ATLAS B.V. statutair gevestigd te Soest en kantoorhoudende 16/15/523. juni uitleenbureau (Drukkerij Atlas) februari 2016 t/m heden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ATLAS B.V. statutair gevestigd te Soest en kantoorhoudende 16/15/523. juni uitleenbureau (Drukkerij Atlas) februari 2016 t/m heden"

Transcriptie

1 Drukkerij 3 mr. volgens 16/15/ mr. 4 3 DRUKKERIJ ATLAS B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : mei 2016 Gegevens onderneming : Atlas B.V. (hierna: "Drukkerij Atlas") statutair gevestigd te Soest en kantoorhoudende aan de Koningsweg 22 te (3762 EC) Soest. KvK : (Drukkerij Atlas) Faillissementsnummer : Datum van uitspraak faillissement : Rechtercommissaris : Curator : F. (Drukkerij Atlas) juni 2015 P.J. Neijt A.P.G. Gieleni Activiteiten onderneming : Omzetgegevens : KvK: drukkerij, reclamebureau en uitleenbureau (Drukkerij Atlas) ,00 in 2014 en in 2013 Personeel gemiddeld aantal : 20 Verslagperiode : februari 2016 t/m heden Bestede aantal uren in verslagperiode: 33:44 uren (29 januari t/m 1 mei 2016) Bestede uren totaal : 332:25 uren i Vanaf 1oktober 2015 oefent mr. A.P.G. Gielen haar praktijk vanuit Spirit Advocaten B.V.

2 De wijzigingen in dit verslag (ten opzichte van het vorige verslag) worden vetgedrukt weergegeven. Derden kunnen aan dit verslag geen rechten ontlenen. De curator aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden, mochten die in dit verslag te vinden zijn. Het faillissement van Atlas Financial Services B.V. is op 15 maart 2016 opgeheven bij gebrek aan baten. 1 INVENTARISATIE 1.1 Directie en organisatie Drukkerij Atlas is opgericht op 20 mei 2003 en Atlas Financial is opgericht op 13 januari Enig aandeelhouder van Atlas Financial is Drukkerij Atlas. De middellijk statutair bestuurders van beide vennootschappen zijn de heren A.X.M. Meijer en F.R.A. Meijer. De statutair bestuurder van zowel Drukkerij Atlas als Atlas Financial is Practicum Holding B.V. Bestuurders van Practicum Holding B.V. zijn A.X.M. Meijer Beheer B.V. en Big Nose Holding B.V. Enig aandeelhouder van A.X.M. Meijer Beheer B.V. is Stichting Administratiekantoor A.X.M. Meijer Beheer en statutair bestuurder is de heer A.X.M. Meijer. Enig aandeelhouder van Big Nose Holding B.V. is Stichting Administratiekantoor Big Nose Holding en de statutair bestuurder is de heer F.R.A. Meijer. Beide vennootschappen hielden kantoor in Soest aan de Koningsweg 22. Ook zustervennootschap Practicum Grafimedia Group B.V. ("Practicum") hield kantoor aan de Koningsweg 22. Practicum houdt zich bezig met klein formaat drukwerk.

3 Drukkerij Atlas houdt zich bezig met het zogenaamde groot formaat commerciële drukwerk. Er zijn geen wijzigingen ten opzichte van vorige verslagen. 1.2 Winst en verlies Per ultimo 2013: ,00 verlies (Drukkerij Atlas) Per ultimo 2014: ,00 verlies (Drukkerij Atlas) Gegevens inzake Atlas Financial zijn niet beschikbaar. Sinds het vorige verslag zijn er geen nieuwe ontwikkelingen. Op basis van de thans bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft worden afgesloten. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. 1.3 Balanstotaal Drukkerij Atlas: ,00 (2013) en ,00 (2014) Atlas Financial: ,00 (2013) en ,00 (2014) Sinds het vorige verslag zijn er geen nieuwe ontwikkelingen. Op basis van de thans bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft worden afgesloten. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. 1.4 Lopende procedures Ten tijde van de faillietverklaring waren er volgens de bestuurders geen gerechtelijke procedures aanhangig.

4 de na Sinds het vorige verslag zijn er geen nieuwe ontwikkelingen. Op basis van de thans bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft worden afgesloten. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. 1.5 Verzekeringen De gebruikelijke verzekeringen waren van kracht. Diverse verzekeringen waren tot eind 2015 vooruitbetaald. De curator is voornemens verkregen toestemming van de rechtercommissaris verzekeringen inzake het personeel per direct op te zeggen nu er niet meer wordt doorgewerkt en de verzekeringen ten aanzien van de roerende zaken op te zeggen nadat de roerende zaken zijn verkocht. De curator heeft de verzekeringen inzake het personeel en ten aanzien van de roerende zaken opgezegd. Er is mogelijk nog recht op een premierestitutie. Interpolis heeft een bedrag van 109,97 gerestitueerd. Overige verzekeringen zijn bezien inzake eventuele restituties. Met verzekeraars(tussenpersonen) is hierover gecorrespondeerd. Er zijn geen nieuwe ontwikkelingen te verwachten. Op basis van de thans bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft als afgesloten worden beschouwd. 1.6 Huur Drukkerij Atlas huurde een (gedeelte van de) bedrijfsruimte aan de Koningsweg 22 te Soest. Deze huurovereenkomst is inmiddels opgezegd op de voet van artikel 39 van de Faillissementswet.

