Jaargang 22 nummer 4 Vrijdag 16 oktober 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 22 nummer 4 Vrijdag 16 oktober 2015"

Transcriptie

1 Jaargang 22 nummer 4 Vrijdag 16 oktober 2015 Agenda 16 oktober 6 november 2015 maandag 19 t/m vrijdag 23 oktober maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober vrijdag 30 oktober maandag 2 november woensdag 4 november donderdag 5 /dinsdag 10 november Bijbelrooster Week 43 / 44: 19 t/m 30 oktober 2015 Abram en Lot gaan uit elkaar Abram redt Lot Koning Melchisedek Lied van de week Week 45: 2 t/m 6 november 2015 De belofte van God Hagar vlucht Het verbond Herfstvakantie Hoofdluiscontrole Schoolfotograaf Herfstsignalering groep 3 NSCCT afname gr. 5 en 6 10-minutengesprekken (niet voor groep 3) Thema: Ik laat je niet in de steek Genesis 13:1-18 Genesis 14:1-17 Genesis 14:18-24 Niet zonder jou erbij Thema: Wie zegt dat? Genesis 15 Genesis 16 Genesis 17 Sterren Lied van de week Inhoud Gefeliciteerd Welkom op school Algemeen Nieuws van de OV Nieuws van de MR Van de directie IDENTITEIT Ik laat je niet in de steek Genesis 13:1-18; 14:1-17; 14:18-24 Abram en zijn neef Lot wonen dicht bij elkaar. Maar omdat ze zo veel schapen hebben, is er niet genoeg ruimte voor hen beiden. Ze gaan uit elkaar: Lot gaat naar het Oosten. Toch betekent dat niet dat Abram en Lot nu niet meer bij elkaar horen. Als Lot in de problemen komt, komt Abram hem helpen. Wie zegt dat? Genesis 15,16,17 God belooft Abram een grote familie: zo groot als het aantal sterren in de nacht. Het is een mooie belofte, maar kan Abram het geloven? Als het lang duurt, verzinnen Sarai en Abram een plan: de slavin Hagar wordt de moeder van Abrams kind. Als Hagar zwanger is, vlucht ze voor haar meesteres Sarai. Maar een engel van de Heer vindt haar in de woestijn. God belooft Abram dat hij nog een kind zal krijgen. En hij geeft hem en Sarai een andere naam: voortaan heten ze Abraham en Sara.

2 WELKOM OP SCHOOL In de afgelopen weken is Tim Zuidema begonnen in groep 1A bij juf Annemarie en juf Marije en Noud Schakelaar in groep 1B bij juf Riët en juf Lonni. Kinderen en ouders: hartelijk welkom en veel plezier op de Aquarel! GEFELICITEERD! Roan Ebbelink gr.2b Lisa Woltman gr.3b Sam Panman gr.2b Shequeena Rojer gr Anna van de Ruit gr Elise Langeraar gr.3a Thomas de Velde gr Seléniya Limdoean gr.4b Dex Spijkerman gr.2b Noël Janssen gr Amy Kreeft gr Thomas Kemper gr Jasmijn Schakelaar gr.4a 4-11 Alek Troostheide gr.3b 6-11 Mare Assen gr.3a Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! VAN DE DIRECTIE Hallo allemaal, Ik ben Henriette Tijssen en ik mag na de herfstvakantie op De Aquarel aan de slag gaan als directeur. Donderdag 15 oktober is mijn laatste dag in KC Johan Friso in Steenwijk, waar ik zeven jaar directeur ben geweest. De school gonst op dit moment van de geheime dingen die ik niet mag weten... Spannend hoor! Ik woon met mijn man Hans en dochter Anna in Hattem. Straks lekker op de fiets dus. Ik houd enorm van reizen, heb al heel wat landen en continenten bezocht en er ook voor langere tijd gewoond en gewerkt. Daarnaast wandel en lees ik graag. Maar mijn grootste hobby is zingen! Ik zing in het Huygens Vocaal Ensemble en als alt in een kwartet, het Huygens Consort. Ik hoop op de Aquarel veel muziek mee te maken! Ik verheug me erop met jullie en u te gaan werken! Fijne vakantie gewenst en tot 26 oktober! Hartelijke groeten van Henriette Tijssen

3 ALGEMEEN Welkom Henriette en Mirjam Na de herfstvakantie zal onze nieuwe directeur, Henriëtte Tijssen, beginnen. Verder start op 9 november onze nieuwe collega Mirjam Boersema. Zij zal op de maandag en dinsdag aan groep 1b lesgeven. Riët gebruikt de dinsdag vanaf dan voor haar taken als onderbouwcoördinator. Voor Lonni eindigt hiermee haar maandag in groep 1b. We bedanken Lonni voor haar inzet. Gelukkig zien we haar nog wel in groep 2. Mirjam stelt zich hier aan u voor. Hallo allemaal, Vanaf 9 november ben ik op maandag en dinsdag de nieuwe juf van groep 1b. Daarom zal ik mij even voorstellen. Ik ben Mirjam Boersema. Ik ben 29 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 kinderen. De oudste is 4, de middelste 2,5 en de jongste is nu 11 weken. Momenteel ben ik dan ook nog met zwangerschapsverlof. Ik sta inmiddels 8 jaar voor de klas. Tot vorig jaar op de Zuidster in Zwolle. Daar heb ik in die 8 jaar aan bijna alle groepen lesgegeven. Ik geniet erg van het voor de klas staan, met al die kinderen om mij heen. Daarom heb ik ook al veel zin om aan de slag te gaan op de Aquarel. Tot ziens in november! Groet Mirjam Schoolfotograaf Beste ouder / verzorger, Zoals in een eerdere brief al vermeld staat komt de schoolfotograaf 30 oktober. De planning voor de niet-schoolgaande kinderen hangt weer bij de klas van uw kind en voor groep 4 & 5 op de deur bij de lerarenkamer. Omdat het er meer zijn dan we in eerste instantie hadden verwacht lopen we iets uit. Dat is prima, maar wilt u alstublieft zorgen dat u er op de geplande tijd bent. Bedankt alvast en een heel fijne herfstvakantie. Groet Debby en José

4 Motoriek posters Op onze school zijn twee posters onthuld om aandacht te vragen voor de grove en fijne motoriek van kinderen. We vinden het belangrijk om hieraan mee te werken omdat meer aandacht voor motorische ontwikkeling ervoor zorgt dat kinderen beter leren. De posters maken onderdeel uit van een grotere campagne en zijn een initiatief van Vivente en kinderfysiotherapiepraktijk De Regge. Te zien zijn allerlei activiteiten zoals hinkelen, stuiten en balanceren maar ook schrijven, knippen en kleuren. Zo is voor leerkrachten in één oogopslag duidelijk wat per leeftijdscategorie hoort bij een normale motorische ontwikkeling. NSCCT groep 5 en 6 De afgelopen jaren is in groep 4 en/of 6 de Niet Schoolse Cognitieve Capaciteiten Test afgenomen. Een hele mond vol voor een test waarmee in kaart wordt gebracht wat de verstandelijke vermogens van een kind zijn om iets te leren en te begrijpen. De NSCCT is een aanvulling op de Cito toetsen. De een geeft inzicht wat er in zit, de ander wat er uit komt. De testresultaten helpen de leerkrachten het leerstofaanbod nog beter op uw kind af te stemmen. Binnen Vivente is afgesproken om deze test in groep 5 en 6 af te nemen. Dit heeft te maken met de geringe betrouwbaarheid van de resultaten in groep 4. De test wordt klassikaal in een uur afgenomen door de intern begeleider op woensdag 05/11. De resultaten zullen met u besproken worden tijdens de 10- minutengesprekken in februari. Bibliotheekbezoek groep 2 Op dinsdag 22 september zijn de kinderen van groep 2 naar de bibliotheek geweest in het winkelcentrum van de Aa-landen. Samen zijn zij met de leerkracht en een moeder naar de bibliotheek gewandeld om zelf boeken uit te zoeken. De kinderen hebben allemaal twee boeken uitgezocht en met een grote tas vol boeken zijn we weer terug naar school gewandeld. De boeken worden nu dagelijks gelezen door de kinderen!

5 KINDERBOEKENWEEK Scheikundeles! Op maandag gingen de leerlingen van groep 2A op bezoek bij klas atheneum 5 van het Meander College. Ze gingen daar een echte scheikundeles bijwonen en samen met de grote kinderen proefjes doen. Wat een feest! Allereerst die grote school, met heel veel kinderen. En al die trappen! Ze moesten helemaal naar de derde verdieping. Daar zaten de kinderen al klaar in echte labjassen. Elk kind had een schort meegenomen zodat ze ook een echte labjas aan konden doen. Het leek al helemaal echt! Daarna werden er een paar proefjes gedemonstreerd en werd er olifantentandpasta gemaakt. Wow, dat zag er spectaculair uit! Daarna gingen ze zelf aan de slag, elke kleuter ging met een kind uit A5 een aantal proefjes doen. Wat gebeurt er als je M&M s laat weken in water? En kan je een ballon statisch maken zodat zout of peper blijft kleven? Wat een ontdekkingen deden ze! Geweldig om te zien hoe de grote leerlingen de kinderen hielpen en begeleidden. Bij het weggaan kregen alle kinderen ook nog een tasje mee met leuke spullen erin. Het was een geweldige middag waarop ze veel hebben geleerd! Dankjewel leerlingen van A5 en mevrouw Kroes!! Groep 5 We hebben in groep 5 elke dag een proefje gedaan. Dat was heeeeeeeeel leuk!! Een paar dingen die we gedaan hebben: Wij hebben een zenuwspiraal gemaakt. We hebben hem ook uitgetest. Ze doen het allemaal! De helikoptertjes die we gemaakt hebben, deden het goed. Het was extra leuk dat we dan op onze tafel mochten staan. Met een koffiefilter en stift en water hebben we een proefje gedaan. We hebben dillawattes gemaakt. Nieuwsgierig? Kijk op internet.

6 Blauw In de vorige nieuwsbrief las u de aankondiging van de workshops van Blauw. Deze week en vorige week hebben alle groepen een eigen voorstelling gemaakt met een zogenaamd schaduwtheater. Met een eigengemaakt decor, eigengemaakte poppen en objecten en een eigengemaakt verhaal heeft iedere groep een originele voorstelling gemaakt. Deze waren vrijdag op school te bewonderen. Voor wie dit gemist heeft onderstaand een korte foto-impressie van alle groepen.

7

8 Proefjes laboratorium groep 7 en 8 Hoe maak je zelf een luchtballon? Hoe maak je zelf ijs? Hoe maak je zelf een hovercraft? Hoe maak je zelf een kompas? Hoe maak je zelf wolken? Hoe maak je zelf een raket? In het kader van de Kinderboekenweek kregen de leerlingen uit groep7 en 8 de opdracht om in duo s of drietallen verschillende proefjes te demonstreren. Het ene proefje liep wat gesmeerder dan het andere, maar zo gaat dat natuurlijk bij echte professoren ook. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen. Aan de voorbereiding heeft het in elk geval niet gelegen. Prima gedaan! Groep 1b De afgelopen weken hebben we allemaal proefjes gedaan. De ouders hebben vandaag ook de kans gekregen om deze uit te proberen. Hieronder een impressie.

9 Proefjes in de groepen 2 Van 7 18 oktober is het kinderboekenweek, het thema dit jaar is raar, maar waar. Dit thema schenkt aandacht aan wetenschap, natuur en techniek. Tijdens de start van de kinderboekenweek hebben de kinderen van groep 2 een filmpje gekeken over twee professors en zelf ook interessante proefjes gedaan. Een aantal leuke foto s van deze activiteit vindt u hieronder. Voorleeskampioen Ieder jaar strijden de leerlingen van groep 7 en 8 om de titel Voorleeskampioen. Ook vrijdag 16 oktober was het weer spannend. Nadat ze de voorronde in hun klas doorgekomen waren, mochten 6 deelnemers hun voorleeskunsten tonen aan de leerlingen van groep 6, 7 en 8. Onder toezicht van een deskundige jury is uiteindelijk onze voorleeskampioen gekozen: Isabelle uit groep 7! Zij zal onze eer verdedigen in de Zwolse finale. Succes Isabelle, we hebben er alle vertrouwen in! Kunstige gezichten Wat zie je hier? En wat zie je als je de nieuwsbrief op zijn kop houdt? Kunstenaar Thijs uit groep 7 maakte deze prachtige optische illusie. Raar maar waar!

10 NIEUWS VAN DE MR Nieuws van de Medezeggenschapsraad: Op 4 november komt de MR bij elkaar en staan de volgende punten op de agenda: 1) Jaarwerkplan en jaarplanning MR 2) Jaarverslag 3) Vaststellen schoolplan ) Evaluatie continurooster vaststellen 5) Identiteit Heeft u opmerkingen of vragen die van belang zijn voor de MR, dan verzoeken wij u die per mail in te dienen. Dit kan op het volgende adres: MR.aquarel@vivente.nu STRIP

11 TIP VOOR DE LUNCHKOFFER

Jaargang 21 nummer 4 Vrijdag 10 oktober 2014

Jaargang 21 nummer 4 Vrijdag 10 oktober 2014 Jaargang 21 nummer 4 Vrijdag 10 oktober 2014 Agenda 10 oktober 7 november 2014 maandag 13 t/m vrijdag 17 oktober maandag 20 oktober dinsdag 21 oktober woensdag 22 oktober vrijdag 24 oktober maandag 3 november

Nadere informatie

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders.

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders. Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 5 12 oktober 2015 Kinderboekenweek Kind op maandag Week 42 12/10-16/10 Thema: Ga maar We lezen: Genesis 11:27-32; 12:1-9; 12:10-20 Terach, de vader van Abram, vertrekt

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Agenda 12 26 februari 2016 donderdag 18 februari dinsdag 23 februari Bijbelrooster Week 7: 15 t/m 19 februari 2016 Vijf broden en twee vissen Jezus loopt

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 5 Vrijdag 6 november 2015

Jaargang 22 nummer 5 Vrijdag 6 november 2015 Jaargang 22 nummer 5 Vrijdag 6 november 2015 Agenda 6 20 november 2015 maandag 9 en 16 november dinsdag 10 november vrijdag 20 november Bijbelrooster Week 46: 9 t/m 13 november 2015 De drie mannen Abraham

Nadere informatie

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) /

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) / Nieuwsbrief oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591)357346 braakhekke@viviani.nl / www.braakhekkeschool.nl Hallo ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015/2016 De komende weken tijdens

Nadere informatie

Voorwoord. Luizencontrole. Verhuizing/alle kinderen vrij. 15 Oktober 15

Voorwoord. Luizencontrole. Verhuizing/alle kinderen vrij. 15 Oktober 15 15 Oktober 15 Voorwoord Na een weekje herfstvakantie danken we voor de oogst, komt de schoolverpleegkundige weer op school en is er een speciale middag in de kerk in Dedemsvaart. Ook feliciteren we de

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Agenda 5 juni 3 juli 2015 maandag 8 juni t/m woensdag 10 juni donderdag 25 juni vrijdag 26 juni maandag 29 juni Bijbelrooster Week 24: 8 t/m 14 juni 2015 Elia

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

K i n d o p m a a n d a g.

K i n d o p m a a n d a g. K i n d o p m a a n d a g. Wie zegt dat? Genesis 15,16,17 God belooft Abram een grote familie: zo groot als het aantal sterren in de nacht. Het is een mooie belofte, maar kan Abram het geloven? Als het

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 8 Donderdag 27 oktober 2016

Jaargang 23 nummer 8 Donderdag 27 oktober 2016 Jaargang 23 nummer 8 Donderdag 27 oktober 2016 Agenda 27 oktober - 3 november 2016 vrijdag 28 oktober dinsdag 1 en woensdag 2 november Bijbelrooster Week 44: 31 oktober t/m 4 november 2016 De reus in het

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 6 Vrijdag 20 november 2015

Jaargang 22 nummer 6 Vrijdag 20 november 2015 Jaargang 22 nummer 6 Vrijdag 20 november 2015 Agenda 20 november 4 december 2015 vrijdag 4 december Bijbelrooster Week 48: 23 t/m 27 november 2015 Sara sterft Isaäk en Rebekka Lied van de week Week 49:

Nadere informatie

Ouderportaal. Inloop (groot)ouder/ oppas kind. 8 oktober 2015, nr. 4

Ouderportaal. Inloop (groot)ouder/ oppas kind. 8 oktober 2015, nr. 4 8 oktober 2015, nr. 4 Ouderportaal U kunt in het ouderportaal de vorderingen van uw kind volgen. Wij hechten er echter aan dat u de cijfers niet al te letterlijk neemt. Kinderen kunnen voor onderdelen

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 14 Vrijdag 10 april 2015

Jaargang 21 nummer 14 Vrijdag 10 april 2015 Jaargang 21 nummer 14 Vrijdag 10 april 2015 Agenda 10 24 april 2015 woensdag 15 april donderdag 16 april/dinsdag 21 april maandag 20 april dinsdag 21 t/m donderdag 23 april woensdag 22 april Bijbelrooster

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 22 mei 5 juni 2015 maandag 25 mei dinsdag 26 mei dinsdag 26 mei maandag 1 t/m vrijdag 5 juni Bijbelrooster Week 22: 25 t/m 31 mei 2015 Van kwaad tot erger

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 20 nummer 9 Vrijdag 31 januari 2014

Jaargang 20 nummer 9 Vrijdag 31 januari 2014 Cbs de Aquarel Waallaan 6 8032 GZ Zwolle tel: 038-4537622 www.de-aquarel.nl directeur@de-aquarel.nl penseelstreken@cbs-de-aquarel.nl Jaargang 20 nummer 9 Vrijdag 31 januari 2014 Agenda 31 januari 14 februari

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Het jaar 2018 Allereerst namens alle geledingen van de school Gods zegen voor 2018 toegewenst! We hopen van harte dat het Bijbels onderwijs gezegend zal worden en dat ook in het nieuwe jaar het onderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 8 oktober 2015 Jaargang 15 nr. 2 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Aktie Schoenendoos

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Agenda 16 januari 18 januari 19 januari 23 januari t/m 6 februari 17 februari 20 t/m 24 februari 3 maart 6 t/m 10 maart Ouderraadvergadering Studiedag MR-vergadering

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 14 Vrijdag 8 april 2016

Jaargang 22 nummer 14 Vrijdag 8 april 2016 Jaargang 22 nummer 14 Vrijdag 8 april 2016 Agenda 8 22 april 2016 donderdag 14 april/dinsdag 19 april 10-minutengesprekken (14.30-17.00u) Spreekmiddag gr 1-8 Inloopuur Eindtoets groep 8 maandag 18 april

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer Van de directie

Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer Van de directie Agenda Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer 19 27-05-2016 ma 30 mei 2016 MR vergadering do 2 juni 2016 Ouderavond Kiesgroep afsluiting ma 06 t/m vr 10 juni 2016 Avond vierdaagse vr 10 juni 2016 mozaïekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 11 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 11 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 11 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Wie zegt dat? Genesis 15, 16, 17. God belooft

Nadere informatie

Jaargang 20 nummer 13 Vrijdag 11 april 2014

Jaargang 20 nummer 13 Vrijdag 11 april 2014 Cbs de Aquarel Waallaan 6 8032 GZ Zwolle tel: 038-4537622 www.de-aquarel.nl directeur@de-aquarel.nl penseelstreken@cbs-de-aquarel.nl Jaargang 20 nummer 13 Vrijdag 11 april 2014 Agenda 11 april 16 mei 2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief N U M M E R 1 0

Nieuwsbrief N U M M E R 1 0 Nieuwsbrief N U M M E R 1 0 2 9 O K T O B E R 2 0 1 5 Nieuws uit het team Juf Julinde en haar vriend zijn de trotse ouders geworden van Flore en Senn! We wensen juf en haar gezin veel geluk toe! Juf Debby

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen,

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. We zijn maandag van start gegaan na zes weken zomervakantie. Iedereen is weer

Nadere informatie

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf oproep gezinnen met meerdere kinderen op school > Start met Operajaar! > Een nieuw schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen,

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen, OKTOBER 2016 Belangrijke data: 5 oktober tot 16 oktober Kinderboekenweek 11 oktober 19.00-20.00 uur informatieavond groep 8 10 tot 15 oktober omgekeerde oudergesprekken 15 oktober tot 23 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 8 Vrijdag 19 december 2014

Jaargang 21 nummer 8 Vrijdag 19 december 2014 Jaargang 21 nummer 8 Vrijdag 19 december 2014 Agenda 19 december 2014 16 januari 2015 maandag 22 december t/m vrijdag 2 januari maandag 5 januari week 2( 5 t/m 9 januari) Bijbelrooster Week 2: 05 januari

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 6 maart 2015 2014-2015 Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij In dit nummer:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 In deze editie: Kalender Kinderboekenweek Scharrelen bij

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 3 Vrijdag 26 september 2014

Jaargang 21 nummer 3 Vrijdag 26 september 2014 Jaargang 21 nummer 3 Vrijdag 26 september 2014 Agenda 26 september 10 oktober 2014 maandag 29 september dinsdag 30 september woensdag 1 t/m donderdag 9 oktober maandag 6 oktober woensdag 8 oktober vrijdag

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Vrijdag 16 september 2016

Vrijdag 16 september 2016 Vrijdag 16 september 2016 De Heere zei nu tegen Abram: Gaat u uit uw land, uit uw familiekring en uit het huis van uw vader, naar het land dat Ik u wijzen zal. Gen. 12 : 1 HSV Hieronder vindt u een korte

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

Jaargang 24 nummer 29 Donderdag 26 april 2018

Jaargang 24 nummer 29 Donderdag 26 april 2018 Jaargang 24 nummer 29 Donderdag 26 april 2018 Agenda 19-26 april 2018 26 april 27 april Afscheid juf Willy Koningsdag: vrij IDENTITEIT Ik weet het niet Wat voor koning zal het worden, die over Israël gaat

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere Ja de kop is er weer af. Welkom allemaal en vooral de nieuwe linderen en ouders op De Brug. De verhalen over de vakantie zijn verteld. De kinderen hebben kennis gemaakt met de nieuwe juf en/of meester.

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering Schooljaar 2018-2019 Nr. 17 Kerstviering De kerstviering is dit jaar op donderdag 20 december. De kinderen zijn op deze dag om 12.00 uur uit en worden om 15.45 uur weer op school verwacht voor de kerstviering.

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Jaargang 17 nummer 19 Vrijdag 18 juni Agenda 18 juni - 2 juli 2010 vrijdag 25 juni rapport 2 maandag 28 juni inloopspreekmiddag gr.

Jaargang 17 nummer 19 Vrijdag 18 juni Agenda 18 juni - 2 juli 2010 vrijdag 25 juni rapport 2 maandag 28 juni inloopspreekmiddag gr. Cbs de Aquarel Waallaan 6 8032 GZ Zwolle tel: 038-4537622 fax 038-4527619 www.de-aquarel.nl directeur@de-aquarel.nl ouderraadvan@onzeschool.com penseelstreken@cbs-de-aquarel.nl Jaargang 17 nummer 19 Vrijdag

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Houd uw mailbox en de website in de gaten voor leuke groepsverslagen van onze ervaringen met de thematische zaakvakkenmethode Faqta!

Houd uw mailbox en de website in de gaten voor leuke groepsverslagen van onze ervaringen met de thematische zaakvakkenmethode Faqta! In deze buytenleyn: Verrast Goede doel verjaardagsgeld Koningsspelen Bezoek wijktuin Ingekomen post Agenda Eerstkomende Oud Papier Actie: 2 juni, groep 4 Volgende MR vergadering: 14 mei Volgende OR vergadering:

Nadere informatie

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd!

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd! Directiewisseling Agenda Zoals u ongetwijfeld al vernomen heeft, gaat directeur Marjolein Triest onze school verlaten. Ze heeft per 1 oktober een baan op een andere school aanvaard. Heel jammer is het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig INFO Jaargang 23, Nummer 10, 8-11-2016 Maandag 07 november Ontwikkelgesprekken Dinsdag 08 november Nationaal schoolontbijt Ontwikkelgesprekken Woensdag 09 november Ontwikkelgesprekken Donderdag 10 november

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 19 10-01-2018 In dit nummer: Gelukkig nieuwjaar Gezocht: hulp bij het lezen Fietsenkelder Baby-nieuws Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Gelukkig nieuwjaar! Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.8, vrijdag 9 oktober 2015, week 41. Algemene informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.8, vrijdag 9 oktober 2015, week 41. Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.8, vrijdag 9 oktober 2015, week 41 Algemene informatie Agenda 12 oktober: Voorlichting VO voor ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie

Nieuwsbrief. Van de directie Nieuwsbrief 5 februari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Fijn dat afgelopen zondag zoveel mensen de scholendienst bezochten! We hopen, dat u ook genoot van de bijdragen

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.20 23-01-2015 t Toetertje OBS De Schoener Informatie Rapportgesprekken Deze week heeft u via uw kind(eren) een uitnodiging gekregen voor een rapportgesprek. Voor de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie