HERFST/WINTER BEHANDELING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HERFST/WINTER BEHANDELING"

Transcriptie

1 HERFST/WINTER BEHANDELING Behandelschema voor uw salon VOOR DE SCHOONHEIDSSPECIALISTE DEEP CLEAN GRATIS 45% intensievere werking door Deep Clean als voorbehandeling bij Actiprotin & Transparent Collagen Mask Die heerlijke zon doet wel een aanval op uw huid, die moet hersteld zijn voor de winter invalt!

2 HERFST/WINTER BEHANDELING Les 1 Een mooie huid: Een schone huid Fase 1 Oppervlaktereiniging Lait Hydermios Fase 2 Dieptereiniging Deep Clean Fase 3 Fruitzuurpeeling + Kruidentherapie a-hycid 10% fruitzuurgel Herbs Repair Therapy Fase 4 Enzymatische peeling Bio Soft Peeling Les 2 Een mooie huid: Optimaal hydrateren Fase 5 Ampullenfase Hydro-gen ampullen Fase 6 Oog en hals repair Actiprotin Fase 7 Oogmasker Masque Membraneux Les 3 Een mooie huid: Ontspanning/ massage Fase 8 Verjongingsmassage Transparent Collagen Mask Essential Oil Hydermios Fase 9 Intensief Acti-Mask Hyaluron gelaat en decolleté Fase 10 Beschermende vochtherstellende dagcrème Papaya Day Cream

3 Les 1 voor een mooie huid: een schone huid Een schoonheidsbehandeling kan alleen maar effectief zijn als de basis, dus het reinigen en peelen van de huid, zo optimaal mogelijk wordt gedaan. Daarom: Medex 3-fasen reiniging! Bestaat uit "Lait Hydermios", "Deep Clean" en "Bio Soft Peeling" Fase 1 Oppervlaktereiniging Medex Professional - Lait Hydermios Zachte reinigingsmelk Hydrofiele melk. Verrijkt met kamille. Gebruik: Verdeel een hoeveelheid van de "Lait Hydermios" over gelaat, hals en decolleté en masseer dit met effleurages en rotaties in, vervolgens uw handen vochtig maken en nogmaals inmasseren. Tip: Als uw cliënt een zeer dekkende foundation gebruikt, dan raden wij aan de "Hydrophilic Oil" te gebruiken, deze lost nog beter de foundation op. Fase 2 Dieptereiniging Medex Professional - Deep clean Natuurlijke dieptereiniging voor een fluweelzachte huid Maakt de huid ontvankelijk. Verrijkt met Kamille-extract & zuivere zee-alg. "Deep Clean" is een dieptereiniging en géén peeling, deze dieptereiniging gebruikt u altijd voor het gebruik van de peeling, zodat de peeling nog beter uitgevoerd kan worden.

4 Gebruik: Neem een kleine hoeveelheid van "Deep Clean" in uw hand en verdeel dit over gelaat, hals en decolleté, vervolgens uw handen vochtig maken en daarmee verder de "Deep Clean" inmasseren. Na het inwerken verwijderen met warme compressen en/of sponsjes. Gebruik voor de cliënt thuis: Deze reinigingscrème is ten zeerste aan te bevelen voor thuisgebruik. Twee tot drie keer per week na de reiniging met lait een weinig aanbrengen en gedurende 2 minuten met natte vingers emulgeren, daarna verwijderen met water en/of washandjes en de nachtcrème of eventueel een masker aanbrengen. "Deep Clean" bevat diverse natuurlijke componenten, waaronder het milde kamille-extract én een zuivere zee-alg, die de huid een fluweelzacht gevoel geeft. Fase 3 Fruitzuren en Kruiden Therapie Stap 1: a-hycid 10% fruitzuurgel ph 3.8 Gerichte positieve beïnvloeding van probleemhuid en verouderde huid De natuurlijke combinatie voor uw succes. Stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. Peeling met 100% natuurlijke fruitzuren. Bevat Melkzuur, Citroenzuur en Wijnsteenzuur. Stap 2: Herbs Repair Therapy Indicaties voor huidherstel Huidveroudering Verslapte huid Slecht doorbloede huid Acne Littekens Grove poriën

5 Hyperkeratose Futloze huid Toelichting: Componenten zijn o.a. geautoclaveerde Melissa Officinalis, bekend als Citroenmelisse. Deze componenten worden ingezet vanwege het herstellend vermogen. Iedere beschadiging van de huid, van welke oorzaak dan ook, zelfs van UV- en omgevingsschade, vindt baat bij Melissa Officinalis. Pepermuntkruid is rijk aan het zuur Rosmarinic Acid en het heeft een sterk synergetische werking met Citroenmelisse. Het kiezelzuur van Heermoes heeft ook zo n versterkende, samengestelde werking met deze kruiden. Samen hebben zij een diepe werking tot in de dermis. Naast hun herstellende werking is er een blijvend resultaat, doordat de huid wordt aangezet tot de aanmaak van essentiële eiwitten in de dermis, zoals de eiwitten Collageen en Elastine, alsook de aanmaak van Hyaluronzuur. Medex heeft de techniek en kennis in huis om te steriliseren, conserveren en activeren, waardoor de potentiële kracht vrijkomt in actieve kracht. Gebruik: U mengt een halve lepel van de "Herbs Repair Therapy" met een hoeveelheid "a-hycid 10% fruitzuren" in een schaaltje en brengt dit met penselen aan op het gelaat. Vervolgens laat u het 3-5 minuten inwerken en kunt u het geheel verwijderen met sponsjes en/of compressen. Fase 4 Bio Soft Peeling Enzymatische peeling Zachte biologische peeling zonder korrels Lost dode huidcellen op. Ondersteunt de vernieuwende opbouw van de huid. Voor een schone, gladde & zachte huid. Een zachte, biologische peeling zonder korrels, die de dode huidcellen oplost met behulp van eiwitsplitsende enzymen. De peeling maakt de huid schoon, glad, zacht en ondersteunt krachtig de vernieuwende opbouw van uw huid. Gebruik in de behandeling: Na het afnemen van het kruidenmengsel van de fruitzuren met de "Herbs Repair Therapy", brengt u een dun laagje "Bio Soft Peeling" aan op de huid. Bij een dikkere huid rubbelt u deze peeling af en als de huid wat dunner en gevoeliger is kunt u het geheel verwijderen met compressen.

6 Les 2 voor een mooie huid: Optimaal hydrateren Fase 5 Ampullenfase Medex Professional - Hydro-gen ampullen 6x5 ml Krachtig vochtinbrengend concentraat Vochtbehandeling voor de vochtarme huid. De huid verbetert zichtbaar. Met o.a. de volgende werkstoffen: Plantaardige Glycerine: klein molecuul dat water aan zich bindt en vasthoudt. Is vanwege die eigenschappen ook een waardevol bestanddeel van de Natural Moisturing Factor, die zorgt voor de natuurlijke vochtbalans in de huid. Niacinamide vitamine B3: zorgt voor de aanmaak van ceramiden in de huid, die de barrière van de huid op natuurlijke wijze versterken door het maken van lamellipidlagen. Geeft op die manier een natuurlijke moisturizing. Verhoogt tevens de weerstand / afweer van de huid. Bij een tekort aan vitamine B3 gaat de huid er na verloop van tijd heel slecht uitzien ( Pellagra genoemd). Q uercus: Natuurlijk eikenextract met looistoffen die de weerstand van de huid verhogen. Heeft radicaalvangende capaciteit, waardoor het bijdraagt aan de stevigheid van de huid. Gebruik: Breng enkele druppels v/d Hydro-gen ampul rechtstreeks aan op gelaat en hals tot de huid goed bevochtigd is. Fase 6 Oog en hals repair Actiprotin zeer krachtig concentraat Speciaal aanbevolen voor wallen onder de ogen, rimpels & grove poriën(1). Krachtig wapen tegen de gevolgen van kleine beschadigingen en aantasting van de huid. Verrijkt met peptiden.

7 Toelichting: (1)Hoe jong men ook is: een feest, een uitgebreid diner of een reis geeft onvermijdelijk vermoeidheidswallen onder de ogen. Daarom is "Actiprotin" als complementair product onmisbaar voor de actieve vrouw die er goed, levendig en interessant uit wil blijven zien. "Actiprotin" is speciaal aanbevolen voor wallen onder de ogen, rimpels en grove poriën. "Actiprotin" is - net als "Gelée Royale Gel" - een uiterst krachtig wapen tegen de gevolgen van kleine beschadigingen en aantasting van de huid (waaronder u ook rimpels kunt rekenen). "Actiprotin" is een vloeistofachtige gel, geschikt voor alle huidtypen, en wordt gekarakteriseerd door een complex van natuurlijke substanties, die de gevolgen van het verouderen van de huid tegengaan. "Actiprotin" bevat o.a. centella asiatica, een plantextract dat de structuur van de huid verbetert, quercus-meristeem extract, daucus carota sativa (een natuurlijke bron van retinol!) en vitamine E. Gebruik: breng 1 druppel met de 2 middelvingers kloppend aan op de huid rondom de ogen, tot de wimpers Fase 7 Oogmasker Met het exclusieve Masque Membraneux Masque Membraneux Collageenvliesmasker met extra toegevoegd vitamine E Beschermt de membraanlipiden in de huid tegen schadelijke effecten van UV-straling en zuurstofradicalen De huid blijft glad en stevig Masque Membraneux bevat collageen dat kan wedijveren met het eigen huidcollageen. Dit betekent dat bij gebruik van dit masker gecombineerd met Vitamine E, u zeker bent van het beste collageenmasker dat er bestaat. Door het lipofiele karakter van Vitamine E, heeft het een groot vermogen tot penetratie, waardoor het diep in de huid doordringt. Daarbij stimuleert Vitamine E de doorbloeding van de huid, dus met toevoeging van Vitamine E aan collageen vormt dit een synergisme, waardoor het collageenvlies op deze manier het meest optimaal werkt. Gebruiksaanwijzing: U kunt dit masker gebruiken als oogmasker door het vlies in 5 gelijke reepjes te knippen, vervolgens legt u 1 deel over de ogen en bevochtigt u het geheel met water of Aqua Rosa. Het Masker is ook in z n geheel voor het hele gelaat te gebruiken.

8 Les 3 voor een mooie huid: Ontspanning/ massage Fase 8 Verjongingsmassage Transparent Collagen Mask gemengd met Essential Oil Hydermios voor een gladde & strakke huid Onzichtbaar crèmemasker dat aangenaam zacht blijft. Masker & nachtcrème tegelijk! Verrijkt met hyaluronzuur(1). Toelichting: (1)Dit actieve masker bevat hyaluronzuur en lactaten, die zorgen voor een mooie, gladde en strakke huid. De nacht is de beste tijd om uw huid te laten herstellen. Met dit masker staat u s ochtends op alsof u zojuist een schoonheidsbehandeling heeft ondergaan. Ideaal voor de businessvrouw die alles wil doen om er goed uit te blijven zien! Een heel prettig masker, omdat het masker transparant en dus niet zichtbaar is. Daardoor is het ook een ideaal masker om overdag tijdens het werk even op te doen: terwijl u werkt, werkt het masker ook en als er onverwacht iemand binnen stapt, is er niets aan de hand. Tip: Verbluffende resultaten krijgt u door over het hele gelaat een laagje "Actiprotin" onder het masker aan te brengen. ESSENTIAL OIL HYDERMIOS Voor de vochtarme huid met o.a. Geranium, Lavendel, Ylang Ylang en Calendula. Gebruik in de behandeling: gericht op het herstellen van de vochtbalans in de huid, worden eerst enkele druppels van de "Essential Oil Hydermios" aangebracht op gelaat, hals en decolleté. Vervolgens wordt het "Transparent Collagen Mask" toegevoegd en hiermee wordt een heerlijke ontspannende massage gegeven, waarbij er tegelijkertijd een huidverjongende werking optreedt.

9 Fase 9 Intensief Acti-Mask Hyaluron voor gelaat en decolleté Zeer intensief vochtherstellend vliesmasker met hoge concentratie Hyaluronzuur, Aloe Vera en Alginaat. Hyaluronzuur werkt als een krachtige moisturizer op en in de huid (in de hoornlaag). Hyaluronzuur is zelf een bestanddeel van het bindweefsel in de huid. Dit complexe molecuul zorgt voor een optimale vochtbalans vanwege de sterke hydraterende eigenschappen. Aloe Vera, heeft sterke verzachtende, kalmerende, zuiverende en vochtregulerende eigenschappen, die met name goed tot zijn recht komen, wanneer de huid het zwaar te verduren heeft gehad, zoals na zonnebrand of harsen. A lginaat (ofwel ALGIN ) is een hydrofiel polymeer dat gemaakt wordt uit zeewier. Het hoofdbestanddeel is alginezuur, een polysacharide (net als zetmeel), opgebouwd uit mannuronzuur en guluronzuur. Daarmee is het sterk verwant aan Hyaluronzuur, en heeft het op dezelfde wijze krachtige vocht-inbrengende eigenschappen. Alginaat kan in steriele vorm zelfs ook worden gebruikt in een wondverband. Gebruik: Om het masker wat aangenamer van temperatuur te laten zijn kunt u het hele zakje in een kom met warm water leggen. Al na een minuut is het masker dan lekker warm. U opent het zakje en haalt het vliesmasker eruit, vervolgens het vlies op gelaat en hals aanbrengen en het plastic verwijderen. Hetzelfde geldt voor het Acti-mask Hyaluron voor decolleté. Het geheel 15 minuten in laten werken en hierna kunt u het restant inmasseren of met Ultrasoon inwerken.

10 Fase 10 Beschermende vochtherstellende dagcrème Papaya Day Cream Zeer zachte & zuivere dagcrème Maakt droge en stugge huid weer soepel & glad. Met verzachtende oliën en vochtigheidsbehoudende bestanddelen. Met uv-filter. Verrijkt met papaya-extract & sheabutter(1). Toelichting: (1) Een beschermende dagcrème voor de droge tot zeer droge huid. Zelfs de huid die dik en leerachtig aanvoelt, vindt baat bij deze crème door de diverse verzachtende oliën. "Papaya Day Cream" bevat papaya-extract en is rijk aan vochtigheidsbehoudende bestanddelen. En natuurlijk bevat deze dagcrème bescherming tegen uv-straling. Gebruik: Het is zonde om nu alle mooie werkstoffen weer te verwijderen door het gebruik van een compres. Daarom wijken we af van het gewoonlijke behandelingspatroon en laten alle werkstoffen op de huid. Ter afsluiting brengt u de "Papaya Day Cream" aan. Veel succes met deze fantastische behandeling!

11 Herfstbehandeling Salonpakket: 1 x C1116 Lait Hydermios flacon 250 ml 21,15 1 x C1113 Deep Clean Pot 150 ml 16,90 1 x C1114 Bio Soft Peeling Pot 150 ml 22,20 1 x C 1189 Herbs Repair Therapy Pot 500 ml 55,= 1 x C5570 a-hycid Gel 10% ph 3.8 Pot 125 ml 26,40 1 x VC2040 Hydro-gen Ampullen 6 amp. à 5 ml 23,55 1 x C1150 Actiprotin pompflacon 100 ml 61,80 1 x C1185 Masque Membraneux 5 vliesmaskers 47,55 1 x C1440 Acti-Mask Hyaluron 6 vliesmaskers 52,30 1 x C1441 Acti-Mask Hyaluron Decolleté 6 vliesmaskers 48,60 1 x C1059 Papaya Daycream pot 150 ml 24,30 1 x C1063 Essential Oil Hydermios 6 amp. à 5 ml 30,35 1 x C1126 Transparent Collagen Mask pot 150 ml 33,80 Herfstbehandeling Verkooppakket: 463,90 20% korting - 92,78 371,12 GRATIS 5X DEEP CLEAN BIJ 5X TRANSPARENT COLLAGEN MASK EN 5X ACTIPROTIN! 5 x V2050 Actiprotin pompflacon 30 ml à 31,60 158,00 5 x V2026 Transparent Collagen Mask pot 50 ml à 19,55 97,75 5 x V2021 Deep Clean tube 100 ml à 11,90 59,50 + gratis klantenbrochures, poster, tasjes en proefjes Gratis Deep Clean - 315,25 59,50 255,75 SALONPAKKET ( 371,12) + VERKOOPPAKKET ( 255,75): 625,= Uw totale korting is 92, ,50 + afronding = 154,15 U kunt ook betalen in 3 termijnen van 208,33* (zonder rente) * Voor betaling in termijnen, eerste termijn bij aflevering, zie ook de betalingsvoorwaarden die u bij de bestelling ontvangt. Let op: De aanbieding geldt alleen bij aankoop van het salon- en verkooppakket. Hierna kunt u het verkooppakket zo vaak nabestellen als u nodig heeft tot, en met 31 december 2016.

12

3-fasen Winter Therapie

3-fasen Winter Therapie MEDEX 3-fasen Winter Therapie bij uw Schoonheidsspecialist MEDEX Bio Science Cosmetics 3-fasen Medex Winter Therapie* U doet deze therapeutische behandeling samen met uw schoonheidsspecialist. Het resultaat

Nadere informatie

Roll-me-over. (and do it again) MEDEX. Huidverjongende en -verstevigende behandeling met behulp van de Medex-dermarollers

Roll-me-over. (and do it again) MEDEX. Huidverjongende en -verstevigende behandeling met behulp van de Medex-dermarollers Rollmeover Huidverjongende en verstevigende behandeling met behulp van de Medexdermarollers (and do it again) MEDEX BIO SCIENCE COSMETICS 1 Rollmeover voor gelaat en lichaam werkt huidverjongend en verstevigend

Nadere informatie

U ontvangt in de salon

U ontvangt in de salon Hot U ontvangt Oil een Wellness behandeling van 90 minuten plus... om deze belevenis thuis voort te zetten krijgt u de gebruiksaanwijzing + 2 tot de behandeling horende producten (Essential Complex Bathoil

Nadere informatie

Producten gezichtsverzorging

Producten gezichtsverzorging Producten gezichtsverzorging Beauty Level Basic 1 en 3 Doel Verwijderen van zoveel mogelijk vuil, cosmetica, afvalstoffen en dode huidcellen De producten mogen de huid niet aantasten 2009 1 2 Reinigingsmethoden

Nadere informatie

JUST FACIAL SKIN CLEANSER

JUST FACIAL SKIN CLEANSER JUST FACIAL SKIN CLEANSER Milde (PH 6.0) cleanser voor het gezicht, hals en decolleté met nieuwe EXTRA CLEAN formule. Kamille en AHA zorgen voor een zijde - zachte huid. Voor het dagelijks verwijderen

Nadere informatie

huidverbetering met hi-impact

huidverbetering met hi-impact huidverbetering met hi-impact Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige

Nadere informatie

Een gezonde, mooie, jonge huid!

Een gezonde, mooie, jonge huid! Een gezonde, mooie, jonge huid! Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze

Nadere informatie

Maskers. Alle Medex Professional-Maskers op een rij

Maskers. Alle Medex Professional-Maskers op een rij Maskers Alle Medex Professional-Maskers op een rij Inhoud Roxace Mask 4 Purus Mask 5 Face Lift Mask 6 Transparent Collagen Mask 7 Venezia Modelling Mask 8 Vitalis+ Mask 9 Mask Desensible 10 Mask Defetiscor

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

PLUMP-IT-UP TREATMENT WERKBOEK

PLUMP-IT-UP TREATMENT WERKBOEK WERKBOEK HERSTELT VERBETERT STIMULEERT GEEF DE HUID EEN NIEUWE STRUCTUUR EN VERTRAAG ZICHTBARE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING. Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid.

Nadere informatie

ELEMENTS OF NATURE ELEMENTS OF NATURE

ELEMENTS OF NATURE ELEMENTS OF NATURE ELEMENTS OF NATURE FILOSOFIE van de SERIE Het beste voor natuurlijk mooizijn: moderne, hoogwaardige en absoluut irritatievrije verzorging voor de hoogste eisen. Natuur & traditie verenigd in een productconcept

Nadere informatie

PREMIER BASIC. Premier Basic

PREMIER BASIC. Premier Basic PREMIER BASIC Premier Basic Premier Basic is een uitgebreide basislijn om zowel de gevoelige, gemengde en vette huid te behandelen, als de verouderde en vochtarme huiden doelgericht te behandelen. Het

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

JP De-mineralized Skin Toner 24.95

JP De-mineralized Skin Toner 24.95 Jericho Premium Line Een serie luxe parabeenvrije anti age producten. Jericho Premium is een serie producten speciaal samengesteld in de strijd tegen een ouderwordende huid. Wetenschappelijk bewezen is

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft!

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! Fidessa Skincare Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! De samenstelling van de producten van Fidessa Skincare bestaat uit meer dan honderd actieve ingrediënten om voor ieder huidtype de best

Nadere informatie

Cosmetische Mesotherapie

Cosmetische Mesotherapie 2M Cosmetische Mesotherapie VOOR DE SCHOONHEIDSSPECIALIST Medex BV - Hoofdstraat 18-9433 PB Zwiggelte - Tel.: ++31(0)593-331 000 - Fax: ++31(0)593-333 421 - e-mail: info@medex.nl Medex België p.a. Eurolab

Nadere informatie

DEYNIQUE. systeemverzorging

DEYNIQUE. systeemverzorging systeemverzorging Er goed uitzien is geen toeval maar het resultaat van consequente huidverzorging. Deynique... uw partner in huidverbetering. Waarom is Deynique alleen te vinden in de betere schoonheidssalons

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

14-1-2014. Maskers en pakkingen. Maskers: gebruik. Maskers: gebruik. Maskers: gebruik. Crème masker. Maskers: voorbehandeling

14-1-2014. Maskers en pakkingen. Maskers: gebruik. Maskers: gebruik. Maskers: gebruik. Crème masker. Maskers: voorbehandeling Maskers en pakkingen Maskers: gebruik Lesstof Beauty Level Basics 1 blz. 216-235 Zie ook de praktijkmap Tijdelijke afdekking van de hals- en gezichtshuid door een cosmetisch product Kan na oppervlakte

Nadere informatie

Medex Professional. Skincare for Professional use. Voor wie alles uit het leven wil halen

Medex Professional. Skincare for Professional use. Voor wie alles uit het leven wil halen Medex Professional Skincare for Professional use Voor wie alles uit het leven wil halen Iso 9001:2000 www.medex.eu De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken de schoonheidsspecialiste

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

Neo-Marine Spa BEHANDELING

Neo-Marine Spa BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Neo-Marine Spa BEHANDELING Behandeling voor een vochtarme huid, fijne lijntjes & rimpels Het effect van de zon op de huid 4 Specifieke behandelingsproducten 5-8

Nadere informatie

Cosmetica met Aromatische Oliën en Vitamines

Cosmetica met Aromatische Oliën en Vitamines Cosmetica met Aromatische Oliën en Vitamines Inleiding tot het werken met het beste op cosmetisch gebied MEDEX Het beste van het beste wordt U geboden met Quintenstein: Huidverzorging voor de vrouw die

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

Corporelle Corporelle

Corporelle Corporelle Corporelle Corporelle lichaamsbehandeling In de moderne tijd wordt het natuurlijke ritme van de mens verstoord door de omgeving. Alles moet snel en gehaast gebeuren en er is nauwelijks tijd voor rust en

Nadere informatie

huidverbetering met hi-impact

huidverbetering met hi-impact huidverbetering met hi-impact Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige

Nadere informatie

r-retinoate Intense Youth Activating Cream Inspiratie Oplossing

r-retinoate Intense Youth Activating Cream Inspiratie Oplossing r-retinoate Intense Youth Activating Cream Inspiratie Door het succes van onze r-retinoate en om onze positie als experts in vitamine A te versterken, lanceert Medik8 een nieuwe r-retinoate Intense die

Nadere informatie

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker CEL COSMETICA Innovatieve Cosmetische Concentraten (alle actieve ingrediënten in hoogste concentratie) celactief Q10 is enkel beschikbaar in UNIQ10UE cosmetica (100% natuurlijk, 100% effectief, 50 hoger

Nadere informatie

www.schoonheidssalon SEPTEMBER O K T O B E R WISSELING VAN H E T S E I Z O E N

www.schoonheidssalon SEPTEMBER O K T O B E R WISSELING VAN H E T S E I Z O E N www.schoonheidssalon meer.nl SEPTEMBER O K T O B E R 2010 WISSELING VAN H E T S E I Z O E N Ten geleide: Bij de wisseling van de zomer naar de herfst toont uw Auriège specialiste weer haar veelzijdigheid

Nadere informatie

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie:

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie: NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 4 In deze zomernieuwsbrief: Vakantiesetjes en zomerproducten Zomer voorbereidings Kokosstempel behandeling phformula zomerbehandeling Zonnen mag! Nieuw E-mail adres Beauskin

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about VERRIJKT MET THERMAAL WATER it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Thermae For Me ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes

Nadere informatie

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. De Nimue nenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude feel-good concept (met als uitgangspunt het in de watten leggen en laten ontspannen van de

Nadere informatie

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties!

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! NEWS D E C E M B E R / J A N U A R I 2 0 1 4 Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! Inverness gaatjes prikken Wat ooit begon als een simpel gaatje prikken is uitgegroeid

Nadere informatie

MEET ME TREATMENT WERKBOEK

MEET ME TREATMENT WERKBOEK MEET ME TREATMENT WERKBOEK PUUR EFFECTIEF VERZORGEND ERVAAR OPTIMALE HUIDVERZORGING EN WORD VERLIEFD OP EXTENSO SKINCARE! Ontmoet nieuwe klanten! Laat uw klanten kennis maken met het mooie merk Extenso.

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie

Behandelingen. o Gelaatsmassage 10,00

Behandelingen. o Gelaatsmassage 10,00 Behandelingen - Gelaatsbehandelingen o Mini-gelaatsverzorging (30 min), bestaande uit 22,00 Reiniging van het gelaat Dieptereiniging / Peeling Lotion (verfrissend, herstellen zuurgraad) Dagcrème o Basis-gelaatsverzorging

Nadere informatie

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn:

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn: INTRACEUTICALS: Nieuw in België en exclusief voor Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van rimpelbehandeling en dit zonder naalden! HYPOXI @ KNOKKE introduceert Intraceuticals. Het principe

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT PRODUCT HUIDTYPE EIGENSCHAPPEN BELANGRIJKE WERKSTOFFEN BIJZONDERHEDEN. Tweefasenproduct

PRODUCTOVERZICHT PRODUCT HUIDTYPE EIGENSCHAPPEN BELANGRIJKE WERKSTOFFEN BIJZONDERHEDEN. Tweefasenproduct PRODUCTOVERZICHT PRODUCT HUIDTYPE EIGENSCHAPPEN BELANGRIJKE WERKSTOFFEN BIJZONDERHEDEN Tweefasenproduct PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmitate Eye Make-Up Remover Huidverzachtend (afkomstig uit palmpitten)

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

PureSkin Schoonheidssalon

PureSkin Schoonheidssalon PureSkin Schoonheidssalon Nieuwsbrief September 2018 Workshop gezichtyoga met Carolien en Femke Bijna is het zover, onze eerste workshop! Femke Hanse van Praktijk Femke Hanse (www.praktijkfemkehanse.nl)

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging S KINCARE de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd

Nadere informatie

Nancy SCHOONHEIDSSALON

Nancy SCHOONHEIDSSALON Nancy SCHOONHEIDSSALON ONTDEK ONTSPAN GENIET Gellakken van de nagels Ben jij de vrouw die er altijd perfect wil uit zien zonder uren met je nagels bezig te zijn? Dan is Gelcolor by OPI de oplossing voor

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING Environ Discovery 60-75min Ontdek Environ: je eerste Environ behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale behandeling die perfect aansluit op jouw huid.

Nadere informatie

Medex Professional. Skincare for Professional use. Voor wie alles uit het leven wil halen

Medex Professional. Skincare for Professional use. Voor wie alles uit het leven wil halen Medex Professional Skincare for Professional use Voor wie alles uit het leven wil halen Iso 9001:2008 www.medex.eu De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken de schoonheidsspecialiste

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

Allernieuwste behandeling op het gebied van anti-ageing: Micro Meso therapie

Allernieuwste behandeling op het gebied van anti-ageing: Micro Meso therapie NEWS S E P T E M B E R / O K T O B E R 2 0 1 7 In deze nieuwsbrief: Zomerherstel/herfstbehandeling Nieuwe spaarkaart actie! Nimue TDS Solutions doorbraak in huidverbetering Allernieuwste behandeling op

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

J U L I SUMMER BEAUTY PACKS. www.schoonheidssalon

J U L I SUMMER BEAUTY PACKS. www.schoonheidssalon J U L I A U G U S T U S 2012 SUMMER BEAUTY PACKS www.schoonheidssalon meer.nl SUMMER BEAUTY PACKS Bain douche hydratante + deodorant Een hydraterende douche gel met een doeltreffende deodorant voor de

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux

PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux Voor een uiterst zachte démaquillage van wimpers, oogleden en oogcontouren. Verwijdert zelf waterproof make-up zonder te irriteren. 125 ml 22 Sérum

Nadere informatie

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Productlijnen? Rosa Graf Basis Serie & Rosa Graf Blue Line Huidverzorgende behandelingen Huidverbeterende behandelingen Producten? Basis Serie (salon & verkoop) Blue

Nadere informatie

JUST FACIAL SKIN CLEANSER

JUST FACIAL SKIN CLEANSER JUST FACIAL SKIN CLEANSER Milde (PH 6.0) cleanser voor het gezicht, hals en decolleté met nieuwe EXTRA CLEAN formule. Kamille en AHA zorgen voor een zijde - zachte huid. Voor het dagelijks verwijderen

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief rugmassage

Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief rugmassage Hydradermie: (90 minuten) lntensieve gelaat- en halsbehandeling 86,50 Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief

Nadere informatie

UâààxÜyÄç at Äá 9 Uxtâàç. cü }áä }áà ECDGBDC

UâààxÜyÄç at Äá 9 Uxtâàç. cü }áä }áà ECDGBDC UâààxÜyÄç at Äá 9 Uxtâàç cü }áä }áà ECDGBDC Kunstnagels Nieuwe set (met verlenging) gel of acryl French 70 Volledig gekleurd 75 Nail Art 80 Super Nail Art 90 Stiletto nagels 35 per uur Bruidsnagels op

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één.

Nadere informatie

huidverbetering met hi-impact

huidverbetering met hi-impact huidverbetering met hi-impact Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam

Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam FIRMING TREATMENT VERSLAPPING: DAESES Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam VERSLAPPING VERLIES AAN ELASTICITEIT EN STEVIGHEID Chronologische veroudering kritische leeftijd

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Een uniek huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische

Nadere informatie

PureSkin Schoonheidssalon

PureSkin Schoonheidssalon PureSkin Schoonheidssalon Nieuwsbrief Oktober/November 2018 We zijn weeral beland in het laatste kwartaal van het jaar, er staat veel nieuws voor de deur! Nog maar 7 weken tot de kerst, het zal jullie

Nadere informatie

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière Iedere huid is verschillend en heeft daarom ook een andere behandeling nodig. Tijdens elke behandeling komen we tegemoet aan de persoonlijke wensen van de huid

Nadere informatie

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst Butterfly Nails & Beauty Prijslijst . French Volledig gekleurd Nail Art Super Nail Art Stiletto nagels Bruidsnagels Doorzichtige laag French Volledig gekleurd of Nail Art Verlenging van eigen nagel Gelpolish

Nadere informatie

Behandelingen. o Gelaatsmassage/lymfedrainage op het gelaat 10,00

Behandelingen. o Gelaatsmassage/lymfedrainage op het gelaat 10,00 Behandelingen - Gelaatsbehandelingen o Mini-gelaatsverzorging (30 min), bestaande uit 22,00 Reiniging van het gelaat Dieptereiniging / Peeling Lotion (verfrissend, herstellen zuurgraad) Dagcrème o Basis-gelaatsverzorging

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER

MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief o.a. spectaculaire behandelingen:

In deze nieuwsbrief o.a. spectaculaire behandelingen: NEWS O K T O B E R / N O V E M B E R 2 0 1 5 In deze nieuwsbrief o.a. spectaculaire behandelingen: NIEUW EN REVOLUTIONAIR VAN NIMUE: doorbraak in huidverbetering! Penta Salaic behandeling speciaal tegen

Nadere informatie

Prijslijst Health Beauty Center Monique Gottmer

Prijslijst Health Beauty Center Monique Gottmer Prijslijst Health Beauty Center Monique Gottmer Thalgo gezichtsbehandelingen Schatten uit de zee De oorsprong van alle leven op aarde bevinden zich in de zee, deze bron van leven bevat alle voedingstoffen

Nadere informatie

Design Your Knokke Body, Shape, Health revitalise your body!

Design Your Knokke Body, Shape, Health revitalise your body! Nieuw in België en exclusief in Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van anti-aging, rimpelbehandeling en dit zonder naalden! Design Your Body @ Knokke introduceert O² INTRACEUTICALS en

Nadere informatie

Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50

Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50 Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Verzorgende, voedende, hydraterende, relax & boost behandelingen Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging, exfoliating

Nadere informatie

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten.

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Aguacate Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Op Aguacate & Co richten we ons op het leveren van de beste organische en volledig natuurlijke

Nadere informatie

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING De speciale Aloë Vera-verzorgingsbox is het ideale SOS-verzorgingspakket voor snel en dagelijks gebruik. De drie gespecialiseerde en verzorgende producten

Nadere informatie

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE CLEANSING LOTION Een milde en zijdezachte reinigingslotion - Voor de droge huid met gebrek aan elasticiteit

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Body wrap

Veelgestelde vragen Body wrap Veelgestelde vragen Body wrap Hoe gebruik ik de Body Wrap? De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals

Nadere informatie

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid.

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. SKIN APPEAL. U heeft een vette, gemengde acnegevoelige huid? Voor een frisse, zuivere huid. 1. Reinigen 2. Verzorgen 3. Nabehandelen De Lipo Sol Mousse

Nadere informatie

Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013

Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013 Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013 Winterse oppeppers HONEY & ALMOND SCRUB Een scrub met een dubbele werking die zorgt voor een schone, heldere, gezond uitziende huid. De zeer fijn gemalen

Nadere informatie

Body&Bess: basis gelaatsverzorging

Body&Bess: basis gelaatsverzorging Body&Bess: basis gelaatsverzorging 1 Oppervlakkige reiniging met Cleansing Milk Gebruikshoeveelheid: 4 tot 5 pompjes voor het gelaat + 3 pompjes voor het decolleté Indien er oog- en of lipmake-up aanwezig

Nadere informatie

ENERGY. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D Karlsfeld-München

ENERGY. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D Karlsfeld-München Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de MALU WILZ producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsinstituten. MW Broschu re_energy_nl.indd 1-2

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID CAVIAR sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID KAVIAAR De eigenschappen van het Zwarte Goud Kaviaar, oftewel het Zwarte Goud is inmiddels ook bekend als ingrediënt gebruikt in de schoonheidsindustrie.

Nadere informatie

Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery

Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery NEWS N O V E M B E R / D E C E M B E R 2 0 1 7 In deze nieuwsbrief: De huid liften Mesoporatie; een echte mooimaker! Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery Elastine; de rekbaarheid

Nadere informatie

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS!

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! THALGO HET VAN ORIGINE FRANSE KUURMERK THALGO IS SYNONIEM VOOR ZEE EN ZEE-ALGEN. AL MEER DAN 40 JAAR RICHT THALGO HAAR ONDERZOEK OP DE TOEPASSING VAN DE INGREDIËNTEN

Nadere informatie

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst Butterfly Nails & Beauty Prijslijst . Kunstnagels Nieuwe set zonder verlenging French 45 Volledig gekleurd 45 Nieuwe set met verlenging French 75 Volledig gekleurd 75 Stiletto nagels 35/uur Nagelversteviging

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

BB Glow VEELGESTELDE VRAGEN

BB Glow VEELGESTELDE VRAGEN BB Glow Dit is een gezichtsbehandeling waar we uw gezicht een egale en stralende effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en

Nadere informatie

Qi ESSENTIAL COSMETICS

Qi ESSENTIAL COSMETICS Qi ESSENTIAL COSMETICS Na een lange testfase introduceert Chi International BV een unieke serie basiscosmetica met een neutrale formule. Deze preparaten zijn speciaal ontwikkeld voor toevoegingen van Chi

Nadere informatie