De makelaar van huis uit! TE KOOP. Oranjestraat 73, Holten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De makelaar van huis uit! TE KOOP. Oranjestraat 73, Holten"

Transcriptie

1 De makelaar van huis uit! TE KOOP Oranjestraat 73, Holten

2 Wonen in het mooie Holten. Holten is een dorp in de landstreek Salland. en behoord sinds 2001 tot de gemeente Rijssen-Holten. Holten telt ca inwoners, en is met name bekend vanwege de Holterberg. Dit schitterender en heuvelachtig natuurgebied maakt onderdeel uit van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Winkelaanbod en uitgaansleven: Het winkelaanbod is sinds 2014 zeer gevarieerd. Houd u van lekker eten en uitgaan dan biedt Holten en zijn Holterberg diverse restaurants. Vind u bovenstaande niet voldoende, dan bieden de omliggende plaatsen u nog meer mogelijkheden als eerste voor de hand. Sallandse Heuvelrug (Holterberg) Goede school voorzieningen: In Holten zijn een aantal prima basisscholen. De Openbare scholengemeenschap De Waerdenborch' staat hoog aangeschreven in de regio en biedt onderwijs van Lwoo t/m Gymnasium. Sportieve voorzieningen: Ook voor de sportievelingen onder u biedt Holten verschillende mogelijkheden, het openlucht zwembad Twenhaarsveld, diverse zaal & veldsporten (o.a. voetbal, hockey, handbal, tennis en atletiek). Voor overige sporten zie: Bereikbaarheid: Met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelweg A1, ook is Holten voorzien van een NS-station, waar u de stoptrein Deventer-Almelo kunt nemen. Dit alles maakt het wonen in het mooie Holten een genot! Bulsink makelaars. Postbus ZG Markelo Telefoon ( ) info@bulsinkmakelaars.nl Internet: Oranjestraat 73, Holten

3 Te koop aangeboden: Woonhuis met praktijkruimte, gunstig gelegen aan de rand van Holten. Met garage en flink perceel eigen grond van 661 m 2. De praktijkruimte is verhuurd aan de Praktijk voor Osteopathie en geeft op die manier vaste inkomsten voor dat gedeelte van het object. Vraagprijs: 293,500 k.k. Aanvaarding: in overleg

4 Oranjestraat 73, Holten

5 Indeling: Beganegrond: hal, woonkamer, keuken, gang, toilet, kelder en berging/bijkeuken. 1e verdieping: ruime overloop met 4 slaapkamers met vaste kasten, en een met toegang tot het dakterras, doucheruimte met wastafel en toilet, bergruimte met aanrechtblad en cv installatie. 2e verdieping: zolderruimte die deels bevloerd is. Praktijkruimte Oranjestraat 73A: Deze is voorzien van een eigen entree met toilet, kantoorruimte en pantry, eigen cv-ketel en tussenmeters voor gas. water en elektra, totale oppervlakte van ca 47 m2. Bijzonderheden: Vloeroppervlakte ca 200 m2 Inhoud ca 625 m3 Schilderwerk en nieuwe dakgoten voor en achter 2013 Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing Garage/schuur afmeting ca 6x6 Met inachtneming van de huurovereenkomst is ook eigen gebruik van de praktijkruimte op redelijke termijn mogelijk.

6 Straat, PlaatOranjestraat 73, Holten

7

8 Oranjestraat 73, Holten

9 Kadastraal bericht object Kadaster Dienst voor het kadaster en de openbare registers in Nederland Gegevens over de rechtstoestand van kadastrale objecten, met uitzondering van de gegevens inzake hypotheken en beslagen Betreft: HOLTEN F Oranjestraat CB HOLTEN 15:41:19 Toestandsdatum: Kadastraal object Kadastrale aanduiding: HOLTEN F 3872 Grootte: 6 a 61 ca Coördinaten: Omschrijving kadastraal object: WONEN Locatie: Oranjestraat CB HOLTEN Oranjestraat 73 A 7451 CB HOLTEN Ontstaan op: Aantekening kadastraal object LOCATIEGEGEVENS ONTLEEND AAN BASISREGISTRATIES ADRESSEN EN GEBOUWEN Ontleend aan: ATG d.d Publiekrechtelijke beperkingen Er zijn geen beperkingen bekend in de Landelijke Voorziening WKPB en de Basisregistratie Kadaster.

10

11 Algemene informatie De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop van zijn woning, hetgeen voor u geen enkele consequentie inhoudt. Voor u zijn bij een transactie de nagenoemde kosten van toepassing: 2% overdrachtsbelasting notariskosten van de transportakte financieringskosten welke afhankelijk zijn van de hoogte van de benodigde hypotheek Kadastraal recht Verrekening van de eigenaarslasten over het lopende jaar Erfdienstbaarheden Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn. Deze worden dan aan elke opvolgende eigenaar opgelegd. Ze staan gewoonlijk in het eigendomsbewijs. U kunt een kopie van dit eigendomsbewijs bij ons kantoor opvragen. Biedverloop Als u een bieding wilt doen, kunt u het beste vooraf contact met ons kantoor opnemen om de diverse bijzonderheden van het biedverloop bij onroerende zaken te bespreken. Indien er zich meerdere gegadigden melden voor dit object, behoudt de verkoper zich het recht voor om tot een besloten biedsysteem over te gaan. Gunning Verkoper behoudt zich nadrukkelijk het recht voor de woning te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. De overeenkomst komt pas tot stand, indien overeenstemming is bereikt over koopsom, oplevering, bijkomende voorwaarden, roerende zaken en overige details. Indien er een overeenkomst tot stand komt tussen verkopende en kopende partij, zal ons kantoor zorgdragen voor het opmaken van de koopakte. In deze koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie (10% van de koopsom) worden opgenomen. Een aspirant-koper dient zich hieraan te conformeren. Koper en verkoper dienen beiden de koopovereenkomst te ondertekenen, en ontvangen hiervan beiden een exemplaar. Gedurende drie werkdagen nadat een exemplaar van de getekende koopovereenkomst aan de koper is overhandigd, heeft de koper het recht de koopovereenkomst te ontbinden. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

12 Voorbehouden Wij streven naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, doch deze zijn slechts indicatief. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) zijn soms verkregen door de mondelinge informatie, soms vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. Wij kunnen u desgewenst verwijzen naar de desbetreffende instanties. Deze informatie wordt verstrekt aan meerdere personen en aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van deze woning dient te worden gezien als een uitnodiging tot het uitbrengen van een bod. Voorts stellen wij dat het te koop aanbieden van deze woning, alsmede documentatie, vrijblijvend is tot het doen van een bod. Graag zien wij uw reactie binnen 2 dagen na bezichtiging tegemoet. Indien deze woning toch niet datgene is wat u zoekt, kunnen wij, indien gewenst, voor u op zoek gaan naar een andere woning. Mocht u op dit moment eigenaar zijn van een woning dan geven wij u graag een indicatie van de te verwachten opbrengst en inzicht in de verkoopmogelijkheden. Buiten deze brochure doen wij nog veel meer voor u om een woning te verkopen. Wij willen u hartelijk danken voor de belangstelling die u heeft getoond voor deze woning. Voor uw overige vragen of een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor: Bulsink Makelaars BV Postbus ZG Markelo (T) (E) info@bulsinkmakelaars.nl (I) Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

13 Van kijker tot tevreden koper Heeft u na bezichtiging belangstelling voor de woning? Nee Wij stellen het op prijs als u ons dit laat weten, zodat wij het aan de verkoper kunnen doorgeven. Ja Kent u uw hypotheekmogelijkheden? Nee Wij brengen u graag in contact met H&A Assurantiën. Ja Weet u de actuele waarde van uw woning? Nee Wij geven u graag een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Ja Brengt u een bod uit? Ja Nee EEN BOD UITBRENGEN: U kunt nu een bod uitbrengen op het huis. Let op: het is verstandig vooraf kennis te nemen van alle aspecten die voor u die voor u van belang zijn zoals: ontbindende voorwaarden, roerende zaken etc. U kunt zich via onze site geheel vrijblijvend en kostenloos inschrijven als woningzoekende zodat wij u kunnen informeren zodra er een voor u interessante woning in verkoop komt. Is er sprake van overeenstemming? Nee Ja KOOPOVEREENKOMST: Er wordt een koopovereenkomst opgesteld die na ondertekening van beide partijen, naar de notaris wordt gezonden. Let op: hoewel in de volksmond vaak over een voorlopig koopcontract wordt gesproken is deze wel degelijk bindend voor beide partijen. De koop kan hierna slechts worden ontbonden op grond van ontbindende voorwaarden. NOTARIS: De notaris zal u enkele dagen na ontvangst van de koopovereenkomst vragen de waarborgsom te storten of een bankgarantie te deponeren. HYPOTHEEK: De hypotheek wordt aangevraagd via uw adviseur. Indien noodzakelijk worden tevens een overbruggingskrediet en/of een taxatie verzorgd. LAATSTE INSPECTIE: We stellen u graag in de gelegenheid de woning voor transport nog een keer te inspecteren. DE OVERDRACHT U ontvangt een uitnodiging van de notaris om met de verkoper de akte van levering te komen ondertekenen. Voor die tijd ontvangt u een conceptakte en de nota van afrekening. Na ondertekening krijgt u de sleutels en kunt u beschikken over uw nieuwe huis.

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Donizettilaan 24 Apeldoorn Aan een rustige straat, nabij het Schubertplein gelegen tussenwoning met stenen berging en tuin op het zuiden.

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Heemskerkstraat 2 Apeldoorn Ruime hoekwoning met carport en vrijstaande stenen berging, parkeerplaats en een ruime tuin op het westen.

Nadere informatie

Te huur. ZIERIKZEE, Deltastraat 15 a 1.250,- /maand

Te huur. ZIERIKZEE, Deltastraat 15 a 1.250,- /maand Te huur ZIERIKZEE, Deltastraat 15 a 1.250,- /maand Kerngegevens Hoofdkenmerken Huurprijs: 1.250,- /maand Type: Bedrijfsruimte Hoofdtype: Bouwjaar: 1960 Omgeving: Staat van het gebouw: Normaal Afmetingen

Nadere informatie

SCHUBERTLAAN 16A TE APELDOORN

SCHUBERTLAAN 16A TE APELDOORN SCHUBERTLAAN 16A TE APELDOORN Fotopresentatie Keuken Keuken Keuken Woonkamer Schubertlaan 16a 7333 CV APELDOORN Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Woonkamer Woonkamer Schubertlaan 16a 7333 CV APELDOORN

Nadere informatie

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper.

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper. Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda Vraagprijs 124.500,00 kosten koper www.langegroenendaal106b.nl Omschrijving Schitterend gelegen 2 kamer appartement op de tweede verdieping in het historische centrum

Nadere informatie

Van den Berghlaan 119 2132 AB Hoofddorp Vraagprijs! 269.000 k.k.

Van den Berghlaan 119 2132 AB Hoofddorp Vraagprijs! 269.000 k.k. Van den Berghlaan 119 2132 AB Hoofddorp Vraagprijs! 269.000 k.k. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan Anita van Delft Makelaardij, niet verantwoordelijk

Nadere informatie

Dillenburg 12 te Halfweg

Dillenburg 12 te Halfweg Dillenburg 12 te Halfweg Object: Omschrijving: Indeling: Dillenburg 12 te Halfweg In het oude centrum van het dorp gelegen, in een autoluw wijkje met een eigen speelplaatsje, een ruime (5 slaapkamers!)

Nadere informatie

TE KOOP. WATERINGEN Ambachtsweg 64 c. vraagprijs k.k

TE KOOP. WATERINGEN Ambachtsweg 64 c. vraagprijs k.k TE KOOP WATERINGEN Ambachtsweg 64 c vraagprijs 289.000 k.k. 0174-294652 info@rijnpoort.nl www.rijnpoort.nl Kenmerken & locatie Bouwjaar: 1980 Oppervlakte bedrijfshal: 380 m² Oppervlakte terrein: 252 m²

Nadere informatie

CASTELEYNSTRAAT 15 HEULE HAARLEM MAKELAARDIJ

CASTELEYNSTRAAT 15 HEULE HAARLEM MAKELAARDIJ CASTELEYNSTRAAT 15 HAARLEM HEULE MAKELAARDIJ LICHT EN MODERN AFGEWERKTE EENSGEZINSWONING Een uitstekend verbouwde en modern afgewerkte woning op loopafstand van het centrum. Door de recente verbouwing

Nadere informatie

RAALTE, De Schouw 51. RAALTE, Herenstraat 1, Postbus AE, Telefoon ,

RAALTE, De Schouw 51. RAALTE, Herenstraat 1, Postbus AE, Telefoon , RAALTE, De Schouw 51 Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins,

Nadere informatie

Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: ,- k.k.

Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: ,- k.k. Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: 149.000,- k.k. Omschrijving Ruim, woon- en/ of winkelpand in de binnenstad van Hoorn In de binnenstad van Hoorn nabij diverse voorzieningen bieden wij u dit woon-/

Nadere informatie

Haringbuisdijk 30, Amsterdam

Haringbuisdijk 30, Amsterdam Haringbuisdijk 30, Amsterdam Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare

Nadere informatie

TE KOOP. HOEK VAN HOLLAND Zekkenstr 12 a. vp k.k

TE KOOP. HOEK VAN HOLLAND Zekkenstr 12 a. vp k.k TE KOOP HOEK VAN HOLLAND Zekkenstr 12 a vp 459.000 k.k. 0174-294652 info@rijnpoort.nl www.rijnpoort.nl Kenmerken & locatie Bouwjaar: 2005 Totale oppervlakte: 304 m² Verdiepingen: 4 Nevenactiviteiten: Wonen

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Ceintuurbaan 33 te Huizen Vraagprijs 395.000,-- k.k. Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Bijlagen Bijlagen: Kadastrale kaart Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject VOOR-OORLOGSE

Nadere informatie

SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47. Vraagprijs: 275.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47. Vraagprijs: 275.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47 Karakteristiek dertiger jaren tussenwoning met voor- en ca. 15 meter diepe achtertuin op het zuiden met vrijstaande houten schuur en achterom. Centraal gelegen ten opzichte

Nadere informatie

Te huur. Zierikzee, Mol 15

Te huur. Zierikzee, Mol 15 Te huur Zierikzee, Mol 15 Kerngegevens Hoofdkenmerken Type: Winkelruimte Hoofdtype: Tussenwoning Bouwjaar: 1800 Omgeving: A-locatie, Winkelcentrum Staat van het gebouw: Luxe-afwerking Afmetingen Verhuurbare

Nadere informatie

KALMOESSTRAAT 105 TE APELDOORN

KALMOESSTRAAT 105 TE APELDOORN KALMOESSTRAAT 105 TE APELDOORN Fotopresentatie Hal Hal Keuken Woonkamer Kalmoesstraat 105 7322 NL APELDOORN Fotopresentatie Badkamer Badkamer Slaapkamer Slaapkamer Kalmoesstraat 105 7322 NL APELDOORN Fotopresentatie

Nadere informatie

WEERT Bocholterweg 96

WEERT Bocholterweg 96 WEERT Bocholterweg 96 Vraagprijs 315.000,-- k.k. Riante vrijstaande woning met bijgebouw (royale werkplaats met garage en berging), gelegen op een riant perceel (bijna 2.000 m2!) nabij de woonkern van

Nadere informatie

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k.

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k. Schaarweg 6 te Huizen Vraagprijs 235.000,-- k.k. Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Tekeningen Bijlagen Bijlagen: Kadastrale kaart Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject RUIME

Nadere informatie

HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287 Verrassend royale vrijstaande villa met rondom tuin welke aan de achterzijde is gericht op het westen. De villa is zeer groot met maar liefst 10 kamers, 2 keukens en 2 badkamers.

Nadere informatie

TE KOOP Bunnerweg Eelde

TE KOOP Bunnerweg Eelde TE KOOP Bunnerweg Eelde Totale oppervlakte: 03.13.45 ha Vraagprijs: 75.000,00 k.k. Lauwers 14, 9405 BL Assen Postadres: Postbus 855, 9400 AW Assen Tel.: 0592-390321 E-mail: info@huitingschoon.nl www.huitingschoon.nl

Nadere informatie

Hoogstraat 19 HILVERSUM

Hoogstraat 19 HILVERSUM Hoogstraat 19 HILVERSUM Vraagprijs 149.500 k.k. Omschrijving: Hoogstraat 19 te HILVERSUM OPEN HUIS ZATERDAG 2 APRIL AS VAN 11:45 TOT 12:15 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! In een rustig straatje

Nadere informatie

Te koop Zonnemaire, Dijk van Bommenede 44b

Te koop Zonnemaire, Dijk van Bommenede 44b Te koop Zonnemaire, Dijk van Bommenede 44b 01 02 Beschrijving WONING MET SCHITTEREND UITZICHT TE ZONNEMAIRE Op de Dijk van Bommenede met een schitterend uitzicht over de polder bieden wij u aan: een nagenoeg

Nadere informatie

TE KOOP. Perceel bouwland te Spier

TE KOOP. Perceel bouwland te Spier TE KOOP Perceel bouwland te Spier Moraineweg ong. - totale grondoppervlakte: 02.52.17 ha - in gebruik als bouwland - bestemming agrarisch - vraagprijs: 155.000,- k.k Lauwers 14, 9405 BL Assen Postadres:

Nadere informatie

VOGELENZANG VOGELENZANGSEWEG 77-4. Vraagprijs: 449.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

VOGELENZANG VOGELENZANGSEWEG 77-4. Vraagprijs: 449.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. VOGELENZANG VOGELENZANGSEWEG 77-4 Stijlvol en lommerrijk gelegen drie-kamer (parterre) appartement met zonnige terrassen op het zuid-westen. Het appartement maakt onderdeel uit van een fraai appartementencomplex

Nadere informatie

Te koop ,00 k.k. Kloosterweg 75 Burgh-Haamstede

Te koop ,00 k.k. Kloosterweg 75 Burgh-Haamstede Te koop 150.000,00 k.k. Kloosterweg 75 Burgh-Haamstede Kenmerken Hoofdkenmerken Vraagprijs: 150.000,00 k.k. Aanvaarding: in overleg Type: horeca object Afmeting bedrijfsoppervlakte: 215 m² Inrichting Restaurant

Nadere informatie

MR. F.A. VAN HALLWEG 51

MR. F.A. VAN HALLWEG 51 MR. F.A. VAN HALLWEG 51 AMSTELVEEN Plezierig en centraal wonen in Amstelveen In de wijk Elsrijk gelegen tussenwoning met voor- en diepe achtertuin met berging en achterom. Gelegen op 192 m 2 eigen grond.

Nadere informatie

TE KOOP: Bloeme-weide 16, Haarle. Gelegen op het kleinschalige Bedrijventerrein Bloeme-weide in Haarle.

TE KOOP: Bloeme-weide 16, Haarle. Gelegen op het kleinschalige Bedrijventerrein Bloeme-weide in Haarle. TE KOOP: Bloeme-weide 16, Haarle Bouwkavel bestaande uit 1.188 m2 Industriegrond. Gelegen op het kleinschalige Bedrijventerrein Bloeme-weide in Haarle. Francisca J.G. Keverkamp-Mollink Tel. 05 48 63 10

Nadere informatie

Zomerkade 136 te Huizen

Zomerkade 136 te Huizen Zomerkade 136 te Huizen Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Plattegrondtekeningen Bijlagen Bijlagen: Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject APPARTEMENT DIREKT AAN HET GOOIMEER Zoekt

Nadere informatie

Langestraat 77 - Noordhorn

Langestraat 77 - Noordhorn - Vraagprijs 199.000,= k.k. Vraagprijs 199.000,= k.k. Omschrijving - te Ruim opgezette, unieke vrijstaande woning in de dorpskern van. De woning heeft een zeer ruime garage waarin meerdere auto s terecht

Nadere informatie

Te huur. ZIERIKZEE, Havenplein 2 5.000,- /maand

Te huur. ZIERIKZEE, Havenplein 2 5.000,- /maand Te huur Kerngegevens Te huur Hoofdkenmerken Huurprijs: Type: Winkelruimte Hoofdtype: Tussenwoning Bouwjaar: 1750 Omgeving: Gemeente Staat van het gebouw: Normaal Afmetingen Verhuurbare vloeroppervlakte:

Nadere informatie

TE KOOP. NAALDWIJK Dreesplein 1. vraagprijs k.k

TE KOOP. NAALDWIJK Dreesplein 1. vraagprijs k.k TE KOOP NAALDWIJK Dreesplein 1 vraagprijs 145.000 k.k. 0174-294652 info@rijnpoort.nl www.rijnpoort.nl Kenmerken & locatie Bouwjaar: 1985 Totale oppervlakte: 81 m² Functies: Kantoor/ Winkel Horeca toegestaan:

Nadere informatie

TE KOOP. Lijsterbesstraat 57, Borculo. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234 m² Bouwjaar 1979

TE KOOP. Lijsterbesstraat 57, Borculo. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234 m² Bouwjaar 1979 TE KOOP Lijsterbesstraat 57, Borculo met maar liefst 5 slaapkamers, een open keuken en een ruime tuin gelegen op het noordwesten. Vraagprijs 187.500,-- k.k. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234

Nadere informatie

Huygensstraat AZ Hilversum. Vraagprijs ,- k.k.

Huygensstraat AZ Hilversum. Vraagprijs ,- k.k. Hilvertsweg 74 Hoek Gijsbrecht van Amstelstraat 1214 JJ Hilversum 035-6252070 info@vanvulpenroozenburg.nl www.vanvulpenroozenburg.nl Huygensstraat 48 1221 AZ Hilversum Vraagprijs 250.000,- k.k. Op loopafstand

Nadere informatie

Te huur. BURGH-HAAMSTEDE, Ring ,- /maand

Te huur. BURGH-HAAMSTEDE, Ring ,- /maand Te huur BURGH-HAAMSTEDE, Ring 15 2.500,- /maand Kerngegevens Hoofdkenmerken Huurprijs: 2.500,- /maand Type: Winkelruimte Hoofdtype: Bouwjaar: 1945 Omgeving: Stadskern Staat van het gebouw: Normaal Afmetingen

Nadere informatie

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn.

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. OMSCHRIJVING Wat een unieke kans! Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. Kortom, zoekt u een ruime kluswoning met kantoorruimte,

Nadere informatie

DOOR REGIONAAL NETWERK!

DOOR REGIONAAL NETWERK! BEUSBERGEN 11 MARKELO 170.000 k.k. STERK DOOR REGIONAAL NETWERK! WWW.PLAGGEMARSMAKELAARS.NL WELKOM Wij als team van Plaggemars Makelaars staan garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Aangezien

Nadere informatie

Neuweg GZ Hilversum. Vraagprijs ,- k.k.

Neuweg GZ Hilversum. Vraagprijs ,- k.k. Hilvertsweg 74 Hoek Gijsbrecht van Amstelstraat 1214 JJ Hilversum 035-6252070 info@vanvulpenroozenburg.nl www.vanvulpenroozenburg.nl Neuweg 142 1214 GZ Hilversum Vraagprijs 275.000,- k.k. Aan de rand van

Nadere informatie

WEERT Boermansstraat 27

WEERT Boermansstraat 27 WEERT Boermansstraat 27 Vraagprijs 113.000,-- k.k. Klussers opgelet: Hoekwoning (opknapper) op een royaal perceel (ca. 300 m2) gelegen in het centrum van Weert. Dé kans om in het centrum van Weert een

Nadere informatie

94.500,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, Edisonlaan 87 Apeldoorn TE KOOP

94.500,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, Edisonlaan 87 Apeldoorn TE KOOP 94.500,- kosten koper Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, TE KOOP Edisonlaan 87 Apeldoorn Royaal 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping met balkon aan voor- en achterzijde en berging

Nadere informatie

Te koop Zierikzee, Venkelstraat 3 98.000,--

Te koop Zierikzee, Venkelstraat 3 98.000,-- Te koop Zierikzee, Venkelstraat 3 98.000,-- 01 02 Beschrijving Heerlijk wonen in Zierikzee Bent u opzoek naar een instapklare stadswoning met lage maandlasten? Dan bieden wij u wellicht de oplossing! De

Nadere informatie

HEEMSTEDE LINDENLAAN 8. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE LINDENLAAN 8. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE LINDENLAAN 8 De Lindenlaan is een heerlijk rustig laantje direct om de hoek van de winkelstraat van. Hier is een keur van leuke speciaalzaken, supermarkten en prima restaurants en lunchrooms.

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nijenbeek 61 Ugchelen

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nijenbeek 61 Ugchelen Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs 95.000,- kosten koper TE KOOP Nijenbeek 61 Ugchelen Op een geliefde, rustige locatie in Ugchelen gelegen 2 kamerappartement met tuin op het zuiden. Het appartement

Nadere informatie

Nieuwe Krim 38 - Coevorden

Nieuwe Krim 38 - Coevorden Vraagprijs 265.000,-- k.k. Lamberink Garantiemakelaars Lage Doelen 10 7772 BL Hardenberg Tel: 0523-270174 Fax: 0523-270175 Omschrijving Nieuwe Krim 38 - Coevorden In landelijke omgeving gelegen vrijstaande

Nadere informatie

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24 Karakteristiek dertiger jaren huis met vooren achtertuin met houten schuur en achterom. Dit degelijk gebouwde huis is nog voorzien van grotendeels alle authentieke details (glas

Nadere informatie

Geachte belangstellende,

Geachte belangstellende, Jan Dirks oord 30 Den Burg Geachte belangstellende, Kwaliteit, service en klantgericht zijn, dat is wat u mag verwachten van uw makelaar. Dat is dan ook waar wij voor staan. Samen met de opdrachtgever

Nadere informatie

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k.

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Rentmeesters- Makelaars & Taxatiekantoor Van Gellicum Vastgoed b.v. Roodseweg 11 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 Kenmerken & Locatie Vraagprijs

Nadere informatie

Jacob van Campenlaan 13, HILVERSUM Vraagprijs ,= k.k.

Jacob van Campenlaan 13, HILVERSUM Vraagprijs ,= k.k. Jacob van Campenlaan 13, HILVERSUM Vraagprijs 150.000,= k.k. 3Kamerappartement met fantastische tuin (ca. 17 x 8 meter) op het Zuidwesten, met achterom en stenen berging. Dit appartement met fraaie eetkeuken

Nadere informatie

VELSEN-ZUID PIERSONLAAN 1. Vraagprijs: 575.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

VELSEN-ZUID PIERSONLAAN 1. Vraagprijs: 575.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. VELSEN-ZUID PIERSONLAAN 1 Op prachtige locatie in het lommerrijke villapark Velserbeek gelegen charmante, halfvrijstaande twintigerjaren villa op een ruime kavel van 501 m² (eigen grond). Naast een voor-

Nadere informatie

TE KOOP. NAALDWIJK Stille Oceaan 35 a. vraagprijs k.k

TE KOOP. NAALDWIJK Stille Oceaan 35 a. vraagprijs k.k TE KOOP NAALDWIJK Stille Oceaan 35 a vraagprijs 575.000 k.k. 0174-294652 info@rijnpoort.nl www.rijnpoort.nl Kenmerken & locatie Bouwjaar: 2018 Soort: eengezinswoning Kamers: 5 Inhoud: 650 m³ Woonoppervlakte:

Nadere informatie

HAARLEM PARKLAAN 98. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HAARLEM PARKLAAN 98. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HAARLEM PARKLAAN 98 In de gezellige binnenstad van Haarlem ligt deze karakteristieke stadswoning met een heerlijke ca. 14 meter diepe achtertuin op het zuiden met een ruime vrijstaande houten schuur. Ondanks

Nadere informatie

Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM

Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM Vraagprijs 175.000 k.k. Omschrijving: Hertog Aelbrechtstraat 81 te HILVERSUM OPEN HUIS VRIJDAG 8 JANUARI AS VAN 14:00 TOT 14:30 UUR. De starterslening maakt het mogelijk!

Nadere informatie

TE KOOP. HOEK VAN HOLLAND Zekkenstr 12 a. vp: k.k

TE KOOP. HOEK VAN HOLLAND Zekkenstr 12 a. vp: k.k TE KOOP HOEK VAN HOLLAND Zekkenstr 12 a vp: 459.000 k.k. 0174-294652 info@rijnpoort.nl www.rijnpoort.nl Kenmerken & locatie Bouwjaar: 2005 Soort: eengezinswoning Kamers: 8 Inhoud: 995 m³ Woonoppervlakte:

Nadere informatie

TE KOOP: Burgemeester van Campenhoutstraat 30 4921 KS MADE. Vraagprijs 235.000,-- kosten koper

TE KOOP: Burgemeester van Campenhoutstraat 30 4921 KS MADE. Vraagprijs 235.000,-- kosten koper TE KOOP: Burgemeester van Campenhoutstraat 30 4921 KS MADE Vraagprijs 235.000,-- kosten koper Omschrijving: Algemeen: Inhoud 380 m3 (circa); Woonoppervlakte 100 m2 (circa); Perceeloppervlakte 583 m2; Tuin:

Nadere informatie

Valkenburgstraat 17 Roosendaal

Valkenburgstraat 17 Roosendaal Valkenburgstraat 17 Roosendaal Vraagprijs: 259.500,= k.k. RE/MAX Woon Wens Makelaars Dunantstraat 2 4701 GZ Roosendaal Tel. 0165 52 02 95 / 06 44 02 99 28 www.remax.nl/marionboodie RE/MAX Makelaar Marion

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 157.500,- k.k. TE KOOP. Imkersplaats 63 Apeldoorn

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 157.500,- k.k. TE KOOP. Imkersplaats 63 Apeldoorn Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 157.500,- k.k. TE KOOP Imkersplaats 63 Apeldoorn ALGEMEEN Op een mooie locatie, aan de rand van de Maten, in een groene omgeving gelegen royale en speels ingedeelde eengezinswoning

Nadere informatie

Beusichem. Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a. Perceel agrarische grond, huidige cultuur akkerbouw Oppervlak 02.20.10 ha

Beusichem. Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a. Perceel agrarische grond, huidige cultuur akkerbouw Oppervlak 02.20.10 ha Beusichem Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a Perceel agrarische grond, huidige cultuur akkerbouw Oppervlak 02.20.10 ha Beusichem Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a Vraagprijs : Reacties van gegadigden

Nadere informatie

Bosstraat 25 ong 2 Didam

Bosstraat 25 ong 2 Didam Bosstraat 25 ong 2 Didam Vraagprijs 125.000,- v.o.n. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving In de landschappelijke

Nadere informatie

HAARLEM PARK OOSTERSPAARN 1. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HAARLEM PARK OOSTERSPAARN 1. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HAARLEM PARK OOSTERSPAARN 1 Nabij landelijk gebied in kleinschalige villawijk Oosterspaarn gelegen royale (ca. 182m2) comfortabele hoekwoning met 5 slaapkamers, 3 badkamers, voortuin en vrij gelegen zonnige

Nadere informatie

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela - Vraagprijs 257.500,= k.k. Vraagprijs 257.500,= k.k. Omschrijving -, 9663 AJ te. Onder architectuur gebouwd woonhuis met grote vrijstaande garage en ruime tuin. Deze zeer nette woning is gebouwd volgens

Nadere informatie

ITTERVOORT Concordiastraat 11

ITTERVOORT Concordiastraat 11 ITTERVOORT Concordiastraat 11 Vraagprijs 145.000,-- k.k. Halfvrijstaand woonhuis met royale uitbouw, met onder meer een badkamer en slaapkamer op de begane grond en zwembad in de royale achtertuin georiënteerd

Nadere informatie

Berlagelaan 56, HILVERSUM Vraagprijs ,= k.k.

Berlagelaan 56, HILVERSUM Vraagprijs ,= k.k. Berlagelaan 56, HILVERSUM Vraagprijs 150.000,= k.k. Aan brede laan met plantsoen, in nabijheid van hei, Mediapark, winkels en uitvalswegen gelegen 3 (voorheen 4) kamerappartement op de 1e woonlaag met

Nadere informatie

HAARLEM AMSTERDAMSTRAAT 51-B. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HAARLEM AMSTERDAMSTRAAT 51-B. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HAARLEM AMSTERDAMSTRAAT 51-B Modern 3-kamer appartement met balkon en afzonderlijke berging gelegen in de gezellige Amsterdamstraat met een ruim winkelaanbod zoals supermarkten, goede toko s, een postagentschap,

Nadere informatie

BLOEMENDAAL NANNINGH CLOECKLAAN 32. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

BLOEMENDAAL NANNINGH CLOECKLAAN 32. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel BLOEMENDAAL NANNINGH CLOECKLAAN 32 Aan de rand van Park Brederode ligt deze royaal bemeten HALFVRIJSTAANDE VILLA met een zonnige tuin met schuur direct grenzend aan een monumentaal natuurpark aangelegd

Nadere informatie

CHAMAVENLAAN 268 TE APELDOORN

CHAMAVENLAAN 268 TE APELDOORN CHAMAVENLAAN 268 TE APELDOORN Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Keuken Slaapkamer Chamavenlaan 268 7312 HK APELDOORN Fotopresentatie Slaapkamer Slaapkamer Badkamer Vooraanzicht Chamavenlaan 268 7312

Nadere informatie

HEEMSTEDE JAVALAAN 20. Vraagprijs: 129.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HEEMSTEDE JAVALAAN 20. Vraagprijs: 129.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HEEMSTEDE JAVALAAN 20 IDEALE STARTERSWONING Centraal in Heemstede gelegen benedenwoning met voor-, zij- en achtertuin met stenen schuur. De woning ligt ideaal t.o.v. het centrum, sportaccomodaties, landgoed

Nadere informatie

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN Vraagprijs 850.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een prachtige locatie gelegen vrijstaand, rietgedekt landhuis omringd door 13 hectare eigen natuurgebied (bos, heide, vennen)

Nadere informatie

WEERT Nazarethsteeg 9

WEERT Nazarethsteeg 9 WEERT Nazarethsteeg 9 Vraagprijs 165.000,-- k.k. Royaal luxe en volledig instapklaar appartement met twee slaapkamers en een eigen parkeerplaats gelegen in het stadscentrum van Weert! Locatie: De Nazarethsteeg

Nadere informatie

Blekershoek 20+PP BUSSUM

Blekershoek 20+PP BUSSUM Blekershoek 20+PP BUSSUM Vraagprijs 120.000 k.k. Omschrijving: Blekershoek 20+PP te BUSSUM OPEN HUIS VRIJDAG 6 NOVEMBER AS VAN 16:45 TOT 17:15 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! In het gezellige

Nadere informatie

Roermond Henri Tijssenstraat 60

Roermond Henri Tijssenstraat 60 ALGEMEEN: Wij bieden u deze gerenoveerde woning te koop aan gelegen aan de rand van het centrum van Roermond in de woonomgeving eigen haard. Het station en de winkelstad zijn op loopafstand bereikbaar.

Nadere informatie

Spanjaarskrocht 14A te Noordwijkerhout

Spanjaarskrocht 14A te Noordwijkerhout Spanjaarskrocht 14A te Noordwijkerhout Object: Spanjaarskrocht 14a te Noordwijkerhout Omschrijving: Rustig gelegen royale vrijstaande villa (bouwjaar 1998) met inpandige garage in kindvriendelijke woonwijk,

Nadere informatie

s-gravendeel, Lokkenstraat 3

s-gravendeel, Lokkenstraat 3 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Lokkenstraat 3 Modern afgewerkt, ruim woonhuis met vier slaapkamers en een leuke tuin, gelegen in de dorpskern op

Nadere informatie

s-gravendeel, Singelhof 2

s-gravendeel, Singelhof 2 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Singelhof 2 Vrijstaand woonhuis met garage en tuin, gelegen op een mooie, rustige locatie. Met de achtertuin grenzend

Nadere informatie

TE KOOP Beukenlaan 83, Borculo

TE KOOP Beukenlaan 83, Borculo TE KOOP Beukenlaan 83, Borculo Wat een verrassende ruimte heeft deze woning te bieden! Wat een geweldig leuke en lichte tussenwoning gelegen aan een woonerf en nabij scholen, winkels en sportvoorzieningen.

Nadere informatie

Noorderweg AB Hilversum. Vraagprijs ,- k.k.

Noorderweg AB Hilversum. Vraagprijs ,- k.k. Hilvertsweg 74 Hoek Gijsbrecht van Amstelstraat 1214 JJ Hilversum 035-6252070 info@vanvulpenroozenburg.nl www.vanvulpenroozenburg.nl Noorderweg 90 1221 AB Hilversum Vraagprijs 375.000,- k.k. Ideaal voor

Nadere informatie

Kloosterlaan 175 HILVERSUM

Kloosterlaan 175 HILVERSUM Kloosterlaan 175 HILVERSUM Omschrijving: Kloosterlaan 175 te HILVERSUM Op een rustige kindvriendelijke locatie gunstig ten opzichte van scholen, winkels en uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht gelegen,

Nadere informatie

Marsweg 6-8 Wesepe. Vraagprijs 182.991,- k.k.

Marsweg 6-8 Wesepe. Vraagprijs 182.991,- k.k. Marsweg 6-8 Wesepe Vraagprijs 182.991,- k.k. Vrielink Makelaars Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 0570-591007 E-mail: info@vrielinkmakelaars.nl Website: www.vrielinkmakelaars.nl Omschrijving Fraai centraal

Nadere informatie

Joep Nicolasstraat 200 te Roermond

Joep Nicolasstraat 200 te Roermond Joep Nicolasstraat 200 te Roermond Huurprijs: 725,- per maand Midden in het Roermondse stadscentrum, naast het theaterhotel De Oranjerie, bevindt zich dit keurig onderhouden appartement met een eigen berging

Nadere informatie

BENNEBROEK PARNASSIALAAN 6. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

BENNEBROEK PARNASSIALAAN 6. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel BENNEBROEK PARNASSIALAAN 6 Op één van de leukste plekjes van ligt deze royale halfvrijstaande villa (type 2/1 kap) met garage en mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein voor 2 auto's. De onder architectuur

Nadere informatie

Oude Loosdrechtseweg HA Hilversum. Vraagprijs ,- k.k.

Oude Loosdrechtseweg HA Hilversum. Vraagprijs ,- k.k. Hilvertsweg 74 Hoek Gijsbrecht van Amstelstraat 1214 JJ Hilversum 035-6252070 info@vanvulpenroozenburg.nl www.vanvulpenroozenburg.nl Oude Loosdrechtseweg 7 1215 HA Hilversum Vraagprijs 399.999,- k.k. Sfeervolle

Nadere informatie

Banne 45 ong - Zwanenburg

Banne 45 ong - Zwanenburg Banne 45 ong - Vraagprijs 25.000,-- kosten koper Omschrijving Banne 45 ong - Op een gunstige locatie in, achter de woningen aan de Banne, staat deze nette stenen GARAGEBOX met stalen kanteldeur te koop

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Woningpresentatie. Middelwijkstraat 34 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM

Woningpresentatie. Middelwijkstraat 34 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM Woningpresentatie Middelwijkstraat 34 SOEST Torenstraat 47 3764 CL SOEST 035 601 53 60 soest@deelen.nl www.deelen.nl Lid NVM Kenmerken Bouwjaar : 1901 Woonoppervlak : 281 m² Inhoud : 1296 m³ Perceeloppervlak

Nadere informatie

Woningpresentatie. Bartolottilaan 1 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM

Woningpresentatie. Bartolottilaan 1 SOEST. Torenstraat CL SOEST Lid NVM Woningpresentatie Bartolottilaan 1 SOEST Torenstraat 47 3764 CL SOEST 035 601 53 60 soest@deelen.nl www.deelen.nl Lid NVM Kenmerken Bouwjaar : 1934 Woonoppervlak : 132 m² Inhoud : 561 m³ Perceeloppervlak

Nadere informatie

Grensweg 0 ong Wehl. Vraagprijs ,- k.k.

Grensweg 0 ong Wehl. Vraagprijs ,- k.k. Grensweg 0 ong Wehl Vraagprijs 175.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Prachtig gelegen in het landelijk

Nadere informatie

Vliestraat 3 - Oosterend

Vliestraat 3 - Oosterend Vliestraat 3 - Ooste rend Geachte belangstellende, Kwaliteit, service en klantgericht zijn, dat is wat u mag verwachten van uw makelaar. Dat is dan ook waar wij voor staan. Samen met de opdrachtgever maken

Nadere informatie

Objectinformatie Amsterdamsestraatweg 203 3551 CB Utrecht

Objectinformatie Amsterdamsestraatweg 203 3551 CB Utrecht Objectinformatie Amsterdamsestraatweg 203 3551 CB Utrecht ERA Makelaardij Van der Meer & De Bree Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635

Nadere informatie

Zuid-Beijerland, Molendijk 43

Zuid-Beijerland, Molendijk 43 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Zuid-Beijerland, Molendijk 43 Unieke aanbieding: kleine vrijstaande bungalow met tuin en parkeergelegenheid, gelegen in het buitengebied.

Nadere informatie

Colijnsplaat: Beatrixstraat Koopsom vanaf ,- v.o.n.

Colijnsplaat: Beatrixstraat Koopsom vanaf ,- v.o.n. Colijnsplaat: Beatrixstraat Koopsom vanaf 169.500,- v.o.n. Omschrijving: 3 nieuw te bouwen woningen midden in het vissersdorp Colijnsplaat. Het betreft ruime (circa 340 m³) woningen met onder meer een

Nadere informatie

Stroeslaan 91 HILVERSUM

Stroeslaan 91 HILVERSUM Stroeslaan 91 HILVERSUM Vraagprijs 132.500 k.k. Omschrijving: Stroeslaan 91 te HILVERSUM OPEN HUIS VRIJDAG 18 DECEMBER AS VAN 14:00 TOT 14:30 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! In Hilversum-Noord,

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Timberwolfstraat 9 4758 AJ Standdaarbuiten Vraagprijs: 189.000 k.k. OMSCHRIJVING Aan rustige weg, in de dorpskern van Standdaarbuiten, gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage en diepe op het

Nadere informatie

WEERT Kazernelaan 25

WEERT Kazernelaan 25 WEERT Kazernelaan 25 Vraagprijs 485.000,-- k.k. Zeer royale, volledig onderkelderde villa met inpandig zwembad, gelegen aan de lommerijke Kazernelaan, op loopafstand van het centrum van Weert en het NSstation.

Nadere informatie

Heinenoord, Wilhelminastraat 7

Heinenoord, Wilhelminastraat 7 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Heinenoord, Wilhelminastraat 7 Bijzonder royaal woonhuis met garage en tuin, gelegen in rustige woonwijk in de dorpskern. Vraagprijs:

Nadere informatie

Kerkstraat 5 2 Gaanderen

Kerkstraat 5 2 Gaanderen Kerkstraat 5 2 Gaanderen Koopsom 150.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving UNIEKE KANS! In het

Nadere informatie

Nieuwe Markt 39C te Roosendaal

Nieuwe Markt 39C te Roosendaal Nieuwe Markt 39C te Roosendaal Vraagprijs: 125.000,- k.k. RE/MAX WoonWens Makelaars Dunantstraat 2 4701 GZ Roosendaal Tel. 0165 52 02 95 / 06 53 78 28 20 RE/MAX Alida Burger Voorwoord Namens de verkoper

Nadere informatie

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Hal Woonkamer Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Woonkamer Keuken Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND SINT JANSTRAAT 20 In hartje stad gelegen Charmante tussenwoning Speelse indeling Ideaal voor de starter Op 2 minuten loopafstand van de Markt en Designer Outlet Center Vraagprijs 129.000,-- k.k.

Nadere informatie

Bulsink Makelaars. Úw makelaar. Dé makelaar waar u welkom bent voor. advies en bemiddeling op maat. Ook nu de

Bulsink Makelaars. Úw makelaar. Dé makelaar waar u welkom bent voor. advies en bemiddeling op maat. Ook nu de Bulsink Makelaars Úw makelaar Dé makelaar waar u welkom bent voor advies en bemiddeling op maat. Ook nu de woningmarkt aantrekt doet u er goed aan te kiezen voor een ervaren makelaar. Een makelaar die

Nadere informatie

Eemnesserweg CX Hilversum. Vraagprijs ,- k.k.

Eemnesserweg CX Hilversum. Vraagprijs ,- k.k. Seinstraat 108 Winkelcentrum Seinhorst 1223 DC Hilversum Tel. 035-6462288 info@vanvulpenroozenburg.nl www.vanvulpenroozenburg.nl Eemnesserweg 28 1221 CX Hilversum Vraagprijs 289.000,- k.k. Op loopafstand

Nadere informatie