Geïnspireerd op de natuur, gecreëerd voor de zintuigen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geïnspireerd op de natuur, gecreëerd voor de zintuigen."

Transcriptie

1

2

3

4

5 Geïnspireerd op de natuur, gecreëerd voor de zintuigen.

6

7 HET ORIGINEEL De eerste volledig voegloze wand- en vloerbedekkingen ontstonden aan het eind van de tachtiger jaren. Ze waren niet alleen trendsettend. Tot op de dag van vandaag zijn ze niet meer weg te denken uit de binnenlandse en internationale interieurvormgeving. Naturofloor maakte naam als een van de eerste producten en vooral als het origineel onder de voegloze minerale wand- en vloerbedekkingen. Het wordt weliswaar vaak gekopieerd, maar blijft in kwaliteit onovertroffen.

8 Krachtig en zacht, donker en badend in het licht: de stemmingen van de natuur kan men niet vangen. Maar ze zijn effectief met natuurlijke materialen te interpreteren in de vormgeving van het interieur.

9

10

11 HET BEGIN VAN EEN SUCCESVERHAAL Een voegloze vloer met een natuurlijke, industriële look gold op het gebied van interieurvormgeving reeds in de jaren zestig als esthetisch meesterwerk. Ook moderne, hoogwaardige architectuur wordt gekenmerkt door het geweldige ruimtelijke gevoel dat de voegloze wand- en vloerbedekkingen geven. Een mijlpaal werd bereikt door Mario Cathomas, toen hij na jaren van experimenteren Naturofloor op de markt kon brengen. Dit was het begin van een succesverhaal.

12 BEPROEFDE EIGENSCHAPPEN VAN MINERALE GRONDSTOFFEN Naturofloor is een mineraal product, gebaseerd op de natuurlijke grondstoffen kwartszand en witte cement. In combinatie met een gering aandeel aan synthetische materialen ontstaan vloer- en wandbedekkingen, die niet alleen vanwege hun positieve eigenschappen, maar ook qua functie heel gewoon in het alledaagse leven overtuigen. Voor een onberispelijk gekleurde wand- en vloerbedekking en een perfecte kleurafstemming worden de hoogwaardige, lichtbestendige kleurpigmenten pas ter plaatse bijgemengd.

13

14 Naturofloor wordt volgens een exact gedefinieerd arbeidsproces in meerdere stappen met de hand aangebracht. Het vergt tijd en ook wat geduld om van hoogwaardige, minerale materialen een bestendig, tijdloos, waardevol oppervlak te maken.

15

16

17 Kwartszand is een zandsoort, dat overwegend uit kwartskorrels bestaat. Na de diverse veldspaten is kwarts het meest voorkomende mineraal ter wereld. Kwartskristallen zijn er in een grote diversiteit aan vormen en kleuren, de vlakken vertonen een glans van glas. Deze eigenschappen maken kwarts van oudsher tot een geliefde siersteen. In de industrie is kwarts een van de belangrijkste mineralen. Als bouw- en als grondstof is het in de cementindustrie wereldwijd van groot belang.

18

19

20 GRENZELOOS STIJLVOL EN BEPROEFD Praktisch overal kunnen vloer- en wandbedekkingen met Naturofloor worden aangebracht voor vormgeving: van particuliere woonkamers in moderne, nieuwe woningen en renovatieobjecten tot aan representatieve bedrijfsruimtes. Met de gewenste oppervlaktestructuur en de geselecteerde kleurnuance kan een koel-moderne look en een gezellig-behaaglijke atmosfeer worden gecreëerd. De voegloze wand- en vloerbedekkingen werken overtuigend op grote oppervlakken, maar zijn ook uitstekend geschikt voor kleinere ruimtes. De mogelijkheden voor de vormgeving van wand- en vloerbedekkingen kennen daarbij vrijwel geen grenzen.

21

22

23

24

25

26 Naturofloor is enorm veelzijdig en variabel inzetbaar. Het is sensationeel in combinatie met andere materialen.

27

28 RUIMTES ERVAREN MET ALLE ZINTUIGEN Ruimtes die met wand- en vloerbedekkingen van Naturofloor zijn uitgerust, bieden gewoon een dimensie meer. De minerale oppervlakken zijn qua structuur, kleur en temperatuur zo aangenaam, dat je zin krijgt om ze aan te raken en met alle zintuigen te ervaren. Je wil meer dan je alleen prettig voelen. Je wilt de oppervlakken met de handen aanraken, met blote voeten erover lopen, alle zintuigen activeren. Met Naturofloor vormgegeven ruimtes zijn werkelijk een unieke ervaring voor alle zintuigen.

29 De eigenschappen van de minerale wanden vloerbedekking creëren met uiteenlopende lichteffecten een groot spanningsveld van kleurnuances.

30

31 EENVOUDIG TE ONDERHOUDEN, AUTHENTIEK MOOI Naturofloor vloer- en wandbedekkingen zijn enorm onderhoudsvriendelijk en bestand tegen binnendringend vuil of de gangbare huishoudchemicaliën. Ze zijn heel eenvoudig met water en een microvezeldoek schoon te maken. Deze simpele reiniging maakt niet alleen het onderhoud van de designbedekkingen zeer eenvoudig, de Naturofloor behoudt daardoor ook zijn oorsponkelijke schoonheid. Eventueel kan bij sterke verontreiniging een verdund schoonmaakmiddel worden gebruikt.

32 Met goede ideeën kun je geen bergen verzetten, maar je kunt er wel sfeervolle interieurs mee creëren.

33

34 WE LATEN NATUROFLOOR NIET DOOR IEDEREEN AANBRENGEN We begrijpen goed dat je hoge eisen stelt aan de vormgeving van uw ruimtes. We geven het graag toe: we zijn zelf ook zeer veeleisend. Omdat we het mengen en aanbrengen van Naturofloor daarom alleen in handen van gekwalificeerd vakpersoneel geven, is ons product niet in de bouwhandel verkrijgbaar. Maar we beschikken over een groot netwerk aan gekwalificeerde partnerbedrijven, die professioneel geschoold zijn en Naturofloor vakkundig aanbrengen. Omdat we ons product voortdurend verder ontwikkelen, geven we ook onze gekwalificeerde Naturofloor-handwerkers regelmatig bijscholing. Zo wordt het veeleisende handmatige proces bij het aanbrengen van Naturofloor kundig uitgevoerd. Door deze perfectie blijft Naturofloor een handgemaakt, mineraal designproduct. Het wordt gekenmerkt door individuele oppervlaktestructuren, waardoor Naturofloor elk oppervlak en elke ruimte uniek maakt. Onze gespecialiseerde handwerkers in uw buurt geven je graag advies en maken voor je ter plaatse vrijblijvende monsters.

35

36

37 ELK OPPERVLAK EEN UNICAAT Zorgvuldig en vakkundig met de hand aangebracht, komen de oppervlakken van Naturofloor dankzij hun unieke en indi viduele structuur tot leven. Door de verschillende lichtinvloeden creëert de minerale wanden vloerbedekking niet alleen een geweldig spanningsveld van kleurnuances, maar ook van levendige structuuraccenten. Naast effectieve kleurschakeringen kunnen harmonieuze ritmes en spannende contrasten worden herkend. Met Naturofloor vormgegeven ruimtes bieden altijd een inspirerende ambiance en ogen toch decent en fraai.

38 Welke stemming geeft grotblauw?

39 Duik onder in de geweldige en oneindige wereld van de kleuren. Wij helpen je graag om de passende kleur voor uw woning of uw bedrijfsruimte te vinden. Mocht je je gewenste nuance niet kunnen vinden in ons palet van 210 kleuren, dan maken wij deze indien mogelijk graag voor je aan.

40 Door het aanbrengen met de hand krijgt het oppervlak een individuele structuur en vertoont het unieke kleurschakeringen.

41

42

43 Structuren kunnen telkens weer opnieuw worden ontdekt.

44

45 In onze snel veranderende tijd winnen eerlijkheid, duurzaamheid en natuurlijkheid het pleit.

46

47 Waarom niet gewoon zwart?

48

49 Wij geven je graag vrijblijvend advies en vertellen je met plezier meer over Naturofloor. Een product van de firma Sandman AG

50

51

52 visu l naturofloor.ch

Nadura: Hard als steen. Warm als hout.

Nadura: Hard als steen. Warm als hout. RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN NADURA 71 Nadura: Hard als steen. Warm als hout. Moderne tegels? Of een knusse houten vloer? Wij zeggen: allebei! Dat is mogelijk dankzij de innovatieve vloer Nadura. Warm

Nadere informatie

High Performance Ceramic Coating De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes

High Performance Ceramic Coating De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes www.wearmax-coating.at De 1e high performance vloercoating met keramische deeltjes VERLENGT DE LEVENSDUUR VAN BESTAANDE VLOERBEDEKKINGEN DANKZIJ UNIEKE TECHNOLOGIE WEARMAX CERAMIC COATING is de perfecte

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

foto: Stijn Bollaert Colorcrete geeft nieuwbouw

foto: Stijn Bollaert Colorcrete geeft nieuwbouw foto: Stijn Bollaert Colorcrete geeft nieuwbouw kleurkleurbeton VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW zet de toon met Colorcrete Laat er geen misverstand over bestaan: grijs beton is en blijft mooi. Maar hoe

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Ons natuurlijk product

Ons natuurlijk product Lino Art Linea Lino Art Linea 01. Linoleum ons natuurlijk product 02. DLW Flooring Een trotse traditie 03. De Lino Art Linea Collectie 04. Technische kenmerken 05. LPX Eenvoudige Reiniging 06. Toepassingsgebieden

Nadere informatie

MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT

MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT SHOWROOM Wilt u de uitstraling en het comfort van onze gietvloeren ontdekken? Loop eens binnen in de grootste gietvloer showroom van

Nadere informatie

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN KURKVLOER CLASSIC. Kurkvloer Classic. Kurkvloer Classic KC 85 S Vintage witgrijs 6817 mat gelakt

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN KURKVLOER CLASSIC. Kurkvloer Classic. Kurkvloer Classic KC 85 S Vintage witgrijs 6817 mat gelakt 58 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN KURKVLOER CLASSIC Kurkvloer Classic Kurkvloer Classic KC 85 S Vintage witgrijs 6817 mat gelakt RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN KURKVLOER CLASSIC 59 Natuurlijk stil

Nadere informatie

WHEN DEKTON BECOMES NATURE

WHEN DEKTON BECOMES NATURE WHEN DEKTON BECOMES NATURE In een harmonieuze samensmelting met de natuur creëert Dekton 4 klassieke kleuren van een levensechte schoonheid. Rijke texturen en karaktervolle aders, gecombineerd met de technologisch

Nadere informatie

norament 926 grano MODERNE OPTIES. DUURZAME STIJL.

norament 926 grano MODERNE OPTIES. DUURZAME STIJL. norament 926 grano MODERNE OPTIES. DUURZAME STIJL. Bewezen kwaliteit met een nieuw verfrissend palet Creëer een basis van bewezen kwaliteit met norament 926 grano, een hoogwaardige rubbervloer die interieurs

Nadere informatie

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte.

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. Discreet ontwerp. Krachtig effect. norament 926 satura: visuele diepte door een elegant

Nadere informatie

Quaryl VerVolmaakte natuur.

Quaryl VerVolmaakte natuur. Quaryl VerVolmaakte natuur. Innovatieve baden, douchevloeren en -bakken. Quaryl. Vervolmaakte natuur. In Quaryl worden de beste eigenschappen van natuurlijke kwarts gecombineerd met de veelzijdigheid van

Nadere informatie

Akoestische systemen.

Akoestische systemen. Akoestische systemen www.caparol.be CAPAROL AKOESTISCHE SYSTEMEN AKOESTISCHE SYSTEMEN CapaCoustic VEELZIJDIG EN EFFECTIEF Snel en eenvoudig naar een betere geluidskwaliteit Zoekt u naar een oplossing om

Nadere informatie

Schlüter -TRENDLINE. Profielen voor designconcepten. Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A.

Schlüter -TRENDLINE. Profielen voor designconcepten. Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Profielen voor designconcepten Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends Geïnspireerd door de actuele interieurtrends

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK

Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK LEVEN IN PERFECTIE Sika ComfortFloor IN UW HUIS Sika ComfortFloor is meer dan zomaar een vloer. Mensen worden ondergedompeld

Nadere informatie

INNOVATIEVE MONUMENTALE STENEN

INNOVATIEVE MONUMENTALE STENEN INNOVATIEVE MONUMENTALE STENEN PASSIE VOOR STEEN EN GESCHIEDENIS «In Portugal groeide ik op en speelde ik in kastelen, waar kennissen van mijn ouders woonden. Onbewust verankeren deze herinneringen zich

Nadere informatie

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 WWW.BAKAGLASS.COM BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 Baka Glass Creating Life In tijden waarin de wereld sneller draait dan ooit en de opkomst van Social Media nieuwe onderlinge waardes creëert, is er

Nadere informatie

DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR

DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR SILESTONE DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR THE ORIGINAL DE BESTE KWARTSWERKBLADEN VOOR KEUKENS, BADKAMERS EN VLOEREN. HYGIËNISCHE BESCHERMING Met zilver technologie ZUURBESTENDIG SCHOKBESTENDIG VLEKBESTENDIG

Nadere informatie

BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE

BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE SYSTEXX ACTIVE ACOUSTHERM BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WAND EN PLAFOND 2 MENSELIJK WELZIJN AANGENAAM IN KLANK EN TEMPERATUUR Of we ons goed voelen in een bepaalde

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur Luisteren en ingaan op de vraag van de klant LEI IMPORT Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen.

Nadere informatie

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE STIJL COMFORT EUROPROVYL UTERWEI 3, AUGUSTINUSGA POSTBUS 29, 9285 ZV BUITENPOST TEL. 0512-359999 FAX. 0512-359950 INFO@EUROPROVYL.NL WWW.EUROPROVYL.NL Europrovyl maakt deel uit van 001 07 07 GEMAK INSPIRERENDE

Nadere informatie

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering.

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering. De WIŚNIOWSKI deuren zijn een universele oplossing voor elke woning. Afhankelijk van de te vervullen functie binnendeur, technische deur, glazen deur worden ze gekenmerkt door geschikte parameters die

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

WERK OVER DE WERKVLOER MET VAN KEMENADE VLOEREN VLOER

WERK OVER DE WERKVLOER MET VAN KEMENADE VLOEREN VLOER WERK OVER DE WERKVLOER MET VAN KEMENADE VLOEREN VLOER SIERMORTELVLOER De siermortelvloer is een zeer geschikt product voor in representatieve ruimten zoals in winkels, discotheken, showrooms, horecabedrijven

Nadere informatie

Balkons Terrassen Galerijen

Balkons Terrassen Galerijen Triflex kleurenkaart Balkons Terrassen Galerijen EEN ONGEKENDE KEUZE IN KLEUR EN AFWERKING BALKONS TERRASSEN GALERIJEN VELE KLEUREN, ONTELBARE MOGELIJKHEDEN Kleuren brengen sfeer op balkons, terrassen

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

Artcomfort. Elegant. 1830 mm. Nature at your feet

Artcomfort. Elegant. 1830 mm. Nature at your feet Artcomfort Elegante L e n g t e Elegant W O N E N 1830 mm Nature at your feet Elegante L e n g t e Elegant W O N E N Elegant wonen begint met een heerlijke ruimte waar u zich goed voelt. Artcomfort is

Nadere informatie

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE SINDS 1996 Stone base B.V. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Stone base

Nadere informatie

Ramen kopen: hoe doe je dat?

Ramen kopen: hoe doe je dat? Ramen kopen: hoe doe je dat? 1. Het belang van kwalitatieve ramen Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Wanneer je kiest voor kwalitatieve ramen, kies je voor een flinke investering. Gelukkig

Nadere informatie

VRIJSTAAND KAMERSCHERM

VRIJSTAAND KAMERSCHERM VRIJSTAAND KAMERSCHERM De ultieme ruimteverdeler Het vrijstaande kamerscherm Facet is perfect om ruimtes op te delen. Dat doe je met Facet op een heel stijlvolle manier, door te spelen met licht. De individuele

Nadere informatie

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze!

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! www..nl 1 Inhoudsopgave 4 INSPIRATIE 6 VLOEREN 8 BADKAMER 10 KEUKEN 14 ZAKELIJK Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! 16 DATASHEET 2 3 inspiratie Get inspired.. Uw eigen sfeer in een handomdraai

Nadere informatie

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Bijzonder sterk en duurzaam Lichtgewicht Binnen en buiten te gebruiken Productcatalogus 2018 Productcatalogus 2018 Collezione Grigio 1 Luca Lifestyle, uw partner

Nadere informatie

Tegels met karakter Laat u inspireren

Tegels met karakter Laat u inspireren Tegels met karakter Laat u inspireren De natuur als bron van inspiratie. De Schellevis tegels zijn het resultaat van 75 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken. Geïnspireerd

Nadere informatie

Parket / Parquet. Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic

Parket / Parquet. Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic Parket / Parquet Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic Parket / Parquet 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en straalt kwaliteit,

Nadere informatie

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe TUIN INSPIRATIE De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe Inhouds opgave, aparte pdf Melle Wierper, GROENPARTNERS Melle Wierper is eigenaar van Groenpartners

Nadere informatie

Bent u ook toe aan verandering? Sfeer, cachet, gezelligheid GALLERY IRAN PERZISCHE TAPIJTEN SCHILDE

Bent u ook toe aan verandering? Sfeer, cachet, gezelligheid GALLERY IRAN PERZISCHE TAPIJTEN SCHILDE GALLERY IRAN PERZISCHE TAPIJTEN SCHILDE Bent u ook toe aan verandering? Sfeer, cachet, gezelligheid Uw interieur verdient van tijd tot tijd wel eens een nieuw kleedje, een facelift en een handgeknoopt

Nadere informatie

Systeemoplossingen voor gevels en kozijnen in hout-aluminium Gebouwschillen met systeem: energie-efficiënt, duurzaam en rijk aan varianten batimet Hout-aluminium kozijnen en vliesgevels Perfectionisten

Nadere informatie

SPRIMODOORS CATALOGUS GLAZEN DEUREN

SPRIMODOORS CATALOGUS GLAZEN DEUREN SPRIMODOORS CATALOGUS GLAZEN DEUREN SPRIMODOORS CATALOGUs glazen duren Een Design Actueel Functioneel Innoverend Verleidelijk Tijdloos Klassiek Helder Glazen deuren bieden extra bewegingsruimte en meer

Nadere informatie

Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor

Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor Magnovit 2000 designfloors designvloeren voor ieder interieur... Magnovit 2000 designfloors is gespecialiseerd in kunststof designvloeren.

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Inhoud Woonkamer 4 Werkruimte 9 U staat er zelden bij stil, maar feit is dat een plafond, thuis of op uw werk, in belangrijke mate de sfeer en uitstraling

Nadere informatie

style.living style Glazen aanbouw, trappen, entree s, borstweringen en balustrades, beloopbaar glas, Frans balkon

style.living style Glazen aanbouw, trappen, entree s, borstweringen en balustrades, beloopbaar glas, Frans balkon style.living style Glazen aanbouw, trappen, entree s, borstweringen en balustrades, beloopbaar glas, Frans balkon Inspiratie glas Minimalisme met maximale mogelijkheden Glas doet je wat. Door out of the

Nadere informatie

Tijdloos elegant. Veelzijdig functioneel.

Tijdloos elegant. Veelzijdig functioneel. Roestvrij stalen werkbladen van STEELART. Ontdek meer over het materiaal, de voordelen en het onderhoud ervan. www.blanco-steelart.be Tijdloos elegant. Veelzijdig functioneel. Roestvrij staal. Met unieke

Nadere informatie

Selection PremiumEdition

Selection PremiumEdition Selection PremiumEdition Een boeiend samenspel van design en techniek Markus Rüegg en Gerhard Manfred Rokossa 2 Twee ondernemingen, één gedachte: de beste producten in design en techniek voor meer welzijn

Nadere informatie

FINESSE FLOOR: REVOLUTIE IN KUNSTSTOF VLOEREN!

FINESSE FLOOR: REVOLUTIE IN KUNSTSTOF VLOEREN! FINESSE FLOOR: REVOLUTIE IN KUNSTSTOF VLOEREN! > DANKZIJ DE UNIEKE EIGENSCHAPPEN VAN RCB > DECOR: HELSINKI - FF5042 > WAAROM FINESSE FLOOR? Finesse Floor is een unieke en revolutionaire kunststofvloer

Nadere informatie

Schlüter -TRENDLINE. Profielen voor designconcepten. Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A.

Schlüter -TRENDLINE. Profielen voor designconcepten. Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Profielen voor designconcepten Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends Geïnspireerd door de actuele interieurtrends

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

ETER-COLOR. Woestijnkleuren

ETER-COLOR. Woestijnkleuren Woestijnkleuren TV A33-Constructor-Essa 2 TV A33-Constructor-Essa Een authentiek effect Gevelbekleding met uitstraling De Sahara, de Gobi, de Kalahari, de Negev Uitgestrekte zand- en rotswoestijnen, die

Nadere informatie

Forbo Flooring B.V. Postbus AA Krommenie Tel.: (075) Fax: (075)

Forbo Flooring B.V. Postbus AA Krommenie Tel.: (075) Fax: (075) Forbo Flooring Systems is onderdeel van de Forbo Groep, wereldleider in vloer-, lijm-, en transportsystemen, en biedt een compleet assortiment vloerbedekkingen voor zowel de projecten- als de consumentenmarkt.

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

THE FEELGOOD FLOOR. noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London

THE FEELGOOD FLOOR. noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London THE FEELGOOD FLOOR noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London noraplan sentica het nieuwe vloerbedekkingsconcept van nora flooring systems dat alle positieve

Nadere informatie

Quaryl VerVolmaakte natuur.

Quaryl VerVolmaakte natuur. Quaryl VerVolmaakte natuur. Innovatieve baden, douchevloeren en -bakken. ken. 2 Quaryl. VerVolmaakte natuur. In Quaryl worden de beste eigenschappen van natuurlijke kwarts gecombineerd met de veelzijdigheid

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

CONTINUO SERIE. Decoratieve wandpanelen met HD foto-opdruk

CONTINUO SERIE. Decoratieve wandpanelen met HD foto-opdruk CONTINUO SERIE Decoratieve wandpanelen met HD foto-opdruk Earth pag. 6 Cottage pag. 4 Het verhaal achter de decoratieve wandpanelen van Dumapan SMP Harmony pag. 10 Echo s uit de natuur, herinneringen,

Nadere informatie

t Saense Parkethuys Kikkertweg 64 1521 RG Wormerveer Tel. 075-6878681 Fax. 075-6878726 E-mail: info@parkethuys.com

t Saense Parkethuys Kikkertweg 64 1521 RG Wormerveer Tel. 075-6878681 Fax. 075-6878726 E-mail: info@parkethuys.com 02 03 Kom eens een kijkje nemen in een van onze 3 winkels en laat u inspireren en verrassen door de mogelijkheden. In deze brochure geven wij u een impressie van ons indrukwekkende assortiment. t Saense

Nadere informatie

Grenzeloos creatief Triflex Creative Design

Grenzeloos creatief Triflex Creative Design Grenzeloos creatief Triflex Creative Design TRIFLEX CREATIVE DESIGN CREATIEVE VLOEREN VOOR NIEUWBOUW EN VERBOUW Een duurzame Triflex vloer, maar dan met tegelpatroon, logo, een persoonlijke tekst, of een

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. Florence wanden en plafonds met stijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

Tegels met karakter. Laat u inspireren

Tegels met karakter. Laat u inspireren Tegels met karakter Laat u inspireren De natuur als bron van inspiratie De Schellevis tegels zijn het resultaat van 75 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken. Geïnspireerd

Nadere informatie

Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds. belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk

Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds. belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk J A N D E S B O U V R I E Z O N W E R I N G 2 J A N D E S B O U V R I E Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware

Nadere informatie

expona De binnenvensterbank met het heldere design

expona De binnenvensterbank met het heldere design expona De binnenvensterbank met het heldere design 2 Titelpagina: expona binnenvensterbank, oppervlak: 001 wit, voorkant: 021 metallic; deze pagina: expona binnenvensterbank, oppervlak: 001 wit; voorkant:

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

De kwaliteit van onze LED-techniek

De kwaliteit van onze LED-techniek LED-informatie Als vooruitziende fabrikant met een groot verantwoordelijkheidsbesef hebben wij al vele tientallen jaren oog voor elke nieuwe lichttechnische ontwikkeling. Telkens zorgvuldig afwegen of

Nadere informatie

Cassette-zonweringen.

Cassette-zonweringen. Cassette-zonweringen www.leiner.de Cassette-zonweringen Sterk design, optimale bescherming»met zonweringen van LEINER creëert u uw eigen wellness-oase. Perfect licht, aangename temperaturen en een gezellige,

Nadere informatie

2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO. Waarde lezer,

2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO. Waarde lezer, 2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO Waarde lezer, Met deze brochure tonen wij u onze nieuwe collectie MIRAFLOOR 2009. In een tijdsgewricht waarin zich bin nen interieurdesign veel boeiends voordoet, niet alleen

Nadere informatie

Tegels met karakter. Laat u inspireren INSPIRATION

Tegels met karakter. Laat u inspireren INSPIRATION Tegels met karakter Laat u inspireren INSPIRATION De natuur als bron van inspiratie De Schellevis tegels zijn het resultaat van 75 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken.

Nadere informatie

StoPox BB T 200 Elegante en slijtvaste vloeren

StoPox BB T 200 Elegante en slijtvaste vloeren StoPox BB T 200 Elegante en slijtvaste vloeren Een nieuwe soort van vloercoating: StoPox BB T 200 Elegante en slijtvaste vloeren In medische instellingen of de farmaceutische industrie biedt een vloerbekleding

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

Karaktervolle kleurrijke bestrating. Authentieke uitstraling Karaktervol kleurenpalet Zijdezacht en voldoende stroef Smaakmaker in bestrating

Karaktervolle kleurrijke bestrating. Authentieke uitstraling Karaktervol kleurenpalet Zijdezacht en voldoende stroef Smaakmaker in bestrating Karaktervolle kleurrijke bestrating Authentieke uitstraling Karaktervol kleurenpalet Zijdezacht en voldoende stroef Smaakmaker in bestrating www.noppertbeton.nl 2 Smaakmaker in bestrating: TRINITOP Kleurrijke

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Homogeen Vinyl De greenfield werkwijze van Forbo betekent dat we gebruik maken van de laatste inzichten en technologieën om innovatieve, smart oplossingen te ontwikkelen die resulteren in een hoogwaardige

Nadere informatie

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE 6_15 Vloeren_nl corr 4/01/11 16:17 Page 6 MATERIALEN De vloer in een slaapkamer verdient toch wat extra aandacht. We zoeken niet enkele een mooie vloer maar vooral comfort en hygiëne want men loopt er

Nadere informatie

INTELLIGENT GECOMBINEERD GORDIJNGARNITUREN EN ZONWERINGSYSTEMEN

INTELLIGENT GECOMBINEERD GORDIJNGARNITUREN EN ZONWERINGSYSTEMEN INTELLIGENT GECOMBINEERD GORDIJNGARNITUREN EN ZONWERINGSYSTEMEN Nieuwe mogelijkheden voor de combinatie van gordijngarnituren en zonweringsystemen BÜSCHE bestaat sinds 1872 en ontwikkelt, vervaardigt en

Nadere informatie

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken productoverzicht productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken Allround Zonwering B.V. Ploegschaar 9 8256 SM Biddinghuizen T 0321-32 61 85 www.allroundzonwering.nl

Nadere informatie

Heeft u enig idee hoe

Heeft u enig idee hoe Heeft u enig idee hoe modern walls by vitrulan eruit ziet? NL/VIT/4/281204/1 NL/VIT/4/281204/2 AAls wanden worden vergeleken met schildersdoek, en wij de kunstenaars zijn die ze beschilderen en ophangen

Nadere informatie

19. Moderne nieuwbouwwoning met spectaculair uitzicht. Maas Architecten. HCB_EST_Maas Architecten_12/1.indd 2 06/03/ :43

19. Moderne nieuwbouwwoning met spectaculair uitzicht. Maas Architecten. HCB_EST_Maas Architecten_12/1.indd 2 06/03/ :43 19. Moderne nieuwbouwwoning met spectaculair uitzicht Maas Architecten HCB_EST_Maas Architecten_12/1.indd 2 06/03/2019 11:43 Wim Maas Een optimale woonbeleving, waarin het onder elke omstandigheid goed

Nadere informatie

VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE

VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE Aluminium plafonds VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE Uw plafondspecialist: of kijk op www.luxalonplafonds.nl wettig gedeponeerd handelsmerk - een HunterDouglas product Copyright HunterDouglas 2008. HDPRC

Nadere informatie

Tegels met karakter.

Tegels met karakter. Tegels met karakter. De natuur als bron van inspiratie. De Schellevis tegels zijn het resultaat van 70 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken. Geïnspireerd door de natuur,

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Naturel Projectlak intensief huiselijk en commercieel gebruik TRAE LYX NATUREL is een ultra matte

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

Creëer van stijlvolle plekjes om u terug te kunnen trekken. Screens met ZIP-geleiding

Creëer van stijlvolle plekjes om u terug te kunnen trekken. Screens met ZIP-geleiding Creëer van stijlvolle plekjes om u terug te kunnen trekken. Screens met ZIP-geleiding Gun uzelf vakantie in uw eigen huis. U bent op zoek naar een effectieve zonwering voor thuis en wilt daarbij niet inleveren

Nadere informatie

EEN MEESTERWERK KOST MINDER DAN U DENKT...

EEN MEESTERWERK KOST MINDER DAN U DENKT... EEN MEESTERWERK KOST MINDER DAN U DENKT... EEN MEESTERWERK ARTIST IMPRESSIES KOST MINDER DAN U DENK T... Niets kan een bouwkundig plan zo helder in beeld brengen als vakkundig 4 E X T E R I E U R impressies

Nadere informatie

ZITCOMFORT. gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS.

ZITCOMFORT. gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS. INTERIEUR ZITCOMFORT gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS 8 9 Aan de monding van het riviertje de Lange Linschoten ligt het historische

Nadere informatie

Wastafels gemaakt uit Kaldewei geëmailleerd staal zijn onklopbaar

Wastafels gemaakt uit Kaldewei geëmailleerd staal zijn onklopbaar Wastafels gemaakt uit Kaldewei geëmailleerd staal zijn onklopbaar Ahlen, Juli 2015. Een vergelijking met andere materialen toont aan dat Kaldewei geëmailleerd staal de beste keuze is voor hoogkwalitatieve

Nadere informatie

3 Natuurlijk mineraal

3 Natuurlijk mineraal Uitgave april 2013 2 Vezelcement Vezelcement is een performant, authentiek en duurzaam mineraal composietmateriaal. Beeld u even in, een materiaal zo fijn als glas, zo licht als een pluim, zo hard als

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen.

Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen. Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen. Hoe bijzonder is het om te wonen of werken in een ruimte waar je je helemaal prettig voelt. Graag ondersteun ik je hierbij.

Nadere informatie

TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY

TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY Smart Entrance BY POLLMEIER Wij denken erover na Geen enkel ander uitrustingelement van woonruimtes wordt vaker gebruikt dan de deur. De deur vormt een belangrijk

Nadere informatie

noraplan valua INSPIRED BY NATURE PERFECTED FOR YOUR ENVIRONMENT

noraplan valua INSPIRED BY NATURE PERFECTED FOR YOUR ENVIRONMENT noraplan valua INSPIRED BY NATURE PERFECTED FOR YOUR ENVIRONMENT Stel u een vloerbedekking voor die de pracht en oorspronkelijkheid van de natuur in uw kamers haalt. Die een gevoel van warmte, licht en

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

PLUSPUNTEN. Exclusieve optiek. Onderhoudsvriendelijk oppervlakte. Hygiënisch zonder voegen. Eenvoudige verwerking. Snelle montage.

PLUSPUNTEN. Exclusieve optiek. Onderhoudsvriendelijk oppervlakte. Hygiënisch zonder voegen. Eenvoudige verwerking. Snelle montage. r e n o v e t r o H E T W A N D B E K L E D I N G S S Y S T E E M PLUSPUNTEN Renovetro Exclusieve optiek Onderhoudsvriendelijk oppervlakte Hygiënisch zonder voegen Eenvoudige verwerking Snelle montage

Nadere informatie

Uw eigen leefruimte. uitgebreide mogelijkheden onderhoudsvriendelijk individuele opbouw. Tuinschermen refugio LIGNODUR.

Uw eigen leefruimte. uitgebreide mogelijkheden onderhoudsvriendelijk individuele opbouw. Tuinschermen refugio LIGNODUR. LIGNODUR Tuinschermen refugio Uw eigen leefruimte uitgebreide mogelijkheden onderhoudsvriendelijk individuele opbouw MADE IN GERMANY grijs marmer / 7 Realiseer uw eigen project en creëer uw eigen leefruimte

Nadere informatie

HET IS TIJD VOOR EEN NIEUWE MANIER VAN BADEN

HET IS TIJD VOOR EEN NIEUWE MANIER VAN BADEN HET IS TIJD VOOR EEN NIEUWE MANIER VAN BADEN LUXE DIE U ZICH KUNT PERMITTEREN DOUCHE > MULTIPANEL GRANDE - 2.6m WAND PATINA BRONZE GR794 MULTIPANEL GRANDE - 2.6m WARM MICA GR835 VLOER > MULTIPANEL CLICK

Nadere informatie

Meubilair. Inside Information

Meubilair. Inside Information 14 Contrast zorgt voor kleur Movianto Nederland opende in juli een nieuw Europees distributiecentrum in Oss. Het bedrijf is logistieke dienstverlener in de farmaceutische industrie, biotechnologie en gezondheidszorg.

Nadere informatie

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE*

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 10% OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* VOORDELIGE VLOER 3 TAPIJT MET 9 EEN TWIST NIEUW IN 11 DE GORDIJN COLLECTIE *) vraag naar

Nadere informatie