Warmwatercomfort tot de zuiverste graad. Uniek technologie, voor een hoog warmwatercomfort met een laag energieverbruik

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Warmwatercomfort tot de zuiverste graad. Uniek technologie, voor een hoog warmwatercomfort met een laag energieverbruik"

Transcriptie

1 WARM WATER COMFORT DOORSTROMERS Warmwatercomfort tot de zuiverste graad Uniek technologie, voor een hoog warmwatercomfort met een laag energieverbruik

2 STIEBEL ELTRON zit vol energie Uit onze ideeën ontstaan innovaties die de markt in beweging brengen. Als technisch gedreven onderneming gaan wij oplossingsgericht te werk en ontwikkelen we uitstekende, individuele producten voor baanbrekende systeemoplossingen. Al sinds 1924 vallen onze producten op door hun betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Sinds 1924 ontwikkelen wij uiterst efficiënte elektrische toestellen. Met onze 3000 medewerkers vertrouwen wij consequent op onze eigen knowhow, van de productontwikkeling tot en met de productie. Het resultaat is een assortiment van ruim 2000 toestellen voor warm water en verwarming. Door onze producten slim te combineren, kunnen wij met meer dan verschillende systeemoplossingen iedere woning nu al klaarmaken voor de eisen van de toekomst. Onze hoofdzetel in de Duitse stad Holzminden pakt sinds 2015 uit met de Energy Campus, het toonbeeld van een duurzaam gebouw dat spaarzaam omgaat met energie. Het opleidings- en communicatiecentrum is zowel architecturaal als communicatief een pareltje. Het energiepositief gebouw produceert meer energie dan het zelf verbruikt. Terwijl we een plaats creëerden waar men de theorie en de praktijk van STIEBEL ELTRON kan beleven, hebben we meteen ook onze merkslogan vol energie waargemaakt.

3 Comfort doorstromers Ik heb s morgens een douche nodig om wakker te worden. Zalig warm water, heel de tijd op dezelfde temperatuur, dan begint m n dag echt goed. Als ik eraan denk dat mijn doorstomer daarvoor echt weinig elektriciteit verbruikt, dan word ik helemaal goedgezind.

4 Comfort doorstromers onbegrensd warmwatercomfort Doorstroomverwarmers bieden exact de gewenste hoeveelheid warm water, meteen wanneer het gevraagd wordt. Comfort doorstromers zijn ideaal voor een groot warmwaterverbuik bij hoge temperaturen, bijvoorbeeld voor de douche. Eén toestel kan bovendien meerdere tappunten van warm water voorzien. De klassieke toepassingen zijn in de badkamer en in de keuken. Ons uitgebreid gamma omvat uiterst efficiënte comfort doorstromers voor verschillende vereisten, met al de voordelen van een decentrale warmwatervoorziening. Profiteer van de decennialange ervaring van STIEBEL ELTRON, met meer dan 20 miljoen verkochte toestellen. COMFORT DOORSTROMERS Blz. 06 Blz. 08 PREMIUM Model DHE Connect DHE Touch Energieklasse A A Regeling/Sturing 4i 4i Temperatuurkeuze Traploos, C Traploos, C Display en bediening Touchdisplay + Touchwheel Touchdisplay + Touchwheel Bluetooth WLAN Internet radio Weerbericht App-bediening via smartphone/tablet Aanduiding van verbruik en kosten Eco-werking Afstandsbediening mogelijk Geheugen voor temperatuurinstelling 43 C anti-brandwonden/kinderslot Opmerking betreffende de energieklasse: de gegevens komen overeen met de officiële vereisten voor de toestellen voor warmwaterproductie, die bindend zijn vanaf september 2015 (EU-regelgeving n 812/2013), en met de huidige testvereisten voor de doorstromers (EN 50193).

5 Comfort doorstromers i technologie comfort en efficiëntie op intelligente wijze gecombineerd 4i technologie optimale precisie bij de regeling van de watertemperatuur voor eersteklas comfort en top-efficiëntie 3i technologie grote nauwkeurigheid van de watertemperatuur tot op het hoogste vermogen: uitstekend comfort met hoge efficiëntie 2i technologie voor dagelijks gemak en beperkt energieverbruik De i technologie van STIEBEL ELTRON geeft een nieuwe dimensie aan de begrippen elektronisch geregeld en elektronisch gestuurd. De verschillende types staan voor een bepaald comfortniveau en een min of meerdere mate van stabiliteit in de temperatuur. De temperatuur van het toegevoerd water hangt af van verschillende factoren. Verschillende sensoren kunnen de temperatuurverschillen detecteren en doen corrigeren. Hoe hoogwaardiger het toestel, hoe beter deze sensoren werken en, bijgevolg, hoe constanter de temperatuur van het water dat uit de kraan stroomt. UITSTEKENDE ENERGIE-EFFICIËNTIE Onze comfort doorstromers behoren allemaal tot de hoogste energieklasse A. ENERGIE- EFFICIËNTIE A Blz. 10 Blz. 12 Blz. 14 PLUS TREND DEL SLi DHB-E SLi DHB STi A A A 3i 3i 2i Traploos, C Traploos, C Drietraps, 35, 45, 55 C Lcd-scherm + draaischakelaar Draaischakelaar Draaischakelaar

6

7 Comfort doorstromers DHE Connect De DHE Connect bepaalt nieuwe maatstaven in het premium segment van de doorstromers met de 4i technologie. Met de intuïtieve bediening met touch wheel en touch screen roept u de veelzijdige functies op hedendaagse wijze op. Op het helder verlicht aanraakscherm ziet u alle verbruiksgegevens en kosten grafisch weergegeven. DOORBRAAK IN EEN NIEUWE COMFORTDIMENSIE Eersteklas comfort, unieke mogelijkheden Het weer, het nieuws en uw lievelingsmuziek op uw doorstromer, rechtstreeks via draadloos internet. Via Bluetooth beluistert u ook uw persoonlijke afspeellijsten. Gemakkelijk vanop afstand regelen Met behulp van een app kan u de DHE Connect ook met uw smartphone of tablet bedienen. U kan hem ook vanop afstand bedienen met het uitneembaar bedieningspaneel of de standaard meegeleverde mini-afstandsbediening. Voordelen voor uw woning 4i-technologie voor eersteklas warmwatercomfort, altijd tot op de graad nauwkeurig Intuïtieve bediening via aanraakscherm en aanraakwiel Radio en weerbericht via de draadloze internetfunctie Grafische weergave van verbruiksgegevens en -kosten Hoge energie-efficiëntie tot 30% besparing mogelijk Regelbaar via app en afstandsbediening 4-TIMES THE INTELLIGENCE COMFORT EF F ICIENCY PREMIUM Model DHE Connect 18/21/24 DHE Connect Energieklasse A A Nominaal vermogen kw 18/21/24 27 Nominale stroom A 29/31/35 39 Beveiliging A 32/32/35 40 Aansluiting -/V/Hz 3/PE/400/50/- 3/PE/400/50/- Max. aanvoertemperatuur C Debiet l/min 9,2/10,7/12,3 13,8 Hoogte/breedte/diepte mm 468/225/ /225/105 Beschermingsgraad IP25 IP25 Vereisten voor het gebruik van de uitgebreide functies (internetradio en weerbericht): WLAN g/n, breedbandverbinding, registratie met e- mailadres en aanvaarding van de gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring (consulteerbaar op Voor de softwarefuncties van het product gelden bijzonder licentievoorwaarden (beschikbaar onder die worden geaccepteerd door de koper bij de aankoop. Het Bluetooth -woordmerk en -logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en het gebruik van deze handelsmerken door STIEBEL ELTRON is onder licentie. Overige handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

8 DHE Touch Met een groot kleuren aanraakscherm bepaalt de DHE Touch al op het eerste oog de standaard. Het exclusief warmwatercomfort met 4i-technologie wordt nog opgewaardeerd door bijzondere extra eigenschappen. EXCLUSIEF WARMWATERCOMFORT BEROEREN Energieverbrauch Woche 10:32 Tatsächliche Einsparung 10:32 Ontdek intuïtief talrijke mogelijkheden U kan de doorstromer intuïtief en comfortabel bedienen met aanraakscherm en aanraakwiel. Met één klik verschijnt bijvoorbeeld een overzicht van het actueel verbruik en de kosten. En met slechts een klik verder activeert u de eco-functie en vele andere comfortfuncties Januar 4,50 EUR kwh Mo Di Mi Do Fr Sa So Einsparung 68,88 EUR 1074, ,3 859,7 26,4 429,8 Energie-kWh Wasser-m³ CO 2-kg Ohne Eco Ist Voordelen voor uw woning 4i-technologie voor eersteklas warmwatercomfort, altijd tot op de graad nauwkeurig Groot aanraakscherm met intuïtieve bediening Eco-modus voor zeer spaarzame werking Personaliseerbaar temperatuurgeheugen Mini-afstandsbediening als standaard toebehoren Grafische weergave van verbruiksgegevens en -kosten Hoog energierendement tot 30% besparing mogelijk DHE Touch PREMIUM Model DHE Touch 18/21/24 DHE Touch Energieklasse A A Nominaal vermogen kw 18/21/24 27 Nominale stroom A 29/31/35 39 Beveiliging A 32/32/35 40 Aansluiting -/V/Hz 3/PE/400/50/ 3/PE/400/50/ Max. aanvoertemperatuur C Debiet l/min 9,2/10,7/12,3 13,8 Hoogte/breedte/diepte mm 468/225/ /225/105 Beschermingsgraad IP25 IP25 4-TIMES THE INTELLIGENCE COMFORT EF F ICIENCY Voor de softwarefuncties van het product gelden bijzonder licentievoorwaarden (beschikbaar onder die worden geaccepteerd door de koper bij de aankoop.

9 Comfort doorstromers FFB Naast de badkamerspiegel, op het keukenaanrecht of op een andere plaats: met de FFB Sets kan u het uitneembaar bedieningspaneel plaatsen waar u wil, gelijk waar uw doorstromer geplaatst is. De ontstane opening in de doorstromer kan u dichtmaken met de meegeleverde afdekkap. U kan de DHE Connect en DHE Touch doorstromers dan heel comfortabel regelen vanop afstand. VOOR ELKE INSTALLATIE DE GEPASTE OPLOSSING Voor individueel comfort Met de FFB Sets voor de DHE Connect en DHE Touch heeft men overal alle gegevens zoals de temperatuur en het energieverbruik voor ogen. Alle comfortfuncties zoals de eco-modus en het wellness-programma zijn direct selecteerbaar. En er is nog meer comfort, zoals de radio aanzetten met een tik, met een tweede tik het weerbericht zien en met een derde de verbruiksgegevens oproepen. FFBT Set (staand in houder) FFBW Set (wandmontage in inbouwdoos) FFBW Set (wandmontage in contactdoos) Voordelen voor uw woning Comfortabele bediening, ongeacht de plaats van de doorstromer Volledige functionaliteit voor de bediening van de DHE doorstromers FFB T Set met staander FFB W Set voor wandmontage (in inbouwdoos of in bijna alle contactdozen) Model FFB T Set FFB W Set Radiofrequentie EU MHz 868,3 868,3 Frequentieband EU MHz 868,0-868,6 868,0-868,6 Radio reikwijdte in gebouw ca. m 25* 25* Aansluiting 1/N V, 0,2 A max., 50/60 Hz 1/N V, 0,2 A max., 50/60 Hz Beschermingsgraad IP20 IP20 Elektronica stand-by W <0,3 <0,3 Hoogte/breedte/diepte mm 162/87/ /87/36 Gewicht kg 1,0 1,0 Vereisten voor het gebruik van de uitgebreide functies (internetradio en weerbericht): WLAN g/n, breedbandverbinding, registratie met adres en aanvaarding van de gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring (consulteerbaar op Voor de softwarefuncties van het product gelden bijzonder licentievoorwaarden (beschikbaar onder die worden geaccepteerd door de koper bij de aankoop. * Het afstandsbereik is afhankelijk van de kenmerken van het gebouw. Een storingsvrije werking door vloerplaten kan niet gegarandeerd worden.

10 DEL SLi Deze doorstromer met 3i technologie is bijzonder goed uitgerust. Zo heeft het toestel een multifunctioneel display met achtergrondverlichting, een temperatuurgeheugen en een kinderbeveiliging. Voor eersteklas comfort en gebruikersgemak. DE BEST UITGERUSTE 3i DOORSTROMER Met kleine stapjes naar de juiste temperatuur Met een draaischakelaar regelt u de temperatuur traploos tussen 30 C en 60 C, in stapjes van 1 C. Bij gebruik in de douche gaat de instelling zelfs per 0,5 C zodat u de gewenste temperatuur bijzonder fijn kan regelen. Voordelen voor uw woning 3i technologie voor graadnauwkeurige temperatuurkeuze tot het maximaal vermogen Verlicht display Temperatuurgeheugen voor snelle instelling Afstandsbediening optioneel Instelbare temperatuurbegrenzer als kinderbeveiliging 3-TIMES THE INTELLIGENCE COMFORT EF F ICIENCY PLUS Model DEL 18 SLi 25 A DEL 18/21/24 SLi DEL 27 SLi Energieklasse A A A Nominaal vermogen kw 18 18/21/24 27 Nominale stroom A 26 29/33/35 39 Beveiliging A 25 32/32/35 40 Aansluiting -/V/Hz 3/PE/400/50/60 3/PE/400/50/60 3/PE/400/50/- Max. aanvoertemperatuur C Debiet l/min 9,2 9,2/10,7/12,3 13,8 Hoogte/breedte/diepte mm 478/225/ /225/ /225/105 Beschermingsgraad IP25 IP25 IP25 Noot: Deze toestellen kunnen ook werken met een aansluiting op 380 V of 415 V.

