BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN"

Transcriptie

1 BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo Knutselen kleuters Do 1-10 Vr 2-10 Ma 5-10 Di 6-10 Wo 7-10 Opening Kinderboekenweek Do 8-10 Vr 9-10 Schoolviering groep 0-1 en groep 7 Ma MR vergadering Di EVEN VOORSTELLEN Hallo beste ouders en hallo kinderen, Dit schooljaar loop ik stage bij t Baken, nu in groep 6 en later in het schooljaar bij de kleuters. Om te starten met de stage vond ik super spannend. Maar ik voelde mij direct op mijn gemak door het hartelijke ontvangst van de groep. Mijn eerste dag was erg leuk. Deze stage verzorg ik in het kader van de Verkorte Pabo opleiding die ik in deeltijd bij Fontys in Tilburg volg. Het is pittig om vier schooljaren in twee jaar te proppen maar ik heb hulp gevraagd aan de kinderen. Zij hebben beloofd dat ze mij helpen daar waar zij het nodig vinden. Dus heb ik het volste vertrouwend erin. Zelf heb ik twee jongens van 10 en 9 jaar. De jongste zit ook in groep 6 en dat vind ik wel handig. Ik kom nu te weten wat hij leert op school. Want hijzelf vertelt thuis nooit zoveel over zijn dag op school. Zoals ik al aangaf heb ik heel veel zin in mijn stage en gaan we er samen een leuke en leerzame tijd van maken. Tot ziens! Heidi Hanje SCHOOLVIERING Bij de schoolviering van vrijdag 9 oktober mogen de ouders van de kinderen van groep 0-1 en groep 7 komen kijken. De schoolviering begint om uur en duurt ongeveer een half uurtje.

2 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met 13 oktober 2015 vieren de volgende kinderen hun verjaardag: Joshua Exalto uit groep 4-5 op 3 oktober. Binck Birjmohun uit groep 4-5 op 5 oktober. Veerle Martens uit groep 4-5 op 5 oktober. Yara de Vries uit groep 4-5 op 10 oktober. Sem Santegoeds uit groep 7 op 11 oktober. Coen van Veghel uit groep 7 op 13 oktober. We wensen de jarigen een heel fijne verjaardag toe! Proficiat. NATIONALE KINDERZWERFBOEKDAG Op woensdag 7 oktober doen wij mee met de Nationale Kinderzwerfboekdag. Op deze dag worden in heel Nederland vele kinderboeken op zwerftocht gestuurd. Zo kunnen meer kinderen genieten van een leuk boek (zie Wilt u samen met uw kind een boek uitzoeken dat uit zwerven gestuurd mag worden? Uw kind brengt het boek op woensdag 7 oktober mee naar school. Tussen en uur zullen Rianne van den Hurk en Mariska Verhees in de aula helpen met het plakken van een zwerfsticker op het boek en zullen we de boeken uit zwerven sturen, plaatsen in ons Zwerfstation of kunnen de kinderen een boek meenemen om zelf te lezen en vervolgens uit zwerven te sturen. Op school hebben we sinds vorig schooljaar een Kinderzwerfboek-Station. Kinderzwerfboek is een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp en is bedoeld voor alle kinderen (groot en klein) in ons land. Of er nu bij je thuis niet (veel) gelezen wordt, het te duur is om boeken te kopen of je ver(der) weg van de bieb woont, Kinderzwerfboek wil alle kinderen de mogelijkheid bieden om te lezen!

3 Hou jij ook zo van lezen en heb je thuis nog boeken liggen, die je toch niet meer leest? Stuur ze dan 'uit zwerven'. Laat ze op reis gaan door Nederland en misschien nog wel verder! Iedere boek krijgt een sticker met een unieke code, en met die code kun je op de website volgen waar je boek naar toe reist. Heb je zelf een zwerfboek gevonden, laat dan met die code een kort berichtje achter op de website en schrijf zo mee aan het reisverslag van het zwerfboek. En heb je het zwerfboek uit gelezen, zet het dan op school in het Kinderzwerfboek-Station, zodat een ander kind het weer kan lezen. Of laat het boek achter bij familie, vrienden, op je sport- of hobby-club, in de trein, op de camping... of misschien weet je zelf nog een spannende plek? Namens school beheren wij, Rianne van den Hurk en Mariska Verhees, het Kinderzwerfboek-Station. TUIN Welke ouder, opa, oma heeft zin om wekelijk/maandelijks een aantal uurtjes met een klein groepje kinderen in de tuin te werken? Laat het weten via MEDAILLES Brechtje uit groep 6 is tweede geworden bij een judowedstrijd. Brechtje en Evi hebben allebei een diploma reddingszwemmen gehaald. Knap gedaan, dames!! SPEELPLAATS Zijn jullie ook zo benieuwd wat er dit schooljaar met de speelplaats gaat gebeuren? Deze week gaat juf Petra met tuinman Jens naar het plan kijken en we hopen dat we dan snel kunnen laten zien hoe het gaat worden. We houden u in de Nieuwsbrief op de hoogte. KUNSTKWARTIER WEER VAN START Zin om muziek te maken?! Volgens Otine van Erp, één van de docenten van de jeugd- muziekcursussen van het Kunstkwartier, is het volgen van muzieklessen heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Niet alleen maakt met muziek bezig zijn slimmer (is wetenschappelijk bewezen!), ook de motoriek en sociaal- emotionele vaardigheden worden verder

4 ontwikkeld door samen met muziek bezig te zijn. Kinderen leren samenwerken, zichzelf uiten en krijgen zelfvertrouwen door met en voor elkaar op te treden. We hebben voor elke leeftijd een cursus. In de week van 5 oktober is iedereen welkom voor een proefles. Otine hoopt dat veel kinderen komen om te ervaren hoe leuk het is om met muziek bezig te zijn, samen met hun vrienden/ vriendinnen. Muziek Met Spetters: Deze cursus voor kinderen uit groep 1-2 is erop gericht dat kinderen zich goed in hun lijf voelen. Het bewegen op muziek staat hierbij centraal. De bewegingen worden eerst met het hele lichaam uitgevoerd, daarna bewegingen in en met sensorisch materiaal als zand, scheerschuim, vingerverf en tot slot op schoolborden en papier. Dit stimuleert achtereenvolgens de grove, kleine en fijne motoriek en geeft kinderen uit groep 1 en 2 een goede basis voor het leren schrijven. Donderdag uur (10 lessen, vervolgcursus mogelijk). Muzikaal avontuur: voor kinderen uit groep 3-4. We gaan niet alleen zelf muziek maken maar onderzoeken ook hoe muziek in elkaar zit, wat kun je er mee doen en hoe kunnen we muziek aan elkaar doorgeven? Donderdag uur. Wil je meer weten over alle instrumenten, en zit je in groep 4-5, meld je dan aan voor de cursus Instrumentenparade. Een prima cursus om uit te puzzelen welk instrument je wilt gaan spelen! Dinsdag uur, locatie Kunstkwartier en Mondomijn Brandevoort Voor meer info: TELEFOONLIJSTEN Verschillende ouders hebben ons gevraagd of het mogelijk is dat er een telefoonlijst wordt uitgedeeld van de groep van hun kind. Wij voldoen graag aan dat verzoek. Misschien zijn er ouders die er een probleem mee hebben dat hun nummer op deze manier openbaar wordt. Deze ouders wordt gevraagd om dit vóór maandag 5 oktober door te geven. Dan kunnen we de gegevens nog aanpassen. JIBB Geachte ouder(s)/verzorger(s), Ook dit schooljaar is JIBB er weer met een gaaf sport- en beweegaanbod voor uw kind! JIBB staat voor Bewegen voor Jong en Oud. Dit doen we tijdens gymlessen, bij een naschools sportaanbod, tijdens schoolvakanties, bij sportverenigingen en op nog veel meer momenten. Het is niet alleen gezond maar verbetert ook de schoolprestaties en is goed voor de motorische en sociale ontwikkeling. JIBB wil u graag helpen uw kind te laten bewegen.

5 Op school komt een sportprofessional van JIBB twaalf keer per jaar in de gymles om de kinderen kennis te laten maken met verschillende soorten sport en om hen enthousiast te maken voor de verschillende vormen van bewegen. Dit jaar verzorgt JIBB speciaal voor de kleuters beweeglessen en werken zij samen met de kinderen naar het Beweegdiploma. Maar ook hebben we een programma voor kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken met het bewegen. Tijdens de activiteiten op school worden foto s en filmpjes gemaakt, deze worden verspreid via de social media van JIBB. Mocht u hiervoor bezwaar hebben dan kunt u dit vóór 22 oktober 2015 kenbaar maken bij u groepsleerkracht middels onderstaand formulier. Laat uw kind na schooltijd kennis maken met tal van sporten! Kijk voor meer informatie, exacte tijden, locaties op of volg ons via social media en bekijk ons eigen YouTube kanaal Met sportieve groet, De Jibb professional bij uw kind op school is: Teun Welten Stichting JIBB E: teunwelten@jibbhelmond.nl De ouder/verzorger van.. van basisschool. groep:. verlenen geen toestemming voor het filmen/fotograferen van het kind tijdens de lessen verzorgt door Jibb op school. KINDERBOEKENWEEK Woensdag 7 oktober start de kinderenboekenweek. Het thema van dit jaar is Raar maar waar. We zullen deze ochtend starten met het dansen van het lied Raar maar waar van Kinderen voor Kinderen. Dit hebben de kinderen in de groep geoefend. Ook zullen we deze ochtend aan de slag gaan met allerlei proefjes. Kinderen die het leuk vinden mogen deze dag verkleed als tovenaar/wetenschapper/uitvinder naar school komen.

6 BSO MARABOE Hallo jongens en meisjes, papa s en mama s en kleine professoren. In het kader van de kinderboekenweek willen wij iedereen de mogelijkheid geven om te ontdekken wat Raar maar misschien wel waar is?! Daarom nodigen wij alle kinderen uit proefjes te komen doen bij BSO Maraboe. Op vrijdag 16 oktober gaan we in ons eigen laboratorium zelf zien en beleven wat raar maar waar is. Veel dingen Vrijdag 16 oktober uur Proefjes voor iedereen die wil weten wat raar maar waar is?! Locatie: Laboratorium BSO Maraboe Tarbotstraat 16, Mierlo-Hout die we elke dag wel eens doen, maar waar we nooit over nadenken, maar ook dingen die we nooit doen, maar die wel heel leuk zijn om eens te proberen. Van uur mogen alle kinderen met hun papa/mama/oma/opa samen proefjes komen doen. Iedereen is welkom bij laboratorium Maraboe. Het is wel belangrijk dat er een volwassene bij is om voor te lezen wat uw kind moet doen bij de proefjes, en natuurlijk om te assisteren bij alle proefjes!

7 (Ingekomen post) Jaargang 23 nummer 30 september 2015

8 (Ingekomen post) Jeugdtheaterschool Annatheater speelt Driekoningenavond Vorig seizoen voerde de productiegroep van Jeugdtheaterschool Annatheater het sprookje Sneeuwwitje met veel succes op. Dit jaar spelen deze getalenteerde jongeren een bewerking van een van de mooiste romantische komedies van Shakespeare: Driekoningenavond. Voor iedereen vanaf 7 jaar. data voorstellingen: zaterdag 3, zondag 4, donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober. aanvang: donderdag, vrijdag en zaterdag: uur, zondag uur entree: kinderen/jongeren 8,00, volwassenen 10,00 reserveren: reserveren@annatheater.nl, tel Het Annatheater is gelegen aan de Engelseweg, 1 minuut lopen van het NS-Station Helmond. Het adres is Floreffestraat 21a, Helmond. Telefoon: , info@annatheater.nl

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 28-9 Knutselen kleuters Kinderpostzegels groep 7-8 (12.00 uur uit) Do 29-9 Vr 30-9 Ma 3-10 Di 4-10 Wo 5-10 Start Kinderboekenweek Do 6-10 Vr 7-10 Ma 10-10 Kinderraadvergadering

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 2 oktober 2015 - nummer 3. Van 2 oktober t/m 16 oktober. Schoolfotograaf. Kinderboekenweek

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 2 oktober 2015 - nummer 3. Van 2 oktober t/m 16 oktober. Schoolfotograaf. Kinderboekenweek 2 oktober 2015 - nummer 3 Belangrijke data Woensdag 7 oktober Schoolfotograaf Start Kinderboekenweek Korfbaltoernooi groep 5 en groep 6 (in de middag) Maandag 12 oktober Studiedag voor het team, alle leerlingen

Nadere informatie

Maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober: Herfstvakantie

Maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober: Herfstvakantie BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 6-10 Ma 9-10 Kinderraad Creamiddag Kinderboekenweek Di 10-10 Wo 11-10 Do 12-10 Vr 13-10 Afsluiting Kinderboekenweek: 12.15-12.30 uur - tentoonstelling Maandag 16 oktober

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook dit jaar weer tweewekelijks op donderdag verschijnen. Dit zijn de data waarop de nieuwsbrief verschijnt.

De nieuwsbrief zal ook dit jaar weer tweewekelijks op donderdag verschijnen. Dit zijn de data waarop de nieuwsbrief verschijnt. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 14-9 Trektocht groep 7 Do 15-9 Trektocht groep 7 Vr 16-9 Trektocht groep 7 Ma 19-9 Studiedag; alle kinderen hebben vrij Di Wo 21-9 Do 22-9 Vr 23-9 Ma 26-9 20-9 19.00 uur

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 2 oktober 2015 Uitnodiging juf Jikke

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag:

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 7-9 Vr 8-9 Ma 11-9 OR vergadering Di 12-9 MR vergadering Wo 13-9 Do 14-9 Vr 15-9 Ma 18-9 Di 19-9 Algemene informatie avond Wo 20-9 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

En dan is het. OKTOBER 2015

En dan is het. OKTOBER 2015 J a a r g a n g 1 1, n r. 2 5 o k t o b e r 2 0 1 5 En dan is het...oktober 1 Kinderboekenweek 2 En dan is het. OKTOBER 2015 De eerste maand van schooljaar 2015-2016 is alweer voorbij. We zijn in de wijn-maand

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEEK:

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEEK: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEEK: Ma 25-11 groep 7 en 8 theatervoorstelling Thema ouderavond Di 26-11 Wo 27-11 Do 28-11 groep 7 hightech automotive campus groep 8 naar Jan van Brabant Vr 29-11 groep 3-4 naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 18-11 Do 19-11 Vr 20-11 Ma 23-11 Kinderraad MR vergadering Di 24-11 Wo 25-11 Knutselen kleuters Do 26-11 Vr 27-11 Ma 30-11 Di 1-12 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 15-12 Vr 16-12 Ma 19-12 Di 20-12 Wo 21-12 Knutselen kleuters Do 22-12 Kerstviering; 17.30-19.00 uur Vr 23-12 24-12 t/m 8-1 Kerstvakantie; geniet er allemaal van! Ma 9-1

Nadere informatie

TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014

TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014 TUNNISKE Jaargang 12 nummer 59 13-10-2014 Sinterklaasvoorstellingen in de Enck Het lijkt nog ver weg maar voor we het weten is het al weer 5 december. Vandaar deze herinnering om op tijd kaartjes te bestellen

Nadere informatie

10 oktober 2014. Gerrit Bussink

10 oktober 2014. Gerrit Bussink 10 oktober 2014 VAN DE DIRECTEUR De komende week ben ik dinsdag, donderdag en vrijdag op De Branding en Hans Boelen maandag en woensdag. Donderdag hebben wij een studiedag waarin we onze ambities gaan

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 14 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 6

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 6 Schooljaar 2015-2016 Nr. 6 Wie wil de ouders van de luizencontrole komen ondersteunen? Na elke vakantie is een groep ouders actief bij de luizencontrole. Dankzij deze controle komt er bijna geen hoofdluis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Kind op maandag. Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september

Over De Veenbrug. Kind op maandag. Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 2 31 augustus 2015 Open huis Daarlerveen Woensdagmiddag 2 september Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe octopost 19-9-2018 - nr. 5 Studiedag 26 september Op woensdag 26 september a.s. hebben wij onze eerste studiedag van dit schooljaar. De schoolkinderen zijn dan allemaal vrij, ons peuterwerk is wel gewoon

Nadere informatie

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 13 oktober Vrij i.v.m. studiedag 16 oktober continurooster i.v.m. herfstvakantie 16 oktober

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur J. Duut www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Op dinsdag 16 maart houden we weer een open

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 23 juni

Kiezelpost vrijdag 23 juni Kiezelpost vrijdag 23 juni Vanuit de directie Ondanks de hete temperaturen weten we er met elkaar nog mooie weken van te maken. Wanneer het te warm is in de klassen zoeken we verkoeling in de schaduw,

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Ma 8/10 Di 9/10 Woe 10/10 Do 11/10 Vrij 12/10 Za 13/10 AGENDA Einde Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 14-10 Knutselen kleuters Do 15-10 Vr 16-10 Afsluiting Kinderboekenweek Ma 19-10 Di 20-10 Wo 21-10 Studiemorgen: alle kinderen vrij Do 22-10 Vr 23-10 12.30 uur Begin Herfstvakantie

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

St. Jozefschool Azewijn

St. Jozefschool Azewijn St. Jozefschool Azewijn Agenda oktober november 2017 2 oktober Nieuwsbrief nummer 3 3 oktober Basis 3: Techniekles in Ulft 8.45 11.45 uur 4 oktober Dierendag Start Kinderboekenweek 5 oktober Staking Dag

Nadere informatie

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen.

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen. Leestips! Tip 1: Thuis lezen moet leuk zijn voor uw kind. Het gaat erom om samen met uw kind op een ontspannen manier bezig te zijn. Moedig Uw kind tijdens het lezen aan en geef een complimentje als het

Nadere informatie

samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van

samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 Het rijst de pan uit in groep 8!!!! CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van maken. Alle kinderen komen s morgens verkleed

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

VEEL HULP GEZOCHT VOOR DE CREA:

VEEL HULP GEZOCHT VOOR DE CREA: Oktober 2015 Nummer 4 Raar maar waar De Kinderboekenweek is vandaag afgesloten. Het thema van de week was: Raar maar waar. In de aula van de school was een podiumprogramma bij het slot van de boekenweek.

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Uit de school geklapt! September 2015

Uit de school geklapt! September 2015 Uit de school geklapt! September 2015 willen vormen. Er is een finale voor de groepswinnaars uit de groepen 4a, 5a en 4/5b en voor de groepswinnaars uit de groepen 6a, 7a, 6/7b en 8. De winnaars van de

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Bezoekadres: Discusworp 4 6225 XP Maastricht T: 043-350 45 00 www.maastrichtsport.nl www.maastrichtsport.nl INFORMATIE

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Agenda. Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet

Agenda. Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet Agenda Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet Vrijdag 3 oktober St. Fransiscusviering Woensdag 8 oktober Kinderboekenmarkt Vrijdag 10 oktober Nieuwsbrief

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten NSA Onder De Bogen Beste ouder(s)/verzorger(s), In januari 2019 hebben we weer een boeiend aanbod aan Naschoolse Activiteiten (NSA) dat vanuit KMN Kind & Co wordt georganiseerd. Hoe gaat dat in zijn werk?

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 6 2015

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

Wij houden ons aan onze afspraken. Agenda: Kom je voor jezelf en anderen op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top!

Wij houden ons aan onze afspraken. Agenda: Kom je voor jezelf en anderen op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Schooljaar 2014-2015 Nr. 04 70 jaar bevrijding Mierlo-Hout Op dinsdag 16 september zal er om 12.00 uur een parade van oude legervoertuigen over de Hoofdstraat rijden. Deze voertuigen zullen tegenover de

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 26-10 Ma 30-10 Deze week: oudergesprekken Di 31-10 Wo 1-11 Do 2-11 Vr 3-11 Ma 6-11 Deze week: oudergesprekken Di 7-11 Wo 8-11 Do 9-11 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

14 e. Nieuw. aanbod! Pagina 4&5. Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4. Musicallessen Hiphop dans Pagina 5

14 e. Nieuw. aanbod! Pagina 4&5. Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4. Musicallessen Hiphop dans Pagina 5 14 e Nieuw aanbod! Pagina 4&5 Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4 Musicallessen Hiphop dans Pagina 5 Jij leert. Jij inspireert! GYMNASIUM ATHENEUM TTO HAVO VMBO PRAKTIJKONDERWIJS De nieuwe Click avonturen!

Nadere informatie

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie