GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 26 juli 2017)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 26 juli 2017)"

Transcriptie

1 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 26 juli 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning heeft ontvangen: : Transito 3, 6909DA Babberich; het uitbreiden van het bedrijfspand (HZ_WABO ); : Von Weberstraat 31, 6904KC Zevenaar; het legaliseren van een schutting (HZ_WABO ); : Kortslag 6, 6903PG Zevenaar; het bouwen van een biggenstal en het wijzigen van een eerder verleende vergunning voor een andere biggenstal (HZ_WABO ); : Martinusweg 4, 6905AR Zevenaar; het verbouwen van het woonhuis (HZ_WABO ); : Von Weberstraat 17, 6904KB Zevenaar; het legaliseren van een schutting (HZ_WABO ); : Wagnerstraat 50, 6904JV Zevenaar; het legaliseren van een schutting (HZ_WABO ). Ontwerp projectomgevingsvergunning voor het verleggen van watertransportleidingen maakt bekend dat zij van plan is om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een projectomgevingsvergunning vast te stellen voor het verleggen van watertransportleidingen. De verlegging houdt verband met de voorgenomen doortrekking van de rijksweg A15 en is in strijd met de Beheersverordening. Het betreft een strijdigheid, die door middel van de procedure van een projectomgevingsvergunning kan worden vergund. Inzage De ontwerp projectomgevingsvergunning, met de daarop betrekking hebbende stukken, kunnen van 27 juli tot 7 september 2017 worden ingezien bij de servicebalie, Kerkstraat 27, 6901 AA Zevenaar. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van tot uur, woensdag van tot uur, en vrijdag van tot uur. De relevante stukken zijn digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: en via de landelijke site: met IDN: NL.IMRO.0299.PV99VERLWATERL-ON01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via Zienswijzen Van 27 juli 2017 tot 7 september 2017 kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders,. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met de heer J. Steenhuis per telefoon: (0316) of per j.steenhuis@zevenaar.nl.

2 2/6 BESLUITEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT maakt bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning reguliere procedure heeft verleend: : Tolsingel 63, 6905 Zevenaar; het oprichten van een woonhuis (HZ_WABO ). DRANK- EN HORECAWET Uitoefenen horecabedrijf heeft besloten de volgende vergunning te verlenen: : Doesburgseweg 2, 6902PM Zevenaar; het uitoefenen van een horecabedrijf (HZ_D&H ). ALGEMENE PLAATSELIJKE VERORDENING ZEVENAAR 2010 Evenementen De burgemeester heeft besloten de volgende vergunningen te verlenen: : Raadhuisplein; het organiseren van de Opening Nationale Sportweek op 10 september 2017 van tot uur (HZ_EV ); : Lentemorgen 3, 6903CT Zevenaar; het organiseren van de Liemers 50-plus beurs op 7 april 2018 van tot uur (HZ_EV ).

3 3/6 De Burgemeester WEGENVERKEERSWET heeft besloten de volgende ontheffing te verlenen: : diverse locaties in Zevenaar; het laten rijden van een motorvoertuig tijdens een Marathon op 30 september 2017 van tot uur (HZ_WVW ). Kennisgeving artikel 20 Tracéwet Artikel 20 van de Tracéwet bevordert een gecoördineerde voorbereiding van de besluiten op de aanvragen om de vergunningen en van de overige ambtshalve te nemen besluiten met het oog op de uitvoering van een Tracébesluit. In het kader van deze coördinatie geeft de Minister van Infrastructuur en Milieu, namens de manager Leefomgeving, Juridische zaken en Vastgoed van ProRail B.V., kennis van het feit dat de volgende ontwerpbesluiten zijn genomen. Welk ontwerpbesluiten zijn er genomen en liggen er ter inzage? Voor de uitvoering van het Tracébesluit Derde Spoor Zevenaar is onderstaand ontwerpbesluit voor het cluster ZV3S-03 door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zevenaar genomen overeenkomstig de procedure van artikel 20, lid 4 Tracéwet jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht: - Ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het realiseren van een kunstwerk (voetgangersbrug) nabij het Kloosterpad ongenummerd te Babberich (HZ_WABO ); - Ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het plaatsen van geluidschermen ten behoeve van het 3e spoor nabij de locatie Sleeg/Maatjesweg ongenummerd tot aan de Duitse grens te Babberich (HZ_WABO ); - Ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het realiseren van een keerwand ten behoeve van het 3e spoor nabij de Kwartiersedijk ongenummerd tot aan de Duitse grens te Babberich (HZ_WABO ); - Ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het realiseren van een kunstwerk (verlengen fietstunnel) ten behoeve van het 3e spoor nabij de Kwartiersedijk ongenummerd te Babberich (HZ_WABO ). Waar en wanneer kunt u de stukken inzien? De ontwerpbesluiten met de daarop betrekking hebbende stukken kunnen van donderdag 27 juli 2017 tot en met woensdag 6 september 2017 worden ingezien na het maken van afspraak, bij het Team Vergunningen, Toezicht en Handhaving, BAT-huis, Kerkstraat 27, 6901 AA Zevenaar. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van tot uur, woensdag van tot uur, en vrijdag van tot uur.

4 4/6 Zienswijzen Tijdens de inzagetermijn, van donderdag 27 juli 2017 tot en met woensdag 6 september 2017, kan een ieder schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zevenaar,,. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met het Team Vergunningen, Toezicht en Handhaving, telefoonnummer (0316) Meer informatie? Voor nadere informatie met betrekking tot het ontwerpbesluit kunt u zich wenden tot het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving van de gemeente Zevenaar, telefoonnummer (0316) ALGEMENE WET BESTUURSRECHT Uit onderzoek van de afdeling Burgerzaken is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de gemeentelijke basisadministratie staan ingeschreven. Het college heeft besloten de bijhouding van de persoonslijsten van deze personen op te schorten. Dit betekent dat zij daardoor formeel niet meer op dat adres staan ingeschreven. Geslachtsnaam en voorletters Geboortedatum Adres Datum besluit T. Mecking Populierenhoek AZ Zevenaar H.F.M. Westhof Nieuwkamppad VD Zevenaar B.E.F. Turk Mozartlaan GE Zevenaar N.C. Sopacua Kuilsmaat XH Zevenaar P. van Koppenhagen Zonegge ES Zevenaar VERGADERING Commissie ruimtelijke kwaliteit De openbare vergadering van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit wordt in de even weken gehouden op dinsdag van uur tot uur in het gemeentehuis Zevenaar (vergaderruimte Armando). De eerstvolgende vergadering is 8 augustus U kunt de agenda twee dagen voor de vergadering downloaden op

5 5/6 INWONERS KOZEN HET 12 STREPEN LOGO VOOR DE FUSIEGEMEENTE De inwoners van Rijnwaarden en Zevenaar konden van 27 juni tot en met 7 juli 2017 stemmen op het logo dat zij het beste vinden passen bij de nieuwe gemeente Zevenaar. De uitslag van de stemming is bekend. Vanwege de fusie per 1 januari 2018 van de gemeenten komt er een nieuwe huisstijl inclusief een nieuw logo. 12-strepen-logo Het winnende logo is het logo bestaande uit twaalf strepen die symbool staan voor de twaalf sterke kernen die de nieuwe gemeente telt. Ontwerper van dit logo is Ontwerpkantoor Vonk Specht uit Aerdt. De basis voor dit ontwerp zijn de twaalf kernen met elk hun eigen geschiedenis, tradities en karakter. De letter Z is geïnspireerd op de stadszegels van Zevenaar zo n 500 jaar geleden. Het logo symboliseert de verbinding met het verleden en het samengaan van de twaalf kernen tot een sterke, nieuwe gemeente. Veel gestemd Inwoners van beide gemeenten hebben zowel online als op papier gestemd. In totaal zijn er 2359 unieke stemmen uitgebracht, 942 keer is er gestemd op het logo met de twaalf strepen. Daarmee ging 40% van de stemmen naar het winnende logo. Enkele reacties van inwoners op dit logo waren: strak en modern, speels, mooi dat de 12 strepen staan voor de kernen van de gemeente. Basis voor de nieuwe huisstijl Dit logo is de basis voor de verdere uitwerking van de huisstijl zoals de kleurstelling van het logo, het lettertype en de uitwerking van de huisstijl op bijvoorbeeld het briefpapier. Inwoners kozen het meest voor dit 12-strepen-logo. De kleur van het logo is een voorbeeld van een mogelijke uitwerking. BUURTBEMIDDELAARS GEZOCHT Ergernis over een geluid, kinderen, huisdieren, een barbecue of een verkeerd geparkeerde auto? Soms lopen deze ergernissen uit de hand. Wat voor de een normaal is, kan de ander als storend ervaren. De stap naar de rijdende rechter is voor velen één brug te ver. Aankloppen bij Buurtbemiddeling kan een geslaagde route zijn en daar kunt u als vrijwilliger bij helpen. De gemeenten Westervoort, Duiven en Zevenaar krijgen op jaarbasis rond de 90 verzoeken binnen voor buurtbemiddeling en zijn druk op zoek naar vrijwilligers die op willen treden als buurtbemiddelaar.. De buurtbemiddelaars zijn getrainde vrijwilligers die een neutrale positie innemen, niet oordelen en bovendien een geheimhoudingsplicht hebben. De onmacht en het verdriet maakten indruk Buurtbemiddelaar Ineke was onder de druk van de onmacht en het verdriet die ze zag: Het is van belang mensen naar elkaar te laten luisteren. Als je gestresst bent, is dat lastig. En dat is ook een deel van onze rol. Het is een uitdaging om een sfeer te creëren waarbij mensen zich veilig voelen om te praten, lacht Ineke. En ik leer er veel van. Aanmelden In het najaar start de gecertificeerde basistraining voor buurtbemiddelaar. Heeft u, net als Ineke, interesse om bij te dragen aan de leefbaarheid in gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar? Neem dan voor 1 september contact op met Heleen Woelders (projectcoördinator) via (026) / (06) of via buurtbemiddelingwdz@rijnstad.nl. Kijk voor meer informatie op

6 6/6 OUD PAPIER De gemeente Zevenaar zamelt maandelijks papier in. Hieronder leest u wanneer de inzameling in uw wijk is. De inzameling is op zaterdag overdag, op weekdagen s avonds. Papier(containers) alleen aanbieden op de aanbiedplaatsen. Inzamelaars nemen alleen papier mee van particulieren, niet van bedrijven. Wilt u als bewoner van appartement of flat in aanmerking komen voor een papiercontainer of heeft u om andere reden nog geen papiercontainer ontvangen, laat het ons dan weten met een mail naar gemeente@zevenaar.nl of bel het klantcontactcentrum ( ). Datum Woensdagavond 2 augustus Zaterdag 5 augustus Plaats Schaapsdrift, De Horst, Bloemenkamp, 't Grieth, Koningslinde, Het Broek, Hengelder en Tatelaar Giesbeek PLASTIC, BLIKJES EN DRANKENKARTONS Het verpakkingsafval (plastic, blikjes en drankenkartons) wordt eens in de 2 weken opgehaald. Gebruik voor het aanbieden de speciale inzamelzak en zet deze op de inzameldag op de aanbiedplaats. Dit doet u s ochtends, vóór uur. Datum Donderdag 27 juli Dinsdag 1 augustus Plaats Giesbeek/Angerlo/Lathum/Riverparc/Het Broek Lentemorgen 1/Molenwijk/Het Grieth/Bloemenkamp Zonnemaat/Methen WAT IS ER DEZE WEEK TE DOEN IN ZEVENAAR? In samenwerking met indeliemers.nl Kijk voor het totale overzicht van evenementen op t/m 3 Expositie Fred Sieger Kerkstraat 16 september 2 augustus Zomermarkt Centrum Zevenaar aug Watersportkamp WSV Giesbeek Havenweg 4 Giesbeek 2 september DCS Spelinstuif (kinderen van 3-10 jaar) Hengelderweg 1 2 september Talentenjacht De Lantaern De Hooge Bongert 3 3 september OBW Voetbalinstuif (kinderen van 3-10 jaar) Marconistraat 16 1 oktober Straattheater en Koopzondag Centrum van Zevenaar Vermelding van bovenstaande activiteiten uit de evenementenkalender indeliemers.nl staat los van een eventuele vergunningsaanvraag.

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 19 juli 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 19 juli 2017) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 29 2017 (woensdag 19 juli 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 23 augustus 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 23 augustus 2017) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 34 2017 (woensdag 23 augustus 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 30 augustus 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 30 augustus 2017) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 35 2017 (woensdag 30 augustus 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 6 september 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 6 september 2017) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 36 2017 (woensdag 6 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij de

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 2 augustus 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 2 augustus 2017) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 31 2017 (woensdag 2 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunningen Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij de

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 3 mei 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 3 mei 2017) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 18 2017 (woensdag 3 mei 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 24 mei 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 24 mei 2017) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 21 2017 (woensdag 24 mei 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 18 mei 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 18 mei 2016) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 20 2016 (woensdag 18 mei 2016) AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN Het aanbiedstation is op woensdag 18 mei, vanaf 12.00 uur gesloten. BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 5 (woensdag 31 januari 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 5 (woensdag 31 januari 2018) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 5 (woensdag 31 januari 2018) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 8 februari 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 8 februari 2017) GEMEENTEPAGINA WEEK 6 2017 (woensdag 8 februari 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 16 maart 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 16 maart 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 11 2016 (woensdag 16 maart 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 8 2016 (woensdag 24 februari 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK 8 2016 (woensdag 24 februari 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 8 2016 (woensdag 24 februari 2016) AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN De servicebalie is op donderdag 25 februari vanaf 15.00 uur gesloten. BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 29 november 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 29 november 2017) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 48 2017 (woensdag 29 november 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 6 april 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 6 april 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 14 2016 (woensdag 6 april 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Kennisgeving verlenging beslistermijn Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Het college van

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 5 oktober 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 5 oktober 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 40 2016 (woensdag 5 oktober 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 14 december 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 14 december 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 50 2016 (woensdag 14 december 2016) PUBLIEKSBALIES WOENSDAG 21 DECEMBER EERDER GESLOTEN Op woensdag 21 december zijn de publieksbalies vanaf 19.00 uur gesloten. Op donderdag 22

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 31 augustus 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 31 augustus 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 35 2016 (woensdag 31 augustus 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvraag omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 31 (woensdag 1 augustus 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 31 (woensdag 1 augustus 2018) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 31 (woensdag 1 augustus 2018) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders heeft de volgende aanvragen

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 4 januari 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 4 januari 2017) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 1 2016 (woensdag 4 januari 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 8 (woensdag 28 februari 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 8 (woensdag 28 februari 2018) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 8 (woensdag 28 februari 2018) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 20 december 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 20 december 2017) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 51 2017 (woensdag 20 december 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 1 maart 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 1 maart 2017) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 9 2017 (woensdag 1 maart 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 30 (woensdag 25 juli 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 30 (woensdag 25 juli 2018) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 30 (woensdag 25 juli 2018) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning heeft de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning ontvangen:

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 10 mei 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 10 mei 2017) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 19 2017 (woensdag 10 mei 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 2 maart 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 2 maart 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 9 2016 (woensdag 2 maart 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 27 december 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 27 december 2017) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 52 2017 (woensdag 27 december 2017) BEPERKTE DIENSTVERLENING OP 29 DECEMBER Op vrijdag 29 december is onze dienstverlening beperkt vanwege de herindeling met de gemeente Rijnwaarden.

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 5 juli 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 5 juli 2017) 1/7 GEMEENTEPAGINA WEEK 27 2017 (woensdag 5 juli 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 27 januari 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 27 januari 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 4 2016 (woensdag 27 januari 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 21 december 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 21 december 2016) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 51 2016 (woensdag 21 december 2016) PUBLIEKSBALIES WOENSDAG 21 DECEMBER EERDER GESLOTEN Op woensdag 21 december zijn de publieksbalies vanaf 19.00 uur gesloten. Op donderdag 22

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 6 juli 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 6 juli 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 27 2016 (woensdag 6 juli 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 1 (woensdag 3 januari 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 1 (woensdag 3 januari 2018) 1/7 GEMEENTEPAGINA WEEK 1 (woensdag 3 januari 2018) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij de

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 14 (woensdag 4 april 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 14 (woensdag 4 april 2018) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 14 (woensdag 4 april 2018) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij de

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 18 (woensdag 2 mei 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 18 (woensdag 2 mei 2018) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 18 (woensdag 2 mei 2018) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning heeft de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning ontvangen:

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 25 oktober 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 25 oktober 2016) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 43 2016 (woensdag 25 oktober 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 2 november 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 2 november 2016) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 44 2016 (woensdag 2 november 2016) Beste mensen, Graag dank ik u hartelijk voor uw komst en alle lieve woorden, de prachtige bloemen, de vele kaarten en de mooie cadeaus. Het doet

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 7 (woensdag 14 februari 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 7 (woensdag 14 februari 2018) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 7 (woensdag 14 februari 2018) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 5 2016 (woensdag 3 februari 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK 5 2016 (woensdag 3 februari 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 5 2016 (woensdag 3 februari 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 51 (woensdag 19 december 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 51 (woensdag 19 december 2018) 1/10 GEMEENTEPAGINA WEEK 51 (woensdag 19 december 2018) AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN GEMEENTEHUIS 24 EN 31 DECEMBER In verband met kerst en oud en nieuw is het gemeentehuis op 24 december en 31 december tot

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK )

GEMEENTEPAGINA WEEK ) 1/8 GEMEENTEPAGINA WEEK 52 2018) AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN GEMEENTEHUIS 24 EN 31 DECEMBER In verband met kerst en oud en nieuw is het gemeentehuis op 24 december en 31 december tot 16.00 uur geopend. BEKENDMAKINGEN

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 15 juni 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 15 juni 2016) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 24 2016 (woensdag 15 juni 2016) AANGEPASTE OPENINGTIJD AANBIEDSTATION 21 JUNI Dinsdagmiddag 21 juni sluit het aanbiedstation al om 14.30 uur de poort. BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 49 2015 (woensdag 2 december 2015)

GEMEENTEPAGINA WEEK 49 2015 (woensdag 2 december 2015) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 49 2015 (woensdag 2 december 2015) AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN Op maandag 04 januari zijn wij beperkt geopend. Van 08.30 tot 12.30 is het gemeentehuis aan de Kerkstraat 27 open en

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 10 (woensdag 7 maart 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 10 (woensdag 7 maart 2018) 1/7 GEMEENTEPAGINA WEEK 10 (woensdag 7 maart 2018) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 7 december 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 7 december 2016) 1/8 GEMEENTEPAGINA WEEK 49 2016 (woensdag 7 december 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 15 november 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 15 november 2017) 1/10 GEMEENTEPAGINA WEEK 46 2017 (woensdag 15 november 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend

Nadere informatie

- Meerkoetenweg 26 b080386-2 Oprichten van twee landbouwschuren ingangsdatum 14 november 2011

- Meerkoetenweg 26 b080386-2 Oprichten van twee landbouwschuren ingangsdatum 14 november 2011 INGEKOMEN AANVRAGEN OM GEBRUIKSVERGUNNING Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat onderstaande aanvragen om gebruiksvergunning ter behandeling zijn ontvangen. Ingekomen aanvragen liggen niet

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 43 (woensdag 24 oktober 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 43 (woensdag 24 oktober 2018) 1/7 GEMEENTEPAGINA WEEK 43 (woensdag 24 oktober 2018) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning heeft de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning ontvangen:

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 15 februari 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 15 februari 2017) GEMEENTEPAGINA WEEK 7 2017 (woensdag 15 februari 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij

Nadere informatie

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Donderdag 19 september 2013, week 38 Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het

Nadere informatie

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad Donderdag 6 maart 2014, week 10 Gemeenteblad Bekendmaking beleidsregel Internetwinkels Deurne Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat zij in hun vergadering van 25 februari 2014

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 8 september 2016, week 36 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 28 september 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 28 september 2016) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 39 2016 (woensdag 28 september 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Kennisgeving verlenging beslistermijn Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Het college

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 38 (woensdag 19 september 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 38 (woensdag 19 september 2018) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 38 (woensdag 19 september 2018) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning heeft de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning ontvangen:

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 29 maart 2017)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 29 maart 2017) 1/7 GEMEENTEPAGINA WEEK 13 2017 (woensdag 29 maart 2017) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 13 april 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 13 april 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 15 2016 (woensdag 13 april 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Kerkstraat 1, Sevenum apv vergunning exploitatievergunning 5975BH1 Publicatiedatum 14-05-2015 Vervaldatum 28-05-2015 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 23 november 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 23 november 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 47 2016 (woensdag 23 november 2016) VERHUIZING SOCIAAL TEAM NAAR GEMEENTEHUIS ZEVENAAR Het Sociaal Team van gemeente Zevenaar is vanaf 14 november te vinden in het gemeentehuis

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 18 oktober 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 18 oktober 2016) 1/8 GEMEENTEPAGINA WEEK 42 2016 (woensdag 18 oktober 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 05 maart 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 05 maart 2015 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 05 maart 2015 Americaanseweg 64, Kronenberg bestemmingsplan bestemmingsplan wijzigingsplan 5976NE64 Publicatiedatum 05-03-2015 Vervaldatum 16-04-2015 Burgemeester en

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 23 maart 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 23 maart 2016) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 12 2016 (woensdag 23 maart 2016) AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN Het gemeentehuis is op Goede Vrijdag, 25 maart 2016 gesloten. Het aanbiedstation is op Goede Vrijdag geopend. BEKENDMAKINGEN

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 15 oktober 2015, week 42 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad U kunt uzelf op www.sintanthonis.nl aanmelden voor de bekendmakingenservice van Overheid.nl. U krijgt dan alle bekendmakingen die voldoen aan de door u opgegeven criteria in uw e- mailbox. Algemene Plaatselijke

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 3 2016 (woensdag 20 januari 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK 3 2016 (woensdag 20 januari 2016) 1/8 GEMEENTEPAGINA WEEK 3 2016 (woensdag 20 januari 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat

Nadere informatie

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Donderdag 7 juli 2016, week 27 Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 50 2015 (woensdag 9 december 2015)

GEMEENTEPAGINA WEEK 50 2015 (woensdag 9 december 2015) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 50 2015 (woensdag 9 december 2015) AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN GEMEENTEHUIS, KERKSTRAAT 27 24 en 31 december: geopend en telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 16.00 uur. 04 januari:

Nadere informatie

Vertrokken naar onbekende bestemming

Vertrokken naar onbekende bestemming Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Stadswinkel is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de gemeentelijke basisadministratie (GBA)

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 06 november 2014

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 06 november 2014 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 06 november 2014 Veld-Oostenrijk 24, Horst bestemmingsplan bestemmingsplan wijzigingsplan ontwerp-besluit 5961NV24 Publicatiedatum 06-11-2014 Vervaldatum

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 5 (woensdag 30 januari 2019)

GEMEENTEPAGINA WEEK 5 (woensdag 30 januari 2019) 1/5 GEMEENTEPAGINA WEEK 5 (woensdag 30 januari 2019) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders heeft de volgende aanvragen

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 31 maart 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 31 maart 2016 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 31 maart 2016 Vertrokken naar onbekende bestemming overig overig melding Horst aan de Maas Uit onderzoek van team Burgerzaken is gebleken dat onderstaande

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015 Losbaan 42, Lottum milieuvergunning AMVB melding 5973RL42 Publicatiedatum 22-10-2015 Vervaldatum 03-12-2015 Voor een aantal inrichtingen

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 23 april 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 23 april 2015 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 23 april 2015 Maasbreeseweg 85, Sevenum milieuvergunning AMVB melding 5975BM85 Publicatiedatum 23-04-2015 Vervaldatum 04-06-2015 Voor een aantal inrichtingen is een vergunning

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 10 februari 2016)

GEMEENTEPAGINA WEEK (woensdag 10 februari 2016) 1/9 GEMEENTEPAGINA WEEK 6 2016 (woensdag 10 februari 2016) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning maakt bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 14 (woensdag 3 april 2019)

GEMEENTEPAGINA WEEK 14 (woensdag 3 april 2019) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 14 (woensdag 3 april 2019) BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Aanvragen omgevingsvergunning Het college van burgemeester en wethouders heeft de volgende aanvragen

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 3 december 2013 nummer 53 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Op donderdag 22 mei 2014 vindt de openbare besluitvormende raadsvergadering plaats. Locatie: raadzaal gemeentehuis Brummen Aanvang: 20.

Op donderdag 22 mei 2014 vindt de openbare besluitvormende raadsvergadering plaats. Locatie: raadzaal gemeentehuis Brummen Aanvang: 20. Agenda en notulen Hoorzittingen bezwaarschriftencommissie: 20 mei 2014 Op dinsdag 20 mei 2014 is er een vergadering van de bezwaarschriftencommissie in het gemeentehuis. Tijdens deze vergadering worden

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 37-2018 Ontwerp Actieplan Geluid Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij op 19 juni 2018 het ontwerp Actieplan Geluid hebben vastgesteld als bedoeld in artikel

Nadere informatie

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning)

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) Gemeente : Tilburg Datum : 10 december 2018 Kenmerk : Z-HZ_WABO-2018-04465 Het college van Tilburg heeft op 30 november 2018 een

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 20 15 mei 2013 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 33 14 augustus 2013 nummer 33 In voorliggend

Nadere informatie

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt Officiële bekendmakingen Hier vindt u de gemeenteberichten van de Gemeente Oldambt. Dit zijn bekendmakingen van (ontwerp-) besluiten die de gemeente verplicht is te publiceren. Het gaat bijvoorbeeld om

Nadere informatie

Bekendmakingen gemeente Nuth

Bekendmakingen gemeente Nuth Officiële bekendmakingen Week 21 / 22 Aantal pagina s: 4 Gemeente publiceert haar officiële bekendmakingen digitaal op www.nuth.nl (inclusief de bijbehorende bezwaar en/of beroepsmogelijkheden). U vindt

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 13 (woensdag 28 maart 2018)

GEMEENTEPAGINA WEEK 13 (woensdag 28 maart 2018) 1/7 GEMEENTEPAGINA WEEK 13 (woensdag 28 maart 2018) WIJZIGING OPENINGSTIJDEN GEMEENTEHUIS Op Goede Vrijdag 30 maart 2018 is het gemeentehuis gesloten. BEKENDMAKINGEN WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

Nadere informatie

GEMEENTEPAGINA WEEK 1 (woensdag 2 januari 2019)

GEMEENTEPAGINA WEEK 1 (woensdag 2 januari 2019) 1/6 GEMEENTEPAGINA WEEK 1 (woensdag 2 januari 2019) GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN GEMEENTEHUIS OP 7 JANUARI In verband met de nieuwjaarsreceptie voor onze medewerkers is het gemeentehuis op maandag 7 januari

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 10 maart 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 10 maart 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 10 maart 2016 Zwaanen Heike 20, Lottum wijzigingsplan ontwerp 5973PV 20 Einddatum 21-04-2016 Burgemeester en wethouders van de gemeente zijn voornemens om een wijzigingsplan

Nadere informatie

Ontwerpwijzigingsplan: L.R. Beijnenlaan 3 L.R. Beijnenlaan 3 6971LE Brummen

Ontwerpwijzigingsplan: L.R. Beijnenlaan 3 L.R. Beijnenlaan 3 6971LE Brummen Evenementenvergunning Evenementenvergunning Benefietconcert nabij Ooievaarsnest verzenddatum 5 december 2013 locatie: weiland op de hoek Kleine Vosstraat/Buurtweg op vrijdag 13 december 2013 tussen 19.00

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 8 21 februari 2017 nummer 8 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Zie Procedure 4. Bezwaar; procedure 1a, 4 en 6a van toepassing. Bekendmakingen. Ambtshalve opneming adresgegevens

Zie Procedure 4. Bezwaar; procedure 1a, 4 en 6a van toepassing. Bekendmakingen. Ambtshalve opneming adresgegevens en Ambtshalve opneming adresgegevens Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend dat zij heeft besloten om de bijhouding van de persoonslijst van onderstaande persoon/personen ambtshalve

Nadere informatie

Projectbesluiten ex art. 3.10 Wro en reguliere bouwvergunningen fase 1 Nieuw Gemengd Bedrijf in het LOG Witveldweg Grubbenvorst Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend dat zij projectbesluiten

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 50 10 december 2014 Gemeente Pekela Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 33 16 augustus 2017 nummer 33 In voorliggend document

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad 2. 't Cafeetje en De Vrolijke Koster Sint Anthonis -verlenen van een vergunning en ontheffingen voor het houden van muziekavonden van 7 t/m 9 juni 2014 op de Breestraat in Sint Anthonis tijdens de Pinksterkermis

Nadere informatie

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november /cor Z Wiebe Jan Dijk

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november /cor Z Wiebe Jan Dijk Aan dhr. A.D. Scholma Dr. M. Noordewierstraat 16 9953 SJ BAFLO Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november 2016 16-0254/cor Z1675143 Wiebe Jan Dijk D 0512 581234 w.dijk@smallingerland.nl Onderwerp

Nadere informatie

Ingediende aanvraag voor een reguliere omgevingsvergunning. Inlichtingen afdeling Dienstverlening (mevr. M. Troost-Welling), tel. (0575)

Ingediende aanvraag voor een reguliere omgevingsvergunning. Inlichtingen afdeling Dienstverlening (mevr. M. Troost-Welling), tel. (0575) Omgevingsvergunning Ingediende aanvraag voor een reguliere omgevingsvergunning Locatie: Cortenoeverseweg ongenummerd (107) te Brummen Voor: het bouwen van een woonhuis met carport/berging Datum ontvangst:

Nadere informatie