11 Comfort doorstromers 10 11

12

13 Comfort doorstromers DHB-E SLi De DHB-E SLi biedt al het welbehagen dat u van een comfort doorstromer met 3i technologie verwacht. Met de draaischakelaar stelt u de gewenste temperatuur snel en traploos in. BETAALBAAR 3i COMFORT, INCLUSIEF TOPKWALITEIT Voor ultiem douchegenot Met de 3i technologie wordt de watertemperatuur voortdurend bijgesteld door middel van drie sensoren. Zo behoren temperatuurschommelingen en lange opwarmtijden definitief tot het verleden. Tot aan zijn maximaal vermogen garandeert dit toestel u exact de gevraagde temperatuur, en zo wordt douchen puur genot. Voordelen voor uw woning De gewenste temperatuur tot op de graad nauwkeurig, van 30 C tot 60 C, dankzij de 3i technologie Traploze temperatuurkeuze De temperatuurbegrenzing kan permanent ingesteld worden (43 C) 3-TIMES THE INTELLIGENCE COMFORT EF F ICIENCY PLUS Model DHB-E 18 SLi 25 A DHB-E 18/21/24 SLi DHB-E 27 SLi Energieklasse A A A Nominaal vermogen kw 18 18/21/24 27 Nominale stroom A 26 29/31/35 39 Beveiliging A 25 32/32/35 40 Aansluiting -/V/Hz 3/PE/400/50/60 3/PE/400/50/60 3/PE/400/50/- Max. aanvoertemperatuur C Debiet l/min 9,2 9,2/10,7/12,3 13,8 Hoogte/breedte/diepte mm 478/225/ /225/ /225/105 Beschermingsgraad IP25 IP25 IP25 Noot: Deze toestellen kunnen ook werken met een aansluiting op 380 V of 415 V.

14 DHB STi De DHB STi is eenvoudigweg voorzien van drie vooraf ingestelde temperatuurkeuzes. Dankzij de 2i technologie wordt de temperatuur altijd op hetzelfde niveau gehouden zonder schommelingen voor dagelijks comfort en doucheplezier. GEWOON PRIJSGUNSTIG, GEWOONWEG GOED Instap in de STIEBEL ELTRON kwaliteit De DHB STi is ideaal als instapmodel als u wil genieten van de hoge kwaliteit en de aanzienlijke ervaring van STIEBEL ELTRON. Een uitstekende keuze wanneer u gewoonweg warm water wil. 2-TIMES THE INTELLIGENCE COMFORT EF F ICIENCY Voordelen voor uw woning Drietraps temperatuurkeuze op ong. 35 C, 45 C en 55 C 2i technologie voor een constante warmwatertemperatuur DHB STi TREND Model DHB 18 STi DHB 21 STi DHB 24 STi DHB 27 STi Energieklasse A A A A Nominaal vermogen kw Nominale stroom A Beveiliging A Aansluiting -/V/ Hz 3/PE/400/ 50/60 3/PE/400/ 50/60 3/PE/400/ 50/60 3/PE/400/ 50/- Max. aanvoertemperatuur C Debiet l/min 9,2 10,7 12,3 13,8 Hoogte/breedte/diepte mm 470/225/ /225/ /225/ /225/110 Beschermingsgraad IP25 IP25 IP25 IP25 Noot: Deze toestellen kunnen ook werken met een aansluiting op 380 V of 415 V.

15 Accessoires ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN Met ons uitgebreid assortiment toebehoren kan u al onze toestellen op uw persoonlijke wensen instellen, voor comfort op uw maat. Of het nu gaat om de meest moderne regeltechniek of om fraai gevormde kranen, STIEBEL ELTRON heeft alles in eigen huis. Zo zijn alle componenten optimaal op elkaar afgestemd en is een lange levensduur gegarandeerd voor onze duurzame oplossingen. Meer informatie over ons uitgebreid assortiment accessoires vindt u op of bij een installateur bij u in de buurt. Hieronder vindt u een greep uit het gamma. Comfort doorstromers Afstandsbedieningen Perfecte ontvangst Met de FFB 1 en FFB 2 afstandsbedieningen regelt u de DEL SLi doorstromers vanop afstand. Sensorkraan Een verrassend gebruikscomfort Uiterst praktisch en hygiënisch beantwoordt de sensorkraan aan hoge eisen op gebied van comfort en hygiëne. Daarenboven bespaart u energie en water dankzij het automatisch uitschakelen. Drukvaste bovenbouw kranen De finishing touch voor eersteklas warmwatercomfort De gechromeerde drukvaste eengreeps mengkranen vormen samen met de perfecte warmwateraanvoer de geknipte combinatie. Gemakkelijk in gebruik als eengreepskranen, kan u beide modellen combineren met elke comfort doorstromer. De MEBD en MEKD kranen zijn de ideale keuze voor de badkamer en de keuken.

16 Belangstelling gewekt? Meer informatie vindt u op of bij de vakman bij u in de buurt STIEBEL ELTRON bvba t Hofveld 6-D Groot-Bijgaarden Tel info@stiebel-eltron.be Wettelijke mededeling Ondanks alle zorgvuldigheid bij het opstellen van deze brochure kan niet gewaarborgd worden dat er geen fouten in voorkomen. Uitspraken over uitrusting en kenmerken zijn niet bindend. In deze brochure beschreven kenmerken gelden niet als afgesproken toestand van onze producten. Bepaalde kenmerken kunnen wegens de voortdurende verdere ontwikkeling van onze producten ondertussen gewijzigd of weggevallen zijn. Onze adviseur kan u altijd informeren over de actueel geldende uitvoeringskenmerken. De afbeeldingen in deze brochure vormen alleen toepassingsvoorbeelden. De afbeeldingen omvatten ook installatieonderdelen, toebehoren en speciale uitrustingen die niet tot de standaardleveringsomvang behoren. Herdruk, ook gedeeltelijk, alleen met toestemming van de uitgever. Versie 08_2017 Vergissingen en technische wijzigingen voorbehouden.

Warmwatercomfort tot de zuiverste graad. Unieke technologie voor een ongeëvenaard warmwatercomfort

Warmwatercomfort tot de zuiverste graad. Unieke technologie voor een ongeëvenaard warmwatercomfort WARM WATER COMFORT DOORSTROMERS Warmwatercomfort tot de zuiverste graad Unieke technologie voor een ongeëvenaard warmwatercomfort 02 2016 STIEBEL ELTRON zit vol energie Uit onze ideeën ontstaan innovaties

Nadere informatie

Warmwatercomfort tot de zuiverste graad. Unieke technologie voor een ongeëvenaard warmwatercomfort

Warmwatercomfort tot de zuiverste graad. Unieke technologie voor een ongeëvenaard warmwatercomfort WARM WATER COMFORT DOORSTROMERS Warmwatercomfort tot de zuiverste graad Unieke technologie voor een ongeëvenaard warmwatercomfort 02 2016 STIEBEL ELTRON zit vol energie Uit onze ideeën ontstaan innovaties

Nadere informatie

Uitstekende kwaliteit laten binnenstromen. Unieke technologie, voor een hoog warmwatercomfort met een laag energieverbruik

Uitstekende kwaliteit laten binnenstromen. Unieke technologie, voor een hoog warmwatercomfort met een laag energieverbruik WARM WATER DOORSTROMERS Uitstekende kwaliteit laten binnenstromen Unieke technologie, voor een hoog warmwatercomfort met een laag energieverbruik 06 2018 STIEBEL ELTRON zit vol energie STIEBEL ELTRON is

Nadere informatie

Warm water overal waar u wil

Warm water overal waar u wil WARM WATER COMPACTE EN MINI-DOORSTOMERS Warm water overal waar u wil Een compacte technologie voor perfect verwarmd water op elke plaats 02 2016 STIEBEL ELTRON zit vol energie Uit onze ideeën ontstaan

Nadere informatie

Warm water overal waar u wil

Warm water overal waar u wil WARM WATER COMPACTE EN MINI-DOORSTOMERS Warm water overal waar u wil Een compacte technologie voor perfect verwarmd water op elke plaats 02 2016 STIEBEL ELTRON zit vol energie Uit onze ideeën ontstaan

Nadere informatie

Warm water waar en wanneer je het nodig hebt. Een boilertechniek die spaarzaam voldoende warm water produceert.

Warm water waar en wanneer je het nodig hebt. Een boilertechniek die spaarzaam voldoende warm water produceert. WARM WATER KLEINE BOILERS Warm water waar en wanneer je het nodig hebt Een boilertechniek die spaarzaam voldoende warm water produceert. 05 2017 STIEBEL ELTRON zit vol energie Uit onze ideeën ontstaan

Nadere informatie

Wandboilers voor compleet comfort. Hoogwaardige boilertechniek die snel voor grote hoeveelheden warm water zorgt

Wandboilers voor compleet comfort. Hoogwaardige boilertechniek die snel voor grote hoeveelheden warm water zorgt WARM WATER WANDBOILERS Wandboilers voor compleet comfort Hoogwaardige boilertechniek die snel voor grote hoeveelheden warm water zorgt 01 2017 STIEBEL ELTRON zit vol energie Uit onze ideeën ontstaan innovaties

Nadere informatie

Schone warmte opslaan. Een klassieke techniek om stroom, ook uit hernieuwbare bronnen, te gebruiken voor verwarming

Schone warmte opslaan. Een klassieke techniek om stroom, ook uit hernieuwbare bronnen, te gebruiken voor verwarming ELEKTRISCHE VERWARMING ACCUMULATIEVERWARMING Schone warmte opslaan Een klassieke techniek om stroom, ook uit hernieuwbare bronnen, te gebruiken voor verwarming 10 2017 STIEBEL ELTRON zit vol energie STIEBEL

Nadere informatie

STIEBEL ELTRON zit vol energie.

STIEBEL ELTRON zit vol energie. STIEBEL ELTRON zit vol energie. Uit ideeën ontstaan bij ons innovaties die de markt in beweging brengen. Als technisch gedreven onderneming gaan wij oplossingsgericht te werk en ontwikkelen we uitstekende,

Nadere informatie

Recycleer je energie DUURZAME ENERGIE WARMTEPOMPBOILERS

Recycleer je energie DUURZAME ENERGIE WARMTEPOMPBOILERS DUURZAME ENERGIE WARMTEPOMPBOILERS Recycleer je energie Intelligente techniek die restwarmte of buitenlucht benut als gratis energiebron, om warm water te maken voor heel het gezin 04 2018 STIEBEL ELTRON

Nadere informatie

Recycleer je energie.

Recycleer je energie. DUURZAME ENERGIE WARMTEPOMPBOILERS Recycleer je energie. Intelligente techniek die restwarmte of buitenlucht benut als gratis energiebron, om warm water te maken voor heel het gezin 05 2016 STIEBEL ELTRON

Nadere informatie

WPL CLASSIC EFFICIËNTIE VOOR DE NIEUWBOUW Plaats vandaag de energie van morgen

WPL CLASSIC EFFICIËNTIE VOOR DE NIEUWBOUW Plaats vandaag de energie van morgen WPL CLASSIC EFFICIËNTIE VOOR DE NIEUWBOUW Plaats vandaag de energie van morgen Compacte inverter lucht water-warmtepomp in drie vermogens met uitstekende rendementen, SPF 4 Monobloc model voor buitenopstelling

Nadere informatie

Warmte en koelte uit de aarde scheppen. Warmte en koelte uit de aarde halen voor verwarming, warm water en koeling in uw woning

Warmte en koelte uit de aarde scheppen. Warmte en koelte uit de aarde halen voor verwarming, warm water en koeling in uw woning DUURZAME ENERGIE BODEM WATER-WARMTEPOMPEN Warmte en koelte uit de aarde scheppen Warmte en koelte uit de aarde halen voor verwarming, warm water en koeling in uw woning 05 2018 TIEBEL ELTRON zit vol energie

Nadere informatie

Snel en eenvoudig elke kamer verwarmen. Efficiënt warmte produceren volgens uw behoeften met bijverwarmingstoestellen

Snel en eenvoudig elke kamer verwarmen. Efficiënt warmte produceren volgens uw behoeften met bijverwarmingstoestellen ELEKTRISCHE VERWARMING DIRECTE VERWARMING Snel en eenvoudig elke kamer verwarmen Efficiënt warmte produceren volgens uw behoeften met bijverwarmingstoestellen 01 2017 STIEBEL ELTRON zit vol energie Uit

Nadere informatie

Warmte scheppen uit de aarde. Aardwarmte winnen om de energiebehoefte voor verwarming en warm water te dekken.

Warmte scheppen uit de aarde. Aardwarmte winnen om de energiebehoefte voor verwarming en warm water te dekken. DUURZAME ENERGIE BODEM WATER-WARMTEPOMPEN Warmte scheppen uit de aarde. Aardwarmte winnen om de energiebehoefte voor verwarming en warm water te dekken. 05 2015 STIEBEL ELTRON zit vol energie. Uit ideeën

Nadere informatie

Warm water Comfort combineren met efficiëntie

Warm water Comfort combineren met efficiëntie WARM WATER DUURZAME ENERGIE Verwarming Warm water Comfort combineren met efficiëntie DOORSTROOMVERWAMERS Decentrale warmwaterbereiding voor een laag energieverlies 05 2012 Warmwaterbereiding moet gericht

Nadere informatie

Warmte scheppen uit de aarde. Aardwarmte winnen om de energiebehoefte voor verwarming en warm water te dekken.

Warmte scheppen uit de aarde. Aardwarmte winnen om de energiebehoefte voor verwarming en warm water te dekken. DUURZAME ENERGIE BRINE WATER-WARMTEPOMPEN Warmte scheppen uit de aarde. Aardwarmte winnen om de energiebehoefte voor verwarming en warm water te dekken. 02 2015 STIEBEL ELTRON zit vol energie. Uit ideeën

Nadere informatie

Hotspots voor bijzonder warmtecomfort. Doelgerichte bijverwarming voor een optimaal comfort

Hotspots voor bijzonder warmtecomfort. Doelgerichte bijverwarming voor een optimaal comfort ELEKTRISCHE VERWARMING COMFORTVERWARMING Hotspots voor bijzonder warmtecomfort Doelgerichte bijverwarming voor een optimaal comfort 01 2017 STIEBEL ELTRON zit vol energie Uit onze ideeën ontstaan innovaties

Nadere informatie

DHB 18 STi COMFORT DOORSTROMER PRODUCTNR.:

DHB 18 STi COMFORT DOORSTROMER PRODUCTNR.: DHB 18 STi COMFORT DOORSTROMER PRODUCTNR.: 227612 De DHB STi zorgt voor een interessante instapmogelijkheid in de comfortklasse. Deze installatie biedt namelijk de prestaties van moderne elektronische

Nadere informatie

Schone warmte opslaan. Een klassieke techniek om stroom, ook uit hernieuwbare bronnen, te gebruiken voor verwarming

Schone warmte opslaan. Een klassieke techniek om stroom, ook uit hernieuwbare bronnen, te gebruiken voor verwarming ELEKTRISCHE VERWARMING ACCUMULATIEVERWARMING Schone warmte opslaan Een klassieke techniek om stroom, ook uit hernieuwbare bronnen, te gebruiken voor verwarming 01 2017 STIEBEL ELTRON zit vol energie Uit

Nadere informatie

Snel en eenvoudig elke kamer verwarmen. Efficiënt warmte produceren volgens uw behoeften met bijverwarmingstoestellen

Snel en eenvoudig elke kamer verwarmen. Efficiënt warmte produceren volgens uw behoeften met bijverwarmingstoestellen ELEKTRISCHE VERWARMING DIRECTE VERWARMING Snel en eenvoudig elke kamer verwarmen Efficiënt warmte produceren volgens uw behoeften met bijverwarmingstoestellen 11 2017 STIEBEL ELTRON zit vol energie STIEBEL

Nadere informatie

Warm water Spaarzaamheid in voorraad

Warm water Spaarzaamheid in voorraad WARM WATER DUURZAME ENERGIE Verwarming Warm water Spaarzaamheid in voorraad Kleine boilers Kokendwatertoestellen Stromend warm water bij traploze temperatuurinstelling 0 2012 Decentrale warmwaterbereiding

Nadere informatie

ONS ELEMENT. AANBOD 03 2009» DOORSTROOMTOESTELLEN» KLEINE BOILERS

ONS ELEMENT. AANBOD 03 2009» DOORSTROOMTOESTELLEN» KLEINE BOILERS warm water hernieuwbare energie kl imaatregel ing verwarming WARM WATER. ONS ELEMENT. AANBOD 03 2009» DOORSTROOMTOESTELLEN» KLEINE BOILERS ELEKTRONIScHE DOORSTROOMVERwARMERS. TEMpERATUURREgELINg MET gevoel.

Nadere informatie

Verwarmingsenergie uit de lucht gegrepen

Verwarmingsenergie uit de lucht gegrepen DUURZAME ENERGIE LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN Verwarmingsenergie uit de lucht gegrepen Gratis omgevingswarmte uit de lucht gebruiken voor verwarming en warm water 05 2018 STIEBEL ELTRON zit vol energie STIEBEL

Nadere informatie

Warm water Grote volumes voor de hele woning

Warm water Grote volumes voor de hele woning WARM WATER DUURZAME ENERGIE Verwarming Warm water Grote volumes voor de hele woning Wandboilers Staande boilers Hoog warmwatercomfort voor verschillende aftappunten 05 2012 Kwaliteit is geen toeval, wij

Nadere informatie

WWK 220 electronic WARMTEPOMPBOILERS PRODUCTNR.:

WWK 220 electronic WARMTEPOMPBOILERS PRODUCTNR.: WWK 220 electronic WARMTEPOMPBOILERS PRODUCTNR.: 231208 Het compact toestel WWK 220 electronic is een stekkerklare warmtepompboiler voor de warmwaterbereiding. Het toestel heeft een nieuw, modern design

Nadere informatie

WWK 221 electronic WARMTEPOMPBOILERS PRODUCTNR.:

WWK 221 electronic WARMTEPOMPBOILERS PRODUCTNR.: WWK 221 electronic WARMTEPOMPBOILERS PRODUCTNR.: 230949 TOEPASSING: Warmtepompboiler in compacte uitvoering voor de efficiënte warmwatervoorziening van verschillende tappunten. Voor werking met circulatielucht

Nadere informatie

Verwarmingsenergie uit de lucht gegrepen

Verwarmingsenergie uit de lucht gegrepen DUURZAME ENERGIE LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN Verwarmingsenergie uit de lucht gegrepen Gratis omgevingswarmte uit de lucht gebruiken met warmtepomptechniek voor verwarming en warm water 02 2017 STIEBEL ELTRON

Nadere informatie

Compacte elektrische doorstroomverwarmer CEX

Compacte elektrische doorstroomverwarmer CEX Toepassingen Warmwatervoorziening enkel aftappunt: > Gootsteen > Wastafel > Dubbele wastafel > Uitstortgootsteen Warmwatervoorziening meerdere aftappunten: > Douche en wastafel Productinformatie 1 / 5

Nadere informatie

Warmtekrachtkoppeling. Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower

Warmtekrachtkoppeling. Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower Warmtekrachtkoppeling Waarom Vaillant? Om eenvoudigweg dubbel gebruik te maken van energie. ecopower Waarom ecopower? Eenvoudigweg omdat het de moeite waard is! Bij een traditionele productie van energie

Nadere informatie

Compacte elektrische doorstroomverwarmer CEX

Compacte elektrische doorstroomverwarmer CEX Toepassingen Warmwatervoorziening enkel aftappunt: > Gootsteen > Wastafel > Dubbele wastafel > Uitstortgootsteen Warmwatervoorziening meerdere aftappunten: > Douche en wastafel Productinformatie 1 / 7

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.04.2012 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

Direct verbonden met de woning.

Direct verbonden met de woning. DRAADS MINI HANDSFREE DRAADS WIFI Direct verbonden met de woning. De MINI WiFi is het revolutionaire -draads video-deurintercomsysteem van Comelit. Het enige systeem waarmee direct van de vele voordelen

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Natuurlijk en slim verwarmen

Natuurlijk en slim verwarmen Lu LU C H T / WAT E R Natuurlijk en slim verwarmen met de modernste warmtepomptechnologie van Verisol 3 Ga voor optimaal comfort zonder co2 uitstoot en een minimum aan verbruik Ecodan Next Generation Boiler

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW

ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW Kiezen voor meer comfort en energie-besparing. De beste prestaties, met minder verbruik. Kennis en intlegentie ten dienste

Nadere informatie

Compacte elektrische doorstroomverwarmer CEX-U

Compacte elektrische doorstroomverwarmer CEX-U Toepassingen Warmwatervoorziening enkel aftappunt: > Gootsteen > Wastafel > Dubbele wastafel Productinformatie 1 / 5 Vragen over het product: +31 592 40 50 32 Energie-efficiëntieklasse A (Schaal: A+ tot

Nadere informatie

Verwarmingsenergie uit de lucht gegrepen.

Verwarmingsenergie uit de lucht gegrepen. DUURZAME ENERGIE LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN Verwarmingsenergie uit de lucht gegrepen. Gratis omgevingswarmte uit de lucht gebruiken met warmtepomptechniek voor verwarming en warm water. 02 2015 STIEBEL ELTRON

Nadere informatie

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. Eén keer instellen zonder ingewikkeld

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

Efficiënte energievoorziening. Warmtepompen - het verwarmingssysteem met toekomst.

Efficiënte energievoorziening. Warmtepompen - het verwarmingssysteem met toekomst. Warmtepompen Efficiënte energievoorziening. Warmtepompen - het verwarmingssysteem met toekomst. Voorbeeldoplossingen voor uw woning 10 2012 Warmtepompen - het verwarmingssysteem met toekomst. Maak kennis

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Betaalbare, Duitse kwaliteit

Betaalbare, Duitse kwaliteit Condensatiewandketels op gas ecotec pure Betaalbare, Duitse kwaliteit ecotec pure Het goede gevoel de juiste keuze te maken. Waarom een hr-ketel van Vaillant? Omdat u zeer veel kunt besparen op uw energieverbruik.

Nadere informatie

Compacte elektrische doorstroomverwarmer CFX-U

Compacte elektrische doorstroomverwarmer CFX-U Toepassingen Warmwatervoorziening enkel aftappunt: > Gootsteen > Wastafel > Dubbele wastafel Productinformatie 1 / 5 Vragen over het product: +31 592 40 50 32 Energie-efficiëntieklasse A (Schaal: A+ tot

Nadere informatie

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Exclusieve innovaties voor nog meer badkamercomfort Vandaag moeten badkamerradiatoren

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.09.2013 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.09.2013 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Voor u de juiste keuze Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm bad. Met een ATAG

Nadere informatie

30 sec. Direct besparen voor uw klanten. Direct meer winst voor u.

30 sec. Direct besparen voor uw klanten. Direct meer winst voor u. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Direct besparen voor uw klanten. Direct meer winst voor u. NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. 30 sec. installatietijd

Nadere informatie

Compacte elektrische doorstroomverwarmer CEX 4

Compacte elektrische doorstroomverwarmer CEX 4 Toepassingen Warmwatervoorziening enkel aftappunt: > Voor naverwarming > Speciale toepassingen Productinformatie 1 / 5 Vragen over het product: +31 592 40 50 32 Energie-efficiëntieklasse A (Schaal: A+

Nadere informatie

VOL VAN ENERGIE VOOR DUURZAME VERWARMING EN WARM WATER

VOL VAN ENERGIE VOOR DUURZAME VERWARMING EN WARM WATER 1 1 VOL VAN ENERGIE VOOR DUURZAME VERWARMING EN WARM WATER 2 3 STIEBEL ELTRON ontwikkelt en produceert kwaliteitsvolle toestellen voor duurzaam verwarmen. Vol energie staan wij ten dienste van onze klanten

Nadere informatie

LYDOS HYBRID DE EERSTE HYBRIDE BOILER OP DE MARKT, KLASSE A 50%

LYDOS HYBRID DE EERSTE HYBRIDE BOILER OP DE MARKT, KLASSE A 50% DE EERSTE HYBRIDE BOILER OP DE MARKT, KLASSE A BESPAAR ELKE DAG 50% OP UW WARM WATER FACTUUR Dankzij zijn hybride technologie die het rendement van een warmtepomp combineert met de elektrische weerstand

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

WWK 221 electronic WARMTEPOMPBOILERS PRODUCTNR.:

WWK 221 electronic WARMTEPOMPBOILERS PRODUCTNR.: WWK 221 electronic WARMTEPOMPBOILERS PRODUCTNR.: 230949 De stekkerklare warmtepompboiler WWK 221 electronic maakt een efficiënte warmwatervoorziening mogelijk van verschillende tappunten met gebruik van

Nadere informatie

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel

E-Serie. De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel E-Serie De meest compacte, betrouwbare en zuinigste CV-ketel Superzuinig dankzij hoogste rendement Na het sporten even een frisse douche, s avonds de kinderen in bad doen of na het werk een lekker warm

Nadere informatie

Nefit Economy VR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit Economy VR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit Economy VR-ketels Nefit houdt Nederland warm Meer plezier van warmte en warm water Nefit ModuLine-thermostaten De Nefit Economy kan alleen moduleren op ruimtetemperatuur in combinatie met een ModuLinekamerthermostaat.

Nadere informatie

Doorstroomwaterverwarmer. praktisch & efficiënt. onder uw spoelbak

Doorstroomwaterverwarmer. praktisch & efficiënt. onder uw spoelbak Doorstroomwaterverwarmer praktisch & efficiënt onder uw spoelbak Doorstroomwaterverwarmer Handig ingebouwd onder de spoelbak Het aanrecht is het hart van uw keuken, en het is ook tegelijk de drukste plek

Nadere informatie

Verwarmingsenergie uit de lucht gegrepen.

Verwarmingsenergie uit de lucht gegrepen. DUURZAME ENERGIE LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN Verwarmingsenergie uit de lucht gegrepen. Gratis omgevingswarmte uit de lucht gebruiken met warmtepomptechniek voor verwarming en warm water. 02 2015 STIEBEL ELTRON

Nadere informatie

VOL VAN ENERGIE VOOR DUURZAME VERWARMING EN WARM WATER

VOL VAN ENERGIE VOOR DUURZAME VERWARMING EN WARM WATER 1 1 VOL VAN ENERGIE VOOR DUURZAME VERWARMING EN WARM WATER 2 3 STIEBEL ELTRON ontwikkelt en produceert kwaliteitsvolle toestellen voor duurzaam verwarmen. Vol energie staan wij ten dienste van onze klanten

Nadere informatie

Direct verbonden, met je huis.

Direct verbonden, met je huis. DRAADS MINI HANDSFREE DRAADS WI-FI Direct verbonden, met je huis. De MINI WiFi is het revolutionaire -draads video-deurintercomsysteem van Comelit. Het enige systeem waarmee direct van de vele voordelen

Nadere informatie

KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE HRE VOOROP IN WARMTE

KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE HRE VOOROP IN WARMTE KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE 884.347-09 HRE WWW.INTERGASVERWARMING.NL VOOROP IN WARMTE De combiketel die écht alles combineert De Intergas Kombi Kompakt HRE A vertegenwoordigt een nieuwe generatie

Nadere informatie

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen C o n d e n s a t i e G a s w a n d k e t e l Vivadens EASYLIFE De beste investering op het gebied van condensatie >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen DE

Nadere informatie

Zoneregeling Alpha² draadloos

Zoneregeling Alpha² draadloos Alpha² draadloos Alpha² draadloos Basisstation De Alpha² zoneregeling is dé oplossing voor slimme temperatuurregeling per ruimte. Hiermee is comfort verzekerd evenals de efficiëntie van het energieverbruik.

Nadere informatie

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming Elektrische vloerverwarming Zeer snelle montage Eenvoudige bediening Ideaal voor renovatie 10 jaar garantie DANFOSS HET GEVOEL VAN PERFECTIE Danfoss elektrische vloerverwarming Vloerverwarming is een uiterst

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

De Energie bespaarder bij de wastafel. Elektronische kleine doorstroomwaterverwarmer MCX SMARTRONIC

De Energie bespaarder bij de wastafel. Elektronische kleine doorstroomwaterverwarmer MCX SMARTRONIC De Energie bespaarder bij de wastafel Elektronische kleine doorstroomwaterverwarmer MCX SMARTRONIC Kleine-doorstromer MCX SMARTRONIC Energierendement Voor de warmwatervoorziening bij de wastafel De kleine

Nadere informatie

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid

HR-ketels. Het rendement van betrouwbaarheid HR-ketels Het rendement van betrouwbaarheid 01.12.2012 Rendement van betrouwbaarheid Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze:

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

CON 20 Premium CONVECTOREN PRODUCTNR.:

CON 20 Premium CONVECTOREN PRODUCTNR.: CON 20 Premium CONVECTOREN PRODUCTNR.: 237833 TOEPASSING: Hoogwaardige wandhangende convector als efficiënte tussenseizoenverwarming en voor extra warmtebehoefte in de woonkamer, de badkamer of de werkplaats.

Nadere informatie

Natuurlijk en slim verwarmen

Natuurlijk en slim verwarmen LIVING Environment Systems Natuurlijk en slim verwarmen met de modernste lucht/water-warmtepomptechnologie ZUINIG, MILIEUVRIENDELIJK EN TOEKOMSTGERICHT 3 Ecodan Next Generation Ecodan 100% ontworpen door

Nadere informatie

CNS 300 TREND U. De belangrijkste kenmerken PRODUCTINFORMATIEBLAD

CNS 300 TREND U. De belangrijkste kenmerken PRODUCTINFORMATIEBLAD PRODUCTNFORMATEBLAD CNS 300 TREND U CONVECTOREN TOEPASSNG: Compacte wandhangende convector als efficiënte tussenseizoenverwarming en voor extra warmtebehoefte in de woonkamer, de badkamer, de gang of de

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES. Doorstroomapparaat

TECHNISCHE SPECIFICATIES. Doorstroomapparaat Hydraulisch 18kW / 21kW / 24kW QIH18H / QIH21H / QIH24H QH18E / QIH21E / QIH24E Doorstroomapparaat Modern doorstroomapparaat. Perfecte oplossing voor snelle toegang tot warm water Beschikbaar in 18, 21

Nadere informatie

Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning Vaillant Services Advies en ondersteuning Ook de service is betrouwbaar Uw installateur adviseert Welk geotherm hybride systeem is het meest geschikt voor u? Uw installateur helpt u met een deskundig advies,

Nadere informatie

Warm water Spaarzaamheid in voorraad

Warm water Spaarzaamheid in voorraad WARM WATER DUURZAME ENERGIE VERWARMING Warm water Spaarzaamheid in voorraad KLEINE BOILERS KOKENDWATERTOESTELLEN Stromend warm water bij traploze temperatuurinstelling 09 2012 Decentrale warmwaterbereiding

Nadere informatie

Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd zonder schriftelijke

Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd zonder schriftelijke Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming van Garmin. Garmin behoudt zich het recht

Nadere informatie

ONTDEK DE ALLERKLEINSTEN VAN DE GROOTSTE INNOVATIES

ONTDEK DE ALLERKLEINSTEN VAN DE GROOTSTE INNOVATIES ONTDEK DE ALLERKLEINSTEN VAN DE GROOTSTE INNOVATIES NIEUWIGHEDEN Delta Dore biedt een eenvoudig domotica concept aan waardoor je met één simpele app je verlichting, verwarming, beveiliging... kan bedienen.

Nadere informatie

Vereenvoudig uw leven met Nice. Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken

Vereenvoudig uw leven met Nice. Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken Vereenvoudig uw leven met Nice Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken Het is leuker om het met Nice te doen Een automatiseringssysteem voor schermen en luiken maakt

Nadere informatie

LYDOS HYBRID, DE EERSTE HYBRIDE BOILER OP DE MARKT, KLASSE A BESPAAR ELKE DAG OP UW WARM WATER FACTUUR.

LYDOS HYBRID, DE EERSTE HYBRIDE BOILER OP DE MARKT, KLASSE A BESPAAR ELKE DAG OP UW WARM WATER FACTUUR. LYDOS HYBRID, DE EERSTE HYBRIDE BOILER OP DE MARKT, KLASSE A BESPAAR ELKE DAG OP UW WARM WATER FACTUUR. LYDOS HYBRID, DE ECONOMISCHE OPLOSSING Dankzij zijn hybride technologie die het rendement van een

Nadere informatie

Zoneregeling Alpha-Direct. www.klimaat-cirkel.nl

Zoneregeling Alpha-Direct. www.klimaat-cirkel.nl AlphaDirect www.klimaatcirkel.nl AlphaDirect AlphaDirect bedraad De AlphaDirect zoneregeling is een individuele ruimteregeling bedraad met een modern design. Verschillendecomponenten kunnen worden gecombineerd

Nadere informatie

KOMBI KOMPAKT HRECO KOMBI KOMPAKT HRECO HRECO VOOROP IN WARMTE

KOMBI KOMPAKT HRECO KOMBI KOMPAKT HRECO HRECO VOOROP IN WARMTE KOMBI KOMPAKT HRECO KOMBI KOMPAKT HRECO 884.457-06 HRECO WWW.INTERGASVERWARMING.NL VOOROP IN WARMTE Intergas Kombi Kompakt HReco duurzaam verwarmen In de Kombi Kompakt HReco wordt de vertrouwde Kombi Kompakt

Nadere informatie

>> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk

>> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Naneo CONDENSERENDE GASWANDKETEL EASYLIFE De essentie van condensatie >> Compact én performant >> Maximaal besparen >> Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

Topefficiëntie voor elke woning

Topefficiëntie voor elke woning INVERTER LUCHT WATER-WARMTEPOMPEN WPL 15/20/25 Topefficiëntie voor elke woning A+++ bij W35 1) SPF tot 4,53 2) Voor nieuwbouw en renovatie Zeer stille werking: 56 db(a) 1) volgens de ErP richtlijnen vanaf

Nadere informatie

Zoneregeling Alpha-Direct

Zoneregeling Alpha-Direct V2.1_20160122 bedraad De zoneregeling is een individuele ruimteregeling bedraad met een modern design. Verschillende componenten kunnen worden gecombineerd en vormen samen een compleet systeem. Het resultaat

Nadere informatie

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology GROHE thermostaatkranen NIEUW GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. OPTIMALE VEILIGHEID. Masters of Technology Martin Weiss Master of Technology, test het thermo-element van de GROHE TurboStat -patronen

Nadere informatie

CWM 1500 P. De belangrijkste kenmerken. Technisch blad

CWM 1500 P. De belangrijkste kenmerken. Technisch blad CWM 1500 P CONVECTOREN TOEPASSING: Compacte wandhangende convector als efficiënte tussenseizoenverwarming en voor extra warmtebehoefte in de woonkamer, de badkamer, de gang of de werkplaats. Het tijdloos

Nadere informatie

Bulex geeft om onze leefwereld en zet zich daarom in om ecologischere toestellen te lanceren, afgestemd op de noden van elke woning.

Bulex geeft om onze leefwereld en zet zich daarom in om ecologischere toestellen te lanceren, afgestemd op de noden van elke woning. WARM WATER BOILERS BADVERWARMERS WARM WATER Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel of badverwarmer, da s Bulex! Al 75

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

wat dient u te weten voor 26/09/2015?

wat dient u te weten voor 26/09/2015? ErP Verordening - Ecodesign en energielabels ErP Verordening, Ecodesign en energielabels: wat dient u te weten voor 26/09/2015? Bereid u perfect voor op de ErP verordening inzake Ecodesign en energielabels,

Nadere informatie

Programmeerbare klokthermostaten RAM BLE. Veilig en comfortabel!

Programmeerbare klokthermostaten RAM BLE. Veilig en comfortabel! Programmeerbare klokthermostaten RAM BLE Veilig en comfortabel! De klokthermostaat RAM BLE is geschikt voor tijdafhankelijke bewaking en regeling van de ruimtetemperatuur. De RAM BLE past voor energiebesparende

Nadere informatie

WWK 301 electronic SOL WARMTEPOMPBOILERS PRODUCTNR.:

WWK 301 electronic SOL WARMTEPOMPBOILERS PRODUCTNR.: WWK 301 electronic SOL WARMTEPOMPBOILERS PRODUCTNR.: 233584 De stekkerklare warmtepompboiler WWK 301 electronic SOL maakt een efficiënte warmwatervoorziening mogelijk van verschillende tappunten met gebruik

Nadere informatie

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t LUCHTVERWARMING zalig, zuiver wonen Echt comfortabel wonen realiseert u perfect met luchtverwarming: ze is de ideale combinatie van doordacht

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk van intelligente warmtepompen: flexotherm & flexocompact Green iq

Een nieuw tijdperk van intelligente warmtepompen: flexotherm & flexocompact Green iq Warmtepompen Een nieuw tijdperk van intelligente warmtepompen: flexotherm & flexocompact Green iq Het goede gevoel de juiste keuze te maken. Duurzaam genieten van extra comfort. Elke tijdperk kent zijn

Nadere informatie

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl Besturingssystemen voor weinor producten Tot rust komen en genieten van een comfortabele bediening Lekker tot rust

Nadere informatie

DE EERSTE IN ZIJN SOORT

DE EERSTE IN ZIJN SOORT DE EERSTE IN ZIJN SOORT DOWNLOAD DE APP, ONTDEK AUGMENTED REALITY We hebben ons niet alleen beperkt tot het verbeteren van wat er al was! In plaats daarvan waren we de eerste om een revolutionaire innovatie

Nadere informatie

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Danfoss Link Zoneregeling Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Vroeg thuis. Temperatuur woonkamer: 21 C. Met de Danfoss Link App kunt u de verwarming in uw huis

Nadere informatie