WERELD KAMPIOENSCHAP 2015 INFORMATIE CHALLENGE KLASSE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WERELD KAMPIOENSCHAP 2015 INFORMATIE CHALLENGE KLASSE"

Transcriptie

1 WERELD KAMPIOENSCHAP 2015 INFORMATIE CHALLENGE KLASSE

2 Beste WK deelnemer, Van harte gefeliciteerd met je kwalificatie voor het Wereld Kampioenschap BMX 2015! Jij mag samen met maar liefst 3133 andere rijders deelnemen aan de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Van 21 tot en met 25 juli vindt in Heusden-Zolder het WK BMX plaats. Dit wereldkampioenschap is ieder jaar het hoogtepunt van de internationale kalender en vormt steeds weer het decor van een prachtige strijd om de regenboogtrui. Met ruim 400 Nederlandse deelnemers belooft het een mooi en succesvol evenement te worden waar we samen kunnen genieten van deze pure topsport! Om elke deelnemer goed voor te bereiden op het evenement en ervoor te zorgen dat het voor iedereen zo vlekkeloos mogelijk verloopt, wordt in onderstaand document de belangrijkste informatie kort besproken. Tijdens het evenement zullen er zes Chef d Equipes actief zijn vanuit de KNWU die zowel in de team area, parc fermé en op de baan alle Nederlandse challenge klasse deelnemers zullen vertegenwoordigen. Door de enorme deelname vanuit Nederland en de beperkte inzet van Chef d Equipes is het belangrijk de informatie goed door te nemen, zodat je op de hoogte bent van de regels en gebruiken tijdens het evenement. Specifiek voor de ouders van de jongere rijders is het belangrijk om te weten dat er geen mogelijkheid is om contact te hebben met de rijders in parc fermé. Door dit vooraf te bespreken komen ze niet voor verassingen te staan en kunnen ze volop genieten van het evenement. Voor informatie over verblijf, entree, side events en WK informatie up dates kun je terecht op de website van bmxzolder.be Wij wensen iedereen nog heel veel succes met de laatste voorbereidingen en tot op het WK in Heusden- Zolder. Namens de Chef d Equipes Met vriendelijke groeten, Dennis van der Sanden

3 UCI Registratie rijders door KNWU De KNWU heeft de inschrijving verzorgd voor alle Nederlandse rijders bij de UCI op 7 juli Na goedkeuring van de UCI heb je officieel pas recht op deelname aan het WK BMX Zonder tegenbericht vanuit de KNWU is je bevestiging (status definitief) via Mijnknwu definitief. De KNWU heeft voor alle rijders de betaling verzorgd voor deelname aan de UCI WK BMX. De kosten zullen na afloop van het WK in rekening worden gebracht bij de rijders d.m.v. automatische incasso of factuur. ( 65,- + 5,- Chef d Equipe kosten per wedstrijd Challenge klasse) Rijders die door omstandigheden niet meer kunnen deelnemen aan het WK, worden verzocht dit te melden via bmx@knwu.nl of de Chef d Equipe ter plaatse. De verschuldigde inschrijfgelden aan de UCI worden in rekening gebracht aan de rijder minus de Chef d Equipe kosten. Aanmelden rijders bij KNWU Chef d Equipes Rijders dienen zich op de aangegeven tijden te melden bij de KNWU Chef d Equipes om zich definitief aan te melden voor de wedstrijd en om de riders pack in ontvangst te nemen. Belangrijk! Elke Nederlandse deelnemer dient een geldige KNWU licentie te kunnen overhandigen bij de aanmelding. Bij het niet kunnen tonen van een KNWU licentie zal de riders pack niet worden uitgereikt. Bij zichtbare blessures of verwondingen, opgelopen tijdens voorgaande wedstrijden of tijdens het WK BMX, kan de UCI je verplichten de dienstdoende arts te bezoeken. Deze zal uitsluitsel geven of deelname verantwoord is. Verenigingsvertegenwoordigers, ouders of teammanagers van BMX teams mogen voor meerdere rijders tegelijk de riders packs ophalen, mits zij alle geldige KNWU licenties bij zich hebben van de betreffende rijders. Wanneer je de riders pack hebt opgehaald, maar alsnog niet kan deelnemen door een blessure, ziekte of andere omstandigheden ben je verplicht je af te melden bij de Chef d Equipes. De UCI kan rijders boetes opleggen die zich niet of onjuist hebben afgemeld. Aanmeld mogelijkheden zijn: Aanmeldtijden Zaterdag 18 juli uur Alle Challenge & Cruisers paddock/restaurant Zondag 19 juli uur Alle Challenge & Cruisers paddock/restaurant Maandag 20 juli uur Alle Challenge & Cruisers paddock/restaurant Dinsdag21 juli uur Challenge 5 t/m 10 jaar Hoofdingang uur Challenge 11 t/m 14 jaar Hoofdingang Woensdag 22 juli uur 15 jaar en ouder Hoofdingang Donderdag 23 juli uur Cruisers Hoofdingang De Nederlandse uitgifte plek wordt aangegeven met de Nederlandse KNWU vlag/beachflags.

4 Riders Pack Elke rijder ontvangt een riders pack. Hierin zit een stuurbordnummer, side plate, polsbandje met barcode en een sticker met barcode voor op de fiets en het meest recente tijdschema. Barcode sticker en polsbandje. Het is van belang om de sticker op een correcte manier aan te brengen zodat de code op de sticker gescand kan worden. Let er hierbij dus op dat de sticker niet gekreukeld of gebogen op het frame wordt geplakt. De sticker moet op de bovenbuis dichtbij het zadel geplakt worden (zie afbeelding). De polsband code correspondeert met de barcode sticker van de fiets. Elke rijder en elke fiets wordt gescand bij de entree van het rijders gedeelte. Hier worden geen ouders/begeleiders toegelaten. In geval van een beschadigde polsbandje of sticker, kan in het accreditatiecentrum een nieuw polsbandje en sticker worden opgevraagd tegen inlevering van het oude beschadigde polsbandje/sticker. Stuurbord Elke fiets die in de wedstrijd gebruikt wordt, moet een stuurbord hebben die bevestigd is aan de voorzijde van het stuur. Het stuurbord wordt verschaft door de UCI en de organisator. Masters, Men, Boys: Girls, Women: Cruiser: gele plaat, zwarte nummers; blauwe plaat, witte nummers; rode plaat, witte nummers; Rijders mogen het stuurbord niet verknippen, vermaken of er extra stickers of markeringen op aanbrengen. Side plates Tijdens het WK moeten de rijders de side plate gebruiken die door de UCI en de organisatie worden verstrekt. Deze dienen net achter de stuurpen bevestigd te worden. Een rijder die de side plate niet correct gebruikt, zal niet opgenomen worden in de uitslag.

5 De side plate moet tijdens het gehele evenement vrij blijven van markeringen, stickers of andere aanpassingen. Rijders mogen de side plate niet verknippen, vermaken of er extra stickers of markeringen op aanbrengen. Let op! Zowel stuurbord als de side plate dienen voor aanvang van de training op de fiets te zijn gemonteerd. TEAM AREA Elk land heeft een eigen team area dat zal worden voorzien met stoelen en tafels. Wegens de beperkte ruimte kunnen alleen rijders op de dag, dat ze wedstrijden rijden of training hebben, de team area betreden. De rijders dienen zich in de team area te conformeren aan de KNWU Chef d Equipes. Rijders hebben allemaal recht op een ruimte in het team area waar ze een tas met kleding en eten en drinken kunnen achterlaten. De KNWU Chef d Equipes zullen duidelijk aangeven waar persoonlijke spullen geplaatst kunnen worden. Zorg dat deze spullen een label hebben met naam en eventueel stuurbordnummer. De KNWU Chef d Equipes zijn niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor vermissingen of schade aan bezittingen in de team area van de deelnemers. De mogelijkheid van het meenemen van een tacx en rollers zal bepaald worden door de Chef d Equipes ter plekken. Dit is geheel afhankelijk van de beschikbare ruimte. Voor de rijders is er een specifieke warm-up zone bij het team area gedeelte (zie plattegrond). De rijder blijft te allen tijden zelf verantwoordelijk voor het op tijd aanwezig zijn in de team area. Te laat aanwezig of volledige afwezigheid zal voor de rijder een DNS (Did Not Start) voor de betreffende race betekenen. De KNWU Chef d Equipes zullen tijdig en duidelijk alle rijders van informatie voorzien die noodzakelijk zijn voor, tijdens en na de wedstrijden. Mededelingen tijdens het evenement worden gedaan in de team area ruimte. De rijders dienen zoveel mogelijk in de team area zone te blijven tijdens de wedstrijden. De KNWU Chef d Equipes begeleiden alle rijders tijdens de wedstrijd en zorgen er voor dat ze op tijd in het parc fermé aanwezig zijn. Ouders/begeleiders kunnen contact hebben met de rijders bij de parent zone (zie plattegrond). De werkwijze binnen de team area en het parc fermé is als volgt: Vanuit het team area word je begeleid door de KNWU Chef d Equipes naar de pre staging area. Vanuit de pre staging area word je door parc fermé medewerkers begeleid per racenummer naar de staging area. Na de finish zal je weer worden terug geleid naar de team area.

6 TRAININGSTIJDEN Trainingstijden Zaterdag 18 juli Geen training Zondag 19 juli uur Door de beperkte trainingstijd zal er geen onderscheid Maandag 20 juli uur worden gemaakt tijdens de landentraining in leeftijdsgroepen. Houd rekening met elkaar, zodat iedereen optimaal kan trainen. Dinsdag21 juli uur Warming up Challenge 5 10 jaar uur Warming up Challenge jaar Let op! Start direct na de kwalificatie manches van de Challenge 5-10 jarige. Aangegeven tijd is dus een indicatie tijd. Woensdag 22 juli uur Warming up Challenge 15 jaar en ouder + Masters Donderdag 23 juli uur Warming up alle Cruisers KLEDING & UITRUSTING Rijders dienen zorg te dragen voor een degelijke, goed onderhouden fiets en BMX kleding uitrusting zoals broek, shirt, helm, schoenen, handschoenen, bril en eventuele protectie. De KNWU heeft geen reserve materialen/kleding tot zijn beschikking tijdens het evenement. Alle rijders dienen te rijden in het nationale shirt, zie document op de KNWU website BMX Jury & Reglementen Richtlijnen Nationaal tricot BMX 2015 Rijders in de Challenge en Master klasse mogen geen stuurbordnummer op het shirt printen. Rijders dienen met het shirt in de broek aan het starthek te verschijnen. Helmen moeten uitgerust zijn met een vaste mondbescherming en met een klep van minimaal 10 centimeter. De helmband moet veilig gesloten zijn tijdens de gehele rit. Helmen zonder vaste mondbescherming zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan om extra aerodynamische accessoires toe te voegen aan persoonlijk materiaal. Camera s zijn alleen tijdens de training toegestaan. De rijder is zelf verantwoordelijk voor het fixeren van de camera s om zo enig gevaar te voorkomen. Het gebruik van metaal of permanente armatuur om de camera s te bevestigen is niet toegestaan. Het gebruik van klittenband en tape is wel toegestaan. Het dragen van camera s op de helm is tijdens de wedstrijd verboden. Ook eventuele aanwezige houders voor camera s dienen te worden verwijderd of afgeplakt, zodat er geen scherpe delen aanwezig zijn. Elke rijder mag met click pedalen fietsen. Er zijn geen leeftijdsbeperkingen tijdens het WK.

7 OFFICIELE CEREMONIES EN PRIJZEN Rijders zullen in racekleding moeten verschijnen bij de officiële ceremonie. Je dient hierbij het nationale shirt te dragen, maar geen helm, hoofdband of een bril, totdat de officiële prijsuitreiking afgelopen is. De top 8 rijders in de Challenge en Masters categorie ontvangen een trofee. Challenge finale rijders worden direct na de finish opgevangen. De rijders zullen in een wachtruimte moeten plaatsnemen tot aan de prijsuitreiking. Ouders /begeleiders hebben geen toegang tot deze ruimte. KNWU Chef d Equipes Tijdens de wedstrijddagen van de challenge klasse zijn de volgende KNWU Chef d Equipes (Nationaal Team manager en team assistent) actief. Nationaal Team Manager (hoofd Chef d Equipe) tijdens het WK is Petra Kuitert. Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Petra Kuitert Petra Kuitert Petra Kuitert Petra Kuitert Petra Kuitert Petra Kuitert Claudine Kuijlaars Claudine Kuijlaars Claudine Kuijlaars Claudine Kuijlaars Claudine Kuijlaars Brigitte Verkuijl Brigitte Verkuijl Brigitte Verkuijl Brigitte Verkuijl Brigitte Verkuijl Brigitte Verkuijl Anita Jacobs Anita Jacobs Anita Jacobs Anita Jacobs Anita Jacobs Jos Verstegen Jos Verstegen Jos Verstegen Frank Smulders Jos Verstegen Frank Smulders Frank Smulders Frank Smulders Frank Smulders De Chef d Equipes en de KNWU medewerkers zijn te herkennen aan het volgende tenue: Voor eventuele vragen en problemen over wedstrijd gerelateerde zaken kun je terecht bij de Chef d Equipes. Deze zijn te bereiken via het mobiele nummer vanaf zaterdag 18 juli 2015 om uur. Voor de challenge rijders is KNWU Chef d Equipe Frank Smulders aanwezig voor kleine noodreparaties of afstelproblemen aan de fiets. Grote reparaties of achterstallig onderhoud zullen niet worden uitgevoerd. Ouders van jongere rijders dienen ervoor te zorgen dat deze rijders een mobiel nummer van een van de ouder/begeleider die aanwezig is op de training en/of wedstrijddag op de pols hebben geschreven of op een polsbandje bij zich dragen, zodat in geval van nood met hen contact opgenomen kan worden. Bij rijders t/m 16 jaar zal bij aanmelding om een mobiel nummer gevraagd worden van een aanwezige ouder/begeleider tijdens het evenement.

8 Rijders met specifieke medische voorschriften of andere belangrijke zaken, dienen dit bij het afhalen van de riders pack door te geven aan de KNWU Chef d Equipes. De KNWU Chef d Equipes hebben de mogelijkheid om rijders niet meer deel te laten nemen aan de wedstrijden bij ongewenst gedrag of andere mogelijke zaken waarbij de KNWU in diskrediet wordt gebracht. Challenge, Cruiser en Master rijders hebben alleen toegang t/m donderdag 21 juli. Voor een speciale rijders prijs van 20,- en op vertoon van je rijders bandje (moet nog om de pols zitten) is er een speciaal weekend ticket (vrijdag/zaterdag) te koop bij de ticketbalie. De rijder kan zich bij de KNWU Chef d Equipes voor de volgende wedstrijd technische zaken melden tijdens de trainingen en wedstrijden: Begeleiding in Team area en parc fermé Uitstellen van start door materiaal pech Indienen protest tegen de uitslag Foto finish bekijken in geval van twijfel klassering Het niet vermeld staan op de wedstrijdlijsten Afmelden van de rijder Zorg dat je alle informatie goed hebt doorgenomen die wordt verstrekt door de KNWU of de organisatie van het WK BMX.

9

10

Voor informatie over verblijf, entree, side events en verdere EK informatie up dates kan je terecht op de website van www.fccwheels.

Voor informatie over verblijf, entree, side events en verdere EK informatie up dates kan je terecht op de website van www.fccwheels. Beste EK deelnemer, Van harte gefeliciteerd met je kwalificatie voor het Europees Kampioenschap BMX 2015! Jij mag samen met ruim 1500 andere rijders deelnemen aan een van de belangrijkste wedstrijd van

Nadere informatie

WERELD KAMPIOENSCHAP 2015 INFORMATIE CHALLENGE KLASSE

WERELD KAMPIOENSCHAP 2015 INFORMATIE CHALLENGE KLASSE WERELD KAMPIOENSCHAP 2015 INFORMATIE CHALLENGE KLASSE Beste WK deelnemer, Van harte gefeliciteerd met je kwalificatie voor het Wereld Kampioenschap BMX 2015! Jij mag samen met maar liefst 3133 andere rijders

Nadere informatie

+ Challenge rijders Men 25/29, Men 25+ en Masters uit het buitenland kunnen kiezen voor deelname bij de Elite Men 2 of bij de Sportklasse 25+.

+ Challenge rijders Men 25/29, Men 25+ en Masters uit het buitenland kunnen kiezen voor deelname bij de Elite Men 2 of bij de Sportklasse 25+. Reglement KNWU BMX TopCompetitie 5 te Erp op 4 en 5 oktober 2014 Dit reglement vervangt het BMX TopCompetitie 2014 v1.4 20140120 voor deze wedstrijd. Alle competitie regels voor het eindklassement zijn

Nadere informatie

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 Versie 3.0: 1 januari 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 ALGEMEEN de KNWU. In het bezit te zijn van een tijdig aangevraagd Nederlands stuurbordnummer. Gekwalificeerd

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder

Nadere informatie

TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013

TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013 TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross

Nadere informatie

Wedstrijden 2014 In 2014 worden 5 TopCompetitie wedstrijden verreden, waarvan 2 met UCI C1 status, te weten TC1 en TC5.

Wedstrijden 2014 In 2014 worden 5 TopCompetitie wedstrijden verreden, waarvan 2 met UCI C1 status, te weten TC1 en TC5. REGLEMENT KNWU BMX Topcompetitie 2014 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave, is van toepassing op de Topcompetitie,

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2017 Versie 6 januari 2017

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2017 Versie 6 januari 2017 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2017 Versie 6 januari 2017 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2017 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder

Nadere informatie

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2016. KNWU BMX Topcompetitie 2016 versie 1.0

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2016. KNWU BMX Topcompetitie 2016 versie 1.0 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2016 KNWU BMX Topcompetitie 2016 versie 1.0 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2016 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement

Nadere informatie

KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015. KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015. KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015 NK Kwalificatie 2015 Algemene regels (gelden voor alle klassen/rijders) Per NK klasse wordt een Nationale Ranglijst gemaakt die bepalend is voor deelname aan het

Nadere informatie

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2018

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2018 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2018 Versie 6.0: 2018 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2018 ALGEMEEN De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel 6, Wedstrijd Reglement BMX (WRB) laatst

Nadere informatie

Wedstrijd informatie FCC Rijswijk

Wedstrijd informatie FCC Rijswijk Wedstrijd informatie FCC Rijswijk 2013 1. Wat voor wedstrijden zijn er! 2. Basislidmaatschap/ Nationale licentie 2013. 3. Stuurbord aanvraag bij MIJN KNWU. 4. Kleur stuurbord. 5. Hoe aanmelden voor wedstrijden.

Nadere informatie

KNWU BMX KWALIFICATIE EISEN NK-EK-WK 2018

KNWU BMX KWALIFICATIE EISEN NK-EK-WK 2018 KNWU BMX KWALIFICATIE EISEN NK-EK-WK 2018 Versie 3.0: 2018 KNWU BMX KWALIFICATIE EISEN NK-EK-WK 2018 ALGEMEEN Rijders, die tijdens de kwalificatie periode niet of nog niet aan een wedstrijd hebben deelgenomen,

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2016 Versie 20 januari

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2016 Versie 20 januari PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2016 Versie 20 januari KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2016 Algemeen Rijders, die tijdens de kwalificatie periode niet

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2017 versie 4.0

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2017 versie 4.0 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2017 versie 4.0 KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2017 Algemeen Rijders, die tijdens de kwalificatie periode niet of nog

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID COMPETITIE 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID COMPETITIE 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID COMPETITIE 2015 Het wedstrijdreglement voor de BMX Zuid Competitie wedstrijden in 2015 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT

Nadere informatie

2017- BMX Noord - Oost Competitie.versie4 Pagina 1 van 5

2017- BMX Noord - Oost Competitie.versie4 Pagina 1 van 5 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2017 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijd Reglement BMX van de KNWU: Titel

Nadere informatie

2018- BMX Noord - Oost Competitie.versie1 Pagina 1 van 6

2018- BMX Noord - Oost Competitie.versie1 Pagina 1 van 6 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2018 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijd Reglement BMX van de KNWU: Titel

Nadere informatie

2016- BMX Noord - Oost Competitie Pagina 1 van 6

2016- BMX Noord - Oost Competitie Pagina 1 van 6 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2016 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijd Reglement BMX van de KNWU: Titel

Nadere informatie

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE KNWU BMX Topcompetitie 2015 versie 2.0

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE KNWU BMX Topcompetitie 2015 versie 2.0 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2015 KNWU BMX Topcompetitie 2015 versie 2.0 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

KNWU BMX KWALIFICATIE EISEN NK-EK-WK 2019

KNWU BMX KWALIFICATIE EISEN NK-EK-WK 2019 KNWU BMX KWALIFICATIE EISEN NK-EK-WK 2019 Versie 3.0: 1 januari 2019 ALGEMEEN Rijders, die tijdens de kwalificatie periode niet of nog niet aan een wedstrijd hebben deelgenomen, worden niet in de Ranglijst

Nadere informatie

Rapid Wheels NK BMX Maak het mee! NK BMX & 5 juli, Klazienaveen. rapidwheels.nl

Rapid Wheels NK BMX Maak het mee! NK BMX & 5 juli, Klazienaveen. rapidwheels.nl NK BMX 2015 Maak het mee! NK BMX 2015 4 & 5 juli, Klazienaveen Klazienaveen organiseert tijdens ORGANISATIE & LOCATIE Klazienaveen, fietscrossbaan gelegen aan de Leeuw 1, 7891 TS Klazienaveen. WEGBEWIJZERING

Nadere informatie

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2019

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2019 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2019 Versie 5.0: ALGEMEEN De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel 6, Wedstrijd Reglement BMX (WRB) laatst gepubliceerde uitgave, is van toepassing

Nadere informatie

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten.

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten. TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Redline Top Competitie 2012 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross (WRF) 2012, is van toepassing

Nadere informatie

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 Versie 7.0: 2018 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden

Nadere informatie

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019 Versie 4.0: November ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden als een algemeen Nationaal Clubkampioenschap,

Nadere informatie

2019- BMX Noord - Oost Competitie.versie1 Pagina 1 van 6

2019- BMX Noord - Oost Competitie.versie1 Pagina 1 van 6 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2019 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijd Reglement BMX van de KNWU, tenzij

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2016

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2016 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2016 NK Kwalificatie 2016 Algemene regels (gelden voor alle klassen/rijders) Per NK klasse wordt een Nationale NK Kwalificatie

Nadere informatie

BMX FLANDERSCUP 2016 WEDSTRIJDKALENDER

BMX FLANDERSCUP 2016 WEDSTRIJDKALENDER BMX FLANDERSCUP 2016 WEDSTRIJDKALENDER 27/03/2016 BMX-FLCUP 1 10/04/2016 BMX-FLCUP 2 8/05/2016 BMX-FLCUP 3 22/05/2016 BMX-FLCUP 4 21/08/2016 BMX-FLCUP 5 18/09/2016 BMX-FLCUP 6 25/09/2016 BMX-FLCUP 7 9/10/2016

Nadere informatie

KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015 versie 2.0

KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015 versie 2.0 KNWU BMX Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2015 NK Kwalificatie 2015 Algemene regels (gelden voor alle klassen/rijders) Per NK klasse wordt een Nationale Ranglijst gemaakt die bepalend is voor deelname aan Nationaal

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017 Algemeen Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden als een algemeen Nationaal Clubkampioenschap, waaraan verenigingen aangesloten zowel bij de Koninklijke Nederlandsche

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT INTERCLUB 2019

WEDSTRIJDREGLEMENT INTERCLUB 2019 WEDSTRIJDREGLEMENT INTERCLUB 2019 Het wedstrijdreglement voor de interclub wedstrijden in 2019 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT FIETSCROSS

Nadere informatie

De clubwedstrijden worden in drie (3) manches gereden. Na de manches zal nog een (A en B) finale worden gereden (extra punten).

De clubwedstrijden worden in drie (3) manches gereden. Na de manches zal nog een (A en B) finale worden gereden (extra punten). Wedstrijdreglement clubwedstrijden NCC 2017 1. Deelname clubwedstrijden NCC: Voor deelname aan de clubwedstrijd moet ieder lid fietscross zich, per wedstrijd, vooraf inschrijven. Inschrijven doe je door

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT INTERCLUB 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT INTERCLUB 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT INTERCLUB 2017 Het wedstrijdreglement voor de interclub wedstrijden in 2017 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT FIETSCROSS

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID KAMPIOENSCHAP 2010

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID KAMPIOENSCHAP 2010 Het wedstrijdreglement voor de BMX Zuid Kampioenschap wedstrijden in 2010 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT FIETSCROSS (BMX) tenzij in

Nadere informatie

Algemeen regionale afspraken, District Oost. Iedere club/rijder wordt geacht de inhoud van dit reglement te kennen en zich er aan te houden.

Algemeen regionale afspraken, District Oost. Iedere club/rijder wordt geacht de inhoud van dit reglement te kennen en zich er aan te houden. NFF District OOST Algemeen regionale afspraken, District Oost Datum: 30 januari 2014 Iedere club/rijder wordt geacht de inhoud van dit reglement te kennen en zich er aan te houden. Wedstrijd reglement

Nadere informatie

INVITATION NK BMX 6/7 juli 2019

INVITATION NK BMX 6/7 juli 2019 INVITATION NK BMX 6/7 juli 2019 NK BMX Erp 1 Januari 2019 INHOUDSOPGAVE Bladzijde Voorblad Inhoudsopgave 1. Algemene informatie 3 2. Klasseindeling 5 3. Tijdschema 6 4. Nationaal Kampioenschap Time Trail/Nationaal

Nadere informatie

REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015

REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015 REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015 Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16

Nadere informatie

Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2014 is als volgt:

Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2014 is als volgt: 2014 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2014 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijd Reglement BMX van de KNWU (WRB)

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID KAMPIOENSCHAP 2012

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID KAMPIOENSCHAP 2012 WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID KAMPIOENSCHAP 2012 Het wedstrijdreglement voor de BMX Zuid Kampioenschap wedstrijden in 2012 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het geldende

Nadere informatie

WESTRIJD REGLEMENT WEST 2016 BMX WEST COMPETITIE AFDELING WEST

WESTRIJD REGLEMENT WEST 2016 BMX WEST COMPETITIE AFDELING WEST Het wedstrijdreglement voor de ( BWC ) 2016 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens Reglement Titel I Algemene Organisatie van de Wielersport en het WEDSTRIJDREGLEMENT BMX

Nadere informatie

BMX FLANDERSCUP 2017 WEDSTRIJDKALENDER

BMX FLANDERSCUP 2017 WEDSTRIJDKALENDER BMX FLANDERSCUP 2017 WEDSTRIJDKALENDER 12/03/2017 Ranst BMX-FLCUP 1 19/03/2017 Peer BMX-FLCUP 2 21/05/2017 Halle BMX-FLCUP 3 11/06/2017 Ravels BMX-FLCUP 4 6/08/2017 Keerbergen BMX-FLCUP 5 13/08/2017 Dessel

Nadere informatie

Competitie Fietscross (BMX)

Competitie Fietscross (BMX) Reglement Redline Topcompetitie 2009 Competitie Fietscross (BMX) Junior Men, Elite Men en Vrouwen 17+ Genoemde categorieën rijden op zaterdag een Time Trial. De gereden tijden zijn bepalend voor de volgorde

Nadere informatie

WESTRIJD REGLEMENT WEST 2017 BMX WEST COMPETITIE AFDELING WEST

WESTRIJD REGLEMENT WEST 2017 BMX WEST COMPETITIE AFDELING WEST Het wedstrijdreglement voor de ( BWC ) 2017 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens Reglement Titel I Algemene Organisatie van de Wielersport en het WEDSTRIJDREGLEMENT BMX

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID KAMPIOENSCHAP 2014

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID KAMPIOENSCHAP 2014 WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID KAMPIOENSCHAP 2014 Het wedstrijdreglement voor de BMX Zuid Kampioenschap wedstrijden in 2014 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het geldende

Nadere informatie

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi 0 Informatiebulletin De Zilveren Bal 2019 - Hoofdtoernooi Versie 2 (13-03-2019) Contactgegevens organisatiecomité E-mail: Info@dezilverenbal.nl Telefoon: +31 0 650487883 Postadres: Ruusbroecstraat 23,

Nadere informatie

Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2013 is als volgt:

Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2013 is als volgt: 2013 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2013 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijdreglement Fietscross (BMX) 2013-01-01

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID COMPETITIE 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID COMPETITIE 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID COMPETITIE 2017 Het wedstrijdreglement voor de BMX Zuid Competitie wedstrijden in 2017 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

INTERCLUB KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019

INTERCLUB KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 INTERCLUB KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 Inhoud Artikel 1 Wedstrijddatum... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 3 Programma... 3 Artikel 4 Inschrijvingen... 3 Artikel 4.1 Inschrijving... 3 Artikel 4.2 Inschrijvingsgeld...

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID COMPETITIE 2018

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID COMPETITIE 2018 WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID COMPETITIE 2018 Het wedstrijdreglement voor de BMX Zuid Competitie wedstrijden in 2018 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT

Nadere informatie

Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland

Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland 1. Algemeen 2. Kleding 3. Fietshuur a. Racefietsen b. Veldfietsen (m.i.v. seizoen 2014 / 2015 niet meer van toepassing) c. Baanfietsen d. Tijdrijfietsen 4.

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

WESTRIJD REGLEMENT WEST 2019 BMX WEST COMPETITIE AFDELING WEST

WESTRIJD REGLEMENT WEST 2019 BMX WEST COMPETITIE AFDELING WEST Het wedstrijdreglement voor de ( BWC ) 2019 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens Reglement Titel I Algemene Organisatie van de Wielersport en het WEDSTRIJDREGLEMENT BMX

Nadere informatie

FCC De IJsselcrossers

FCC De IJsselcrossers FCC De IJsselcrossers Informatie folder Wat is fietscross? Fietscross is een spectaculaire sport op een speciaal daarvoor aangelegde baan van 300/400 meter lang. In een dergelijke baan zijn hindernissen

Nadere informatie

FIETSCROSS (BMX) - Jaarlijkse Besluiten

FIETSCROSS (BMX) - Jaarlijkse Besluiten FIETSCROSS (BMX) - Jaarlijkse Besluiten NATIONALE WEDSTRIJDEN 2010 De Nationale wedstrijden in 2010 worden ingedeeld in 1 Nationaal Kampioenschap (NK), 1 Nationaal Kampioenschap voor Clubs (NKC) en 6 Redline

Nadere informatie

Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland

Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland 1. Algemeen 2. Kleding 3. Fietshuur a. Racefietsen b. Veldfietsen c. Baanfietsen d. Tijdrijfietsen 4. Zomertraining ( Jeugd) 5. Wintertraining 6. Inschrijven

Nadere informatie

REGLEMENT. Benelux Cup Mountainbike XCO

REGLEMENT. Benelux Cup Mountainbike XCO REGLEMENT Benelux Cup 2017 Mountainbike XCO Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel

Nadere informatie

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling.

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. 1. Algemene informatie Alle tijden en wedstrijd technische zaken zijn onder voorbehoud. Dagindeling kan na de 1e wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. Organisatie Locatie Wegbewijzering FCC Rijswijk

Nadere informatie

Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1

Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1 Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1 Algemene informatie Organisatie Locatie Route FCC Nuland BMX Circuit gelegen aan de Coppensdijk 8a, 5382 JT Vinkel De route wordt vroegtijdig d.m.v. borden aangegeven.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID KAMPIOENSCHAP 2013

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID KAMPIOENSCHAP 2013 WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID KAMPIOENSCHAP 2013 Het wedstrijdreglement voor de BMX Zuid Kampioenschap wedstrijden in 2013 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het geldende

Nadere informatie

Informatiebulletin voor atleten

Informatiebulletin voor atleten Informatiebulletin voor atleten City Event ASICS NK atletiek 2019, Den Haag, 25 juli 2019 Welkom! Leuk dat je meedoet met de ASICS NK atletiek 2019 dat dit jaar op donderdag 25 juli op het Plein (verspringen)

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap kwalificatie Uitgangspunt voor alle klassen:

Nationaal Kampioenschap kwalificatie Uitgangspunt voor alle klassen: Nationaal Kampioenschap kwalificatie 2010 Uitgangspunt voor alle klassen: Om geselecteerd te kunnen worden voor het NK 2010 moet een renner aan minimaal 4 van de volgende 5 TopCompetitie wedstrijden hebben

Nadere informatie

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi 0 Informatiebulletin De Zilveren Bal 2018 - Hoofdtoernooi Versie 3 (15-03-2018) Contactgegevens organisatiecomité E-mail: Info@dezilverenbal.nl Telefoon: +31 0 650487883 Postadres: Zwartsstraat 12, 8441

Nadere informatie

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 Inhoud Artikel 1 Wedstrijddatum... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 2.1 Vlaamse jeugdwedstrijd... 3 Artikel 2.2 Provinciaal kampioenschap... 3 Artikel 2.3 Recreanten...

Nadere informatie

Voor deelname aan de kwart triathlon dient de deelnemer minimaal 18 jaar te zijn. Er zijn in totaal 160 startposities voor de kwart triathlon.

Voor deelname aan de kwart triathlon dient de deelnemer minimaal 18 jaar te zijn. Er zijn in totaal 160 startposities voor de kwart triathlon. Inschrijven De triathlon vindt plaats op 19 Mei 2019. De inschrijvingen worden gesloten als deze vol zitten, anders 2 weken voor aanvang van het evenement zelf. Er worden 2 afstanden aangeboden: 1/4e triathlon

Nadere informatie

MON C50ccGT Reglement Plaatselijke Renners 2016

MON C50ccGT Reglement Plaatselijke Renners 2016 MON C50ccGT Reglement Plaatselijke Renners 2016 Inhoud Artikel 1. Organisatie C50ccgt demo grasbaanraces... 3 Artikel 2. Motoren van plaatselijke renners... 4 Artikel 3. Renners... 5 Artikel 4. Evenement...

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V.

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. 2015 \ REGLEMENT DISTRICTS (DMX) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID COMPETITIE 2019

WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID COMPETITIE 2019 WEDSTRIJDREGLEMENT BMX ZUID COMPETITIE 2019 Het wedstrijdreglement voor de BMX Zuid Competitie wedstrijden in 2019 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT

Nadere informatie

FLANDERS BMX SERIES REGLEMENT 2019

FLANDERS BMX SERIES REGLEMENT 2019 FLANDERS BMX SERIES REGLEMENT 2019 Inhoud Artikel 1 Wedstrijdkalender... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 2.1 Vlaamse jeugdwedstrijd... 2 Artikel 2.2 Flanders BMX Series... 3 Artikel 2.3 Recreanten...

Nadere informatie

MON C50ccgt Reglement Plaatselijke Renners 2015

MON C50ccgt Reglement Plaatselijke Renners 2015 MON C50ccgt Reglement Plaatselijke Renners 2015 Inhoud Artikel 1. Organisatie C50ccgt demo grasbaanraces... 3 Artikel 2. Motoren van plaatselijke renners... 4 Artikel 3. Renners... 5 Artikel 4. Evenement...

Nadere informatie

HUSQVARNA ENDURO TROPHY

HUSQVARNA ENDURO TROPHY HUSQVARNA ENDURO TROPHY ARTIKEL 1 DEFINITIE In het kader van het Belgische enduro BMB kampioenschap organiseert Husqvarna een formule die luistert naar de naam HUSQVARNA Enduro Trophy. Voor de editie 2015,

Nadere informatie

TEAM INFO # 6 BRCC BELGIAN MASTERS 18 & 19 / 10 / 2014 INHOUDSTAFEL

TEAM INFO # 6 BRCC BELGIAN MASTERS 18 & 19 / 10 / 2014 INHOUDSTAFEL TEAM INFO # 6 BRCC BELGIAN MASTERS 18 & 19 / 10 / 2014 INHOUDSTAFEL TIMING... 2 PRAKTISCH... 4 TICKETS... 5 1 1. TIMING Activiteit Timing Opmerkingen Waar? Toegang tot de BRCC paddock 0/1 Administratieve

Nadere informatie

azsv DOS Eck en Wiel

azsv DOS Eck en Wiel Districtsfinale divisie 3 + N3 & N4 11 mei 2014 technische commissie Turnen Dames Midden Nederland i.s.m. azsv DOS Eck en Wiel Turnen, Streetdance en Gymnastiek Algemene wedstrijd gegevens Organisatie:

Nadere informatie

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS 2018 Motorsport Organisatie Nederland Veldweg 15a Postbus 341 5430 AH Cuijk Tel.: 0485 31 50 80 Internet: www.mon.nl Email: info@mon.nl IMBA: www.imba-mx.com 1

Nadere informatie

Regiowedstrijd divisie N1 N2 N3 N4 GTV AMMERZODEN

Regiowedstrijd divisie N1 N2 N3 N4 GTV AMMERZODEN Regiowedstrijd divisie 1-2-3 N1 N2 N3 N4 11 januari 2014 technische commissie Turnen Dames Midden Nederland i.s.m. GTV AMMERZODEN Algemene wedstrijd gegevens Organisatie: Plaats wedstrijd: Technische commissie

Nadere informatie

NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015

NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015 NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015 23 25 oktober 2015 Bruinkoolmijn Hohenmölsen (D) 1 INTRODUCTIE 1.1 Deze Off Road Racing zal worden verreden conform de FIA Code Sportif International en zijn bijlagen,

Nadere informatie

VELOFOLLIES INDOOR BMX PRAKTISCHE INFORMATIE

VELOFOLLIES INDOOR BMX PRAKTISCHE INFORMATIE VELOFOLLIES INDOOR BMX PRAKTISCHE INFORMATIE 1) Lokatie Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België Hal 4 toegang via ingang IN/OUT XPO ZUID. 2) Wegbeschrijving (plan in bijlage) - Brussel/Gent:

Nadere informatie

Clubreglement Rapid Wheels V2015.2

Clubreglement Rapid Wheels V2015.2 Clubreglement Rapid Wheels V2015.2 Art. 1 Contributie Leden Contributie Rapid Wheels bedraagt per 1 januari 2015 126, - per jaar inclusief NFF licentie en KNWU basislidmaatschap. (leden die vóór 1 januari

Nadere informatie

Reglement Brommercross 2014 Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Inhoud

Reglement Brommercross 2014 Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Inhoud Reglement Brommercross 2014 Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Inhoud Inleiding:... 3 Deelname:... 4 Inschrijving:... 4 Wedstrijdschema:... 4 Startopstelling:... 4 Wedstrijdduur:... 5 Uitslagen:...

Nadere informatie

KLASSEN : KZ (ICC) / KZ+ (ICC+) Rotax max 125cc IAME X30. Rotax max dd2/dd2 M WANKEL. Sodi 390 cc 4 takt

KLASSEN : KZ (ICC) / KZ+ (ICC+) Rotax max 125cc IAME X30. Rotax max dd2/dd2 M WANKEL. Sodi 390 cc 4 takt Reglement 2018 KLASSEN : KZ (ICC) / KZ+ (ICC+) Rotax max 125cc IAME X30 Rotax max dd2/dd2 M WANKEL Sodi 390 cc 4 takt Leeftijd : Kosten* : Trofeeën : vanaf 14 jaar 100,= bij vooruit betaling voor iedere

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2019

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2019 Algemeen De wedstrijden worden verreden volgens het geldende van de N(ederlandse) F(ietscross) F(ederatie) tenzij in dit reglement anders is bepaald. Iedereen dient zich te houden aan dit voorgeschreven

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid 2016 REGLEMENT DISTRICTS (DMX CUP) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX CUP wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders,

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013 DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013 KNMV District Zuid-bestuur knmvzuidsecr@gmail.com Inhoud DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS:... 2 DEELNEMENDE KLASSEN:... 2 WEDSTRIJDEN...

Nadere informatie

Clubteamwedstrijd Regio Midden Nederland Supplemente A/B + C + D + E. Sport Vereent Utrecht

Clubteamwedstrijd Regio Midden Nederland Supplemente A/B + C + D + E. Sport Vereent Utrecht Clubteamwedstrijd Regio Midden Nederland Supplemente A/B + C + D + E 1 maart 2014 technische commissie Turnen Dames Midden Nederland i.s.m. Sport Vereent Utrecht Algemene wedstrijd gegevens Organisatie:

Nadere informatie

Draaiboek NK NFF. Versie : 1.0. Status : Definitief

Draaiboek NK NFF. Versie : 1.0. Status : Definitief Draaiboek NK NFF Opgesteld door : Herman Dijk Versie : 1.0 Status : Definitief Datum : 24 april 2018 Inhoud Opgave 1. Algemene informatie 3 a. Plaatsingswedstrijd info 3 b. NK NFF info 4 2. Huisreglement

Nadere informatie

Wedstrijd informatie TC 1 DVO Haaksbergen 15 en 16 april 2017

Wedstrijd informatie TC 1 DVO Haaksbergen 15 en 16 april 2017 Wedstrijd informatie TC 1 DVO Haaksbergen 15 en 16 april 2017 Opgesteld door : Herman Dijk Versie : 1.00 Status : definitief Datum : 2 februari 2017 1 1. Algemene informatie Organisatie Locatie Wegbewijzering

Nadere informatie

Reglement Nationale Handbike Competitie Versie 30 januari 2017

Reglement Nationale Handbike Competitie Versie 30 januari 2017 Reglement Nationale Handbike Competitie 2017 Versie 30 januari 2017 Reglementen 2017 In het seizoen 2017 zal binnen de discipline Aangepast Wielrennen de KNWU Nationale Handbike Competitie (NHC) worden

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT District Zuid NFF Seizoen 2017 Algemeen De wedstrijden worden verreden volgens het geldende WEDSTRIJDREGLEMENT van de N(ederlandse) F(ietscross) F(ederatie) tenzij in dit reglement anders is bepaald. Iedereen dient zich te houden aan

Nadere informatie

Regelgeving Nederlandse Studenten Kampioenschap Baan Atletiek 2017

Regelgeving Nederlandse Studenten Kampioenschap Baan Atletiek 2017 Regelgeving Nederlandse Studenten Kampioenschap Baan Atletiek 2017 D.A.V. Kronos N.S.A.F. ZeuS Februari 2017 Inleiding In dit document wordt de regelgeving van het Nederlands studentenkampioenschap (NSK)

Nadere informatie

Inhoudsopgave. www.rapidwheels.nl

Inhoudsopgave. www.rapidwheels.nl Inhoudsopgave 1. BMX durf jij het aan?... 2 2. Opstapgroep... 2 3. (Proef)lidmaatschap... 3 4. Vrijwilligersbijdrage... 3 5. Kiezen van de juiste maat fiets:... 4 Trappers... 4 Veiligheid van de fiets...

Nadere informatie

Groep jong (meisjes en jongens) woensdag 18.30 t/m 20.00 uur in de Haastrechtstraat Groep oud (meisjes en jongens)

Groep jong (meisjes en jongens) woensdag 18.30 t/m 20.00 uur in de Haastrechtstraat Groep oud (meisjes en jongens) Groep jong (meisjes en jongens) Deelnemers tussen 9-12 jaar Bestaande groep wordt aangevuld met nieuwe deelnemers tot max. 20 leden Jaarplanning 2012/2013 +/- 35 weken x 1 training p/w Bezoek topwedstrijden,

Nadere informatie

Regio B-winterkampioenschappen

Regio B-winterkampioenschappen Regio B-winterkampioenschappen 2018-19 Winterkampioenschappen (korte baan 25m) 15 & 16 december 2018 Plaats: Groningen (organisatie Trivia) Sessie 1 Sessie 2 Sessie 3 Sessie 4 Inzwemmen : 08:15-08:50 12:45-13:20

Nadere informatie

BMX FREESTYLE REGLEMENT 2018 ROADMAP CONTESTS BELGIUM

BMX FREESTYLE REGLEMENT 2018 ROADMAP CONTESTS BELGIUM BMX FREESTYLE REGLEMENT 2018 ROADMAP CONTESTS BELGIUM 1. INLEIDENDE BEPALINGEN... 2 2. CATEGORIEËN/GROEPEN... 2 3. KALENDER EN ORGANISATIE WEDSTRIJDEN... 2 4. KLEDIJ EN MATERIAAL... 3 5. REGELS VOOR DEELNEMERS...

Nadere informatie

Urban Dance, BMX, Skateboarding, Freerunning, Bball, Panna, esports,

Urban Dance, BMX, Skateboarding, Freerunning, Bball, Panna, esports, WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Toepassing Het wedstrijdreglement van Urban Bond Nederland is van toepassing behoudens voor zover daarvan in deze algemene voorwaarden wordt afgeweken. Het wedstrijdreglement van

Nadere informatie

Informatiebulletin De Zilveren Bal junioren

Informatiebulletin De Zilveren Bal junioren 0 Informatiebulletin De Zilveren Bal 2018 - junioren Versie 4 (21-03-2018) Contactgegevens organisatiecomité E-mail: Info@dezilverenbal.nl Telefoon: +31 0 650487883 Postadres: Zwartsstraat 12, 8441 GH,

Nadere informatie

KPN NK SPRINT/MASS START 2015 17 en 18 januari 2015 Sportcentrum Kardinge Groningen Informatiebulletin

KPN NK SPRINT/MASS START 2015 17 en 18 januari 2015 Sportcentrum Kardinge Groningen Informatiebulletin Informatiebulletin Organisatiecomité Het kantoor van het organisatiecomité bevindt zich in zaal 4 op de 1 e verdieping van het ijsstadion. Het correspondentieadres: Kloostersingel 6, 9617BD Harkstede Telefoon:

Nadere informatie

8 & 9 juni Sportief Reglement. 24HR Endurance kart race. Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting

8 & 9 juni Sportief Reglement. 24HR Endurance kart race. Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting Sportief Reglement 8 & 9 juni 2019 24HR Endurance kart race Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting 1. Introductie 1.1 Historie 1.2 Organisatie reglement 1.3 Contactgegevens 2. Algemene regels en

Nadere informatie

DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS... 2 DEELNEMENDE KLASSEN ALS OOK TRAININGS- EN WEDSTRIJDVOLGORDE...

DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS... 2 DEELNEMENDE KLASSEN ALS OOK TRAININGS- EN WEDSTRIJDVOLGORDE... INHOUD DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS... 2 DEELNEMENDE KLASSEN ALS OOK TRAININGS- EN WEDSTRIJDVOLGORDE... 2 WEDSTRIJDEN... 2 LEEFTIJD... 3 RIJDEN IN EEN ANDER DISTRICT

Nadere informatie