Onderzoeksrapport Team 6 Locomotiv Information Age. Onderzoeksrapport. Deskresearch Fieldresearch

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onderzoeksrapport Team 6 Locomotiv Information Age. Onderzoeksrapport. Deskresearch Fieldresearch"

Transcriptie

1 Onderzoeksrapport Deskresearch Fieldresearch

2 Deskresearch Hoe zit het in Nederland met het vrijwilligerswerk? (*1) Tijd besteed aan vrijwilligerswerk door volwassenen naar aantal uren betaald werk, 2009 Uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden doen veel vrijwilligerswerk Gepensioneerden besteden met ruim anderhalf uur per week naar verhouding veel tijd aan vrijwilligerswerk.

3 Tijd besteed aan vrijwilligerswerk door volwassenen naar sociaaleconomische categorie, 2008 Hoe zit het met het vrijwilligerswerk in Berkel? Op de vacature bank van Zuid-Holland staat Berkel er niet tussen. Pijnacker/nootdorp is het dichtsbijzijnde wat er tussen staat. (2) Er is een vrijwilligersmark in Berkel en Rodenrijs. Die wordt gehouden op 4 september. Dit is een gelegenheid waarbij wij onze site en diensten zouden kunnen laten zien aan de woonachtigen in Berkel en de mede-vrijwilligers. (3) Verder zijn er mede-vrijwilligers als Lansingerland. Dat is een grote enthousiaste groep van vrijwilligers is in de gemeente Berkel en Rodenrijs met grote regelmaat actief met vrijwilligerswerk onder de vlag van de landelijke (vrijwilligers) organisatiehumanitas. Humanitas is een vereniging die als doel heeft mensen te helpen die het (even) niet alleen kunnen redden. De landelijke vereniging is al actief sinds 1945 en heeft haar wortels diep in de samenleving. Landelijk zijn er meer dan vrijwilligers actief. de vereniging is daarmee één van de belangrijkste vrijwilligersorganisaties van ons land. (4)

4 Verzorgingstehuizen Huize st Petrus Woonzorgcentrum Huize Sint Petrus ligt in de vinex-gemeente Berkel en Rodenrijs. Huize Sint Petrus heeft een lange traditie en vierde in 2010 haar 100-jarig bestaan. De buurt De locatie bevindt zich in een landelijke omgeving even buiten het centrum van Berkel en Rodenrijs, ten noorden van de stad Rotterdam. De wijk heeft een rustige uitstraling met veel eengezinswoningen. Huize Sint Petrus ligt aan de doorgaande weg van Zoetermeer naar Berkel en Rodenrijs en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Huize Sint Petrus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer met een halte van de buslijn tussen Rotterdam en Zoetermeer voor de deur. Verblijf Het woonzorgcentrum beschikt over 93 appartementen, waarvan 6 appartementen geschikt zijn voor bewoning door (echt)paren. Elk appartement heeft een eigen kitchenette en sanitair. Daarnaast zijn er 3 appartementen beschikbaar voor tijdelijke opname. Verder is er een kapel, waarin enkele malen per week een eucharistieviering wordt gehouden. Ook worden in de kapel regelmatig kerkdiensten gehouden voor bewoners met een andere levensovertuiging. Direct achter Huize Sint Petrus staan sinds oktober zorgwoningen, die - evenals de al bestaande aanleunwoningen - een overdekte verbinding hebben met het hoofdgebouw. Tussen het hoofdgebouw en de zorgwoningen ligt een schitterende binnentuin met tuinpaviljoen, waar tal van activiteiten plaatsvinden. In de zorgwoningen wordt zorg geboden door Laurens Zorg aan Huis. Typen zorg Naast de reguliere verzorgingshuiszorg kunnen mensen in Huize Sint Petrus terecht voor: Tijdelijk verblijf Kortdurende zorg na ziekenhuisopname Vakantieopname (om mantelzorg te ontlasten) Dagverzorging voor ouderen die zelfstandig wonen in de buurt Voorzieningen In Huize Sint Petrus zijn de volgende voorzieningen aanwezig: Bibliotheek Biljart Bloemist Café/koffiecorner Chipknip oplaadpunt Dagopvang Gymnastiek

5 Huismeester Informatiepunt/receptie Internetcafé Jeu de boulesbaan Kapel en stiltecentrum Kapsalon kerkdiensten Kerktelefoon Maaltijdservice Mogelijkheid om huisdieren te houden Pedicure Recreatieruimte Restaurant Rookruimtes Spreekuur huisarts Tuin met terras Vriendenfonds Wasserette Winkeltje Activiteiten en/of uitstapjes met het UITbureau voor Ouderen. (5)

6 Hergerborch Woonzorgcentrum Hergerborch ligt in het centrum van de Vinex-gemeente Berkel en Rodenrijs. Het is een kleinschalige locatie. De buurt Woonzorgcentrum Hergerborch ligt bijzonder fraai midden in het van oudsher plattelandsdorp Berkel en Rodenrijs. Het gebouw ligt op 100 meter afstand van het winkelcentrum met een groot aanbod aan winkels. Naast kleine restauratieve voorzieningen wordt in het centrum wekelijks op woensdag de markt gehouden. Hergerborch is goed bereikbaar met de auto en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Verder is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Zoetermeer en Rotterdam. Hergerborch is een kleinschalig woonzorgcentrum waar het welbevinden van de bewoners centraal staat in de dagelijkse zorg- en dienstverlening. Medewerkers hebben aandacht voor de individuele wensen en behoeften van de bewoners. Het woonzorgcentrum heeft van oorsprong een christelijke identiteit, maar staat open voor (buurt)bewoners van alle gezindten. Hergerborch heeft een gevarieerd activiteitenprogramma voor haar bewoners en fungeert tevens als ontmoetingscentrum voor verenigingen en (buurt)bewoners. Verblijf Het wooncentrum beschikt over 47 verzorgingsplaatsen. Daarnaast zijn er 4 kamers voor tijdelijke opvang. Verder levert Laurens Zorg aan Huis (thuiszorg) zorg en diensten in de 58 aangrenzende zorgwoningen. De appartementen in Hergerborch zijn eenkamerappartementen voor 1 of 2 personen. Ieder appartement heeft eigen sanitair en een kitchenette. Typen zorg Naast de reguliere verzorgingshuiszorg kunnen mensen in Hergerborch terecht voor: Tijdelijk verblijf Kortdurende zorg na ziekenhuisopname Vakantieopname (om mantelzorg te ontlasten) Voorzieningen In Hergerborch zijn de volgende voorzieningen aanwezig: Bibliotheek Café/koffiecorner Fitness ruimte Gymnastiek Huismeester Informatiepunt/receptie Jeu de boulesbaan Kapsalon Kerkdiensten

7 Kerktelefoon Maaltijdservice Medisch fitness Mogelijkheid om huisdieren te houden Pedicure Recreatieruimte Restaurant Rookruimtes Schoonheidssalon Scootmobielstalling Spreekuur huisarts Tuin met terras Vriendenfonds Wasserette Winkelcentrum en/of markt op loopafstand Activiteiten en/of uitstapjes met het UITbureau voor Ouderen. (6)

8 De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof is een woonzorgcentrum voor ouderen met verschillende ziektebeelden. Zo bieden ze een thuis aan mensen met dementie, met een verstandelijke beperking, maar ook met psychiatrische en lichamelijke klachten. De bewoners leven in kleine groepjes samen. Het leven van alledag is daarbij de leidraad. Ze werken samen met de polikliniek van het Sint Franciscus Gasthuis en Bavo Europoort. De buurt Woonzorgcentrum De Oudelandse Hof ligt in de nieuwbouwwijk Meerpolder in Berkel en Rodenrijs, deelgemeente Lansingerland. Onze locatie biedt uitzicht op het sportpark. Er zijn tal van voorzieningen aanwezig, zoals een restaurant, verenigingsruimten, een theaterzaal, kapsalon en een buurtwinkel. Buurtbewoners kunnen uiteraard ook van deze faciliteiten gebruikmaken. Het leven Het leven van alledag is leidraad, hierbij horen de normale huiselijke zaken zoals boodschappen doen, eten koken en het huis schoonmaken. Daarnaast zijn er verenigingen die voor aanvullende ontspanningsmomenten zorgen. Het woonzorgcentrum kent ruim 40 verschillende verenigingen. Ze zijn onder te verdelen in 5 verschillende categorieën: spel- en geheugen, sport en beweging, creatief en culinair, muziek en overig. Verblijf De Oudelandse Hof beschikt over 22 kleinschalige woongroepen. Elke woongroep heeft een woonkamer met open keuken en bijna alle bewoners hebben een eigen slaapkamer. In de eigen kamer is voldoende plaats om ook eigen spulletjes neer te zetten of foto s op te hangen. De badkamer wordt gedeeld met één andere bewoner. De Oudelandse Hof werkt samen met de polikliniek van het Sint Franciscus Gasthuis en Bavo Europoort, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg (ggz) in de regio Rijnmond en Zuid- Hollandse Eilanden. Typen zorg Naast de reguliere verzorgingshuiszorg kunnen mensen in De Oudelandse Hof terecht voor: Tijdelijk verblijf Kortdurende zorg na ziekenhuisopname Observatieopname Dagbehandeling Palliatieve zorg Zorg aan (jong) dementerenden Psychiatrische zorg Chronisch somatische zorg Voorzieningen Alzheimer café Bibliotheek Biljart Bloemist

9 Café/koffiecorner Chipknip oplaadpunt Cliëntenraad/servicepunt Fitnessruimte Gymnastiek Huismeester Informatiepunt/receptie Kapel en stiltecentrum Kapsalon Kerkdiensten Kinderdagverblijf Kunst Logeermogelijkheid Medisch fitness Mogelijkheid om huisdieren te houden Ontmoetingsplein Pedicure Recreatieruimte Restaurant Rookruimtes Snoezelruimte Tandarts Therapietuin Tuin met terras Vriendenfonds Wasserette Winkeltje Winkelcentrum en/of markt op loopafstand Activiteiten en/of uitstapjes met het UITbureau voor Ouderen. Klik hier voor het activiteitenprogramma of download hier het programma van UITbureau voor Ouderen.

10 Hebben de verzorgingstehuizen ook een promotionele site om vrijwilligers te werven? Nee dat hebben ze niet. Ze horen bij een zorgorganisatie genaamd Laurens. Laurens heeft wel een site en de verzorgingshuizen hebben daarbij elk een pagina met informatief. Onder aan elke pagina staat wel de zin: wil je vrijwilliger worden?. Je kan dan op een link klikken waarna je door een aantal pagina s moet om in te schrijven. Op deze manier verkrijgen ze enkel vrijwilligers die de verzorgingshuizen persoonlijk kennen doordat ze daar wel eens naartoe gaan vanwege familieleden of vrienden. Wij kunnen hierop inspelen door een makkelijke site te maken, waardoor mensen worden aangetrokken om vrijwilliger te worden en dat dan ook snel en makkelijk kunnen. (8)

11 Fieldresearch Interviews Wij hebben ter aanloop van dit project bij een verzorgingstehuis een aantal interviews gedaan. Het filmpje daarvan staat op de blog. (9) Needs & Wants van de doelgroep Soms leken de interesses/behoeftes in details erg anders, maar in het algemeen leek het vrij goed op elkaar. Wij hebben als resultaten dat onze doelgroep de volgende dingen (niet) als behoefte/wens heeft: Geen behoefte aan contact met andere vrijwilligers Geen behoefte aan een website Makkelijk informatie verkrijgen Foto s van activiteiten Cursussen Geen behoefte aan contact met andere vrijwilligers In de interviews werd er aangegeven dat ze geen behoefte hadden aan contact met andere vrijwilligers. Vooral de behoefte was er niet om dat op internet te doen, omdat ze niet op internet zaten. Geen behoefte aan een website Dit is simpelweg omdat de meesten geen computer, kennis of interesse hebben. We moeten dus naar de website lokken. Makkelijk informatie verkrijgen Het makkelijk verkrijgen van informatie als een datum of een ziekmelding vonden ze wel fijn. Het contact verloopt nu vooral gewoon mondeling. Dit kan makkelijker door er simpelweg een site tussen te stoppen, met eventueel een sms-functie en nieuwsbrieven via de mail of de post. Foto s van activiteiten De vrijwilligers zouden het leuk vinden als ze bepaalde activiteiten van verzorgingstehuizen terug konden zien d.m.v. foto s (of verslagen). Cursussen Deze zijn verplicht om een bepaald vrijwilligerswerk te mogen verrichten, maar het zou voor de vrijwilligers fijn zijn als ze het eventueel terug konden zien. Ook is het voor de mensen die nog geen vrijwilliger zijn interressant om te zien wat er benodigd is voor vrijwilligerswerk.

12 Needs & Wants van de verzorgingstehuizen Ook de verzorgingstehuizen hebben natuurlijk needs & wants. Ze vinden het ook fijn dat er foto s van de activiteiten worden geplaatst en dat de vrijwilligers op de hoogte blijven d.m.v. een site. Vooral de cursussen is een want voor hun omdat het goed is, dat beginnende vrijwilligers al veel van te voren weten. De belangrijkste van de needs & wants is voor hun de promotie voor vrijwilligers. Er zijn namelijk te weinig vrijwilligers waardoor de druk iets te hoog is.

13 De bibliotheek We zijn nog langs de bibliotheek in Berkel gegaan, omdat dit een vaak bezochtte plek is van de 55+ ers van Berkel. Daar staat een Vrijwilligers Informatie Punt, VIP, waar men informatie over vrijwilligerswerk kan vinden. Op dat punt stond niet veel over de verzorgingstehuizen en hoe het in zijn werk gaat. Die VIP s kunnen wij goed gebruiken op te promoten en de ouderen naar onze site te lokken. Foto s, zie bron (10)

14 Bronvermelding 1) 2) Holland 3) html 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10)

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

Laurens Huize Sint Petrus. Gezellige locatie met een lange traditie. meer dan zorg

Laurens Huize Sint Petrus. Gezellige locatie met een lange traditie. meer dan zorg Laurens Huize Sint Petrus Gezellige locatie met een lange traditie meer dan zorg Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorglocatie voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie bestaat

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld Dorpsveld, uw persoonlijke keuze laurens Dorpsveld Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een klein woonzorgcentrum voor ouderen in het zuiden van Rotterdam. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Naber

uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber, uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber Laurens De Naber is herhaaldelijk tot één van de beste woonzorglocaties voor dementerende ouderen in Nederland uitgeroepen. De locatie ligt in

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna Laurens Joachim en Anna is een gezellig woonzorgcentrum aan de Slinge in Rotterdam. Er heerst een ongedwongen en open sfeer.

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Veel groen, ruime lanen en veel singels Er heerst een open en hartelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Woonzorglocatie voor ouderen Laurens Borgsate is een woonzorglocatie

Nadere informatie

Laurens Stadzicht. Leven zoals u gewend bent. meer dan zorg

Laurens Stadzicht. Leven zoals u gewend bent. meer dan zorg Laurens Stadzicht Leven zoals u gewend bent meer dan zorg Stadzicht Laurens Stadzicht is een gespecialiseerde woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie is gelegen in een parkachtige omgeving

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Zorgcentrum. Ingenhouszhof. Stadsgebied Amstel. Een veilige plek in een groene omgeving

Zorgcentrum. Ingenhouszhof. Stadsgebied Amstel. Een veilige plek in een groene omgeving Zorgcentrum Ingenhouszhof Stadsgebied Amstel Een veilige plek in een groene omgeving Kwaliteit van leven is onze leidraad De visie van Ingenhouszhof Onze dienstverlening passen wij aan op uw wensen, niet

Nadere informatie

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens Laurens Simeon & Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid meer dan zorg Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is een bekende woonzorglocatie gelegen op het kruispunt van de wijken Vreewijk,

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord meer dan zorg Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen in de wijk Ommoord. De locatie kenmerkt zich door de vriendelijke

Nadere informatie

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg Laurens Borgsate Locatie met een open en hartelijke sfeer meer dan zorg Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de Rotterdamse wijk Schiebroek. De locatie kenmerkt zich

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar je je prettig voelt. Waar de omgeving bekend is. En vertrouwd, met wat

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus Aesopus, uw persoonlijke keuze laurens Aesopus Aesopus Laurens Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Nadere informatie

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Hofstee Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Hofstee Laurens De Hofstee is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie ligt in de groene wijk Ommoord. De Hofstee

Nadere informatie

Dagcentrum, Woonzorgcentrum en Verpleeghuis. De Hoge Weide. Wonen Zorg Welzijn

Dagcentrum, Woonzorgcentrum en Verpleeghuis. De Hoge Weide. Wonen Zorg Welzijn Dagcentrum, Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Hoge Weide Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom in De Hoge Weide, gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving en op loopafstand

Nadere informatie

zelfstandig wonen in Bermensteyn en Schinckelhove Capelle aan den IJssel

zelfstandig wonen in Bermensteyn en Schinckelhove Capelle aan den IJssel zelfstandig wonen in Bermensteyn en Schinckelhove Capelle aan den IJssel 2 inleiding Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig wonen? Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen; voor steeds meer ouderen een

Nadere informatie

Polderhof.

Polderhof. Polderhof www.pleyade.nl Welkom op Polderhof Samen alledaagse dingen doen. koester het contact Huiselijk, klein en knus met de nodige zorg en ondersteuning bij de hand. Op Polderhof bieden we liefdevolle

Nadere informatie

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg Laurens De Wilgenborgh Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling meer dan zorg De Wilgenborgh Laurens De Wilgenborgh is een woonzorglocatie voor ouderen aan de ringdijk in de wijk Schiebroek. De Wilgenborgh

Nadere informatie

Thuis is waar je hart is

Thuis is waar je hart is Thuis is waar je hart is Woon-, zorg- en dienstencentrum Margaretha Lekker thuis Wonen aan de karakteristieke gracht van Kampen, middenin de historische binnenstad. Dat is wonen in Woon-, zorg- en dienstencentrum

Nadere informatie

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. meer dan zorg

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. meer dan zorg Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum meer dan zorg Maasveld Laurens Maasveld is een modern, multicultureel woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie ligt aan de Maashaven in de levendige

Nadere informatie

Malburgstaete.

Malburgstaete. Malburgstaete www.pleyade.nl Welkom op Malburgstaete Uw eigen appartement midden in de wijk Malburgen. Met de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. U vindt in Malburgstaete ruimte en privacy, maar ook

Nadere informatie

Oog voor wat telt. Prettig en veilig wonen

Oog voor wat telt. Prettig en veilig wonen Oog voor wat telt Prettig en veilig wonen WoonZorgPark Swaenesteyn Prettig en veilig wonen in een levendige omgeving, dat doet u in WoonZorgPark Swaenesteyn, in de wijk Leyenburg. U woont hier zelfstandig,

Nadere informatie

Laurens De Naber. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Naber. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Naber Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Naber Laurens De Naber ligt in de groenrijke wijk Ommoord. De Naber kenmerkt zich door de kleinschalige opzet en de warme en huiselijke

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Uw persoonlijke keuze Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Verpleeghuis voor ouderen met psychiatrische problemen Laurens Aesopus is

Nadere informatie

De Meander. Nieuwerkerk aan de IJssel

De Meander. Nieuwerkerk aan de IJssel De Meander Nieuwerkerk aan de IJssel Welkom bij De Meander Heeft u na een ziekenhuisopname medische nazorg nodig? Dan bent u van harte welkom in ons zorghotel. Bent u niet meer in staat zelfstandig thuis

Nadere informatie

WONEN IN BetingeStaete Delfzijl

WONEN IN BetingeStaete Delfzijl WONEN IN BetingeStaete Delfzijl Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 1 Zorg in onze huizen 2 Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 3 Zorg en aandacht voor elkaar Wanneer u naar een verpleeghuis verhuist, is dit een grote verandering voor u en de mensen

Nadere informatie

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Kleinschalig met een familiaire sfeer Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Verpleeghuis voor ouderen Laurens Liduina

Nadere informatie

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving met

Nadere informatie

3069KJ Rotterdam. 850,00 p/mnd. 212,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3069KJ Rotterdam. 850,00 p/mnd. 212,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Te hoogerbrugge 4 Varenhof 605 3069KJ Rotterdam Netto huur 850,00 p/mnd Servicekosten 212,23 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouw 4 van Te Hoogerbrugge woont u in stijl. In dit luxe woongebouw

Nadere informatie

3069KL Rotterdam. 967,57 p/mnd. 152,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3069KL Rotterdam. 967,57 p/mnd. 152,23 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Te hoogerbrugge 2&5 Varenhof 108 3069KL Rotterdam Netto huur 967,57 p/mnd Servicekosten 152,23 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In woongebouwen 2 en 5 van Te Hoogerbrugge woont u in stijl. In dit

Nadere informatie

Laurens Stadzicht. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. In de prachtige tuin kun je heerlijk wandelen en buiten zitten.

Laurens Stadzicht. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. In de prachtige tuin kun je heerlijk wandelen en buiten zitten. Laurens Stadzicht Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent In de prachtige tuin kun je heerlijk wandelen en buiten zitten. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Stadzicht Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Samen leven, samen zorgen...

Samen leven, samen zorgen... Glorieuxpark Eindhoven Samen leven, samen zorgen... Kleinschalige, persoonlijke ouderenzorg voor: alleenstaande, zorgafhankelijke ouderen met een christelijke achtergrond zorgafhankelijke religieuzen Even

Nadere informatie

WONEN IN Wiemersheerd Loppersum

WONEN IN Wiemersheerd Loppersum WONEN IN Wiemersheerd Loppersum Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg Laurens Liduina Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg meer dan zorg Liduina Laurens Liduina is een kleinschalige, sfeervolle woonzorglocatie voor ouderen. Liduina bevindt zich in het prachtige

Nadere informatie

Wonen voor senioren. Met zorgvoorzieningen voor als het nodig is

Wonen voor senioren. Met zorgvoorzieningen voor als het nodig is 0348-44 17 14 Wonen voor senioren Met zorgvoorzieningen voor als het nodig is Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. info@rijnhoven.nl

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Samen herinneringen ophalen. koester het contact Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar u zich prettig voelt.

Nadere informatie

WONEN, REVALIDEREN, DAGBEHANDELING EN DAGVERZORGING IN Zonnehuis Oostergast Zuidhorn

WONEN, REVALIDEREN, DAGBEHANDELING EN DAGVERZORGING IN Zonnehuis Oostergast Zuidhorn WONEN, REVALIDEREN, DAGBEHANDELING EN DAGVERZORGING IN Zonnehuis Oostergast Zuidhorn Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke

Nadere informatie

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Voelt beter Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Zorgcentrum Symfonie in Boxmeer trekt mensen vanuit alle omliggende

Nadere informatie

Mozartlaan 2 te Heesch

Mozartlaan 2 te Heesch Mozartlaan 2 te Heesch praktijkruimte / kantoorruimte variërend van 19,5m² tot 78,5m² Huurprijs: vanaf 180,38 p.m. inclusief voorschot gas, water en elektra Heelwijk aan de Mozartlaan 2 te Heesch Modern,

Nadere informatie

ZORGCENTRUM TER WEEL KRABBENDIJKE

ZORGCENTRUM TER WEEL KRABBENDIJKE ZORGCENTRUM TER WEEL KRABBENDIJKE pagina 3: Ik ga s morgens om de koffie, maak een puzzeltje of ik doe een rondje, als het goed weer is. Zorggroep Ter Weel SERVICE VERLENEN OP HET GEBIED VAN WONEN, ZORG

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA DE SPECIALIST VOOR KWETSBARE OUDEREN Welkom bij Rumah Kita het huis voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen Wonen In Rumah Kita woont u op een vertrouwde plek,

Nadere informatie

Laurens De Beukelaar. Passend bij u en uw cultuur. Het voelt hier vertrouwd, je bent in goede handen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens De Beukelaar. Passend bij u en uw cultuur. Het voelt hier vertrouwd, je bent in goede handen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Beukelaar Passend bij u en uw cultuur Het voelt hier vertrouwd, je bent in goede handen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Beukelaar Woonzorglocatie voor ouderen met dementie Laurens

Nadere informatie

Comfortabel wonen met service naar wens

Comfortabel wonen met service naar wens Comfortabel wonen met service naar wens VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 1 30-01-2006 11:10:26 juiste balans tussen wonen, zorg en welzijn De VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 2 30-01-2006

Nadere informatie

St Jozef. Woonzorgcentrum

St Jozef. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum St Jozef St Jozef in Hooglanderveen is een kleinschalig woonzorgcentrum, waar saamhorigheid een groot goed is. Het staat aan het dorpsplein in de oude woonkern van Hooglanderveen, dicht

Nadere informatie

Bij ons draait het om u.

Bij ons draait het om u. Bij ons draait het om u. En om de mensen die voor u belangrijk zijn. Als u wilt, kunnen wij u en uw naasten ondersteunen. Bijvoorbeeld met goede zorg, hulp bij het huishouden of een personenalarm. En alles

Nadere informatie

Zorgwoningen in Zwolle

Zorgwoningen in Zwolle Zorgwoningen in Zwolle In deze brochure vindt u: een overzicht van de zorgwoningen in Zwolle van elke locatie een korte omschrijving en een foto Woningenbrochure Servicepunt Zorgwoningen Deze brochure

Nadere informatie

Eldenstaete. www.pleyade.nl

Eldenstaete. www.pleyade.nl Eldenstaete www.pleyade.nl Welkom op Eldenstaete Op Eldenstaete bieden we verpleeghuiszorg in een kleinschalige woonomgeving voor mensen met Alzheimer, een andere vorm van dementie of hersenletsel. Beschermd

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving,

Nadere informatie

Heemhof. Fotobijschrift, persoonlijk verhaal over diegene in kwestie

Heemhof. Fotobijschrift, persoonlijk verhaal over diegene in kwestie Heemhof 1 Heemhof wonen met specialistische verzorging en services Ligging In De Maten vindt u Heemhof middenin de woonwijk én aan het fraaie Matenpark. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Nadere informatie

Eilandstaete.

Eilandstaete. Eilandstaete www.pleyade.nl Welkom op Eilandstaete Comfortabel wonen met goede zorg en alle gemakken van een woonzorgcentrum binnen handbereik. Welkom op Eilandstaete! Modern en comfortabel Eilandstaete

Nadere informatie

Vijverhof. Groot in kleinschalig wonen. Onderscheidend in wonen en zorg voor ouderen

Vijverhof. Groot in kleinschalig wonen. Onderscheidend in wonen en zorg voor ouderen Onderscheidend in wonen en zorg voor ouderen Vijverhof Groot in kleinschalig wonen De Rijnhoven Ouderenzorg in Woerden, Harmelen, Vleuten, De Meern, Mon2oort en Leidsche Rijn. Wonen zoals thuis Een ruime

Nadere informatie

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN Delfshaven, uw persoonlijke keuze laurens DELFSHAVEN Delfshaven Laurens Delfshaven is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in de bruisende deelgemeente Delfshaven. Er heerst een gemoedelijke en gezellige

Nadere informatie

ZORGCENTRUM RANDHOF. pagina 4: Ik ga nog iedere dag drie kwartier wandelen met een oude buurvrouw uit Kloetinge en haar hond.

ZORGCENTRUM RANDHOF. pagina 4: Ik ga nog iedere dag drie kwartier wandelen met een oude buurvrouw uit Kloetinge en haar hond. ZORGCENTRUM RANDHOF pagina 4: Ik ga nog iedere dag drie kwartier wandelen met een oude buurvrouw uit Kloetinge en haar hond. Zorggroep Ter Weel SERVICE VERLENEN OP HET GEBIED VAN WONEN, ZORG EN WELZIJN.

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Elshof Almelo

Woonzorgcentrum De Elshof Almelo Woonzorgcentrum De Elshof Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Eldenstaete. www.pleyade.nl

Eldenstaete. www.pleyade.nl Eldenstaete www.pleyade.nl Welkom op Eldenstaete Op Eldenstaete bieden we verpleeghuiszorg in een kleinschalige woonomgeving voor mensen met Alzheimer, een andere vorm van dementie of hersenletsel. Beschermd

Nadere informatie

De Liendert. Woonzorgcentrum

De Liendert. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Liendert De Liendert is een woonzorgcentrum met ruime appartementen waar echte Amersfoorters wonen, maar ook mensen uit verschillende windstreken van ons land. Ons streven is dat niet

Nadere informatie

Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard

Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard De Pieter Raat Stichting Dolomiet 2 1703 DX Heerhugowaard 072 576 72 00 info@dprs.nl / www.dprs.nl De Pieter Raat Stichting De Pieter Raat Stichting

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Cuijk. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Cuijk. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Cuijk Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht De lounge van restaurant Het Goede van Zuylenstede is een gezellig ontmoetings punt. Mevrouw Achterberg komt er graag. Welkom bij

Nadere informatie

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Voelt beter Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Zorgcentrum Aldenhorst in Mill ligt aan de rand van de dorpskern en biedt een

Nadere informatie

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen 0348-44 17 14 Wonen met zorg Individueel of kleinschalig groepswonen Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. info@rijnhoven.nl

Nadere informatie

Oog voor wat telt. Wonen met intensieve zorg

Oog voor wat telt. Wonen met intensieve zorg Oog voor wat telt Wonen met intensieve zorg Welkom bij De Lozerhof In de Haagse wijk Bouwlust vindt u De Lozerhof. Hier wonen ouderen met dementie die niet meer zelfstandig thuis kunnen zijn. In de huiselijke

Nadere informatie

Sint Joseph. Woonzorgcentrum

Sint Joseph. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum Sint Joseph Midden in het centrum van Achterveld staat woonzorgcentrum Sint Joseph. Een kleinschalig woonzorgcentrum met een dorps karakter, waar het makkelijk is om contact te maken. Met

Nadere informatie

De Lichtenberg. Woonzorgcentrum

De Lichtenberg. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Lichtenberg In een bosrijke en rustige omgeving in Amersfoort staat woonzorgcentrum De Lichtenberg. Rondom het woonzorgcentrum zijn de paden rolstoel- en rollatortoegankelijk. Zitjes

Nadere informatie

Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem

Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem b.v. Burgemeester Rijpstrastraat 3-5 7021 CP Zelhem Correspondentieadres De Gouden Leeuw Groep b.v. Postbus 607 7000 AP Doetinchem T 0314-38 07 99 F

Nadere informatie

Huize Sint Jozef. Woonzorgcentrum

Huize Sint Jozef. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef Huize Sint Jozef is een woonzorgcentrum dat midden in het centrum van Nijkerk staat. Met winkels, een park, de bibliotheek en verschillende kerken op loopafstand. Er zijn

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Elke week leest mevrouw Vervoort de weekbladen in de lounge van Transwijk. Met een kopje koffie erbij, is dat een echt ontspannen

Nadere informatie

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Bij de dierenweide van Ewoud is altijd wat te zien, voor jong en oud. Heerlijk genieten van de dieren en de mensen om je heen. Welkom bij Vecht

Nadere informatie

te huur! samenwonen In De Hooghe Clock Huurappartementen 55+ s-hertogenbosch

te huur! samenwonen In De Hooghe Clock Huurappartementen 55+ s-hertogenbosch te huur! samenwonen In De Hooghe Clock Huurappartementen 55+ s-hertogenbosch PAGINA 3 INHOUD PAGINA 03 ligging 04 Faciliteiten 05 Zorg door Vivent 06 appartementen 07 parkeren 07 Veiligheid 08 type A 09

Nadere informatie

Stichting Wonen en Zorg Purmerend

Stichting Wonen en Zorg Purmerend Stichting Wonen en Zorg Purmerend INFORMATIE STICHTING WONEN EN ZORG PURMEREND De Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) is een kleine ouderenzorgorganisatie met de locaties De Rusthoeve, De Tien Gemeenten

Nadere informatie

Dagbesteding Beweging 3.0

Dagbesteding Beweging 3.0 Dagcentra Beweging 3.0 Postbus 1599 3800 BN Amersfoort T (033) 469 20 20 E dagcentra@beweging3.nl www.beweging3.nl VBD-005-0513 Dagbesteding Beweging 3.0 Welkom In deze brochure vindt u informatie over

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Mevrouw Somers en meneer De Bruijn oefenen samen de passen. Morgen is er een dansavond met buurtgenoten. Wonen bij Vecht en IJssel

Nadere informatie

Dagbesteding Beweging 3.0

Dagbesteding Beweging 3.0 Dagcentra Beweging 3.0 Postbus 1599 3800 BN Amersfoort T (033) 469 20 20 E dagcentra@beweging3.nl www.beweging3.nl VBD-005-0111 Dagbesteding Beweging 3.0 Welkom In deze brochure vindt u informatie over

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen Prettig wonen zoals u het wilt In één van onze locaties Wonen Welkom De Uiterton Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten.

Nadere informatie

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Vredense Hof Dagopvang speciaal Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in de Vredense Hof Aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden

Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Wonen bij Markenhof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Markenhof u? Waar vindt u Markenhof? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Markenhof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Markenhof u? Waar vindt u Markenhof? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Een rustige plek in een bosrijke omgeving Verpleeghuis ligt midden in de bosrijke omgeving van Beekbergen. De dennenbomen

Nadere informatie