BBQ. BBQ s zijn zowel los vanaf 10 personen als in combinatie met activiteiten te boeken. Kijk voor meer informatie bij Combinatie van arrangementen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BBQ. BBQ s zijn zowel los vanaf 10 personen als in combinatie met activiteiten te boeken. Kijk voor meer informatie bij Combinatie van arrangementen."

Transcriptie

1

2 Events Soms wilt u voor uw relaties, werknemers of een privégelegenheid een bijzondere dag organiseren. Dan bent u bij IJsselweide aan het juiste adres. Naast golf in de breedste zin van het woord, zijn wij ook goed in evenementen waar meer bij komt kijken. Sport-, spel- en groepsactiviteiten in combinatie met goed eten en drinken zijn dan de basis voor een geslaagd evenement. Het bedenken van net even iets anders dan anders kunnen wij ook. Bent u op zoek naar een onvergetelijke dag vol spektakel, teamwork en plezier? Wij kunnen voor elk budget en soort gezelschap, groot of klein, een fantastische dag organiseren. Hieronder staan alle activiteiten verder toegelicht. Daarnaast informeren wij u hier ook over de mogelijkheden wat eten en drinken betreft. U zult merken dat IJsselweide meer in huis heeft dan u wellicht verwachtte.

3 BBQ Black Bastard BBQ Zalmfilet met groene kruiden Saté met pinda- & ketjap-uiensaus Maïskipkarbonades Hamburgers van Ton Dito Livar buikspek Pofaardappeltjes met crème fraîche, maïs, range salade Huisgemaakte BBQsaus, chimichurry & aioli Stokbrood & kruidenboter 23,50 p/p BBQ Smokey Joe Zalmfilet in een pakketje Gamba s met knoflook-limoen rub Kipsaté met pinda- & ketjap-uiensaus Koeien en kaasburgers van Ton Dito Entrecote doubles van de blauw witte Verse frites, pofaardappeltjes met crème fraîche, Maïs, coleslaw, range salade Huisgemaakte BBQsaus, chimichurry, aioli & mayonaise Stokbrood & kruidenboter 28,50 p/p Master BBQ Zalmfilet met citroen op eiken gegaard Reuze gamba s met knoflook-limoen rub Saté van de haas met pinda- & ketjap-uiensaus Kleine maïskippetjes Spareribs van het weidevarken Specialiteit: pulled pork Broodjes Jack Danielsburger van Ton Dito Dubbele entrecote van de blauw witte Verse frites, pofaardappeltjes met crème fraîche, Zoete aardappel met pecans en maple syrup, Maïs, coleslaw, range salade Huisgemaakte BBQsaus, chimichurry, aioli & mayonaise Stokbrood & kruidenboter 33,50 p/p BBQ s zijn zowel los vanaf 10 personen als in combinatie met activiteiten te boeken. Kijk voor meer informatie bij Combinatie van arrangementen.

4 Brasserie De Brasserie beschikt over een groot buitenterras en buitenbar, waar genoeg ruimte is voor een borrel voor bijvoorbeeld een verjaardag, afscheid van een collega of gewoon zomaar. In combinatie met de fijne gerechten op onze menukaart is gezelligheid gegarandeerd. Op zoek naar een locatie voor een feestavond? Ook dat verzorgen wij. Van DJ tot hapjes en drankjes, alles wordt uit handen genomen om de speciale gelegenheid nog specialer te maken. Brasserie IJsselweide is 7 dagen per week geopend voor een koffie-stop, de lunch, een gezellige borrel of wanneer je gewoon lekker uit eten wilt, maar zeker ook voor wanneer je iets groots te vieren hebt. Kijk op voor de toekomstige (gratis) events en de meest recente menukaart. Voor de zakelijke markt beschikt IJsselweide over 2 vergaderzalen en zijn het aantal arrangementen tot 400 personen in combinatie met golf, footgolf, workshops en bijvoorbeeld solextours onbegrensd. Dit maakt IJsselweide toegankelijk voor iedereen.

5 BubbleVoetbal Heeft u een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of heeft u gewoon zin om iets unieks te doen met vrienden of familie? Wat dacht u van een potje bubbelvoetbal bij Golfbaan IJsselweide! Bubbelvoetbal is een ludieke tak van voetbal waarbij de spelers een opgeblazen pak dragen dat dient als stootkussen. Spelers kunnen hiermee botsen, bumpen en rollen zonder daar iets van te voelen. Dit levert voor zowel de spelers als de toeschouwers hilarische taferelen op. Vanaf 10 personen tot 12 personen 44,00 p/p Vanaf 13 personen tot 15 personen 35,00 p/p Vanaf 16 personen tot 20 personen 27,50 p/p Bij groepen groter dan 20 personen zijn de prijzen op aanvraag. Bubble voetbal duurt gemiddeld 60 minuten. Tevens is het mogelijk om bubbelvoetbal te boeken in combinatie met Footgolf en diverse food & drink arrangementen. Voor een event op maat maken wij graag een afspraak met u!

6 Business Meetings Met 2 vergaderzalen is IJsselweide een uitstekende locatie voor een training, vergadering of een bedrijfspresentatie, aangevuld met een lunch of diner. De ruimtes zijn prettig ingericht en zijn voorzien van alle moderne audio- & visuele hulpmiddelen, inclusief gratis wifi. Na afsluiting van de meeting bent u uiteraard van harte welkom in de brasserie. Zaal (incl. wifi & whiteboard) Zaalhuur per dag (ongeacht duur) Kleine zaal (maximaal 10 personen) 50,- Grote zaal (maximaal 20 personen) 100,- Onze vergaderruimtes worden verhuurd inclusief wifi & whiteboard Business Meeting Arrangement I Onbeperkt kannen koffie, thee en tafelwater 15,- per persoon voor een gehele dag, ongeacht duur van vergadering Business Meeting Arrangement II Onbeperkt kannen koffie, thee en tafelwater en 12 uurtje lunch 25,- per persoon voor een gehele dag, ongeacht duur van vergadering 12 uurtje Gesneden wit en bruin brood Boerenham, kaas en een Van Dobben kroket Roomboter, Becel en mosterd Koffie, thee, melk Business Meeting & Golf Arrangement Vergaderruimte inclusief flip-over, koffie, thee en tafelwater en 12 uurtje lunch. 40,- p/p/per dagdeel inclusief driving range ballen en greenfee 9 holes of een golfclinic van 1 uur. (minimaal 8 personen) Bent u met minder dan 8 personen en wilt u toch een balletje afslaan? Dat is uiteraard mogelijk. Bekijk de tarieven hieronder of vraag naar de mogelijkheden. Bovengenoemde arrangementen zijn naar uw wensen aan te vullen met onder andere Beamer & Scherm 25,- Flipover incl. stiften 10,- Verse vruchtensappen, fruit, snacks en andere gerechten vanaf 2,50 Golflessen 52,- per uur Clubhuur 2,50 p.p. Ballenkaart met 300 ballen 15,00 Golfclinic (1 tot 10 personen) vanaf 175,- Footgolf voor 90 minuten vanaf 25,- p.p. BBQ vanaf 23,50 p.p.

7 Butchers and Black Basterds BBQ Masterclass In samenwerking met Black Bastard geeft onze BBQ specialist een masterclass waarin smoking en slow cooking op een Black Bastard en onze Smokey Joe centraal staan. Tijdens deze instructie wordt ook dieper ingegaan op de verschillende delen van het rund en het varken. Kooktechnieken als warm roken en langzaam garen maken je straks meester maken van een echte Amerikaanse barbecue met gerechten zoals pulled pork en beer can chicken. Deze Masterclass is natuurlijk inclusief het eten. Vanaf 59,- p/p inclusief BBQ, exclusief drankjes

8 Combinatie van arrangementen Wanneer wenselijk of bij grotere gezelschappen, is het combineren van activiteiten een slimme en leuke oplossing. Zo kunnen 2 of meerdere totaal verschillende programmaonderdelen elkaar opvolgen of afwisselen. Uiteraard kan het spelelement behouden blijven als u aan het einde van de dag de beste prestaties wilt belonen met een prijsuitreiking. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos! Wij informeren u graag. Alle activiteiten zijn in combinatie met een BBQ te boeken. U krijgt standaard 2,50 per persoon korting op een BBQ indien u een tevens een activiteit boekt. Bij het reserveren van een golfactiviteit & BBQ, ontvangt u zowel 2,50 korting op de BBQ als op de golfactiviteit! Dat betekent 5,- reductie per persoon! Deze aanbieding geldt niet i.c.m. footgolf, hierbij is de reductie reeds verwerkt. BBQ s zijn tevens los te reserveren vanaf 10 personen Downtown Gouda Vanaf IJsselweide maakt het gezelschap op een fiets, solex of tandem een tocht richting Gouda met behulp van GPS. In Gouda centrum volgt een stadswandeling of speelt u een City Game, waarna eventueel geluncht kan worden in De Zalm of Koeien en Kaas. Hierna vervolgt de groep de route. De dag eindigt bij IJsselweide met een afsluitende borrel en eventueel diner. Deze Downtown Tour wordt op maat gemaakt

9 Footgolf Deze superleuke en unieke combinatie van golf en voetbal kan op IJsselweide gespeeld worden! Bij footgolf probeert u in zo min mogelijk schoten, over sloten en bunkers heen en tussen de bomen door, de voetbal in de hole te schieten. IJsselweide is de meest ongedwongen en uitdagende footgolfbaan van Nederland! Natuurlijk is begeleiding aanwezig om de spelers de regels uit te leggen en waar nodig een tip te geven. In combinatie met de juiste traptechniek en een gezonde dosis lef zijn de perfecte ingrediënten aanwezig om een geslaagde dag op IJsselweide te hebben. 9-holes 25,- per persoon Footgolf 9-holes duurt gemiddeld 90 minuten en kan vanaf 10 personen worden geboekt 18-holes 40,- per persoon Footgolf 18-holes duurt gemiddeld 180 minuten en kan vanaf 10 personen worden geboekt Wilt u footgolf afsluiten met BBQ? Wij hebben verschillende mogelijkheden om uw gezelschap na de inspanning te laten ontspannen. Food Na inspanning komt ontspanning! In combinatie met een BBQ bij onze Brasserie IJsselweide wordt de dag in stijl afgesloten. Arrangement Footgolf 9-holes & Black Basterd BBQ 1,5 uur Footgolf & Black Basterd BBQ 44,- p/p Zalmfilet met groene kruiden saté met pinda & ketjap-uiensaus maiskipkarbonades hamburgers van Ton Dito livar buikspeklappen maïs range salade pofaardappeltjes met crème fraîche stokbrood aioli & kruidenboter BBQ-saus chimmichurry Arrangement Footgolf 9-holes & Smokey Joe BBQ 1,5 uur Footgolf & Smokey Joe BBQ 49,- p/p Zalmfilet in een pakketje gamba s met knoflook-limoen rub kipsaté met pinda- & ketjap-uiensaus Koeien en Kaasburgers van Ton Dito Entrecote Doubles van de blauw-witte verse frites pofaardappeltjes met crème fraîche maïs coleslaw range salade BBQ-saus chimmichurry huisgemaakte mayonaise stokbrood aioli & kruidenboter Arrangement Footgolf 9-holes & Master BBQ 1,5 uur Footgolf & Master BBQ 53,- p/p Zalmfilet met citroen op eiken gegaard gamba s met knoflook-limoen rub maiskippetjes saté van de haas met pinda - & ketjap- uiensaus spare ribs van het weidevarken broodjes Jack Danielsburger van Ton Dito Dubbele entrecote van de blauw- witte smoked brisket of pulled pork verse frites pofaardappeltjes met crème fraîche zoete aardappel met pecans en maple syrup BBQ-saus truffelmayonaise chimmichurry huisgemaakte mayonaise stokbrood aioli & kruidenboter Alle arrangementen zijn exclusief drankjes, welke op nacalculatie worden berekend

10 Foot & Golf? Foodgolf! Loopt u een golf- of footgolfwedstrijd in de baan? Wij kunnen bij alle holes een smakelijke onderbreking verzorgen. Deze onderbrekingen worden naar aanleiding van uw wensen op maat gemaakt

11 Golfclinic Altijd al een keer willen proeven aan de golfsport? Dan is een golfclinic de ideale manier voor een sportief dagje uit in een ongedwongen sfeer! Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een relaxt dagje met vrienden of familie. U gaat onder begeleiding van een golfprofessional kennis maken met de basisprincipes in golf, zoals putten, chippen en de fullswing. En na afloop kunt u gezellig een drankje of hapje doen in de 19 e hole: Brasserie IJsselweide! Basic U maakt onder begeleiding van een golfprofessional op een laagdrempelige manier kennis met golf en de belangrijkste spelelementen; de fullswing en putten! Als laatste is er tijd voor een wedstrijd en wordt beslist wie zich de toekomstige Tiger Woods mag noemen! 17,50 p/p per uur De basic golfclinic duurt gemiddeld 60 minuten en is mogelijk vanaf 10 personen Pro De fullswing, chippen & putten worden op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht door een van onze golfprofessionals. Als laatste is er tijd voor een wedstrijd op onze uitdagende par 3 oefencourse en maakt u dus kennis met het heilige golfgras! Hier wordt beslist wie bekroond wordt tot top golfer in spe! 35,- p/p De pro golfclinic duurt gemiddeld 120 minuten en is mogelijk vanaf 10 personen Master Four in a row! Fullswing, chippen, pitchen en putten zijn onderdeel van deze uitdagende clinic. Alle spelelementen komen aan bod en natuurlijk is er tijd voor een wedstrijd op de moeilijkste golfbaan van Nederland, namelijk Golfbaan IJsselweide! U loopt een paar holes van deze zeer uitdagende baan, alleen de besten kunnen hier hun hoofd, of bal, boven water houden! 52,50 p/p De master golfclinic duurt gemiddeld 180 minuten en is mogelijk vanaf 10 personen

12 Golfwedstrijd 9 of 18 holes Onze uitdagende par 3/4 golfbaan leent zich uitstekend voor een golftoernooi. Door de verscheidende wedstrijdvormen kan de prestatie zowel individueel- als groepsgericht zijn. Onze golfprofessionals verzorgen voor u de gehele begeleiding. Laat u en uw relaties met minimale baanpermissie genieten van een uitdagend dagje golf. Deze wedstrijden worden voor u op maat gemaakt, daarom is de prijs op aanvraag Golf Masterclass van Gerrit Goor Gerrit Goor heeft zijn sporen in de golfwereld wel verdiend. Gerrit is een A-professional, lid van de PGA Holland en Erelid van de Britse PGA. Daarnaast heeft hij ruimschoots ervaring als speler van meerdere Open Golf Kampioenschappen. In zijn Masterclass wordt aandacht besteed aan de geschiedenis van het golfspel, etiquette en do s & don ts. Historie Deze Masterclass met een knipoog, is geschikt voor ieder type golfer, ervaren of onervaren, waarbij Gerrit Goor u meeneemt door de geschiedenis van de Golfsport. Gerrit speelt ruim zestig jaar golf en heeft de sport zien groeien van golfers in de jaren 50 naar ca golfers die Nederland nu telt. Hij vertelt u over zijn ervaring op de Europese Tour in de zestiger en zeventiger jaren, hoe hij aan zijn caddie Bernhard Langer kwam en met welke prominenten hij de baan in was, zoals Koning Leopold van België en Sean Connery. Ook leert hij u de voor- en nadelen over de balkeuzes, de afmetingen en het materiaal waarvan deze gemaakt zijn. Verder een boeiend verhaal over de clubs en functies ervan. Kortom, een onderhoudende en gezellige Masterclass, waarbij vele vraagtekens zullen verdwijnen. Deze cursus wordt binnen gegeven. 35,- p/p Een masterclass duurt gemiddeld 120 minuten en is tot maximaal 10 personen te boeken

13 Golf Masterclass van Gerrit Goor Techniek Tijdens deze Masterclass wordt kort over de geschiedenis verteld, maar krijgt de techniek van de golfer de meeste aandacht. Er zijn teveel misvattingen over de swing en techniek van de golfer, die Gerrit met een simpele uitleg bij u weg kan nemen. Hierdoor wordt het spel eenvoudiger en zult u in de toekomst met meer plezier uw rondes lopen. Alle do s & don ts worden behandeld en komen uw (golf-)dromen eindelijk uit! Deze Masterclass is het meest geschikt voor golfers met handicap -36 en beter en wordt buiten gegeven. 45,- p/p Een masterclass duurt gemiddeld 180 minuten en is tot maximaal 10 personen te boeken

14 Kazen uit het Groene Hart In onze nabije omgeving worden veel bijzondere kazen gemaakt die u vast en zeker nog niet allemaal kent. De leukste kaasboerin uit het Groene Hart is Marijke Booij en dat zult u merken. Zij vertelt u alles over kaasmaken en de smaakverschillen van de kaassoorten die u gaat proeven. Deze workshop is een fantastische combinatie met een wijn- of portproeverij. Vanaf 23,50 p/p inclusief een toepasselijke goodie

15 Kinderfeestjes op IJsselweide Ook de kleinere gasten vermaken zich prima op IJsselweide. Voor kinderfeestjes is een golfclinic of Footgolf in combinatie met een bezoek aan de brasserie een perfecte combinatie. De jarige Job of Jet wordt samen met zijn of haar vriendjes ontvangen en speelt een partijtje footgolf of een golfclinic. Als afsluiting staat in de Brasserie een milkshake, frietjes en een minihamburger klaar. Golfclinic Het leren van golf is fantastisch voor kinderen. Elementen op het gebied van gezondheid, sporten en plezier hebben. Het spelen van golf kan spannend en belonend zijn. De kinderen maken onder begeleiding van een golfprofessional op een laagdrempelige manier kennis met golf en de belangrijkste spelelementen; de fullswing en putten! Als laatste is er tijd voor een wedstrijd en wordt beslist wie zich de toekomstige Tiger Woods mag noemen! 10,00 per kind De golfclinic duurt gemiddeld 60 minuten en is mogelijk vanaf 10 kinderen. Footgolf Deze superleuke en unieke combinatie van golf en voetbal kan op IJsselweide gespeeld worden! Bij footgolf probeert u in zo min mogelijk schoten, over sloten en bunkers heen en tussen de bomen door, de voetbal in de hole te schieten. IJsselweide is de meest ongedwongen en uitdagende footgolfbaan van Nederland! Natuurlijk is begeleiding aanwezig om de spelers de regels uit te leggen en waar nodig een tip te geven. In combinatie met de juiste traptechniek en een gezonde dosis lef zijn de perfecte ingrediënten aanwezig om een geslaagde dag op IJsselweide te hebben. Mogelijk op de eerste zaterdag en laatste zaterdag van de maand vanaf uur 15,00 per kind Footgolf duurt gemiddeld 90 minuten en is mogelijk vanaf 4 kinderen. Verjaardagsmaaltijd Als afsluiting staat in de Brasserie een milkshake, frietjes en een minihamburger klaar. 7,50 per kind

16 Mega Vlieger Bouwen Samen met collega s 1 grote 3D megavlieger bouwen EN oplaten! In teams bouwt en decoreert u zelf uw onderdeel van de megavlieger. Wanneer de onderdelen samengevoegd worden kan dit leiden tot een kleurrijk geheel. Buiten is het moment aangebroken dat de megavlieger de lucht in kan! Optioneel kunnen we het bedrijfslogo op de vlieger zetten. 25,00 p/p per uur Het megavlieger bouwen duurt gemiddeld 60 minuten en is mogelijk vanaf 10 personen

17 Segway De Segway is het eerste zelfbalancerende, elektronisch aangedreven eenpersoons vervoersmiddel ter wereld. Met behulp van de Segway bent u in staat om u op een snelle en directe manier voort te bewegen. IJsselweide is perfecte trainings- en startlocatie om op een Segway te leren rijden. De afstand of route of het thema kunnen wij naar uw wensen aanpassen. Wellicht heeft u een thema of onderwerp dat u graag op deze leuke dag naar voren wilt laten komen. De Segway Tour is een onvergetelijke ervaring. Vanaf 89,- p/p

18 Shaken not Stirred Leuke basisworkshop en proeverij van eigentijdse en klassieke cocktails. De meest bekende cocktails worden besproken en daarnaast speelt beleving een grote rol bij deze workshop. Doen is het motto en onder professionele begeleiding maak jij de lekkerste cocktails! Deze workshop wordt op maat gemaakt, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Uiteraard wordt gevraagd naar de minimumleeftijd van de deelnemers.

19 Shooting Experience Schieten kan met heel veel verschillende wapens en op heel veel manieren. Op IJsselweide kan een schietbaan gerealiseerd worden met maar liefst 5 verschillende schietdisciplines. Je krijgt een goede instructie en wordt professioneel begeleid. Vanaf 21,50 p/p 1 uur, incl. korte uitleg

20 Solextour Wij bieden u de kans dit brommertje te (her)ontdekken. U rijdt zonder helm, met de wind door uw haren en het brommende geluid van het motortje, rond in 'n prachtige omgeving. Voor even terug in de tijd! Onder leiding van een van onze enthousiaste begeleiders maakt u al tuffend een hilarische toertocht door het Groene Hart op hét vervoermiddel van weleer. Vanaf 31,- p/p 1,5 uur incl. 15 min. uitleg

21 Zandsculpturen Wie durft het aan om in teamverband een prachtig sculptuur te maken met speciaal beeldenzand? Met de juiste instructies, technieken en materialen komt het team al een heel eind. Er wordt een ontwerp naar keuze op papier gezet en het idee zal door gebruik van speciale tools en wat tips van onze instructeurs oprijzen uit het zand. 35,00 p/p per uur Het zandsculpturen duurt gemiddeld 60 minuten en is mogelijk vanaf 10 personen

22 Routebeschrijving Komend vanuit Rotterdam (A20) Neem de afslag Moordrecht (afrit 18). Bovenaan de afrit bij de stoplichten rechts af. Dan verder rijden richting Bergambacht Gouda. U komt vervolgens twee rotondes tegen. Neem op beide rotondes de eerste afslag naar de Provincialeweg/N207. Na ongeveer 600 m slaat u rechtsaf (vóór de Julianasluizen) de Sluisdijk op. Na ongeveer 350 meter ziet u onderaan de Sluisdijk aan uw rechterhand Golfbaan IJsselweide liggen (Sluisdijk 15, 2809 NA, Gouda). Komend vanuit Utrecht (A12/A20) Volg de richting A20 richting Rotterdam. Neem op de A20 de afrit richting Moordrecht (afrit 18). Bovenaan de afrit bij de stoplichten links afslaan. Daarna de borden Bergambacht Gouda volgen. U komt vervolgens twee rotondes tegen. Neem op beide rotondes de eerste afslag naar de Provincialeweg/N207. Na ongeveer 600 m slaat u rechtsaf (vóór de Julianasluizen) de Sluisdijk op. Na ongeveer 350 meter ziet u onderaan de Sluisdijk aan uw rechterhand Golfbaan IJsselweide liggen (Sluisdijk 15, 2809 NA, Gouda). Komend vanuit Den Haag (A12) Bij Zevenhuizen de A12 verlaten en richting: Gouda-West, Moordrecht en Waddinxveen verder rijden. Deze weg richting Gouda-West en Moordrecht blijven volgen tot de borden Gouda/ Moordrecht verschijnen. Hier Gouda blijven volgen en bij de verkeerslichten over de A20 linksaf, richting Maasbracht en Gouda. U komt vervolgens twee rotondes tegen. Neem op beide rotondes de eerste afslag naar de Provincialeweg/N207. Na ongeveer 600 m slaat u rechtsaf (vóór de Julianasluizen) de Sluisdijk op. Na ongeveer 350 meter ziet u onderaan de Sluisdijk aan uw rechterhand Golfbaan IJsselweide liggen (Sluisdijk 15, 2809 NA, Gouda). De grote, eigen parkeerplaats heeft een oplaadpunt voor hybride auto s, is gratis en goed verlicht. Ook zijn wij perfect te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer. Voor fietsroutes kunt u hier klikken en gebruik ons adres Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda. Voor het plannen van een reis met het openbaarvervoer klik hier en gebruik ons adres Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda. Brasserie IJsselweide Golfbaan IJsselweide Sluisdijk NA Gouda info@brasserie-ijsselweide.nl info@golfbaan-ijsselweide.nl

Business Events. 17,50 per persoon De basic golfclinic duurt gemiddeld 60 minuten en kan vanaf 10 personen

Business Events. 17,50 per persoon De basic golfclinic duurt gemiddeld 60 minuten en kan vanaf 10 personen Business Events Soms wilt u voor uw relaties of werknemers een bijzondere dag organiseren. Dan bent u bij aan het juiste adres. Naast golf in de breedste zin van het woord, zijn we ook goed in evenementen

Nadere informatie

Footgolf Reserveren Outfit

Footgolf Reserveren Outfit Footgolf Deze superleuke en unieke combinatie van golf en voetbal kan op IJsselweide gespeeld worden! Bij footgolf probeert u in zo min mogelijk schoten, over sloten en bunkers heen en tussen de bomen

Nadere informatie

Events. Golfclinic. 17,50 p/p per uur De basic golfclinic duurt gemiddeld 60 minuten en is mogelijk vanaf 10 personen

Events. Golfclinic. 17,50 p/p per uur De basic golfclinic duurt gemiddeld 60 minuten en is mogelijk vanaf 10 personen Events Soms wilt u voor uw relaties, werknemers of een privégelegenheid een bijzondere dag organiseren. Dan bent u bij IJsselweide aan het juiste adres. Naast golf in de breedste zin van het woord, zijn

Nadere informatie

BBQ. BBQ s zijn zowel los vanaf 10 personen als in combinatie met activiteiten te boeken. Kijk voor meer informatie bij Combinatie van arrangementen.

BBQ. BBQ s zijn zowel los vanaf 10 personen als in combinatie met activiteiten te boeken. Kijk voor meer informatie bij Combinatie van arrangementen. Events Soms wilt u voor uw relaties, werknemers of een privégelegenheid een bijzondere dag organiseren. Dan bent u bij IJsselweide aan het juiste adres. Naast golf in de breedste zin van het woord, zijn

Nadere informatie

Golfclinic op IJsselweide

Golfclinic op IJsselweide Golfclinic op Het leren van golf is fantastisch voor kinderen. Verschillende elementen komen aan bod op o.a. het gebied van gezondheid, sporten en plezier hebben. Het spelen van golf kan spannend en belonend

Nadere informatie

IJsselweide Business Meetings

IJsselweide Business Meetings Business Meetings Business Meetings Met 2 vergaderzalen is een uitstekende locatie voor een training, vergadering of een bedrijfspresentatie, aangevuld met een lunch of diner. De ruimtes zijn prettig ingericht

Nadere informatie

Golfbaan IJsselweide Business Meetings

Golfbaan IJsselweide Business Meetings Business Meetings Business Meetings Met onze ruime vergaderzaal is een uitstekende locatie voor een training, vergadering of een bedrijfspresentatie, eventueel aangevuld met een lunch of diner. De ruimte

Nadere informatie

Privilege arrangement IJsselweide

Privilege arrangement IJsselweide Privilege arrangement IJsselweide Privilege arrangement Uniek in Nederland: Het IJsselweide Privilege Arrangement met 50% korting op uw golflessen. Golfbaan IJsselweide, naast cursussen en reguliere golflessen,

Nadere informatie

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Vergaderen op Landgoed Tespelduyn Op slechts een paar minuten afstand van het strand, te midden van de drukke Randstad, ligt het Landgoed Tespelduyn. Het is een oase van

Nadere informatie

GOLFCENTER SEVE DE KEUKEN RANGE & OEFENGREENS 9 HOLES PAR 3 BAAN. Verwacht het onverwachte en laat je verrassen

GOLFCENTER SEVE DE KEUKEN RANGE & OEFENGREENS 9 HOLES PAR 3 BAAN. Verwacht het onverwachte en laat je verrassen Met 80 verlichte, verwarmde en overdekte Driving Range afslagplaatsen en een parkachtige 9 holes golfbaan is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland voorzien van de modernste technieken

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Men dient in het bezit te zijn van het GVB om de 9 holes Bloembollenbaan te spelen.

Men dient in het bezit te zijn van het GVB om de 9 holes Bloembollenbaan te spelen. Sportief 1 Sportief Tespelduyn Golf De Bloembollenbaan is een uitdagende 9-holes Qualifying golfbaan van 1825 meter en par 32 (gemeten over 9 holes) met de NGF B-Status. De baan beschikt over: - Vijf par

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

INFORMATIE VERGADERRUIMTES

INFORMATIE VERGADERRUIMTES INFORMATIE VERGADERRUIMTES Vergaderen bij erfgoed de Zegger is betaalbaar vergaderen op een gemakkelijk toegankelijke locatie, aan de A 35 met een groot eigen parkeerterrein. U vergadert in een gemoedelijke

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

waag informatiebrochure

waag informatiebrochure waag informatiebrochure LUNCH Light & healthy Wij bieden 3 verschillende lunch mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen op basis van 1 uur. De lunch wordt geserveerd op tafel. Voor groepen vanaf 20

Nadere informatie

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL Vergaderen 2013 Contactgegevens Bleijenbeek 14, 5851 EE, Afferden E: info@golfbaanbleijenbeek.nl T: 0485-530084 www.restaurantbleijenbeek.nl 2 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Golfbaan Landgoed

Nadere informatie

Lid worden bij IJsselweide

Lid worden bij IJsselweide Lid worden bij SPEEL, LACH, GENIET EN ONTDEK! zorgt voor enorm veel uitdaging: u kunt uw techniek verbeteren, werken aan uw handicap, spelen, winnen, eten, drinken, genieten, feesten en bewonderen. biedt

Nadere informatie

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam Op zoek naar een unieke winterse locatie voor uw bedrijfsuitje, Kerst- of Nieuwjaars borrel? Schaatsbaan Rotterdam is een originele en verrassende locatie voor uw evenement. Van teambuilding tot kerstborrel.

Nadere informatie

horeca.orveltermarke@landal.com

horeca.orveltermarke@landal.com BANQUETMAP 2012 Landal Landschapspark Orveltermarke Mr. J.B. Kanweg 3 9439 TD Witteveen 0593-564103 horeca.orveltermarke@landal.com www.flinthoes.nl ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN 4-UURSVERGADERARRANGEMENT 14,50

Nadere informatie

Vergaderbrochure 2015

Vergaderbrochure 2015 Vergaderbrochure 2015 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Paviljoen Bleijenbeek. Voor diverse gelegenheden kunt u gebruik maken van onze Martin Cuypers vergaderzaal. De Martin Cuypers vergaderzaal

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL

ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL Voor elk type bijeenkomst (feest, vergadering, presentatie, conferentie, congres, seminar, lezing, training, bedrijfsuitje, bruiloft of workshop) leent DE STAL zich uitstekend

Nadere informatie

BROCHURE. Neude AG Utrecht

BROCHURE. Neude AG Utrecht BROCHURE De perfecte locatie voor uw vergadering, workshop, besloten borrel of diner. Een historisch pand in het hart van de stad. Direct aan het gezellige plein met sfeervolle terrassen van Neude. Wij

Nadere informatie

Golfen is fun. IJsselweide Sluisdijk NA Gouda Brasserie Golfbaan

Golfen is fun. IJsselweide Sluisdijk NA Gouda Brasserie Golfbaan Golfen is fun Golf is leuk en zou het niet nog leuker worden als je het met de hele familie speelt? Golf is samen plezier hebben! Een golfbaan is een perfecte plek om met de familie te oefenen, samen (een

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

DE BESTE START VOOR GOLFERS

DE BESTE START VOOR GOLFERS DE BESTE START VOOR GOLFERS Welkom op Best Golf Best Golf Academy op het golfdomein Best Golf, met een wedstrijdgolfbaan met A-status en uitgebreide oefenfaciliteiten, biedt de beste mogelijkheden om te

Nadere informatie

Bastion Deluxe Hotel Almere

Bastion Deluxe Hotel Almere Vergaderen bij: Audioweg 1 1322 AT Almere + 31 (0)30-2670824 zalen@bastionhotels.nl www.bastionhotels.nl Welkom bij het! Het is gelegen in de snelst groeiende stad van Nederland. Het hotel biedt u ondermeer

Nadere informatie

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS ! ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS Zoomers Beach Events & Workshops Een origineel bedrijfsuitje, een teambuildingsdag of een knotsgek vrijgezellenfeest? Een ludieke workshop, een perfect vaararrangement

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2018

Arrangementen Heerencompagnie 2018 Arrangementen Heerencompagnie 2018 Broodmaaltijd Heerencompagnie 14,50 p.p. - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) -

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2019

Arrangementen Heerencompagnie 2019 Arrangementen Heerencompagnie 2019 Broodmaaltijd Heerencompagnie - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) - Diverse soorten

Nadere informatie

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten de kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, gezellige ambiance, eerlijke gerechten en heerlijk kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan 2019/2020 sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete

Nadere informatie

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering WELKOM in het BOVAGhuis Voor uw volgende event, congres of vergadering WAAROM HET BOVAGHUIS? Vergaderen in het BOVAGhuis in Bunnik (Utrecht) is vergaderen op een centrale locatie in Nederland. Het verenigingsgebouw

Nadere informatie

BROCHURE. Neude AG Utrecht

BROCHURE. Neude AG Utrecht BROCHURE 1 De perfecte locatie voor uw vergadering, workshop, besloten borrel of diner. Een historisch pand in het hart van de stad. Direct aan het gezellige plein met sfeervolle terrassen van Neude. Wij

Nadere informatie

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl Zakelijk De Koperen Hoogte is de perfecte locatie voor uw seminar, presentatie of vergadering: goed ingerichte zalen, persoonlijke begeleiding en culinair topniveau. Tel daar de zeer gemakkelijke bereikbaarheid

Nadere informatie

Wist u dat... Mail, bel of kom langs voor meer informatie! Feesttaxi. New Zuid beschikt over een aparte feestruimte met eigen terras en strandopgang!

Wist u dat... Mail, bel of kom langs voor meer informatie! Feesttaxi. New Zuid beschikt over een aparte feestruimte met eigen terras en strandopgang! Feesttaxi Wist u dat... New Zuid beschikt over een aparte feestruimte met eigen terras en strandopgang! Strandtent New Zuid in Sint Maartenszee weten we het uit ervaring: strand en zee zijn de succesingredienten

Nadere informatie

t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub.

t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub. 2017 Algemene informatie t Wapen van Kennemerland beschikt over een grote zaal en een privé pub. Grote zaal De grote zaal heeft de beschikking over een privé terras en heeft een capaciteit voor maximaal

Nadere informatie

VIER UW FEEST BIJ ONS

VIER UW FEEST BIJ ONS VIER UW FEEST BIJ ONS Gezelligheid en sfeer, alles tot in detail verzorgd, een passende zaal en een catering met de heerlijkste hapjes en gerechten. De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen, want voor

Nadere informatie

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur Pompgebouw de Esch Catering & Events Bedrijfsevenementen Vergaderzalen Kantoorruimte Meetingpoint Sportzaal presentaties,vergaderen, congres, lunch, buffet, diner, receptie & feest Bedrijfsevenementen

Nadere informatie

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten de kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, gezellige ambiance, eerlijke gerechten en heerlijk kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. Materiaal / Ballen : Munt voor 26 golfballen 1,40 Huurprijs per golfclub 2,50

ALGEMENE INFORMATIE. Materiaal / Ballen : Munt voor 26 golfballen 1,40 Huurprijs per golfclub 2,50 ALGEMENE INFORMATIE De golfschool van Golf de Gulbergen wordt vertegenwoordigd door 4 PGA professionals. Het team bestaat uit Flip Klok, Cecil Brown, Bert van Zutphen en Ronald Dix. Met dit team zijn wij

Nadere informatie

Hartig en zoet. Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60. Worstenbrood 2,50

Hartig en zoet. Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60. Worstenbrood 2,50 Hartig en zoet Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60 Worstenbrood 2,50 Onze zaak Le Verre is niet zomaar een restaurant, maar een uitgaansgelegenheid waar sfeer,

Nadere informatie

Golfen is fun. IJsselweide Sluisdijk NA Gouda Brasserie Golfbaan

Golfen is fun. IJsselweide Sluisdijk NA Gouda Brasserie Golfbaan Golfen is fun Golf is leuk en zou het niet nog leuker worden als je het met de hele familie speelt? Golf is samen plezier hebben! Een golfbaan is een perfecte plek om met de familie te oefenen, samen (een

Nadere informatie

Vergaderen. Runstraat 40. Veldhoven

Vergaderen. Runstraat 40. Veldhoven Vergaderen Een inspirerende locatie is een goede basis voor uw zakelijke bijeenkomst of vergadering. Partycentrum Witven beschikt over unieke vergaderruimtes in een prachtige omgeving op slechts 5 min

Nadere informatie

Banquetingmap. there!

Banquetingmap.   there! Banquetingmap Op een van de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug, in het midden van het land, op 5 minuten afstand van de A12, vindt u restaurant Brocante. Goed bereikbaar en beschikkend over een

Nadere informatie

Bronto Birthday Party

Bronto Birthday Party Bronto Birthday Party Hallo diplodocus van me! Welkom bij in Gouda! Als paleontoloog wil ik je meenemen op een uniek avontuur en samen gaan we miljoenen jaren terug in de tijd De tijd van de dinosauriërs!

Nadere informatie

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW Groepen en bedrijven Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! NIEUW Beleef samen met collega s, relaties, vrienden of familie een onvergetelijke dag op het veelzijdige landgoed van Duinrell. Jong

Nadere informatie

Strandpaviljoen Sint Maartenszee NewZuid Arrangementen Brochure

Strandpaviljoen Sint Maartenszee NewZuid Arrangementen Brochure New Arrangementen Brochure Er is geen plek waar je zo snel ontspant als aan zee en op t strand Feesttaxi Wist u dat... New beschikt over een aparte feestruimte met eigen terras en strandopgang! Strandtent

Nadere informatie

IK ZIT EVEN BIJ MOEKE MOEKE.NL

IK ZIT EVEN BIJ MOEKE MOEKE.NL IK ZIT EVEN BIJ MOEKE VERGADERARRANGEMENTEN Moeke heeft diverse vergaderarrangementen. Moeke s basisarrangement bestaat uit: Onbeperkt koffie, thee, fris, water en fruit Koekjes en pepermunt Schrijfblok

Nadere informatie

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR wilhelmina oord BIJZONDER PUUR BIJZONDER VERGADEREN BIJZONDER KOKEN BIJZONDER ETEN BIJZONDERE TEAMBUILDING BIJZONDERE PRODUCTEN BIJZONDERE MENSEN BIJZONDERE CONGRESSEN BIJZONDER GENIETEN WILHELMINAOORD

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK - Versie huwelijk 2014 Alle prijzen zijn inclusief BTW Welkom Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in De Landgoederij. In

Nadere informatie

Vergaderen in centraal in Nederland?

Vergaderen in centraal in Nederland? Vergaderen in centraal in Nederland? Op zoek naar een representatieve vergaderruimte in het midden van het land met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en een goede verbinding van het openbaar vervoer?

Nadere informatie

BURGERZ HUNGRY FOR SOMETHING 100% YOU. Burgerz Scheveningen

BURGERZ HUNGRY FOR SOMETHING 100% YOU. Burgerz Scheveningen BURGERZ HUNGRY FOR SOMETHING 100% YOU GROEPEN ARRANGEMENT CONTACT Bezig met het organiseren van een uitje, een vergadering, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een familie etentje? Dan zit je bij Burgerz

Nadere informatie

Arrangementen folder Terra Nova 2018

Arrangementen folder Terra Nova 2018 Terra Nova, Burgers and more Nijkerkerstraat 12 3882 PG Putten 0341-361567 info@terranova-putten.nl Van harte welkom bij Terra Nova! Wilt u een feestje geven en zoekt u nog een locatie? Dit kan bij ons!

Nadere informatie

Groepen menu Lunch. Pieke s Lunch

Groepen menu Lunch. Pieke s Lunch Groepen menu Lunch Pieke s Lunch Keuze uit 2 soepen Belegde Broodjes Bruin & Wit (Ham Kaas Cervelaat Gehakt Kip) Kannen Koffie Bravilor Thee op Tafel 12,50 pp Pieke s Brunch Belegde Broodjes Bruin & Wit

Nadere informatie

Vergaderen in centraal in Nederland?

Vergaderen in centraal in Nederland? Vergaderen in centraal in Nederland? Op zoek naar een representatieve vergaderruimte in het midden van het land met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en een goede verbinding van het openbaar vervoer?

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over zeven vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Experience Menu de Oude Leest

Experience Menu de Oude Leest Experience MENU Experience Menu de Oude Leest Experience Menu Bistro de Oude Leest is een sfeervol en veelzijdig restaurant. Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten

Nadere informatie

W O R L D W I D E W E L F A R E F O R S O L D I E R S. de Vrijheid

W O R L D W I D E W E L F A R E F O R S O L D I E R S. de Vrijheid Geachte gast, de Vrijheid De meesten kennen ons wel als het PMT. Tegenwoordig in Nederland, net als in de uitzendgebieden, als ECHOS Home. Om ons als product wat duidelijker in de markt te zetten, hebben

Nadere informatie

Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9

Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9 Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9 Over Eco Adventures Eco Adventures, ontwikkeld door FLES&MES Catering Events in samenwerking met Rocks

Nadere informatie

De Pyramide van Austerlitz

De Pyramide van Austerlitz Geachte mevrouw/ meneer, Hartelijk dank voor uw interesse voor De Pyramide van Austerlitz. Hierbij treft u een greep uit ons brede assortiment van arrangementen aan. Wij kunnen u arrangementen aanbieden

Nadere informatie

waag informatiebrochure

waag informatiebrochure waag informatiebrochure LUNCH Light & healthy Wij bieden 3 verschillende lunch mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen op basis van 1 uur. De lunch wordt geserveerd op tafel. Voor groepen vanaf 20

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN GRAND CAFÉ DE STAL

ARRANGEMENTEN GRAND CAFÉ DE STAL ARRANGEMENTEN GRAND CAFÉ DE STAL Voor elk type bijeenkomst - vergadering, presentatie, conferentie, congres, seminar, lezing, training, bedrijfsuitje of workshop - leent De Stal zich uitstekend door de

Nadere informatie

Zalencapaciteit - 2 - Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur

Zalencapaciteit - 2 - Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur Zalencapaciteit Bent u op zoek naar een unieke locatie in het stadscentrum van Haarlem voor uw feestavond,

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

VERGADER ACCOMMODATIE 2019

VERGADER ACCOMMODATIE 2019 VERGADER ACCOMMODATIE 2019 HOTEL-RESTAURANT DE ROOSTERHOEVE, een bourgondisch trefpunt zonder grenzen in het gastvrije Limburgse land. De landelijke omgeveing, goede bereikbaarheid, royale parkeergelegenheid

Nadere informatie

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken.

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Telstar Horeca Menukaart 15-16 Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Drank Gedurende de dag Kan Koffie (10 kopjes) 15,00 Kan Thee (10 kopjes)

Nadere informatie

Zie bij Corporate extra s de voordelen van meerdere Corporate kaarten!

Zie bij Corporate extra s de voordelen van meerdere Corporate kaarten! Met 80 verlichte, verwarmde en overdekte Driving Range afslagplaatsen en een parkachtige 9 holes golfbaan is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland voorzien van de modernste technieken

Nadere informatie

Mooiste bowling van Nederland!

Mooiste bowling van Nederland! Mooiste bowling van Nederland! Bowlen is cool! Bowlen is het spel dat iedereen kent en dat door iedereen gespeeld kan worden! Bowlen is voor alle leeftijden, voor mannen en vrouwen. Bowlen is leuk met

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park

Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park GEBOUW 20 V e r g a d e r i n g e n C u r s u s s e n P r o d u c t p r e s e n t a t i e s E v e n e m e n t e n L e z i n g e n S e m i n a r s B e u r z e n Hartelijk welkom in gebouw 20 van het congrescentrum

Nadere informatie

BROCHURE. Brasserie Schutterslust Bavelseweg PX Molenschot T M Eet.nu.nl

BROCHURE. Brasserie Schutterslust Bavelseweg PX Molenschot T M Eet.nu.nl BROCHURE Brasserie Schutterslust Bavelseweg 165 5124 PX Molenschot T 0161-431227 M info@schutterslust.nl Eet.nu.nl Welkom bij Brasserie Schutterslust Goed vertoeven is het bij Brasserie Schutterslust.

Nadere informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. zakelijk Bij de Agnietenberg kunt u zakelijk goed vertoeven, van een intiem diner tot een effectieve vergadering en van een ontspannen lunch tot een bruisend personeelsfeest. Wij verwelkomen u graag! Gelegen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF OKTOBER Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Club Agenda Di03 Dames 09.00u Di03 Zomeravondcompetitie Finale 15.00u Do05 Senioren 09.00u Vr06 [Business Club Thank Golf it s Friday competitie] 16.00u Za07 Maandbeker 7a Finale

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN 2014 ZAKELIJK

ARRANGEMENTEN 2014 ZAKELIJK ARRANGEMENTEN 2014 ZAKELIJK - Versie ZAKELIJK 2014 Alle prijzen zijn inclusief BTW Welkom De Landgoederij is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. In dit boekje vindt u zakelijke arrangementen

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen In kunt u terecht van 2 tot 2.000 personen. U kunt bijvoorbeeld meerdere zalen gebruiken om verschillende presentaties tegelijkertijd te tonen aan bezoekers.

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin inspiratie brochure Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin fine dining Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Hartelijk dank voor uw aanvraag Hartelijk dank voor uw aanvraag In deze brochure staan de mogelijkheden voor een prachtig feest bij Brasserie Woods. In onze feestzaal zijn wij in de gelegenheid om aangeklede borrels, (bedrijf/familie)

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

BASIS STARTEN MET GOLF PACKAGE

BASIS STARTEN MET GOLF PACKAGE Met 80 verlichte, verwarmde en overdekte Driving Range afslagplaatsen en een parkachtige 9 holes golfbaan is Golfcenter Seve de grootste trainingsaccommodatie van Nederland voorzien van de modernste technieken

Nadere informatie

Dagvergaderingen en meerdaagse bijeenkomsten

Dagvergaderingen en meerdaagse bijeenkomsten Hotel H otel Dennenhoeve Uw conferentie slaagt in een passende en gastvrij ingerichte accommodatie in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Daarbij verzorgen wij uw presentatie of training op een sfeervolle

Nadere informatie

zakelijke arrangementen Arrangementen Inclusief De Lachende Vis lunch Lunch De Lachende Vis Inclusief koud en warm diner buffet

zakelijke arrangementen Arrangementen Inclusief De Lachende Vis lunch Lunch De Lachende Vis Inclusief koud en warm diner buffet Arrangementen Basis dagdeel (1) 12.50 p.p. Inclusief zaal gebruik 4 uur Basis dag (3) 27.50 p.p. Inclusief standaard lunchbuffet Budget dag (5) 23.50 p.p. Lunch De Lachende Vis Inclusief De Lachende Vis

Nadere informatie

Ontmoet elkaar bij de Utrechter. ontbijt, lunch, diner, borrel, training, vergadering, evenementen

Ontmoet elkaar bij de Utrechter. ontbijt, lunch, diner, borrel, training, vergadering, evenementen Ontmoet elkaar bij de Utrechter ontbijt, lunch, diner, borrel, training, vergadering, evenementen Voel je thuis op deze iconische plek Eten, drinken & ontmoetingen met impact Op steenworp afstand van Utrecht

Nadere informatie

CONFERENTIEHOTEL. V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s

CONFERENTIEHOTEL. V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s CONFERENTIEHOTEL V e r g a d e r i n g e n T r a i n i n g e n C o n g r e s s e n M e e r d a a g s e c u r s u s s e n H o t e l k a m e r s Hartelijk welkom in het conferentiehotel op het Bouw & Infra

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete buffetten

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. Zwarte Pad ZZ Scheveningen

ARRANGEMENTEN. Zwarte Pad ZZ Scheveningen ARRANGEMENTEN Zwarte Pad 1 2586 ZZ Scheveningen www.downunderbeach.nl info@downunderbeach.nl 070-4126310 06-11360437 ONTBIJT Lekker wakker worden aan het strand! ONTBIJTBUFFET 11,50 p.p. vanaf 10 personen

Nadere informatie

T HON HOTE L ROT T ERDAM V E RG AD ER ACC OM ODATI ES

T HON HOTE L ROT T ERDAM V E RG AD ER ACC OM ODATI ES MEETINGS& - 2016 Thon Hotel rotterdam THON HOTEL ROTTERDAM Thon Hotel Rotterdam ligt in hartje Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug. Door de centrale ligging van het hotel zijn musea, theaters en

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

Zakelijke brochure. Kasteel de Essenburgh Hampshire Classic Zuiderzeestraatweg AE Hierden

Zakelijke brochure. Kasteel de Essenburgh Hampshire Classic Zuiderzeestraatweg AE Hierden Zakelijke brochure Kasteel de Essenburgh Hampshire Classic Zuiderzeestraatweg 199 3849 AE Hierden 0341 415 841 www.essenburgh.com 1 Welkom bij Kasteel de Essenburgh Hampshire Classic Kasteel de Essenburgh

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie