De Paletter. Mei In dit nummer. samenwerken maakt het verschil. School en sport. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Paletter. Mei In dit nummer. samenwerken maakt het verschil. School en sport. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws."

Transcriptie

1 samenwerken maakt het verschil Mei 2016 In dit nummer Activiteiten Elke locatie maakt een verslag Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen Wie zijn er allemaal jarig School en sport De Paletter Wat een leuk gezicht als je aan komt lopen bij het voetbalveld: heel veel opvallende groene Paletshirtjes! Er is op diverse woensdagmiddagen gevoetbald en wat ging het goed. Jongens en meisjes in één team. Gewoon overspelen naar elkaar, niet mopperen als er een fout wordt gemaakt en blij zijn met een doelpunt. Om met de woorden van Cruijff te spreken: Alleen kun je niets, je moet het samen doen. We eindigden niet als eerste, maar wel behoorlijk goed!! Johan Cruijff deed bijzondere uitspraken, die wij op school ook zouden kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld: Je gaat het pas zien, als je het door hebt. Of ook een leuke: Als ik zou willen dat je het begreep, dan had ik het wel beter uitgelegd. Een variatie op onze vraag, die we regelmatig stellen: Heb ik het goed uitgelegd? Klinkt toch heel anders dan: Snap je het? En de uitspraak, waar de kinderen het HELEMAAL mee eens zijn: Buiten spelen zou een vak moeten zijn!! En dan natuurlijk lekker voetballen op het plein. En iedere pauze de bal (bijna) in de sloot en uiteindelijk alsnog op het dak. Alle voetballers, jongens en meisjes, coaches en OV, hartelijk bedankt voor jullie enorme inzet!! De mensen langs de lijn, ouders, groepsgenoten, juffen en meesters, wij zijn trots op jullie! Colofon: Marianne Jacquemijns Anita de Moor Ingeborg van de Velde (BH) Janneke Clement (RH) Ellen Arkenbout (NH) Saskia van den Berg (OV) Ik besluit met een citaat van Johan Cruijff: Simpel voetballen, is het moeilijkst. Hartelijke groeten, Marianne Jacquemijns

2 Alle locaties StiBat Stibat (Stichting Batterijen) organiseert de inzameling en recycling van lege batterijen in Nederland. Met succes. Zo worden ieder jaar bijna negen van de tien afgedankte batterijen gerecycled. Een interessant filmpje over StiBat vindt u hier: Op alle locaties is er een batterijenbak van StiBat te vinden. Hier kan iedereen zijn lege batterijen inleveren. De school krijgt per kilo een klein bedrag, waar wij uiteindelijk iets voor kunnen kopen bij leverancier Heutink! Let op: Niet alle batterijen mogen in de StiBat-bak bij ons op school. In te leveren batterijen zijn huishoudelijke batterijen, maar geen accu s etc. Bij de StiBat-bakken is een overzicht te vinden. Wij hopen dat jullie met ons mee sparen! Ouderbijdrage Beste ouders en verzorgers, Wij hebben geconstateerd dat het de laatste jaren meer en meer moeite kost om de ouderbijdrage te innen. Van de jaarlijkse ouderbijdrage worden activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld: Sinterklaas, Kerstfeest, het Lentefeest, etc. Deze activiteiten zouden niet mogelijk zijn zonder de ouderbijdrage, omdat de school hier simpelweg geen geld voor krijgt. Wij begrijpen best dat het niet altijd uitkomt en dat er situaties zijn waar het geld niet gemist kan worden. Toch willen u vragen om te betalen (eventueel in termijnen). Wij zullen ons in blijven spannen om leuke dingen te organiseren voor uw kinderen. De ouders en verzorgers die de bijdrage voor het schooljaar 2015/2016 nog niet hebben voldaan zullen binnenkort een herinneringsbrief ontvangen. Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet, Marc ter Horst Voorzitter 3OV Activiteitenkalender alle locaties 16 t/m 18 mei Pinkstervakantie 30 mei Start avondvierdaagse Hoofdlocatie Bonsen Hoek Jachthoornpad HR Hellevoetsluis Tel: bonsenhoek@obs-hetpalet.nl Locatie Ravense Hoek Tiendweide MG Hellevoetsluis Tel: ravensehoek@obs-hetpalet.nl Locatie Nieuwenhoorn Dorpstraat BG Hellevoetsluis Tel: nieuwenhoorn@obs-hetpalet.nl

3 Locatie Bonsen Hoek Schoolvoetbal Op woensdag 30 maart deden wij met een gemengde groep 5/6 mee met het schoolvoetbal. Ons team -Het Palet, Bonsen Hoek 2- was ingedeeld in poule 2. Er werden partijtjes gespeeld van 12 minuten en binnen onze poule hadden wij 4 tegenstanders. De eerste wedstrijd verloren wij helaas met 0-1. Dit was erg jammer, want we hadden heel veel kansen. Belangrijke data Zie kalender alle locaties 11 mei Groep 6 bezoekt de Noordhinder 12 mei Groep 6 gaat naar de kinderboerderij 13 mei Groep 5 gaat naar de kinderboerderij De tweede en derde wedstrijd werd er hard gevochten voor de winst en dat resulteerde in een overwinning voor beide partijtjes met 1-0. Alsof het team niet meer te verslaan was, voetbalden ze als kampioenen en werd de eindscore van het laatste partijtje 5-0. De kinderen waren allemaal aan het rekenen. Betekent dit nu dat we in de finale staan? En ja hoor. Nog twee wedstrijden te spelen tegen de winnaars van poule 1 en 3 om te weten of de grote finale van 20 april op de kalender gezet kon worden. Tijdens de finale wonnen we een partij met 3-0 en verloren de andere met 0-2, waardoor ons team uiteindelijk als tweede eindigde. We zijn trots op dit superteam. Hoera, wij zijn jarig deze maand! Esad (1/2a) Espen (1/2b) Guido en Jaylin (3) Jordi en Louisa (5) Jordan en Jaylen (6) Tijmen (7) Nieuw op school Kian (1/2a) Max, Emma en Kyan (1/2b) De Molen Zoals ieder jaar heeft groep 5 de molen in de Vesting bezocht. Molenaar de Gruijter vertelde heel veel en liet de prachtige molen zien. Dank u wel, opa van Wiebe. U krijgt van ons een glas met daarop...een molen! Goed gespeeld Femke, Jasper, Sven, Tim, Dielan, Kjeld, Jordi en Charlotte!

4 Locatie Bonsen Hoek Jeugdolympiade: groep 6 is door! Op 2016 op vrijdag 8 april was de jeugdolympiade. We moesten al wat eerder kiezen voor handbal slagbal of voetbal. Wij hebben voetbal gekozen en we moesten een paar wedstrijden doen we hebben er 3 gewonnen! Helaas 2 verloren en ook 2 gelijk gespeeld. En ook alle klassen hebben een spandoek gemaakt en wij hadden een groene met erop hup hup hup groep 6 den Bonsen hoek wint de cup hup hup. en wij hadden helaas niet met het spandoek gewonnen want je had 4 prijzen een voor het mooiste spandoek een voor de snelste en de sportiefste en de 1 e plek die hebben wij gewonnen en op 26 mei worden we opgehaald met een luxe bus en dan gaan we naar Brielle en daar gaan we de finale spelen. De beker staat bij ons in de klas en hij is heel groot. Gemaakt door: Elise en Charlotte Drea Zelf verzonnen, goed geoefend, leuk gepresenteerd! Supergoed gedaan hoor, kinderen van de groepen 1/2 en 5.

5 Locatie Nieuwenhoorn Schoolvoetbaltoernooi Belangrijke data Zie kalender alle locaties Hoera, wij zijn jarig deze maand! Lorna, Fayden en Tino (1/2) Daphne (3/4) Willem, Jarno en Robin (5/6) Zeger en Thijs (7) Sebastiaan, Lucas, Liselotte, Chris, Liam (8b), Wouter, Zoë, Isa en Seray (8) Groep 5/6 deed op woensdag 30 maart mee aan het schoolvoetbaltoernooi dat werd gehouden bij vv Hellevoetsluis. Op deze mooie, zonnige woensdagmiddag heeft het voetbalteam een tweede plek weten te behalen. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie Willem, Davey, Merlijn, Bridget, Jannick, Bram, Rinaisha, Jason, Mark en Jarno. Gastles Echte matties Op dinsdagmiddag 12 april is er iemand van het kunstgebouw bij groep 5/6 in de klas geweest om een gastles over choreografie te geven. In de gymzaal hebben we achter twee schotten elke keer één beweging getoond. Aan het eind zijn we in groepjes bezig geweest om samen een klein stukje te bedenken. Eenmaal genoeg geoefend mochten alle groepjes hun beweging laten zien. Bezoek juf Linda Wat was het spannend op vrijdagmiddag 15 april. Alle kinderen waren vol verwachting voor het bezoek van juf Linda en baby Marit. In de klas waren de kinderen niet weg te houden bij Marit en werd er aandachtig geluisterd. Het was erg gezellig en alle kinderen hebben hun zelfgemaakte geboortekaartje aan de juf gegeven. Na schooltijd waren er nog een aantal kinderen die even zijn gebleven. Drea atelier in groep 1/2 en groep 8 Groep 1/2 heeft samen met groep 8c (en een deel van groep 8a) een week lang gewerkt aan een drea atelier. Drea staat voor drama, muziek en dans. Het doel van deze Daltonopdracht was enerzijds om samenwerking tussen kinderen van verschillende leeftijden te bevorderen. Anderzijds was het om de drea vakken meer aandacht te geven. In groepjes van gemiddeld drie kleuters en drie groep 8-kinderen werd er gekozen voor een toneelstukje, een liedje of een dansje. Dit werd samen bedacht en geoefend. Iedere dag werd er een half uur gewerkt in het groepje. Aan het einde van de week, op donderdagmiddag 31 maart, was er in de kuil een voorstelling voor alle ouders. Ondanks het grote leeftijdsverschil is er goed samengewerkt en zijn de resultaten erg leuk geworden!

6 Locatie Nieuwenhoorn Kinderboerderij Op vrijdag 1 april brachten de groepen 8b en 8c een bezoek aan kinderboerderij De Kerkestee. We gingen er op de fiets naartoe. Het was prachtig, zonnig weer, dus we hadden er allemaal extra zin in. Aangekomen op de kinderboerderij, werden de twee klassen gesplitst. Groep 8b ging eerst het buitenprogramma volgen; groep 8c begon binnen. Na de pauze werd er gewisseld. Binnen kregen we een lesje van iemand van de Dierenbescherming. We leerden op een leuke manier, namelijk in de vorm van een quiz. In groepjes moesten we steeds een vraag beantwoorden naar aanleiding van een filmpje. Buiten kregen we een les van een paar mensen van de Dierenambulance. Zij vertelden ons heel veel over hun werk, over de bijzondere dingen die ze meemaken en we kregen alles te zien in de ambulance. In de pauze en na afloop konden we even kijken bij de geitjes, de kippen en de andere dieren. Dat blijft ook in groep 8 erg leuk! Het was een leuke en leerzame ochtend. Op dinsdagochtend 19 april hebben wij met groep 1/2 een bezoekje gebracht aan kinderboerderij De Beestenboel in Rozenburg. Per groepje kregen de kinderen een aantal kaarten met hierop opdrachten die zij konden uitvoeren. De kinderen gingen fanatiek aan de slag en hebben een hele hoop dieren gezien en zelfs eten mogen geven. Naast de kippen, de ezels, de koeien, de varkens, de schapen en de eenden waren de geiten toch wel het meest in trek. We mochten in de wei bij de geiten om ze te aaien, en wat waren de kleine geitjes schattig! Na de opdrachten hebben we met z n allen even pauze genomen en heerlijk in het zonnetje kunnen eten en drinken. Hierna hebben we nog even lekker vrij rondgelopen. Veel kinderen waren in de speeltuin te vinden, naast de coole glijbaan die daar stond konden we er zelfs over het water lopen. Kortom, wij hebben een ontzettend leuke en gezellige ochtend gehad op de kinderboerderij.

7 Locatie Ravense Hoek Toiletbeleid Dat is ook wat!! Wegens overlast in en rond de toiletten was er een nieuw toiletbeleid tot stand gekomen. De kinderen moesten per 1 april ieder hun eigen wc-rol meenemen. Die ochtend kwamen de kinderen van groep 4, 5 en 6 braaf met hun rolletje wc-papier en zelfs schoonmaakspullen, luchtverfrissers en een ontstopper naar school. Gelukkig bleek het allemaal een grap te zijn... 1 APRIL!!!!! WO II De kinderen van groep 6 werken met geschiedenis over het thema WO II. De opa van Maaike kwam op dinsdag 5 april over deze periode iets vertellen. Een interessante en leerzame middag.!! Jeugdolympiade Belangrijke data Zie kalender alle locaties Hoera, wij zijn jarig deze maand! Sanne en Frank (3) Nieuw op school Lisa (1/2) Vrijdag 8 april vond de olympiade voor groep 5/6 plaats. Na de opening vertrokken zij naar de sportvelden, waar de kinderen een teamsport naar keuze deden: voetballen, handballen of slagbal. Musical Woeste Willem In ons Daltononderwijs maken wij regelmatig gebruik van ateliers. Na het schrijf- en bouwatelier vond afgelopen weken het crea atelier plaats. Alle kinderen van groep 1 t/m 6 konden kiezen uit vier onderdelen: dans, decor, zang of toneel. Elke groep bestond uit leerlingen tussen de 4- en de 10 jaar, waarbij de grote kinderen de kleintjes hielpen. Er werd druk geoefend met danspasjes, zingen, toneel spelen, timmeren en verven om een prachtig decor te bouwen. Deze brede vorm van samenwerking heeft geresulteerd in een vrolijke voorstelling van het verhaal over de piraat Woeste Willem. Het werd donderdag ten uitvoering gebracht aan een enorme groep belangstellende ouders, opa s en oma s. Een geslaagd optreden en een trotse groep leerlingen!

8 Locatie Ravense Hoek Verhaal Max Boswinkel groep 4/5

9 Vacatures GEZOCHT penningmeester en lid medezeggenschapsraad vacature penningmeester mail voor info naar vacature medezeggenschapsraad mail voor info naar Wil je graag betrokken zijn bij school, maar heb je overdag hiervoor geen tijd? Heb je inzicht in cijfers en lijkt het je leuk als bestuurslid aan de slag te gaan? Dan zoeken we jou! Als penningmeester vorm je samen met de voorzitter en de secretaris het bestuur van de oudervereniging. Wat vragen wij van jou: Het beheren van de bankrekeningen en de kas van de OV De begroting aan het begin van het schooljaar opmaken Ontvangsten en uitgaven beheren en uitvoeren Het jaarverslag aan het eind van het schooljaar presenteren Voor meer informatie of kandidatuur, kan je een sturen naar Nieuw lid voor de MR gezocht!!! Eind dit schooljaar verlaat één van de ouders de MR, omdat haar kind naar het voortgezet onderwijs gaat. Er ontstaat dus een vacature. Wie wil de oudergeleding van de MR komen versterken? Wij vergaderen ongeveer zes keer per schooljaar en praten over allerlei schoolzaken. Wij, als MR leden willen meedenken en meedoen! Wilt u dat ook? Meer informatie nodig, neem dan contact op met een MR lid. Aanmelden, uiterlijk op vrijdag 20 mei 2016 bij Marianne Jacquemijns. Voor meer informatie of aanmelden, kan je een sturen naar m.jacquemijns@primovpr.nl

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil September 2013 Jaargang 6. Dag vakantie, Activiteiten. Belangrijke data.

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil September 2013 Jaargang 6. Dag vakantie, Activiteiten. Belangrijke data. Samenwerken maakt het verschil September 2013 Jaargang 6 In dit nummer Dag vakantie, De Paletter Activiteiten o.a. Informatieavond, open dag Zie kalenders Als de vakantie begint, lijkt het een lange periode.

Nadere informatie

De Paletter. Februari In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil. PRIMO 10 jaar!!! Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws.

De Paletter. Februari In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil. PRIMO 10 jaar!!! Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. Samenwerken maakt het verschil Februari 2016 De Paletter In dit nummer Activiteiten Elke locatie maakt een verslag Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Even bijpraten maart 2015

Even bijpraten maart 2015 Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 25 25 maart 2015 Agenda van de week. 08 april: Koffieochtend, met als thema: E.H.B.O. bij kinderen. Dit is een belangrijk onderwerp dus kom

Nadere informatie

, 4 en 5 7 april studiemiddag, kinderen vanaf 12.00 vrij 11 april kijkavond bovenbouw. 13 april schoolvoetbal toernooi groep 7 en 8

, 4 en 5 7 april studiemiddag, kinderen vanaf 12.00 vrij 11 april kijkavond bovenbouw. 13 april schoolvoetbal toernooi groep 7 en 8 Nieuwsbrief week 12-2016 Agenda: 24 april paasviering en paaslunch, kinderen om 14.00 vrij 25 t/m 28 april paasweekend 31 april thema koffieochtend 8.30-9.30 4 april Ouderspreekuur 6 april schoolvoetbaltoernooi,

Nadere informatie

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES 1843 JS Grootschermer 0299-671378 Agenda Vrijdag 12 juli Laatste schooldag, kinderen 12 uur vrij. Maandag 26 augustus Eerste schooldag. De kinderen mogen

Nadere informatie

De Paletter. September In dit nummer. samenwerken maakt het verschil. Lieve collega's, Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws.

De Paletter. September In dit nummer. samenwerken maakt het verschil. Lieve collega's, Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. samenwerken maakt het verschil September 2017 In dit nummer Activiteiten Elke locatie maakt een verslag Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen Wie

Nadere informatie

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Mei 2015 Jaargang 7

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Mei 2015 Jaargang 7 Samenwerken maakt het verschil Mei 2015 Jaargang 7 In dit nummer Voor moeder De Paletter Activiteiten o.a. Brandweermuseum, Koningsspelen Belangrijke data Zie kalenders Nieuws o.a. Dalton, schoolfotograaf

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

Voorstelling voor groep 1 High Tea Juf Marianne Slagboom

Voorstelling voor groep 1 High Tea Juf Marianne Slagboom Datum: 21-3-2014 Eindcito Afgelopen week is de uitslag van de eindcito groep 8 bekend gemaakt. Het resultaat van vorig jaar hebben we niet kunnen evenaren. Dat hadden we ook niet verwacht. Elke groep heeft

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Sinterklaas op Dichterbij! Op zaterdag 14 november kwam Sinterklaas in Meppel aan.

NIEUWSBRIEF. Sinterklaas op Dichterbij! Op zaterdag 14 november kwam Sinterklaas in Meppel aan. NIEUWSBRIEF 02-12-2015 (5 pag.) Sinterklaas op Dichterbij! Op zaterdag 14 november kwam Sinterklaas in Meppel aan. AGENDA Ook dit jaar zal de Sint Dichterbij met een bezoekje vereren. Vrijdag 4 december

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

WEEKBRIEF 6 APRIL 2018

WEEKBRIEF 6 APRIL 2018 WEEKBRIEF 6 APRIL 2018 Geachte ouders, Ook deze nieuwe weekbrief staat weer vol informatie. Er gebeurt heel veel op een school met zoveel kinderen, ouders en leerkrachten. We hopen dat ook deze weekbrief

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Januari 2015 Jaargang 7

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Januari 2015 Jaargang 7 Samenwerken maakt het verschil Januari 2015 Jaargang 7 In dit nummer Activiteiten o.a. Sinterklaas, kerst, open podium Zie kalenders o.a. Zwemmen, leerlingenraad Verjaardagen Wie zijn er deze maand allemaal

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

TAM TAM MEI 2014. Activiteiten mei t/m juli

TAM TAM MEI 2014. Activiteiten mei t/m juli Datum Activiteiten mei t/m juli 19 mei 19 t/m 22 mei 26 t/m 28 mei Weekopening 1/2 B en C 8.45 9.10 uur Avondvierdaagse: Vertrek Raadhuisplein (Phone House): 5 km: 18.15 uur (donderdag 18.30 uur) 10 km:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 19 Vrijdag 13 mei 2016

Nieuwsbrief Week 19 Vrijdag 13 mei 2016 Nieuwsbrief Week 19 Vrijdag 13 mei 2016 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sportieve avondvierdaagse Ook dit jaar hebben veel

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouders/ verzorgers. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Beste ouders/ verzorgers. Herfstvakantie Nieuwsbrief Beste ouders/ verzorgers De afgelopen periode is voor de school heel intens geweest. Wij hebben op een mooie manier afscheid genomen van Rini Aarts-Jongbloed. We hebben uw steun erg gewaardeerd

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

De Paletter. Maart In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. Verjaardagen. Dag Dalton in Deventer

De Paletter. Maart In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. Verjaardagen. Dag Dalton in Deventer Samenwerken maakt het verschil Maart 2016 In dit nummer Activiteiten Elke locatie maakt een verslag Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen Wie zijn er deze maand allemaal

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Weeknieuws nr.27 5 april 2019

Weeknieuws nr.27 5 april 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Eva. Heel

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

UIT DE WEI 22 november 2018

UIT DE WEI 22 november 2018 KALENDER Vrijdag 23 november Wieletjesdag Dinsdag 27 november Alle kinderen mogen hun schoen zetten. Vrijdag 30 november Surprises inleveren. Tentoonstelling in het wei theater UIT DE WEI 22 november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 april 2014

Nieuwsbrief 12 april 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 12 april 2014 Schoolvoetbal Woensdag heeft ons team weer gespeeld. Ze hebben 1 wedstrijd gewonnen en

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs mei 2014

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs mei 2014 basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2014 In deze VLOTte Babbel: Voorwoord Schoolvoetbal uitslagen Onderzoek woordenschat Avondvierdaagse Datum kleuterschoolreis Kalender Feestelijke

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.8 31 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 8 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Fenne (groep 1), Indy (groep 8), Kate (groep 8), Lisa (groep 8), Sven (groep 1), Leo Alexander (groep 7), Fem (groep 1), Luuk (groep 3), Kars (groep 7), Anneke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 15 23-04-2019 Vanuit de directie Agenda 19-04-2019 t/m 05-05-2019 Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem Op vrijdag 12 april werden de kinderen uit groep 7 van de Van Heemstraschool

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus juni 2017 nr Pinksteren. Buitenschoolse activiteiten

Nieuwsbrief Cursus juni 2017 nr Pinksteren. Buitenschoolse activiteiten Nieuwsbrief Cursus 2016-2017. 7 juni 2017 nr. 117 Agenda 9 juni Viering Vruchten van de Geest Thema: Geduld 15 juni: voorlichting stichting Sajith 20 juni LOT 21 juni Zomerfair tbv Sajith 22 juni Lesvrije

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 6 Van februari 2019

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 6 Van februari 2019 AGENDA 1 februari Groep 3 en 4 s middags vrij 7 februari Groep 1 tien minuten gesprekken 12 februari 20.00 tot 22.00 uur vergadering Wijkraad 15 februari 13.15 uur gaat groep 8 naar het Hanze Collega Oosterhout

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders,

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Nieuwsbrief Veenhuizen, 11 april 2019 DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Wat was het geweldig, onze eerste echte SPEEL en LEER-show. De groepen 3 en 4 hebben het vorige week 4 april twee keer opgevoerd.

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs Hoofdlocatie: Tjalk 29-41 Tjalk 22-45 8232 LT Lelystad 8232 MA Lelystad tel.: 0320 250445 TJALKPOST jaargang 26 2015/2016 Agenda 04 december 2015 Maandag 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Mei 2014 Jaargang 6

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Mei 2014 Jaargang 6 Samenwerken maakt het verschil Mei 2014 Jaargang 6 In dit nummer Vier dagen De Paletter Activiteiten o.a. Lentefeest, korfbaltoernooi, schoolreizen Belangrijke data Zie kalenders Nieuws o.a. Schoolfotograaf,

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.24 10 maart 2017 22 maart Open dag 24 maart Pannenkoekendag (7/8) 14 t/m 17 april Paasvakantie De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil December 2014 Jaargang 7. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws.

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil December 2014 Jaargang 7. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. Samenwerken maakt het verschil December 2014 Jaargang 7 In dit nummer De Paletter Activiteiten o.a. Sinterklaas, kerst, workshops Kinderkoepel Belangrijke data Zie kalenders Nieuws o.a. The Voice of Holland,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Maart 2014 Jaargang 6. 19 maart Nationale Daltondag. Activiteiten. Belangrijke data.

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Maart 2014 Jaargang 6. 19 maart Nationale Daltondag. Activiteiten. Belangrijke data. Samenwerken maakt het verschil Maart 2014 Jaargang 6 In dit nummer Activiteiten o.a. Bezoek Futureland, Open podium Zie kalenders o.a. English lessons, Nationale Daltondag Verjaardagen Wie zijn er deze

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 13 SCHOOLJAAR Donderdag 17 maart 2016

voor het laatste nieuws kijk je op  NUMMER 13 SCHOOLJAAR Donderdag 17 maart 2016 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 13 SCHOOLJAAR 2015-2016 Donderdag 17 maart 2016 BELANGRIJKE DATA 25-3 Goede Vrijdag, alle leerlingen vrij 27 en 28-3 Pasen 29-3 Studiedag, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Speelgoedmiddag groep 1/2. Talent in de tent

Speelgoedmiddag groep 1/2. Talent in de tent Wadenoijen 16-04-2015 Jaargang 23 Waayer Nieuws 15 www.waayer-wadenoijen.nl Speelgoedmiddag groep 1/2 De speelgoedmiddag voor groep 1/2 van 24 april is, in verband met de Koningsspelen, verzet naar morgen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

6 februari 2015. - En voor de leerkrachten hoeft u geen andere traktatie te kopen, zij doen het liefst met de kinderen mee. Beste ouder/ verzorger

6 februari 2015. - En voor de leerkrachten hoeft u geen andere traktatie te kopen, zij doen het liefst met de kinderen mee. Beste ouder/ verzorger 6 februari 2015 Oproep; De Flevoparkschool is nog altijd op zoek naar nieuwe ouders voor de Ouderraad. Heeft u interesse meld u dan aan bij meester Bert of de groepsleerkracht. eetbaar te zijn. Een klein

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 14 12-04-2019 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Open Podium, deel 2 met publiek uit.. Zorgcentrum Batenstein 3. Schoolmelk samenwerking Campina 4. Buitenlesdag 5. Uitreiking Move Mates

Nadere informatie

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel , donderdag 24 september 2015

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel ,  donderdag 24 september 2015 www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, donderdag 24 september 2015 Kamp groep 7 en 8 Dit schooljaar gaan de groepen 7 en 8 voor het eerst aan

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT M A A RT 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van maart 2015. Deze nieuwsbrief is een soort van special: we doen verslag van een aantal excursies en

Nadere informatie

In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 13 maart 2017

In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 13 maart 2017 Nr. 20 maandag 20 februari 2017 In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 13 maart 2017 Belangrijke data Dinsdag 21 februari: 13.15-14.30 uur Opa en oma middag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Tel

Nieuwsbrief.  Tel Nieuwsbrief www.toonhermansschool.nl Tel. 636.984 18 17 juni 2016 de data: 21/6: laatste MR vergadering van dit schooljaar 23/6: 1 e keer wennen in de nieuwe groep van volgend jaar!! 27/6: Rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Jaarverslag activiteiten Oudervereniging. De Poolster. Schooljaar

Jaarverslag activiteiten Oudervereniging. De Poolster. Schooljaar Jaarverslag activiteiten Oudervereniging De Poolster Schooljaar 2017-2018 Kinderboekenweek 2017 De OV was dit jaar niet betrokken bij de activiteiten rondom de kinderboekenweek. Sinterklaas 2017 Een paar

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 19 april 2018

Sterrenboognieuws 19 april 2018 Sterrenboognieuws 19 april 2018 Staking 30 mei HET IS VIJF VOOR TWAALF!. De Sterrenboog doet mee aan de estafette staking op 30 mei, wij willen onderwijs dat deugt voor alle kinderen, echter: Het kabinet

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Week 23. Wij hebben er zin!! Heb je vragen? Bel gerust Saskia: 06 233 43028. We wensen jullie sportieve en vooral gezellige avonden toe.

Week 23. Wij hebben er zin!! Heb je vragen? Bel gerust Saskia: 06 233 43028. We wensen jullie sportieve en vooral gezellige avonden toe. Week 23 Ontruimingsoefening Veiligheid vinden we belangrijk op school. Om iedereen goed voor te bereiden op een calamiteit, is op maandag een ontruimingsoefening gedaan. Nadat het alarmsignaal klonk, is

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie