IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. 1. nieuws vanuit JES. Wegwijs JARIG IN. Kc kindcentrum clinic. Jubileum.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. 1. nieuws vanuit JES. Wegwijs JARIG IN. Kc kindcentrum clinic. Jubileum."

Transcriptie

1 N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 7 N I E U W S B R I E F 6 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Kc kindcentrum clinic Jubileum Ouder&kind seizoensafsluiting Vrijwilliger aan het woord Afscheid Kampioen koppelschieten Loterij Kamp Hart voor JES Shirtsponsors Inleveren Kopy AGENDA 16 Juni 2018 Koppelschieten. N I E U W S V A N U I T J E S Hallo allemaal, Het seizoen zit weer op! De laatste activiteiten hebben plaatsgevonden en de vakantie staat bijna voor de deur. Nog een paar laatste mededelingen van het seizoen : Seizoensaflsuiting Op de laatste zondag van mei werd de seizoensafsluiting gehouden bij het clubgebouw. Het was stralend weer en er stonden leuke wedstrijden op het programma. Het ouder/kind toernooi werd gespeeld, Agnes de Koning werd gehuldigd en er werden hapjes en drankjes genuttigd. Kortom: weer een prachtige afsluiting voor dit seizoen! De commissie heeft dan ook een groot dank je wel verdiend, dank je wel!! Ouderbijeenkomsten Ook de jaarlijkse ouderbijeenkomsten hebben weer plaatsgevonden. Elise, Ingrid en Suzanne hebben de ouders van elk team te woord gestaan en van informatie voorzien. We hebben weer nieuwe leden aan commissies toe kunnen voegen waar we erg blij mee zijn. Allemaal bedankt voor jullie tijd en inzet!! Koppelschieten en Loterij Het koppelschieten en de loterij zijn ook weer achter de rug. Vele koppels deden hun best om een trofee te kunnen bemachtigen. Er waren weer veel loten verkocht en men was benieuwd of er misschien wel een prijs gewonnen was. De dames van de loterij en Ria en Jannie, dank je wel voor jullie inzet!! Tevens was dit het laatste jaar voor Ria en Jannie dat zij het koppelschietevenement organiseerde. Ria heeft het maarliefst 20 jaar gedaan en dat is toch wel wat waard! Clinic Koen Koen van Veghel heeft onlangs een clinic gegeven aan het selectieteam van JES. Koen is speler van DSC uit Eindhoven en heeft de dames weer enkele kneepjes van het 'korfbalvak' geleerd. Koen bedankt voor de leuke training! Kamp Afgelopen weekend was het dan zover, het jaarlijkse kamp van JES! De organisatie heeft weer erg haar best gedaan om er een leuk en gezellig kamp van te maken. De voorbereiding nam meer tijd in beslag door de vergunningen en protocollen die aangevraagd en aangeleverd moesten worden bij de gemeente, maar dit hebben de meiden allemaal netjes voor elkaar gekregen, chapeau!! Het kamp zelf was weer een groot succes, dus op naar volgend jaar!! Welkom Lotte We hebben vanaf aankomend seizoen een nieuwe coördinator activiteitencommissie in het bestuur en dat is Lotte Bevers!! Ze neemt het stokje van mij over en ik wens haar daarbij heel veel succes!! Veel leesplezier, Namens het bestuur, (voor de laatste keer) Evelien van den Heuvel

2 W E G W I J S Bestuur: Voorzitter: vacature Secretaris: Bo v d Bosch Sandra Verbruggen adres Bestuur bestuur@korfbalclub-jes.nl Activiteiten: Evelien v Sleeuwen tel: Onderhoud: Ad Verbruggen tel: Bestuurslid: Mark Jeurissen tel: Teamcöordinator: Elise v Sleeuwen adres J.E.S: Financielezaken: Miranda v Duijnhoven Kas : Marja Rooijackers tel: Wedstrijdsecretariaat: Agnes Vogels Tel: wedstrijdsecr@korfbalclub-jes.nl Nieuwsbrief en Website Ria Kranenbroek ria.kranenbroek@korfbalclub-jes.nl Technischecommissie: Voorzitter:Antonet Huibers Aanspreekpunt Jeugd: Susan v d Elzen Ingrid Logtens Hilde Timmers Aanspreekpunt senioren: Danielle v Sleeuwen Hoofdtrainer: Erik v Veghel Teamcöordinator: Elise v Sleeuwen teamcoördinator@korfbalclub-jes.nl Coach voor coach: Sandrina v Oort Corine v Delst Sponsorcommissie: Dorry Janssen Stefanie v Alphen sponsoring@korfbalclub-jes.nl - Kantine: Bevoorrading:Marieke Manders Indeling: Sigrid v Deursen scheidsrechterscommissie Wendy v d broek Judith Versteden scheidsrechterscom@korfbalclub-jes.nl - Korfbalmaterialen: Het is ook mogelijk om via de vereniging korfbalmaterialen te bestellen om thuis te kunnen oefenen. Dit kan voor 10 november en voor 10 april worden doorgegeven bij: Agnes Vogels waarna zij ze kan bestellen.

3 J A R I G I N Juli Augustus 08 Maud v Eert 10 Anne v d Rijt 10 Marly Jacobs 13 Tini v Wiechen 12 Ria Kranenbroek 14 Mara Logtens 21 Luus v d Ven 14 Pleun v d Wijst 22 Lotte Bevers 22 Noor Jagers 23 Anne v d Heuvel 24 Eline v d Bosch 25 Lisa v eerdt 25 Pleun v Melis 26 Stefhanie v Alphen 26 Anita v d Laar 28 Dianne v Lankvelt 28 Gina v Rijsewijk 28 Weronika Ziarek 31 Kim v d Laar 29 Carla v d Horst Hartelijk gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag

4 Korfbal-clinic Eeen paar weken geleden hebben de kinderen van Kindcentrum Cornelius (wederom) kennis gemaakt met het korfballen. In zon en regen hebben ze geprobeerd de bal in de korf te leggen. We hopen natuurlijk dat we ze nog vaak mogen ontvangen op t Venster. Is het niet om zelf een wedstijd te spelen, dan om klasgenootjes aan te moedigen. Wij vonden het in ieder geval superleuk om zoveel enthousiaste kinderen te zien korfballen.

5 Agnes de Koning van Dooren 40 jaar lid Korfbalvereniging JES Als klein meisje, Agnes was 4 of 5 jaar oud, kwam ze korfballen bij JES. Ze doorstond alle jeugdteams om op 15-jarige leeftijd bij de A junioren terecht te komen. Op een gegeven moment mocht Agnes op zondag mee met JES 1, al zat ze liever op de reservebank, dan dat ze in mocht vallen. Uiteindelijk werd Agnes een van de dragende speelsters van JES 1 met als specialisme de strafworpen en vrije worpen. Als tegenstander had je het zwaar tegen Agnes, want je kreeg altijd doelpunten om je oren, omdat Agnes ook beschikt over een mooi schot van afstand. Hoogtepunten uit Agnes haar korfbalcarriere zijn: Het Nederlands Kampioenschap Dameskorfbal in 1996 en 1998 Sportvrouw van het jaar gemeente Boekel in 2005 en 2008 Award voor beste aanvalster Hoofdklasse in 2008 Het jaar 2008 was ook het jaar dat Agnes afscheid nam van het eerste team om met haar teamgenoten van 'vroeger' in het midweekteam te gaan spelen. Als vrijwilligster schreef Agnes wedstrijdverslagen voor het Gemerts Nieuwblad en het voorwoord voor het clubblad van Nu zorgt ze ervoor dat alle teams een mooie teamfoto hebben. Agnes, bedankt voor de 40 mooie jaren en we hopen nog een aantal jaren van je te mogen genieten op en naast het veld!

6 Ouder&kind toernooi Zondag 28 mei hebben we weer een leuke editie van het ouder&kind toernooi gehad. Terwijl JES 1 en JES 2 de laatste wedstrijd van het seizoen speelde, verzamelden de ouders en kinderen zich bij de club, lekker in de zon. Het zonnetje scheen volop. Alle kinderen en ouders hebben een leuke, warme en sportieve dag gehad. Aan het eind van het toernooi heeft iedereen nog kunnen genieten van het mooie weer onder het genot van een frietje en een snack. Bedankt allemaal voor weer een leuk ouder&kind toernooi. STRAFWORP KAMPIOENEN van OUDER&KIND TOERNOOI. A1 Britt v d Wetering C1 Mendy Lodewikus D1 Feij Jagers D2 Noor Jagers E1 Pien v d Ven F1 Rive d Bruin Kangoeroe Lynn v d Zanden Ouders Henri Logtens

7 Seizoensafsluiting

8 Vrijwilliger aan het woord Naam: Evelien van den Heuvel van Sleeuwen Leeftijd: 30 jaar Hoelang vrijwilliger: 15 jaar Hoe ben je bij jes gekomen: Met korfballende tantes, nichtjes en moeder als meisje van 6 jaar. Wat doe je voor de club: Naast jarenlang speelster, trainster/coach en commissielid van o.a. Kamp te zijn geweest ben ik sinds 2010 bestuurslid en coordinator van de activiteitencommissie, ik regel het Indoor Sportspektakel voor de B- en C-jeugd en ik zit in de worstenbroodjescommissie. Verder schrijf ik het voorwoord voor de nieuwsbrief en heb ik stukjes voor de flyer geschreven. Hoeveel uur steek je in het vrijwilligerswerk per maand: Dat wisselt. De ene maand is drukker dan de andere maand. Gemiddeld een uur of 10? Wat is je motivatie om dit te doen: Een vereniging zonder vrijwilligers bestaat niet. De club draait grotendeels om de vrijwilligers. Het is mooi om te zien als je aankomt bij het clubgebouw en de bedrijvigheid ziet, maar dat betekent ook dat er 'achter de schermen' mensen hard aan het werk zijn of zijn geweest, die dat mede mogelijk hebben gemaakt. Wat houd het vrijwilligerswerk in: Met de worstenbroodjescommissie hebben we zo'n twee keer een vergadering om alles voor te bereiden. We verdelen de taken en houden contact of alles geregeld is. Op de dag zelf houdt de activiteit ongeveer een ochtend in beslag. Als coordinator van de activiteitencommissie ben ik het aanspreekpunt voor de verschillende commissies. In principe regelt elke commissie haar eigen activiteit, maar mochten er vragen zijn, kunnen ze bij mij terecht. Het jaarlijkse Indoor Sportspektakel voor de B- en C-jeugd hoort ook bij de coordinator. Dat houdt in: de teams aanschrijven, zodat leden zich op kunnen geven. Bij genoeg animo: teams inschrijven, begeleiding regelen, vervoer regelen, zorgen dat elk team de juiste informatie ontvangt en de financien. Met het bestuur hebben we een keer in de maand vergadering en daar komen altijd wel actiepunten uit voort die geregeld moeten worden, o.a. Het voorwoord voor de nieuwsbrief wat maandelijks terugkomt. Echter ga ik nu het stokje van coordinator doorgeven aan Lotte Bevers! Ik heb het jarenlang met veel plezier gedaan en wens Lotte veel succes! Wat vind je leuk aan het vrijwilligerswerk: Het leukste is toch wel het contact met anderen. Je komt in contact met andere vrijwilligers, maar ook leden en ouders en dat maakt het leuk.

9 Judith stopt met korfballen en kreeg een cadeau aangeboden door senioren 1.

10 Midweek kampioen

11 Koppelschieten 2017 Wat hebben we het WEER getroffen!!! Met het evenement "Koppelschieten" van korfbalvereniging JES, hebben we het opnieuw getroffen. Geweldig WEER om recreatief bezig te zijn. Prima WEER om gezellig met elkaar in contact te komen. Lekker WEER om je sportief te laten zien. Prettig WEER om te horen wie er nog meer een prijs heeft gewonnen. Heerlijk WEER om ook later op de avond nog fijn buiten te kunnen zijn. Fantastisch WEER in korfbalvereniging JES opnieuw in de kijker te zetten. Hiervoor willen we alle deelnemers bedanken voor hun sportieve inzet. Hiervoor willen we alle aanwezigen bedanken voor hun gezelligheid. Hiervoor willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun medewerking. Hiervoor willen we de sponsoren van de loterij van Jes bedanken voor hun bijdrage. Hiervoor willen we de Rabobank bedanken voor de bijdrage aan de loterij ter ondersteuning van het evenement Koppelschieten. Voor volgend jaar hopen we op net zo'n bijdrage, medewerking en deelname aan dit evenement. Als er een evenement is dat voor een heel grote groep bereikbaar en toegankelijk is, dan is dit het Koppelschieten. Voor iedere buurt, overig of JESkoppel is het een gemiste kans, om hieraan niet deel te nemen. Nu nog niet deel genomen? Ontloop volgend jaar deze kans niet!!!! Volgend jaar zal het Koppelschieten in Venhorst plaatsvinden op.16 Juni Namens koppelschietcommissie van JES.

12 Koppelschieten 2017 Buurten 3e Gerda en Jan v Sleeuwen Plan Noord 2e Maria en Bert v Sleeuwen De Zonnedauw 1e Sonja v d Horst - Rudi Janssen De Peelhorst overige koppels: 3e Danielle Wolfs -Peter v Deursen 2e Paul v Lankveld - Tom Leenders 1e Tom v d Boogaard - Rens v Sleeuwen. Jesleden: 3e Kim Hoevenaars - Debbie Janssen 2e Miranda v Duijnhoven - Erwin v d Wijst 1e Hilde Timmers + Coen van Veghel.

13 Loterij J.E.S. Prijzenlijst Datum: zaterdag 17 Juni 2017 Hoofdprijzen Nr. Sponsor Prijs Lotnummer 1 De Brabantse Hoeve Overnachting voor personenen+beers en bites 2 Keurslager van Exel Boekel BBQ vleespakket voor personen 3 Mark Janssen Hovenier Tuinwerkzaamheden t.w.v ,00 4 Korfbalvereniging JES VVV bon t.w.v 25, Overige prijzen Sponsor Prijs Lotnummer Karin v Sleeuwen Bloemen en meer Cadeaupakket 1740 Readshop Boekel Boek en een knuffel 1322 Electro World Wim v d Broek 2x muziek 1143 oordopjes,zaklamp,speelkaart en Bakker v d Ven Cadeaubon voor 1289 slagroomtaart Kapsalon N Stijl Goodiebag en cadeaubon 1456 Schoonheidssalon Moniek Tielemans Cadeaubon 0948 Pedicure Nelly Bijvelds Goodiebag 0324 De Verleiding Strippenkaart 0614 Van Rijbroek Sport en Mode Tas met spullen 0169 Meel & meer Cadeaupakket 1461 Porte de Provance Cadeaubon 0364 Plein 31 Cadeaubon 1604 Mobiel Sanitair Verhuur Venhorst Kortingsbon 1370 Juwelier v d Ven Verrassing 1195 Imke s beauty and feet Cadeaubon 1596 Neeltje v d Ven cadeaubon 0127 Typfouten onder voorbehoud. De prijzen worden thuis bezorgd. Alle sponsoren bedankt voor de geschonken prijzen.

14 Kamp 2017 Het korfbalseizoen zit er weer op! Met een mooie afsluiting van het maffia kamp op juni. Het was een grote opkomst met 42 kinders, maar o wat was het leuk om jullie zien te genieten!!! Op vrijdag avond hebben jullie laten zien dat jullie kunnen dansen, zingen, samenwerken en erg slim zijn. Alle ingrediënten voor de pizza's zijn terug gevonden door jullie. Zaterdag om 8.30 uur na een korte nachtrust hebben jullie laten zien dat jullie ook s ochtends grote meiden zijn! Na de code van de schatkist gekraakt te hebben. Hebben we in de middag nog wat andere leuke spellen gedaan, waar je goed bij moest samenwerken. Zaterdagavond hebben jullie dit bewezen, het recept van Dr. Oetker was erg snel terug gevonden in het bos. Dr. Oetker is trots op jullie en wil jullie hier nogmaals voor bedanken. Ook wij als kamp commissie willen jullie bedanken voor de gezelligheid. Wij hebben er van genoten en hopen jullie volgend jaar weer terug te zien, met net zoveel enthousiasme & plezier! Meer foto s op

15

16 Hart voor JES H A R T V O O R J E S Hart voor JES Steun onze Club! Het doel van het Hart voor JES is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten voor JES te kunnen realiseren. Omdat we al vaak een beroep doen op het warme hart van de Venhorstse ondernemers, doen we een beroep op jou. Leden van JES, teams, families, ouders, opa s/oma s en vrienden(groepen). Voor 25,00 per jaar draag jij korfbalclub JES een warm hart toe. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere harten te sponsoren. In het clubgebouw hangt een groot bord. Hierop komt jouw naam dan ook te hangen als je ons sponsort. Voor meer informatie ga naar of neem contact op met Marieke Verbruggen telnr: Opgeven kan ook via de website of via opgave formulier in clubgebouw van JES. Namens de commissie Hart voor JES

17 Shirtsponsors SHIRTSPONSORS Senioren 1 : Unlimited Colours/Gerry Timmers Elektrische heftrucks Senioren 2 : Bakker v d Ven Midweek: Van de Zanden verhuur Junioren A : Van Rijbroek Aspiranten C : Assurantie&Financiering v Boxtel Regiobank Pupillen D 1 : Distri Culinair Pupillen D 2 : Maza Pupillen E : De Wit zonwering Pupillen F (Welpen) : Andusta

18 K O R F B A L V E R E N I G I N G J. E. S. CLUBGEBOUW t VENSTER Voskuilenweg 2a 5428GT Venhorst Tel: vereniging Website = korfbalclub-jes.nl Jes.venhorst@knkv.nl De J.E.S Nieuwsbrief is een gratis uitgave van korfbalvereniging J.E.S. en wordt tijdens het korfbalseizoen maandelijks verspreid. J.E.S nieuws en correspondentie betreffende de inhoud van de Nieuwsbrief kunnen worden gestuurd naar ria.kranenbroek@korfbalclub-jes.nl Kopij voor de Nieuwsbrief graag aanleveren voor 24 september Redactie Nieuwsbrief :vacature, Ria Kranenbroek. Met dank aan iedereen die kopy aanleverde. Eindredactie: Ria Kranenbroek Overname van materiaal uit de Nieuwsbrief is toegestaan mits met duidelijke bronvermelding

Sinterklaas De sinterklaasavond wordt gehouden op donderdag 30 november in De Horst. Surprise De surprise wordt gehouden op zaterdag 25 november.

Sinterklaas De sinterklaasavond wordt gehouden op donderdag 30 november in De Horst. Surprise De surprise wordt gehouden op zaterdag 25 november. N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 7 N I E U W S B R I E F 9 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Sponsoring shirts kangoeroeklup Rabo clubkas campagne Hart voor JES shirtsponsoren Teams

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy. Lees verder op pagina 3 N I E U W S V A N U I T J E S. 1. nieuws vanuit JES. Wegwijs JARIG IN.

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy. Lees verder op pagina 3 N I E U W S V A N U I T J E S. 1. nieuws vanuit JES. Wegwijs JARIG IN. N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 6 F E B R U A R I 2 0 1 6 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Pupil van de week N I E U W S V A N U I T J E S Je bent een kei Eind januari is er voor

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. 1. nieuws vanuit JES. Wegwijs JARIG IN. JES 60 jaar. Schema vrijwilligers 60 jaar

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. 1. nieuws vanuit JES. Wegwijs JARIG IN. JES 60 jaar. Schema vrijwilligers 60 jaar N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 9 N I E U W S B R I E F 3 IN DIT N I E U W S V A N U I T J E S NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN JES 60 jaar Schema vrijwilligers 60 jaar pupil van de week

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Hoi allemaal,

IN DIT NUMMER. Hoi allemaal, N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 8 N I E U W S B R I E F 1 0 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Surprise Pupil van de week kaartje Teams shirtsponsoren Hart voor JES Inleveren Kopy

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Hoi allemaal,

IN DIT NUMMER. Hoi allemaal, N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 8 N I E U W S B R I E F 8 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN In memoriam statiegeldactie Teams shirtsponsoren Hart voor JES Inleveren Kopy AGENDA

Nadere informatie

En in Gemerts nieuwsblad.

En in Gemerts nieuwsblad. N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 9 N I E U W S B R I E F 2 IN DIT N I E U W S V A N U I T J E S NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN JES 60 jaar pupil van de week Jes 1 Kampioen Teams shirtsponsoren

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 5 D E C E M B E R 2 0 1 5 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Pupil van de week Pupil van de week Sporten met griep Surprise Kangoeroeklup Hart voor

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Hoi allemaal,

IN DIT NUMMER. Hoi allemaal, N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 8 N I E U W S B R I E F 9 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Rabobank clubkas 60 jaar JES prinsenpaar Pietentraining Teams shirtsponsoren Hart voor

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Hallo allemaal,

IN DIT NUMMER. Hallo allemaal, N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 8 N I E U W S B R I E F 1 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Pupil van de week Finales Dames kangoeroeklup Hart voor JES shirtsponsoren Teams Inleveren

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Hallo allemaal,

IN DIT NUMMER. Hallo allemaal, N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 6 O K T O B E R 2 0 1 6 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Even voorstellen Vrijwilliger aan het woord Scheidsrechter Pupil Maartje Hart voor JES

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. 1. nieuws vanuit JES. Wegwijs JARIG IN. Gevonden voorwerpen. Vrijwilliger aan het woord

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. 1. nieuws vanuit JES. Wegwijs JARIG IN. Gevonden voorwerpen. Vrijwilliger aan het woord N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 6 M A A R T 2 0 1 6 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Gevonden voorwerpen Vrijwilliger aan het woord schoonmaakploeg Hart voor JES shirtsponsoren

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Hallo allemaal,

IN DIT NUMMER. Hallo allemaal, N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 8 N I E U W S B R I E F 2 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Pupil van de week JES prinses kangoeroeklup Hart voor JES Korfbalmasterz Shake! Finales

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. Hallo allemaal,

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. Hallo allemaal, N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 8 N I E U W S B R I E F 3 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Pupil van de week B1 Kampioen E1 Kampioen kangoeroeklup Statiegeld aktie Korfbalmasterz

Nadere informatie

Geboren Djem zoon van Evelien en Remi van de Heuvel Zusje van Day. Hartelijk gefeliciteerd.

Geboren Djem zoon van Evelien en Remi van de Heuvel Zusje van Day. Hartelijk gefeliciteerd. N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 6 N O V E M B E R 2 0 1 6 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Coach de coach Stichting Leergeld Vrijwilliger aan het woord Raboclubkas Pupil Pien Hart

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. Hallo allemaal,

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. Hallo allemaal, N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 8 N I E U W S B R I E F 5 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Jubilaris Kampioen Ouder&kind Afscheid trainer seizoensafsluiting Afscheid Theo kangoeroeklup

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. 1. nieuws vanuit JES. Wegwijs JARIG IN. leergeld. Vrijwilliger aan het woord

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. 1. nieuws vanuit JES. Wegwijs JARIG IN. leergeld. Vrijwilliger aan het woord N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 7 N I E U W S B R I E F 2 IN DIT N I E U W S V A N U I T J E S NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN leergeld Vrijwilliger aan het woord scheidsrechterscommi

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Hallo allemaal,

IN DIT NUMMER. Hallo allemaal, N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 7 N I E U W S B R I E F 8 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN kampioenen Pupil van de week kangoeroeklup Vrijwilliger aan het woord Tennis velden worstenbroodactie

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Hallo allemaal,

IN DIT NUMMER. Hallo allemaal, N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 8 N I E U W S B R I E F 4 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Koppelschieten Ouder&kind Korfbal veldfinale kangoeroeklup Statiegeld aktie Dames beker

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. Hallo allemaal,

IN DIT NUMMER. Inleveren Kopy N I E U W S V A N U I T J E S. Hallo allemaal, N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 7 N I E U W S B R I E F 1 IN DIT N I E U W S V A N U I T J E S NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs JARIG IN Scheidsrechtercom. Finale dameskorfbal Vrijwilliger aan

Nadere informatie

COMMISSIES SEIZOEN 2017/2018

COMMISSIES SEIZOEN 2017/2018 COMMISSIES SEIZOEN 2017/2018 Bestuur Technische Commissie Organisatorische zaken m.b.t. wedstrijden / arbitrage / teamindeling Voorzitter : vacature Secretaris /Notulist : Sandra Verbruggen Bo v/d Bosch

Nadere informatie

Teamouder. - Zorgt voor een goede communicatie tussen ouder/kind/leidster/trainer. Ga regelmatig in gesprek met elkaar (korte lijn houden).

Teamouder. - Zorgt voor een goede communicatie tussen ouder/kind/leidster/trainer. Ga regelmatig in gesprek met elkaar (korte lijn houden). TAKEN: - Zorgt voor een goede communicatie tussen ouder/kind/leidster/trainer. Ga regelmatig in gesprek met elkaar (korte lijn houden). Ben en blijf open tegen elkaar. Respecteer ieders mening. - Probeert

Nadere informatie

Teamouder. - Zorgt voor een goede communicatie tussen ouder/kind/leidster/trainer. Ga regelmatig in gesprek met elkaar (korte lijn houden).

Teamouder. - Zorgt voor een goede communicatie tussen ouder/kind/leidster/trainer. Ga regelmatig in gesprek met elkaar (korte lijn houden). TAKEN: - Zorgt voor een goede communicatie tussen ouder/kind/leidster/trainer. Ga regelmatig in gesprek met elkaar (korte lijn houden). Ben en blijf open tegen elkaar. Respecteer ieders mening. - Probeert

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 5 O K T O B E R 2014 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES Wegwijs Hart voor JES Geef de pen door Sponsoring RABObank Aanpassen in com-boek Jarig in.. contibutie Vervoer

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F J A A R G A N G 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 IN DIT NUMMER 1. nieuws vanuit JES 2. Wegwijs 3. Bericht scheidsrechters commissie 3 handleiding scheidsrechter 4. Geef de pen 5.Pupil van

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03.

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03. Date Clubblad april 2015 2 Inhoudsopgave 01. Voorzijde 02. Advertentiepagina 03. Inhoudsopgave Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar redactie@oeckorfbal.nl! 04. Advertentiepagina 05. OEC E1 zaalkampioen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2017

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2017 ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 1-2016/2017 VOORWOORD Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Iedereen is weer hard aan het trainen en de eerste wedstrijden zijn al geweest. We willen natuurlijk dit jaar

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Website Maaskanters:

Website Maaskanters: BELANGRIJKE ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS TE WELL Clubgebouw Maaijenstraat 9, Well Telefoon: 073-5994337 Secretariaat E-mail: secretariaat@maaskanters.nl Penningmeester Geertrude

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen

2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen Jaargang 8 Nummer 1 Zoetermeer, 4 januari 2018 Contact: squeeze@birds-zoetermeer.nl 2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen Na een mooi en succesvol seizoen in 2017 wenst de redactie alle lezers van de

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 24 maart 2015

Notulen jaarvergadering 24 maart 2015 30 aanwezigen Notulen jaarvergadering 24 maart 2015 1. Opening Mark opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Mededeling vooraf -> Het financieel verslag dat verzorgt wordt door Miranda zal

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 27-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 8 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 Inhoudsopgave Introductie KV Vitesse 3 Bordsponsoring Veld 5 Bordsponsoring Veld & Zaal 6 Bordsponsoring scorebord Veld 7 Korfsponsoring Veld & Zaal 8 Shirtsponsoring

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen:

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen: Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: Zaterdag 14 mei heeft de C-jeugd van Conventus 03 het kampioenschap behaald. In de laatste wedstrijd moest het gaan gebeuren, een gelijkspel zou voldoende

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje van Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. Omdat er nog geen sport werd beoefend in Harich, koos men voor de gemengde sport

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Update werkgroepen ALV

Update werkgroepen ALV Nieuwsbrief 4 April 2017 In dit nummer: Update werkgroepen ALV Verslag Van Mun Advies Open toernooi 2017 Clubkampioenschappen TOZ van 10 juni t/m 17 jui 2017 Inschrijven voor de Najaarscompetitie 2017

Nadere informatie

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de laatste nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging van dit speelseizoen. Het seizoen hebben we afgesloten met een knal feest georganiseerd door onze heren 1 waar heel RIO bij aanwezig

Nadere informatie

OKC-toernooi. Programmaboekje. Jeugd en senioren. Zaterdag. 23 augustus 2014

OKC-toernooi. Programmaboekje. Jeugd en senioren. Zaterdag. 23 augustus 2014 OKC-toernooi Jeugd en senioren Programmaboekje Zaterdag 23 augustus 2014 Welkom op sportpark Oostenburg! Beste korfballer/korfbalster, Welkom bij alweer de derde editie van het OKC-toernooi! In 2012 is

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld!

Voorwoord. Heel veel plezier op het korfbalveld! 1 2 Voorwoord Korfbal is een teamsport. In het korfbal sta je er niet alleen voor. Vanaf nu speel je in een team. Vaak eerst eenvakskorfbal en daarna tweevakskorfbal. Teamsport betekent: je samen inzetten,

Nadere informatie

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 09 juni 2018 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 48e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

NEEM JIJ OOK IEMAND MEE NAAR DE TRAINING VAN DONDERDAG 7 MAART? HET IS DAN DE WEEK VAN HET SPORTPLEZIER.

NEEM JIJ OOK IEMAND MEE NAAR DE TRAINING VAN DONDERDAG 7 MAART? HET IS DAN DE WEEK VAN HET SPORTPLEZIER. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 03-03-2019 Uitslagen afgelopen 2 weken 2 maart Fiks 5 - Nikantes 4 25-5 23 feb Eureka C1 - Nikantes C1 5-3 23 feb KCR 8 - Nikantes 3 20-25 Wedstrijden zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER VAN DE VOORZITTER VINCENT Het seizoen is ruim twee maanden gevorderd, de competitiespelers hebben hun vijfde wedstrijd achter de rug, in de herfstvakantie is het pannenkoekentoernooi

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Nieuwsbrief Jaargang: 3, Nr. 20-2 Mei 2014 De Nieuwsbrief verschijnt elke 2 weken en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie spelen en ouders van jeugdleden. Wil je deze Nieuwsbrief ook ontvangen

Nadere informatie

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 6 juni 2015 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 45e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier!

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : tips en aandachtspunten voor sluiting kantine belangrijke en noodzakelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 27-01-2019 Uitslagen zaterdag 27-01-2019 Twist E2 - Nikantes E1 12-3 Avanti C2 - Nikantes C1 13-7 Korbatjo G1 - Nikantes G1 6-0 Avanti B4 - Nikantes B1 5-9

Nadere informatie

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag Het Pupillenkamp, wat is dat eigenlijk? Het Pupillenkamp is al jaren het leukste weekend van het jaar. Ook dit jaar organiseren we het kamp, het wordt gehouden op 21,22 en 23 juni voor het eerst is dat

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een oproep voor een penningmeester, de nieuwe trainer die zich voorstelt, nieuws van de

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 21 www.hcliempde.nl Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Hockeyclinic op zaterdag 3 maart 2012

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

COURANT. Seizoensopening

COURANT. Seizoensopening COURANT September 2018 Beste Klimoppers, Jaargang 6, nummer 1 Kalender 22-09 Kangoeroe training 24-09 Jaarvergadering 06-10 20-10 21-10 Kangoeroe training Kangoeroe training KlimOpen darttoernooi Pong

Nadere informatie

1. Waar staat Midlandia voor?

1. Waar staat Midlandia voor? Sponsoring Deze map geeft informatie over de sponsormogelijkheden van korfbalvereniging Midlandia. Midlandia is op zoek naar sponsoren die zich kunnen identificeren met onze visie en onze activiteiten

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

22 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

22 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 22 juni 2019 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 49e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het jaarlijkse evenement

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT!

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT! 30 juni 2017 nr. 8 BEDANKT! Over één week is het zomervakantie. Achter ons ligt een schooljaar waarin weer veel gebeurd is. De inzet van de leerlingen en collega s was groot. Met passie, aandacht, zorg

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie