Tijdloos elegant. Veelzijdig functioneel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tijdloos elegant. Veelzijdig functioneel."

Transcriptie

1 Roestvrij stalen werkbladen van STEELART. Ontdek meer over het materiaal, de voordelen en het onderhoud ervan. Tijdloos elegant. Veelzijdig functioneel.

2 Roestvrij staal. Met unieke eigenschappen. Veeleisende productdesigners en keukenplanners kiezen vaak voor het materiaal roestvrij staal. De unieke materiaaleigenschappen maken dat dit hoogwaardige materiaal de eerste keuze is voor de hoogste normen van high-end - en exclusieve designs. Maar wat zit er nu precies achter het multitalent roestvrij staal? Wij hebben de belangrijkste informatie hier voor u verzameld.

3 HET MATERIAAL. Roestvrij staal is een natuurlijk, milieuvriendelijk materiaal dat 100% recycleerbaar is. Alle producten uit roestvrij staal kunnen dus aan het einde van hun levensduur weer in de productie van nieuw materiaal terechtkomen. Het roestvrij staal dat bij BLANCO gebruikt wordt, CNS 18/10, bestaat uit de elementen ijzer (72%), chroom (18%) en nikkel (10%). Door deze samenstelling is het materiaal corrosiebestendig. Roestvrij staal vernieuwt zichzelf continu. Men spreekt van een zelfhelend oppervlak, de zogenaamde passieve laag. Als het oppervlak beschadigd geraakt, vernieuwt het zichzelf onder invloed van zuurstof. Dit komt het materiaal bij het dagelijkse gebruik telkens weer ten goede. Door de vorming van de passieve laag is er geen extra bescherming tegen corrosie nodig. Op die manier behoudt roestvrij staal ook na decennia zijn waarde en glans. Het materiaal roestvrij staal is in principe roestvrij. Als er roestvlekken op het oppervlak verschijnen, dan gaat het hier om de invloed van verroestbaar materiaal dat in aanraking geweest is met de spoeltafel. Vervolgens begint dit te oxideren waardoor het roestvrij staal wordt aangetast. = O 2

4 AFWERKINGEN VAN DE OPPERVLAKKEN. STEELART werkbladen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen, waarbij het verschil in de glansgraad van het oppervlak zit. Roestvrij staal zijdeglans Roestvrij staal zijdemat Roestvrij staal Durinox boven: oppervlak roestvrij staal zijdeglans onder: dwarsdoorsnede zijdeglans, roestvrij staal geborsteld boven: oppervlak roestvrij staal zijdemat onder: dwarsdoorsnede zijdemat, roestvrij staal boven: oppervlak roestvrij staal Durinox onder: dwarsdoorsnede Durinox, roestvrij staal gekogelstraald

5 DE VOORDELEN. Roestvrij vanwege de materiaaleigenschappen. Hygiënisch en smaakneutraal: het metalen oppervlak van het roestvrij staal maakt het moeilijk voor bacteriën en microorganismen om zich vast te zetten en zich te vermenigvuldigen. Bij contact met voedingsmiddelen blijven smaak en uitzicht onveranderd. Veelzijdig combineerbaar: Roestvrij staal past vanwege zijn neutrale kleur harmonieus in elke keukenomgeving. Eenvoudig in onderhoud en reiniging: met een minimum aan onderhoud behoudt roestvrij staal ook na decennia nog zijn waarde en glans. Kleurvast en vlekbestendig. Robuust en elastisch tegen schokken, vallend vaatwerk en slijtage. Naadloze werkbladen: de naadloze integratie van spoeltafels, spoelbakken en kookplaten zorgt voor de hoogst mogelijke graad van hygiëne en zorgt bovendien voor een elegante optiek. Vrijheid in vorm en design: de perfecte vervormbaarheid van het materiaal zorgt ervoor dat er zo goed als geen grenzen zijn op esthetisch vlak. Vloeiende vormen en overgangen, rondingen en vlakke randen demonstreren op indrukwekkende wijze de designmogelijkheden die er zijn met dit materiaal.

6 IN HET DAGELIJKS GEBRUIK. Er zijn heel wat materialen die harder zijn dan roestvrij staal, bijv. keramiek, steen, glas, geharde metalen en zelfs schuurmiddelen. Al deze materialen kunnen door mechanische inwerking krassporen op het roestvrij stalen oppervlak veroorzaken. Een absolute krasbestendigheid is volgens de huidige stand van de techniek niet realiseerbaar en het is bijgevolg normaal dat er lichte gebruikssporen optreden. Zo ontstaat er bijvoorbeeld bij roestvrij staal zijdeglans na verloop van tijd een zogenaamde patinalaag op het oppervlak, die door regelmatig schuren steeds ongevoeliger wordt. Roestvrij staal Durinox : Het geharde Durinox -oppervlak is in vergelijking met authentiek roestvrij stalen werkbladen dubbel zo hard en is vervolgens uitermate krasbestendig. Roestvrij staal zijdeglans: Het geborstelde zijdeglansoppervlak is vanwege zijn gladde structuur heel eenvoudig te reinigen en is bijgevolg ook het gemakkelijkst in onderhoud.

7 REINIGING EN ONDERHOUD (ROESTVRIJ STAAL ZIJDEGLANS / ZIJDEMAT). 1. Grondige reiniging (enkel voor zijdeglansoppervlakken): Wij bevelen aan om elke 1 à 2 weken BLANCO POLISH te gebruiken voor de reiniging en het onderhoud. BLANCO POLISH vereenvoudigt het dagelijkse onderhoud en verwijdert zware verontreinigingen en kalkafzettingen. Het zorgt voor een afpareleffect op het oppervlak en verwijdert ook minimale gebruikssporen. 2. Dagelijks onderhoud: Voor het dagelijkse onderhoud is een zachte spons of een vochtige microvezeldoek met een gewoon schoonmaakmiddel voldoende. Tegen kalk kunt u bovendien een schoonmaakmiddel met azijn of citroen gebruiken. BLANCO onderhoudstip: Reiniging met azijnwater (20% azijn, 80% water) of met citroensap opgelost in water. BLANCO POLISH: Behandeling van krassen Verwijderen van oppervlakteroest en vlekken Doet het water afparelen Voorkomt vingerafdrukken en nieuwe verontreinigingen Zorgt voor een zijdematte glans Onderhoudsmiddelen voor roestvrij stalen STEELART werkbladen vindt u op of BLANCO STEELART onderhoudsset: 1 x BLANCO microvezeldoek 1 x BLANCO POLISH 1 x Vileda spons - krasvrij Art. nr Belangrijke opmerkingen Het oppervlak altijd in de borstel- of schuurrichting en in geen geval in kruisvormige bewegingen schoonmaken. Indien dit wel gedaan wordt, kan er een blijvende verandering in de oppervlaktestructuur ontstaan. Intensief op één plaats blijven schuren kan voor plaatselijke wijzigingen in de glansgraad zorgen (zeker bij zijdemat) Vermijd chloor- en zoutzuurhoudende schoonmaakmiddelen Verwijder regelmatig vuil en kalkafzettingen Vermijd rechtstreeks, langdurig contact met roestende ijzerdeeltjes (bv. gietijzeren potten) Gebruik geen staalwol, maar uitsluitend sponzen voor roestvrij staal (zachte kant)

8 REINIGING EN ONDERHOUD (ROESTVRIJ STAAL DURINOX ). 1. Grondige reiniging voor Durinox -oppervlakken: We raden aan om het werkblad vóór het eerste gebruik en na elke 3-4 weken te voorzien van een grondige reiniging. 1. BLANCO Durinox Liquid in een kleine hoeveelheid en onverdund op een licht vochtige reinigingsspons aanbrengen (bijv. spons voor roestvrij staal van VILEDA). 2. Maak het werkblad in cirkelvormige bewegingen schoon en voer druk uit op het oppervlak. 3. Verwijder daarop het schoonmaakmiddel en het losgekomen vuil volledig van het roestvrij stalen oppervlak met een natte microvezeldoek en veel water. 4. Wrijf het werkblad droog met een zuivere katoenen- of microvezeldoek. 2. Dagelijks onderhoud: Voor het dagelijkse onderhoud is een zachte spons of een vochtige microvezeldoek met een gewoon schoonmaakmiddel voldoende. Tegen kalk kunt u bovendien BLANCO Durinox Liquid of een schoonmaakmiddel met azijn of citroen gebruiken. steelart@blanco.be BLANCO Durinox Liquid is een speciale dieptereiniger. Het verwijdert sterke verontreinigingen en kalkafzettingen en vereenvoudigt de dagelijkse reiniging. Onderhoudsmiddelen voor roestvrij stalen STEELART werkbladen vindt u op of BLANCO Durinox Liquid: verwijdert oppervlakteroest en vlekken helpt bij het verwijderen van vingerafdrukken BLANCO Durinox onderhoudsset: 1 x BLANCO microvezeldoek 1 x BLANCO Durinox Liquid 250 ml 1 x Vileda spons - krasvrij Art. nr Belangrijke opmerking: Gebruik geen bijtende schuurmiddelen (bijv. schuurmelk, schuurpoeder, BLANCO POLISH) voor de reiniging van BLANCO Durinox roestvrij stalen oppervlakken. 5412/NL/03-17 SAP BLANCO GmbH + Co KG 2017 Alle rechten, met inbegrip van wijzigingen en vergissingen, voorbehouden. Kleurafwijkingen mogelijk.

Tijdloos elegant. Veelvuldig functioneel. Roestvrij stalen werkbladen van STEELART.

Tijdloos elegant. Veelvuldig functioneel. Roestvrij stalen werkbladen van STEELART. Verneem meer over het materiaal, de voordelen en het onderhoud. www.blanco-steelart.be Tijdloos elegant. Veelvuldig functioneel. Roestvrij stalen werkbladen van STEELART. Roestvrij staal. Uniek qua eigenschappen.

Nadere informatie

Inspiratie. Spoeltafels, mengkranen & werkbladen in roestvrij staal. Eerste indruk, blijvende inspiratie.

Inspiratie. Spoeltafels, mengkranen & werkbladen in roestvrij staal.   Eerste indruk, blijvende inspiratie. Inspiratie. Spoeltafels, mengkranen & werkbladen in roestvrij staal. www.blanco-steelart.be Eerste indruk, blijvende inspiratie. Wie hoeft alles te zien, wanneer een louter detail de vonk doet overslaan.

Nadere informatie

KWC CLEAN&CARE PROFICIAT!

KWC CLEAN&CARE PROFICIAT! KWC CLEAN&CARE PROFICIAT! Fijn dat u gekozen heeft voor een KWC kraan. Daarmee heeft u een staaltje eersteklas Zwitserse kwaliteit in uw handen. Op de volgende pagina s komt u te weten, hoe u uw nieuwe

Nadere informatie

wastafels, waskommen en fonteintjes

wastafels, waskommen en fonteintjes wastafels, waskommen en fonteintjes Onze wastafels, waskommen en fonteintjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de kwalitatieve afwerking en strakke oppervlaktestructuur van de gebruikte materialen

Nadere informatie

DAGELIJKS GEBRUIK & ONDERHOUD

DAGELIJKS GEBRUIK & ONDERHOUD ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN VOOR GELCOAT Voor het dagelijks onderhoud van uw doucheplaat of wastafelblad in Gelcoat adviseren wij u gebruik te maken van een zachte, niet schurende spons of doek en schoon water.

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product b to ad ile ka tm m eu erbi e la n ir Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de afwerking van hoge kwaliteit en strakke oppervlaktestructuur van de gebruikte materialen

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

Beton. Pag 2 Bedrijfsbureau 24-04-14

Beton. Pag 2 Bedrijfsbureau 24-04-14 Beton - Beton is een oerdegelijk en natuurlijk materiaal - Beton kan bij gebruik een bewerkte (ruwe) uitstraling krijgen - Beton heeft een standaard coating waardoor er een beschermlaag tegen vlekken op

Nadere informatie

UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING

UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING 1 ONDERHOUD EN REINIGING IK HOUD VAN HOUT. HET RUIKT GOED EN VOELT HEERLIJK. 2 GOED OM TE WETEN: VLOERONDERHOUD THUIS PARTI- CULIEREN Houten vloeren zijn warm, zwaar

Nadere informatie

Informatie. Onderhoudsvoorschriften. arco

Informatie. Onderhoudsvoorschriften. arco Informatie Onderhoudsvoorschriften arco Algemeen Wij raden u aan om het meubel, voordat u het in gebruik neemt, te reinigen met een vochtige doek (indien nodig met Glassex of Muscle) om de eventuele nog

Nadere informatie

Hitte- en koudebestendig BLANCO spoeltafels in keramiek worden verhard bij meer dan 1200 C. Bijgevolg zijn ze dan ook hittebestendig tot 280 C.

Hitte- en koudebestendig BLANCO spoeltafels in keramiek worden verhard bij meer dan 1200 C. Bijgevolg zijn ze dan ook hittebestendig tot 280 C. BLANCO keramiek. De mooiste combinatie van natuur en design. Ongeëvenaard onderhoudsvriendelijk Dankzij zijn gladde oppervlak is BLANCO keramiek eenvoudig te reinigen en is er hiervoor weinig inspanning

Nadere informatie

Spoelbakken. Minimale kastbreedte. Kwantum korting

Spoelbakken. Minimale kastbreedte. Kwantum korting 35cm Minimale kastbreedte Kwantum korting Lavanto- spoelbakken...4 Villeroy & Boch-spoelbakken...8 Duravit Vero-spoelbakken... Spoelbak toebehoren...11 Productinformatie Materiaal Samenstelling Roestvrij

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product Ba dk nd am er er ho m eu bi ud la ir b to ad ile ka en tm m to e e eb u reh b or i en en la ir O Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van

Nadere informatie

badkamer- en toiletmeubilair en toebehoren

badkamer- en toiletmeubilair en toebehoren badkamer- en toiletmeubilair en toebehoren Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van hoge kwaliteit en het gebruiksvriendelijke ontwerp kost

Nadere informatie

(onder)houden van hout

(onder)houden van hout v a n r o s s u m o n d e r h o u d (onder)houden van hout Dichtbij de natuur. Midden in het leven. Het eikenhout dat de meubelen van Van Rossum hun onmiskenbare karakter geeft, is een uniek materiaal.

Nadere informatie

Productcatalogus EMERGO Metal Treatment

Productcatalogus EMERGO Metal Treatment Productcatalogus EMERGO Metal Treatment EMERGO Metal Treatment - Tel: +31(0)599 696 420 - Fax: +31(0)599 696 425 - info@emergometal.com - www.emergometal.com INNOSOFT B570 ROESTVERWIJDERAAR Roest en roestvlekken

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product Ba dk nd am er er ho m eu bi ud la ir b to ad ile ka en tm m to e e eb u reh b or i en en la ir O Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van

Nadere informatie

Gebruiks- en montagehandleiding

Gebruiks- en montagehandleiding Gebruiks- en montagehandleiding Opberglade ESS 3060-10 Lees beslist de gebruiks- en montagehandleiding voordat u uw apparaat plaatst, nl-nl installeert en in gebruik neemt. Dat is veiliger voor uzelf en

Nadere informatie

Lavanto- spoelbakken Villeroy & Boch-spoelbakken Spoelbak toebehoren

Lavanto- spoelbakken Villeroy & Boch-spoelbakken Spoelbak toebehoren Lavanto- spoelbakken...5 Villeroy & Boch-spoelbakken...13 Spoelbak toebehoren...14 Productinformatie Materiaal Samenstelling Roestvrij staal Roestvrij staal (rvs) is een legering. Dat wil zeggen dat het

Nadere informatie

ONDERHOUDSTIPS. Voor jarenlang badkamerplezier

ONDERHOUDSTIPS. Voor jarenlang badkamerplezier ONDERHOUDSTIPS Voor jarenlang badkamerplezier Onderhoud is de sleutel om lang te genieten van je nieuwe badkamer. Maar hoe reken je af met kalk en zeepresten, zonder krassen te maken op glas of acryl?

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

Reiniging parketvloer

Reiniging parketvloer Reiniging parketvloer RMC Soap RMC Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte,

Nadere informatie

Unieke onderhoudsproducten. roestvast staal. Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij!

Unieke onderhoudsproducten. roestvast staal. Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij! Unieke onderhoudsproducten voor roestvast staal Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij! EMERGO Metal Treatment - Tel: +31(0)599 696 420 - Fax: +31(0)599 696 425 - info@emergometal.com

Nadere informatie

Vink Solid Surface. Onderhoudsrichtlijnen

Vink Solid Surface. Onderhoudsrichtlijnen Onderhoudsrichtlijnen Proficiat! U heeft zich een Vink Solid Surface werkblad aangeschaft. Kerrock is een duurzaam en massief bekledingsmateriaal dat bij uitstek kan gebruikt worden voor keukenwerkbladen,

Nadere informatie

DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR

DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR SILESTONE DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR THE ORIGINAL DE BESTE KWARTSWERKBLADEN VOOR KEUKENS, BADKAMERS EN VLOEREN. HYGIËNISCHE BESCHERMING Met zilver technologie ZUURBESTENDIG SCHOKBESTENDIG VLEKBESTENDIG

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw bad

Zo onderhoudt u uw bad en n re en ho eb e ba to d Onze baden zijn gemaakt van mineraalmarmer of hoogwaardig acryl, een voor het lichaam aangenaam en warm aanvoelend materiaal, dat extra is versterkt met glasvezel. Door de gladde

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product to ile en tt e ur n, in b oi id rs et s Onze toiletten, bidets, urinoirs en bijbehorende onderdelen en accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van hoge kwaliteit

Nadere informatie

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET STaaL MEER DAN HONDERD JAAR vol passie Franke Zwitserland is s werelds toonaangevende aanrecht fabrikant. Bekend om onze toewijding op kwaliteit en ons onmiskenbare

Nadere informatie

Wastafels gemaakt uit Kaldewei geëmailleerd staal zijn onklopbaar

Wastafels gemaakt uit Kaldewei geëmailleerd staal zijn onklopbaar Wastafels gemaakt uit Kaldewei geëmailleerd staal zijn onklopbaar Ahlen, Juli 2015. Een vergelijking met andere materialen toont aan dat Kaldewei geëmailleerd staal de beste keuze is voor hoogkwalitatieve

Nadere informatie

05 Olie en polijsten 06 River Washed 06 Garantie

05 Olie en polijsten 06 River Washed 06 Garantie ONDERHOUD 02 ONDERHOUD INSTRUCTIES INHOUD 03 Houten werkbladen 04 Dagelijks onderhoud 04 Onderhoud van het werkblad 05 Olie en polijsten 06 River Washed 06 Garantie Door FSC -gecertificeerde houtproducten

Nadere informatie

Multifunctioneel Milieuvriendelijk Zachtvoorhetlichaam Goedvooruwportemonnee Ruimtebesparend NUOOKINNEDERLANDVOORDELIGVERKRIJGBAAR

Multifunctioneel Milieuvriendelijk Zachtvoorhetlichaam Goedvooruwportemonnee Ruimtebesparend NUOOKINNEDERLANDVOORDELIGVERKRIJGBAAR Multifunctioneel Milieuvriendelijk Zachtvoorhetlichaam Goedvooruwportemonnee Ruimtebesparend NUOOKINNEDERLANDVOORDELIGVERKRIJGBAAR Schoonmaken Welke stoffen zitten er in schoonmaakmiddelen? De meest gebruikte

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product sp spi en ie e sp g ge ie e ge lk ls lv a e er s lic t n ht e in n g Onze externe spiegelverlichting, spiegels en spiegelkasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de afwerking van hoge kwaliteit,

Nadere informatie

Zelfreinigend. Zelfreinigend. Pilkington Activ

Zelfreinigend. Zelfreinigend. Pilkington Activ Zelfreinigend Zelfreinigend Pilkington Activ Pilkington Activ is ook zeer geschikt voor dakbeglazing Zelfreinigend glas Pilkington Activ is duurzaam, gecoat, zelfreinigend glas met een neutrale kleur en

Nadere informatie

onderhouds- en gebruiksvoorschrift CaesarStone D + GB : OHCSNL

onderhouds- en gebruiksvoorschrift CaesarStone D + GB :  OHCSNL onderhouds- en gebruiksvoorschrift CaesarStone NL D + GB : OHCSNL2008-1 Wat is CaesarStone CaesarStone is een composiet steen en bestaat voor 93% uit fijne, in de natuur voorkomende kwartskorrels en voor

Nadere informatie

ALGEMENE GARANTIE INHOUD. 1) ALUMINIUM MATERIALEN a) Garantie voor 10 jaar b) Samenstelling c) Toleranties d) Onderhoudshandleiding

ALGEMENE GARANTIE INHOUD. 1) ALUMINIUM MATERIALEN a) Garantie voor 10 jaar b) Samenstelling c) Toleranties d) Onderhoudshandleiding INHOUD 1) ALUMINIUM MATERIALEN 2) RVS-MATERIALEN 3) MATERIALEN VAN STAAL 4) RUBBERPRODUCTEN a) Garantie voor 1 jaar 5) POEDERGECOATE OPPERVLAKKEN b) Onderhoudshandleiding 1) ALUMINIUM MATERIALEN Alle door

Nadere informatie

Geachte lezer, Omdat Visser s installatiebedrijf u graag langdurig van u sanitair wil laten genieten, hebben wij dit boekje samengesteld.

Geachte lezer, Omdat Visser s installatiebedrijf u graag langdurig van u sanitair wil laten genieten, hebben wij dit boekje samengesteld. Geachte lezer, Waarschijnlijk heeft u net uw nieuwe huis betreden. Om u optimaal te laten genieten van uw sanitair heeft Visser s installatiebedrijf in de bouwfase zijn uiterste best gedaan om uw sanitair

Nadere informatie

GODMORGON. badkamerserie

GODMORGON. badkamerserie GODMORGON badkamerserie Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan badkamermeubels. GODMORGON meubilair en poten, ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN en TÖRNVIKEN wastafels worden allemaal zeer grondig

Nadere informatie

Lavanto- spoelbakken Villeroy & Boch-spoelbakken Spoelbak toebehoren

Lavanto- spoelbakken Villeroy & Boch-spoelbakken Spoelbak toebehoren Lavanto- spoelbakken...5 Villeroy & Boch-spoelbakken...13 Spoelbak toebehoren...14 Productinformatie Materiaal Samenstelling Roestvrij staal Roestvrij staal (rvs) is een legering. Dat wil zeggen dat het

Nadere informatie

TECHNISCHE TEKENINGEN

TECHNISCHE TEKENINGEN DETAIL OPHANGING TECHNISCHE FICHES ONDERKASTEN 2 AANSLUITINGEN EN VOORZIENINGEN VOOR ONDERKASTEN HOOGTEMATEN X EN Z X (CENTRAAL) Z (NIET CENTRAAL) sifon viega 118.662 (plaatsbesparend) sifon geberit 151.107.111

Nadere informatie

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son:

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son: Revisie nummer: 06.80.01.1Z ABN-Amro Son: 47.87.77.914 REINIGINGSMIDDELEN ELMA TEC CLEAN Sterke reinigingsmiddelen voor ultrasoonreinigers, gebruikbaar voor bijna elke reiniging. Een uitgebreide verzameling

Nadere informatie

VA N R O S S U M O N D E R H O U D

VA N R O S S U M O N D E R H O U D VAN ROSSUM ONDERHOUD (ONDER)HOUDEN VAN HOUT Dichtbij de natuur. Midden in het leven. Het eikenhout dat de meubelen van Van Rossum hun onmiskenbare karakter geeft, is een uniek materiaal. Hierdoor kan

Nadere informatie

Alcoa Dura-Bright wielen. Schitterend met weinig onderhoud

Alcoa Dura-Bright wielen. Schitterend met weinig onderhoud Alcoa Dura-Bright wielen Schitterend met weinig onderhoud Alcoa Dura-Bright wielen met XBR technologie De duurzame oppervlaktebehandeling die je reinigt met water en zeep Nu kunnen uw wielen er stralend

Nadere informatie

Onderhoud. Niet-toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden. Toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden.

Onderhoud. Niet-toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden. Toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden. NL Onderhoud Toegestane reinigingsmiddelen en reinigingsbenodigdheden Reinigingsmiddel Reinigingsmiddel mag zwak zuur zijn, bijv. citroenzuur Reinigingsmiddel liefst met water verdunnen Reinigingsmiddel

Nadere informatie

FICHE 8: EEN METALEN VOORWERP SCHOONMAKEN CORROSIE BEHANDELEN

FICHE 8: EEN METALEN VOORWERP SCHOONMAKEN CORROSIE BEHANDELEN FICHE 8: EEN METALEN VOORWERP SCHOONMAKEN CORROSIE BEHANDELEN Corrosie -belangrijkste oorzaak van verwering bij metalen voorwerpen Corrosie is een verandering veroorzaakt door een chemische reactie tussen

Nadere informatie

Onderhoudstips voor de badkamer

Onderhoudstips voor de badkamer Onderhoudstips voor de badkamer Het is pas echt genieten in de badkamer wanneer alles blinkend schoon is. Met bijgaande onderhoudstips houdt u uw sanitair in topconditie. * Bad en douchebak De ligbaden

Nadere informatie

Reiniging en onderhoud aluminium algemeen info@aluraad.nl

Reiniging en onderhoud aluminium algemeen
info@aluraad.nl Reiniging en onderhoud: Algemeen Aluminium gevelelementen die zijn voorzien van een degelijke oppervlaktebehandeling, staan onder normale omstandigheden en bij een correcte reiniging en onderhoud borg

Nadere informatie

Zwembadafdichting die alles aankan. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor!

Zwembadafdichting die alles aankan. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! Zwembadafdichting die alles RENOLIT ALKORPLAN XTREME blijft schitteren zoals de eerste dag. Heeft uw zwembad zijn kleur

Nadere informatie

Corrosiebestendig / Hygienic Design. Hygiënisch Betrouwbaar Bestendig

Corrosiebestendig / Hygienic Design. Hygiënisch Betrouwbaar Bestendig a l ph a Corrosiebestendig / Hygienic Design Hygiënisch Betrouwbaar Bestendig Corrosiebestendig ontwerp RVS aan de uitgang Spatwaterdicht bij IP65 Vernikkeld oppervlak Voor levensmiddelen geschikte smering

Nadere informatie

Franke keukenmaatwerk

Franke keukenmaatwerk Franke keukenmaatwerk Uniek zoals uzelf MAATWERK For kitchens without compromise. «Indien een persoonlijk, op maat gemaakt roestvrijstalen keukenwerkblad, dan zeker één van Franke.» 2 Dat horen we vaak.

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS

PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS BEHOUD VAN WAARDE DOOR HET ONDERHOUD VAN UW KERAMISCHE EN VEILIGHEIDSTEGELS In microporeuze oppervlakken kunnen zich de kleinste

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw doucheruimte

Zo onderhoudt u uw doucheruimte doucheruimte Door het gebruik van hoogwaardige materialen in al onze producten kost het reinigen en onderhouden van uw doucheruimte weinig tijd en moeite. In dit document vindt u tips en producten waarmee

Nadere informatie

MATERIAALCOMPETENTIE. Badcultuur in perfectie.

MATERIAALCOMPETENTIE. Badcultuur in perfectie. MATERIAALCOMPETENTIE Badcultuur in perfectie. Franz Kaldewei GmbH & Co. KG Beckumer Strasse 33-35 59229 Ahlen Duitsland Tel. +49 2382 785 0 Fax +49 2382 785 200 Internet: www.kaldewei.com NEDERLAND BELGIË

Nadere informatie

D M. Zwembaden. Zwembadafdichting die alles aankanax. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! V.02.

D M. Zwembaden. Zwembadafdichting die alles aankanax. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! V.02. D M Zwembadafdichting die alles De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! DM Zwembadafdichting die alles Heeft uw zwembad zijn kleur verloren in de loop der jaren?

Nadere informatie

Zelfreinigend. Een revolutie in glas. Zelfreinigend. Pilkington Activ TM

Zelfreinigend. Een revolutie in glas. Zelfreinigend. Pilkington Activ TM Zelfreinigend Een revolutie in glas Zelfreinigend Pilkington Activ TM Zelfreinigend glas werd beschouwd als een onmogelijke droom. Maar na een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma van Pilkington,

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw stoomcabine

Zo onderhoudt u uw stoomcabine m irl e e i s ct in n fu ol c po a b m h tw o e o st De baden van onze stoomcabines met whirlpoolfunctie zijn gemaakt van hoogwaardig acryl, een voor het lichaam aangenaam en warm aanvoelend materiaal,

Nadere informatie

TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING

TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING AUTOMOTIVE 1 Uw Tribos behandeling uitbesteden? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@tribosbeneluxbv.com of bel ons op nummer 0318 529347 Materiaal wat nodig is om TRIBOS

Nadere informatie

gebruik bij intensieve reiniging en onderhoud artikel

gebruik bij intensieve reiniging en onderhoud artikel algemene tips Lees grondig de gebruiksvoorwaarden van de onderhoudsproducten en doe bij twijfel een test op klein niet zichtbaar deel van het oppervlak. Een waterverzachter haalt kalk uit het water en

Nadere informatie

LIFESTYLE EXPERIENCE. Spoeltafels Sinos en Pebel

LIFESTYLE EXPERIENCE. Spoeltafels Sinos en Pebel LIFESTYLE EXPERIENCE Spoeltafels Sinos en Pebel Your choice DESIGN VINTAGE MODERN KLASSIEK EASY MODE Inhoud Eigenschappen roestvrij staal 4 Eigenschappen Fragranit + 6 Design collectie 8 Klassieke collectie

Nadere informatie

HET ONDERHOUD VAN UW KEUKEN INHOUD

HET ONDERHOUD VAN UW KEUKEN INHOUD INHOUD Het onderhoud van uw keuken 1 Houten keukens 2 Gelakte keukens 2 Onderhoud werkbladen Gepolijste graniet 3 Gezoet graniet 3 Anticato 4 Gepolijst composiet 4 Leather / Gezoet composiet 5 Belgisch

Nadere informatie

miramondo Technische Informatie 1/5 Il Posto

miramondo Technische Informatie 1/5 Il Posto 1/5 Il Posto Technische Informatie public design GmbH - Hanuschgasse 1 Objekt 31-2540 Bad Vöslau - Austria - office@.com - www..com Il Posto 2/5 Afmetingen Convex Detailafmetingen public design GmbH -

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

REINIGING EN ONDERHOUD

REINIGING EN ONDERHOUD REINIGING EN ONDERHOUD VOOR UW HUISHOUDELIJKE APPARATEN Aanbevolen door ONS NIEUWE REINIGINGSASSORTIMENT ZORGT ERVOOR DAT UW APPARATEN LANGER ZULLEN MEEGAAN. Al 100 jaar ontwikkelen wij apparaten die het

Nadere informatie

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren.

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Met het juiste onderhoud blijft een Marmoleum vloer als nieuw 2 Het Forbo FloorCare System voor Marmoleum en Artoleum vloeren.

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087

GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087 Professional Supplies GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087 Afbeelding alleen ter illustratie, specificaties zijn afhankelijk van het werkelijke product. Lees voor het gebruik zorgvuldig de

Nadere informatie

REINIGINGSPRODUCTEN. z Reinigingsproducten 520. z Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud 522. z Werkwijze 522. z Restore sets 523

REINIGINGSPRODUCTEN. z Reinigingsproducten 520. z Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud 522. z Werkwijze 522. z Restore sets 523 518 REINIGINGSPRODUCTEN z Reinigingsproducten 520 z Productie 521 z Onderhoud 521 z Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud 522 z Werkwijze 522 z Restore sets 523 z Consumables 525 REINIGINGSPRODUCTEN

Nadere informatie

RENOVATIE & AFWERKING

RENOVATIE & AFWERKING LRS SET VOOR LEDERHERSTEL DANKZIJ HET NIEUWE UNIEKE FINIXA SYSTEEM OP WATERBASIS KAN IEDEREEN NU LEDER HERSTELLEN ZOALS EEN ECHTE PROFESSIONAL! Volg de stappen in deze handleiding voor het herstellen,

Nadere informatie

GEBRUIK. Verwijder alle verpakkingen, stickers en diverse accessoires zowel aan de binnenals buitenkant van de waterkoker.

GEBRUIK. Verwijder alle verpakkingen, stickers en diverse accessoires zowel aan de binnenals buitenkant van de waterkoker. GEBRUIK NL Wij danken u voor het kopen van een Rowenta waterkoker. Leest u de volgende instructies, die van toepassing zijn op al onze modellen, alstublieft zorgvuldig door en houd ze bij de hand. Open

Nadere informatie

Product Omschrijving Artikelnr. Excl. BTW Incl. BTW Multiclean - poetsmiddel crème ml. Inox Cream - poliermiddel crème ml

Product Omschrijving Artikelnr. Excl. BTW Incl. BTW Multiclean - poetsmiddel crème ml. Inox Cream - poliermiddel crème ml 306 307 Zelfs de beste spoeltafel blinkt door haar duurzaamheid enkel uit wanneer er passende onderhoudsproducten en wisselstukken beschikbaar zijn. Ook hier heeft Franke gezorgd voor de uitbouw van een

Nadere informatie

Unieke onderhoudsproducten. roestvast staal. Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij!

Unieke onderhoudsproducten. roestvast staal. Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij! Unieke onderhoudsproducten voor roestvast staal Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij! EMERGO Metal Treatment - Tel: 0599 696 420 - Fax: 0599 696 425 - E-mail: info@emergometal.nl

Nadere informatie

REINIGING EN ONDERHOUD

REINIGING EN ONDERHOUD EINIGING EN ONDERHOUD van duropal-hpl VOLG ONZE AANWIJZINGEN OP MET BETREKKING TOT REINIGING EN ONDERHOUD VAN HPL! De volgende informatie heeft betrekking op de oppervlakken van decoratieve HPL volgens

Nadere informatie

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is.

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is. PRODUCTCATALOGUS VN Clean is een schoonmaakbedrijf uit Zarren dat al sinds 2007 actief is. Wij zijn aanvankelijk gestart met de schoonmaak in bedrijven en voor kleinere zelfstandigen. Later hebben we ons

Nadere informatie

Quaryl VerVolmaakte natuur.

Quaryl VerVolmaakte natuur. Quaryl VerVolmaakte natuur. Innovatieve baden, douchevloeren en -bakken. Quaryl. Vervolmaakte natuur. In Quaryl worden de beste eigenschappen van natuurlijke kwarts gecombineerd met de veelzijdigheid van

Nadere informatie

onderhouds- en gebruiksvoorschrift Massief Edelhout OHMHNL

onderhouds- en gebruiksvoorschrift Massief Edelhout OHMHNL onderhouds- en gebruiksvoorschrift Massief Edelhout OHMHNL2010-1 Wat is Massief Edelhout Massief Edelhout is een volledig natuurlijk materiaal. De uitstraling van het Massief Edelhout hangt af van de omstandigheden

Nadere informatie

HANDLEIDING: HOE HOUD IK MIJN PANELEN SCHOON?

HANDLEIDING: HOE HOUD IK MIJN PANELEN SCHOON? wholesaler for distributing SOLARCLARITY PRESENTEERT: HANDLEIDING: HOE HOUD IK MIJN PANELEN SCHOON? 1 WAAROM SCHOONMAKEN? Profiteer van een maximale energieopbrengst Over het algemeen zijn zonnepanelen

Nadere informatie

miramondo Technische Informatie 1/6 Il Posto XL

miramondo Technische Informatie 1/6 Il Posto XL 1/6 Il Posto XL Technische Informatie Il Posto XL 2/6 Afmetingen Convex Detailafmetingen Il Posto XL 3/6 Gatenpatroon voor montage op en muur 1) Zonder rugleuning 2) Met rugleuning en zonder armleuning

Nadere informatie

Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10

Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10 Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10 Moderne reinigingstechnieken beogen het verminderen van vochtige reinigingstechnieken, en deze te vervangen door drogere reinigingstechnieken.

Nadere informatie

Royal Stone kwartscomposiet keukenbladwijzer

Royal Stone kwartscomposiet keukenbladwijzer Royal Stone kwartscomposiet keukenbladwijzer In 4 stappen een passend keukenblad kiezen 4 Onderhoud Royal Stone kwartscomposiet Gepolijst Royal Stone kwartscomposiet Gezoet Royal Stone gepolijste bladen

Nadere informatie

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking Handleiding PVC-trapleuningprofielen Installatie instructies Afwerking Installatie instructies De hoogwaardige PVC-trapleuningprofielen van Rubbermagazijn zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal. Hierdoor

Nadere informatie

GYNNSAM messen zijn ontworpen voor intensief dagelijks gebruik. Het design is gebaseerd op de eisen die een professionele kok aan een mes stelt, maar

GYNNSAM messen zijn ontworpen voor intensief dagelijks gebruik. Het design is gebaseerd op de eisen die een professionele kok aan een mes stelt, maar GYNNSAM messen GYNNSAM messen zijn ontworpen voor intensief dagelijks gebruik. Het design is gebaseerd op de eisen die een professionele kok aan een mes stelt, maar is verder aangepast aan de dagelijkse

Nadere informatie

OnderhoudSportvloeren

OnderhoudSportvloeren Onderhoud onderhoudsabonnementen sportvloeren sportvloeren.nl 11.0 Houten sportvloeren Algemene aanwijzingen voor optimaal plezier van uw parketvloer Het optimale luchtvochtigheidspercentage van een ruimte

Nadere informatie

handgrepen en inbouwsloten B11 Kip-draairamen 01.02.2014

handgrepen en inbouwsloten B11 Kip-draairamen 01.02.2014 B11 Kip-draairamen B11.15 handgrepen en inbouwsloten 01.02.2014 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com Indeling 1. Chrono

Nadere informatie

OPTIFIT-keuken zult beleven, dient u deze regelmatig te onderhouden. Voor het juiste onderhoud gebruikt U daarom de onderstaande

OPTIFIT-keuken zult beleven, dient u deze regelmatig te onderhouden. Voor het juiste onderhoud gebruikt U daarom de onderstaande OPTIFIT onderhoudstips OPTIFIT-keuken zult beleven, dient u deze regelmatig te onderhouden. Voor het juiste onderhoud gebruikt U daarom de onderstaande onderhoudstips Basis Verwijdert U morsplekken zo

Nadere informatie

Onderhoud gietijzeren Kookgerei

Onderhoud gietijzeren Kookgerei Onderhoud gietijzeren Kookgerei Pannen, Potten, etc ChLeibfried GmbH An der Bundesstrasse 2 49733 Haren/Ems Tel 0049(0)5932-7334784 Germany info@globe-firede wwwglobe-firede Gietijzeren Pannen en Potten

Nadere informatie

OnderhoudSportvloeren

OnderhoudSportvloeren Onderhoud onderhoudsabonnementen sportvloeren sportvloeren.nl 11.0 Houten sportvloeren Algemene aanwijzingen voor optimaal plezier van uw parketvloer Het optimale luchtvochtigheidspercentage van een ruimte

Nadere informatie

handgrepen en inbouwsloten A11 draai-kipramen

handgrepen en inbouwsloten A11 draai-kipramen A11 draai-kipramen A11.15 handgrepen en inbouwsloten 01.02.2014 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com Indeling 1. Chrono

Nadere informatie

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Geoliede oppervlakken zetten de individuele structuren van de verschillende houtsoorten extra in de verf.

Nadere informatie

Materialen die gebruikt worden voor instrumenten moeten aan een aantal hoge eisen voldoen.

Materialen die gebruikt worden voor instrumenten moeten aan een aantal hoge eisen voldoen. Instrumenten: Inleiding: In de gezondheidszorg worden van allerlei producten gebruikt een van die producten zijn de instrumenten die worden gebruikt tijdens operaties en andersoortige ingrepen. De instrumenten

Nadere informatie

Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945.

Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945. CD-COLOR TECHNISCHE FICHE Nr. 2K BUNTLACK GLOSS en SATIN AROMATENVRIJ Type : Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945. PRODUCTKENMERKEN

Nadere informatie

Kwaliteit op maat. Horeca tafels

Kwaliteit op maat. Horeca tafels Kwaliteit op maat Horeca tafels 2 Horeca tafels 2e druk Zelf uw horecatafel samenstellen. Het lijkt heel mooi. En dat is het ook! Kies uw onderstel èn uw bovenblad en u heeft een horecatafel naar wens!

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen. Gebruik een deurmat

Nadere informatie

SPEKVA. Onderhoudshandleiding. Massiefhouten werkbladen. Februari 2010. AalborgMassive WWW.SPEKVA.COM

SPEKVA. Onderhoudshandleiding. Massiefhouten werkbladen. Februari 2010. AalborgMassive WWW.SPEKVA.COM Onderhoudshandleiding Massiefhouten werkbladen Februari 2010 WWW.SPEKVA.COM Inhoud Massief Hout... zijde 3 Algemeen... zijde 4 Onderhoud van uw werkblad... zijde 4 Onderhoudsset... zijde 5 Reinigen en

Nadere informatie

handgrepen en inbouwsloten E11 kipramen 01.02.2014

handgrepen en inbouwsloten E11 kipramen 01.02.2014 E11 kipramen E11.15 handgrepen en inbouwsloten 01.02.2014 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com Indeling 1. Chrono handgrepen...e11.15.03

Nadere informatie

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie wassen zonder water In deze wasinstructie is beschreven op welke wijze de producten van Eco Green Auto Clean Freedom gebruikt kunnen worden. Op

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. ZANUSSI ZK630LN 09O

Uw gebruiksaanwijzing. ZANUSSI ZK630LN 09O U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor ZANUSSI ZK630LN 09O. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de ZANUSSI ZK630LN 09O in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

MATERIALEN ANDERE MATERIALEN MASSIEF EN GLAS MASSIEF. Herkomst massief :

MATERIALEN ANDERE MATERIALEN MASSIEF EN GLAS MASSIEF. Herkomst massief : MATERIALEN ANDERE MATERIALEN MASSIEF EN GLAS MASSIEF Herkomst massief : Massief hout is afkomstig van bomen, dus een echt natuurprodukt! Er bestaan kwaliteitsverschillen in bomen naargelang de houtsoort

Nadere informatie

TENCATE TENTDOEK. Tips & Informatie. www.tencateoutdoorfabrics.com

TENCATE TENTDOEK. Tips & Informatie. www.tencateoutdoorfabrics.com TENCATE TENTDOEK Tips & Informatie www.tencateoutdoorfabrics.com Onbezorgd kamperen Jaar in, jaar uit Eindelijk weer naar buiten. De geur van het groen snuiven, de grassprieten tussen onze tenen voelen

Nadere informatie

Montage van het maatwerkblad

Montage van het maatwerkblad Montage van het maatwerkblad Aanwijzingen Het keramische blad kent vele toepassingen, maar is bovenal geschikt als aanrechtblad dankzij het hitte- en krasbestendige, 100% watervaste oppervlak. Voor de

Nadere informatie