5 Daarnaast huurde Drukkerij Atlas een groot formaat drukpers (Heidelberg) voor een huurprijs van , ex btw per maand. Ook deze huurovereenkomst is inmiddels opgezegd met inachtneming van de wettelijke opzegtermijn ex artikel 39 van de Faillissementswet. De verhuurder zal op korte termijn de drukpers ophalen, waarbij de huurovereenkomst op 31 juli 2015 eindigt. Diverse machines en apparatuur werd en bovendien gehuurd/geleased (zie hoofdstuk 5). De verhuurder heeft de drukpers inmiddels opgehaald. Het chemisch afval dat aanwezig was in de bedrijfsruimte van Drukkerij Atlas B.V. is inmiddels verwijderd. Deze paragraaf is afgesloten in het derde verslag. 1.7 Oorzaak surséance van betaling en faillissement Volgens opgave van de bestuurders ontstond er kort voor de aanvraag van het faillissement een acuut liquiditeitsprobleem waardoor zij de salarissen per 26 juni niet meer konden betalen. Hoofdfinancier van de onderneming is A. Meijer Beheer B.V., de beheermaatschappijvan de vader van de beide bestuurders. Deze zou vanaf 2008 een krediet hebben verstrekt van in totaal thans één miljoen euro. Desgevraagd bleek Meijer senior niet meer bereid het huidige liquiditeitstekort te financieren. Het liquiditeitstekort zou zijn veroorzaakt doordat twee belangrijke papierleveranciers (Antalis en Sappi) niet langer op krediet wensten te leveren na een door hen uitgevoerde kredietwaardigheidscheck. De vereiste contanten om papier te kopen waren er niet meer. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. Werkzaamheden De curator heeft gecorrespondeerd met de bestuurders over het aanleveren van stukken en met de tussenpersoon inzake de verzekeringen en premierestituties.

6 2 PERSONEEL 2.1 Aantal ten tijde van faillietverklaring Drukkerij Atlas: 19. Atlas Financial: Aantal in jaar voor faillissement Drukkerij Atlas 15. Voor Atlas Financial Services Datum ontslagaanzegging 1 juli 2015 Werkzaamheden Overleg en correspondentie met oudwerknemers. Dit hoofdstuk is afgesloten in het tweede verslag. 3 ACTIVA In dit hoofdstuk worden de activa van Drukkerij Atlas beschreven. Voor zover bij de curator bekend bezit Atlas Financial geen (materiële) activa. Onroerende zaken Vooralsnog zijn er geen onroerende zaken aangetroffen. Deze paragraaf kan wat de curator betreft worden afgesloten. Deze paragraaf is in het eerste verslag afgesloten. Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving

7 Curanda is eigenaar van een auto: een Mercedes. Daarnaast is curanda eigenaar van de kantoorinventaris en van diverse machines. Een deel van het materieel actief is eigendom van derden en was krachtens leaseovereenkomsten (huur) door de onderneming in gebruik. Een deel van de machines en apparatuur is daarnaast in eigendom van de zustervennootschap Practicum die ook gebruik maakt van de bedrijfsruimte in Soest aan de Koningsweg 22. Daarnaast zijn er twee vouwmachines en een server verkocht aan de doorstarter. De kantoorinventaris, de diverse machines en de voorraden zijn via een online veiling verkocht. 3.6 Verkoopopbrengst Tot op heden 1.815,00 voor een zeer beperkt deel. Het overgrote deel van de bedrijfsinventaris is thans nog aanwezig. De curator onderzoekt in overleg met de zekerheidsgerechtigden de wijze waarop de bedrijfsinventaris zo goed mogelijk te gelde kan worden gemaakt. Tot op heden in totaal naar schatting ,00. In het volgende verslag zal de definitieve (netto) opbrengst aan de hand van de eindafrekening van het veilinghuis nader worden gespecificeerd. De curator heeft de eindafrekening van het veilinghuis ontvangen. De totale bruto opbrengst van de verkoop van de roerende zaken middels een online veiling bedraagt ,06. Op de veilingopbrengst dienen nog de kosten inzake de verzekering aangaande de roerende zaken vanaf datum faillissement tot aan de datum waarop de roerende zaken zijn verkocht in mindering worden gebracht. Eindafrekening van de veilingverkoop is gecontroleerd en er is gecorrespondeerd met het veilinghuis over nadere specificatie (onderscheid bodemzaken).

8 3.7 Boedelbijdrage Vooralsnog niet van toepassing in verband met het bodemvoorrecht van de fiscus. 3.8 Bodemvoorrecht fiscus Zie paragraaf 3.7. hiervoor. Werkzaamheden Overleg en correspondentie met het veilinghuis inzake de eindafrekening en naveiling(en). Voorraden / onderhanden werk 3.9 De voorraden De curator heeft diverse voorraden aangetroffen. Meerdere leveranciers hebben zich reeds bij de curator gemeld met een beroep op een eigendomsvoorbehoud (zie hoofdstuk 5 hierna). Uiteindelijk is gebleken dat slechts een zeer beperkte hoeveelheid van de voorraden eigendom is van curanda. De voorraad halffabricaten en gereed product zijn verkocht aan de doorstarter (zie hoofdstuk 6). De doorstarter heeft ook de voorraad van derden die in opslag stonden bij Drukkerij Atlas en waarvoor de desbetreffende klanten aan Drukkerij Atlas een maandelijkse vergoeding voor betaalden onder zijn hoede genomen. In de boedelperiode heeft de boedel, voor zover mogelijk en met het oog op een mogelijke doorstart, lopende opdrachten opgepakt en uitgevoerd. Het overige onderhanden werk is vervolgens verkocht aan de doorstarter. De leveranciers met een beroep op een eigendomsvoorbehoud zijn in de gelegenheid gesteld om de voorraden op te halen (zie hoofdstuk 5 hierna). De beperkte hoeveelheid voorraden die eigendom is van curanda is middels een online veiling verkocht. Verwezen wordt naar paragraaf 3.5. e.v.

9 In de boedelperiode heeft de boedel voor zover mogelijk lopende opdrachten opgepakt en uitgevoerd. Voor deze werkzaamheden is er in de afgelopen verslagperiode nog een bedrag van ,32 ontvangen op de boedelrekening. De curator heeft de eindafrekening ontvangen van het veilinghuis. Verwezen wordt naar paragraaf Verkoopopbrengst ,77. Tot op heden bedraagt de verkoopopbrengst van het onderhanden werk ,09. Voor de verkoopopbrengst van de voorraden wordt verwezen naar paragraaf 3.6. Voor de verkoopopbrengst van de voorraden wordt verwezen naar paragraaf Boedelbijdrage Niet van toepassing. Werkzaamheden Correspondentie en overleg met veilinghuis over de eindafrekening en de naveiling. Andere activa 3.12 Beschrijving Goodwill, waaronder het klantenbestand, onderhanden werk, telefoonnummers, handelsnaam en domeinnaam. De verkoop van de goodwill is afgerond. Verwezen wordt naar hoofdstuk 6. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag.

10 3.13 Verkoopopbrengst ,00 (incl. btw) Er zijn geen nieuwe ontwikkelingen ten opzichte van het eerste verslag. Op basis van de thans bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft worden afgesloten. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. Werkzaamheden Geen. 4 DEBITEUREN 4.1 Omvang debiteuren Op basis van een door de bestuurders aangeleverde lijst van debiteuren zou er nog een bedrag van ,53 aan debiteuren openstaan. Een aanzienlijk deel daarvan betreft vorderingen op gelieerde vennootschappen. Er zijn geen nieuwe ontwikkelingen ten opzichte van het eerste verslag. PostNL heeft een bedrag van 199,66 gerestitueerd. Een opdrachtgever had een door de doorstarter afgemaakte/overgenomen opdracht per abuis overgemaakt op de rekening van curanda. Na onderzoek heeft de curator dit bedrag teruggestort. Zustervennootschap Practicum heeft zich bij de curator gemeld aangaande een drietal klanten van Practicum die volgens Practicum abusievelijk op de bankrekening van Drukkerij Atlas B.V. zouden hebben betaald.

11 De curator heeft de melding van Practicum bezien. Er lijkt sprake van onverschuldigde betalingen (zie verder hierover hoofdstuk 8). 4.2 Opbrengst Geen. Met de (vermeend) pandhouder zijn er afspraken gemaakt omtrent de (wijze van) incasso van debiteuren. De geïncasseerde bedragen worden gesepareerd hangende de definitieve afspraken over de verdeling van de opbrengsten. 4.3 Boedelbijdrage Een tweetal pandhouders hebben zich bij de curator gemeld. Verwezen wordt naar 5.1. en 5.3. Vooralsnog niet van toepassing. Werkzaamheden Overleg en correspondentie met debiteuren die zich bij de curator hebben gemeld met een beroep op een onverschuldigde betaling inclusief bestuderen aangeleverde stukken. 5 BANK / ZEKERHEDEN 5.1 Vordering van bank(en) Tot op heden geen. Atlas Financial: de bank heeft een bedrag van 3.539,44 doorgestort. Atlas Financial: in totaal heeft de bank tot op heden doorgestort een bedrag van 3.777,80.

12 Drukkerij Atlas: de bank heeft een bedrag van 6.674,91 en 514,25 doorgestort. In totaal heeft de bank tot op heden doorgestort een bedrag van , Leasecontracten Er was bij de vennootschap 1 auto in gebruik die werd geleased van derden. De auto is inmiddels ingeleverd. Daarnaast is er een perscontainer en diverse textielwaren in bruikleen gegeven door derden aan Drukkerij Atlas. Ook werden er diverse machines en apparatuur gehuurd, waaronder een koffiezetapparaat van Douwe Egberts, printers en de drukpers (zie 1.6). De eigenaren van de perscontainer, diverse textielwaren, het koffiezetapparaat, de diverse printers en drukpers zijn in de gelegenheid gesteld om de goederen op te halen. Deze paragraaf is afgesloten in het derde verslag. 5.3 Beschrijving zekerheden Een tweetal crediteuren heeft pandrechten geclaimd op de debiteuren en bedrijfsinventaris van Drukkerij Atlas. De curator heeft in de onderliggende verslagperiode gecorrespondeerd met de pandhouders over de rechtsgeldigheid van de geclaimde pandrechten. Een definitief standpunt over (de reikwijdte van) de gestelde pandrechten heeft de curator nog niet kunnen innemen. Wat betreft pandrechten op vorderingen nog het volgende. Naast een oordeel over het bestaan van pandrechten, moet vervolgens worden bezien wie op welk moment inningsbevoegd is (geweest). In de komende verslagperiode hoopt de curator (meer) duidelijkheid te krijgen over beide kwesties.

13 Eén van de twee (mogelijke) pandhouders maakt niet langer aanspraak op een pandrecht op vorderingen. De (overige) beoordeling van gestelde pandrechten is nog niet afgerond. 5.4 Separatistenpositie Zie hiervoor onder 5.3. De reikwijdte van de geclaimde pandrechten is thans nog in onderzoek. 5.5 Boedelbijdragen Nog onderwerp van gesprek. Niet van toepassing. 5.6 Eigendomsvoorbehoud In totaal hebben zich 15 crediteuren gemeld met een beroep op een eigendomsvoorbehoud, waarvan 3 crediteuren tot op heden hebben aangetoond dat er sprake is van een rechtsgeldig eigendomsvoorbehoud. Daarnaast zijn er van 3 crediteuren geen goederen door de curator aangetroffen. De overige eigendomsvoorbehoudenzijn nog onderwerp van nader onderzoek. In totaal hebben zich 19 crediteuren gemeld met een beroep op een eigendomsvoorbehoud, waarvan 9 crediteuren hebben aangetoond dat er sprake is van een rechtsgeldig eigendomsvoorbehoud. Zij zijn in de gelegenheid gesteld om de goederen op te halen. Daarnaast zijn er van 5 crediteuren geen goederen door de curator aangetroffen. Van de overige 5 crediteuren met een beroep op een eigendomsvoorbehoud hebben ofwel afgezien van het ophalen van de goederen dan wel niet aangetoond dat er sprake is van een rechtsgeldig eigendomsvoorbehoud. De curator heeft gecorrespondeerd met een klant van wie 400 boeken in het magazijn van curanda in opslag lagen. Deze boeken waren op het moment dat de

14 klant de roerende zaken wilde ophalen niet meer aanwezig. De vervangingswaarde van de boeken zijn door de boedel vergoed. Op basis van de thans bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft worden afgesloten. 5.7 Reclamerechten Bij de curator hebben zich tot op heden geen crediteuren gemeld met een beroep op een recht van reclame. Er zijn geen nieuwe ontwikkelingen ten opzichte van het eerste verslag. Deze paragraaf is afgesloten in het derde verslag. 5.8 Retentierechten Tot op heden hebben zich bij de curator geen crediteuren gemeld met een beroep op een recht van retentie. Er zijn geen nieuwe ontwikkelingen ten opzichte van het eerste verslag. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. Werkzaamheden Correspondentie en overleg met de gepretendeerde pandhouders. Bestuderen zekerheidsdocumenten. Overleg en correspondentie met de crediteur aangaande de verdwenen boeken. 6 DOORSTART/ VOORTZETTEN 6.1 Exploitatie / zekerheden

15 Een aantal geïnteresseerden heeft zich bij de curator gemeld met belangstelling voor overname van de onderneming. De curator heeft via een biedingsprocedure de activa ter verkoop aangeboden. Vervolgens heeft de curator over de condities van een doorstart onderhandeld. Uiteindelijk is de goodwill en de overige immateriële activa voor een totaal bedrag van ,00 (incl. btw) verkocht. De materiele activa zullen separaat verkocht worden. Er zijn geen nieuwe ontwikkelingen ten opzichte van het eerste verslag. Op basis van de thans bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft worden afgesloten. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. 6.2 Financiële verslaglegging Verwezen wordt naar het financieel verslag en de recapitulatie van de boedelrekening, die als bijlagen aan dit verslag zijn gehecht. Werkzaamheden De curator heeft een financiële administratie gevoerd. Overleg en correspondentie met doorstarter. 7 RECHTMATIGHEID 7.1 Boekhoudplicht Wordt nog onderzocht. Er is een (op het oog complete) administratie aangeleverd. Deze administratie wordt nader onderzocht op eventuele onregelmatigheden. Het onderzoek naar de administratie loopt nog.

16 7.2 Depot jaarrekeningen De jaarrekeningen van zowel Drukkerij Atlas als van Atlas Financial zijn vanaf 2012 tijdig gedeponeerd. De jaarrekening 2011 is te laat gedeponeerd. De jaarrekeningen 2009 en 2010 zijn niet gedeponeerd. 7.3 Goedkeurende verklaring accountant Niet van toepassing. 7.4 Stortingsverplichting aandelen Nog in onderzoek Gelet op het jaar van oprichting (2003) en de rechtspraak van de Hoge Raad op dit punt, zou een mogelijke vordering tot volstorting zijn verjaard, zodat verder onderzoek achterwege kan blijven. Deze paragraaf is afgesloten in het derde verslag. 7.5 Onbehoorlijk bestuur Wordt nog onderzocht. De vooralsnog gesignaleerde vraagpunten lijken vooral verband te houden met geclaimde zekerheidsrechten (zie paragraaf 5). Het rechtmatigheidsonderzoek duurt nog voort (zie ook paragraaf 7.1). 7.6 Paulianeus handelen Nog in onderzoek Verwezen wordt naar paragraaf 7.5.

17 Werkzaamheden Vervolgonderzoeken diverse correspondentie met betrokkenen. 8 CREDITEUREN 8.1 Boedelvorderingen in Drukkerij Atlas: De verhuurder van het bedrijfspand staat genoteerd pro memorie en de verhuurder van een drukpers voor een bedrag ad ,55. In Drukkerij Atlas: Een crediteur die eigenaar is van boeken die in opslag stonden van Drukkerij Atlas B.V. heeft zich bij de curator gemeld. Volgens mededelingen van de bestuurders van Drukkerij Atlas B.V. zouden er nog circa 400 boeken in het magazijn aanwezig zijn geweest. Na afloop van de afkoelingsperiode is echter gebleken dat de boeken niet meer aanwezig waren. De curator heeft getracht om de boeken alsnog boven water te krijgen. De partijen die toegang hadden tot de bedrijfsruimte zijn echter stellig dat zij de boeken niet hebben verwijderd uit de bedrijfsruimte. Desondanks zijn de boeken nu niet meer aanwezig. De eigenaar van de boeken is voornemens de kosten voor herdruk ad 5.850,00 excl. btw te claimen bij de boedel. In Drukkerij Atlas: Mede onder verwijzing naar 5.6 is de hier boven genoemde boedelvordering inzake boeken van de lijst gehaald omdat die boedelvordering is betaald. Voor het overige geen wijzigingen. In Atlas Financial heeft het UWV een boedelvordering ingediend van in totaal ,93. In Drukkerij Atlas heeft het UWV een boedelvordering ingediend van in totaal , Preferente vorderingen van de fiscus In Drukkerij Atlas heeft de fiscus een vordering ingediend ad In Atlas Financial geen.

18 In Atlas Financial heeft de fiscus een vordering ingediend van 8.920, In Drukkerij Atlas heeft de fiscus nog vorderingen ingediend waardoor thans het totaal van fiscale vorderingen bedraagt: ,. 8.3 Preferente vorderingen van het UWV Nog geen. Nog immer geen. In Atlas Financial heeft het UWV een preferente vordering ingediend van in totaal ,42. In Drukkerij Atlas: UWV heeft preferente vorderingen ingediend van in totaal , Andere preferente crediteuren Nog geen. Nog immer geen. In Drukkerij Atlas heeft een werknemer een vordering ingediend inzake vakantiedagen waarvan nog bekeken zal worden of deze door het UWV zal worden overgenomen. In Atlas Financial geen. Geen wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag. 8.5 Aantal concurrente crediteuren Drukkerij Atlas: Atlas Financial: geen. Geen.

19 8.6 Bedrag concurrente crediteuren Drukkerij Atlas: ,42. Drukkerij Atlas: ,57. Drukkerij Atlas: , Verwachte wijze van afwikkeling Op dit moment is nog niet bekend op welke wijze het faillissement zal worden afgewikkeld. Werkzaamheden De curator heeft (de omvang van) de passiva geïnventariseerd. De bij de curator bekende schuldeisers zijn geïnformeerd over de faillietverklaring. 9 OVERIG 9.1 Termijn afwikkeling faillissement Op dit moment is nog niet bekend op welke termijn het faillissement zal worden afgewikkeld. 9.2 Plan van aanpak Verkoop roerende zaken afronden. Uitleveren goederen die onder eigendomsvoorbehoud zijn geleverd. Voortzetten rechtmatigheidsonderzoek. Beoordelen reikwijdte pandrechten en op basis daarvan afspraken maken over wijze van verkoop van onderpand en verdeling opbrengst. Verkoop roerende zaken afronden. Voortzetten rechtmatigheidsonderzoeken. Voortzetten discussie met vermeende pandhouder(s) over de rechtsgeldigheid, reikwijdtes en rang van de gepretendeerde pandrechten.

20 De rechtmatigheidsonderzoeken en de discussie met de vermeende pandhouder(s) over de rechtsgeldigheid, reikwijdtes en rang van de gepretendeerde pandrechten, wordt voortgezet. 9.3 Indiening volgend verslag Het volgende verslag zal over circa drie maanden worden ingediend. Werkzaamheden De curator heeft diverse overige werkzaamheden verricht, waaronder het opstellen van dit verslag. Amersfoort, 3 me 016 A.P.G. Gielen curator BIJLAGEN: tussentijds financieel verslag recapitulatie boedelrekening lijsten van voorlopig erkende schuldvorderingen

21 46.492, , ,60 11,20 203,62 20,72 968,00 168, ,73 715, ,87 999, , , , , , ,50 Tussentijdsfinancieel verslag Drukkerij Atlas B.V. Insolventienummer16/15/523 F datum uitspraak 30 juni 2015 rechtercommissaris mr. P.J. Neijt curator mr. A.P.G. Gielen betrekking hebbend op verslag 4 Aangetroffen middelen kas bank , ,38 giro Opbrengst Verkopen opbrengst verkopen , , ,31 af: kosten ivm de verkoop Debiteuren praefaillissementsdebiteuren boedeldebiteuren , , ,30 Gebonden actief Artikel 57 lid 3 Fw (bodemzaken) Artikel 58 lid 1 Fw Overig gebonden (bijzonder preferent) Overige baten boedelbijdrage 3.025, ,00 525,00 Restituties 2.493,12 2, ,10 Restitutie boedelbtw belastingdienst rente minus bankkosten 1.018,73 620, ,03 TOTAAL , , ,61 salaris curator ,56 gespecificeerde verschotten 192,42 publicatiekosten uittreksel taxatie V Beusekom 968,00 factuur Etikon 4.121,73 factuur IRS 5.760,87 factuur Dusseldorp ,50 facturen tbv doorleveringen 8.083,62 doorstorting onverschuldigde betaling 3.477,54 Groen en Grijs boedelvordering 7.078,50 gas / water / electra Bladzijde 1

22 1.790, , , , ,64 129,691, , ,40 5 P T Tussentijdsfinancieel verslag Drukkerij Atlas B.V. Insolventienummer16/15/523 F datum uitspraak 30 juni 2015 rechtercommissaris mr. P.J. Neijt curator mr. A.P.G. Gielen betrekking hebbend op verslag 4 verzekeringennn 1.790,88 fiscus UWV TOTAAL ,62 Totaal baten (A.) , , ,61 Totaal lasten (B) ,62 SALDO BOEDELREKENING(EN) , , ,13 Bladzijde 2

ADVOCATEN ATLAS B.V. DRUKKERU. Drukkerij. statutair gevestigd te Soest en houden kantoor. aan de Koningsweg 22 te (3762 EC) Soest.

ADVOCATEN ATLAS B.V. DRUKKERU. Drukkerij. statutair gevestigd te Soest en houden kantoor. aan de Koningsweg 22 te (3762 EC) Soest. 32096927 Drukkerij 30 mr. mr. volgens 16/15/523 2 30 DRUKKERU ATLAS B.V. ATLAS FINANCIALSERVICES B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : oktober 2015 Gegevens onderneming : Atlas B.V. (hierna: "Drukkerij

Nadere informatie

ADVOCATEN HHT VEENENDAAL B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te. 3904 ZD Veenendaal. hierna tevens: "HHT", "curanda" en/of.

ADVOCATEN HHT VEENENDAAL B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te. 3904 ZD Veenendaal. hierna tevens: HHT, curanda en/of. 60:05 19 mr. mr. Groothandel 16/15/372 HHT 4 29 HHT VEENENDAAL B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : maart 2016 Gegevens onderneming : Veenendaal B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te Gerard

Nadere informatie

16/14/31. januari beveiliging. Het verlenen van ondersteunende. niet bekend

16/14/31. januari beveiliging. Het verlenen van ondersteunende. niet bekend Regent 16/14/31 14 mr. mw. nog 10 8410 ADVOCATEN 4 REGENT SERVICEPUNT B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 8 Datum 27 november 2015 Gegevens onderneming Servicepunt B.V. KvK 32056003 Faillissementsnummer

Nadere informatie

ADVOCATEN HHT VEENENDAAL B.V. Veenendaal B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te. Gerard Doustraat 33. 3904 ZD Veenendaal

ADVOCATEN HHT VEENENDAAL B.V. Veenendaal B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te. Gerard Doustraat 33. 3904 ZD Veenendaal 69:39 Groothandel mr. mr. 19 16/15/372 HHT 5 29 HHT VEENENDAAL B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : juni 2016 Gegevens onderneming : Veenendaal B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te Gerard

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/112 NL:TZ:0000002846:F001 23-02-2016 Mr. R. Dufour mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming NEOS Producties B.V., statutair

Nadere informatie

Homeland B.V. en Homeland Beheer B.V.

Homeland B.V. en Homeland Beheer B.V. In Homeland Dhr. Dhr. 28 59611618 Homeland Homeland B.V. en Homeland Beheer B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 juli 2016 Gegevens onderneming : B.V. en Homeland Beheer B.V., beiden statutair

Nadere informatie

Remco Meijers Holding B.V.

Remco Meijers Holding B.V. Remco 16/15/804 3 Dhr. Remco Meijers Holding B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 december 2015 Gegevens onderneming : Meijers Holding B.V., statutair gevestigd te Breukelen en blijkens KvK kantoorhoudende

Nadere informatie

Alfafire B.V. is opgericht bij akte d.d. 21 december 2010. De statutair bestuurder VLAS K AMP. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 28 mei 2015

Alfafire B.V. is opgericht bij akte d.d. 21 december 2010. De statutair bestuurder VLAS K AMP. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 28 mei 2015 Alfafire B.V. FAILLISSEMETSVERSLAG ummer : 1 Datum : 28 mei 2015 Gegevens onderneming : Alfafire B.V. Bonnetstraat 27 6718 X EDE GLD KvK : 51504499 Faillissementsnummer : C/16/15/346 F Datum van uitspraak

Nadere informatie

T --- Regent Beveiligingen B.V. 16/14/1042. Activiteiten onderneming : regelapparaten'. Curanda hield zich bezig met de. beveiligingsapparatuur.

T --- Regent Beveiligingen B.V. 16/14/1042. Activiteiten onderneming : regelapparaten'. Curanda hield zich bezig met de. beveiligingsapparatuur. 278:31 9 mr. mr. Blijkens 10 Regent F. 4 T Regent Beveiligingen B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum: 15 oktober 2015 Gegevens onderneming : Beveiligingen B.V. KvK : 30138496 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/112 NL:TZ:0000002846:F001 23-02-2016 Mr. R. Dufour mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming NEOS Producties B.V., statutair

Nadere informatie

statutair gevestigd en kantoorhoudende te C/16/15/603

statutair gevestigd en kantoorhoudende te C/16/15/603 Local C/16/15/603 mr. mr. Winkel 5 2 7 Local Sports Veenendaal B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : december 2015 Gegevens onderneming : Sports Veenendaal B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

16/13/1336. Groothandel. juli t/m heden

16/13/1336. Groothandel. juli t/m heden 16 197:15 3 mr. mw. Groothandel Projectum - - -adviesbureaus -- PROJECTUM B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 16 oktober 2015 Gegevens onderneming : B.V. KvK : Faillissementsnummer : 30080906 16/13/1336

Nadere informatie

statutair gevestigd en kantoorhoudende te 16/15/570 juli 2015 Groothandel november 2015 t/m heden

statutair gevestigd en kantoorhoudende te 16/15/570 juli 2015 Groothandel november 2015 t/m heden 106:16 16/15/570 mr. mr. 25 3 22 VAN DER HAAR ALLES VOOR GLAS B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : februari 2016 Gegevens onderneming : Van der Haar Alles voor Glas B.V., statutair gevestigd en

Nadere informatie

Certa Legal Advocaten, Wisselweg 33, 1314 CB Almere, (tel.: 020 521 66 99, fax: 020 521 66 90) Postadres: Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam

Certa Legal Advocaten, Wisselweg 33, 1314 CB Almere, (tel.: 020 521 66 99, fax: 020 521 66 90) Postadres: Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van Hakbijl B.V. Hakbijl B.V. t.h.o.d.n. Hakbijl Glas, statutair gevestigd te Lelystad en kantoorhoudende te (8211 AS) Lelystad,

Nadere informatie

Homeland B.V. en Homeland Beheer B.V.

Homeland B.V. en Homeland Beheer B.V. In 11 Homeland 28 Dhr. Dhr. 16/16/365 Homeland B.V. en Homeland Beheer B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 juli 2016 Gegevens onderneming : Homeland B.V. en Homeland Beheer B.V., beiden statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Van TilburgAssociates B.V.

Van TilburgAssociates B.V. Van VLAS K AMP Van TilburgAssociates B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 3 Datum : 4 september 2015 Gegevens onderneming : Tilburg Associates B.V. tevens h.o.d.n. T&T Consultants, statutair gevestigd te

Nadere informatie

statutair gevestigd en kantoorhoudende te 16/15/570 juli 2015 Groothandel

statutair gevestigd en kantoorhoudende te 16/15/570 juli 2015 Groothandel 125:38 21 mr. mr. Groothandel 16/15/570 Van 4 VAN DER HAAR ALLES VOOR GLAS B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : 23 mei 2016 Gegevens onderneming : der Haar AIIes voor Glas B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013 Gegevens failliet : Bolwerk Talen B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Lucasbolwerk 5; Kvknummer : 30142594 Faillissementsnummer

Nadere informatie

B.V. Regent Beveiligingen VLASKAMP. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 9 januari2015

B.V. Regent Beveiligingen VLASKAMP. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 9 januari2015 VLASKAMP Regent Beveiligingen B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 9 januari2015 Gegevens onderneming : Regent Beveiligingen B.V. KvK : 30138496 Faillissementsnummer : F. 16/14/1042 Datum van

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslagrechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslagrechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F.16/15/570 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000007892:FOO2 Datumuitspraak: 21-07-2015 Curator: Mr. R. Dufour R-C: mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming De vennootschap is opgericht op

Nadere informatie

Regent Beveiligingen B.V.

Regent Beveiligingen B.V. mr. mr. Blijkens VLAS K AMP AD VOCATE Regent Beveiligingen B.V. FAILLISSEMETSVERSLAG ummer : 3 Datum: 9 juli 2015 Gegevens onderneming : KvK : Regent Beveiligingen B.V. 30138496 Faillissementsnummer :

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET DATUM VERSLAG : 13 januari 2017 GEGEVENS ONDERNEMING : Lueb Bouwbedrijf B.V. Innovatieweg 21 7007 CD DOETINCHEM FAILLISSEMENTSNUMMER

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 27 oktober 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap FREEZINC B.V., statutair gevestigd te Beverwijk en voorheen gevestigd

Nadere informatie

mr. T.A. Opbroek-Booij

mr. T.A. Opbroek-Booij FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2013 Gegevens failliet: Fysiologix B.V. h.o.d.n. stopmijntennisarm.nu Faillissementsnummer: F.16/13/0 Datum uitspraak: 8 januari 2013 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011 Gegevens onderneming : Gemovers B.V. te Nieuwkoop (Kvk nr. 28061469) Faillissementsnummer : 11/483 F Datum uitspraak : 5 juli 2011 Curator : mr. J.C.

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement J.H. ter Borgh Beheer B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (1339 XP) Almere, aan de Tenerifestraat 25,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet : Peeman Elektrotechniek B.V., kantoorhoudende te Houten aan Stuwmeer 113; Kvknummer : 30177290 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/684 NL:TZ:0000000751:F001 15-09-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Badkamer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/751 NL:TZ:0000011923:F001 13-12-2016 Mr. B.H.M. Harbers mr. JSW Lucassen Algemeen Gegevens onderneming Lueb Bouwbedrijf B.V.

Nadere informatie

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde openbare verslag Datum 24 november 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-Commissaris (Senior) Juridisch medewerker

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/641 NL:TZ:0000000633:F001 25-08-2015 Mr. R. Dufour mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 14 oktober 2014 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen Rechter Commissaris

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/14/940 NL:TZ:0000002303:F001 21-10-2014 mr. R. Meulenberg mr. C.P. Lunter Algemeen Gegevens onderneming WBS Onderhoud en Dienstverlening

Nadere informatie

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 22 mei 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-Commissaris (Senior) Juridisch medewerker

Nadere informatie

Faillissementsnummer: F.16/13/1013 Datum uitspraak: 10 september 2013 Rechter-commissaris: mr. C.M. Dijksterhuis Curator: mr. T.A.

Faillissementsnummer: F.16/13/1013 Datum uitspraak: 10 september 2013 Rechter-commissaris: mr. C.M. Dijksterhuis Curator: mr. T.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet: Keukenstudio "Du Chef" B.V. Faillissementsnummer: F.16/13/1013 Datum uitspraak: 10 september 2013 Rechter-commissaris: mr. C.M.

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADAD Productions B.V., gevestigd te (1078 XG) Amsterdam, aan de Zoomstraat

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/499 NL:TZ:0000015990:F001 31-10-2017 mr. V. Terlouw mr. J.C.A.T. Frima Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

mr. T.A. Opbroek-Booij

mr. T.A. Opbroek-Booij FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 juli 2013 Gegevens failliet: Van Eck Schilderwerken B.V. Faillissementsnummer: F.16/13/577 Datum uitspraak: 28 mei 2013 Rechter-commissaris: mr. M.H.F. van Vugt

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/217 NL:TZ:0000013077:F001 09-05-2017 mr. L.L. ten Wolde mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 Gegevens onderneming : Gordijnenatelier R. Ruiter BV, statutair gevestigd te Ede, feitelijk gevestigd te (3903 AP) Veenendaal aan de Nijverheidslaan 22,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 27 februari 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 27 februari 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 27 februari 2009 Gegevens onderneming : 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PLUSBALIE HOLDING B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 21 juni 2010 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap DONE B,V,, statutair gevestigd en kantoorhoudende te Alkmaar, aan de Egelskoog

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/239 NL:TZ:0000013280:F001 16-05-2017 mr. S. Buddingh mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming Markthallen IJsselstein B.V. Markthallen

Nadere informatie

Openbaarfaillissementsverslag rechtspersoon (ex art

Openbaarfaillissementsverslag rechtspersoon (ex art Openbaarfaillissementsverslag rechtspersoon (ex art 73A Fw.) Insolventienummer: F.16/14/664 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000002467:F001 Datumuitspraak; 22-07-2014 Curator: Mr. R. Dufour R-C: mr. D.M. Staal

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/499 NL:TZ:0000015990:F001 31-10-2017 mr V. Terlouw mr. J.C.A.T. Frima Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 1 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF POLAND B.V., statutair gevestigd te IJmuiden,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Verslagnummer : 2 Datum: : 4 februari 2013 Gefailleerde : Van der Weerd Verlichting B.V. Faillissementsnummer : F 12/536 Datum uitspraak : 25 september 2012 Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/118 NL:TZ:0000011516:F001 07-03-2017 mr. J. Smael mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming Grijseels lasertechnieken

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 15 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 15 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 15 augustus 2013 Gegevens failliet : Bolwerk Talen B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Lucasbolwerk 5; Kvknummer : 30142594 Faillissementsnummer

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : Haweka Datacom

Nadere informatie

Verslagperiode: 2 oktober 2012 t/m 26 november 2012 Bestede uren in verslagperiode: 66,1 uur Bestede uren totaal:

Verslagperiode: 2 oktober 2012 t/m 26 november 2012 Bestede uren in verslagperiode: 66,1 uur Bestede uren totaal: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 november 2012 Gegevens failliet: A.W.S. Facilities B.V. Faillissementsnummer: 12/606 F Datum uitspraak: 2 oktober 2012 Rechter-commissaris: mr. E.W.A. Vonk Curator:

Nadere informatie

Gegevens failliet: Bouwbedrijf Van den Dikkenberg B.V. KvK-nummer:

Gegevens failliet: Bouwbedrijf Van den Dikkenberg B.V. KvK-nummer: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 augustus 2016 Gegevens failliet: Bouwbedrijf Van den Dikkenberg B.V. KvK-nummer: 30127762 Faillissementsnummer: F.16/16/421 Datum uitspraak: 19 juli 2016 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. 2010: -/- EUR 39.334,- (negatief)

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. 2010: -/- EUR 39.334,- (negatief) TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Millenaar & Van den Heuvel Installateurs B.V. Faillissementsnummer : 11/264 F Datum uitspraak : 10 mei 2011 Curator : mr. L.I.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/483 NL:TZ:0000016342:F001 07-11-2017 Mr. R. Dufour mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming Grand Café Qwibus B.V. Opgericht

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/236 NL:TZ:0000005572:F001 19-04-2016 mr. F.A.M Nowee mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming All Culture Flexwork B.V. Bij

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 maart 2014 Gegevens onderneming : Haweka

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 21 januari 2010. 2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 21 januari 2010. 2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 21 januari 2010 Gegevens onderneming : 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GCA DRUKWERK B.V. (hierna te noemen: GCA drukwerk ), statutair gevestigd

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslagrechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslagrechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F.16/15/404 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000000426:FOO1 Datumuitspraak: 26-05-2015 Curator: Mr. R. Dufour R-C: mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De SysteemvloerenSpecialist

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/6 NL:TZ:0000010171:F001 03-01-2017 mr. P. Beerens mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/13/770 NL:TZ:0000002612:F001 09-07-2013 mr. A.P.G. Gielen mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming NB: dit is het elfde openbaar

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/218 NL:TZ:0000013077:F002 09-05-2017 mr. L.L. ten Wolde mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/18/44 NL:TZ:0000024884:F001 30-01-2018 mr J.A. Breeman mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 2 Datum : 3 september 2012 Gegevens onderneming : BURO VAN AMSTEL B.V. gevestigd te Heerhugowaard, aan de Industriestraat 12A, 1704 AA Faillissementsnummer

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: VSL NUTH B.V. Datum: 6 november 2015 Nummer: verslag 8 Gegevens onderneming : VSL NUTH B.V. Dossiernummer : F03130002 Faillissementsnummer

Nadere informatie

: mr. C.M. de Breet : Certa Legal Advocaten, Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam, (Tel. 020-521 66 99; fax. 020-521 66 90)

: mr. C.M. de Breet : Certa Legal Advocaten, Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam, (Tel. 020-521 66 99; fax. 020-521 66 90) EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap Sneltax Jeko B.V., statutair gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende te (1043 AJ) Amsterdam aan

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/15/134 NL:TZ:0000003552:F001 24-02-2015 mr. H.J. School mr. S.J.O. de Vries Algemeen Gegevens onderneming RUTTEN RECREATIE B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 oktober 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 28 augustus 2012. mr. T.A.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 oktober 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 28 augustus 2012. mr. T.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 oktober 2012 Gegevens failliet: Totaal Techniek Cornelisse B.V. Faillissementsnummer: 12/514 F Datum uitspraak: 28 augustus 2012 Rechter-commissaris: mr. Y. Sneevliet

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET 1 van 6 TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MYLOADBASE N.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 24 september 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 19 maart 2013 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf Bakker-Koster B.V., statutair gevestigd te Moerkapelle,

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap Big L Jeans Almere B.V., statutair gevestigd te Almere, feitelijk gevestigd te (1353 BC) Almere,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-10-2018 Insolventienummer F.10/17/99 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001990:F001 Datum uitspraak 1-10-2017

Nadere informatie

2 e openbare verslag. Verslagperiode 28 maart tot en met 12 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 54,12 uur (27 maart tot en met 12 juli 2013)

2 e openbare verslag. Verslagperiode 28 maart tot en met 12 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 54,12 uur (27 maart tot en met 12 juli 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 e openbare verslag Datum 12 juli 2013 Gegevens onderneming Transportbedrijf van den Ouweland Chaam B.V. (KvK 18025391) Faillissementsnummer 12/38 S (27 december

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 mei 2015 Gegevens onderneming : Jaarfeestartikelen

Nadere informatie

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 12 februari 2014 Nummer: een Gegevens onderneming : de besloten vennootschap P. Louwerse Beheer B.V. Faillissementsnummer : C 02/15/14

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FFOOFF B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FFOOFF B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FFOOFF B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FFOOFF B.V. (KvK-nummer 58732004),

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/16/60 NL:TZ:0000002674:F001 02-02-2016 mr. H.K. Folkerts mr. H.W.P.J. Hopmans Algemeen Gegevens onderneming Matex Matrassen B.V.

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvK-nummer

Nadere informatie

Belangrijke opmerking vooraf!

Belangrijke opmerking vooraf! OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NUMMER: 1 Datum: 8 januari 2015 Gegevens onderneming : Welt Pen B.V. Faillissementsnummer : C/05/14/1235 F Datum uitspraak : 23 december 2014 Curator : Mr. G.W.M. Janssen

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 10 Datum : 4 juni 2015 Gegevens onderneming : 1. AREND DE WINTER COMBIGROEN B.V. gevestigd te Heiloo, aan de Oude Werf 15, 1851 PW Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/421 NL:TZ:0000016997:F001 14-11-2017 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. MDE Leppens Algemeen Gegevens onderneming Helder Installatiewerken

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/874 NL:TZ:0000001811:F001 08-12-2015 mr. M.C.C. Stoové mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

Nummer: 4 Datum: 19 juni 2015. Datum uitspraak: 10 juni 2014 mr. H.L.J.M. van Grinsven mw. mr. M.L. Trippenzee-Braaksma. zwembaden

Nummer: 4 Datum: 19 juni 2015. Datum uitspraak: 10 juni 2014 mr. H.L.J.M. van Grinsven mw. mr. M.L. Trippenzee-Braaksma. zwembaden Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 Datum: 19 juni 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap POOLTECHNICS B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te (5145

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/589 NL:TZ:0000009117:F001 08-11-2016 mr. F.A.M Nowee mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 8 november 2016

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 mei 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 mei 2012 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/15/865 NL:TZ:0000001093:F001 03-11-2015 Mr. R.J. Borghans mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming Skye Sales Professionals

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 Gegevens failliet : Altigen Benelux B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Computerlaan 5; Kvknummer : 51455757 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/133 NL:TZ:0000011718:F001 14-03-2017 mr. P. Beerens mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

ADVOCATEN HHT VEENENDAAL B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te. Gerard Doustraat 33. 3904 ZD Veenendaal

ADVOCATEN HHT VEENENDAAL B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te. Gerard Doustraat 33. 3904 ZD Veenendaal 19 47:32 mr. mr. HHT 3 29 HHT VEENENDAAL B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : december 2015 Gegevens onderneming : Veenendaal B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te Gerard Doustraat 33

Nadere informatie

Certa Legal Advocaten, Wisselweg 33, 1314 CB Almere, (tel.: 020 521 66 99, fax: 020 521 66 90) Postadres: Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam

Certa Legal Advocaten, Wisselweg 33, 1314 CB Almere, (tel.: 020 521 66 99, fax: 020 521 66 90) Postadres: Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van Hakbijl B.V. Hakbijl B.V. t.h.o.d.n. Hakbijl Glas, statutair gevestigd te Lelystad en kantoorhoudende te (8211 AS) Lelystad,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/421 NL:TZ:0000016997:F001 14-11-2017 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Helder

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET NAAM FAILLISSEMENT : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Strang B.V., nader te noemen De Strang INSCHRIJVINGSNUMMER

Nadere informatie