Wij waren daar toevallig met de camper en stonden aan het Martinushof op de camperplek.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij waren daar toevallig met de camper en stonden aan het Martinushof op de camperplek."

Transcriptie

1 Van: ren stor Verzonden: maandag 9 januari :26 Aan: Gemeente Onderwerp: Camperplaatsen Martinushof en mogelijk opheffenvan plaatsen om die over te doen naar de campings Geachte lezer(es),gemeenteraad van Gennep, Destijds op de jaarmarkt langs een stand van de VVD gekomen waar gevraagd werd om een mening te geven over Gennep. Wij waren daar toevallig met de camper en stonden aan het Martinushof op de camperplek. -Wij vertelden dat de plek uitstekend is en dat het bord richting het zwembad dat om de hoek ligt niet duidelijk is. Alleen de naam, maar geen vermelding zwembad. -Daarnaast viel op dat de naast liggende kerk de klokken dag en nacht laat luiden, hetgeen niet erg prettig is als je er naast moet slapen. In de meeste gemeenten wordt nachtrust gegarandeerd door na 23:00 uur en voor 7:00 s'morgens de klokken niet te luiden. Vroeger, toen niet iedereen een horloge of ander uurwerk had, was de ze klokkenfunctie nuttig. Maar nu is het luiden van kerkklokken volstrekt onnodig. -Vraag me af of de klokken nog steeds de hele nacht door gaan. ( zo ja, dan tip om ze uit te zetten, kan de gemeente doen) Vandaar dat er nu in Milsbeek veel campers staan en weinig in het centrum, vanwege de verstoorde nachtrust bij de kerk? Verder een leuke plek en een leuke gemeente, wij doen er meestal onze boodschappen en gaan een hapje eten in het centrum. Goed voor de middenstand. -In de wandelgangen verneem ik dat de nabijgelegen campingeigenaren liever zien dat de camperplek opgeheven wordt en dat campers op de camping moeten. Er zullen allerlei "bewijzen " overlegd worden om dit statement te onderbouwen. Mag ik even opmerken dat dit dezelfde mensen zijn die jaren geleden nog campers op hun camping weigerden omdat ze zeiden dat hun gras stuk gereden werd door een camper. En nu zie je dat campers ineens "welkom" zijn op de camping, echter alleen omdat de campingbezetting terugloopt door de hoge campingtarieven en de camper dit dan maar moet goed maken. Dit fenomeen zie je trouwens erg sterk in Nederland. Eigenaardig is dan dat je in het laagseizoen niet welkom bent, want dan is de camping dicht. In het hoogseizoen of schoolvakanties is de camper ook niet welkom, want dan zijn de campings vaak overvol. -Laat de campingeigenaren dus geen enkele invloed hebben op gemeentelijk beleid.

2 Wij vinden het jammer dat campingeigenaren een veel te grote rol gaan/willen spelen in de camper-wereld. Besluiten die campers verplichten op de camping te gaan staan zal niet leiden tot meer campers op de camping. Er is wel een trend gaande van caravan naar camper bezit, maar deze ex caravanbezitters blijven gewoon op de camping komen. Cijfermatig zal in de toekomst op de campings het aantal caravans minder en de campers meer worden, maar dat is geen toename van het aantal campers maar slechts een verschuiving in het soort kampeermiddelen. Dit heeft jaren geleden ook plaatsgevonden met een verschuiving van tent naar caravan. Ik zal u, wellicht overbodig omdat velen van u het weten, bewust willen maken van onderstaande: - Er is een groot tekort aan gratis camperplaatsen in Nederland. Het worden er meer, maar het aantal campers neemt ook toe. -Campings willen geen gratis en zelfs geen goedkope camperplaatsen bieden en vallen buiten de doelgroep. - Een camping vindt het vervelend als je met de camper telkens boodschappen gaat doen en de plaats verlaat en terugkomt. - Veel camperaars hebben een huisdier en het huisdier mag vaak niet op de camping komen. -Campings zijn veelal ingericht op kleine kinderen en animatie en de oudere camperaar zoekt rust ruimte en vrijheid. -Campings in Nederland willen reserveringen, camperaars willen zich niet vastleggen. ( in Oostenrijk is reserveren zelfs verboden) -De camper is in de basis bedacht en uitgevoerd om niet op de camping te staan, anders koop je een veel goedkopere caravan of tent. Een camper heeft slechts service nodig, dus legen van de wc en watertank en vullen van vers (douche) water, meer niet. Voor deze service worden enige euro's in rekening gebracht maar is veelal gratis,alleen voor water wordt een kleine vergoeding gevraagd. Een camping heeft technisch gezien geen enkele meerwaarde en zeker niet op het gebied van veiligheid. Daar is de prijs van de camper ook naar. ( het hebben van een camper in Nederland is een heel dure hobby ) De camper biedt veel meer vrijheid van reizen dan een caravan of tent kampeerder ooit zullen krijgen. Bovendien is het ook nog milieuvriendelijker om met de camper te reizen, want je rijdt nooit dubbele kilometers en stopt waar het leuk is. Je bent als het ware altijd op doorreis met een camper. Rijden met een auto en caravan slurpt brandstof en vanuit de camping worden met de auto dagtripjes gemaakt en boodschappen gedaan. De hudige camperaar kan je globaal indelen in een aantal groepen:

3 De doorsnee- camperaar: -De camper die nu op de gratis camperplaats staat, zal nooit op een dure en / of betaalde, lawaaiige camping gaan staan. Bij verplichting zeker niet en de camper zal niet meer naar die gemeente komen dus geen inkopen doen, uit eten gaan en leuke uitjes in de omgeving gaan maken. Deze groep staat nog wel eens op betaalde camperplaatsen, max. 10 euro, mits daar ook goede service tegenover staat. Bij zeer hoge uitzondering bij een grote bezienswaardige stad (Parijs, Wenen, Berlijn) op een camping bij gebrek aan alternatieve plek. Deze groep blijft ook nooit lang op een en dezelfde plek staan, 24 tot maximaal 72 uur. De camping- camperaar: -De camping-camper (busje) die altijd al op de camping staat, die groep is er namelijk ook, staat altijd op de camping. Komt deze daar niet, dan is er iets mis met de camping, te duur, lawaaiig of niet goed genoeg etc. Deze camping -camper-groep staat zelden op nooit op vrije camper plekken buiten de camping uit angst en gevoel van onveiligheid. Deze groep blijft langer op een plaats staan en gaat de omgeving vanuit de camping verkennen. Veelal is dit de groep die met veel plezier een caravan gehad hebben en nu flexibeler wil gaan reizen via meerdere campings. De Aso's: -Dan is er nog het type Aso-campers, maar dat is echt een heel kleine groep, vaak ex- (sta)caravan kampeerders die niet weten hoe het moet of gewoon de regels van fatsoen aan de laars lappen. Deze groep kom je overal tegen ook op de camping. Die verzieken het voor de welwillende, houden zich niet aan de algemene camper-regels, parkeren verkeerd en blijven vaak heel lang op dezelfde plek staan, soms wel weken. ( ook in Milsbeek gezien) Deze kleine groep moet aangepakt worden. Als er staat max. 2x 24 uur kan eenvoudig gecontroleerd worden door kenteken even op te nemen, de boa's lopen er toch. De aso- campers mogen naar mijn mening niet leidend zijn in de beslissing om een camperplaats te verkassen naar de camping. De basic-camperaar: - Ook is er nog steeds een zeer grote groep camperrijders (trekkers) die overal gaat staan, zolang het maar gratis is. Ze zijn over het algemeen zeer netjes, onopvallend, veroorzaken geen overlast en blijven maar 1 nachtje staan. Voor sani en water gaat deze groep altijd naar de officiële service stations. Dit zijn de mensen waarvoor eigenlijk de gratis camperplaatsen voor in het leven zijn geroepen. Deze groep gaat nooit op een duur betaalde plaats staan en bestaat uit alle leeftijden. De campers zijn van uiteenlopende vorm en kwaliteit nieuwe, zelfbouw, oldtimers busjes, alles komt voor.

4 Geld dat niet aan de camping uitgegeven, wordt aan andere dingen besteed, het budget wordt niet groter maar wordt anders verdeeld. -Belangrijk is en blijft het aanbieden van keuzes. Bijvoorbeeld: blijf je langer dan 2 x 24 uur op een gratis camperplaats, dan de camping of elders een plek zoeken. Het zal altijd zo zijn dat er in het hoogseizoen meer dan het toegestane aantal campers op de camperplaats zullen staan, maar als er netjes geparkeerd wordt en er geen troep van gemaakt wordt en niet onbelangrijk de volgende dag iedereen weer weg is, is er niet veel aan de hand. Dit is overal hetzelfde en heeft te maken met de manier van reizen per camper. Overdag dingen doen en bekijken, inkopen doen en s 'avonds een legale overnachtingsplek zoeken. Vergeet niet dat er dan ook weer inkopen gedaan worden voor het vertrek naar een andere bestemming. Het komt regelmatig voor dat er s 'avonds om 23:00 nog een camper aan komt op de camperplek en om 6:00 alweer weg is. Vaak mag je dan niet eens meer op de camping komen vanwege de late aankomsttijden en niet weg voor 7:00 uur. Laat u dan niet misleiden door foto's en "klachten" van tegenstanders van camperplaatsen, de campingeigenaar. Veiligheid: -Wist u dat het hebben van een camperplek een grote bijdrage levert aan de sociale controle en plaatselijke veiligheid? Op die plaatsen vinden minder vernielingen, inbraken en misdrijven plaats, ook hangjeugd houdt er niet van. Wij maakten zelfs mee dat drugsdealers andere locaties gaan zoeken vanwege de aanwezigheid van campers. -Ook voor minder -valide camperaars is de plek in het centrum een uitkomst, door de vergrijzing zal deze plek steeds meer winnen. - Er is en blijft een wezenlijk verschil in de manier van reizen tussen campers op camperplaatsen en het kamperen met tent / caravan op een camping. Tip: - mogelijk nog een eenvoudig sani-punt maken op de gemeentewerf. (vuil water - schoon water - chemisch toilet) -Keuzes te blijven bieden aan diverse groepen passanten en toeristen, dus voor allen wat wils. (hotel toeristen gaan in een hotel en niet op de camping of in een camper of vakantiehuisje) - Nachtelijke stilte is belangrijk voor recreatie..

5 Gennep is daar tot op heden goed in geslaagd en wij hopen dat dit nog lang zo zal blijven. Kortom, gemeente Gennep, blijf de leuke gratis camper plekken gewoon houden,ook goed voor de andere ondernemers/middenstanders Wij zijn zelf zeer ervaren met de camper en zien ook het huidige tijdsbeeld voorbij komen, verschuiving van financiële belangen etc.. Met vriendelijke groet, L. Keijzer

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie NFN- Naturisten Federatie Nederland Hallo, wij familie van de Wetering zijn eigenaar van Mini Camping Nieuw Moscou gelegen in gemeente Hoogeveen,

Nadere informatie

Informatie en tarieven

Informatie en tarieven Informatie en tarieven 2019 Algemeen Januari Februari Maart April 1 1 2 3 4 5 6 5 1 2 3 9 1 2 3 14 1 2 3 4 5 6 7 2 7 8 9 10 11 12 13 6 4 5 6 7 8 9 10 10 4 5 6 7 8 9 10 15 8 9 10 11 12 13 14 3 14 15 16

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

Wij wensen U een prettig jaar verder en hopen u terug te zien aankomende zomer!

Wij wensen U een prettig jaar verder en hopen u terug te zien aankomende zomer! Van: Camping Estartit Datum: 26 december 2012 16:49 Onderwerp: RE: Reservatie duikvakantie diepzeeduikschool Torpedo België Aan: marijke pasteels

Nadere informatie

CAMPING CASA DI CACCIA

CAMPING CASA DI CACCIA A. ONTVANGST B. TV G. Bar - Restaurant - Pizzeria C. MEDISCHE E. TV H. koude douches D. Handicap J. Toiletten - Couches K. Spellplein en Animatie S. Bar op het strand R. Fietsverhuur Plaatsen Stacaravans

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen.

PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen. PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen. ( vrijdag t/m zondag) 900,- voor 15 personen. Elke persoon extra is 40,-. ( vrijdag t/m maandag) 1100,- voor 15 personen. Elke persoon

Nadere informatie

Kom je ook? Kampeertarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust!

Kom je ook? Kampeertarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! Kampeertarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! WWW.KOMPASCAMPING.BE Bij Kompas Camping zit je goed! De kust is een ideale bestemming voor een kort of lang verblijf met z n tweetjes, familie

Nadere informatie

TARIEVEN maart tot 31 oktober

TARIEVEN maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor

Nadere informatie

Wedstrijd informatie TC 1 DVO Haaksbergen 15 en 16 april 2017

Wedstrijd informatie TC 1 DVO Haaksbergen 15 en 16 april 2017 Wedstrijd informatie TC 1 DVO Haaksbergen 15 en 16 april 2017 Opgesteld door : Herman Dijk Versie : 1.00 Status : definitief Datum : 2 februari 2017 1 1. Algemene informatie Organisatie Locatie Wegbewijzering

Nadere informatie

REGELS CAMPING t VOSHUUS : seizoen 2014

REGELS CAMPING t VOSHUUS : seizoen 2014 REGELS CAMPING t VOSHUUS : seizoen 2014 Het reglement is er voor u en voor ons. De bedoeling is om helderheid te verstrekken. Dit om allerlei problemen, discussies en geschillen te vermijden. Het reglement

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Dagtarieven SPECIALE SEIZOENARRANGEMENTEN Tarieven kamperen

Nadere informatie

TOERISTISCH RESERVEREN

TOERISTISCH RESERVEREN TOERISTISCH RESERVEREN WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE PLAATSEN? Alle plaatsen hebben 16 ampère stroom en zijn in de duinen gelegen, het verschil zit hem in de faciliteiten bij de plaats. BEACHSPOT Zijn

Nadere informatie

TARIEVEN 2012. Kinderen onder de 13 jaar

TARIEVEN 2012. Kinderen onder de 13 jaar TARIEVEN 2012 (Per nacht) euro Tarieven staanplaatsen Per individuele staanplaats 3.50 (caravan, camper) Per individuele staanplaats 2.50 (tent) Extra tent op individuele staanplaats 2.00 Tent op trekkersveld

Nadere informatie

Reserveren. DUNESPOT Heeft geen extra faciliteiten, dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond.

Reserveren. DUNESPOT Heeft geen extra faciliteiten, dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond. WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE PLAATSEN? Alle plaatsen hebben 16 ampère stroom en zijn in de duinen gelegen, het verschil zit hem in de faciliteiten bij de plaats. Reserveren BEACHSPOT Zijn de tentplaatsen

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling.

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. 1. Algemene informatie Alle tijden en wedstrijd technische zaken zijn onder voorbehoud. Dagindeling kan na de 1e wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. Organisatie Locatie Wegbewijzering FCC Rijswijk

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016

Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016 Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016 Hieronder vindt u de tarieven van 2016 vanaf 25 maart tot 1 oktober. Het tarief is 17,50 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen.

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Weekend Midweek Van maandag 15.00 uur Alle kamers zijn voorzien van sanitaire voorzieningen zoals wasbak, douche en toilet. Teruggestort als eindinspectie

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA Camping De Waps TARIEVEN 2015 GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM Erkend 8,5 GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur chalets

Algemene voorwaarden verhuur chalets Algemene voorwaarden verhuur chalets Wij heten u van harte welkom onze camping. Wij willen uw verblijf graag naar wens maken. Hiervoor vragen wij ook uw medewerking. Uiteraard kan de camping niet zonder

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober TARIEVEN 2018 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor een fijne vakantie kom je naar

Nadere informatie

De route. Dit is een beknopt routekaartje van onze route. De groene lijn is de ongeveer gevolgde route.

De route. Dit is een beknopt routekaartje van onze route. De groene lijn is de ongeveer gevolgde route. Een terugblik op Italie. Datum van 14 april tot en met 10 mei 2007 ( totaal 26 dagen) Gereden km s in Italie 3179 km km stand van 28830 tot en met 32009 Verbruik Italie 20,15 liter op 100 km Uitgaven Italie:

Nadere informatie

Wijkagenten nemen deze plek bijna dagelijks in de avonduren mee in hun controles evenals de surveillancedienst.

Wijkagenten nemen deze plek bijna dagelijks in de avonduren mee in hun controles evenals de surveillancedienst. Retouradres: Postbus 8 3300 AA DORDRECHT Aan Gemeentebestuur Spuiboulevard 300 3311 GR DORDRECHT mevrouw N. de Smoker-van Andel en de heer P.J.T. Tiebosch van de fractie D66 p/a Voorstraat 367 3311 CT

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Voel je thuis en toch even lekker weg

Voel je thuis en toch even lekker weg Voel je thuis en toch even lekker weg Comfortcamping De Bosgraaf bosgraaf.ardoer.com Waar? Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Eenvoudig bereikbaar via A1, A12 en A50. Direct grenzend aan het Veluwse

Nadere informatie

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust!

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! WWW.KOMPASCAMPING.BE Kom je ook? Bij Kompas Camping zit je goed! De kust is een ideale bestemming voor een kort of lang verblijf met

Nadere informatie

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18 Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort Laagseizoen - t/m - - t/m - - t/m - - t/m -0 0+ veld ( personen) Camperplaats 9,0 0,0,0,0,00 Extra persoon laagseizoen,,,,, Kampeertarieven zijn inclusief:

Nadere informatie

Aan: Burgemeester en Wethouders Leden van de gemeenteraad. Kloetinge, 16 mei Geacht College, geachte raadsleden,

Aan: Burgemeester en Wethouders Leden van de gemeenteraad. Kloetinge, 16 mei Geacht College, geachte raadsleden, Aan: Burgemeester en Wethouders Leden van de gemeenteraad. Kloetinge, 16 mei 2016. Geacht College, geachte raadsleden, Steeds weer lees ik discussies over camperplaatsen in de gemeente Terneuzen. Laat

Nadere informatie

Bijlage motie Camperplaatsen

Bijlage motie Camperplaatsen Bijlage motie Camperplaatsen Mail verzonden naar campings in augustus 2008: Geachte recreatie-, toerisme- en horecaondernemers, In de rest van de wereld is het al een bekend fenomeen; overnachtingsplaatsen

Nadere informatie

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00 Kampeertarieven 2015 Camping de Waterjuffer - Jufferdijk 4-7217 PG Harfsen - tel. (0573) 43 13 59 info@campingdewaterjuffer.nl www.campingdewaterjuffer.nl Standaard (10 Amp.) Comfort (16 Amp.) Camper (10

Nadere informatie

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017 Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017 Hieronder vindt u de tarieven van 2017 vanaf 1 april tot 1 oktober. Het tarief is 18,00 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp TARIEVEN 2017 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp Dagtarieven DAGTARIEVEN Dagtarieven gelden vanaf de dag van aankomst tot de volgende dag 12 uur.

Nadere informatie

IkVerhuurMijn.nl. Camper: Mercedes MB 100

IkVerhuurMijn.nl. Camper: Mercedes MB 100 IkVerhuurMijn.nl IkVerhuurMijn.nl koppelt huurders en verhuurders direct aan elkaar. Hierdoor wordt verhuren eenvoudig en huren voordelig. Camper: Mercedes MB 100 Internet: http://www.ikverhuurmijn.nl/mercedesmb100camper/

Nadere informatie

Informatie en tarieven 2014

Informatie en tarieven 2014 Camping Duinzicht Koudekerke / Dishoek Informatie en tarieven 2014 Dé familiecamping aan het zonnigste strand van Zeeland! Plattegrond 2014 Kampeertarieven 2014 Kampeertarieven 2014 gelden per overnachting

Nadere informatie

IS UW GEMEENTE GEREED VOOR 4 MILJOEN NIEUWE BEZOEKERS?

IS UW GEMEENTE GEREED VOOR 4 MILJOEN NIEUWE BEZOEKERS? IS UW GEMEENTE GEREED VOOR 4 MILJOEN NIEUWE BEZOEKERS? Handreiking om uw gemeente campervriendelijk te maken Gemeente oktober 2017 Campers: snelst groeiende vorm van toerisme De NKC, Europa s grootste

Nadere informatie

INFO februari OBS het Startblok van Halenstraat BN Oude Tonge telefoon fax

INFO februari OBS het Startblok van Halenstraat BN Oude Tonge telefoon fax OBS het Startblok van Halenstraat 1 3255 BN Oude Tonge telefoon 0187-642001 fax 0187-642133 E-mail info@het-startblok.nl INFO februari 2016 Welkom op school We heten de volgende kinderen van harte welkom

Nadere informatie

Weer kijkt Kees in zijn binnenspiegel. Naar de man op de achterbank. De lifter. Slaapt die man nou? Kees heeft hem al een uur niet meer gehoord.

Weer kijkt Kees in zijn binnenspiegel. Naar de man op de achterbank. De lifter. Slaapt die man nou? Kees heeft hem al een uur niet meer gehoord. Gevaarlijke tijd Soms moet Kees hard remmen. De bochten in Frankrijk zijn lang. Het waait hard. Af en toe waait er iets over de snelweg. En er liggen zelfs takken op de weg. Kees is al een paar keer erg

Nadere informatie

IkVerhuurMijn.nl. Camper: Chausson Welcome 7. Camper: Chausson Welcome 7, 1.9 TD

IkVerhuurMijn.nl. Camper: Chausson Welcome 7. Camper: Chausson Welcome 7, 1.9 TD IkVerhuurMijn.nl IkVerhuurMijn.nl koppelt huurders en verhuurders direct aan elkaar. Hierdoor wordt verhuren eenvoudig en huren voordelig. Camper: Chausson Welcome 7 Internet: http://www.ikverhuurmijn.nl/

Nadere informatie

Beleidsregels Verblijfsrecreatie Hoeksche Waard Opstellers: W. Jacobs en N. Boortman

Beleidsregels Verblijfsrecreatie Hoeksche Waard Opstellers: W. Jacobs en N. Boortman Beleidsregels Verblijfsrecreatie Hoeksche Waard 2015 Opstellers: W. Jacobs en N. Boortman 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Leeswijzer... 4 1. Accommodatievormen van verblijfsrecreatie... 5 1.1 Algemene voorwaarden...

Nadere informatie

Richtlijnen communicatieplan evenement

Richtlijnen communicatieplan evenement Richtlijnen communicatieplan evenement Inleiding Voor u ligt de richtlijn communicatieplan evenement. Voordat u verder gaat is er een aantal belangrijke punten over deze richtlijn. Deze richtlijn is bedoeld

Nadere informatie

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019 CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019 Kampeer Tarieven 2019 Voor seizoen Hoog seizoen Na seizoen Kampeerplaats incl. 2 pers. 20,00 24.45 20,00 1 pers. 16.00 19.50 16.00 Prijzen zijn inclusief kampeermiddel,

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

De Leefplekmeter Wat vind je van je leefplek?

De Leefplekmeter Wat vind je van je leefplek? De Leefplekmeter Wat vind je van je leefplek? Waarom een Leefplekmeter? We brengen een groot deel van onze tijd door op de plek waar we wonen of werken. Dit heeft belangrijke gevolgen voor ons leven en

Nadere informatie

Reisverslag Berlijn 2015 Deel 7 [1]

Reisverslag Berlijn 2015 Deel 7 [1] Gepubliceerd op Willem-Jan van der Zanden (http://www.wjvanderzanden.nl) Home > Reisverslag Berlijn 2015 Deel 7 Reisverslag Berlijn 2015 Deel 7 [1] Door wjvanderzanden[2]op zo, 07/26/2015-13:43 Tags:reizen

Nadere informatie

Indeling camper Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen. Indeling A 6 persoons alkoofcamper BUDGETPRIJS 595,00 675,00 795,00

Indeling camper Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen. Indeling A 6 persoons alkoofcamper BUDGETPRIJS 595,00 675,00 795,00 Verhuurprijzen en indelingen campers & caravans 2015 Bruggink Caravans & Campers heeft voor u een breed aanbod van prachtige kampeerauto s te huur waarmee u van onbezorgde fijne vakantieweken kunt genieten.

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

Veilig parkeren en overnachten met een camper op parkings, camperplaatsen en campings. Auteur NKC: Heereluurt Heeres

Veilig parkeren en overnachten met een camper op parkings, camperplaatsen en campings. Auteur NKC: Heereluurt Heeres Veilig parkeren en overnachten met een camper op parkings, camperplaatsen en campings. Auteur NKC: Heereluurt Heeres Opstellingsmogelijkheden campers op een camperlocatie We geven hieronder 3 mogelijkheden

Nadere informatie

Kamperen. Tarieven 2016. Kampeerplaats 4 6/10 amp. x x x 32,50 22,50. Kampeerplaats zonder stroom. 4 x x x x 25,00 15,00

Kamperen. Tarieven 2016. Kampeerplaats 4 6/10 amp. x x x 32,50 22,50. Kampeerplaats zonder stroom. 4 x x x x 25,00 15,00 Kamperen Aantal personen Stroom Water TV Riool Parkeren op plaats Hoog Laag Kampeerplaats 4 6/10 amp. x x x 32,50 22,50 Kampeerplaats zonder stroom 4 x x x x 25,00 15,00 Riant Kampeerplaats 4 10 amp. x

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6.

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6. Inhoudsopgave 1. Algemene regels 2. Voertuigen en betreden van de camping 3. Huisdieren 4. Regels voor bezoekers 5. Verhuren en verkopen 6. Bouwvoorschriften 7. Gas 8. Stroom 9. Water 10. Huisvuil 11.

Nadere informatie

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx 2015 bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig periode 03/04-01/05 01/05-11/05 13/05-18/05 22/05-26/05 26/05-10/07 10/07-17/07 17/07-14/08 14/08-28/08 28/08-16/10 16/10-01/11

Nadere informatie

lp PVDA ARTIKEL 39 REGLEMENT VAN ORDE

lp PVDA ARTIKEL 39 REGLEMENT VAN ORDE Gemeente Bergen op Zoom Ï Wil Uil I» llìï liillĩliuĩlllll Wil IW«lllľ.HU ill- 114-003540 Reg datum: 20/01/2014 lp PVDA ARTIKEL 39 REGLEMENT VAN ORDE Aan: Indiener: Fractie: Betreft: Bijlage: College van

Nadere informatie

CAMPERTOCHT HARZSTIKKE MOOI! oktober 2012

CAMPERTOCHT HARZSTIKKE MOOI! oktober 2012 CAMPERTOCHT HARZSTIKKE MOOI! 20 28 oktober 2012 Reisdoel: Duitsland, Harzgebergte Route: A= Groningen (vertrek 11.00 uur) B= Thedinghausen (za, 0,-) C= Bad Salzdetfurth (zo, 0,-) D= Vienenburg (ma, 0,-)

Nadere informatie

Raid Arctique 2014. Het definitieve reisschema wordt vastgesteld bij het sluiten van de inschrijving nav. de beschikbaarheid van de hotels/hutten.

Raid Arctique 2014. Het definitieve reisschema wordt vastgesteld bij het sluiten van de inschrijving nav. de beschikbaarheid van de hotels/hutten. Informatie Raid Arctique 2014 Raid Arctique 2014 De Raid Arctique is een tocht van de Poolcirkel naar Parijs met een proloog in Kiruna. Veertig jaar na de introductie van de Citroën CX reizen de zelfde

Nadere informatie

Reacties van lezers. Kwaliteitsblad voor élke kampeerder: veel. in de markt! Reacties van partners. leuke reacties ontvangen. Over ACSI FreeLife

Reacties van lezers. Kwaliteitsblad voor élke kampeerder: veel. in de markt! Reacties van partners. leuke reacties ontvangen. Over ACSI FreeLife Over ACSI FreeLife ACSI FreeLife magazine onderscheidt zich van andere kampeermagazines door de zeer uitgebreide tests van kampeermiddelen en verrassende kampeerbestemmingen. De combinatie van campers,

Nadere informatie

Van de Noordkaap terug naar huis

Van de Noordkaap terug naar huis Van de Noordkaap terug naar huis (het doel is bereikt maar de vakantie is nog niet voorbij) Tinie Hoek 1 Onderweg zijn is mooi Thuiskomen ook Appingedam 2015 Tinie Hoek www.tiniehoek.nl tiniehoek@gmail.com

Nadere informatie

TARIEVEN 2016 DICHTER BIJ DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN JANUARI T/M DECEMBER. GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN of SEP-KEYS RESERVEREN AANBEVOLEN

TARIEVEN 2016 DICHTER BIJ DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN JANUARI T/M DECEMBER. GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN of SEP-KEYS RESERVEREN AANBEVOLEN Camping de Waps TARIEVEN 2016 DICHTER BIJ DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN JANUARI T/M DECEMBER GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN of SEPKEYS RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN Wij maken graag

Nadere informatie

Per persoon aangeven of men rijbewijs heeft voor personenauto, motor of bromfiets

Per persoon aangeven of men rijbewijs heeft voor personenauto, motor of bromfiets In deze vragenlijst willen we graag weten hoe je je verplaatst. 1. Welke van de volgende vervoermiddelen zijn in jouw huishouden aanwezig? Geef per categorie het aantal aan. Als er van een bepaalde categorie

Nadere informatie

Reglement. In geval van een zwaar vergrijp kan de directeur de hulp van de politie inroepen.

Reglement. In geval van een zwaar vergrijp kan de directeur de hulp van de politie inroepen. Reglement 1) Toelatingsvoorwaarden Algemeen Camping La Sousta is een camping van de categorie toerisme, gericht op toeristen, die één nacht of langer op het terrein verblijven. Het is voor ons niet mogelijk

Nadere informatie

Autogebruik en deelauto's

Autogebruik en deelauto's LeidenPanel 2017 Autogebruik en deelauto's BELEIDSONDERZOEK 071-516 5123 I info@leidenincijfers.nl I www.leidenincijfers.nl Inleiding De gemeente Leiden wil graag het gebruik van autodelen bevorderen.

Nadere informatie

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis PRIJZEN Dagprijslijst 2014 Staanplaatsen geldig van 16/04 tot 21/09 16/04-07/06 07/06-05/07 05/07-09/08 09/08-23/08 23/08-06/09 06/09-21/09 Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00 Kinderen (0-2 jaar)

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00 VAKANTIEWONINGEN PERIODE VOORJAAR 08/01 30/03 PAASVAKANTIE 30/03 16/04 VOORJAAR 16/04 07/05 07/05 09/05 HEMELVAARTWEEKEND 09/05 14/05 DUUR Maandag - Woensdag 4-pers.of 6-pers. duplex 518,00 259,00 6-pers

Nadere informatie

Vuilwater? Vang het op!

Vuilwater? Vang het op! Vuilwater? Vang het op! Gewoon schoon, lekker fri( )s Vuilwater opvangen kost niet veel, lozen wel Fryslân is een echte watersportprovincie. Boottoeristen kunnen hier genieten van stilte, ruimte en prachtige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

IkVerhuurMijn.nl. Camper: Burstner Argos

IkVerhuurMijn.nl. Camper: Burstner Argos IkVerhuurMijn.nl IkVerhuurMijn.nl koppelt huurders en verhuurders direct aan elkaar. Hierdoor wordt verhuren eenvoudig en huren voordelig. Camper: Burstner Argos Internet: http://www.ikverhuurmijn.nl/burstnerargos/

Nadere informatie

Zondag, 18 oktober 2015.

Zondag, 18 oktober 2015. Zondag, 18 oktober 2015. Nadat we gisteren eerst nog de familiedag hadden gevierd, heel gezellig, met haast iedereen, Heeft Ria mij weggebracht naar het station van Hengelo. Vincent, Angelique, Bobbie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2020.

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2020. CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2020. Kampeer Tarieven 2020 Voor seizoen Hoog seizoen Na seizoen Kampeerplaats incl. 2 pers. 20,50 25.00 20,50 1 pers. 16.50 20.00 16.50 Kortingskaart ACSI/CKE/Bestdeal 16.00

Nadere informatie

Geacht College, vergunningverlener voor de manifestatie in het Wilhelminapark, zaterdag 28 en zondag 29 mei 2011.

Geacht College, vergunningverlener voor de manifestatie in het Wilhelminapark, zaterdag 28 en zondag 29 mei 2011. Geacht College, vergunningverlener voor de manifestatie in het Wilhelminapark, zaterdag 28 en zondag 29 mei 2011. Betreft: Gang van zaken tekortschietende boombescherming bij een manifestatie in het Wilhelminapark

Nadere informatie

Indeling camper Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen. Indeling A 2 persoons buscamper 695,00 745,00 895,00

Indeling camper Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen. Indeling A 2 persoons buscamper 695,00 745,00 895,00 Verhuurprijzen en indelingen campers & caravans 2014 Bruggink Caravans & Campers heeft voor u een breed aanbod van prachtige kampeerauto s te huur waarmee u van onbezorgde fijne vakantieweken kunt genieten.

Nadere informatie

Stakeholdersbijeenkomst 18 april te Lindenberg STAKEHOLDERSBIJEENKOMST TE LINDENBERG. Binnenstad Ruimte voor iedereen Hein, Kelly RO10

Stakeholdersbijeenkomst 18 april te Lindenberg STAKEHOLDERSBIJEENKOMST TE LINDENBERG. Binnenstad Ruimte voor iedereen Hein, Kelly RO10 18-4-2016 GEMEENTE NIJMEGEN STAKEHOLDERSBIJEENKOMST TE LINDENBERG Binnenstad Ruimte voor iedereen Hein, Kelly RO10 Meest gewaardeerd Veel evenementen die zeer divers zijn (SP Stijn Vat) Grootste wens Meer

Nadere informatie

Belgium Pier Blankenberge

Belgium Pier Blankenberge Belgium Pier Blankenberge Parking & shuttle mogelijkheden Belgium Pier stelt alles in het werk om uw gasten zo goed en snel mogelijk ter plaatse te brengen, zowel tijdens de drukke zomermaanden als het

Nadere informatie

Lesbrief caravan en thema vakantie

Lesbrief caravan en thema vakantie Lesbrief caravan en thema vakantie Kamperen kun je op verschillende manieren doen. wild kamperen op een camping Wild kamperen. Wild kamperen doe je door zo maar ergens je tentje op te zetten, dus niet

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

Parkmanagement Wateringse Veld, Zwethove en WBC. Taak vanuit het bestuur: Verantwoordelijk voor het terrein in verband met schoon, heel en veilig.

Parkmanagement Wateringse Veld, Zwethove en WBC. Taak vanuit het bestuur: Verantwoordelijk voor het terrein in verband met schoon, heel en veilig. Parkmanagement Wateringse Veld, Zwethove en WBC. Taak vanuit het bestuur: Verantwoordelijk voor het terrein in verband met schoon, heel en veilig. Ron Verhage: Elke maandag fysiek op het terrein aanwezig.

Nadere informatie

Kampeerarrangementen Kampeertarieven per overnachting Overige tarieven. Alle kampeerprijzen zijn inclusief:

Kampeerarrangementen Kampeertarieven per overnachting Overige tarieven. Alle kampeerprijzen zijn inclusief: Kampeertarieven per overnachting 20 Periode Voor- en naseizoen 23-03- tot 27-04- 01-05- tot 09-05- 14-05- tot -05-22-05- tot 07-07- 01-09- tot 28-10- Tussenseizoen 27-04- tot 01-05- 07-07- tot 21-07- 25-08-

Nadere informatie

Wegwijs op Camping Diever

Wegwijs op Camping Diever Wegwijs op Camping Diever Geachte Gast, Welkom op Camping Diever; natuurlijk kamperen in een bosrijke omgeving! Onze gezellige camping ligt midden in de prachtige bossen van Diever. Bij ons kunt u terecht

Nadere informatie

Concept Report. Rob Duits. Klas Rood

Concept Report. Rob Duits. Klas Rood Concept Report Rob Duits Klas Rood Kernidee Een touchvriendelijke en interactieve gids van bezienswaardigheden voor op de mobiele smartphone. Functionaliteit Deze touchvriendelijke en interactieve gids

Nadere informatie

Realisatie Camperplaatsen. Blauwdruk op maat voor de recreatieondernemer

Realisatie Camperplaatsen. Blauwdruk op maat voor de recreatieondernemer Realisatie Camperplaatsen Blauwdruk op maat voor de recreatieondernemer 2 NKC Realisatie Camperplaatsen Blauwdruk op maat - Januari 2017 Inleiding De NKC Europa s grootste camperclub behartigt de belangen

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 maart 2014 VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruikmaken van deze vorm van openbaar vervoer. De OV-taxi is met name geschikt als u moeilijk

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie :

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Omdat we dit jaar voor de eerste keer ons publiek niet 1 maar 2 dagen met top Blues en de nodige Duvel gaan verwennen, is er ook nagedacht over de

Nadere informatie

Resultaten enquête buurtbewoners inzake ontwikkelingsplannen Vijverweg 14

Resultaten enquête buurtbewoners inzake ontwikkelingsplannen Vijverweg 14 Resultaten enquête buurtbewoners inzake ontwikkelingsplannen Vijverweg 14 Vraag 1: Wat zijn voor u de belangrijkste zaken waar rekening mee moet worden gehouden bij het maken van plannen voor deze loca@e?

Nadere informatie

Programma, activiteiten en tijdsplanning. Aanmelding teams. Uitreiking Zonnepanelen. Stalling vaartuigen

Programma, activiteiten en tijdsplanning. Aanmelding teams. Uitreiking Zonnepanelen. Stalling vaartuigen Eneco Zonnebootrace NK 2016 Programma, activiteiten en tijdsplanning Donderdag 5 mei: Aanmelding teams Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur bij de organisatie, bij het VVVgebouw naast het tentenkamp aan de Ljouwerterdyk

Nadere informatie

Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek.

Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek. Fotografen voor de Roparun met een avontuurlijke insteek. Citaat De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve

Nadere informatie

Vernieuwd: forensenlijn Station Gouda - Goudse Poort en Gouwe Park

Vernieuwd: forensenlijn Station Gouda - Goudse Poort en Gouwe Park Vernieuwd: forensenlijn Station Gouda - Goudse Poort en Gouwe Park Vanaf 14 december 2014 rijdt de snelle forensenlijn tussen Station Gouda en bedrijventerrein Goudse Poort door naar Gouwe Park, waar vier

Nadere informatie

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29''

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Marche Campeggio Bellamare Viale Scarfiotti, 13 62017 Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Prijslijst 2018 http://www.camping.it/marche/bellamare bellamare@camping.it https://www.bellamare.it

Nadere informatie

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor:

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor: Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 3 Ons kenmerk: Mos/Dkk/13517 Betreft: buitenschoolse activiteiten leerjaar 3 Doetinchem, september 2012 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals

Nadere informatie

1. Gaat u deze zomer met vakantie?

1. Gaat u deze zomer met vakantie? Vakantie 8 7 6 5 4 68% 1. Gaat u deze zomer met vakantie? (n=149) 3 21% 11% Ja Nee Weet (nog) niet Toelichting Ja Naar kreta...heerlijk ben net terug Nee Ben bijna 88 jaar. Ga altijd in het voorjaar en

Nadere informatie

Een schade melden. Zaaknummer Datum: Tijd:16:58:27

Een schade melden. Zaaknummer Datum: Tijd:16:58:27 Een schade melden Zaaknummer 4720226 Datum:17-08-2017 Tijd:16:58:27 Schadegegevens Schadegegevens Wanneer is de schade ontstaan? 16-08-2017 Op welk tijstip was dat ongeveer? 23:30 In welke plaats? In

Nadere informatie

GROOTSCHALIGE EVENEMENTEN

GROOTSCHALIGE EVENEMENTEN GROOTSCHALIGE EVENEMENTEN GROOTSCHALIGE EVENEMENTEN Tips en checklist Tips en checklist 1. Aan de slag: Wat is het doel van het evenement? Wat hoopt u de gasten mee te geven? Heeft u een voorlopige datum

Nadere informatie

Prijzen en acties 2016

Prijzen en acties 2016 Camping & Verhuur Prijzen en acties 2016 Algemene informatie Bij aankomst gaarne melden bij de receptie van Recreatiepark Sevink Molen. De receptie vindt u aangrenzend aan het woonhuis voor aan de weg.

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS DTM RACES Het DTM Circus is voor de negende maal op rij aanwezig op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht. Gelukkig zijn er meerdere

Nadere informatie