Weekbrief 22. Agenda: 16 febr 10 Minuten gesprekken 17 febr 10 Minuten gesprekken MR/GMR 20 febr Rapporten mee Start voorjaarsvakantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbrief 22. Agenda: 16 febr 10 Minuten gesprekken 17 febr 10 Minuten gesprekken MR/GMR 20 febr Rapporten mee Start voorjaarsvakantie"

Transcriptie

1 Weekbrief 22 Agenda: 16 febr 10 Minuten gesprekken 17 febr 10 Minuten gesprekken MR/GMR 20 febr Rapporten mee Start voorjaarsvakantie Van de directie: Langzaam maar zeker gaan we ook bij ons op school merken dat de griep toeslaat. Veel zieke kinderen en ook collega s. Afgelopen week werd ik ook geveld door de griep. Gelukkig draait de school zonder mij gewoon door en ik denk dan ook dat jullie mij op de dinsdag en de woensdag niet echt gemist hebben. Lastiger is het als de collega s ziek worden. Dit merken we meteen in de klassen en ondanks dat het erg moeilijk is om vervangers te vinden lukt het door de inzet van deze collega s steeds weer het in te vullen. Zo kwam Dineke deze week extra toen Hanneke ziek was en Astrid nam de groep van Allan over. Mooi dat dit allemaal zo kan! Komende week hebben we de rapporten gesprekken en misschien goed om nog even vooruit te kijken. We zijn natuurlijk volop bezig geweest met allerlei Cito-toetsen. We hebben allerlei scores verzameld en deze zijn in prachtige schema s, tabellen en grafieken geplaatst. Natuurlijk belangrijk om te weten waar uw kind en wij als school staan en hoe de ontwikkelingen verlopen. We willen echter niet alleen maar over scores praten. Er is meer over uw kind te vertellen dan deze scores alleen. We hopen dat dit in onze (nieuwe) rapporten ook mee te nemen! Belangrijk is dat dit naast de al genoemde scores ook besproken wordt. Wat is er belangrijker dan een beetje geluk, veiligheid, waardering en plezier! Ook dat is en blijft een belangrijk onderdeel in de school! We hebben maandagavond met veel onderwijsmensen op uitnodiging van Ivak, Marenland, Noordkwartier en het Eemsdeltacollege de documentaire Alphabet gekeken. Duidelijke boodschap hierachter was ook het feit dat we moeten kijken naar kinderen en niet alleen naar resultaten. Rapporten: Vandaag (vrijdag) zijn onze rapporten nog niet klaar. Natuurlijk hebben we informatie genoeg om komende week de oudergesprekken te houden. Echter bij deze gesprekken hebben we de rapporten nog niet paraat. Het is nog steeds heel spannend wanneer we de definitieve versie binnen zullen hebben! Valt ons toch een beetje tegen! Chauffeurs gezocht voor schoolschaatsen groep 5 t/m 8!

2 Op de donderdagen 5, 12 en 19 maart gaan we naar Kardinge voor schaatslessen. Op 5 maart vertrekken we om 11 uur, op de andere dagen om 12 uur. De kinderen krijgen eerst een schaatsles van 45 minuten en mogen daarna op de 400 meter baan schaatsen. We hebben een groep van 60 kinderen, dus we hebben nogal wat chauffeurs nodig. De chauffeurs mogen zelf ook op de 400m baan rijden. U kunt zich aanmelden bij de juf of meester van uw kind. Inzamelingsactie: Onze school doet mee aan verschillende inzamelingsacties. Zo kunt u uw oude toner bij ons inleveren, maar ook batterijen. Bij de beide ingangen van de school staan daarvoor batterijtonnen. Per Kilo verdienen we daarmee punten. Deze punten kunnen ingeleverd worden om leuke dingen van te kopen zoals buiten-speelmateriaal. Heeft u thuis nog oude batterijen lever ze dan vooral in! Op dit moment staat de teller al op ruim 125! Alvast bedankt voor uw bijdrage. Van de schoolkrantredactie: Hallo allemaal, Zoals jullie misschien wel weten, staat de schoolkrant ook in kleur op de website van de Farmsumerborg. Hebben jullie daar al eens op gekeken? Denken jullie ook aan de prijsvragen? We zijn erg benieuwd naar jullie selfies en naar jullie ideeën voor een naam van de schoolkrant! Jullie kunnen het sturen naar: schoolkrant.farmsumerborg@gmail.com. groetjes, Patricia en Elizabeth Nieuws uit groep 1 Het is elke keer weer een feestje om naar school te gaan. Maandag werd er volop pannenkoeken gebakken en werden we 's middags verrast met een voorstelling van het IVAK...Boer Boris gaat naar zee. Het prentenboek van 2015.

3 We hebben geleerd om met hele dunne verf wat gemaakt is van kruiden onszelf te verven als kok. Hoe laat je zien dat je een kok bent? In de kring werd hierover gepraat. Je hebt een schort voor, een koksmuts op en iets in je handen. Ook hebben we getekend wat we het liefst eten. Een hele klus was het verdelen van de boodschappen over twee tassen. De tassen moesten ongeveer even zwaar zijn. We konden dit ongeveer schatten door het zelf vast te pakken en wegen maar handiger was het met de balans. De les van de vreedzame school ging deze keer over Bang zijn. We hebben hierover gepraat en geluisterd naar het verhaal van Bang Mannetje. Volgende week hebben we de 10 minuten gesprekken. We zullen dan ook ons thema Eten afronden. Fijn weekend. Juf Tanja en juf Wilma. Nieuws uit groep 2 We hebben weer een leuke week achter de rug! Maandag middag hebben we een voorstelling van het IVAK gezien in het kader van de voorleesdagen, en dinsdag middag hebben we met z'n allen pannenkoeken gegeten. Ook de meesters en juffen werden door onze kok's niet vergeten.

4 We werken nog 1 week over eten. We gaan een menukaart maken en zullen samen bepalen hoe duur alles wordt. Ook moeten de kinderen een voorgerecht,hoofdgerecht en nagerecht bedenken. We gaan hier tijdschriften voor gebruiken om plaatjes van voeding uit te knippen. Indien u nog tijdschriften heeft liggen, waar in geknipt mag worden, wilt u ze dan maandag meegeven aan uw kind? Bedankt alvast! Fijn weekend! Juf Sissy en juf Meta Nieuws uit groep 3 Deze week hebben we weer flink geoefend met alle nieuwe letterclusters. Woorden die eindigen op -nk/ -ng/ - cht/. Maar ook woorden met 2 medeklinkers vooraan en 2 medeklinkers achteraan zoals plant en drink. Ook hebben we woorden met een open lettergreep op het eind geleerd zoals ga / nu / zo. De getallen t/m 60 gaan we oefenen op de getallenlijn. Elke dag oefenen we ook + en - sommen t/m 10 uit het hoofd. Met de Vreedzame school hebben we het over gevoelens. Elke ochtend bij binnenkomst kunnen de kinderen d.m.v hun zelf gemaakte gevoelsstokje aangeven hoe ze zich voelen ( blij, boos, verdrietig, bang) door het stokje in het betreffende kokertje te zetten. Samen praten we hier dan even over. Volgende week hebben Huben, Bloeme en Wesley klassendienst. Juf Iefke, juf Margriet. Nieuws uit groep 4/5 Klassendienst: Jasmijn en Robin Bolt Spelling groep 4: W2 schrijf je een woord met ei of ij? Dat kun je niet horen. Dat moet je weten. Donderdag is het grote dictee over de kaarten: K11, K12,R3, W1, W2 Spelling groep 5: R11 woorden met meer klankgroepen. Donderdag is het grote dictee over de kaarten: R1, R11, R14 en W10 Groep 5 heeft a.s. dinsdag een toets van aardrijkskunde. Hiervoor hebben ze een samenvatting meegekregen. Rekenen groep 4 en 5: De afgelopen week hebben we een blok afgerond met een toets en daar komen we de komende week op terug met herhaling en verrijking. Vorige week zijn we samen naar het Museeaquarium geweest. We hadden een heerlijke wandeling met prachtig weer, waarna we in het museum van alles hebben geleerd aan de hand van een puzzel die de kinderen in tweetallen moesten oplossen. We kwamen eigenlijk nog tijd tekort. Zoveel is er te zien en te doen in het museum. Misschien leuk om er zelf nog eens naar toe te gaan. Fijn dat er een paar ouders mee gingen als begeleiding. Bedankt! Volgende week spreken we alle ouders in het tien-minutengesprek. Tot dan! Juf Hanneke en juf Dineke Nieuws uit groep 6 Het is alweer bijna voorjaarsvakantie. De tijd gaat snel.

5 Na de voorjaarsvakantie gaan we een aantal keren schoolschaatsen in Kardinge. Hiervoor zijn we op zoek naar ouders die willen rijden. Het gaat om: donderdagmiddag 5, 12 en 19 maart. Meer informatie volgt nog. Maar wie kan/ wil rijden mag dit alvast doorgeven aan meester Leon. Tijdens de rekenlessen toetsen we terug of we de onderdelen waaraan we afgelopen weken hebben gewerkt hebben begrepen/ geleerd. Daarna herhalen we lastige onderdelen, of verrijken de lesstof. Tijdens de taalles gaan we aan de slag met een stelopdracht. En we gaan meer leren over de werkwoordspelling in de verleden tijd. Ook gaan we oefenen met de leesstrategieën die we hebben geleerd. In de spellingsles oefenen we met de woordpakketten van blok 5. We maken begin van de week het signaaldictee. En donderdag het controle-dictee. We ronden het blok dan mooi voor de vakantie af. Het woordpakket is mee naar huis om te oefenen. Tijdens de geschiedenislessen verdiepen we ons in de tweede Wereldoorlog. Een thema waar de leerlingen al best veel van weten. We maken een thematafel om de meegebrachte voorwerpen te laten zien. Tijdens de aardrijkskundeles hebben we het over de verschillen tussen stad en platteland. We verdiepen ons in het ontstaan van de provincie Flevoland. Nieuws uit groep 7 Deze week zaten we soms met maar 11 kinderen in de klas: de griep sloeg hard toe. Ook meester Allan was donderdag geveld. Bij het rekenen hebben we ons bezig gehouden met de inhoud schatten en berekenen. Soms moest er een maatbeker worden gevuld en dat gaat helaas niet altijd zonder knoeien. Bij Taal ging het om het lijdend voorwerp. Spelling gaat over werkwoorden met een t en dan de verleden tijd ermee vormen. De leeskring van Stijn ging over een boek van Mirjam Oldenhave, Mees Kees. Hij deed het prima. Hij kreeg wel als tip om iets beter rechtop te gaan zitten, dan is hij beter verstaanbaar. We gaan nu beginnen met de spreekbeurten. Wesley zal als eerste aantreden volgende week. Ik heb van u als ouders geen meldingen teruggekregen over de tijden voor de 10-minutengesprekken, dus ik verwacht iedereen op de genoemde tijd op school. De kinderen krijgen hun rapport mee op vrijdag, de dag voor de vakantie. Goed weekend! Nieuws uit groep 8 Wat een drukke en gezellige week hebben we gehad. Maandag en donderdag met groep 7 en 8 samen. Donderdag was een hele fijne en gezellige dag samen, die we hebben afgesloten met een kopje thee. Woensdag heeft Nina namens de school meegedaan aan de voorleeswedstrijd in de Molenberg. Ze heeft het ontzettend goed gedaan en is voor ons een ware kampioen. Ze zat helaas niet bij de eerste 2 en gaat niet door. Erg jammer, maar wij zijn erg trots op je Nina! Na de vakantie starten we met spreekbeurten. De kinderen hebben zich kunnen inschrijven en een stappenplan meegekregen. Als er hulp nodig is in welke vorm dan ook, kunt u gerust aan de bel trekken. Voor de meeste mensen ouders en kinderen zitten de gesprekken rondom de verwijzing erop. Ik ga alles verder afronden maar voor vragen kunt u altijd bij mij terecht. We proberen om elk kind op de juiste plek te plaatsen en er zo voor te zorgen dat ze optimaal kunnen presteren. Volgende week is er weer Ehbo. Vergeet je boek niet! Ook hebben we maandag de topotoets. Succes met leren! Fijn weekend!

6 Jarigen: Hieperdepiep Storm Brockholz Groep Jaimy Mulder Groep Nathaniël v d Groep 7 Berg Mike Krol Groep Kim v d Sluis Groep Giovanni Groep 1 Roodbol Koen Spruit Groep 3

Weekbrief 23. Agenda: 20 febr Start voorjaarsvakantie 02 mrt Begint de school weer 06 mrt Luizencontrole 13 mrt Oud papier

Weekbrief 23. Agenda: 20 febr Start voorjaarsvakantie 02 mrt Begint de school weer 06 mrt Luizencontrole 13 mrt Oud papier Weekbrief 23 Agenda: 20 febr Start voorjaarsvakantie 02 mrt Begint de school weer 06 mrt Luizencontrole 13 mrt Oud papier Van de directie: Er is hard gewerkt op de school de afgelopen periode. Tijd nu

Nadere informatie

Weekbrief 26. Agenda: 24/3 GMR 25/6 Teamvergadering 27/3 Pannenkoeken dag 3/4 Paasviering/activiteiten

Weekbrief 26. Agenda: 24/3 GMR 25/6 Teamvergadering 27/3 Pannenkoeken dag 3/4 Paasviering/activiteiten Weekbrief 26 Agenda: 24/3 GMR 25/6 Teamvergadering 27/3 Pannenkoeken dag 3/4 Paasviering/activiteiten Van de directie: Toch wel een opvallende situatie. Nieuw zand in de zandbak en jong en oud op school

Nadere informatie

Weekbrief 21. Agenda:

Weekbrief 21. Agenda: Weekbrief 21 Agenda: 10 febr Teamvergadering 12 febr Klassenbezoeken Vreedzame school 16 febr 10 Minuten gesprekken 17 febr 10 Minuten gesprekken MR/GMR 20 febr Rapporten mee Start voorjaarsvakantie Van

Nadere informatie

Weekbrief 18. Agenda: 20 jan MR 23 jan Oud papier 28 jan Margedag NOT (alle kinderen vrij)

Weekbrief 18. Agenda: 20 jan MR 23 jan Oud papier 28 jan Margedag NOT (alle kinderen vrij) Weekbrief 18 Agenda: 20 jan MR 23 jan Oud papier 28 jan Margedag NOT (alle kinderen vrij) Van de directie: Een weekje storm, regen en zelfs een beetje sneeuw. Guur weer dus! Typisch zo n moment dat ook

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten.

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten. Belangrijke data: - Maandag 19 en woensdag 21 februari: tienminuten-gesprekken - Vrijdag 23 februari: groep 5 t/m 8 continurooster tot 14.00 uur. Zelf brood en drinken meenemen! - Vrijdag 23 februari:

Nadere informatie

Weekbrief 19. We hopen dat het voor ons een heel zinvol schoolreisje gaat worden. De kinderen zijn zoals al eerder benoemd deze dag vrij

Weekbrief 19. We hopen dat het voor ons een heel zinvol schoolreisje gaat worden. De kinderen zijn zoals al eerder benoemd deze dag vrij Weekbrief 19 Agenda: 23 jan Oud papier 24 jan Korfbaltoernooi 26 jan Werkgroep identiteit 27 jan Bovenschools directieoverleg Teamvergadering GMR 28 jan Margedag NOT (alle kinderen vrij) 29 jan OR Van

Nadere informatie

Weekbrief 20. Agenda: 3 jan Directieoverleg Noordkwartier 5 jan Compensatiedag kleuters (groep 1 en 2 zijn vrij) 6 jan Teamvergadering

Weekbrief 20. Agenda: 3 jan Directieoverleg Noordkwartier 5 jan Compensatiedag kleuters (groep 1 en 2 zijn vrij) 6 jan Teamvergadering Weekbrief 20 Agenda: 3 jan Directieoverleg Noordkwartier 5 jan Compensatiedag kleuters (groep 1 en 2 zijn vrij) 6 jan Teamvergadering Van de directie: Het weer is altijd een belangrijk item. Zeker als

Nadere informatie

Weekbrief 27. De woensdag na het paasweekend starten we met onze themaweek. Hierover krijgt u nog informatie.

Weekbrief 27. De woensdag na het paasweekend starten we met onze themaweek. Hierover krijgt u nog informatie. Weekbrief 27 Agenda: 31/3 Teambijeenkomst 15.45 19.45 02/4 Paasviering/activiteiten 03/4 Paasweekend t/m 6/4 7/4 Directieoverleg 8/4 Start Projectweek Van de directie: Na het smullen van de pannenkoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Deze week zijn we gestart in Kern 9. Het thema van kern 9 is Hoe kan dat? De nieuwe woordtypen die de kinderen leren lezen in kern 9 zijn:

Deze week zijn we gestart in Kern 9. Het thema van kern 9 is Hoe kan dat? De nieuwe woordtypen die de kinderen leren lezen in kern 9 zijn: Beste ouders, Deze week hebben alle kinderen hun tweede rapport ontvangen en mee naar huis genomen. Voor ieder kind een rapport om trots op te zijn! Juf Tessa en Juf Esther zijn in ieder geval heel trots

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 51 18 dec. t/m 24 dec. 2017 Nieuws van uit de school Personeel; Met ingang 01 januari 2018 gaat Marjolein van Leeuwen (intern begeleider) minder uur werken op De Kiem. Hierdoor zijn wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 31 januari 2019 jaargang 21 nr. 19 AGENDA Vrijdag 08 februari Rapport/portfolio Maandag 11 februari 10-minutengesprekken Woensdag 13 februari Opa/oma-ochtend (verdere info en uitnodiging volgt nog) Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015/2016 Basisschool Farmsumerborg Borgshof 20 Farmsum

Nieuwsbrief 2015/2016 Basisschool Farmsumerborg Borgshof 20 Farmsum Weekbrief 6 Agenda: 4/10: Kinderboekenweek voorstelling 5/10: Start Kinderboekenweek 12/10: Voorleeswedstrijd Aanwezigheid directeur Week 40: ma en di, 3 en 4 okt Week 41: ma en vrij, 10 en 14 okt JantjeBeton-actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s),

Nieuwsbrief januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Nieuwsbrief 09-10 januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Namens het hele team wil ik u en de kinderen het allerbeste voor 2018 toewensen. Een nieuw jaar, nieuwe ontdekkingen, nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

school voor christelijk basisonderwijs Gersteland 1-9932 HZ Delfzijl WEEKBRIEF 23 Week 6 08-02-2016

school voor christelijk basisonderwijs Gersteland 1-9932 HZ Delfzijl WEEKBRIEF 23 Week 6 08-02-2016 school voor christelijk basisonderwijs Gersteland 1-9932 HZ Delfzijl WEEKBRIEF 23 Week 6 08-02-2016 ( 0596 680661 email: info.zaaier@noordkwartier.nl website: www.basisschooldezaaier.nl tienminutengesprek

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 4 23 jan. t/m 29 jan Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 4 23 jan. t/m 29 jan Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 4 23 jan. t/m 29 jan. 2017 Nieuws van uit de school Samenwerking dag 3 februari. Hierbij nog een laatste oproep aan u ouders, of u aanwezig kunt zijn bij De Samenwerkingsdag Ouderbetrokkenheid.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij?

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij? Het schooljaar is weer begonnen. Dit jaar zijn we gestart met groep 1 tot en met 5. Het was eerst voor iedereen even wennen, maar het gaat nu heel erg goed! Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode

Nadere informatie

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Maandag 22 okt. t/m Herfstvakantie 26 okt. Dinsdag 30 okt. Start nieuw thema; Prehistorie, Grieken en Romeinen.

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

Welkom in. groep 3-4a

Welkom in. groep 3-4a Welkom in groep 3-4a EVEN VOORSTELLEN Lonneke Vleugels: maandag, dinsdag en woensdag Loes Oelers: donderdag en vrijdag INLOOPTIJDEN s Morgens van 8.20 uur tot 8.30 uur. s Middags van 13.00 uur tot 13.15

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

Het Klumpert Bulletin

Het Klumpert Bulletin Datum vrijdag 06 februari 2015 Agenda Dinsdag 10 februari Rapport gesprekken Maandag 16 t/m vrijd. 20 febr. Carnavalsvakantie Hieperdepiep Hoera! In de aankomende 2 weken zijn jarig: 4 febr. Levi van Weelderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

- toets 1 getallen (zie website) -vraagstukjes afwerken (1) naar Brugge zie brief

- toets 1 getallen (zie website) -vraagstukjes afwerken (1) naar Brugge zie brief maandag 16/10/17 dinsdag 17/10/17 woensdag 18/10/17 donderdag 19/10/17 vrijdag 20/10/17 heen en weer dictee woordpakket 5 - toets 1 getallen (zie website) -vraagstukjes afwerken (1) (1)Deze taak is enkel

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Informatieavond. Groep 7a

Informatieavond. Groep 7a Informatieavond Groep 7a Opbouw van de avond Vakinhoudelijke informatie Bijzonderheden groep 7: 2015-2016 Rekenen Nieuwe methode Wereld in Getallen 4 Hoofdrekenen Cijferen Breuken Meten, tijd en geld Opbouw

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Weekbrief 25. Van de directie:

Weekbrief 25. Van de directie: Weekbrief 25 Agenda: 13 mrt Oud papier 17 mrt Directie overleg 18 mrt Compensatie dag kleuters 19 mrt Bijeenkomst Vreedzame school (team) Bezoek Wilma Drenth Van de directie: Een school is altijd in beweging

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters Weekbrief 23 mei 2016 Algemene mededelingen 1/2 groepen De kinderen vinden het superleuk om aan het ridder en jonkvrouwen project te werken. In de klassen zijn al aardig wat kastelen, ridderhelmen en zwaarden

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 7 Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 7 Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 7 Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo leerlingen en ouders van groep 7! Ik ben juf Susan en dit schooljaar jullie juf. Samen met mijn vriend Bas woon ik in Vinkel.

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 5

t Informantje schooljaar week 5 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 5 Agenda

Nadere informatie

Agenda. Aanwezigheid directie: maandag ben ik de hele dag op een andere school als auditor aan het werk, dus deze week ben ik er alleen op donderdag.

Agenda. Aanwezigheid directie: maandag ben ik de hele dag op een andere school als auditor aan het werk, dus deze week ben ik er alleen op donderdag. Agenda Za 21 jan Klusdag Za 28 jan Open Dag bovenbouw in Zutphen Za 4 feb Open Dag Ma 6 feb Ouderavond klas 1 en 2 Ma 13 feb Studiemiddag, vrij vanaf 13.00 uur Wo 15 feb Klassenpresentatie 12.00-13.00

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!!

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!! 12-02-2016 Algemeen ICT ontwikkelingen Het ICT beleidsplan is inmiddels afgerond en de investering ingediend bij het bestuur. We hebben een aanvraag gedaan voor chromebooks, nieuwe computers en een digitaal

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Week 6: 6 t/m 10 februari Aren plukken op de sabbat, Lucas 6:1-5 Genezing op de sabbat, Lucas 6:6-11 De twaalf apostelen, Lucas 6:12-19

Week 6: 6 t/m 10 februari Aren plukken op de sabbat, Lucas 6:1-5 Genezing op de sabbat, Lucas 6:6-11 De twaalf apostelen, Lucas 6:12-19 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.21 donderdag 2 februari 2017, week 5 Algemene informatie 10 februari Rapporten mee naar huis 13 + 14 februari Rapportbespreking 16 februari

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Op woensdagavond 3 mei willen we graag met een groep enthousiaste ouders een klussen avond op school houden. Het gaat hierbij om buiten

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Maandbrief groep 3/4 - maart 2015

Maandbrief groep 3/4 - maart 2015 Maandbrief groep 3/4 - maart 2015 Beste ouders/verzorgers, Na een fijne voorjaarsvakantie, zijn we weer hard aan het werk gegaan. Alle kinderen hadden wel iets leuks beleefd of gedaan tijdens de vakantie,

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie