Productinformatie Eilandzorg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Productinformatie Eilandzorg"

Transcriptie

1 Productinformatie Eilandzorg

2 Waarom Eilandzorg? In het hart van Zierikzee treft u Eilandzorg Schouwen-Duiveland. Binnen onze zorgorganisatie staat uw kwaliteit van leven voorop. Daarin maken we heel bewust bepaalde keuzes en willen we zeker geen zaken voor u bepalen. Bij Eilandzorg behoudt u de regie over uw eigen leven, de zorg is aanvullend. U bepaalt bij ons zelf hoe de zorgverlening in uw leven georganiseerd wordt. Deze klantgerichte aanpak is mogelijk omdat we werken met deskundige en loyale medewerkers. Mensen met liefde voor het vak. Door de kleine zelfstandig werkende teams, bent u verzekerd van meer individuele aandacht. Gewoon, en heel persoonlijk. Wilt u gebruik maken van onze huishoudelijke diensten, wijkverpleging of wilt u wonen in een van onze locaties op het eiland? Eilandzorg staat voor u klaar. Wat krijg ik? Waar, van wie? Product: Huishoudelijke hulp en zorg Wat, waar, van wie? Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Wie wil dat niet? Soms kunt u echter wel wat hulp gebruiken, omdat u het huishouden niet meer volledig zelf kunt organiseren. Misschien tijdelijk, of juist voor langere tijd. Eilandzorg is u dan graag van dienst. Met een hecht team van medewerkers levert Eilandzorg hulp in het huishouden op het overgrote deel van Schouwen-Duiveland. Onze huishoudelijke activiteiten staan tot doel zodat: - u kunt wonen in een schoon huis; - u dagelijks kunt beschikken over voedsel; - u kunt beschikken over schone, draagbare en doelmatige kleding; - u de dagelijkse gebruikelijke zorg voor de kinderen kunt bieden. U kunt rekenen op een vaste medewerker, die op een vooraf bepaalde dag en tijd bij u langskomt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Met deze medewerker maakt u afspraken over welke ondersteuning u in het huishouden nodig heeft. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw mogelijkheden en beperkingen. Ook kan de hulp u leren bepaalde handelingen weer zelfstandig uit te voeren. Indien u vanwege lichamelijke klachten problemen heeft met het schoon en leefbaar houden van uw huis, dan komt u in aanmerking voor huishoudelijke hulp. Hierbij maakt u zelf afspraken met uw hulp. De medewerker is bij u in dienst. Eilandzorg zorgt voor de bemiddeling en administratie.

3 In het geval van huishoudelijke zorg ondersteunen wij u, in overleg met u en uw familie en eigen netwerk, zoveel mogelijk bij het organiseren en uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden. Huishoudelijke hulp c.q. zorg wordt door de gemeente vergoed. Voor 2015 en 2016 hanteren zij een tijdelijke kortingsregeling voor hulp bij het huishouden. U betaalt wel een wettelijk bepaalde, inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Ook kunt u op eigen rekening (zonder zorgindicatie) huishoudelijke hulp bij ons inhuren. Neemt u dan eerst contact op met het zorgloket van de gemeente Schouwen-Duiveland via telefoonnummer (0111) of via zorgloket@schouwenduiveland.nl. Vindt de gemeente dat u hulp nodig heeft, dan kiest u zelf een zorgaanbieder. Indien u voor Eilandzorg kiest, dan komen wij vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Samen stellen we dan een plan op. De ervaring leert dat u met een steuntje in de rug langer zelfstandig kunt blijven wonen! Individuele begeleiding thuis Wilt u op eigen rekening huishoudelijke hulp of zorg inhuren? Neemt u dan direct contact op met het bedrijfsbureau van Eilandzorg via telefoonnummer Begeleiding thuis Individuele begeleiding thuis is bedoeld voor mensen die langdurige, noodzakelijke begeleiding nodig hebben die gericht is op het behoud van zelfredzaamheid, regie behouden over eigen leven en structuur kunnen aanbrengen in het huishouden. Ook kunnen wij u helpen bij het plannen van de dagelijkse activiteiten en het aanleren of behouden van bepaalde vaardigheden. Indien nodig, biedt Eilandzorg tevens de nodige ondersteuning aan uw mantelzorger(s). Indien noodzakelijk is dit ook op afroep beschikbaar. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van innovatieve middelen. Begeleiding thuis speciaal Begeleiding thuis speciaal is specialistische en langdurige noodzakelijke begeleiding bij het tekort

4 schieten van (zelf) regie, sociaal-emotionele problematiek, moeite hebben met integratie en participatie in de omgeving en maatschappij. Hierbij kan ook aandacht nodig zijn voor activerende elementen zoals het regelen van dagelijkse bezigheden, het nemen van besluiten, het plannen en uitvoeren van taken. De begeleiding thuis en begeleiding thuis speciaal wordt verzorgd door professionals van het team wijkverpleging. Medewerkers die zijn opgeleid voor deze specifieke vorm van begeleiding. Individuele begeleiding thuis wordt door de gemeente vergoed. U kunt hiervoor contact opnemen met het zorgloket van uw gemeente. U kunt ook op eigen rekening onze deskundige medewerkers inhuren voor individuele begeleiding thuis. Neemt u dan eerst contact op met het zorgloket van de gemeente Schouwen-Duiveland via telefoonnummer (0111) of via zorgloket@schouwenduiveland.nl. Vindt de gemeente dat u hulp nodig heeft, dan kiest u zelf een zorgaanbieder. Indien u voor Eilandzorg kiest, dan komen wij vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Samen stellen we dan een plan op. Wijkverpleging Wilt u op eigen rekening begeleiding inhuren? Neemt u dan direct contact op met het bedrijfsbureau van Zijn dagelijkse handelingen zoals wassen, douchen, aanen uitkleden te zwaar voor u geworden, maar wilt u wel zelfstandig blijven wonen? Dan kan ons team wijkverpleging u helpen. Ook voor het deskundig verzorgen van o.a. wonden, stoma s en het geven van injecties en medicijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Het team wijkverpleging van Eilandzorg levert op het overgrote deel van Schouwen Duiveland professionele wijkverpleging. Met het pakket persoonlijke verzorging en/of verpleging krijgt u precies de zorg die u nodig heeft.

5 Bij Eilandzorg bent u verzekerd van goede zorg met persoonlijke aandacht. Respect, geduld en vertrouwen. Doordat wij met een klein team werken, heeft u altijd vaste medewerkers die op de afgesproken tijd bij u langskomen. Een vertrouwd gezicht werkt namelijk wel zo prettig! Eilandzorg helpt u graag bij het aanvragen van een indicatie. Een indicatie wordt vergoed door de nieuwe Zorgverzekeringswet, er wordt daarbij niet gekeken naar uw inkomen. U kunt bij ons ook voor eigen rekening (zonder indicatie) wijkverpleging inhuren. Neemt u dan contact op met onze wijkverpleegkundige van het team wijkverpleging Eilandzorg, tel Na telefonisch contact zal een verpleegkundige vrijblijvend bij u langskomen voor een kennismaking gesprek en samen met u een indicatieaanvraag opstellen. Verpleging en Verzorging Wilt u op eigen rekening wijkverpleging inhuren? Neemt u dan direct contact op met het bedrijfsbureau van Midden in het centrum van Zierikzee, omringd door onze aanleunwoningen, treft u locatie De Wieken. Sinds jaar en dag biedt Eilandzorg daar zorg voor ouderen. In locatie De Wieken bent u verzekerd van de door u gewenste zorg, contacten met leeftijdsgenoten en een gevoel van geborgenheid. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan een van de vele welzijnsactiviteiten. Locatie De Wieken is uiterst compleet met een modern restaurant, winkel, pedicure, kapper, trombosedienst prikpunt, bibliotheek, wasserette en stomerij. Er is een specialist ouderengeneeskunde werkzaam binnen Eilandzorg indien u specialistische zorg en-of behandeling nodig heeft. In de middag en avond kunt u, indien u dat wenst, samen met andere bewoners eten in ons sfeervol restaurant. We bieden daarbij op diverse dagen in de week inspirerende en ontspannen welzijnsactiviteiten aan die

6 u actief en gezond houden. U wordt ondersteund door professionele medewerkers die in kleine zelfstandige teams samenwerken met uw eigen huisarts of de specialist ouderen geneeskunde. In totaal telt locatie De Wieken 59 appartementen. U heeft bij ons een eigen appartement wat bestaat uit een woon-/slaapkamer en een aparte badkamer met toilet en douche. De appartementen zijn overzichtelijk, en uiteraard bepaalt u zelf hoe u deze inricht. Locatie De Wieken biedt huisvesting, aan ouderen die verzorging, verpleging, ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Verpleging en verzorging voor mensen met lichamelijke beperkingen Indien u door lichamelijke aandoeningen niet meer thuis kunt wonen, biedt locatie De Wieken een oplossing. Hier woont u zelfstandig, in een eigen appartement, maar bent u wel verzekerd van de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Dat in combinatie met de gezelligheid die locatie De Wieken biedt, is het aangenaam verblijven! Kleinschalig wonen voor mensen met dementie Voor cliënten met een vraag naar psychogeriatrische ondersteuning zijn er meerdere afdelingen waar cliënten 'kleinschalig verblijven'. Dit betekent dat u uw eigen appartement heeft, en ook gebruik kunt maken van het gezamenlijk appartement. Een huislijke leefomgeving waar u samen met zes andere cliënten een zo normaal mogelijk huishouden vormt. Zo wordt er gezamenlijk gegeten, gedronken en worden er ook huishoudelijke taken gedaan zoals stoffen en koken. Onze medewerkers bieden verpleegzorg indien nodig, maar voorop staat de huiselijkheid. Wanneer het leven al zo onzeker is, is het gevoel van een thuis en het behouden van geborgenheid heel belangrijk. Doordat we met kleine zelfstandige teams werken, is persoonlijke aandacht voor ons vanzelfsprekend. Een veelgehoord compliment is dat onze medewerkers met liefde en zorg handelen. We beseffen ons dat verhuizen naar een verpleeg- of verzorgingshuis een grote stap is. We beloven u daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Samen zorgen we ervoor dat u zo veel mogelijk de regie in handen blijft houden, zodat u kunt leven zoals u wilt. Uw kwaliteit van leven is waar goede zorg bij ons om draait.

7 Het wonen in de appartementen van locatie De Wieken valt onder de Wet Langdurige Zorg. U heeft hiervoor een indicatie nodig. Hoe u deze moet aanvragen kunt u lezen op onze website Voor WLZ zorg wordt een eigen bijdrage in rekening gebracht door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Neemt u dan contact op met het bedrijfsbureau van Verhuur appartementen Locatie: Mitt Hem, Zierikzee Aan de rand van Zierikzee, op korte afstand van de binnenstad, treft u wooncomplex Mitt Hem. Mitt Hem biedt een woon-, ondersteunings- en begeleidingsaanbod voor mensen met een Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Om te kunnen wonen in Mitt Hem heeft u een indicatie voor zorg nodig. Mitt Hem is Zweeds voor mijn huis. De naam symboliseert de zelfstandigheid van de bewoners in dit appartementengebouw. Want zelfs met een zware zorgindicatie is het mogelijk om bij ons zelfstandig te kunnen wonen. Eilandzorg biedt de mogelijkheid tot 24 uur zorg, ondersteuning en begeleiding. Hierdoor kunt u gewoon wonen zoals thuis, in alle vrijheid. U wordt hierbij ondersteund door professionele medewerkers die als zelfstandig team werken. Iedere bewoner heeft daarbij een vaste contactpersoon. Zo heeft u een vast aanspreekpunt, de persoonlijk begeleider, zolang u in Mitt Hem woont. De ruime appartementen van ruim 90m 2 bestaan uit een woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer met toilet, een tweede toilet, een balkon en een opslagruimte. Voor u als bewoner zijn er diverse technische voorzieningen getroffen zodat u veilig en comfortabel kunt wonen. Natuurlijk samen met uw partner, gezin, en/of huisdieren. De appartementen zijn bij Eilandzorg te huur en komen in aanmerking voor huursubsidie. Daarbij leveren we op basis van diverse zorgarrangementen de zorg en

8 service. Een unieke constructie waardoor de bewoner de eigen vrijheid en zelfstandigheid kan behouden. Kijkt u voor een actueel kostenoverzicht op onze website Neemt u dan contact op met het bedrijfsbureau van Locatie: t Nieuwe Vrije, Zierikzee Het gevoel van leven als in een lang weekend. Dat is wat u kunt doen in t Nieuwe Vrije in Zierikzee. Ruime, luxe appartementen om zorgeloos te genieten van het goede leven. Direct aan de binnenstad van Zierikzee én de uitvalswegen. De appartementen zijn via Zeeuwland te huur. De servicemanager staat voor u klaar met persoonlijke service. Desgewenst regelt hij voor u de zorg op maat als dat nodig mocht zijn. Zo nodig 24 uur per dag. In de sfeervolle lounge kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie. Ook vinden hier uiteenlopende activiteiten plaats voor en door bewoners. Eilandzorg verzorgt hier de zorg en verpleging. De huurprijs is afhankelijk van uw inkomen en appartementsgrootte, en varieert tussen 783 en inclusief servicekosten. Kijkt u voor een actueel kostenoverzicht op de website De appartementen in t Nieuwe Vrije zijn via Zeeuwland te huur, Eilandzorg verleent zorg en ondersteuning. Via de website kunt u een optie nemen op de appartementen. Beschikbare appartementen worden door Zeeuwland in overleg met Eilandzorg aangeboden aan kandidaten met of zonder zorgvraag. Heeft u geen zorgvraag en wilt u in t Nieuwe Vrije wonen? Dan kunt u direct een optie nemen. Bent u de eerste kandidaat dan neemt Zeeuwland direct contact met u op. Heeft u zelf een zorgvraag en wilt u met zorg in t Nieuwe Vrije gaan wonen? Neemt u dan contact op met het bedrijfsbureau van Eilandzorg via telefoonnummer Mogelijk geniet u voorrang. Aanleunwoningen De Wieken: Hoge Molenstraat, t Vrije, Baden Powellweg, Zierikzee

9 In het historische centrum van Zierikzee, rondom zorglocatie De Wieken, treft u 37 aanleunwoningen. Op nog geen 400 meter afstand bevindt zich de oude haven, winkels, de wekelijkse markt, restaurants, het theater en de bushalte. De woningen op de begane grond beschikken over een terras gelegen aan de gemeenschappelijke binnentuin. De woningen op de eerste verdieping (nagenoeg allemaal bereikbaar met een traplift) hebben een eigen balkon. De aanleunwoningen bieden een perfecte combinatie van de privacy van een eigen woning en de faciliteiten die zorglocatie De Wieken biedt, zoals een kapper en restaurant De Raadzaal. De woningen zijn via Woonzorg Nederland te huur. De bewonersconsulent maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wenst. Woonzorg Nederland verzorgt het onderhoud aan de woningen, Eilandzorg levert zorg en ondersteuning en beheert de wachtlijst. De appartementen zijn via Woonzorg Nederland te huur. Kijkt u voor een actueel kostenoverzicht op de website Neemt u dan contact op met het bedrijfsbureau van Wilt u eerst meer informatie over hoe het is om te wonen in de aanleunwoningen? Neemt u dan contact op met de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland via telefoonnummer Of stuur een naar wieken@woonzorg.nl. Kortdurend verblijf U woont zelfstandig en wilt dat ook in de toekomst graag blijven, maar u heeft tijdelijk zorg of verpleging nodig? Dan kunt u gebruik maken van een van de logeerappartementen in locatie De Wieken in Zierikzee. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u tijdelijke verzorging of verpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld na

10 een ziekenhuisopname of operatie, of als het wenselijk is om uw partner, mantelzorger of netwerk te ontlasten. Bij een tijdelijk opname ontvangt u voor 6 tot 12 weken verpleging en/of verzorging, huishoudelijk verzorging in het appartement, observatie, ongeplande zorg en zorgcoördinatie. De logeerappartementen in locatie De Wieken bestaan allemaal uit een woon-/slaapkamer en een aparte badkamer met toilet en douche. De appartementen zijn overzichtelijk en volledig gemeubileerd. Het staat u uiteraard vrij om uw persoonlijke spulletjes mee te nemen om er een echt thuisgevoel te creëren. Uiteraard kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die de locatie u biedt, zoals onze wasservice of deelname aan een van de vele welzijnsactiviteiten. Het tijdelijk verblijf in de appartementen van locatie De Wieken valt onder diverse financieringsvormen: 1) WLZ (subsidieregeling eerstelijns verblijf) 2) WMO (bouwsteen kortdurend verblijf) Voor tijdelijk verblijf heeft u een indicatie nodig en deze is afhankelijk van de financieringsvorm. Neemt u dan contact op met het bedrijfsbureau van Welzijnsactiviteiten Regelmatig vragen we onze cliënten in De Wieken en Mitt Hem naar hun behoeften op het gebied van welzijnsactiviteiten. Zo weten we precies welke wensen er zijn en kunnen we onze activiteiten daar snel op afstemmen. Een van de voordelen van kleinschalige zorg! Ook voor omwonenden bieden we in locatie De Wieken in Zierikzee leuke activiteiten waar men bij aan kan sluiten. Denk aan high tea, een handwerkclub, klaverjassen of bijvoorbeeld de weeksluiting. Ook kunt u dagelijks voor de warme maaltijd aanschuiven in het gezellige restaurant. Hiervoor vragen we slechts een kleine vergoeding. Daarbij organiseren we eens per maand een extra feestelijk diner, de gezamenlijke maaltijd. Ook organiseren we een keer per maand een koffieochtend voor buurtbewoners. Dit geeft u de gelegenheid andere mensen te ontmoeten. Iedereen is

11 welkom! Zoekt u iets actievers? Wekelijks organiseren we op diverse locaties in Zierikzee en Nieuwerkerk lessen Meer Bewegen voor Ouderen. Bent u geïnteresseerd? Kom dan eens vrijblijvend langs voor een gratis proefles. Uitvoerige informatie over de vele welzijnsactiviteiten vindt u op onze website Cliënten van locatie De Wieken betalen een maandelijkse vergoeding voor extra welzijnsactiviteiten. Voor andere geïnteresseerden hanteren we een activiteitenstrippenkaart. De kosten voor een activiteit kunt u opvragen bij de activiteitenbegeleiding. Ook staan deze bij de maandkalender op onze website vermeld. Neemt u dan contact op met het bedrijfsbureau van Voor onze actuele tarieven verwijzen wij u graag naar onze tarieflijst Eilandzorg op de website Hoe kom ik in contact met Eilandzorg? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eilandzorg Schouwen-Duiveland: Hoge Molenstraat 13, 4301 KB, Zierikzee. Het bedrijfsbureau ondersteunt u graag bij al uw vragen. T E. info@eilandzorg.com I.

Zorg aan huis Wonen met zorg Welzijn

Zorg aan huis Wonen met zorg Welzijn Zorg aan huis Wonen met zorg Welzijn Gewoon, en heel persoonlijk Informatiebrochure Eilandzorg Schouwen-Duiveland Eilandzorg Schouwen-Duiveland In het hart van Zierikzee treft u Eilandzorg Schouwen-Duiveland.

Nadere informatie

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Wonen met zorg Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Het creëren van een luxe en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoonlijke (zorg)wensen

Nadere informatie

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN Moderne appartementen in een veilige omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

BELLINCKBORG HENGELO

BELLINCKBORG HENGELO carintreggeland huis BELLINCKBORG HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand Zorg van ZINN Voor als het thuis niet meer gaat Verpleging ZINN

Nadere informatie

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld Dorpsveld, uw persoonlijke keuze laurens Dorpsveld Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een klein woonzorgcentrum voor ouderen in het zuiden van Rotterdam. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk thuis Persoonsalarmering Ook liever

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

Thuiszorg van Inovum. Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen!

Thuiszorg van Inovum. Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen! Thuiszorg van Inovum Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen! Prettig zelfstandig blijven wonen Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Soms is hierbij ondersteuning nodig. Ons brede pakket

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in Gewoon prettig wonen in Careyn De Ark Op een steenworp afstand van Den Haag en het Westland en op loopafstand van het gezellige centrum van Wateringen ligt het woonzorgcomplex De Ark. De Ark combineert

Nadere informatie

Verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg

Verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Inhoudsopgave blz 4 Vertrouwd wonen met passende zorg Onze diensten 6 8 10 12 Verpleegzorg voor mensen met dementie Zelfstandig wonen met zorg voor mensen

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Mevrouw Somers en meneer De Bruijn oefenen samen de passen. Morgen is er een dansavond met buurtgenoten. Wonen bij Vecht en IJssel

Nadere informatie

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt Wonen met zorg op maat Oog voor wat telt In 1918 werd de Vereniging Ons Thuis opgericht, die tot doel had ouden van dagen van alle gezindten met beperkte middelen gelegenheid te geven tot samenwoning in

Nadere informatie

eigen thuis eigen kracht eigen leven

eigen thuis eigen kracht eigen leven eigen thuis eigen kracht eigen leven Visie van mosae zorggroep Eigen thuis, eigen kracht, eigen leven Wij geloven in de eigen kracht van mensen, ongeacht hun leeftijd. Door de regie van cliënten en de

Nadere informatie

Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg

Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Inhoudsopgave blz 4 Vertrouwd wonen met passende zorg Onze diensten 6 8 10 12 Verpleegzorg voor mensen met dementie Zelfstandig wonen met zorg voor

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Intensieve zorg in huiselijke sfeer Voelt beter Intensieve zorg in huiselijke sfeer Het eigentijdse Madeleine in Boxmeer biedt als expertisecentrum uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

Wonen in De IJsvogel

Wonen in De IJsvogel Wonen in De IJsvogel Inhoud Wonen in De IJsvogel 3 In vertrouwde handen 3 Verzorgd wonen 4 Huishouden, maaltijden en was Welzijnsactiviteiten Aanmelding verzorgd wonen Beschermd wonen 6 Woongroep Wonen,

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. meer dan zorg

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. meer dan zorg Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum meer dan zorg Maasveld Laurens Maasveld is een modern, multicultureel woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie ligt aan de Maashaven in de levendige

Nadere informatie

Laurens Stadzicht. Leven zoals u gewend bent. meer dan zorg

Laurens Stadzicht. Leven zoals u gewend bent. meer dan zorg Laurens Stadzicht Leven zoals u gewend bent meer dan zorg Stadzicht Laurens Stadzicht is een gespecialiseerde woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie is gelegen in een parkachtige omgeving

Nadere informatie

Observatiecentrum. Een diagnose om verder te kunnen

Observatiecentrum. Een diagnose om verder te kunnen Observatiecentrum Een diagnose om verder te kunnen Nog geen duidelijke diagnose? Een tijdelijk verblijf kan uitkomst bieden Heeft u te maken met geheugen- of psychiatrische klachten in combinatie met een

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg Laurens Liduina Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg meer dan zorg Liduina Laurens Liduina is een kleinschalige, sfeervolle woonzorglocatie voor ouderen. Liduina bevindt zich in het prachtige

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia 2 1. Informatie over de zorgkamers Heeft u tijdelijk zorg nodig en lukt dit niet meer thuis? Dan zijn onze zorgkamers wellicht een goede oplossing. U ervaart

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord meer dan zorg Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen in de wijk Ommoord. De locatie kenmerkt zich door de vriendelijke

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in De Gooise Warande In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement,

Nadere informatie

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben.

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben. uw zorg, onze zorg uw zorg, onze zorg mosae thuiszorg Mosae Thuiszorg is onderdeel van Mosae Zorggroep, samen met de zorglocaties Campagne, Daalhof, Scharwyerveld, Sint Gerlachus en Licht & Liefde. Elke

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Levendig en veelzijdig Dat is ZINN Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk

Nadere informatie

mensen hebben mensen nodig

mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig Dat vinden we bij Mosae Zorggroep. Vanuit vijf locaties en een eigen thuiszorgorganisatie. Met ruim 600 mensen in dienst en 300 vrijwilligers verzorgen

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in De Gooise Warande In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement,

Nadere informatie

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Hofstee Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Hofstee Laurens De Hofstee is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie ligt in de groene wijk Ommoord. De Hofstee

Nadere informatie

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus Aesopus, uw persoonlijke keuze laurens Aesopus Aesopus Laurens Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Nadere informatie

Waardig Wonen Waardig Wonen Zelfstandig en luxe wonen in een mooi appartement op een kleinschalige woonlocatie. Met de mogelijkheid om de eigen levensstijl voort te zetten en met goede zorg binnen handbereik.

Nadere informatie

Comfortabel en zelfstandig wonen. Met professionele zorg of huishoudelijke hulp binnen handbereik. Comfortappartementen. in de Vondelflat in Groningen

Comfortabel en zelfstandig wonen. Met professionele zorg of huishoudelijke hulp binnen handbereik. Comfortappartementen. in de Vondelflat in Groningen Comfortabel en zelfstandig wonen Met professionele zorg of huishoudelijke hulp binnen handbereik Comfortappartementen in de Vondelflat in Groningen Comfortappartementen, voor nu en later Een Comfortappartement

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Verzorgd Wonen in Amsterdam Zelfstandig wonen, samen onder één dak

Verzorgd Wonen in Amsterdam Zelfstandig wonen, samen onder één dak - Verzorgd Wonen in Amsterdam Zelfstandig wonen, samen onder één dak Verzorgd Wonen in Korthagenhuis, Amsterdam Verzorgd Wonen is een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten.

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Met kleinzoon Stijn trekt meneer Zijlstra er vroeg op uit. Samen vangen ze die snoekbaars wel. Wonen bij Vecht en IJssel betekent

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium De Gooise Warande Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in De Gooise Warande In De Gooise Warande huurt u uw eigen appartement,

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 5 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 6 Inschrijfformulier

Nadere informatie

Het Zonnelied Ammerzoden

Het Zonnelied Ammerzoden Het Zonnelied Ammerzoden Acute zorg Bij Bij een noodgeval bent u met één druk op op de de alarmknop verzekerd van snelle hulp. U kunt deze service ontvangen als aanvulling op op uw bestaande zorg of of

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Naber

uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber, uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber Laurens De Naber is herhaaldelijk tot één van de beste woonzorglocaties voor dementerende ouderen in Nederland uitgeroepen. De locatie ligt in

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG

HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG IN VIANEN HOF VAN BATENSTEIN De vraag naar goede zorg in combinatie met wonen is de afgelopen jaren gegroeid. Ook in Vianen. Daarom hebben LEKSTEDEwonen, ZorgSpectrum

Nadere informatie

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden Verzorgd Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX HET HOGE VEER

WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX HET HOGE VEER HET HOGE VEER WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX U wilt graag zo lang en zo goed mogelijk voor uzelf kunnen zorgen. U wilt de touwtjes in eigen handen houden. Dat begrijpen

Nadere informatie

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Meneer Zijlstra krijgt vaak bezoek van zijn kleinzoon Stijn. Samen voeren zij de dieren in de dierenweide. Wonen bij Vecht en IJssel betekent

Nadere informatie

Betrokken, kleinschalig en met professionele aandacht

Betrokken, kleinschalig en met professionele aandacht Betrokken, kleinschalig en met professionele aandacht Beschermd wonen in een unieke omgeving Woonzorgvoorziening Sparrenheuvel, gelegen in het bosrijke Bosch en Duin in de gemeente Zeist, is opgericht

Nadere informatie

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 1 Zorg in onze huizen 2 Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 3 Zorg en aandacht voor elkaar Wanneer u naar een verpleeghuis verhuist, is dit een grote verandering voor u en de mensen

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag.

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Als u afhankelijk wordt van de zorg van anderen en thuis wonen niet meer gaat, biedt Kalorama u een prettige woonomgeving. Onze collega s hebben respect,

Nadere informatie

Zorg Thuis. Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN

Zorg Thuis. Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Zorg Thuis Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet Info@rosengaerde.nl www.rosengaerde.nl

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Laurens Huize Sint Petrus. Gezellige locatie met een lange traditie. meer dan zorg

Laurens Huize Sint Petrus. Gezellige locatie met een lange traditie. meer dan zorg Laurens Huize Sint Petrus Gezellige locatie met een lange traditie meer dan zorg Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorglocatie voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie bestaat

Nadere informatie

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl Aangenaam... De Friese Wouden www.friesewouden.nl Wij zijn er voor u De Friese Wouden levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als klant houdt u hierbij de regie in eigen handen, het gaat

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg Laurens Antonius IJsselmonde Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg meer dan zorg Antonius IJsselmonde Antonius IJsselmonde is een centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. Hier krijgt u op individuele

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

Zorg en hulp thuis in Almere. Zorg en hulp thuis Almere 1

Zorg en hulp thuis in Almere. Zorg en hulp thuis Almere 1 Zorg en hulp thuis in Almere Samen zorgen voor de mensen, altijd voor de mensen Zorg en hulp thuis Almere 1 Inhoud 3 4 6 8 9 Zorg draait om mensen Ondersteuningsarrangementen Persoonlijke verzorging en

Nadere informatie

Algemene informatie. Goede zorg die vertrouwd voelt. Wonen in Mariahof en Scholtenhof. De aanleunwoning: zelfstandig met zorg wonen

Algemene informatie. Goede zorg die vertrouwd voelt. Wonen in Mariahof en Scholtenhof. De aanleunwoning: zelfstandig met zorg wonen Wonen in Mariahof en Scholtenhof De aanleunwoning: zelfstandig met zorg wonen ThuisZorg en plusdiensten Algemene informatie Goede zorg die vertrouwd voelt 1 2 Inhoud Goede zorg die vertrouwd voelt 5 1.

Nadere informatie

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak - Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak Verzorgd Wonen in Westerwatering, in Zaandam Verzorgd Wonen is een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten.

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Datum : Referentie : Betreft : Informatie wijkverpleging Beweging 3.0. test

Datum : Referentie : Betreft : Informatie wijkverpleging Beweging 3.0. test Raad van Bestuur Computerweg 6 3821 AB Amersfoort www.beweging3.nl Telefoonnummer: (033) 469 20 20 E-mail: klantcontactcentrum@beweging3.nl Datum : Referentie : Betreft : Informatie wijkverpleging Beweging

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

ThuisZorg en plusdiensten 1

ThuisZorg en plusdiensten 1 ThuisZorg en plusdiensten 1 2 ThuisZorg Zorgfederatie Oldenzaal: ThuisZorg die goed en vertrouwd voelt! Wanneer u nog zelfstandig woont, kan het toch zijn dat u hulp van anderen nodig heeft. Maar ook als

Nadere informatie

Veilig en prettig wonen in een groene omgeving. Eikenhorst. Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking

Veilig en prettig wonen in een groene omgeving. Eikenhorst. Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking Veilig en prettig wonen in een groene omgeving Eikenhorst Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking Van harte welkom in Eikenhorst, woonzorglocatie voor beschermd wonen op Park

Nadere informatie

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld 3 6 8 10 3 over stichting samen zorgen locatie hoge hof locatie liefkenshoek welzijn en zorg Welkom

Nadere informatie

Informatiebrochure Wittenbergzorg. Zorgkamers Oleander en Magnolia. Kempkeshof 17, 4175 EW Haaften

Informatiebrochure Wittenbergzorg. Zorgkamers Oleander en Magnolia. Kempkeshof 17, 4175 EW Haaften Informatiebrochure Wittenbergzorg Zorgkamers Oleander en Magnolia Kempkeshof 17, 4175 EW Haaften 1. Informatie over de zorgkamers Heeft u tijdelijk zorg nodig en lukt dit niet meer thuis? Dan zijn onze

Nadere informatie

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Extramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Extramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke cliënt zich welkom, thuis en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Zelfstandig Wonen met Ondersteuning. Ondersteuning Mantelzorg

Zelfstandig Wonen met Ondersteuning. Ondersteuning Mantelzorg Dagcentrum, Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Molenberg Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Molenberg in hartje Groenlo. De Molenberg is een begrip als het

Nadere informatie

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Mevrouw Van Vliet woont in een zorgwoning van Vecht en IJssel, in woonzorg centrum Zuylenstede. Met haar vriendinnen drinkt ze als vanouds

Nadere informatie

Kijk, het fijne van Daalhof is dat je. echt je eigen gang kunt gaan, alles is in. de buurt. En als het nodig is of je hebt

Kijk, het fijne van Daalhof is dat je. echt je eigen gang kunt gaan, alles is in. de buurt. En als het nodig is of je hebt actief wonen actief wonen ons aanbod In zorglocatie Daalhof ligt het accent op zelfstandig en betaalbaar wonen met zorgvoorzieningen binnen handbereik. Gemak staat voorop. Ondanks de hoge graad van zelfstandigheid

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

Hebt u langdurige zorg nodig? CZ zorgkantoor wijst u de weg

Hebt u langdurige zorg nodig? CZ zorgkantoor wijst u de weg Hebt u langdurige zorg nodig? CZ zorgkantoor wijst u de weg Check www.ciz.nl of bel met het CIZ op 088 789 10 00 om te kijken of u zorg kunt krijgen die vergoed wordt vanuit de Wlz. Hoe komt u in aanmerking

Nadere informatie

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen St. Jozef Woonzorgcentrum Het is fijn dat mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wonen. Meneer van de Vondervoort woont zijn hele leven al in Wijchen.

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie