23 november 2015 schooljaar nieuwsbrief 7. Agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "23 november 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 7. Agenda"

Transcriptie

1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld 23 november 2015 schooljaar nieuwsbrief 7 Van de directie In deze Lijstereens informatie over de studiedag die het team gehad heeft. Daarnaast in Uitgelicht een actueel onderwerp uit de media. Verder zijn we op school druk met de voorbereidingen voor de gezellige decembermaand. Dinsdag mogen de kinderen hun schoen zetten en uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Sinterklaas op 4 december een bezoek aan onze school hoopt te brengen. Daar hopen we natuurlijk allemaal op. Agenda Maa 23 nov Lijstereens 7 Din 24 nov Schoen zetten op school Woe 25 nov BHV herhaling team Don 26 nov Op Avontuur met. Groep 4/5 Maa 30 nov MR-vergadering Vrij 4 dec Sinterklaasfeest Maa 7 dec Onderbouw studiedag Groep 1 t/m 4 is vrij Maa 7 dec Lijstereens 8 Verder in deze nieuwsbrief Themahoek Uitgelicht Voorleeswedstrijd Schoolvoetbal Woningen Churchillstraat Studiedag Tijdens de 10 minuten gespreksavonden ben ik met flink wat ouders in gesprek geweest over de vraag: Wat kunnen wij veranderen aan ons schoolconcept om meer leerlingen te trekken? Zoals u ziet zijn er al heel wat goede en soms verrassende suggesties gedaan. Hier kunnen we zeker wat mee. U kunt uw suggesties nog in blijven leveren tot de kerstvakantie. Plak ze er gewoon bij op de witte vellen in de hal. Afgelopen woensdag waren de kinderen vrij en had het team een studiedag. Deze stond ook in het teken van het zoeken naar ons nieuwe schoolconcept. Het team ging enthousiast aan de slag en presenteerde elkaar m.b.v. powerpoint, prezi, filmpjes en woordspinnen hun visie op hoe de Lijster zich zou moeten gaan profileren om zich te onderscheiden en om aan te sluiten bij de verschillen tussen leerlingen. Mooi te zien dat er grote overeenkomsten tussen de visie van ouders en het team zijn. Begin december komt Onderwijs Maak Je Samen, die vorig jaar een nulmeting gedaan heeft op school, met de werkgroepen discussiëren over punten uit het rapport. De werkgroep gaat dan met alle verzamelde informatie 3 à 4 mogelijke concepten opstellen, waar het team op de studiedag in maart keuzes in gaat maken. De MR volgt dit proces nauwgezet.

2 Themahoek Thema s Groep 1/2A: Sinterklaas Groep 2B/3: Sinterklaas Groep 4/5 : Reizen Groep 6/7 : Reizen Groep 7/8 : Reizen De woorden die in elke groep per thema aangeboden worden, verschillen uiteraard. Wist u dat? Een rubriek, die in elke nieuwsbrief verschijnt, met leuke, informatieve en handige weetjes. Wist u dat: er met de wecycle-actie 75 apparaten zijn ingezameld? we hier een boekenpakket voor mochten uitzoeken van 10 kinderenboeken? er zich nog maar 10 kinderen hebben opgegeven voor het schoolvoetbaltoernooi?.. Opgeven nog kan t/m woensdag 25 november? Voorleeswedstrijd 11 november was de voorleeswedstrijd. Meas uit groep 8 kwam als winnares uit de bus, al was de concurrentie groot. In de volgende Lijstereens meer hierover van de kinderredactie. Nieuwe leerlingen In deze vaste rubriek worden nieuwe leerlingen op onze school van harte welkom heten. Samar Houllich groep 1 Zusje van: Anouar in groep 7b Amir in groep 4 Schoolvoetbal Voor het schoolvoetbaltoernooi in maart/april hebben zich momenteel pas 10 kinderen en 1 begeleider opgegeven. Dat is krap 1 team.. Als uw zoon of dochter mee wil doen, kan hij/zij nog opgegeven worden t/m 25 november. Niet opgeven is straks helaas niet meedoen.dus even snel regelen, dan maken we van dat evenement weer een mooie happening. Van harte welkom op OBS De Lijster

3 Uitgelicht Dit keer aandacht voor een actueel onderwerp. De toestroom van vluchtelingen. Het hiernaast geplaatste artikel stond afgelopen zaterdag in de Telegraaf. In de Barneveldse krant stonden afgelopen weken ook diverse artikelen over de bouw van woningen voor vluchtelingen aan de Churchillstraat. Via het digicomsysteem heb ik u geïnformeerd over de bijeenkomst voor omwonenden op 10 november. In deze Uitgelicht vertel ik u iets meer over het onderwijs aan deze kwetsbare groep kinderen. De Lijster vangt al jarenlang asielzoekerkinderen op en heeft inmiddels al behoorlijk wat ervaring met het onderwijs aan deze leerlingen. De lessen aan deze leerlingen, die (bijna) geen Nederlands spreken, is erop gericht hen zo snel mogelijk een veilige omgeving te bieden en hen zo snel mogelijk Nederlands te leren, zodat zij zich verstaanbaar kunnen maken. De Taalklas, waar deze kinderen een jaar lang, 2 dagen per week naar toe gaan, is hier een belangrijk onderdeel van. De andere dagen hebben zij in de groep met hun leeftijdsgenoten een speciaal programma op hun eigen niveau. Gelukkig heeft onze Taalklasleerkracht, in tegenstelling tot wat in het Telegraaf bericht wordt genoemd, wel de beschikking over voldoende materialen, beschikbaar gesteld door subsidie van de Gemeente Barneveld. Afgelopen week is er zelfs een nieuw digitaalprogramma voor deze kinderen bij gekomen waar zij op de computer, IPAD of laptop het Nederlands kunnen oefenen op hun eigen niveau. Het programma Horen, zien en schrijven digitaal is webbased en kunnen zij ook thuis doen. De kinderen worden een aantal keren per week uit de klas gehaald door Juf Wilma of juf Nieke (onze vrijwilligster), om specifieke oefeningen te doen en vooral veel in het Nederlands te praten. In de klas kunnen zij al snel met heel veel vakken meedoen en naarmate hun taal zich ontwikkelt, wordt dat steeds meer. Daar waar dat nog niet lukt, werken zij dus aan hun eigen programma. Kinderen in de hogere groepen krijgen ook een maatje toegewezen, die hen helpt en in het begin vooral veel voordoet. Ook onze stagiaires ondersteunen hierbij.

4 Uitgelicht vervolg Door deze manier van werken wordt de groepsleerkracht ontlast en kan hij/zij zich goed blijven richten op leerstof van de reguliere groep. In het artikel in de Telegraaf wordt aangeven dat scholen subsidie krijgen voor de opvang van deze leerlingen, maar dat deze pas achteraf komt en pas bij een aantal van 4 tot 10 leerlingen binnen een bepaalde periode. Ook onze school heeft een aanvraag gedaan en heeft de bekostiging hiervoor gekregen. De 5,5 uur per week die wij nu hebben gekregen is fijn, maar om deze kinderen zo snel mogelijk met de groep mee te laten doen zouden extra handen in de klas een welkome aanvulling zijn. We hopen op uitbreiding van deze bekostiging. Het lijkt erop dat de politiek dit nu ook gaat inzien. Los hiervan slagen wij als school er toch al goed in om nieuwkomers adequaat te begeleiden. Een mooi voorbeeld hiervan is het gezin Al Ali Al Elayan. Zij stonden afgelopen week in het blad van de Woningstichting. Nahawand (groep 3) en Shahed (groep 2) zijn nu ruim een jaar in Nederland en hebben zich met behulp van de Taalklas en extra ondersteuning de taal heel snel eigen gemaakt en doen eigenlijk alles al mee in de groep. Onze ervaring is dat vooral jonge kinderen de taal heel snel oppikken. Bovendien merken wij dat ook de kinderen van de andere gezinnen heel graag willen leren, ze zijn bijzonder gemotiveerd en leergierig. Dit geeft het team van de Lijster, een gevoel van voldoening. Woningen Churchillstraat De bijeenkomst van 10 november was druk bezocht. Zoals de Burgemeester en Wethouder duidelijk hebben uitgelegd gaan daar 22 woningen komen voor Statushouders. In mijn bericht via het digicomsysteem heb ik u hierover geïnformeerd en u ook aangegeven met vragen hierover bij me te komen. Inmiddels hebben een aantal ouders/verzorgers hier al gebruik van gemaakt. Zij hebben hun zorgen geuit en goede suggesties en tips aangegeven. Ik zal ervoor zorgen dat deze input bij de Gemeente Barneveld terecht komt, zodat deze meegenomen worden in het definitieve plan. Mocht u nog aanvullingen hebben, dan kunt u deze nog t/m 26 november bij mij inleveren.

5 Wil jij met je gezin van betekenis zijn voor een ander gezin? Gezin in de Buurt biedt hiervoor de mogelijkheid, passend binnen jullie eigen gezinsagenda! In Barneveld zijn gezinnen die opvoedingsondersteuning krijgen van het Centrum Jeugd en Gezin en die erg gebaat zouden zijn bij het opbouwen van een netwerk in de directe omgeving. Dit netwerk kan het gezin ontlasten als de druk te hoog wordt of als kinderen even in een andere omgeving zouden kunnen verkeren. Deze gezinnen hebben dat netwerk nu niet en zijn ook niet goed in staat dat netwerk op eigen initiatief op te bouwen. Als deze gezinnen voor een bepaalde periode zouden kunnen terugvallen op een steunend gezin in de buurt, dan zou dat hen erg helpen, zowel in de acute situatie als in het opdoen van ervaring met een stabiel netwerkcontact. Gezin in de Buurt is een initiatief van Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld en Stichting Present Barneveld. Doelstelling Stichting Present Barneveld verbindt jullie gezin aan een gezin dat moeite heeft in hun gezin. Je kunt denken aan problemen op het gebied van gezondheid, opvoeding, financiën, sociale contacten of huisvesting. Door jullie betrokkenheid kan het gezin ervaren dat ze er niet alleen voor staan. Ook voor jullie gezin kan het contact verrijkend zijn, bijvoorbeeld doordat je ervaart dat jullie manier van leven niet vanzelfsprekend is. Begeleiding en werkwijze Present brengt met jullie in kaart wat jullie als gezin te bieden hebben en wat bij jullie past. Denk bijvoorbeeld aan samen eten, een dagje uit, af en toe een kop koffie, naar de speeltuin of één van de kinderen een keer bij jullie laten spelen. Maar misschien hebben jullie andere ideeën en kunnen we dat bespreken. Vervolgens brengen we jullie in contact met een gezin dat begeleiding krijgt vanuit het CJG Barneveld. Present ondersteunt het contact en begeleidt jullie bij eventuele vragen en heeft diverse contactmomenten. Het andere gezin wordt begeleid door Centrum Jeugd en Gezin. Informatie en aanmelding Nieuwsgierig of enthousiast geworden? Neem dan contact op via

13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4

13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4 Van de directie In deze Lijstereens weer een flink aantal nieuwsberichten. 1 springt

Nadere informatie

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 21 augustus 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 1 Van de directie Wat zijn die 6 weken omgevlogen. Ik hoop dat iedereen een goede vakantie

Nadere informatie

4 december 2017 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda

4 december 2017 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 4 december 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 8 Van de directie Wat een spanning...nog 1 nachtje slapen en dan hopen we Sinterklaas

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 07 Van de Directie Wat vliegt de tijd! Het is alweer bijna Sinterklaas! In deze Lijstereens

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

9 november 2015 schooljaar nieuwsbrief 6

9 november 2015 schooljaar nieuwsbrief 6 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 9 november 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 6 Van de directie Weer een Lijstereens boordevol wetenswaardigheden en leuke activiteiten.

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 5 Van de directie Direct alweer flink aan de slag. U vindt belangrijke info in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Lijster eens. 06 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 6

Lijster eens. 06 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 6 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 06 november 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 6 Van de directie Voor u ligt weer een informatieve nieuwsbrief vol info en wetenswaardigheden.

Nadere informatie

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 december 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 9 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2016. Aanstaande woensdag natuurlijk

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief 14

schooljaar nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 24-03-2014 schooljaar 2013-2014 nieuwsbrief 14 Van de directie In de vorige Lijstereens stond een klein foutje in het stukje over de algemene

Nadere informatie

07 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda

07 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 07 december 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 8 Van de directie In deze Lijstereens wordt u geïnformeerd over de aanschaf van twee

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 06 Van de Directie Het thema Cultuur en Geloof is gestart en er wordt al flink aan gewerkt.

Nadere informatie

19 september 2016 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda

19 september 2016 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 september 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 3 Van de directie De komende weken staan er weer allerlei leuke activiteiten op het

Nadere informatie

Lijster eens. 20 maart 2017 schooljaar nieuwsbrief 14

Lijster eens. 20 maart 2017 schooljaar nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 20 maart 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 14 Van de directie In deze Lijstereens een aantal berichten op herhaling. Het is deze week

Nadere informatie

19 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda

19 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 maart 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 14 Van de directie De lente zet buiten nog maar niet door. Maar binnen wel hoor..de school

Nadere informatie

4 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 2. Agenda

4 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 2. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 4 september 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 2 Van de directie Alweer de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn goed gestart in

Nadere informatie

09 maart 2015 schooljaar nieuwsbrief 13

09 maart 2015 schooljaar nieuwsbrief 13 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 09 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 13 Van de directie Een trotse directeur dit keer. Trots op onze May uit groep 8, die 2e

Nadere informatie

01 februari 2016 schooljaar nieuwsbrief 11

01 februari 2016 schooljaar nieuwsbrief 11 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 februari 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 11 Van de directie Ik wens u veel leesplezier met deze Lijstereens. Open les HVO/GVO/IVO

Nadere informatie

1 juni 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18

1 juni 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 1 juni 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 Van de directie De zomer wil nog niet echt doorzetten, maar de voorbereidingen voor het

Nadere informatie

Lijster eens. U komt toch ook een handje helpen? 12 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 19

Lijster eens. U komt toch ook een handje helpen? 12 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 19 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 juni 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 19 Van de directie Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij gesteund hebben door een berichtje,

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

5 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 4

5 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 5 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 4 Van de directie In deze Lijstereens een aantal mooie verhalen. De korfballers hebben

Nadere informatie

07 november 2016 schooljaar nieuwsbrief 6. Agenda

07 november 2016 schooljaar nieuwsbrief 6. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 07 november 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 6 Van de directie In deze Lijstereens veel aandacht voor groen, gezond en duurzaamheid.

Nadere informatie

Lijster eens. Uw hulp is van harte welkom!! 18 maart 2019 schooljaar nieuwsbrief 13. Agenda

Lijster eens. Uw hulp is van harte welkom!! 18 maart 2019 schooljaar nieuwsbrief 13. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 maart 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 13 Van de Directie Voor u ligt weer een uitgebreide Lijstereens. Eentje om veel energie

Nadere informatie

Lijster eens. Het team van OBS De Lijster wenst u allen hele fijne feestdagen en een goed december 2017 schooljaar nieuwsbrief 9

Lijster eens. Het team van OBS De Lijster wenst u allen hele fijne feestdagen en een goed december 2017 schooljaar nieuwsbrief 9 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 december 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 9 Van de directie Wat gaat de tijd toch snel. 2017 zit er al weer bijna op. Deze week

Nadere informatie

17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17

17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17 Groepsindeling 2016-2017 Volgend schooljaar zullen wij weer 5 groepen gaan maken. Dit zijn

Nadere informatie

Lijster eens. 16 april 2018 schooljaar nieuwsbrief 16

Lijster eens. 16 april 2018 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 april 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 16 Van de directie Voor u ligt weer een uitgebreide Lijstereens vol informatie. De 10 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 april 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 16 Van de directie Het schooljaar vliegt voorbij. De meivakantie staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

20 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 7. Agenda

20 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 7. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 20 november 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 7 Van de directie We zijn alweer halverwege de periode tussen herfst- en kerstvakantie.

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Lijster eens. 13 februari 2017 schooljaar nieuwsbrief 12

Lijster eens. 13 februari 2017 schooljaar nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 13 februari 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 12 Van de directie Alweer een nieuwe Lijstereens, de laatste voor de voorjaarsvakantie.

Nadere informatie

Lijster eens. 04 maart 2019 schooljaar nieuwsbrief 12. Agenda

Lijster eens. 04 maart 2019 schooljaar nieuwsbrief 12. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 04 maart 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 12 Van de Directie Weer terug op het nest, na een mooi verblijf in Costa Rica. Wel weer

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Lijster eens. 10 december 2018 schooljaar nieuwsbrief 08

Lijster eens. 10 december 2018 schooljaar nieuwsbrief 08 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 10 december 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 08 Van de Directie Dit is alweer de laatste Lijstereens van 2018. De school is inmiddels

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

29 juni 2015 schooljaar nieuwsbrief 20

29 juni 2015 schooljaar nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 juni 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 20 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van dit schooljaar. Het is weer voorbij

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14

23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14 Van de directie Een Lijstereens boordevol nieuws. Verder in deze nieuwsbrief 10 minuten

Nadere informatie

10 oktober 2016 schooljaar nieuwsbrief 4

10 oktober 2016 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 10 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 4 Van de directie Na twee weken afwezigheid door mijn galblaas operatie, ben ik weer voorzichtig

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

Jaarvergadering. Hart en handen

Jaarvergadering. Hart en handen Nieuws van de Ireneschool september 2015 8e jaargang nr 2 Jaarvergadering Uitnodiging Jaarvergadering MR en OC woensdag 14 oktober om 19.15 uur in de Ireneschool Zie voor verdere informatie de website,

Nadere informatie

Lijster eens. Overzicht te laat komen. 15 januari 2018 schooljaar nieuwsbrief 10

Lijster eens. Overzicht te laat komen. 15 januari 2018 schooljaar nieuwsbrief 10 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 januari 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 10 Van de directie Na een heerlijke kerstvakantie zijn we weer uitgerust begonnen aan

Nadere informatie

Het nieuwe licht. De eerste schepping van God was licht. Agenda

Het nieuwe licht. De eerste schepping van God was licht. Agenda De eerste schepping van God was licht. Nieuwsbrief 07 11 december 2015 Agenda 16 december Kerstviering gr. 1-2 17 december Kerstviering gr 3-8 26 december juf Reijna jarig 05-06 januari Luizencontrole

Nadere informatie

18 mei 2015 schooljaar nieuwsbrief 17

18 mei 2015 schooljaar nieuwsbrief 17 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 mei 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 17 Van de directie Na een heerlijke meivakantie zijn we vandaag weer vol goede moed begonnen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE 19-11-2015 Nr. 6 BESTE OUDER In deze Schepelweyer vindt u o.a. informatie over onze nieuwe website, gymstagiaires een ouder App en ook alvast over de kerstviering. De werkgroepen voor Sinterklaas en Kerst

Nadere informatie

Lijster eens. Ouders gezocht die willen meepraten over ons nieuwe. U helpt toch ook mee???? 03 april 2018 schooljaar nieuwsbrief 15

Lijster eens. Ouders gezocht die willen meepraten over ons nieuwe. U helpt toch ook mee???? 03 april 2018 schooljaar nieuwsbrief 15 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 03 april 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 15 Van de directie De school als bouwplaats, een spannende Eitje Tik finale, de Week van

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

18 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda

18 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 september 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 3 Van de directie Voor u ligt Lijstereens nummer 3. In dit nummer aandacht voor de staking.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 7 2 december 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 7 2 december 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 7 2 december 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden - 4 december: Sinterklaasfeest op school

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief 11

schooljaar nieuwsbrief 11 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 03-02- 2014 schooljaar 2013-2014 nieuwsbrief 11 Van de directie De Lijstereens ligt weer voor u. Boordevol wetenswaardigheden. Uw speciale

Nadere informatie

Lijster eens. 14 januari 2019 schooljaar nieuwsbrief 09

Lijster eens. 14 januari 2019 schooljaar nieuwsbrief 09 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 14 januari 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 09 Van de Directie Weer een Lijstereens vol met nieuws en informatie. Veel leesplezier

Nadere informatie

27 mei 2019 schooljaar nieuwsbrief 17. Agenda

27 mei 2019 schooljaar nieuwsbrief 17. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 mei 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 17 Van de Directie De zomer is in aantocht. De ouderraad is druk bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

28 januari 2019 schooljaar nieuwsbrief 10. Agenda

28 januari 2019 schooljaar nieuwsbrief 10. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 28 januari 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 10 Van de Directie In deze Lijstereens aandacht voor verschillende zaken. Mijn verlof,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

24 augustus 2015 schooljaar nieuwsbrief 1

24 augustus 2015 schooljaar nieuwsbrief 1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 24 augustus 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 1 Van de directie Wat fijn iedereen weer gezond en wel op school te verwelkomen. Na een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!!

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!! Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA 5 december Sinterklaasfeest 12.00 uur vrij 6 december Speelgoedshow groep 1 t/m 8 8 december Versieren Kerst 9 december Groepsmail Middag vrij 14 december gr 7/8 naar Erasmus

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

12 februari 2018 schooljaar nieuwsbrief 12. Agenda

12 februari 2018 schooljaar nieuwsbrief 12. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 februari 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 12 Van de directie Met nog een staartje winter gaan we toch al weer flink richting het

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Lijster eens. 26 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 20

Lijster eens. 26 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 juni 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 20 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van dit schooljaar. De laatste info

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kijk ook eens op www.dukdalf-leiden.nl. Hier vindt u wekelijks nieuwe informatie en foto s van gebeurtenissen op school

Nieuwsbrief. Kijk ook eens op www.dukdalf-leiden.nl. Hier vindt u wekelijks nieuwe informatie en foto s van gebeurtenissen op school Nieuwsbrief Jaargang 13 nummer 2 11-09-2015. Inhoud Van de directie Uit de onderbouw Nieuws uit de middenbouw Nieuws uit de bovenbouw Nieuws vanuit de MR Agenda Van de directie Bijna is het zover: het

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april 2015

NIEUWSBRIEF april 2015 NIEUWSBRIEF april 2015 Bericht van directie: Te laat komen kinderen We zien dat steeds meer kinderen te laat op school komen en steeds meer ouders langer in de groepen blijven kletsen of afscheid nemen

Nadere informatie

Lijster eens. 23 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 5

Lijster eens. 23 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 23 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 5 Van de directie Voor u ligt weer een Lijstereens vol met info en nieuwtjes. Vandaag,

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs Dinsdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nll Woensdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl E-mail: directie@obsduizendpoot.nl Woensdag 27 mei 2015 Internet:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

01 april 2019 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda

01 april 2019 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 april 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 14 Van de Directie Van Koningsspelen tot Eitje-Tik, van schoolvoetbal tot rookvrije zone,

Nadere informatie

Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden

Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden Berg en Dal, 23-10- 15 Betreft: nieuwsbrief 2 Bijlagen: 1) Vacature GMR 2) Verslag gezamenlijke bijeenkomst OR / MR / partnerschapscommissie 3) Activiteiten van derden Beste ouders, De herfstvakantie is

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Lijster eens. 05 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 13. Van de directie De voorjaarsvakantie leek dus wel wintervakantie.

Lijster eens. 05 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 13. Van de directie De voorjaarsvakantie leek dus wel wintervakantie. Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 05 maart 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 13 Van de directie De voorjaarsvakantie leek dus wel wintervakantie. Koud, sneeuw en ijs.

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2013

Nieuwsbrief 24 november 2013 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 24 november 2013 Nieuwsflits MR De MR heeft maandag 18 november overlegd. De belangrijkste overlegpunten

Nadere informatie

13 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 19

13 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 19 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 13 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 19 Van de directie Een boordevolle Lijstereens. Veel plezier! Groepsindeling 2016-2017 Op

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

18 april 2016 schooljaar nieuwsbrief 16

18 april 2016 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 april 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 16 Van de directie Nog 1 week en dan heerlijk Meivakantie. We zijn nog op zoek naar hulp

Nadere informatie

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015 CBS De Bron/ Christinaplaats Christinaplaats 1 3223XE Hellevoetsluis Telefoonnummer 0181 313638 E- mail: info@cbsdebron.vcodekring.nl Website: www.cbs-debrug.nl Nieuwsbrief oktober 2015 Geachte ouders/

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 10 oktober 2014 nummer 54 Studiedagen Voor de leerkrachten zijn dit

Nadere informatie

Enquête stichting Parentes Zoetermeer

Enquête stichting Parentes Zoetermeer Enquête stichting Parentes Zoetermeer In de afgelopen weken hebt u de mogelijkheid gehad om d.m.v. onze enquête uw stem te laten horen over diverse punten die spelen binnen onze stichting Parentes. In

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie