KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 6 Van februari 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 6 Van februari 2019"

Transcriptie

1 AGENDA 1 februari Groep 3 en 4 s middags vrij 7 februari Groep 1 tien minuten gesprekken 12 februari tot uur vergadering Wijkraad 15 februari uur gaat groep 8 naar het Hanze Collega Oosterhout 22 februari Studiedag Alle leerlingen vrij 26 februari tot uur vergadering Oudervereniging 28 februari Carnavalsviering. Nadere informatie volgt NIEUWS OM GOED TE LEZEN! ZIEKMELDEN Wij verzoeken u om, als uw kind ziek is, dit telefonisch door te geven en/of te mailen naar de betreffende leerkracht van die dag. KALENDER Op onze website kbsnoorderpoort.nl staat de kalender voor schooljaar Wij raden u aan om geregeld de kalender online te bekijken, daar er regelmatig aanpassingen gedaan worden. GROEP 1-2 Hoera, wij hebben nieuwe materialen! In groep 1-2 zijn wij 2019 super begonnen. We hebben niet alleen een heel interessant thema, maar ook een aantal nieuwe materialen om mee te werken. Zo beschikken we nu over een mooi poppenhuis met inrichting, waar de kinderen met veel plezier gebruik van maken. Ook hebben we een nieuw rijmspel, lettertje tik en een tel-bus aangeschaft. Tot slot gaan we gebruik maken van Kiene Klanken. Dit ontwikkelingsmateriaal bevat interactieve stempels die zijn gekoppeld aan een app op de ipads. Met behulp van deze app wordt gewerkt aan de beginnende geletterdheid. We hopen het komende jaar veel leeren speelplezier van al deze nieuwe spullen te beleven.

2 BERICHTJES VAN DIRECTEUR GIJS Vandaag is het mijn achtste dag op KBS Noorderpoort Daltonschool. Ik heb de eerste dagen gebruikt om kennis te maken met de kinderen en de leerkrachten. Het valt mij op dat de medewerkers bijzonder betrokken zijn bij hun opdracht om kinderen goed onderwijs te geven. En de kinderen zijn dagelijks prettig aan de slag. Vorige week maakte een van de kleuters een groot spoor met een prachtige trein daarop. Dit was het resultaat: De school heeft er jaren geleden voor gekozen om Daltonschool te worden. Dalton heeft zes belangrijke pijlers: Verantwoordelijkheid Zelfstandigheid Samenwerking Reflectie Effectiviteit Borging We bouwen ons onderwijs op aan de hand van deze pijlers. We nemen kinderen bijvoorbeeld bij de hand om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Dat begint met hele kleine dingen en wordt in de loop van de jaren uitgebreid. De leerkrachten zijn ook bezig met de verdere ontwikkeling van Dalton. We blijven altijd bezig om het meer op de kinderen af te stemmen, zodat ieder kind de beste versie van zichzelf kan worden. KOFFIEOCHTEND Graag zou ik ook nader in contact komen met de ouders van de kinderen die onze school al kortere of langere tijd bezoeken. Daarom nodig ik u uit om een uurtje te komen praten over de dagelijkse gang van zaken op school. Voorlopig heb ik twee momenten in februari gepland. Ouders en verzorgers van kinderen in groep 5 tot en met 8 zijn welkom op: Dinsdag 19 februari van 8.30 tot 9.30 in de aula van de school Ouders en verzorgers van kinderen in groep 1 tot en met 4 zijn welkom op: Woensdag 27 februari van 8.30 tot 9.30 in de aula van de school Wanneer de andere datum beter in uw agenda past, mag u natuurlijk ook op die andere dag komen. INFORMATIEAVOND De informatieavond van woensdag 17 januari is heel goed bezocht. Veel ouders maakten van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met het onderwijs op KBS Noorderpoort. De kinderen van de kinderraad hebben een mooie presentatie gegeven van ons onderwijs. De aanwezigen hebben de jongens en meisjes terecht op een stevig applaus getrakteerd. Naar aanleiding van mijn presentatie over het Daltononderwijs werden goede en informatieve vragen gesteld. Vervolgens zijn alle ouders naar het lokaal van juf Dianne gegaan. Ze hebben daar gekeken en geluisterd naar een presentatie over: Spelen, leren en werken. In het tweede gedeelte hebben ouders alle klaslokalen bezocht en zijn met de meesters en juffen in gesprek gegaan over het onderwijs dat dagelijks wordt gegeven. De laatste ouders vertrokken pas rond de klok van tien uur. Dat zegt genoeg over de belangstelling voor onze school.

3 KIJKOCHTEND De kijkochtend is net begonnen, als ik dit schrijf. Het is nog voor 9 uur en de eerste ouders zijn al binnen om de school in bedrijf te zien. Ik verwacht dat veel ouders en kinderen vandaag onze school zullen bezoeken. KBS Noorderpoort Daltonschool kan weer gaan groeien! KINDEREN GROEP 1-2 Met ingang van vrijdag 1 februari gaan we het ophalen van de kinderen veranderen. In de middagpauze blijven alle kinderen die overblijven in het lokaal van groep 1/2A en/of in het lokaal van groep 1/2B. Alle kinderen die in de middagpauze naar huis gaan, komen samen met de juf naar buiten en gaan naar de cirkel van groep 1/2A of de cirkel van groep 1/2B. De kinderen blijven samen met de juf in de cirkel en u mag uw kind vanuit de cirkel mee naar huis nemen. Aan het einde van de dag komen alle kinderen samen met de juf naar buiten en gaan naar de cirkel van groep 1/2A of de cirkel van groep 1/2B. De kinderen blijven samen met de juf in de cirkel en u mag uw kind vanuit de cirkel meenemen naar huis. We doen dit om ervoor te zorgen dat het voor de juf en de (groot)ouders en/of verzorgers duidelijk is dat het kind in de goede handen is overgegaan en veilig naar huis kan gaan. P.S. De cirkels zullen de komende week worden gemaakt en komen waarschijnlijk onder het afdak. TENSLOTTE Het is prettig werken in Brabant. Wanneer er zaken te bespreken zijn of wanneer u vragen heeft, bent u altijd van harte welkom. Als ik niet aanwezig ben en u wilt mij dringend spreken, mag u mijn mobiele nummer gebruiken. Ik wens u met allen die bij u horen een prettige voortzetting van deze week. Komende weken zijn mijn werkdagen op KBS Noorderpoort: Dinsdag 29 en woensdag 30 januari. Vrijdag 1 februari. Maandag 4, dinsdag 5 en donderdag 7 februari. Maandag 11, dinsdag 12 en donderdag 14 februari. Maandag 18, dinsdag 19 en vrijdag 22 februari. Dinsdag 26 en woensdag 27 februari. Maandag 11, dinsdag 12 en donderdag 14 maart Met vriendelijke groet, Gijs van den Brink SCHOOLTIJDEN De afgelopen tijd hebben wij gemerkt dat er steeds meer kinderen te laat op school komen. Daarom willen wij u hier even op attent maken. Aangezien onze deuren om uur open gaan en om uur de dag van start gaat in de klas, willen wij ook met alle kinderen om uur de dag openen. Wanneer kinderen te laat komen missen zij onderwijstijd en dat is natuurlijk jammer. Daarnaast stoort het de andere kinderen in de klas en is het voor de kinderen zelf ook niet fijn om te laat te komen. Wij hopen op uw begrip en uw medewerking hierin.

4 VOORLEESWEDSTRIJD Op 16 januari was de voorleeswedstrijd. Er waren 8 klassen uit Dongen die tegen elkaar moesten strijden. Toen we bij de Cammeleur aan kwamen mochten we de in grote zaal die lettercircus YOYO heette. Daar zou alles plaats vinden. Toen alle scholen er waren ging de jury zich voorstellen en daarna konden we echt beginnen. Toen er vier waren geweest gingen we ons even losschudden, daarna lazen de andere vier voor. Toen iedereen was geweest kon de jury gaan overleggen. Ondertussen deden we een quiz en van elke klas mocht er een kind naar voren komen om de quiz te spelen. Je kreeg een snoepje als je een vraag goed had. Toen kwamen de juryleden terug met de uitslag. Alleen kinderen die gelezen hadden moesten naar voren komen. De jury zie telkens een naam en toen hoorde je of je eerste of tweede was, uiteindelijk is een meisje van de Achterberg er met de prijs vandoor gegaan de rest is tweede geworden. Wijzelf vonden dat Nikki het heel goed had gedaan. Stijn en Evi. NIEUWTJES VAN GROEP 7 Ook in groep 7 is afgelopen maandag de nakijkbalie geïntroduceerd. Groep 6 en 8 werkten al langer met deze balie waaraan kinderen elkaars werk nakijken. Weer een volgende stap in ons Daltononderwijs Gisteren hebben de kinderen van groep 7 lekker in de sneeuw gespeeld. Het sneeuwballengevecht ging vervolgens binnen in de klas verder. Daar hebben de kinderen vellen papier tot sneeuwballen gefrommeld en naar elkaar gegooid. Dit was echter een lesje anti-pesten: die prop papier staat symbool voor een kind dat gepest wordt. Je kunt de prop daarna wel weer gladstrijken, maar de kreukels blijven voor altijd zichtbaar QUESTLESSEN IN ACTIE TEGEN PLASTIC SOEP In de vorige nieuwsbrieven heeft u verschillende updates van de Questlessen over het oerwoud kunnen lezen. De laatste keer deden we verslag van de acties die bedacht waren om het regenwoud of een ander kwetsbaar gebied op de aarde te redden. Eén van die acties was het inzamelen van lege flessen in een zelfgemaakte prullenbak. Het geld dat ingezameld wordt met deze actie, zal worden gedoneerd aan het WNF/WWF. De vuilnisbak, die de leerlingen gemaakt hebben, lijkt op een vis met kruisogen (wat betekent dat de vis dood is). Met het inzamelen van plastic flessen met statiegeld willen de leerlingen voorkomen dat er nog meer plastic in de oceanen terecht komt. Meer hierover kunt u lezen op: We hopen natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen voor het WWF!

5 Kom in actie tegen plastic soep in de oceanen en red de vissen! Lever uw lege plastic flessen in in één van de bakken bij de zijingang van KBS Noorderpoort en steun het WWF! Van 29 januari tot 18 februari 2019 Maak jij de aarde een stukje mooier? Namens de onderwaterwereld, alvast bedankt! FACEBOOK Sinds een aantal weken zijn wij weer actief op Facebook. Inmiddels als met 150 volgers! Meneer Dennis zet hier regelmatig nieuwtjes op van onze school. Kijk gerust eens op de site en delen mag natuurlijk ook. GEVONDEN VOORWERPEN Dinsdag 29 januari a.s. liggen in de aula alle gevonden voorwerpen uitgestald. Als u of uw kind iets kwijt is, kom dan s.v.p. tussen en uur even kijken. Alles wat dan nog blijft liggen gaat in de kledingcontainer voor het goede doel.

6 KUNSTWERKJES UIT DE DIVERSE GROEPEN Thema ziek zijn in groep 1-2

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 8 Van april 2019

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 8 Van april 2019 AGENDA 1 april 13.30 tot 15.30 uur groep 7 naar Peerke Donders Tilburg 4 april Theoretisch verkeersexamen 9 april 19.30 tot 21.00 uur MR vergadering 9 april 20.00 tot 22.00 uur vergadering Wijkraad 11

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 6 17 november tot en met 1 december 2017

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 6 17 november tot en met 1 december 2017 AGENDA 17 november Studiedag Alle kinderen vrij 20 november 18.30 tot 19.00 uur Pyjama zingen 22 november Juf Marian jarig 22 november 20.30 tot 22.30 vergadering Oudervereniging 23 november Groep 2 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 1 1 september tot en met 15 september 2017

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 1 1 september tot en met 15 september 2017 AGENDA 2 september Petra jarig 4 september 20.30 tot 22.00 uur vergadering Oudervereniging 7 september 18.30 tot 19.30 uur Inloopavond 12 september 20.00 tot 22.00 uur vergadering Wijkraad 14 september

Nadere informatie

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl Inhoud week 35 27-08-2015 Nr. 01 1. Eerste schooldag We zijn weer begonnen! Na alle voorbereidingen

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 11 vrijdag 25 maart 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis

jaargang 18, nummer 11 vrijdag 25 maart 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 11 vrijdag 25 maart 2016 Beste ouders, Samen met de kinderen hebben we intensief stil gestaan bij de betekenis van het Paasfeest.

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF januari tot en met 9 februari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF januari tot en met 9 februari 2018 AGENDA 26 januari 17.00 20.00 uur Open dag Frencken College 27 januari 9.00 12.00 uur Open dag Frencken College 27 januari 9.30-12.30 uur Open dag De Zwaaikom Oosterhout 29 januari Centrale Inschrijf dag

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017 AGENDA 14 april Goede Vrijdag Continurooster tot 12.30 uur ( kinderen hoeven geen lunch mee te brengen ) 16 en 17 april Pasen Op maandag 2 e Paasdag zijn alle kinderen vrij 21 april Koningsspelen ( zie

Nadere informatie

Steveninfo 1: september 2015

Steveninfo 1: september 2015 Steveninfo 1: september 2015 Voor u ziet u de eerste Steveninfo van het nieuwe schooljaar. We zijn inmiddels ruim een maand aan het werk en de meeste kinderen zijn al weer gewend aan het schoolritme. Deze

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Agenda 16 januari 18 januari 19 januari 23 januari t/m 6 februari 17 februari 20 t/m 24 februari 3 maart 6 t/m 10 maart Ouderraadvergadering Studiedag MR-vergadering

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Samen naar een Pest Veilige School! Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In 2014 gaan we van start met de M5-pestaanpak, op weg naar een Pest Veilige School. Graag willen we u daarvan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO Oktober November 2017 Aan de ouders/ verzorgers, Bovenbouwgroep Meester Hans Meester Hans werkte namens een ander bestuur bij ons op school, helaas wil dit bestuur Hans weer in gaan zetten op

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO : 010-4205314, via De Piloot Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober AGENDA nr. 2 Vrijdag 16 sept. Groep 7/8 terug van kamp Zaterdag 17 sept. Rommelmarkt Ger. Kerk op Amaliahof Maandag 19 sept. Schoolraad en MR vergadering in school. Aanvang 19.45 u Woensdag 28 sept. Inloopochtend

Nadere informatie

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2016-2017 www.martinusdommelen.nl NR. 5 17 november 2016 (nr. 6 zal verschijnen op 1 december 2016) 18-11 Anna Verberne (gr. 3) 18-11 Milan Wijnstekers (gr. 1) 19-11

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR 16 april 2019 Ouderbetrokkenheid Op 13 mei vindt de voorkeuring plaats voor de certificering van het traject ouderbetrokkenheid 3.0 U krijgt in mei een aparte Nieuwsflits waarin beschreven wordt welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

WEEKBRIEF 16 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 16 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 16 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. De vorige week hebben we afgesloten met een goed bezochte afscheidsreceptie van Margot Mittertreiner als directeur van De Dijck. Fijn om te merken, dat er veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Vrijdag 10 juni 2016 Jaargang 12 nr. 20

Vrijdag 10 juni 2016 Jaargang 12 nr. 20 Vrijdag 10 juni 2016 Jaargang 12 nr. 20 In deze Link: - Warm weer - Groepsindeling 2016 2017 - Studiedag - Vooruitblik voorgezet onderwijs eind groep 7 - de Digitale Leerschool - Kalender Uit de groepen:

Nadere informatie

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie.

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie. Nieuwsbrief : 4 Datum: 9 oktober 2015 Verjaardagen van kinderen: De volgende kinderen vieren binnenkort hun verjaardag; Daan uit groep 1/2A en Max en Tim uit groep 1/2B. Vervolgens groep 4, daar zijn vier

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 36 28 juni 2017 Agenda 29 juni 3e rapport 3 juli Facultatieve oudergesprekken 4 juli Afscheidsfeest Juf Cobien Uitgelicht Einde schooljaar Afscheid juf Cobien Afscheid juf

Nadere informatie

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg.

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg. Periode zaterdag 3 februari t/m vrijdag 9 februari 2018 38 e jaargang nr. 21 ALGEMEEN NIEUWS: Kinderkerk: Op zondag 4 februari is er weer kinderkerk. We gaan een gedicht lezen, waarin de meeste kinderen

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Juffen- en meesterdag

Juffen- en meesterdag - Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 5 april 2019 Juffen- en meesterdag Wij kijken weer met veel plezier terug op de meester- en juffendag! Woensdag 3 april waren alle meesters en juffen op De

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 22 december 2016 2016-2017 Interessante informatie: 23 dec.: alle leerlingen

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie Weeknieuws nr.38 17 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 1a 16 september 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Dinsdag 4 oktober Voorleesavond Beste ouders,

jaargang 19, nummer 1a 16 september 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Dinsdag 4 oktober Voorleesavond Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 1a 16 september 2016 Beste ouders, De voorbereidingen voor de voorleesavond zijn in volle gang. Er is voor deze avond veel hulp

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie