Kalender maart en april. Maandag 16 maart Start schoolproject Techniek (t/m 3 april) Woensdag 1 april Schoolvoetbal jongens groep 7/8 (Vrone)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kalender maart en april. Maandag 16 maart Start schoolproject Techniek (t/m 3 april) Woensdag 1 april Schoolvoetbal jongens groep 7/8 (Vrone)"

Transcriptie

1 obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), Aankomende maandag starten we met het techniekproject. We gaan de ruimte in en hopen dat de kinderen er veel plezier aan beleven. Meer hierover vindt u verderop in deze nieuwsbrief. We wensen u veel leesplezier. Vriendelijke groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras Kalender maart en april Woensdag 11 maart NSCCT groep 4 en 6 Maandag 16 maart Start schoolproject Techniek (t/m 3 april) Woensdag 18 maart Koffie uurtje u Vrijdag 20 maart Voorjaarsontbijt Vrijdag 27 maart Culturele voorstelling groep 5/6 Woensdag 1 april Schoolvoetbal jongens groep 7/8 (Vrone) Donderdag 2 april Studiemiddag Dalton (de kinderen zijn s middags vrij) Vrijdag 3 april Goede vrijdag, geen vrij! Zaterdag 4 april Schoolhandbaltoernooi Maandag 6 april Tweede paasdag (de kinderen zijn vrij) Woensdag 8 april Schoolvoetbal meisjes groep 5 t/m 8 (DTS) Woensdag 15 april Herdenking WO II groep 7/8 Donderdag 16 april Theorie-examen verkeer groep 7 Maandag 27 april Koningsdag (de kinderen zijn vrij) Woensdag 29 april Schoolzwemkampioenschappen Schoolnieuws Nieuwe leerlingen: Gaat uw kind binnenkort naar de basisschool? Dan bent u van harte welkom op de Phoenix. Wordt uw kind binnenkort 4 jaar, geef uw kind dan snel op. We zijn op dit moment bezig met de groepssamenstelling en leerlingaantallen van volgend schooljaar. Als u nog ouders weet die een goede school zoeken, dan leiden we deze ouders graag rond!

2 Digitaal pesten en gebruik van telefoons: Telefoon en whatsapp zijn niet meer weg te denken in de huidige samenleving en ook zeker niet bij kinderen. Een aantal kinderen hebben buiten schooltijd veelvuldig contact met elkaar via whatsapp. In verschillende klassen zijn er ook groepsappen. Hoewel dat positieve kanten heeft, merken we op school ook dat er ook af en toe nare en vervelende dingen via whatsapp gezegd en geschreven worden. We willen u vragen om regelmatig de telefoon van uw kind te checken en dit met uw kind te bespreken. Op school mogen de kinderen de telefoon meenemen, maar tijdens de lessen en onder schooltijd staat de telefoon uit. Als kinderen toch hun mobiel gebruiken, kan de leerkracht deze innemen. Ouders mogen deze dan weer op komen halen. Luizenvrij: Vorige week zijn alle kinderen weer gecontroleerd op hoofdluis. Alle kinderen waren dit keer luizenvrij. We willen graag alle ouders die meehelpen tijdens deze controle bedanken voor het vrijmaken van hun tijd hiervoor. Oproep geluidsinstallatie: Wij zijn op zoek naar een ouder die naar onze geluidsinstallatie kan en wil kijken. Als u dit wilt, kunt u zich melden bij Bas Beentjes. U kunt ook een mail sturen naar b.beentjes@dephoenix.nl Phoenix Got Talent: Donderdag 19 februari was de Phoenix Got Talent- show. Het thema van dit jaar was fout. Alle kinderen mochten deze dag verkleed naar school komen. Dit zorgde voor een bont gezelschap in de gymzaal. In alle klassen waren voorrondes gehouden, waarna twee acts werden gekozen die de klas mochten vertegenwoordigen bij de show. De presentatie was dit jaar in handen van Kai en Tess. De acts waren zeer divers dit jaar. Er waren individuele optredens en kleine groepjes die optraden. Alle deelnemende kinderen hebben een certificaat ontvangen. Voorjaarsontbijt: Afgelopen vrijdag hebben alle kinderen de brief mee naar huis gekregen over het voorjaarsontbijt én het getrokken lootje. Mocht uw kind het lootje kwijt zijn, wilt u dit dan bij de leerkracht melden? Zij zullen zorgen voor een nieuw lootje. Dit voorkomt teleurstellingen tijdens het ontbijt op vrijdag 20 maart. De kinderen mogen deze dag in pyjama naar school.

3 Schoolproject Techniek : Van 16 maart t/m 10 april hebben we op school een techniekproject over ruimtevaart! De tweede week van het project (23 maart t/m 27 maart) hebben we en heus ruimte hotel van NEMO op de locatie Broek op Langedijk. De kinderen voeren allerlei leuke opdrachten uit in het ruimte hotel en kunnen zich zo een beetje ruimtevaarder voelen. In die tijd gaan we ook een beroep op u doen om te helpen als begeleider (ook voor vervoer naar Broek op Langedijk). De leerkrachten gaan u daar nog over benaderen. Er worden lessen gegeven over de ruimte, proefjes gedaan, er is een wedstrijd en er wordt geknutseld, noem maar op. We hebben er erg veel zin! Gezocht voor het Techniekproject: Melkpakken, lege flessen voor handvaardigheid. Graag inleveren bij de groepsleerkracht. Ruimtevaart spullen om de gangen/klassen op te leuken voor het project. Vindt u het leuk hierbij te helpen, wilt u dit dan doorgeven aan de groepsleerkracht. Dalton Van Escher naar Asscher: Kinderen van de plusgroep van openbare Daltonschool de Phoenix in Langedijk/Sint Pancras zijn dinsdag 3 maart naar het Eschermuseum in Den Haag geweest. Het bijzondere aan deze dag is, dat twee kinderen,tirsa de Boer (locatie SP) en Isabelle van Overbeek (locatie BOL), de excursie helemaal zelf hebben georganiseerd. De planning, het regelen van ouders, de begroting, het vervoer, een rondleiding in het museum, een wandeling door het centrum; alles is door deze leerlingen geregeld. Een bezoek aan het Eschermuseum is voortgekomen uit een presentatie door Tirsa in de klas over gezichtsbedrog. In het museum hebben kinderen het educatief programma gevolgd en een rondleiding gehad. Ze hebben genoten van gezichtsbedrog, perspectief, de prachtige Escherprenten en de zaal van Optische Kunst. Na het museumbezoek stond een wandeling door Den Haag op het programma. Bij toeval kwamen de kinderen vice-premier Lodewijk Asscher tegen op het Binnenhof. Hij nam voor de kinderen alle tijd, ging geïnteresseerd het gesprek met ze aan en had ook tijd voor een groepsfoto. Heel tevreden over een bijzonder geslaagde geweldig goed georganiseerde dag door Tirsa en Isabelle, gingen de kinderen aan het einde van de middag huiswaarts. Nieuws locatie Broek op Langedijk Opbrengst kaartenactie Vorige week is eindelijk de opbrengst van de Kaart-in-Actie bekend geworden. Het netto bedrag voor onze school bedraagt 1200 euro. De bedoeling was om er een hek om het voetbalveld van te kopen. We zullen met de leerlingenraad en het team overleggen wat we met het geld zullen gaan doen.

4 Overig Intratuin Schooltuinproject: Van de Intratuin hebben we pakketten toegewezen gekregen waarmee we een kleine schooltuin kunnen maken. We willen Intratuin bedanken voor het beschikbaar stellen van deze pakketten. Verzoek om te stemmen Beste sportieve kinderen, ouders en docenten van de Phoenix, Mijn voetbalclub DTS uit Oudkarspel zit in de finale van de Klaas Jan Huntelaar foundation. Dat betekent dat wij een groot geldbedrag kunnen winnen om onze kleedkamers te vernieuwen en energiezuiger te maken. Het project waarmee wij meedingen naar de hoofdprijs heet dan ook: GROENE KLEEDKAMERS De enige manier waarop wij kunnen winnen is door zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Per lid moeten dat er minimaal 30 zijn en wij hebben nog een lange weg te gaan. Zouden jullie mij en mijn club willen helpen aan de overwinning door te stemmen via: Je hoeft alleen je naam en adres in te vullen; Vervolgens krijg je een mail in je inbox, waarmee jouw stem nog moet bevestigen. Als je meerdere adressen hebt dan kun je zelfs vaker stemmen. Ik hoop heel erg dat jullie dit mij en mijn club gunnen. Groeten, Jan Tauber (leerling groep 8, Broek op Langedijk)

5 Schoolzwemwedstrijden Geachte ouders/verzorgers, Op woensdagmiddag 29 april 2015 zijn de Schoolzwemkampioenschappen in zwembad de Bever te Sint Pancras. Om uw zoon/dochter op te kunnen geven kunt u onderstaand strookje invullen. Wilt u dit strookje uiterlijk vrijdag 20 maart inleveren bij de groepsleerkracht? Indien u als begeleider van een team wilt optreden kunt u dit ook aangeven. Uw taak zal dan bestaan uit het verzamelen en begeleiden van het team tijdens de wedstrijd. Zorgen dat zij op het goede moment in de goede baan aan de start verschijnen. Vanaf uur kunnen de groepen zich melden en om uur zal de 1 e start plaatsvinden. Dan zal het volgende programma gezwommen worden en we hopen om uur te weten wie de schoolzwemkampioen van dit jaar is. 25m vrije slag meisjes / jongens groep 3 25m rugslag meisjes / jongens groep 3 25m vrije slag meisjes / jongens groep 4 25m rugslag meisjes / jongens groep 4 Estafette 6x 25m vrije slag 25m vrije slag meisjes / jongens groep 5 25m rugslag meisjes / jongens groep 5 25m vrije slag meisjes / jongens groep 6 25m rugslag meisjes / jongens groep 6 50m vrije slag meisjes / jongens groep 7 50m rugslag meisjes / jongens groep 7 50m vrije slag meisjes / jongens groep 8 50m rugslag meisjes / jongens groep 8 Mijn zoon/dochter.. Groep. En heeft zwemdiploma A / B / C En kan mee doen aan de schoolzwemkampioenschappen op woensdag 29 april 2015 Geboorte datum:.. Telefoonnummer: adres. Ik zou wel/niet als begeleider van het team van mijn zoon/dochter willen optreden. Mijn naam is...

6 Sprookjesbos-concert

7 Kidsrun Langedijk

8

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart obs De Phoenix Week 12-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In de aankomende periode staan een aantal sportieve activiteiten op het programma. Het schoolschaakteam heeft afgelopen zaterdag een knappe prestatie

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief leest u veel verslagen van een heel aantal gezellige activiteiten die hebben plaatsgevonden. In de aankomende periode staan een

Nadere informatie

Kalender maart en april. Maandag 28 maart Tweede Paasdag (alle kinderen zijn vrij) Dinsdag 29 maart Start schoolproject Kunst (t/m vrijdag 22 april)

Kalender maart en april. Maandag 28 maart Tweede Paasdag (alle kinderen zijn vrij) Dinsdag 29 maart Start schoolproject Kunst (t/m vrijdag 22 april) obs De Phoenix Week 12-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), Binnenkort starten we met ons schoolproject Kunst. Centraal in dit thema staan dieren. We gaan allerlei technieken gebruiken in de school en kunnen

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Kalender maart en april. Woensdag 22 maart Start School!week (openbaar onderwijs) t/m 24 maart

Kalender maart en april. Woensdag 22 maart Start School!week (openbaar onderwijs) t/m 24 maart obs De Phoenix Week 11-2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), We kijken terug op een zeer geslaagde Nationale Daltondag afgelopen woensdag. Begin volgende week ontvangt u een speciale editie van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Kalender april en mei. Dinsdag 10 april Talentmiddag OR-vergadering Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi meisjes (DTS)

Kalender april en mei. Dinsdag 10 april Talentmiddag OR-vergadering Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi meisjes (DTS) obs De Phoenix Week 14-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Naast de ontspannende activiteiten zoals de laatste ronde van de talentmiddagen en de sporttoernooien, zijn het voor de leerlingen van groep 7 en

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Woensdag 8 maart Open dag locatie SP ( uur) Maandag 13 maart Maandtheater groep 1/2d en 5/6c

Woensdag 8 maart Open dag locatie SP ( uur) Maandag 13 maart Maandtheater groep 1/2d en 5/6c obs De Phoenix Week 7-2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week zijn alle rapportgesprekken (geweest) en gaan we feestelijk de voorjaarsvakantie in middels de Phoenix talentenjacht. Tijdens de talentenjacht

Nadere informatie

Kalender april en mei. Woensdag 15 april Bezoek aan kinderboerderij groep 1/2a, 1/2b en 2d

Kalender april en mei. Woensdag 15 april Bezoek aan kinderboerderij groep 1/2a, 1/2b en 2d obs De Phoenix Week 15-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze nieuwsbrief staat vooral in het teken van sport en spel. Zo leest u alvast iets over de sportdag voor groep 5 t/m 8. Ook is er gehandbald,

Nadere informatie

Maandag 9 juli Start rapportgesprekken (t/m 13 juli) Sportdag scholen Sint Pancras (groep 5 t/m 8) Zaterdag 14 juli Oud papier (Kerkplein)

Maandag 9 juli Start rapportgesprekken (t/m 13 juli) Sportdag scholen Sint Pancras (groep 5 t/m 8) Zaterdag 14 juli Oud papier (Kerkplein) obs De Phoenix Week 26-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken van het schooljaar zijn alweer aangebroken. Vorige week donderdag hebben we met elkaar het schoolproject Blink afgesloten, waarbij

Nadere informatie

Kalender juni en juli. Maandag 9 juli Start rapportgesprekken (t/m 13 juli) Dinsdag 10 juli Sportdag scholen Broek op Langedijk (groep 5 t/m 8)

Kalender juni en juli. Maandag 9 juli Start rapportgesprekken (t/m 13 juli) Dinsdag 10 juli Sportdag scholen Broek op Langedijk (groep 5 t/m 8) obs De Phoenix Week 26-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken van het schooljaar zijn alweer aangebroken. Vorige week donderdag hebben we met elkaar het schoolproject Blink afgesloten, waarbij

Nadere informatie

Kalender maart en april. Maandag 28 maart Tweede Paasdag (alle kinderen zijn vrij) Dinsdag 29 maart Start schoolproject Kunst (t/m vrijdag 22 april)

Kalender maart en april. Maandag 28 maart Tweede Paasdag (alle kinderen zijn vrij) Dinsdag 29 maart Start schoolproject Kunst (t/m vrijdag 22 april) obs De Phoenix Week 12-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Volgende week starten we met ons schoolproject Kunst. Rode draad in dit thema is het onderwerp dieren. In de workshops worden verschillende technieken

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

Kalender oktober en november

Kalender oktober en november obs De Phoenix Week 40-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken zijn er verschillende activiteiten geweest waarvan u in deze nieuwsbrief een verslag kunt lezen. Volgende week woensdag begint

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief leest u veel verslagen van een heel aantal gezellige activiteiten die hebben plaatsgevonden. In de aankomende periode staan een

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 27 april Koningsdag (de kinderen zijn vrij)

Kalender april en mei. Maandag 27 april Koningsdag (de kinderen zijn vrij) obs De Phoenix Week 17-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het mooie weer is in aantocht en de kinderen genieten van de zon. We hopen dat u en uw kind in de meivakantie uit kunnen rusten, want na de vakantie

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

Maandag 16 november Deze week zijn de voortgangsgesprekken (verplicht) Vrijdag 20 november Internationale dag Rechten van het Kind

Maandag 16 november Deze week zijn de voortgangsgesprekken (verplicht) Vrijdag 20 november Internationale dag Rechten van het Kind obs De Phoenix Week 46-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken hebben de kinderen prachtige lampionnen gemaakt en hebben we een lampionnentocht door de wijk gehouden. Volgende week zullen

Nadere informatie

16 maart 2016 AGENDA WIST U DAT..

16 maart 2016 AGENDA WIST U DAT.. 16 maart 2016 AGENDA 18 maart Pannenkoekendag (groep 6) 18 maart Leerlingenraadvergadering 21 maart Bibliotheekbezoek groep 6, s middags 23 maart Plusgroep 23 maart Groep 7 en 8 Grote Prijs Trinitas 24

Nadere informatie

Maandag 22 juni t/m 26 juni Deze week zijn de rapportgesprekken (facultatief) Woensdag 24 juni Scholenzeskamp groep 5 t/m 8 zwembad de Bever

Maandag 22 juni t/m 26 juni Deze week zijn de rapportgesprekken (facultatief) Woensdag 24 juni Scholenzeskamp groep 5 t/m 8 zwembad de Bever obs De Phoenix Week 25-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Wat gaat de tijd toch hard! Het schooljaar is bijna om en wat is er veel gebeurd dit schooljaar. Groep 8 is afgelopen week op kamp geweest en hierover

Nadere informatie

Kalender mei en juni. Zaterdag 26 mei Regionale zwemkampioenschappen (Veenendaal) Maandag 28 mei Start trotsweken en trotsgesprekken t/m 15 juni

Kalender mei en juni. Zaterdag 26 mei Regionale zwemkampioenschappen (Veenendaal) Maandag 28 mei Start trotsweken en trotsgesprekken t/m 15 juni obs De Phoenix Week 20-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Deze week staat in het teken van Meetkunde. Volgende week vieren we met elkaar

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 16-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In de afgelopen periode zijn veel verschillende activiteiten geweest, waarop we in deze nieuwsbrief terugblikken; bijv. het schoolvoetbaltoernooi,

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Donderdag 12 februari Informatieavond Andere Schooltijden (19.30 uur)

Kalender februari en maart. Donderdag 12 februari Informatieavond Andere Schooltijden (19.30 uur) obs De Phoenix Week 7-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt een nieuwsbrief met veel informatie. Gisteren heeft het gehele team een studiedag gehad rondom het onderwerp zorg. Op deze dag hebben

Nadere informatie

Kalender mei en juni. Zaterdag 26 mei Regionale zwemkampioenschappen (Veenendaal) Maandag 28 mei Start trotsweken en trotsgesprekken t/m 15 juni

Kalender mei en juni. Zaterdag 26 mei Regionale zwemkampioenschappen (Veenendaal) Maandag 28 mei Start trotsweken en trotsgesprekken t/m 15 juni obs De Phoenix Week 20-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Deze week staat in het teken van Meetkunde. Volgende week vieren we met elkaar

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 16-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In de afgelopen periode zijn veel verschillende activiteiten geweest, waarop we in deze nieuwsbrief terugblikken; bijv. het schoolvoetbaltoernooi,

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 47-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze weken wordt in alle klassen aandacht besteed aan het thema Sinterklaas. Een enthousiaste groep ouders heeft gezorgd voor een gezellige aankleding

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 18 nr. 20 datum 17-06-2015 week 37&38 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Gebruikersnaam: ouders,inlogcode

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school.

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school. Stempelmakerstraat 20 1825DP Alkmaar 072-5616433 de.burijn@saksskb.nl www.burijn-saks.nl Nieuwsbrief, maart 2013 Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en betrokkenen,

Belangrijke data. Beste ouders en betrokkenen, NUMMER 10 JAARGANG 30 27 januari 2017 Belangrijke data 2 februari Derde cultuurdag 6 tm 9 februari Adviesgesprekken groep 8 7 februari Rondleiding nieuwe ouders 7 februari Adviesgesprekken avond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 31 oktober Cultuurtje groepen 5 5 november Tafeltjesmiddag 7 november Cultuurtje groep 7 Sander, Keano, Alexander, Maud, Olivier, Inna 9 november Groepen 2 vrij 19 november

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras obs De Phoenix Week 38-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over de startgesprekken, de speerpunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 13 2017-2018 De vreedzame School/ Week van het geld en rekendag /Avondvierdaagse/ Enquête woordenschat/ Leerlingenraad/ Rekendag kleuters/sportdag/ Koningsspelen/ Meer Koningsspelen Het Spectrum

Nadere informatie

Donderdag 14 maart 2013 week 11

Donderdag 14 maart 2013 week 11 Donderdag 14 maart 2013 week 11 AGENDA - Vrijdag 15 maart: 2 e rapport mee - Maandag 18 maart: vaccinatie 9-jarigen - Maandag 18 maart: ALV - Dinsdag 19 maart: 10-minutengesprekken - Donderdag 21 maart:

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team obs De Phoenix Week 14-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Naast alle ontspannende activiteiten zoals de talentenmiddagen en de lente-fair in BOL, hebben de leerlingen van groep 7 afgelopen week ook het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018

Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018 Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018 29 mei Start Avondvierdaagse 30 Mei Groep 8 bezoekt Reddingsbrigade 5 juni Nieuwsbrief 18 5 t/m 8 juni Daltoninloop 8 juni Einde citotoetspersiode

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief o.b.s. Het Spectrum Juli 2016 Datum Activiteit Groep Opmerking Maandag 4 juli Studiedag 1-8 Alle kinderen vrij 1 juli 2016 Dinsdag 5 juli Oud papier Inhoud Belangrijke Data Musical groep 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Vrijdag 6 juni Vrijdag 20 juni Vrijdag 27 juni

Vrijdag 6 juni Vrijdag 20 juni Vrijdag 27 juni Kalender schooljaar 2013-2014 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten die nu bekend zijn voor het schooljaar 2013-2014. De kalender is te vinden op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

BLI X OPENER NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE. De week van carnaval! Wij hopen op een kleurrijke school!

BLI X OPENER NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE. De week van carnaval! Wij hopen op een kleurrijke school! BLI X OPENER NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE De week van carnaval! De week voor carnaval gaan we alvast in de stemming komen. Iedere dag heeft een eigen thema en iedereen

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

24 april Kijkavond thema Geschiedenis uur. Week 16. Agenda april: Beste ouder(-s)/verzorger(-s),

24 april Kijkavond thema Geschiedenis uur. Week 16. Agenda april: Beste ouder(-s)/verzorger(-s), Week 16 Beste ouder(-s)/verzorger(-s), 24 april Kijkavond thema Geschiedenis 17.00 18.30 uur Agenda april: Voor u ligt een nieuwbrief boordevol informatie over activiteiten die geweest zijn en die we de

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 5. schooljaar november Datum Groep Activiteit Tijd

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 5. schooljaar november Datum Groep Activiteit Tijd IKC DE EGLANTIER VOORHOF Gebouw IB: I.B.-Bakkerstraat 2, 2624 NX Delft, Tel. 015-2564208 Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel. 015-2565577 E-mailadres: directie@eglantierdelft.nl Activiteitenoverzicht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

We zijn aardig voor elkaar, dan blijft het gezellig het hele jaar.

We zijn aardig voor elkaar, dan blijft het gezellig het hele jaar. Info 14 5 maart 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: We zijn aardig voor elkaar, dan blijft het gezellig het hele jaar. Meedenkavond

Nadere informatie

Oktober Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending

Oktober Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Groep 1 10,95 euro Groep 2 17,55 euro Groep 3 15,25 euro Groep 4 10,15 euro Groep 5 6,90 euro Groep 6 8,26 euro Groep 7 1,80 euro Groep 8 9,25 euro Oktober 2017

Nadere informatie

Welkom Dorette en Joey. We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom Dorette en Joey. We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief April 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in april en mei 6 april Schoolvoetbal 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 8 8 april Herdenking Bevrijding Lemelerveld ( groep 8 ) 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie

t Broedertje K e rkrade rwe g CC Hee rlen * in roe de rsch oo l.n l

t Broedertje K e rkrade rwe g CC Hee rlen * in roe de rsch oo l.n l t Broedertje 48 e jaargang K e rkrade rwe g 7 64 16CC Hee rlen 045-5 7 1. 61.4 1 * in fo@b roe de rsch oo l.n l Carnaval nr. 3 februari 2016 De vakantie is weer achter de rug. En dat bekent dat wij de

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Van de directeur. Gevonden voorwerpen

Van de directeur. Gevonden voorwerpen OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 2, nummer 9 13 januari 2016 Van de directeur Om te onthouden 19 januari middenbouw naar het Muzisch centrum

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019 Nieuwsbrief 20 24 januari 2019 Belangrijke data 30-01 Peuterkijkochtend 9.00 uur 11.00 uur 11-02 Studiedag, alle leerlingen vrij Bijlagen Vragenlijst NIEUWSBRIEF Infobrief Veldhoven Tennist ALGEMEEN Kijkochtend

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7.

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7. De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 2 6 september 2018 In deze nieuwsbrief: - Even voorstellen - Afwezigheid meester Ronald - Nieuws van de OR - schoolfotograaf - Schoolkalender - Groepslijsten - Gevraagd:

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats.

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats. Juni 2017 schooljaar 2016-2017 Afsluiting schooljaar 2016-2017 Nog maar 2 weken, en dan is het schooljaar al ten einde! De rapportzijn al mee naar huis. In de volgende week zijn de oudergesprekken en in

Nadere informatie

Schoolnieuws. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal?

Schoolnieuws. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal? Tweede Nieuwsbrief oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Wat gebeurt er eigenlijk allemaal? Kalender Gesprekken plannen Kinderboekenweek Gewonnen! Jaarverslag MR Ouderbijeenkomst Kleuterthema

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie