07 september 2016 schooljaar nieuwsbrief 2. Agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "07 september 2016 schooljaar nieuwsbrief 2. Agenda"

Transcriptie

1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld 07 september 2016 schooljaar nieuwsbrief 2 Van de directie Hierbij de iets verlate nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief aandacht voor verschillende items. De twee nieuwe speerpunten van dit schooljaar ICT en Talentontwikkeling. De infomarkt komt er weer aan op 28 september van tot uur. De start van het subsidieproject Impuls aan muziek. Foto s van het kamp van groep 8 en de buitengymles. 4 nieuwe leerkrachten stellen zich voor. Er is meubilair over en gratis af te halen. We gaan weer opzoek naar nieuwe redacteuren voor de kinderredactie. En tot slot nog een 40-jarig jubileumcadeautje..de lay-out van de website is vernieuwd. Kortom een heleboel interessants om te lezen. Agenda Woe 7 sep Lijstereens 2 Maa 12 sep Studiedag (gr. 1 t/m 8 is vrij) Maa 19 sep Lijstereens 3 Maa 26 sep Ontmoeten is gewoon doen Verder in deze nieuwsbrief Wecycle Kinderredactie Uitgelicht: ICT en Talentontwikkeling Ontmoeten is gewoon doen Meubilair over Start Impuls aan muziek Even voorstellen Kamp groep 8 Buitengymles Infomarkt De feestelijke opening van het schooljaar, met hapje, drankje en informatie was vorig jaar zeer geslaagd. Voor herhaling vatbaar dus. Zien we u ook weer samen met uw kind? Uw kind geeft u een rondleiding en laat u zien wat er in zijn/ haar groep geleerd gaat worden. U kunt de OR leden, MR leden en overblijfcommissie ontmoeten en vragen stellen over het jaarverslag. In de klassen is een informatieve presentatie te zien op het digibord. Daarnaast kunt u leermaterialen bekijken en vragen stellen aan alle leerkrachten. En natuurlijk in de hal gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje Woensdag 28 september van tot uur Feestelijke opening van het schooljaar.

2 Themahoek Thema s Groep 1/2A: Thuis Groep 2B/3: Thuis Groep 4/5 : Omgeving Groep 6/7 : Omgeving Groep 8 : Omgeving De woorden die in elke groep per thema aangeboden worden, verschillen uiteraard. Nieuwe leerlingen In deze vaste rubriek worden nieuwe leerlingen op onze school van harte welkom geheten. Eymen Gül groep 1 De familie Gül is nieuw op onze school. Wist u dat? Een rubriek, met leuke, informatieve en handige weetjes. Van harte welkom op OBS De Lijster Wist u dat: er meubilair over is? u dit gratis kunt afhalen? de lay-out van de website vernieuwd is? we dit schooljaar gaan investeren in een nieuw netwerk en verschillende nieuwe computers/laptops/ipads/notebooks? Wecycle De inzameling van oude elektrische apparaten start weer. Tot half november kunnen ze ingeleverd worden in de doos in de centrale hal. De school ontvangt dan weer een collectie boeken voor de bibliotheek. Kinderredactie Een aantal kinderen uit de kinderredactie is naar het VO gegaan. Daarom zijn we weer op zoek naar nieuwe redactieleden. Kinderen van groep 6/7/8 kunnen weer solliciteren. Hoe dat moet staat op de posters die in de hal en in de groep hangen.

3 Uitgelicht ICT en Talentontwikkeling Het komend schooljaar zullen weer twee zwart-wit foto s van de fotowand in de hal worden omgedraaid. De Lijster gaat zich komend jaar bezighouden met het versterken van Digitale geletterdheid en Talentontwikkeling. Wat er zoal op de jaarplanning staat ziet u hieronder: Talentontwikkeling Digitale geletterdheid Ontwikkelen van een portfolio voor alle leerlingen Invoeren talentlessen Invoeren van gepersonaliseerd rekenen Uitzoeken van een methode voor Totaal Onderwijs, aansluitend bij de diversiteit aan niveaus in elke groep Impuls aan muziek Vernieuwen van het schoolnetwerk Vernieuwen van de website Aanschaf Digibord in groep 1/2 Vervangen van oude computers Uitbreiden van het netwerk met mobile divisies (laptops/ipads/ notebooks) Ontmoeten is gewoon doen. In de week van 26 t/m 30 september is het weer de week van Ontmoeten Is Gewoon Doen. De officiële opening van deze week zal dit keer georganiseerd worden door de Fraanjeschool, de Fontein, Peuterspeelzaal Eigenwijs en De Lijster. Globaal zal het programma er voor deze week zo uit zien: Maa 26 sept u Spectaculaire opening op het grote veld met alle groep 8 leerlingen van de 3 scholen, wethouder en directeuren. Maa 26 sept en Gedurende deze twee dagen zullen alle leerlingen deelnemen aan Din 27 sept spelletjes samen met leerlingen uit dezelfde groepen van de andere scholen. Deze dagen worden georganiseerd door Be-active. Woe 28 sept Infomarkt. In deze week zullen ook de laatste bewoners van de nieuwe woningen aan de Lijstershof hun schilderijtje in ontvangst komen nemen op onze school. De winnaars van de tekenwedstrijd zullen deze overhandigen.

4 Meubilair over De taalklas heeft nieuw, in hoogte verstelbaar, meubilair gekregen wat over was van een school die ging fuseren. Daarom zijn er een aantal oudere leerlingtafeltjes en krukjes over. Toch zonde om ze naar het grof vuil te brengen. Heeft u interesse in 1 of meerdere setjes, neem dan contact op met Meester Kees. Ze mogen gratis afgehaald worden.wie het eerst komt heeft de eerste keus.en op is op!!! Hieronder een aantal foto s. Start Impuls aan muziek Zoals u vorig jaar in een Lijstereens heeft kunnen lezen is onze school ingeloot voor de subsidie van het project Impuls aan muziek. Dit project SAMSAM zal lessen gaan verzorgen in al onze groepen, verspreid over het hele schooljaar en gedurende 3 jaar lang. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de definitieve roosters, maar wel is al bekend dat de lessen op 20 september gaan starten. Groep 1/2 krijgt 10 muzieklessen van de muziekschool in de eerste helft van het jaar. Groep 2/3 krijgt 10 muzieklessen van de muziekschool in de tweede helft van het jaar. Groep 4/5 krijgt 20 lessen muziekvaardigheid gedurende het hele schooljaar. Groep 6/7 krijgt 14 lessen muziekvaardigheid in de eerste helft van het schooljaar. Daarnaast krijgen zij 12 snuffellessen, waarin zij 3 verschillende muziekinstrumenten mogen uitproberen. Groep 8 krijgt 10 ZINGESlessen van de muziekschool in de eerste helft van het schooljaar. Onze leerkrachten worden begeleid door de muziekschool en krijgen verschillende trainingen de komende 3 jaar. Dit om de lessen uiteindelijk zelf in hun lesprogramma in te passen. De muzieklessen worden ondersteund met een digibord programma Eigenwijs digitaal. We zijn als school heel blij met deze Impuls aan muziek. Vernieuwde website Met ingang van 1 september is de website van OBS De Lijster vernieuwd. De lay-out is aangepast en in een modern jasje gestoken. Hij sluit nu mooi aan bij het Passie en Ambitie-boek van onze Stichting Eemvallei Educatief en bij de vernieuwde hoofdingang van de school. Daarnaast is de website responsieve gemaakt en dus beter met een mobile telefoon of IPAD te bekijken. Ook is er een koppeling gemaakt met onze facebook pagina. We zijn blij met het resultaat. Het overzetten is altijd een hele klus, waarbij makkelijk foutjes gemaakt worden. Mist u iets, of komt u een missertje tegen.neem gerust contact met ons op, dan herstellen wij dit zo snel mogelijk. Het adres is nog steeds

5 Even voorstellen 4 nieuwe collega s op de Lijster Hallo, Ik ben Brigitte Kreugel en ik ben de (tijdelijke )intern begeleidster op De Lijster. Op dit moment vervang ik Monique tijdens haar zwangerschapsverlof. Ik ben al 21 jaar werkzaam in het onderwijs. En de laatste 10 jaar heb ik als intern begeleidster gewerkt op een andere school van Eem Vallei Educatief. Daarnaast ben ik moeder van 2 jongens (Jesse van 9 jaar en Jurre van 3 jaar). Kortom een druk gezinsleven en een hele leuke, uitdagende baan ernaast. Mijn werkdagen zullen voornamelijk op de dinsdag zijn en soms op de maandag of woensdag (er hangt een lijst naast de deur van mijn kantoor). Kom gerust binnen lopen als u nog vragen heeft. Groetjes Brigitte Ik ben Margot Kraeima, 35 jaar, en werk vanaf dit schooljaar op de Lijster. Ik zal op donderdag en vrijdag vooral te vinden zijn in de groepen 6,7 en 8. Ik heb hier heel veel zin in en hoop samen met het team, de ouders, maar vooral met de leerlingen, een leuke en fijne tijd te hebben. Contact met ouders vind ik erg belangrijk, dus mochten er dingen zijn de deur staat voor jullie open. Sinds vorig jaar woon ik met mijn vriend en drie kinderen in Barneveld en mogen we binnenkort gaan klussen in ons nieuwe huis. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, zingen en dansen en vind ik het heel fijn om gezellig thuis te zijn. We gaan er een gezellig schooljaar van maken! Groetjes juf Margot Dag ouders, In dit stukje zal ik wat over mezelf vertellen. Ik ben Jet van der Ende, de nieuwe docent HVO. Ik ben 30 jaar en woon samen met mijn vriend en kat in Utrecht in een flatje met een prachtig uitzicht. Na mijn studies Humanistiek en Geestelijke Begeleiding heb ik een baan gevonden als begeleider in de psychiatrie. In dit werk begeleid ik zowel jongeren als volwassenen. Afgelopen jaar heb ik met veel plezier de opleiding tot HVO-docent afgerond. Ik kijk ernaar uit om met leerlingen aan de slag te gaan met levensbeschouwelijke thema s zoals bijvoorbeeld wie ben ik?, vriendschap, dieren, geluk, verliefdheid en wereldreligies. Ik houd ervan om te filosoferen met kinderen. Ook maak ik in mijn lessen graag gebruik van drama, muziek, spelletjes en tekenen. Tot ziens op school. Zonnige groet, Jet van der Ende Even kennismaken! Ik ben Idelette van der Linden en zal het komende schooljaar de GVO lessen bij uw kind op school verzorgen. Dit is voor mij een nieuwe uitdaging. Ik heb een aantal jaren voor de klas gestaan in het speciaal onderwijs en daarna als rugzakbegeleider op de Fontein in Barneveld gewerkt. Het onderwijs is dus niet nieuw voor mij, maar GVO wel. Ik woon in Barneveld, ben 34 jaar, getrouwd en heb 4 kinderen waarvan 3 in de basisschool leeftijd en de jongste is 1. Ik heb er heel veel zin in en hoop met de kinderen die GVO gekozen hebben een gezellige, leerzame tijd te hebben.

6 Kamp groep 8 Inmiddels is groep 8 weer terug van het kamp. Ze hebben ervan genoten. Hieronder een paar leuke foto s als u ze gemist heeft op facebook. Buitengymles Vanaf 7 september kunnen onze leerlingen weer gebruik maken van sporthal de Lijsterhof. De renovatie is dan klaar. Afgelopen week hebben we een buitenles van Be-active gekregen. Op het veld achter de nieuwe woningen hebben de kinderen zich prima vermaakt en zijn ze met leuke spelletjes flink aan het bewegen geweest.

19 september 2016 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda

19 september 2016 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 september 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 3 Van de directie De komende weken staan er weer allerlei leuke activiteiten op het

Nadere informatie

4 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 2. Agenda

4 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 2. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 4 september 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 2 Van de directie Alweer de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn goed gestart in

Nadere informatie

18 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda

18 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 september 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 3 Van de directie Voor u ligt Lijstereens nummer 3. In dit nummer aandacht voor de staking.

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

24 augustus 2015 schooljaar nieuwsbrief 1

24 augustus 2015 schooljaar nieuwsbrief 1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 24 augustus 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 1 Van de directie Wat fijn iedereen weer gezond en wel op school te verwelkomen. Na een

Nadere informatie

10 oktober 2016 schooljaar nieuwsbrief 4

10 oktober 2016 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 10 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 4 Van de directie Na twee weken afwezigheid door mijn galblaas operatie, ben ik weer voorzichtig

Nadere informatie

07 november 2016 schooljaar nieuwsbrief 6. Agenda

07 november 2016 schooljaar nieuwsbrief 6. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 07 november 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 6 Van de directie In deze Lijstereens veel aandacht voor groen, gezond en duurzaamheid.

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

07 september 2015 schooljaar nieuwsbrief 2

07 september 2015 schooljaar nieuwsbrief 2 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 07 september 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 2 Van de directie In deze tweede Lijstereens van het schooljaar informatie over Ontmoeten

Nadere informatie

Lijster eens. 06 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 6

Lijster eens. 06 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 6 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 06 november 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 6 Van de directie Voor u ligt weer een informatieve nieuwsbrief vol info en wetenswaardigheden.

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 07 Van de Directie Wat vliegt de tijd! Het is alweer bijna Sinterklaas! In deze Lijstereens

Nadere informatie

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 06 Van de Directie Het thema Cultuur en Geloof is gestart en er wordt al flink aan gewerkt.

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

4 december 2017 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda

4 december 2017 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 4 december 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 8 Van de directie Wat een spanning...nog 1 nachtje slapen en dan hopen we Sinterklaas

Nadere informatie

Lijster eens. Welke vraag vindt u dat gesteld moet worden? 29 januari 2018 schooljaar nieuwsbrief 11

Lijster eens. Welke vraag vindt u dat gesteld moet worden? 29 januari 2018 schooljaar nieuwsbrief 11 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 januari 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 11 Van de directie De maand januari is voorbij gevlogen, er is keihard gewerkt aan alle

Nadere informatie

24 september 2018 schooljaar nieuwsbrief 03. Agenda. Don 4 okt

24 september 2018 schooljaar nieuwsbrief 03. Agenda. Don 4 okt Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 24 september 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 03 Van de Directie In deze Lijstereens weer allerlei informatie, wetenswaardigheden

Nadere informatie

01 februari 2016 schooljaar nieuwsbrief 11

01 februari 2016 schooljaar nieuwsbrief 11 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 februari 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 11 Van de directie Ik wens u veel leesplezier met deze Lijstereens. Open les HVO/GVO/IVO

Nadere informatie

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 5 Van de directie Direct alweer flink aan de slag. U vindt belangrijke info in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Lijster eens. 20 maart 2017 schooljaar nieuwsbrief 14

Lijster eens. 20 maart 2017 schooljaar nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 20 maart 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 14 Van de directie In deze Lijstereens een aantal berichten op herhaling. Het is deze week

Nadere informatie

07 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda

07 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 07 december 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 8 Van de directie In deze Lijstereens wordt u geïnformeerd over de aanschaf van twee

Nadere informatie

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 21 augustus 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 1 Van de directie Wat zijn die 6 weken omgevlogen. Ik hoop dat iedereen een goede vakantie

Nadere informatie

10 september 2018 schooljaar nieuwsbrief 02. Agenda

10 september 2018 schooljaar nieuwsbrief 02. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 10 september 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 02 Van de Directie Alweer de tweede Lijstereens, twee weken hard werken zit er al weer

Nadere informatie

Lijster eens. 16 april 2018 schooljaar nieuwsbrief 16

Lijster eens. 16 april 2018 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 april 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 16 Van de directie Voor u ligt weer een uitgebreide Lijstereens vol informatie. De 10 minuten

Nadere informatie

Lijster eens. Het team van OBS De Lijster wenst u allen hele fijne feestdagen en een goed december 2017 schooljaar nieuwsbrief 9

Lijster eens. Het team van OBS De Lijster wenst u allen hele fijne feestdagen en een goed december 2017 schooljaar nieuwsbrief 9 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 december 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 9 Van de directie Wat gaat de tijd toch snel. 2017 zit er al weer bijna op. Deze week

Nadere informatie

Lijster eens. 13 februari 2017 schooljaar nieuwsbrief 12

Lijster eens. 13 februari 2017 schooljaar nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 13 februari 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 12 Van de directie Alweer een nieuwe Lijstereens, de laatste voor de voorjaarsvakantie.

Nadere informatie

16 januari 2017 schooljaar nieuwsbrief 10. Agenda

16 januari 2017 schooljaar nieuwsbrief 10. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 januari 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 10 Van de directie Dit is de eerste Lijstereens van 2017. We zijn het nieuwe jaar voortvarend

Nadere informatie

19 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda

19 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 maart 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 14 Van de directie De lente zet buiten nog maar niet door. Maar binnen wel hoor..de school

Nadere informatie

9 november 2015 schooljaar nieuwsbrief 6

9 november 2015 schooljaar nieuwsbrief 6 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 9 november 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 6 Van de directie Weer een Lijstereens boordevol wetenswaardigheden en leuke activiteiten.

Nadere informatie

29 oktober 2018 schooljaar nieuwsbrief 05. Agenda

29 oktober 2018 schooljaar nieuwsbrief 05. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 oktober 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 05 Van de Directie Na een heerlijke herfstvakantie gaan we weer uitgerust aan de slag.

Nadere informatie

Lijster eens. U komt toch ook een handje helpen? 12 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 19

Lijster eens. U komt toch ook een handje helpen? 12 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 19 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 juni 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 19 Van de directie Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij gesteund hebben door een berichtje,

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief 14

schooljaar nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 24-03-2014 schooljaar 2013-2014 nieuwsbrief 14 Van de directie In de vorige Lijstereens stond een klein foutje in het stukje over de algemene

Nadere informatie

09 maart 2015 schooljaar nieuwsbrief 13

09 maart 2015 schooljaar nieuwsbrief 13 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 09 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 13 Van de directie Een trotse directeur dit keer. Trots op onze May uit groep 8, die 2e

Nadere informatie

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 december 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 9 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2016. Aanstaande woensdag natuurlijk

Nadere informatie

Lijster eens. Ouders gezocht die willen meepraten over ons nieuwe. U helpt toch ook mee???? 03 april 2018 schooljaar nieuwsbrief 15

Lijster eens. Ouders gezocht die willen meepraten over ons nieuwe. U helpt toch ook mee???? 03 april 2018 schooljaar nieuwsbrief 15 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 03 april 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 15 Van de directie De school als bouwplaats, een spannende Eitje Tik finale, de Week van

Nadere informatie

Lijster eens. Uw hulp is van harte welkom!! 18 maart 2019 schooljaar nieuwsbrief 13. Agenda

Lijster eens. Uw hulp is van harte welkom!! 18 maart 2019 schooljaar nieuwsbrief 13. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 maart 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 13 Van de Directie Voor u ligt weer een uitgebreide Lijstereens. Eentje om veel energie

Nadere informatie

Lijster eens. 04 maart 2019 schooljaar nieuwsbrief 12. Agenda

Lijster eens. 04 maart 2019 schooljaar nieuwsbrief 12. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 04 maart 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 12 Van de Directie Weer terug op het nest, na een mooi verblijf in Costa Rica. Wel weer

Nadere informatie

Lijster eens. Overzicht te laat komen. 15 januari 2018 schooljaar nieuwsbrief 10

Lijster eens. Overzicht te laat komen. 15 januari 2018 schooljaar nieuwsbrief 10 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 januari 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 10 Van de directie Na een heerlijke kerstvakantie zijn we weer uitgerust begonnen aan

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

29 juni 2015 schooljaar nieuwsbrief 20

29 juni 2015 schooljaar nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 juni 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 20 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van dit schooljaar. Het is weer voorbij

Nadere informatie

27 mei 2019 schooljaar nieuwsbrief 17. Agenda

27 mei 2019 schooljaar nieuwsbrief 17. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 mei 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 17 Van de Directie De zomer is in aantocht. De ouderraad is druk bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17

17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17 Groepsindeling 2016-2017 Volgend schooljaar zullen wij weer 5 groepen gaan maken. Dit zijn

Nadere informatie

Lijster eens. 05 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 13. Van de directie De voorjaarsvakantie leek dus wel wintervakantie.

Lijster eens. 05 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 13. Van de directie De voorjaarsvakantie leek dus wel wintervakantie. Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 05 maart 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 13 Van de directie De voorjaarsvakantie leek dus wel wintervakantie. Koud, sneeuw en ijs.

Nadere informatie

28 januari 2019 schooljaar nieuwsbrief 10. Agenda

28 januari 2019 schooljaar nieuwsbrief 10. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 28 januari 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 10 Van de Directie In deze Lijstereens aandacht voor verschillende zaken. Mijn verlof,

Nadere informatie

Lijster eens. 14 januari 2019 schooljaar nieuwsbrief 09

Lijster eens. 14 januari 2019 schooljaar nieuwsbrief 09 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 14 januari 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 09 Van de Directie Weer een Lijstereens vol met nieuws en informatie. Veel leesplezier

Nadere informatie

15 april 2019 schooljaar nieuwsbrief 15. Agenda

15 april 2019 schooljaar nieuwsbrief 15. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 april 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 15 Van de Directie Weer een Lijstereens vol met informatie. Nog één weekje en dan is het

Nadere informatie

Lijster eens. 10 december 2018 schooljaar nieuwsbrief 08

Lijster eens. 10 december 2018 schooljaar nieuwsbrief 08 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 10 december 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 08 Van de Directie Dit is alweer de laatste Lijstereens van 2018. De school is inmiddels

Nadere informatie

20 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 7. Agenda

20 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 7. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 20 november 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 7 Van de directie We zijn alweer halverwege de periode tussen herfst- en kerstvakantie.

Nadere informatie

23 november 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 7. Agenda

23 november 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 7. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 23 november 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 7 Van de directie In deze Lijstereens informatie over de studiedag die het team gehad

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 april 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 16 Van de directie Het schooljaar vliegt voorbij. De meivakantie staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

Lijster eens. 14 mei 2018 schooljaar nieuwsbrief 17

Lijster eens. 14 mei 2018 schooljaar nieuwsbrief 17 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 14 mei 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 17 Van de directie Na een prachtige zonnige meivakantie zijn we vandaag weer goed van start

Nadere informatie

12 februari 2018 schooljaar nieuwsbrief 12. Agenda

12 februari 2018 schooljaar nieuwsbrief 12. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 februari 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 12 Van de directie Met nog een staartje winter gaan we toch al weer flink richting het

Nadere informatie

Lijster eens. 26 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 20

Lijster eens. 26 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 juni 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 20 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van dit schooljaar. De laatste info

Nadere informatie

5 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 4

5 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 5 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 4 Van de directie In deze Lijstereens een aantal mooie verhalen. De korfballers hebben

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Totaalonderwijs Thematisch onderwijs voor alle groepen

Totaalonderwijs Thematisch onderwijs voor alle groepen Totaalonderwijs Thematisch onderwijs voor alle groepen www.obs-delijster.nl wat maakt onze school bijzonder? Totaalonderwijs Thematisch onderwijs voor alle groepen, waarbij wereld oriënterende vakken,

Nadere informatie

Totaalonderwijs Thematisch onderwijs voor alle groepen

Totaalonderwijs Thematisch onderwijs voor alle groepen Totaalonderwijs Thematisch onderwijs voor alle groepen www.obs-delijster.nl Wij werken vanuit deze uitgangspunten: Wij geven ruimte aan ontwikkeling van kinderen Wij stimuleren zelfstandigheid en zelfreflectie

Nadere informatie

13 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 19

13 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 19 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 13 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 19 Van de directie Een boordevolle Lijstereens. Veel plezier! Groepsindeling 2016-2017 Op

Nadere informatie

Lijster eens. 23 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 5

Lijster eens. 23 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 23 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 5 Van de directie Voor u ligt weer een Lijstereens vol met info en nieuwtjes. Vandaag,

Nadere informatie

01 april 2019 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda

01 april 2019 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 april 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 14 Van de Directie Van Koningsspelen tot Eitje-Tik, van schoolvoetbal tot rookvrije zone,

Nadere informatie

18 mei 2015 schooljaar nieuwsbrief 17

18 mei 2015 schooljaar nieuwsbrief 17 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 mei 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 17 Van de directie Na een heerlijke meivakantie zijn we vandaag weer vol goede moed begonnen

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4

13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4 Van de directie In deze Lijstereens weer een flink aantal nieuwsberichten. 1 springt

Nadere informatie

1 juni 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18

1 juni 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 1 juni 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 Van de directie De zomer wil nog niet echt doorzetten, maar de voorbereidingen voor het

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief 11

schooljaar nieuwsbrief 11 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 03-02- 2014 schooljaar 2013-2014 nieuwsbrief 11 Van de directie De Lijstereens ligt weer voor u. Boordevol wetenswaardigheden. Uw speciale

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Lijster eens. 08 oktober 2018 schooljaar nieuwsbrief 04

Lijster eens. 08 oktober 2018 schooljaar nieuwsbrief 04 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 08 oktober 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 04 Van de Directie Voor u ligt de 4e Lijstereens van dit schooljaar. Onze nieuwe voorzitter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Belangrijke data: Algemene INFO - avond. Kalender

Belangrijke data: Algemene INFO - avond. Kalender Belangrijke data: Maandag 05 sept. Omgekeerde 10-minutengesprekken Maandag 12 sept. Informatieavond Dinsdag 13 sept. Schoolfotograaf Woensdag 14 sept. Schoolfotograaf Vrijdag 16 sept. INFO 2 Donderdag

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

07 maart 2016 schooljaar nieuwsbrief 13

07 maart 2016 schooljaar nieuwsbrief 13 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 07 maart 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 13 Van de directie Een nieuwe Lijstereens boordevol nieuws! Juf Gina afwezig Juf Gina heeft

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

30 mei 2016 schooljaar nieuwsbrief 18

30 mei 2016 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 30 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 18 Van de directie In deze Lijstereens weer volop nieuws. Aanstaande woensdag is het zomerfeest.

Nadere informatie

Staking Woensdag 30 mei

Staking Woensdag 30 mei Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 28 mei 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 18 Van de directie Mooie resultaten op de Eindtoets, mooie resultaten bij het verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Lijster eens. 11 februari 2019 schooljaar nieuwsbrief 11

Lijster eens. 11 februari 2019 schooljaar nieuwsbrief 11 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 11 februari 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 11 Van de Directie, Inmiddels is juf Betty al weer op de helft van haar verlof. We hopen

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14

23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14 Van de directie Een Lijstereens boordevol nieuws. Verder in deze nieuwsbrief 10 minuten

Nadere informatie

18 april 2016 schooljaar nieuwsbrief 16

18 april 2016 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 april 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 16 Van de directie Nog 1 week en dan heerlijk Meivakantie. We zijn nog op zoek naar hulp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie