Vanuit het team. De Vlecht. 23 september Wij heten Donny, Chirihan, Fabian, Bob, Jana en Lola van harte welkom op onze school!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vanuit het team. De Vlecht. 23 september Wij heten Donny, Chirihan, Fabian, Bob, Jana en Lola van harte welkom op onze school!"

Transcriptie

1 De Vlecht 23 september 2016 Wij heten Donny, Chirihan, Fabian, Bob, Jana en Lola van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 De Rupsen 2 De Wolven 3 Sport en bewegen 4 Bijlage 1: Wat doet de GGD Jeugdgezondheidszorg? Bijlage 2: Nieuwsbrief VVN NL Vanuit het team We zijn het schooljaar goed van start gegaan op De Vlechter. Buurvrouw en buurvrouw zijn weer op de Vlechter geweest en deze keer wisten ze niet zo goed hoe ze afval op de camping moesten scheiden. Gelukkig hadden ze op de camping een buurman met een hondje die wel goed wisten hoe ze het afval moeten scheiden. Nadat buurvrouw en buurvrouw de afvalemmers die ze van de buurman gepikt hadden weer eerlijk terug bezorgd hadden kon er vriendschap gesloten worden en heeft de buurman samen met zijn hondje aan buurvrouw en buurvrouw geleerd hoe je afval moet scheiden. Op De Vlechter zijn we ook begonnen met het scheiden van papier, plastic en restafval. Wist u trouwens dat u ook lege batterijen op De Vlechter kunt inleveren? De bak staat in het halletje bij de voordeur. In het kader van de nationale sportweek heeft dansschool The Motion Creator aan alle thuisgroepen van De Vlechter een dansles gegeven. Er staat een leuk filmpje hiervan op de Facebook pagina van De Vlechter. En De Vlechter heeft weer een deelcertificaat van de gezonde school gehaald: het certificaat voeding. Voor meer informatie over de vignetten die we gehaald hebben kunt u kijken op de website van de school: onder het kopje schoolinfo / gezonde school. Binnenkort gaan de oudervertelgesprekken van start op De Vlechter. Een mooie gelegenheid om persoonlijk met de nieuwe leerkracht kennis te maken en te praten over uw kind. Wij maken met alle ouders een afspraak. Verjaardagen: 3 sept: Emilia 6 sept: Aagash 8 sept: Malak 10 sept: Mike B. 12 sept: Lucas 18 sept: Jessy 27 sept: Thomas V. 29 sept: Fien Tussenschoolse opvang ( TSO) Wij hopen er samen met u en de kinderen een fijn jaar van te maken! Vandaag hebben alle oudste kinderen een brief meegekregen over de veranderde TSO/overblijf. Wij vragen u deze brief goed door te lezen en actie te ondernemen als uw kind overblijft. De TSO Coördinator, Naomi Voorn Week van de opvoeding : facet=wvdoplaats&key=%27s-hertogenbosch&name=%27s-hertogenbosch

2 Pagina 2 De Vlecht De Rupsen Een kijkje bij de rupsen. Bij de rupsen zijn we het schooljaar goed begonnen. We hebben al veel geleerd en leuke interessante werkjes gedaan. De werkjes en opdrachten die je kan kiezen, hangen op ons nieuwe kiesbord. Er zijn bouwopdrachten, knutselwerkjes, reken- en taalwerkjes, spelopdrachten. Er is van alles te doen! Iedereen heeft een eigen kaartje met je naam erop. Je hangt je naamkaartje bij een werkje. En weet je waar ze heel graag mee spelen? Met onze bouwhoek. We hebben er nieuwe blokken, net uit de fabriek. En er zijn opdrachtkaarten om na te bouwen. In de kapsalon is het altijd een drukte. Je kunt je haren laten föhnen, kammen, borstelen. Je krijgt een echte kapmantel om. En je mag kiezen of je lak of gel in je haren wil. En als de kapper klaar is, dan wordt er gepast betaald in onze kapsalon. En dat kunnen wij heel goed, want dat hebben wij geleerd.

3 De Vlecht Pagina 3 De Wolven Code qube Dit is een programmeer doos [codeqube] met tablets eraan en schrijf vakken voor de code s bijv. HTML en CSS. Dat zijn programmeer code s. We moesten een website bouwen die je zelf mag verzinnen. Aan de begin van de week was er een mevrouw die had uitleg gegeven hoe het werkten. We hadden magneten die je op de schrijf vakken kon plaatsen. Op die magneten kon je ook schrijven. Aan elke doos [codeqube] kunnen 3 à 4 kinderen werken. Aan elke doos [codeqube] zitten twee tablets. Een tablet voor uitleg en een voor het maken van de website. En aan het einde van de lessen hopen we een website te hebben. Groetjes Jaro en Edwin. Code Qube Er is een vrouw dinsdag in onze klas geweest. Die met een zeshoekige ding aan kwam er zat een tablet aan En woorden op de zijkant.je leert er hoe je een website kan maken. Er waren allerlei opdrachten die je moest.doen vrijdag is het de laatste dag van code Qube en dan zijn websites klaar.dan krijgt je kind van groep 6/7/8 een inlogcode mee dan kunt u kind er thuis op. Iedereen vond het leuk om met code Qube te werken. door Sarah en Jaline

4 De Vlecht Pagina 4 Nieuws van de buurtsportcoach Sport en bewegen op De Vlechter 1. Sport na School en PleinActief! Deze week hebben alle kinderen uit groep 3 t/m 8 een brief ontvangen over Sport na School met daarbij de sportkalender. PleinActief! begint op woensdag 5 oktober. Wil je meedoen? Koop dan een 10-rittenkaart bij Debby op woensdag tussen en uur in de aula. De bijdrage van 5,00 per rittenkaart wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuw spelmateriaal. 2. Hockeykampioenschappen voor basisschoolleerlingen op woensdag 19 oktober Op woensdagmiddag 19 oktober wordt van tot uur een hockeykampioenschap voor alle basisschoolleerlingen georganiseerd op de velden van VMHC in Vlijmen. Je kunt je inschrijven met een team of individueel. Ook als je geen lid van de hockeyvereniging bent, kun je prima meedoen. Hockeysticks zijn te leen bij de club. Er wordt 6- tegen-6 gespeeld, een team van 8 teamleden is perfect. Maak een team, zoek een begeleider en schrijf je snel in! Wanneer je je individueel inschrijft, zoeken wij een passend team voor je. 3. Fantastick clinic voor groep 1-2 en (hun) opa s en oma s Ook kinderen uit groep 1 en 2 kunnen (leren) hockeyen tijdens de hockeykampioenschappen. Sportivation verzorgt van tot uur een Fantastick clinic voor groep 1 en 2. De kinderen kunnen samen met opa en oma deelnemen aan de clinic. Wil jouw kind ook lekker bewegen samen met opa of oma, schrijf je dan in via inschrijven@stichtingdeschroef.nl. 4. Balanz4kidz In het najaar van 2016 gaat het programma Balanz4kidz weer van start. Balanz4kidz is een gevarieerd programma waarbij kinderen en hun ouders gaan werken aan een gezondere levensstijl, met daarbij veelal een vermindering in gewicht. De kinderen krijgen workshops op het gebied van voeding, psychologie en sport en bewegen. Dit alles gebeurt in groepsverband, zodat er een goede band wordt opgebouwd met de groep. Mocht je vragen hebben, of denken dat dit iets kan zijn voor jouw kind, neem dan contact op met Debby Beeloo: debby.beeloo@stichtingdeschroef.nl of Even aanspreken kan ook. 5. Dansen met dansschool The Motion Creator Afgelopen dinsdag hebben alle kinderen gedanst onder leiding van The Motion Creator. Vond je het leuk en wil je graag gaan dansen bij The Motion Creator? Stuur dan een mailtje naar info@themotioncreator.nl of bel naar om je in te schrijven voor een gratis proefles.

5 BS De Vlechter Constantijn Huygensstraat LW Vlijmen Tel: info@bsdevlechter.nl Attentie! Het bestuur van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Heusden gaat in het nieuwe schooljaar weer controles rondom de basisscholen uitvoeren met betrekking tot het parkeergedrag (niet bij de gele streep) + het dragen van de autogordels + gebruik kinderzitje + het laten uitstappen aan de trottoirzijde. Ons streven is om dit te doen in de weken: 37 t/m 40 Na deze (waarschuwende) controles zal de politie waar nodig repressief optreden oftewel verbaliseren. Besprak u het al? Nepvuurwapens zijn levensgevaarlijk! Onder het mom Nepvuurwapens levensgevaarlijk startte de politie met een landelijke campagne tegen nepvuurwapens op straat, gericht op jongeren van 10 tot 16 jaar. De politie rukt namelijk tientallen keren per week uit voor wapens die uiteindelijk nep blijken te zijn. Veel kinderen komen met speelgoedwapens van vakantie terug uit het buitenland. Nepwapens mogen worden verkocht, als ze aan Europese regels voldoen. Die regels gaan er vooral over of het speelgoed zelf veilig is om mee te spelen. Toch, het is verboden en gevaarlijk om deze nepwapens in de openbare ruimte te gebruiken (op straat, school, openbaar vervoer etc.). Sommige speelgoedwapens zijn voor agenten niet van echt te onderscheiden. De politie ziet iemand met een wapen als een vuurwapengevaarlijke verdachte. Dit veroorzaakt levensgevaarlijke situaties. De politie gaat ervan uit dat de wapens echt zijn, met als risico dat ze op iemand zouden kunnen schieten. De campagne is vooral bedoeld om jongeren erop te wijzen dat het gevaarlijk is om met nepwapens in de openbare ruimte rond te lopen. Als ouder speelt u hierin natuurlijk ook een belangrijke rol om dit onderwerp met uw kind te bespreken en goede afspraken te maken. Tips voor ouders: * Het is verwarrend dat nepwapens wel verkocht mogen worden, maar niet in de openbare ruimte gebruikt mogen worden. Ook voor uw kind. Besef dat die regels er vooral over gaan of het speelgoed zelf veilig is om mee te spelen. * Bespreek met uw kind dat het ongewild in een (levens)gevaarlijke situatie terecht kan komen als de politie ervan uitgaat dat uw kind een vuurwapengevaarlijke verdachte is. * Realiseer u ook dat uw kind de wet overtreedt als het met nepwapens in de openbare ruimte komt. Uw kind is dan strafbaar en loopt kans op een boete. * Weet wat uw kind doet en maak met elkaar duidelijke afspraken over het spelen met dit speelgoed. Bijvoorbeeld: ermee spelen mag wel in uw huis of tuin, maar nergens anders. * U vindt meer informatie over nepvuurwapens op de speciale themapagina van de politie:

De Vlecht 15 september 2017

De Vlecht 15 september 2017 De Vlecht 15 september 2017 Wij heten Dianta en Sebastian van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Rupsen 2 Wolven 3 Buurtsportcoach 4 Vanuit het team Schoudercom Vanaf 1 oktober

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer:

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer: 29 september 2016 Jaargang 9 nummer 4 kalender Weeksluiting groepen 1 en 2 Ongeveer 1 keer in de maand vindt de weeksluiting plaats. Kinderen mogen op die dag een optreden verzorgen. Bijvoorbeeld: Een

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 23 december Wij heten Mutaz van harte welkom op onze school! In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 23 december Wij heten Mutaz van harte welkom op onze school! In dit nummer: De Vlecht 23 december 2016 Wij heten Mutaz van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1/2 3/4 Buurtsportcoach 5 Kledingcontainer 6 Vanuit het team Onze school heeft het Brabants Verkeersveiligheidslabel

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

De Vlecht 28 maart 2017

De Vlecht 28 maart 2017 De Vlecht 28 maart 2017 Wij heten Arvin van harte welkom op onze school! Vanuit het team Beste ouder(s), In dit nummer: Vanuit het team 1 Rupsen 2 Wolven 3 Sport en bewegen 4 Verjaardagen: 9 april: Amber

Nadere informatie

De Vlecht 27 januari 2017

De Vlecht 27 januari 2017 De Vlecht 27 januari 2017 Wij heten Bram, Abinash en Tony van harte welkom op onze school! Vanuit het team In dit nummer: Vanuit het team 1 Rupsen 3 Wolven 4 Sport en bewegen 5 Open dag op De Vlechter!

Nadere informatie

De Vlecht 21 april 2017

De Vlecht 21 april 2017 De Vlecht 21 april 2017 Wij heten Steffie van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Vlinders 2 Krokodillen 3 Sport en bewegen 4 Koningsspelen 5 Vanuit het team Namens juf Avalon

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Vanuit het team. Verjaardagen: Wij wensen u prettige Paasdagen! In dit nummer: Wij wensen u een heel fijn Paasweekend

Vanuit het team. Verjaardagen: Wij wensen u prettige Paasdagen! In dit nummer: Wij wensen u een heel fijn Paasweekend De Vlecht 03 april 2015 Vanuit het team In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 4 Sport en Bewegen 5 Verjaardagen: 7 april: Manal 9 april: Amber Onze school vindt het belangrijk om een gezonde

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 1:

Het Wilgenblaadje. Editie 1: Het Wilgenblaadje Editie 1: 08-09-2017 Belangrijke data: 18 september Studiedag. De kinderen zijn vrij 20-22 september Schoolkamp groep 7 25-28 september Verwachtingsgesprekken 26 september Cultoer 29

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 26 februari Wij heten Ramon van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 26 februari Wij heten Ramon van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 26 februari 2016 Wij heten Ramon van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Bijlage 1: Brief Vlechtwerkorkest Bijlage 2: Nieuwsbrief

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 25 september 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 25 september 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 25 september 2015 Wij heten Lara, Rochelle, Jasmay, Emilia en Femke van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 2 Groep 7/8 3 Sport en bewegen 4 Gezonde week 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer 1 vrijdag 2 september Informatieavond. donderdag 8 september

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer 1 vrijdag 2 september Informatieavond. donderdag 8 september Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 1 vrijdag 2 september 2016 Beste ouders, Na twee weken onderwijs lijkt alles weer normaal te gaan. Kinderen wennen aan hun nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorgers,

Beste ouder(s)/verzorgers, Beste ouder(s)/verzorgers, Deze week hebben we tijdens de weekopening stilgestaan bij psalm 8, de dichter bezingt hier de prachtige schepping. Ook de kinderen hebben in deze weken de verhalen van de schepping

Nadere informatie

T KOOLBLAADJE. Een fijn nieuw schooljaar. De nieuwsbrief. De verjaardagen

T KOOLBLAADJE. Een fijn nieuw schooljaar. De nieuwsbrief. De verjaardagen 15-09- 201 6 nummer 1 T KOOLBLAADJE Obs Koolhoven, Koolhovenlaan 1A, 5036 TK Tilburg www.obskoolhoven.nl, www.facebook.com/obskoolhoven obskoolhoven@opmaat-scholen.nl, 013-4565680 De nieuwsbrief Door:

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 24 maart 2016. Wij heten Ryan, Sabrina, Milou, Danley en Jesse van harte welkom op onze school!

Vanuit het team. De Vlecht. 24 maart 2016. Wij heten Ryan, Sabrina, Milou, Danley en Jesse van harte welkom op onze school! De Vlecht 24 maart 2016 Vanuit het team Wij heten Ryan, Sabrina, Milou, Danley en Jesse van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 2 Groep 7/8 3 Sport en bewegen 6 Bijlage

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 15 23-04-2019 Vanuit de directie Agenda 19-04-2019 t/m 05-05-2019 Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem Op vrijdag 12 april werden de kinderen uit groep 7 van de Van Heemstraschool

Nadere informatie

Aan de kapstok hang ik mijn jas en tas, Bij de deur nog Een knuffel Een kus En dan ga ik naar mijn klas

Aan de kapstok hang ik mijn jas en tas, Bij de deur nog Een knuffel Een kus En dan ga ik naar mijn klas GROEPSBRIEF VOOR GROEP 1 EN 2 B Schooljaar 2018 2019 EVEN VOORSTELLEN Wij zijn Liza Vos en Mariëlle Gerritsen en samen werken we in groep 1/ 2 B. Liza werkt op de woensdag en Mariëlle op de maandag, dinsdag,

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 5: 13.09.2013

Het Wilgenblaadje. Editie 5: 13.09.2013 Het Wilgenblaadje Editie 5: 13.09.2013 Belangrijke data: 13 september: schoolfotograaf 16 september: studiedag, alle kinderen zijn vrij 20 september: oud papier Controle bij de scholen. Vanuit Veilig Verkeer

Nadere informatie

Hallo Nummer 11. (schooljaar , 26 maart 2017 )

Hallo Nummer 11. (schooljaar , 26 maart 2017 ) Hallo Nummer 11 (schooljaar 2016-2017, 26 maart 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo: Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Gezocht: tuinouders en een bolderkar De

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MEI 2015

MAANDINFORMATIE MEI 2015 MAANDINFORMATIE MEI 2015 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl mei Week 18 + 19 vakantie Week 20 Ma 11 Di

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ De Vreedzame school Blok 4: We hebben hart voor elkaar Leestip van meester Berrie Op school beginnen we de dag altijd met een kwartier lezen. Als

Nadere informatie

Aan de kapstok hang ik mijn jas en tas, Bij de deur nog Een knuffel Een kus En dan ga ik naar mijn klas

Aan de kapstok hang ik mijn jas en tas, Bij de deur nog Een knuffel Een kus En dan ga ik naar mijn klas GROEPSBRIEF VOOR GROEP 1 EN 2 A Schooljaar 2018 2019 EVEN VOORSTELLEN Wij zijn Erna Klein Obbink, Liza Vos (vervangster van Erna) en Uschi Braun. Liza is werkzaam op maandag en vrijdag. Uschi werkt op

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 13 september 2016 Nr. 2

Nieuwsbrief Dinsdag 13 september 2016 Nr. 2 Nieuwsbrief Dinsdag 13 september 2016 Nr. 2 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Dinsdag 13 september 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Donderdag 15 september

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

Wij wensen iedereen een fijn schooljaar en veel succes toe op onze school! Daar gaan we samen een mooi Blinkerdjaar van maken!

Wij wensen iedereen een fijn schooljaar en veel succes toe op onze school! Daar gaan we samen een mooi Blinkerdjaar van maken! Nr. 1 Vrijdag 29 augustus 2014 Agenda 8 sept.: infoavond groep 1 t/m 8 (zie uitnodiging) 9 t/m 11 sept.: schoolkamp groep 8 Berichten van de directie Bericht van de directie, Welkom in schooljaar 2014-2015!

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6 1 Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3 Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4 Dagprogramma Pagina 5 Klassenregels Pagina 6 Schooltijden Pagina 6 Met welke mensen krijg je te maken Pagina 6 Gedragsondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018

Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018 Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018 Inhoud: Afscheid juf Sonja Nieuwe kinderen Versiering school Kinderboekenweek Nieuws van Kind & Co Herhaling open scholen route Aanwezigheid directie Belangrijke data:

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank.

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank. Nieuwsbrief 15 7 april 2017 2016-2017 Inhoud Mobiele nummers... 1 Informatieboekje Duinsprong ( vanuit Ouderbetrokkenheid 3.0)... 1 Bloemetjesactie Spannend Speelplein... 1 Speeltoestellen... 2 Koningspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Boekenpret Vanaf dit schooljaar is er geen Boekenpretuitleen voor de kleuters. Wel gaan wij op een andere manier het (voor)lezen van boekjes bij kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Dansschool DanCin September-Oktober. Jaaaaa Start dansjaar Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen,

Nieuwsbrief. Dansschool DanCin September-Oktober. Jaaaaa Start dansjaar Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Nieuwsbrief AUGUSTUS 31, 2018 2018, SEPTEMBER-OKTOBER Dansschool DanCin September-Oktober Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, #DANCIN JAAR 5! Hieronder staat het programma voor de maanden september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN

welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN Jij wordt bijna 4 jaar. Hoera! Je mag dan naar school. Je komt bij ons in de klas. Gezellig! Kijk maar gauw verder. Eerst kom je binnen in onze hal, bij lokaal

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Activiteiten

Nieuwsbrief 4. Activiteiten Nieuwsbrief 4 Activiteiten 3 oktober Start Kinderboekenweek d.m.v. een kleedjesmarkt 4 oktober Groep 6 Bewaarde land 5 oktober Logopediste 8 oktober Groep 7 Red jezelf, red je vriendje 11 oktober Groep

Nadere informatie

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag:

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 7-9 Vr 8-9 Ma 11-9 OR vergadering Di 12-9 MR vergadering Wo 13-9 Do 14-9 Vr 15-9 Ma 18-9 Di 19-9 Algemene informatie avond Wo 20-9 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

januari kerst 2 vakantie Studiedag gr 1-8 6/7 13/14 20/21 27/28 openbare daltonschool t Palet

januari kerst 2 vakantie Studiedag gr 1-8 6/7 13/14 20/21 27/28   openbare daltonschool t Palet januari 2018 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 kerst 2 vakantie 3 4 5 6/7 8 * Gr 5A en 5B zwemmen 9 10 * Gr 4B en 4C muziekles 11 * Gr 5C zwemmen 12 13/14 15 * Gr 6A en 6C

Nadere informatie

22 sept. Nieuwsbrief 2. Montessorischool Nijmegen. Inhoud. Schooljaar

22 sept. Nieuwsbrief 2. Montessorischool Nijmegen. Inhoud. Schooljaar Schooljaar 2016-17 22 sept Nieuwsbrief 2 Montessorischool Nijmegen Vooraf Inhoud Vooraf periodeplannen Kalender, schooltuinouders, Kinderboekenweek Big Draw Nijmegen, op tijd komen, techniekouders Technovium,

Nadere informatie

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda Luizenkammen Gezonde School Herdenking 17 sept 15-9 Meester Marc (gr.5)jarig

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda Luizenkammen Gezonde School Herdenking 17 sept 15-9 Meester Marc (gr.5)jarig nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 15-09-2016 Dit leest u in deze nieuwsbrief: Luizenkammen Gezonde School Herdenking 17 sept Agenda 15-9 Meester Marc (gr.5)jarig 16-9 Studiedag (alle kinderen zijn vrij!)

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 11, 2 maart 2018

Schooljaar Nummer 11, 2 maart 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 11, 2 maart 2018 Kalender: 5 maart Groep 4 en 5 gaan op bezoek naar de bieb 8 maart Inloopspreekuur CJG, 15.00-16.00 uur 8 maart Typetuin - naschoolse activiteit in het lokaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vestingloop 2019 LEERPLEIN OCEAAN LEERPLEIN BOS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN ROTS JAARGANG 2 NUMMER 6 14 JUNI 2019

Nieuwsbrief. Vestingloop 2019 LEERPLEIN OCEAAN LEERPLEIN BOS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN ROTS JAARGANG 2 NUMMER 6 14 JUNI 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 2 NUMMER 6 14 JUNI 2019 Vestingloop 2019 Dag beste ouders, We hebben weer aan de vestingloop 2019. Een mooie dag bij de parade. Iedereen was hééél enthousiast!! We hebben perfecte

Nadere informatie

Nieuws van. Quote van een nieuwe ouder

Nieuws van. Quote van een nieuwe ouder Nieuws van. Quote van een nieuwe ouder We komen graag nog eens kijken in de praktijk van alle dag. We bezochten de voorlichtingsavond maar willen graag nog een keer komen. Het systeem kennen we niet van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 5 feb t/m 10 febr 2018

NIEUWSBRIEF 5 feb t/m 10 febr 2018 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag:

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

We zijn weer begonnen!! Verkeerd telefoonnummer

We zijn weer begonnen!! Verkeerd telefoonnummer Nieuwsbrief Nummer 1 Schooljaar 2015-2016 4 september 2015 We zijn weer begonnen!! Het schooljaar is begonnen en iedereen heeft zijn of haar weg wel weer gevonden op school. We zijn afgelopen maandag in

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

I LOVE AFVAL SCHEIDEN! JIJ OOK?

I LOVE AFVAL SCHEIDEN! JIJ OOK? I LOVE AFVAL SCHEIDEN! JIJ OOK? Hoi, ik ben Maarten Milieu. Ik werk voor Cyclus en haal bij jou thuis het afval op. De ene dag leeg ik groene minicontainers met een zijlader. De andere dag zie je me zakken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Juni 2018, nummer 8 Inhoud Nieuwsbrief 9 1 Algemeen nieuws 1 Belangrijke datums 1 Bijlagen 2 Nieuwsbrief 9 Beste ouders/verzorgers, Hierbij de 9 e en tevens laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Afgelopen week heeft u een mail ontvangen. op heden werden vaak berichtjes die bestemd waren voor een bepaalde leerkracht

Afgelopen week heeft u een mail ontvangen. op heden werden vaak berichtjes die bestemd waren voor een bepaalde leerkracht De Vlecht 23 oktober 2015 Wij heten Nola, Daan en Lisa van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 4 Sport en bewegen 5 Boekengift / fietscontrole/ overblijfkaarten

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 25 september: Speelgoedtijd groepen 1/2. Woensdag 30 september: Spelletjesochtend groepen 1/2.

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 25 september: Speelgoedtijd groepen 1/2. Woensdag 30 september: Spelletjesochtend groepen 1/2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 25 september: Speelgoedtijd groepen 1/2. Maandag 28 september: Week van de pauzehap. Dinsdag 29 september: GMR-vergadering. Woensdag 30 september: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Oktober 2017 Deze maand 2 t/m 6 okt Week van de opvoeding Di 17 okt Gespreksmiddag en avond Do 19 okt Gespreksmiddag en avond 23 t/m 27 okt Herfstvakantie Ma 30 okt Lijsten speculaasactie mee

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief januari Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 17 20 januari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week kreeg u berichten van ons per mail. Ook de komende week zullen we u nadere informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 maart 2019

Nieuwsbrief 5 maart 2019 Nieuwsbrief 5 maart 2019 Welkom op de Albatros Na de voorjaarsvakantie is Marly van der Ploeg bij ons begonnen in groep 1. Ruben Woestenenk en Jarno Kruidbos zijn begonnen met wennen op de Albatros. Wij

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar.

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Kringgesprek Beste ouders, Nummer 5 2012-2013 2013 De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 4. Nieuwe leerlingen Deze week is de volgende leerling op de St. Jan gestart. Wij wensen je een gezellige en leerzame tijd toe.

WEEKBRIEF 4. Nieuwe leerlingen Deze week is de volgende leerling op de St. Jan gestart. Wij wensen je een gezellige en leerzame tijd toe. WEEKBRIEF 4 Verjaardagen 26-09 Jon groep 7 27-09 Collin groep 4 30-09 Joost groep 4/5 01-10 Brent groep 1/2B 02-10 Just groep 3 Wij wensen jullie een hele fijne verjaardag. Nieuwe leerlingen Deze week

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Start nieuw schooljaar Het schooljaar is inmiddels al weer twee weken oud. De kinderen zijn inmiddels gewend aan het schoolritme. We hopen dat iedereen weer een fijn schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

2019 Nr. 10. Basisprincipe nr 1. Ieder kind is uniek, uw kind ook, u ook. Kalender Verjaardagen

2019 Nr. 10. Basisprincipe nr 1. Ieder kind is uniek, uw kind ook, u ook. Kalender Verjaardagen Nieuwsbrief 2018-2019 Januari 2019 Nr. 10 Basisprincipe nr 1 Ieder kind is uniek, uw kind ook, u ook. Kalender 2018-2019 07 januari Start thema techniek 14 januari MR vergadering 30 januari Viering 16-01

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

HERFSTBLOK

HERFSTBLOK HERFSTBLOK 0-03 WAT DOEN WE IN DE HERFST? Jammer hè, dat de zomervakantie alweer voorbij is? Maar het is ook wel weer leuk om naar school te gaan en je vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. En om naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2013 2014 21 oktober 2013 Pagina 1 Start zwangerschapsverlof

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21 Belangrijke data: januari 2019 Januari

Nadere informatie