Harel Israel. Westerkerk Veenendaal. Israël & Jordanië

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Harel Israel. Westerkerk Veenendaal. Israël & Jordanië"

Transcriptie

1 Westerkerk Veenendaal Israël & Jordanië

2 Reisschema Data Heenreis: maandag, 25 april 2016 Retour: donderdag, 5 mei 2016 Luchtvaartmaatschappij El Al Israel Airlines* Vluchten Amsterdam Tel Aviv, uur, vluchtnummer LY338 Tel Aviv Amsterdam, uur, vluchtnummer LY339 Reisschema Dag 1: Amsterdam Tel Aviv, overnachting in Tel Aviv-Jaffa Dag 2: Tel Aviv Eilat Wadi Rum, overnachting in Wadi Rum Dag 3: Petra Madaba Nebo Dode Zee, overnachting bij de Dode Zee Dag 4: Masada Ein Gedi Barmhartige Samaritaan Wadi Qelt, overnachting bij het Meer van Galilea Dag 5: Kapernaüm Rosh Hanikra Akko Arbel, overnachting bij het Meer van Galilea Dag 6: Hermon Nimrod Banias Hula, overnachting bij het Meer van Galilea Dag 7: Rustdag aan het Meer van Galilea, overnachting bij het Meer van Galilea Dag 8: Nazareth Gan Haslosha Hebron, overnachting in Jeruzalem Dag 9: Jeruzalem: Oude Stad, overnachting in Jeruzalem Dag 10: Jeruzalem: vrij dag, overnachting in Jeruzalem Dag 11: Jeruzalem Tel Aviv Amsterdam *Geplande vlucht is per El Al Israel Airlines. Bij eventuele restricties kan uitgeweken worden naar een vlucht met nauw aansluitende overstap.

3 Reisprogramma Dag 1, maandag 25 april 2016: Amsterdam Tel Aviv Vandaag begint de tweede gemeentereis die vanuit de Westerkerk wordt georganiseerd naar Israël en Jordanië! In de ochtend vertrekken we per bus van de Westerkerk naar luchthaven Schiphol. Hier vliegen we om uur rechtstreeks per El Al Israel Airlines naar Tel Aviv. Aan boord krijgen we een maaltijd en drankjes geserveerd en kunnen we genieten van het entertainment dat El Al aan boord biedt. Om uur lokale tijd komen we aan op Ben Gurion Airport in Tel Aviv. Bruchim Haba im van harte welkom in Israël! Na het passeren van de douane en het ophalen van de koffers, lopen we naar de aankomsthal waar onze gids en chauffeur al op ons staan te wachten. In een halfuurtje rijden we voor overnachting naar Tel Aviv-Jaffa. Na het diner en tijd om op te frissen, maken we wellicht een strandwandeling langs de Middellandse Zee. Dag 2, dinsdag 26 april 2016: Jaffa - Tel Aviv Eilat Wadi Rum Na een heerlijk ontbijt beginnen we de dag in Jaffa, het Bijbelse Joppe, waar we het huis van Simon de leerlooier zien. Onze gids vertelt over de eerste bewoners van Jaffa en hun droom om een stad in de woestijn te stichten. Vervolgens wandelen we ook door deze eerste stad: de oude wijk Neve Tzedek. We zien de oude spoorweg van Jaffa naar Jeruzalem en het allereerste huis van Tel Aviv. Onze wandeling is niet compleet zonder een bezoek aan de Independence Hall, de plaats waar David Ben Gurion de Staat Israël uitgeroepen heeft. Na een bezoek aan de grootste openbare markt van Tel Aviv, de kunstenaarsmarkt en een lunch, zetten we koers naar het zuiden. We rijden een prachtige route dwars door de Negev woestijn en komen uit in badplaats Eilat, op het drielandenpunt met Egypte en Jordanië. Hier bezoeken we het onderwaterobservatorium, waar we van achter glas zes meter onder de zeespiegel het koraal en de vele vissen kunnen zien. Aansluitend ontdekken we met bril en snorkel zelf de schatten van de onderwaterwereld. Even ontspannen op het strand en zwemmen in de Rode Zee mag natuurlijk ook. In de namiddag passeren we de grens met Jordanië en gaan we naar Wadi Rum. Hier verruilen we de bus voor jeeps om een onvergetelijke jeeptour te maken bij zonsondergang. We dineren en overnachten bij bedoeïenen.

4 Wadi Rum Dag 3, woensdag 27 april 2016: Petra Madaba Nebo Dode Zee In de ochtend wandelen we samen door de historische hoofdstad van de Nabateeërs en zien we de wereldberoemde Schatkamer van de Farao. Aansluitend rijden we via de beroemde Kings Highway, bekend om zijn spectaculaire vergezichten, naar Madaba. In Madaba bezoeken we het beroemde mozaïek waar een plattegrond van Jeruzalem te zien is. Daarna brengen we een bezoek aan de berg Nebo, waar we bij helder weer zicht hebben op de Dode Zee en palmstad Jericho. Na check-in bij ons hotel aan de Dode Zee hebben we nog tijd om te drijven in de Dode Zee, aan de overkant zien we Israël liggen. We overnachten bij de Dode Zee. Dag 4, donderdag 28 april 2016: Masada Ein Gedi Qumran - Barmhartige Samaritaan Wadi Qelt Meer van Galilea Wie wil kan in de vroege ochtend nogmaals drijven in de Dode Zee. Na het ontbijt passeren we de grens met Israël. Hier bezoeken we allereerst de imposante burcht Masada, waar we genieten van een prachtig zicht op de Dode Zee en Jordanië. Aansluitend bezoeken we Ein Gedi voor een wandeling langs watervalletjes en rotsformaties. Ook bezoeken we Qumran, de vindplaats van de Dode Zee-rollen. In de middag bezoeken we de plaats van de Barmhartige Samaritaan en Wadi Qelt, nabij Jericho. Voor overnachting rijden we naar onze kibbutz aan het Meer van Galilea. Dag 5, vrijdag 29 april 2016: Kapernaüm - Rosh Hanikra Arbel Galilea In de ochtend maken we een boottochtje op het Meer van Galilea. Daarna brengen we een bezoek aan Kapernaüm, waar we een synagoge zien waar Jezus gepredikt heeft. Aansluitend rijden we via het Karmelgebergte naar de bijzondere krijtwitte rotsen van Rosh Hanikra op de grens met Libanon. Het steilste kabelbaantje ter

5 wereld brengt ons in een zeer kort, maar steil tochtje naar de grotten waar een prachtig samenspel van licht en water te zien is. Tot slot voor deze dag brengt de bus ons naar een mooi punt op de route van de Jesus Trail en samen wandelen we naar de beroemde klif van de berg Arbel. Wie wil kan de route tot aan Kapernaüm lopen (16.8 km) en vandaar met de bus naar de kibbutz gaan, anderen gaan na het uitzichtpunt direct met de bus terug naar de kibbutz. Dag 6, zaterdag 30 april 2016: Hermon Nimrod Banias Hula Galilea Vandaag gaan we vroeg op om op tijd bij de berg Hermon te zijn. De stoeltjeslift brengt ons naar de top van de berg Hermon waar we genieten van een overweldigend uitzicht op de omliggende bergen en valleien. Op de terugweg brengen we een bezoek aan het in 1229 gebouwde fort Nimrod. De lunch gebruiken we op de noordelijkste kibbutz van Israël waar we bovendien een bijzondere ontmoeting hebben en meer leren over het leven op de grens. Na de lunch genieten we van verkoeling bij de bron van de Jordaan in Banias. Tot slot voor deze dag brengen we een bezoek aan de Hula vallei, een van de mooiste natuurgebieden van Israël. Voor overnachting rijden we terug naar de kibbutz. Nimrod Dag 7, zondag 1 mei 2016: Rustdag aan het Meer van Galilea In de ochtend houden we een dienst aan het Meer van Galilea. Daarna genieten we van een rustdag op de kibbutz of aan de oevers van het Meer van Galilea.

6 Dag 8, maandag 2 mei 2016: Gan Haslosha - Nazareth Hebron Jeruzalem In de ochtend rijden we naar Gan Haslosha, een prachtige oase waar we heerlijk kunnen zwemmen. In Nazareth leren we tijdens een bijzondere Bijbelse lunch meer over het eten en de gewoonten in de tijd van Jezus. In de middag rijden we naar Hebron, even onder Jeruzalem, waar we het graf van de aartsvaders bezoeken en een rabbijn ontmoeten. Voor overnachting rijden we naar Jeruzalem. Dag 9, dinsdag 3 mei 2016: Jeruzalem We beginnen de dag op de Olijfberg waar we genieten van een mooi uitzicht over de Oude Stad van Jeruzalem. We dalen de Olijfberg af en bezoeken onderweg de kerk van Dominus Flevit en Gethsemane. Nabij de berg Zion bezoeken we de kerk van St. Petrus in Gallicantu, ook wel de Kerk van het Hanengekraai genoemd. We betreden de Oude Stad en bezoeken hier Bethesda en de kerk van St. Anna, de Via Dolorosa en de Heilige Grafkerk, de Joodse wijk en natuurlijk de Westmuur. Ook brengen we in de Joodse wijk een bezoek aan het Tempelinstituut. In de middag wandelen we door de tunnels van Hizkia in de Stad van David en wandelen we over de stadsmuren van de Oude Stad. Wie wil kan in de avond naar een lokale synagoge om het avondgebed mee te maken. We overnachten nogmaals in Jeruzalem. Dag 10, woensdag 4 mei 2016: Jeruzalem Vandaag genieten we van een vrije dag in Jeruzalem. Van krijgen we een lijst met tips, ook kunnen we een individueel reisprogramma voor deze dag laten maken om een bezoek te brengen aan de graftuin van Jozef van Arimathea, Yad Vashem, het Israel Museum of de Geboortekerk en de velden van Efrata in Bethlehem. Ook vrijwilligerswerk is een optie. We overnachten in Jeruzalem. Dag 11, donderdag 5 mei 2016: Jeruzalem - Tel Aviv Amsterdam Deze Hemelvaartsdag houden we in de ochtend een dienst in Jeruzalem. Daarna rijden we terug naar de luchthaven. Om uur vliegen we naar Amsterdam waar we om uur aankomen, het einde van onze onvergetelijke rondreis door Israël en Jordanië. * Wijzigingen voorbehouden.

7 Praktische reisinformatie Paspoort Om naar Israël te reizen, heeft u een paspoort nodig dat na thuiskomst nog minimaal zes maanden geldig is. Accommodaties Tijdens de reis overnachten we in comfortabele, middenklasse tot uitstekende accommodaties met 3*** of 4****. De kamers zijn altijd voorzien van airconditioning, een telefoon, tv, een eigen douche en toilet en vaak koffie- en theefaciliteiten. Gratis internet is aanwezig op de kamer en/of in de lobby. Alleen op reis Reizigers die alleen reizen kunnen, in goed overleg, op een kamer ingedeeld worden met een andere individuele reiziger. Reizigers die liever een 1-persoonskamer reizen, betalen hiervoor een toeslag van 324,- Maaltijden Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen bij deze reis. De maaltijden worden meestal aangeboden als buffet, zodat u zelf kunt kiezen wat u wenst te eten. Bij de maaltijden zijn koffie, thee, water en vaak ook vruchtensap altijd inbegrepen. Alcoholische dranken en/andere dranken zijn beschikbaar maar komen voor uw eigen rekening. Vervoer Tijdens de reis worden we vervoerd door een speciaal voor de reisgroep gereserveerde bus met airconditioning. De bus wordt bestuurd door één van onze eigen, lokale chauffeurs. De meeste te rijden afstanden zijn kort. Bij langere te rijden afstanden worden voldoende stops gemaakt voor bezienswaardigheden, foto s en een kopje koffie. Gids De reis wordt begeleid door een lokale, ervaren Nederlandstalige Israëlische gids die hiervoor een speciale, jarenlange opleiding tot gids heeft gevolgd. Kennismakingsbijeenkomst Voorafgaande aan de reis wordt een kennismakingsbijeenkomst door gehouden in de Westerkerk. Op deze bijeenkomst kunt u kennismaken met Harel Israel en uw reisgenoten. Ook krijgt u alvast een voorproefje op de reis en heeft u alle gelegenheid eventuele vragen te stellen. Visa Bij aankomst in Israël krijgt u bij de douane een gratis visum (EGP, Electronic Gate Pass) voor drie maanden. Dit visum is een papieren pasje dat u tijdens de reis in uw paspoort dient te bewaren. In Jordanië reizen we op een groepsvisum. U dient hiervoor een formulier in te vullen dat u in voorbereiding op de reis ontvangt.

8 Geld In Israël wordt betaald met de Nieuw-Israëlische Shekel ( ). In Jordanië wordt betaald met de Jordaanse Dinar (JD). heeft de unieke mogelijkheid om op de kennismakingsbijeenkomst shekels en dinars te bestellen. Tijdens de kennismakingsbijeenkomst krijgt u een kaartje voor u in uw portemonnee dat dient als een handige rekenhulp. Vaccinaties Er zijn geen vaccinaties voor Israël nodig. Voor Jordanië wordt vaccinatie tegen Hepatitis A aanbevolen, maar dit is niet verplicht. Gezondheid Het zelfstandig afsluiten van een reisverzekering is verplicht. Een annuleringsverzekering is optioneel, maar wordt aanbevolen. U kunt uw reis- en annuleringsverzekering ook via afsluiten, we werken hiervoor samen met Zilveren Kruis Achmea. We raden u aan om een kleine medische kit mee te nemen met o.a. (blaren)pleisters en paracetamol. Invulling van de vrije dag in Jeruzalem geeft ter inspiratie voor de vrije dag diverse tips voor invulling binnen of buiten de Oude Stad. Bijvoorbeeld wandelen in een van de parken van Jeruzalem, het bezoeken van de graftuin van Jozef van Arimathea, het bijwonen van het avondgebed in een synagoge, een bezoek aan Yad Vashem, het Israel Museum of een bezoek aan de Geboortekerk en de velden van Efrata in Bethlehem. Wandeling van de Jesus Trail De wandeling van Arbel naar Kapernaüm heeft een lengte van 16.8 km en is optioneel. Deze wandeling vindt in een rustig tempo plaats in de middag en avond. In Kapernaüm wacht de bus die de wandelaars naar de kibbutz brengt. Diegenen die niet tot Kapernaüm willen wandelen, zullen een afstand van ca. 2 km wandelen tot de klif van Arbel. Aansluitend wordt Kapernaüm bezocht. Geheel in de bus blijven is ook mogelijk.

Harel Israel. Harel Israel. Het Discipelenpad

Harel Israel. Harel Israel. Het Discipelenpad Het Discipelenpad Reisschema Data Heenreis: zondag, 12 april 2015 Retour: donderdag, 23 april 2015 Luchtvaartmaatschappij El Al Israel Airlines Vluchten Amsterdam Tel Aviv, 11.15 16.50 uur, vluchtnummer

Nadere informatie

Jerusalem Today Reizen maakt Israëlreizen geweldig Confidence in travelling and touring to Israël

Jerusalem Today Reizen maakt Israëlreizen geweldig Confidence in travelling and touring to Israël Reisnr. 2016-09 9 mei 18 mei 2016 10 dagen Reisleider: Dick en Mary Wolbers Gidse: mrs. Danielle Waarom Israël, een fantastisch land Reizen met Today reizen is genieten van het beste van Israël. We verblijven

Nadere informatie

10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen.

10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen. 10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen. ( 50,00 korting bij boeken voor 01 februari 2010!) Dag 1. Zaterdag

Nadere informatie

Israelreis 2014 met ds. Willem Smouter

Israelreis 2014 met ds. Willem Smouter Israelreis 2014 met ds. Willem Smouter 31 maart tot 10 april 2014 Apeldoorn, september 2013 Met veel plezier kan ik de opzet bekend maken van de volgende reis. Het was een uitdaging om na 2012 een heel

Nadere informatie

PROGRAMMA VOOR DE REIS NAAR JORDANIË EN ISRAËL IN BIJBELSE VOETSPOREN

PROGRAMMA VOOR DE REIS NAAR JORDANIË EN ISRAËL IN BIJBELSE VOETSPOREN PROGRAMMA VOOR DE REIS NAAR JORDANIË EN ISRAËL IN BIJBELSE VOETSPOREN Bestemming : Jordanië / Israël Reisnummer : 0200H Reisleiding : Ton van van der Wekken en Andries Peterson Vertrekdatum : 24 oktober

Nadere informatie

10-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR:

10-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: 10-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: en de Palestijnse gebieden REISPERIODE: DINSDAG 06 MEI T/M DONDERDAG 15 MEI 2014 Israël en de Palestijnse gebieden 10-daagse groepsrondreis Tijdens deze rondreis zullen we

Nadere informatie

Unieke jubileum. Israël - reis. t.g.v. het 25 jarig bestaan van het DRENTS JEUGD ORKEST

Unieke jubileum. Israël - reis. t.g.v. het 25 jarig bestaan van het DRENTS JEUGD ORKEST Unieke jubileum Israël - reis t.g.v. het 25 jarig bestaan van het DRENTS JEUGD ORKEST In 2006 maakte het Drents Jeugd Orkest een succesvolle tournee naar Israël. Op uitnodiging van de Israëlische ambassadeur

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Israël/Palestina 2015 programma 7 16 september 2015

Israël/Palestina 2015 programma 7 16 september 2015 Israël/Palestina 2015 programma 7 16 september 2015 Maandag 7 september 2015 7.00 uur Iedereen aanwezig op de luchthaven. We spreken af in de vertrekhal, ter hoogte van de Starbucks. Iedereen voorziet

Nadere informatie

Voorgoed verbonden met wie en waarom?

Voorgoed verbonden met wie en waarom? Voorgoed verbonden met wie en waarom? Studiereis naar Israël voor predikanten en theologisch geïnteresseerden Voorgoed verbonden. Met die titel legt de brochure van deputaten Kerk en Israël uit waarom

Nadere informatie

Israël 2014 31 oktober t/m 9 november

Israël 2014 31 oktober t/m 9 november Uiterlijk aanmelden voor 26 juli Studiereis Persoonlijk Leiderschap Israël 2014 31 oktober t/m 9 november Een inspirerende studiereis Leiderschap gaat over het uitoefenen van invloed. Dat begint bij jezelf.

Nadere informatie

een unieke 13 daagse Israëlreis

een unieke 13 daagse Israëlreis Burgtours organiseert in samenwerking met de CGO en het Deputaatschap voor Israël een unieke 13 daagse Israëlreis van 25 april tot en met 7 mei. Reisleiding: J.H. Mauritz en J.J. de Jong. Medewerking verlenen

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Ontdek Israël. Rondreis door het Bijbelse land Woensdag vrijdag

Ontdek Israël. Rondreis door het Bijbelse land Woensdag vrijdag Ontdek Israël Rondreis door het Bijbelse land Woensdag 19.04.2017 vrijdag 28.04.2017 Tijdens deze rondreis door het Bijbelse land, leert u de vele facetten van dit indrukwekkende land kennen. Het bezoek

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

13- daagse rondreis Jordanië, 2014 2 à 4 personen Auto/minibusje met chauffeur Entreegelden inbegrepen

13- daagse rondreis Jordanië, 2014 2 à 4 personen Auto/minibusje met chauffeur Entreegelden inbegrepen 13- daagse rondreis Jordanië, 2014 2 à 4 personen Auto/minibusje met chauffeur Entreegelden inbegrepen Dag 1. Aankomst in Queen Alia International Airport (QAIA). Achter de douane wordt u al opgewacht

Nadere informatie

israël & jordanië 10-daagse PREMIUM reis door het land van de Bijbel 14 t/m 23 oktober 2016 onder leiding van dr. W. Gugler & H.

israël & jordanië 10-daagse PREMIUM reis door het land van de Bijbel 14 t/m 23 oktober 2016 onder leiding van dr. W. Gugler & H. israël & jordanië 10-daagse PREMIUM reis door het land van de Bijbel 14 t/m 23 oktober 2016 onder leiding van dr. W. Gugler & H. Gugler in samenwerking met Woestijnen, wind en water. Oude stenen en Bijbelse

Nadere informatie

10-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR:

10-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: 10-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: REISPERIODE: en de Palestijnse gebieden DINSDAG 09 APRIL T/M DONDERDAG 18 APRIL 2013 Israël en de Palestijnse gebieden 10-daagse groepsrondreis Tijdens deze rondreis zullen

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Tour-nr. 2015-05, 10 days, 21 juli 30 juli 2015 Jongerenreis Isreality Watching

Tour-nr. 2015-05, 10 days, 21 juli 30 juli 2015 Jongerenreis Isreality Watching 1 Tour-nr. 2015-05, 10 days, 21 juli 30 juli 2015 Jongerenreis Isreality Watching Dag 1. Aankomst op de luchthaven Tel Aviv/Ben Gurion Meer Galilea Dag 2. Carmel: Muhraka Nazareth Village - Capernaum Tabgha

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen

Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen DAG PROGRAMMA INCLUSIEF. Dag 1: Aankomst Amman Queen Alia International Airport.

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Verslag individuele studiereis Jordanië 30-03-2012/ 07-04-2012

Verslag individuele studiereis Jordanië 30-03-2012/ 07-04-2012 Verslag individuele studiereis Jordanië 30-03-2012/ 07-04-2012 Even voorstellen: Mijn naam is Elke van den Broek en ik ben al 4,5 werkzaam bij Holland International Reisbureau Valkenswaard. In maart 2012

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Programma Jordanian Dreams, 12 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen

Programma Jordanian Dreams, 12 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen Programma Jordanian Dreams, 12 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen DAG PROGRAMMA INCLUSIEF. Dag 1: Aankomst Amman Queen Alia International Airport.

Nadere informatie

Reisverslag Israëlreis Evangelisch College, 14 23 februari 2014 Reisleider : Paul van Hooidonk Gids : Erik Gezels Chauffeur : Yusef

Reisverslag Israëlreis Evangelisch College, 14 23 februari 2014 Reisleider : Paul van Hooidonk Gids : Erik Gezels Chauffeur : Yusef Reisverslag Israëlreis Evangelisch College, 14 23 februari 2014 Reisleider : Paul van Hooidonk Gids : Erik Gezels Chauffeur : Yusef Met 25 deelnemers zijn we naar Israël gereisd met El Al. Onder de deelnemers

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

MAROKKO FOR KIDS 2016

MAROKKO FOR KIDS 2016 MAROKKO FOR KIDS 2016 8 daagse rondreis doorheen Zuid Marokko per 4 4 met privé chauffeur. E-mail: info@tierra.be Website: www.tierra.be Pagina: 1/5 REISBESCHRIJVING Dag 1: Dag 2: Dag 3 : BRUSSEL MARRAKECH

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

12-DAAGSE GEMEENTEREIS NAAR:

12-DAAGSE GEMEENTEREIS NAAR: 12-DAAGSE GEMEENTEREIS NAAR: REISPERIODE: Israël en de Palestijnse gebieden VRIJDAG 01 MEI T/M DINSDAG 12 MEI 2015 Israël en de Palestijnse gebieden 12-daagse rondreis met uniek programma! Van vrijdag

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

11-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR:

11-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: 11-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: REISPERIODE: en de Palestijnse gebieden MAANDAG 09 NOVEMBER T/M DONDERDAG 19 NOVEMBER 2015 Israël en de Palestijnse gebieden 11-daagse groepsrondreis Een bijzondere reis

Nadere informatie

Rondreis Israël 14 dagen

Rondreis Israël 14 dagen Fly & drive Rondreis Israël 14 dagen Deze klassieke rondreis neemt u mee naar langs verschillende culturele en historische plaatsen in Israël. Bezoek oude opgravingen en watersystemen, geniet van de natuur

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

Programma. 20:00 Rol Commissie Vorming & Toerusting - Job van Dijken. 20:10 Kwartiermakers - Willem de Jager. 20:20 Bijbelse thema s - Ronald Heins

Programma. 20:00 Rol Commissie Vorming & Toerusting - Job van Dijken. 20:10 Kwartiermakers - Willem de Jager. 20:20 Bijbelse thema s - Ronald Heins WELKOM Programma 20:00 Rol Commissie Vorming & Toerusting - Job van Dijken 20:10 Kwartiermakers - Willem de Jager 20:20 Bijbelse thema s - Ronald Heins 20:30 De Pelgrimstocht (Makor Reizen) - Jaap Heester

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Maccabi Haifa KRC Genk. Play-offs UEFA Champions League

Maccabi Haifa KRC Genk. Play-offs UEFA Champions League Maccabi Haifa KRC Genk Play-offs UEFA Champions League Tel Aviv Tel Aviv is de belangrijkste stad van Israël. Modern, mondain en druk, en het economische hart van het land. De stad ontstond in 1909 als

Nadere informatie

Uw adresgegevens: Mevrouw P Jonker Kemperweg 9 2012DK ROOSENDAAL Nederland E-mailadres: jonker49654@1tis.nl Datum offerte: 18-4-2013

Uw adresgegevens: Mevrouw P Jonker Kemperweg 9 2012DK ROOSENDAAL Nederland E-mailadres: jonker49654@1tis.nl Datum offerte: 18-4-2013 Uw adresgegevens: Mevrouw P Jonker Kemperweg 9 2012DK ROOSENDAAL Nederland E-mailadres: jonker49654@1tis.nl Datum offerte: 18-4-2013 Geachte mevrouw Jonker, Allereerst hartelijk dank voor uw interesse

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 18 september 1996 t/m 2 oktober 1996 REISPROGRAMMA Dag 1 ( 18 september 1996) Vertrek per Balkan Bulgarian Airlines-lijndienst

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Introductie Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Uitgangspunten MWC 2015 reis: Ontmoeting met Mennonite gemeenten en Mennonite organisaties als MCC. Mennonite

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Inschrijven kan u telefonisch op 00 32 (0)89 464606

Inschrijven kan u telefonisch op 00 32 (0)89 464606 Ondernemersreis Israel extra groep 12/01/2012 MELKVEE STUDIEREIS ISRAËL Groep 1: 21 tot 26 februari 2012 - volzet Groep 2 : 28 februari tot 4 maart 2012 nieuwe groep, nog 10 plaatsen Vooreerst willen we

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Van 29 juli 8 augustus 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Ethiotrial, een avontuurlijk hardloopevenement midden in een beschermd natuurgebied

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

jerusalem today REIZEN

jerusalem today REIZEN jerusalem Jerusalem Today brengt Israëlreizen vanuit Bijbels perspectief Loofhuttenreis 20 oktober 31 oktober 2016 reisnr. 2016-07 12 dagen De zegen in Hereeuws: de Birkat HaCohanim Jerusalem Loofhuttenreis

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

VAN DODE ZEE NAAR RODE ZEE

VAN DODE ZEE NAAR RODE ZEE JORDANIE VAN DODE ZEE NAAR RODE ZEE De uitdaging Deze uitdaging voert ons op de mountainbike door Jordanië, van de Dode Zee naar de Rode Zee, via een uitgekiende route, langs uitgelezen landschappen en

Nadere informatie

Naam: ISRAEL IN HET Midden Oosten

Naam: ISRAEL IN HET Midden Oosten Naam: ISRAEL IN HET Midden Oosten Het land Israël is lang en smal. De lengte is 435 kilometer en de breedte is 110 kilometer. Israël grenst aan 4 landen: Libanon, Syrië, Jordanië en Egypte. Het land ligt

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011 Marokko 5 t/m 12 maart 2011 Deze keer een heel andere vakantie dan we gewend zijn: een groepsreis (25 personen) met collega s van Wim naar Marokko. De reis is georganiseerd door zijn Marokkaanse collega

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat.

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat. Zwitserland 2014 Reisbeschrijving Heeft u altijd al op de mooiste plekken van Zwitserland willen fotograferen? Samen met een lokale topfotograaf heb ik een fotoreis ontwikkeld waarin de (herfst) landschappen

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS

HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS PRESENTEREN 5 dagen New York Anders vrijdag 28 okt dinsdag 1 november 2016 Geen standaard reisje New York, maar dat kan je wel overlaten aan de creatievelingen van Het

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Rondreis Israël en Jordanië, 15 dagen

Rondreis Israël en Jordanië, 15 dagen Rondreis Israël en Jordanië, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Tel Aviv Dag 2 Tel Aviv Dag 3 Tel Aviv - Caesarea - Haifa - Akko Dag 4 Akko Nazareth Tiberias Dag 5 Tiberias, excursie Capernaum, Berg

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 9 dagen / 8 nachten code: PhuAdv02 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie