Lindura. houten vloeren. Ruimtes vol leven.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lindura. houten vloeren. Ruimtes vol leven. www.meister.com"

Transcriptie

1 Wereldpremière Lindura houten vloeren Ruimtes vol leven.

2 HD 300 Eik rustiek 8410 geborsteld natuurgeolied

3 LINDURA PRODUCTFILOSOFIE 2 3 Lindura een sterk karakter. Niets is zo krachtig als een idee, waar de tijd rijp voor is. Met Lindura presenteert MEISTER nu weer een innovatie die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. De Wood-Powder-technologie verandert daarbij een normale houten vloer in een unieke houten hightech-vloer. Deze wereldprimeur combineert toplagen van echt hout met Wood-Powder en is opnieuw een voorbeeld van het enthousiasme waarmee wij steeds weer nieuwe vloeren ontwikkelen. De toplagen van echt hout met hun rijkdom aan scheuren, knoesten en poriën bieden de beste voorwaarden voor een blijvende verbinding met het natuurlijke materiaal van Wood-Powder. Het resultaat zijn levendige tot rustieke, geborstelde en natuurgeoliede landhuisplanken met een fascinerende, tot nu toe ongekend optiek en een opmerkelijke stevigheid precies wat echte karakters onderscheidt.

4 HD 300 Eik rustiek leemgrijs 8411 geborsteld natuurgeolied

5 LINDURA Houten vloeren 4 5 Een sterk karakter. Uniek. Schitterend!

6 HD 300 Eik rustiek leemgrijs 8411 geborsteld natuurgeolied

7 LINDURA Houten vloeren 6 7 Echt hout met diepgang. Lindura staat voor duidelijke oorspronkelijkheid, want door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en houtporiën bijzonder benadrukt. Natuurgeolied en met een rijk kleurenspel is elke plank op die manier een begroeting uit de natuur en door de fijne Wood-Powder is Lindura niet alleen stevig, maar vanuit elk oogpunt ook uniek componenten.

8 Plint profiel 11 PK Uni-wit glanzend 324 (decorfolie) Levendige sfeer. Landelijke uitstraling. Lichte, middelbruine en donkere kleuren in een natuurgeoliede oppervlakte afwerking zorgen bij deze vloer voor de nodige accenten door hun uiterst natuurlijke karakter.

9 LINDURA Houten vloeren 8 9 HD 300 Eik rustiek 8410 geborsteld natuurgeolied

10 HD 300 Eik rustiek black washed 8412 geborsteld natuurgeolied

11 LINDURA Houten vloeren HD 300 Eik rustiek black washed 8412 geborsteld natuurgeolied Plint profiel 2 PK Eik black washed Nature 1137 geolied Performance in optimale vorm. De used-look van de Lindura-planken past uitstekend in een landelijke sfeer en zet bijzondere accenten in moderne interieurs. De duurzame vloeren verkrijgen mettertijd meer rijpheid en patina en zijn daarmee ook bijzonder geschikt voor ruimtes met sterke belasting.

12 Twee sterke karakters...

13 » Lindura opent een nieuwe dimensie in de spaarzame omgang met waardevolle grondstoffen en in de stevigheid van houten planken. Wat mij bijzonder fascineert, Als geen ander bepaalt Johannes Schulte de geschiedenis van MeisterWerke. Zijn liefde voor hout, zijn passie voor de best mogelijke oplossingen en het plezier in perfecte ambachtelijke prestaties leiden regelmatig tot innovatieve producten. Een grenzeloos enthousiasme is de bron van zijn creativiteit. Al vroeg herkende hij het potentieel van de Wood-Powder-technologie met het oog op een grondstoffen besparende inzet van hout in combinatie met een verbeterde stevigheid. is de zeer speciale optiek die door deze productie- methode ontstaat. Dat valt niet te beschrijven, dat moet je gewoon zien.» Johannes Schulte, directeur MeisterWerke Schulte GmbH Meerlaagse opbouw van Lindura: Weartec Nature-oppervlak (natuurgeolied) toplaag van echt hout Innovatieve techniek en natuurlijke grondstoffen worden bij Lindura op een spannende manier aan elkaar gekoppeld. Wood-Powder is een materiaalmix van fijne houtvezels en andere natuurlijke stoffen, die door de Zweedse firma Välinge werd bedacht. Als wereldwijd eerste onderneming ontwikkelde MEISTER een technologie voor de serieproductie, om op basis van Wood-Powder innovatieve vloeren aan te kunnen bieden. Wood-Powder-laag HDF-tussenlaag Wood-Powder-tegenfineer

14 LINDURA Innovatie Een idee die u aangrijpt met stevige argumenten. de blijvende schoonheid. Lindura betekent een nieuwe vloer in het MEISTER houten vloeren assortiment, gebaseerd op de Wood-Powder-technologie. Een toplaag van echt hout, Wood- Powder, een HDF-tussenlaag en een Wood-Powder-tegenfineer worden onder druk en hitte stevig met elkaar»versmolten«. Op die manier ontstaan vloeren die stevig, aangenaam warm voor de voeten, belastbaar en gemakkelijk te reinigen zijn. De levendige tot rustieke toplagen van eik en lariks verlenen Lindura een bijzondere natuurlijk tint. Hightech meets nature.

15 ... in één oogopslag.

16 Uitstekend! Kwaliteit van MEISTER. De MEISTER-garantie Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze houten Lindura-vloeren dat we u er 20 jaar garantie op geven. U krijgt van MEISTER een vloer waar u ook na vele jaren nog enthousiast over zult zijn wat betreft het uiterlijk, hoog weerstandsvermogen en eenvoudig onderhoud. Garantie volgens de garantievoorwaarden van MeisterWerke op De Blauwe Engel Als resultaat van onze verantwoorde materiaalkeuze en moderne productieprocessen hebben alle MEISTER-vloeren het Blauwe Engel-teken 's werelds eerste en meest bekende keurmerk voor milieuvriendelijke producten en dienstverlening. Het biedt u de zekerheid te kiezen voor een emissiearme en ecologische vloer. Lindura Wood powder technology produced under the license of Välinge. Real Wood Natuurlijk echt: met onze houten Lindura-vloeren haalt u de echtheid van een natuurlijk houtoppervlak in huis. Algemene goedkeuring bouwtoezicht Verstrekt door het Duitse instituut voor bouwtechniek (DIBt). CE-teken De houten Lindura-vloer van MEISTER voldoet aan alle fundamentele Europese veiligheidsen gezondheidsrichtlijnen. MADE IN GERMANY Vast verankerd op onze locatie betekent voor ons meer dan alleen de aanduiding van oorsprong. Voor ons staat»made in Germany«ook voor de claim om de beste kwaliteit te leveren. Dit in praktijk brengen is onze dagelijkse uitdaging.

17 LINDURA KWALITEIT Welkom bij de MeisterWerke. Sinds vele jaren ontwikkelen en produceren wij met veel passie producten voor ruimtes vol leven. Op onze locatie in Rüthen-Meiste, in het mooie Sauerland, is het onze dagelijkse taak om deze te perfectioneren en daarmee het maximale rendement voor onze klanten eruit te halen. Ons plezier in innovatie is overal aan te zien: aan het grote assortiment, aan ons bedrijf en aan de manier waarop wij samenwerken. Altijd coöperatief en eerlijk, maar ook doelgericht en betrouwbaar. Ons bedrijfsmotto: elke dag een MeisterWerk! Als familiebedrijf denken we ook aan toekomstige generaties. Daarom is respect voor de natuur en voor de natuurlijke grondstoffen voor ons vanzelfsprekend. Bij de keuze van onze materialen hechten we veel waarde aan een milieuvriendelijke oorsprong en korte transportwegen. Onafhankelijke keuringsinstituten bevestigen de verantwoorde keuze van de gebruikte materialen. Zo ontstaan jaar in jaar uit producten die de hoogste kwaliteit, maximaal comfort en een goed gevoel met elkaar verbinden. Voor uw ruimtes vol leven. Innovatieve producten en systeemoplossingen ontstaan bij de MeisterWerke altijd in een team. De zorgvuldige materiaal- en decorselectie garandeert een optimaal resultaat. Onze producten doorlopen uitgebreide kwaliteitstests op hun weg naar het perfecte interieurproject. Link naar MeisterWerke:

18

19 LINDURA PRODUCTEIGENSCHAPPEN Lindura voor alle levenssituaties. Robuust Lindura is gek op uitdagingen en bewaart zijn kalmte bij high heels op een party, net als bij voetbalschoenen, die ook na de wedstrijd nog aan de voeten zitten. Sterker nog: door het dagelijkse gebruik verkrijgt de vloer met de jaren een patina dat de used-look van de planken nog eens beklemtoont. Resistent Een vergelijkende test in ons laboratorium laat dit duidelijk zien: een metalen bal met Newton druk laat op gangbaar parket een duidelijk zichtbare indruk achter. De sporen die dit op houten Lindura-vloeren achterlaat, zijn nauwelijks waarneembaar. Gangbaar parket MEISTER Lindura- houten vloer

20 Lindura gezond wonen en gemakkelijk te reinigen. Gemakkelijk te reinigen Het regelmatig reinigen van Lindura is met de poets- en onderhoudsmiddelen van MEISTER denkbaar eenvoudig: voor de onderhoudsreiniging gewoon het juiste product uit het MEISTER-parketonderhoudsprogramma voor natuurgeoliede oppervlakken aan het poetswater toevoegen. De vloer wordt in één keer gereinigd en verzorgd. Nabehandelingen zoals het opfrissen van de Weartec Nature oppervlaktebehandeling, zijn ter behoud van de waarde en aan te raden bij de eerste slijtageverschijnselen. Verder kan men de vloer na een intensieve reiniging gewoon met het erop afgestemde onderhoudsmiddel nog een keer oliën. Woongezond Lindura is een natuurproduct, alle verwerkte grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd en zijn onderhevig aan regelmatige controles in onze laboratoria. De gelegde vloer werkt vochtregulerend en zorgt voor een gezond en prettig ruimteklimaat. Door zijn eenvoudige reiniging en onderhoud is hij bijzonder hygiënisch. Zo garandeert de houten hightech-vloer milieuvriendelijk en gezond wonen. Energiebesparend Door de speciale productopbouw is de warmteweerstand van Lindura met 0,084 m2k/w in combinatie met de dempende onderlaag MEISTER-Silence 25 DB bijzonder gering. De vloer op de betonnen ondergrond van een warmwater-vloerverwarming, dient ook bij een zwevende plaatsing, de door de regelgeving* vastgestelde gemeten waarde van 0,15 m 2 K/W niet te overschrijden, om de toegevoerde warmte snel naar de oppervlakte te transporteren. * Organisatie van vloerverwarming en vloerkoeling.

21 LINDURA PRODUCTEIGENSCHAPPEN FORMATEN SORTERINGEN Heerlijk renoveren! Lindura in kasteelplankenformaat mm 2200 mm Overtuigende argumenten pleiten voor Lindura van MEISTER: de hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde materialen de eenvoudige installatie, gemakkelijk te reinigen, de unieke uitstralingen en de bijzondere belastbaarheid. Lindura-formaten Lindura is verkrijgbaar in twee aantrekkelijke landhuisplank-formaten, die met een geringe opbouwhoogte van 11 mm ook geschikt zijn voor renovaties. Lindura-assortiment Door de Wood-Powder-technologie krijgen de vullingen van scheuren, knoesten en poriën een geheel nieuwe, fijne expressie, die door gebruikelijke spateltechnieken in deze authentieke vorm niet bereikt zouden kunnen worden. Het bijzondere tintje: rustiek! Eerste indruk: levendig! In deze sortering bieden wij bewust oppervlakken aan die een sterk kleuren- en structuurspel hebben en het natuurlijke karakter van het hout benadrukken. Gezonde markante knoesten en spintaandelen behoren bij het levendige totaalbeeld. Afgebroken knoesten en scheuren zijn met de Wood-Powder-technologie perfect gecorrigeerd. De sortering oogt zeer rustiek met een interessant kleuren- en structuurspel. Gezonde markante knoesten zijn in diameter en frequentie niet aan banden gelegd. Het natuurlijke en authentieke karakter van de vloer wordt benadrukt door grotere knoesten en door scheuren van verschillende en onregelmatige grootte, die met de Wood-Powdertechnologie gecorrigeerd worden. HD 300 breedte 270 mm breedte 320 mm

22 Door en door intelligente kwaliteit met systeem. Eenvoudig, snel en betrouwbaar te leggen dat geldt voor al onze Linduravloeren. Voor het spreekwoordelijke legcomfort zorgen kliksystemen die zijn afgestemd op de betreffende eigenschappen van de vloer en de afmetingen van de planken. Zoals het gepatenteerde Masterclic Plus aan de kopse kant, dat in eigen huis werd ontwikkeld, en de beproefde Uniclic-verbinding aan de lange kanten. Door Masterclic Plus zijn zelfs de flinke planklengtes van meer dan 2 meter tijdens het leggen goed te handelen. Masterclic Plus Het gepatenteerde systeem voor een snelle montage en duurzame verbinding. Het lijmloze kliksysteem Masterclic Plus werkt als volgt: 1 De vloer wordt aan de kopse kant dicht tegen de naastliggende plank neergelaten. 2 Na het leggen vindt aan de kopse kant nog geen vergrendeling plaats. 3 Pas na het leggen van de volgende rij wordt de veer geactiveerd. 4 Hierdoor ontstaat een veilige en vormstabiele verbinding. Masterclic Plus Link naar Masterclic Plus: masterclic-plus.html

23 LINDURA Kliksysteem Toebehoren Voor de perfecte afwerking Details, die gewoon passen. Lindura-vloeren vinden hun optimale afwerking in het MEISTER-toebehorenprogramma. Afgestemd op de oppervlakken zijn bijpassende, met houtfineer ommantelde plinten in drie profielen verkrijgbaar. De moderne vierkant-plinten in allerlei oppervlakken en de klassieke Hamburger-plinten kunnen met alle vloeren gecombineerd worden en ronden het geheel prachtig af. Plint profiel 1 MK (42 mm) Plint profiel 2 PK (50 mm) Plint profiel 3 PK (60 mm) Plint profiel 9 PK (80 mm), profiel 8 PK (50 mm) Plint profiel 13 PK (120 mm), 12 PK (100 mm), 11 PK (80 mm), 10 PK (60 mm) 70 Plint profiel 16 MK (80 mm), 15 MK (60 mm), 14 MK (38 mm) Plint profiel 17 (70 mm)

24 HD Strook (landhuisdeel) 6 Rustieke natuurgeoliede oppervlakken, met onregelmatig gevormde V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg 4 Levendige natuurgeoliede oppervlaken, met V-voeg aan de lange zijde en kopse microvoeg Kliksysteem: Masterclic Plus MEISTER-garantie* 20 jaar bij woongebruik Dikte: 11 mm Dekmaat: Eik: mm mm Lariks: mm * Garantie volgens de garantievoorwaarden van MeisterWerke op Lariks levendig pure 8419 geborsteld Lariks levendig 8418 geborsteld Eik rustiek pure 8413 geborsteld Eik rustiek koffie crème 8414 geborsteld Eik levendig 8417 geborsteld Eik rustiek 8410 geborsteld Eik rustiek cognac 8415 geborsteld Eik levendig leemgrijs licht 8416 geborsteld Eik rustiek leemgrijs 8411 geborsteld Eik rustiek black washed 8412 geborsteld Grotere afbeeldingen van gelegde vloeren vindt u op

25 LINDURA COlleCTie LONGLIFE-PARKETT eigenschappen Mooi en intelligent? is toch geen probleem! Bij de vele goede eigenschappen van houten MEISTER Lindura-vloeren zou je zomaar het overzicht kunnen verliezen. Dat hoeft echter niet. Wij hebben aan elke eigenschap een pictogram toegekend dat een eenvoudige oriëntatie mogelijk maakt. Robuust door versmelting van hout en hightech-materialen Gemakkelijk te reinigen omdat reiniging en beschermend impregneren in één keer gebeuren Royaal dankzij het indrukwekkend kasteelplanken-formaat Stabiel dankzij de extreem degelijke HDF-tussenlaag Woongezond door de inzet van natuurlijke grondstoffen energiebesparend dankzij geringe warmteweerstand milieuvriendelijk dankzij een verantwoorde inzet van grondstoffen

26 Elke dag een meesterwerk. Sinds ruim 80 jaar en drie generaties lopen wij warm voor innovatieve producten, praktische systeemoplossingen en aantrekkelij k design. We ontwikkelen onszelf, onze onderneming en ons aanbod steeds verder. Want wij weten: u verwacht altij d het beste. En dat willen we u bieden. MEISTER blijft trouw aan zijn locatie. Wij denken internationaal, maar blij ven een Duitse onderneming 640 medewerkers garanderen dag in dag uit premium-kwaliteit Made in Germany. meister is de leider in innovatie. Intelligente ideeën maken van ons een drij vende kracht in de branche meer dan 200 patenten en beschermde gebruiksmodellen zij n hiervoor het indrukwekkende bewij s. MEISTER neemt verantwoordelijkheid voor het milieu. Wij handelen duurzaam op alle gebieden zorgvuldige productselectie beschermt grondstoffen en klimaat. meister staat achter de vakhandel. Onze basis is een betrouwbare samenwerking met de vakhandel en met professionele montagebedrij ven ons netwerk»100% PRO Producenten/ Verkoop/ Vakmannen«garandeert eersteklas producten, een competent advies en deskundige montage. NL A by MeisterWerke Schulte GmbH afwijkingen in kleur en structuur zijn mogelijk vanwege de gebruikte druktechniek, vergissingen en wijzigingen voorbehouden. MEISTER een merk van de MeisterWerke Schulte GmbH Johannes-Schulte-Allee Rüthen-Meiste GERMANY Telefoon Fax

Lindura een sterk karakter. 32 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN LINDURA HOUTEN VLOER

Lindura een sterk karakter. 32 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN LINDURA HOUTEN VLOER 32 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN LINDURA HOUTEN VLOER Lindura een sterk karakter. Lindura is een innovatieve vloer in het assortiment houten vloeren van MEISTER, die gebaseerd is op de Wood-Powder-technologie.

Nadere informatie

LAMINAATVLOER COLLECTIE NEDERLAND. Ruimtes vol leven.

LAMINAATVLOER COLLECTIE NEDERLAND.   Ruimtes vol leven. LAMINAATVLOER COLLECTIE NEDERLAND www.meister.com Ruimtes vol leven. 2 Laminaatvloer Classic LD 75 Eik Habanera 6429 3 INHOUD Pagina 4 Technische informatie Pagina 10 Laminaatvloer Premium Pagina 24 Laminaatvloer

Nadere informatie

Plinten Paneellijsten. www.meister.com. Ruimtes vol leven.

Plinten Paneellijsten. www.meister.com. Ruimtes vol leven. en Paneellijsten www.meister.com Ruimtes vol leven. lijsten en plinten van MEiSTER zijn de handtekening van uw stijl. WiTTE PlinTEn COnTRaSTRijKE PlinTEn HaRMOniSCHE PlinTEn PanEEllijSTEn link naar onze

Nadere informatie

h o u t e n v l o e r EEN STATEMENT UIT HOUT i n d u r a H e t o r i g i n e e l va n I S T E R M E LINDURA - HOUTEN VLOER

h o u t e n v l o e r EEN STATEMENT UIT HOUT i n d u r a H e t o r i g i n e e l va n I S T E R M E LINDURA - HOUTEN VLOER L H e t i n d u r a h o u t e n v l o e r EEN STATEMENT UIT HOUT o r i g i n e e l va n M E I S T E R LINDURA - HOUTEN VLOER www.meister.com Ruimtes vol leven. 2 3 EEN STATEMENT UIT HOUT LINDURA HOUTEN

Nadere informatie

Parket & laminaat 2018

Parket & laminaat 2018 Parket & laminaat 2018 Laminaat I Melango LD300 I 6036 Eik bruin INHOUD Laminaatvloeren van Meister 5 Parketvloeren van Martens 8 Parketvloeren van Meister 9 Lindura houten vloeren 13 Designvloer 14 Nadura

Nadere informatie

Parket & laminaat 2018

Parket & laminaat 2018 Parket & laminaat 2018 Laminaat I Melango LD300 I 6036 Eik bruin INHOUD Laminaatvloeren van Meister 5 Parketvloeren van Martens 8 Parketvloeren van Meister 9 Lindura houten vloeren 13 Designvloer 14 Nadura

Nadere informatie

MEISTER- DESIGNVLOEREN

MEISTER- DESIGNVLOEREN GEEN PVC. GEEN WEEKMAKERS. GEEN COMPROMISSEN. 100% WOONGEZOND MEISTER- DESIGNVLOEREN Zo mooi kan gezond wonen zijn! U wilt een frisse wind voor bij u thuis? Wij hebben het antwoord: Designvloeren! Door

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

Hard als steen. Warm als hout. Naduravloer Nadurapanelen. Ruimtes vol leven. www.meister.com

Hard als steen. Warm als hout. Naduravloer Nadurapanelen. Ruimtes vol leven. www.meister.com Hard als steen. Warm als hout. Naduravloer Nadurapanelen www.meister.com Ruimtes vol leven. Nadura. Hard als steen. Warm als hout. Een klasse apart. Hard als steen. Warm als hout. NB 400 Leisteen antraciet

Nadere informatie

Designvloer SilentTouch. www.meister.com. Ruimtes vol leven.

Designvloer SilentTouch. www.meister.com. Ruimtes vol leven. Designvloer SilentTouch www.meister.com Ruimtes vol leven. DD 300 Eik natuur 6952 Designvloer SilentTouch PRODUCTFILOSOFIE 2 3 Designvloer SilentTouch de som van alle vloeren. Warm en mooi als hout, zo

Nadere informatie

Designvloer Silent Touch. www.meister.com. Ruimtes vol leven.

Designvloer Silent Touch. www.meister.com. Ruimtes vol leven. Designvloer Silent Touch www.meister.com Ruimtes vol leven. DD 300 Eik natuur 6952 Designvloer Silent Touch TM PRODUCTFILOSOFIE 2 3 Designvloer Silent Touch de som van alle vloeren. Warm en mooi als hout,

Nadere informatie

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER 45 Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat 46 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER Designvloer één vloer voor alles. Frisse wind in elke ruimte:

Nadere informatie

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer Collectie 2015-1 LVT vloeren De fluisterstille en vochtwerende vloer Sense Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave De Sense LVT vloeren collectie bevat karaktervolle vinyl vloeren van de hoogste kwaliteit. Net

Nadere informatie

Vloeren en panelen met persoonlijkheid.

Vloeren en panelen met persoonlijkheid. Garantie volgens de garantievoorwaarden van MeisterWerke Oppervlakslij tage Vloeren en panelen met persoonlijkheid. Hightech voor vloeren, wand en plafond NIEUW uiterst robuust. LIFETIME Woongebruik G A

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Laminaatvloeren Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Strata Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Een vloer geeft kleur aan uw interieur. Het interieur is immers de locatie waar

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Designvloer Catega Flex. Ruimtes vol leven.

Designvloer Catega Flex.  Ruimtes vol leven. Designvloer Catega Flex www.meister.com Ruimtes vol leven. Designvloer Catega Flex PRODUCTFILOSOFIE 2 3 Designvloer Catega Flex de som van alle vloeren. Warm en mooi als hout, zo gemakkelijk in het onderhoud

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN

VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN HET GEZICHT VAN... Vloeren Studio Duiven Als eigenaar van Vloeren Studio Duiven breng ik jarenlange ervaring mee. Sinds 1997 ben ik actief als zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND HET GEZICHT VAN... PARKETGROEP NEDERLAND, WEL ZO ZEKER ParketGroep Nederland bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche, met in totaal ruim 25

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

Nadura: Hard als steen. Warm als hout.

Nadura: Hard als steen. Warm als hout. RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN NADURA 71 Nadura: Hard als steen. Warm als hout. Moderne tegels? Of een knusse houten vloer? Wij zeggen: allebei! Dat is mogelijk dankzij de innovatieve vloer Nadura. Warm

Nadere informatie

Product specificatie Solidfloor Earth & Fire November 2006

Product specificatie Solidfloor Earth & Fire November 2006 Product specificatie Solidfloor Earth & Fire November 2006 Vochtgehalte/ Installatie omgeving Nabehandeling/ onderhoud en Essen (Fraxinus mandshurica Rupr) Lariks (Larix gmelinii (Rupr)kuzen) Soldifloor

Nadere informatie

Longlife-parket. Ruimtes vol leven.

Longlife-parket. Ruimtes vol leven. Longlife-parket Ruimtes vol leven. LONGLIFE-PARKET INHOUD 2 3 Parketwerelden vol passie. 11 195 Collecties Varianten 7 Thema's boordevol leven Filosofie 4 Thema's 6 Thema's Natural Style 8 PURE LINE 16

Nadere informatie

Longlife. Parket. De nieuwe kwaliteitsdimensie Longlife-parket. Een merkambassadeur uit overtuiging Hardy Krüger jr.

Longlife. Parket. De nieuwe kwaliteitsdimensie Longlife-parket. Een merkambassadeur uit overtuiging Hardy Krüger jr. De nieuwe kwaliteitsdimensie Longlife-parket Een merkambassadeur uit overtuiging Hardy Krüger jr. Exclusieve trendy oppervlakken De Hardy Krüger jr. editie 2013 Longlife Parket 2 Filosofie Filosofie 3

Nadere informatie

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. Eiken vloeren vanaf 49, 95 CO L L E C T I E PARKETGROEP, WEL ZO ZEKER., OOH... ParketGroep bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche met

Nadere informatie

Designvloer Kurkvloer Linoleumvloer 100 PR0. Ruimtes vol leven. www.meister.com. Producenten Verkoop Vakmannen

Designvloer Kurkvloer Linoleumvloer 100 PR0. Ruimtes vol leven. www.meister.com. Producenten Verkoop Vakmannen Designvloer Kurkvloer Linoleumvloer 100 PR0 Producenten Verkoop Vakmannen www.meister.com Ruimtes vol leven. Designvloer DD 350 S Eiken greige 6934 houtdessin INHOUD 2 3 We lkom bij een bijzondere natuurbelevenis.

Nadere informatie

DISCLAIMER. 2010 Select Vloeren, alle rechten voorbehouden.

DISCLAIMER. 2010 Select Vloeren, alle rechten voorbehouden. DISCLAIMER Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van onze brochures. Mocht desondanks blijken dat de aangeboden informatie onjuistheden bevat dan aanvaardt Select Vloeren geen

Nadere informatie

Designvloer Catega Flex. www.meister.com. Ruimtes vol leven.

Designvloer Catega Flex. www.meister.com. Ruimtes vol leven. Designvloer Catega Flex www.meister.com Ruimtes vol leven. DD 300 Zomereik natuur 6952 Designvloer Catega Flex PRODUCTFILOSOFIE 2 3 Designvloer Catega Flex de som van alle vloeren. Warm en mooi als hout,

Nadere informatie

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER 45 Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat 46 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER Designvloer één vloer voor alles. Frisse wind in elke ruimte:

Nadere informatie

Hard als steen. Warm als hout. Naduravloeren. Ruimtes vol leven.

Hard als steen. Warm als hout. Naduravloeren. Ruimtes vol leven. Hard als steen. Warm als hout. Naduravloeren www.meister.com Ruimtes vol leven. NB 400 Leisteen antraciet 6220 Imitatie Hard als steen. Warm als hout. NADURA INHOUD 2 3 Nadura. Hard als steen. Warm als

Nadere informatie

Reiniging en onderhoud van MEISTER Longlife-parket en Lindura houten vloeren. Ruimtes vol leven.

Reiniging en onderhoud van MEISTER Longlife-parket en Lindura houten vloeren.  Ruimtes vol leven. Reiniging en onderhoud van MEISTER Longlife-parket en Lindura houten vloeren www.meister.com Ruimtes vol leven. Hout is een natuurlijk product, onregelmatigheden in groei, kleur en structuur zijn een teken

Nadere informatie

Velvet. wood flooring collection

Velvet. wood flooring collection Velvet wood flooring collection W 3 Velvet Dubois-parquet is reeds meer dan 20 jaar een vaste waarde op de markt van houten vloerbekledingen. In de parketfabriek te Waregem (B) wordt met veel zorg massief

Nadere informatie

PARKET. De geur van hout

PARKET. De geur van hout PARKET De geur van hout Parketten zijn altijd modebestendig geweest. Ze creëren een warme, natuurlijke sfeer in huis: van zodra je een kamer met houten vloer binnenstapt voel en ruik je als het ware het

Nadere informatie

DISANO BY HARO DE VERANTWOORDE DESIGNVLOER.

DISANO BY HARO DE VERANTWOORDE DESIGNVLOER. DISANO BY HARO DE VERANTWOORDE DESIGNVLOER. SLIJTVAST, ONDERHOUDSARM, AANTREKKELIJK DESIGN DISANO BY HARO Designvloeren zijn hot en terecht: Ze zijn slijtvast, zien er goed uit en zijn uitgevoerd in aantrekkelijke

Nadere informatie

Collectie Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur

Collectie Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Collectie 2017 Laminaatvloeren Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Roommade Strata Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Een vloer geeft kleur aan uw interieur. Het interieur is immers de locatie

Nadere informatie

Geen compromissen. Dat is voor Maars steeds weer het uitgangspunt. Een principe dat zich weerspiegelt in elk product. In het ontwerp en de uitvoering

Geen compromissen. Dat is voor Maars steeds weer het uitgangspunt. Een principe dat zich weerspiegelt in elk product. In het ontwerp en de uitvoering MaarsMetaLine Geen compromissen. Dat is voor Maars steeds weer het uitgangspunt. Een principe dat zich weerspiegelt in elk product. In het ontwerp en de uitvoering van elke systeemwand. Perfectie plus

Nadere informatie

Parketvloeren. Natuurlijke en karakteristieke vloeren voor ieder interieur

Parketvloeren. Natuurlijke en karakteristieke vloeren voor ieder interieur Parketvloeren Natuurlijke en karakteristieke vloeren voor ieder interieur COLLECTIE 2014-1 INHOUD pag 4 pag 6 pag 8 pag 10 pag 11 pag 12 Assortimentoverzicht Columbus Chopin Specials: Visgraat, Hongaarse

Nadere informatie

Parket / Parquet. High Quality Flooring

Parket / Parquet. High Quality Flooring Parket / Parquet High Quality Flooring Parket / Parquet K waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN

VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN HET GEZICHT VAN... NEERLANDIA LEVERT ECHT VAKWERK Een echt familiebedrijf Harry van der Zanden is begin jaren 90 in het parket begonnen op de werkvloer.

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN ALPON PARKET

VLOEREN INSPIRATIE VAN ALPON PARKET VLOEREN INSPIRATIE VAN ALPON PARKET HET GEZICHT VAN... Eigenaar Arthur Sonnevelt (rechts op de foto) en verkoper Jan van Os (links) hebben de taken goed verdeeld. De eerste woorden die Jan noemt zijn gelijk

Nadere informatie

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden de snelle en ideale parketvloeroplossing ook voor gebruik op vloerverwarming. inhoud 04 comfort behaaglijke warmte, esthetishe vrijheid snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden Bamboe

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

THE QUIET CONFIDENCE OF LUXURIOUS LIVING. solidfloor.com/pietboon

THE QUIET CONFIDENCE OF LUXURIOUS LIVING. solidfloor.com/pietboon THE QUIET CONFIDENCE OF LUXURIOUS LIVING 2 solidfloor.com/pietboon Solidfloor ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren. Vloeren die zorgen voor een warme, intieme sfeer in elke leefruimte in

Nadere informatie

vinyl CONCEPT Uniclic & Gluedown

vinyl CONCEPT Uniclic & Gluedown Uniclic & Een geweldige nieuwe ervaring. Vinyl Concept de nieuwe vloer met oneindige mogelijkheden. Een lust voor uw ogen en oren. De prachtige trendy decors maken uw kamer pas echt af. Bent u traditioneel

Nadere informatie

Parket / Parquet. Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic

Parket / Parquet. Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic Parket / Parquet Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic Parket / Parquet 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en straalt kwaliteit,

Nadere informatie

Velvet. wood flooring collection

Velvet. wood flooring collection Velvet wood flooring collection Dubois-parquet Waregem Industrielaan 5 - tel +32 56 60 34 44 - fax +32 56 61 05 57 Dubois-parquet Halen Hagelandstraat 30 - tel +32 13 46 02 90 - fax +32 13 44 40 90 info@dubois-parquet.be

Nadere informatie

UITZICHT VAN BREDE STROKEN

UITZICHT VAN BREDE STROKEN UITZICHT VAN BREDE STROKEN WAARIN HET UITZICHT VAN DE BREDE STROKEN ZICH ONDERSCHEIDT groot formaat met uitzicht dat varieert tussen planken en stroken zorgt voor een edele en stijlvolle sfeer is op tal

Nadere informatie

1-1. NOMA PARKET Isolatie....want van cruciaal belang is wat eronder zit!

1-1. NOMA PARKET Isolatie....want van cruciaal belang is wat eronder zit! 1-1 NOMA PARKET Isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit! 2-3 NOMA PARKET isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit! Van oudsher hebben mensen behoefte aan warmte en veiligheid.

Nadere informatie

Artcomfort. Elegant. 1830 mm. Nature at your feet

Artcomfort. Elegant. 1830 mm. Nature at your feet Artcomfort Elegante L e n g t e Elegant W O N E N 1830 mm Nature at your feet Elegante L e n g t e Elegant W O N E N Elegant wonen begint met een heerlijke ruimte waar u zich goed voelt. Artcomfort is

Nadere informatie

BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE

BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE SYSTEXX ACTIVE ACOUSTHERM BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WAND EN PLAFOND 2 MENSELIJK WELZIJN AANGENAAM IN KLANK EN TEMPERATUUR Of we ons goed voelen in een bepaalde

Nadere informatie

Let op: in deze catalogus staan alleen de producten die via de webshop verkrijgbaar zijn. Kijk voor ons volledige assortiment op

Let op: in deze catalogus staan alleen de producten die via de webshop verkrijgbaar zijn. Kijk voor ons volledige assortiment op Bedankt voor uw interesse in onze producten. Meer informatie over onze producten of advies voor de juiste oplossing voor uw project? Neem dan contact met ons op. Let op: in deze catalogus staan alleen

Nadere informatie

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN Europe dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN SWANFLOR 1 SWANFLOR 1 INHOUDSTAFEL 4 WAT IS VINYL PARKET 6 VOOR IEDER WAT WILS 7 CERTIFICATEN 8 KLASSIEK 10 MODERN 12 RUSTIEK 14 VINTAGE 16 ONZE

Nadere informatie

revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie

revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie Hoge isolatie waarde λ D 0,095 W/(m 2.K) - λ 90/90 0,092 W/(m 2.K) Onderhoudsvriendelijk, 15 jaar onderhoudsvrij 2 Duurzaamheidklasse

Nadere informatie

Buitenvloerbekleding

Buitenvloerbekleding Buitenvloerbekleding 2 / 3 TWINSON BEST OF BOTH WORLDS Welkom in de wereld van Twinson, een wereld waar natuur en technologie hand in hand gaan. Twinson is vervaardigd uit hout en pvc. Door de voordelen

Nadere informatie

Vario Xtra Xtra eenvoudig Xtra veilig

Vario Xtra Xtra eenvoudig Xtra veilig Vario Xtra Xtra eenvoudig Xtra veilig Vario Xtra. Xtra eenvoudig. Xtra veilig. De perfecte oplossing Xtra eenvoudig. Xtra veilig. Vario Xtra. Wat goed was, is nog beter geworden! Met haar nieuwe Vario

Nadere informatie

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen heroal niet-geïsoleerde profielsystemen Niet-geïsoleerde profielsystemen Eersteklas materialen, technisch tot in detail op elkaar afgestemde oplossingen en een ruime keuze aan vormgevingsmogelijkheden

Nadere informatie

Overzicht HOUT decors. Overzicht STEEN decors. J Swedish Oak Oiled. J Dolden Oak Nature. J Forest Mix Nature

Overzicht HOUT decors. Overzicht STEEN decors. J Swedish Oak Oiled. J Dolden Oak Nature. J Forest Mix Nature Overzicht HOUT decors J-50006 Dolden Oak Creme J-50013 Swedish Oak Oiled J-50007 Dolden Oak Nature J-50014 Sondrio Oak Nature J-50001 Forest Mix Nature J-50002 Forest Mix Creme J-50008 Dolden Oak Brown

Nadere informatie

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Melitta c35 De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Snelheid en precisie Krachtige prestaties Met de Melitta c35 kunt u uw klanten van diverse

Nadere informatie

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY 01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14 Parket / Parquet High Quality Flooring 02. Intra ompulatie.pdf 1 23-04-13 14:27 Parket / Parquet waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 03. Intra Voorwoord.pdf

Nadere informatie

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN KURKVLOER CLASSIC. Kurkvloer Classic. Kurkvloer Classic KC 85 S Vintage witgrijs 6817 mat gelakt

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN KURKVLOER CLASSIC. Kurkvloer Classic. Kurkvloer Classic KC 85 S Vintage witgrijs 6817 mat gelakt 58 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN KURKVLOER CLASSIC Kurkvloer Classic Kurkvloer Classic KC 85 S Vintage witgrijs 6817 mat gelakt RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN KURKVLOER CLASSIC 59 Natuurlijk stil

Nadere informatie

1-1. NOMA PARKET Isolatie. ...want van cruciaal belang is wat eronder zit! www.nmc.eu/twitter. www.nmc.eu/youtube. www.nmc.

1-1. NOMA PARKET Isolatie. ...want van cruciaal belang is wat eronder zit! www.nmc.eu/twitter. www.nmc.eu/youtube. www.nmc. 1-1 NOMA PARKET Isolatie www.nmc.eu/twitter...want van cruciaal belang is wat eronder zit! www.nmc.eu/youtube www.nmc.eu/facebook 2-3 NOMA PARKET isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit!

Nadere informatie

Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers

Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers 3 8 4 5 1 9 2 Barrièrevrije badkamers met tegels of natuursteen en Schlüter-Systems. Geniet van de nieuwe vrijheid met een barrièrevrije douche. Drempels

Nadere informatie

Heritage 1904 collection

Heritage 1904 collection Budapest Heritage 1904 collection Massief parket en lambriseringen in verouderd Europees Eiken. CTIB-TCHN-COC-785 PEFC/04-4-0004 Solid wood for Indoor & Outdoor Parket in verouderd Europees Eiken De unieke

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer STRONG FLOORS BY NATURE De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer DE NIEUWE LAK AFWERKING VOOR VLOEREN De sterkste lakafwerking die wij ooit hebben geproduceerd is nu beschikbaar. Deze nieuwe slijtvaste

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

NOMA PARKET Isolatie. ...want van cruciaal belang is wat eronder zit!

NOMA PARKET Isolatie. ...want van cruciaal belang is wat eronder zit! NOMA PARKET Isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit! 2-3 NOMA PARKET isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit! Van oudsher hebben mensen behoefte aan warmte en veiligheid.

Nadere informatie

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm Verlijmde kurkvloer en -wand WAAROM KURK? Ecologisch Duurzaam Anti statisch en -allergisch Warmte en geluids isolerend VERLIJMDE KURK Dikte

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte.

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. Discreet ontwerp. Krachtig effect. norament 926 satura: visuele diepte door een elegant

Nadere informatie

eautifloor Beautifloor parket vloeren geven uw woning warmte en een stijlvolle, authentieke uitstraling Boston Lamelparket Collectie

eautifloor Beautifloor parket vloeren geven uw woning warmte en een stijlvolle, authentieke uitstraling Boston Lamelparket Collectie eautifloor Beautifloor parket vloeren geven uw woning warmte en een stijlvolle, authentieke uitstraling Boston Lamelparket Collectie Beautifloor Boston is een onderscheidende collectie lamelparketvloeren.

Nadere informatie

Buitengewoon beter dan hout

Buitengewoon beter dan hout Buitengewoon beter dan hout Een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout... Neodeck wordt vervaardigd uit een gelijkvormig mengsel van hout en kunststof en heeft hierdoor unieke eigenschappen. De unieke

Nadere informatie

Exclusive Collection. Massief parket in Eiken en Exoten. Solid wood for Indoor & Outdoor

Exclusive Collection. Massief parket in Eiken en Exoten. Solid wood for Indoor & Outdoor Exclusive Collection Massief parket in Eiken en Exoten CTIB-TCHN-COC-785 PEFC/04-4-0004 Solid wood for Indoor & Outdoor Sterk als een Eik: een uitdrukking die staat als een boom en die perfect weergeeft

Nadere informatie

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Bijzonder sterk en duurzaam Lichtgewicht Binnen en buiten te gebruiken Productcatalogus 2018 Productcatalogus 2018 Collezione Grigio 1 Luca Lifestyle, uw partner

Nadere informatie

Velvet. wood flooring collection

Velvet. wood flooring collection Velvet wood flooring collection W 3 Wie? Wat? Waarom? authentics cognac 2 Velvet Dubois-parquet is reeds meer dan 20 jaar een vaste waarde op de markt van houten vloerbekledingen. In de parketfabriek te

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

High Performance Ceramic Coating De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes

High Performance Ceramic Coating De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes www.wearmax-coating.at De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN BESTAANDE VLOERBEDEKKINGEN DANKZIJ UNIEKE TECHNOLOGIE WEARMAX CERAMIC COATING is de perfecte

Nadere informatie

Longlife-parket 100 PR0. Ruimtes vol leven. www.meister.com. Producenten Verkoop Vakmannen

Longlife-parket 100 PR0. Ruimtes vol leven. www.meister.com. Producenten Verkoop Vakmannen Longlife-parket 100 PR0 Producenten Verkoop Vakmannen www.meister.com Ruimtes vol leven. PD 400 Cottage Eiken canyon gestoomd 8301 natuurgeolied LONGLIFE-PARKET INHOUD 2 3 Parketwerelden vol passie. 11

Nadere informatie

Parket: zo veelzijdig

Parket: zo veelzijdig 12 HOUT Parket: zo veelzijdig Parket doet automatisch denken aan klassieke en rustieke interieurs waar het uiteraard een vaste waarde blijft. Maar we zien houten vloeren ook vaak opduiken in moderne interieurs.

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren Producten VOLDOEN AAN VOS 2010 De norm voor houten vloeren Een complete lijn olieproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Rustieke Loogbeits TRAE LYX RUSTIEKE LOOGBEITS is een reactieve

Nadere informatie

Comfort zonder grenzen

Comfort zonder grenzen Comfort zonder grenzen De plankenvloer die niet bang is van water Geen problemen meer in vochtige ruimtes Dumafloor is een assortiment van 100% watervaste vloeren die probleemloos de meest extreme vochtigheid

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

Roof boxes ORDIC. Nordic, op en top aerodynamisch.

Roof boxes ORDIC. Nordic, op en top aerodynamisch. Roof boxes ORDIC Nordic, op en top aerodynamisch. 3 HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN. Nordic. Verrassend veel inhoud. Het aerodynamische uiterlijk van de Hapro Nordic verraadt het niet, maar deze dakkoffer

Nadere informatie

Vertrouwen. Innovatie

Vertrouwen. Innovatie Vertrouwen Innovatie 2 Standplaats Milieu Innovaties Oplossingen 3 Acht dimensies van partnerschap Systemen Talenten Vakhandel Merken Guido Schulte Johannes Schulte Ludger Schindler Directeur Directeur

Nadere informatie

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80 Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 6 7 CS 80 MAGNEO 8 9 MANET 10 11 RS 120 12 13 RSP 80 14 15 3 MANET Ruimtes modern en op basis van eigen ideeën

Nadere informatie

SL3O-ISO. Slank, geïsoleerd stalen profielsysteem voor, ramen, deuren en gevels EER LICHT! ON THE EDGE

SL3O-ISO. Slank, geïsoleerd stalen profielsysteem voor, ramen, deuren en gevels EER LICHT! ON THE EDGE SL3O-ISO Slank, geïsoleerd stalen profielsysteem voor, ramen, deuren en gevels EER LICHT! ON THE EDGE ON THE edge Perfectie MHB, de Design & Build gevelproducent is in 1938 opgericht door Johan Mathijssen,

Nadere informatie

Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling.

Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij. DEN HEIJER WONINGSTOFFERING Edisonstraat 17 Zoetermeer MAISON WONINGSTOFFERING Coppeliaschouw

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

HET ORIGINEEL»Made in Germany«. 500.000.000 hoekregelkranen. 200 productvarianten. 65 jaar ervaring.

HET ORIGINEEL»Made in Germany«. 500.000.000 hoekregelkranen. 200 productvarianten. 65 jaar ervaring. HET ORIGINEEL»Made in Germany«. 500.000.000 hoekregelkranen. 200 productvarianten. 65 jaar ervaring.»made IN GERMANY«HET ORIGINEEL «««««Hoekregelkranen en aansluitkranen voor toestellen van de Europese

Nadere informatie

Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die

Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die 2 Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die iedere individuele medewerker iedere dag draagt. Voor

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers raxer Traxer, ruimte voor avontuur. 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN Europe dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN SWANFLOR 1 SWANFLOR 1 INHOUDSTAFEL 4 WAT IS VINYL PARKET 6 VOOR IEDER WAT WILS 7 CERTIFICATEN 8 KLASSIEK 10 MODERN 12 RUSTIEK 14 VINTAGE 16 ONZE

Nadere informatie

THE FEELGOOD FLOOR. noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London

THE FEELGOOD FLOOR. noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London THE FEELGOOD FLOOR noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London noraplan sentica het nieuwe vloerbedekkingsconcept van nora flooring systems dat alle positieve

Nadere informatie