statutair gevestigd en kantoorhoudende te 16/15/570 juli 2015 Groothandel november 2015 t/m heden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "statutair gevestigd en kantoorhoudende te 16/15/570 juli 2015 Groothandel november 2015 t/m heden"

Transcriptie

1 106:16 16/15/570 mr. mr VAN DER HAAR ALLES VOOR GLAS B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : februari 2016 Gegevens onderneming : Van der Haar Alles voor Glas B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te Gerard Doustraat ZD Veenendaal hierna tevens: "Alles voor Glas", "curanda" en/of "de vennootschap" KvK : Faillissementsnummer : F. Datum van uitspraak faillissement : Rechtercommissaris : Curator : 21 juli 2015 M.H.F. van Vugt R. Dufouri (voorheen mr. B. Drenth) Activiteiten onderneming : Omzetgegevens : Groothandel in chemische grondstoffen en chemicaliën voor industriële toepassing (glas) , in Personeel gemiddeld aantal : 2. Verslagperiode : november 2015 t/m heden Bestede aantal uren in verslagperiode: 24:46 uren (23 november 2015 t/m 17 februari Bestede uren totaal : 2016) uren Vanaf l oktober 2015 zijn de curator en zijn team werkzaam voor Spirit Advocaten B.V., voor meer informatie zie

2 De wijzigingen in dit verslag (ten opzichte van het vorige verslag) worden vetgedrukt weergegeven. Derden kunnen aan dit verslag geen rechten verlenen. De curator aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden, mochten die in dit verslag te vinden zijn. 1 INVENTARISATIE 1.1 Directie en organisatie Statutair bestuurder en enig aandeelhouder van Alles voor Glas is MaxMisja B.V. Statutair bestuurder en enig aandeelhouder van MaxMisja B.V. is de heer M. van der Haar. MaxMisja B.V. is daarnaast statutair bestuurder en enig aandeelhouder van HHT Hechttechniek B.V. Beide vennootschappen zijn gevestigd aan de Gerard Doustraat 33 te Veenendaal. HHT Hechttechniek B.V. is op 19 mei jl. failliet verklaard door de Rechtbank MiddenNederland, locatie Utrecht, mr. R. Dufour is op 20 augustus jl. aangesteld als (opvolgend) curator. Er zijn geen wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag. 1.2 Winst en verlies Blijkens de concept jaarrekening 2013 is er in dat jaar ,00 winst gemaakt. Gegevens over 2014 en 2015 zijn nog niet bij de curator bekend. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag.

3 1.3 Balanstotaal Perfultimo 2013 bedroeg het balanstotaal ,. bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft worden afgesloten. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. 1.4 Lopende procedures Niet van toepassing. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. 1.5 Verzekeringen Voor zover bekend waren de gebruikelijke verzekeringen afgesloten. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. 1.6 Huur De bedrijfsruimte aan de Gerard Doustraat 33 te Veenendaal wordt gehuurd van MaxMisja B.V. De curator heeft de huur opgezegd met in achtneming van de wettelijke opzegtermijn ex artikel 39 van de Faillissementswet.

4 Er werden twee auto's gehuurd. Deze auto's zijn door de bestuurder reeds ingeleverd voor datum faillissement. De bedrijfsruimte is in de afgelopen verslagperiode opgeleverd. Sinds het vorige verslag zijn er geen nieuwe ontwikkelingen. Op basis van de thans 1.7 Oorzaak surséance van betaling en faillissement Volgens opgave van de bestuurder zijn er meerdere oorzaken geweest van het faillissement, waaronder de economische crisis. Ook waren de personeelskosten te hoog. Eén werknemer was langdurig ziek. De bestuurder gaf aan dat hij deze werknemer in dienst had genomen met het doel het bedrijf te laten groeien. Het bedrijf groeide echter niet hard genoeg in vergelijking met de verhoging van de personeelskosten. Ook zou het faillissement van HHT Hechttechniek B.V., zustervennootschap van curanda, één van de oorzaken zijn van het faillissement. Curanda zou financiële bijdrage aan HHT Hechttechniek B.V. hebben geleverd en aldus een schuldeiser zijn van HHT Hechttechniek B.V. Deze paragraaf is afgesloten in hettweede verslag. De curator heeft gecorrespondeerd en overleg gevoerd met de bestuurder over het aanleveren van stukken.

5 2 PERSONEEL 2.1 Aantal ten tijde van faillietverklaring Er waren ten tijde van de faillietverklaring twee werknemers in dienst, waarvan één werknemer langdurig ziek is. Daarnaast zouden er volgens opgave van de bestuurders recent twee werknemers uit dienst zijn getreden. Zij hebben mogelijk nog een vordering op de boedel in verband met niet uit betaald vakantiegeld. De curator heeft zekerheidshalve, voor zover hun dienstverbanden niet reeds zijn geëindigd, deze twee werknemers ontslagen, zodat zij zich bij het UWV konden melden. bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft worden afgesloten. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. 2.2 Aantal in jaar voor faillissement in het jaar voorafgaand aan het faillissement waren er vier werknemers in dienst. bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft worden afgesloten. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. 2.3 Datum ontslagaanzegging De curator heeft het ontslag aangezegd per brief d.d. 21 juli 2015 respectievelijk 22 juli 2015 respectievelijk 3 augustus S nds het vorige verslag zijn er geen nieuwe ontwikkelingen. Op basis van de thans

6 Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. Geen. 3 ACTIVA Onroerende zaken De vennootschap bezit geen onroerende zaken. Op basis van de thans bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft worden afgesloten. Deze paragraaf is in het eerste verslag afgesloten. Bednyfsmiddelen 3.5 Beschrijving De curator heeft een kantoorinventaris aangetroffen in de bedrijfsruimte. Een zestal geïnteresseerden heeft de voorraad bezichtigd. De curator is voornemens de inventaris en voorraden onderhands te verkopen via een biedingsprocedure. De curator heeft de kantoorinventaris en de voorraad onderhands verkocht via een biedingsprocedure aan een opkoper. De kantoorinventaris is voor 2.235,00 excl. btw verkocht en de voorraad is voor 8.000,00 excl. btw verkocht. De koopsom is ontvangen op de boedelrekening. 3.6 Verkoopopbrengst Tot op heden nog geen.

7 12.387,98 (incl. btw) (kantoorinventaris en voorraad) Sinds het vorige verslag zijn er geen nieuwe ontwikkelingen. Op basis van de thans 3.7 Boedelbijdrage Ter zake de inventaris niet van toepassing in verband met het bodemvoorrecht van de fiscus. Sinds het vorige verslag zijn er geen nieuwe ontwikkelingen. Op basis van de thans 3.8 Bodemvoorrecht fiscus Zie paragraaf 3.7 hiervoor. Geen. Voorraden / onderhanden werk 3.9 De voorraden in de bedrijfsruimte aan de Gerard Doustraat 33 te Veenendaal bevindt zich voorraad van Van der Haar Alles voor Glas B.V. Een zestal geïnteresseerden heeft de voorraad bezichtigd. De voorraad zal tezamen met de inventaris worden verkocht. Het onderhanden werk is verkocht aan de doorstarter (zie hoofdstuk 6).

8 De voorraad is tezamen met de kantoorinventaris verkocht. Verwezen wordt naar paragraaf 3.5. De leveranciers met een beroep op een eigendomsvoorbehoud zijn in de gelegenheid gesteld om de voorraden op te halen (zie hoofdstuk 5 hierna). Sinds het vorige verslag zijn er geen nieuwe ontwikkelingen. Op basis van de thans 3.10 Verkoopopbrengst Vooralsnog geen. Zie paragraaf 3.6. Sinds het vorige verslag zijn er geen nieuwe ontwikkelingen. Op basis van de thans 3.11 Boedelbijdrage Met de bank is een boedelbijdrage van 15 % over de opbrengst van de verpande zaken overeengekomen, onder voorbehoud van toestemming van de rechtercommissaris. De rechtercommissaris boedelbijdrage van 15 heeft toestemming gegeven voor het overeenkomen van de % over de opbrengst van de verpande zaken. In de afgelopen verslagperiode heeft de curator een afrekening opgesteld inzake de verkoop van de voorraden. De boedelbijdrage bedraagt 1.200,00 oftewel 15% van 8.000,00 (opbrengst voorraden excl. btw). Conform de overeengekomen boedelbijdrage heeft de curator een bedrag van 6.800,00 overgemaakt aan de bank.

9 De curator heeft gecorrespondeerd en overleg gevoerd met de bank en de middellijk bestuurder. De curator heeft een afrekening opgesteld. Andere activa De immateriële activa, bestaande uit de handelsnaam, de domeinnaam, de website, het logo en (gegevens uit) het klantenbestand. De immateriële activa zijn verkocht in het kader van een doorstart, zie hoofdstuk 6 hierna. bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft worden afgesloten. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. 4 DEBITEUREN 4.1 Omvang debiteuren De middellijk bestuurder heeft een debiteurenlijst aangeleverd die optelt tot een bedrag van ,30. Een deel van deze debiteuren zal naar verwachting niet betalen in verband met klachten over het geleverde materiaal en/of het niet ontvangen van de bestelde goederen. Een beperkt deel kan voorts een beroep doen op verrekening in verband met vorderingen die de betreffende debiteur nog op de failliet heeft. Daarnaast heeft een deel van de debiteuren voor datum faillissement op de rekening van failliet betaald. Ook staat de zustervennootschap HHT Veenendaal B.V. op de debiteurenlijst van curanda voor een bedrag van 6.367,33. HHT Veenendaal B.V. is echter failliet en er zal naar verwachting geen uitkering kunnen plaatsvinden aan de concurrente

10 schuldeisers. De curator heeft voornoemde vordering ingediend in het faillissement van HHT Veenendaal B.V. Uit de administratie blijkt dat curanda nog een vordering heeft op MaxlVlisja B.V. van ,00 uit hoofde van een rekeningcourant verhouding. De curator heeft MaxMisja B.V. verzocht om over te gaan tot betaling van voornoemd bedrag. Daarnaast heeft een derde zich bij de curator gemeld met een beroep op een onverschuldigde betaling. De curator heeft dit beroep thans nog in onderzoek. 4.2 Opbrengst Tot op heden geen , , Boedelbijdrage Met de bank is een boedelbijdrage van 20 % over de opbrengst van de debiteuren overeengekomen,onder voorbehoud van toestemming van de rechtercommissaris. De rechtercommissaris boedelbijdrage van 20 % heeft toestemming gegeven voor het overeenkomen van de over de opbrengst van de debiteuren. Correspondentie en overleg met de middellijk bestuurder en overleg bank.

11 5 BANK / ZEKERHEDEN 5.1 Vordering van bank(en) De vennootschap heeft een betaalrekening bij Rabobank Vallei en Rijn. Rabobank Vallei en Rijn claimt een pandrecht te hebben op de debiteuren en roerende zaken. 5.2 Leasecontracten Niet van toepassing. Curanda leasete een auto. De leasemaatschappij heeft de auto inmiddels opgehaald. Sinds het vorige verslag zijn er geen nieuwe ontwikkelingen. Op basis van de thans 5.3 Beschrijving zekerheden Zie paragraaf Separatistenpositie Verwezen wordt naar paragraaf Boedelbijdragen Voor zover er sprake is van een rechtsgeldig pandrecht, is met de bank een boedelbijdrage van 15 % op de verpande zaken en een boedelbijdrage van 20 % op de opbrengsten van de debiteurenportefeuille overeengekomen, onder voorbehoud van toestemming van de rechtercommissaris. De rechtercommissaris heeft toestemming gegeven voor het overeenkomen van de boedelbijdrage van 15 % over de opbrengst van de verpande zaken (nietbodemzaken) en 20 % over de opbrengst van de debiteuren.

12 De curator heeft een afrekening opgesteld inzake de verpande zaken. De opbrengst van de verpande zaken minus de boedelbijdrage heeft de curator overgemaakt aan de bank. Verwezen wordt ook naar paragraaf Eigendomsvoorbehoud Er hebben zich tot op heden vier crediteuren bij de curator gemeld met een beroep op een eigendomsvoorbehoud,waarvan twee crediteuren hebben aangetoond dat er sprake is van een rechtsgeldig eigendomsvoorbehoud. De curator heeft de andere twee beroepen nog in onderzoek. In totaal hebben zich zes crediteuren gemeld met een beroep op een eigendomsvoorbehoud, waarvan vijf crediteuren hebben aangetoond dat er sprake is van een rechtsgeldig eigendomsvoorbehoud. Zij zijn in de gelegenheid gesteld om de goederen op te halen. Drie crediteuren met een rechtsgeldig beroep op een eigendomsvoorbehoud hebben afgezien van het ophalen van de goederen vanwege de geringe omvang van de aangetroffen goederen. De twee crediteuren die de goederen wel hebben opgehaald hebben ieder een boedelbijdrage van 55,00 aan de boedel voldaan. Eén crediteur heeft niet aangetoond dat er sprake is van een rechtsgeldigeigendomsvoorbehoud. 5.7 Reclamerechten Er hebben zich vooralsnog geen crediteuren bij de curator gemeld met een beroep op een recht van reclame.

13 Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. 5.8 Retentierechten Er hebben zich vooralsnog geen crediteuren bij de curator gemeld met een beroep op een retentierecht. bekende gegevens kan deze paragraaf wat de curator betreft worden afgesloten. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. Correspondentie/overleg met de bank, opstellen afrekening. 6 DOORSTART/ VOORTZETTEN 6.1 Exploitatie / zekerheden De immateriële activa, bestaande uit het onderhanden werk en het klantenbestand, inclusief goodwill zijn verkocht voor een totaalbedrag van ,86. De koopsom s ontvangen op de boedelrekening. Deze paragraaf is afgesloten in het tweede verslag. 6.2 Financiële verslaglegging Verwezen wordt naar het financieel verslag en de recapitulatie van de boedelrekening, die als bijlagen aan dit verslag zijn gehecht.

14 De curator heeft overleg en gecorrespondeerd met de doorstarter en tevens een financiële administratie gevoerd. 7 RECHTMATIGHEID 7.1 Boekhoudplicht Wordt nog onderzocht. Naar aanleiding van de aangeleverde administratie heeft de curator een vragenlijst aan de middellijk statutair bestuurder gezonden. Tevens ontbreekt thans nog een deel van de financiële administratie. De curator is in afwachting van de antwoorden van de middellijk statutair bestuurder alsmede van de nog ontbrekende administratie. 7.2 Depot jaarrekeningen De jaarrekening 2013 is enkele dagen te laat gedeponeerd. 7.3 Goedkeurendeverklaring accountant Niet van toepassing in verband met de omvang van de onderneming. 7.4 Stortingsverplichting aandelen Wordt nog onderzocht. De curator heeft het aandelenvolstortingsbewijs opgevraagd bij de rniddellijk statutair bestuurder en is in afwachting hiervan. 7.5 Onbehoorlijk bestuur Wordt nog onderzocht.

15 Verwezen wordt naar Paulianeus handelen Wordt nog onderzocht. De dag voor het faillissement en op de datum waarop de vennootschap failliet is verklaard is er nog door middellijk statutair bestuurder getankt en parkeergeld betaald van de rekening van curanda. De curator heeft verzocht om deze bedragen terug te betalen aan de boedel. Het betreft in totaal een bedrag van 84,05. Daarnaast zijn er vlak voor faillissement van de bankrekening van curanda diverse andere betalingen verricht. De grondslag van deze betalingen blijkt niet uit de aangeleverde administratie. De middellijk statutair bestuurder is in de gelegenheid gesteld om de grondslag van deze betalingen aan te tonen. De curator is thans in afwachting van zijn reactie. De curator heeft gecorrespondeerd en overleg gevoerd met de middellijk statutair bestuurder over het aanleveren van stukken. Tevens heeft de curator de rechtmatigheidsonderzoeken voortgezet en de reeds aangeleverde administratie bestudeerd. Ook heeft de curator een vragenlijst opgesteld. 8 CREDITEUREN 8.1 Boedelvorderingen Vooralsnog geen. Een lijst van boedelvorderingen wordt bij dit verslag dan ook niet overgelegd. Geen wijzigingen ten opzichte van het eerste verslag.

16 A Het UWV heeft bij de curator boedelvorderingen ingediend ad 2.430, Preferente vorderingen van de fiscus De fiscus heeft vorderingen ten bedrage van in totaal ,00 ingediend. De fiscus heeft sinds de vorige verslagperiode vorderingen ingediend van in totaal ,00 waarmee de fiscale vorderingen thans optellen tot een bedrag van ,00. Er zijn geen wijzigingen ten opzichte van het tweede verslag. 8.3 Preferente vorderingen van het UWV Het UWV heeft vooralsnog geen vorderingen bij de curator ingediend. Geen wijzigingen ten opzichte van het eerste verslag. Het UWV heeft preferente verderingen van in totaal 4.718,59 ingediend bij de curator. 8.4 Andere preferente crediteuren Een werknemer heeft een vordering ingediend uit hoofde van niet betaalde vakantiegelden over 2014 en De werknemer heeft deze vordering tevens aangemeld bij het UWV. Onduidelijk is of het UWV de gehele vordering uit zal keren. Gelet hierop is deze vordering vooralsnog prn op de lijst geplaatst. De bank heeft een vordering ingediend ad ,03 en daarbij een beroep gedaan op een pandrecht. Geen wijzigingen ten opzichte van het eerste verslag. Geen wijzigingen ten opzichte van het eerste verslag.

17 8.5 Aantal concurrente crediteuren Tot op heden Bedrag concurrente crediteuren Tot op heden 5.190, ,98. Tot op heden , Verwachte wijze van afwikkeling Op dit moment is nog niet bekend op welke wijze het faillissement zal worden afgewikkeld. De curator heeft (de omvang van) de passiva geïnventariseerd. De bij de curator bekende schuldeisers zijn geïnformeerd over de faillietverklaring. 9 OVERIG 9.1 Termijn afwikkeling faillissement Op dit moment is nog niet bekend op welke termijn het faillissement zal worden afgewikkeld.

18 9.2 Plan van aanpak Het rechtmatigheidsonderzoek zal worden voortgezet. De debiteurenincasso zal worden afgerond en er zal een afrekening met de bank worden opgesteld in verband met de debiteurenincasso. 9.3 Indiening volgend verslag Het volgende verslag zal over circa drie maanden worden ingediend. De curator heeft diverse overige werkzaamheden verricht, waaronder het opstellen van dit verslag. Amersf or, 22 ari 2016 rdufour c BIJLAGEN: tussentijds financieel verslag recapitulatie boedelrekening lijst van voorlopig erkende crediteuren

statutair gevestigd en kantoorhoudende te 16/15/570 juli 2015 Groothandel

statutair gevestigd en kantoorhoudende te 16/15/570 juli 2015 Groothandel 125:38 21 mr. mr. Groothandel 16/15/570 Van 4 VAN DER HAAR ALLES VOOR GLAS B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : 23 mei 2016 Gegevens onderneming : der Haar AIIes voor Glas B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

statutair gevestigd en kantoorhoudende te C/16/15/603

statutair gevestigd en kantoorhoudende te C/16/15/603 Local C/16/15/603 mr. mr. Winkel 5 2 7 Local Sports Veenendaal B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : december 2015 Gegevens onderneming : Sports Veenendaal B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

ADVOCATEN HHT VEENENDAAL B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te. Gerard Doustraat 33. 3904 ZD Veenendaal

ADVOCATEN HHT VEENENDAAL B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te. Gerard Doustraat 33. 3904 ZD Veenendaal 19 47:32 mr. mr. HHT 3 29 HHT VEENENDAAL B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : december 2015 Gegevens onderneming : Veenendaal B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te Gerard Doustraat 33

Nadere informatie

Remco Meijers Holding B.V.

Remco Meijers Holding B.V. Remco 16/15/804 3 Dhr. Remco Meijers Holding B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 december 2015 Gegevens onderneming : Meijers Holding B.V., statutair gevestigd te Breukelen en blijkens KvK kantoorhoudende

Nadere informatie

Alfafire B.V. is opgericht bij akte d.d. 21 december 2010. De statutair bestuurder VLAS K AMP. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 28 mei 2015

Alfafire B.V. is opgericht bij akte d.d. 21 december 2010. De statutair bestuurder VLAS K AMP. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 28 mei 2015 Alfafire B.V. FAILLISSEMETSVERSLAG ummer : 1 Datum : 28 mei 2015 Gegevens onderneming : Alfafire B.V. Bonnetstraat 27 6718 X EDE GLD KvK : 51504499 Faillissementsnummer : C/16/15/346 F Datum van uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/112 NL:TZ:0000002846:F001 23-02-2016 Mr. R. Dufour mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming NEOS Producties B.V., statutair

Nadere informatie

ADVOCATEN HHT VEENENDAAL B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te. 3904 ZD Veenendaal. hierna tevens: "HHT", "curanda" en/of.

ADVOCATEN HHT VEENENDAAL B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te. 3904 ZD Veenendaal. hierna tevens: HHT, curanda en/of. 60:05 19 mr. mr. Groothandel 16/15/372 HHT 4 29 HHT VEENENDAAL B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : maart 2016 Gegevens onderneming : Veenendaal B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te Gerard

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/112 NL:TZ:0000002846:F001 23-02-2016 Mr. R. Dufour mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming NEOS Producties B.V., statutair

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslagrechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslagrechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F.16/15/570 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000007892:FOO2 Datumuitspraak: 21-07-2015 Curator: Mr. R. Dufour R-C: mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming De vennootschap is opgericht op

Nadere informatie

T --- Regent Beveiligingen B.V. 16/14/1042. Activiteiten onderneming : regelapparaten'. Curanda hield zich bezig met de. beveiligingsapparatuur.

T --- Regent Beveiligingen B.V. 16/14/1042. Activiteiten onderneming : regelapparaten'. Curanda hield zich bezig met de. beveiligingsapparatuur. 278:31 9 mr. mr. Blijkens 10 Regent F. 4 T Regent Beveiligingen B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum: 15 oktober 2015 Gegevens onderneming : Beveiligingen B.V. KvK : 30138496 Faillissementsnummer

Nadere informatie

ADVOCATEN HHT VEENENDAAL B.V. Veenendaal B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te. Gerard Doustraat 33. 3904 ZD Veenendaal

ADVOCATEN HHT VEENENDAAL B.V. Veenendaal B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te. Gerard Doustraat 33. 3904 ZD Veenendaal 69:39 Groothandel mr. mr. 19 16/15/372 HHT 5 29 HHT VEENENDAAL B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : Datum : juni 2016 Gegevens onderneming : Veenendaal B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te Gerard

Nadere informatie

B.V. Regent Beveiligingen VLASKAMP. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 9 januari2015

B.V. Regent Beveiligingen VLASKAMP. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 9 januari2015 VLASKAMP Regent Beveiligingen B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 9 januari2015 Gegevens onderneming : Regent Beveiligingen B.V. KvK : 30138496 Faillissementsnummer : F. 16/14/1042 Datum van

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

Regent Beveiligingen B.V.

Regent Beveiligingen B.V. mr. mr. Blijkens VLAS K AMP AD VOCATE Regent Beveiligingen B.V. FAILLISSEMETSVERSLAG ummer : 3 Datum: 9 juli 2015 Gegevens onderneming : KvK : Regent Beveiligingen B.V. 30138496 Faillissementsnummer :

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 Gegevens onderneming : Gordijnenatelier R. Ruiter BV, statutair gevestigd te Ede, feitelijk gevestigd te (3903 AP) Veenendaal aan de Nijverheidslaan 22,

Nadere informatie

Homeland B.V. en Homeland Beheer B.V.

Homeland B.V. en Homeland Beheer B.V. In 11 Homeland 28 Dhr. Dhr. 16/16/365 Homeland B.V. en Homeland Beheer B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 juli 2016 Gegevens onderneming : Homeland B.V. en Homeland Beheer B.V., beiden statutair

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/641 NL:TZ:0000000633:F001 25-08-2015 Mr. R. Dufour mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

mr. T.A. Opbroek-Booij

mr. T.A. Opbroek-Booij FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 juli 2013 Gegevens failliet: Van Eck Schilderwerken B.V. Faillissementsnummer: F.16/13/577 Datum uitspraak: 28 mei 2013 Rechter-commissaris: mr. M.H.F. van Vugt

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 14 februari 2012. mr. H.C.M. Hendriks

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 14 februari 2012. mr. H.C.M. Hendriks FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2012 Gegevens failliet: IndiEco Holding B.V. Faillissementsnummer: 12/110 F Datum uitspraak: 14 februari 2012 Rechter-commissaris: Curator: Activiteiten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Faillissementsnummer: F.16/13/1013 Datum uitspraak: 10 september 2013 Rechter-commissaris: mr. C.M. Dijksterhuis Curator: mr. T.A.

Faillissementsnummer: F.16/13/1013 Datum uitspraak: 10 september 2013 Rechter-commissaris: mr. C.M. Dijksterhuis Curator: mr. T.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet: Keukenstudio "Du Chef" B.V. Faillissementsnummer: F.16/13/1013 Datum uitspraak: 10 september 2013 Rechter-commissaris: mr. C.M.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 mei 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 mei 2012 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/684 NL:TZ:0000000751:F001 15-09-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Badkamer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/17/359 NL:TZ:0000014744:F001 25-07-2017 Mr. A.M.T. Weersink mr. E Boerwinkel Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/483 NL:TZ:0000016342:F001 07-11-2017 Mr. R. Dufour mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming Grand Café Qwibus B.V. Opgericht

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/583 NL:TZ:0000000560:F001 28-07-2015 Mr. R. Dufour mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming Koning Vloeren B.V., statutair

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Smartal B.V. (KvK-nummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/376 NL:TZ:0000015296:F001 05-09-2017 Mr. R. Dufour mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming Hakort & Partners B.V. Opgericht

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BORRIUS PERSONEELSDIENSTEN B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BORRIUS PERSONEELSDIENSTEN B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BORRIUS PERSONEELSDIENSTEN B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Borrius

Nadere informatie

Omzetgegevens: 2011: 1.207.610,- 2012: 1.197.495,- 2013 (concept): 1.078.222,- Verslagperiode: 1 oktober 2014 t/m 23 december 2014

Omzetgegevens: 2011: 1.207.610,- 2012: 1.197.495,- 2013 (concept): 1.078.222,- Verslagperiode: 1 oktober 2014 t/m 23 december 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 december 2014 Gegevens failliet: Fibou B.V. KvK-nummer: 30238881 Faillissementsnummer: F.16/14/814 Datum uitspraak: 2 september 2014 Rechter-commissaris: mr. M.H.F.

Nadere informatie

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer.

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer. FAILLISSEMENTSVERSLAG : Nummer: 2 Datum: 10 april 2011 Gegevens onderneming : A.G. Rijke B.V. Faillissementsnummer : 11/294 F Datum uitspraak : 4 oktober 2011 Curator : Mr J.J. Douwes R-C : Mr P.F.A. Bierbooms

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 augustus 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/549 NL:TZ:0000008450:F001 04-10-2016 mr. M.J. Guit mr. C.P. Lunter Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011 Gegevens onderneming : Hommel S&I BV, statutair gevestigd te Veenendaal, feitelijk gevestigd te (3903 LP) Veenendaal aan De Smalle Zijde 40, KvK

Nadere informatie

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde openbare verslag Datum 24 november 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-Commissaris (Senior) Juridisch medewerker

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 Gegevens onderneming : Kr. van Lienden Transport en Expeditie BV, statutair gevestigd te Rhenen en voorheen feitelijk gevestigd te (3921 AC) Elst (Utr)

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/133 NL:TZ:0000011718:F001 14-03-2017 mr. P. Beerens mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/133 NL:TZ:0000011718:F001 14-03-2017 mr. P. Beerens mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/283 NL:TZ:0000013891:F001 09-06-2017 mr. P. Beerens mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

mr. T.A. Opbroek-Booij

mr. T.A. Opbroek-Booij FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2013 Gegevens failliet: Fysiologix B.V. h.o.d.n. stopmijntennisarm.nu Faillissementsnummer: F.16/13/0 Datum uitspraak: 8 januari 2013 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 Gegevens onderneming : Z.N.E.B. Expertise en Taxatie B.V. Faillissementsnummer : F.02/14/74 Datum uitspraak : 28 januari 2014 Curator : mr. J.L.G.M.

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET 1 van 6 TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MYLOADBASE N.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juli 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvK-nummer

Nadere informatie

: WBS hield zich bezig met het uitvoeren van schilderwerken. 2013: 546.812,- 2012: 660.362,- 2011: 434.150,- 2010: 557.258,-

: WBS hield zich bezig met het uitvoeren van schilderwerken. 2013: 546.812,- 2012: 660.362,- 2011: 434.150,- 2010: 557.258,- DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap: WBS Onderhoud en Dienstverlening B.V., statutair gevestigd te Almere en kantoorhoudende te (1319

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/17/1 NL:TZ:0000010196:F001 03-01-2017 mr. H.C. Lunter mr. H.H. Kielman Algemeen Gegevens onderneming On Tour B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/217 NL:TZ:0000013077:F001 09-05-2017 mr. L.L. ten Wolde mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-05-018 Insolventienummer F.15/18/14 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000585:F001 Datum uitspraak 16-01-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/133 NL:TZ:0000011718:F001 14-03-2017 mr. P. Beerens mr. J Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 13 Datum: 16 september 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 13 Datum: 16 september 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 13 Datum: 16 september 2005 Gegevens ondernemingen : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MULLBEES HOLDING B.V., statutair gevestigd te Hilversum en de

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/283 NL:TZ:0000013891:F001 09-06-2017 mr. P. Beerens mr. J Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 augustus 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 augustus 2013 Gegevens failliet: C&C Transportbedrijf V.O.F. Faillissementsnummer: F.16/13/728 Datum uitspraak: 2 juli 2013 Rechter-commissaris: mr. M.H.F. van

Nadere informatie

Omzetgegevens: 2011 0 2012 105.000 2013 0 2014 (concept) 0. Verslagperiode: 22 december 2015 t/m 15 januari 2016

Omzetgegevens: 2011 0 2012 105.000 2013 0 2014 (concept) 0. Verslagperiode: 22 december 2015 t/m 15 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2016 Gegevens failliet: MEIJ(N) Beheer B.V. KvK-nummer: 32123844 Faillissementsnummer: F.16/15/907 Datum uitspraak: 22 december 2015 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011 Gegevens onderneming : Gemovers B.V. te Nieuwkoop (Kvk nr. 28061469) Faillissementsnummer : 11/483 F Datum uitspraak : 5 juli 2011 Curator : mr. J.C.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 mei 2013. t.h.o.d.n. Voet & Zo. Datum uitspraak: 19 maart 2013. mr. T.A. Opbroek-Booij

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 mei 2013. t.h.o.d.n. Voet & Zo. Datum uitspraak: 19 maart 2013. mr. T.A. Opbroek-Booij FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 mei 2013 Gegevens failliet: Versluijs Schoenen Amersfoort B.V. t.h.o.d.n. Voet & Zo Faillissementsnummer: F.16/13/300 Datum uitspraak: 19 maart 2013 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/17/21 NL:TZ:0000010836:F001 31-01-2017 mr. E. Heuzeveldt mr. F. Brekelmans Algemeen Gegevens onderneming SteFoS Montage BV Paardemaat

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslagrechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslagrechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F.16/15/404 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000000426:FOO1 Datumuitspraak: 26-05-2015 Curator: Mr. R. Dufour R-C: mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De SysteemvloerenSpecialist

Nadere informatie

: Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister

: Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 3 december 2014 Gegevens onderneming : Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister Faillissementsnummer : C/09/13/510 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 juli 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 14 februari 2012. mr. H.C.M. Hendriks

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 juli 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 14 februari 2012. mr. H.C.M. Hendriks FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 juli 2012 Gegevens failliet: IndiEco Holding B.V. Faillissementsnummer: 12/110 F Datum uitspraak: 14 februari 2012 Rechter-commissaris: Curator: Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 12 september 2007

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 12 september 2007 DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Annavast B.V. Faillissementsnummer : 07/513 F Datum uitspraak : 12 september 2007 Curator : mr. L.I. Boes Rechter-Commissaris :

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : het exploiteren van een schoonmaakbedrijf Omzetgegevens : 258.969 in 2012 Personeel gem. aantal : 7

Activiteiten onderneming : het exploiteren van een schoonmaakbedrijf Omzetgegevens : 258.969 in 2012 Personeel gem. aantal : 7 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 13 februari 2015 Nummer: vier Gegevens onderneming : Contract Mass B.V. Faillissementsnummer : F.02/14/328 Datum uitspraak : 22 april

Nadere informatie

Faillissementsverslag Nummer: 7 Datum: 25 september De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn vetgedrukt weergegeven

Faillissementsverslag Nummer: 7 Datum: 25 september De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn vetgedrukt weergegeven Faillissementsverslag Nummer: 7 Datum: 25 september 2013 De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn vetgedrukt weergegeven Gegevens onderneming Redon Beveiliging B.V. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/874 NL:TZ:0000001811:F001 08-12-2015 mr. M.C.C. Stoové mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 Gegevens failliet : Altigen Benelux B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Computerlaan 5; Kvknummer : 51455757 Faillissementsnummer

Nadere informatie

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Verslagnummer : 2 Datum: : 4 februari 2013 Gefailleerde : Van der Weerd Verlichting B.V. Faillissementsnummer : F 12/536 Datum uitspraak : 25 september 2012 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: drie Datum: 17 april 2008

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: drie Datum: 17 april 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: drie Datum: 17 april 2008 Gegevens onderneming : JBM Van Damme Beheer B.V., gevestigd te Vlissingen : Installatiebedrijf Middelburg B.V., gevestigd te Middelburg : ABI Warmtetechniek

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 09-09-09 Insolventienummer F.05/9/86 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004099:F00 Datum uitspraak 4-05-09 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/15/33 NL:TZ:0000007468:F001 13-01-2015 mr. P. Beerens mr. J.C.A.T. Frima Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/17/359 NL:TZ:0000014744:F001 25-07-2017 Mr. A.M.T. Weersink mr. E Boerwinkel Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 januari 2016

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 januari 2016 VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 218533/CAMN Datum: 21 januari 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Arjolux Montage B.V., h.o.d.n. Arjolux Serres en Kozijnen, statutair gevestigd te

Nadere informatie

mr. T.A. Opbroek-Booij Verslagperiode: 19 februari 2013 t/m 15 april 2013 Bestede uren in verslagperiode: 24,4 uur Bestede uren totaal:

mr. T.A. Opbroek-Booij Verslagperiode: 19 februari 2013 t/m 15 april 2013 Bestede uren in verslagperiode: 24,4 uur Bestede uren totaal: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 april 2013 Gegevens failliet: Prinses Invest B.V. Faillissementsnummer: F.16/13/187 Datum uitspraak: 19 februari 2013 Rechter-commissaris: mr. M.H.F. van Vugt

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013 Gegevens failliet : Bolwerk Talen B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Lucasbolwerk 5; Kvknummer : 30142594 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Datum: 15 december 2009 Nummer: 8

Datum: 15 december 2009 Nummer: 8 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 15 december 2009 Nummer: 8 Gegevens onderneming : Sebra Polymer Recycling B.V., gevestigd te Middelburg : aan de Uijterschootweg 8

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/118 NL:TZ:0000011516:F001 07-03-2017 mr. J. Smael mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming Grijseels lasertechnieken

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 1 november 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 1 november 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 1 november 2005 Gegevens onderneming : Schildersbedrijf R. DE WILD B.V., statutair gevestigd te Hilversum, zaakdoende te (1216 SL) Hilversum aan de Franciscusweg

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 februari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 februari 2013 Dit verslag ziet op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de onderwerpen reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar de eerdere

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADAD Productions B.V., gevestigd te (1078 XG) Amsterdam, aan de Zoomstraat

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/251 NL:TZ:0000013447:F001 23-05-2017 mr. E.H. Bruggink mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 23 oktober 2015

Nummer: 1 Datum: 23 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 oktober 2015 Gegevens: Faillissementsnummers: Datum uitspraak: Curator: Rechter-commissaris: Skoen Holding B.V. Skoenpaleis Naaldwijk B.V. Skoenpaleis Venray B.V.

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ROLAND PRINT B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ROLAND PRINT B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ROLAND PRINT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 9 Datum : 6 maart 2015 Datum laatste verslag : 4 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf van der Meij B.V. statutair gevestigd te Leiden,

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BOUWBEDRIJF ROAP B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BOUWBEDRIJF ROAP B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BOUWBEDRIJF ROAP B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUWBEDRIJF ROAP

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/283 NL:TZ:0000013891:F001 09-06-2017 mr. P. Beerens mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 22 mei 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-Commissaris (Senior) Juridisch medewerker

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/17/169 NL:TZ:0000014724:F001 25-07-2017 mr. M.J. Ubbens mr. P Molema Algemeen Gegevens onderneming Noordheem Bouwbedrijf B.V.

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boat to Business Events B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 7-0-209 Insolventienummer F.05/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005727:F00 Datum uitspraak 9-06-208 R-C

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG Nummer: 5 Datum: 19 april 2007

OPENBAAR VERSLAG Nummer: 5 Datum: 19 april 2007 OPENBAAR VERSLAG Nummer: 5 Datum: 19 april 2007 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid W.L.C. HAGEN REPAIR B.V., tevens h.o.d.n. W.L.C. HAGEN REPAIR B.V., W.L.C.

Nadere informatie