

77 De volgende ochtend was het ook al weer zo vroeg voor me. Heel erg wennen als het zo snel licht is in de kamer en je alleen maar vogels hoort fluiten. Ben dus aan het ontbijt begonnen in mijn uppie. Wel lekker in de ochtend die rust, ben namelijk niet zo,n ochtend mens.

78 Nog meer wezen wandelen, de natuur is er zo mooi, maar echt genieten kan ik nog niet omdat ik zo druk in mijn hoofd ben. Zal vast nog wel komen dat ik er van ga genieten. Want kijk dan het is toch zo mooi.

79 Dit is 1 van de gebouwen van Mirre, zelf kom ik daar niet echt binnen. Ik maak juist gebruik van het andere gebouw. Ja het is hier echt heel groot en mooi.

80 Even maar een collage gemaakt van de foto,s die ik heb gemaakt in de omgeving. Volgende keer toch denk ik maar me camera mee nemen?

81 Thuis was het echt wel even bijkomen, maar eerst ben ik vrijdag ochtend nog naar de yoga geweest. Daarna was ik zo moe dat ik in slaap viel terwijl ik Netflix wilde kijken. Dat heb ik dan s,avonds maar gedaan. Ben dus heerlijk begonnen aan Orange is the new black Kijk jij ook de nieuwe seizoen van Orange is the new black?

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Take a look at my life 25

Take a look at my life 25 Woordeloze Woensdag 7 De eerste Wereld lichtjes dag in Groningen waar ik bij was, werd dit nummer gezongen. Ik kreeg toen echt tranen in mijn ogen. Take a look at my life 25 Deze week was ik even niet

Nadere informatie

Take a look at my life 24

Take a look at my life 24 Take a look at my life 24 Ik begin er aardig aan te wennen om bij Mirre te zijn. Het voelt goed de rust te vinden en alleen met mijn gedachten er te zijn. Hoe heftig de emoties ook zijn. Maar hierdoor

Nadere informatie

Take a look at my life 30

Take a look at my life 30 Take a look at my life 30 Er is weer een week om gevlogen, en jullie moeten er echt aan gaan geloven maar het is voornamelijk Daan spam op me blog hihi. Ik kan het niet laten om dat heerlijke snoetje op

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

Take a look at my life 14

Take a look at my life 14 Take a look at my life 14 Een week van een hoop geregel en stress omdat ik graag een behandeling wil gaan volgen. Hoop gedoe met geld en vergoedingen. Maar ik ben er gelukkig uit. Toch ben ik er nog niet

Nadere informatie

Take a look at my life 51

Take a look at my life 51 Take a look at my life 51 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

China Light Sprookjeshof

China Light Sprookjeshof China Light Sprookjeshof Afgelopen week zijn jullie al wel iets voorbij zien komen over het China Light waar we naar toe zijn geweest in het Sprookjeshof Zuidlaren. Ik heb alle foto,s nu online gezet en

Nadere informatie

Woordeloze Woensdag 18. Glimlachmomentjes #22

Woordeloze Woensdag 18. Glimlachmomentjes #22 Woordeloze Woensdag 18 Ik heb weer een blok Stralend de wereld in gehad en zo bijzonder is het soms hoe alles bij elkaar gaat passen. Ook dit keer weer werd er geëindigd met een heel mooie passend nummer

Nadere informatie

Take a look at my life week 3&4 Maandag 13 januari 2014

Take a look at my life week 3&4 Maandag 13 januari 2014 Take a look at my life week 3&4 Maandag 13 januari 2014 Eerst maar eens een heerlijk warm ontbijtje gemaakt, het ziet er misschien wat vies uit maar het is zo lekker. Daarna met tegenzin op de fiets gestapt

Nadere informatie

Take a look at my life week 26

Take a look at my life week 26 Take a look at my life week 26 Zo weer een week voorbij, wat vliegen ze ineens om. Voorheen gingen mijn dagen nooit zo snel maar nu met een kleine in huis kom ik gewoon tijd te kort. Daan is inmiddels

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag ~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag 07-07-2013 We zouden vandaag naar de De luie tuinman gaan, daar aangekomen ziet het er al vanuit de auto als een rommeltje. En we dachten alle 2 hetzelfde, gas

Nadere informatie

Take a look at my life week 11

Take a look at my life week 11 Take a look at my life week 11 Ik weet steeds niet zo goed wat ik nou wil, elke week een diary online of elke 2 weken. Heb het zelfs al een keer elke maand gedaan, maar dat was niet te doen. Toch weer

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Dankbaar voor kleine of misschien wel grote momentjes in het leven en wat is het toch mooi om ze af en toe te delen met jullie. Maar het is mezelf ook bewust

Nadere informatie

~~Weekly Diary 21~~ [social_share]

~~Weekly Diary 21~~ [social_share] ~~Weekly Diary 21~~ [social_share] Eind mei alweer, nog een week en dan zitten we in Juni de maand waarin mijn mannetje jarig is en mijn beste vriendin ook. Maar zover is het nog niet. Helaas nog steeds

Nadere informatie

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij Glimlachmomentjes #1 In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

~~Weekly Diary 21~~ [social_share]

~~Weekly Diary 21~~ [social_share] ~~Weekly Diary 21~~ [social_share] Eind mei alweer, nog een week en dan zitten we in Juni de maand waarin mijn mannetje jarig is en mijn beste vriendin ook. Maar zover is het nog niet. Helaas nog steeds

Nadere informatie

Het leven van Max en z,n mama *week 11*

Het leven van Max en z,n mama *week 11* Het leven van Max en z,n mama *week 11* Op naar de drie maanden toe, want Max is nu 11 weken oud. Daarna nog een maand van aftellen, dan zitten de vier maanden erop die Daan heeft geleefd. Hopelijk wordt

Nadere informatie

Elke miskraam is anders (deel 2)

Elke miskraam is anders (deel 2) Elke miskraam is anders (deel 2) Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten. In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar

Nadere informatie

Maatschappelijk werk (alweer)

Maatschappelijk werk (alweer) Maatschappelijk werk (alweer) Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Nadere informatie

Logeren bij mijn vriendin

Logeren bij mijn vriendin Logeren bij mijn vriendin [social_share] Zaterdag ochtend ging ik al heel vroeg uit bed om 07:00 om precies te zijn. Ik had afgesproken met mijn beste vriendin in Rotterdam, voor de eerste keer zijn we

Nadere informatie

Woordeloze Woensdag 12. https://youtu.be/6o6gdcong1k. Gedachten stroom 10, een jaar later

Woordeloze Woensdag 12. https://youtu.be/6o6gdcong1k. Gedachten stroom 10, een jaar later Woordeloze Woensdag 12 https://youtu.be/6o6gdcong1k Gedachten stroom 10, een jaar later Ik kreeg een herinnering (28-08-2016) op Facebook, een stuk tekst die ik schreef voor mijn blog. De titel luid Ziek

Nadere informatie

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit.

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. ~~Weekly Diary 37~~ [social_share] Zondag 08-09-2013 Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. Maandag 09-09-2013

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Positieve energie. Energie

Positieve energie. Energie Positieve energie Energie Vandaag (17-10-2016) heb ik positieve energie. Ondanks ik moe ben heb ik gewoon zin om bezig te zijn met het huishouden. Echt al maanden komt er niets uit mijn handen naast dat

Nadere informatie

Take a look at my life 39

Take a look at my life 39 Take a look at my life 39 Weer eens een week vol met foto,s, ja ik kan het nog wel aan denken om foto,s te maken over de dag Lees maar weer even gezellig mee hoe mijn week is geweest. Maandag Ik ging film

Nadere informatie

Gezond en fit weer oppakken

Gezond en fit weer oppakken Gezond en fit weer oppakken Ik heb mijn facebook pagina Gezond en fit uit het stof gehaald. Voorheen was het nog Gezond en fit 2015, maar dat heb ik dus veranderd. Ik heb het moeilijk met gezond eten.

Nadere informatie

In de middag gingen we naar het Martiniziekenhuis, dit is mijn terrein. Omdat Daan op de kinderafdeling heeft gelegen ken ik daar mensen.

In de middag gingen we naar het Martiniziekenhuis, dit is mijn terrein. Omdat Daan op de kinderafdeling heeft gelegen ken ik daar mensen. Folders uitdelen Ik begin aan mijzelf te twijfelen, ben ik echt wel goed bezig. Ben ik echt wel toe aan andere ouders helpen. Zo overtuigd dat ik het aankon, zo erg is dat naar beneden gehaald omdat ik

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

veeg de tranen van me weg. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug.

veeg de tranen van me weg. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug. Het DOC Ik kruip in één van de buikpijn terwijl ik in bed lig. Mijn gedachten gaan uit naar de volgende dag. Ik weet wat er die dag staat te gebeuren, maar nog niet hoe dit zal uitpakken. Als ik hieraan

Nadere informatie

Diary December. Ik maakte voor het eerst warme oatmeal met melk appel kaneel en wat honing om het zoeter te maken.

Diary December. Ik maakte voor het eerst warme oatmeal met melk appel kaneel en wat honing om het zoeter te maken. Diary December December, de laatste maand van het jaar met de kerstdagen en oudejaarsavond. Het is officieel winter nu, maar eigenlijk is er niks van te merken. De kou is nog vrij mild, en het regent in

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

Gedachten stroom 4 (angsten)

Gedachten stroom 4 (angsten) Gedachten stroom 4 (angsten) Sinds Daan er niet meer is heb ik vele angsten. En dat stoort me regelmatig wel. Mijn angsten: * Het Martini ziekenhuis * De kinderafdeling in het Martini ziekenhuis * Sirenes

Nadere informatie

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers,

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers, Erichem, 29 april 2016 Beste ouders/ verzorgers, We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan de thema's bouwen en lente. Tussendoor hebben we ook stil gestaan bij de feesten zoals: Pasen, Koningsdag

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

Mijn dierbaarste foto op een telefoonhoesje

Mijn dierbaarste foto op een telefoonhoesje Mijn dierbaarste foto op een telefoonhoesje Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Zo zijn er heel veel verschillende webshops die telefoonhoesje verkopen. Maar haal daar maar eens een shop uit

Nadere informatie

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3 THEMA ENERGIE > Kleuter & Eerste graad > Lessuggesties en activiteiten 2. 1. Lessuggesties Leon en de ikkietikkietijd en activiteiten op klasniveau Het verhaal Tekening 1 Hallo iedereen ik ben Leon. Ik

Nadere informatie

Sam en de Wonderolie Museum Catharijneconvent 2016

Sam en de Wonderolie Museum Catharijneconvent 2016 Sam en de Wonderolie Museum Catharijneconvent 2016 Het voorleesverhaal Sam en de wonderolie Heel lang geleden was er eens een jongen, Sam. Sam was al heel lang op reis. En nu wilde hij naar huis. Sam moest

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Emotionele rollercoaster, de geboorte Ziekenhuis opname

Emotionele rollercoaster, de geboorte Ziekenhuis opname Emotionele rollercoaster, de geboorte Ziekenhuis opname En toen werd ik weer opgenomen in het ziekenhuis, nooit verwacht dat het allemaal zo anders zou gaan als gehoopt. Niet wetend hoelang ik in het ziekenhuis

Nadere informatie

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17 Inhoud Waarom dit boek? 7 1 De ik-fabriek, wat is dat? 10 2 Lichaamsseintjes 14 3 Je lichaam is net een fabriek 17 4 De ik-fabriek, hoe ziet die eruit? 18 4.1 De eerste verdieping: voelen 20 4.2 De tweede

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Lesbrief. De vis op het droge. Laros & de Jong beeldmakerij. De vis op het droge. spreekwoorden en spelen met woorden

Lesbrief. De vis op het droge. Laros & de Jong beeldmakerij. De vis op het droge. spreekwoorden en spelen met woorden Laros & de Jong beeldmakerij spreekwoorden en spelen met woorden Beste leerkracht, Binnenkort gaat u met uw leerlingen naar de poppentheatervoorstelling de Vis op het Droge van Beeldmakerij Laros & de

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie:

Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie: Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie:.................. Gezond afvallen betekent een verandering in je levensstijl, want blijvend afvallen bereik je niet met een crashdieet. Zo

Nadere informatie

Verhaal van puppy Sepp

Verhaal van puppy Sepp Verhaal van puppy Sepp Hallo allemaal, ik ben Sepp Ik wil graag mijn levensverhaal van de eerste 2 maanden bij mijn toen nog nieuwe gezinnetje vertellen. Ik ben een Dwergschnauzer zwart / zilver en op

Nadere informatie

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het boek van VISJE BLUB Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het is 8 juni, een paar dagen voor de Slootjesdag in Diessen. Een vrijwilligster van de groep zit rustig wat te lezen bij t Turkaa tot

Nadere informatie

Johan van Caeneghem. Het Schemerhuis

Johan van Caeneghem. Het Schemerhuis Johan van Caeneghem Het Schemerhuis 4 Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen De nieuwe weg Hé, kijk daar eens, zegt Jay. Wat is dat?, vraagt Johanna. Dat is een weg, zegt Jay. Dat kan niet, zegt Johanna.

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou

Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Heb je naar aanleiding van dit dagboek vragen of opmerkingen? Mail me

Nadere informatie

Maatschappelijk werk (alweer)

Maatschappelijk werk (alweer) Maatschappelijk werk (alweer) Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Nadere informatie

Melkweg. Hoe gaat het? Lezen Alfa A. De dokter

Melkweg. Hoe gaat het? Lezen Alfa A. De dokter Melkweg Lezen Alfa A Hoe gaat het? De dokter Colofon Melkweg Lezen Alfa A, Hoe gaat het?, 2015 Auteurs: Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann Dit katern is een uitgave van Stichting Melkweg

Nadere informatie

Het Parool van de school

Het Parool van de school Het Parool van de school Schoolkamp 2017 en Schoolreisje 2017 Voorwoord Hier is hij dan weer; de jaarlijkse schoolkranteditie over het schoolkamp en het schoolreisje. Dit jaar zijn de kleuters naar de

Nadere informatie

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes http://www.edusom.nl Thema Nederlandse cultuur en gewoontes Lesbrief 32. Mag ik even uitpraten? Wat leert u in deze les? Eén lange zin maken van twee korte zinnen. Je mening geven. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Het leven van Max en z,n mama *week 12*

Het leven van Max en z,n mama *week 12* Het leven van Max en z,n mama *week 12* Ik leer Max steeds beter kennen, hij mij natuurlijk ook. En niet te vergeten zijn papa hem en hij zijn papa. Hij is dan ook al 12 weken oud (drie maanden) officieel

Nadere informatie

Begin je dag goed Tijd besparen in de ochtend - 7 tips voor een kalme start

Begin je dag goed Tijd besparen in de ochtend - 7 tips voor een kalme start Begin je dag goed Tijd besparen in de ochtend - 7 tips voor een kalme start Tijd besparen in de ochtend - zodat je kalm, ongehaast en tevreden aan je dag kunt beginnen. Begin je dag met meer voldoening

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Werkblad Natuurlijk water in de Kwebben

Werkblad Natuurlijk water in de Kwebben Werkblad Natuurlijk water in de Kwebben Droppie in de Kwebben Hallo allemaal! Wat fijn dat jullie straks naar de Kwebben in Vught gaan! Mijn naam is Droppie en ik weet alles over water. Wist je dat water

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Tjibbe Gielesen Maandag: Het was maandag, en ik werd wakker. Ik ging eten, en om 8 uur al met mijn fiets de deur uit om naar school te fietsen. Daar zette ik mijn

Nadere informatie

Huishoudbeurs 2016 + shoplog

Huishoudbeurs 2016 + shoplog Huishoudbeurs 2016 + shoplog Elk jaar weer is het de traditie om samen met mijn beste vriendin naar de huishoudbeurs te gaan. Mijn plan was, om heel voorzichtig daar aan haar te vragen of ze het erg vond

Nadere informatie

Drink maar, schat. Ze gaat tegenover me zitten, een frons in haar voorhoofd. Liefje, zeg eens iets. Waar is Sander? Die slaapt nog, ik ben daarnet

Drink maar, schat. Ze gaat tegenover me zitten, een frons in haar voorhoofd. Liefje, zeg eens iets. Waar is Sander? Die slaapt nog, ik ben daarnet 3. Klaartje is weg! Ik schrik wakker van mama s schrille stem op de gang. Gestommel op de trap. Papa. Verward kijk ik om me heen. Wat doe ik hier? Slaperig wiebel ik de gang op. Mama schrikt wanneer ik

Nadere informatie

Je bent een echte doorzetter, bravo! Je hebt goed naar mij geluisterd, fantastisch! Daar heb je goed over nagedacht, echt slim van je!

Je bent een echte doorzetter, bravo! Je hebt goed naar mij geluisterd, fantastisch! Daar heb je goed over nagedacht, echt slim van je! Wat heb jij netjes opgeruimd, tjonge wat knap! Je bent een echte doorzetter, bravo! Je hebt goed op jouw beurt gewacht, je bent een kanjer! Wat ben jij goed aan het spelen, ik ben trots op je! Je hebt

Nadere informatie

Het Rosie Pr0ject. in makkelijke taal. Graeme Simsion

Het Rosie Pr0ject. in makkelijke taal. Graeme Simsion Het Rosie Pr0ject in makkelijke taal Graeme Simsion Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen 1 Mijn naam is Don Tillman. Ik ben professor op een universiteit in Australië. Daar werk ik al tien jaar.

Nadere informatie

Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003

Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003 Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003 Woensdag 28 mei Vandaag gaan we op vakantie naar Zeeland. Pap, Ruud en ik gaan om 11.00 uur op weg naar België om Wouter van school te halen. Om 15.00 uur komen we aan

Nadere informatie

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders Moeders voor Moeders Nu jullie weten dat ik zwanger ben, wil ik hier zeker vaker op terug gaan komen. Jullie hebben mijn verhaal kunnen lezen over de moeite die ik heb moeten doen om zwanger te worden.

Nadere informatie

De PAAZ, wat is dat? Informatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar

De PAAZ, wat is dat? Informatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar De PAAZ, wat is dat? Informatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar De afgelopen weken was het niet zo leuk bij Pim thuis. Zijn moeder lag de hele dag in bed. Ze stond niet meer op, deed geen boodschappen

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

M i j n o u d e r s g a a n s c h e i d e n

M i j n o u d e r s g a a n s c h e i d e n M i j n o u d e r s g a a n s c h e i d e n W E R K B O E K E C H T S C H E I D I N G, S T E U N J E K I N D M I J N W E R K B O E K Dit werkboek is speciaal voor kinderen met gescheiden ouders. Er zijn

Nadere informatie

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02 Papahoorjeme_bw.indd 2 05-05-11 15:02 Papahoorjeme_bw.indd 3 05-05-11 15:02 Voor Indigo en Nhimo Tamara Bos Papa, hoor je me? met tekeningen van Annemarie van Haeringen Leopold / Amsterdam De liefste

Nadere informatie

Hoofdstuk 4 Wonen in de ruimte

Hoofdstuk 4 Wonen in de ruimte Hoofdstuk 4 Wonen in de ruimte In de ruimte wonen is heel vreemd, totdat je eraan gewend bent. Het ruimtestation draait in anderhalf uur één keer rond de aarde. De bemanning ziet dus zestien keer per dag

Nadere informatie

Televisie. binnenwerk_herrie 64 pagina s inclusief schutbladen_ indd 4

Televisie. binnenwerk_herrie 64 pagina s inclusief schutbladen_ indd 4 Televisie 4 binnenwerk_herrie 64 pagina s inclusief schutbladen_26 03 2014.indd 4 Weet jij wat ik nou weleens zou willen weten? riep Herrie. Ik zou weleens willen weten waarom ik weer geen televisie mag

Nadere informatie

Als ik vrijdagmiddag uit school kom, staat mijn moeder in de keuken. Ze heeft twee grote bood schappentassen vol lekkers gekocht voor het weekend en

Als ik vrijdagmiddag uit school kom, staat mijn moeder in de keuken. Ze heeft twee grote bood schappentassen vol lekkers gekocht voor het weekend en Als ik vrijdagmiddag uit school kom, staat mijn moeder in de keuken. Ze heeft twee grote bood schappentassen vol lekkers gekocht voor het weekend en zet alles op het aanrecht. Floor, zou jij nog even voor

Nadere informatie

Wie zijn Pluck & Pien?

Wie zijn Pluck & Pien? Wie zijn Pluck & Pien? Pluck en Pien zijn twee kindervriendjes en hebben beiden een bijzondere gave. Ze staan beiden nog dichter bij de natuur dan gewone kinderen. Pluck en Pien zijn bedoeld voor de kinderen

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

Verhaal Palmpasen 25 maart 2018

Verhaal Palmpasen 25 maart 2018 Verhaal Palmpasen 25 maart 2018 Janna! Mark! Komen jullie even? Mama roept van onder aan de trap naar boven. Mark! Janna! Willen jullie even wat voor me doen? Mark en Janna stommelen de trap af naar beneden.

Nadere informatie