Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer:"

Transcriptie

1 29 september 2016 Jaargang 9 nummer 4 kalender Weeksluiting groepen 1 en 2 Ongeveer 1 keer in de maand vindt de weeksluiting plaats. Kinderen mogen op die dag een optreden verzorgen. Bijvoorbeeld: Een dansje laten zien op muziek, eventueel met verkleedkleren; Vrijdag 30 september Groepen 1 t/m 4 vrij Dinsdag 4 oktober Informatieavond groepen 4 Donderdag 6 oktober Informatieavond groepen 1-2 Iets over je hobby vertellen en laten zien; Een boek voorlezen ; Een instrument bespelen. Data weeksluiting groep 1/2: -7 oktober - 3 februari -4 november - 10 maart -2 december - 7 april -23 december - 12 mei - 16 juni Met vriendelijke groet, Cindy, Doreth, Berdien, Patricia, Will en o.a. in dit nummer: 1 2 Weeksluiting groepen 1 en 2 Informatieavond gezonde voeding Imke. Informatieavond gezonde voeding Heeft u zich al aangemeld voor deze interessante avond op 19 oktober? Zie voor meer informatie op de volgende pagina Nepvuurwapens zijn levensgevaarlijk! Ster van de week Kinderboekenweek De feestweek Eerste communie Sjors Sportief Uiltje gemist? Heeft u het uiltje gemist? Inschrijven via de website:

2 Pagina 2 Uitnodiging jaarvergadering ouderraad en informatieavond gezonde voeding Datum: woensdag 19 oktober Tijd: 19.30u u. jaarvergadering ouderraad 20.00u u. informatie gezonde voeding Zit u ook weleens met één van deze vragen? Hoe word ik verleid tot (ongezonde) keuzes? Is suiker nodig? En hoeveel suiker zit er in dranken/producten? Kom dan zeker naar de interactieve informatieavond op 19 oktober. Het is geen discussieavond over het hapjesbeleid. Het is ook niet zomaar een avond over voeding, maar misschien wel meer over de manier waarop u op een positieve manier in gesprek kunt gaan met uw kind, of het nu in groep 1 of groep 8 zit. De avond zal worden verzorgd door de GGD Hart voor Brabant en vindt plaats in de hal van de school. We zien u graag op 19 oktober! Meldt u zich a.u.b. vóór 15 oktober aan d.m.v. een bericht te sturen naar: info.obsdeuilenbrink@stichtingoog.nl Vermeld a.u.b. in het bericht uw naam, de groep van uw kind en met hoeveel personen u komt.

3 Pagina 3 Besprak u het al? Nepvuurwapens zijn levensgevaarlijk! Besprak u het al? Nepvuurwapens zijn levensgevaarlijk! Onder het mom Nepvuurwapens levensgevaarlijk startte de politie met een landelijke campagne tegen nepvuurwapens op straat, gericht op jongeren van 10 tot 16 jaar. De politie rukt namelijk tientallen keren per week uit voor wapens die uiteindelijk nep blijken te zijn. Veel kinderen komen met speelgoedwapens van vakantie terug uit het buitenland. Nepwapens mogen worden verkocht, als ze aan Europese regels voldoen. Die regels gaan er vooral over of het speelgoed zelf veilig is om mee te spelen. Toch, het is verboden en gevaarlijk om deze nepwapens in de openbare ruimte te gebruiken (op straat, school, openbaar vervoer etc.). Sommige speelgoedwapens zijn voor agenten niet van echt te onderscheiden. De politie ziet iemand met een wapen als een vuurwapengevaarlijke verdachte. Dit veroorzaakt levensgevaarlijke situaties. De politie gaat ervan uit dat de wapens echt zijn, met als risico dat ze op iemand zouden kunnen schieten. De campagne is vooral bedoeld om jongeren erop te wijzen dat het gevaarlijk is om met nepwapens in de openbare ruimte rond te lopen. Als ouder speelt u hierin natuurlijk ook een belangrijke rol om dit onderwerp met uw kind te bespreken en goede afspraken te maken. Tips voor ouders: worden. Ook voor uw kind. Besef dat die regels er vooral over gaan of het speelgoed zelf veilig is om mee te spelen. uitgaat dat uw kind een vuurwapengevaarlijke verdachte is. dan strafbaar en loopt kans op een boete. beeld: ermee spelen mag wel in uw huis of tuin, maar nergens anders.

4 Pagina 4 Ster van de week In groep 2 kiezen we elke week op vrijdag een kind die de week daarop de ster van de week mag zijn. In die week komt het kind extra in de belangstelling te staan met als doel dat het bijdraagt aan een positief zelfbeeld. Ook leren de kinderen elkaar beter kennen. Op vrijdag neemt dit kind het sterschrift mee naar huis. Het is de bedoeling dat u in het weekend met uw kind een verhaaltje schrijft waarin het kind zichzelf presenteert. (Maximaal 1 bladzijde) Denk bijvoorbeeld aan: Algemene gegevens van het kind (Naam, achternaam, straat, plaats, leeftijd) Voorstellen van familie (Ouders, broertjes, zusjes, oma s, opa s, neefje, nichtje) Heb je huisdieren? Doe je aan sport? Wat zijn je hobby s? Hoe ziet je huis, tuin of slaapkamer eruit? Wat is je lievelingsspeelgoed? Wat is je lievelingseten? Wat is je lievelingskleur? Wat vind je leuke muziek? Welk tv programma vind je leuk? Wat is je favoriete film? Wie zijn je vriendjes/vriendinnetjes? Op maandagmorgen neemt het sterkind het schrift mee naar school. In de kring wordt dit besproken. Daarnaast mag het sterkind foto s meenemen, deze worden in de kring bekeken en mogen een week in de klas hangen. (Dus niet in het schrift plakken). Het sterkind mag de hele week een speciale ketting om en hulpje zijn. In deze week geven de leerkrachten en de kinderen extra complimentjes aan het sterkind. Met vriendelijke groet, Cindy, Will, Imke, Berdien, Patricia en Doreth. Volgende week woensdag 5 oktober begint de Kinderboekenweek! Zoals elk jaar willen we dat met de kinderen op een feestelijke manier vieren. Het thema dit jaar is: Oma s en opa s, voor altijd jong! Op deze woensdag om uur willen we met alle groepen de themasong Voor altijd jong van Kinderen voor Kinderen zingen en dansen op het schoolplein. Deze dans kunt u natuurlijk ook thuis (laten) oefenen: We hopen dat zoveel mogelijk ouders, oma s en opa s naar dit optreden komen kijken. Het zou leuk zijn als alle kinderen die dag verkleed als opa s en oma s of met ouderwetse kleren naar school komen. Verder willen we vragen of u oude voorwerpen mee naar school wilt geven, zoals bijvoorbeeld speelgoed/spelletjes, gereedschap e.d. Hiermee willen we in de klassen hoeken inrichten over vroeger.

5 Pagina 5 De feestweek De feestweek zit er alweer op en wat hebben we genoten! Onze school was prachtig versierd, we hebben heerlijk gesnoept van alle lekkere taarten die er na de opening waren, we hebben gezongen en gedanst, geknutseld en spelletjes gedaan en we hebben de feestweek met een mooi optreden afgesloten. Het was een geweldige week die op rolletjes liep mede dankzij de hulp van vele ouders. Daarom willen we iedereen die op wat voor manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze week heel hartelijk bedanken! Mede dankzij jullie hulp was de feestweek een groot succes. Dank je wel!! Eerste communie Beste ouders/verzorgers van kinderen in groep 4 van het basisonderwijs, Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst bedoeld voor alle ouders/ verzorgers van kinderen die in het voorjaar van 2017 de Eerste Communie willen doen in de Lambertuskerk te Veghel. Tijdens de bijeenkomst zal mevr. Riek van Stratum, pastoraal werker, een algemene uitleg verzorgen over (de voorbereiding op) de Eerste Communie en er zal gelegenheid zijn om met haar en met leden van de werkgroep Eerste Communie van gedachten te wisselen of om vragen te stellen. De agenda, het inschrijfformulier en een informatiefolder krijgt u op deze avond uitgereikt. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 oktober in de H. Hartkerk om 20:00 uur aan de Vondelstraat te Veghel (in verband met de beschikbare ruimte). Vanaf bent u welkom om alvast een kop koffie of thee met ons te gebruiken. U hoeft zich niet aan te melden voor deze informatiebijeenkomst. Voor eventuele vragen kunt u zich wenden tot Jannie Meijer tel of mailen naar eerstecommuniewerkgroep@gmail.com. Met vriendelijke groet, Werkgroep Eerste Communie Lambertusparochie Uitschrijven nieuwsbrief? Wilt u het Uiltje niet meer ontvangen? Uitschrijven via de website:

6 Jaargang 9 nummer 4 Pagina 6

7 Pagina 7 Kledinginzameling Binnenkort houden wij weer een kledinginzameling. Doe mee en breng a.u.b. zoveel mogelijk kleding en schoenen naar de vrachtauto. De geldelijke opbrengst komt ten goede aan de leerlingen van onze school of de leden van onze vereniging. 30 september 2016 U kunt de zakken met kleding alleen s ochtends tot 09:00 uur Wat wordt er wel ingezameld? Alle draagbare boven en onderkleding Draagbare schoenen (aan elkaar gebonden) inleveren op onderstaand adres: OBS de Uilenbrink Melisselaar 1 Veghel Huishoudtextiel (washandjes, handdoeken, tafellakens, dekens, kussenslopen) Zachte knuffelbeesten Wat wordt er niet ingezameld? Vloerbedekking, tapijten en snij afval (kleine lappen stof) Niet draagbare kleding en schoenen Dekbedden, kussens, tuinstoelkussen, etc. Werkkleding en vervuilde kleding Hard speelgoed Kledingzakken waar de beste kleding al uit is gehaald/gesorteerd (bijv. van een kringloopwinkel) Hoe moet de kleding verpakt worden? Alles dient verpakt te zijn in een dichte plastic zak (s.v.p. niet in dozen). Een plastic zak biedt de beste bescherming tegen het vuil en nat worden van de kleding.

De planning ziet er als volgt uit:

De planning ziet er als volgt uit: 22 september 2016 Jaargang 9- nummer 3 kalender Vrijdag 23 september Afsluiting van de feestweek met De Klankenkaravaan ---- U komt toch ook kijken om 14.00 uur?! Donderdag 29 september Groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

de Nieuwsroos Parkeren op geitenwei Open dag Wij trekken aan de bel

de Nieuwsroos Parkeren op geitenwei Open dag Wij trekken aan de bel de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 14 maart 2016 (Met 3 bijlagen!) Parkeren op geitenwei De parkeerplaats voor ouders bij

Nadere informatie

No. 2 7 september

No. 2 7 september No. 2 7 september 2017 2017-2018 CBS De Molenvliet Graaf Florisstraat 1a 4791 CA Klundert 0168-402982 info@demolenvliet.nl www.demolenvliet.nl Algemeen Het went snel om weer met elkaar aan het werk te

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Kwaliteitsonderzoek. Kledinginzameling. nummer:

Uiltje gemist? kalender. Kwaliteitsonderzoek. Kledinginzameling. nummer: 03 maart 2016 Jaargang 8 - nummer 23 kalender Vrijdag 4 maart Kunstatelier 2 Dinsdag 8 maart Bonte avond groepen 1-2D en 1L/T Woensdag 9 maart Bonte avond groepen 1-2B/P en 3L Donderdag 10 maart Bonte

Nadere informatie

13 november 2015

13 november 2015 1287 www.clarafabriciusschool.nl 13 november 2015 16 november Schoen mee naar school (alle groepen) 19 november Oudergesprekken 23 november Kledingactie Reshare 23 november Oudergesprekken Schoolfruit

Nadere informatie

5 mei 2017

5 mei 2017 1351 www.clarafabriciusschool.nl 5 mei 2017 8 mei 1 e schooldag na de meivakantie 8 mei Luizencontrole 8 mei Laatste mogelijkheid om, via school, in te schrijven voor de avondvierdaagse Vanaf 9 mei Entreetoets

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 4 november 2016

Vrijdagsbrief.  4 november 2016 Vrijdagsbrief 1327 www.clarafabriciusschool.nl 4 november 2016 4 november 19.00 uur Oranjevereniging organiseert een herfst-lampionnenoptocht 7 november Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni vervangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Start nieuw schooljaar Het schooljaar is inmiddels al weer twee weken oud. De kinderen zijn inmiddels gewend aan het schoolritme. We hopen dat iedereen weer een fijn schooljaar

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 15 19 mei 2016 (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) 23-05 Lilly van Eupen (gr. 1) 26-05 Chris Wijnen (gr. 3) 30-05 Matt

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Stand van zaken. Allereerst een terugblik op de afgelopen maand. Er is veel gebeurd. Een kleine opsomming: *Op zaterdag 8 oktober was de open dag. We hadden veel geluk met het

Nadere informatie

Donderdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015

Donderdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015 Donderdagsbrief 1264 www.clarafabriciusschool.nl 2 april 2015 3 t/m 7 april Paasvakantie (ook vrijdag en dinsdag vrij!) 9 + 13 april Oudergesprekken groep 1 t/m 7, uitnodiging heeft u vorige week ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 17-2017-2018 AGENDA 29 mei Toneelvoorstelling groep 7/8 Cbs Rehoboth in Oldekerk (fiets mee!) Organisatie

Nadere informatie

Data. Speelplaats. MR Verkiezingen

Data. Speelplaats. MR Verkiezingen Data 2 april 2 e Paasdag vrije dag voor iedereen 12 april 10 minutengesprekken groep 1 13 april Staking geen school vandaag 13 april Kledinginzameling OV 17 en 18 april Eindtoets groep 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

St. Jozefschool Azewijn

St. Jozefschool Azewijn St. Jozefschool Azewijn Agenda mei juni 2017 11 mei 19.30 uur: vergadering medezeggenschapsraad 22 mei Kledingactie: ReShare 24 mei Schoolfeest (meer informatie over dit feest volgt in een aparte nieuwsbrief)

Nadere informatie

GROEP 5 AGENDA 10 maart bezoeken wij de voorstelling "op tafel lag een briefje " van het kunstmenu. 16 maart sportdag in Hazerswoude-dorp.

GROEP 5 AGENDA 10 maart bezoeken wij de voorstelling op tafel lag een briefje  van het kunstmenu. 16 maart sportdag in Hazerswoude-dorp. O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STAGIAIRE IN GROEP 6 Mijn naam

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 6 26 november 2015 (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) 27-11 Lisanne Zwarts (gr. 3) 29-11 Mieke Donkers (gr. 8) 06-12

Nadere informatie

In dit nummer. Welkom en bedankt. Continurooster. tot 14.15 uur. op 20 februari. 6 maart

In dit nummer. Welkom en bedankt. Continurooster. tot 14.15 uur. op 20 februari. 6 maart CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs tel: 010-5112043 Website: www.pwabasisschool.nl Twitter: @pwabasisschool Facebook: pwaberkel In dit nummer Welkom en bedankt 1 Foto

Nadere informatie

Nieuwsbrief 01. In deze nieuwsbrief o.a.: WE ZIJN WEER BEGONNEN OUDERCONTACTEN KLEURENPRACHT

Nieuwsbrief 01. In deze nieuwsbrief o.a.: WE ZIJN WEER BEGONNEN OUDERCONTACTEN KLEURENPRACHT Nieuwsbrief 01 Week 36 en 37 2 september t/m 16 september In deze nieuwsbrief o.a.: We zijn weer begonnnen Oudercontacten Brede schoolactiviteiten Werken aan een goede sfeer Personeel Gymrooster Kledinginzameling

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - maart 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 23 maart Open dag nieuwe ouders 24 maart Paasviering en paaslunch

Nadere informatie

jaargang 7 - nummer 7 maart 2015 Dinsdag 7 april

jaargang 7 - nummer 7 maart 2015 Dinsdag 7 april jaargang 7 - nummer 7 maart 2015 Pasen Over een week is het alweer Pasen. Reden dus voor een leuke schoolactiviteit. Op vrijdag 3 april is er een paasspeurtocht voor de groepen 1 t/m 8 door de wijk. Tijdens

Nadere informatie

STAKING STAKING GEEN LESSEN VANDAAG

STAKING STAKING GEEN LESSEN VANDAAG Data Elke woensdag Spreekuur schoolmaatschappelijk werker 09.00 11.00 uur 4 oktober Start Kinderboekenweek 5 oktober STAKING STAKING GEEN LESSEN VANDAAG 9 oktober MR vergadering 13 oktober Einde Kinderboekenweek

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 06 nov. 2015 151106 volgnummer 9 Benoeming

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 2015 2016 nummer 6 12-13 november 2015

Nieuwsbrief jaargang 2015 2016 nummer 6 12-13 november 2015 Nieuwsbrief jaargang 2015 2016 nummer 6 12-13 november 2015 Jarigen Op de Augustinus school zijn de volgende jarigen: Op dinsdag 17 november is Mert Kizil uit groep 6 jarig, hij wordt 10 jaar. Fiene Verhoef

Nadere informatie

De Burcht-Rietheim Nieuws

De Burcht-Rietheim Nieuws De Burcht-Rietheim Nieuws Schooljaar 2015-2016 nr. 1 (augustus 2015) Groep 1 t/m 4 Van Visvlietstraat 7-4388 CT Oost-Souburg - 0118 46 17 20 Groep 5 t/m 8 109 4388 VL Oost-Souburg 0118 21 76 22 Email:

Nadere informatie

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand december: Iedereen is anders. Ik volsta dit maal met de aller allerbeste

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand december: Iedereen is anders. Ik volsta dit maal met de aller allerbeste inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand 1 Beste Ouders Ko zegt, brr... 1-2 2-3 Citotoets 1-2 2-3 Géén kerstspel 1-2-3 Speelgoedwinkel 2-3b Afscheid Juf Mieke 3 Kerstviering 1-8 Kledinginzameling

Nadere informatie

Een goed en leerzaam 2011-2012!!!

Een goed en leerzaam 2011-2012!!! Jaargang 7, September 2011 Agenda: Maandag 05 sept: Schoolfotograaf Dinsdag 06 sept: Schoolfotograaf Dinsdag 06 sept: Info avond BB 19.30 u. Donderdag 08 sept: Infoavond OB 19.30 u. Maandag 26 sept: Koffieuurtje

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl Nm nieuwsbrief Schooljaar 2014 2015 4 september 2014 nr. 1 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG We zijn weer met een nieuw schooljaar begonnen! Het was hier en daar

Nadere informatie

Infobrief nummer 18,

Infobrief nummer 18, Infobrief nummer 18, 2016-2017 AGENDA Ma. 12-06-2017 Schoolshirts worden uitgedeeld voor de groepen 1 t/m 7 Di. 13-06-2017 Potje Schoolreis groep 1 t/m 7 Wo. 14-06-2017 Reshare kledinginzameling! Do. 15-06-2017

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Tussentijdse rapportage. Sinterklaas nieuwtje. nummer: Schoolontbijt

Uiltje gemist? kalender. Tussentijdse rapportage. Sinterklaas nieuwtje. nummer: Schoolontbijt 05 november 2015 Jaargang 8- nummer 9 kalender Vrijdag 6 november Fietscontrole groepen 8 Woensdag 11 november Schoolontbijt Bonte avond groepen 5 Donderdag 12 november Vergadering Ouderraad (20.00 uur)

Nadere informatie

VAKANTIE VAN ZATERDAG 27 APRIL 2013 TOT EN MET ZONDAG 12 MEI 2013

VAKANTIE VAN ZATERDAG 27 APRIL 2013 TOT EN MET ZONDAG 12 MEI 2013 De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :info@borgwal.nl Website :www.borgwal.nl Infobrief nummer 17, 2012-2013 AGENDA VAKANTIE VAN ZATERDAG 27 APRIL 2013 TOT EN

Nadere informatie

Jaargang 20, nr.2, 9 september 2015.

Jaargang 20, nr.2, 9 september 2015. Jaargang 20, nr.2, 9 september 2015. Beste ouders, Eergisteren zijn de drie project weken water-wind-boot geopend met het optreden van het shantykoor De Enkhuizer Sjappetouwtjes. Gelukkig was het een uurtje

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 06-07-2016 Nummer 19 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

4 september 2014 www.esselyckerwoude.nl esselyckerwijs@gmail.com

4 september 2014 www.esselyckerwoude.nl esselyckerwijs@gmail.com 4 september 2014 www.esselyckerwoude.nl esselyckerwijs@gmail.com Nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is maandag begonnen en het was mooi om te zien hoe enthousiast de kinderen (en hun ouders) naar

Nadere informatie

jaargang: 15 nummer: 1 september 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 oudervereniging GGD pag. 11 Overig pag.

jaargang: 15 nummer: 1 september 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 oudervereniging GGD pag. 11 Overig pag. jaargang: 15 nummer: 1 september 2015 In dit nummer: Belangrijke data pag. 2 Nieuws van: het team pag. 2 oudervereniging pag.10 GGD pag. 11 Overig pag. 12 1 5-10 dag van de leraar 7-10 opening kinderboekenweek

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 14 september 2018 nr.2 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Infobrief nummer 5,

Infobrief nummer 5, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl FaceBook: Daltonbasisschool De Borgwal Postadres : Postbus 39 6680 AA Bemmel

Nadere informatie

Data. Luizenbrigade op de Lage Weijkens

Data. Luizenbrigade op de Lage Weijkens Data 31 mei tm 1 juni Kamp groep 8 11 juni MR vergadering 12 juni 08.30 uur GGD spreekuur 12 juni Facultatieve 10 minutengesprekken groep 2 22 juni 2 e rapport groep 3 tm 8 Week 26 Facultatieve 10 minutengesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick schooljaar 2012-2013 1

Nieuwsbrief De Doornick schooljaar 2012-2013 1 Nieuwsbrief De Doornick nummer 2 oktober 2012, agenda oktober 2 Juf Gaby ADV invaller in groep 8 3 Start Kinderboekenweek 4 Dierendag 11 Afsluiting Kinderboekenweek donderdag 17.00 18.30 uur 12 Begin herfstvakantie

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019

Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 7, 21 maart 2019 Kalender: 21 maart Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.00 uur 22 maart Groep 7 heeft Mad Science Workshop 30 maart Zomertijd gaat in 2 april Buitenspeeldag 4 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 20-11-2015 jaargang 10 nr. 13

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 20-11-2015 jaargang 10 nr. 13 Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 20-11-2015 jaargang 10 nr. 13 Agenda Dinsdag 24 november Groep 8 NIO afname op de De Marsweijde. Donderdag 26 november Groep 7 NSCCT afname op De Marsweijde Vrijdag 27 november

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Intern Begeleider. We zijn blij met onze nieuwe Intern Begeleider: Babette Rademakers. In het volgende Turfje zal zij zich aan u voorstellen.

Intern Begeleider. We zijn blij met onze nieuwe Intern Begeleider: Babette Rademakers. In het volgende Turfje zal zij zich aan u voorstellen. In dit Turfje 1 Vanuit de directie 2 Nieuws uit de klassen 2 Vaderdag 3 Het pennetje 5 Kledinginzameling Vormgeving: www.sadedesign.nl, Breda Intern Begeleider We zijn blij met onze nieuwe Intern Begeleider:

Nadere informatie

schaken, gitaar voor beginners, volleybal en korfbal schaken, jong in Balans (over gezonde voeding), korfbal en volleybal.

schaken, gitaar voor beginners, volleybal en korfbal schaken, jong in Balans (over gezonde voeding), korfbal en volleybal. Herinnering inschrijven VSD en schoolsport. Vorige week heeft u via Digiduif de inschrijvingsbrieven ontvangen voor de verlengde schooldag en schoolsport. U heeft nog tot maandagochtend 8:00u de mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 09-10-2015

Nieuwsbrief 3 09-10-2015 Nieuwsbrief 3 09-10-2015 De oudervereniging De verkiezingen zijn geweest en de samenstelling van de oudervereniging is bekend. Wij wensen hen veel succes het komende jaar en we gaan er samen een mooi schooljaar

Nadere informatie

Formulier Hulpouders Hulp nodig met kaften ReShare, kledinginzameling -herhaling- Kinderboekenweek

Formulier Hulpouders Hulp nodig met kaften ReShare, kledinginzameling -herhaling- Kinderboekenweek Formulier Hulpouders Zonder de hulp van u, als enthousiaste ouder, zijn we nergens als school. Gedurende het schooljaar zijn er verschillende vormen van hulp nodig, in en buiten de klas. Een oproep voor

Nadere informatie

hem van harte geluk met dit nieuws. Ook laten we u graag kennismaken met de jongste zoon van juf Yvonne: Boi.

hem van harte geluk met dit nieuws. Ook laten we u graag kennismaken met de jongste zoon van juf Yvonne: Boi. Januari 2010 In dit Turfje Vanuit de directie Nieuwe website Terugblik kerstmarkt Cito groep 8 Kanjerouderlessen Alles in 1 Ik geef het pennetje door aan Haïti Toneelochtend Thema s kleutergroepen Vanuit

Nadere informatie

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids 15 september 2016 Jaargang 9- nummer 2 kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Vrijdag 16 september Opening schooljaar voor de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Jaargang 6, mei 2011

Jaargang 6, mei 2011 Jaargang 6, mei 2011 Agenda: Woensdag 25 mei: Sportdag. Donderdag 2 juni en vrijdag 03 juni: Hemelvaart, alle kinderen vrij. Kledingactie 08 juni: Kleding brengen tot 16.00 u. (Christinaloc.) Kledingactie

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019

Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 7, 21 maart 2019 Kalender: 30 maart Zomertijd gaat in 1 april Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.0 uur 2 april Buitenspeeldag 4 april Theoretisch verkeersexamen (groep 7) 5 april Verkeersexamen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuwsbrief. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 5: maart 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Oproep

Nadere informatie

Koningsdag. live bij: kijken dus tijdens het ontbijt op school tussen !

Koningsdag. live bij: kijken dus tijdens het ontbijt op school tussen ! 13 april 2017 Jaargang 9 - nummer 28 kalender Koningsdag Vrijdag 14 april Schoolreis groepen 5 Maandag 17 april 2e Paasdag 18 t/m 20 april Eindtoets groepen 8 Voor het bezoek van de koning en koningin

Nadere informatie

1 december In dit nummer:

1 december In dit nummer: 8 1 december 2010 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Tel. flat: 06-17404323 Directie: Bianca van Koningsbruggen Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl adjunct@floris.unicoz.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

MAANDBRIEF. In de maand augustus waren (zijn) de volgende kinderen/juffen jarig:

MAANDBRIEF. In de maand augustus waren (zijn) de volgende kinderen/juffen jarig: MAANDBRIEF In dit nummer: Jarigen Personeel Welkom Zending Ehbo-formulier Ouderparticipatie Inloopmomenten Schoolgids/ jaarkalender Gebedskring Gebruik hek/fiets Oproep musical 7/8 Mededelingen Groep 6

Nadere informatie

Uiltje gemist? 1 Start schooljaar. kalender. o.a. in dit nummer:

Uiltje gemist? 1 Start schooljaar. kalender. o.a. in dit nummer: 17 september 2015 Jaargang 8- nummer 3 kalender Vrijdag 18 september Groepen 1 t/m 4 vrijdag o.a. in dit nummer: 1 Start schooljaar 2 3 Informatieavonden Even voorstellen Centrum voor jeugd en gezin: Opvoeden

Nadere informatie

5-9 september Studiedag. Informatieavonden

5-9 september Studiedag. Informatieavonden 5-9 september 2016 Studiedag Studiedag Vorige week dinsdag hebben we een drukke studiedag gehad. We hebben nagedacht over de rapporten en over rekenen. Het ging niet zonder slag of stoot, het internet

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Infobrief nummer 4,

Infobrief nummer 4, Infobrief nummer 4, 2017-2018 AGENDA Ma. 30-10-2017 Di. 31-10-2017 Potje Wo. 01-11-2017 Do. 02-11-2017 Groep 3 naar het dijkmagazijn. De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart. Basisschool de Maasko pkes. Beste ouder(s), verzorger(s) en andere belangstellenden,

Nieuwsbrief Maart. Basisschool de Maasko pkes. Beste ouder(s), verzorger(s) en andere belangstellenden, Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2014-2015 Editie maart Nieuwsbrief Maart Beste ouder(s), verzorger(s) en andere belangstellenden, Voor u ligt alweer de nieuwsbrief van maart 2015. Wat gaat de tijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 5; 2017-2018 AGENDA 10 nov. Sint Maartenviering op school 11 nov. Lampionnenkeuring Spectrum Organisatie

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 2 19 september Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 2 19 september Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 2 19 september 2016 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 4. Mededelingen groepen 8. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE VAN ZATERDAG 18 OKTOBER TOT EN MET ZONDAG 26 OKTOBER

HERFSTVAKANTIE VAN ZATERDAG 18 OKTOBER TOT EN MET ZONDAG 26 OKTOBER Infobrief nummer 4, 2014-2015 AGENDA Ma. 13-10-2014 Meester Jeroen in groep 8 Di. 14-10-2014 meester Jeroen in groep 8 Meester Thijs ADV, invaller in groep 7 Juf Simone IPB, invaller in groep 5 Groep 6

Nadere informatie

Kort nieuwsbericht. Uiltje gemist?

Kort nieuwsbericht. Uiltje gemist? 27 januari 2015 Jaargang 7- nr. 20 kalender Woensdag 28 januari OPEN DAG Donderdag 29 januari OOG dag alle kinderen vrij Vrijdag 30 januari Vrije dag groepen 1 t/m 4 Donderdag 5 februari Rapportage gesprekken

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 23 september Wij heten Donny, Chirihan, Fabian, Bob, Jana en Lola van harte welkom op onze school!

Vanuit het team. De Vlecht. 23 september Wij heten Donny, Chirihan, Fabian, Bob, Jana en Lola van harte welkom op onze school! De Vlecht 23 september 2016 Wij heten Donny, Chirihan, Fabian, Bob, Jana en Lola van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 De Rupsen 2 De Wolven 3 Sport en bewegen 4 Bijlage 1:

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

De Startbaan Nieuwsbrief

De Startbaan Nieuwsbrief De Startbaan Nieuwsbrief schooljaar 2018-2019 6 september 2018 nummer #2 Belangrijke data (zie voor de meeste items verderop in deze nieuwsbrief) 3 t/m 13 september Startgesprekken 7 september Weekafsluiting

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk.

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. 31 augustus 2017 Jaargang 10- nummer 1 kalender Uilenbrink levert maatwerk Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. Woensdag 13 september Vergadering Ouderraad (20.00 uur) 1 2 3 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 In deze editie: Kalender Kinderboekenweek Scharrelen bij

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar 21 juli 2016 Jaargang 8 - nummer 40 kalender Fabriek Magnifique Vrijdag 22 juli Laatste schooldag (09.30-11.30 uur) Maandag 5 september 08.45 uur opening nieuwe schooljaar A.s. vrijdag start het Art en

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie

Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt. Vreedzame ouderavond 01 nov. Nieuwsbrief 5

Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt. Vreedzame ouderavond 01 nov. Nieuwsbrief 5 Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 4 SCHOOLJAAR 2013 2014 11 OKTOBER 2013 OBS DE BOUWSTEEN HARDENBERG 8 9684 AM FINSTERWOLDE 0597 331570 Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt.

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 12 mei 2016 Jaargang 8- nummer 31 kalender Donderdag 12 en vrijdag 13 mei Kinderen Neulingschule Bochum te gast op de Uilenbrink Maandag 16 mei 2 e Pinksterdag Woensdag 25 mei Groepen 1 t/m 4 vrij (studiedag

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 11 april 2019 nr. 15 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Persbericht Kindcentrum De Wijngaard

Persbericht Kindcentrum De Wijngaard Persbericht 13 2018-2019 Kindcentrum De Wijngaard Elke dag kan Pasen zijn! We gaan richting Pasen en zitten midden in de 40-dagen tijd. We denken na over een nieuw begin, maar laat het eigenlijk iedere

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Bas van de Goor Foundation

Uiltje gemist? kalender. Bas van de Goor Foundation 6 april 2017 Jaargang 9 - nummer 27 kalender 6 en 7 april Groepen 6 in Bochum (D) Vrijdag 7 april EXPOSITIE Maandag 10 en dinsdag 11 april Schoolfotograaf 11 t/m 13 april Entreetoets voor de groepen 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober. Een frisse start.. Basisschool de Maasko pkes IN DIT NUMMER

Nieuwsbrief oktober. Een frisse start.. Basisschool de Maasko pkes IN DIT NUMMER Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2014-2015 Editie oktober Nieuwsbrief oktober Een frisse start.. Maandagochtend 25 augustus was het zover, de eerste schooldag van het schooljaar 2014-2015. In de laatste

Nadere informatie

DEBOGERDBODE. AGENDA t/m 10 mei Koningsspelen:

DEBOGERDBODE. AGENDA t/m 10 mei Koningsspelen: schooljaar 2018-2019 10 DEBOGERDBODE AGENDA t/m 10 mei 2019 - Maandag 15 t/m donderdag 18 april: Cito eindtoets groep 8 - dinsdag 16 april: Koffieochtend. Meer info in verderop in de nieuwsbrief - Vrijdag

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Het Blaadje. Schooljaar editie december. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand...

Het Blaadje. Schooljaar editie december. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand... Het Blaadje Schooljaar 2010-2011 editie december mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Tip 5 van Seef: Hoe fiets je

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorgers,

Beste ouder(s)/verzorgers, Beste ouder(s)/verzorgers, Deze week hebben we tijdens de weekopening stilgestaan bij psalm 8, de dichter bezingt hier de prachtige schepping. Ook de kinderen hebben in deze weken de verhalen van de schepping

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Informatieavonden Leuk nieuws Groep 5 Leerlingenraad Ouderavond 3 nov. Schoolplein M.R. mededeling Nepwapens Kalender

Nadere informatie

agendapunten zijn ook te zien op www.basisschoolreflector.nl

agendapunten zijn ook te zien op www.basisschoolreflector.nl R E F L E X NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS EN VERZORGERS Jaargang: 2015-2016 Nummer: 3 Datum: 15 september 2015 Email oudervereniging: or@basisschoolreflector.nl Agenda agendapunten zijn ook te zien op www.basisschoolreflector.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie