Vacations by Rail: Colonial America

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vacations by Rail: Colonial America"

Transcriptie

1 Vacations by Rail: Colonial America De Route - Een treinreis terug in de tijd naar de bakermat van de Verenigde Staten met de trein van Amtrak vanaf Boston, via de eerste hoofdstad New York en Philadelphia naar de huidige hoofdstad Washington. In het spoor van de kolonisten maakt u tijdens deze treinreis uitgebreid kennis met de geboorte van de Verenigde Staten. De steden die u bezoekt hebben alle een belangrijke rol gespeeld bij het tot stand komen van de onafhankelijkheid in De Boston Tea Party was de directe aanleiding voor de Amerikaanse Revolutie. New York werd in 1783 de eerste hoofdstad van het nieuwe land. In Philadelphia werd de Onafhankelijksverklaring opgesteld, waarvan de Independance Hall en Liberty Bell nog de stille getuigen zijn. In 1800 was de bouw van Washington gereed en werd het de nieuwe hoofdstad met als indrukwekkend middelpunt Capitol Hill met het Congresgebouw. Ontdek de geboorteplaatsen van de Nieuwe Wereld tijdens deze Colonial America per trein. Tussen de steden reist u telkens van downtown tot downtown aan boord van de comfortabele Amtrak treinen, waar u de beschikking heeft over verstelbare zit-/ligstoelen met beensteun. Indien gewenst kan deze reis ook in omgekeerde volgorde van Washington naar Boston geboekt worden. Dag 1 - Aankomst Boston Na aankomst in Boston gaat u op eigen gelegenheid naar uw centraal gelegen overnachtingshotel het Boston Park Plaza (standaard) of Fairmont Copley Plaza (deluxe). Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u alvast zelf rondkijken in het op loopafstand gelegen historische centrum van de Cradle of Liberty zoals de stad ook wel wordt genoemd. Dag 2 - Boston Maak vandaag gebruik van uw CityPASS (inclusief), die toegang geeft tot een aantal van de populairste attracties van Boston waaronder het New England Aquarium, het Museum of Science en het Skywalk Observatory op de 50e verdieping van de Prudential Tower. Van hieruit heeft u een schitterend uitzicht over de stad en haven. Probeer s avonds eens de oesters, kreeft of clam chowder in het Union Oyster House, het oudste restaurant van Amerika uit 1862, of een van de andere visrestaurants. U overnacht opnieuw in Boston. Dag 3 - Boston Ontdek tijdens een stadstour per trolleybus (inclusief) waarom Boston bekend staat als de Cradle of Liberty. De tour voert u langs oude begraafplaatsen, historische gebouwen als de Old North Church en de

2 plaats van handeling van het Boston Massacre, waarbij het Britse leger in 1770 in King Street een bloedbad aanrichtte onder burgers. Het was een van de gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot de Amerikaanse Revolutie en onafhankelijkheid in U overnacht nogmaals in Boston. Dag 4 - Per trein naar New York U begeeft zich op eigen gelegenheid naar South Station waar u aan boord gaat van de Amtrak-trein voor de reis van 4,5 uur naar het snelkloppende financiële en economische hart van de Verenigde Staten, New York. U arriveert op het Penn Station in hartje Manhattan. Nadat u heeft ingecheckt in uw overnachtingshotel, het Edison Hotel (standaard) of Sheraton New York (deluxe), kunt u zich alvast oriënteren in de city that never sleeps. Dag 5 - New York Tijdens een hop-on/hop-off sightseeing tour per bus maakt u ontspannen kennis met de belangrijkste sights van The City. U kunt uit- en weer opstappen waar u maar wilt. Onderweg krijgt u uitgebreide informatie over de verschillende bezienswaardigheden die u passeert. Uw CityPASS (inclusief) geeft toegang tot o.a. het Empire State, het Museum of Natural History en het Museum of Modern Art. Zowel uw pas voor de bus als uw CityPASS zijn 48 uur geldig. s Avonds bieden de gevarieerde eetgelegenheden en shows voor elk wat wils. U overnacht opnieuw in New York. Dag 6 - New York Maak optimaal gebruik van het feit dat uw buspas en CityPASS nog de hele dag geldig zijn en kies zelf uit hetgeen de Big Apple nog meer te bieden heeft. Slenter door Central Park, bezoek Times Square, het Rockefeller Center of Carnegie Hall. Maar u kunt natuurlijk ook lekker gaan winkelen en relaxen op een terrasje of in uw hotel, waar u ook nu weer overnacht. Dag 7 - Per trein naar Philadelfia U gaat op eigen gelegenheid naar het Amtrak station voor het vervolg van uw treinreis. Na 1,5 uur arriveert u in de stad waar de Amerikaanse onafhankelijkheid gestalte kreeg, Philadelphia. U checkt voor twee nachten in in de Hampton Inn City Center (standaard) of het Sheraton Society Hill (deluxe). Ervaar daarna zelf waarom de Philly Cheesesteak hier het gesprek van de dag is. Uw hotel ligt op korte loopafstand van Independance Hall en andere historische gebouwen.

3 Dag 8 - Philadelphia Maak ook hier gebruik van uw CityPASS (inclusief) die u toegang verschaft tot een veertigtal attracties waaronder het Franklin Institute, het Adventure Aquarium, de Philadelphia Zoo en vervoer met de hop-on/hop-off dubbeldekker- en trolleybussen naar 27 haltes. Dag 9 - Per trein naar Washington DC Vanaf het Amtrak station vertrekt u per trein voor de volgende etappe van uw reis met als bestemming de Amerikaanse hoofdstad, Washington. Relax in uw comfortabele stoel terwijl u via de staat Maryland na 2 uur arriveert op het Union Station in Washington. Na aankomst gaat u naar het Four Points Sheraton (standaard) of Fairmont Washinton DC (deluxe), waar u twee nachten verblijft. Dag 10 - Washington DC Maak uitgebreid kennis met de geschiedenis van de Verenigde Staten tijdens een hop-on/hop-off tour (inclusief) met bezoek aan o.a. het Jefferson Memorial, de National Cathedral en de Smithonian Institution. Ook de toegang tot het Crime Museum is inclusief. Sta daarna oog in oog met de bekende gebouwen die het bestuurlijke centrum van de Verenigde Staten kenmerken: het Witte Huis, het Capitool en het Hoge Gerechtshof. s Avonds zijn de monumenten voor de oud-presidenten prachtig verlicht. U overnacht ook weer in Washington. Dag 11 - Washington DC U kunt aansluitend aan de rondreis uiteraard ook nachten extra in Washington bijboeken om de stad op uw gemak verder te leren kennen. Indien u niet heeft gekozen voor een verlenging in Washington, begeeft u zich op eigen gelegenheid naar Dulles Internat l Airport of het Amtrak station voor de thuisreis of het vervolg van uw reis. Prijzen en Vertrek Reisduur: 11 dagen / 10 nachten Periode: maart t/m december 2016 Vertrek: 2 x per maand Prijzen per persoon Standaard Hotels Deluxe Hotels 3 en 24 maart en 18 april en 28 mei en 14 juni en 29 juli en 20 augustus en 27 september en 13 oktober en 15 november en 27 december Prijzen zijn per persoon op basis van accommodatie voor 2 personen.

4 Toeslag accommodatie voor alleengebruik: op aanvraag. Inbegrepen in de reissom: 3 treinreizen met Amtrak in Coach Class (Boston-New York-Philadelphia-Washington) 10 overnachtingen in genoemde (of gelijkwaardige) hotels CityPASS in Boston, New York en Philadelphia Stadstour per trolleybus in Boston Hop-on/hop-off bustour in New York Hop-on/hop-off bustour in Washington DC Entreegeld voor het Crime Museum in Washington DC Niet inbegrepen in de reissom: Vliegticket Amsterdam - Boston en Washington - Amsterdam Overige maaltijden en dranken Fooien en uitgaven van persoonlijke aard Optionele excursies of activiteiten Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten) Bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking) REISVOORWAARDEN Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings- en annuleringsvoorwaarden: Betalingen: - Bij boeking dient een aanbetaling van 20% van de reissom te worden voldaan - Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan. Annuleringskosten: Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd: - 90 dagen of langer voor vertrek: de aanbetaling (20% van de reissom) - 90 t/m 42 dagen voor vertrek: 50% van de reissom - 41 t/m 15 dagen voor vertrek: 80% van de reissom - 14 t/m 1 dagen voor vertrek: 90% van de reissom - op de dag van vertrek of later: 100% van de reissom Treinen VIEWLINER De Viewliners nemen u mee op de grotere afstanden in het oosten van de VS. Viewliners zijn moderne, enkeldeks treinen, enigszins vergelijkbaar met de internationale treinen in Europa. Aan boord kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden: Coach Class De comfortabele zitplaatsen hebben verstelbare rugleuningen, een voetensteun en bieden veel beenruimte. De maaltijden worden geserveerd in het restauratierijtuig. Klik hier voor een animatie over de indeling van de Viewliner. Naast de comfortabele zitplaatsen kunt u op de langere afstanden kiezen voor een slaapaccommodatie. De slaapaccommodatie wordt per traject gereserveerd (dus niet per nacht). Op die manier heeft u overdag uw eigen privé-compartiment met comfortabele zitplaatsen en 's nachts uw ideale slaapkamer met ruime bedden. Bij de toeslag voor deze slaapaccommodaties zijn alle maaltijden inbegrepen.

5 Overige informatie Deze reis is te boeken bij: Incento Neemt u voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer (035) of adres info@incento.nl Website:

Vacations by Rail: America Coast to Coast & Grand Canyon

Vacations by Rail: America Coast to Coast & Grand Canyon Vacations by Rail: America Coast to Coast & Grand Canyon De Route - Een treinavontuur vanaf New York dwars door de Verenigde Staten van de Atlantische- naar de Stille Oceaan aan boord van drie comfortabele

Nadere informatie

Vacations by Rail: California Zephyr en Yellowstone

Vacations by Rail: California Zephyr en Yellowstone Vacations by Rail: California Zephyr en Yellowstone De Route - De combinatie van trein en huurauto maakt deze ontdekkingsreis door het Middenwesten en Westen van de Verenigde Staten tot een unieke ervaring.

Nadere informatie

AMTRAK Vacations: Route 66 by Rail

AMTRAK Vacations: Route 66 by Rail AMTRAK Vacations: Route 66 by Rail De Reis - Chicago - St. Louis - Albuquerque - Williams Junction - Grand Canyon - Los Angeles Hoogtepunten: Wandeling door de oude binnenstad van Albuquerque en Route

Nadere informatie

Vacations by Rail: Best of the Pacific Northwest

Vacations by Rail: Best of the Pacific Northwest Vacations by Rail: Best of the Pacific Northwest De Route - Ontdek de fascinerende steden en het ongerepte natuurschoon van de Pacific Northwest tijdens deze gevarieerde rondreis. Treed in de voetsporen

Nadere informatie

Vacations by Rail: Eastern. Canada Rail & Cruise. De Route - Dag 1 - Aankomst Boston. Dag 2 - Boston - ms Veendam

Vacations by Rail: Eastern. Canada Rail & Cruise. De Route - Dag 1 - Aankomst Boston. Dag 2 - Boston - ms Veendam Vacations by Rail: Eastern Canada Rail & Cruise De Route - Een cruise door de wateren van Canada s Maritime Provinces en over de St. Lawrence Seaway naar de plaatsen waar de eerste Europese kolonisten

Nadere informatie

Accommodatie in gastgezin of residentie in New York

Accommodatie in gastgezin of residentie in New York EASY LANGUAGES Accommodatie in gastgezin of residentie in New York Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar Vanaf 2 weken Ontdek de "Big Apple" zonder beperkingen Gastgezin of residentie Bestemming New-York

Nadere informatie

Vacations by Rail: Great Parks of the Southwest featuring the Grand Canyon

Vacations by Rail: Great Parks of the Southwest featuring the Grand Canyon Vacations by Rail: Great Parks of the Southwest featuring the Grand Canyon De Route - Ontdek de overweldigende natuur van de Grand Canyon, Zion, Bryce, Escalante, Capitol Reef en Arches gedurende dit treinavontuur

Nadere informatie

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway..

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. New-York VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN LITTLE

Nadere informatie

Vacations by Rail: America's. Beautiful West. De Route - Begeleide groepsreis. Dag 1 - Aankomst Chicago. Dag 2 - Chicago - Southwest Chief

Vacations by Rail: America's. Beautiful West. De Route - Begeleide groepsreis. Dag 1 - Aankomst Chicago. Dag 2 - Chicago - Southwest Chief Vacations by Rail: America's Beautiful West De Route - Begeleide groepsreis Het legendarische Westen van de Verenigde Staten lonkt met haar adembenemende natuurschoon van de Grand Canyon en Yosemite National

Nadere informatie

Dag 01: Brussel - New York

Dag 01: Brussel - New York PRODUCT SCENIC NORTHEAST Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek Deze rondreis geeft u een volledige eerste kennismaking met New York, Washington en Philadelphia. De ideale formule

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

New York City. De stad heeft naast oneindig veel winkels en uitgaansgelegenheden talloze culturele bezienswaardigheden.

New York City. De stad heeft naast oneindig veel winkels en uitgaansgelegenheden talloze culturele bezienswaardigheden. NEW YORK CITY New York City New York is de nummer één stedentrip ter wereld. Jong of oud, voor iedereen is er altijd wel iets te beleven in the city that never sleeps. De stad heeft naast oneindig veel

Nadere informatie

New York. Summer Class New York 2013. Info New York Transport Hotels Excursies. Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika

New York. Summer Class New York 2013. Info New York Transport Hotels Excursies. Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika New York Summer Class New York 2013 Info New York Transport Hotels Excursies Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika New York Beste reisperiode 1. Prijzen - Goedkoopste periode: jan februari / maart

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL

CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL New-York VANAF 699 Een citytrip naar de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Little Italy, Chinatown, Statue of Liberty, Wall street, Broadway,... CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN

Nadere informatie

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199 Kerstsfeer in Londen vanaf 199 Citytrip VAN 3 DAGEN i Londen met shopping én de echte kerstsfeer! Een ontdekking van deze stad vol kontrasten en schoonheid. Het prachtige Windsor, Big Ben, Houses of Parliament,

Nadere informatie

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199 Kerstsfeer in Londen vanaf 199 Citytrip VAN 3 DAGEN i Londen met shopping én de echte kerstsfeer! Een ontdekking van deze stad vol kontrasten en schoonheid. Het prachtige Windsor, Big Ben, Houses of Parliament,

Nadere informatie

Washington en New York

Washington en New York Tailor Made Travel Presenteert Washington en New York Van 30 mei 7 juni 2016 De hoogtepunten van 2 wereldsteden in één 9-daagse combitrip met Nederlandstalige begeleiding. Dag 1 maandag 30 mei 2016 Brussel

Nadere informatie

NEW YORK. Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN

NEW YORK. Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Zomercursus in New York - (Verenigde Staten)

Zomercursus in New York - (Verenigde Staten) EASY LANGUAGES Zomercursus in New York - (Verenigde Staten) Waarom dit programma? Van 13 tot 17 jaar Big Apple Een mozaïek van culturen Amerikaanse campus Pakket cursus en begeleide activiteiten inbegrepen

Nadere informatie

Washington en New York

Washington en New York Tailor Made Travel Presenteert Washington en New York Van 30 mei 7 juni 2016 De hoogtepunten van 2 wereldsteden in één 9-daagse combitrip met Nederlandstalige begeleiding. Dag 1 maandag 30 mei 2016 Brussel

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m PRIJZENOVERZICHT BUSRONDREIZEN USA Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. Prijzen zijn excluslief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag

Nadere informatie

Trans-Mongolie Express inclusief Naadam Festival

Trans-Mongolie Express inclusief Naadam Festival Trans-Mongolie Express inclusief Naadam Festival Route - Ingeklemd tussen Rusland en China heeft Mongolië haar eigen cultuur weten te behouden. Een prachtige gelegenheid om hiermee kennis te maken is het

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

begeide citytrip New York

begeide citytrip New York Tailor Made Travel presenteert: begeide citytrip New York Van 26 tot 31 augustus 2017 Dag 1 zat 26 aug2017 Brussel JFK Afspraak op de luchthaven van Zaventem om 8u Vlucht met SN Brussels Airlines vanuit

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

13-18 jaar - Boston - gastgezin Summer Camp

13-18 jaar - Boston - gastgezin Summer Camp EASY LANGUAGES 13-18 jaar - Boston - gastgezin Summer Camp Waarom dit programma? Van 13 tot 18 jaar Internationaal verblijf Studenten stad Meest Europees lijkende stad in U.S.A. Toezicht 24/7 Verblijf

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

begeide citytrip New York

begeide citytrip New York Tailor Made Travel presenteert: begeide citytrip New York Van 26 tot 31 augustus 2017 Dag 1 zat 26 aug2017 Brussel Newark Afspraak op de luchthaven van Zaventem om 08u00 Vlucht met SN Brussels Airlines

Nadere informatie

New York en Washington

New York en Washington Tailor Made Travel Presenteert New York en Washington Van 1 tot 9 juni 2018 Dag 1 vrijdag 1 juni 2018 Brussel New York Uw reisleider Wilfried Geraerts wacht u op vanaf 07u30 op aan de check-in balie van

Nadere informatie

KLTV. Washington en New York

KLTV. Washington en New York KLTV Presenteert Washington en New York Van 30 september tot 8 oktober 2017 De hoogtepunten van 2 wereldsteden in één 9-daagse combitrip met Nederlandstalige begeleiding. Dag 1 Zaterdag 30 september Brussel

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m PRIJZENOVERZICHT BUSRONDREIZEN USA Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. Prijzen zijn excluslief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN ZONNIGE ZOMERREIS

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN  ZONNIGE ZOMERREIS PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl ZONNIGE ZOMERREIS 10-daagse busreis van 2 juli t/m 11 juli of 14-daagse busreis van 2 juli t/m 15 juli (beiden gaan door) Tegen ongelofelijke

Nadere informatie

Cape to Cairo - Afrika

Cape to Cairo - Afrika Cape to Cairo - Afrika Dag 1 - Kaapstad Aankomst op Kaapstad International Airport en transfer naar het Cape Grace Hotel aan de V&A Waterfront. Welkomstdiner en Dag 2 - Kaapstad Vertrek naar Groot Constantia

Nadere informatie

Algemene beknopte informatie pelgrimsreis Indonesië/Reisnummer 1 (wijzigingen voorbehouden)

Algemene beknopte informatie pelgrimsreis Indonesië/Reisnummer 1 (wijzigingen voorbehouden) PROGRAMMA Algemene beknopte informatie pelgrimsreis Indonesië/Reisnummer 1 (wijzigingen voorbehouden) Periode : 20 mei t/m 1 juni 2016 Reisduur: 12 dagen (4 overnachtingen in Jakarta, 3 nachten Bandung

Nadere informatie

13-18 jaar - New York Summer camp

13-18 jaar - New York Summer camp EASY LANGUAGES 13-18 jaar - New York Summer camp Waarom dit programma? Van 13 tot 18 jaar Wereldtaal Een mozaïek van culturen Amerikaanse campus Tripjes naar de stad New York Mix van nationaliteiten Toezicht

Nadere informatie

USA Washington & New York mei 2018

USA Washington & New York mei 2018 DF- Blankenberge USA Washington & New York 25 31 mei 2018 Washington is een stad die geschiedenis schrijft en genoemd naar de eerste president van de VS. We ontdekken het met klassieke bezoeken zoals het

Nadere informatie

Great Rail Journeys: Herfstkleuren in New England 2016

Great Rail Journeys: Herfstkleuren in New England 2016 Great Rail Journeys: Herfstkleuren in New England 2016 Great Rail - Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap De hoogtepunten: Falmouth en Cape Cod Martha's Vineyard Mount Washington Cog Railway

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Al vanaf 1991 organiseert Holland Runner reizen naar New York en andere prachtige marathons.

Al vanaf 1991 organiseert Holland Runner reizen naar New York en andere prachtige marathons. Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. Elke marathon is bijzonder en finishen is een prestatie op zich, maar de marathon van New York is onvergetelijk

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie EASY LANGUAGES 15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie Van 15 tot 19 jaar 3 weken Studenten stad Meest Europees lijkende stad in U.S.A. School in de buurt van het beroemde Boston Commons Park

Nadere informatie

Overzicht. Geplande activiteiten Reis. Praktisch Vragen. Vluchten Hostel Tarief Verzekering Reisdocumenten

Overzicht. Geplande activiteiten Reis. Praktisch Vragen. Vluchten Hostel Tarief Verzekering Reisdocumenten NEW YORK Overzicht Geplande activiteiten Reis Vluchten Hostel Tarief Verzekering Reisdocumenten Praktisch Vragen 2 Datum 31 januari 7 februari 3 New York & Manhattan Hostelling International Madison Square

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Introductie Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Uitgangspunten MWC 2015 reis: Ontmoeting met Mennonite gemeenten en Mennonite organisaties als MCC. Mennonite

Nadere informatie

Bergbanen, de Glacier Express en het Piz Amalia Muziek Festival

Bergbanen, de Glacier Express en het Piz Amalia Muziek Festival Bergbanen, de Glacier Express en het Piz Amalia Muziek Festival Dag 1-10 september: Nederland naar Interlaken U reist met de ICE vanuit Nederland naar Basel, waar u overstapt op de Zwitserse trein. In

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Om 05:00 uur staan we op en tegen zessen komt de taxi. We gaan naar Vertrekhal 3, aan de balie van Continental checken we in en geven de koffer af.

Om 05:00 uur staan we op en tegen zessen komt de taxi. We gaan naar Vertrekhal 3, aan de balie van Continental checken we in en geven de koffer af. New York 6 11 mei 2011 Vrijdag 6 mei Om 05:00 uur staan we op en tegen zessen komt de taxi. We gaan naar Vertrekhal 3, aan de balie van Continental checken we in en geven de koffer af. We vertrekken op

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

EMBASSY OF THE UNITED STATES OF AMERICA US COMMERCIAL SERVICES, DEN HAAG. NFDA Charlotte 2012 & New York 4 11 oktober 2012

EMBASSY OF THE UNITED STATES OF AMERICA US COMMERCIAL SERVICES, DEN HAAG. NFDA Charlotte 2012 & New York 4 11 oktober 2012 Dag 1, donderdag 4 oktober EMBASSY OF THE UNITED STATES OF AMERICA US COMMERCIAL SERVICES, DEN HAAG NFDA Charlotte 2012 & New York 4 11 oktober 2012 s Ochtends vroeg verzamelen op Schiphol voor de vlucht

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Van Boston naar Washington, D.C.

Van Boston naar Washington, D.C. Historisch sporen met AMTRAK door Noordoost-USA Van Boston naar Washington, D.C. De steden aan de Amerikaanse noordoostkust en de Amerikaanse spoorwegen hebben één ding gemeen: ze beschikken over een rijke

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Reisvoorstel USA Familie Vervoort Route: West Kust Uw reisspecialist: Scarlett Cuperus Datum: 26 november 2019

Reisvoorstel USA Familie Vervoort Route: West Kust Uw reisspecialist: Scarlett Cuperus Datum: 26 november 2019 Reisvoorstel USA Familie Vervoort Route: West Kust Uw reisspecialist: Scarlett Cuperus Datum: 26 november 2019 Beste familie Vervoort, Met veel plezier stuur ik u hierbij het reisvoorstel voor uw reis

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Boston Marathon. 18 april 2016

Boston Marathon. 18 april 2016 Boston Marathon 18 april 2016 The Boston marathon is the world s oldest annual marathon and ranks as one of the world s most prestigious road races events. Reis van vrijdag 15 tot woensdag 20 april 2016

Nadere informatie

SOLDEN IN LONDEN Een city trip van 2 dagen / 1 nacht

SOLDEN IN LONDEN Een city trip van 2 dagen / 1 nacht SOLDEN IN Londen 99 SOLDEN IN LONDEN Een city trip van 2 dagen / 1 nacht La City de Londres Picadilly circus Uw hotel in Londen of gelijkwaardig Hôtel Sheraton Heathrow 4* The Shard Sheraton Heathrow

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2017

CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van de wereld, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start.

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010)

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Introductie Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Uitgangspunten reis: Ontmoeting met Mennonites en Mennonite organisaties als MCC, Christian Peacemaker teams, Meda. Mennonite sightseeing (Amish,

Nadere informatie

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty M & MORE MENTS New York Door de ogen van Lady Liberty Groepsreis van 19 tot 24 augustus Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Aanvullende Nederlandstalige gidsen ter plaatse M & MENTS MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

Groepsreis Zwitserland - PLUS Magazine

Groepsreis Zwitserland - PLUS Magazine Groepsreis Zwitserland - PLUS Magazine Dag 1 - Utrecht Centraal - Basel - Luzern 18 september 2015 In de ochtend verzamelen op Utrecht Centraal. U stapt aan boord van de ICE naar Basel. Voor iedereen zijn

Nadere informatie

2013 BOSTON marathon

2013 BOSTON marathon 1 2013 BOSTON marathon The Boston marathon is the world s oldest annual marathon and ranks as one of the world s most prestigious road races events. Basisprogramma: Reis van vrijdag 12 tot woensdag 17

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Amsterdam - Venetie - Parijs per Venice Simplon-Orient-Express - Amsterdam

Amsterdam - Venetie - Parijs per Venice Simplon-Orient-Express - Amsterdam Amsterdam - Venetie - Parijs per Venice Simplon-Orient-Express - Amsterdam Dag 1 - Amsterdam - Venetie zondag U vliegt met KLM vanuit Amsterdam naar Venetië. Bij aankomst wordt u opgewacht door onze Engelssprekende

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2018

CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van Amerika, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start. Deze

Nadere informatie

12-18 jaar - New York - Campus Zomerkamp

12-18 jaar - New York - Campus Zomerkamp EASY LANGUAGES 12-18 jaar - New York - Campus Zomerkamp Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Heel internationaal Een mozaïek van culturen Amerikaanse campus Tripjes naar de stad New York Mix van nationaliteiten

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties

Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties Op alle gepubliceerde cruisevakanties zijn naast de algemene voorwaarden ook afwijkende voorwaarden van toepassing. Alle gepubliceerde prijzen op onze website

Nadere informatie

Londen. 3-daagse citytrip naar Londen. vanaf

Londen. 3-daagse citytrip naar Londen. vanaf Londen vanaf 199 3-daagse citytrip naar Londen Een totaalontdekking van een stad vol contrasten en een erfenis aan geschiedenis. Denkt U maar aan het tot de verbeelding sprekende kasteel van Windsor, tot

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

1 t/m 5 augustus 2019

1 t/m 5 augustus 2019 + IN DE MODE Verrassend Londen 5-daagse vliegreis naar Londen met excursies per touringcar en verkenningen te voet 1 t/m 5 augustus 2019 Ga mee met en + IN DE MODE Sta stil en word stil van de werken van

Nadere informatie

Pfalz Weinstrasse 7 dagen per trein

Pfalz Weinstrasse 7 dagen per trein Pfalz Weinstrasse 7 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 732 Door de wijngebieden van Rheinland Pfalz Per ICE-trein reist u snel en comfortabel naar Neustadt an der Weinstrasse en terug. Het gebied

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR NEW YORK: THE CITY THAT NEVER SLEEPS

FOTOGRAFIEREIS NAAR NEW YORK: THE CITY THAT NEVER SLEEPS FOTOGRAFIEREIS NAAR NEW YORK: THE CITY THAT NEVER SLEEPS 8 dagen 18 apr 2020-25 apr 2020 Groepsreizen Fotogra e Reisfotogra e Workshops Eén van de meest ver lmde steden ter wereld ontdekken in het kielzog

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

New York Pennsylvania Hotel **

New York Pennsylvania Hotel ** New York Pennsylvania Hotel ** 822 786 Vanaf p.p. 4 dagen Logies Alleen Vertrek 10/06/2013 36 p.p. Inbegrepen : 3 nachten op basis van logies alleen, vluchten met Delta Airlines in T-klasse, prijs obv

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie