Algemene voorwaarden van EuroGrab BV gevestigd te Nederhorst den Berg.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden van EuroGrab BV gevestigd te Nederhorst den Berg."

Transcriptie

1 1 Algemene voorwaarn van EuroGrab BV gevestigd te Nerhorst n Berg. Ingeschreven in het Hanlsregister van KvK te Almere - Gooi-, Eem- en Flevoland onr nummer (totaal 9 pagina s). Artikel 1 Toepasselijkheid Tenzij anrs uitdrukkelijk anrs vermeld en/of overeengekomen zijn op alle aanbiedingen, adviezen, diensten (zaken) overeenkomsten en leveringen van EuroGrab BV (hierna te noemen: EuroGrab BV) met rn (hierna te noemen: opdrachtgever c.q. afnemer) ze algemene voorwaarn van toepassing. Artikel 2 Aanbiedingen Alle aanbiedingen zijn, tenzij uitdrukkelijk anrs in aanbieding is vermeld, vrijblijvend en kunnen door EuroGrab BV binnen twee werkdagen, nadat ze door opdrachtgever c.q. afnemer zijn aanvaard, worn herroepen. De aanbiedingen zijn gebaseerd op door opdrachtgever c.q. afnemer bij eventuele aanvraag verstrekte gegevens, tekeningen etc.. Van juistheid hiervan mag EuroGrab BV uitgaan. Alle aanbiedingen zijn gebaseerd op uitvoering onr normale omstandighen geduren voor EuroGrab BV normale werktijn. De inhoud van folrs, brochures, drukwerken, digitale bestann, internetsite, etc. binn EuroGrab BV niet, tenzij in overeenkomst hiernaar uitdrukkelijk wordt verwezen. EuroGrab BV heeft het recht om alle kosten die zij heeft moeten maken om aanbieding te kunnen verstrekken, aan opdrachtgever c.q. afnemer in rekening te brengen. Artikel 3 Gebonnheid EuroGrab BV zal pas gebonn zijn aan eventuele aanvullingen op overeenkomst, nadat ze uitdrukkelijk door haar schriftelijk zijn aanvaard. Deze uitdrukkelijke aanvaarding dient te blijken uit een schriftelijke bevestiging van EuroGrab BV dan wel uit het begin van uitvoering van EuroGrab BV, binnen tien dagen nadat bedoel aanvullen opdracht door haar is ontvangen. Afspraken of overeenkomsten met onrgeschikte personeelslen die geen procuratie hebben van EuroGrab BV zijn niet binnd voor zover ze niet schriftelijk zijn bevestigd door directie of procuratiehour. In dit verband zijn als onrgeschikten te beschouwen alle werknemers die geen procuratie hebben.

2 2 Artikel 4 Rechten van industriële en intellectuele eigendom Tenzij anrs overeengekomen, behoudt EuroGrab BV auteursrechten, alsme alle overige rechten van intellectuele of industriële eigendom op door haar verstrekte ontwerpen, schetsen, afbeeldingen, tekeningen, mollen, digitale bestann programmatuur en offertes/aanbiedingen. Deze stukken blijven haar eigendom en mogen zonr haar uitdrukkelijke toestemming niet worn gekopieerd, aan rn getoond of op anre wijze worn gebruikt, ongeacht of opdrachtgever daarvoor kosten in rekening heeft gebracht. De opdrachtgever c.q. afnemer is gehoun ze zaken op het eerste verzoek van EuroGrab BV te retourneren op straffe van een boete van 375,00 per dag. Artikel 5 Emballage Noodzakelijke emballage wordt tegen kostprijs berekend en niet teruggenomen. De noodzakelijkheid van het gebruik van emballage staat ter beoorling van EuroGrab BV. Artikel 6 Adviezen, ontwerpen en materialen Door EuroGrab BV verstrekte informatie en adviezen zijn slechts van algemene aard en vrijblijvend. EuroGrab BV aanvaardt geen verantwoorlijkheid voor een door of namens opdrachtgever c.q. afnemer uitgewerkt ontwerp, noch voor eventuele adviezen naar aanleiding van dat ontwerp. Voor functionele geschiktheid van door opdrachtgever c.q. afnemer voorgeschreven materialen is afnemer zelf verantwoorlijk. Onr functionele geschiktheid wordt verstaan geschiktheid van het materiaal of het onrel voor het doel waarvoor het volgens het ontwerp van opdrachtgever c.q. afnemer is bestemd. Voor door EuroGrab BV zelf gemaakt ontwerpen neemt ze verantwoorlijkheid op zich. Ten aanzien hiervan wordt verwezen naar garantiebepalingen. In geval van opdracht neemt EuroGrab BV bij ontwerpen die niet door of namens haar zijn gemaakt, alleen verantwoorlijkheid op zich voor vervaardiging overeenkomstig opdracht en voor uglijkheid van gebruikte materialen voor zover ze materialen niet door opdrachtgever c.q. afnemer zijn voorgeschreven. De opdrachtgever c.q. afnemer is bevoegd niet door hem voorgeschreven materialen voor verwerking door rn te laten onrzoeken. De daaraan verbonn kosten komen voor zijn rekening. Na verwerking van materialen of onrlen kan opdrachtgever c.q. afnemer zich er niet op beroepen dat het gebruikte materiaal functioneel niet geschikt is, noch op anre gebreken in het materiaal die hij relijkerwijs bij onrzoek had kunnen ontkken.

3 3 Wenst opdrachtgever c.q. afnemer bij opdracht verantwoorlijkheid voor het door of namens hem gemaakte ontwerp aan EuroGrab BV over te dragen, dan behoeft ze verantwoorlijkheid niet te aanvaarn. Aan EuroGrab BV dient voldoen tijd te worn gelaten om over ze overdracht een beslissing te nemen. EuroGrab BV dient daarbij gelegenheid te hebben het gehele ontwerp te besturen en na te rekenen en daartoe dient opdrachtgever c.q. afnemer hem alle gegevens en beschein die daartoe noodzakelijk of dienstig zijn te vestrekken. EuroGrab BV kan niet worn gevergd dat zij in het bovengenoem onrzoek kosteloos verricht, tenzij reeds uit offerteaanvraag is gebleken dat afnemer verantwoorlijkheid op EuroGrab BV wil overdragen. EuroGrab BV aanvaardt nimmer enige verantwoorlijkheid voor onrlen en/of materialen die door opdrachtgever c.q. afnemer zelf ter beschikking zijn gesteld of door ze zijn voorgeschreven. Artikel 7 Prijzen De door EuroGrab BV opgegeven prijzen zijn exclusief BTW en exclusief kosten, die ingevolge overeenkomst tussen partijen, ten laste van opdrachtgever c.q. afnemer komen. Indien niet anrs is overeengekomen geldt prijs voor levering af fabriek. Voor bijzonre prestaties, ongewone, bijzonr tijdroven of inspanning vereisen werkzaamhen kan EuroGrab BV een extra, naar billijkheid vast te stellen, vergoeding in rekening brengen. Indien voor EuroGrab BV stagnatie-uren ontstaan ten gevolge van door opdrachtgever c.q. afnemer c.q. rn te verrichten werkzaamhen, kan EuroGrab BV ze stagnatieuren bij opdrachtgever c.q. afnemer in rekening brengen. De opgegeven prijzen zijn gebaseerd op op het moment van opgave geln materiaal- en grondstofprijzen, lonen, sociale lasten, brandstofprijzen etc.. Een verhoging van ze kostenfactoren drie maann of later nadat prijzen als voornoemd zijn opgegeven, kan EuroGrab BV aan opdrachtgever c.q. afnemer worn doorberekend. Artikel 8 Levering/Uitvoeringsduur Levering geschiedt af fabriek of magazijn één en anr in overleg met opdrachtgever c.q. afnemer. Levertijn worn bij benaring vastgesteld. De levertijd gaat in op het moment, dat alle

4 4 voor uitvoering van overeenkomst noodzakelijke gegeven in bezit zijn van EuroGrab BV. De levertijd is vastgesteld in verwachting dat EuroGrab BV kan blijven werken als ten tij van aanbieding was voorzien en nodige zaken haar tijdig zullen worn aangeleverd. Overschrijding van termijnen kan in principe slechts aanleiding geven tot schavergoeding indien dit schriftelijk is overeengekomen met directie. EuroGrab BV is van alle overige gevallen slechts aansprakelijk tot voldoening van scha wegens niet tijdige levering indien opdrachtgever c.q. afnemer haar schriftelijk in gebreke heeft gesteld, waarbij opdrachtgever c.q. afnemer EuroGrab BV een termijn moet gunnen van tenminste helft van overeengekomen levertijd om alsnog aan haar verplichtingen te voldoen. Artikel 9 Levering en aanvaarding Onverminrd het in artikel 11 bepaal worn zaken geacht door EuroGrab BV te zijn geleverd en door opdrachtgever c.q. afnemer te zijn aanvaard: a. bij levering af fabriek: zodra zaken in of op een vervoermidl zijn gelan b. bij levering franco werk: zodra zaken ter plaatse zijn aangevoerd of, indien zulks schriftelijk is overeengekomen, zijn gelost. Voor elke vracht wordt één losuur toegestaan, onmidllijk aansluitend op het tijdstip van aankomst, mits aanvoer van zaken binnen normale werktijd geschiedt. Indien meer losuren worn gemaakt, kunnen ze aan opdrachtgever c.q. afnemer in rekening worn gebracht. Artikel 10 Eigendomsvoorbehoud Zolang opdrachtgever c.q. afnemer niet volledig aan zijn verplichtingen jegens EuroGrab BV heeft voldaan, hieronr ook verschuldigd geworn rente en/of incassokosten, blijven gelever zaken, intellectuele zaken eigendom van EuroGrab BV en draagt opdrachtgever c.q. afnemer vanaf het moment van levering het risico voor verlies of beschadiging van gelever zaken, door welk oorzaak dan ook ontstaan. Indien door EuroGrab BV gelever zaken door opdrachtgever c.q. afnemer inmidls zijn verwerkt, bewerkt, wordt nieuw ontstane zaak geacht in opdracht van EuroGrab BV te zijn vervaardigd. Dit eveneens zolang opdrachtgever c.q. afnemer niet aan al zijn verlichtingen jegens EuroGrab BV heeft voldaan. Zonr meweten en schriftelijke goedkeuring van EuroGrab BV is opdrachtgever c.q. afnemer vóór betaling niet bevoegd gelever zaken aan rn te verpann, met hypotheek te bezwaren, of het eigendom over te dragen en blijft EuroGrab BV eigenaar hiervan tot opdrachtgever c.q. afnemer integraal aan zijn betalingsverplichtingen jegens EuroGrab BV heeft voldaan.

5 5 Ingeval opdrachtgever c.q. afnemer enige verplichting uit overeenkomst met betrekking tot verkochte zaken of uit te voeren welke jegens EuroGrab BV niet nakomt, is ze zonr ingebrekestelling gerechtigd zaken, zowel oorspronkelijk gelever als nieuwe gevorm zaken, terug te nemen. De opdrachtgever c.q. afnemer machtigt EuroGrab BV plaats te betren waar ze zaken zich bevinn. EuroGrab BV verschaft aan opdrachtgever c.q. afnemer op het moment dat opdrachtgever c.q. afnemer al zijn betalingsverplichtingen uit ze en soortgelijke overeenkomsten heeft voldaan eigendom van gelever zaken onr voorbehoud van panrecht van EuroGrab BV, ten behoeve van anre aanspraken die EuroGrab BV op opdrachtgever c.q. afnemer heeft. De opdrachtgever c.q. afnemer zal op eerste verzoek van EuroGrab BV zijn mewerking verlenen aan hanlingen die in dat kar vereist zijn. Artikel 11 Risico Bij levering af fabriek reizen zaken voor rekening en risico van opdrachtgever c.q. afnemer. Ook indien EuroGrab BV voor het transport zorg draagt, is opdrachtgever c.q. afnemer aansprakelijk voor alle scha die verband houdt met het vervoer. De opdrachtgever c.q. afnemer dient zich tegen dit risico behoorlijk te verzekeren. Mocht een beroep op het gestel in bovengenoemd artikel niet opgaan, dan is EuroGrab BV nooit tot verre schaloosstelling gehoun dan tot het bedrag dat EuroGrab BV in verband met het verloren gaan of beschadiging tijns het transport van vervoerr en/of zijn verzekeraar kan verkrijgen en zal op verzoek van opdrachtgever c.q. afnemer zijn vorring op vervoerr dan wel verzekeringsmaatschappij aan opdrachtgever c.q. afnemer ceren. Ingeval van vervoer van zaken voor rekening en risico van opdrachtgever c.q. afnemer is EuroGrab BV niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of gebreken die bij aankomst r goeren kunnen worn geconstateerd en niet direct op retour te zenn vrachtbrief en of pakbon worn aangetekend. Na levering en aanvaarding van zaken gaat het risico ten aanzien van beschadiging en het verloren gaan ervan, alsme van eventuele daarmee gepaard gaan gevolgscha, over op opdrachtgever c.q. afnemer. Artikel 12 Overmacht Indien uitvoering van overeenkomst door overmacht wordt verhinrd is opdrachtgever c.q. afnemer verplicht EuroGrab BV een relijke termijn te gunnen, waar binnen EuroGrab BV in overleg met opdrachtgever c.q. afnemer overeenkomst zodanig aan gewijzig omstandighen zal trachten aan te passen dat uitvoering van overeenkomst weer mogelijk wordt. Onr overmacht wordt verstaan elke van wil van EuroGrab BV onafhankelijke omstandigheid, die nakoming van overeenkomstblijvend of tijlijk verhinrd, alsme

6 6 oorlog, oorlogsgevaar, burgeroorlog, oproer en werkstakingen alsme situatie dat uitvoering van overeenkomst onmogelijk wordt doordat zaak waarop of waaraan het werk moet worn geleverd of uitgevoerd teniet gaan of verloren raken zonr dat dit EuroGrab BV kan worn toegerekend. Indien EuroGrab BV en opdrachtgever c.q. afnemer hieromtrent niet tot overeenstemming kunnen komen en uitvoering daardoor blijvend onmogelijk is, zijn bei partijen gerechtigd overeenkomst geheel of ten le te ontbinn. In dat geval is EuroGrab BV gerechtigd tot een evenredig el van overeengekomen prijs op grondslag van verrichtte arbeid van gemaakte kosten. Artikel 13 Aansprakelijkheid EuroGrab BV is slechts aansprakelijk voor scha aan zaken van opdrachtgever c.q. afnemer die haar in het kar van overeenkomst ter beschikking zijn gesteld. EuroGrab BV is voor ze scha niet aansprakelijk wanneer ze het gevolg is van buitengewone omstandighen tegen schalijke gevolgen waarvan EuroGrab BV in verband met aard van werkzaamhen en in branche geln gebruiken, geen passen maatregelen heeft behoeven te nemen en het onrelijk zou zijn scha voor haar rekening te doen komen. EuroGrab BV is niet aansprakelijk voor scha aan anre zaken en eigendommen van opdrachtgever c.q. afnemer, voor zover ze niet te wijten is aan grove nalatigheid, onvoorzichtigheid of verkeer hanlingen van EuroGrab BV, haar personeel, haar onrnemers of haar leveranciers, bij het uitvoeren van opdracht. De aansprakelijkheid wegens grove nalatigheid wordt echter beperkt tot die scha waartegen EuroGrab BV verzekerd is, dan wel relijkerwijze gezien in branche geln gebruiken verzekerd had behoren te zijn. Het vorenstaan betekent onr meer dat niet voor vergoeding in aanmerking komt eventuele gevolg- of bedrijfsscha, inkomensscha van opdrachtgever c.q. afnemer hierme begrepen, tegen welke risico s opdrachtgever c.q. afnemer zich, zo nodig, zelf zou dienen te verzekeren, terwijl voorts door EuroGrab BV te vergoen scha gematigd zal dienen te worn, indien scha in geen verhouding staat tot door opdrachtgever c.q. afnemer te betalen prijs. EuroGrab BV is slechts aansprakelijk voor scha aan te leveren zaken, tenzij ze scha het gevolg is van buitengewone omstandighen tegen schalijke gevolgen waarvan EuroGrab BV in verband met in branche geln gebruiken, geen passen maatregelen heeft behoeven te nemen en het onrelijk zou zijn scha voor haar rekening te doen komen. Het vorenstaan betekent onrmeer dat niet voor vergoeding in aanmerking komt eventuele gevolg- of bedrijfsscha, inkomensscha van opdrachtgever c.q.

7 7 afnemer hierme begrepen, tegen welk risico s opdrachtgever c.q. afnemer zich zo nodig zelf zal dienen te verzekeren, terwijl voorts EuroGrab BV te vergoen scha gematigd zal dienen te worn, indien scha in geen verhouding staat tot door opdrachtgever c.q. afnemer te betalen prijs. Artikel 14 Niet afgehaal/afgenomen zaken Indien opdrachtgever c.q. afnemer zaken die EuroGrab BV van opdrachtgever c.q. afnemer onr zich heeft, ondanks het feit dat ze ter beschikking zijn gesteld, niet afhaalt, ongeacht of betaling van het verschuldig reeds heeft plaatsgevonn of nog voor of bij aflevering dient te geschien, heeft EuroGrab BV het recht om één maand na terbeschikkingstelling van zaken ze na schriftelijk ingebrekestelling voor en namens opdrachtgever c.q. afnemer te (doen) verkopen onr verplichting opbrengst aan opdrachtgever c.q. afnemer uit te keren, onr aftrek van aan EuroGrab BV toekomen vorringen, opslagkosten en overige aanverwante daaronr begrepen. Het risico voor het geheel of geeltelijk teniet gaan van zaken komt, vanaf het moment waarop zaken aan opdrachtgever c.q. afnemer ter beschikking zijn gesteld, volledig voor rekening van opdrachtgever c.q. afnemer. Artikel 5 Betalingswijze Betaling dient te geschien binnen veertien dagen na factuurdatum. Ofwel à contant ten kantore van EuroGrab BV ofwel op een door EuroGrab BV aan te wijzen bank- of girorekening. Bij niet tijdige betaling is opdrachtgever c.q. afnemer van rechtswege in verzuim en vervallen eventuele voor hem geln betalingskortingen. Artikel 16 In gebreke blijven van opdrachtgever c.q. afnemer Indien opdrachtgever c.q. afnemer met betaling binnen veertien dagen van hetgeen hij ingevolge overeenkomst aan EuroGrab BV is verschuldigd, in gebreke blijft, is hij daarover met ingang van vervaldag wettelijke rente vermeerrd met 2% verschuldigd. EuroGrab BV kan in elk geval aanspraak maken op een minimum van 8%. Bij niet tijdige betaling van een termijn factuur is EuroGrab BV gerechtigd om totale opdrachtsom ineens opeisbaar te stellen. Hetgeen hierover en hierna in dit artikel is gesteld is dan op het totaalbedrag van toepassing. Indien opdrachtgever c.q. afnemer niet tijdig betaald, dat wil zeggen niet binnen veertien dagen, is EuroGrab BV gerechtigd onverwijld tot invorring van het verschuldig over te gaan. Indien EuroGrab BV tot invorring overgaat, zijn daaraan verbonn buitengerechtelijke kosten voor rekening van opdrachtgever c.q. afnemer. EuroGrab BV is gerechtigd ze kosten te fixeren op 15% van verschuldig hoofdsom. Hierbij geldt

8 8 een minimaal bedrag van 175,00. Artikel 17 Zekerheid Indien opdrachtgever c.q. afnemer niet, niet behoorlijk, of niet tijdig aan zijn verplichtingen voortvloeien uit onrhavige overeenkomst voldoet, of EuroGrab BV gegron renen heeft om aan te nemen dat opdrachtgever c.q. afnemer het aan EuroGrab BV toekomen niet, of niet tijdig, zal betalen, is EuroGrab BV gerechtigd om van opdrachtgever c.q. afnemer genoegzame zekerheid, midls het stellen van een bankgarantie, te verlangen. Indien opdrachtgever c.q. afnemer in gebreke blijft met het stellen van door EuroGrab BV verlang genoegzame zekerheid, is EuroGrab BV bevoegd, hetzij levering/uitvoering van het werk op te schorten, hetzij levering/werk in onvoltooi staat te beëindigen. Indien opdrachtgever c.q. afnemer in staat van faillissement wordt verklaard, surseance van betaling aanvraagt, is EuroGrab BV zonr enige nare ingebrekestelling gerechtigd overeenkomst geheel of ten le te ontbinn, zonr dat EuroGrab BV tot enige schavergoeding of garantie gehoun zal zijn en onverminrd haar recht om van opdrachtgever c.q. afnemer betaling te vorren van koopsom, vermeerrd met kosten die zij als gevolg van niet voltooiing heeft moeten maken en verminrd met door haar door beëindiging bespaar kosten. Artikel 18 Reclamaties of klachten De opdrachtgever c.q. afnemer kan op een gebrek in prestatie geen beroep meer doen, indien hij niet binnen acht dagen nadat hij het gebrek heeft ontkt of relijkerwijs had moeten ontkken bij EuroGrab BV ter zake schriftelijk heeft geprotesteerd. Klachten over facturen dienen eveneens binnen acht dagen na ontvangst van factuur schriftelijk te zijn ingediend. De opdrachtgever c.q. afnemer verliest alle rechten en bevoegdhen die hem ten dienste stonn op grond van gebrekkigheid indien hij niet binnen hierboven vermel termijnen heeft gereclameerd en of EuroGrab BV niet gelegenheid heeft gebon gebreken te herstellen. Garantie wordt alleen verstrekt op zaken waarvoor een fabrieksgarantie geldt en ze zijn nooit verrgaand dan door sbetreffen fabrikant of leverancier geformuleer garantiebepalingen. Artikel 19 Ontbinding Gehele of geeltelijke ontbinding van overeenkomst vindt plaats door een schriftelijke verklaring van daartoe gerechtig. Alvorens opdrachtgever c.q. afnemer een schriftelijke ontbindingsverklaring tot EuroGrab BV richt, zal hij te allen tij eerst EuroGrab BV schriftelijk in verzuim stellen en ze een relijke termijn gunnen om alsnog

9 9 haar verplichtingen na te komen dan wel tekortkomingen te herstellen, welke tekortkomingen opdrachtgever c.q. afnemer nauwkeurig schriftelijk dient te meln. De opdrachtgever c.q. afnemer heeft geen recht overeenkomst geheel of geeltelijk te ontbinn of zijn verplichtingen op te schorten indien hij zelf reeds in verzuim was met nakoming van zijn verplichtingen. Indien EuroGrab BV instemt met ontbinding, zonr dat er sprake is van verzuim van haar zij, heeft zij steeds het recht op vergoeding van alle vermogensscha zoals kosten, gerf winst en relijke kosten ter vaststelling van scha en aansprakelijkheid. In geval van geeltelijke ontbinding kan opdrachtgever c.q. afnemer geen aanspraak maken op ongedaanmaking van reeds door EuroGrab BV verrichte prestaties en heeft EuroGrab BV onverkort recht op betaling van reeds door haar verrichte prestaties. Artikel 20 Toepasselijk recht en bevoeg rechter Op alle overeenkomsten is in beginsel Nerlands Recht van toepassing. Geschillen die tussen EuroGrab BV en opdrachtgever c.q. afnemer over of naar aanleiding van een tussen hen gesloten overeenkomst mochten ontstaan zullen in beginsel worn berecht door bevoeg rechter in her Arrondissement te Amsterdam.

ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld en/of overeengekomen zijn op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Broens Bouwbedrijf,

Nadere informatie

ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN

ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN 1. Toepassing Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders overeengekomen, zijn deze contractvoorwaarden van toepassing op alle overeenkomsten tussen Brink Recycling B.V. (hierna

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer.

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer. Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van SteamteQ Artikel 1. Toepasbaarheid 1.1 Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten, aanbiedingen en alle andere rechtsbetrekkingen met SteamteQ met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Janseverhuizingen

Algemene Voorwaarden Janseverhuizingen Algemene Voorwaarn Janseverhuizingen Artikel 1: Algemeen In ze algemene voorwaarn wordt verstaan onr: Opdrachtgever: partij die aan Janseverhuizingen een opdracht geeft; Opdrachtnemer, tevens gebruiker

Nadere informatie

De opgegeven prijzen zijn exclusief bezorgkosten, of dit moet anders zijn overeengekomen.

De opgegeven prijzen zijn exclusief bezorgkosten, of dit moet anders zijn overeengekomen. ALGEMENE VOORWAARDEN DENTAL LAB SERVICE BV/DENTAL LAB SERVICE BV/MUTSUMI Geldigheid 1.1 Dental Lab Service bv/mutsumi (Mutsumi is een handelsnaam van Dental Lab Service bv), gevestigd; Den heuvel 3, 5866

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam Euronozzle.com Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Javaware

Algemene voorwaarden Javaware Algemene voorwaarden Javaware Versie 2.0 Datum 14 mei 2018 1. Algemeen 1.1. In deze voorwaarden wordt JavaWare, gevestigd te Rotterdam aan de Willy den Oudenstraat 8, 3056 AD, aangeduid als JavaWare en

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Prijs : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige artikelen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET CONSUMENTEN VAN: Mundomi Postbus AD Rijnsburg. hierna te noemen: gebruiker

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET CONSUMENTEN VAN: Mundomi Postbus AD Rijnsburg. hierna te noemen: gebruiker ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET CONSUMENTEN VAN: Mundomi Postbus 188 2230 AD Rijnsburg hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In ze algemene voorwaarn worn hierna volgen termen

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam lpg-vulnippel.nl Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Mast Services Nederland

Mast Services Nederland 2018 1 Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1: Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot uitvoering van werk of van koop en verkoop door, ingeschreven in het register van

Nadere informatie

1.1 De voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen, verrichtingen, dienstverleningen en transacties.

1.1 De voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen, verrichtingen, dienstverleningen en transacties. Algemene voorwaarden van Fix Centre. ALGEMENE VERKOOP- LEVERING EN BETALINGSVOORWAARDEN, UITSLUITING AANSPRAKELIJKHEID- VERANTWOORDELIJKHEID BIJ VERLIES VAN DATA- PROGRAMMATUUR, VAN FIX CENTRE. TOEPASSELIJKHEID.

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom Algemene Voorwaarden Sigma Plus Statistiek Sigma Plus Statistiek, gevestigd te Amsterdam Handelsregister KvK Amsterdam, nummer 651 793 58 Versie: januari 2019 Artikel 1 - Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. artikel 3 Contractsduur; uitvoeringstermijnen,

ALGEMENE VOORWAARDEN. artikel 3 Contractsduur; uitvoeringstermijnen, artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarn zijn toepassing op iere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen De Taxatie Company, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker ze voorwaarn

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC Gevestigd: Postbus 23 2450 AA Leimuiden KVK nummer: 28099669 Algemeen Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen van D-tac

Nadere informatie

Contactpersoon: Sven Versluijs

Contactpersoon: Sven Versluijs Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Opdrachtnemer, op alle overeenkomsten die Opdrachtnemer sluit en op alle overeenkomsten die hiervan het gevolg kunnen

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Zurreyl Service Utrecht kvk

Algemene voorwaarden van Zurreyl Service Utrecht kvk Algemene voorwaarden van Zurreyl Service Utrecht kvk 30220713 1. ALGEMEEN a. Deze voorwaarden zijn bij uitsluiting van eventueel door opdrachtgever gebruikte algemene voorwaarden van toepassing op al onze

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: BEDU : de afnemer: de overeenkomst: het geleverde: de besloten vennootschap BEDU POMPEN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere offerte en iedere overeenkomst tussen traducir.nl en een opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel

Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel 1. Algemeen: 1.1 Op alle aanbiedingen van de Bouw Offerte Winkel tot uitvoering van diensten (hierna: "werkzaamheden") alsmede op alle overeenkomsten, bevestigingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 ALGEMEEN 1.1 ze algemene voorwaarn zijn toepassing op totstandkoming en uitvoering alle overeenkomsten gesloten tussen HART voor kleur & stijl (hierna: ) en natuurlijke-

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tiflo bv gevestigd en kantoorhoudende te Ulvenhout; Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V 1. Toepassing 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna: voorwaarden) zijn van toepassing op en gelden voor alle aanbiedingen van en/of levering van zaken en/of

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden "Nano Installaties", d.d. 26-01-2012

Algemene Leveringsvoorwaarden Nano Installaties, d.d. 26-01-2012 Algemene Leveringsvoorwaarden "Nano Installaties", d.d. 26-01-2012 Artikel 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Wijnekus organisatieontwikkeling

Algemene voorwaarden Wijnekus organisatieontwikkeling Algemene voorwaarn Wijnekus organisatieontwikkeling 1 Algemeen 1.1 Onr ze Algemene Voorwaarn wordt verstaan: Opdrachtnemer: Wijnekus Organisatieontwikkeling V.O.F., ingeschreven in het hanlsregister van

Nadere informatie

3.1 Alle offertes of aanbiedingen zijdes Pat-Pak zijn vrijblijvend uitdrukkelijk anders is vermeld of overeengekomen.

3.1 Alle offertes of aanbiedingen zijdes Pat-Pak zijn vrijblijvend uitdrukkelijk anders is vermeld of overeengekomen. Artikel 1. Definities 1.1 Daar waar in deze voorwaarden wordt gesproken van Pat-Pak wordt bedoeld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pat-Pak BV, gevestigd te 7312 BE Apeldoorn aan

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en)

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en) Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden : deze algemene voorwaarden van Stichting Zet Brabant

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: De ondernemer: UrbanSofa vof Markt 27 29 6701CX Wageningen KvK: 09050255 BTW: NL818868077.B01 De afnemer: de koper/opdrachtgever of een ieder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Offertes Artikel 3 Prijs

Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Offertes Artikel 3 Prijs Algemene voorwaarn Buijtels Buitengewone Tuinen Algemene voorwaarn van M.H. Buijtels, kantoorhoun te Blal, hanlend onr naam Buijtels Buitengewone Tuinen (hierna te noemen Buijtels ). Deze voorwaarn zijn

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden.

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden P.F. Kamstra Recycling B.V. Artikel 1. Verbindendheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangegane overeenkomsten met en uitgevoerde werkzaamheden door P.F. Kamstra

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene voorwaarden J&S Diensten 1. Algemeen 1.1 Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en uitvoering daarvan, worden uitsluitend beheerst door de onderhavige voorwaarden. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden POB Groep B.V. / Bewegingsvisie

Algemene Leveringsvoorwaarden POB Groep B.V. / Bewegingsvisie Artikel 1: definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden; b. Bewegingsvisie: Bewegingsvisie is een groep van samenwerkende orthopedische leveranciers

Nadere informatie

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden Kilinclar Automaterialen B.V. Edisonstraat RT ZOETERMEER

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden Kilinclar Automaterialen B.V. Edisonstraat RT ZOETERMEER Artikel 1: Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen die Kilinclar Automaterialen B.V. doet, op alle overeenkomsten die zij sluit en op alle overeenkomsten die hiervan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland 1. Algemeen 1.1 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

1.3 Overeenkomst: de overeenkomst, hoe dan ook genaamd, tussen Autovision en Afnemer.

1.3 Overeenkomst: de overeenkomst, hoe dan ook genaamd, tussen Autovision en Afnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden uitgegeven door de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid COÖPERATIE AUTOVISION NEDERLAND U.A., gevestigd en kantoorhoudende te Zandvoort

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE LEVERINGS- EN VERKOOPSVOORWAARDEN WOODFIX 1. DEFINITIES 1.1 Onder Leverancier wordt in deze voorwaarden verstaan WoodFix, onder Afnemer wordt in deze voorwaarden verstaan

Nadere informatie

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN Info@megasnel.nl 036 52 98 447, ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes en leveringen van MegaSnel zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem.

Deze algemene verkoopvoorwaarden van ITH Connect B.V., gevestigd te Beverwijk, zijn gedeponeerd bij de KvK te Haarlem. Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden van ITH Connect B.V. ingeschreven onder nr.56699034 bij de KvK te Haarlem. ITH Connect B.V. is gevestigd op Biesland 17, 1948 RJ te Beverwijk. Deze algemene verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van Olde Bijvank (KvK Oost-Brabant 17156283)

Algemene voorwaarden Van Olde Bijvank (KvK Oost-Brabant 17156283) Algemene voorwaarden Van Olde Bijvank (KvK Oost-Brabant 17156283) Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn, onverminderd het in lid 2 van dit artikel bepaalde, van toepassing op alle aanbiedingen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur 1. Definities 1.1 Holland Covers: Gebruiker van deze algemene voorwaarden Holland Covers Zeilmakerij B.V., gevestigd aan de Oude Kerkstraat

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol;

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; ALGEMENE VOORWAARDEN INCASSOLEED DEN HAAG Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Eburon

Algemene Voorwaarden De Eburon Algemene Voorwaarden De Eburon Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 De Eburon te Bergeijk, inschrijfnummer kamer van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS EN BETALINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGS EN BETALINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGS EN BETALINGSVOORWAARDEN Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot uitvoering van werk of van koop en verkoop

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Liberteit

Algemene Voorwaarden Liberteit Algemene Voorwaarden Liberteit Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Liberteit gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op al haar aanbiedingen. Van deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen.

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTPRIJSPALEIS ARTIKEL 1. Toepasselijkheid: A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sportprijspaleis.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari Artikel 1 Definities en algemene bepalingen

Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari Artikel 1 Definities en algemene bepalingen Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari 2011 Artikel 1 Definities en algemene bepalingen 1.1 Water Concepts: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Water Concepts

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

Incentive Promotions B.V. is een handelsnaam van Incentive Europe B.V.

Incentive Promotions B.V. is een handelsnaam van Incentive Europe B.V. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Incentive Promotions B.V., gevestigd aan de Pieter Braaijweg 101 te Amsterdam. Gedeponeerd onder nummer 30080188, kamer van koophandel te Amsterdam. Incentive

Nadere informatie

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46;

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; wemago GRAFISCHE DIENSTEN Algemene voorwaarden van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die

Nadere informatie

MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper.

MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. De wederpartij van verkoper wordt in deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1 1 JANUARI 2018 1. Definities 1.1 Jorismulkens.nl: de eenmanszaak die inge- schreven staat bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 66049237. 1.2 Opdrachtgever: degene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Bureau APS B.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer 70603642 (hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Zomerperspectief

Algemene Voorwaarden - Zomerperspectief Algemene Voorwaarden - Zomerperspectief Artikel 1 Definities 1. Zomerperspectief, ingeschreven bij K.v.K. Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 52501353 opdrachtnemer. 2. Contractant / opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN van de besloten vennootschap STEENSMA B.V., gevestigd te Leeuwarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Leeuwarden op 26 januari 2015. Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere opdracht (hierna daaronder begrepen vervolgopdrachten), aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

2. Afwijkingen van deze voorwaarden binden Groener Gras Producties eerst, indien zulks door Groener Gras Producties schriftelijk wordt bevestigd.

2. Afwijkingen van deze voorwaarden binden Groener Gras Producties eerst, indien zulks door Groener Gras Producties schriftelijk wordt bevestigd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepassing. 1. Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn op alle activiteiten, prijsopgaven, offertes, afspraken en overeenkomsten de onderhavige voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

tel Inschrijfnummer KvK:

tel Inschrijfnummer KvK: ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij YSV Budgetcoaching

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

Progé: Algemene voorwaarden

Progé: Algemene voorwaarden Progé: Algemene voorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Progé binnenafwerking Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Alle transacties zijn onderworpen aan de navolgende voorwaarden. 2. Indien de opdrachtnemer

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN Japsen Online Marketing Prof. Kamerlingh Onneslaan 84B1, 3112 VJ Schiedam hierna te noemen: Opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden QHHT Nederland

Algemene voorwaarden QHHT Nederland Algemene voorwaarden QHHT Nederland Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij QHHT Nederland

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend.

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend. Artikel 1 Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de vertaler en de opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN W. SCHUTTEN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V./TECHMAG

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN W. SCHUTTEN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V./TECHMAG ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN W. SCHUTTEN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V./TECHMAG Artikel 1: Toepassing 1. Deze voorwaarden (gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 06051984) zijn van

Nadere informatie