israël & jordanië 10-daagse PREMIUM reis door het land van de Bijbel 14 t/m 23 oktober 2016 onder leiding van dr. W. Gugler & H.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "israël & jordanië 10-daagse PREMIUM reis door het land van de Bijbel 14 t/m 23 oktober 2016 onder leiding van dr. W. Gugler & H."

Transcriptie

1 israël & jordanië 10-daagse PREMIUM reis door het land van de Bijbel 14 t/m 23 oktober 2016 onder leiding van dr. W. Gugler & H. Gugler in samenwerking met

2 Woestijnen, wind en water. Oude stenen en Bijbelse verhalen die tot je verbeelding spreken; maar vooral Jeruzalem - de stad waar zoveel gebeurde - maken deel uit van de fascinatie van deze 10-daagse premium reis. Wij kiezen bewust voor een beperkt aantal highlights in Israël en Jordanië om deze te kunnen beleven. Zo ervaren wij tijden van inspanning en van rust maar vooral de verfrissende momenten als een nieuwe wereld voor je open mag gaan. Dag 1 - Vrijdag 14 oktober: Amsterdam Tel Aviv Negev Wij vertrekken om 11:45 uur vanaf Schiphol met een rechtstreekse vlucht van en zullen er rond 17:15 uur in Tel Aviv aankomen. In onze comfortabele touringcar rijden wij ca. 1 ½ uur richting zuiden naar het Negev woestijn. Na een warme maaltijd overnachten wij in een geriefelijke hotelkamer van het hotel Iris in Yeroham. Dag 2 - Zaterdag 15 oktober: Sede Boqer Ein Avdat Ramon krater Eilat Na een uitgebreid ontbijt beginnen wij aan onze eerste woestijntocht vlakbij Sede Boqer waar David Ben Gurion, de eerste premier van Israël, met zijn vrouw Paula woonde na zijn aftreden. Een uitzonderlijk mooi natuurmonument. Eerst lopen wij ca. 1 ½ uur door de Wadi Havarim om de woestijn in al haar facetten te ervaren. Dan neemt de bus ons een klein stukje mee naar Ein Avdat waar wij letterlijk in een andere wereld stappen: een onverwachte waterbron midden in de canyonachtige woestijn. We vervolgen onze reis nog verder naar het zuiden en komen langs de Ramon Krater. Deze 40 km brede erosiekrater is gekenmerkt door weerbarstige rotsformaties, zwarte vulkaanstenen en heuvels in rood, geel en bruintinten. Onze eindbestemming op deze dag is Eilat. Wij hopen daarin ergens in de middag aan te komen zodat er nog een duikje in de Rode Zee genomen kan worden. Wij logeren in het Prima Music hotel. Dag 3 - Zondag 16 oktober: Eilat Wadi Rum Vanuit Eilat steken wij op het zuidelijkste punt van Jordanië de grens over en rijden wij ¾ uur door naar Wadi Rum, een parel van natuurschoon. We verruilen de bus voor jeeps om ca. twee uur lang een onvergetelijke tour door een sprookjesachtig landschap te maken. Opvallend zijn de canyon s en de diversiteit aan kleuren, de prachtige rotsen en zandvlakten. Wadi Rum is opgenomen in de wereldlijst van UNESCO. Gepland is het om in de avonduren onze kerkdienst rond het kampvuur te houden. Wij dineren en overnachten in het Bedoeïenen kamp midden in Wadi Rum. Een belevenis op zichzelf.

3 Dag 4 - Maandag 17 oktober: Petra In de tijd van het Oude Testament werd dit rotsachtige land Edom genoemd. Rond 400 v. Chr. vestigden de Nabateeër een gigantisch handelsimperium met Petra als hoofdstad. De verborgen ligging van Petra tussen bijna ontoegankelijke rotswanden en een geniale watervoorziening beschermden eeuwenlang de stad en haar rijkdommen. Petra is slechts toegankelijk via een smal bergpad vanuit het noordwesten of vanuit het oosten door een 1,5 km lange en tot 200 m diepe rotskloof, de Siq, die op de smalste plaats slechts 2 m breed is. Tijdens onze wandeling door de Siq zullen we de woorden van de profeet Obadja tegen de hoogmoed van Edom beter kunnen begrijpen. Onvergetelijk zijn de uit de rots gegraven monumenten van Petra die tot de Zeven nieuwe wereldwonderen worden gerekend. Na deze wandeling zoeken wij de rust op in het Edom hotel in Petra. Dag 5 - Dinsdag 18 oktober: Petra Wadi Mujib Macherus Madaba Wij bevinden ons in het Bijbelse land Moab en rijden op de oeroude Koningenweg noordwaarts naar Wadi Mujib. Dit natuurmonument langs de Grand Canyon-achtige rivier de Arnon die in Bijbelse tijd de grens markeerde tussen Moab en Israël, is buitengewoon uniek. Wie de sportieve uitdaging van een wandeling door deze canyon aandurft, zal onvergetelijke ervaringen opdoen. Deze excursie is echter facultatief en dus niet in de reissom inbegrepen. Wij vervolgen onze reis en bereiken na een korte rit de vestingsheuvel Macherus met een heerlijke uitkijk op de Dode Zee en Israël dat aan de overkant ligt. Herodes de Grote liet hier 30 v. Chr. een zomerresidentie bouwen die toen ook als vesting diende om de zuidgrens van Israël te beschermen. Hoe jaren later de dans van een meisje in dit paleis tot de tragische dood van Johannes de Doper heeft geleid, lezen wij in Mattheüs 14. Ons hotel voor deze nacht ligt in Madaba waar wij nog de wereldberoemde mozaïekkaart van Jeruzalem zien. Dag 6 - Woensdag 19 oktober: Madaba Nebo Sodom Qumram Jeruzalem Vanuit de berg Nebo mocht Mozes het beloofde land zien (Deut. 34). Geniet ook u van dit prachtig uitzicht over de Jordaan, de Dode Zee en het land Israël. Vanaf die plek zien wij het recent ontdekte Sodom in de Jordaanvallei. De gesmolten stenen van Tall el Hammam vertellen op hun manier het Bijbelse verhaal over Lot en de stad die door vuur uit de hemel is ondergegaan (Genesis 19). Het is opvallend hoe exact de Bijbelse gegevens over Sodom passen bij de opgravingen van deze plaats. Daarna verlaten wij Jordanië via de Allenby bridge. In Qumran bezoeken wij de vindplek van de wereldberoemde Jesaja schrijfrol voordat wij ons heerlijk kunnen laten drijven in de Dode Zee. Voor de komende vier nachten logeren wij in het Prima Kings hotel in Jeruzalem met loopafstand tot het tempelplein.

4 Dag 7 - Donderdag 20 oktober: Jeruzalem tempelberg City of David Hizkiatunnel Na een heerlijk ontbijt verkennen wij vandaag het oude gedeelte van Jeruzalem. Op het tempelplein krijgen wij een uitleg over de tempel in de dagen van Jezus. Opvallend veel Bijbelse verhalen die zich in de tempel afspelen, laten zich exact lokaliseren en spreken sterk tot onze verbeelding. Dit geldt ook voor het bezoek in het Davidson Center die de geschiedenis van Jeruzalem indrukwekkend tot leven brengt. Vanuit de City of David krijgen wij een indruk hoe koning David in zijn stad woonde en hoe hij vanuit zijn paleis naar de badende Batseba heeft kunnen kijken - met alle gevolgen van dien, zoals 2 Samuel 11 weet te vertellen. Een apart belevenis is het om in de ca. 500 m lange tunnel te lopen die koning Hizkia 705 v. Chr. liet uithakken (2 Kon. 20:20). Voor wie geen natte voeten wil krijgen, is er uiteraard ook een droge weg naar buiten. De rest van de middag is vrij en kunt u zelf invullen. Dag 8 - Vrijdag 21 oktober: Jeruzalem Israël museum Olijfberg Gethsemane Bethesda De meest belangrijke archeologische vondsten zijn in het Israël museum te bewonderen. Een highlight zijn de beroemde Qumram-schriftrollen. Ook is daar een model van Jeruzalem in de dagen van Jezus te zien. De verhalen van het Nieuwe Testament laten zich aan de hand van dit model beter begrijpen. In de middag wandelen wij in alle rust vanaf de Olijfberg naar Gethsemane. Op onze weg richting Grafkerk zullen we de indrukwekkende overblijfselen zien van het bad Bethesda waar Jezus een verlamde genas (Joh. 5). Misschien kunnen we nog heerlijk met elkaar zingen in de akoestiek geweldige kapel van de St. Annakerk. Met waarschijnlijk gemengde gevoelen betreden wij de Heilig Grafkerk waar ooit het uit de rots gehouwen graf van Jezus lag. Hoe diepzinnig zijn hierbij de woorden van de engel: Hij is niet hier. Hij is opgestaan (Marcus 16:6) De sabbat begint met het vallen van de nacht. In ons hotel zullen wij van een sabbatmaaltijd genieten.

5 Dag 9 - Zaterdag 22 oktober: Tel Lachish Bet Guvrin Nitzanim Beach Jeruzalem Vanwege de sabbat zijn vandaag veel doelen in Jeruzalem gesloten. Wij gaan daarom heerlijk met de bus tussen uit. Ons doel is Nitzanim Beach aan de Middellandse Zee, een van de mooiste stranden in Israël. Op de weg daarheen komen wij langs Tel Lachish en andere plaatsen waar bekende Bijbelse geschiedenis zich heeft afgespeeld. Bijvoorbeeld het Terebintendal (1Sam.17) waar David een steen tegen het hoofd van de reus Goliat geslingerd heeft. Of Ramat-Lechi, vlakbij het natuurpark Bet Guvrin met talloze spelonken, waar Simson met een ezelskaak tekeer ging tegen de Filistijnen (Richteren 15:17). We maken een mooie wandeling door dat natuurpark voordat we aan een heerlijk zandstrand gaan zwemmen of uitrusten bij een kopje koffie of een biertje. Wij brengen onze laatste nacht nog een keer in ons hotel in Jeruzalem door. Dag 10 - Zondag 23 oktober: Jeruzalem Tel Aviv Amsterdam Helaas zal het een wat korte nacht worden omdat ons vliegtuig al om 6:10 uur vertrekt. Rond 10:00 uur willen wij op Schiphol landen en kunnen daarna thuis weer lekker uitrusten. Voldaan kijken wij terug op een heel bijzondere reis waar wederom Bijbelse geschiedenis tot leven is gekomen. De kosten voor deze 10-daagse premium reis bedragen 1983,- De reissom is zodanig berekend dat u tijdens de reis nauwelijks extra kosten moet maken omdat alle maaltijden (alle dagen ontbijt en diners, lunches van dag 2 t/m 9) en fooien inbegrepen zijn. Tijdens de maaltijden krijgt u meestal gratis drinkwater aangeboden. Alle andere drankjes zijn niet inbegrepen. Voor de praktische zaken werken wij samen met de organisatie Jerusalem today REIZEN (Putten) die de praktische zaken, zoals reserveringen-facturering-financiën, verzorgt. Voor alle vragen rondom de reis kunt u contact opnemen met Werner & Hanna Gugler ( of w.gugler@filternet.nl).

6 INBEGREPEN: Rechtstreekse vlucht Amsterdam-Tel Aviv v.v. per lijndienst van. Luchthavenbelasting. Transfer luchthavens hotel. 6 overnachtingen in goede Joodse hotels in Israël op basis van halfpension. 2 overnachtingen in middenklasse hotels in Jordanië op basis van halfpension. 1 overnachting in het Wadi Rum Bedoeïenen kamp in Jordanië op basis van halfpension. Het hotel in Jeruzalem waar wij vier nachten verblijven, ligt op loopafstand van het tempelplein. Lunches van dag 2 t/m 9. Verblijf in tweepersoonskamers met eigen bad/douche. Vervoer per comfortabele touringcar met airconditioning tijdens de excursiedagen. Alle excursies zoals in het programma beschreven. Entreegelden volgens het programma. Nederlands sprekende gids tijdens de excursiedagen. Fooien voor het hotelpersoneel, gids en buschauffeur t.w.v. 54,- p.p. Insolventieverzekering. Visum voor Jordanië (mits de regelgevingen niet veranderen). Bagageservice op het vliegveld. Informatiebijeenkomst voor de reis begin september NIET INBEGREPEN: Eénpersoonskamertoeslag 429,- Evt. reis- en annuleringsverzekering. Facultatieve activiteiten. Transfer naar Schiphol en terug. Drankjes bij de maaltijden (er staat bijna altijd gratis water ter beschikking). Evt. verhoging van brandstoftoeslagen (niet te verwachten). De kosten voor de grensovergang naar Israël en Jordanië.

7 INFORMATIE: Leiding De reis staat onder de leiding van Werner & Hanna Gugler. Samen hebben zij al vele malen het land van de Bijbel bezocht en zijn gedreven dat deze reis tot een onvergetelijke ervaring wordt. Niet alleen wordt gedegen relevante informatie geboden over Bijbelse plaatsen en gebruiken, zodat Bijbelse verhalen tot leven kunnen komen. Het streven is er dat je als deelnemer - ongeacht je (religieuze) achtergrond - letterlijk mee wordt genomen om je te verwonderen en te genieten. Werner is in het dagelijke leven gemeentepredikant van de Protestantse Andreaskerk in Putten. Daarnaast is hij universitair docent Oude Testament; de geschiedenis van Israël heeft zijn bijzondere belangstelling. Hanna werkt als maatschappelijk werker en trainer. Voor alle vragen rondom deze reis kunt u contact met ons opnemen (tel of w.gugler@filternet.nl). Veiligheid Israël en Jordanië zijn prachtige vakantielanden maar af en toe kan er vooral in Israël wat politieke onrust ontstaan. Als de politieke situatie het niet toestaat zal de reis geen doorgang vinden. Hierbij is het reisadvies van de Nederlandse regering leidend. De Israëlische regering doet er alles aan om het toerisme een grote mate van veiligheid te bieden. Deelnemers Het is zeker niet noodzakelijk dat u een kerkelijke achtergrond moet hebben om mee te kunnen reizen. Deze reis gaat naar twee landen waar zich Bijbelse geschiedenis heeft afgespeeld. Wat is er mooier dan met de Bijbel open door het land van de Bijbel te gaan om de verhalen (nog) beter te begrijpen. Er zal regelmatig een korte uitleg gegeven worden. Wij zullen elke dag met een schriftlezing uit de Bijbel en een gebed beginnen. Als u hiervoor respect kunt opbrengen dan bent u, ongeacht uw achtergrond, van harte welkom. Mobiliteit Tijdens deze reis staan regelmatig wandelingen op het programma en ook tijdens het bezoek aan Petra en Jeruzalem zal een beroep gedaan worden op een zekere mobiliteit. Paspoort Om naar Israël te reizen, heeft u een paspoort nodig dat na thuiskomst nog minimaal zes maanden geldig is. Accommodaties Tijdens de reis overnachten we in Israël in comfortabele, middenklasse tot uitstekende accommodaties. De kamers zijn altijd voorzien van airconditioning, een telefoon, tv, een eigen douche en toilet en vaak koffie- en theefaciliteiten. Gratis internet is aanwezig op de kamer en/of in de lobby. In Jordanië zal de standaard van de hotels iets eenvoudiger zijn. In het Bedoeïenen kamp overnachten wij in Bedoeïenen tenten, wel voor 2 personen, en zullen wij een origineel Bedoeïenen maaltijd voorgeschoteld krijgen welke in het algemeen zeer lekker toebereid zal zijn. Alleen op reis Reizigers die alleen reizen kunnen, in goed overleg, op een kamer ingedeeld worden met een andere individuele reiziger. Als er geen kamergenoot gevonden kan worden moet er helaas een éénpersoonskamertoeslag van 429,- betaald worden.

8 Maaltijden Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen bij deze reis. De warme maaltijden worden meestal aangeboden als buffet, zodat u zelf kunt kiezen wat u wenst te eten. Bij de maaltijden is water altijd inbegrepen. Andere drankjes zijn natuurlijk beschikbaar maar komen voor uw eigen rekening. Vervoer Tijdens de reis worden we vervoerd door een speciaal voor de reisgroep gereserveerde bus met airconditioning. De bus wordt bestuurd door een ervaren chauffeur. De meeste te rijden afstanden zijn kort. Bij langere te rijden afstanden worden voldoende stops gemaakt. Kennismakings- en infobijeenkomst Voorafgaande aan de reis wordt begin september een kennismakingsbijeenkomst gehouden in t Voorhuys in Putten. Op deze bijeenkomst kunt u kennismaken met uw reisgenoten, krijgt u informatie en kunt u vragen stellen. Visum Voor Israël is geen visum nodig mits u Nederlandse staatburger bent. Dit geldt niet voor Jordanië. In de reissom zijn de kosten voor het visum in principe opgenomen. Uitzondering is een verhoging van de kosten voor een visum vanuit de Jordaanse regering. Geld In Israël wordt betaald met de Nieuw-Israëlische Shekel. In Jordanië wordt betaald met de Jordaanse Dinar (JD). Wij bieden u de mogelijkheid om op de kennismakingsbijeenkomst een kleiner bedrag van Sjekel en Dinars te bestellen. Wij zullen deze aan u op Schiphol overhandigen. Vaccinaties Er zijn geen vaccinaties voor Israël nodig. Voor Jordanië wordt vaccinatie tegen Hepatitis A aanbevolen, maar dit is zeker niet verplicht. Gezondheid Het zelfstandig afsluiten van een reisverzekering wordt zeer aangeraden. Een annuleringsverzekering is optioneel, maar wordt aanbevolen. U kunt uw reis- en annuleringsverzekering ook via Jerusalem Today Reizen afsluiten of (bij voorkeur) uw eigen verzekeringsmaatschappij.

9 Verstuur dit formulier via de post naar Jerusalem Today Reizen Telgterweg LM Putten NL Aanmeldingsformulier Israël-Jordanië 14 t/m 23 oktober 2016 Achternaam (naam welke op uw paspoort vermeld staat) Nood tel. nr. 1 Eerste officiële voornaam Nood tel. nr. 2 Roepnaam Geboortedatum Adres Geboorteplaats Postcode Paspoort nr. Afgiftedatum Woonplaats Afgifteplaats Tel. Privé Vervaldatum Tel. Mobiel Bij het inzenden van uw aanmeldingsformulier s.v.p. een kopie van uw paspoort bijsluiten. LET OP: paspoort moet nog 6 maanden voor vertrek van de reis absoluut geldig zijn. Ik wil graag een éénpersoonskamer (let wel: extra bijbetaling) Ik wil graag kamer-indeling met: Indien u uw kamer wilt delen, graag hier de naam invullen: Reisverzekering Ik wil wel een reisverzekering Ik wil geen reisverzekering Annuleringsverzekering Ik wil wel een annuleringsverzekering Ik wil geen annuleringsverzekering Zo ja, dan wel graag aanvraag Kortlopende Annuleringsverzekering met aanmeldingsformulier meezenden. Annuleringsverzekering (ca.6% van totale reissom +21% ass.belasting en poliskosten 3,50) Handtekening De verzekeringen dienen gelijktijdig te worden afgesloten bij het insturen van dit aanmeldingsformulier. Met het plaatsen van mijn handtekening verklaar ik op dit moment gezond en goed ter been te zijn voor deelname aan deze reis en zijn mijn gegevens korrekt en naar waarheid te hebben ingevuld. info@jerusalemtodayreizen.nl

Harel Israel. Westerkerk Veenendaal. Israël & Jordanië

Harel Israel. Westerkerk Veenendaal. Israël & Jordanië Westerkerk Veenendaal Israël & Jordanië Reisschema Data Heenreis: maandag, 25 april 2016 Retour: donderdag, 5 mei 2016 Luchtvaartmaatschappij El Al Israel Airlines* Vluchten Amsterdam Tel Aviv, 11.15 16.50

Nadere informatie

Israelreis 2014 met ds. Willem Smouter

Israelreis 2014 met ds. Willem Smouter Israelreis 2014 met ds. Willem Smouter 31 maart tot 10 april 2014 Apeldoorn, september 2013 Met veel plezier kan ik de opzet bekend maken van de volgende reis. Het was een uitdaging om na 2012 een heel

Nadere informatie

Belangrijk: U kunt zich tot uiterlijk 1 januari voor de reis opgeven (dit in verband met de koop van het aantal vliegtuigstoelen)

Belangrijk: U kunt zich tot uiterlijk 1 januari voor de reis opgeven (dit in verband met de koop van het aantal vliegtuigstoelen) Gemeentereis Israël Van DV 3 12 april 2018 zal er een gemeentereis naar Israël plaatsvinden. Deze staat onder leiding van dominee en mevrouw Donken. Op dinsdag 31 oktober vond een eerste bijeenkomst plaats

Nadere informatie

Geheimen van de wereld van de Bijbel ontdekken. 12-daagse studiereis van 22 april t/m 3 mei onder leiding van dr. W. Gugler & H.

Geheimen van de wereld van de Bijbel ontdekken. 12-daagse studiereis van 22 april t/m 3 mei onder leiding van dr. W. Gugler & H. ISRAËL & JORDANIË Geheimen van de wereld van de Bijbel ontdekken 12-daagse studiereis van 22 april t/m 3 mei 2019 onder leiding van dr. W. Gugler & H. Gugler-Ruopp in samenwerking met 1 Israël en Jordanië

Nadere informatie

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen In 2019 hoopt de Hervormde Gemeente Veen o.l.v. Nico van Vliet opnieuw een bijzondere reis door het Beloofde Land te maken. We beginnen in het noorden

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Harel Israel. Harel Israel. Het Discipelenpad

Harel Israel. Harel Israel. Het Discipelenpad Het Discipelenpad Reisschema Data Heenreis: zondag, 12 april 2015 Retour: donderdag, 23 april 2015 Luchtvaartmaatschappij El Al Israel Airlines Vluchten Amsterdam Tel Aviv, 11.15 16.50 uur, vluchtnummer

Nadere informatie

10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen.

10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen. 10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen. ( 50,00 korting bij boeken voor 01 februari 2010!) Dag 1. Zaterdag

Nadere informatie

Dag 3 Zondag 15 maart 2020 Rustdag in Jeruzalem Dag 4 Maandag 16 maart 2020 Klaagmuur Knesseth Yad Vashem Efratha

Dag 3 Zondag 15 maart 2020 Rustdag in Jeruzalem Dag 4 Maandag 16 maart 2020 Klaagmuur Knesseth Yad Vashem Efratha Dagprogramma gemeenterondreis Israël Speciaal vanuit de Hersteld Hervormde Kerk Veenendaal is deze unieke gemeenterondreis samengesteld die D.V. 13 maart 2020 zal aanvangen. Een prachtige reis waarbij

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen WELKOM

Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen WELKOM Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen WELKOM op deze informatiebijeenkomst over uw 8-daagse rondreis door het Heilig Land Bedevaarten Inspiratiereizen Belevingsreizen Programma Welkom Informatie

Nadere informatie

Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen

Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen DAG PROGRAMMA INCLUSIEF. Dag 1: Aankomst Amman Queen Alia International Airport.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Israël. sing in. zingen met Arjan Breukhoven en Gerwin van der Plaats. exclusieve zang reis. 4 t/m 11 maart zingen op de.

Israël. sing in. zingen met Arjan Breukhoven en Gerwin van der Plaats. exclusieve zang reis. 4 t/m 11 maart zingen op de. exclusieve zang reis 4 t/m 11 maart 2019 sing in zingen op de mooiste locaties excursies naar Bijbelse plaatsen zingen en Gerwin van der Plaats sing in ISRAëL - dit moet je gezien hebben In het voorjaar

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Unieke jubileum. Israël - reis. t.g.v. het 25 jarig bestaan van het DRENTS JEUGD ORKEST

Unieke jubileum. Israël - reis. t.g.v. het 25 jarig bestaan van het DRENTS JEUGD ORKEST Unieke jubileum Israël - reis t.g.v. het 25 jarig bestaan van het DRENTS JEUGD ORKEST In 2006 maakte het Drents Jeugd Orkest een succesvolle tournee naar Israël. Op uitnodiging van de Israëlische ambassadeur

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Confidence in travelling and touring to Israël

Confidence in travelling and touring to Israël Israël & Jordanië reisnr. 2017-12 10-daagse reis: 13 oktober 22 oktober 2017 Geheimen van de wereld van de bijbel beleven Confidence in travelling and touring to Israël 1 Vaderlandse geschiedenis van het

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

PROGRAMMA VOOR DE REIS NAAR JORDANIË EN ISRAËL IN BIJBELSE VOETSPOREN

PROGRAMMA VOOR DE REIS NAAR JORDANIË EN ISRAËL IN BIJBELSE VOETSPOREN PROGRAMMA VOOR DE REIS NAAR JORDANIË EN ISRAËL IN BIJBELSE VOETSPOREN Bestemming : Jordanië / Israël Reisnummer : 0200H Reisleiding : Ton van van der Wekken en Andries Peterson Vertrekdatum : 24 oktober

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Ga mee op bedevaart naar het Heilig Land

Ga mee op bedevaart naar het Heilig Land Ga mee op bedevaart naar het Heilig Land 22 t/m 31 mei 2015 Nazareth Jeruzalem Bethlehem Meer van Galilea Ontmoet de levende stenen, de plaatselijke Christenen Unieke bedevaart naar Heilig Land Kerk in

Nadere informatie

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis nepal 9-25 oktober 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis nepal Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Nepal. In Kathmandu

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Israël/Palestina september Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt.

Israël/Palestina september Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt. Israël/Palestina 2019 7 16 september 2019 Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt. Zaterdag 7 september 2019 7.00 uur Iedereen aanwezig op de luchthaven

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

13- daagse rondreis Jordanië, 2014 2 à 4 personen Auto/minibusje met chauffeur Entreegelden inbegrepen

13- daagse rondreis Jordanië, 2014 2 à 4 personen Auto/minibusje met chauffeur Entreegelden inbegrepen 13- daagse rondreis Jordanië, 2014 2 à 4 personen Auto/minibusje met chauffeur Entreegelden inbegrepen Dag 1. Aankomst in Queen Alia International Airport (QAIA). Achter de douane wordt u al opgewacht

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Programma Jordanian Dreams, 12 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen

Programma Jordanian Dreams, 12 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen Programma Jordanian Dreams, 12 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen DAG PROGRAMMA INCLUSIEF. Dag 1: Aankomst Amman Queen Alia International Airport.

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020

Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020 Israëlreis Gemeente Nieuwpoort 27 april t/m 4 mei 2020 Vertrek april 2020 Dag 1 Maandag 27 april Vertrek van Amsterdam naar Ben Gurion, Israël. Onze Nederlandstalige gids staat op ons te wachten en vanaf

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

In de voetsporen van Mozes

In de voetsporen van Mozes In de voetsporen van Mozes Israël & Jordanië 11-daagse rondreis, vertrek D.V. maandag 7 mei 2018 o.l.v. Ds. W.H.T. Moehn Met gemeenteleden naar het Beloofde Land Tijdens deze 10-daagse rondreis door Israël,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder Op naar Rome Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht. En soms wil je

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

Israël/Palestina 2015 programma 7 16 september 2015

Israël/Palestina 2015 programma 7 16 september 2015 Israël/Palestina 2015 programma 7 16 september 2015 Maandag 7 september 2015 7.00 uur Iedereen aanwezig op de luchthaven. We spreken af in de vertrekhal, ter hoogte van de Starbucks. Iedereen voorziet

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Camino de Santiago. Buen Camino. Onze reizen brengen je verder

Huis voor de Pelgrim. Camino de Santiago. Buen Camino. Onze reizen brengen je verder Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder Camino de Santiago Buen Camino Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht.

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016 Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus 11 daagse rondreis CGMV 26 september 6 oktober 2016 11-daagse rondreis Malta en Sicilië Vertrek op D.V. 26 september PRIJZEN Reissom per persoon: 1275,- Bij

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Jeruzalem. Veertigdagenkalender Een wandeling over de muren van. Een goede wandeling gewenst!

Jeruzalem. Veertigdagenkalender Een wandeling over de muren van. Een goede wandeling gewenst! Veertigdagenkalender 2014 Een wandeling over de muren van Jeruzalem Jezus was op een ezel Jeruzalem binnengekomen. Het leek toen of hij de koning was, maar in de dagen daarna zou hij gevangengenomen worden

Nadere informatie

Verslag individuele studiereis Jordanië 30-03-2012/ 07-04-2012

Verslag individuele studiereis Jordanië 30-03-2012/ 07-04-2012 Verslag individuele studiereis Jordanië 30-03-2012/ 07-04-2012 Even voorstellen: Mijn naam is Elke van den Broek en ik ben al 4,5 werkzaam bij Holland International Reisbureau Valkenswaard. In maart 2012

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta 24 e Grande Conférence Reilen en Zeilen 26 september t/m 30 september 2018 Malta RHV Helmond EO 24 e Grande Conférence Titel: Reilen en Zeilen Datum: 26 september t/m 30 september 2018 Locatie: Accreditering:

Nadere informatie

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 Cuypersgenootschap Vereniging tot behoud van negentiende- en Twintigste-eeuws cultuurgoed in Nederland Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 De heerlijke vader Rijn stuwt met zijn brede stromen

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

14 DAAGSE ISRAËLREIS 2019

14 DAAGSE ISRAËLREIS 2019 14 DAAGSE ISRAËLREIS 2019 PROGRAMMA 28/10 10/11 + STUDIEDAG VOORAF THEMA: LECH LECHA: GA, VOOR U. Langs deze bergen (in de verte) kwam Abram het Land binnen Vooraf: Studiedag over het thema Lech Lecha,

Nadere informatie

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen TOSCANE & VENETIE Italië is geliefd bij vele cultuurliefhebbers. En dat is ook niet vreemd: dit prachtige land wordt gekenmerkt door een overvloed aan kunst en cultuur! U ziet er bijna letterlijk de kunst

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl:

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl: Beste ouders/verzorgers 3 e klas, Het schooljaar vordert rap, en inmiddels is het tijd om het leukste onderdeel van de schoolcarrière van uw kind aan te mogen kondigen de buitenland reis! Dit jaar zullen

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

MotorRijvaardigheidsVakantie Tsjechië 2010

MotorRijvaardigheidsVakantie Tsjechië 2010 MotorRijvaardigheidsVakantie Tsjechië 2010 In het jaar 2010 zullen er 3 MRV s naar Tsjechië plaatsvinden op de volgende data: reis A, van zaterdag 1 mei t/m zaterdag 8 mei 2010 (7 overnachtingen) reis

Nadere informatie

POLEN. Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016

POLEN. Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016 POLEN Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016 bedevaartreizen inspiratiereizen belevingsreizen De reis 9-daagse bedevaart naar Polen Zaterdag 10 t/m zondag 18 september 2016 Per touringcar

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. De geheimen van Fátima en omgeving

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. De geheimen van Fátima en omgeving Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder De geheimen van Fátima en omgeving Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht.

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS OECUMENISCH PATRIARCHAAT ORTHODOX AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS 4-10 mei 2016 Smyrna Ter gelegenheid van het

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul 2 1 e G ra n d e C o n fé re n c e De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg Istanbul RHV Helmond EO 21 e Grande Conférence Titel: Van nazorg naar voorzorg Datum: 23 september t/m 27 september

Nadere informatie