Israël. Van 31 oktober tot 8 november 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Israël. Van 31 oktober tot 8 november 2017"

Transcriptie

1 Israël Van 31 oktober tot 8 november 2017 Israël speelt al duizenden jaren een enorme rol in de wereldgeschiedenis. Van Koning David, het beloofde land voor de Joden, de bezetting door de Romeinen en de bakermat van het Christendom. In deze 9-daagse cultureel-historische rondreis bezoeken we de belangrijkste hoogtepunten van het Heilig Land. Een bezoek aan Israël is een ervaring die niemand onbewogen laat. Reisbeschrijving Dag 1 (31/10) : Brussel Tel Aviv (A) 12h15 Vertrek van de El AL vlucht met de bestemming Tel Aviv. 17h15 Aankomst in Tel Aviv. Ontvangst op de luchthaven en transfer naar het hotel in Tel Aviv. Diner en overnachting in het Hotel Grand Beach **** Dag 2 (1/11) : Césarea - Haïfa Acre (O A)

2 Vertrek naar Cesarea, tijdens de Romeinse overheersing de hoofdstad van het Heilig Land. Bezoek aan de aquaduct, de Romeinse standbeelden en het amfitheater welke helemaal in zijn originele staat werd hersteld en waar geregeld concerten georganiseerd worden. Onze reis vervolgt noordwaarts langs de haven Haïfa en de berg Carmel voor een panoramisch uitzicht op de stad en de baai. We brengen een bezoek aan de tuinen en het mausoleum van Bahai. Vrije lunch in het druzendorp Daliat El Carmal. We rijden door aan Akko (Acre) en bezoeken de onderaardse stad van de kruisvaarders. Wandeling door de oude stad, langs de oosterse markt, de moskee en de oude haven. Transfer naar Iberias. Avondmaal en overnachting in Hotel Golan Tiberias**** Dag 3 (2/11) : Het Meer van Galilea (O M A) Vertrek voor een boottocht op het meer van Galilea. Daarna bezoek aan Cafernaum, de oude synagoge uit de periode van de Tweede Tempel, en aan het huis van Sint-Pieter. Verder door naar Tabgha, waar het mirakel van de vermenigvuldiging van de broden en de vissen plaatsgreep. Bezoek aan kibboets. Kibboetsen zijn collectieve landbouwnederzettingen in Israël, een kleine gemeenschap waar in industrie en landbouw samengaan. We gebruiken het middagmaal in de kibboets. In de namiddag bezoeken we een wijndomein op het Golan Plateau. Terugkeer naar Tiberias.

3 Avondmaal en overnachting in Hotel Golan Tiberias **** Dag 4 (3/11) : Nazareth Vallei van de Jordaan Jeruzalem (O A) Rit naar de top van de Berg der Zaligheden, waar Christus verschillende preken hield. Verder naar Yardenit en de archeologische site van Beit Shean. Bezoek aan de opgravingssite van een oude Romeinse stad die in de 8ste eeuw door een aardbeving werd verwoest. De Paladiusstraat, een Romeinse weg geflankeerd door colonnades waaraan talrijke winkels met marmeren gevels lagen, en de ruïnes van het amfitheater behoren waarschijnlijk tot de best bewaarde in het Midden- Oosten. Mocht het paradijs in Israël liggen, dan zou Beit Shean de toegangspoort zijn. We vervolgen de reis naar Nazareth via Kanaän waar Jezus op een trouwfeest zijn eerste mirakel verrichtte. Aankomst in Nazareth en bezoek aan de Basiliek van de Aankondiging, gebouwd op de plaats waar de engel Gabriël aan Maria verscheen. We bezoeken tevens de waterput van Maria en het atelier van de timmerman Jozef. De reis gaat verder naar Megiddo, waar de archeologische opgravingen 20 niveaus van bewoning hebben blootgelegd. We zijn op de plaats van de slag van Armageddon en het oude kruispunt dat de verbinding vormt met Egypte in het zuiden en Syrië in het noorden.

4 We vervolgen de reis naar Jeruzalem. Avondmaal en overnachting in Hotel Grand Court**** Dag 5 (4/11) : Jeruzalem (oude stad) (O A) Ontbijt in het hotel De dag begint met een bezoek aan de Olijfberg, waar volgens de overlevering nog 8 bomen zouden dateren uit de tijd van Jezus. Daar genieten we van het zicht op de dichtbevolkte en ommuurde stad Jeruzalem. Verder naar de Tuin van Gethsemane, waar Jezus met de apostelen kwam bidden de nacht voor zijn kruisiging. Vervolgens brengen we een bezoek aan de Kerk van alle Volken, zo genoemd omdat de bouw ervan werd gefinancierd door verschillende landen. We bezichtigen er de prachtige mozaïeken. Deze Basilica Agoniae Domini of de Kerk van de Doodsangst is een 20 ste -eeuwse Roomse Katholieke kerk en wordt beheerd door de franciscanen. Bezoek aan de oude stad Jérusalem, met de Westelijk Muur of Klaagmuur. Dit is de heiligste plaats voor de Joden en symboliseert het eeuwenlang verlangen naar een eigen staat waarin het geloof aan hun God centraal staat. Verder naar de Tempelberg met de Rotskoepel Moskee. (inkomgelden voor de moskeeën niet inbegrepen). Wandeling langs de Via Dolorosa (de Kruisweg ) en bezoek aan de kerk van het Heilig Graf en de Dormitio Mariae Kerk (De Slaap van Maria). Deze kerk is een oriëntatiepunt in de stad en is de plaats waar Maria gestorven is of in een eeuwige slaap viel. Bezoek aan Cardo en aan de bazar alvorens terug te keren naar het hotel. Cardo was in de Byzantijnse tijd het centrum van het economische leven in Jeruzalem.

5 s Avons klank- en lichtspektakel aan de toren van David. Avondmaal en overnachting in Hotel Grand Court**** Dag 6 (5/11): Jeruzalem en Bethlehem (O A) Bezoek aan het Israël Museum waarin zich twee toppers bevinden: het schrijn met het boek dat de Dode Zee rollen bevat en een maquette van Jeruzalem uit de tijd van Christus. Verder naar het Yad Vashem waar de holocaust slachtoffers worden herdacht, maar ook de heldenmoed van vele helden uit talloze landen die hun leven waagden om Joden te redden van de Nazi-terreur.

6 Bezoek aan de Geboortekerk die gebouwd werd op de grot waar Jezus werd geboren en aan de Kribbe. Terugkeer naar Jeruzalem. Avondmaal en overnachting in het Hotel Grand Court (****). Dag 7 (6/11) : Jeruzalem (O A) Vandaag verkennen we het nieuwe stadsdeel van Jeruzalem. We brengen een geleid bezoek aan de Knesset, het Israëlisch Parlement, en aan het hooggerechtshof. In de namiddag gaat het verder naar Ein Karem waar Johannes de Doper werd geboren. Hier bij de bron van het dorp ontmoette hij Maria Elizabeth. Maria dronk er van de bron, en het water wordt nu nog als heilig beschouwd. Avondmaal en overnachting in het Hotel Grand Court (****). Dag 8 (7/11): Massada Dode Zee Qumran (O A) Ontbijt in het hotel Vertrek naar Jericho en bezoek aan de oudste continu bewoonde stad ter wereld. Afdaling naar de woestijn van Judea tot aan de oever van de Dode Zee, het laagste punt op aarde (390 meter onder zeeniveau). Vervolgens brengen we een bezoek aan het spectaculaire fort van Massada. Deze door Koning Herodes gebouwde rotsvesting biedt een schitterend uitzicht op de omgeving. Massada is het symbool van de Joodse weerstand tegen de Romeinse overheersing. Per kabellift gaan we naar de top en bewonderen de ruïnes van het paleis van Herodes en de Zelotengemeenschap. Als het weer het toelaat, mogelijkheid tot baden in de Dode Zee. Het water is hier zo zout dat je er zonder moeite in blijft drijven. De Dode Zee dankt haar naam aan het feit dat er geen leven in mogelijk is, omwille van het hoge zoutgehalte Verder naar Qumran en bezoek aan de vindplaats van de Dode Zee Rollen.

7 Terugkeer naar Jeruzalem. Avondmaal en overnachting in het Hotel Grand Court (****). Dag 9 (8/11): Jerusalem Tel Aviv Brussel (O) Vrije tijd tot aan het vertrek. Transfer naar de luchthaven van Tel Aviv 13u30 Vertrek van de El Al vlucht met bestemming Brussel 17h40 Aankomst in Brussel

8 Hotelkeuze Hotel Grand Beach Tel Aviv Het Grand Beach Hotel ligt op slechts 4 minuten wandelen van het strand en beschikt over goed uitgeruste kamers met gratis WiFi. Het biedt ook een traditioneel Israëlisch ontbijtbuffet en heeft een zwembad op het dak met een panoramisch uitzicht over Tel Aviv. Alle kamers zijn modern ingericht en zijn volledig gerenoveerd. Ook hebben ze airconditioning, een lcdtelevisie, een koelkastje en een kluisje. Het Grand Beach Hotel ligt in de buurt van de populairste stranden en strandrestaurants. Het is ook maar 10 minuten wandelen naar de jachthaven van Tel Aviv. In de buurt vindt u diverse cafés, winkels en parken. De Carmel-markt en het oude centrum van Jaffa liggen ook vlakbij. Hotel Golan Tiberias Het Golan Hotel ligt in het historische centrum van Tiberias. Het heeft een buitenzwembad en biedt een prachtig uitzicht over het meer en de Hermonberg. Het Meer van Tiberias bevindt zich op slechts 1,5 kilometer afstand. De kamers hebben airconditioning en een kabel-tv. Hotel Golan beschikt over een wellnesscentrum met een fitnessruimte en een sauna. U kunt massages en andere behandelingen boeken. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de hot tub.

9 Hotel Grand Court Jeruzalem Het Grand Court Hotel ligt op 10 minuten wandelen van het oude centrum van Jeruzalem, heeft een panoramisch zwembad op het dak, biedt gratis WiFi en beschikt over ruime kamers. De kamers en suites hebben airconditioning, een zithoek en een badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. Gasten kunnen hier genieten van een Israëlisch ontbijtbuffet met een verscheidenheid aan verse lekkernijen en drankjes. Het wordt geserveerd in de ruime eetkamer met uitzicht op de tuin. Joodse heilige plaatsen, levendige markten, winkels en restaurants bevinden zich op wandelafstand.

10 Praktische informatie Datum: van 31 oktober tot 8 november 2017 Prijs per persoon op basis van 2-persoonskamer: 2 295,00 euro Toeslag 1-persoonskamer: 595,00 euro INBEGREPEN in de prijs o Vluchten heen/terug met El Al o Luchthaventaksen o Alle overnachtingen met ontbijt in de vermelde hotels. o Alle transfers in Israël o Het programma zoals hierboven beschreven, inclusief alle inkomgelden zoals vermeld in het programma. o Alle avondmaaltijden o Middagmaal op dag 3 o Nederlandstalige reisleiding van vertrek tot aankomst o Lokale gidsen o Voorreisvergadering NIET INBEGREPEN in de prijs o Overige maaltijden, dranken bij de maaltijden o Persoonlijke uitgaven, fooien o Reis- en annuleringsverzekering

11 Deze reis wordt georganiseerd door Art of Travel Wilrijk, i.s.m. Astroreizen. Voor meer info of aanmelding contacteert u Werner Hamelinck werner.hamelinck@astroreizen.be (0)

Dag 3 Zondag 15 maart 2020 Rustdag in Jeruzalem Dag 4 Maandag 16 maart 2020 Klaagmuur Knesseth Yad Vashem Efratha

Dag 3 Zondag 15 maart 2020 Rustdag in Jeruzalem Dag 4 Maandag 16 maart 2020 Klaagmuur Knesseth Yad Vashem Efratha Dagprogramma gemeenterondreis Israël Speciaal vanuit de Hersteld Hervormde Kerk Veenendaal is deze unieke gemeenterondreis samengesteld die D.V. 13 maart 2020 zal aanvangen. Een prachtige reis waarbij

Nadere informatie

Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020

Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020 Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020 Vertrek april 2020 Dag 1 Maandag 27 april Vertrek van Amsterdam naar Ben Gurion, Israël. Onze Nederlandstalige gids staat op ons te wachten en vanaf

Nadere informatie

Belangrijk: U kunt zich tot uiterlijk 1 januari voor de reis opgeven (dit in verband met de koop van het aantal vliegtuigstoelen)

Belangrijk: U kunt zich tot uiterlijk 1 januari voor de reis opgeven (dit in verband met de koop van het aantal vliegtuigstoelen) Gemeentereis Israël Van DV 3 12 april 2018 zal er een gemeentereis naar Israël plaatsvinden. Deze staat onder leiding van dominee en mevrouw Donken. Op dinsdag 31 oktober vond een eerste bijeenkomst plaats

Nadere informatie

Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen WELKOM

Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen WELKOM Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen WELKOM op deze informatiebijeenkomst over uw 8-daagse rondreis door het Heilig Land Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen Programma Welkom Informatie

Nadere informatie

10-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR:

10-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: 10-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: REISPERIODE: en de Palestijnse gebieden DINSDAG 09 APRIL T/M DONDERDAG 18 APRIL 2013 Israël en de Palestijnse gebieden 10-daagse groepsrondreis Tijdens deze rondreis zullen

Nadere informatie

10-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR:

10-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: 10-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: en de Palestijnse gebieden REISPERIODE: DINSDAG 06 MEI T/M DONDERDAG 15 MEI 2014 Israël en de Palestijnse gebieden 10-daagse groepsrondreis Tijdens deze rondreis zullen we

Nadere informatie

Harel Israel. Harel Israel. Het Discipelenpad

Harel Israel. Harel Israel. Het Discipelenpad Het Discipelenpad Reisschema Data Heenreis: zondag, 12 april 2015 Retour: donderdag, 23 april 2015 Luchtvaartmaatschappij El Al Israel Airlines Vluchten Amsterdam Tel Aviv, 11.15 16.50 uur, vluchtnummer

Nadere informatie

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen In 2019 hoopt de Hervormde Gemeente Veen o.l.v. Nico van Vliet opnieuw een bijzondere reis door het Beloofde Land te maken. We beginnen in het noorden

Nadere informatie

Israël. sing in. zingen met Arjan Breukhoven en Gerwin van der Plaats. exclusieve zang reis. 4 t/m 11 maart zingen op de.

Israël. sing in. zingen met Arjan Breukhoven en Gerwin van der Plaats. exclusieve zang reis. 4 t/m 11 maart zingen op de. exclusieve zang reis 4 t/m 11 maart 2019 sing in zingen op de mooiste locaties excursies naar Bijbelse plaatsen zingen en Gerwin van der Plaats sing in ISRAëL - dit moet je gezien hebben In het voorjaar

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Jerusalem Today Reizen maakt Israëlreizen geweldig Confidence in travelling and touring to Israël

Jerusalem Today Reizen maakt Israëlreizen geweldig Confidence in travelling and touring to Israël Reisnr. 2016-09 9 mei 18 mei 2016 10 dagen Reisleider: Dick en Mary Wolbers Gidse: mrs. Danielle Waarom Israël, een fantastisch land Reizen met Today reizen is genieten van het beste van Israël. We verblijven

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT IN HET HEILIG LAND Spirituele leiding: E.P. Francis Goossens, sm Historisch-culturele gids: Daniel van Steenberghe

PELGRIMSTOCHT IN HET HEILIG LAND Spirituele leiding: E.P. Francis Goossens, sm Historisch-culturele gids: Daniel van Steenberghe ORDRE EQUESTRE DU SAINT-SEPULCRE DE JERUSALEM RIDDERORDE VAN HET HEILIG GRAF VAN JERUZALEM LIEUTENANCE DE BELGIQUE Parvis de la Basilique, 1 1083 Bruxelles LANDSCOMMANDERIJ BELGIË Basiliekvoorplein, 1

Nadere informatie

Israël/Palestina september Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt.

Israël/Palestina september Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt. Israël/Palestina 2019 7 16 september 2019 Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt. Zaterdag 7 september 2019 7.00 uur Iedereen aanwezig op de luchthaven

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Rondreis Israël 14 dagen

Rondreis Israël 14 dagen Fly & drive Rondreis Israël 14 dagen Deze klassieke rondreis neemt u mee naar langs verschillende culturele en historische plaatsen in Israël. Bezoek oude opgravingen en watersystemen, geniet van de natuur

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Unieke jubileum. Israël - reis. t.g.v. het 25 jarig bestaan van het DRENTS JEUGD ORKEST

Unieke jubileum. Israël - reis. t.g.v. het 25 jarig bestaan van het DRENTS JEUGD ORKEST Unieke jubileum Israël - reis t.g.v. het 25 jarig bestaan van het DRENTS JEUGD ORKEST In 2006 maakte het Drents Jeugd Orkest een succesvolle tournee naar Israël. Op uitnodiging van de Israëlische ambassadeur

Nadere informatie

een unieke 13 daagse Israëlreis

een unieke 13 daagse Israëlreis Burgtours organiseert in samenwerking met de CGO en het Deputaatschap voor Israël een unieke 13 daagse Israëlreis van 25 april tot en met 7 mei. Reisleiding: J.H. Mauritz en J.J. de Jong. Medewerking verlenen

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 12 / 0 5 21 / 0 5 / 2 0 2 0 Reis door het Israël van 12 / 0 5 21 / 0 5 / 2 0 2 0 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Tijdens deze reis nemen we u mee door de geschiedenis van Israël. Het land van de Bijbel.

Nadere informatie

Timaeus van Plato. Naar de bronnen. van de kosmologie. Seminarreis naar Athene en Naxos met Gerard Bodifee

Timaeus van Plato. Naar de bronnen. van de kosmologie. Seminarreis naar Athene en Naxos met Gerard Bodifee Timaeus van Plato Naar de bronnen van de kosmologie Seminarreis naar Athene en Naxos met Gerard Bodifee Vierentwintig eeuwen geleden schreef Plato zijn Timaeus, een uiteenzetting over het ontstaan van

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Israël/Palestina 2015 programma 7 16 september 2015

Israël/Palestina 2015 programma 7 16 september 2015 Israël/Palestina 2015 programma 7 16 september 2015 Maandag 7 september 2015 7.00 uur Iedereen aanwezig op de luchthaven. We spreken af in de vertrekhal, ter hoogte van de Starbucks. Iedereen voorziet

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

11-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR:

11-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: 11-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: REISPERIODE: en de Palestijnse gebieden MAANDAG 09 NOVEMBER T/M DONDERDAG 19 NOVEMBER 2015 Israël en de Palestijnse gebieden 11-daagse groepsrondreis Een bijzondere reis

Nadere informatie

CITYTRIP Madrid & Toledo

CITYTRIP Madrid & Toledo CITYTRIP Madrid & Toledo DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt op de heuvels van de centrale Spaanse Hoogvlakte. Het is de hoogstgelegen hoofdstad van Europa, met zo n drie

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE V LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels Airlines

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Inspiratie - reis. de navolging van Christus

Inspiratie - reis. de navolging van Christus Inspiratie - reis de navolging van Christus -in de voetsporen van Jezus- 10 daagse reis van 18 tot 27 oktober 2018 De Moderne Devotie is een kostbaar stuk religieus en cultureel erfgoed van Noord West

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Voorgoed verbonden met wie en waarom?

Voorgoed verbonden met wie en waarom? Voorgoed verbonden met wie en waarom? Studiereis naar Israël voor predikanten en theologisch geïnteresseerden Voorgoed verbonden. Met die titel legt de brochure van deputaten Kerk en Israël uit waarom

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN. 5-DAAGSE VLIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 PROGRAMMA

BB-GEPENSIONEERDEN. 5-DAAGSE VLIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE VLIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 PROGRAMMA 1 DAG 1 - Vrij 1/9 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels

Nadere informatie

Israelreis 2014 met ds. Willem Smouter

Israelreis 2014 met ds. Willem Smouter Israelreis 2014 met ds. Willem Smouter 31 maart tot 10 april 2014 Apeldoorn, september 2013 Met veel plezier kan ik de opzet bekend maken van de volgende reis. Het was een uitdaging om na 2012 een heel

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Ontdek Israël. Rondreis door het Bijbelse land Woensdag vrijdag

Ontdek Israël. Rondreis door het Bijbelse land Woensdag vrijdag Ontdek Israël Rondreis door het Bijbelse land Woensdag 19.04.2017 vrijdag 28.04.2017 Tijdens deze rondreis door het Bijbelse land, leert u de vele facetten van dit indrukwekkende land kennen. Het bezoek

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 9 - daagse jongerenreis T E L I S R A E LT R AV E L. N L Israël en de Palestijnse gebieden, een niet alledaagse vakantiebestemming met een turbulente geschiedenis, fantastische natuur en een kleurrijk

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Naam: ISRAEL IN HET Midden Oosten

Naam: ISRAEL IN HET Midden Oosten Naam: ISRAEL IN HET Midden Oosten Het land Israël is lang en smal. De lengte is 435 kilometer en de breedte is 110 kilometer. Israël grenst aan 4 landen: Libanon, Syrië, Jordanië en Egypte. Het land ligt

Nadere informatie

Diaconale werkvakantie. Periode: 31 juli 14 augustus 2019

Diaconale werkvakantie. Periode: 31 juli 14 augustus 2019 Diaconale werkvakantie Periode: 31 juli 14 augustus 2019 Kaart Midden-Oosten Israël ca. 22.000 Km2 Nederland ca. 41.000 km2 Start in Bethlehem. Helpen op het land bij de Tent of Nations (4 nachten - basis

Nadere informatie

Met het Shaare Zedek koor naar Israël Gaat u ook mee?

Met het Shaare Zedek koor naar Israël Gaat u ook mee? Met het Shaare Zedek koor naar Israël Gaat u ook mee? D.V. 28 april t/m 7 mei 2020 organiseert het Shaare Zedek Koor een 10-daagse jubileum reis naar het Bijbelse Israël Het belooft een prachtige en unieke

Nadere informatie

9-daagse rondreis Israël van 30 april t/m 8 mei 2018

9-daagse rondreis Israël van 30 april t/m 8 mei 2018 Zicht op Jeruzalem Via Dolorosa Waterval Ein Gedi 9-daagse rondreis Israël van 30 april t/m 8 mei 2018 Deze mooie rondreis door Israël voert ons naar de bekende Bijbelse plaatsen. We bezoeken onder andere

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

14 DAAGSE ISRAËLREIS 2019

14 DAAGSE ISRAËLREIS 2019 14 DAAGSE ISRAËLREIS 2019 PROGRAMMA 28/10 10/11 + STUDIEDAG VOORAF THEMA: LECH LECHA: GA, VOOR U. Langs deze bergen (in de verte) kwam Abram het Land binnen Vooraf: Studiedag over het thema Lech Lecha,

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen.

10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen. 10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen. ( 50,00 korting bij boeken voor 01 februari 2010!) Dag 1. Zaterdag

Nadere informatie

Poollichtreis naar Lapland

Poollichtreis naar Lapland Poollichtreis naar Lapland 8 tot 12 februari 2016 Na de zeer geslaagde poollichtreis naar Rovaniemi keren we in 2016 terug naar Lapland. De bestemming is deze keer Luosto. Luosto ligt zo n 110 km van Rovaniemi,

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

Harel Israel. Westerkerk Veenendaal. Israël & Jordanië

Harel Israel. Westerkerk Veenendaal. Israël & Jordanië Westerkerk Veenendaal Israël & Jordanië Reisschema Data Heenreis: maandag, 25 april 2016 Retour: donderdag, 5 mei 2016 Luchtvaartmaatschappij El Al Israel Airlines* Vluchten Amsterdam Tel Aviv, 11.15 16.50

Nadere informatie

Welkom. Leuven, 28 april 2019

Welkom. Leuven, 28 april 2019 Welkom Leuven, 28 april 2019 Welkom voor dé reis van je leven! Programma deze namiddag Kennismaking Rondleiding in het beloofde land Door de ogen van Raf en Jochen Reisprogramma 2019 Informatie George

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

MAROKKO FOR KIDS 2016

MAROKKO FOR KIDS 2016 MAROKKO FOR KIDS 2016 8 daagse rondreis doorheen Zuid Marokko per 4 4 met privé chauffeur. E-mail: info@tierra.be Website: www.tierra.be Pagina: 1/5 REISBESCHRIJVING Dag 1: Dag 2: Dag 3 : BRUSSEL MARRAKECH

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

VERTREK: 03 MEI 2019

VERTREK: 03 MEI 2019 9-DAAGSE CULTUUR- EN NATUURREIS KLASSIEK GRIEKENLAND VERTREK: 03 MEI 2019 PROGRAMMA DAG 1: VRIJDAG 03/5 ATHENE Vlucht vanuit Brussel naar Athene met SN Brussels Airlines. Aankomst in Athene, onthaal en

Nadere informatie

9-daagse rondreis Israël van 30 april t/m 8 mei 2018

9-daagse rondreis Israël van 30 april t/m 8 mei 2018 Zicht op Jeruzalem Via Dolorosa Waterval Ein Gedi 9-daagse rondreis Israël van 30 april t/m 8 mei 2018 Deze mooie rondreis door Israël voert ons naar de bekende Bijbelse plaatsen. We bezoeken onder andere

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Inschrijven kan u telefonisch op 00 32 (0)89 464606

Inschrijven kan u telefonisch op 00 32 (0)89 464606 Ondernemersreis Israel extra groep 12/01/2012 MELKVEE STUDIEREIS ISRAËL Groep 1: 21 tot 26 februari 2012 - volzet Groep 2 : 28 februari tot 4 maart 2012 nieuwe groep, nog 10 plaatsen Vooreerst willen we

Nadere informatie

Het verhaal van onze kerststal

Het verhaal van onze kerststal Het verhaal van onze kerststal In dit boekje wordt het verhaal van onze kerststal verteld. Het verhaal gaat over wat er gebeurde toen Jezus geboren werd. Op onze internetpagina is iets meer te zien. Ook

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

ISRAEL ISRAËL. Weerklank in Jeruzalem! Unieke zang- en orgelreis.

ISRAEL ISRAËL. Weerklank in Jeruzalem! Unieke zang- en orgelreis. ISRAËL Weerklank in Jeruzalem! Unieke zang- en orgelreis. Israël is een bijzonder en veelzijdig vakantieland aan de rand van het Midden-Oosten. Het is het land van woestijnen en besneeuwde bergtoppen,

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY ONGEKEND ROME De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016 Rome verveelt nooit. Tijdens deze reis maken we kennis met enkele minder bekende musea, vaak echte pareltjes. We bezoeken

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Reisverslag Israëlreis Evangelisch College, 14 23 februari 2014 Reisleider : Paul van Hooidonk Gids : Erik Gezels Chauffeur : Yusef

Reisverslag Israëlreis Evangelisch College, 14 23 februari 2014 Reisleider : Paul van Hooidonk Gids : Erik Gezels Chauffeur : Yusef Reisverslag Israëlreis Evangelisch College, 14 23 februari 2014 Reisleider : Paul van Hooidonk Gids : Erik Gezels Chauffeur : Yusef Met 25 deelnemers zijn we naar Israël gereisd met El Al. Onder de deelnemers

Nadere informatie

De geboorte van Jezus

De geboorte van Jezus Bible for Children stelt voor De geboorte van Jezus Geschreven door: Edward Hughes Vertaald door: Christian Lingua Geïllustreerd door: M. Maillot Bewerkt door: E. Frischbutter; Sarah S. Verhaal 36 van

Nadere informatie

De geheimen van de Sultan

De geheimen van de Sultan OMAN De geheimen van de Sultan REF: 429 REISBESCHRIJVING - Nizwa - Jabrin - Jebel Shams - Jebel Akhdar - - Sur - - Wadi Tiwi - Suwayh - Nakhal - Wadi Abhyad - INTRODUCTIE Het is een afwisselend reisprogramma

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Werkstuk Aardrijkskunde Israel

Werkstuk Aardrijkskunde Israel Werkstuk Aardrijkskunde Israel Werkstuk door een scholier 1869 woorden 8 april 2000 6,6 437 keer beoordeeld Vak Aardrijkskunde Inleiding Israël ligt in het Midden-Oosten. De hoofdstad is Jeruzalem. In

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 UMBRIE HET GROENE HART VAN ITALIE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Dag 1 BRUSSEL - ROME - ORVIETO - PERUGIA Afspraak op de luchthaven van Zaventem voor onze vlucht naar Rome. Na aankomst rijden

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

De geboorte van Jezus

De geboorte van Jezus Bible for Children stelt voor De geboorte van Jezus Geschreven door: Edward Hughes Geïllustreerd door: M. Maillot Bewerkt door: E. Frischbutter; Sarah S. Vertaald door: Christian Lingua Geproduceerd door:

Nadere informatie

Bible for Children stelt voor. De geboorte van Jezus

Bible for Children stelt voor. De geboorte van Jezus Bible for Children stelt voor De geboorte van Jezus Geschreven door: Edward Hughes Geïllustreerd door: M. Maillot Bewerkt door: E. Frischbutter; Sarah S. Vertaald door: Christian Lingua Geproduceerd door:

Nadere informatie

Bij thuiskomst hebben wij tegen elkaar gezegd: we willen zeker nog eens terug. D.V.

Bij thuiskomst hebben wij tegen elkaar gezegd: we willen zeker nog eens terug. D.V. Wageningen, september 2017 Beste mensen, In de meivakantie van 2017 hebben wij deelgenomen aan een reis naar Israël, georganiseerd door Idoed-reizen uit Doetinchem. Deze reis was voor ons onvergetelijk.

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Israël 2014 31 oktober t/m 9 november

Israël 2014 31 oktober t/m 9 november Uiterlijk aanmelden voor 26 juli Studiereis Persoonlijk Leiderschap Israël 2014 31 oktober t/m 9 november Een inspirerende studiereis Leiderschap gaat over het uitoefenen van invloed. Dat begint bij jezelf.

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie