Harel Israel. Westerkerk Veenendaal. Israël & Jordanië

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Harel Israel. Westerkerk Veenendaal. Israël & Jordanië"

Transcriptie

1 Westerkerk Veenendaal Israël & Jordanië

2 Reisschema Data Heenreis: maandag, 25 april 2016 Retour: donderdag, 5 mei 2016 Luchtvaartmaatschappij El Al Israel Airlines* Vluchten Amsterdam Tel Aviv, uur, vluchtnummer LY338 Tel Aviv Amsterdam, uur, vluchtnummer LY339 Reisschema Dag 1: Amsterdam Tel Aviv, overnachting in Tel Aviv-Jaffa Dag 2: Tel Aviv Eilat Wadi Rum, overnachting in Wadi Rum Dag 3: Petra Madaba Nebo Dode Zee, overnachting bij de Dode Zee Dag 4: Masada Ein Gedi Barmhartige Samaritaan Wadi Qelt, overnachting bij het Meer van Galilea Dag 5: Kapernaüm Rosh Hanikra Akko Arbel, overnachting bij het Meer van Galilea Dag 6: Hermon Nimrod Banias Hula, overnachting bij het Meer van Galilea Dag 7: Rustdag aan het Meer van Galilea, overnachting bij het Meer van Galilea Dag 8: Nazareth Gan Haslosha Hebron, overnachting in Jeruzalem Dag 9: Jeruzalem: Oude Stad, overnachting in Jeruzalem Dag 10: Jeruzalem: vrij dag, overnachting in Jeruzalem Dag 11: Jeruzalem Tel Aviv Amsterdam *Geplande vlucht is per El Al Israel Airlines. Bij eventuele restricties kan uitgeweken worden naar een vlucht met nauw aansluitende overstap.

3 Reisprogramma Dag 1, maandag 25 april 2016: Amsterdam Tel Aviv Vandaag begint de tweede gemeentereis die vanuit de Westerkerk wordt georganiseerd naar Israël en Jordanië! In de ochtend vertrekken we per bus van de Westerkerk naar luchthaven Schiphol. Hier vliegen we om uur rechtstreeks per El Al Israel Airlines naar Tel Aviv. Aan boord krijgen we een maaltijd en drankjes geserveerd en kunnen we genieten van het entertainment dat El Al aan boord biedt. Om uur lokale tijd komen we aan op Ben Gurion Airport in Tel Aviv. Bruchim Haba im van harte welkom in Israël! Na het passeren van de douane en het ophalen van de koffers, lopen we naar de aankomsthal waar onze gids en chauffeur al op ons staan te wachten. In een halfuurtje rijden we voor overnachting naar Tel Aviv-Jaffa. Na het diner en tijd om op te frissen, maken we wellicht een strandwandeling langs de Middellandse Zee. Dag 2, dinsdag 26 april 2016: Jaffa - Tel Aviv Eilat Wadi Rum Na een heerlijk ontbijt beginnen we de dag in Jaffa, het Bijbelse Joppe, waar we het huis van Simon de leerlooier zien. Onze gids vertelt over de eerste bewoners van Jaffa en hun droom om een stad in de woestijn te stichten. Vervolgens wandelen we ook door deze eerste stad: de oude wijk Neve Tzedek. We zien de oude spoorweg van Jaffa naar Jeruzalem en het allereerste huis van Tel Aviv. Onze wandeling is niet compleet zonder een bezoek aan de Independence Hall, de plaats waar David Ben Gurion de Staat Israël uitgeroepen heeft. Na een bezoek aan de grootste openbare markt van Tel Aviv, de kunstenaarsmarkt en een lunch, zetten we koers naar het zuiden. We rijden een prachtige route dwars door de Negev woestijn en komen uit in badplaats Eilat, op het drielandenpunt met Egypte en Jordanië. Hier bezoeken we het onderwaterobservatorium, waar we van achter glas zes meter onder de zeespiegel het koraal en de vele vissen kunnen zien. Aansluitend ontdekken we met bril en snorkel zelf de schatten van de onderwaterwereld. Even ontspannen op het strand en zwemmen in de Rode Zee mag natuurlijk ook. In de namiddag passeren we de grens met Jordanië en gaan we naar Wadi Rum. Hier verruilen we de bus voor jeeps om een onvergetelijke jeeptour te maken bij zonsondergang. We dineren en overnachten bij bedoeïenen.

4 Wadi Rum Dag 3, woensdag 27 april 2016: Petra Madaba Nebo Dode Zee In de ochtend wandelen we samen door de historische hoofdstad van de Nabateeërs en zien we de wereldberoemde Schatkamer van de Farao. Aansluitend rijden we via de beroemde Kings Highway, bekend om zijn spectaculaire vergezichten, naar Madaba. In Madaba bezoeken we het beroemde mozaïek waar een plattegrond van Jeruzalem te zien is. Daarna brengen we een bezoek aan de berg Nebo, waar we bij helder weer zicht hebben op de Dode Zee en palmstad Jericho. Na check-in bij ons hotel aan de Dode Zee hebben we nog tijd om te drijven in de Dode Zee, aan de overkant zien we Israël liggen. We overnachten bij de Dode Zee. Dag 4, donderdag 28 april 2016: Masada Ein Gedi Qumran - Barmhartige Samaritaan Wadi Qelt Meer van Galilea Wie wil kan in de vroege ochtend nogmaals drijven in de Dode Zee. Na het ontbijt passeren we de grens met Israël. Hier bezoeken we allereerst de imposante burcht Masada, waar we genieten van een prachtig zicht op de Dode Zee en Jordanië. Aansluitend bezoeken we Ein Gedi voor een wandeling langs watervalletjes en rotsformaties. Ook bezoeken we Qumran, de vindplaats van de Dode Zee-rollen. In de middag bezoeken we de plaats van de Barmhartige Samaritaan en Wadi Qelt, nabij Jericho. Voor overnachting rijden we naar onze kibbutz aan het Meer van Galilea. Dag 5, vrijdag 29 april 2016: Kapernaüm - Rosh Hanikra Arbel Galilea In de ochtend maken we een boottochtje op het Meer van Galilea. Daarna brengen we een bezoek aan Kapernaüm, waar we een synagoge zien waar Jezus gepredikt heeft. Aansluitend rijden we via het Karmelgebergte naar de bijzondere krijtwitte rotsen van Rosh Hanikra op de grens met Libanon. Het steilste kabelbaantje ter

5 wereld brengt ons in een zeer kort, maar steil tochtje naar de grotten waar een prachtig samenspel van licht en water te zien is. Tot slot voor deze dag brengt de bus ons naar een mooi punt op de route van de Jesus Trail en samen wandelen we naar de beroemde klif van de berg Arbel. Wie wil kan de route tot aan Kapernaüm lopen (16.8 km) en vandaar met de bus naar de kibbutz gaan, anderen gaan na het uitzichtpunt direct met de bus terug naar de kibbutz. Dag 6, zaterdag 30 april 2016: Hermon Nimrod Banias Hula Galilea Vandaag gaan we vroeg op om op tijd bij de berg Hermon te zijn. De stoeltjeslift brengt ons naar de top van de berg Hermon waar we genieten van een overweldigend uitzicht op de omliggende bergen en valleien. Op de terugweg brengen we een bezoek aan het in 1229 gebouwde fort Nimrod. De lunch gebruiken we op de noordelijkste kibbutz van Israël waar we bovendien een bijzondere ontmoeting hebben en meer leren over het leven op de grens. Na de lunch genieten we van verkoeling bij de bron van de Jordaan in Banias. Tot slot voor deze dag brengen we een bezoek aan de Hula vallei, een van de mooiste natuurgebieden van Israël. Voor overnachting rijden we terug naar de kibbutz. Nimrod Dag 7, zondag 1 mei 2016: Rustdag aan het Meer van Galilea In de ochtend houden we een dienst aan het Meer van Galilea. Daarna genieten we van een rustdag op de kibbutz of aan de oevers van het Meer van Galilea.

6 Dag 8, maandag 2 mei 2016: Gan Haslosha - Nazareth Hebron Jeruzalem In de ochtend rijden we naar Gan Haslosha, een prachtige oase waar we heerlijk kunnen zwemmen. In Nazareth leren we tijdens een bijzondere Bijbelse lunch meer over het eten en de gewoonten in de tijd van Jezus. In de middag rijden we naar Hebron, even onder Jeruzalem, waar we het graf van de aartsvaders bezoeken en een rabbijn ontmoeten. Voor overnachting rijden we naar Jeruzalem. Dag 9, dinsdag 3 mei 2016: Jeruzalem We beginnen de dag op de Olijfberg waar we genieten van een mooi uitzicht over de Oude Stad van Jeruzalem. We dalen de Olijfberg af en bezoeken onderweg de kerk van Dominus Flevit en Gethsemane. Nabij de berg Zion bezoeken we de kerk van St. Petrus in Gallicantu, ook wel de Kerk van het Hanengekraai genoemd. We betreden de Oude Stad en bezoeken hier Bethesda en de kerk van St. Anna, de Via Dolorosa en de Heilige Grafkerk, de Joodse wijk en natuurlijk de Westmuur. Ook brengen we in de Joodse wijk een bezoek aan het Tempelinstituut. In de middag wandelen we door de tunnels van Hizkia in de Stad van David en wandelen we over de stadsmuren van de Oude Stad. Wie wil kan in de avond naar een lokale synagoge om het avondgebed mee te maken. We overnachten nogmaals in Jeruzalem. Dag 10, woensdag 4 mei 2016: Jeruzalem Vandaag genieten we van een vrije dag in Jeruzalem. Van krijgen we een lijst met tips, ook kunnen we een individueel reisprogramma voor deze dag laten maken om een bezoek te brengen aan de graftuin van Jozef van Arimathea, Yad Vashem, het Israel Museum of de Geboortekerk en de velden van Efrata in Bethlehem. Ook vrijwilligerswerk is een optie. We overnachten in Jeruzalem. Dag 11, donderdag 5 mei 2016: Jeruzalem - Tel Aviv Amsterdam Deze Hemelvaartsdag houden we in de ochtend een dienst in Jeruzalem. Daarna rijden we terug naar de luchthaven. Om uur vliegen we naar Amsterdam waar we om uur aankomen, het einde van onze onvergetelijke rondreis door Israël en Jordanië. * Wijzigingen voorbehouden.

7 Praktische reisinformatie Paspoort Om naar Israël te reizen, heeft u een paspoort nodig dat na thuiskomst nog minimaal zes maanden geldig is. Accommodaties Tijdens de reis overnachten we in comfortabele, middenklasse tot uitstekende accommodaties met 3*** of 4****. De kamers zijn altijd voorzien van airconditioning, een telefoon, tv, een eigen douche en toilet en vaak koffie- en theefaciliteiten. Gratis internet is aanwezig op de kamer en/of in de lobby. Alleen op reis Reizigers die alleen reizen kunnen, in goed overleg, op een kamer ingedeeld worden met een andere individuele reiziger. Reizigers die liever een 1-persoonskamer reizen, betalen hiervoor een toeslag van 324,- Maaltijden Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen bij deze reis. De maaltijden worden meestal aangeboden als buffet, zodat u zelf kunt kiezen wat u wenst te eten. Bij de maaltijden zijn koffie, thee, water en vaak ook vruchtensap altijd inbegrepen. Alcoholische dranken en/andere dranken zijn beschikbaar maar komen voor uw eigen rekening. Vervoer Tijdens de reis worden we vervoerd door een speciaal voor de reisgroep gereserveerde bus met airconditioning. De bus wordt bestuurd door één van onze eigen, lokale chauffeurs. De meeste te rijden afstanden zijn kort. Bij langere te rijden afstanden worden voldoende stops gemaakt voor bezienswaardigheden, foto s en een kopje koffie. Gids De reis wordt begeleid door een lokale, ervaren Nederlandstalige Israëlische gids die hiervoor een speciale, jarenlange opleiding tot gids heeft gevolgd. Kennismakingsbijeenkomst Voorafgaande aan de reis wordt een kennismakingsbijeenkomst door gehouden in de Westerkerk. Op deze bijeenkomst kunt u kennismaken met Harel Israel en uw reisgenoten. Ook krijgt u alvast een voorproefje op de reis en heeft u alle gelegenheid eventuele vragen te stellen. Visa Bij aankomst in Israël krijgt u bij de douane een gratis visum (EGP, Electronic Gate Pass) voor drie maanden. Dit visum is een papieren pasje dat u tijdens de reis in uw paspoort dient te bewaren. In Jordanië reizen we op een groepsvisum. U dient hiervoor een formulier in te vullen dat u in voorbereiding op de reis ontvangt.

8 Geld In Israël wordt betaald met de Nieuw-Israëlische Shekel ( ). In Jordanië wordt betaald met de Jordaanse Dinar (JD). heeft de unieke mogelijkheid om op de kennismakingsbijeenkomst shekels en dinars te bestellen. Tijdens de kennismakingsbijeenkomst krijgt u een kaartje voor u in uw portemonnee dat dient als een handige rekenhulp. Vaccinaties Er zijn geen vaccinaties voor Israël nodig. Voor Jordanië wordt vaccinatie tegen Hepatitis A aanbevolen, maar dit is niet verplicht. Gezondheid Het zelfstandig afsluiten van een reisverzekering is verplicht. Een annuleringsverzekering is optioneel, maar wordt aanbevolen. U kunt uw reis- en annuleringsverzekering ook via afsluiten, we werken hiervoor samen met Zilveren Kruis Achmea. We raden u aan om een kleine medische kit mee te nemen met o.a. (blaren)pleisters en paracetamol. Invulling van de vrije dag in Jeruzalem geeft ter inspiratie voor de vrije dag diverse tips voor invulling binnen of buiten de Oude Stad. Bijvoorbeeld wandelen in een van de parken van Jeruzalem, het bezoeken van de graftuin van Jozef van Arimathea, het bijwonen van het avondgebed in een synagoge, een bezoek aan Yad Vashem, het Israel Museum of een bezoek aan de Geboortekerk en de velden van Efrata in Bethlehem. Wandeling van de Jesus Trail De wandeling van Arbel naar Kapernaüm heeft een lengte van 16.8 km en is optioneel. Deze wandeling vindt in een rustig tempo plaats in de middag en avond. In Kapernaüm wacht de bus die de wandelaars naar de kibbutz brengt. Diegenen die niet tot Kapernaüm willen wandelen, zullen een afstand van ca. 2 km wandelen tot de klif van Arbel. Aansluitend wordt Kapernaüm bezocht. Geheel in de bus blijven is ook mogelijk.

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977.

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977. Indien je een boeking bij Jiba maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Jiba. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking te maken. Jiba

Nadere informatie

BEDRIJFSINFORMATIE. Je reisorganisator: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich Switzerland

BEDRIJFSINFORMATIE. Je reisorganisator: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich Switzerland Indien je een boeking bij GOGO maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van GOGO. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking te maken. GOGO

Nadere informatie

Vrijdag 26 april 2013 22ºC

Vrijdag 26 april 2013 22ºC Zo oud en toch zo modern! Zo traditioneel en toch zo vooruitstrevend! Zo gewoon en toch ook zo excentriek! Zo officieel en toch heel eenvoudig! En vooral zo menselijk.. Vrijdag 26 april 2013 22ºC Na een

Nadere informatie

Canyoning en bergsport voor gezinnen in de Spaanse Pyreneeën

Canyoning en bergsport voor gezinnen in de Spaanse Pyreneeën Canyoning en bergsport voor gezinnen in de Spaanse Pyreneeën Programma 2015 gezinsreis met kinderen vanaf 6 jaar: Dag 1: Aankomst in Lamiana (vanaf 13h). Avondmaal om 20h. Dag 2: Op onze eerste dag trekken

Nadere informatie

20-DAAGSE PRIVÉREIS TANZANIA COMPLEET!

20-DAAGSE PRIVÉREIS TANZANIA COMPLEET! 20-DAAGSE PRIVÉREIS TANZANIA COMPLEET! Een unieke reis die het wereldberoemde noorden combineert met het onontdekte zuiden DE VOORDELEN Het hele jaar door een scherpe prijs Middenklasse & luxe accommodaties

Nadere informatie

REISDOSSIER ZOMER 2015

REISDOSSIER ZOMER 2015 REISDOSSIER ZOMER 2015 JEKA 2015 INLEIDING In het zuiden van Frankrijk, aan de rand van het "Parc National des Cévennes" stort de Tarn zich van aan zijn bron op 1575 m hoogte als een bergrivier van de

Nadere informatie

Kom op cursus bij Per Saldo

Kom op cursus bij Per Saldo Kom op cursus bij Per Saldo 2015 Bent u beginnend budgethouder? Of hebt u al langer een pgb en wilt u zich goed voorbereiden op uw herindicatie? Wilt u leren hoe u een goed budgetplan of zorgplan schrijft?

Nadere informatie

ExQuis Destinations. PHUKET, Pearl of the Andaman Sea

ExQuis Destinations. PHUKET, Pearl of the Andaman Sea ExQuis Destinations THAILAND Tekst Jef - foto s Lucia & Benjamin PHUKET, Pearl of the Andaman Sea Thailand wordt onderverdeeld in vijf regio s. Met deze reportage richten we ons op het eiland Phuket dat

Nadere informatie

Er blijft veel te doen

Er blijft veel te doen April 2015 Er blijft veel te doen Soms verzucht je echt wel eens: houdt het dan nooit op? We zitten in een prachtig huis, maar denk niet dat er nu niks meer te doen valt. We zijn hard doende om de inrichting

Nadere informatie

Voor het eerst naar school in Gent. Infogids voor Anderstalige minderjarige nieuwkomers.

Voor het eerst naar school in Gent. Infogids voor Anderstalige minderjarige nieuwkomers. Voor het eerst naar school in Gent. Infogids voor Anderstalige minderjarige nieuwkomers. Dit boekje werd oorspronkelijk gemaakt door de stad Antwerpen en het Onthaalbureau Inburgering Antwerpen. Kom-Pas

Nadere informatie

Kroatië - Paklenica N.P. minitrekking, 2 dagen BED&2DO, multi-actief arrangement vanuit boutique-pension

Kroatië - Paklenica N.P. minitrekking, 2 dagen BED&2DO, multi-actief arrangement vanuit boutique-pension Europa / Kroatië Code 424001 P BED&2DO Niveau Accommodatie Kroatië - Paklenica N.P. minitrekking, 2 dagen BED&2DO, multi-actief arrangement vanuit boutique-pension Korte minitrekking door het Paklenica

Nadere informatie

Vasia Beach Villas Griekenland Kreta Milatos

Vasia Beach Villas Griekenland Kreta Milatos Vasia Beach Villas Griekenland Kreta Milatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Vasia Beach Villas - (Griekenland Kreta Milatos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND DE ARDENNEN. Echt even lekker een weekendje weg met z n allen

ADVENTURE WEEKEND DE ARDENNEN. Echt even lekker een weekendje weg met z n allen ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Echt even lekker een weekendje weg met z n allen DE ARDENNEN Compleet verzorgde programma s met uitdagende activiteiten Unieke locaties voor grote groepen op slechts 2,5

Nadere informatie

Opname voor de oogarts op de Behandelafdeling of Kortverblijfafdeling

Opname voor de oogarts op de Behandelafdeling of Kortverblijfafdeling Opname voor de oogarts op de Behandelafdeling of Kortverblijfafdeling Belangrijk voor als u algehele verdoving krijgt Voor deze behandeling, ingreep of onderzoek dient u nuchter te blijven; dit betekent

Nadere informatie

Het medicijn Gammaglobuline onder je huid Subcutaan

Het medicijn Gammaglobuline onder je huid Subcutaan Het medicijn Gammaglobuline onder je huid Subcutaan Wilhelmina Kinderziekenhuis Wat staat er in deze folder Informatie voor ouders 2 Het medicijn Gammaglobuline onder je huid (subcutaan) 4 Wil je meer

Nadere informatie

PUERTO NATALES - EL BOLSÓN

PUERTO NATALES - EL BOLSÓN PUERTO NATALES - EL BOLSÓN Patagonia ist das Beginn der Welt und nicht, wie al die Leute sagen, das Ende. Das Wasser und die Luft sind noch sauber und die Leute leben einfach. Darum lebe ich hier gern.

Nadere informatie

Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013

Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013 Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013 1 De vakantiegasten: Jorn, Jonathan en Frank O. Rosella en Anne Frank K en Eva Patty, Arend en Anne 2 In het noorden van Spanje, in de

Nadere informatie

Wat je moet weten over het jodendom. Waarom dragen joodse mannen zo n hoedje?

Wat je moet weten over het jodendom. Waarom dragen joodse mannen zo n hoedje? Wat je moet weten over het jodendom Waarom dragen joodse mannen zo n hoedje? Charlotte en Harry hebben een joodse trouwerij ook wel een Choepa genoemd - in Sex and the City Raadsel Weet je het nog? Charlotte

Nadere informatie

TENERIFE PALM MAR TERRAZAS DEL FARO B21

TENERIFE PALM MAR TERRAZAS DEL FARO B21 TENERIFE PALM MAR TERRAZAS DEL FARO B21 Welkom in Palm Mar, in ons appartement Terrazas del Faro B21. Veel algemene informatie over Tenerife vind je in de talloze reisgidsjes die over de Canarische eilanden

Nadere informatie

Als uw kind wordt opgenomen op de kinderafdeling

Als uw kind wordt opgenomen op de kinderafdeling Als uw kind wordt opgenomen op de kinderafdeling Voor de leesbaarheid van dit boekje gebruiken we alleen het woord "ouders" daar waar we ouders en/of verzorgers bedoelen. Hetzelfde geldt voor het gebruik

Nadere informatie

MARMARİS ARMUTALAN İÇMELER BELDİBİ AKYAKA GÖKOVA TURUNÇ BOZBURUN MARMARIS TOERISME VERENIGING

MARMARİS ARMUTALAN İÇMELER BELDİBİ AKYAKA GÖKOVA TURUNÇ BOZBURUN MARMARIS TOERISME VERENIGING MARMARİS ARMUTALAN İÇMELER BELDİBİ AKYAKA GÖKOVA TURUNÇ BOZBURUN M A R T A B MARMARIS TOERISME VERENIGING H EMarmaris: Kruispunt van de Egeïsche- en Middellandse Zee en deel van de Middellandse zee, tussen

Nadere informatie

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken?

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken? Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt

Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt Werken aan perspectief Werken is belangrijk, voor uzelf en voor de maatschappij. UWV helpt u om werk te vinden en te houden. Is werken niet mogelijk,

Nadere informatie

Het is mijn leven. Een werkboek dat helpt bij beslissingen

Het is mijn leven. Een werkboek dat helpt bij beslissingen Een werkboek dat helpt bij beslissingen Dit werkboek is gemaakt door het Landelijk KennisNetwerk Gehandicaptenzorg (LKNG) in samenwerking met Stichting De Toekomst. Het LKNG bundelt bestaande (wetenschappelijke)

Nadere informatie

Het beste stukje Spanje

Het beste stukje Spanje Vanaf 385,- per week Het beste stukje Spanje verhuurinformatie voor iedereen die wil meegenieten in onze woning aan de mar menor 2012 P O R T U G A L COSTA DE LA LUZ CÁDIZ MADRID S P A N J E SEVILLA MALAGA

Nadere informatie

Welkom in Tilburg! Introductiegids zomer 2014. Academisch jaar 2014-2015. Mentorship System Tilburg School of Economics and Management

Welkom in Tilburg! Introductiegids zomer 2014. Academisch jaar 2014-2015. Mentorship System Tilburg School of Economics and Management Welkom in Tilburg! Introductiegids zomer 2014 Academisch jaar 2014-2015 School of Economics and Management Mentorship System Tilburg School of Economics and Management Inhoud Welkom op Tilburg University

Nadere informatie

't Huys te Hoecke Kleinschalige woningen

't Huys te Hoecke Kleinschalige woningen 't Huys te Hoecke Kleinschalige woningen Versie 2 Inhoudsopgave 1 WELKOM... 2 2 'T HUYS TE HOECKE... 2 3 VISIE EN UITGANGSPUNTEN... 3 4 HUISVESTING... 3 5 WOON- EN ZORGAANBOD... 4 6 DE ROL VAN DE FAMILIE/BEZOEKERS...

Nadere informatie

Zorgeloos op reis. Vliegen voor passagiers met een mobiliteitsbeperking

Zorgeloos op reis. Vliegen voor passagiers met een mobiliteitsbeperking Zorgeloos op reis Vliegen voor passagiers met een mobiliteitsbeperking Speciale voorzieningen voor speciale passagiers KLM staat voor een voorspoedige, comfortabele en betrouwbare vliegreis voor al onze

Nadere informatie