10 JAAR DE WAKKERE MUIS! Om dat mega-muizenissige feit te vieren hebben we deze GI-GA-GEWELDIGE actie verzonnen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "10 JAAR DE WAKKERE MUIS! Om dat mega-muizenissige feit te vieren hebben we deze GI-GA-GEWELDIGE actie verzonnen:"

Transcriptie

1

2 HET IS 10 JAAR DE WAKKERE MUIS! Om dat mega-muizenissige feit te vieren hebben we deze GI-GA-GEWELDIGE actie verzonnen: Een heel jaar lang elke maand een ander boek met een superkorting! Actiestickers op te halen op de beurs. Actieposters vindt u op onze website: wakkeremuis.nl/ boekhandel ZO WERKT HET: Elke maand tot en met januari 2016 verlagen we de verkoopprijs van bepaalde titels gedurende 1 maand. Bij elke maand horen specifieke boeken. De prijsverlaging geldt uitsluitend in die bepaalde maand! De boeken worden vlak voor aanvang van de betreffende maand bij u geleverd en u kunt ze gedurende de hele maand op basis van de lagere verkoopprijs nabestellen bij het CB. Op de eerste dag van de volgende maand krijgen de boeken hun oorspronkelijke verkoopprijs weer terug en start een nieuwe maandaanbieding. DE AANBIEDING GELDT ZOLANG DE VOORRAAD STREKT, DUS OP = OP. Op de pagina hiernaast vindt u een overzicht van welke titels in welke maand extra voordelig zijn.

3 S FEEST! Dit najaar gaat het om de volgende boeken: OKTOBER DE AVONTUREN VAN KONING ARTHUR Van 19,95 Voor ma a r 0,00 1 OKTOBER DE AVONTUREN VAN ODYSSEUS Van 19,95 Voor ma a r 0,00 1 NOVEMBER EEN GEHEIMZINNIGE LIEFDESBRIEF Van 7,50 Voor ma a r 4,50 Oktober is de Maand van de Geschiedenis! DECEMBER HET GEHEIM VAN KERSTMIS Van 9,95 Voor ma a r 5,95 DECEMBER EEN MUIZENISSIGE KERST IN NEW YORK JANUARI FANTASIA VI Van 9,95 Van 24,95 Voor ma a r 5,95 Voor ma a r 18,95 Hopelijk kunt u hiermee veel van uw Stilton klanten blij maken. Wij zullen er van onze kant voor zorgen dat alle Stilton fans van deze aanbiedingen op de hoogte zijn, zodat zij én u er optimaal van kunnen profiteren. VEEL SUCCES! DWM_NJ_2015_175x250.indd :39

4 GERONIMO STILTON FANTASIA FANTASIA X LET OP: DE BOEKEN WORDEN OP 14 OKTOBER UITGELEVERD. EERSTE VERKOOPDATUM IS 16 OKTOBER 2015 Koningin Florina is in een plop zomaar spoorloos verdwenen! Ook drie machtige en krachtige tovervoorwerpen zijn foetsie. Het is een regelrechte ramp, want deze voorwerpen zijn levens gevaarlijk als ze in verkeerde handen, eh poten, vallen! Florina s Kristalkasteel (inclusief al zijn bewoners!) zou er in één plop mee vernietigd kunnen worden, zo krachtig zijn ze. Dat zou het einde van Fantasia betekenen! De Ridder zonder Vrees of Blaam zet zich over zijn angst heen en gaat op onderzoek uit. Hij komt terecht bij de Onzichtbare Spinnen, bij de Robijn-draken, bij de Ssslissende Ssslangen, in het Schaduwrijk Hij slaat werkelijk geen enkele uithoek van Fantasia over. Op zijn reis wordt hij geholpen door Palerientje, een scheet van een manteltje dat je niet kunt zien, maar wel kunt ruiken! Bah! Geronimo neemt het allemaal voor lief en probeert op tijd uit te vinden wie er achter de verdwijning zit. Maar dit keer krijgt hij er nóg een vijand bij: zichzelf Met 4 KRAS- en ruikpagina s, ONZICHTBARE INKT, tover -pagina s, 4 3D illustraties, 3D bril, een heel katern vol SPELLETJES, EN... een scheetkussen!

5 GERONIMO STILTON FANTASIA BOEKGEGEVENS Auteur: Geronimo Stilton Illustraties: Flavio Ferron e.a. Formaat: 14,5 x 19 cm Omvang: 384 pagina s Bindwijze: gebonden Druk: volledig in kleur Prijs: 24,95 ISBN: NUR: 282 Vanaf 8 jaar Eerste verkoopdatum: 16 okt FANTASIA VERJAARDAGSKALENDER Formaat: 29 x 29 cm Bindwijze: geniet Druk: volledig in kleur Inkoopprijs (verpakt per 3): 6,35 incl. 21% BTW Adviesverkoopprijs: 4,95 ISBN: Verschijnt: november 2015 DRAAGTASJES Inkoopprijs pak van 100 stuks: 13,95 incl. 21% BTW ISBN:

6 GERONIMO STILTON NOORMUIZEN Het gevecht tegen de Monsterdraken BOEKGEGEVENS Auteur: Geronimo Stilton Illustraties: Giuseppe Facciotto Formaat: 14,5 x 19 cm Bindwijze: gebonden Druk: volledig in kleur Omvang: 288 pagina s ISBN: NUR: 282 Prijs: 14,95 Vanaf 9 jaar Verschijnt: 28 augustus 2015 In het hoge Noorden, waar sneeuw en ijs de aarde bedekken, ligt een kleine archipel waar een groepje superstoere muizen woont dat voor niets of niemand bang is. Ze noemen zich de Noormuizen. De diepste wens van iedere Noormuis is het winnen van een heldenhelm en daar zijn de meeste ook al in geslaagd, op één Noormuis na: Geronimorr Stilsson. Geronimorr is een intellectuele Noormuis, maar lang niet zo stoer als zijn dorpsgenoten. Daar komt verandering in als Schubbejak, een levensgevaarlijke Monsterdraak, Geronimorrs geheime liefde Muizegard verwondt. Geronimorr moet op zoek naar een tegengif en daarvoor heeft hij de hulp nodig van de legendarische Blauwe Draak. Hoe gaat onze niet zo dappere Noormuis dat voor elkaar krijgen? Zal het hem een heldenhelm opleveren en zullen de Noormuizen er uiteindelijk iets op vinden om de Monsterdraken op afstand te houden? Geronimorr, zus Theya, neef Kloet en neefje Benjamik gaan er in ieder geval vol tegenaan! Lente in Rokfjord 6 LENTE IN ROKFJORD Het begon allemaal in ons vredige dorpje Rokfjord op het zuidelijkste puntje van NOORMUIZENEILAND. Het was een heerlijke, rustige ochtend in maart. Ik lag lekker op mijn stromatras te ronken, toen er opeens een zonnestraal naar binnen viel die me zachtjes over mijn snuit kriebelde. Ik was in één klap klaarwakker, sprong uit bed en riep: Hengels vol HARINGEN, vandaag begint de lente! Mijn snorharen krulden van opwinding. 9 Ik rende naar het raam en keek naar buiten. Het zag er vredig uit in de straten van ROKFJORD. De sneeuw smolt als haringsmurrie voor de zon en her en der staken kleurige primula s hun kopjes boven het gras uit. Maar hoe mooi het ook was, ik had geen tijd om er uitgebreid naar te kijken. Ik mompelde in mezelf: Wat een vreselijke dag. Wat een toestand. Wat een ellende, wat een RAMP! Oef, dat moet ik vast even uitleggen. De lente is het gevaarlijkste seizoen voor ons Noormuizen. Dan komen de vreselijke MONSTERDRAKEN uit hun holen na hun winterslaap. En dan hebben ze honger! Vreselijke, verschrikkelijke, grote honger. Om de lente te vieren houden ze een groot feest 10 O nee, tijd voor de Monsterdraken!

7 GERONIMO STILTON GROENE REEKS Hoe vang je een mummie? (4) BOEKGEGEVENS Auteur: Geronimo Stilton Illustraties: Giuseppe Ferrario, e.a. Formaat: 14,5 x 19 cm Omvang: 128 pagina s Bindwijze: gebonden Druk: volledig in kleur Prijs: 9,95 ISBN NUR: 282 Vanaf 8 jaar Verschijnt: 15 december 2015 HOE VANG JE EEN MUMM MM? U IE Groene reeks: deel 4 van 6 Er wordt een geheimzinnig pakket bezorgd op het Schedelslot. De familie Duistermuis vraagt zich af wat er in kan zitten tot Grap en Grol het pakket stiekem openmaken. Gi-ga-geitenkaas, hierdoor laten ze per ongeluk de mummie van een Egyptische prinses vrij! De mummie zet niet alleen het Schedelslot op zijn kop, maar heel Lugubria, de hoofdstad van de Vallei der IJdele Vampiers. Duifje ontdekt dat de enige manier om haar te vangen is haar verliefd te laten worden en daarvoor moet Geronimo al zijn charmes en al zijn moed in de strijd gooien! BLIJF MET JE POTEN VAN DE OVEN AF! BLIJF MET JE POTEN VAN DE OVEN AF! BLIJF MET JE POTEN VAN DE OVEN AF! Ik was TROTS op mezelf. Waarom? Omdat het me gelukt was om op tijd klaar te zijn met mijn werk. Je had me een uur eerder moeten zien! Opa had een enorme berg papieren op mijn bureau gestapeld, die ik allemaal moest doorlezen. Daarna kwam mijn zus binnen om de foto s voor de volgende editie van de krant te laten zien. En niet veel later stond mijn lievelingsneefje Benjamin voor mijn bureau. Hij wilde al mijn HOE-WORD-IK- EEN-GOEDE-JOURNALIST-TIPS weten. O sorry, ik ga te SNEL. Ik heb me nog niet eens voorgesteld: mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton! 7 Ik geef De Wakkere Muis uit, de meest gelezen krant van Muizeneiland. Maar goed, ik redde het dus en ik kwam op tijd thuis voor mijn FAVORIETE televisieprogramma: Koken met Krem Brulé! De beroemde chef kok Krem Brulé liet ons zien hoe je zijn beroemde kaassouffl é moest maken. En dat viel niet mee: als je ook maar iets verkeerd deed, zou de soufflé meteen in elkaar zakken! Toch besloot ik het te proberen. Ik volgde zijn aanwijzingen nauwkeurig op en deed alles wat hij deed precies na, totdat er vlak voor het einde van het programma bij mij werd AANGEBELD. O nee! Wie is daar? riep ik, BEZORGD om mijn soufflé. 8 Knabbelaar, laat me binnen! Mijn vleugels ROESTEN als ik ze te lang stil hou! Die stem zou ik overal herkennen: het was de stem van Kalong, de huisvleermuis van Duifje Duistermuis. Ik rende naar de deur. Ik had hem nog nauwelijks geopend of de vleermuis zich al door de opening naar binnen en begon te mopperen: Zelfs stroop is sneller! Hé wat ruikt het hier lekker! Voor ik hem kon tegenhouden, was wu rmde Kalong al in de keuken. MMM wat ben je aan het bakken? Kakkerlakkaakjes? Vliegenpasteitjes? en hij opende de deur van de oven. NEEEEE! 9 gilde ik nog. Lekker geurtje! 7

8 GERONIMO STILTON KLASSIEKERS Scrooge, een kerstvertelling BOEKGEGEVENS Auteur: Geronimo Stilton Illustraties: Andrea Denegri, e.a. Formaat: 14,5 x 19 cm Bindwijze: gebonden Druk: volledig in kleur Omvang: 224 pagina s ISBN: NUR: 282 Prijs: 12,95 Vanaf 9 jaar Verschijnt: 1 december 2015 Ga deze winter met Geronimo op reis naar het 19e-eeuwse Londen voor een kerst om nooit meer te vergeten! Hij laat je kennismaken met Ebenezer Scrooge, de gierige zakenknager die aan niets anders kan denken dan geld en een grote hekel heeft aan alles wat vrolijk is. Vooral de kersttijd haat hij! Scrooge is nors en kil; hij vindt al dat kerstgedoe maar nonsens en bovendien zonde van de tijd! Maar dan, op kerstavond, krijgt hij bezoek van de geest van zijn overleden zakenpartner Marley. Ooit was Marley net zo n vrek als Scrooge en daarvoor moet hij nu boete doen. Hij waarschuwt Scrooge dat hem hetzelfde lot te wachten staat als hij zijn leven niet betert en kondigt hem de komst van drie geesten aan, die hem zullen dwingen om over zijn eigen gedrag na te denken 8 Deze wereldberoemde kerstvertelling, vrij naar Charles Dickens A Christmas Carol, zit boordevol kleurrijke illustraties en is het perfecte kerstcadeau voor iedere echte knaagdiervriend!

9 GERONIMO STILTON OERKNAGERS De Verschrikkelijke Sneeuwrat (9) BOEKGEGEVENS Auteur: Geronimo Stilton Illustraties: Giuseppe Facciotto e.a. Formaat: 14,2 x 18,5 cm Omvang: 128 pagina s Bindwijze: paperback Druk: volledig in kleur Prijs: 7,95 per deel ISBN: (set van 2) NUR: 282 Vanaf 8 jaar Verschijnt: ISBN: januari 2016 DE VERSCHRIKKELIJKE SNEEUWRAT Als Alpino Hoogstetop, de allerberoemdste bergbeklimmer van de hele oerwereld, tijdens een levensgevaarlijke expeditie spoorloos verdwijnt, wordt de familie Stilstone aangewezen om een reddingsmissie op poten te zetten. Knokkend tegen ijskoude sneeuwstormen en belaagd door hongerige pooltermieten, proberen ze een spoor van geheimzinnige boodschappen te volgen. Hun uitsterven is nabij! En alsof dat niet erg genoeg is, worden ze op hun zoektocht ook nog eens vergezeld door niemand minder dan de Verschrikkelijke Sneeuwrat! OPSTAAN, NEEF! OPSTAAN, NEEF! Het was vroeg in de ochtend, heel vroeg. Ik lag heerlijk in mijn bed te ronken, behaaglijk onder mijn mammoetharen deken, in mijn stulpje in Rotsfort, totdat O, wacht. Ik heb me nog niet voorgesteld. Ik ben GERONIMO STILSTONE, de uitgever van het Rotsforts Rumoer. Dat is de beroemdste krant van 10 de hele oerwereld (eh, de enige krant van de hele oerwereld). Goed, ik lag dus te snurken als een oer-os, toen ik plotseling ruw werd gewekt. KUKELEKUU! KU KELE Ik sprong zowat tegen het plafond van mijn grot van schrik en was in één klap klaarwakker. Het geluid kwam van mijn hanosaurus, die me elke ochtend wekt door heel hard in mijn oor te kraaien. Ik rekte me net lui uit (eh, ik ben eigenlijk nooit heel snel), toen er een stem door mijn grot tetterde. Wakker worden, luilak! Weet je wel hoe laat het al is? 11 LE KUUU!! KUUU!! KUKELEKUU! KU KELE KUUU!! K Hanosaurus met wek-alarm Vroege vogel die onmisbaar is als je op tijd wakker wilt worden. Huh? Wat is er dan? gilde ik. De stem schreeuwde door: Hup, hup, hop! Ik bedoel, de zon is al lang op. De pterodactylusjes fluiten dat het een lieve lust is. Iedereen is aan het werk en jij ligt hier een beetje te SNURKEN als een mammoet met de griep! En heb je al eens naar je buik gekeken, en naar die muizenpoepjes die jij spierballen WAT?! OPSTAAN! 9 OK_8_ indd :00

10 THEA STILTON LEESBOEKEN 10+ Prinsessen van Fantasia en Heksen van Fantasia Wegens overweldigend succes nu verkrijgbaar als voordelige paperback edities! Prinsessen van Fantasia: Naast de eerste twee delen zijn nu ook deel 3 en 4 verkrijgbaar in paperback. De prinsessen van Fantasia geven niet op, ze beschermen hun rijk waar nodig is. En dat is nodig want het nichtje van prinses Samah is ineens spoorloos verdwenen Ondertussen staat de Woudprinses tegenover haar aartsvijand Vannak. Maar is hij wel zo slecht? paperback editie paperback editie paperback editie paperback editie Heksen van Fantasia: Deel 1 en 2 uit de vervolgserie op Prinsessen van Fantasia zijn nu ook verkrijgbaar in een voordelige paperback editie! De rust lijkt teruggekeerd in het Grote Rijk nu de kwaadaardige Oude Koning in een eeuwigduren de slaap is gebracht. Maar schijn bedriegt De Grauwe Heksen, de vroegere bondgenoten van de Oude Koning, hebben maar één doel voor ogen: de macht over Fantasia voorgoed in handen krijgen. 10 BOEKGEGEVENS PRINSESSEN VAN FANTASIA: Auteur: Thea Stilton Illustraties: Silvia Bigolin Formaat: 14,5 x 20,0 cm Bindwijze: Paperback Druk: zwart-wit Omvang: 288 pagina s De Woestijnprinses: ISBN (set van 2) De Woudprinses: ISBN (set van 2) Prijs: 10,00 per deel NUR 283 Vanaf 10 jaar Verschijnen: 20 september 2015 BOEKGEGEVENS HEKSEN VAN FANTASIA: Auteur: Thea Stilton Illustraties: Silvia Bigolin Formaat: 14,5 x 21,0 cm Bindwijze: Paperback Druk: zwart-wit Omvang: 288 pagina s De Heks van Eb en Vloed: ISBN (set van 2) De Heks van Vuur en Vlam: ISBN (set van 2) Prijs: 10,00 per deel NUR 283 Vanaf 10 jaar Verschijnen: 1 oktober 2015

11 THEA STILTON LEESBOEKEN 10+ Heksen van Fantasia - De Heks van Al het Kwaad (7) BOEKGEGEVENS Auteur: Thea Stilton Illustraties: Silvia Bigolin Formaat: 14,5 x 20 cm Omvang: 288 pagina s Bindwijze: gebonden Druk: 1 steunkleur + kleurkatern Prijs: 15,95 ISBN: NUR: 283 Vanaf 10 jaar Verschijnt: 16 oktober 2015 Het Fantasiarijk maakt zich op voor de grote finale. Nadat de prinsessen de aanvallen van zes verschillende heksen hebben weten af te slaan, staat de koninklijke familie nu op het punt om de strijd aan te binden met Nomenziona zelf. De Heks van Al het Kwaad en de Heerseres over de Kleurloze Magie hoopt heel Fantasia voor eeuwig in een levenloze mist te vangen. De Wijze Koning, zijn dochters en de overige leden van het hof zullen hun leven in de waagschaal moeten leggen om het gevecht voor de vrede definitief te winnen. Daarvoor moeten ze afdalen in de Grijze Vortex om het amulet te bemachtigen waaraan Nomenziona al haar kracht ontleent. Zet je schrap voor het grandioze slotdeel van deze fantastische reeks! Twee indringers in het paleis Twee indringers in het paleis innen, riep prinses Diamante. De grote zware poort ging langzaam open en B er verscheen een brigade mollen van de koninklijke garde. Diamante en Rubin liepen meteen naar ze toe. Er volgde een kort overleg. Papa! zei de Schaduwprinses. De mollen melden dat er indringers zijn. Allemachtig! riep de koning. Diamante, Rubin, kom mee! Het drietal rende achter de brigade aan de gang in, terwijl de rest van de koninklijke familie vol spanning in de troonzaal achterbleef. Wat als het een hinderlaag is? vroeg Diamante. 2 Twee indringers in het paleis 19 De duistere figuur bleef roerloos voor hem staan en sprak geen woord. Aan de kant, beval de koning en hij stak dreigend zijn zwaard naar voren. Hoewel de onbekende meteen gehoorzaamde, verloor de koning hem geen seconde uit het oog. Het kon immers evengoed de Prins zonder Naam zijn. Rubin knielde bij de oude genezer neer en voelde aan zijn pols. Hij is bewusteloos maar hij leeft nog. We moeten hem zo snel mogelijk naar Terraronda brengen. Wie bent u? vroeg de koning streng. Laat uw gezicht zien, het is de koning die tegen u spreekt! De man aarzelde even en deed toen wat niemand had verwacht. Hij liet zich op zijn knieën zakken en boog zijn hoofd diep voor de vorst. Niet zomaar, maar met overgave. De koning sloeg de buiging met open mond gade. Er was maar één iemand die met zoveel overtuiging voor hem kon knielen. Iemand die hij al lang niet meer gezien had. Uit het oog, maar niet uit het hart. Helgi, bracht de koning uit met tranen in zijn ogen. Rubin en Diamante stonden bij het horen van die 22 naam als aan de grond genageld. Papa, bedoel je dat dat echte vrienden elkaar nooit verloochenen. De man opende de mantel en sloeg de kap langzaam naar achteren. Als eerste kwam er een lange witte baard tevoorschijn die als een borduurwerk op zijn borst viel. Zijn trotse ogen straalden als twee sterren onder zijn dikke haardos. Mijn vorst, ik ben terug, zei Helgi met een schorre stem van vermoeidheid, maar ook van emotie. Je moest eens weten hoe vaak ik aan dit moment gedacht heb, zei de koning en hij stak zijn hand uit. 11

12 TOT EN MET JANUARI 2016 SERIEDELEN - FORMAAT: 14,5 X 19 CM GEBONDEN 128 PAGINA S NUR Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton (1) 9, Het geheimzinnige geschrift van Nostradamuis (4) 9, Bungelend aan een staartje (7) 9, Echte muizenliefde is als kaas (9) 9, De glimlach van Lisa (11) 9, Knagers in het Donkere Woud (12) 9, Kaas op wielen (13) 9, Het oog van smaragd (16) 9, Het spook van de metro (17) 9, Het kasteel van markies Kattebas (19) 9, Prettige vakantie, Stilton?! (20) 9, De geheimzinnige kaasdief (22) 9, Een weekend met een gaatje (23) 9, Halloween: lach of ik schiet (24) 9, Gi-ga-geitenkaas, ik heb gewonnen! (26) Laatste exemplaren! 9, Een muizenissige vakantie (27) 9, Welkom op kasteel Vrekkenstein (28) 9, Vier knagers in het Wilde Westen (30) 9, Geheime missie: Olympische Spelen ( pagina s) 12, Het geheim van Kerstmis (32) 9, Ik ben geen supermuis! (34) 9, Geheim agent Nul Nul K (35) 9, Een diefstal om van te smullen! (36) 9, Red de witte walvis! (37) Laatste exemplaren! 9, De indiaan met het gouden hart (38) 9, Terug naar kasteel Vrekkenstein (39) 9, De roof van de gi-ga-diamant (40) 9, Wie heeft Schrokopje ontvoerd? / Dertien spoken voor Duifje (43/ pagina s) 14, Goud in gevaar (46) 9, De schat van de duikelende dakhazen (47) 9, De karatekampioen (50) 9, Schattenjacht in de Zwarte Heuvels (51) Laatste exemplaren! 9, De schat van de spookpiraat (52) Laatste exemplaren! 9, De kristallen gondel (53) 9, SOS uit de ruimte (54) 9, Het monster van Lago Lago (55) 9, Een muizenissige kerst in New York (56) 9, Samoerai op ninjajacht (57) 9, Rokfords rattige roddelpers (59) 9, Op zoek naar Rode Havik (60) Laatste exemplaren! 9, Wielrennen is écht mijn sport (61) 9, De verloren vampier (63) 9, Een magische kerst ( pagina s) 12, Op missie in Moskou (67) 9, De schat van Paaseiland (68) 9, Het raadsel van Londen ( pagina s) 12, De roof van het gouden boek (serie 71) 9, Geef gas, Geronimo! (72) 9,95 12 GROENE REEKS - FORMAAT: 14,5 X 19 CM - GEBONDEN PAGINA S - NUR Het kasteel van de 100 verhalen (1) 9, Snottebellenslakkensoep? Heerlijk! (2) 9, Pukkelpaniek! (3) 9, Hoe vang je een mummie? (4) 9,95

13 TOT EN MET JANUARI 2016 GROTE AVONTUREN - FORMAAT: 14,5 X 19 CM - GEBONDEN PAGINA S - NUR De avonturen van koning Arthur 19, De avonturen van Odysseus 19, De avonturen van Marco Polo 19,95 FANTASIA - FORMAAT: 14,5 X 19 CM - GEBONDEN PAGINA S - NUR Fantasia 24, Fantasia II Speurtocht naar het Geluk 24, Fantasia III 24, Fantasia IV Het drakenei 24, Fantasia V 24, Fantasia VI 24, Fantasia VII 24, Fantasia VIII 24, Fantasia IX, de fenomenale reis (720 pagina s) 34, Fantasia X 24,95 REIS DOOR DE TIJD - FORMAAT: 14,5 X 19 CM - GEBONDEN PAGINA S - NUR Reis door de tijd 24, Reis door de tijd 2 24, Reis door de tijd 3 24, Reis door de tijd 4 24, Reis door de tijd 5 24, Reis door de tijd 6 24, Reis door de tijd 7 24,95 VOORLEESBOEKEN VAN GERONIMO STILTON - GEBONDEN - ± 200 PAGINA S - NUR Geronimo s sprookjesboek 17, Tussen gaap en slaap 10,00 STRIPBOEKEN - FORMAAT: 22,5 X 29 CM - PAPERBACK - 48 PAGINA S - NUR De ontdekking van Amerika (1) 7, Het geheim van de sfinx (2) 7, Ontvoering in het Colosseum (3) 7, Op pad met Marco Polo (4) 7, Terug naar de IJstijd (5) 7, Wie heeft de Mona Lisa gestolen? (6) 7, Op naar de prehistorie! (7) 7, Lang leve de Olympische Spelen! (8) 7, De strijd om de Eiffeltoren (9) 7, De snelste trein van het Wilde Westen (10) 7, Een muis op de maan (11) 7,95 KLASSIEKERS - FORMAAT: 14,5 X 19 CM - GEBONDEN PAGINA S - NUR 282/ De avonturen van Robinson Crusoe (Daniel Defoe) 12, De avonturen van Tom Sawyer (Mark Twain) 12, De geheime tuin (F. Hodgson Burnett) 12, De tovenaar van Oz (L. Frank Baum) 12, Heidi (Johanna Spyri) 12, Het monster van Frankenstein (Mary Shelley) 12, Het zwaard in de steen 12, Jolanda, dochter van de zwarte piraat (Emilio Salgari) 12, Moby Dick, de witte walvis (Herman Melville) 12, Onder moeders vleugels (Louisa May Alcott) 12, Robin Hood (Alexandre Dumas) 12, Sandokan, de piraat (Emilio Salgari) 12, Scrooge, een kerstvertelling (Charles Dickens) 12,95 13

14 TOT EN MET JANUARI 2016 OERKNAGERS - FORMAAT: 14,5 X 19 CM - GEBONDEN PAGINA S - NUR Wie heeft de vuursteen gestolen? (1) 9, Help, het regent stenen! (2) 9, Het pruttelt onder mijn poten (3) 9, Klaar voor de start! De Oerlympische Spelen (4) 9, Een berg op pootjes (5) 9, De Stenen Moppentapper (6) 9, Dinopech (7) 9, Zi-Wat Zeerat op jacht naar de schat (8) 9, De Verschrikkelijke Sneeuwrat (9 - paperback) 7,95 NOORMUIZEN - FORMAAT: 14,5 X 19 CM - GEBONDEN PAGINA S - NUR Het gevecht tegen de Monsterdraken 14,95 KRONIEKEN VAN FANTASIA - FORM.: 15 X 21 CM - GEB. - ± 360 PAG. - NUR Het Verloren Rijk (deel 1) 17, De Betoverde Poort (deel 2) 17, Het Sprekende Woud (deel 3) 17, De Ring van Licht (deel 4) 17, Het versteende eiland (deel 5) 17, Het Geheim van de Ridders (deel 6) 17,95 RIDDERS VAN FANTASIA - FORM.: 15 X 21 CM - GEB. - ± 360 PAG. - NUR Het Dromenlabyrint (deel 1) 17, Het Kristallen Zwaard (deel 2) 17, Het ontwaken der reuzen ( deel 3) 17, De Duistere Kroon (deel 4) 17, posters dubbelzijdig bedrukt met Prinsessen & Ridders van Fantasia 4,95 PRINSESSEN VAN FANTASIA - FORM.: 15 X 21 CM - GEB. - ± 296 PAG. - NUR De IJsprinses (deel 1 - gebonden) 15, De Koraalprinses (deel 2 - gebonden) 15, De Woestijnprinses (deel 3 - gebonden) 15, De Woudprinses (deel 4 - gebonden) 15, De Schaduwprinses (deel 5 - gebonden) 15, De Koningin van de Slaap (deel 6 - gebonden) 15, Prinsessen van Fantasia (paperback - deel 1 & 2-10,- p/st) 20, De Woestijnprinses (paperback - deel 3 - set van 2-10,- p/st) 20, De Woudprinses (paperback - deel 4 - set van 2-10,- p/st) 20,00 HEKSEN VAN FANTASIA - FORMAAT: 15 X 21 CM - GEB. - ± 296 PAG. - NUR De Heks van Eb en Vloed (deel 1 - gebonden) 15, De Heks van Vuur en Vlam (deel 2 - gebonden) 15, De Heks van Klank en Toon (deel 3 - gebonden) 15, De Heks van Weer en Wind (deel 4 - gebonden) 15, De Heks van Stof en As (deel 5 - gebonden) 15, De Heks van Geur en Kleur (deel 6 - gebonden) 15, De Heks van Al het Kwaad (deel 7 - gebonden) 15, De Heks van Eb en Vloed (paperback - deel 1 - set van 2-10,- p/st) 20, De Heks van Vuur en Vlam (paperback - deel 2 - set van 2-10,- p/st) 20,00 14 DE ZEVEN ROZEN - FORM.: 14,5 X 19 CM - GEBONDEN PAGINA S - NUR 282/ Het Betoverde Meer (1) 19, Het Bevroren Paradijs (2) 19, Het Wonderlijke Wolkenland (3) 19,95

15 TOT EN MET JANUARI 2016 SERIEDELEN - FORMAAT: 14,5 X 21 CM - GEBONDEN PAGINA S - NUR 282/ De drakencode (1) 14, De Thea Sisters op avontuur (2) 14, De sprekende berg (3) 14, De Thea Sisters in Parijs (4) 14, De verborgen stad (5) 14, Het ijzingwekkende geheim (6) 14, Het mysterie van de zwarte pop (7) 14, Schipbreuk in de ruimte (8) 14, New York in rep en roer (9) 14, Diefstal op de Oriënt Express (10) 14, Op zoek naar de blauwe scarabee (11) 14, Gekrakeel om een Schots kasteel (12) 14, Een pracht van een smaragd (13) 14, Vijf prima ballerina s (14) 14, Viva flamenco (15) 14, Help, we missen een welp! (16) 14, Paniek op Hawaï (17) 14, Liefde aan het hof van de tsaar (18) 14,95 HET LEVEN OP TOPFORD - FORM.: 14 X 18,5 CM - PAPERBACK PAG. - NUR Liefde in de schijnwerpers (1) 7, Het geheime dagboek van Colette (2) 7, De Thea Sisters in gevaar (3) 7, De danswedstrijd (4) 7, Het supergeheime project (5) 7, De magische muisical (6) 7, Op naar de top (7) 7, Wie verstopt zich op Topford? (8) 7, Een geheimzinnige liefdesbrief (9) 7, De dierenkliniek (10) 7, Bedrog op de catwalk (11) 7, Het spookhuis (12) 7, Een prinsheerlijk feest (13) 7, Schatjes van schildpadjes (14) 7, Topford in Hollywood sferen (15) 7,50 NAJAARSAANBIEDING Fantasia X Stilton, G. 24, Het gevecht tegen de Monsterdraken (Noormuizen) Stilton, G. 14, Hoe vang je een mummie? (Groene reeks deel 4) Stilton, G. 9, Scrooge, een kerstvertelling Stilton, G. 12, De Verschrikkelijke Sneeuwrat (Oerknagers 9) Stilton, G. 7, De Heks van Al het Kwaad (deel 7) Stilton, T. 15, De Heks van Eb en Vloed (paperback, deel 1 - set van 2-10,- p/st) Stilton, T. 20, De Heks van Vuur en Vlam (paperback, deel 2 - set van 2-10,- p/st) Stilton, T. 20, De Woestijnprinses (pb, deel 3 - set van 2-10,- p/st) Stilton, T. 20, De Woudprinses (pb, deel 4 - set van 2-10,- p/st) Stilton, T. 20, Fantasia X plastic tasjes (pak van 100) inkoopprijs 13, Fantasia verjaardagskalender (set van 3) inkoopprijs 6,35 15

16 TIPS voor de KINDERBOEKEN WEEK 2015 Geef gas, Geronimo! De avonturen van Marco Polo Reis door de tijd serie deel 1 t/m 7 THEMA: RAAR, MAAR WAAR! Het geheimzinnige geschrift van Nostradamuis Een muis op de maan GROENE REEKS, DEEL 3 VAN 6 Het supergeheime project Het monster van Frankenstein PUKKELPANIEK: Tijdens de Kinderboekenweek 7,50 i.p.v. 9, Atlantyca S.p.A., Italië All Rights Reserved bv DE WAKKERE MUIS Passeerdersgracht sous, 1016 XH Amsterdam T: F: info@dewakkeremuis.nl K.v.K. Amsterdam Prijzen onder voorbehoud. Op alle transacties zijn de leveringsvoorwaarden van toepassing, zoals bij de Griffie van de Arrondissements rechtbank te Amsterdam op 1 juli 1992 onder nr. 177/1992 gedeponeerd. Vertegenwoordiging boekhandel: Loes Randazzo Van Sybergstraat 8, 7631 JE Ootmarsum T: loes.randazzo@wxs.nl instagram.com/ dewakkeremuis facebook.com/ dewakkeremuis twitter.com/ dewakkeremuis

www.dewakkeremuis.nl Pagina 1

www.dewakkeremuis.nl Pagina 1 Tekst: Geronimo Stilton Vertaling: Loes Randazzo Omvang: 128 pagina's Formaat: 14,5 x 19 cm Druk: Volledig in kleur Bindwijze: Gebonden Prijs: 9,95 (tenzij anders vermeldt) TITEL ISBN 1 Mijn n a a m is

Nadere informatie

Geronimo Stilton. Thea Stilton. Benjamin Stilton. Klem Stilton. Patty Spring. Pandora Woz

Geronimo Stilton. Thea Stilton. Benjamin Stilton. Klem Stilton. Patty Spring. Pandora Woz Geronimo Stilton Geronimo Stilton is een wereldwijd beschermde merknaam. Alle namen, karakters en andere items met betrekking tot Geronimo Stilton zijn het copyright, het handelsmerk en de exclusieve licentie

Nadere informatie

SEPTEMBER OKTOBER DECEMBER NOVEMBER SERIEDEEL: GEEF GAS, GERONIMO! VOOR MAAR 5,95 VOOR MAAR 5,00 KLASSIEKER: HEIDI VOOR MAAR 7,95 VOOR MAAR 12,50

SEPTEMBER OKTOBER DECEMBER NOVEMBER SERIEDEEL: GEEF GAS, GERONIMO! VOOR MAAR 5,95 VOOR MAAR 5,00 KLASSIEKER: HEIDI VOOR MAAR 7,95 VOOR MAAR 12,50 MAANDAANBIEDINGEN SEPTEMBER SERIEDEEL: GEEF GAS, GERONIMO! OKTOBER STRIP: WIE HEEFT DE MONA LISA GESTOLEN EN ONTVOERING IN HET COLOSSEUM VAN 9,95 VOOR MAAR 5,95 VAN 7,95 VOOR MAAR 5,00 PER DEEL NOVEMBER

Nadere informatie

GERONIMO OF THEA OP BEZOEK!

GERONIMO OF THEA OP BEZOEK! GERONIMO OF THEA OP BEZOEK! Geronimo en Thea zijn dol op hun fans en komen graag een keer langs om hen de poot te schudden en op de foto te gaan. Wilt u liever iets meer interactie, dan kan hun begeleider

Nadere informatie

HIERONDER EEN KORTE UITLEG OVER DE VERSCHILLENDE SERIES UIT ONS FONDS.

HIERONDER EEN KORTE UITLEG OVER DE VERSCHILLENDE SERIES UIT ONS FONDS. Wat is wat? Geronimo Stilton Geronimo Stilton is naast uitgever ook auteur van meerdere bestsellers. Zijn boeken zijn in muizenissig veel verschillende talen uitgegeven en hij heeft er inmiddels al heel

Nadere informatie

15 jaar. Een eerste tipje van de sluier!

15 jaar. Een eerste tipje van de sluier! 15 jaar Het verhaal van Geronimo Stilton in Vlaanderen begon in 2017 exact 15 jaar geleden. Daarom is volgend jaar een absoluut feestjaar voor ons. Niet alleen komen we met interessante acties, er staan

Nadere informatie

De Wakkere Muis DWM_ZM_2017_195x275_omslag.indd :46

De Wakkere Muis DWM_ZM_2017_195x275_omslag.indd :46 De Wakkere Muis OERKNAGERS Op zoek naar de oersoep Heeft u dit oerleuke vakantieboek al in de winkel? Mis het niet! BOEKGEGEVENS Auteur: Geronimo Stilton Formaat: 17 x 24 cm Omvang: 128 pagina s Bindwijze:

Nadere informatie

JULI JUNI AUGUSTUS SEPTEMBER REIS DOOR DE TIJD 7 VOOR MAAR 14,95 KLAAR VOOR DE START IK BEN GEEN SUPERMUIS VOOR MAAR 5,95 MAANDAANBIEDINGEN VAN 24,95

JULI JUNI AUGUSTUS SEPTEMBER REIS DOOR DE TIJD 7 VOOR MAAR 14,95 KLAAR VOOR DE START IK BEN GEEN SUPERMUIS VOOR MAAR 5,95 MAANDAANBIEDINGEN VAN 24,95 MAANDAANBIEDINGEN REIS DOOR DE TIJD 7 JUNI JULI SCHROKOPJE ONTVOERD/ DERTIEN SPOKEN VAN 24,95 VOOR MAAR 14,95 OMKEERBOEK VAN 14,95 VOOR MAAR 8,95 AUGUSTUS KLAAR VOOR DE START SEPTEMBER IK BEN GEEN SUPERMUIS

Nadere informatie

MA ANDA ANBIEDINGEN JANUARI FANTASIA VI 24,95 ISBN APRIL HELP, WE MISSEN EEN WELP! ACTIE

MA ANDA ANBIEDINGEN JANUARI FANTASIA VI 24,95 ISBN APRIL HELP, WE MISSEN EEN WELP! ACTIE FANTASIA VI Voor ma a r 8,95 Voor ma a r 7,95 ISBN 978 90 8592 166 0 ISBN 978 90 8592 196 7 1 MAART SAMOERAI OP NINJAJACHT 92-208-7 ISBN 978-90-85 op ninjajacht tje werd e muizenleven al zo rustig geschopt.

Nadere informatie

ZOMERLEZEN AANBIEDING

ZOMERLEZEN AANBIEDING ZOMER 2019 KLASSIEKERS ZOMERLEZEN AANBIEDING Deze geweldige Klassiekers lees je de hele zomer voor maar 7,50 per deel. Geldig van 1 juni tot 1 september 2019 DE KLEINE PRINSES REIS NAAR HET MIDDELPUNT

Nadere informatie

Het is Kinderboekenweek! Klaar voor de start! Hij is er weer! De Geronimo Stilton bibliotheek. De aanvinkfolder met alle boeken.

Het is Kinderboekenweek! Klaar voor de start! Hij is er weer! De Geronimo Stilton bibliotheek. De aanvinkfolder met alle boeken. Ansichtkaarten - 10 x 15 cm Leesleggers - 7,5 x 19 cm Hij is er weer! De Geronimo Stilton bibliotheek. De aanvinkfolder met alle boeken. Heb jij ze allemaal? gelezen? Aanvinkfolder_2013.indd 1 15-07-13

Nadere informatie

Het kasteel van de 100 verhalen (1)

Het kasteel van de 100 verhalen (1) GERONIMO STILTON GROENE REEKS Met ingang van 2015 zullen de nieuwe seriedelen van Geronimo Stilton allemaal een bepaalde kleur meekrijgen. Per kleur worden er zes deeltjes uitgegeven. Op die manier wordt

Nadere informatie

OVERZICHT VAN DE SERIES

OVERZICHT VAN DE SERIES OVERZICHT VAN DE SERIES Geronimo Stilton Geronimo Stilton is naast uitgever ook auteur van meerdere bestsellers. Zijn boeken zijn in muizenissig veel verschillende talen uitgegeven en hij heeft er inmiddels

Nadere informatie

AVI-BOEKEN AVI E3 AVI E3 AVI E3 AVI E4 AVI E4 AVI M Ik ben geen topmuis Red de witte walvis

AVI-BOEKEN AVI E3 AVI E3 AVI E3 AVI E4 AVI E4 AVI M Ik ben geen topmuis Red de witte walvis 20 019 VOORJAAR OR R 0 AVI-BOEKEN AVI E3 AVI E3 AVI E3 978 90 8592 517 0 Held van het veld! 978 90 8592 393 0 Ik ben geen topmuis 978 90 8592 456 2 Red de witte walvis AVI M4 AVI E4 AVI E4 978 90 8592

Nadere informatie

Fantasia IX, de fenomenale reis

Fantasia IX, de fenomenale reis FANTASIA Fantasia IX, de fenomenale reis Met Fantasia IX begint een jubileumjaar vol festiviteiten, want Geronimo's allereerste boek werd 10 jaar geleden uitgegeven en uitgeverij De Wakkere Muis bestaat

Nadere informatie

Samoerai op ninjajacht (57)

Samoerai op ninjajacht (57) 1 OP VELER VERZOEK KOMT DE WAKKERE MUIS MET EEN MAKKELIJK LEZEN BOEK! Samoerai op ninjajacht (57) MAKKELIJK LEZEN BOEK EEN BOEK MET: Aangepast lettertype Meer regelafstand Grotere letter Extra witregels

Nadere informatie

AVI-BOEKEN ZIE BLZ. 4-7 GERONIMO REEKS ZIE BLZ. 8-9 AVONTUREN IN FANTASIA ZIE BLZ. 10-11 WWW.GERONIMOSTILTON.BE THEA-REEKS & DE ZEVEN ROZEN ZIE BLZ. 12-13 THEMA VRIENDSCHAP + + AANBIEDING JEUGDBOEKEN-

Nadere informatie

GERONIMO STILTON. Omschrijving: Bezoek aanvragen: Wat verwachten wij van de boekhandel?

GERONIMO STILTON. Omschrijving: Bezoek aanvragen: Wat verwachten wij van de boekhandel? GERONIMO STILTON OP BEZOEK IN DE BOEK HA NDEL! Volgens de GFK-cijfers is Geronimo Stilton nog altijd de best verkopende auteur in de leeftijdscategorie 7-9 jaar. Op verzoek komt Geronimo graag op bezoek

Nadere informatie

IK BEKEN, IK BEN GEEN MUIZENHELD

IK BEKEN, IK BEN GEEN MUIZENHELD IK BEKEN, IK BEN GEEN MUIZENHELD Die avond, toen ik thuiskwam, had ik direct het gevoel dat er iets niet in de haak was. Waarom stond mijn deur op een kier? Ik had het licht op de bovenverdieping toch

Nadere informatie

Het. Boekenliefje. Helen Docherty & Thomas Docherty. Clavis

Het. Boekenliefje. Helen Docherty & Thomas Docherty. Clavis Het Boekenliefje Helen Docherty & Thomas Docherty Clavis Het Boekenliefje Helen Docherty & Thomas Docherty 3 Precies op dat moment kwam een klein wezentje het dorp binnengevlogen. Het werd langzaam donker

Nadere informatie

KAASKNALLERS. Ik zal mij eerst eens even voorstellen. Ik ben een man, eh muis, mijn naam is Stilton,

KAASKNALLERS. Ik zal mij eerst eens even voorstellen. Ik ben een man, eh muis, mijn naam is Stilton, KAAS Ik zal mij eerst eens even voorstellen. Ik ben Kaasknallers, een man, eh muis, mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton! Ik ben uitgever van De Wakkere Muis, de meest gelezen krant van wakker Muizeneiland

Nadere informatie

EEN KAASPUIKE HERFSTDAG

EEN KAASPUIKE HERFSTDAG Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton. Ik ben een uitgeefmuis, directeur van De Wakkere Muis, de meest gelezen krant van Muizen eiland. Mijn kantoor is gevestigd aan de Raviolistraat 13. En daar was ik

Nadere informatie

NORMAAL, Dat mocht ik niet missen! Hup Tornado!

NORMAAL, Dat mocht ik niet missen! Hup Tornado! DIE MIDDAG Die middag liep ik, wat vroeger dan NORMAAL, van kantoor terug naar huis. Het was vijf uur. Om half zes zou namelijk mijn favoriete voetbalclub, FC Tornado spelen. Dat mocht ik niet missen!

Nadere informatie

Een verhaal: twee versies

Een verhaal: twee versies Makkelijk lezen met Stilton, Geronimo Stilton! Volledig onverwacht maakte Geronimo onlangs een verre reis naar het verre Oosten. Daar ontdekte hij gi-ga-veel over de Japanse cultuur en geschiedenis. Muizenissig

Nadere informatie

OP EEN MOOIE LENTEDAG...

OP EEN MOOIE LENTEDAG... OP EEN MOOIE LENTEDAG... Het was een rustige middag in de lente, niet zomaar een middag maar de eerste lentemiddag. In Rokford was de hemel strakblauw en de eerste schuwe zonnestralen kondigden een mooie

Nadere informatie

Als je bang bent in het donker

Als je bang bent in het donker De Wakkere Muis Uitgeverij De Wakkere Muis Passeerdersgracht 34-38 sous 101 XH Amsterdam e, nti e t At! attentie Lieve knaagdiervriend, Wat een drukte de afgelopen maanden! Ik moest het nieuwe lab op Benjamins

Nadere informatie

2 U geeft mij moed, God! Ik wil muziek maken en zingen, met heel mijn hart.

2 U geeft mij moed, God! Ik wil muziek maken en zingen, met heel mijn hart. 108 1 Een lied van David. God geeft mij moed 2 U geeft mij moed, God! Ik wil muziek maken en zingen, met heel mijn hart. 3 Ik wil mijn harp laten klinken, ik wil de zon wakker maken met mijn lied. 4 Heer,

Nadere informatie

Denderende dino's. Met. Met 3D illustraties. en 3D illustraties. De Wakkere Muis. De Wakkere Muis

Denderende dino's. Met. Met 3D illustraties. en 3D illustraties. De Wakkere Muis. De Wakkere Muis De Stiltons zijn uitgenodigd voor de première van de nieuwe film van Duifje Duistermuis over dinosaurussen. Terwijl Duifje aan het publiek vertelt dat ze de film gemaakt heeft met een speciale 3D-techniek

Nadere informatie

IK BEN TROTS OP MIJN SNOR!

IK BEN TROTS OP MIJN SNOR! IK BEN TROTS OP MIJN SNOR! Op een ochtend was ik heerlijk op mijn gemak aan het werk op mijn kantoor... Ja, mijn kantoor. Jullie weten toch waar dat is, of niet? Wat? Dat weten jullie niet? Echt niet?

Nadere informatie

Er was eens een heel groot bos. Met bomen en bloemen. En heel veel verschillende dieren. Aan de rand van dat bos woonde, in een grot, een draakje. Dat draakje had de mooiste grot van iedereen. Lekker vochtig

Nadere informatie

DOKTER ZIELKNAGER, BEN IK ZIEK?

DOKTER ZIELKNAGER, BEN IK ZIEK? DOKTER ZIELKNAGER, BEN IK ZIEK? U Uitgestrekt i op de bank bij de psychiater, staarde ik naar het plafond. Dokter Zielknager ben ik ziek? Is het erg? Hij sprak met een uiterst vreemd accent: Fertelt u

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Stilton, Geronimo Stilton! - Het is verboden de lesbrieven op internet te zetten

Welkom in de wereld van Stilton, Geronimo Stilton! - Het is verboden de lesbrieven op internet te zetten Welkom in de wereld van Stilton, Geronimo Stilton! Terwijl voor iedereen de vakantie er bijna op zit, maakt Geronimo zich klaar voor een nieuwe reis. Ook wij nemen jullie mee naar een ver land: Egypte!

Nadere informatie

GEACHTE HEER GERONIMO STILTON. Ik heb post voor u, mijnheer Stilton! piepte

GEACHTE HEER GERONIMO STILTON. Ik heb post voor u, mijnheer Stilton! piepte GEACHTE HEER GERONIMO STILTON Op een ochtend bleef iemand irritant lang op mijn deurbel drukken. Ik opende de deur en stond snuit aan snuit met de postbode. Ik heb post voor u, mijnheer Stilton! piepte

Nadere informatie

De wonder- baarlijke Merlijn

De wonder- baarlijke Merlijn De wonder- baarlijke Merlijn k weet niet hoe het bij jullie was, maar ik sprak al heel snel mijn eerste woordjes. Ik was niet veel meer dan een zuigeling toen ik al kon praten! Misschien was toen mijn

Nadere informatie

IK WAS TOE AAN VAKANTIE

IK WAS TOE AAN VAKANTIE IK WAS TOE AAN VAKANTIE Al heel lang had ik steeds dezelfde droom, een mooie vakantiedroom. Ik had de laatste tijd veel te hard gewerkt. En dus op een ochtend O, sorry, heb ik me nog niet eens voorgesteld?

Nadere informatie

ZI-WAT ZEERAT OP JACHT NAAR DE SCHAT

ZI-WAT ZEERAT OP JACHT NAAR DE SCHAT 48 ZI-WAT ZEERAT OP JACHT NAAR DE SCHAT ZI-WAT ZEERAT OP JACHT NAAR DE SCHAT Op een dag spoelt er een mysterieuze piraat aan op Muizeneiland, Zi-Wat Zeerat. Hij is op zoek naar een zeer waardevolle schat.

Nadere informatie

muizenissige hitte! Het was een snikhete zomer! Net als alle andere muizen die in de stad aan het

muizenissige hitte! Het was een snikhete zomer! Net als alle andere muizen die in de stad aan het Het was een snikhete zomer! Net als alle andere muizen die in de stad aan het werk waren, probeerde ik er het beste van te maken. Ik was die dag thuis gebleven om aan mijn laatste boek te werken, toen

Nadere informatie

Geronimo Stilton Geheime missie: Olympische Spelen

Geronimo Stilton Geheime missie: Olympische Spelen Geronimo Stilton Geheime missie: Olympische Spelen Die ochtend (een warme ochtend in de zomer) stond ik op en zette zoals gewoonlijk de radio aan om naar het laatste nieuws te luisteren. De Olympische

Nadere informatie

Red de witte walvis GS AVI E3 Red de witte walvis indd :20

Red de witte walvis GS AVI E3 Red de witte walvis indd :20 Red de witte walvis GERONIMO STILTON THEA STILTON Geronimo Stilton is een wereldwijd beschermde merknaam. Alle namen, karakters en andere items met betrekking tot Geronimo Stilton zijn het copyright, het

Nadere informatie

EEN BRIEF MET EEN LUCHTJE...

EEN BRIEF MET EEN LUCHTJE... EEN BRIEF MET EEN LUCHTJE... Beste knaagdiervrienden, ik zal jullie vertellen hoe het allemaal begon. Toen ik op een ochtend mijn kantoor binnenliep... Wat? Weten jullie niet wie ik ben? O, neem me niet

Nadere informatie

Mijn naam is stilton, GeroniMo stilton...

Mijn naam is stilton, GeroniMo stilton... Mijn naam is stilton, GeroniMo stilton... Beste knaagdiervrienden, mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton. Ik geef De Wakkere Muis uit, de meest gelezen krant van Muizeneiland! Afijn, welnu, kortom, die

Nadere informatie

VOORJAAR Memphis Belle BAKERMAT VOORJAAR 2017

VOORJAAR Memphis Belle BAKERMAT VOORJAAR 2017 VOORJAAR 2018 Memphis Belle BAKERMAT VOORJAAR 2017 DE KLEINE PRINSES NIEUW verwacht Het was een dag van kleine rampen in het kasteel: er werd water over het schilderij gemorst, de Kleine Prinses viel van

Nadere informatie

De slappe lach die je gelukkig maakt

De slappe lach die je gelukkig maakt De slappe lach die je gelukkig maakt DE AVONTUREN VAN API & LOLI De slappe lach die je gelukkig maakt ISBN 978-2-9560653-1-9 First print 2017 Brussels - Belgium All rights reserved. Api & Loli De slappe

Nadere informatie

II MAART. te brengen. Maar vandaag wilde ik per se de deur uit, dus ging ik naar de fontein om rond te hangen met Cornelius en Flavia.

II MAART. te brengen. Maar vandaag wilde ik per se de deur uit, dus ging ik naar de fontein om rond te hangen met Cornelius en Flavia. I MAART Ik ben zo moe dat ik nauwelijks mijn hand kan optillen om dit te schrijven. Ik werd bij zonsopgang wakker gemaakt voor gevechtstraining en die ging de hele dag door. Het is een beetje mijn eigen

Nadere informatie

Stilton! Ik ben uitgever van de meest gelezen krant van wakker Muizeneiland, De Wakkere Muis.

Stilton! Ik ben uitgever van de meest gelezen krant van wakker Muizeneiland, De Wakkere Muis. EEN MISTIGE AVOND IN OKTOBER Het was een mistige avond in oktober. Ik haat reizen! Zat ik maar lekker thuis in mijn luie stoel! Helaas, ahum, ik bevond mij in een aardedonker bos Wil je weten waarom? Luister!

Nadere informatie

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de Vorst der eng len hier geboren. Komt, laten wij aanbidden, komt, laten

Nadere informatie

IK BEN TROTS OP DE NAAM STILTON!

IK BEN TROTS OP DE NAAM STILTON! Geronimo Stilton IK BEN TROTS OP DE NAAM STILTON! Beste knaagdiervrienden, mag ik me voorstellen? Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton! Ik ben trots op de naam Stilton! Weet je waar die naam vandaan

Nadere informatie

1 De magie verdwijnt is het 1 ste deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht van InnerTreasure

1 De magie verdwijnt is het 1 ste deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht van InnerTreasure 1 De magie verdwijnt is het 1 ste deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht De Regenboogschattenjacht Een magische zomer vol geluk Auteur: Eveline van Dongen Copyright: Eveline van Dongen InnerTreasure

Nadere informatie

0 De zwarte vlek is het 6 de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 van InnerTreasure

0 De zwarte vlek is het 6 de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 van InnerTreasure 0 De zwarte vlek is het 6 de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 De Regenboogschattenjacht 2.0 Een magische zomer vol mooie dromen Auteur: Eveline van Dongen Copyright: Eveline van Dongen InnerTreasure

Nadere informatie

MUIZENVAL. avonturen te lezen! Ik ben. Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton! Jullie staan op het punt een van mijn favoriete

MUIZENVAL. avonturen te lezen! Ik ben. Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton! Jullie staan op het punt een van mijn favoriete MUIZENVAL Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton! Jullie staan op het punt een van mijn favoriete avonturen te lezen! Ik ben ook zo gek op lezen! Dit avontuur begint zelfs met een boek Het was LENTE, zaterdagmiddag.

Nadere informatie

Rozen bij de thee. wolk in de plantenbakken aan het balkon. De hortensia s fleurden de muur op met

Rozen bij de thee. wolk in de plantenbakken aan het balkon. De hortensia s fleurden de muur op met Rozen bij de thee Het was een van die warme lenteochtenden. Ik gaf de planten op mijn balkonnetje water, terwijl ik ondertussen van het zonnetje genoot. Ik vond het geweldig om de planten zo weelderig

Nadere informatie

1 Kussen over mijn hoofd

1 Kussen over mijn hoofd 1 Kussen over mijn hoofd De woonkamerdeur valt met een klap achter mij dicht. Ik ren de trap op, sla hier en daar een tree over. Niet vallen, denk ik nog, of misschien wel vallen. Mijn been breken en dan

Nadere informatie

Sam en de Wonderolie Museum Catharijneconvent 2016

Sam en de Wonderolie Museum Catharijneconvent 2016 Sam en de Wonderolie Museum Catharijneconvent 2016 Het voorleesverhaal Sam en de wonderolie Heel lang geleden was er eens een jongen, Sam. Sam was al heel lang op reis. En nu wilde hij naar huis. Sam moest

Nadere informatie

Het Drakenfeestje Tekst Mathias Dellaert Illustraties Siri Austvik

Het Drakenfeestje Tekst Mathias Dellaert Illustraties Siri Austvik Het Drakenfeestje Tekst Mathias Dellaert Illustraties Siri Austvik Het Drakenfeestje Tekst Mathias Dellaert Illustraties Siri Austvik Voor Rune s vijfde verjaardag. Voor hem, zijn vriendjes en zijn klasgenootjes

Nadere informatie

Het Drakenfeestje. Tekst Mathias Dellaert Illustraties Siri Austvik

Het Drakenfeestje. Tekst Mathias Dellaert Illustraties Siri Austvik Lies is een speciaal el e: door een ongeluk in haar jeugd kan ze niet vliegen en toveren. Toch houdt Lies van avonturen. Het Drakenfeestje Maar wat kan ze doen als er plotseling een draak in Bosopdeheuvel

Nadere informatie

Er was eens een meisje dat zich heel alleen voelde. Haar naam was Sterre. Ze hield van lezen, maar ze had maar één boek:

Er was eens een meisje dat zich heel alleen voelde. Haar naam was Sterre. Ze hield van lezen, maar ze had maar één boek: Er was eens een meisje dat zich heel alleen voelde. Haar naam was Sterre. Ze hield van lezen, maar ze had maar één boek: De onzichtbare wereld van vlinders en andere vladderaars. Ze had het boek wel honderd

Nadere informatie

Sindbad. De Vier Windstreken

Sindbad. De Vier Windstreken Nieuwsgierig naar de wereld achter de horizon, vertrekt Sindbad op een schip naar Oost-Indië. Hij bevaart alle zeeën en oceanen waar de zon op schijnt en beleeft de meest fantastische avonturen. Hongerige

Nadere informatie

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak.

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. Deze kleine draak werd in de mensenwereld geboren en heeft lang bij zijn vriend Maurice en zijn

Nadere informatie

Dit boek is van... Plak hier je foto en zet je naam eronder.

Dit boek is van... Plak hier je foto en zet je naam eronder. Dit boek is van... Plak hier je foto en zet je naam eronder. DE FAMILIE DUISTERMUIS GRAFKNAGER Vader van Duifje en directeur van uitvaartcentrum De Gepiepte Muizen. DUIFJE Werkzaam in het theater van Rokford.

Nadere informatie

2

2 2 Het kerstverhaal Kijk ook op: www.ploegsma.nl www.viviandenhollander.nl www.miesvanhout.nl ISBN 978 90 216 7085 0 / NUR 227 Tekst: Vivian den Hollander 2012 Illustraties: Mies van Hout 2012 Vormgeving:

Nadere informatie

WIJ WILLEN STILTON! ...

WIJ WILLEN STILTON! ... WIJ WILLEN STILTON! Het was een heksenketel die ochtend voor het gebouw van mijn uitgeverij! Muizen van allerlei slag dromden samen op het plein. Ze maakten woedende gebaren en alle snuiten... wezen omhoog.

Nadere informatie

Fleur Wakkermuis, klas 7B. Geronimo Stilton En het geheim van het verborgen Eiland

Fleur Wakkermuis, klas 7B. Geronimo Stilton En het geheim van het verborgen Eiland Fleur Wakkermuis, klas 7B Geronimo Stilton En het geheim van het verborgen Eiland Hoofdstukken! 1. Oud kasteel blz. 3-4 2. Op verborgen eiland blz. 5-7 3. Floor het elfje blz. 8-11 4. Geronimo gered blz.

Nadere informatie

OP EEN MOOIE LENTEOCHTEND

OP EEN MOOIE LENTEOCHTEND W akkere M uis OP EEN MOOIE Het was een mooie ochtend in de lente. Er hingen jonge groene blaadjes aan de bomen, op de takken zaten vogeltjes die een vrolijk deuntje floten en als je de lucht opsnoof rook

Nadere informatie

2015 Saskia Stoker (tekst), Jurriaan Gorter (tekeningen)

2015 Saskia Stoker (tekst), Jurriaan Gorter (tekeningen) COLOFON ISBN 9789051798937 1e druk, 2015 2015 Saskia Stoker (tekst), Jurriaan Gorter (tekeningen) Dit boek is een uitgave van Gopher B.V. Keizersgracht 75-II 1015 CE Amsterdam Telefoon 020 427 9204 Exemplaren

Nadere informatie

Eerste druk, april 2012 2012 Piety Alkema Illustraties: Studio Roede te Grootegast en Piety Alkema

Eerste druk, april 2012 2012 Piety Alkema Illustraties: Studio Roede te Grootegast en Piety Alkema Klein draakje Eerste druk, april 2012 2012 Piety Alkema Illustraties: Studio Roede te Grootegast en Piety Alkema isbn: 978-90-484-2341-5 nur: 277 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl

Nadere informatie

IK BEN EEN MAN, EH MUIS...

IK BEN EEN MAN, EH MUIS... Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton! Ik ben een man, eh muis, en ik ben de uitgever van De Wakkere Muis, de meest gelezen krant van wakker Muizeneiland. Gi-ga-geitenkaas het begon allemaal die ene dinsdagmiddag,

Nadere informatie

Geronimo Stilton! MUIZENANGST IN DE METRO

Geronimo Stilton! MUIZENANGST IN DE METRO Piep! MUIZENANGST IN DE METRO Ik werd en werd wakker in mijn eigen bed. Pfft, het was gelukkig maar een droom! Op dat moment rinkelde de telefoon. Ik strekte mijn poot uit om de hoorn op te nemen en piepte

Nadere informatie

De eekhoorn kon niet slapen. Hij liep van zijn deur om zijn tafel heen naar zijn kast, bleef daar even staan, aarzelde of hij de kast zou opendoen,

De eekhoorn kon niet slapen. Hij liep van zijn deur om zijn tafel heen naar zijn kast, bleef daar even staan, aarzelde of hij de kast zou opendoen, De eekhoorn kon niet slapen. Hij liep van zijn deur om zijn tafel heen naar zijn kast, bleef daar even staan, aarzelde of hij de kast zou opendoen, deed hem niet open, liep langs de andere kant van de

Nadere informatie

MIJN NAAM IS STILTON, GERONIMO STILTON!

MIJN NAAM IS STILTON, GERONIMO STILTON! MIJN NAAM IS STILTON, GERONIMO STILTON! Op een ochtend werd badend in het zweet wakker. Augustus is altijd een warme maand op Muizeneiland. Mijn muizengeheugen herinnerde zich geen zomer die zo d r u k

Nadere informatie

de zon schijnt altijd

de zon schijnt altijd de zon schijnt altijd GEDICHTEN Klara Hobrink Inhoud 1 Achter de wolken 2 Zit men in een diep dal 3 Wat gebeurt er om ons heen? 4 U geeft antwoord 5 Loof de Heer 6 De blijdschap 7 Hem danken 8 Ken je de

Nadere informatie

Fantasia. Geheime code

Fantasia. Geheime code Wat je moet weten over Fantasia Gebied: Fantasia bestaat onder andere uit de volgende rijken: Wicca: het heksenrijk Atlantis: het rijk van de zeemeerminnen Dragonië: het drakenrijk Zotteklap: het rijk

Nadere informatie

1 De tweede kleur is het 3de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht van InnerTreasure

1 De tweede kleur is het 3de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht van InnerTreasure 1 De tweede kleur is het 3de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht van De Regenboogschattenjacht Een magische zomer vol geluk Auteur: Eveline van Dongen Copyright: Eveline van Dongen InnerTreasure

Nadere informatie

4 Heer, u hebt aan de mensen uw regels gegeven. Zo weet ik wat ik moet doen. 5 Ik wil leven volgens uw wetten, en dat volhouden, elke dag weer.

4 Heer, u hebt aan de mensen uw regels gegeven. Zo weet ik wat ik moet doen. 5 Ik wil leven volgens uw wetten, en dat volhouden, elke dag weer. Psalmen Psalm 119 Heer, ik wil leven volgens uw wetten 1 Gelukkig zijn mensen die altijd het goede doen, die leven volgens de wet van de Heer. 2 Gelukkig zijn mensen die altijd denken aan de woorden van

Nadere informatie

Stel: je wordt op een ochtend wakker en je merkt dat je onzichtbaar bent geworden. Wat ga je doen? Hoe voel je je? Schrijf er een verhaaltje over.

Stel: je wordt op een ochtend wakker en je merkt dat je onzichtbaar bent geworden. Wat ga je doen? Hoe voel je je? Schrijf er een verhaaltje over. Stel: je komt een fee tegen en je mag één wens doen. Wat zou je wensen? Wat zou er daarna gebeuren? Hoe zou je je voelen? Schrijf hier een kort verhaaltje over. Stel: je wordt op een ochtend wakker en

Nadere informatie

Vreemder dan vreemd!

Vreemder dan vreemd! TE VEEL GEGETEN, STILTON? Het was een mooie ochtend in september. De wekker ging. Tring tring tring tring! Ik s p r o n g uit bed en kleedde me aan om naar kantoor te gaan maar ik kreeg mijn overhemdknoopjes

Nadere informatie

Naam van gedichtenalbum : De eerste 30

Naam van gedichtenalbum : De eerste 30 Naam van gedichtenalbum : De eerste 30 Kinderen De Roos, een mooie school. Niet te stil of te druk. Kleine kindjes lopen door de gang, ik zie ze stampen en ze zeggen van alles door elkaar. Maar ze kunnen

Nadere informatie

Sofie en Regenboog HOOFDSTUK ÉÉN

Sofie en Regenboog HOOFDSTUK ÉÉN HOOFDSTUK ÉÉN We zijn bijna bij de school! riep Sofie uit toen ze vlak voor zich een bord zag. Eenhoorn Academie stond er in zwierige gouden schrijfletters met daarnaast een tekening van een spierwitte

Nadere informatie

6,9. Boekverslag door Een scholier 1690 woorden 10 december keer beoordeeld. Charles Dickens Novelle, Fantasy & SF Eerste uitgave 1843

6,9. Boekverslag door Een scholier 1690 woorden 10 december keer beoordeeld. Charles Dickens Novelle, Fantasy & SF Eerste uitgave 1843 Boekverslag door Een scholier 1690 woorden 10 december 2002 6,9 340 keer beoordeeld Auteur Genre Charles Dickens Novelle, Fantasy & SF Eerste uitgave 1843 Vak Engels Algemeen: Titel: A Christmas Carol

Nadere informatie

Voetbal en bombarie in Brazilië

Voetbal en bombarie in Brazilië - Kleurplaten en spelletjes mogen gekopieerd worden voor gebruik in de klas, niet voor commerciële doeleinden. - Het is verboden de lesbrieven op internet te zetten of door te verkopen. - Wilt u de nieuwsbrief

Nadere informatie

Niemand op mijn kerstfeest

Niemand op mijn kerstfeest Niemand op mijn kerstfeest Das liep zijn hol uit en voelde de sneeuw eerder dan hij het zag. Hij sprong achteruit zijn sneeuwvrije hol weer in en maakte een sissend geluid van onvrede. Bah, ook dat nog,

Nadere informatie

Niet in slaap vallen hoor!

Niet in slaap vallen hoor! Niet in slaap vallen hoor! Marcus 13: 33-37: Dierenversie Geïllustreerd door: 30 november 2014 Maria Koninginkerk Baarn 2 De oude leeuw heeft vakantieplannen. Dat vertelde hij vanmorgen aan alle dieren:

Nadere informatie

Het ware verhaal over. Samengesteld door Bea Babbelmuis

Het ware verhaal over. Samengesteld door Bea Babbelmuis Het ware verhaal over Samengesteld door Bea Babbelmuis Oorspronkelijke titel: La vera storia di Geronimo Stilton Tekst: Bea Babbelmuis Redactie: Piccolo Tao, Davide Romeo, Certosina Kashmir en Topatty

Nadere informatie

dan stonden we hier nu niet zo verloren in het land

dan stonden we hier nu niet zo verloren in het land Goh, wat is de wereld groot, of zijn wij zo klein? En waar zou de brievenbus zijn? Want ik wil zo graag mijn brief posten voor de poes, is de brievenbus soms achter de roze bloem? Waarom heeft ze die er

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Blauwe plekken door Anke de Vries

Boekverslag Nederlands Blauwe plekken door Anke de Vries Boekverslag Nederlands Blauwe plekken door Anke de Vries Boekverslag door een scholier 1480 woorden 25 mei 2016 0 keer beoordeeld Auteur Genre Anke de Vries Jeugdboek Eerste uitgave 1992 Vak Nederlands

Nadere informatie

ISBN Daniel Nesquens Sergio Mora Tattoo-papa De Vier Windstreken. De Vier Windstreken

ISBN Daniel Nesquens Sergio Mora Tattoo-papa De Vier Windstreken. De Vier Windstreken ISBN 978 90 5116 293 6 Daniel Nesquens Sergio Mora Tattoo-papa De Vier Windstreken De Vier Windstreken De Vier Windstreken 1 Papa komt en gaat, zoals de dag en de nacht. Vooral wanneer je hem totaal niet

Nadere informatie

Heintje en de minpins

Heintje en de minpins Heintje en de minpins Verhalen zijn goed voor je! Roald Dahl zei: Als je mooie gedachten hebt, schijnen ze uit je gezicht als zonnestralen en zul je er altijd even mooi uitzien. Wij geloven in goed doen.

Nadere informatie

Schrijver Trent Stewart

Schrijver Trent Stewart Schrijver Trent Stewart Door : Thomas Pereira School : het Baken Klas : 7A Datum : 2010-02-15 Pagina: 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Biografie... 4 3. Boeken die geschreven staan....

Nadere informatie

Een mysterieuze uitnodiging

Een mysterieuze uitnodiging Een mysterieuze uitnodiging Het begon allemaal op een avond in september. Ik had net een nieuw artikel ingeleverd bij De Wakkere Muis, de krant van mijn broer, Geronimo Stilton. Het was een nogal eenvoudig

Nadere informatie

Frankenstein. Mary Shelley

Frankenstein. Mary Shelley Frankenstein Frankenstein maakt deel uit van de reeks Wereldverhalen van Uitgeverij Eenvoudig Communiceren. Wereldverhalen is een serie beroemde verhalen. Uitgeverij Eenvoudig Communiceren Postbus 10208

Nadere informatie

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december 2016 Kerstverhaal Heel lang geleden was er een jonge vrouw, Maria. Zij woonde in het dorpje Nazareth. Maria was een heel gewone vrouw, net zo gewoon

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

De magische deur van KASTEEL013

De magische deur van KASTEEL013 De magische deur van KASTEEL013 Auteurs: Thomas, Liana, Elyas, Brit en Tijn van BS Cleijn Hasselt, begeleiding: Saskia Dellevoet Op een regenachtige dag verveelde ik me. Ik appte Lisa. Zullen we naar de

Nadere informatie

Roodkapje en haar zieke voorleesoma

Roodkapje en haar zieke voorleesoma Toneelstuk opening Kinderboekenweek 2016 Roodkapje en haar zieke voorleesoma Tekst Rian Visser Rollen Roodkapje Moeder Oma Boze wolf Jager Verteller In het verhaal staat een prentenboek centraal. In dit

Nadere informatie

een BIJZonDer CaDeaU

een BIJZonDer CaDeaU Een bijzonder cadeau Ik liep al de hele ochtend rusteloos en. Ik verwachtte namelijk een superbelangrijk postpakket. Maar waar bleef die postbode toch? 13 een BIJZonDer CaDeaU Voor mijn werk bij De Wakkere

Nadere informatie

EEN SNIKHETE ZOMERMIDDAG. Het was een snikhete zat op KANTOOR en O, sorry, ik heb me nog niet eens voorgesteld: mijn naam is Stilton,

EEN SNIKHETE ZOMERMIDDAG. Het was een snikhete zat op KANTOOR en O, sorry, ik heb me nog niet eens voorgesteld: mijn naam is Stilton, EEN SNIKHETE ZOMERMIDDAG Het was een snikhete zat op KANTOOR en O, sorry, ik heb me nog niet eens voorgesteld: mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton! Ik ben uitgever van de meest gelezen krant van Muizeneiland,

Nadere informatie

"Afraid of the Dead ( The Escape ) Hoofdstuk 5"

Afraid of the Dead ( The Escape ) Hoofdstuk 5 "Afraid of the Dead ( The Escape ) Hoofdstuk 5" Voor het eerst alleen Ik werd wakker in een kamer. Een witte kamer. Ik wist niet waar ik was, het was in ieder geval niet de Isolatieruimte. Ik keek om me

Nadere informatie

klassieke muziek! Er gaat niets boven grootmoeders MIJN NAAM IS STILTON

klassieke muziek! Er gaat niets boven grootmoeders MIJN NAAM IS STILTON MIJN NAAM IS STILTON Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton! Ik ben een doodgewone man, eh muis. Ik ben de uitgever van De Wakkere Muis, de meest gelezen krant van wakker Muizeneiland! Ik heb een nogal

Nadere informatie

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02 Papahoorjeme_bw.indd 2 05-05-11 15:02 Papahoorjeme_bw.indd 3 05-05-11 15:02 Voor Indigo en Nhimo Tamara Bos Papa, hoor je me? met tekeningen van Annemarie van Haeringen Leopold / Amsterdam De liefste

Nadere informatie

Kikker in de kou. geschreven door Max Velthuijs

Kikker in de kou. geschreven door Max Velthuijs Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs Op een ochtend, toen Kikker wakker werd, merkte hij meteen dat er iets veranderd was in de wereld. Hij sprong uit bed en liep naar het raam. Tot zijn verwondering

Nadere informatie