Jaargang 23 nummer 8 Donderdag 27 oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 23 nummer 8 Donderdag 27 oktober 2016"

Transcriptie

1 Jaargang 23 nummer 8 Donderdag 27 oktober 2016 Agenda 27 oktober - 3 november 2016 vrijdag 28 oktober dinsdag 1 en woensdag 2 november Bijbelrooster Week 44: 31 oktober t/m 4 november 2016 De reus in het dal David durft David verslaat Goliat Lied van de week Inhoud Identiteit Welkom op school Gefeliciteerd Van de directie Schoolfotograaf NSCCT afname groep 5 en 6 Thema: Wie durft? 1 Samuël 17: Samuël 17: Samuël 17:41-58 David Algemeen Nieuws van de MR IDENTITEIT Wie durft? Het leger van Israël staat tegenover de Filistijnen. De reus Goliath wil vechten tegen één van de Israëlieten. Is er iemand die het tegen hem op durft te nemen? De kleine David gaat de reus tegemoet, met een slinger als wapen. God zal hem helpen. WELKOM OP SCHOOL In de afgelopen week is Elra van Kassen begonnen in groep 1D bij juf Mirjam en juf Lonni. Wij heten Elra en ouders hartelijk welkom en wensen jullie veel plezier op de Aquarel! GEFELICITEERD! De jarigen van komende week: Dex Spijkerman gr.3b Josephine Wallet gr.2b Yke Covers gr.2b Amy Kreeft gr Jasmijn Schakelaar gr.5a Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

2 VAN DE DIRECTIE Op de valreep was er vrijdag 14 oktober s ochtends een verrassingsconcertje door een jeugd bigband uit Denemarken. En toen s middags ook nog de speurtocht als afsluiting van de kinderboekenweek. Er waren veel mensen; fijn! Er zat ook nog een wedstrijdelementje aan de speurtocht; wie raadt het beste wie er op de kinderfoto s van de juffen en meesters staan? Nou, dat is heel goed gelukt bij een aantal kinderen (en hun ouders?)! We hebben een winnaar in de onderbouw en twee winnaars in de bovenbouw. Elize de Vries wist er 16 van de 22 goed te raden en Mariëlle en Lynn uit groep 7 hadden er alletwee 17 goed! Gefeliciteerd! Jullie mogen een prijsje halen bij juf Willy. Namens het team van CBS de Aquarel, Henriëtte Tijssen WEBSITE EN MAIL We zijn momenteel bezig met het aanpassen van de website. Zowel inhoudelijk als lay-out gaat op de schop. Dit heeft nog wel even wat tijd nodig, maar et wordt vast heel mooi. Wat er op dit moment niet goed gaat is de mail die via de site verstuurd wordt naar school. Deze zou doorgelinkt moeten zijn naar mijn mailadres (henriette.tijssen@vivente.nu), maar de praktijk wijst uit dat dit niet altijd goed gaat. Ik merk ook dat sommige mail die ik van ouders krijg in mijn spambox terecht komt. Voor mij vraagt dat even aanpassing in ook checken wat ik in de spambox binnen krijgen en u wil vragen mij aan de mouw te trekken als u denkt dat ik iets over het hoofd heb gezien. OUDERGESPREKKEN Binnenkort vinden er weer oudergesprekken plaats. In de bijlage Ouderinformatie schoolgesprek.nl vindt u de uitleg van hoe u zich in kunt schrijven hiervoor. De data die gebruikt kunnen worden zijn als volgt: Groep 1/ 2A maandag 14 en dinsdag 15 november Groep 4A donderdag 10 en maandag 14 november Groep 5A dinsdag 15 en maandag 21 november Groep 7 donderdag 10 en maandag 14 november Alle andere groepen donderdag 10 en dinsdag 15 november. Let op: als u niet geweest bent bij de oudergesprekken in september vragen we u zich nu wel in te schrijven. Als u het systeem voor de eerste keer gebruikt moet u zelf uw gegevens invoeren! Dit kunnen wij niet voor u doen. ACTIEDAG DE HERBERG Op woensdag 9 november zullen we een actiedag houden voor de Herberg. Zoals u misschien weet hebben we het vorig jaar het overgebleven schoolfruit (wat we ontvingen via het Europees Schoolfruit Programma) gedoneerd aan de Herberg. Dit was voor hen zeer welkom. In het kort wat de Herberg doet: Eten, een douche en een dak boven het hoofd. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Maar dat geldt niet voor iedereen. Wie door omstandigheden tijdelijk even géén dak boven zijn hoofd heeft en nergens anders terecht kan, is welkom in De Herberg. In De Herberg kunnen mensen terecht voor een bed, een douche en een maaltijd. De Herberg is 24 uur per dag geopend. Website:

3 De bewoners hebben weinig luxe. Daarom willen we een mand met producten maken zodat de bewoners van de Herberg in het zonnetje gezet kunnen worden. We willen u vragen om uw kind hiervoor een product naar school mee te geven. Denkt u aan een van de volgende dingen: - een hygiëne product; zeep, douchegel, deo, enz. - een tijdschrift - een spelletje (ze hebben namelijk alleen tv en vervelen zich veel. Avonden en weekenden duren heel lang, zonder internet) - een luxe product zoals chocola Op de actiedag zal een coördinator van de Herberg op school komen om de kinderen over de Herberg te vertellen. Bij de jongere kinderen zal de nadruk liggen over geen huis hebben. In de hogere groepen zal verteld worden hoe een dag op de Herberg eruit ziet en wat de oorzaken zijn waarom mensen op straat leven. De meegenomen spullen worden per bouw in een mand aangeboden aan de coördinator. Zij zal het aan de bewoners geven. De kinderen kunnen de meegenomen producten vanaf woensdag 2 november in een van de manden die op het podium in de hal van school doen. Alvast hartelijk dank! NSCCT GROEP 5 EN 6 Binnen Vivente is afgesproken dat in de groepen 5 en 6 de Niet Schoolse Cognitieve Capaciteiten Test afgenomen ( Een hele mond vol voor een test waarmee in kaart wordt gebracht wat de verstandelijke vermogens van een kind zijn om iets te leren en te begrijpen. De NSCCT is een aanvulling op de Cito toetsen. De een geeft inzicht wat er in zit, de ander wat er uit komt. De testresultaten helpen de leerkrachten het leerstofaanbod nog beter op uw kind af te stemmen. De test wordt klassikaal in een uur afgenomen door de intern begeleider. Groep 5B - dinsdag 1 november uur Groep 5A - woensdag 2 november uur Groep 6 - woensdag 2 november uur De resultaten worden besproken met Bettine de Jong, orthopedagoog van Expertisecentrum Adapt ( Tijdens de oudergesprekken in februari worden de resultaten met u als ouder besproken. KERK SCHOOL EN GEZINSDIENST 13 november om 10 uur is er weer een Kerk-, school- en gezinsdienst in de Sionskerk. Op school gaan we de komende tijd bezig met het verhaal over Saul en David en tijdens deze kerkdienst gaat het verhaal verder... We maken er met elkaar en bijzondere dienst van en we hopen dat jullie daar ook bij zijn! Tot dan! MUZIEKLESSEN GROEP 5, 6 EN 7 De Pepernoot, Kinderen en ouderen maken muziek!! We gaan dit jaar voor het 2 e jaar bezig met project Pepernoot. We beginnen met muzieklessen op school. Vorig jaar hebben de kinderen les gehad op keyboard, gitaar, djembé en saxofoon. Groep 5 krijgt deze lessen nu voor het eerst. De groepen 6 en 7 krijgen vervolglessen op vorig jaar.

4 Op bezoek We gaan dit seizoen een aantal keren op bezoek in ons zorgcentrum: De Rivierenhof. We gaan langs om elkaar beter te leren kennen. Om via muziek contact te maken. Zodat we ook op een andere dag of gelegenheid de weg weten te vinden naar onze buurtbewoners. Elke klas komt een keer aan de beurt. We nemen verschillende instrumenten mee. We laten zelf wat muziek horen. En ook gaan we samen zingen met de ouderen. Mocht uw kind iets leuks kunnen dan kan hij/zij zich tzt opgeven bij de muziekdocent om op te treden in het zorgcentrum. We hopen dat u enthousiast bent over dit project en uw kind wil stimuleren om mee te doen. Samen plezier maken met oud en jong in de wijk, dat is wat wij graag willen bereiken met muziek. Met vriendelijke groet, Nienke Kuizenga, Icc-er de Aquarel Emma Poppink, docent MEC Muziekschool Cindy van Dongen, projectleiding MEC Ineke Schoenmakers, projectleiding en Welzijn Driezorg JUMBO We hebben in totaal 5776 punten bij elkaar verzameld! Hartelijk dank allemaal voor uw bijdrage! Zodra we meer weten over het bedrag dat eraan gekoppeld is en wat we daarmee gaan doen, hoort u weer van ons. ZWEMLES We krijgen met regelmaat de vraag of kinderen eerder van school opgehaald mogen worden vanwege zwemlessen. Als dit incidenteel voorkomt, doen we er niet moeilijk over als een kind een keer 10 minuten eerder weg moet. Maar als het een wekelijks terugkerend iets is (zoals meestal bij zwemlessen) kunnen we hier niet in meegaan vanwege het verlies van onderwijstijd. Zwemlessen en andere (sport)activiteiten buiten school moeten dan ook na schooltijd plaatsvinden. Met de leerplichtambtenaar wordt momenteel overlegd hoe we moeten omgaan met afzwemmen en proefzwemmen en er wordt contact gezocht met verschillende zwembaden. JEUGDSPORTMONITOR Geachte ouder(s)/verzorger(s), In samenwerking met de basisscholen en het voorgezet onderwijs wordt in de gemeente Zwolle de Jeugdsportmonitor uitgevoerd. De Jeugdsportmonitor is een onderzoek naar sport, bewegen en leefstijl onder de jeugd van 4 tot en met 17 jaar. De gegevens zijn voor zowel de gemeente als de school zeer waardevol en worden gebruikt ter ontwikkeling van het sport- en beweegbeleid en het schoolgezondheidsbeleid. Onze school verleent graag haar medewerking aan dit onderzoek.

5 Wat vragen we van u? De vragenlijst voor het basisonderwijs wordt ingevuld door de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen. Om een betrouwbaar beeld te krijgen is uw deelname daarom erg belangrijk. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten. Deelname is geheel vrijwillig en anoniem. Hoe doet u mee? Via onderstaande link komt u terecht bij de online vragenlijst. Heeft u meerdere kinderen op dezelfde basisschool zitten, dan vragen wij of u voor elk van uw kinderen een vragenlijst wilt invullen, maar dit is niet verplicht. U kunt de vragenlijst nogmaals invullen door opnieuw op onderstaande link te klikken. Het onderzoek loopt tot 4 december Onder alle deelnemers wordt een Sport&Fit cadeaukaart van 50 verloot. Naar de online vragenlijst: Alvast bedankt voor uw deelname! PS. Heeft u vragen over dit onderzoek, dan kunt u contact opnemen met Marieke van Vilsteren van Sportservice Overijssel (telnr of via mvvilsteren@sportserviceoverijssel.nl).

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

Schoolnieuws schoolweek 9: vrijdag 4 nov Jeugdsportmonitor UITNODIGING JEUGDSPORTMONITOR 2016

Schoolnieuws schoolweek 9: vrijdag 4 nov Jeugdsportmonitor UITNODIGING JEUGDSPORTMONITOR 2016 Schoolnieuws schoolweek 9: vrijdag 4 nov. 2016 Jeugdsportmonitor UITNODIGING JEUGDSPORTMONITOR 2016 Geachte ouder(s)/verzorger(s), In samenwerking met de basisscholen en het voorgezet onderwijs wordt in

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 15-11-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Voorstelling Op 4 december gaan de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar nr. 9 week 44. Het thema van deze week is: Het volhouden waard

Nieuwsbrief schooljaar nr. 9 week 44. Het thema van deze week is: Het volhouden waard Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 nr. 9 week 44 Het thema van deze week is: Het volhouden waard Deze week gaat het over de waarden van het volhouden. Voor welke doelen zou je net dat stapje meer zetten

Nadere informatie

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda:

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 24-11-2016 Sinterklaasfeest op de Troubadour Hieronder ziet u het programma van de Sinterklaasviering: Inhoud:

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 november 2018 nr. 4. Agenda Week 47. Levend Water Week 47 Groep 1 t/m 5 : Thema Elisa Lied Zie de zon / Ps 21 : 1

Nieuwsbrief. 15 november 2018 nr. 4. Agenda Week 47. Levend Water Week 47 Groep 1 t/m 5 : Thema Elisa Lied Zie de zon / Ps 21 : 1 Nieuwsbrief 15 november 2018 nr. 4 Agenda Week 47 19 t/m 23 nov Do 22 VO scholen markt Week 48 26 t/m 30 nov Ma 26 Muziekles gr. 6-8 Week 49 3 t/m 7 dec Ma 3 Muziekles gr. 6-8 Rots en Water gr. 6-8 Wo

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 6 17 november Pingpongtafel Paukenlaan

Schooljaar , nummer 6 17 november Pingpongtafel Paukenlaan Schooljaar 2016-2017, nummer 6 17 november 2016 Pingpongtafel Paukenlaan Via connecties van een ouder van onze school, is deze buiten-pingpongtafel geplaatst op de Paukenlaan. Daar zijn we heel erg blij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016

Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Jaargang 22 nummer 11 Vrijdag 12 februari 2016 Agenda 12 26 februari 2016 donderdag 18 februari dinsdag 23 februari Bijbelrooster Week 7: 15 t/m 19 februari 2016 Vijf broden en twee vissen Jezus loopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 november 2016

Nieuwsbrief 14 november 2016 Nieuwsbrief 14 november 2016 Welkom op onze school! Lisa Scholten, Marte Peerik, Marlynn Klein Rot en binnenkort ook Louk Vöcker zijn bij ons begonnen in groep 1. We wensen deze kinderen een fijne en leerzame

Nadere informatie

NIEUWS. 21 november 2016

NIEUWS. 21 november 2016 NIEUWS 21 november 2016 VAN HARTE WELKOM Wij heten van harte welkom op onze school in groep 1: Hugo Brokstra; Jaeda Groot Zwaaftink; Thomas van Bergen; Sep Nijhuis en Léan Aldenkamp. Wij hopen dat zij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 02-11-2016 nummer 8 Agenda Do 3 november Kwartaalvergadering continu-rooster (kinderen om 14.00 uur vrij) Vrij 11 november Groepspresentatie groep

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 6 Vrijdag 20 november 2015

Jaargang 22 nummer 6 Vrijdag 20 november 2015 Jaargang 22 nummer 6 Vrijdag 20 november 2015 Agenda 20 november 4 december 2015 vrijdag 4 december Bijbelrooster Week 48: 23 t/m 27 november 2015 Sara sterft Isaäk en Rebekka Lied van de week Week 49:

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr.17 donderdag 10 januari 2019 : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr.17 donderdag 10 januari 2019 : internet: CNS-NIEUWS jrg.36 nr.17 donderdag 10 januari 2019 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK groep 1, 2 en 3: De roeping van de discipelen Het

Nadere informatie

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel , donderdag 27 oktober 2016

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel ,  donderdag 27 oktober 2016 www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, donderdag 27 oktober 2016 Stamgroepen en O4NT Bij de invoering van O4NT gaan we werken in stamgroepen.

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6

Datum: Nieuwsbrief: 6 Datum: 11-1-2019 Nieuwsbrief: 6 Beste ouders / verzorgers, Aan het begin van het jaar wensen mensen elkaar het goede toe: dat het maar Weer een mooi jaar mag worden! Het thema van Kind op Maandag is in

Nadere informatie

Jaargang 17 nummer 19 Vrijdag 18 juni Agenda 18 juni - 2 juli 2010 vrijdag 25 juni rapport 2 maandag 28 juni inloopspreekmiddag gr.

Jaargang 17 nummer 19 Vrijdag 18 juni Agenda 18 juni - 2 juli 2010 vrijdag 25 juni rapport 2 maandag 28 juni inloopspreekmiddag gr. Cbs de Aquarel Waallaan 6 8032 GZ Zwolle tel: 038-4537622 fax 038-4527619 www.de-aquarel.nl directeur@de-aquarel.nl ouderraadvan@onzeschool.com penseelstreken@cbs-de-aquarel.nl Jaargang 17 nummer 19 Vrijdag

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Jaargang 24 nummer 29 Donderdag 26 april 2018

Jaargang 24 nummer 29 Donderdag 26 april 2018 Jaargang 24 nummer 29 Donderdag 26 april 2018 Agenda 19-26 april 2018 26 april 27 april Afscheid juf Willy Koningsdag: vrij IDENTITEIT Ik weet het niet Wat voor koning zal het worden, die over Israël gaat

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op De Veenbrug hebben we het goed bekeken! Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Op De Veenbrug hebben we het goed bekeken! Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 7 28 oktober 2016 Op De Veenbrug hebben we het goed bekeken! Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 4 Vrijdag 10 oktober 2014

Jaargang 21 nummer 4 Vrijdag 10 oktober 2014 Jaargang 21 nummer 4 Vrijdag 10 oktober 2014 Agenda 10 oktober 7 november 2014 maandag 13 t/m vrijdag 17 oktober maandag 20 oktober dinsdag 21 oktober woensdag 22 oktober vrijdag 24 oktober maandag 3 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 22 mei 5 juni 2015 maandag 25 mei dinsdag 26 mei dinsdag 26 mei maandag 1 t/m vrijdag 5 juni Bijbelrooster Week 22: 25 t/m 31 mei 2015 Van kwaad tot erger

Nadere informatie

Jaargang 18 nr mei 2018

Jaargang 18 nr mei 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 18 31 mei 2018 Voorwoord Deze keer ontvangt u een iets kortere Arktualiteiten dan u van ons gewend bent, maar wél met veel

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 21 t/m 25 november Agenda: Ma - Di - Groep 8 Doedag Erasmus iedereen om 7.50 op school Wo - Alle kinderen om 13.00 uur vrij i.v.m. Pietenspektakel Do - Vr - Groep 4 kent de tafels

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief N U M M E R 1 3

Nieuwsbrief N U M M E R 1 3 Nieuwsbrief N U M M E R 1 3 2 4 N O V E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen Er is een wachtlijst voor kinderen die in 20174 jaar worden. We kunnen twee groepen 1 maken en deze zi en op basis van

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 5 Vrijdag 6 november 2015

Jaargang 22 nummer 5 Vrijdag 6 november 2015 Jaargang 22 nummer 5 Vrijdag 6 november 2015 Agenda 6 20 november 2015 maandag 9 en 16 november dinsdag 10 november vrijdag 20 november Bijbelrooster Week 46: 9 t/m 13 november 2015 De drie mannen Abraham

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 17 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Lid schoolkring gezocht Spullen gezocht voor pleinfeest Uitnodiging open dag kind en huisdier Juf Janny Vrijdag 25 mei peuterochtend

Nadere informatie

19 januari 2018

19 januari 2018 1380 www.clarafabriciusschool.nl 19 januari 2018 15 januari Inlogcode schoolfotograaf komt mee 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Agenda 5 juni 3 juli 2015 maandag 8 juni t/m woensdag 10 juni donderdag 25 juni vrijdag 26 juni maandag 29 juni Bijbelrooster Week 24: 8 t/m 14 juni 2015 Elia

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Agenda 16 januari 18 januari 19 januari 23 januari t/m 6 februari 17 februari 20 t/m 24 februari 3 maart 6 t/m 10 maart Ouderraadvergadering Studiedag MR-vergadering

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 11-11-2016 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Graag geef ik u een gebed mee uit onze methode Kind op Maandag. Dit gebed sluit aan bij de verhalen uit Samuël waar we over vertellen

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Jaargang 20 nummer 9 Vrijdag 31 januari 2014

Jaargang 20 nummer 9 Vrijdag 31 januari 2014 Cbs de Aquarel Waallaan 6 8032 GZ Zwolle tel: 038-4537622 www.de-aquarel.nl directeur@de-aquarel.nl penseelstreken@cbs-de-aquarel.nl Jaargang 20 nummer 9 Vrijdag 31 januari 2014 Agenda 31 januari 14 februari

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T:

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: WIJCKPRAAT FEBRUARI 2019 Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Mijn liefste wens opnieuw geloven in de mens, niet altijd wijzen op zijn falen maar duizend malen weer

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

15 september 2017

15 september 2017 1364 www.clarafabriciusschool.nl 15 september 2017 22 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Nieuwe leerling - Welkom Bente Tijssen Bente Tijssen is afgelopen week in groep 1/2 A bij juf José en juf

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 14 Vrijdag 10 april 2015

Jaargang 21 nummer 14 Vrijdag 10 april 2015 Jaargang 21 nummer 14 Vrijdag 10 april 2015 Agenda 10 24 april 2015 woensdag 15 april donderdag 16 april/dinsdag 21 april maandag 20 april dinsdag 21 t/m donderdag 23 april woensdag 22 april Bijbelrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Op donderdag 7 maart is er een margedag. Alle kinderen zijn op deze dag vrij!!

Nieuwsbrief. Op donderdag 7 maart is er een margedag. Alle kinderen zijn op deze dag vrij!! Jaargang 23 nummer 12 Vrijdag 01 maart 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Margedag Teamdag Kleutergroepen Valkhof Gymnastiek Ouderbijdrage Even voorstellen... Op het Valkhof Nationale schoonmaakdag

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Schooljaar , nummer 5 3 november 2016

Schooljaar , nummer 5 3 november 2016 Schooljaar 2016-2017, nummer 5 3 november 2016 Maandviering (herhalend bericht) Op vrijdag 4 november is de eerstvolgende maandviering. Graag willen we ouders, opa s en oma s in de gelegenheid stellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. Kom op tijd! Februari 2017

LAETARE-ACTUEEL. Kom op tijd! Februari 2017 LAETARE-ACTUEEL Februari 2017 Op tijd Op tijd komen is fijn. Fijn voor uw zoon of dochter, fijn voor de juf of meester en voor de groep. Wij hebben de regel dat kinderen vanaf 8.15 uur welkom zijn. Om

Nadere informatie

14 e jaargang nr. 1, - 24 augustus 2015 -

14 e jaargang nr. 1, - 24 augustus 2015 - 14 e jaargang nr. 1, - 24 augustus 2015 - Agenda 8 kennismakingsgesprekken 26 aug inplannen via Oudergesprek.nl 10 informatieavond Kies 26 informatieavond 15 studiedag (kinderen vrij) 28 zomerfeest 21

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

nr. 10 maandag 6 februari 2017

nr. 10 maandag 6 februari 2017 nr. 10 maandag 6 februari 2017 Inhoud Aanwezigheid directie 1 Welkom 2 Gefeliciteerd 2 En nu nog de eindtoets 2 Schaaktoernooi 2 Innen van de schoolreisgelden 2 Viering groep 3b/4 2 Start opknappen De

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

27 oktober 2016 jaargang 3-5

27 oktober 2016 jaargang 3-5 27 oktober 2016 jaargang 3-5 Lied van de week Groep lied 1 Zing wat je zingen kan 2 David werd gekozen 3 David 4 t/m 5 De koning is somber 6 De Heer is mijn Herder 6/7 t/m 8 Psalm 23 (Engelse versie) Vertellingen

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Personele zaken ** Ouderbijdrage ***Inhoud:*** ** Oudergesprekken

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Nieuwsbrief 29 7 mei 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was een fijne lange vakantie. We hopen, dat u er samen met uw kinderen van genoten heeft.

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2016 2017 datum: 04 november 2016 Agenda 05 november : Scholencross 14.30 16.00 uur 09 november : Schoolschoonmaak 1 + tuinonderhoud 19.00 20.30 10 november

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 14 Vrijdag 8 april 2016

Jaargang 22 nummer 14 Vrijdag 8 april 2016 Jaargang 22 nummer 14 Vrijdag 8 april 2016 Agenda 8 22 april 2016 donderdag 14 april/dinsdag 19 april 10-minutengesprekken (14.30-17.00u) Spreekmiddag gr 1-8 Inloopuur Eindtoets groep 8 maandag 18 april

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 24 maart 2016

Donderdagsbrief.  24 maart 2016 Donderdagsbrief 1303 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2016 24 maart Projectkrant gaat mee 25 t/m 28 maart Paasweekend: alle kinderen zijn van 25 t/m 28 maart vrij Nieuwe leerlingen - Welkom Afgelopen

Nadere informatie

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel:

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: Nieuwsbrief Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: 0594-612661 www.obsdemolenberg.nl Donderdag 5 april 2018 Inhoud: Agenda Beste ouders/ verzorgers Aanwezigheid Lars Jarigen Eieren zoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie