Gezocht. Even voorstellen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gezocht. Even voorstellen"

Transcriptie

1 2 juni nummer 17 Agenda Maandag 5 juni Dinsdag 6 juni Woensdag 7 juni Donderdag 8 juni Vrijdag 9 juni Woensdag 14 juni Vrijdag 16 juni 2e Pinksterdag; alle leerlingen vrij Studiedag: alle leerlingen vrij start avond 4-daagse meneer- en juffendag avond 4-daagse start thema 6: Verkeer avond 4-daagse laatste avond; avond 4-daagse spreekuur CMD; uur het volgende Pitje Jarigen Van 2 t/m 16 juni 2 juni Zoï (groep 3) 14 juni Deniz (groep 8) 7 juni Levi (groep 5) 15 juni Elias (groep 1/2c) 8 juni Sam T. (groep 4) 15 juni Joey (groep 4) 10 juni Sam (groep 6) 16 juni Stan (groep 5) 14 juni Chloë (groep 5) Allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag! Algemeen Meneer- en juffendag De meneer en juffen van groep 1 t/m 4 van t Klokhuis geven een feestje! Kom jij ook? Op woensdag 7 juni gaan we allerlei leuke dingen op school doen. Breng je wel een heleboel goede zin mee? Je mag ook een gezelschapsspel meebrengen. Voor wat lekkers zorgen wij! We gaan er samen een kei leuke dag van maken!!! juf Marion, juf Steffie, meneer Wesley, juf Ilona, juf Ingrid, juf Naomi, juf Marieke, juf Linda en juf Lisette Informatie voor de ouders: Het feest begint om uur in de klas De kinderen mogen een gezelschapsspel meebrengen. Graag voorzien van naam. De kinderen krijgen van ons voldoende eten en drinken.

2 Gezocht Mariëlle Nagel (de moeder van Fleur uit groep 3 en Menno uit groep 1/2a) heeft voor ons podium nieuwe panelen gemaakt voor de achterwand. We zijn haar hier heel dankbaar voor! Deze panelen worden o.a. gebruikt als decor voor de musical van groep 8. Omdat de panelen het hele jaar op het podium staan willen we de achterkant ook voorzien van mooie kleuren zodat het podium er het hele jaar kleurig uitziet. We zijn hiervoor op zoek naar: restjes bruikbare lakverf ouders (ongeveer 6) die het leuk vinden om op 8, 12 of 13 juni mee te schilderen. We starten dan op school om 8.30 uur. Kunt u ons blij maken met 1 of 2 van deze vragen dan kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar klokhuis@eenbes.nl of dit persoonlijk aan te geven bij Mariëlle Nagel of Wilma Vos. De verf mag u uiteraard ook op school af (laten) geven. Even voorstellen Beste ouders en kinderen van basisschool t Klokhuis, Mijn naam is Steffie Weijnen. Ik ben vanaf 2014 werkzaam in het onderwijs en ik loop al vanaf maandag 15 mei rond op basisschool t Klokhuis. Op dit moment ben ik aan het invallen voor juffrouw Martine, in de groep 1/2A. Ik ben al eens eerder op t Klokhuis geweest, maar dit was een korte periode. Als klas gaan we samen een fantastische zomer tegemoet en gaan we het erg gezellig hebben. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop en ben ik een fanatieke speler van gezelschapsspelletjes. Vorige maand heb ik samen met mijn man Remy een huis gekocht in de gemeente Helmond. We zijn er nog volop van aan het genieten. Mochten er vragen zijn of andere bijzonderheden hoor ik dit graag. Mijn deur staat open! Juf Steffie Beste ouders van groep 5 en 6 Ik ben Saskia Meershoek, weduwe en moeder van een dochter, Patricia (20). Sinds 1989 ben ik werkzaam in het onderwijs en heb al voor diverse stichtingen gewerkt. Sinds januari j.l. zit ik in de vaste vervangerspool van stichting de Eenbes en dat bevalt me prima. Ik kom zo op heel veel verschillende scholen en natuurlijk in heel veel verschillende groepen. Momenteel geef ik op maandag les in groep 2/3 op basisschool Heuvelrijk en ben ik hier op school gevraagd om te vervangen bij uw kind in de groep. Ik heb al een week mee mogen draaien en ik heb tot nu toe alleen nog maar genoten. Ik zal in deze groepen werkzaam zijn tot aan de zomervakantie.

3 Avondvierdaagse 2017 Hallo wandelaars van t Klokhuis, Wat moet je weten voor de avondvierdaagse? VERTREK INFORMATIE We verzamelen elke avond vanaf uur op het parkeerterrein aan de Heuvel in het centrum van Geldrop. Zorg dat je op tijd bent, want de groep wacht niet! Je moet er vanuit gaan dat je rond 20 uur weer terug bent. Het witte armbandje, dat je hebt gekregen, moet je elke avond om je pols dragen om verzekerd te zijn en om versnaperingen te krijgen. GEEN ARMBANDJE OM IS NIET VERZEKERD EN GEEN VERSNAPERINGEN. Wees zuinig op je armbandje, we hebben geen nieuwe als je deze kwijt raakt. Ook dit jaar willen we weer goed voor de dag komen en wij vragen jullie om, voor de veiligheid van iedereen, achter het hek van onze school te blijven. De begeleiders zijn hier tevens verantwoordelijk voor. Opstelvolgorde en aantallen: Afstand Kinderen Bij het hek 10 km 21 Vooraan, vertrekt als 1e 7.5 km 14 Midden, vertrekt als 2e 5 km 57 Achter, vertrekt als 3e Totaal 192 deelnemers Op staat allerlei actuele informatie. Hopelijk hebben we goed wandelweer en gaan we er 4 gezellige avonden van maken. SHIRTJES Het t-shirt dat je hebt meegekregen is van onze school. We willen ze graag mooi houden, dus wees er zuinig op. Maandagochtend mogen ze niet gewassen bij de leerkracht ingeleverd worden BEGELEIDING EN SNOEPEN Tijdens het lopen zullen er voor de veiligheid en het toezicht bij elke afstand, vooraan, eventueel in het midden en achteraan, twee begeleiders lopen. Zij zijn te herkennen aan een felgekleurd hesje. Jullie moeten goed luisteren naar wat de begeleiders zeggen en vragen. Mocht er toch iets gebeuren wat volgens ons niet kan of mag, dan krijg je een waarschuwing. Bij de tweede waarschuwing kan de organisatie je uit de avondvierdaagse halen. De resterende dagen mag je dan niet meer meelopen en je krijgt ook geen medaille of geld terug. Het is echter wel zo dat iedere ouder cq begeleider verantwoordelijk is voor zijn of haar kind Natuurlijk neem je een rugzak of tasje mee met iets te drinken en wat lekkers. Als je afval hebt dit dan graag weggooien in de bakken langs de weg of in de afvalzak van je groep, maar niet op de grond! NIET ROKEN BELEID De avondvierdaagse is een kinderevenement. Roken past daar niet bij en is daarom met ingang van dit jaar niet meer toegestaan. DE LAATSTE AVOND De laatste avond is het thema lentefeest. Wij als Klokhuis gaan in dit thema verkleed, laat je fantasie de vrije loop. Waar denk je aan bij lentefeest? Bloemen, veel kleur, enzovoorts

4 UITREIKEN MEDAILLES De medailles worden vrijdag meteen na binnenkomst uitgereikt. Als herkenningspunt hebben we de grote klokhuizen. COMMISSIE EN TELEFOON Als je nog vragen hebt, kun je terecht bij Arina Bosch, Wouter Pril, Linda van Hout en Johan Ruis. Tijdens de avondvierdaagse zijn we bereikbaar op Verkeersproject Van 5 juni t/m 7 juli 17 wordt in alle groepen gewerkt aan het verkeersproject. Het thema is dit jaar: verkeer. Ook tijdens thematisch werken staat verkeer centraal. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Voor de groepen 1 t/m 3 wordt een fietsparcours uitgezet op de speelplaats. De kinderen van groep 4 en 5 krijgen bezoek van politieagent Jan Peters. Tijdens de projectweken gaan de groepen 6 en 7 naar de brandweerkazerne. Brandweerman Jarno Schepers gaat de kinderen vertellen over zijn werk. Voor alle groepen wordt een moment ingepland om buiten te gaan spelen met spelmateriaal dat de kinderen van thuis mee mogen nemen. De ouders van de verschillende groepen ontvangen nog verdere informatie over de data van de activiteiten. Gratis af te halen In de speelzaal liggen oude luizenzakken. Kunt u deze gebruiken dan graag uiterlijk vrijdag 9 juni meenemen. U kunt deze zakken ook voor andere doeleinden (her)gebruiken. Gevonden voorwerpen In het kantoor van conciërge Rien liggen heel erg veel gevonden voorwerpen. Mist u een boterhamtrommel, drinkbeker, jas, vest, gymspullen of iets anders, kom dan even kijken of dit misschien hiertussen ligt. Groepsbezetting Op dit moment zijn we bezig de laatste stukjes om de formatie en groepsbezetting rond te krijgen. We hopen dit zo spoedig mogelijk aan iedereen te kunnen presenteren.

5 Nieuws van buiten spreekuur CMD Woensdag 14 juni ben ik (Joyce Beckers, CMD- Jeugd) weer op school. Van uur tot uur kunt u gebruik maken van het open inloopspreekuur op 't Klokhuis. U kunt hier met kleine en grote vragen terecht over opvoeden. Komt dit tijdstip u niet uit, maar heeft u wel een vraag. U kunt me ook bereiken via telefoonnummer of via j.beckers@geldropmierlo.nl Met vriendelijke groeten, Joyce Beckers Afdeling CMD Klantadviseur Jeugd j.beckers@geldrop-mierlo.nl Telefoon: Werktijden: Ma, Di, Wo Kommus Kasteelfestival. Avontuur en muziek voor alle leeftijden! KommuS, de vriendenclub die Geldrop al jaren op zijn kop zet met de meest uiteenlopende evenementen, organiseert dit jaar op 1 en 2 juli voor de derde keer in de Geldropse Kasteeltuin het gratis toegankelijke KommuS Kasteelfestival. Een muziek-theater festival met een 10-tal Tribute bands en op zondagmiddag een vetruige Kids Area. Het Kasteelfestival is HET uitje in Geldrop voor muziekliefhebbers en kids die op zoek zijn naar avontuur. De Geldropse Kasteeltuin wordt ook dit jaar weer verbouwd door de KommuS-crew naar een festival terrein. De opzet is simpel, 1 podium, 10 bands, een aantal theateracts en op de zondag een kids area in de voortuin. Het gratis toegankelijke festival is de afgelopen jaren gegroeid naar een evenement waar zowel de kids tussen de 0 en 14 jaar zich prima kunnen vermaken, maar ook de mensen boven de 14. Dit door het brede muziekprogramma, bestaande uit onder andere tribute bands en de Hippe Gasten met hun Kids Rockshow. Theater en workshops zijn er op zondag te vinden, niet alleen tof voor de kinderen, voor de ouders is er ook genoeg te halen.

6 Programma zondag, theater en kids area Voor de Kids is dit jaar een complete area ingericht op zondagmiddag van 12:00u tot 18:00u. Met dit jaar ruimte voor 2 headliners: De Hippe Gasten, komen voor de tweede keer, op veler verzoek de kids laten rocken, maar ook Musical.ly ster Indigo Jael met zijn Indo Army komt. De kids mogen op de foto en kunnen een Musical.ly opnemen met Jael, die inmiddels 1 miljoen volgers heeft op deze bijzonder populaire app. De kids area is ook meedoen, de kids mogen echt muziek maken met gitaren en drumstellen in de Silent Studio, meedoen met interactief poppen theater van Eefje Wentelteefje (bekend van o.a. VPRO en Omroep Brabant). De zingende Smid maakt reuze toffe muziekinstrumenten met vuur en een bult ouwe rommel. Zin in een workshop? Doe dan mee aan de eerste KOMMUS Lego Robot Battle van de Tech Playgrounds en ontdek waar jouw techskills liggen. Je werkt samen in een team, bouwt en programmeert. Welke ballonrobot overleeft???? Of maak een toffe piece bij de Graffitie4kids partytent. Taartjes bakken en versieren kan bij het popup restaurant van de Kasteelhoeve. Uiteraard kunnen de kids los gaan op de traditionele Kei Rode Ranja en het zakkie chips. KommuS Kasteelfestival, 1 en 2 juli, in Geldropse Kasteeltuin. Gratis toegankelijk voor iedereen die zin heeft in een spannend weekend vol met muziek en gezelligheid. Meer info: of Vakantiebieb app In de zomervakantie zakt het lezen bij jonge kinderen vaak weg. Het blijft daarom belangrijk om ook in de vakantie op sommige momenten te lezen. U kunt dit zelf doen met uw kind met een boek van uzelf of uit de bibliotheek. Tijdens de zomervakantie kunt u ook gebruik maken van de speciale vakantiebieb-app. Kijkt u maar eens op Vanaf afgelopen 1 juni is de app te downloaden. Vanaf 1 juli worden ook romans voor volwassen toegevoegd.

Mindfulness en sociale emotionele spellen

Mindfulness en sociale emotionele spellen Juni 2017 Nummer 17 Aanmeldingen We zijn ontzettend trots om te vertellen dat we diverse aanmeldingen binnen krijgen voor de kinderopvang, BSO, peuterspeelzaal en de basisschool. Afgelopen weken hebben

Nadere informatie

Avond 4- daagse. Het volgende Pitje

Avond 4- daagse. Het volgende Pitje 25 mei 2018 - nummer 17 Agenda Maandag 28 mei Donderdag 31 mei Dinsdag 5 juni Woensdag 6 juni Donderdag 7 juni Vrijdag 8 juni OV- vergadering: 20.00 uur MR- vergadering: 20.00 uur Avond 4- daagse Studiedag:

Nadere informatie

Laatste Nieuwsbrief. Vanwege de zomervakantie is de school gesloten van zaterdag 15 juli t/m zondag 27 augustus

Laatste Nieuwsbrief. Vanwege de zomervakantie is de school gesloten van zaterdag 15 juli t/m zondag 27 augustus Nutsbasisschool De Ganzebloem Saruman 1 5663 SK GELDROP tel.: 040 280 22 17 email: ganzebloem@nutgeldrop.nl 23 juni 2017 Jaargang 1, nummer 15 Laatste Nieuwsbrief Dit is de laatsrte Nieuwsbrief van schooljaar

Nadere informatie

Zijn jongere broertjes of zusjes al ingeschreven? Even voorstellen. 13 juni 2017

Zijn jongere broertjes of zusjes al ingeschreven? Even voorstellen. 13 juni 2017 13 juni 2017 Nutsschool Beneden Beekloop Beneden Beekloop 90 5662 HM Geldrop Tel. 040 286 35 43 info@nutgeldrop.nl www.benedenbeekloop.nl Zijn jongere broertjes of zusjes al ingeschreven? Een oproep voor

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 8 t/m 22 juni. Schooljaar

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 8 t/m 22 juni. Schooljaar 8 juni 2018 - nummer 18 Agenda Woensdag 13 juni spreekuur CMD: 11.30-12.30 uur Maandag 18 juni Gesprekken voorlopig advies groep 7 Dinsdag 19 juni Gesprekken voorlopig advies groep 7 Donderdag 21 juni

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 18 november t/m 1 december. Algemeen. Dank je wel

Agenda. Jarigen van 18 november t/m 1 december. Algemeen. Dank je wel 17 november 2017 - nummer 6 Agenda Maandag 20 november Woensdag 22 november Donderdag 23 november Vrijdag 1 december Oudergesprekken inloopspreekuur CMD: 11.30-12.30 uur Oudergesprekken het volgende Pitje

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 27 januari t/m 10 februari. Boekenverkoop

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 27 januari t/m 10 februari. Boekenverkoop 27 januari 2017 - nummer 10 Agenda Maandag 30 januari adviesgesprekken groep 8 Dinsdag 31 januari adviesgesprekken groep 8 Donderdag 2 februari MR- vergadering; 20.00 uur Maandag 5 februari OV- vergadering;

Nadere informatie

Versieren van de school in Kerstsfeer

Versieren van de school in Kerstsfeer 25 november 2016 - nummer 6 Agenda Donderdag 1 december Vrijdag 2 december Woensdag 7 december Vrijdag 9 december MR vergadering; 20.00 uur Sinterklaas op school Spreekuur CMD; 11.30-12.30 uur Versieren

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17 Juni 2015 Nummer 17 VakantieBieb-app Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBiebapp. Vanaf 1 juni gratis te downloaden. Ook in de zomervakantie is lezen leuk! Download nu gratis een grote

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Eindejaarsactiviteit: "Fietstocht en frietkraam" Musical voor groep 5, 6, 7 en genodigden: aanvang uur

Eindejaarsactiviteit: Fietstocht en frietkraam Musical voor groep 5, 6, 7 en genodigden: aanvang uur 22 juni 2018 - nummer 19 Agenda Maandag 25 juni Rapport Dinsdag 26 juni Laatste bijeenkomst kinderraad Donderdag 28 juni Eindejaarsactiviteit: "Fietstocht en frietkraam" Maandag 2 juli Musical voor groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 19 april t/m 17 mei. Dank je wel. Uw kind ziek melden

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 19 april t/m 17 mei. Dank je wel. Uw kind ziek melden 19 april 2019 - nummer 16 Agenda Vrijdag 19 april Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Donderdag 9 mei Vrijdag 17 mei Start meivakantie; 12.30 uur Weer naar school Doe dag schooltuin: 8.30-16.30 uur Inloopspreekuur

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Avondvierdaagse. Kinderraad

Avondvierdaagse. Kinderraad Nieuwsbrief 7 juni 2019 maandag 10 juni dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni maandag 17 juni t/m vrijdag 21 juni vrijdag 21 juni Tweede Pinksterdag Avondvierdaagse Schoolkamp groep 8 Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

7 juni 2019

7 juni 2019 1439 www.clarafabriciusschool.nl 7 juni 2019 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag 11 14 juni Avondvierdaagse 12 juni Juf- en meesterdag 14 juni Groep 6 excursie airborne museum/bergaafplaats

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie.

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie. Ede, 16 mei Van: de Ouderraad (OR) Betreft: Avondvierdaagse Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de deelnemende leerlingen aan de avondvierdaagse Beste ouder, Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Interne verhuizing. Mei 2018 Nummer 17. Peuteraanbod: Dagopvang: TeenZ: BSO:

Interne verhuizing. Mei 2018 Nummer 17. Peuteraanbod: Dagopvang: TeenZ: BSO: Mei 2018 Nummer 17 Interne verhuizing Wellicht hebben jullie al iets opgevangen over de verschuiving van groepen binnen ons Kindcentrum. Dit heeft onder andere te maken met een stijging van het aantal

Nadere informatie

Datum: donderdag 7 juni 2018

Datum: donderdag 7 juni 2018 Datum: donderdag 7 juni 2018 Populierenblaadje Algemeen: Theemiddag: Morgenmiddag zijn alle vrijwilligers en hulpouders van harte welkom op de theemiddag! Op die manier willen we iedereen bedanken voor

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 17 mei t/m 7 juni. Schooljaar Start thema: "Water zeeën en oceanen" Avond 4- daagse

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 17 mei t/m 7 juni. Schooljaar Start thema: Water zeeën en oceanen Avond 4- daagse 17 mei 2019 - nummer 17 Agenda Maandag 20 mei Woensdag 22 mei Donderdag 23 mei Donderdag 30 mei Vrijdag 31 mei Dinsdag 4 juni Woensdag 5 juni Donderdag 6 juni Vrijdag 7 juni Start thema: "Water zeeën en

Nadere informatie

start avond 4- daagse

start avond 4- daagse 3 juni 2016 nummer 18 Agenda Maandag 6 juni Dinsdag 7 juni Woensdag 8 juni Donderdag 9 juni Vrijdag 10 juni Donderdag 16 juni Vrijdag 17 juni start thema "Zeeën, water en oceanen" start avond 4- daagse

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Ouderavond Hanneke Poot

Ouderavond Hanneke Poot 1 februari 2019 - nummer 11 Agenda Dinsdag 12 februari Woensdag 13 februari Vrijdag 15 februari Interculturele dag Spreekuur CMD; 11.30-12.30 uur Ouderavond Hanneke Poot Het volgende Pitje Jarigen Van

Nadere informatie

14 juni 2019

14 juni 2019 1440 www.clarafabriciusschool.nl 14 juni 2019 17 juni Schoolreis 18 juni Alle kinderen vrij i.v.m studiedag 20 juni Ruilmiddag Intocht avondvierdaagse Het is alweer de laatste avond van de avondvierdaagse.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Koningsspelen: uur: start meivakantie

Koningsspelen: uur: start meivakantie 12 april 2018 - nummer 15 Agenda Vrijdag 13 april Dinsdag 17 april Woensdag 18 april Donderdag 19 april Vrijdag 20 april Maandag 7 mei Woensdag 9 mei Estafette staking: alle Eenbes scholen houden hun deuren

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Damyn, Felicia, Rivano, en Celeste, Wij wensen jullie een fijne dag! In de zomervakantie zijn: Maud, Aiden, Damian, Mirthe, Romy, Demi, Yalissa, Santiago,

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

DE INFO nummer juni 2017

DE INFO nummer juni 2017 AGENDA Basisschool De Heindert Schoolstraat 1 5735 CG Aarle-Rixtel Tel. 0492-381214 E-mail: directieheindert@eenbes.nl DE INFO nummer 18 14 juni 2017 15 juni Schoolreis 18 juni Vaderdag 20 juni Vergadering

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei Maandag 13 mei Meivakantie Studiedag alle leerlingen vrij Dinsdag 14 mei Inloopavond Viandenlaan 18.00 uur-19.00 uur Van Gaverenlaan 18.00 uur-19.30 uur Donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 29 juni 2018 nummer: 19 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Vertrek van juf Inge Boot Gisteravond kregen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 6 juni 2017 Schoolreis Dinsdag 6 juni 2017 Nieuwsbrief 17 Woensdagmiddag 7 juni 2017 Nieuwsbrief 17 d.d. 06-06-2017 Korfbal scholentoernooi (gr. 3 t/m 8) en spellencircuit (gr.

Nadere informatie

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag!

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag! 31 mei 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 9 Agenda 3 t/m 21 juni Cito 10 juni 2 e Pinksterdag 24 juni studiedag leerlingen vrij 8 Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Agenda: Ma t/m do 16-03 t/m 09-04 Verkeersproject Ma 23-03 VVE thuis bijeenkomst groep 2, 9.00 uur Ma 23-03 OR vergadering 19.30 uur Do 26-03 Klassenlunch: alle kinderen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 16 N I E U W S B R I E F 15 mei 2019 Terugblik De vakantie ligt alweer even achter ons, maar toch blikken we nog even terug. Zo vond het schoolvoetbaltoernooi in april plaats, waar we met diverse groepen

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen.

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 1 van mei 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 053-571396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Snappet In de week van 16 mei is groep 7 met Snappet gestart. Dit is

Nadere informatie

23 mei Margreet Wabeke

23 mei Margreet Wabeke Landelijk is er altijd veel aandacht voor de CITO toets van groep 8. Op t Honk hebben we 5 jaar geleden al gekozen voor een andere toets, namelijk de IEP (Individuele Eindtoets Primair onderwijs). Deze

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen.

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen. 12-05-2017 Nr 18 Volgende op: 24-05-2017 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een heerlijke meivakantie zit de eerste week er al bijna weer op. In deze nieuwsbrief wordt al aandacht besteed

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 23 juni 2017 - nummer 18 Belangrijke data Dinsdag 27 juni Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 Maandag 3 juli Doorschuif 12.45-14.45 uur Dinsdag

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 18 nr. 20 datum 17-06-2015 week 37&38 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Gebruikersnaam: ouders,inlogcode

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

24 mei 2017

24 mei 2017 1355 www.clarafabriciusschool.nl 24 mei 2017 3 juni Laatste dag om het schoolreisje te betalen 5 juni 2 e Pinksterdag, alle kinderen zijn vrij 6 juni Podiumochtend groep 3 8 juni Juf Sanne voor het laatst

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

Informatie en routekaarten

Informatie en routekaarten Avond-4-daagse 2015 8 t/m 11 juni 2015 Informatie en routekaarten Informatie Avondvierdaagse De avondvierdaagse voor de Paulusschool wordt georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met de Nederlandse

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie