De spannendste Leading Camping van het Gardameer.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De spannendste Leading Camping van het Gardameer."

Transcriptie

1 De spannendste Leading Camping van het Gardameer.

2 02 Wij zijn verliefd op jullie vakantie. Van amusement tot relax, voor elke leeftijd, in uw favoriete seizoen, meer ruimte voor uw emoties.

3 03 In het vakantiepark Piani di Clodia draait alles om liefde. Het park ligt namelijk in de bekoorlijke, unieke en natuurlijke locatie waar zich de passie tussen de Latijnse dichter Catullus en Clodia heeft afgespeeld, die bestemd was voorgoed door te leven. De onvergankelijke verzen die aan hun relatie zijn opgedragen weergalmen hier nog steeds en inspireren ons ook. Voor ons bent u daarom het middelpunt van Piani di Clodia, en wij zorgen voor uw emoties. Wij willen u een gedenkwaardige vakantie bezorgen, net als een belangrijk liefdesverhaal.

4 04

5 05 Natuur en comfort. Bij ons overheerst de natuur. Olijfbomen, pijnbomen, weilanden, twee kleine natuurlijke stranden aan het Gardameer, het panorama van de nabije bergen, het milde klimaat en de betoverende zonsondergangen. En opdat alles perfect is, zorgen wij constant voor uw comfort, jaar in jaar uit, net als voor onze groene zones. In het bijzonder hebben wij dit jaar de zone van de sanitaire voorzieningen volledig gerenoveerd en verder uitgebreid, gericht op de splinternieuwe privé badkamers, waar u en uw gezin exclusief gebruik van kunnen maken. Alles is klaar om u te ontvangen. En bent u klaar voor vertrek? 29 hectare emoties. Welcome / 4-sterren gastvrijheid Action / Sport voor iedereen H 2 Ohhh! / Boeiende waterparken Play / Animatie voor kinderen Show / Entertainment Taste / Italiaanse keuken Care / Vierpotige gasten Discover / Te ontdekken omgeving Relax / Dolce far niente

6 06 Welkom op uw ideale vakantie. Maxicaravan, bungalow, camping. Welke eisen u ook maar aan uw comfort stelt, u zult zich altijd welkom voelen. Net als bij u thuis.

7 07

8 08 Kom alstublieft verder en maak het u gemakkelijk. Ontdek de nieuwe bungalow Bellavista. Bungalow voor 5/6 personen op twee verdiepingen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer met tuin en balkon met prachtig uitzicht op het meer. Perfecte combinatie van kwaliteit en Italiaans design. CAMPING. Contact met de natuur. De standplaatsen van 90 tot 100 m 2 zijn voorzien van elektrische verbinding van 6 tot 16 Ampère en zones voor de aan- en afvoer van water. In de zeven groepen voor de sanitaire voorzieningen, vindt u wasmachines, droogmachines, afwasmachines, nursery, toiletten voor gehandicapten, toiletten voor kinderen, chemische wc. Adem de vakantielucht in omgeven door de natuur. BUNGALOW. Net als thuis. In de twee vakantieparken Catullo en Virgilio vindt u elegante bakstenen bungalows voor 2 tot 5 personen. Tweekamer- of driekamerbungalows met terras om het spektakel van het Gardameer in HD te bewonderen. Grote nieuwigheid: privé badkamers. Uw comfort is voor ons de belangrijkste en een constante inspanning, jaar in jaar uit. In het kader van een volledige renovatie van de zone van de sanitaire voorzieningen, met bijzondere aandacht voor duurzaamheid, hebben we de zone van de badkamers voorzieningen uitgebreid. En om u meer privacy te bieden, stellen we u vanaf dit jaar meer privé badkamers ter beschikking: u kunt daarom tijdens uw verblijf op de camping van een echte badkamer met alle comfort gebruik maken, exclusief voor uw gezin. MAXICARAVAN. Extralarge Comfort. Meer ruimte voor comfort, van 4 tot 6 personen. In de maxicaravans vindt u 2 of 3 kamers, een houten terras en alle comfort om uw droomvakantie door te brengen. MAXICARAVAN DE LUXE. Op en top relax. Een exclusieve omgeving, tot in de kleinste details verzorgd, waar elk element in Italiaanse Stijl is uitgevoerd, gekozen uit de beste Italiaanse bedrijven voor interior design. De heldere en ruime omgevingen, ruime banken in de woonkamer, inloopkasten, 2 badkamers met alle comfort en een groot, houten terras. De bungalow en maxicaravan hebben een basisuitrusting voor al uw comfort: een volledig uitgeruste keuken met 2/4-pits gasstel, Tv, airconditioning, verwarming, safe, magnetron*. * Behalve het M3A- type.

9 09

10 10 Wat uw sport ook mag zijn, wij zijn uw supporters. Een partijtje tennis of minivoetbal, beachvolley of basketbal, jeu de boules of tafeltennis. Een les aerobica in de fitnessruimte of een uur conditietrainen. Wij zijn kampioen in het gelukkig maken van alle sportlieden en het verrassen van zelfs de har nekkigste luiaarden.

11 11

12 12 Een sportteam voor u. Dankzij de overdaad aan structuren en accomodaties spreken sportlieden uit de hele wereld juist hier aan het Gardameer af. En bij ons vinden ze een echt paradijs. Minivoetbal, tennis, basketbal, beachvolley, tafeltennis, jeu de boules, volleybal, conditietraining en in de onmiddelijke omgeving paardrijden, golf, trektochten, diving, mountain bike, fietsverhuur, windsurf, zeilen. De beste, hoog gekwalificeerde instructeurs staan klaar om beginners in hun vorderingen te volgen. Maar zij helpen ook gevorderden, met wie ze dezelfde passie voor sport delen. Daag ze maar uit, dàt wordt leuk! Onmogelijk om stil te blijven zitten. 2 voetbalveldjes voor 5 spelers 1 beachvolleyveld 1 jeu de boulesbaan 3 tennisvelden 6 tafeltennistafels 1 sportschool 1 basketbalveld 1 volleybalveld

13 13

14 14 Uw full immersion vakantie. Water is voor ons belangrijk voor het leven en om een vakantie te kunnen beleven. Zwemmen, spelen, ontspannen, verfrissen, glijden: haal inspiratie uit twee waterparken en uit onze 7 zwembaden.

15 15

16 16 Duik in het plezier. Kubieke meters puur amusement, net als water. Juist, want op Piani di Clodia neemt water de meest originele en meest ontspannende vormen aan om u wel te doen. Van zwembaden die zijn uitgerust met spellen voor de allerkleinsten, altijd in volledige zekerheid en gerustheid, tot de boeiendste attracties zoals rivieren, glijbanen en de Magische Ketel: een draaikolk van puur amusement. Maar er zijn ook relaxoases, in de zones met jacuzzi en zonnebank of direct op het strand, aan de oevers van het meer. En verder, een speciale zwemzone voor eindeloze armslagen. Klaar om te duiken? De aantrekkingskracht van water. 7 zwembaden 8 adrenaline glijbanen 6 baby glijbanen 3 jacuzzi zones 2 rivieren Magische Ketel Zonnebank met ligbedden Natuurlijke stranden aan het Gardameer

17 17

18 18 Zin om te spelen wordt door ons serieus genomen. Spelen, leren, creëren: bij ons zijn sommige activiteiten streng verboden voor meerderjarigen. De dagen van de kinderen worden met ervaring en enthousiasme verlevendigd om ook uw dagen rustiger te laten verlopen.

19 19

20 20 Wij hebben het talent om u te amuseren. Bij ons is vakantie een feest en niet bij wijze van spreken. Wij hebben voor u een eenvoudigweg spectaculaire animatie op het programma staan die de hele dag door actief is: u speelt hierbij de hoofdrol.

21 21

22 22 De lekkere keuken gaat nooit met vakantie. Wij zijn Italianen, wij weten hoe wij de smaak en al uw zinnen kunnen betoveren met de specialiteiten van onze keuken, die wereldberoemd is. Eet Smakelijk!

23 23

24 24 Al het lekkere van Italië. Ook uw smaakpapillen verdienen het om het beste van Italië te leren kennen. En onze chefs staan klaar om u hierin te begeleiden. Door de gerechten van de beste traditie in onze restaurants Catullo en Marc Aurelio te proeven, of een krokante pizza die precies goed is gebakken, of simpelweg een panino aan de bar of de kant en klare specialiteiten van de take away, of door zelf een diner voor te bereiden, maar wel met de juiste ingrediënten. Onze supermarket is goed gevuld met alle frisse en dagverse Italiaanse en Europese producten, en beschikt eveneens over een grote afdeling met brood- en ovenproducten. In het restaurant Marc Aurelio, naast de speelruimte, kunt u elke avond genieten van het beste van onze keuken, in alle rust terwijl u op uw kinderen let. De kwaliteit van de grondstoffen die wij gebruiken is uitstekend; wij kiezen namelijk altijd de beste producten, van het seizoen die natuurlijk van gecontroleerde herkomst zijn. Smaak is minstens zo belangrijk als gezondheid en veiligheid. Ook onze wijnkaart bevat een rijke keus aan voortreffelijke Italiaanse en internationale etiketten. Krijgt u al trek? Ons menu. 3 restaurants met pizzeria Take away gastronomie Supermarkt Talrijke café s aan de rand van het zwembad

25 25

26 26 De beste vrienden van uw vakantie. Uw woont samen, waarom zou u juist tijdens de vakantie van elkaar scheiden? Honden zijn bij ons welkom, daarom ontvangen wij ze en hebben aandacht voor hun behoeftes met hele speciale verwennerij.

27 27 Een leuk Agility dog parcours om de pootjes uit te strekken in gezelschap van de gelijksoortigen, een gratis hondendouche en speciale zones voor hondenwandelingen. En vanaf dit jaar is er een speciaal type mobilhome uitgedacht voor diegene die nooit zonder zijn beste vriend reist. Wat kunnen we verder nog toevoegen? Woef!

28 28 Het beste van Italië, op een steenworp afstand. Piani di Clodia bevindt zich centraal ten opzichte van een gebied dat rijk is aan ongelooflijke natuurlijke schoonheden. Het romantische Verona, het magische Venetië, natuurparken, thermen, water- en pretparken. Er zijn veel parcoursen te ontdekken en ervaringen op te doen, van het meer tot de bergen, waarbij u toch in de omgeving blijft.

29 29

30 30 Programma: Nietsdoen. En mocht u in absolute rust willen genieten? Geen enkel probleem, wij respecteren ook uw behoefte aan relax, en hebben ruimtes ingericht die met uw natuurlijke ritmes overeenkomen. Op elke leeftijd, in elk seizoen, wat uw idee van vakantie ook mag zijn.

31 31

32 32 Lazise A22 Peschiera A4 Kaart C B A A Standard standplaatsen 6 Premium classic standplaatsen 6 Premium plus standplaatsen 16 De luxe standplaatsen 16 TVSAT DVB-T Maxicaravan B Maxicaravan De Luxe Giulietta Maxicaravan Special B Maxicaravan Superior nieuwigheid 2015 Bungalow Catullo Bungalow Virgilio C Aanbevolen richting Honden toegestaan Strand Meer

33 33 Legenda Receptie en Informatie Medische hulpdienst Bankautomaat Wasserette Strijkgelegenheid Babykamer Speeltuin Overdekte speeltuin Hondenwandeling Hondentoilet - bad Agility dog Animatiebureau en shows Theater Natuur Zwembaden - Zonneweide Bar Restaurant Wandeling Sanitaire voorzieningen Privé badkamers Conferentiezaal Huisdieren: niet toegestaan Beachvolleyveld Voetbalveld Tennisveld Sportschool Fitnessruimte Tafeltennistafels Jeu de boules Barbecue Speciale aanbiedingen Catullo Maxicaravan Virgilio 7=6 7 nachten voor de prijs van 6 Seizoen A/B/C/D/E/F/O/P Camping -10% korting - Pasen 7 nachten Bij een verblijf van minimaal 7 nachten in seizoen B geldt een korting van 10%. -10% korting - 15 nachten Bij een verblijf van gezinnen bestaande uit dezelfde personen voor een duur van meer dan 15 nachten 10% korting, behalve in de seizoenen G, H, I, L. B Supermarkt De camper service Ondergrondse parkeerplaats Parkeerplaats Uitzichttoren Wi-Fi zone Gastronomie Take Away Bazaar Winkel 6 16 DVB-T TVSAT Wateraansluiting Eektriciteit 6A Eektriciteit 16A DVB-T apparaat Bar La Piazzetta Mini Club Pala Clodia Speelautomatenhal Restaurant Pizzeria Catullo Restaurant Pizzeria La Terrazza Restaurant Pizzeria Marc Aurelio -15% korting - 20 nachten Bij een verblijf van gezinnen bestaande uit dezelfde personen voor een duur van meer dan 20 nachten 15% korting, behalve in de seizoenen G, H, I, L. Senioren boven de 60-20% verblijf van minstens 15 nachten -25% verblijf van minstens 20 nachten -30% verblijf van minstens 30 nachten Gasten van 60 jaar en ouder hebben recht op de hier aangegeven korting, die geldt voor de prijs van de staanplaats en de persoon. De korting op de prijs van de staanplaats is alleen van toepassing voor de verblijfsduur van de gast(en) boven de 60. Deze korting geldt niet in de seizoenen G, H, I, L. Photo Point RESERVERINGSWIJZE: de reserveringsaanvraag moet via het speciale formulier op onze website worden ingediend.

34 34 Catullo - Virgilio - Maxicaravan. Accomodatietypes Bungalow Catullo B2 Tweekamer bungalow voor 4 personen B2H Tweekamer bungalow aangepast aan rolstoel gebruikers voor 4 personen B3* Driekamer bungalow voor 5 personen B3C* Driekamer bungalow (met 1 stapelbed) voor 5 personen BELLAVISTA Bungalow op twee verdiepingen voor 5/6 personen TORRETTA Bungalow op twee verdiepingen voor 5/6 personen nieuwigheid 2015 Begane grond 6 6b Begane grond 1 Bungalow Virgilio F2 Tweekamer bungalow voor 4 personen F3 Driekamer bungalow voor 5 personen F3H Driekamer bungalow aangepast aan rolstoel gebruikers en voor 5 personen 1a verdieping 8 7 2d a 7 2d 1 verdieping 2d 6 1 2d B2 B2H B3* B3C* BELLAVISTA TORRETTA F2 F3 F3H Maxicaravan M3* Maxicaravan voor 5 personen met éénpersoonsbedden M3A* Maxicaravan voor 5 personen met 1 stapelbed - honden toegestaan Maxicaravan De luxe Maxicaravan De luxe Lake MD* Maxicaravan voor 5/6 personen met twee slaapkamers ML* Maxicaravan voor 5 personen met twee slaapkamers Maxicaravan Special MS special Maxicaravan voor 6 personen met drie slaapkamers Maxicaravan Superior MP superior Maxicaravan voor 5 personen met twee slaapkamers SEIZOENEN Minimumverblijf Aankomstdag Betrekken van de wooneenheid gegarandeerd vanaf Vertrek vóór A B C D O P 3 nachten vrij 15:00 10:00 F 3 nachten vrij 17:00 10: d b M3* M3A* MD* ML* MS SPECIAL MP SUPERIOR * De types zijn onderling verwisselbaarnaar gelangvan beschikbarheid 2c 2b d d 2 E G H I L M N Legenda: 1 Woonkamer met kooknis en slaapbank 1a Woonkamer met kooknis 2 Douche toilet wasbak 2b Douche toilet 7 nachten of aantal nachten deelbaar door 7 Don/Vri Zat/Zon 2c Wasbak 2d Douche toilet wasbak bidet 3 WC wastafel 4 Twee éénpersoonsbedden 5 Stapelbed 6 Eénpersoonsbed 17:00 10:00 6b Hoogslaper 7 Tweepersoonsbed 7a Frans bed 8 Balkon 9 Betegelde zone met groen 10 Houten veranda

35 35 Prijzen 2015 CATULLO VIRGILIO MAXICARAVAN BETALING Binnen drie weken na bevestiging van de reservering moet de aanbetaling bij ons binnen zijn, 130 per wooneenheid, per week of deel van een week. Indien wij deze aanbetaling niet binnen bovengenoemde drie weken ontvangen, zal de reservering automatisch komen te vervallen zonder enige nadere kennisgeving. Het saldo voor het verblijf moet minstens zes weken voor de dag van aankomst bij ons binnen zijn. Het gestorte bedrag wordt verrekend met het eindsaldo inclusief de genoten diensten die niet bij het verblijfsprogramma zijn inbegrepen. De gereserveerde periode, ook wanneer men deze niet geheel heeft benut wegens een verlate aankomst of vervroegd vertrek wordt in zijn geheel betaald! BETALINGSMOGELIJKHEDEN Door middel van een overboeking aan GESTIONI BENACENSI SPA (meer informatie vindt u bij de boekingsbevestiging). De eventuele transactiekosten zijn voor rekening van de gast. AFZEGGINGEN In geval van afzegging behoudt de directie: In ieder geval de aanbetaling. 10% van het saldo per verblijf, tot 30 dagen voor aanvang van het verblijf. 30% van het saldo per verblijf, tot 15 dagen voor aanvang van het verblijf. Na het overschrijden van deze termijnen heeft men geen enkel recht op teruggave. EINDSCHOONMAAK De gast is verplicht om de accomodatie achter te laten zoals deze is aangetroffen. Er kan gebruik worden gemaakt van de schoonmaakservice tegen een prijs van 40.* VERTREK De wooneenheid moet vrijgelaten worden vóór uur. Indien men in het vakantiepark blijft tot na uur is men het volledig dagtarief verschuldigd voor het aantal personen en auto s. RESERVERING De besprekingsaanvraag moet bij ons binnen komen met behulp van het hiervoor geschikte formulier die op onze internetsite beschikbaar is Wat is er te vinden Vaatwerk, magnetron (uitgezonderd type M3A), Satelliet-TV- telefoon kluis. Wat mee te nemen Tafel-, keuken-, bad- en beddegoed. Motorfietsen zijn niet toegestaan - Huisdieren: Alleen toegestaan op aanvraag en in accomodatietype M3A. *Mocht de accomodatie na controle niet voldoen aan de voorwaarden, zal zodanig tarief in rekening worden gebracht. A B C D E F G H I L M N O P SEIZOENEN B2/B2H B3/B3C TORRETTA BELLAVISTA F3/F3H F2 M3 M3A MS MP ML/MD PER PERSOON ,00 42,00 65,00 54,00 44,00 42,00 35,00 50,00 54,00 60,00 5,10 * ,00 59,00 96,00 72,00 65,00 59,00 51,00 67,00 72,00 79,00 6,70 * ,00 42,00 65,00 54,00 44,00 42,00 35,00 50,00 54,00 60,00 5,10 * ,00 68,00 111,00 90,00 78,00 68,00 58,00 83,00 90,00 99,00 7,60 * ,00 93,00 140,00 110,00 97,00 93,00 82,00 102,00 110,00 122,00 9,00 * ,00 83,00 121,00 100,00 86,00 83,00 72,00 92,00 100,00 112,00 9,00 * ,00 97,00 154,00 121,00 107,00 97,00 85,00 112,00 121,00 142,00 11, ,00 142,00 207,00 176,00 149,00 142,00 120,00 164,00 176,00 199,00 13, ,00 129,00 189,00 156,00 134,00 129,00 109,00 145,00 156,00 179,00 12, ,00 113,00 169,00 137,00 114,00 113,00 93,00 127,00 137,00 152,00 11, ,00 92,00 149,00 109,00 95,00 92,00 81,00 101,00 109,00 121,00 8, ,00 68,00 105,00 81,00 74,00 68,00 58,00 75,00 81,00 89,00 6, ,00 47,00 78,00 66,00 51,00 47,00 40,00 55,00 66,00 69,00 5,10 * ,00 40,00 63,00 52,00 43,00 40,00 34,00 48,00 52,00 59,00 5,10 * De prijzen zijn per nacht en in euro berekend. Inclusief 10% BTW. Kinderen tot en met 3 jaar gratis. DE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF TOERISTENBELASTING. DEZE DIENT BIJ VERTREK TE WORDEN BETAALD Bijkomende kosten - Bungalows en mobil homes SEIZOENEN KINDERBEDJE (per week) KINDERSTOEL (per week) BEDDENGOED (per persoon, per wissel, uitsluitend op reservering) De prijzen zijn per nacht en in euro berekend. Inclusief 10% BTW. De bijkomende kosten dienen altijd volledig te worden betaald. Energieverbruik (water, licht, gas enz.) air conditioning en verwarming: bij de verblijfsprijs inbegrepen. *Speciale aanbieding 7=6 nachten Voor meer informatie kijk op pagina 33 HANDDOEKEN (per pakket) EINDSCHOONMAAK ,00 9,00 9,00 5,00 40,00

36 36 Camping, Prijzen en algemene informatie ALGEMENE INFORMATIE De prijs van de standplaats heeft betrekking op 1 standplaats met 1 camper, of met 1 auto + 1 tent, of 1 auto + 1 caravan. Motorfietsen zijn niet toegestaan. Maximum aantal personen per standplaats: 5. Huisdieren zijn alleen toegestaan op bepaalde standplaatsen met leiband, en moeten altijd in regel zijn met de hygiënische normen dat aangetoond moet kunnen worden met dokumentatie. Eventueel kan U worden verzocht uw huisdier door een dierenarts tijdens het verblijf te laten onderzoeken. Elektriciteit: 6-16 Ampère. Toiletten voor rolstoelgebruikers: 1 in elk toiletgebouw. Baby wasruimte, wasmachines, droogmachines: in 5 toiletgebouwen. A B C D E F G H I L M N 2015 SEIZOENEN Standard 90 mq. 6A Premium Classic H 2 O. 6A Plaats Premium Plus H 2 O. 16A De Luxe H 2 O. 100 mq. 16A DVB-T PER PERSOON PER KIND 1 9 jaar ,20 11,70 12,70 13,70 5,10 3, ,50 18,50 19,50 21,00 6,70 4, ,20 11,70 12,70 13,70 5,10 3, ,00 19,10 20,20 21,70 7,60 4, ,00 25,20 27,00 29,00 9,00 5, ,50 24,80 26,50 28,50 9,00 5, ,40 29,40 32,00 34,00 11,10 7, ,30 39,00 42,00 44,10 13,40 8, ,50 32,90 35,00 36,60 12,60 8, ,50 27,80 30,00 31,70 11,00 7, ,00 22,70 25,50 27,20 8,90 5, ,00 16,50 18,00 21,30 6,80 3,50 RESERVERING De besprekingsaanvraag voor de standplaats moet vóór bij ons binnen zijn met behulp van het hiervoor geschikte formulier die op ons internetsite beschikbaar Na deze datum zal de beschikbaarheid worden gecontroleerd. De aanvragen die door ons zijn ontvangen binnen garanderen een standplaats. Indien het door ons bepaalde aantal te reserveren standplaatsen nog rumte biedt, of als er nog vrije plaatsen beschikbaar zijn bij aankomst. De boekingen worden alleen voor seizoenen D, E, F, G, H, I, L in de zone zonder wateraansluitingen met vrije aankomstdag en een minimum verblijf van 10 nachten aangenomen; de mensen die gereserveerd hebben moeten voor uur aankomen, of men moet verwittingen dat men later aankomt. Zo niet wordt de reservering automatisch geannuleerd. VERTREK Indien het vertrek van het vakantiepark plaatsvindt na uur zijn we genoodzaakt nog een overnachting (standplaats + aantal personen) in rekening te brengen, ongeacht het tijdstip van aankomst. O P ,80 12,30 13,30 14,30 5,10 3, ,80 12,30 13,30 14,30 5,10 3,20 De prijzen zijn per nacht en in euro berekend. Inclusief 10% BTW. DE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF TOERISTENBELASTING. DEZE DIENT BIJ VERTREK TE WORDEN BETAALD. Voor de speciale aanbiedingen zie pag. 33 Uitsluitend zone met wateraansluiting Standplaatsreservering: Premium Classic, Premium Plus en De Luxe. Om van de aanbieding gebruik te kunnen maken, moet er, naast de algemene wijze van reservering, aan de volgende voorwaarden zijn voldaan. De besprekingsaanvraag voor de standplaats moet vóór bij ons binnen zijn met behulp van het hiervoor geschikte formulier die opons internetsite beschikbaar is Na deze datum zal de beschikbaarheid worden gecontroleerd. Er moet een v erblijf van minstens 10 nachten zijn geboekt. De mogelijkheid tot opzegging met teruggave van de volledig overgemaakte som moet minstens 10 dagen vóór de eerste dag van het verblijf worden gemeld. Wanneer deze termijn is vervallen, zal het hele bedrag worden ingehouden. Voor reserveringen die voor zijn gemaakt, dient de betaling voor door ons te zijn ontvangen. Zoniet wordt de reservering geannuleerd. Voor reserveringen die na zijn gemaakt, dient de betaling binnen 15 dagen te worden verricht. Het totaalbedrag van het verblijf dient vooraf te worden voldaan aan GESTIONI BENACENSI SPA (meer informatie vindt u bij de boekingsbevestiging). De eventuele transactiekosten zijn voor rekening van de gast.

37 37 Algemene informatie, geldig voor alle soorten accommodaties DE VOLGENDE DIENSTEN ZIJN BIJ DE DAGPRIJS INBEGREPEN De zwembaden zijn toegankelijk volgens de openingskalender. Ligstoelen en parasols, zowel bij het zwembad als op het strand (op het strand alleen in het hoogseizoen), staan tot ieders beschikking zolang de voorraad strekt, maar zonder enige garantie. Toegang tot kinderspeelplaatsen, volley-ball- en basketballveld, beachvolley, trimbaan, tafeltennis. Amusementsvoorzieningen van met een stijging van de dagelijkse activiteiten en avondshow in de periode van tot Bustransfers van het vakantiepark naar Lazise en terug van tot We brengen het volgende onder Uw aandacht: Een schriftelijke bevestiging van de reservering zal aan de gast worden toegezonden, via , die bij aankomst in het vakantiepark moet worden getoond. Het totale dagtarief verkrijgt men door de prijs van de wooneenheid (bungalows, stacaravans of standplaats) welke inclusief de parkeerplaats voor één auto, te verhogen met het tarief per persoon. De direktie houdt zoveel mogelijk rekening met de voorkeur van de gast wat betreft het type bungalow, stacaravan of standplaats, maar kan echter niets garanderen. De staf behoudt zich dan ook het recht om zonder kennisgeving desbetreffende voorkeur te veranderen op grond van beschikbaarheid. De reservering van een standplaats garandeerd alleen het verblijf in de nog beschikbare zones op moment van aankomst. De standplaatsen en toiletgebouwen zullen door de direktie geopend worden op basis van het aantal aanwezige Gasten. Bar, restaurant, pizzeria, market en bazaar zijn ter beschikking van onze Gasten tijdens de gehele openingsperiode. Kalender opening zwembaden Alle zwembaden Rio, Playa, Reef, Bahia, Laguna, Palm Beach en Baby Island zullen open zijn in het hoofd seisoen (juli en augustus). Gedurend het laag seisoen garanderen we 2 zwembaden. * Voor de tweede auto zie hiervoor betrekkelijke kolom. ** Het vakantiepark beschikt niet over een boothelling. *** Te boeken naar: info@pianidiclodia.it De prijzen zijn in euro berekend. Inclusief 10% BTW. SEIZONEN Bijkomende kosten Privé BADKAMERS*** Family Room TWEEDE AUTO PLAATS per dag-op de externe onbewaakte parkeerplaats GARAGE 1 PLAATS AUTO* per dag HONDEN alleen toegestaan op bepaalde standplaatsen Bezoeker per dag Bezoeker kind (1 9 jaar) per dag SAFE bij de Receptie, per verblijf TENNIS per uur zonder verlichting TENNIS per uur met verlichting BOEI** per dag BOOT AANHANGER per dag WASMACHINE per muntje DROGER per muntje 5,00 7,00 10,00 3,00 5,50 10,00 3,00 5,00 8,00 2,00 4,50 9,00 8,00 12,00 16,00 5,00 8,00 12,00 Gratis 5,00 5,00 5,00 8,00 10,00 7,50 11,00 13,00 5,00 8,00 15,00 2,50 5,00 10,00 5,00 5,00 5,00 5,00 5,00 5,00

38 38 Intern reglement Hierbij brengen wij ons reglement onder Uw aandacht en U dient zich hieraan te houden tijdens Uw verblijf in ons vakantiepark. 1) BIJ AANKOMST a. Registratie dokumenten Bij aankomst moeten de gasten, na hun auto op de parkeerplaats buiten geparkeerd te hebben, zich bij de receptie melden voor het registreren van de dokumenten, één dokument voor iedere gast, dit is verplicht overeenkomstig de geldende voorschriften en voor het inzien van het interne reglement. De direktie behoudt zich het recht voor gasten te weigeren die niet in het bezit zijn van de gewenste dokumenten en die niet aan het campingbeeld voldoen. b. Afgifte campingpas Bij aankomst krijgt iedere gast bij de receptie een campingpas; met deze pas verkrijgt men toegang tot het vakantiepark door de toegang bestemd voor voetgangers, toegang tot de stranden en de zwembadzone. Verder moet men deze campingpas altijd meenemen wanneer er handelingen in de receptie moeten worden verricht. Alle campingpassen moeten bij vertrek aan de kassa worden teruggeven. c. Openingstijden receptie en kassa De receptie is geopend van tot uur. De aankomst van de gasten kan plaatsvinden tussen en uur. De kassa heeft de volgende openingstijden: Laag- en middenseizoen van tot uur en van tot uur; hoogseizoen van tot en van tot Verder raden wij alle gasten aan hun eigendommen te bewaren in de kluisjes bij de receptie die toegankelijk zijn tijdens openingstijden van de kassa. d. Toewijzing van de standplaatsen De standplaats wordt door de direktie toegewezen; afhankelijk van de omstandigheden zal de direktie rekening kunnen houden met de wensen van de gasten. De reservering van een standplaats garandeerd alleen het verblijf in de nog beschikbare zones op moment van aankomst. Het is niet toegestaan op één standplaats meer dan één uitrusting te installeren en de verblijfsuitrusting naast één auto plus een tent of één auto plus een caravan of een camper wordt dan ook als extra beschouwd en zal als zodanig apart worden berekend. De standplaatsen en sanitaire voorzieningen worden door de direktie geopend op basis van het aantal gasten. e. Overdracht van de wooneenheden De direktie houdt graag rekening met uw wensen en voorkeur van bungalow, mobil homes of standplaats, maar kan echter niets garanderen. De staf behoudt zich dan ook het recht voor om zonder kennisgeving desbetreffende voorkeur te veranderen op grond van beschikbaarheid. Bij het dagtarief is één auto inbegrepen. Een eventuele tweede auto wordt apart berekend en moet op de onbewaakte parkeerplaats buiten het vakantiepark worden geparkeerd. De overdracht van de wooneenheden wordt gegarandeerd vanaf uur in laagseizoen en vanaf uur in midden- en hoogseizoen. Het voorziene eindsaldo voor het verblijf moet in ieder geval binnen 24 uur na aankomst in het vakantiepark, worden betaald. f. Motorrijwiel Motorrijwielen en quads zijn niet in het vakantiepark toegestaan. g. Huisdieren Met uitzondering van type M3A, in de bungalows en de stacaravans is het houden van huisdieren niet toegestaan, ook niet tijdelijk of bij wijze van uitzondering of buiten het gebouw. Het is verplicht de aanwezigheid van huisdieren bij aankomst in het vakantiepark te melden, de dieren moeten ingeënt zijn en in het bezit zijn van de benodigde dokumentatie en zij zullen zich moeten onderwerpen aan een eventuele kontrole door een dierenarts, indien gewenst. 2) GEDURENDE HET VERBLIJF a. Veranderingen in aanwezigheid De gast is verplicht om steeds elke afwezigheid en terugkeer op het vakantiepark te melden. Indien hij dit niet doet, vervalt de vrijstelling van betaling voor de afwezige periode. b. Bezoek Gedurende het verblijf in het vakantiepark is bezoek van derden zowel overdag als s nachts niet toegestaan. Eventuele bezoekers worden toegelaten door de receptie en kunnen het vakantiepark binnengaan nadat zij een paspoort of identiteitsbewijs hebben achtergelaten bij de receptie; zij mogen echter het park alleen te voet betreden en met geen enkel voertuig. Het bezoek mag niet langer dan een half uur duren; is dit half uur om, dan moet de bezoeker het campeerdagtarief betalen. Toegang van huisdieren van de bezoekers is alleen toegestaan in bepaalde gebieden. Bezoekerstijden: van tot uur. c. Intern verkeer Het is verboden binnen het vakantiepark met voertuigen rond te rijden van tot uur, ook om in of uit het vakantiepark te rijden. Motorvoertuigen moeten op de wegen binnen het vakantiepark stapvoets rijden, en alleen dan wanneer strikt noodzakelijk. Fietsers raden wij aan een gematigde snelheid aan te houden, voor hun eigen en de algemene veiligheid. d. Rusttijden Van tot en van tot moeten alle geluiden worden vermeden die de rust kunnen verstoren zoals het geluid van radio, televisie, muziekinstrumenten of van een groep luidruchtige personen. Om de algemene rust te handhaven verzoeken wij het volume van radio, televisie en muziekinstrumenten ten alle tijde matig te houden. Tussen en uur is het op- en afbouwen van (voor) tenten niet toegestaan. e. Huisdieren (zie ook punt 1g) Huisdieren zijn alleen toegestaan op bepaalde standplaatsen en in stacaravan M3A. Huisdieren, met leiband, zijn op bepaalde standplaatsen toegestaan. De bezitter dient de hygiënische regels met naleving van de wettelijke administratief geldende normen in acht te houden. Huisdieren gaan altijd aan de lijn en de bezitters moeten hun huisdieren buiten het vakantiepark begeleiden voor hun behoeften en dienen voor de reiniging hiervan te zorgen. Het is de gasten om verblijfs- en hygiënische redenen verboden huisdieren mee te nemen naar het strand van tot uur. Dieren zijn verboden op de kinderspeelplaats, in de zwembadzones en in alle openbare gelegenheden (bar, restaurant, winkels etc.). f. Toezicht op kinderen De direktie houdt geen enkel toezicht op de aktiviteiten van de gasten van het vakantiepark. Ouders dienen hun kinderen zelf in de gaten te houden en zij zijn als enige verantwoordelijk, ook tegenover derden of wanneer de kinderen toevertrouwd zijn aan anderen. Eigenaar en beheerder van het vakantiepark kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld. Ouders dienen erop toe te zien dat hun kinderen niets beschadi-

39 39 gen, geen gevaar lopen binnen het vakantiepark, aan het meer en in de speeltuin. In het zwembad en de aangrenzende zones dient men het zwembad reglement na te volgen. Balspelen zijn verboden tussen de tenten, op de wegen, op het strand en in de zwembadzone. g. Hygienische normen Het vakantiepark beschikt over een optimale schoonmaakdienst, maar vertrouwt ook op de medewerking van de geachte gasten om het park zo schoon en ordelijk mogelijk te houden. Wij herinneren de gasten eraan dat afval in goed afgesloten zakken in de daarvoor bestemde containers moet worden gedeponeerd tussen en uur. Wij herinneren U eraan dat een juiste vuilnisscheiding een werkelijke omzetting vergemakkelijkt. Wasbakken, wastafels en spoelbakken dienen gebruikt te worden volgens de aangegeven indicaties. Ook vragen wij U de toiletten en douches op een korrekte manier te gebruiken en netjes achter te laten, bij eventuele beschadiging door nalatig gebruik zal de gast aansprakelijk worden gesteld. Wij wijzen U erop dat de chemische toiletten in de speciale stortplaatsen in de toiletgebouwen geleegd moeten worden. Voor het gebruik van de nursery en toiletten voor gehandicapten verzoeken wij U zich tot de receptie te wenden voor het verkrijgen van de desbetreffende sleutel. De gasten worden verzocht de standplaats of wooneenheden ordelijk en schoon achter te laten, zoals men deze aangetroffen heeft. Op de bedden in de wooneenheden is het gebruik van onderlakens, naast de matrasovertrek verplicht. Wie hier niet over beschikt moet deze huren bij de receptie. De gasten worden vriendelijk verzocht niet in de wooneenheden te roken. Het wassen van auto s is niet toegestaan. h. Medische dienst Het vakantiepark beschikt over een medische dienst. Besmettelijke ziektes of het vermoeden hiervan, dienen direkt aan de arts of aan de direktie van het vakantiepark gemeld te worden. De aankomst van de arts wordt omgeroepen. i. Verzekeringen en interne veiligheid De direktie is niet aansprakelijk voor diefstal, ongeval of schade aan personen en voorwerpen en staat ook niet in voor schade als gevolg van noodweer, hagel, omgewaaide bomen of gevallen takken, ziekten, inclusief ziekten veroorzaakt door planten, epidemieën, brand, overmacht etc. l. Schade, gestolen of verloren voorwerpen De direktie kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of verlies van voorwerpen van gasten. Wie, hoe dan ook, schade toebrengt aan eigendommen van het vakantiepark of eigendommen ontvreemdt, is verplicht tot vergoeding van de veroorzaakte schade en tot teruggave van de ontvreemde voorwerpen, indien mogelijk. In het geval een gast een vermist of verloren voorwerp vindt, moet de gast deze bij de direktie afgeven. m. Het slecht funktioneren Wij verzoeken de gasten de direktie op de hoogte te stellen van eventuele gebreken aan de uitrusting of het slecht functioneren hiervan binnen het vakantiepark. n. Berichten - Corrispondentie Telefonische of andere berichten worden aan de gasten doorgegeven door het ophangen ervan op het prikbord bij de receptie, iedere gast draagt zelf de zorg dit prikbord te kontroleren op eventuele berichten voor hem of haar. Binnenkomende post geadresseerd aan onze gasten kan bij de receptie door meerderjarige personen worden afgehaald. Als de post niet binnen een week wordt afgehaald, zal deze naar de afzender worden teruggezonden. Het vermissen van voorwerpen of dieren zal niet door ons worden omgeroepen. o. Het Baden Motorboten mogen de zwemmerszone alleen naderen in rechte lijn en met een maximum snelheid van drie knopen. Wij verzoeken U het strand vrij te houden van boten, kano s en surfplanken. Verder moeten de wetsvoorschriften voor navigatie op de meren in acht genomen worden. p. Barbecue Het is verboden om te barbecuen op de gehele camping, met uitzondering van de aangegeven gebieden. 3) BIJ VERTREK a. Standplaatsen De gasten kunnen het saldo alleen betalen op het moment van vertrek tijdens de openingstijden van de kassa, zie punt 1C. Het vertrek moet plaatsvinden tussen en uur, indien het vertrek plaatsvindt nà uur wordt er een dag extra in rekening gebracht voor de plaats en de personen, wat ook het tijdstip van aankomst is geweest. b. Wooneenheden De wooneenheden dient men te verlaten voor uur, deze schoon en in orde achterlatend. In geval de wooneenheid niet schoon en in orde is zullen schoonmaakkosten ( 40,00) en eventuele schade en gebreken in rekening worden gebracht. Wanneer U na uur in ons vakantiepark blijft, betaalt U het volledige dagtarief voor het aantal personen en voor de auto die op de parkeerplaats buiten het vakantiepark moet worden geparkeerd. De gereserveerde periode, ook wanneer men deze niet geheel heeft benut wegens een verlate aankomst of vervroegd vertrek wordt in zijn geheel betaald! c. Camping pas De campingpassen moeten uitsluitend aan de kassa op het moment van vertrek worden teruggeven. Indien men dit nalaat, zullen wij genoodzaakt zijn 5,00 in rekening te brengen voor elke ontbrekende campingpas. In elke belang behoudt de direktie zich het recht voor om alle personen te verwijderen, die zich niet aan de regels houden, of met hun gedrag de rust en orde binnen het vakantiepark verstoren. De prijzen zijn esclusief eventuele gemeentelijkeen/of staatsbelastingen. De prijzen zijn niet inclusief toeristenbelasting, mocht deze van toepassing zijn. De Direktie en staf wensen u een fantastisch verbijf in het vakantiepark!

40 RIVA DEL GARDA TRENTO ROVERETO MORI Ons vakantiepark is er één van de LeadingCampings in Europa. LeadingCampings de definitie van first class camping. Sinds 21 jaar voelen zich de LeadingCampings verplicht tot de aan hun naam verbonden topkwaliteit van hun gehele recreatieaanbod. Vriendelijke, geschoolde medewerkers, uitstekend verzorgde terreinen, buitengewone voorzieningen voor sport en vrije tijd vindt u op alle LeadingCampings. Maar iedere LeadingCamping heeft daarnaast zijn onmiskenbaar eigen karakter. Want LeadingCampings zijn geen campingketen, maar een op marketing gerichte, vrijwillige aaneensluiting van volkomen zelfstandige, door hun eigenaars geleide vakantiebedrijven. Wij werken samen om van elkaar te leren en om onze gasten steeds het beste te kunnen bieden. LeadingCampings creëren camping, bepalen trends, vinden het openluchthotel opnieuw uit. LeadingCampings in Europa staan klaar voor uw persoonlijke mix van individualiteit en comfort. Bij ons bent u welkom met uw tent, caravan, camper of in één van de in vele varianten bestaande huurverblijven. Informeert u zich uitvoeriger over first class camping tussen noorden en zuiden. C.F. e P. IVA Iscr. Reg. Imprese Verona Reg. Ditte Verona Cap. Soc ,00 i.v. Hoe zijn wij te bereiken. Uitrit autos nelweg A4 Autos nelweg Milano Venezia A22 Autos nelweg van de brenner GS 490, via Peschiera (Lazise) Voor de opening staan wij tot uw beschikking voor verdere informatie van maandag tot en met vrijdag van tot A4 DESENZANO MILANO BRESCIA SIRMIONE BRENZONE TORRI DEL BENACO GARDA BARDOLINO AFFI PIANI CLODIA PESCHIERA PESCHIERA A22 LAZISE SOMMA CAMPAGNA TORBOLE MALCESINE BUSSOLENGO VERONA PADOVA VERONA VICENZA VENEZIA

Catullo - Virgilio - Maxicaravan. Accomodatietypes

Catullo - Virgilio - Maxicaravan. Accomodatietypes Catullo - Virgilio - Maxicaravan. Accomodatietypes BUNGALOW CATULLO BELLAVISTA Op twee verdiepingen voor / personen. TORRETTA Op twee verdiepingen voor / personen. B Bungalow voor personen. BH Bungalow

Nadere informatie

Catullo - Virgilio - Maxicaravan. Accomodatietypes

Catullo - Virgilio - Maxicaravan. Accomodatietypes Catullo - Virgilio - Maxicaravan. Accomodatietypes BUNGALOW CATULLO BELLAVISTA Op twee verdiepingen voor /6 personen. TORRETTA Op twee verdiepingen voor /6 personen. B Bungalow voor personen. BH Bungalow

Nadere informatie

Laat je verrassen door de boeiendste Leading Camping van het Gardameer.

Laat je verrassen door de boeiendste Leading Camping van het Gardameer. 206 Laat je verrassen door de boeiendste Leading Camping van het Gardameer. 02 Verplichtingen, afspraken, deadlines, tijden, verkeer, bekommeringen: zeg hier allemaal vaarwel tegen. Omdat er aan het Gardameer

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

CAMPING CASA DI CACCIA

CAMPING CASA DI CACCIA A. ONTVANGST B. TV G. Bar - Restaurant - Pizzeria C. MEDISCHE E. TV H. koude douches D. Handicap J. Toiletten - Couches K. Spellplein en Animatie S. Bar op het strand R. Fietsverhuur Plaatsen Stacaravans

Nadere informatie

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis PRIJZEN Dagprijslijst 2014 Staanplaatsen geldig van 16/04 tot 21/09 16/04-07/06 07/06-05/07 05/07-09/08 09/08-23/08 23/08-06/09 06/09-21/09 Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00 Kinderen (0-2 jaar)

Nadere informatie

Bungalow-Maxicaravan, Prijzen en algemene informatie

Bungalow-Maxicaravan, Prijzen en algemene informatie ungalow-axicaravan, Prijzen en algemene informatie T innen drie weken na bevestiging van de reservering moet de aanbetaling bij ons binnen zijn, 130 per wooneenheid, per week of deel van een week. ndien

Nadere informatie

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29''

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Marche Campeggio Bellamare Viale Scarfiotti, 13 62017 Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Prijslijst 2018 http://www.camping.it/marche/bellamare bellamare@camping.it https://www.bellamare.it

Nadere informatie

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29''

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Marche Campeggio Bellamare Viale Scarfiotti, 13 62017 Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Prijslijst 2019 http://www.camping.it/marche/bellamare bellamare@camping.it https://www.bellamare.it/

Nadere informatie

160 m 2 (20A) (6A) TV SAT STANDPLAATS MET STANDPLAATS MET

160 m 2 (20A) (6A) TV SAT STANDPLAATS MET STANDPLAATS MET BEST 0 ADAC Campingführer NL Prijs Lijst 0 LAZISE SUL GARDA VERONA ITALY Tenten&Caravans per dag. (Dit geldt voor de periode april t/m oktober en alleen voor persoonen ouder dan jaar. Indien vertrek na

Nadere informatie

WELKOM VIJFDE STER! Enjoy Funemotion! Laat je verrassen door de boeiendste Leading Camping van het Gardameer.

WELKOM VIJFDE STER! Enjoy Funemotion! Laat je verrassen door de boeiendste Leading Camping van het Gardameer. WELKOM VIJFDE STER! Enjoy Funemotion! Laat je verrassen door de boeiendste Leading Camping van het Gardameer. Laat je leiden door de vijfde ster! Een wereld van mogelijkheden die in het teken staat van

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

NACHT NACHT 01/04-21/05 17/09-02/10 21/05-18/06 03/09-17/09. 2 Pers. 36,00 50,00 55,00 100,00. 3 Pers. 42,00 60,00 65,00 100,00

NACHT NACHT 01/04-21/05 17/09-02/10 21/05-18/06 03/09-17/09. 2 Pers. 36,00 50,00 55,00 100,00. 3 Pers. 42,00 60,00 65,00 100,00 LIJST MAXICARAVANS EN APPARTEMENTEN Opening 01/04/2017-02/10/2017. UUR UITCHECKEN 09.00-12.00 15.00-18.00 01/04-21/05 17/09-02/10 21/05-18/06 03/09-17/09 18/06-09/07 20/08-03/09 09/07-20/08 2 Pers. 36,00

Nadere informatie

CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

CAMPING VILLAGE CONCA D ORO CAMPING VILLAGE CONCA D ORO MOBILHOME ECONOMY 7,30 X 3,00 MT Stacaravan Economy zijn voorzien van een overdekte veranda met tuinmeubilair, allen met schaduw en goed geventileerd. Er zijn twee slaapkamers,

Nadere informatie

Norcenni Girasole Club Prijslijst NL 2013 CAMPING VILLAGE

Norcenni Girasole Club Prijslijst NL 2013 CAMPING VILLAGE Norcenni Girasole Club Prijslijst NL 2013 CAMPING VILLAGE Camping 28/03-24/5 25/5-21/06 22/6-5/7 6/7-16/8 7/9-13/10 31/8-6/9 17/8-30/8 Volwassene 7,50 9,50 11,50 14,30 Kind (0-2 jaar) gratis gratis gratis

Nadere informatie

De Direktie behoudt het recht, onaanvechtbaar, om wat voor veranderingen dan ook maar aan te brengen in het complex.

De Direktie behoudt het recht, onaanvechtbaar, om wat voor veranderingen dan ook maar aan te brengen in het complex. BUNGALOW DAGTARIEVEN 2011 Blijft de camping/villane geopend vanaf 28 Mei tot 17 September aan toe. De data en de openings- en sluitingstijden, dagelijkse en seizoen, van de aktiviteiten en bijkomstige

Nadere informatie

Appartement in Budva, Montenegro

Appartement in Budva, Montenegro Appartement in Budva, Montenegro Samenvatting Stijlvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in Budva, Montenegro. Beschrijving Prachtige appartementen in het hart van het historische Budva, Montenegro.

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno Tel Fax

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno Tel Fax Via 42 Martiri, 26-28831 Feriolo di Baveno Tel. +39 0323 28116 Fax +39 0323 28538 CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen

Nadere informatie

TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN 2016 IEVEN2016

TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN 2016 IEVEN2016 IEVEN2016 TARIEVEN2016 TARIEVEN201 TARIEVEN2012 TARIEVEN2016 TARIEVEN 2016 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» Parcelen «Standard Deluxe» Parcelen «Standard Classic»

Nadere informatie

TARIEVEN 2011 TARIEVEN201 TARIEVEN2011 IEVEN2011

TARIEVEN 2011 TARIEVEN201 TARIEVEN2011 IEVEN2011 IEVEN2011 TARIEVEN2011 TARIEVEN201 TARIEVEN201 TARIEVEN2011 TARIEVEN 2011 Deluxe Palm Tree Villas Mobilhomes New Port Deluxe Bora Bora Pavilions Mobilhomes Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe»

Nadere informatie

TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN 2015 IEVEN2015

TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN 2015 IEVEN2015 IEVEN2015 TARIEVEN2015 TARIEVEN201 TARIEVEN2012 TARIEVEN2015 TARIEVEN 2015 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» Parcelen «Stándard Deluxe» Parcelen «Stándard Classic»

Nadere informatie

ALGEMEEN CAMPINGREGLEMENT 2017

ALGEMEEN CAMPINGREGLEMENT 2017 ALGEMEEN CAMPINGREGLEMENT 2017 AANKOMST: Bij aankomst wordt u vriendelijk verzocht om geldige identiteitsbewijzen aan de receptie te overhandigen voor de registratie (één voor elke gast) U krijgt van ons:

Nadere informatie

CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

CAMPING VILLAGE CONCA D ORO CAMPING VILLAGE CONCA D ORO MOBILE HOME CLASSIC Stacaravan Classic zijn voorzien van een overdekte veranda met tuinmeubilair, allen met schaduw en goed geventileerd. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Via 42 Martiri, 26 28831 Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen op

Nadere informatie

Hoe kan ik boeken?? U kunt online boeken of door ons een te sturen op

Hoe kan ik boeken?? U kunt online boeken of door ons een  te sturen op FAQ Hoe kan ik informeren naar de beschikbaarheid? Informeer naar de beschikbaarheid online of telefonisch op + 39 0564 941092 van 08.00 tot 22.00 uur ( Van april tot oktober), in andere perioden van 09.00

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

CAMPING/VILLAGGIO Pricelist 2015

CAMPING/VILLAGGIO Pricelist 2015 MPING/VILLGGIO Pricelist 2015 Your summer holiday at the beach in milia Romagna with your camper or roulotte or with your tent. 650 pitches (camper pitches, roulotte pitches and pitches for big or small

Nadere informatie

TARIEVEN201 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2018 RIEVEN2018

TARIEVEN201 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2018 RIEVEN2018 RIEVEN2018 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN2018 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» 23/03-27/03 02/04-26/04 01/05-22/06 11/09-04/11 27/04-30/04 02/09-10/09

Nadere informatie

TARIEVEN201 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2018 RIEVEN2018

TARIEVEN201 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2018 RIEVEN2018 RIEVEN2018 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN2018 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» 23/03-27/03 02/04-26/04 01/05-22/06 11/09-28/10 27/04-30/04 02/09-10/09

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Via 42 Martiri, 26 28831 Feriolo di Baveno Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen op Camping Village Conca d Oro! We hopen verder uw nieuwsgierigheid

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

L A G O D I G A R D A NEDERLANDS

L A G O D I G A R D A NEDERLANDS L A G O D I G A R D A NEDERLANDS Camping Piantelle bevindt zich aan de westzijde van het Gardameer. Gedurende ruim veertig jaar ontvangen wij meerdere generaties gasten die komen om van de zon te genieten,

Nadere informatie

Seizoen 2017 Voor 2 kamers = = = = =

Seizoen 2017 Voor 2 kamers = = = = = CAMPING «LE TEXAS» - TAXO D AVALL 66700 Argelès-Sur-Mer cedex : 04.68.81.00.17 FAX : 04.68.81.88.50 e-mail : letexas@wanadoo.fr web : www.camping-letexas.fr Mobilehome verhuur / Tarieven per week (Voor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE RESERVERINGS VOORWAARDEN: 1. De reservering is persoonlijk en niet-overdraagbaar en is geldig zodra u de bevestiging van de camping hebt ontvangen. Op de dag

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

PRIJZEN Het hele jaar geopend

PRIJZEN Het hele jaar geopend " " PRIJZEN 2019 Het hele jaar geopend WELKOM OP UW CAMPING Algarve, Lagos. Portugal Het hele jaar open, Yelloh! Village Turiscampo Algarve, lid van de Leading Campings van Europa, ligt op 5 km van Lagos

Nadere informatie

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/1638528 Omschrijving Huis Als u voor sport en avontuur gaat, beleeft u

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

TARIEVEN CAMPING LAAG SEIZOEN. bezoekers : 2 per dag van 10u tot 22u. Dubbele as caravans zijn niet toegestaan op onze site

TARIEVEN CAMPING LAAG SEIZOEN. bezoekers : 2 per dag van 10u tot 22u. Dubbele as caravans zijn niet toegestaan op onze site Camping de la Croix Saint Martin*** Presqu'île St Martin Allée du camping - 99 Avenue des Graviers - 03200 Abrest / Vichy camping-vichy@orange.fr - www.camping-vichy.com - 04 70 32 67 74-06 10 94 70 90

Nadere informatie

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez Tussen de Bourgogne en de Champagne Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Flower

Algemene verkoopvoorwaarden Flower Algemene verkoopvoorwaarden Flower 1/ Ons aanbod Kampeerplaats Het betreft hier een lege plaats voor uw tent, caravan of camper. Uw verblijf is berekend volgens een basisarrangement, waarbij de plaats,

Nadere informatie

Bungalow Tent. Safari Tent. Mercure Eco. Prijs per week, aankomst op zaterdag Behalve voor de periode tot 15/7 en na 26/8

Bungalow Tent. Safari Tent. Mercure Eco. Prijs per week, aankomst op zaterdag Behalve voor de periode tot 15/7 en na 26/8 Tarieven Verhuur en kampeerplaatsen 2017 Bungalow Tent 4 pers. 20m² verharde vloer + 10m² 01/06 01/07 01/7 15/07 15/07 19/08 19/08 26/08 26/08 04/09, aankomst op zaterdag Behalve voor de periode tot 15/7

Nadere informatie

Informatie en tarieven 2014

Informatie en tarieven 2014 Camping Duinzicht Koudekerke / Dishoek Informatie en tarieven 2014 Dé familiecamping aan het zonnigste strand van Zeeland! Plattegrond 2014 Kampeertarieven 2014 Kampeertarieven 2014 gelden per overnachting

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene.

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene. Villa Flora Villa Flora is gelegen in de regio Nea Makri aan de oostkust van de Atheense Rivià ra. De villa is gelegen op een perceel van 2100 m2, 80 meter van het strand. 5 11 2800.0 euros/week Villa

Nadere informatie

Prijzen kampeerplaats per dag

Prijzen kampeerplaats per dag Prijzen kampeerplaats per dag Periode 10.04-02.06 10.09-22.10 03.06-24.06 27.08-09.09 25.06-22.07 20.08-26.08 23.07-19.08 Volwassene 7,40 11,50 13,00 16,40 Kind (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Kind

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV220D1

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV220D1 PV220D1 Accommodatie Beschrijving Vakantiehuis op klein parkje bij ViestePV220D1 is een leuk vakantiehuisje voor 6 personen. Het vakantiehuis is mooi gelegen vlakbij de kust op van het mooie natuurgebied

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00 VAKANTIEWONINGEN PERIODE VOORJAAR 08/01 30/03 PAASVAKANTIE 30/03 16/04 VOORJAAR 16/04 07/05 07/05 09/05 HEMELVAARTWEEKEND 09/05 14/05 DUUR Maandag - Woensdag 4-pers.of 6-pers. duplex 518,00 259,00 6-pers

Nadere informatie

10 Persoons bungalow. www.bungalow-hoenderloo.nl

10 Persoons bungalow. www.bungalow-hoenderloo.nl 10 Persoons bungalow In het gezellige, kleinschalige park Ben s Dream De Rimboe in Hoenderloo (Veluwe) ligt de Finse bungalow Sjaloom. Het ruime, sfeervolle huis staat op 470 m2 bosgrond, heeft 4 slaapkamers

Nadere informatie

2015 TARIEVEN CAMPING LA CHAPELLE SAINT CLAUDE. 125 rue du Ponton Angon 74290 TALLOIRES France. Tél : 0033 (0)4 50 60 36 97

2015 TARIEVEN CAMPING LA CHAPELLE SAINT CLAUDE. 125 rue du Ponton Angon 74290 TALLOIRES France. Tél : 0033 (0)4 50 60 36 97 015 TARIEVEN CAMPING LA CHAPELLE SAINT CLAUDE 15 rue du Ponton Angon 790 TALLOIRES France Tél : 00 (0) 50 60 6 97 www.lachapellesaintclaude.com contact@lachapellesaintclaude.com Algemene reserverings-voorwaarden

Nadere informatie

I n f o r m a t i e 2 0 1 4

I n f o r m a t i e 2 0 1 4 I n f o r m a t i e 2 0 1 4 Kärnten - Recommended in Lonely Planet Best in Travel 2013. onze openingstijden: 16.03. tot 16.11.2014 Schwimmbad Camping Mössler & Seecamping Mössler P r i j s l i j s t Staanplaatstarieven

Nadere informatie

Welkom bij Esterel Caravaning!

Welkom bij Esterel Caravaning! Welkom bij Esterel Caravaning! Zin in vakantie aan de Côte d Azur, tussen Cannes en Saint Tropez? Esterel Caravaning biedt u een uitzonderlijke omgeving: 3 beboste heuvels in het hart van het Esterel gebergte,

Nadere informatie

Informatie en tarieven

Informatie en tarieven Informatie en tarieven 2019 Algemeen Januari Februari Maart April 1 1 2 3 4 5 6 5 1 2 3 9 1 2 3 14 1 2 3 4 5 6 7 2 7 8 9 10 11 12 13 6 4 5 6 7 8 9 10 10 4 5 6 7 8 9 10 15 8 9 10 11 12 13 14 3 14 15 16

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats.

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats. Inhoudsopgave Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. 12 Backpack Shacks Blz. 14 1 Airstream Voor welke doelgroep is

Nadere informatie

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust!

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! WWW.KOMPASCAMPING.BE Kom je ook? Bij Kompas Camping zit je goed! De kust is een ideale bestemming voor een kort of lang verblijf met

Nadere informatie

Tél : 0033-(0) / /

Tél : 0033-(0) / / Tarieven 2016 Geopend van 26 maart tot 15 november Mobile-homes 2 personen, 1 & 2 slaapkamers Mobile-home «CREVETTE» 16 m² (-5 jaar oud) + overdekt terras 1 slaapkamer : 1 tweepersoonsbed (140x190cm),

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Speciale Comfort. Aanbieding Veer. Aanbieding Echtpaar. Vanaf 175 Korting per week

Speciale Comfort. Aanbieding Veer. Aanbieding Echtpaar. Vanaf 175 Korting per week Speciale Comfort U openen of sluiten the seizoen met ons en van 15/01 tot 30/04 and van 01/10 tot 15/12, dan bieden wij u een type chalet luxe voor de prijs van een accommodatie type BS aan. Contact us

Nadere informatie

Carrer de Viladomat 89 BH-3078

Carrer de Viladomat 89 BH-3078 www.barcelona-home.com info@barcelona-home.com +34 934 231 270 - Carrer de Viladomat 89 BH-3078 ANTIC TEATRE APPARTEMENT Beschrijving Prijs / nacht vanaf 77 Prijs / maand vanaf - Schone en gezellige vakantiewoning

Nadere informatie

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen Casale Marittimo, de ultieme vakantieomgeving - MONTALEO 15 Contactpersoon: M. Karres Orionlaan 17 1223 AC Hilversum 035 6479888 e-mail: montaleo@karres.nl 1 De villa 2 De appartementen 3 De locatie en

Nadere informatie

Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan

Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/west-vlaanderen/de-haan/162625 Omschrijving Huis Vul uw longen met de frisse zeelucht

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Onze diensten. Geopend van 4 April tot 10 Oktober op 2016

Onze diensten. Geopend van 4 April tot 10 Oktober op 2016 Welckom to the Domaine du Lac te genieten van de uitzonderlijke natuurlijke omgeving naast het meer van Chambon in Auvergne. Onze diensten Op place WI-FI punt (in het restaurant) Boeckenkast Restauratie

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied

De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied Algemeen De voorwaarden voor verhuur van de gîtes staan op onze website en worden u samen met een routebeschrijving en voorwaarden voor het gebruik van het zwembad

Nadere informatie

Camping San Francesco

Camping San Francesco Camping San Francesco Algemeen Camping San Francesco ligt aan de zuidkant van het Gardameer. Vanaf de camping loop je zo naar de waterkant, vanwaar je uitzicht hebt op het kleurrijke Sirmione, één van

Nadere informatie

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14 CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT 2013/14 AANBIEDINGEN CAMPING WINTER 2013/14 CAMPING WINTER 2013/14: DOLOMITISUPERPREMIERE 4=3 Minimaal 4 dagen skiplezier in het Val di Fassa voor de prijs van 3: Skipas

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

TARIEVEN201 TARIEVEN2017 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2017 RIEVEN2017

TARIEVEN201 TARIEVEN2017 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2017 RIEVEN2017 RIEVEN2017 TARIEVEN2017 TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN2017 TARIEVEN 2017 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» Parcelen «Standard Deluxe» Parcelen «Standard Classic»

Nadere informatie

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh).

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh). Tarieven van ons vakantiepark seizoen 0 Kamperen Kampeertarieven Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. personen,00,00,00,00 0,00,00,00,00,00

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

2.3. Elke boeking moet worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Wij accepteren Euro/MasterCard, Visa en Maestro.

2.3. Elke boeking moet worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Wij accepteren Euro/MasterCard, Visa en Maestro. ALGEMENE VOORWAARDEN Alle boekingen geaccepteerd door Holland City Apartments BV zijn onderworpen aan deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden dienen aanvaard te worden door de huurder en alle personen

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING BUNGALOWS GRATIS TOEGANG tot avonturen buitenbad VAL BLU (3km) TOP PLEK TOP SERVICE TOP INRICHTING TOP BELEVINGSVAKANTIE Pure ontspanning OP EEN VAN DE MOOISTE

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

Bungalow-Maxicaravan, Prijzen en algemene informatie

Bungalow-Maxicaravan, Prijzen en algemene informatie ungalow-axicaravan, Prijzen en algemene informatie TA innen drie weken na bevestiging van de reservering moet de aanbetaling bij ons binnen zijn, 130 per wooneenheid, per week of deel van een week. ndien

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz.

Inhoudsopgave. Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. Inhoudsopgave Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. 12 1 Airstream Voor welke doelgroep is de Airstream geschikt? De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

BH Carrer de Viladomat 89

BH Carrer de Viladomat 89 RUSTIEKE LANDHUIZEN MET 9 KAMERS EN EEN ZWEMBAD IN SUBIRATS Beschrijving Prijs / nacht vanaf Prijs / maand vanaf 462 - Een mooie accommodatie, bestaande uit 5 charmante, rustieke Masía huizen en een groot

Nadere informatie

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF Geniet met deze aanbieding een beetje meer van het buitenleven en de charme van het Bombannes gebied in het voorjaar en de herfst. 10% * hoe langer je blijft,

Nadere informatie

Als een paal boven water!

Als een paal boven water! Als een paal boven water! VAKANTIEPARK Vakantiepark De Meerpaal www.meerpaal.ardoer.com Sauna en wellness Gratis Wifi In het centrumgebouw vindt u naast de receptie en de Op het vakantiepark kunt u overal

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

ping le Val d Amour amc

ping le Val d Amour amc Camping le Val d Amour www.levaldamour.com De omgeving Neem de tijd om de Jura te ontdekken. Het is een prachtig gebied met veel rivieren, grotten, bossen, bergen in een verscheidenheid aan landschappen

Nadere informatie

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE Lac de la Liez UW VERBLIJF OP MAAT Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Carrer de Viladomat 89 BH-3151

Carrer de Viladomat 89 BH-3151 www.barcelona-home.com info@barcelona-home.com +34 934 231 270 - Carrer de Viladomat 89 BH-3151 GEZELLIGE FAMILIE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN EEN ZWEMBAD, CASTELLAR DEL VALLES Beschrijving Prijs / nacht

Nadere informatie

Welkom bij Esterel Caravaning!

Welkom bij Esterel Caravaning! Welkom bij Esterel Caravaning! Zin in vakantie aan de Côte d Azur, tussen Cannes en Saint Tropez? Esterel Caravaning biedt u een uitzonderlijke omgeving: 3 beboste heuvels in het hart van het Esterel gebergte,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad

Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad Samenvatting Luxe vrijstaande bungalow met privé zwembad en draadloos internet. Geschikt voor 6 + 1. Mooi panorama. Centraal gelegen tussen Boedapest en het

Nadere informatie

TARIEVEN TENTENVERHUUR ZONDER SANITAIR Castel CAMPING LES GORGES DU CHAMBON **** 2015

TARIEVEN TENTENVERHUUR ZONDER SANITAIR Castel CAMPING LES GORGES DU CHAMBON **** 2015 TARIEVEN TENTENVERHUUR ZONDER SANITAIR Castel CAMPING LES GORGES DU CHAMBON **** 2015 Bungalow Toile 4,6m x 4,6m op betonvloer Tent «Ecolodge» op houten vloer 19m² + terras 10m² Plaatsnummers : 50 51 C01

Nadere informatie

Villa's Tzia euros/week

Villa's Tzia euros/week Villa's Tzia Tzia villa's en suites zijn gelegen bovenaan de heuvel van de historische nederzetting Ioulida, de hoofdstad van het eiland, met een spectaculair uitzicht op de Egeà sche Zee. 11 6 2625.0

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie