Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag"

Transcriptie

1 Kalender

2 AUGUSTUS Laatste dag Zomervakantie Eerste schooldag Luizenpluizen FIETSEN We lopen op het plein met de fiets aan de hand! De fietsen moeten in het rek of op de standaard op de afgesproken plaats. Skeeleren en steppen mag alleen op het schoolplein als kinderen een helm, knie- en polsbeschermers dragen! Kinderen die met de fiets op school komen, gaan door het kleine hek. De fietsen moeten in het rek of vak worden gezet. Mountainbikes moeten een standaard hebben, omdat ze niet in de rekken passen. De school is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt aan de fiets van uw kind. INLOOP Kinderen mogen (eventueel met hun ouders) vijf minuten voor schooltijd naar binnen. Er is een aparte ingang voor groep 1 en 2, groep 3 t/m 5 komen via de zij-ingang binnen en groep 6 t/m 8 komen via de hoofdingang binnen. De ouders van groep 3 t/m 8 mogen niet mee de klassen in. Voor groep 3 maken we tot de herfstvakantie een uitzondering. Zo kunnen kinderen en ouders wennen aan de overgang van de kleuters naar groep 3. Om 8.10 uur gaat de bel en mogen de kinderen en evt. de ouders binnen komen. Om 8.15 uur beginnen we met de lessen. Voor de kinderen en de leerkracht is het niet prettig als u daarna nog blijft. In groep 3 t/m 8 werken alle kinderen tot 8.30 uur zelfstandig aan hun taken.

3 SEPTEMBER Informatieavond gr. 3 en gr. 5 en 6 Startactiviteit middag 6 Informatieavond gr. 1 en 2 aansluitend info bibliotheek gr.7 en uur OR-vergadering Sportcarrousel groep 3 t/m Week tegen het pesten Geplande ontruimingsoefening 20 Prinsjesdag Studiedag team Leerlingen vrij 21 Schoolkorfbal SDO groep 5/ groep 7/ Start kinderpost- Zegelactie DE BEL Vijf minuten voor schooltijd gaat de bel. De kinderen mogen rustig naar binnen komen en gaan dan naar hun eigen klas. Om 8.15 uur moeten alle kinderen binnen zijn en starten we met de lessen. INFORMATIEBRIEF Wij vinden het belangrijk dat u goed op de hoogte blijft van de gang van zaken op school. Daarom geven we naast de schoolgids één keer in de drie weken De s uit, met allerlei schoolmededelingen, nieuws van het bestuur, ouderraad of medezeggenschapsraad. De wordt digitaal verzonden. Ook op onze website defontein.sco-t.nl staan deze informatiebrieven en vindt u informatie over schoolactiviteiten. PBS Om gewenst gedrag te stimuleren werken we op school met Positive Behavior Support. Drie waarden staan centraal: Veiligheid, Respect en Plezier. Door te werken met concrete gedragsverwachtingen én het belonen van het gewenste gedrag creëren we een veilig schoolklimaat.

4 OKTOBER Start projectweken uur PBS-team (met ouders) 4 Dierendag dieren op het plein 5 Start Kinderboekenweek Voor altijd jong Projectavond 14 Einde projectweken Herfstvakantie 18 Herfstvakantie 19 Herfstvakantie 20 Herfstvakantie 21 Herfstvakantie Luizenpluizen 25 Start gym in de Klaampe 3 t/m 6 Schoonmaakavond uur OR-vergadering BETROKKENHEID OUDERS We vinden goed contact met ouders zeer belangrijk. Goed contact kan alleen ontstaan wanneer we open naar elkaar zijn. Daarom stellen we het zeer op prijs als u met eventuele problemen/vragen betreffende uw kind of school bij ons komt. De school wil de betrokkenheid van de ouders bij het schoolgebeuren vergroten door de ouders bij een aantal activiteiten te betrekken. Mochten we in het kader van activiteiten een beroep op hand- en spandiensten van ouders doen, dan hopen we van harte dat u ons wilt helpen. FRUIT ETEN Vlak voordat de kinderen om uur naar buiten gaan, wordt er gelegenheid gegeven meegenomen fruit op te eten en drinken op te drinken. We zijn als school verbonden met het project Schoolfruit en we stimuleren de ouders om min. 2 keer in de week fruit mee te geven aan hun kinderen, op dinsdag en donderdag. We hebben liever dat u geen snoep meegeeft. We hebben het liefst dat u uw kind in een (goed afsluitbare) beker drinken meegeeft. PROJECTAVOND Ook dit jaar houden we weer een projectavond voor de groepen 1 t/m 8. Op 13 oktober van uur mogen de kinderen dan hun ouders meenemen naar school en het werk gemaakt in de projectweken laten zien. Het is niet de bedoeling dat dan de vorderingen van uw kind worden besproken.

5 NOVEMBER Dankdag-groep 5 t/m 8 naar kerk Nationaal schoolontbijt Start afleveren Kinderpostzegels uur MRvergadering uur Ouderpanel uur ORvergadering ZENDING Iedere maandagmorgen mogen de kinderen geld meenemen voor de zending. Er wordt gespaard voor verschillende projecten. Een deel van het geld (van groep 3, 4 en 5) gaat naar de stichting Redt een kind. Het overige geld (van groep 1, 2, 6, 7 en 8) wordt aan goede doelen besteed. U wordt hiervan op de hoogte gehouden via de s. KLEURPLATEN De kinderen van groep 1, 2, 3 en 4 mogen voor jarige (o)pa, (o)ma, broertjes en zusjes een kleurplaat op school maken. Deze wordt op school ingepakt. Om de kinderen daarvoor voldoende tijd te geven, vragen we u minstens een week van tevoren dit even aan de leerkracht te vertellen.

6 DECEMBER Sinterklaasfeest Groep 1& 2 om uur vrij uur PBSteam (met ouders) uur ORvergadering Leerlingen s middags vrijdag uur Kerstfeest uur alle leerlingen vrij Kerstvakantie 31 GYMNASTIEK De kinderen van groep 0, 1 en 2 hebben gymnastiek in het speellokaal. Tijdens deze les moeten ze stevige, goed passende gymschoentjes dragen (zonder veters en geen zwarte zolen). Geen balletschoentjes met een gladde zool. De gymschoentjes mogen op school blijven. Worden de schoenen te klein of zijn ze stuk, dan krijgt uw kind de schoenen mee naar huis. Ook in de zomervakantie worden de schoenen meegegeven. De overige groepen hebben gymnastiek in de gymzaal. De kinderen moeten dan gymkleding meenemen: sportbroek + T-shirt of turnpakje + gymschoenen (geen zwarte zolen). Groep 7 en 8 gaan op de fiets naar de gym. We vinden het belangrijk dat alle kinderen op een veilige fiets rijden; mountainbikes en crossfietsjes zijn dan ook niet toegestaan. KERSTKAARTJES Dringend verzoek om kerstkaartjes voor klasgenootjes niet op school uit te delen. Hetzelfde geldt voor uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes.

7 JANUARI Kerstvakantie Luizen pluizen 10 Adviesgesprekken VO-groep 8 11 Adviesgesprekken VO-groep uur MRvergadering uur ORvergadering 26 Studiedag team leerlingen vrij OPEN DEUR De leerkrachten van CBS De Fontein zijn, behalve in zeer dringende gevallen, niet onder schooltijd te spreken. Ook niet telefonisch. Iedereen heeft namelijk zijn/haar eigen klas en het is erg vervelend om de les te moeten onderbreken. Wanneer u een leerkracht wilt spreken bent u van harte welkom voor of na schooltijd. Ook is het mogelijk dat de leerkracht u graag wil spreken. U ontvangt dan een uitnodiging om op school te komen voor een gesprek. De directeur is meestal wel onder schooltijd te spreken op maandag, woensdag en vrijdagmorgen. U kunt bellen voor een afspraak of even binnenlopen. TOETSEN In iedere groep worden toetsen afgenomen om de leervorderingen van uw kind(eren) vast te leggen in ons leerlingvolgsysteem. Verder wordt er in groep 8 in april de Centrale Eindtoets afgenomen met het oog op de schoolkeuze. Alle toetsen zijn landelijke toetsen en worden voornamelijk samengesteld door het CITO. In groep 4 en 6 nemen we in november de NSCCT af.

8 FEBRUARI Schoonmaakavond 7 8 Rapport mee Groep 4/ uur schaatsen in Enschede min. gesprekken min. gesprekken Voorjaarsvakantie 21 Voorjaarsvakantie 22 Voorjaarsvakantie 23 Voorjaarsvakantie 24 Voorjaarsvakantie Luizenpluizen 28 CONTINUROOSTER M.i.v. dit schooljaar werken we op CBS De Fontein met een continurooster. Alle kinderen blijven tussen de middag op school eten. De kinderen nemen zelf hun lunch en drinken mee. Na het eten is er gelegenheid om 15 minuten buiten te spelen, onder toezicht van pleinwacht. Daarna gaan we verder met de lessen tot uur. Als school stimuleren we het eten van een gezonde lunch. De kinderen mogen geen snoep in de broodtrommel hebben. In februari 2017 evalueren we het invoeren van ons continurooster.

9 MAART uur ORvergadering Biddag-groep 5 t/m 8 naar kerk uur PBSteam (met ouders) ouderpanel MRvergadering HOOFDLUIS Soms meerdere malen per jaar worden wij geconfronteerd met hoofdluis. Hoofdluizen zijn overlopers. Het is geen schande ze te krijgen, wel om ze te houden en er niets aan te doen. Mocht u bij uw kind gezelschap constateren, meld het dan. Tref afdoende maatregelen om een luizenplaag te voorkomen!!! Er zijn op onze school luizenmoeders aangesteld die preventief alle leerlingen controleren. Worden er luizen geconstateerd dan belt de leerkracht naar de ouder(s)/ verzorger(s) van het betreffende kind. Ook krijgen de ouders van de groep waarin luizen geconstateerd zijn een mail en wordt er een week later weer gecontroleerd. De controles worden volgens planning na elke vakantie uitgevoerd. Voor meer info: VULPEN Begin groep 4 krijgen alle kinderen een vulpen. Een vulpen heeft voordelen t.o.v. een balpen, o.a. voor de verbetering van de fijne motoriek. Het is de bedoeling dat alle kinderen tot eind groep 8 met deze pen schrijven. Mocht de vulpen zoek raken of kapot gaan door verkeerd gebruik, dan vragen we een vergoeding van 7,50 om weer een nieuwe pen aan te kunnen schaffen. Een los voorstukje kost 1,75.

10 APRIL Brief 10- min.gesprek mee 6 7 Palmpasenoptocht gr. 1/ min. gesprek min. gesprek Paaslunch 14 Goede vrijdag e Paasdag 18 Eindtoets gr Eindtoets gr uur ORvergadering 20 Eindtoets gr Koningsspelen PAUZES De kinderen hebben pauze om uur. Bij mooi, droog weer mogen de kinderen buiten op het plein spelen. De kinderen mogen een kwartier voor schooltijd op het plein komen, maar er is dan geen toezicht. De kinderen mogen niet met een bal op het schoolplein spelen. Voor het voetballen op het voetbalveld is een rooster aanwezig. MOBIELE TELEFOON Kinderen mogen geen mobiele telefoon meenemen naar school. Nemen ze toch een mobiel mee, dan moeten ze die bij de leerkracht inleveren. Na schooltijd mogen ze de mobiel weer meenemen naar huis.

11 MEI Meivakantie Luizenpluizen Moederdag 15 Schoolfotograaf Avondvierdaagse 16 Avondvierdaagse 17 Avondvierdaagse 18 Avondvierdaagse uur PBSteam (zonder ouders) Hemelvaartsdag 26 Vrije dag Kamp groep 7/8 Groep 1 en 2 vrij 30 Kamp groep 7/8 Groep 1 en 2 vrij 31 Kamp groep 7/8 Groep 1 en 2 vrij MRvergadering uur ORvergadering HALEN EN BRENGEN Aan de Hoofdweg zijn parkeerstroken. Dáár mag alleen geparkeerd/gestopt worden. Wilt u niet uw auto stoppen aan de overzijde van de Hoofdweg: uw kind moet dan alsnog oversteken. Levensgevaarlijk! TRAKTEREN Jarige kinderen mogen op school trakteren. Als dit niet op de verjaardag zelf kan, kunt u in overleg met de leerkracht een andere datum afspreken. Het liefst een gezonde traktatie en geen cadeautjes. In de pauze mag de jarige naar de andere leerkrachten.

12 JUNI Kamp groep 7/8 Groep 1 en 2 vrij 2 Kamp groep 7/8 Groep 1 en 2 vrij e Pinksterdag Schoolreisje groep 0 t/m 6 14 Evaluatiedag team kinderen vrij Vaderdag SCHOOLREISJE/ZEILKAMP De kinderen van groep 0 t/m 6 gaan ieder jaar op schoolreis. Groep 7 en 8 gaan jaarlijks op zeilkamp naar Giethoorn. Dit jaar is het schoolreisje van groep 0 t/m 6 op 13 juni. De datum van het zeilkamp is van 29 mei t/m 2 juni. In die week zijn de kinderen van groep 0 t/m 2 vrij. Als begeleiders van de schoolreisjes worden eerst de leden van de OR en daarna de klassenouders gevraagd.

13 JULI Rapport mee MRvergadering ORvergadering 6 Leerlingen om uur vrij Pleinfeest uur min. gesprekken min. gesprekken uur doorschuiven groepen Groep 8 om vrij uur Bedankochtend uur Afscheidsavond groep Snoep strooien groep uur afscheid groep 8 (gr. 8 is daarna vrij) Schoonmaakavond 21 Laatste schooldagmiddag vrij Zomervakantie t/m 3 september DOORSCHUIVEN GROEPEN Tijdens het doorschuiven van de groepen op woensdag 12 juli krijgen de kinderen alvast een deel van een ochtend les van de nieuwe leerkracht(en) van het volgend schooljaar. Ook alle nieuwe kinderen zullen op deze ochtend worden uitgenodigd. SCHOOLVAKANTIES Denkt u eraan om uw vakanties en uitstapjes te plannen tijdens de vrije dagen? We mogen geen verlof geven voor extra vakantiedagen!

14 NAMEN EN ADRESSEN Christelijke basisschool De Fontein Hoofdweg 56, 7676 AG Westerhaar tel Website: defontein.sco-t.nl COLLEGE VAN BESTUUR SCOT Dhr. Jan Schoonderbeek, tel Dhr. Koos Wolterink, tel Postbus 89, 7670 AB Vriezenveen PERSONEEL directeur: groep 1 groep 2 E. van der Schee-Roest e.vanderschee@sco-t.nl Meester Poelman g.poelman@sco-t.nl Juf Veneberg i.veneberg@sco-t.nl Juf Rozenkamp r.rozenkamp@sco-t.nl MEDEZEGGENSCHAPSRAAD In de M.R. van onze school hebben zitting namens de ouders: A. Kijk in de Vegte (secretaris), J. de Boer en S. Galavazi. Gekozen afgevaardigde naar de GMR is A. de Boer. Namens het team: juf Kok, juf Veneberg en meester Brunt. De directeur treedt op als adviseur. OUDERRAAD groep 3 groep 4/5 groep 6 groep 7 groep 8 Intern begeleider Juf Schoemaker-Vossebeld a.schoemaker@sco-t.nl Juf Meijerink-Jansen i.meyerink@sco-t.nl Meester Brunt e.brunt@sco-t.nl Juf Kok-Kunst v.kok@sco-t.nl Juf Schipper a.schipper@sco-t.nl Juf Staarman-Alblas a.staarman@sco-t.nl Juf Aalvink m.aalvink@sco-t.nl Juf van Beesten j.vanbeesten@sco-t.nl Juf Wessels-Hoff p.wessels@sco-t.nl In de O.R. hebben zitting namens de ouders: Y. Meijerink (voorzitter), G. Niks (secretaris), J. van den Poll (penningmeester), A. de Boer, J. Sportel, B. Wessels, E. Nijkamp, R. Protsman, M. van Braam.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Laatste dag Zomervakantie. 13 Studiedag alle kinderen vrij

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Laatste dag Zomervakantie. 13 Studiedag alle kinderen vrij Kalender 2017-2018 SEPTEMBER 2017 28 29 30 31 1 Laatste dag Zomervakantie 2 3 4 Eerste schooldag Luizenpluizen 5 6 7 8 9 10 11 Startactiviteit Informatieavond 19.00 uur groep 3 en 4 20.00 uur groep 5/6

Nadere informatie

INFO- KALENDER C.B.S. SHALOM 2009/2010

INFO- KALENDER C.B.S. SHALOM 2009/2010 INFO- KALENDER C.B.S. SHALOM 2009/2010 AUGUSTUS NOTITIES: SEPTEMBER 1 x 1 2 x 2 3 x 3 4 x 4 5 x 5 6 x 6 7 x 7 8 x 8 9 x 9 Jantje Betonactie gr 5,6,7 10 x juf Annemiek, juf Marloes 10 11 x juf Alice 11

Nadere informatie

INLOOPTIJD GROEP 3 T/M

INLOOPTIJD GROEP 3 T/M AUGUSTUS NOTITIES: SEPTEMBER 1 x 1 x 2 x 2 x 3 x 3 eerste schooldag 4 x 4 5 x 5 hoofdluiscontrole 6 x 6 7 x 7 8 x 8 9 X juf Marloes L 9 10 x juf Annemiek, juf Marloes M 10 11 x 11 12 x 12 Jantje Betonactie

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Nieuwsbrief. Sportdag groep 5 t/m 8

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Nieuwsbrief. Sportdag groep 5 t/m 8 Kalender 2018-2019 SEPTEMBER 2018 3 Eerste schooldag 4 8.30 uur Kriebelteam 5 6 7 8 9 10 11 12.30 14.30 uur visles gr 6 t/m 8 18.30 uur viswedstrijd gr. 3 t/m 8 12 13 14 15 16 17 Deze week geplande ontruimingsoefening

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2015-2016 AUGUSTUS 1 2 3 week 32 4 5 6 7 8 9 10 week 33 11 12 13 14 15 16 17 week 34 Eerste lesdag Luizencontrole 18 Info- avond groep 3 19 SAIL A dam 20 21 22 23 24 week 35 Deze week

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1 zomervakantie. zomervakantie. 8 zomervakantie.

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1 zomervakantie. zomervakantie. 8 zomervakantie. Augustus 208 2 3 4 5 6 7 Zomervakantie 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 e schooldag 8.30 uur opening + kunstweek 28 29 Luizencontrole 30 3 September 208 3 4 5 6 7 8 9 Informatieavond t/m 8

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 zondag 3 Juf Nienke 10 17 24 maandag 4 11 18 1 e schooldag 25 Luizencontrole dinsdag 5 12 19 26 woensdag 6 13 20 27 Startactiviteit donderdag 7 14 21 28 School

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste Schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

Kalender It Harspit Schooljaar

Kalender It Harspit Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2018 2019 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 6 Vakantie. 13 Vakantie. 20 Juf Herma

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 6 Vakantie. 13 Vakantie. 20 Juf Herma AUGUSTUS 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Juf Betsy 10 11 Juf Alice 12 13 14 15 16 17 Inloop met koffie Luizencontrole 18 19 Juf Mirjam 20 Juf Herma 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Website en Nieuwsbrief Goed op

Nadere informatie

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop //

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop // JAARKALENDER 2018-2019 // // info@ SEPTEMBER 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Eerste schooldag controle Papiercontainer kriebelmoeders 10 11 12 13 14 15 16 18 uur: snoeien schoolplein ochtend: groep 8 afname NIO-toets

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Start van het 24 nieuwe schooljaar 25 26 27 28 29 30 Luizencontrole 31 september 2015 1 2 3 4 5 6 7 OR vergadering 8 9 MR vergadering

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 20-207 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Jaarkalender en gym- en rooster ook op onze website!! augustus 20 2 3 4 5 7 8 9 0 2 3 4 5 7

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2018 2019 Website: www.catamaranloosdrecht.nl E-mail: info@swsdecatamaran.nl SEPTEMBER 2018 zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 1 e schooldag Inloop met koffie en thee (voor de ouders) dinsdag 4

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 4 Eva en Hanne Lammerink Vakantie. 11 Vakantie. 18 Vakantie. 25 Romee Sieben Vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 4 Eva en Hanne Lammerink Vakantie. 11 Vakantie. 18 Vakantie. 25 Romee Sieben Vakantie Kalender 2016-2017 AUGUSTUS 2016 1 2 3 4 Eva en Hanne Lammerink 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1 16 17 18 19 20 22 Daniël Heuver 23 24 2 Romee Sieben 26 27 28 29 Eerste schooldag 30 Kriebelteam 31 INFORMATIEBRIEF

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018- AUGUSTUS 2018 KALENDERMAAND AUGUSTUS KALENDERJAAR 2018 30 31 1 2 3 4 5 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 31 6 7 8 9 10 11 12 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur.

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur. AUGUSTUS 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 30 30 31 Start schooljaar Informele jaaropening voor alle ouders van 15.15-16.30 uur. 27 augustus 2018: 1e schooldag

Nadere informatie

Kalender schooljaar Basisonderwijs Het Prisma Fioringras DR Borne

Kalender schooljaar Basisonderwijs Het Prisma Fioringras DR Borne Kalender schooljaar 2018-2019 Beste ouders, Bij deze de kalender voor het schooljaar 2018-2019. In deze kalender vindt u een overzicht van de geplande activiteiten, vakanties en vrije dagen. Ook ziet u

Nadere informatie

Wij laten ieder kind schitteren!

Wij laten ieder kind schitteren! 2018 2019 CBS De Morgenster Orion 16B 7904 LG Hoogeveen Tel.: 0528-231110 demorgenster@pricoh.nl Wij laten ieder kind schitteren! Informatie kalender INLEIDING Dit is de informatiekalender voor het schooljaar

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2015-2016 Augustus 2015 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Eerste schooldag Luizenpluizen 31 1 2 3 4 5 6 Ouderavond / infoavond

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2019 2020 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

Augustus. Zaterdag. Maandag. Vrijdag. Zondag. 5 Wk Wk. 33/1. Zwemmen 5/6. Eerste Schooldag. gr Kriebelcontrole. 19 Wk.

Augustus. Zaterdag. Maandag. Vrijdag. Zondag. 5 Wk Wk. 33/1. Zwemmen 5/6. Eerste Schooldag. gr Kriebelcontrole. 19 Wk. Augustus 2 Wk.2 8 Wk. /1 Eerste Schooldag Kriebelcontrole 1 1 Ouderinfoavond kamp gr.8.00-21.00 1 1 18 1 Wk. /2 21 Startdienst Radar 22 Schoolfotograaf cator 2 Excursie Vlissingen gr./8 2 2 2 WK./ Ouderinfoavond

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Beste ouders/verzorgers Deze kalender bevat informatie over de school die u het komende schooljaar het meest nodig zult hebben. Voor uitgebreide en volledige informatie over de school verwijzen wij u naar

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan TL Tiel T: E: I: Behorende tot Stichting

Stefanusschool Kinkelenburglaan TL Tiel T: E: I:   Behorende tot Stichting 2018 2019 Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL Tiel T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl I: www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus

Nadere informatie

JAARKALENDER ouders

JAARKALENDER ouders JAARKALENDER 2016-2017 ouders Augustus 2016 Zondag MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Zaterdag 31 1 Juf Reinhilde jarig 2 3 Juf Judith jarig 4 5 6 32 8 9 10 11 12 13 33 15 16 17 18 19 20 34 23

Nadere informatie

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop //

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop // JAARKALENDER 2017-2018 // // SEPTEMBER 2017 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 Eerste schooldag controle kriebelmoeders 9.00 uur openingsviering kerk Geerdijk 11 12 13 14 15 16 17 ochtend: groep 8 afname

Nadere informatie

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school!

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school! Augustus 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1e werkweek team 23 24 25 Teambijeenkomst 26 27 28 29 Kinderen weer naar school! 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

CBS DE WEGWIJZER. Harm Tiesingstraat AZ 2e Exloërmond JAARKALENDER

CBS DE WEGWIJZER. Harm Tiesingstraat AZ 2e Exloërmond JAARKALENDER CBS DE WEGWIJZER www.cbsdewegwijzer.com JAARKALENDER 2016-2017 CBS de Wegwijzer augustus 2016 Welkom in het nieuwe schooljaar! We wensen jullie een fijn jaar op CBS de Wegwijzer. Voor u ligt de schoolkalender

Nadere informatie

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal.

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal. September 2014 1 Ma Nieuwsbrief 1 2 Di 3 Wo Luizencontrole 1 (geen gel!) 4 Do 5 Vrij Onderbouwvrije dag gr. 1 t/m 4 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Wo Informatieavond groepen 1 t/m 8 11 Do 12 Vrij Startavond 18.00

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 2019 augustus 29 30 31 01 02 03 04 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 05 06 07 08 09 10 11 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 12 13 14 15 16 17 18 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

JAARKALENDER JBS

JAARKALENDER JBS 18-6-2015 JBS GENEMUIDEN JAARKALENDER JBS 2017-2018 Bij alle data zetten wij Deo Volente! Team JBS september 2017 Vr 1 Za 2 Zo 3 Ma 4 Eerste schooldag 1 Opening schooljaar 13.30 uur 2 Luizencontrole 3

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 0-0 Augustus 0 0 Zomervakantie 0 Eerste schooldag Inloop.. uur Screening hoofdluis deze week Informatieavond groepen.00-.00 uur "Huppelend naar school, fluitend naar huis" September 0 Informatieavond

Nadere informatie

Schoolkalender Waar je je thuis voelt

Schoolkalender Waar je je thuis voelt Schoolkalender 2017-2018 Waar je je thuis voelt Augustus 2017 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19 20 34 21 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 31 1 2 3 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Kalender 2017-2018 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2017-2018. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Basisschool de Vlierboom

Basisschool de Vlierboom Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS De Poort Hoofdweg 53 7371AE Loenen 055-5051489 www.kbsdepoort.nl poortdir@veluwseonderwijsgroep.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet naar school

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Naast allerlei activiteiten wordt in deze jaarkalender ook informatie verstrekt over een aantal belangrijke zaken voor het komende schooljaar.

Naast allerlei activiteiten wordt in deze jaarkalender ook informatie verstrekt over een aantal belangrijke zaken voor het komende schooljaar. BESTE OUDERS/VERZORGERS, Zoals ieder schooljaar willen we u ook voor het schooljaar 2015-2016 een jaarkalender aanbieden, waarin de meest belangrijke activiteiten staan aangegeven. Naast allerlei activiteiten

Nadere informatie

AUGUSTUS Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 Zomervakantie t/m 1 september Juf Frances jarig

AUGUSTUS Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 Zomervakantie t/m 1 september Juf Frances jarig Kalender 017-018 AUGUSTUS 017 31 31 t/m 1 september 1 3 4 5 Juf Frances jarig 6 3 7 8 9 10 11 1 13 33 14 15 16 17 18 19 0 1 3 4 5 6 7 34 35 8 9 30 31 1 3 SEPTEMBER 017 35 8 9 30 31 1 Juf Roos jarig 3 36

Nadere informatie

Algemene Gegevens BS Dichterbij

Algemene Gegevens BS Dichterbij KALENDER 2015-2016 Algemene Gegevens BS Dichterbij Adresgegevens: Postadres: Contactgegevens: Willy Brandtplein 6 0314 382850 7007 LA Doetinchem @ info@bsdichterbij.nl www.bsdichterbij.nl Schooltijden:

Nadere informatie

School- kalender kalender-de Wegwijzer _V2.indd :30

School- kalender kalender-de Wegwijzer _V2.indd :30 Schoolkalender 2017-2018 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2017-2018. Met deze kalender willen wij u graag goed informeren over de activiteiten in het

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Augustus 2015 AUGUSTUS

Augustus 2015 AUGUSTUS Augustus 2015 AUGUSTUS 1 Z 17 M Zomervakantie 2 Z 18 D Zomervakantie 3 M Zomervakantie 19 W Zomervakantie 4 D Zomervakantie 20 D Zomervakantie 5 W Zomervakantie 21 V Laatste dag zomervakantie 6 D Zomervakantie

Nadere informatie

September 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Week Week

September 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Week Week September 2016 Week 36 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Offerfeest Week 37 12 13 14 15 16 17 18 Deze week hoofdluiscontrole Informatieavond groep 8 Week 38 19 20 21 22 23 24 25 Juf Mieke jarig Vijf Eiken

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

s e p t e m b e r 2 017

s e p t e m b e r 2 017 Kalender 2017-2018 s e p t e m b e r 2 017 1 Zomervakantie 2 3 4 Weer naar school, Start Gouden weken 5 6 7 8 Luizencontrole 9 10 11 12 13 14 15 Afsluiting Gouden weken 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Nadere informatie

JAARKALENDER CBS DE BURCHT Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

JAARKALENDER CBS DE BURCHT Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag JAARKALENDER CBS DE BURCHT 2018- Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Week -/31 1 2 3 4 5 Week -/32 6 7 8 9 10 11 12 Week -/33 13 14 15 16 17 18 19 Week -/34 20 21 22 23 24 25 26 Week 1/35

Nadere informatie

-Open lessen in oktober: U wordt uitgenodigd om lessen in de groep van uw kind(eren) bij te wonen. U ontvangt bericht om hiervoor in te tekenen.

-Open lessen in oktober: U wordt uitgenodigd om lessen in de groep van uw kind(eren) bij te wonen. U ontvangt bericht om hiervoor in te tekenen. Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 2015-2016 van obs De Bijenkorf. In de planning staan de vakanties, de studiedagen en de activiteiten die bij de start van het schooljaar bekend zijn. Door

Nadere informatie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 17/18 Maandag Dinsdag Woensdag Augustus Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 1 2 3 4 5 31 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 32 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender Obs. Twa yn Ien,, 8539 XS Echtenerbrug. Tel. 0514-541572. Mail:. Internet: obstwaynien.nl Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 4-5 Levensboom 4 26 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Overblijf Marijke van Keeken 06 9 65 9 augustus 4 2 3 4 5 6 7 9 0 2 3 4 5 6 7 Eerste schooldag.45

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

zaal De Kroon Lesuur vakleerkracht Lesuur eigenleerkracht/onderwijsassistent groep 3: maandag uur donderdag

zaal De Kroon Lesuur vakleerkracht Lesuur eigenleerkracht/onderwijsassistent groep 3: maandag uur donderdag Praktische zaken Eten en drinken in de pauze/woensdag koekdag In de pauze kunnen de kinderen het van huis meegenomen drinken opdrinken. Op woensdag mogen de kinderen een koek meenemen. Op de andere dagen

Nadere informatie

AUGUSTUS 2015. ma di wo do vr za zo O..B.S. DE LUYSTER IEDEREEN MAG ANDERS ZIJN! 10 11 Oud papier. 31 Eerste schooldag

AUGUSTUS 2015. ma di wo do vr za zo O..B.S. DE LUYSTER IEDEREEN MAG ANDERS ZIJN! 10 11 Oud papier. 31 Eerste schooldag AUGUSTUS 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag SEPTEMBER 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 Informatieavond gr.7/8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS St. Pancratius Oude Eerbeekseweg 5 76971BL Brummen 0575-561906 www.stpancratius.nl directie@stpancratius.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

kalender schooljaar 2014-2015

kalender schooljaar 2014-2015 kalender schooljaar 04-05 augustus 04 3 4 5 6 7 8 9 0 3 4 5 6 7 e schooldag 8 9 0 hoofdluiscontrole 3 juf Trijny de Jonge jarig omgekeerde 0- minutengesprekken 5 6 7 nieuwsbrief 8 9 30 3 september 04 3

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER ZUUKERSCHOOL Zuukerschool, Epe

SCHOOLKALENDER ZUUKERSCHOOL Zuukerschool, Epe SCHOOLKALENDER ZUUKERSCHOOL 2017-2018 Augustus 2017 Di 1 ZOMERVAKANTIE Woe 2 ZOMERVAKANTIE Do 3 ZOMERVAKANTIE Vrij 4 ZOMERVAKANTIE Za 5 Zo 6 Ma 7 ZOMERVAKANTIE Di 8 ZOMERVAKANTIE Woe 9 ZOMERVAKANTIE Do

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Stella Nova kalender

Stella Nova kalender Stella Nova kalender 2016-2017 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

JAARKALENDER Openbare basisschool de Linde Lindelaan CM Loosdrecht

JAARKALENDER Openbare basisschool de Linde Lindelaan CM Loosdrecht JAARKALENDER 2016 2017 Lindelaan 54 1231CM Loosdrecht 035-5823005 www.obsdelinde.nl info@obsdelinde.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

September OBS de Triangel, Weesp wijzigingen en aanvullingen voorbehouden 30 WEEK 40. Dag Datum Bijzonderheden. Zaterdag 1.

September OBS de Triangel, Weesp wijzigingen en aanvullingen voorbehouden 30 WEEK 40. Dag Datum Bijzonderheden. Zaterdag 1. KALENDER 2012-2013 September 2012 Dag Datum Bijzonderheden Zaterdag 1 Zondag 2 WEEK 36 Maandag 3 1 e schooldag Dinsdag 4 Woensdag 5 inloop groep 1/2 Donderdag 6 Vrijdag 7 Monumenten-klassen-dag (excursie:

Nadere informatie

Jaarkalender CBS De Hoeksteen, 2014-2015

Jaarkalender CBS De Hoeksteen, 2014-2015 Jaarkalender CBS De Hoeksteen, 2014-2015 Op deze kalender kunt u de (voor u direct belangrijke) activiteiten zien die op De Hoeksteen plaatsvinden dit jaar. U vindt er, naast de bekende activiteiten, wellicht

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

10 11 Wk 36/1 Start schooljaar kriebelcontrole. 18 Wk37/2. Gruitendag ORvergadering Wk 38/3 Start typelessen.

10 11 Wk 36/1 Start schooljaar kriebelcontrole. 18 Wk37/2. Gruitendag ORvergadering Wk 38/3 Start typelessen. September Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag - startbijeenkomst Zaterdag Zondag 5 11 Wk 3/1 Start schooljaar kriebelcontrole Jaaropening Cindy 15 1 Wk3/2 NB.00 15.15-.30 Kinderrondleiding 1.45

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 07-08 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 5 33 5 34 Website: Email: directie@obsbijvanck.nl Ziekmelden tussen 8.5 8. uur augustus 07 3 4 5 7 8 9 0 3 4 5 7 8 9 0 3 4 9 30 3 De schooltijden

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie