Beste ouders en kinderen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders en kinderen,"

Transcriptie

1 Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar is gestart!!! Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat jullie voor VBS St-Lambertus Nossegem hebben gekozen. Ook dit schooljaar zal ons schoolteam zich inzetten met de nodige professionaliteit om jullie kind(eren) onderwijs op maat te geven, afgestemd op de hedendaagse pedagogische principes. Wij zullen ons best doen om jullie vertrouwen waard te zijn! ONZE AGENDA: 1 september Start van het nieuwe schooljaar. We verwelkomen onze leerlingen!!! 5 september NM: volley@school voor leerlingen L3 en L4 6 september NM: volley@school voor leerlingen L1 en L2 19u: start algemene infoavond in de turnzaal, achteraf klassikale infoavond in verschillende klassen 8 september NM: volley@school voor leerlingen L5 en L6 fotoshoot voor schoolkalender kalenderjaar september Warme maaltijd en afname drankjes van de school mogelijk vanaf deze datum!!! 20u: ouderraadvergadering 13 september Open monumentenmaandag L6 (bezoek met gids van kerk te Zaventem) VM: college der directeur scholengemeenschap 15 september 13u: zwemmen (L2 en L3) + wieltjesdag 16 september 13.15u: startviering in kerk leerlingen LS (ouders en grootouders zijn welkom!) 17 september 17.30u: mis patroonheilige Sint-Lambertus in kerk van Nossegem, wijding van de speelplaats en receptie op school 22 september 13u: zwemmen (L2 en L3) + wieltjesdag 23 september Scholenveldloop 26 september Lokale verlofdag (geen school en geen opvang!!!) 27 september 15.45u: personeelsvergadering 29 september 13u: zwemmen (L2 en L3) + wieltjesdag 30 september feestavond (na de bouwwerken) 1 oktober 14u 17u: opendeurdag 3 oktober 20u: schoolraadvergadering 4 oktober 20u: ouderraadvergadering 5 oktober Pedagogische studiedag (geen school/geen opvang!!!)

2 MEDEDELING: Welkom! Langs deze weg willen we al onze nieuwe kinderen en hun ouders van harte welkom heten op onze school. Wij wensen hen hier een fijne en leerrijke tijd toe! Het schoolbestuur breidt uit met een 4 de lid: dhr. Janssens Erik Tot op heden bestond het schoolbestuur uit drie leden: Dhr. Vandenhove Luc (voorzitter), dhr. Marco vander Voort (penningmeester) en mevr. Geyskens Ilse (secretaris). Sinds 1/09 is er dus nog één persoon bij het schoolbestuur bijgekomen, namelijk dhr. Janssens Erik. Schoolstraat in Pachthofstraat voor en na schooltijd De schoolstraat zal in vergelijking met vorig schooljaar aan het nadarhek niet meer bemand worden. Het nadarhek wordt nog steeds op dezelfde tijdstippen gezet en weggehaald. Nieuwe regeling middageten kinderen van de lagere school De kinderen van de kleuterschool blijven tijdens de middag op hetzelfde tijdstip eten en dit gebeurt zoals steeds in de refter. De kinderen van de lagere school die boterhammen blijven eten, eten hun boterhammen in hun eigen klas op en niet meer in de refter. Ons leerlingenaantal blijft groeien en we waren genoodzaakt om deze regel in te voeren wegens plaats- gebrek. Hierdoor valt voor de kinderen die boterhammen eten wel de mogelijkheid weg om soep te nuttigen. Enkel kinderen van de lagere school die warm eten, krijgen ook soep geserveerd. Het is de bedoeling dat de kinderen van de LS van thuis een keukenhanddoek mee- nemen om onder hun brooddoos op hun bank te leggen. Zo blijft de bank proper. Daarnaast nemen kinderen van thuis ook zelf een hervulbare drinkbeker (melk, water) mee of krijgen ze van de juf/meester gratis een drinkbeker met water. De poort in de Burggrachtstraat gaat s morgens open om 7u, s avonds gaat deze op maandag dicht op 16.15u en om 15.45u op andere dagen. Ook om 7u s morgens kunnen de kinderen naar binnen komen via de Pachthofstraat. Na schooltijd blijft dit poortje open. Om veiligheidsredenen worden beide schoolpoorten na de bel om 8.42u gesloten. Het is dus van het allergrootste belang dat de kinderen tijdig aanwezig zijn op school. Na het belsignaal van 8.42u (de lessen starten echt om 8.45u) en 13.10u kan men de school niet meer bereiken langs de gewone schoolpoorten. De school blijft toegankelijk langs de kleuterspeeltuin. Wij rekenen op de goede medewerking van alle ouders. Na schooltijd worden de klassen gesloten door de klastitularis en kunnen de kinderen niet meer naar de klassen, om vergeten boeken of schriften op te halen. (ook niet tijdens de studie)

3 Fietsenstalling lagere school Het is de bedoeling dat de kinderen van de lagere school die met een fiets of een step naar school komen deze s morgens in de nieuwe fietsenstalling plaatsen achteraan in de Pachthofstraat. Deze fietsenstalling gaat overdag op slot. De kleutertjes plaatsen hun fietsje of hun step nog steeds onder het afdakje op de speelplaats. Facturatie Alle betalingen op school gebeuren via facturatie. Op het einde van de maand wordt per kind een factuur gemaakt van de onkosten. Deze facturen zullen dan via de brievenmap of heen- en weerschriftje meegegeven worden met jullie kind(eren). Fruit/groenten op school De volgende regels zullen voor komend schooljaar opnieuw van toepassing zijn: - Jullie geven als ouders elke schooldag een stuk fruit, stukjes groenten, nootjes of rozijnen mee naar school voor tijdens de voormiddagspeeltijd. - Jullie geven als ouders elke schooldag een koekje of een fruitje mee naar school voor tijdens de namiddagspeeltijd. Alvast bedankt voor jullie medewerking! Op deze manier is elke schooldag een fruitdag en werken we mee aan de gezonde voeding van onze leerlingen. Zwemmen: L2/L3 vanaf 15/09 t.e.m. 26/01 L1/L4 vanaf 2/02 t.e.m. 22/06 Warme maaltijden en drank van de school Drankjes (melk, chocomelk en fruitsap) zijn vanaf maandag 12 september verkrijgbaar. Ook warme maaltijden zijn op school te verkrijgen vanaf maandag 12 september (eerste anderhalve week dus BOTERHAMMEN) Nieuwsbrief In het begin van elke nieuwe maand krijgen jullie per mail een nieuwsbrief waarin alle activiteiten van de komende maand worden genoteerd. Gelieve deze nieuwsbrief grondig door te nemen en bij te houden. In de loop van die maand wordt geen verdere informatie doorgespeeld, tenzij een mededeling die nog niet op de brief stond. Het is heel belangrijk dagelijks het heen-en weerboekje in de kleuterschool en de agenda in de lagere school door te nemen én te handtekenen! Op zondag 16 oktober 16 organiseert de ouderraad op onze school een brunch! Wij hopen op een grote opkomst van jullie allemaal!!! De brief met de nodige informatie volgt op een latere datum. Noteer deze datum alvast in jullie agenda!

4 Ons jaarthema: Een koffer vol wensen Juf Betty (L5) zal tijdens het eerste trimester in ziekteverlof zijn. Juf Betty wordt in het 5 de leerjaar door juf Sofie vervangen. Juf Kim (L2) heeft van het schoolbestuur de goedkeuring gekregen om dit schooljaar dichterbij huis te mogen werken. Juf Michelle neemt voltijds L2 voor haar rekening. Wij zijn juf Kim dankbaar voor de fijne samenwerking en wensen haar veel succes met haar nieuwe uitdaging! In het 6 de leerjaar is op 1 september een nieuwe juf gestart. Zij heet juf Lore. De lln. van L6 krijgen in de voormiddag les van juf Marie-Paule en tijdens de NM van juf Lore. Op vrijdag neemt juf Lore de hele dag L6 voor haar rekening. Juf Tine is ook een nieuwe juf op onze school. Juf Tine vervangt juf Lien in de kleuterschool. (peuterturnen en zorgondersteuning) Nieuwe kleuters (Julesklas) mogen gedurende één schoolweek na elke instapdag afgezet worden in de Julesklas bij juf An en dit vanaf 8.30u. Vanaf 8.30 uur is het niet de bedoeling dat boekentasjes van kleuters afgezet worden in de kleutergang. De boekentasjes van de kleuters kunnen op de speelplaats gezet worden. Bedankt alvast dat jullie hiermee rekening zullen houden! Wees welkom op zaterdagavond 17/09! Save the date! We starten eerst met een misviering ter ere van Sint-Lambertus, patroonheilige van de parochie en de school. Daarna gaan we rond 18.30u samen naar de speelplaats waar de nieuwe aanbouw en speelplaats zullen gewijd worden. We sluiten af met een kleine receptie met een hapje en een drankje. Feestavond 30/09! Save the date! Op vrijdagavond 30/09 vieren we in onze school feest!!! We wensen de infrastructurele vernieuwingen aan onze school in de spotlights te zetten. Een brief met uitnodiging voor de kinderen volgt. We voorzien die dag geen naschoolse opvang! Onze leerlingen moeten die dag voor 16u op school opgehaald worden!!! 16.30u: deuren 17u: aanvang feestavond 17.15u: show van buikspreker Boullart speciaal voor peuters, kleuters en genodigden (maar alle kinderen zijn welkom) 18u tot 18.30u: show van illusionist Ramana voor alle kinderen en genodigden

5 Opendeurdag 1/10 van 14u tot 17u Iedereen is op school van harte welkom voor een bezoek aan de vernieuwde speelplaats en bijbouw naast turnzaal Schoolkalender kalenderjaar 2017 (verantwoordelijke uitgever: ouderraad) Zoals elk jaar maken we een verjaardagskalender met al onze leerlingen en leer- krachten. Jullie kregen hierover al een brief mee naar huis. Hierop staat uitgeschreven wat elk kind qua kledij en/of attributen naar school moet meebrengen voor de fotoshoot op donderdag 8/09. Dus afhankelijk van in welk maand je kind jarig is, brengt je zoon/dochter enkele van de gevraagde materialen van die maand mee naar school. Indien je zoon/dochter dus jarig is in de maand januari, zal hij/zij enkel opgelijste spulletjes van die maand mee- brengen en in de kalender dus alleen te bezichtigen zijn op 1 bladzijde met alle andere jarige kinderen tijdens de maand januari. BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR HET SCHOOLJAAR : Dit schooljaar zal ons leerkrachtenteam bestaan uit: Ons kleuterteam: Julesklas (K0): juf An en juf Hilde L. (kinderverzorgster) K1: juf Helena K2: juf Lieve K3: juf Els Turnen K0 en K1/zorgondersteuning: juf Tine (ma., di. en woe. (om de 14 dagen)) Turnen K2 en K3: meester Hans (di., woe., do. en vr.) Zorg kleuterschool: juf Lief Ons lagere schoolteam: L1: juf Diane L2: juf Michelle L3: meester Michael L4: juf Elke L5: juf Betty (interimaris juf Sofie) L6: juf Marie-Paule & juf Lore Turnen/zwemmen: meester Hans Zorg: juf Hilde, juf Vanna en juf Lore Opvang: juf Anahid, juf Evie en juf Peggy ICT: meester Peter Administratie: juf Ghislaine Directie: meester Jorn

6 Ter herinnering: Wij zien jullie graag op dinsdag 6 september om 19 uur in onze turnzaal!!! Allen welkom op de algemene infoavond in de turnzaal en achteraf in de klas! Bij eventuele problemen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Dit kan telefonisch (02/ ), per mail (sln.directie@gmail.com) of schriftelijk via de agenda of het heenen-weerboekje. Of simpelweg even op school langskomen is natuurlijk ook mogelijk Met vriendelijke groeten van het Sint-Lambertusteam!

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken.

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. We vieren alle heiligen die in hun leven Gods licht en onvoorwaardelijke liefde hebben weerspiegeld

Nadere informatie

Beste ouders, ONZE AGENDA :

Beste ouders, ONZE AGENDA : Beste ouders, Onderstaand kunnen jullie belangrijke informatie terugvinden m.b.t. de maand maart. Tussen de krokusvakantie en de paasvakantie zitten er zes schoolweken. ONZE AGENDA : 2 maart 8 uur: start

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken.

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. We vieren alle heiligen die in hun leven Gods licht en onvoorwaardelijke liefde hebben weerspiegeld

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Beste ouders, Hier volgen onze afspraken voor deze feestmaand.

Beste ouders, Hier volgen onze afspraken voor deze feestmaand. Beste ouders, Sinterklaas is in het land! Kinderen hebben overal hun schoentjes klaargezet voor Sinterklaas en Zwarte Piet. Joepie!!! Na 6 december nemen we onze aanloop naar de eindejaarsfeesten. Een

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan De maand juni is traditiegetrouw een drukke maand. Maatregelen in verband met het komende schooljaar moeten reeds genomen worden en natuurlijk hebben

Nadere informatie

V ergeving A andacht S olidariteit T ot zichzelf komen E erlijkheid N adenken

V ergeving A andacht S olidariteit T ot zichzelf komen E erlijkheid N adenken Beste ouders, De maand januari wordt afgelost door februari. Wat gaat de tijd toch snel! De grootste drukte van de feesten is achter de rug. Jullie kunnen merken aan onze agenda dat er bij ons op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1 VZW OZCS Zuid-Antwerpen Gesubsidieerde vrije basisschool Sint Montfort Hoge Akker 16 2550 Kontich Tel.: 03/457.10.15 e-mail: directie@sint montfort.be Kontich, 1 september 2017. Beste ouders, Een nieuw

Nadere informatie

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

September: schooljaar

September: schooljaar Beste ouders, September: schooljaar 2015-2016 Klaar voor een nieuwe start? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z n allen de draad weer op. Een lekje verf hier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

ONZE AGENDA: start inschrijvingsperiode BROERS EN ZUSSEN

ONZE AGENDA: start inschrijvingsperiode BROERS EN ZUSSEN Beste ouders, Sinterklaas was in het land! Kinderen hadden overal hun schoentjes klaargezet voor Sinterklaas en Zwarte Piet. Aangezien er opnieuw geen stoute kinderen waren, werden de kinderen door Sinterklaas

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open.

Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open. Ekeren, 1 september 2015 Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open. Voor vele kinderen en hun ouders is onze school geen onbekende meer.

Nadere informatie

De Far-Westgazet 22 augustus 2018 Sint-Jozefsschool Groenstraat

De Far-Westgazet 22 augustus 2018 Sint-Jozefsschool Groenstraat De Far-Westgazet 22 augustus 2018 Sint-Jozefsschool Groenstraat In dit nummer: Vooruitblik vooruitblik 1 klasindeling 2 schoolreglement 3 Wist je dat? 4 Kalender 5 Welkom iedereen! Bij de start van dit

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt Infoboekje Maastrichtersteenweg 23 3500 Hasselt 011 22 41 19 directie@hetkleineatheneum.be 1. Schooluren Kleuter: Voormiddag van: 8u45 tot 11u40 Namiddag van: 12u40 tot 15u15 Woensdag van: 8u45 tot 12u20

Nadere informatie

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur Mariakerke, 1 september 2017 Beste ouder De grote vakantie ligt al weer achter ons en vol goede moed stappen we het nieuwe schooljaar in! Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten op te sommen.

Nadere informatie

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open versie 2015-2016/1 1. Ter kennismaking U koos het Cederlaantje als school voor uw kleuter. Wij, dit zijn de kleuterleidsters en de directeur, zijn daar heel blij mee en we feliciteren u met deze keuze.

Nadere informatie

De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment!

De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment! 1 Kessel, 1 september 2018 Beste ouders, De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment! Voor onze peutertjes een eerste kennismaking met de school. Voor onze andere leerlingen nieuwsgierig uitkijken

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus.

We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus. Nieuwsbrief 6 oktober 2017 Beste ouders, We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus. Kalender oktober 5 do Saved by the bell / dag van

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 7/2015-2016 Een nieuw jaar! In dit nummer: Een nieuw jaar 1 Nu de kerstperiode voorbij is en we alle familieleden en kennissen het allerbeste toegewenst hebben voor een super 2016,

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Brief1 aan de ouders

Brief1 aan de ouders Brief1 aan de ouders Beste ouders, Steenokkerzeel 4 september 2018 Na een warme, zwoele vakantie zijn we in Piramide een beestig jaar begonnen Deze maand werken we rond: ik voel me kiplekker als De dorpswandeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De zomervakantie loopt stilaan ten einde Wij hopen dan ook dat jullie genoten hebben van een deugddoende vakantie. KALENDER Opendeurdag 31.08.2013 van 13u30 15u30

Nadere informatie

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08.

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08. 1. Maandplanning SEPTEMBER 2017 Vr 1 sep 08.40u 10.05u 10.55u 13.20u 14.05u 14.55u September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN Voor iedereen groep 56 groep 12 groep 34 4AB 1AB Za 2

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2018

Activiteitenplanning Juni 2018 Activiteitenplanning Juni 2018 Vrij 1 Besteldag soep 8.45-10.00 u.: Kunsttruck 3N + 3R (op school, ouders welkom!) Speelplaats opruimen: 1B Za 2 Zo 3 Ma 4 Di 5 13.20-15.00 u.: Feest voor de papa s Hele

Nadere informatie

De Far-Westgazet 22 augustus 2019 Sint-Jozefsschool Groenstraat

De Far-Westgazet 22 augustus 2019 Sint-Jozefsschool Groenstraat De Far-Westgazet 22 augustus 2019 Sint-Jozefsschool Groenstraat In dit nummer: Vooruitblik vooruitblik 1 klasindeling 2 schoolreglement 3 Wist je dat? 4 Kalender 5 Welkom iedereen! Bij de start van dit

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Welkom in onze onthaalklas!

Welkom in onze onthaalklas! Welkom in onze onthaalklas! e-mail: gbs.depuzzel.vorst@gmail.com 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en onze onthaalklas.

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

Onderwerp: Nieuwsbrief september Beste ouders, leerlingen en sympathisanten,

Onderwerp: Nieuwsbrief september Beste ouders, leerlingen en sympathisanten, Contactpersoon: Veerle Bogaert tel.09/346.82.96 directie.basisschooleksaarde@lokeren.be Lokeren, vrijdag 2 september 2016 Onderwerp: Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders, leerlingen en sympathisanten,

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar.

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. Allerlei 2012-2013 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf 12u50 tot 15u30.

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 september 2016 Beste ouders en kinderen, Goed gevoel - nieuws De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het vijfde leerjaar mag het nieuwe schooljaar aanvangen

Nadere informatie

Oudercomité en Vriendenkring

Oudercomité en Vriendenkring Oudercomité en Vriendenkring In Ons Kasteeltje hebben we een enthousiast oudercomité. De voorzitter is mevrouw Goedele Vanholme, telefoonnummer 0475/91 48 91. In de Wijkschool t Paradijs hebben we een

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

Informatiebrief 1 september 2017 VKS t Madeliefje

Informatiebrief 1 september 2017 VKS t Madeliefje Beste ouder(s), Graag willen wij jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie (opnieuw) in onze school stellen. Wij willen er met de kleuters een fantastisch schooljaar van maken! 1. Ons team Juf Peggy

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie

Basisschool De Zonnebloem Koewacht 03/

Basisschool De Zonnebloem Koewacht   03/ Basisschool De Zonnebloem Koewacht www.koewacht.be dir.zonnebloem@koewacht.be 03/779 84 65 SEPTEMBER 2017 De Zonnebloem wie is wie? Miek De Bock (0472/64 77 89) (dir.zonnebloem@koewacht.be) begroet je

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste ouders, In de eerste nieuwsbrief van 2015 bezorgen wij jullie de nodige informatie i.v.m. de geplande activiteiten van de komende weken. Het schoolteam Agenda Vrijdag 30

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Activiteitenplanning April 2017

Activiteitenplanning April 2017 Activiteitenplanning April 2017 Za 1 Paasvakantie t.e.m. 17 april Paasvakantie t.e.m. 17 april Zo 2 Ma 3 Di 4 Woe 5 Do 6 Vr 7 Za 8 Zo 9 Palmzondag: begin van de Goede Week Ma 10 Di 11 Woe 12 Do 13 Witte

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD De tijd vliegt voorbij en zo zwaait onze schoolpoort na 2 maanden vakantie weer open. Wij hopen dat u, samen met uw gezin, heeft genoten van een fantastische en ontspannende

Nadere informatie

Jaarthema pedagogische begeleiding

Jaarthema pedagogische begeleiding WELKOM in "Kinderen zijn een kostbaar geschenk, hen te mogen begeleiden, met hen te mogen samenwerken, ervaren wij als een fijne en waardevolle opdracht!" Jaarthema pedagogische begeleiding Deel 1: Onze

Nadere informatie

5 woe GEEN SCHOOL wegens lokale vrije dag. 11 di ICT lessen voor 2de en 3de graad. 13 do grootoudersfeest. 16 zon 11 uur aperitiefoptreden

5 woe GEEN SCHOOL wegens lokale vrije dag. 11 di ICT lessen voor 2de en 3de graad. 13 do grootoudersfeest. 16 zon 11 uur aperitiefoptreden Nieuwsbrief 30 september 2016 Beste ouders, We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 4 di Mondiale dag voor L4 5 woe GEEN SCHOOL wegens lokale vrije dag 7 vrij

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL Welkom Beste ouders, Liefste leerling, Welkom op onze school. De eerste schooldag op een nieuwe school is niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders een hele belevenis.

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

Juf Gerdje Juf Ingrid Juf Grietje Poezenklas Berenklas Schapenklas 2,5-/3-jarigen 2,5-/3-jarigen 3-/4-jarigen

Juf Gerdje Juf Ingrid Juf Grietje Poezenklas Berenklas Schapenklas 2,5-/3-jarigen 2,5-/3-jarigen 3-/4-jarigen Het kleuterteam : Juf Gerdje Juf Ingrid Juf Grietje Poezenklas Berenklas Schapenklas 2,5-/3-jarigen 2,5-/3-jarigen 3-/4-jarigen Juf Griet Juf Fabienne Juf Tilly Muizenklas Bijtjesklas Vlinderklas 4-jarigen

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen NIEUWSBRIEF 11 Einde 2016-2017 Beste Noordlandertjes, beste allen, Ooit leerde ik op school dat een kalenderjaar uit 12 maanden bestaat. Meester Seeuws (mijn meester van het eerste leerjaar) leerde me

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze,7 september 2018 Beste ouder(s) Het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze school. Aan

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING

INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING 1 bij de kleuters van basisschool De Letterboom. Wij, het team van De Letterboom, willen jullie graag laten kennismaken met onze kleuterafdeling. Wie zijn wij? is een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 6/

NIEUWSBRIEF november 6/ NIEUWSBRIEF november 6/ 2017-18 Grote Pietenparcours Naar jaarlijkse traditie vragen de zwarte pieten ook nu weer aan meester Guy om de dagen voor de intrede van de Heilige Man onze Burgstraatbengels te

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders, Heeft jullie zoon of dochter al verteld van Jos & Fien? Mogelijk hebben jullie deze vrolijke meid en bescheiden jongen zelf gezien op 1 september. Wel, dit jaar

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes.

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Ontmoetingen en relaties die deugd doen, die verdiepen. Krijgt God

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: 01.09.2016: Eerste schooldag Agenda 02.09.2016: Eerste zwembeurt 1 ste, 2 de en 3 de graad 05.09.2016: Infoavond 1 ste leerjaar 19.30 uur 06.09.2016: Infoavond 3 de leerjaar

Nadere informatie

mededelingen zomervakantie 2019

mededelingen zomervakantie 2019 mededelingen zomervakantie 2019 Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen in hun planning. 02.09.2019:

Nadere informatie

Brief1 aan de ouders

Brief1 aan de ouders Brief1 aan de ouders Beste ouders, Eerste schooldag Piramide 1 september 2016 Na een fijne vakantie zijn we weer gestart! Enkele praktische afspraken: Uurregeling: We behouden dezelfde regeling als vorig

Nadere informatie

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober.

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober. Nieuwsbrief 2 - Oktober: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het nieuwe schooljaar is voorbij gevlogen. Alle kinderen namen een goede start. Onze leerlingen houden zich aan de gemaakte

Nadere informatie

Schoolreglement Vrije Basisschool De Zeeboon

Schoolreglement Vrije Basisschool De Zeeboon Schoolreglement Vrije Basisschool De Zeeboon Schoolreglement schooljaar 2015-2016 1 Beste ouder, Ons schoolreglement bestaat uit verschillende delen. Het eerste deel bevat heel wat nuttige informatie en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2017

nieuwsbrief september 2017 nieuwsbrief september 2017 VZW KSRD Kaaistraat 23 9800 Deinze Deinze, 1 september 2017 Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en leerlingen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 11/2012-2013 Energieweek Klimaatschool Op maandag 18 februari start onze ENERGIE- WEEK! Tijdens deze week werken wij met onze kinderen rond energie. Welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE KLEUTERKLAS?... 5 OPENINGSUREN VAN DE SCHOOL... 5 OPVANG...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie