Designvloer Kurkvloer Linoleumvloer 100 PR0. Ruimtes vol leven. Producenten Verkoop Vakmannen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Designvloer Kurkvloer Linoleumvloer 100 PR0. Ruimtes vol leven. www.meister.com. Producenten Verkoop Vakmannen"

Transcriptie

1 Designvloer Kurkvloer Linoleumvloer 100 PR0 Producenten Verkoop Vakmannen Ruimtes vol leven.

2 Designvloer DD 350 S Eiken greige 6934 houtdessin

3 INHOUD 2 3 We lkom bij een bijzondere natuurbelevenis. 3 types vloeres 47oppervlakken 4 collecties vol leven Filosofi e 4 Vloeren Designvloer 6 Designvloer Eigenschappen 10 Designvloer Kwaliteit 12 Kurkvloer 14 Kurkvloer Eigenschappen Kwaliteit 18 Linoleumvloer 20 Linoleumvloer Eigenschappen Kwaliteit 24 Productinformatie Kliksystemen Formaten Productopbouw 26 Toebehoren 28 Eigenschappen 30 Collecties 31 Ruimtes vol leven.

4 De natuur doet ons fascinerende materialen cadeau. Wij maken daarvan vloeren die gemaakt zijn om op te leven. Steeds meer mensen willen een natuurlij ke vloer die gezond is om op te wonen. Wij komen aan deze wensen tegemoet met onze trendy designvloeren, klassieke kurkvloeren en kleurrij ke linoleumvloeren. Ze bieden allemaal een duurzame woonervaring en vormen dankzij creatieve veelzij digheid de basis voor een individueel optreden. Creëer uw geheel eigen leefruimte voor ruimtes vol leven. KURKVLOER DESIGNVLOER LINOLEUMVLOER Link naar homepage:

5 FILOSOFIE 4 5 Waar gezondheid en zich goed voelen, thuis zijn. Wat hebben designvloer, kurkvloer en linoleumvloer gemeenschappelij k? Ze verbinden allemaal een goed gevoel met de zekerheid, uw huis een gezonde basis te verlenen. In de ontwikkeling van deze vloeren komen al onze kennis, onze jarenlange ervaring en onze creativiteit bij een. Daarbij laten we, van de selectie van de materialen tot en met de verwerking ervan, niets aan het toeval over. Zo ontstaat datgene wat ons dagelij ks motiveert: een uitstekende kwaliteit, die maximaal comfort biedt Designvloer Kurkvloer Linoleumvloer Trendsetter Gemaakt voor gezond en mooi wonen. Onze designvloer is 100 % vrij van pvc en overtuigend duurzaam. En daarbij zo modern en eenvoudig te reinigen dat hij zowel in een knus appartement als in een druk bezocht café een goed fi guur slaat. Een sterk karakter dat bij het eerste contact enthousiast maakt. Pionier Puur natuur levert een waar geluksgevoel. Met zij n klassieke uiterlij k is kurk de ideale basis voor iedereen die natuurlij kheid graag verbindt met maximaal wooncomfort. Als traditioneel product verwent kurk met een prettige warmte voor de voeten en met hoge elasticiteit. Dat weten ook de gewrichten te waarderen twee van de vele voordelen die overtuigen. Multitalent Ook een linoleumvloer bestaat door en door uit natuurlij ke materialen. Dankzij zij n grote variatie aan kleuren en de twee formaten zorgt onze linoleumvloer voor volledig nieuwe creatieve legmogelij kheden. Zo ontstaan tegenwoordig individueel vormgegeven stij lvolle woonkamers, coole kantoren en moderne keukens!

6 Zo mooi kan gezond wonen zijn. Op elk vlak een belevenis. DD 350 S Eiken antiekbruin 6933 houtdessin

7 DESIGNVLOER 6 7

8 Met volle teugen van het leven genieten. De natuurlijke, zeer authentieke optiek van de designvloer verandert ruimtes in een gezellige woonruimte. Gemakkelijk te reinigen, robuust en gezond om in te wonen, dat maakt hem ideaal voor elke levenssituatie. Plint profiel 9 PK Wit met ingelegde stroken eiken natuur 2403 (decorfolie) DD 350 S Eiken greige 6934 houtdessin

9 DESIGNVLOER 8 9 Link naar de Interior-Designer: service-center/interieurdesigner.html DD 350 S Eiken grijs 6925 houtdessin

10 Het welzijn van uw kinderen ligt ons nauw aan het hart. Of beter gezegd nauw aan onze vloer. Wie, wat, hoe? Waarom, hoezo, waardoor? Voor kinderspeelgoed gelden zeer strenge gezondheidsrichtlij nen. En dat is ook goed zo, want het gaat om het welzij n van de volgende generatie. Wij vinden dat deze vanzelfsprekendheid ook moet gelden voor de vloeren waarop u woont en waarop uw kinderen spelen. Onze MEISTER-designvloer bevat geen schadelij ke weekmakers en is daarom qua gezondheid geheel zonder bezwaren. Zij n Puretec - oppervlak bestaat uit 100 % pvc-vrij e, geurneutrale polyester, een materiaal dat ook in de voedingsindustrie wordt toegepast. Daarmee is MEISTER-designvloer het gezonde, op schadelij ke stoffen gekeurde alternatief voor gangbare designvloeren en voor mens, dier en milieu zonder enig bezwaar. En dat tot aan de afvoer via het normale huisvuil toe. Voor het geval u ooit van deze vloer af zou willen... Link naar de designvloer:

11 DESIGNVLOER EIGENSCHAPPEN Fijn, mijn en midden in het leven. Ook wie op de details let, zal enthousiast worden: de authentiek aandoende houtdessins van onze designvloer ogen als chic hout inclusief de voelbare structuren. Als op schadelij ke stoffen gekeurd alternatief voor pvc-designvloeren is hij gezond om op te wonen en absoluut gemakkelij k te reinigen. Zij n vele positieve eigenschappen maken hem bij zonder gezinsvriendelij k. Pvc-vrij Puretec is een 100% pvc-vrij e, Authentiek De in het Puretec -oppervlak Gezond om op te wonen Voetwarm De combinatie van polyester speciale coating, die voor de ingeprente houtstructuren laten Polyester dat ook in de levens- en kurk als comfortlaag maakt mens en het milieu onschadelij k de vloeren van deze collectie middelenindustrie gebruikt MEISTER-designvloeren aange- is. zeer realistisch ogen. wordt, kurk en hout uit duur- naam warm aan de voeten. zame bosbouw maken MEISTERdesignvloeren tot echt gezonde vloeren om op te wonen. Comfortabel voor de gewrichten en elastisch Eenvoudig qua onderhoud en belastbaar Designvloeren zij n eenvoudig Slipvrij Het innovatieve Puretec -oppervlak maakt MEISTER-design- Milieuvriendelijk Dankzij hun materiaaleigenschappen kunnen onze Het gebruik van kurk als com- te reinigen en kunnen veel heb- vloeren uitzonderlij k slipvrij. De designvloeren aan het eind fortlaag en als tegenfineer aan ben. Vele typische veroorzakers Bergische Universität Wuppertal van hun gebruik eenvoudig de onderzij de van de plank van vlekken hebben er geen heeft de slipremmende eigen- via het restafval afgedankt maakt dat onze designvloeren vat op. Zachte, genormeerde schap R9 berekend. worden. elastisch zij n en de gewrichten stoelwieltjes laten geen onge- ontzien. wenste sporen achter.

12 Onderscheiden en gezond designvloer van MEISTER. De Blauwe Engel Als resultaat van onze zeer verantwoordelij ke materiaalkeuze en moderne productieprocessen dragen alle MEISTER-vloeren de Blauwe Engel het eerste en meest bekende keurmerk ter wereld voor milieuvriendelij ke producten en dienstverlening. Dat geeft u de zekerheid dat u voor een emissiearme en ecologische vloer kiest ook met de nieuwe MEISTER-designvloer, die, geheel in tegenstelling tot de gebruikelij ke pvc-designvloeren, eveneens met de Blauwe Engel werd onderscheiden. TOXPROOF-TÜV-certificering Uw gezondheid is voor ons belangrij k. Daarom laten wij alle MEISTER-designvloeren vrij willig onderzoeken door het keuringsinstituut TÜV Rheinland. Het uitstekende resultaat: de hele collectie heeft de TOXPROOF TÜV-certifi cering gekregen: het keurmerk voor vloerbedekkingen die op schadelij ke stoffen zij n getest en die geen risico's vormen voor de gezondheid. 100 % pvc-vrij Bij het maken van MEISTER-designvloeren zien wij consequent af van pvc. Gangbare pvcvloeren, ook wel bekend als vinylvloeren, bevatten vaak risicovolle weekmakers met ftalaat, die geheel indruisen tegen ons begrip van een gezonde vloer. Als gezond en milieuvriendelij k alternatief verwerken wij in het Puretec -oppervlak uitsluitend 100 % pvc-vrij, geurneutraal PET een onbedenkelij k materiaal uit de familie der polyesters, dat bij voorbeeld ook in de voedingsindustrie wordt toegepast. De MEISTER-garantie Wij zij n zo overtuigd van de kwaliteit van onze designvloeren, dat we u 10 jaar garantie geven op oppervlakslij tage bij woongebruik. U krij gt van MEISTER een vloer die u ook nog na vele jaren met zij n uiterlij k, hoog weerstandsvermogen en eenvoudig onderhoud enthousiast zal maken. Garantie volgens de garantievoorwaarden van MeisterWerke op Algemene goedkeuring bouwtoezicht Verstrekt door het Duitse instituut voor bouwtechniek (DIBt). CE-teken Alle designvloeren van MEISTER voldoen aan alle fundamentele Europese veiligheids- en gezondheidsrichtlij nen. MADE IN GERMANY Vast verankerd op onze locatie betekent dit voor ons meer dan alleen de aanduiding van de oorsprong. Voor ons staat»made in Germany«ook voor de claim om de beste kwaliteit te leveren. Dit in praktij k te brengen is onze dagelij kse uitdaging.

13 DESIGNVLOER KWALITEIT Welkom bij de MeisterWerke. Sinds vele jaren ontwikkelen en produceren wij met veel passie producten voor ruimtes vol leven. Op onze locatie in Rüthen-Meiste, in het mooie Sauerland, is het onze dagelij kse taak om deze te perfectioneren en daarmee het maximale rendement voor onze klanten eruit te halen. Ons plezier in innovatie is overal aan te zien: aan het grote assortiment, aan ons bedrij f en aan de manier waarop wij samenwerken. Altij d coöperatief en eerlij k, maar ook doelgericht en betrouwbaar. Ons bedrij fsmotto: elke dag een MeisterWerk! Als familiebedrij f denken we ook aan toekomstige generaties. Daarom is respect voor de natuur en voor de natuurlij ke grondstoffen voor ons vanzelfsprekend. Bij de keuze van onze materialen hechten we veel waarde aan een milieuvriendelij ke oorsprong en korte transportwegen. Onafhankelij ke keuringsinstituten bevestigen de verantwoorde keuze van de gebruikte materialen. Zo ontstaan jaar in jaar uit producten die hoogste kwaliteit, beste comfort en een goed gevoel met elkaar verbinden. Voor uw ruimtes vol leven. Innovatieve producten en systeemoplossingen ontstaan bij de MeisterWerke altij d in teamverband. De zorgvuldige materiaal- en decorselectie garandeert een optimaal resultaat. Onze producten doorlopen uitgebreide kwaliteitstests op hun weg naar het perfecte interieurobject.

14 KC 400 S Rustiek 6809 Open voor alles wat de natuur ons schenk.

15 KURKVLOER 14 15

16 Concentratie op de essentie van wonen. Door de natuur geïnspireerd en tij dloos fraai. De individuele optieken en veelzij dige oppervlakken van onze kurkvloer benadrukken de stij l van elke ruimte. Het natuurlij ke karakter wordt afgerond door de typische eigenschappen van het natuurmateriaal kurk: warm voor de voeten en aangenaam voor de gewrichten, biedt u het u voelbaar comfort in alle vertrekken. KC 400 S Blokpatroon wit 6801

17 KURKVLOER Plint profiel 3 PK Kurk wit 1024 Plint profiel 3 PK Kurk naturel 1023 Link naar de Interior-Designer: service/service-center/ interieurdesigner.html KC 400 S Rustiek wit 675

18 Geheel natuurlijk en natuurlijk stil. Een spreekwoordelij k wooncomfort bieden de MEISTER-kurkvloeren. Hun grote elasticiteit is prettig voor de gewrichten, hun aangename warmte een lust voor de voeten. Veelzij dig als ze zij n, zij n ze ook geschikt om ze op ondergronden met een gecontroleerde warmwatervloerverwarming te leggen. De hoge geluidsisolatie wordt dit exclusieve materiaal door de natuur meteen meegegeven. Vanwege zij n zeer goede kwaliteit zult u lang plezier beleven van uw kurkvloer. Daarvoor zorgt ook de laklaag die hem extra bescherming verleent, voor optimale hygiëne, eenvoudige reiniging en stevigheid. Geluidsisolatie (in de ruimte zelf) Gebruiksklasse 23 De ideale vloer voor alle woonvertrekken Contactgeluid (richting onderliggende vertrekken) met sterke belasting zoals bijv. keuken, gang, home-offi ce enz. Geluiddemping Kurk wordt vaak toegepast als geluiddemping ook bij MEISTER-kurkvloeren. De geluiddempende onderlaag van kurk aan de onderkant van de afzonderlij ke vloerdelen maakt deze vloer in verbinding met het kurkoppervlak uitgesproken stil. Dat geldt voor de akoestiekontwikkeling in de ruimte zelf, maar ook voor de ontwikkeling van contactgeluid naar andere, lager gelegen ruimtes. Natuurtalent MEISTER-kurkvloeren zij n door hun natuurlij kheid, hun moderne uiterlij k, hun robuustheid en hun uitstekende geluiddemping veelzij dig inzetbaar. Dat de vloer ook op blote voeten comfortabel aanvoelt, ligt aan de elasticiteit van het natuurlij ke materiaal dat zo prettig is voor de gewrichten. Daardoor zij n de kurkvloeren ideaal voor woon-, slaap-, tiener- en kinderkamers en ook geschikt voor bepaald projectgebruik. Kurk kan als natuurproduct bij directe blootstelling aan zonlicht van kleur veranderen. Het is mogelij k dat de vloer, afhankelij k van de kamer- en lichtsituatie, lichter wordt. Milieuvriendelijke laklaag De milieuvriendelij ke Duratec Pro-laklaag van onze kurkvloeren is bij zonder sterk en onderhoudsvriendelij k. Het»pro«van de vij fl aagse Duratec-lakopbouw staat voor een grote slij tagebestendigheid en grote belastbaarheid. De totale opbouw bestaat uit formaldehyde-vrij e, taaielastische, UV-geharde acryllak. Deze acryllak is ecologisch verantwoord. Hij zorgt voor hygiëne, eenvoudige reiniging en lange levensduur. Gebruiksklasse 31 De ideale vloer voor projectgebruik met lichte belasting zoals bijv. in hotelkamers, kleine kantoren, vergaderruimtes enz.

19 KURKVLOER EIGENSCHAPPEN KWALITEIT Van natuurlijke materialen Kurkvloer van MEISTER. De Blauwe Engel Als resultaat van onze verantwoordelij ke materiaalkeuze en moderne productieprocessen dragen alle MEISTER-vloeren de Blauwe Engel het eerste en meest bekende keurmerk ter wereld voor milieuvriendelij ke producten en dienstverlening. Het biedt u de zekerheid te kiezen voor een emissiearme en ecologische vloer. De MEISTER-garantie Wij zij n zo overtuigd van de kwaliteit van onze kurkvloeren, dat we u daarop 10 jaar garantie geven. U krij gt van MEISTER een vloer die u ook nog na vele jaren met zij n uiterlij k, hoge weerstandsvermogen en eenvoudige onderhoud enthousiast zal maken. Garantie volgens de garantievoorwaarden van MeisterWerke op Algemene goedkeuring bouwtoezicht Verstrekt door het Duitse instituut voor bouwtechniek (DIBt). CE-teken Alle kurkvloeren van MEISTER voldoen aan alle fundamentele Europese veiligheidsen gezondheidsrichtlij nen. MADE IN GERMANY Vast verankerd op onze locatie betekent dit voor ons meer dan alleen de aanduiding van de oorsprong. Voor ons staat»made in Germany«ook voor de claim om de beste kwaliteit te leveren. Dit in praktij k te brengen is onze dagelij kse uitdaging. Link naar de kurkvloer:

20 LIB 400 S Crèmewit 707 Chinarood 716 Kwartsgrijs 709 Leisteengrijs 713 Op uw plaatsen, klaar en natuurlijk creatief!

21 LINOLEUMVLOER 20 21

22 LIC 400 S Aubergine 719 De kunst, een blijvende indruk achter te laten. Linoleum? Gewoonweg fascinerend! Een puur natuurproduct en zo kleurrij k als het leven zelf. En in elk geval absoluut belastbaar. Ooit alleen verkrij gbaar in grij s, donkerrood of dennengroen inspireert het vandaag in vrolij ke kleuren en vormen die de kij k op vloeren geheel veranderen. LIC 400 S Appelgroen 720 Olijfgroen 718 LIC 400 S Crèmewit 707 Cappuccino 721

23 LINOLEUMVLOER Link naar de Interior-Designer: service/service-center/ interieurdesigner.html LIB 400 S Cappuccino 721 Hemelsblauw 717 Mokka 722

24 Zorgt voor kleur in het dagelijks leven. Het zij n multitalenten van een grote natuurlij ke schoonheid MEISTER-linoleumvloeren fascineren met hun aparte kleuren, hun enorme degelij kheid en het extreem eenvoudige onderhoud. Wij veredelen deze vloeren met het zogenaamde Topshield -oppervlak dat hen intensief beschermt, hun oorspronkelij ke karakter benadrukt en de kracht van de kleuren behoudt. Bij een natuurlij k comfort hoort voor ons ook dat u MEISTER-linoleumvloeren op een ondergrond met gecontroleerde warmwater-vloerverwarming kunt leggen. ervoor erna Gebruiksklasse 23 De ideale vloer voor alle woonvertrekken met intensieve belasting, zoals bij v. in keuken, gang, home-offi ce enz. Beschermende Topshield Alle MEISTER-linoleumvloeren worden voorzien van een dubbellaagse, op water gebaseerde oppervlaktefi nish. Dit laat de kleuren prachtig tot hun recht komen, maakt de vloer robuust, beschermt hem tegen vuil en gebruikssporen en zorgt ervoor dat u lang plezier heeft van uw nieuwe vloer. sterke beschermlaag poriënvullende basislaag linoleum Kleurontwikkeling De juiste verhouding tussen hardheid en elasticiteit krij gt linoleum in de droogkamer. De linoleumvloer verlaat de kamer met een lichte gele waas de zgn. droogkamerfi lm. Na het leggen verdwij nt deze fi lm. De blootstelling aan zonlicht zorgt ervoor dat de vloer zij n originele kleur opnieuw aanneemt. Hoe lang dit proces duurt, is afhankelij k van de intensiteit van het zonlicht. Bij lichte linoleumoppervlakken is dit duidelij ker zichtbaar dan bij donkere. U moet dus niet verbaasd zij n wanneer u de net gekochte linoleumelementen uit de doos haalt. Uw vloer heeft een tij dje nodig om zij n kleur te "vinden". Echt voor alledaags gebruik Door de speciale veredeling bij de oppervlakken van ons linoleum blij ven veel typische oorzaken van vlekken zonder effect. Zachte genormeerde stoelwieltjes laten eveneens geen ongewenste sporen achter. Het stabiliserende tegenfi neer van kurk op de rugzij de van de vloer zorgt bovendien voor een verhoogde akoestische en contactgeluiddemping en merkbare elasticiteit. MEISTERlinoleumvloeren zij n daardoor uitstekend geschikt voor de kantoorwerkplek of de particuliere werkkamer. Natuurlij k passen ze ook uitstekend in andere objecttoepassingen of woon-, slaap-, tiener- en kinderkamers. Gebruiksklasse 32 De ideale vloer voor projectgebruik met normale belasting zoals bijv. in kantoren, wachtkamers, boetieks enz.

25 LINOLEUMVLOER EIGENSCHAPPEN KWALITEIT Van natuurlijke materialen linoleumvloer van Meister. De Blauwe Engel Als resultaat van onze verantwoordelij ke materiaalkeuze en moderne productieprocessen dragen alle MEISTER-vloeren de Blauwe Engel het eerste en meest bekende keurmerk ter wereld voor milieuvriendelij ke producten en dienstverlening. Het biedt u de zekerheid te kiezen voor een emissiearme en ecologische vloer. TOXPROOF-TÜV-certificering Uw gezondheid is voor ons belangrij k. Daarom laten wij alle MEISTER-linoleumvloeren vrij willig onderzoeken door het keuringsinstituut TÜV Rheinland. Het uitstekende resultaat: de totale collectie heeft de TOXPROOF TÜV-certifi cering gekregen: het keurmerk voor vloerbedekkingen die op schadelij ke stoffen zij n getest en die geen risico's vormen voor de gezondheid. De MEISTER-garantie Wij zij n zo overtuigd van de kwaliteit van onze linoleumvloeren, dat we u daarop 10 jaar garantie geven. U krij gt van MEISTER een vloer die u ook nog na vele jaren met zij n uiterlij k, hoge weerstandsvermogen en eenvoudige onderhoud enthousiast zal maken. Garantie volgens de garantievoorwaarden van MeisterWerke op Algemene goedkeuring bouwtoezicht Verstrekt door het Duitse instituut voor bouwtechniek (DIBt). CE-teken Alle MEISTER-linoleumvloeren voldoen aan alle fundamentele Europese veiligheids- en gezondheidsrichtlij nen. MADE IN GERMANY Vast verankerd op onze locatie betekent dit voor ons meer dan alleen de aanduiding van de oorsprong. Voor ons staat»made in Germany«ook voor de claim om de beste kwaliteit te leveren. Dit in praktij k te brengen is onze dagelij kse uitdaging. Link naar de linoleumvloer:

26 Eerst klikken, dan genieten: comfortabel leggen, intelligente opbouw, perfect formaat. Onze vloeren worden snel en eenvoudig gelegd. Dat garanderen onze spreekwoordelij ke ambachtelij ke zorg, onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide technische kennis. Uniclic-verbinding bij linoleumvloeren Het betrouwbare, met voorspanning werkende systeem zorgt voor een duurzaam vaste voegsluiting aan de lange en korte kanten. Link naar Masterclic Plus: innovatie/klikverbindingen/masterclic-plus.html Formaten vloerdelen De formaten van de»gezonde vloerdelen«van MEISTER laten veel ruimte voor creatieve ideeën en een onmiskenbaar individueel interieur. Designvloer 2052 mm Productopbouw Designvloer MEISTER-designvloer wordt gekenmerkt door de intelligente meerlaagse opbouw met comfortabele HDF-tussenlaag. De comfortlaag van kurk zorgt voor aangename elasticiteit, minimale geluidsontwikkeling en maximaal woongevoel. Het hoogwaardige Puretec -oppervlak maakt de vloer stevig en eenvoudig te reinigen. ca. 0,5 mm Puretec -oppervlak Comfortlaag HDF-tussenlaag Kurkvloer Linoleumvloer 910 mm Kurk-tegenfineer Linoleumvloer 300 mm In tegenstelling tot gangbare pvc-designvloeren zij n MEISTER-designvloeren geurneutraal. De extra antistatische uitrusting reduceert het ontstaan van wrij vingselektriciteit voor personen. DD 350 S KC 400 S LIB 400 S LIC 400 S Breedte 198 mm Breedte 304 mm Breedte 300 mm Breedte 300 mm

27 KLICKSYSTEMEN FORMATEN PRODUCTOPBOUW Masterclic Plus Kopse verbinding bij design- en kurkvloeren Het gepatenteerde systeem voor snelle montage en duurzame verbinding. 1 Het vloerdeel wordt aan de kopse kant dicht tegen het ernaast gelegen vloerdeel neergelaten. 2 Na het leggen vindt aan de kopse kant nog geen vergrendeling plaats. Pas bij het leggen van de volgende rij 3 wordt de veer geactiveerd. 4 Hierdoor ontstaat een veilige en vormstabiele verbinding. Kurkvloer MEISTER-kurkvloer verkrij gt zij n bij zonder lange levensduur door de intelligente meerlaagse opbouw in combinatie met de vormstabiele HDF-tussenlaag. Het Duratec Pro-oppervlak is 5-vij fvoudig verzegeld met formaldehyde-vrij e UV-acryllak wat voor de bij zondere degelij kheid en slij tbestendigheid zorgt. Linoleumvloer De antibacteriële en voor vlekken ongevoelige MEISTER-linoleumvloer is een zuiver natuurproduct dat aangenaam aanvoelt. De toegepaste HDF-tussenlaag garandeert een enorme degelij kheid en een jarenlang fraaie vloer. Duratec Pro-oppervlak ca. 3 mm bovenlaag van kurk HDF-tussenlaag Kurk-tegenfineer Topshield ca. 2 mm bovenlaag van linoleum HDF-tussenlaag Kurk-tegenfineer De geluiddempende onderlaag van kurk aan de onderkant van elk vloerdeel maakt van de MEISTER-kurkvloer in verbinding met het kurkoppervlak een uitgesproken stille vloer. Dat geldt voor de geluidontwikkeling in de ruimte zelf, maar ook voor de ontwikkeling van contactgeluid naar andere, lager gelegen ruimtes. Daartoe draagt ook de tweelaagse Topshield -finish bij. Deze laat de kleuren perfect tot hun recht komen, maakt de vloer stevig en beschermt hem tegen vuil en gebruikssporen. Designvloeren, kurkvloeren en linoleumvloeren van MEISTER zijn geschikt om ze op een ondergrond met gecontroleerde warmwatervloerverwarming te leggen.

28 Voor de perfecte afwerking Details die gewoon passen 1 Universele profielen De vakkundige en beproefde legoplossing voor overgangen, afsluitingen en bewegingsvoegen Universeel trapkantprofiel Met de passende profi elen kunnen trappen makkelijk worden bekleed met MEISTER-vloerelementen. 3 Plinten Speciaal geselecteerde profi elen, afgestemd op alle decors/houtkleuren uit het parket-, kurk- en laminaatvloer-assortiment, bieden de passende afwerking. 4 Plinten Deze plinten in een moderne vierkante vorm zijn in vele oppervlakken leverbaar. Plinten met ommantelde witte, overschilderbare folie kunnen in iedere gewenste kleur van de opdrachtgever worden gelakt Hamburger plinten (zonder toewijzing) De elegante klassieker onder de plinten valt met elke vloer te combineren. 9 6 Onderlegmaterialen (zonder toewijzing) Ideale assortiment aan dempende onderlagen voor een effectieve ruimteen contactgeluidsisolatie. 7 Plafondlijsten Drie verschillende plafondlijsten garanderen een fraaie afwerking van wand en plafond. Link naar de plinten: vloertoebehoren/lij sten.html

29 TOEBEHOREN Een perfecte woonatmosfeer ontstaat als alle elementen in een ruimte exact op elkaar zijn afgestemd. Daartoe behoren bijvoorbeeld bij de vloer of bij panelen passende plinten voor mooie afwerkingen of speciale profielen voor geslaagde ruimte-overgangen. Ook lampen kunnen met hun individuele lichteffecten veel bijdragen aan de sfeer in de ruimte. En opdat u ook na het leggen nog lang plezier van uw vloer mag hebben, hebben wij voor u de geschikte onderhoudsmiddelen. 15 Onderhoudsmiddelen (zonder toewijzing) Het programma aan onderhoudsmiddelen is optimaal afgestemd op het reinigen van MEISTER-vloeren Opbouwspots De lampen bieden de mogelijkheid, te kiezen tussen een warm witte of briljant heldere lichtkleur. 13 Inbouwspots Het moderne lichtprogramma opent met zijn aanbod aan led-, laagspannings- en hoogspanningslampen vele creatieve mogelijkheden voor een effectvolle ruimte- en accentverlichting Rail Wanneer de elementen van de systeempanelen SP 400 met een stroomgeleidende aluminiumrail gemonteerd worden, kunnen ze bezet worden met decoratieve lampen, bv. met de glasplaatlamp Glasplaatlamp Bij de systeempanelen SP 400 kunnen schappen decoratief en voor atmosferische accentverlichting met glasplaatlampen bezet worden. 4 8 Hoeklijst Optimaal afgestemde speciale lijsten, bv. hoeklijst groot, voor vele binnenen buitenhoeken en randen. 9 Led-inbouwspots Onze inbouwspots, zoals bv. FLAT-Quadro, zijn ook optimaal als oriënteringsverlichting geschikt en overtuigen met compacte afmetingen. 10 Led-paneelspots Gepast voor inbouw in wand en plafond en tevens geschikt als indirecte verlichting of om lichtaccenten te plaatsen. Link naar de dempende onderlagen: toebehoren/vloertoebehoren/ dempende-onderlagen.html U vindt het complete toebehorenassortiment op

30 Intelligent én mooi? Is toch geen probleem! Bij de vele goede eigenschappen van onze design-, kurk- en linoleumvloeren zou je zomaar het overzicht kunnen verliezen dat hoeft echter niet. Wij hebben onze vloeren voorzien van gekleurde symbolen die de belangrij kste producteigenschappen verduidelij ken en de oriëntatie vergemakkelij ken. Dit overzicht helpt u erbij, sneller de vloer te vinden die past bij uw wensen en eisen. Bij zonder aangenaam voor de gewrichten, extra eenvoudige montage of geheel geurneutraal hier zij n alle belangrij ke kenmerken per vloer opgesomd. Gemakkelijk te leggen dankzij gepatenteerd kliksysteem Masterclic Plus Designvloer DD 350 S Kurkvloer KC 400 S Linoleumvloer LIB 400 S LIC 400 S Geurneutraal want geen weekmaker-dampen Voetwarm dankzij speciale productopbouw Aangenaam voor de gewrichten door elastische materialen Stil dankzij dempende kurklaag Antistatisch dankzij speciale materiaaleigenschappen Homogeen dankzij optiek zonder voegen

31 EIGENSCHAPPEN COLLECTIES Designvloer DD 350 S 1-strook (landhuisdeel) Gebruiksklasse Oppervlakken Rondomlopende V-voeg Met contactgeluiddempende onderlaag van 1 mm kurk Kliksysteem: Masterclic Plus MEISTER-garantie* 10 jaar bij woongebruik Dikte: 9,5 mm Dekmaat: mm Den wit 6924 houtdessin Eiken grijs 6925 houtdessin Eiken oudgrijs 6937 houtdessin Eiken licht 6921 houtdessin Eiken karamel 6932 houtdessin Eiken cappuccino 6935 houtdessin Eiken greige 6934 houtdessin Eiken 6922 houtdessin Eiken antiekbruin 6933 houtdessin Eiken antiekgrijs 6926 houtdessin * Garantie volgens de garantievoorwaarden van MeisterWerke op

32 Kurkvloer KC 400 S Gebruiksklasse Oppervlakken gelakt, deels met designprint Met contactgeluiddempende onderlaag van 1 mm kurk Kliksysteem: Masterclic Plus MEISTER-garantie* 10 jaar bij woongebruik Ca. 3 mm bovenlaag van kurk Dikte: 10,8 mm Dekmaat: mm Structuur grof wit 6807 Rustiek wit 675 Blokpatroon wit 6801 Floraal crème op wit 677 Gestreept crème op wit 6805 Flex crème op wit 6803 Structuur midden crème 673 Structuur grof crème 6806 Houtnerf crème 666 Rustiek crème 6804 * Garantie volgens de garantievoorwaarden van MeisterWerke op

33 COLLECTIES Kurkvloer KC 400 S Structuur fijn 664 Structuur midden 672 Structuur grof 670 Houtnerf 665 Rustiek 6809 Blokpatroon fijn 674 Blokpatroon 668 Structuur grof roodbruin 671 Houtnerf bruin 667 Blokpatroon grijs 669

34 Linoleumvloer LIB 400 S LIC 400 S Gebruiksklasse Oppervlakken Met contactgeluiddempende onderlaag van 1 mm kurk Kliksysteem: Uniclic MEISTER-garantie* 10 jaar bij woongebruik Ca. 2 mm bovenlaag van linoleum Dikte: 9,8 mm Dekmaat: mm (LIB 400 S) mm (LIC 400 S) Crèmewit 707 Ivoor 715 Vanille 701 Zandgeel 702 Karamel 714 Barnsteen 704 Koperrood 705 Chinarood 716 Aubergine 719 Hemelsblauw 717 * Garantie volgens de garantievoorwaarden van MeisterWerke op

35 COLLECTIES Linoleumvloer LIB 400 S LIC 400 S Indigoblauw 712 Appelgroen 720 Olijfgroen 718 Cappuccino 721 Mokka 722 Kwartsgrijs 709 Leisteengrijs 713

36 Elke dag een meesterwerk. Sinds ruim 80 jaar en drie generaties lopen wij warm voor innovatieve producten, praktische systeemoplossingen en aantrekkelij k design. We ontwikkelen onszelf, onze onderneming en ons aanbod steeds verder. Want wij weten: u verwacht altij d het beste. En dat willen we u bieden. MEISTER blijft trouw aan zijn locatie. Wij denken internationaal, maar blij ven een Duitse onderneming 640 medewerkers garanderen dag in dag uit premium-kwaliteit Made in Germany. MEISTER is innovatieve koploper. Intelligente ideeën maken van ons een drij vende kracht in de branche meer dan 200 patenten en beschermde gebruiksmodellen zij n hiervoor het indrukwekkende bewij s. MEISTER neemt verantwoordelijkheid voor het milieu. Wij handelen duurzaam op alle gebieden zorgvuldige productselectie beschermt grondstoffen en klimaat. MEISTER staat achter de vakhandel. Onze basis is een betrouwbare samenwerking met de vakhandel en met professionele montagebedrij ven ons netwerk»100 PRO Producenten/ Verkoop/ Vakmannen«garandeert eersteklas producten, een competent advies en deskundige montage. NL 2013 by MeisterWerke Schulte GmbH Kleur- en structuurafwijkingen zijn mogelijk door de druktechnische weergave. Vergissingen en wijzigingen voorbehouden. MEISTER een merk van MeisterWerke Schulte GmbH Johannes-Schulte-Allee Rüthen-Meiste GERMANY Telefoon Fax

Plinten Paneellijsten. www.meister.com. Ruimtes vol leven.

Plinten Paneellijsten. www.meister.com. Ruimtes vol leven. en Paneellijsten www.meister.com Ruimtes vol leven. lijsten en plinten van MEiSTER zijn de handtekening van uw stijl. WiTTE PlinTEn COnTRaSTRijKE PlinTEn HaRMOniSCHE PlinTEn PanEEllijSTEn link naar onze

Nadere informatie

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN KURKVLOER CLASSIC. Kurkvloer Classic. Kurkvloer Classic KC 85 S Vintage witgrijs 6817 mat gelakt

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN KURKVLOER CLASSIC. Kurkvloer Classic. Kurkvloer Classic KC 85 S Vintage witgrijs 6817 mat gelakt 58 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN KURKVLOER CLASSIC Kurkvloer Classic Kurkvloer Classic KC 85 S Vintage witgrijs 6817 mat gelakt RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN KURKVLOER CLASSIC 59 Natuurlijk stil

Nadere informatie

Lindura. houten vloeren. Ruimtes vol leven. www.meister.com

Lindura. houten vloeren. Ruimtes vol leven. www.meister.com Wereldpremière Lindura houten vloeren www.meister.com Ruimtes vol leven. HD 300 Eik rustiek 8410 geborsteld natuurgeolied LINDURA PRODUCTFILOSOFIE 2 3 Lindura een sterk karakter. Niets is zo krachtig als

Nadere informatie

LAMINAATVLOER COLLECTIE NEDERLAND. Ruimtes vol leven.

LAMINAATVLOER COLLECTIE NEDERLAND.   Ruimtes vol leven. LAMINAATVLOER COLLECTIE NEDERLAND www.meister.com Ruimtes vol leven. 2 Laminaatvloer Classic LD 75 Eik Habanera 6429 3 INHOUD Pagina 4 Technische informatie Pagina 10 Laminaatvloer Premium Pagina 24 Laminaatvloer

Nadere informatie

MEISTER- DESIGNVLOEREN

MEISTER- DESIGNVLOEREN GEEN PVC. GEEN WEEKMAKERS. GEEN COMPROMISSEN. 100% WOONGEZOND MEISTER- DESIGNVLOEREN Zo mooi kan gezond wonen zijn! U wilt een frisse wind voor bij u thuis? Wij hebben het antwoord: Designvloeren! Door

Nadere informatie

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER 45 Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat 46 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER Designvloer één vloer voor alles. Frisse wind in elke ruimte:

Nadere informatie

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER 45 Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat 46 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER Designvloer één vloer voor alles. Frisse wind in elke ruimte:

Nadere informatie

Vloeren met persoonlijkheid.

Vloeren met persoonlijkheid. Vloeren met persoonlijkheid. NL Kurkvloer Linoleumvloer 2012 2 Waarom MEISTER MEISTER is - Filosofie»Waarom MEIST ER als een boom is.«johannes Schulte, directeur van MeisterWerke In 1930 begon mijn vader

Nadere informatie

Hard als steen. Warm als hout. Naduravloer Nadurapanelen. Ruimtes vol leven. www.meister.com

Hard als steen. Warm als hout. Naduravloer Nadurapanelen. Ruimtes vol leven. www.meister.com Hard als steen. Warm als hout. Naduravloer Nadurapanelen www.meister.com Ruimtes vol leven. Nadura. Hard als steen. Warm als hout. Een klasse apart. Hard als steen. Warm als hout. NB 400 Leisteen antraciet

Nadere informatie

Vloeren en panelen met persoonlijkheid.

Vloeren en panelen met persoonlijkheid. Garantie volgens de garantievoorwaarden van MeisterWerke Oppervlakslij tage Vloeren en panelen met persoonlijkheid. Hightech voor vloeren, wand en plafond NIEUW uiterst robuust. LIFETIME Woongebruik G A

Nadere informatie

Vloeren met persoonlijkheid. Het op schadelijke stoffen geteste alternatief voor pvc-designvloeren NIEUW. Designvloer 2012

Vloeren met persoonlijkheid. Het op schadelijke stoffen geteste alternatief voor pvc-designvloeren NIEUW. Designvloer 2012 Vloeren met persoonlijkheid. NIEUW Het op schadelijke stoffen geteste alternatief voor pvc-designvloeren NL Designvloer 2012 2 Designvloer Zo is het goed leven. De nieuwe MEISTER-collectie DS 300 S lijkt

Nadere informatie

Laminaatvloer de gemakkelijk te reinigen voel-je-goed vloer

Laminaatvloer de gemakkelijk te reinigen voel-je-goed vloer RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN LAMINAATVLOER 83 Laminaatvloer de gemakkelijk te reinigen voel-je-goed vloer Robuust, gemakkelijk te reinigen, absoluut trendy en desondanks tijdloos met onze laminaat

Nadere informatie

Panelen 2010. Panelen

Panelen 2010. Panelen Panelen 2010 Panelen NL DE MEISTER CATALOGUS 2010 VOOR PANELEN MEISTER het merk voor professionals en voor alle mensen die houden van perfectie. 2010 2 Panelen Redactioneel Wij denken in generaties Als

Nadere informatie

Designvloer Silent Touch. www.meister.com. Ruimtes vol leven.

Designvloer Silent Touch. www.meister.com. Ruimtes vol leven. Designvloer Silent Touch www.meister.com Ruimtes vol leven. DD 300 Eik natuur 6952 Designvloer Silent Touch TM PRODUCTFILOSOFIE 2 3 Designvloer Silent Touch de som van alle vloeren. Warm en mooi als hout,

Nadere informatie

Designvloer Catega Flex. Ruimtes vol leven.

Designvloer Catega Flex.  Ruimtes vol leven. Designvloer Catega Flex www.meister.com Ruimtes vol leven. Designvloer Catega Flex PRODUCTFILOSOFIE 2 3 Designvloer Catega Flex de som van alle vloeren. Warm en mooi als hout, zo gemakkelijk in het onderhoud

Nadere informatie

Designvloer SilentTouch. www.meister.com. Ruimtes vol leven.

Designvloer SilentTouch. www.meister.com. Ruimtes vol leven. Designvloer SilentTouch www.meister.com Ruimtes vol leven. DD 300 Eik natuur 6952 Designvloer SilentTouch PRODUCTFILOSOFIE 2 3 Designvloer SilentTouch de som van alle vloeren. Warm en mooi als hout, zo

Nadere informatie

Longlife-parket 100 PR0. Ruimtes vol leven. www.meister.com. Producenten Verkoop Vakmannen

Longlife-parket 100 PR0. Ruimtes vol leven. www.meister.com. Producenten Verkoop Vakmannen Longlife-parket 100 PR0 Producenten Verkoop Vakmannen www.meister.com Ruimtes vol leven. PD 400 Cottage Eiken canyon gestoomd 8301 natuurgeolied LONGLIFE-PARKET INHOUD 2 3 Parketwerelden vol passie. 11

Nadere informatie

Parket & laminaat 2018

Parket & laminaat 2018 Parket & laminaat 2018 Laminaat I Melango LD300 I 6036 Eik bruin INHOUD Laminaatvloeren van Meister 5 Parketvloeren van Martens 8 Parketvloeren van Meister 9 Lindura houten vloeren 13 Designvloer 14 Nadura

Nadere informatie

DISANO BY HARO DE VERANTWOORDE DESIGNVLOER.

DISANO BY HARO DE VERANTWOORDE DESIGNVLOER. DISANO BY HARO DE VERANTWOORDE DESIGNVLOER. SLIJTVAST, ONDERHOUDSARM, AANTREKKELIJK DESIGN DISANO BY HARO Designvloeren zijn hot en terecht: Ze zijn slijtvast, zien er goed uit en zijn uitgevoerd in aantrekkelijke

Nadere informatie

Parket & laminaat 2018

Parket & laminaat 2018 Parket & laminaat 2018 Laminaat I Melango LD300 I 6036 Eik bruin INHOUD Laminaatvloeren van Meister 5 Parketvloeren van Martens 8 Parketvloeren van Meister 9 Lindura houten vloeren 13 Designvloer 14 Nadura

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat KOOPHULP VLOEREN laminaat GOED OM TE WETEN IKEA vloeren kunnen op bestaande vloeren worden gelegd met uitzondering van hoogpolige vaste vloerbedekking. Gebruik bij het leggen van een vloer altijd een NIVÅ

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE

BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE SYSTEXX ACTIVE ACOUSTHERM BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WAND EN PLAFOND 2 MENSELIJK WELZIJN AANGENAAM IN KLANK EN TEMPERATUUR Of we ons goed voelen in een bepaalde

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Nadura: Hard als steen. Warm als hout.

Nadura: Hard als steen. Warm als hout. RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN NADURA 71 Nadura: Hard als steen. Warm als hout. Moderne tegels? Of een knusse houten vloer? Wij zeggen: allebei! Dat is mogelijk dankzij de innovatieve vloer Nadura. Warm

Nadere informatie

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. Eiken vloeren vanaf 49, 95 CO L L E C T I E PARKETGROEP, WEL ZO ZEKER., OOH... ParketGroep bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche met

Nadere informatie

moswand.eu meer dan een blikvanger!

moswand.eu meer dan een blikvanger! moswand.eu Mos brengt uw interieur tot leven. U zult het zien en vooral beleven. Een moswand of mosschilderij is meer dan een blikvanger in uw huis of kantoor. Mos verbindt u met de schoonheid van Moeder

Nadere informatie

Hard als steen. Warm als hout. Naduravloeren. Ruimtes vol leven.

Hard als steen. Warm als hout. Naduravloeren. Ruimtes vol leven. Hard als steen. Warm als hout. Naduravloeren www.meister.com Ruimtes vol leven. NB 400 Leisteen antraciet 6220 Imitatie Hard als steen. Warm als hout. NADURA INHOUD 2 3 Nadura. Hard als steen. Warm als

Nadere informatie

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer Collectie 2015-1 LVT vloeren De fluisterstille en vochtwerende vloer Sense Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave De Sense LVT vloeren collectie bevat karaktervolle vinyl vloeren van de hoogste kwaliteit. Net

Nadere informatie

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte.

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. Discreet ontwerp. Krachtig effect. norament 926 satura: visuele diepte door een elegant

Nadere informatie

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen zendow kiuzo HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * Geniet vandaag van de luiken van morgen Uw comfort staat centraal als u voor Kiuzo kiest: het is kiezen voor het licht, de temperatuur en de privacy

Nadere informatie

Ons natuurlijk product

Ons natuurlijk product Lino Art Linea Lino Art Linea 01. Linoleum ons natuurlijk product 02. DLW Flooring Een trotse traditie 03. De Lino Art Linea Collectie 04. Technische kenmerken 05. LPX Eenvoudige Reiniging 06. Toepassingsgebieden

Nadere informatie

Designvloer Catega Flex. www.meister.com. Ruimtes vol leven.

Designvloer Catega Flex. www.meister.com. Ruimtes vol leven. Designvloer Catega Flex www.meister.com Ruimtes vol leven. DD 300 Zomereik natuur 6952 Designvloer Catega Flex PRODUCTFILOSOFIE 2 3 Designvloer Catega Flex de som van alle vloeren. Warm en mooi als hout,

Nadere informatie

eautifloor Beautifloor Klik Vinyl vloeren zijn mooi, makkelijk en comfortabel

eautifloor Beautifloor Klik Vinyl vloeren zijn mooi, makkelijk en comfortabel eautifloor Beautifloor Klik Vinyl vloeren zijn mooi, makkelijk en comfortabel K l i k V i n y l C o l l e c t i e De Beautifloor Klik Vinyl collectie bestaat uit de series Citta, Regione, Montagne en Laghí.

Nadere informatie

Vertrouwen. Innovatie

Vertrouwen. Innovatie Vertrouwen Innovatie 2 Standplaats Milieu Innovaties Oplossingen 3 Acht dimensies van partnerschap Systemen Talenten Vakhandel Merken Guido Schulte Johannes Schulte Ludger Schindler Directeur Directeur

Nadere informatie

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m What s your world? Ontdek de wereld van Flexxfloors f l e x x f l o o r s. c o m 2 www.flexxfloors.com 4 10 16 12 18 22 24 Inhoudsopgave 6 8 14 new 20 3 4 6 8 10 14 16 18 20 22 24 26 27 Introductie Flexxfloors

Nadere informatie

Panelen. www.meister.com. Ruimtes vol leven.

Panelen. www.meister.com. Ruimtes vol leven. Panelen www.meister.com Ruimtes vol leven. Systeempaneel SP 150 Uni wit glanzend DF 324 Decor PANELEN INHOUD 2 3 Passie voor panelen. 13 Collecties 138 Systeem-, fineer-, decor- en nadurapanelen Ontelbare

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Laminaatvloeren Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Strata Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Een vloer geeft kleur aan uw interieur. Het interieur is immers de locatie waar

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 Elegante eenvoud voor grote ramen 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:53 Pagina 2 2604/1368 2545/1372 Luxaflex 250 mm Panels

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Designvloer MeisterDesign. Ruimtes vol leven.

Designvloer MeisterDesign.   Ruimtes vol leven. Designvloer MeisterDesign www.meister.com Ruimtes vol leven. 2 MeisterDesign Cabin Board 6991 Houtdessin 3 4 MeisterDesign Wilde eik grijs 6977 Houtdessin 5 MeisterDesign De vinylvloer zonder vinyl. Met

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

Artcomfort. Elegant. 1830 mm. Nature at your feet

Artcomfort. Elegant. 1830 mm. Nature at your feet Artcomfort Elegante L e n g t e Elegant W O N E N 1830 mm Nature at your feet Elegante L e n g t e Elegant W O N E N Elegant wonen begint met een heerlijke ruimte waar u zich goed voelt. Artcomfort is

Nadere informatie

creating better environments

creating better environments creating better environments Bulletin Board is een decoratieve en functionele linoleum afwerking met diverse toepassingsgebieden. Het is ideaal als prikbord in scholen, ziekenhuizen, kantoren of in huis,

Nadere informatie

Verlichting en toebehoren

Verlichting en toebehoren Verlichting en toebehoren 2010 Verlichting en toebehoren NL DE MEISTER CATALOGUS 2010 VOOR VERLICHTING EN TOEBEHOREN MEISTER het merk voor professionals en voor alle mensen die houden van perfectie. 2010

Nadere informatie

Parket / Parquet. High Quality Flooring

Parket / Parquet. High Quality Flooring Parket / Parquet High Quality Flooring Parket / Parquet K waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en

Nadere informatie

Longlife. Parket. De nieuwe kwaliteitsdimensie Longlife-parket. Een merkambassadeur uit overtuiging Hardy Krüger jr.

Longlife. Parket. De nieuwe kwaliteitsdimensie Longlife-parket. Een merkambassadeur uit overtuiging Hardy Krüger jr. De nieuwe kwaliteitsdimensie Longlife-parket Een merkambassadeur uit overtuiging Hardy Krüger jr. Exclusieve trendy oppervlakken De Hardy Krüger jr. editie 2013 Longlife Parket 2 Filosofie Filosofie 3

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Louverdrape. Een totaalassortiment!

Louverdrape. Een totaalassortiment! Louverdrape produceert al raamdecoratie sinds de jaren 60 en was de eerste die de Europese markt verbaasde met verticale lamellen. Het gamma en het product op zich zijn inmiddels enorm geëvolueerd... Maar

Nadere informatie

Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf.

Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf. Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf. Design Pur Sommige mensen houden van versieringen, anderen willen juist vormgeving waarbij alles is weggelaten wat niet absoluut noodzakelijk

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden Paneelgordijnen Modern design met creatieve mogelijkheden D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A Volop combineren met Luxaflex Paneelgordijnen Luxaflex lanceert

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. Florence wanden en plafonds met stijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Parket / Parquet. Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic

Parket / Parquet. Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic Parket / Parquet Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic Parket / Parquet 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en straalt kwaliteit,

Nadere informatie

zendow autentica EPB Ontdek vandaag het decoratieve raam van morgen

zendow autentica EPB Ontdek vandaag het decoratieve raam van morgen zendow autentica HOGE ISOLTIEWRDE EPB * KOSTENBESPREND * Ontdek vandaag het decoratieve raam van morgen Genieten staat centraal Een wereld van comfort Stijl gekoppeld aan kwaliteit De utentica-ramen komen

Nadere informatie

Goesting voor decoratie!

Goesting voor decoratie! INTERIEUR voorjaar 2013 Goesting voor decoratie! lenteacties op pagina 12 Profiteer ervan! Het kleurenconcept Shades of Harmony van Sigma is afgestemd op het maken van een persoonlijk en geraffineerd kleurenplan.

Nadere informatie

NOMA PARKET Isolatie. ...want van cruciaal belang is wat eronder zit!

NOMA PARKET Isolatie. ...want van cruciaal belang is wat eronder zit! NOMA PARKET Isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit! 2-3 NOMA PARKET isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit! Van oudsher hebben mensen behoefte aan warmte en veiligheid.

Nadere informatie

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE 6_15 Vloeren_nl corr 4/01/11 16:17 Page 6 MATERIALEN De vloer in een slaapkamer verdient toch wat extra aandacht. We zoeken niet enkele een mooie vloer maar vooral comfort en hygiëne want men loopt er

Nadere informatie

1-1. NOMA PARKET Isolatie....want van cruciaal belang is wat eronder zit!

1-1. NOMA PARKET Isolatie....want van cruciaal belang is wat eronder zit! 1-1 NOMA PARKET Isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit! 2-3 NOMA PARKET isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit! Van oudsher hebben mensen behoefte aan warmte en veiligheid.

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Plafond- en wandpanelen. Voor een duurzame en decoratieve afwerking van uw interieur

Collectie 2015-1. Plafond- en wandpanelen. Voor een duurzame en decoratieve afwerking van uw interieur Collectie 2015-1 Plafond- en wandpanelen Voor een duurzame en decoratieve afwerking van uw interieur Listo Inhoudsopgave 2 Inhoudsopgave Mooi afgewerkte plafonds en wanden zijn de basis van een stijlvol

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY 01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14 Parket / Parquet High Quality Flooring 02. Intra ompulatie.pdf 1 23-04-13 14:27 Parket / Parquet waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 03. Intra Voorwoord.pdf

Nadere informatie

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer STRONG FLOORS BY NATURE De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer DE NIEUWE LAK AFWERKING VOOR VLOEREN De sterkste lakafwerking die wij ooit hebben geproduceerd is nu beschikbaar. Deze nieuwe slijtvaste

Nadere informatie

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 3 Create your personal space De badkamer is de ruimte waar u alle vrijheid krijgt. Niemand maakt die beter

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND HET GEZICHT VAN... PARKETGROEP NEDERLAND, WEL ZO ZEKER ParketGroep Nederland bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche, met in totaal ruim 25

Nadere informatie

Longlife-parket. Ruimtes vol leven.

Longlife-parket. Ruimtes vol leven. Longlife-parket Ruimtes vol leven. LONGLIFE-PARKET INHOUD 2 3 Parketwerelden vol passie. 11 195 Collecties Varianten 7 Thema's boordevol leven Filosofie 4 Thema's 6 Thema's Natural Style 8 PURE LINE 16

Nadere informatie

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW 388110538 Doucheplezier met een druk op de knop Een net zo simpel als geniaal bedienings concept voor douche en bad: De ergonomische knoppen starten en

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren Producten VOLDOEN AAN VOS 2010 De norm voor houten vloeren Een complete lijn olieproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Rustieke Loogbeits TRAE LYX RUSTIEKE LOOGBEITS is een reactieve

Nadere informatie

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN VOORDELEN LAMINAATVLOEREN Betrouwbaar en budgetvriendelijk Kies voor laminaat wanneer u een stijlvolle vloer wenst en toch budgetvriendelijk moet zijn. Voor een zachte prijs krijgt u de warmte en uitstraling

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm

Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm 2270 2270 Praktische sfeermakers De nieuwe Luxaflex Plissé Shades collectie brengt een ruime keuze aan nieuwe uni s, kleuren en decoratieve stoffen, in vier

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

LED STRIPES. Creëer uw eigen sfeer met licht!

LED STRIPES. Creëer uw eigen sfeer met licht! STRIPES Creëer uw eigen sfeer met licht! De EGLO Strips bieden u het volgende: Persoonlijke sfeeropties voor thuis Onbeperkte toepassingsmogelijkheden Kleurversies met vijf programma s 6 vaste kleuren,

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

AKOESTIEK ONTMOET BEHANG

AKOESTIEK ONTMOET BEHANG VOLMAAKTE KLANK AKOESTIEK ONTMOET BEHANG HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WANDEN EN PLAFONDS 2 WANDBEKLEDING OP DE ACHTERGROND: SYSTEXX ACTIVE ACOUSTIC 233 AKOESTIEK: DE WETENSCHAP VAN HET GELUID IDEALE

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

MINERAL EDITION - VOOR OVERAL IN HUIS -

MINERAL EDITION - VOOR OVERAL IN HUIS - MINERAL EDITION - VOOR OVERAL IN HUIS - INHOUD Toepassingen Publieke ruimtes 4 Kantoren en bedrijven 5 Keuken, badkamer, woon- en slaapkamer 7 Voordelen 8 Specificaties en kleuren 9 Technische gegevens

Nadere informatie

FINESSE FLOOR: REVOLUTIE IN KUNSTSTOF VLOEREN!

FINESSE FLOOR: REVOLUTIE IN KUNSTSTOF VLOEREN! FINESSE FLOOR: REVOLUTIE IN KUNSTSTOF VLOEREN! > DANKZIJ DE UNIEKE EIGENSCHAPPEN VAN RCB > DECOR: HELSINKI - FF5042 > WAAROM FINESSE FLOOR? Finesse Floor is een unieke en revolutionaire kunststofvloer

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

1-1. NOMA PARKET Isolatie. ...want van cruciaal belang is wat eronder zit! www.nmc.eu/twitter. www.nmc.eu/youtube. www.nmc.

1-1. NOMA PARKET Isolatie. ...want van cruciaal belang is wat eronder zit! www.nmc.eu/twitter. www.nmc.eu/youtube. www.nmc. 1-1 NOMA PARKET Isolatie www.nmc.eu/twitter...want van cruciaal belang is wat eronder zit! www.nmc.eu/youtube www.nmc.eu/facebook 2-3 NOMA PARKET isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit!

Nadere informatie

Vloerbescherming op maat: LPX en PUR Eco

Vloerbescherming op maat: LPX en PUR Eco Vloerbescherming op maat: LPX en PUR Eco Vloerbescherming voor uw linoleum: LPX en PUR Eco Over heel het oppervlak van dit linoleum zit een beschermlaag die uw vloer tegen vuil beschermt. Deze beschermlaag

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

KEUKENZAAK 5.198,- INCLUSIEF APPARATUUR. De voordeligste. Daarom kiest u voor Primo Keukens! www.primokeukens.nl IN DIVERSE KLEUREN LEVERBAAR

KEUKENZAAK 5.198,- INCLUSIEF APPARATUUR. De voordeligste. Daarom kiest u voor Primo Keukens! www.primokeukens.nl IN DIVERSE KLEUREN LEVERBAAR De voordeligste KEUKENZAAK 5.198,- IN DIVERSE KLEUREN LEVERBAAR FOCUS LAK, WIT ULTRA-HOOGGLANS Ca. 307 x 100 / 180 cm toeslag voor vaatwasmachine Daarom kiest u voor Primo Keukens! Veel mensen denken goedkoper

Nadere informatie

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm Verlijmde kurkvloer en -wand WAAROM KURK? Ecologisch Duurzaam Anti statisch en -allergisch Warmte en geluids isolerend VERLIJMDE KURK Dikte

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Naturel Projectlak intensief huiselijk en commercieel gebruik TRAE LYX NATUREL is een ultra matte

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal Luxaflex Duo Blinds Een perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit in één product 4389/1698 Simpel maar geniaal De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal toepassingen

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding

Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding hout Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding Kant en klare wand- en plafondbekleding MDF en houten schroten om zelf af te werken Bekleding van wanden en plafonds in vochtige ruimtes Wand- en plafondbekleding

Nadere informatie

Collectie Plafond- en wandpanelen. Voor een duurzame en decoratieve afwerking van uw interieur

Collectie Plafond- en wandpanelen. Voor een duurzame en decoratieve afwerking van uw interieur Collectie 2015-1 Plafond- en wandpanelen Voor een duurzame en decoratieve afwerking van uw interieur Listo Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Mooi afgewerkte plafonds en wanden zijn de basis van een stijlvol

Nadere informatie

h o u t e n v l o e r EEN STATEMENT UIT HOUT i n d u r a H e t o r i g i n e e l va n I S T E R M E LINDURA - HOUTEN VLOER

h o u t e n v l o e r EEN STATEMENT UIT HOUT i n d u r a H e t o r i g i n e e l va n I S T E R M E LINDURA - HOUTEN VLOER L H e t i n d u r a h o u t e n v l o e r EEN STATEMENT UIT HOUT o r i g i n e e l va n M E I S T E R LINDURA - HOUTEN VLOER www.meister.com Ruimtes vol leven. 2 3 EEN STATEMENT UIT HOUT LINDURA HOUTEN

Nadere informatie

Geïnspireerd op de natuur, gecreëerd voor de zintuigen.

Geïnspireerd op de natuur, gecreëerd voor de zintuigen. Geïnspireerd op de natuur, gecreëerd voor de zintuigen. HET ORIGINEEL De eerste volledig voegloze wand- en vloerbedekkingen ontstonden aan het eind van de tachtiger jaren. Ze waren niet alleen trendsettend.

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Meer tijd voor jezelf

Meer tijd voor jezelf Meer tijd voor jezelf + perfecte harmonie + doordachte eenvoud + puur levensgenot + zorgeloos genieten... Zoveel + dat is zendow zendow, het nieuwe raam: mooi van binnen, mooi van buiten en zeer efficiënt

Nadere informatie