Platenspeler met Stereo Radio en USB/SD Encoding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Platenspeler met Stereo Radio en USB/SD Encoding"

Transcriptie

1 Platenspeler met Stereo Radio en USB/SD Encoding TT-31/32 Handleiding

2 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES: Installeer en gebruik het apparaat op de manier zoals beschreven in de handleiding. Dit apparaat dient gebruikt te worden in combinatie met een stroombron zoals aangegeven in de specificatie-tabel. Als u niet zeker bent van uw type netspanning, raadpleeg dan uw electriciteitsbedrijf. Gebruik geen losse of beschadigde stroomsnoeren en/of stekkers. Het stopcontact moet dichtbij het apparaat zijn en gemakkelijk toegankelijk. Zorg ervoor dat de stopcontacten of verlengsnoeren niet worden overbelast. Overbelasting kan leiden tot kortsluiting of brand. Trek altijd aan de stekker wanneer u deze uit het stopcontact haalt. Trek niet aan het stroomsnoer. Dit kan kortsluiting veroorzaken. Als u rook, overmatige opbouw van hitte of een ander onverwacht verschijnsel bemerkt, moet u direct de stekker uit het stopcontact trekken. Trek de stekker uit het stopcontact tijdens onweersbuien. Trek de stekker uit het stopcontact wanneer u het apparaat voor langere tijd niet gaat gebruiken. Stap niet op het stroomsnoer en knijp niet in het stroomsnoer. Plaats geen zware voorwerpen op het stroomsnoer of op andere snoeren, dit kan namelijk de snoer(en) beschadigen. Houd het apparaat uit de buurt van kinderen! Als zij met het stroomsnoer gaan spelen, kunnen zij zichzelf verwonden. Houd het stroomsnoer uit de buurt van knaagdieren en konijnen. Zorg ervoor dat alle ventilatie openingen altijd vrij zijn, bedek of blokkeer ze niet. Laat 5 cm ruimte vrij rondom het apparaat. Zorg altijd voor goede ventilatie van het apparaat. Houd het apparaat uit de buurt van hittebronnen zoals verwarmingen, radiatoren, ovens, kaarsen en andere hitte opwekkende producten. Voorkom het gebruik van dit apparaat in de buurt van sterke magnetische velden. Gebruik dit apparaat niet als er kans is op condensatie. Gebruik dit apparaat niet in de buurt van water of andere vloeistoffen. Gebruik dit apparaat niet in een vochtige ruimte. Gebruik dit apparaat niet in de buurt van een zwembad.

3 Elektrostatische interferentie kan interfereren met het normale gebruik van dit apparaat. Als dit gebeurt, reset het apparaat en herstart het volgens de instructies in deze handleiding. Het beeldscherm is gemaakt van plastic en kan breken wanneer het is beschadigd. Pas op voor scherpe plastic splinters wanneer het scherm breekt om verwonding te voorkomen. Mocht het apparaat nat worden, trek dan onmiddellijk de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat 72 uur drogen voordat u het weer probeert te gebruiken. Verwijder de batterijen van het apparaat en/of de afstandsbediening als u het apparaat voor langere tijd niet gaat gebruiken. Dit apparaat en de bijgevoegde accessoires bevatten gevoelige componenten. Laat deze nooit vallen, stop ze niet in een magnetron, verbrand of verf ze ook niet. Bijt of zuig niet op het apparaat en/of op de bijgevoegde accessoires. Stop het apparaat of de bijgevoegde accessoires niet in uw oren, mond of andere lichaamsopeningen. Het apparaat en/of de accessoires bevatten kleine onderdelen die een verstikkingsrisicio met zich meebrengen. Daarom moet u deze uit de buurt van kinderen houden. Als een verbindindsstuk niet past tijdens het verbinden van het apparaat, forceer het dan niet. Wees voorzichting wanneer u dit apparaat gebruikt terwijl u zich in het verkeer bevindt. Het geluid kan uw aandacht afleiden.

4 BATTERIJ PLAATSEN Het batterij compartiment bevindt zich aan de achterkant van de afstandsbediening. 1. Verwijder het klepje van het batterij compartiment door op de klem te drukken en het omhoog te tillen. 2. Plaats twee (2) AAA type batterijen (niet bijgevoegd) in het batterij compartiment met de polariteiten geplaatst volgens de markeringen in het batterij compartiment. 3. Schuif het klepje van het compartiment terug in de afstandsbediening. Batterij Voorzorgsmaatregelen. Het vervangen van de batterij moet gedaan worden door een volwassene. Combineer geen nieuwe en oude batterijen. Combineer geen alkaline, standaard (carbon-zinc) of oplaadbare (nickel-cadmium) batterijen. De voedingsklemmen mogen niet kortgesloten worden. Niet-oplaadbare batterijen mogen niet opgeladen worden. Lege batterijen dienen verwijderd te worden. Alleen batterijen van gelijke type dienen gebruikt te worden. Batterijen dienen geplaatst te worden volgens de juiste polariteiten. Gooi de batterijen op de juiste manier weg. Gooi ze niet in vuur. De batterijen kunnen exploderen of gaan lekken.

5 Locatie van bedieningsonderdelen 1) Stofkap 2) Schaalwijzer 3) Linker luidspreker 4) Speel/Pauze/Stop knop 5) Achteruit overslaan knop 6) Bron knop 7) Opname knop 8) Stroom uit/ functiekeuze knop 9) Volume knop 10) 3.5 mm Hoofdtelefoon ingang (jack) 11) SD/mmc kaart ingang 12) USB ingang 13) LCD beeldscherm 14) Rechter luidspreker 15) Vooruit overslaan knop 16) +10 knop 17) Herhaal/Intro/Willekeur modus knop 18) Golfband selectieknop 19) Afstemknop 20) X-bass aan/uit knop 21) Stroom LED indicator 22) FM stereo LED indicator 23) Afstandssensor 24) Spindel adapter 25) Platenspeler snelheidsselectie knop 26) Toonarm houder 27) Line out poort 28) FM kabelantenne 29) Auto-stop aan/uit schakelaar 30) Stroomsnoer Waarschuwing: Het gebruik van de bedieningsonderdelen, of het aanpassen of uitvoeren van procedures anders dan hier vermeld kan resulteren in gevaarlijke blootstelling aan straling. Dit toestel mag door niemand aangepast of gerepareerd worden behalve gekwalificeerde service personeel. Voorzorgsmaatregelen voor gebruik Installatie Pak alle onderdelen uit en verwijder het beschermingsmateriaal. Verbind het apparaat niet met het stroomnet voordat u de netspanning heeft gecontroleerd en voordat alle andere verbindingen zijn gemaakt. Bedek geen ventilatie-openingen en zorg ervoor dat er een ruimte van een paar centimeters rondom het apparaat is voor ventilatie. Verbinding 1. Verbind het stroomsnoer (30) met een stopcontact 2. Schakel de functiekeuze knop (8) naar de Phono of USB/SD functie. Als de achtergrondverlichting van het LCD scherm oplicht dan staat het apparaat aan. Uw apparaat is nu klaar om muziek af te spelen. Luisteren naar de radio Handmatig afstemmen 1. Selecteer de Tuner modus met de functiekeuze knop (8). 2. Selecteer de gewenste bandbreedte (AM of FM of FM-stereo) met de golfband selectieknop (18) 3. Stem af of het gewenste station door aan de afstemknop (19) te draaien. 4. Pas het volume aan naar het gewenste geluidsniveau met de Volume knop (9). FM & FM-stereo ontvangst Zet de golfband selectieknop (18) op de FM positie. Programma s zullen ontvangen worden in mono. Vooral wanneer het signaal zwak is, geeft het de voorkeur om het programma te ontvangen in mono. Zet de golfband selectieknop (18) op de FM-ST positie voor het ontvangen van programma s in stereo. De FM-stereo LED indicator (22) zal oplichten om aan te geven dat het FM stereo programma wordt ontvangen NL-1

6 Aanwijzingen voor de beste ontvangst: - AM : de ontvanger heeft een ingebouwde staafantenne Als de ontvangst zwak is, kan een beetje roteren of herpositioneren van het apparaat de am ontvangst vaak verbeteren. - FM : de ontvanger heeft een ingebouwde kabelantenne die aan de achterkant van het kastje hangt. De kabel hoort volledig ontrafeld te zijn en uitgestrekt voor de beste ontvangst. Afspelen van MP3 liedjes via USB opslagmedia of geheugenkaart. Verbinden Het systeem is in staat om MP3 bestanden opgeslagen op opslagmedia te coderen en af te spelen met de USB verbindingspoort of de SD/MMC geheugenkaart. 1. Zet de functiekeuze knop (8) op de USB/SD modus en druk vervolgens op de bron knop (6) om USB of kaart modus te selecteren. 2. Steek de USB plug met de voorkant omhoog in het apparaat en zorg ervoor dat het er volledig ingestoken wordt, of plaats de geheugenkaart in de richting van de pijl zoals getoond op het plaatje aan de onderkant van de geheugenkaart ingang. Steek de kaart er recht in zonder het te buigen. Het verbinden van de USB met de verkeerde kant omhoog of verkeerd om kan het audio systeem of het opslagmedia (USB-stick / SD/MMC kaart) beschadigen. Controleer of de richting juist is voordat u het verbindt. 3. Het systeem zal de opslagmedia meteen lezen nadat het ingevoerd is. Opmerking: De USB poort ondersteunt geen verbindingen met een USB verlengsnoer en is niet ontworpen om direct met een computer te communiceren. Speel / Pauze / Stop modus 1. Druk eenmaal op de Speel/Pauze/Stop knop (4) om het afspelen te pauzeren, de afspeeltijd zal gepauzeerd worden en knipperend op het LCD scherm (13) weergegeven worden. Druk nogmaals op deze knop om het afspelen te hervatten. 2. Druk en houd de Speel/Pauze/Stop knop (4) voor meer dan 2 seconden ingedrukt. Het systeem zal dan stoppen en het totaal aantal liedjes op de USB/SD kaart tonen op het LCD scherm (13) Overslaan/zoek modus (vooruit overslaan/zoeken / achteruit overslaan/zoeken ) 1. Als u tijdens het afspelen of pauzeren op de overslaan knop (15) drukt, dan zal het systeem het volgende liedje afspelen en het nummer van het liedje tonen. 2. Als u tijdens het afspelen of pauzeren op de overslaan knop (5) drukt, dan zal het systeem het vorige liedje afspelen en het nummer van het liedje tonen. 3. Als u de vooruit/achteruit overslaan knop (15/5) ingedrukt houdt tijdens het afspelen van de MP3s, zal het huidige nummer vooruit of achteruit spoelen totdat de knop wordt losgelaten. Opmerking : Het systeem zal stil zijn tijdens het verder/terug zoeken modus. +10/-10 liedjes (op afstandsbediening) 1. Druk op de +10 knop (16) of de -10 knop (op de afstandsbediening) om makkelijker naar uw favoriete liedje te gaan. Opmerking - Het systeem kan alleen maar MP3 formaat bestanden detecteren en lezen via de USB poort en de SD kaart ingang. - Als een MP3 speler is verbonden met het apparaat via de USB ingang kan het voorkomen dat bepaalde MP3s niet afgespeeld kunnen worden. Dit heeft te maken met de verschillen in de MP3 encodering formaat en is geen defect van het systeem. ID3 (bestand/artiest/album) functie (op afstandsbediening) 1. Druk tijdens het afspelen van het MP3 bestand op de Info knop en het bestand/artiest/album van het betreffende liedje zal getoond worden. Druk nogmaals op de Info knop om deze functie uit te zetten. Bestandsnaam van liedje zoekfunctie (op afstandsbediening) U kunt op bestandsnaam zoeken naar een liedje tijdens de stop modus 1. Druk eenmaal op de Vind knop en druk op de vooruit overslaan (15) (of achteruit overslaan ) knop (5), u kunt zodoende zoeken naar een bestand op alfabetische volgorde zoals getoond op het LCD scherm. Druk dan op de Speel/Pauze/Stop knop (4) om het geselecteerde liedje af te spelen. NL-2

7 Opmerking:- - In het geval dat een liedje geen naam heeft zal het LCD scherm (13) NOFILE tonen. - Het LCD scherm ondersteunt alleen de Engelse taal. MP3 formaat vereisten:- - MP3 bit rate : 128 kbps. - De uitvoering van het afspelen van MP3s kan varieren en is afhankelijk van de kwaliteit van de USB/SD media en de methode van encodering. Herhaal/Intro/Willekeur modus Druk tijdens het afspelen op de herhaal/intro/ knop (17) en u kunt de verschillende functies als volgt selecteren: (1) herhaal 1 (2) herhaal alle liedjes (3) intro afspelen (4) willekeurig afspelen (5) uitschakelen Afspeel modus indicator op LCD scherm Herhaal een liedje Herhaal alle liedjes all Intro afspelen modus Intro Willekeur modus Random Uit modus Herhaald afspelen Met deze functie kunt u herhaaldelijk naar het gewenste liedje of herhaaldelijk naar alle liedjes luisteren. Intro afspelen Met deze functie kunt u naar het begin van elk bestand (10 seconden) luisteren en tevens tijd besparen met het zoeken naar het gewenste liedje. Willekeurig afspelen Met deze functie kunt u alle nummers in een willekeurige volgorde beluisteren. Het programmeren van liedjes (op afstandsbediening) Voor MP3 bestanden kunnen maximaal 10 liedjes geprogrammeerd worden en afgespeeld in elke volgorde. Zorg ervoor dat het systeem in de stop modus is voordat u gaat programmeren:- 1. Stel de USB/SD modus in en de stop modus. 2. Druk op de knop Program, Prog zal dan op het LCD scherm (13) verschijnen. Daarnaast zal het het programma nummer en getallen voor het nummer van het liedje dat geprogrammeerd wordt tonen. 3. Selecteer een gewenst liedje door op de Vooruit (15) of Achteruit overslaan knoppen (5) te drukken. 4. Druk op de Program knop om het liedje op te slaan in het geheugen. 5. Zo nodig, herhaal stap 3 en 4 om meer liedjes in het geheugen op te slaan. 6. Wanneer alle gewenste liedjes zijn geprogrammeerd, drukt u op de Speel/Pauze/Stop knop (4) om de MP3 bestanden in toegewezen volgorde af te spelen. 7. Om de programmering te annuleren, stopt u het afspelen en drukt u op de Program knop op de afstandsbediening totdat de Prog niet meer getoond wordt op het LCD scherm (13) Encoderen van grammofoonplaten (phono) naar een MP3 bestand. Het systeem is in staat om een grammofoonplaat naar MP3 formaat te encoderen en het opnemen naar het geheugen met de USB verbindingspoort of de SD/MMC kaart.. A) Phono encodering 1) Plaats de USB of SD kaart in het apparaat zoals beschreven in het gedeelte Afspelen van MP3 liedjes via USB opslagmedia of geheugenkaart. 2) Stel de functie knop in op de Phono modus en druk direct op de Rec knop (7). 3) Het LCD scherm zal of & tonen en flikkerend oplichten, het systeem start de encodering na een paar seconden. 4) Start het afspelen van het liedje op de plaat dat u wilt opnemen 5) Na het voltooien van de hercodering, drukt u op de Rec knop (7) totdat het LCD scherm niet meer flikkert en keert u terug naar de phono modus Opmerking:- - De opnamesnelheid is 1:1 en overeenkomstig met de eigenlijke afspeeltijd van de plaat. - Het systeem zal een folder creëren en hier het ge-encodeerde liedje in opslaan. - Het opname formaat is ingesteld op MP3 bit rate : 128 kbps, sampling rate : 44.1khz - De titel van het liedje zal niet opgenomen worden tijdens de encodering modus. - Als zowel de USB als de SD mediabronnen zijn geplaatst in het apparaat, zal het apparaat standaard naar het USB apparaat opnemen tijdens het encoderen van grammofoonplaten. NL-3

8 - Omdat dit apparaat standaard het USB apparaat gebruikt tijdens de encodering van phono naar USB, kunt u beter geen USB apparaat toevoegen tijdens het encoderen naar een SD kaart omdat dit zorgt voor storingen in het apparaat. B) Nummers scheiden (met afstandsbediening.) U kunt de muziek verdelen in verschillende liedjes door eenmaal op de (Track Separation) knop op de afstandsbediening te drukken tijdens het encoderen van phono naar USB/SD. Het systeem zal een nieuw spoor (liedje) genereren en verder gaan met de opname. De tekst phono op het LCD scherm zal één keer oplichten, dit betekent dat het apparaat succesvol een nieuw liedje heeft gecreëerd. Het verwijderen van de USB / geheugenkaart. Om de USB/geheugenkaart te verwijderen van het systeem, zult u eerst het apparaat uit moeten zetten, of de functiemodus naar tuner schakelen. Voor de USB poort kunt u het USB apparaat direct uit het systeem trekken, voor geheugenkaarten drukt u de kaart eerst een beetje naar binnen en dan laat u los. De kaart zal dan gedeeltelijk uitgeworpen worden en u kunt de kaart vervolgens met de hand eruit halen. Phono Opmerking: - Verwijder de stylus bescherming. - Zorg ervoor dat de toonarm los van de toonarm houder is voordat u het apparaat gebruikt en plaats het na gebruik weer goed terug in de toonarm houder. 1. Selecteer de Phono functie van met de functiekeuze knop (8) 2. Stel de snelheidskeuze in op de juiste positie afhankelijk van de plaat die afgespeeld gaat worden. 3. Plaats de plaat op de draaitafel (gebruik indien nodig de spindel adapter). 4. Til de toonarm op en beweeg het langzaam naar de plaat. De plaat zal gaan draaien. 5. Plaats de toonarm op de gewenste positie op de plaat. 6. Pas het volume aan naar het gewenste niveau. 7. Aan het einde van de plaat, zal de draaitafel automatisch stoppen met draaien. Til de toonarm op en breng het terug naar de houder. Opmerking: Sommige platen hebben een auto-stop gebied dat buiten de instellingen van dit apparaat valt. Hierdoor kan de draaitafel stoppen voordat het laatste nummer is afgelopen. In dit geval, kunt u de auto-stop schakelaar (29) op uit zetten zodat de plaat blijft draaien tot het einde. Echter het apparaat zal niet automatisch stoppen (zet het apparaat uit door de aan/uit knop in te drukken of zet de auto-stop schakelaar (29) terug naar de aan positie om de draaitafel te laten stoppen met draaien). Plaats vervolgens de toonarm terug in zijn houder. Line out verbinding U kunt het systeem met uw hifi-systeem verbinden door de line out poort (27) met de auxiliary input poort via een RCA kabel (niet bijgevoegd) te verbinden. Opmerking: Vanwege de ErP stadium 2 vereisten en om het milieu te beschermen zal het apparaat automatisch in standby modus gaan als er langer dan 15 minuten geen muziek meer op wordt afgespeeld. Afstandsbediening zender Batterij installeren (batterij niet bijgevoegd) De infra-rood zender vereist 2 AAA type batterijen voor gebruik. Beschrijving knoppen 1) Find Druk, in MP3 modus, op deze knop om bestandsnaam zoekfunctie te activeren. 2) Info Druk, in USB/SD modus, op deze knop om de ID3 functie te activeren. 3) Rec Druk op deze knop om de opname functie te activeren/deactiveren. 4) Rep/intro/ran Druk, in USB/SD modus, op deze knop om de herhaal/intro/willekeur functies te activeren. 5) Program Druk, in USB/SD modus, om de programmeerfunctie te activeren/deactiveren. NL-4

9 6) Play/Pause Druk, in USB/SD modus, op deze knop om het afspelen te starten. Druk nogmaals om het afspelen te pauzeren. 7) Skip/search forward Druk eenmaal om verder te gaan naar het volgende nummer, druk en houd ingedrukt om vooruit te zoeken/spoelen. Skip/search backward Druk eenmaal om terug te gaan naar het volgende nummer, druk en houd ingedrukt om achteruit te zoeken/spoelen. 8) Stop Druk, in USB/SD modus, op deze knop om het afspelen te stoppen. 9) +10/-10 Druk, in MP3 mode, op deze knop om 10 nummers vooruit of achteruit over te slaan. 10) Source Druk, in USB/SD modus, herhaaldelijk op deze knop om de USB of SD functie te selecteren. 11) Track separation (TS) Druk hier om de opgenomen nummers te scheiden tijdens encodering. De USB-stick moet direct in het apparaat gestoken worden. Gebruik geen USB verlengsnoeren omdat dit interferentie kan veroorzaken resulterend in het verlies van data. Service en ondersteuning Voor informatie: Voor ondersteuning: Axxion helpdesk: Duitsland (Lokaal tarief) Nederland (Lokaal tarief + 1ct p/min) België (Lokaal tarief) Frankrijk (Lokaal tarief) De helpdesk is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot uur. Indien uw apparaat een reparatie dient te ondergaan zal onze helpdesk u doorsturen naar uw lokale dealer. Axxion biedt service en garantie aan in overeenstemming met de Europese wetgeving, wat betekent dat u uw lokale dealer dient te contacteren in geval van reparatie (zowel tijdens of na de garantieperiode). Belangrijke medeling: Het is niet mogelijk om producten rechtstreeks naar Axxion te sturen voor reparatie. Belangrijke mededeling: Wanneer dit apparaat geopend wordt of er op welke manier dan ook toegang wordt verschaft tot het apparaat door een niet-officiëel service center, verloopt de garantie onmiddelijk. NL-5

10 Dit symbool geeft aan dat het betreffende elektrische product of batterij niet weggegooid mag worden als algemeen huishoudafval in Europa. Om de juiste afvalverwerking van het product en de batterij te garanderen, moet u deze in overeenstemming met de relevante plaatselijke wetten en vereisten betreffende het verwijderen van elektrische apparatuur of batterijen weggooien. Daarbij helpt u de natuurlijke bronnen te behouden en de standaard van milieubescherming te verbeteren in de behandeling en het verwijderen van elektrisch afval (Elektrische en Elektronische Apparatuur Afval Richtlijnen). NL-6

HANDLEIDING ICR-232 WEKKERRADIO

HANDLEIDING ICR-232 WEKKERRADIO HANDLEIDING ICR-232 WEKKERRADIO www.-ices-electronics.com VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Uitleg van symbolen: Dit symbool geeft aan dat er belangrijke bedienings- en onderhoudsinstructies zijn opgenomen in de

Nadere informatie

DRAAGBARE RETRO CD/MP3/USB-SPELER MET RADIO

DRAAGBARE RETRO CD/MP3/USB-SPELER MET RADIO DRAAGBARE RETRO CD/MP3/USB-SPELER MET RADIO ISCD-33 HANDLEIDING BELAGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES: 1. Lees de instructies. Alle gebruiksrichtlijnen moeten worden gelezen vóór het apparaat wordt gebruikt.

Nadere informatie

ACR-500 AM/FM-wekkerradio

ACR-500 AM/FM-wekkerradio ACR-500 AM/FM-wekkerradio HANDLEIDING www.axxion-electronics.com GB - 1 1. Installeer deze apparatuur niet in een afgesloten ruimte, zoals een boekenkast of soortgelijke kast en zorg voor goede ventilatie

Nadere informatie

Bedieningen Dutch - 1

Bedieningen Dutch - 1 Bedieningen 1. Functieschakelaar Cassette/ Radio/ CD 2. Golfband schakelaar 3. FM antenne 4. CD deur 5. Schakelaar om zender af te stemmen 6. Bass Boost toets 7. CD skip/ voorwaarts toets 8. CD skip/ achterwaarts

Nadere informatie

HANDLEIDING FM RADIO MET USB & SD KAARTLEZER MODEL: MPR-033. Lees en volg deze gebruiksaanwijzingen op voordat u het apparaat in gebruik neemt.

HANDLEIDING FM RADIO MET USB & SD KAARTLEZER MODEL: MPR-033. Lees en volg deze gebruiksaanwijzingen op voordat u het apparaat in gebruik neemt. HANDLEIDING FM RADIO MET USB & SD KAARTLEZER MODEL: MPR-033 Lees en volg deze gebruiksaanwijzingen op voordat u het apparaat in gebruik neemt. www.lenco.com 7 8 9 10 11 12 13 14 1 2 3 4 5 6 17 15 16 18

Nadere informatie

IDPF-700 HANDLEIDING

IDPF-700 HANDLEIDING IDPF-700 HANDLEIDING Kenmerken product: Resolutie: 480x234 pixels Ondersteunde media: SD/ MMC en USB-sticks Fotoformaat: JPEG Foto-effecten: kleur, mono, en sepia Zoomen en draaien van afbeeldingen Meerdere

Nadere informatie

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding Hi-Fi Muzieksysteem Gebruikershandleiding Lees deze handleiding aandachtig alvorens het apparaat te gebruiken en bewaar hem voor toekomstig gebruik. op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

ICR-200. www.ices-electronics.com

ICR-200. www.ices-electronics.com ICR-200 www.ices-electronics.com FM WEKKERRADIO MET BATTERIJ BACK-UP 1. SNOOZE/SLEEP OFF-KNOP 2. ALARM INSTELLEN-KNOP 3. TIJD INSTELLEN-KNOP 4. SLAAP INSTELLEN-KNOP 5. UREN INSTELLEN-KNOP 6. MINUTEN INSTELLEN-KNOP

Nadere informatie

ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu VOORWOORD DANK Beste klant, Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor de aankoop van deze speler.

Nadere informatie

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER ENVIVO BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE PRODUCT OVERZICHT... 4 KNOPPEN... 6 BLUETOOTH MODUS... 6 Bluetooth Paren... 6 Muziek afspelen in Bluetooth modus...10 Handenvrij

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO SCD-37 USB http://nl.yourpdfguides.com/dref/2822930

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO SCD-37 USB http://nl.yourpdfguides.com/dref/2822930 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor LENCO SCD-37 USB. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de LENCO SCD-37 USB in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING

2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING 2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies... 27 Beschrijving van onderdelen... 28 Afstandsbediening & installatie...

Nadere informatie

Handleiding BTS-5. Lees deze handleiding zorgvuldig door

Handleiding BTS-5. Lees deze handleiding zorgvuldig door Handleiding BTS-5 Lees deze handleiding zorgvuldig door Handleiding voor draagbare Bluetooth-luidspreker Bedankt voor het kiezen van de BTS-5, lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het apparaat

Nadere informatie

TTS is er trots op deel uit te maken van

TTS is er trots op deel uit te maken van Garantie & ondersteuning Dit product heeft een eenjarige garantie voor problemen die zich voordoen tijdens normaal gebruik. Het verkeerd gebruik van Easi-Listener of het openen van de eenheid zullen de

Nadere informatie

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 NL HANDLEIDING NL HANDLEIDING WAARSCHUWING: OM HET RISICO OP BRAND OF ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE REDUCEREN, STEL HET APPARAAT NIET BLOOT AAN REGEN OF VOCHT. LET OP Het

Nadere informatie

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest!

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! NL Jam Plus Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! Lees deze instructies door en bewaar ze om ze later te kunnen raadplegen.

Nadere informatie

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Wat zit er in de doos: Het apparaat Gebruikershandleiding USB Kabel Hoofdtelefoon Installatie CD 2 Locatie en gebruik

Nadere informatie

Let op: - Houd, zoals hieronder getoond, voor een goede ventilatie, genoeg ruimte rondom het apparaat vrij: (add line drawing)

Let op: - Houd, zoals hieronder getoond, voor een goede ventilatie, genoeg ruimte rondom het apparaat vrij: (add line drawing) Let op: - Houd, zoals hieronder getoond, voor een goede ventilatie, genoeg ruimte rondom het apparaat vrij: (add line drawing) - Verwijder a.u.b. niet het plastic kapje van de FM-antenne (A) aan de achterzijde

Nadere informatie

TTS is er trots op deel uit te maken van

TTS is er trots op deel uit te maken van Garantie & ondersteuning Dit product heeft een eenjarige garantie voor problemen die zich voordoen tijdens normaal gebruik. Het verkeerd gebruik van Sound Shuffle of het openen van de eenheid zullen de

Nadere informatie

Handleiding MP Soundblaster

Handleiding MP Soundblaster Handleiding MP Soundblaster MP3-speler met krachtige luidspreker Leer de bedieningselementen op uw speler kennen Item Omschrijving Item Omschrijving 1 Luidspreker 7 (Afspelen / Pauzeren / AAN/UIT) 2 LED

Nadere informatie

MP3/CD/USB/SD speler UD Gebruiksaanwijzing. Falco TT bvba, Scharestraat 48, 8020 Ruddervoorde Pagina 1

MP3/CD/USB/SD speler UD Gebruiksaanwijzing. Falco TT bvba, Scharestraat 48, 8020 Ruddervoorde Pagina 1 MP3/CD/USB/SD speler UD 1001 Gebruiksaanwijzing Falco TT bvba, Scharestraat 48, 8020 Ruddervoorde Pagina 1 Installatie en de set-up instructies Voor een betrouwbare werking van de eenheid, dient u deze

Nadere informatie

HANDLEIDING FM RADIO MET BLUETOOTH-ONTVANGST MODEL: SR-500BT

HANDLEIDING FM RADIO MET BLUETOOTH-ONTVANGST MODEL: SR-500BT HANDLEIDING FM RADIO MET BLUETOOTH-ONTVANGST MODEL: SR-500BT 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 4 HOOFDUNIT 1. FM-ANTENNE 2. BLUETOOTH-INDICATOR 3. HANDVAT 4. LUIDSPREKERS 5. MEMORY 6. FUNCTION 7. AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR

Nadere informatie

MILIEUBESCHERMING. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten.

MILIEUBESCHERMING. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten. MILIEUBESCHERMING Gooi dit product niet weg bij het huishoudafval aan het einde van de levensduur ervan. Breng het product terug naar een inzamelingspunt voor hergebruik van electrische en electronische

Nadere informatie

DRAAGBARE CD-SPELER MET FM-RADIO EN USB-LEZER MODEL: TCU-206 GEBRUIKSHANDLEIDING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S

DRAAGBARE CD-SPELER MET FM-RADIO EN USB-LEZER MODEL: TCU-206 GEBRUIKSHANDLEIDING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S DRAAGBARE CD-SPELER MET FM-RADIO EN USB-LEZER MODEL: TCU-206 GEBRUIKSHANDLEIDING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics De bliksemschicht

Nadere informatie

WEKKERRADIO MET IPOD DOCK. Handleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor

WEKKERRADIO MET IPOD DOCK. Handleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor WEKKERRADIO MET IPOD DOCK IPD-3500 Handleiding Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor toekomstige referentie. Voor informatie en

Nadere informatie

DT-120/DT-180. NL Revision 1

DT-120/DT-180. NL Revision 1 DT-120/DT-180 NL Revision 1 31 Bedieningselementen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 POWER / BAND LCD-display DBB / STEP Mono / Stereo/Tijd instellen Afstemmen omhoog / omlaag Volumeknop Lock-schakelaar Batterijcompartiment

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM Handleiding www.lenco.com Let op XEMIO-244 / 254 HANDLEIDING Plaats geen voorwerpen met open vlak, zoals kaarsen, op of in de buurt van het product. Plaats geen

Nadere informatie

DIGITALE PLATENSPELER EN CASSETTERECORDER

DIGITALE PLATENSPELER EN CASSETTERECORDER DIGITALE PLATENSPELER EN CASSETTERECORDER Ref.: RETRO-05 - HANDLEIDING - LEES DEZE INSTRUCTIES ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U HET APPARAAT GEBRUIKT EN BEWAAR ZE GOED VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK VOORDAT U HET APPARAAT

Nadere informatie

Pocket Radio R16 DT-160

Pocket Radio R16 DT-160 Pocket Radio R16 DT-160 Version 1 31 Bedieningselementen 1 Oortelefoonuitgang 2 Voorkeurzender 1/Tijd instellen 3 Voorkeurzender 2/STEP 4 Voorkeurzender 3 5 Voorkeurzender 4/Mono/Stereo 6 Voorkeurzender

Nadere informatie

XEMIO-243/253 HANDLEIDING

XEMIO-243/253 HANDLEIDING Speciale eigenschappen Elegant ontwerp en eenvoudig in gebruik. Speler ondersteunt meerdere formaten Ondersteunt het MP3- en WMA-formaat. USB-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw (muziek)bestanden rechtstreeks

Nadere informatie

Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale. MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b.

Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale. MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435 ENVIVO Mini bluetooth speaker USER MANUAL INHOUDSOPGAVE WELKOM... 4 PRODUCT OVERZICHT... 6 AAN DE SLAG... 8 FM FREQUENTIE AANPASSEN... 9 TELEFOONGESPREKKEN... 10 LIJN IN... 11 SPECIFICATIES... 12 VEEL

Nadere informatie

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding Mp3 speler met luidspreker HET MODELNUMMER FIESTA2 Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2

Nadere informatie

MILIEUBESCHERMING. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten.

MILIEUBESCHERMING. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten. MILIEUBESCHERMING Gooi dit product niet weg bij het huishoudafval aan het einde van de levensduur ervan. Breng het product terug naar een inzamelingspunt voor hergebruik van electrische en electronische

Nadere informatie

Nederlands. DOCKING STATION VOOR ipod MET PLL FM RADIO EN USB & SD/MMC IPD-4100/2. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

Nederlands. DOCKING STATION VOOR ipod MET PLL FM RADIO EN USB & SD/MMC IPD-4100/2. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu DOCKING STATION VOOR ipod Nederlands MET PLL FM RADIO EN USB & SD/MMC IPD-4100/2 Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Introductie Bedankt voor het kiezen voor deze Lenco ipod Luidspreker dock

Nadere informatie

Bediening van de Memory Stick-speler

Bediening van de Memory Stick-speler Bediening Bediening van de Memory Stick-speler Over Memory Sticks Stel Memory Sticks niet bloot aan statische elektriciteit en elektrische bronnen. Dit om te voorkomen dat gegevens op de stick verloren

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO RT-2 CD

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO RT-2 CD U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor LENCO RT-2 CD. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de LENCO RT-2 CD in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING

DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING Lees deze gebruikshandleiding a.u.b. zorgvuldig door voorafgaand aan gebruik en bewaar de instructies als eventueel naslagwerk. PRODUCTOVERZICHT 1 Aan/Uit/Modus-knop

Nadere informatie

1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst vooraf instelbare stations ( 5 voor elke golflengte ) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard

1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst vooraf instelbare stations ( 5 voor elke golflengte ) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard H201 Version 1 Kenmerken 1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst 2. 10 vooraf instelbare stations ( 5 voor elke golflengte ) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard 4. Zoekt automatisch stations 5.

Nadere informatie

AMC306 Microset. Gebruikershandleiding. Elmarc, 14/04

AMC306 Microset. Gebruikershandleiding. Elmarc, 14/04 AMC306 Microset Gebruikershandleiding NL Elmarc, 14/04 Inhoudsopgave 1 Beoogd gebruik 3 2 Veiligheid 4 2.1 Pictogrammen in deze handleiding 4 2.2 Algemene veiligheidsvoorschriften 4 3 Functies 5 3.1 Afstandsbediening

Nadere informatie

H201 中文 NL Version 1

H201 中文 NL Version 1 H201 中文 NL Version 1 Kenmerken 1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst 2. 10 vooraf instelbare stations (5 voor elke golflengte) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard NL 4. Zoekt automatisch stations

Nadere informatie

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 1 DAISYSPELER PLEXTALK PTN1 Korte inleiding: Wij hopen dat u plezier zult beleven aan het beluisteren van de digitale boeken. Dit document beschrijft de hoofdfuncties

Nadere informatie

DUTCH GEBRUIKSAANWIJZING SCD-21 MP3 PORTABLE RADIO CD/MP3 PLAYER LENCO

DUTCH GEBRUIKSAANWIJZING SCD-21 MP3 PORTABLE RADIO CD/MP3 PLAYER LENCO DUTCH GEBRUIKSAANWIJZING SCD-21 MP3 PORTABLE RADIO CD/MP3 PLAYER LENCO WAARSCHUWING STEL DIT APPARAAT NOOIT BLOOT AAN REGEN OF VOCHT, OM HET ONTSTAAN VAN BRAND EN ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE VOORKOMEN. BELANGRIJK

Nadere informatie

A. Opgelet. B. Shuffle functie. C. Toetsfuncties en bediening

A. Opgelet. B. Shuffle functie. C. Toetsfuncties en bediening Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender Gebruikershandleiding 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 4 2. OPMERKINGEN... 4 3. FUNCTIES... 4 4. KNOPPEN EN SCHERM... 4 4.1 Functies

Nadere informatie

DT-F1/DT-F1V. NL Revision 1

DT-F1/DT-F1V. NL Revision 1 DT-F1/DT-F1V NL Revision 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Plaats van de bedieningsorganen Toets AAN/UIT (dient ook als FM/TV golfbereikschakelaar op DT-F1V) Keuzetoets zendergeheugenplaats en opslaggebied

Nadere informatie

XEMIO-200 HANDLEIDING

XEMIO-200 HANDLEIDING Speciale kenmerken Elegant uiterlijk en eenvoudig in gebruik. Multi-code speler Ondersteunt MP1, MP2, MP3, WMA, formaat. U-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw bestanden rechtstreeks beheren zonder gebruik

Nadere informatie

Gebruik van de afstandsbediening

Gebruik van de afstandsbediening Gebruik van de afstandsbediening Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de afstandsbediening Wees voorzichtig met de afstandsbediening, hij is licht en klein. Als hij valt kan hij kapot gaan, de batterij

Nadere informatie

Bluetooth Auto Luidspreker

Bluetooth Auto Luidspreker ENVIVO Bluetooth Auto Luidspreker GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE...4 WELKOM...4 ALGEMENE INFORMATIE EN VEILIGHEIDSINSTRUCTIES...5 WAARSCHUWING...5 PRODUCT AFBEELDING & BELANGRIJKSTE FUNCTIES...6

Nadere informatie

DT-250. Operating instruction Mode d emploi Instruccions de manejo Gebruiksaanwijzing Bedienungsanleitung GB F E NL D

DT-250. Operating instruction Mode d emploi Instruccions de manejo Gebruiksaanwijzing Bedienungsanleitung GB F E NL D AM/FM stereo 2 bands PLL Synthesized Personal Radio Radio portable synthétisée AM/FM stéréo 2 bandes PLL AM/FM stereo 2 bands PLL Synthesized Personal Radio Draagbare AM/FM stereo 2 bands PLL Synthesizer

Nadere informatie

PLATENSPELER MET FM-RADIO/ / / / / / / / / / MODEL: VPR-130 GEBRUIKSHANDLEIDING ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN, AUTEURSRECHT DENVER ELECTRONICS A/S

PLATENSPELER MET FM-RADIO/ / / / / / / / / / MODEL: VPR-130 GEBRUIKSHANDLEIDING ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN, AUTEURSRECHT DENVER ELECTRONICS A/S PLATENSPELER MET FM-RADIO MODEL: VPR-130 GEBRUIKSHANDLEIDING ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN, AUTEURSRECHT DENVER ELECTRONICS AS www.denver-electronics.com www.facebook.comdenverelectronics OPGELET RISICO OP

Nadere informatie

Handleiding Medicijn automaat met carrousel en 6 alarmen

Handleiding Medicijn automaat met carrousel en 6 alarmen www.geheugenhulp.nl, Info@geheugenhulp.nl Spoorbaan 42, 5051EV Goirle, t: 013-2201115 KvK: 17285396 Handleiding Medicijn automaat met carrousel en 6 alarmen Bedankt dat u hebt gekozen voor een alarm van

Nadere informatie

DT-120/DT-180. NL Version 1

DT-120/DT-180. NL Version 1 DT-120/DT-180 Version 1 37 Bedieningselementen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 POWER/BAND LCD-display DBB/ STEP Mono/Stereo Volumeregeling Afstemwiel/Tijd instellen Lock-schakelaar Batterijcompartiment Riemhouder

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. 9. Balpunt pen. Alvorens gebruik, laad uw nieuwe camera pen alstublieft gedurende 4 uur op voor optimale prestatie.

GEBRUIKSAANWIJZING. 9. Balpunt pen. Alvorens gebruik, laad uw nieuwe camera pen alstublieft gedurende 4 uur op voor optimale prestatie. EP535/MP948 CAMERA PEN GEBRUIKSAANWIJZING LEES DEZE GEBRUIKSAANWIJZING ALSTUBLIEFT VOOR HET EERSTE GEBRUIK, BEWAAR DEZE GEBRUIKSAANWIJZING OP EEN VEILIGE PLEK VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE! PRODUCT OMSCHRIJVING

Nadere informatie

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM Handleiding www.lenco.com Let op Plaats geen voorwerpen met open vlak, zoals kaarsen, op of in de buurt van het product. Plaats geen voorwerpen gevuld met vloeistof,

Nadere informatie

DT-250 Gebruiksaanwijzing Draagbare AM/FM stereo 2 bands PLL Synthesizer Radio

DT-250 Gebruiksaanwijzing Draagbare AM/FM stereo 2 bands PLL Synthesizer Radio DT-250 Gebruiksaanwijzing Draagbare AM/FM stereo 2 bands PLL Synthesizer Radio Bedieningselementen 1. Koptelefoon/Antenneaansluiting Laat, voor het verbeteren van de FM ontvangst, als de luidspreker gebruikt

Nadere informatie

APRC11M. Draagbare CD/Mp3 Radio speler WAARSCHUWING KLASSE 1 LASER PRODUCT LET OP!

APRC11M. Draagbare CD/Mp3 Radio speler WAARSCHUWING KLASSE 1 LASER PRODUCT LET OP! WAARSCHUWING Om risico's op een elektrische schok te minimaliseren mag het apparaat niet worden blootgesteld aan regen of vocht. VERKLARING GRAFISCHE SYMBOLEN Een driehoek met bliksem moet de aandacht

Nadere informatie

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2 5 6 4 8 7 1 Vermogen AAN/UIT

Nadere informatie

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Netvoeding Deze uitrusting werd ontworpen om te werken op wisselstroom netvoeding van 230 volt, 50 Hz. Andere stroombronnen kunnen dit apparaat beschadigen. Controleer

Nadere informatie

Belangrijke veiligheidsinstructies

Belangrijke veiligheidsinstructies WR-3 Version 1 Belangrijke veiligheidsinstructies 1. Lees en begrijp alle veiligheids- en gebruikinstructies alvorens u de radio gebruikt. 2. Bewaar deze instructies: de veiligheids- en gebruikinstructies

Nadere informatie

LED. Aan/uitschakelaar. Volume Omhoog. Start/Stop. Volgende Track. Volume Omlaag. Vorige Track. USB Poort

LED. Aan/uitschakelaar. Volume Omhoog. Start/Stop. Volgende Track. Volume Omlaag. Vorige Track. USB Poort Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

Easi-Speak gebruiksaanwijzing

Easi-Speak gebruiksaanwijzing Bewaar deze gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik. Easi-Speak bevat een ingebouwde oplaadbare batterij die niet kan worden vervangen. Probeer de batterij niet te verwijderen. Vermijd dat de Easi-Speak

Nadere informatie

MP851 Gebruikshandleiding

MP851 Gebruikshandleiding MP851 Gebruikshandleiding *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z)

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z) Gebruiksaanwijzing NL OV-BaseCore7(Z) Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Om het risico op elektrische schokken te beperken, mag u de behuizing of de achterkant niet verwijderen. Alle onderdelen

Nadere informatie

B. Random en op volgorde afspelen

B. Random en op volgorde afspelen Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A.WAARSCHUWING Lees

Nadere informatie

PR-D5 AM/FM-RDS Draagbare Digitale Radio

PR-D5 AM/FM-RDS Draagbare Digitale Radio PR-D5 AM/FM-RDS Draagbare Digitale Radio PR-D5 Gebruiksinstructies Belangrijke Veiligheidsvoorschriften 1. Lees alle gebruiks- en veiligheidsinstructies goed door, en zorg ervoor dat u ze begrijpt, vóór

Nadere informatie

EnVivo EZ Converter. Gebruikershandleiding

EnVivo EZ Converter. Gebruikershandleiding EnVivo EZ Converter Gebruikershandleiding op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 4 OPMERKINGEN... 4 FUNCTIES... 5 SPECIFICATIES... 5 SYSTEEMEISEN... 5 INHOUD VAN DE VERPAKKING

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Linio Pocket online speler Het plaatsen van de batterij in de Linio Pocket 1. Draai de Linio Pocket om. Vergewis u ervan dat de 2 gemarkeerde punten naar boven wijzen.

Nadere informatie

Handleiding Quick start

Handleiding Quick start Handleiding Quick start Geachte klant, Hartelijk dank dat u heeft gekozen voor de mobiele telefoon General Mobile Discovery. Deze quick start handleiding is bedoeld om de belangrijkste functies van het

Nadere informatie

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB MP300011/MP300021 Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB Voordelen FM Radio FM opname Flash Geheugen Spraakopname - Luister naar uw favoriete radiostation. - Neem tijdens het luisteren uw favoriete song op in

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

Model:IBT-3 Bluetooth torenluidspreker

Model:IBT-3 Bluetooth torenluidspreker Model:IBT-3 Bluetooth torenluidspreker HANDLEIDING www.ices-electronics.com LEES DEZE HANDLEIDING VOORDAT U HET APPARAAT GEBRUIKT EN BEWAAR DE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE. Bedankt voor de aanschaf

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler 1 Installatie van de PLEXTALK Pocket 1. Draai de PLEXTALK Pocket om. Vergewis u ervan dat de 2 gemarkeerde punten naar boven wijzen. Druk op de

Nadere informatie

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING Vintage Audio Repair Augustus 2017 INHOUDSOPGAVE Inleiding.....3 Insteekkaartjes...3 & 4 Aansluiten 303...4, 5 & 6 Aansluiten 33...7 & 8 Kabels......7 & 8 Aansluiten FM3...9 Bediening Quad set...9 & 10

Nadere informatie

HANDLEIDING POWERCUBE 100. Draagbare BT speaker met draadloze microfoon

HANDLEIDING POWERCUBE 100. Draagbare BT speaker met draadloze microfoon HANDLEIDING POWERCUBE 100 Draagbare BT speaker met draadloze microfoon PROBLEMEN OPLOSSEN Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing Geen geluid 1. Geen ingang geluidsbron 1. Gebruik een beter muzieksignaal

Nadere informatie

Draadloze Muziekontvanger

Draadloze Muziekontvanger Draadloze Muziekontvanger ENV-1295 Gebruikershandleiding De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 1 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD INSTALLATIE... 7 Functies... 8 Aansluiten... 9 Paren

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Compatibel Bluetooth boombox luidspreker

Compatibel Bluetooth boombox luidspreker Compatibel Bluetooth boombox luidspreker Referentie: TES162 Versie: 1.3 Taal: Nederlands WWW.CLIPSONIC.COM U hebt een product van het merk CLIPSONIC aangekocht en wij willen u daarvoor bedanken. Wij besteden

Nadere informatie

4GB ALUMINIUM MP3 SPELER

4GB ALUMINIUM MP3 SPELER ENVIVO 4GB ALUMINIUM MP3 SPELER DRAAGBARE MUZIEK GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE WELKOM...4 INHOUD VAN DE VERPAKKING...4 SPECIALE FUNCTIES...5 WAARSCHUWINGEN...5 VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN...5 KORT

Nadere informatie

MILIEUBESCHERMING. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten.

MILIEUBESCHERMING. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten. MILIEUBESCHERMING Gooi dit product niet weg bij het huishoudafval aan het einde van de levensduur ervan. Breng het product terug naar een inzamelingspunt voor hergebruik van electrische en electronische

Nadere informatie

DT-210/DT-210L/DT-210V. NL Revision 1

DT-210/DT-210L/DT-210V. NL Revision 1 DT-210/DT-210L/DT-210V NL Revision 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 A B C D E F G H Plaats van de bedieningsorganen Keuzeschakelaar Stereo/Mono/Luidspreker Toets memory (geheugen) Afstemming Omhoog/Omlaag

Nadere informatie

Veiligheidsvoorschrift

Veiligheidsvoorschrift Waarschuwing Om schade aan de kaart of het toestel te voorkomen, moet u de stroom uitschakelen voor u de kaart verwijderd of plaatst Veiligheidsvoorschrift 1) Gebruik een 12V DC stroom adapter. 2) Zorg

Nadere informatie

Lees de veiligheidsinstructies eerst aandachtig door voodat u het volume verandert.

Lees de veiligheidsinstructies eerst aandachtig door voodat u het volume verandert. In deze snelle opstarthandleiding zullen we u laten zien hoe de basisfuncties werken. Wilt u een meer specifiekere omschrijving dan kunt u een uitgebreide handleiding downloaden van onze website: www.denver-electronics.com

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE ONDERDELEN & ACCESSOIRES... 2 ORIENTATIE... 3 OPLADEN... 4 VIDEO OPNEMEN... 5 DOWNLOADEN... 6 SPECIFICATIE... 8 1 ONDERDELEN & ACCESSOIRES Actie camcorder CD Gebruikershandleiding

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT OMSCHRIJVING Deze LED spot met ingebouwde ontvanger is draadloos en dus overal te bevestigen. Met een KlikAanKlikUit zender naar keuze kunt u het lampje

Nadere informatie

PR-D5 中文 NL Version 1

PR-D5 中文 NL Version 1 PR-D5 中 NL文 Version 1 37 1. 2. 3. Belangrijke Veiligheidsvoorschriften Lees alle gebruiks- en veiligheidsinstructies goed door, en zorg ervoor dat u ze begrijpt, vóór u de radio gaat gebruiken. Bewaar

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Register your product and get support at. SPA7380. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at.  SPA7380. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome SPA7380 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Belangrijk 2 Veiligheid 2 Kennisgeving 2 2 Uw multimedialuidspreker 4 3 Installatie 5 4 Aan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cassette Converter

Gebruikershandleiding Cassette Converter Gebruikershandleiding Cassette Converter INHOUD NL INTRODUCTIE 3 PRODUCTEIGENSCHAPPEN 5 DE CASSETTE CONVERTER UITPAKKEN 6 PLAATSEN/VERVANGEN VAN DE BATTERIJEN 7 DE SOFTWARE INSTALLEREN 7 BESCHRIJVING VAN

Nadere informatie

SonicHub Audio Server. Gebruiksaanwijzing

SonicHub Audio Server. Gebruiksaanwijzing SonicHub Audio Server Gebruiksaanwijzing NL Inhoud Inleiding... 3 Instellen van de SonicHub... 6 Audio activeren... 6 Selecteren van AM/FM tuner regio... 6 SonicHub mediabalk panelen... 7 Bediening van

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Memorecorder DVR-130 HP/LP REPEAT FILE/ ERASE STOP

Gebruiksaanwijzing. Memorecorder DVR-130 HP/LP REPEAT FILE/ ERASE STOP Gebruiksaanwijzing FILE/ ERASE HP/LP REPEAT STOP Memorecorder DVR-130 2 NL Introductie De Profoon DVR-130 is een Memorecorder geschikt voor het opnemen van spraak. Deze kan gebruikt worden als persoonlijke

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-500T/R. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-500T/R. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-500T/R 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van dit 40 kanaals communicatiesysteem, AT-500T/R. Deze handleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cassette Converter

Gebruikershandleiding. Cassette Converter Gebruikershandleiding Cassette Converter De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD Introductie... 4 Producteigenschappen... 4 De Cassette Converter uitpakken... 5 Plaatsen/vervangen van de batterijen...

Nadere informatie

1. AM/FM-radio gebruiken

1. AM/FM-radio gebruiken De tuner gebruiken 1. AM/FM-radio gebruiken Toets SOURCE MENU RECALL (BRONMENU OPHALEN) Stationsvoorkeuzetoetsen FUNCTION-toets BAND AUTO.P POWER-toets VOL-knop TUNE TRACKtoetsen Luisteren naar de AM/FM-radio

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS A C B 1 2 1 2 G D E A: LED-indicator B: Kinderbeveiliging C: LED-indicator D: Aan/uit-toetsen E: Groeptoets (kanaal 1 en

Nadere informatie