Compactregelaar. Bedieningshandleiding. 04/2015 Technische veranderingen voorbehouden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Compactregelaar. Bedieningshandleiding. 04/2015 Technische veranderingen voorbehouden."

Transcriptie

1 Compactregelaar 04/2015 Technische veranderingen voorbehouden Bedieningshandleiding

2 Ingebruikname De compactregelaar is direkt klaar voor gebruik. Voor het ingebruiknemen van de regelaar altijd eerst het bedradingsschema van de matrijs en de verbindingskabel controleren of die met elkaar overeenstemmen. Bij het inschakelen van de regelaar wordt meteen de verwarming ingeschakeld op een vooraf ingestelde temperatuur. Indien dit niet gewenst is, dan voor het inschakelen de verbindingskabel van de regelaar los maken. Daarna dit ingestelde waarde op 0 instellen. De regelaar weer uitschakelen, de verbindingskabel weer aansluiten en vervolgens de regelaar weer inschakelen. Stekkeraansluitingen en bedradingsschema A Alarmuitgang A B C B Typeschild C Voedingsstekker met themovoelers D Netvoedingskabel E Netzekering (2A T) Stekkeraansluitingen voeding en thermovoelers (standaard) Zone 2, 5 10 thermovoeler - Zone 1, voeding nul 4 9 Zone 1, voeding last 3 8 Zone 2, voeding nul Zone 1, 2 7 Zone 2, voeding last thermovoeler + Zone 1, 1 6 Zone 2, thermovoeler - thermovoeler + Andere als de standaard bedrading is mogelijk. Meer informatie hierover is mogelijk. Bij de regelkasten model I, zijn de aansluitingen voor de 2e zone niet aangesloten. D E Alarmuitgang 1 2 Potentiaalvrijcontact (openen, 250 V/2 A, ohmsche last). Het alarm wordt bij temperatuurgrens overschrijding, thermovoelerbreuk en bij overschreiding van de maximale voeding geactiveerd.

3 Verklaring bedieningsfuncties Regelkast A Temperatuurregelaar B Aan/uitschakelaar C Zekeringen voor verwarming (16A T) D Standbyschakelaar A B Model tempbox I D C tempbox II Temperatuurregelaar A Informatietoets E F G B Pijl neerwaarts C D Pijl opwaarts Parametertoets H E F LED verwarmen LED Alarm I G LED Standby H I Werklijke waarde, parameterwaarde en status Ingestelde waarde en parameteraanduiding A B C D

4 Waarde instellen Uitgaande van de ingesteldewaarde... Ingesteldewaarde direkt kiezen. De gewenste waarde instellen met de pijltoetsen omhoog of omlaag. (Bij voorbeeld nieuwe waarde instellen van 250 C). Na een waardeverandering, wordt de ingave automatisch na 3 seconden overgenomen. De nieuw ingestelde waarde wordt nu overgenomen. Wordt de infotoets binnen 3 seconden ingedrukt, dan wordt de verandering niet overgenomen. Procentuele waarde instellen Waarom omschakelen op gestuurd werken (%)? Met procentueelgestuurd werken stuurd met een constante stroom uit. 0% betekend verwarming uit. 100% betekend verwarming aan. Deze functie kan gebuikt worden een regelzone te controlen op thermovoeler breuk en tot de voeler gewisseld wordt door te produceren. Bij de verwerking van thermisch gevoelige materialen wordt gestuurd produceren sterk afgeraden. Omschakelen naar procentuele aansturing, gaat via de infotoets. Vervolgens dient daar ook een procentuele waarde ingesteld te worden.

5 Procentuele waarde activeren en instellen 2x Informatietoets 2x indrukken, om van de ingestelde/ werklijke waarde (Soll-/Istwert) om te schakelen naar gestuurd aansturen (Stellgradanzeige). De parametertoets indrukken, om de toetsvergrendeling op te heffen. Gestuurd aansturen is uitgeschakeld. De bovenste LED off knippert. Met de pijltoetsen gestuurd aansturen activeren. Met de parametertoets het activeren bevestigen. Nu het gewenste percentage instellen, de regelaar geeft het laatst ingestelde percentage aan, deze knippert. Der Stellgradwert blinkt. Met de pijltoetsen de gewenste waarde instellen, deze waarde blijft knipperen. (Beispiel: neuer Stellgradwert 25%). Der Stellgradwert blinkt weiterhin. De parametertoets indrukken om de verandering te bevestigen. Na deze bevestiging stuurt der regelaar een constante stroom uit. Door de infotoets in te drukken, kan weer omgeschakeld worden op ingestelde/ werklijke waarde. In de bovenste leddisplay wordt afwisselend het ingestelde percentage en de tekst manu aangegeven. Het omschakelen van gestuurd naar geregeld werken gaat op dezelfde wijze. Hiervoor dient men in stap 2 en 3 in manu van on naar off in te stellen.

6 Functies en instellingen De regelaar heeft een aantal extra functies, die voor hotrunnerregelaar gebruikt kunnen worden. Functies Procentuele waardeinstelling (%) Zie Procentuele waarde instellen. Softstart De regelzone wordt na het inschakelen automatisch tot 100 c opgewarmd. Na afloop van een vooraf ingestelde tijd, loopt de temperatuur door naar de instelde temperatuur. De softstarttijd is instelbaar onder t1. Hierdoor wordt de vochtigheid uit de verwarmingselementen gekookt, om kortsluiting te voorkomen. Boost funktie De Boost functie wordt direct na de softstart gestart. Hiermee wordt de ingestelde temperatuur korte tijd verhoogd met een vooraf ingestelde waarde en tijd, om b.v. de hotrunnerneuzen te laten openen. De temperatuurverhoging kan worden ingesteld met SP3 samen met de Boost tijd t2. Standby funktie Een vooraf ingestelde temperatuurdaling, in te stellen onder SP2 met de schakelaar wordt de standby funktie geactiveerd. Bedoeld om bij korte productieonderbrekingen te temperatuur te verlagen. Alarmbewaking De regeltechniek bewaakt met een instelbare tollerantieband de ingestelde waarde (ingestelde waarde) en de maximale temperatuur. De thermo- en voedingskabel worden gecontroleerd op kabelbreuk, thermovoeler-verpoling en kortsluiting. Als de regelaar met de optie stroombewaking (Heizstromüberwachung) is uitgevoerd, dan wordt de afwijking van de uitgangsstroom met een vergelijkwaarde en de actuele stand van de Solid State Relais bewaakt. Parameter in bedieningsniveau veranderen De extra functies zijn in het bedieningsniveau, die met parametertoets uit te kiezen en in te stellen. Voorbeeld bovengrenswaarde veranderen van 5K naar 10 K. De P toets indrukken om van bedieningsniveau te veranderen. De P toets zo dikwijls drukken tot dat Li.1 verschijnt. De parameterwaarde knippert. Met de pijltoetsen de gewenste waarde instellen, bv. 10 K. De parameterwaarde blijft knipperen. Met P toets de verandering bevestigen. De regelzone wordt nu met de nieuwe waarde bewaakt. In de display wordt de volgende parameter aangegeven. I een keer op de I toets drukken om terug te gaan naar de Ingestelde-/werkelijke waarde.

7 Parameters instellen op bedieningsniveau Parameters Weergave Waardebereik/ Eenheid Beschrijving Ingestelde waarde 0 tot 500 C Bij een ingestelde waarde = 0 wordt er geen voeding uitgestuurd en geen alarm bewaakt. Functie procentueel aansturing on/off Zie Procentuele waarde activeren en instellen. Uitgestuurde procentuele waarde 0 tot 100 % Deze functie kan alleen aangegeven worden als de functie procentueel aansturen geactiveerd is. Zonenstatus on/off Activeren of uitschakelen van de regelzone. Bij uitgeschakelde regelzone wordt er geen voeding uitgestuurd en geen alarm bewaakt. Boven temperatuurtollerantie 0 tot 1500 K Overschreidt de temperatuur de boventollerantie waarde dan wordt een alarm gegeven. Waarde altijd hoger als 0 instellen. Onder temperatuurtollerantie -999 tot 0 K Daalt de temperatuur onder de ondertollerantie waarde dan wordt een alarm gegeven. Waarde altijd hoger als 0 instellen. Instelwaarde voor Standby functie -999 tot 0 K Waarde altijd hoger als 0 instellen. Temperatuurverhoging voor Boost functie 0 tot 1500 K Waarde altijd hoger als 0 instellen. Tijdsinstelling voor softstart 0 tot 9999 seconden Tijdsinstelling voor Boost functie 0 tot 9999 seconden De softstart start automatisch als de regelaar ingeschakeld wordt. De tijdsinstelling start wanneer de temperatuur van 95 c bereikt is. Als er geen tijd ingesteld staat 0, is de softstart uitgeschakeld. De Boost functie start automatisch na afl oop van de softstart. Als er tijd ingesteld staat 0, is de Boost functie uitgeschakeld.

8 Status- en foutmeldingen Statusmeldingen geven inzicht in bedrijfstoestand, waarin de regelzone zich bevindt. Bij alarmmeldingen moet de oorzaak gezocht en verholpen worden. Statusen alarmmeldingen worden afwisselend in het bovenste LED-venster aangegeven. Voorbeeld De regelaar bevindt zich in de indenticatiefase. Statusmeldingen Weergave Id manu SP2 SP3 SP4 Betekenis Regelaar bevindt zich in de indentifi catiefase, hier past de regelaar zich aan, aan de aangesloten regelzone. Regelaar bevindt zich in handmatig instelling, procentuele waarde functie. Regelaar bevindt staat op Standby. Regelaar bevindt staat op Boost functie. Regelaar bevindt staat op softstart. Foutmeldingen Om foutmeldingen te verhelpen, dient men de stekker uit de contactdoos te verwijderen. Weergave tcbr tcrc tcsc drl AL Fouroorzaak Thermovoelerbreuk Weerstand aan de matrijs controleren. Thermovoelers verpold Thermoelement verpolt. Das Thermoelement ist an irgendeiner Stelle falsch verdrahtet. Thermovoeler kortsluiting Das Thermoelement ist an irgendeiner Stelle gequetscht. Temperatuurdrift Die automatische Parameterbestimmung ( Identifi kation ) kann nicht gestartet werden. Maximum temperatuur overschreden De werkelijke temperatuur is hoger als 500 C Wat te doen Meetwaarde van thermokoppel ca. 4 Ohm. Geen doorgang, thermovoeler stuk. Kabel aan de matrijs aansluiten en pool voor pool controleren. Geen doorgang betekend kabelbreuk. Als er geen oorzaak gevonden wordt, de regelaar uitwisselen of de regelaar voor reparatie naar leverancier sturen. Foutmelding niet meetbaar, bedrading in de matrijs visueel controleren. Draden mogen alleen met de zelfde kleur verbonden worden. Bv. zwart-zwart en wit-wit. Kabeldreher beseitigen. Indirecte foutmelding: alarm. Als er na 5 min. geen temperatuurverhoging plaats vindt met een uitgestuurd vermogen van 100% adviseren wij U de bedrading te controleren op kabelbreuk enof beschadiging, tevens de aansluitingen controleren. De zone raakt oververhit. Verder nagaan of het electrisch vermogen voldoende is. De werkelijke temperatuur wordt door een andere zone beinvloed. Wachten tot de zone niet langer beinvloed wordt en gelijktijdig opwarmen. Controleren of de voelers en voeding van elke zone op de juiste contacten aangesloten zijn. Solid State Relais defect? Voeding stuurt vol uit terwijl er geen procentuele waarde aangegeven wordt.

Wijziging bevestigen Wijziging niet uitvoeren

Wijziging bevestigen Wijziging niet uitvoeren B ed i e n i n g Waarde invoeren Zones door indrukken van de zoneselectieknop in het LED-display selecteren. Zie zoneselectie Zoneselectieknop Waarde voor geselecteerde zones via naar boven/naar beneden-knop

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing DSC785 Dry/Store Controller

Gebruiksaanwijzing DSC785 Dry/Store Controller Gebruiksaanwijzing DSC785 Dry/Store Controller VDH doc. 941060 Versie: V1.2 Datum: 01-09-99 (vanaf software versie V1.04) * Werkingsbeschrijving. De DSC785 Dry/Store Controller is een speciale regelaar

Nadere informatie

VDH doc Versie: v1.0 Datum: Software: ALFA75-MTT File: Do WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0,1 C

VDH doc Versie: v1.0 Datum: Software: ALFA75-MTT File: Do WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0,1 C Gebruikershandleiding ALFA 75MTT MelkTankThermostaat. VDH doc. 080743 Versie: v.0 Datum: 29052008 Software: ALFA75MTT File: Do080743.WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0, C * Beschrijving. De ALFA 75MTT is een

Nadere informatie

LEC. Inbedrijfname van de LEC. Temperatuurregelaar. Basisbediening/Configuratie/Storingzoeken C K. Version 1.0 Flemish

LEC. Inbedrijfname van de LEC. Temperatuurregelaar. Basisbediening/Configuratie/Storingzoeken C K. Version 1.0 Flemish Inbedrijfname van de LEC Bij volle sluitkracht met de matrijs tot dry cycles (om eventueel beschadigde kabel te herkennen). Stroomverzorging inschakelen. Met keuzetoets gewenste temperatuur kiezen. Zonetoetsen,

Nadere informatie

Weersafhankelijke regelaar SAM 2200

Weersafhankelijke regelaar SAM 2200 VERWARIGSREGEIG Weersafhankelijke regelaar SA 00 De SA 00 vervangt de SA 003 en de oude modellen SA 83 en SA 83.1 die gebruikt werden voor sturing van mengkranen. O DIP 1 34 Éen enkele regelaar, 6 hydraulische

Nadere informatie

HANDLEIDING PROGRAMMAREGELAAR 40/16 SE

HANDLEIDING PROGRAMMAREGELAAR 40/16 SE Handleiding Programmaregelaar 40/16 SE rev. 01 blad 1 van 11 HANDLEIDING PROGRAMMAREGELAAR 40/16 SE WESTENENG OVENBOUW B.V. Elektrische- en gas- industrie-ovens Wielweg 46 3785 KR ZWARTEBROEK Telefoon

Nadere informatie

UNIVERSELE TRAPPENREGELAAR IR32 en IRDR

UNIVERSELE TRAPPENREGELAAR IR32 en IRDR UNIVERSELE TRAPPENREGELAAR IR32 en IRDR KEUZE VAN DE REGELAAR IR aa b c d speciale toepassing (zie handleiding) 0 voor voelers type NTC 1 voor voelers Pt100 2 voor voelers met thermokoppel type J of K

Nadere informatie

Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C

Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C Handleiding ALFA(NET) 71 0/+100 C 1 Werking De ALFA(NET) 71 is een Paneel inbouw thermostaat-unit. Verder heeft de thermostaat ook drie relais uitgangen instelbaar voor functie koelen, verwarmen of alarm.

Nadere informatie

TC 405/30 ovenbesturing. Handleiding

TC 405/30 ovenbesturing. Handleiding TC 405/30 ovenbesturing Handleiding Ve-Ka Ovenbouw b.v. Industrieweg 7 6621 BD Dreumel, Nederland Telefoon (0487) 57 17 03 Fax (0487) 57 17 03 info@ve-ka.nl www.ve-ka.nl 1 2 3 4 5 6 7 8 1 Controlelamp

Nadere informatie

2HEAT DHT: OPBOUW DIGITALE THERMO- en HYGROSTAAT

2HEAT DHT: OPBOUW DIGITALE THERMO- en HYGROSTAAT INTRODUKTIE DHT ; De 2HEAT-DHT thermo- en hygrostaat is een hoogwaardige regelunit die voor tal van toepassingen kan worden gebruikt. De 2HEAT-DHT is een zeer geavanceerde thermo- en hygrostaat met een

Nadere informatie

MC 785D-6p in- en opbouw

MC 785D-6p in- en opbouw MC 785D6p in en opbouw Gebruiksaanwijzing Omschrijving : MC 785D6P Thermostaat Doc.nr.: 97076 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 2 Versie: V.3 Bestand: Do97076 MC785D6P v3 NL.wpd Software: MC785D6P Versie:

Nadere informatie

Inleiding. Inhoudsopgave: Omschrijving. 1.1 Het toetsenbord 1. 1.2 De displays 1. 1.3 Lampjes 1. 2.0 Vaste programma's 2. 3.0 Vrije programma's 3.

Inleiding. Inhoudsopgave: Omschrijving. 1.1 Het toetsenbord 1. 1.2 De displays 1. 1.3 Lampjes 1. 2.0 Vaste programma's 2. 3.0 Vrije programma's 3. Inleiding. Deze regelaar is in samenwerking met een Nederlands elektronica bedrijf door TOMA ontwikkeld. Daarbij is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, en gedacht aan bedieningsgemak en mogelijkheden.

Nadere informatie

TC 60/8. Handleiding

TC 60/8. Handleiding TC 60/8 ovenbesturing Handleiding Ve-Ka Ovenbouw b.v. Industrieweg 7 6621 BD Dreumel, Nederland Telefoon (0487) 57 17 03 Fax (0487) 57 17 03 info@ve-ka.nl www.ve-ka.nl 1 2 3 4 5 6 7 8 1 Algemeen Met behulp

Nadere informatie

Elektrische verwarming

Elektrische verwarming Elektrische verwarming Bedieningshandleiding Digitale programmeerbare regelaar DPC DPC 16 A Type 17-8811-46332300 DPC 16 A/8 A Type 17-8811-46342300 ** ** Bedieningshandleiding BARTEC DPC Type: 17-8811-46332300

Nadere informatie

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening.

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Wordt gebruikt om unit te starten en te stoppen. Let Op!!: Bij alleen koeling units is warmte mode niet

Nadere informatie

T6590B1000 FANCOIL REGELAAR KENMERKEN TOEPASSINGEN PRODUCT GEGEVENS

T6590B1000 FANCOIL REGELAAR KENMERKEN TOEPASSINGEN PRODUCT GEGEVENS T6590B1000 FANCOIL REGELAAR PRODUCT GEGEVENS KENMERKEN TOEPASSINGEN De T6590B1000 ruimteregelaar is ontworpen om de regelafsluiters, ventilator en extra elektrische in fancoil systemen te regelen. Een

Nadere informatie

Handleiding. 24Vdc -50/+50 C

Handleiding. 24Vdc -50/+50 C Handleiding ALFA(NET) 51 PI 24Vdc -50/+50 C 1 Werking De ALFA(NET) 51 PI is een DIN-rail thermostaat-unit met een analoge 0-10Vdc PI-uitgang. Verder heeft de thermostaat ook drie relais uitgangen instelbaar

Nadere informatie

INSTAT + 3F Thermostaat voor elektrische vloerverwarming

INSTAT + 3F Thermostaat voor elektrische vloerverwarming Bestnr. 61 12 78 INSTAT + 3F Thermostaat voor elektrische vloerverwarming Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (verkort) GT1050/GT1060

GEBRUIKSAANWIJZING (verkort) GT1050/GT1060 GEBRUIKSAANWIJZING (verkort) GT1050/GT1060 Draagbare CO 2,temperatuur, RV-meter Aan / uit schakelen Druk enkele seconden op de SET knop totdat de meter een kort geluid signaal geeft. De meter gaat nu 30

Nadere informatie

LightBoy DIGI 12V. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

LightBoy DIGI 12V. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 84 46 08 LightBoy DIGI 12V Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Handleiding MH1210B temperatuurregelaar

Handleiding MH1210B temperatuurregelaar Handleiding MH1210B regelaar 1 Formaat gat voor behuizing Breedte: Hoogte: 70,5 mm 28,5 mm 2 Aansluitschema Er zijn een aantal uitvoeringen van de MH1210B in omloop. Bovenstaande afbeelding dient als indicatie.

Nadere informatie

ELIOS DIN GEBRUIKSAANWIJZING

ELIOS DIN GEBRUIKSAANWIJZING Digitale differentieelregelaar voor installaties met thermische zonnepanelen ELIOS DIN GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave Geleverde voelers 2 Montage 2 Elektrische aansluiting 2 Toepasbare hydraulische schema's

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing TTA 8000 -50/+150 C (1) VDH doc. 000472 Versie: V1.1 Datum: 23-01-2001

Gebruiksaanwijzing TTA 8000 -50/+150 C (1) VDH doc. 000472 Versie: V1.1 Datum: 23-01-2001 Gebruiksaanwijzing TTA 8000-50/+150 (1) VDH doc. 000472 Versie: V1.1 Datum: 23-01-2001 Software: TTA8000L_V1.01 File: Do000472 TTA 8000-50_+150'c v11 NL.wp8 * Werkingsbeschrijving. De TTA 8000 is een 8-voudige

Nadere informatie

TOMA. De TOMA regelaar is gebouwd volgens de strenge Europese veiligheidseisen en voorzien van een CE keurmerk.

TOMA. De TOMA regelaar is gebouwd volgens de strenge Europese veiligheidseisen en voorzien van een CE keurmerk. Inleiding. Deze regelaar is in samenwerking met een Nederlands elektronica bedrijf door TOMA ontwikkeld. Daarbij is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, en gedacht aan bedieningsgemak en mogelijkheden.

Nadere informatie

OpenTherm T88101A1006 MONTAGE EN BEDIENINGSHANDLEIDING

OpenTherm T88101A1006 MONTAGE EN BEDIENINGSHANDLEIDING OpenTherm T88101A1006 MONTAGE EN BEDIENINGSHANDLEIDING U hebt gekozen voor een modulerende cv-ketel of luchtverwarmer voor de verwarming van uw woning. Uw nieuwe geavanceerde kamerthermostaat BasicStat

Nadere informatie

Bedieningshandleiding GTC-II

Bedieningshandleiding GTC-II Bedieningshandleiding GTC-II Frico BV van Leeuwenhoekstraat 2 3846 CB Harderwijk Uitgave 020419 Inhoudsopgave 1. Toegang tot het Home menu... 4 2. Handmatig instellen... 4 2.1 Ventilatorstand instellen...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing TC 60

Gebruiksaanwijzing TC 60 Gebruiksaanwijzing TC 60 Regelaar TC 60 1. Algemeen Met uw regelaar TC 60 kan u de stook van uw oven precies bepalen. U kunt vijf stookprogramma maken bestaande uit 4 segmenten en uw regelaar vooraf instellen

Nadere informatie

Weersafhankelijke regelaar SAM 2100

Weersafhankelijke regelaar SAM 2100 Weersafhankelijke regelaar S 1 e S 1 vervangt de S 1,, 4 en 5 evenals de oude modellen S 81, 81.1, 8, 8.1 en 84. Vervangt eveneens S 83 en 83.1 indien deze niet gebruikt werden voor sturing van mengkranen,

Nadere informatie

Weersafhankelijke regelaar SAM 2100

Weersafhankelijke regelaar SAM 2100 VRWRIGSRGIG Weersafhankelijke regelaar S 1 S 1 e S 1 vervangt de S 1,, 4 en 5 evenals de oude modellen S 81, 81.1, 8, 8.1 en 84. Vervangt eveneens S 83 en 83.1 indien deze niet gebruikt werden voor sturing

Nadere informatie

Gebruikshandleiding NL-25

Gebruikshandleiding NL-25 Gebruikshandleiding NL-25 Halfautomatische heat seal persmachine Optionele verwisselbare platen 40x50cm 20x20cm 10x45cm 20 cm 12x12cm 38 cm 43 cm - Werkt zonder perslucht - Opent automatisch na de perscyclus

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing voor schakelklok "Onderbouw"

Gebruiksaanwijzing voor schakelklok Onderbouw Gebruiksaanwijzing voor schakelklok "Onderbouw" Model: EFP700ET A. Functie 1. 20 programma's per dag, 15 instelmogelijkheden per week. 2. Countdown, 1 minuut tot 99 uur en 59 minuten 3. Toevalsfunctie

Nadere informatie

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET CTS Afstandsbediening Infrarood Let op! 1 Zorg ervoor dat er niets tussen de ontvanger en de afstandsbediening

Nadere informatie

11/05 HD2302.0. Lees ook het engelse boekje

11/05 HD2302.0. Lees ook het engelse boekje REV. 1.3 11/05 HD2302.0 Lees ook het engelse boekje Photo-Radiometer HD2302 - - HD2302.0 1. Ingang voor sensoren, 8-pole DIN45326 connector. 2. Batterij symbool: displays de batterij spanning. 3. Functie

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EN. PROJECTION ALARM CLOCK INSTRUCTION MANUAL DE. PROJEKTIONSWECKER

GEBRUIKSAANWIJZING EN. PROJECTION ALARM CLOCK INSTRUCTION MANUAL DE. PROJEKTIONSWECKER PRC 280 NL. PROJECTIE WEKKER EN. PROJECTION ALARM CLOCK DE. PROJEKTIONSWECKER FR. RÉVEILLE PROJECTION GEBRUIKSAANWIJZING INSTRUCTION MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG MODE D EMPLOI GEBRUIKSAANWIJZING Wij feliciteren

Nadere informatie

Bedieningshandleiding VAG5000-Basic

Bedieningshandleiding VAG5000-Basic Bedieningshandleiding VAG5000-Basic Weersafhankelijke ketelregelaar Gebruiker Inhoudsopgave VAG5000: comfortabel geregeld 4 Uitlezing display bij gesloten venster 4 3 Uitleg bediening bij gesloten venster

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing TTA DEUR. Typenummer (meting per 0,1C)

Gebruiksaanwijzing TTA DEUR. Typenummer (meting per 0,1C) Gebruiksaanwijzing TTA 8000 + DEUR Typenummer 902.000263 (meting per 0,1) VDH doc. 961433 Versie: V1.4 Datum: 23092002 Software: TTA8000D Versie: V1.01 File: do961433.hnd * Werkingsbeschrijving. De TTA

Nadere informatie

LCD scherm ve LCD scherm

LCD scherm ve LCD scherm scherm. Gebruik scherm Met het in Uw scooter ingebouwde scherm kunt U alle rij-, stuuracties, remmen en bedienen van het voertuig bepalen. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica zelf

Nadere informatie

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat VDH doc: 9675 Versie: v. Datum: 7729 Software: 9668 MC885HLCMP File: Do9675.wpd Regelbereik: 5/+7 C per, C * Werking De MC 885 HL CMP is een brander thermostaat

Nadere informatie

Bedieningshandleiding FC 1008 E

Bedieningshandleiding FC 1008 E Bedieningshandleiding FC 008 E Technische wijzigingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden Copyright by B.V. Alle rechten voorbehouden. Wijzi gingen voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Henks Reparatie Werkplaats - Van IJsendijkstraat 152-1442LC - Purmerend - www.hksservices.nl. Bedienings display

Henks Reparatie Werkplaats - Van IJsendijkstraat 152-1442LC - Purmerend - www.hksservices.nl. Bedienings display Bedienings display T4 koelkast storing zoeken Dit artikel omschrijft het fout zoeken en om de juiste diagnose te stellen als de koelkast problemen geeft. Het betreft de volgende modellen. Compressor type

Nadere informatie

S5201/ 1 Solid State Relais voor paneel montage

S5201/ 1 Solid State Relais voor paneel montage TEKST... Solid State pagina Relais rechts S520/ Solid State Relais voor paneel montage S520/ S520/ Funktie -pol. Nullspanningsschakelaar Montage Paneelmontage Afmetingen mm 58,2 x 44,8 x 26,8 (B x H x

Nadere informatie

Bedieningshandleiding FC10 FC10-02 A FC10-04 A FC10-08 A FC10-12 A. Fire & Security Products. Siemens Building Technologies

Bedieningshandleiding FC10 FC10-02 A FC10-04 A FC10-08 A FC10-12 A. Fire & Security Products. Siemens Building Technologies Bedieningshandleiding FC0 FC0-0 A FC0-04 A FC0-08 A FC0- A Technische wijzigingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden Copyright by B.V. Alle rechten voorbehouden. Wijzigingen voorbehouden. Niets deze

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART SELECT

GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART SELECT Voertuigverwarmingen Technische documentatie NL GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART SELECT Bedieningselement voor de Eberspächer-standverwarmingen EasyStart Select BedienungsanleitungEasyStart Select Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Werkplaatshandboek voor het rangeersysteem. Type Mammut AMS 1

Werkplaatshandboek voor het rangeersysteem. Type Mammut AMS 1 Werkplaatshandboek voor het rangeersysteem Type Mammut AMS 1 Testvoorwaarden > Aandrijvingen zijn volledig aan het chassis gemonteerd (automatische positiebepaling) > de voedingsleidingen (rood en zwart)

Nadere informatie

Status-punt (ZW) aan = uurwerk staat stil en wacht op nachtsignaal (LF).

Status-punt (ZW) aan = uurwerk staat stil en wacht op nachtsignaal (LF). 1. ALGEMEEN 1.1 Electronic De Unicomp 557 bestaat uit een sokkel met de aansluitklemmen en de behuizing met de electronic. De sokkel zelf is te bevestigen op een DIN-rail. Om de behuizing van de sokkel

Nadere informatie

SOMNObalance (e) SOMNOsoft 2 (e) autocpap-apparaat met uitademvergemakkelijking vanaf SN 65000

SOMNObalance (e) SOMNOsoft 2 (e) autocpap-apparaat met uitademvergemakkelijking vanaf SN 65000 SOMNObalance (e) autocpap-apparaat met uitademvergemakkelijking vanaf SN 65000 SOMNOsoft 2 (e) CPAP-apparaat met uitademvergemakkelijking vanaf SN 65000 Korte gebruiksaanwijzing Inhoud Inhoud 1 Apparaat

Nadere informatie

Bedienerhandleiding. Digital Compressor Controller.

Bedienerhandleiding. Digital Compressor Controller. Bedienerhandleiding Digital Compressor Controller. FHT Perslucht B.V. www.fhtperslucht.nl info@fhtperslucht.nl +31(0)493-354633 Handleiding versie 1.0 M.Knaapen 21-5-2012 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding:...

Nadere informatie

4 Knops afstandsbediening

4 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 4 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS VH CONTROL THERMOSTAAT METIS HANDLEIDING & INSTRUCTIES 1 INHOUD Algemeen... 3 Belangrijkste functionaliteiten... 3 Belangrijke veiligheidsinformatie... 3 Technische gegevens... 3 Afmetingen... 4 Installatie

Nadere informatie

Handleiding ALFANET 70-Clock

Handleiding ALFANET 70-Clock Handleiding ALFANET 70-Clock 1 Werking De ALFANET 70-Clock is een real-time weekklok met een relais uitgang en twee contact ingangen geschikt voor paneel inbouw. Er zijn 7 schakeltijden die via parameters

Nadere informatie

Bestnr Digitale temperatuurregelaar ENDA ET1311

Bestnr Digitale temperatuurregelaar ENDA ET1311 Bestnr. 18 49 05 Digitale temperatuurregelaar ENDA ET1311 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

Duur Einde Vleesspies Korte tijd Tijd

Duur Einde Vleesspies Korte tijd Tijd mofpj^ mbocb`q=o Duur Einde Vleesspies Korte tijd Tijd ESSE / A.S. 1 Controle van de deurvergrendeling Prisma (Perfect 2) Duur Einde Vleesspies Korte tijd Tijd Aan / uit Snel verhitten Selectie Fornuis

Nadere informatie

All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260

All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260 All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260 Installatie & Instructie Handleiding Editie 2008 15.07.2008 Rev. 1.0 Inhoudstafel 1. Handleiding voor de installatie...3 1.1 Aansluiting...3 1.2 Installatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding EXCLUSIV COMPACT THERMOSTAAT Dit product heeft de volgende eigenschappen: 1) Regeling van de verwarming 2) Eenvoudig te programmeren 3) Twee programma's: programma ingesteld af fabriek

Nadere informatie

Handleiding Digitale Thermostaat elektrische Handdoekradiatoren

Handleiding Digitale Thermostaat elektrische Handdoekradiatoren Handleiding Digitale Thermostaat elektrische Handdoekradiatoren De BeauHeat digitale thermostaat is een digitale klokthermostaat voor automatische bediening van elektrische handdoekradiatoren. Een externe

Nadere informatie

PROGRAMMEERBARE TEMPERATUUR DETECTOR TD-1_NL 07/11

PROGRAMMEERBARE TEMPERATUUR DETECTOR TD-1_NL 07/11 TD-1 PROGRAMMEERBARE TEMPERATUUR DETECTOR TD-1_NL 07/11 1. Toepassingen De detector kan temperatuur meten en worden gebruikt om informatie te tonen over: Te lage temperatuur, bijv. in kassen, bloemenwinkels,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing & Installatiehandleiding. TC - 6 Telecontroller

Gebruiksaanwijzing & Installatiehandleiding. TC - 6 Telecontroller Gebruiksaanwijzing & Installatiehandleiding TC - 6 Telecontroller Algemene informatie TC - 6 Met de TC-6 telecontroller is het mogelijk om op afstand via de telefoonlijn een 6- tal elektrische apparaten

Nadere informatie

Bedieningshandleiding FC 1004 E

Bedieningshandleiding FC 1004 E Bedieningshandleiding FC 00 E Bedieningshandleiding FC00-E SR Technische wijzigingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden Copyright by B.V. Alle rechten voorbehouden. Wijzigingen voorbehouden. Niets

Nadere informatie

088U0240 / 088U0245. Handleiding CF-MC Hoofdregelaar

088U0240 / 088U0245. Handleiding CF-MC Hoofdregelaar 088U0240 / 088U0245 NL Handleiding 2 Danfoss Heating Solutions VIUHK710 Danfoss 03/2011 Inhoud 1. Inleiding...................................................................... 4 2. Overzicht van het

Nadere informatie

7 INSTELLING EN AFREGELING

7 INSTELLING EN AFREGELING 7 INSTELLING EN AFREGELING Het functioneren van het toestel is te beïnvloeden door de (parameter)instellingen in de branderautomaat. Een deel hiervan is direct via het bedieningspaneel in te stellen, een

Nadere informatie

Espace bedrade regeling (230 volt)

Espace bedrade regeling (230 volt) Espace bedrade regeling (230 volt) Installatiehandleiding klokthermostaat. Espace klokthermostaat De fraai vormgegeven thermostaat is eenvoudig te bedienen met slechts vier toetsen en is standaard reeds

Nadere informatie

Elektronische Klokthermostaat TP7000/TP7000-RF Gebruikshandleiding en Montage-instructie

Elektronische Klokthermostaat TP7000/TP7000-RF Gebruikshandleiding en Montage-instructie Elektronische Klokthermostaat TP7000/TP7000RF Gebruikshandleiding Montageinstructie Eigschapp De TP7000 is e batterijgevoede klokthermostaat met naar keuze: e 7dag programma, per dag programmeerbaar e

Nadere informatie

G E B R U I K S A A N W I J Z I N G

G E B R U I K S A A N W I J Z I N G G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr. 10 05 99 Digitale seconden- thermometer GTH 1170 Belangrijk! Beslist lezen! Deze gebruiksaanwijzing is een integraal onderdeel van dit product. Er staan belangrijke

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model WV-1716) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

Draadloos Clickkit Snelgids

Draadloos Clickkit Snelgids NL Draadloos Clickkit Snelgids Knoppen & display...1 Aan/uit...2 Klok instellen...2 Vloertemperatuur instellen...3 Huidige temperatuur aflezen...3 Vorstbescherming...4 Timercontrole activeren en instellen...5-6

Nadere informatie

Een compleet programma temperatuurregelaars en aansluiting op gebouw beheer systemen. Maximaal schakelvermogen:

Een compleet programma temperatuurregelaars en aansluiting op gebouw beheer systemen. Maximaal schakelvermogen: Controls Een compleet programma temperatuurregelaars en aansluiting op gebouw beheer systemen. Instelbaar temperatuurbereik: Maximaal schakelvermogen: Alarmfunctie (lage temperatuur): Koppeling met Gebouw

Nadere informatie

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4 Art.-Nr.: Art.-Nr.: Montage handleiding Inhoud Algemene omschrijving...p. Montage handleiding en functies...p. Instellingen van magneet contacten...p. Aansluiting met draadloos magneet contact...p. Aansluiting

Nadere informatie

HANDLEIDING SCOREBORDEN OUTDOOR Versie 5.1 / oktober 2014

HANDLEIDING SCOREBORDEN OUTDOOR Versie 5.1 / oktober 2014 HANDLEIDING SCOREBORDEN OUTDOOR Versie 5.1 / oktober 2014 1.0 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van een outdoor scorebord van Data Display. We hopen dat er veel plezier aan beleefd zal

Nadere informatie

Montage- en Inbedrijfname instrukties Infratronic Comfort DS

Montage- en Inbedrijfname instrukties Infratronic Comfort DS Montage- en Inbedrijfname instrukties Infratronic Comfort DS Groepen Regeling Uitvoering Schema-Nr.: 1 Comfort DS 1 Donkerstraler B-6823 2 Comfort DS 2 Donkerstraler B-6824 1 Comfort DS 1 Infraroodstraler

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing.

Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing. Gebruiksaanwijzing ALFA-45 Bedien-unit Koel / Ontdooi thermostaat met ventilator sturing. VDH doc. 9 Versie: v1. Datum: 1-4- Software: ALFA 45 Doc: DO9.WP8 Bereik: -5/+5 C, uitlezing per 1 C * Installatie.

Nadere informatie

T6590B1000 FANCOIL REGELAAR KENMERKEN TOEPASSINGEN PRODUCT GEGEVENS

T6590B1000 FANCOIL REGELAAR KENMERKEN TOEPASSINGEN PRODUCT GEGEVENS T6590B1000 FANCOIL REGELAAR PRODUCT GEGEVENS KENMERKEN TOEPASSINGEN De T6590B1000 ruimteregelaar is ontworpen om de regelafsluiters, ventilator en extra elektrische in fancoil systemen te regelen. Moderne,

Nadere informatie

Opleiding ELEKTROMECHANICA optie Automatisatie LAB Labo Regeltechniek KLAS: 2AUa Academiejaar

Opleiding ELEKTROMECHANICA optie Automatisatie LAB Labo Regeltechniek KLAS: 2AUa Academiejaar en Doorniksesteenweg 145-8500 KORTRIJK - Tel. : (056)26 41 20 - Fax : (056)21 98 67 - E-mail: elektromechanica@katho.be w w w. k a t h o. b e / v h t i / e l e k t r o m e c h a n i c a Opleiding ELEKTROMECHANICA

Nadere informatie

Servicehandboek: H

Servicehandboek: H f } }ƒ } ƒy Œ} C }ˆŽŠ } }Š } ƒ } G }ˆŽŠ } yˆˆyšyœ} }Œ } ŠD ˆD } ŠD Œ}} NL Servicehandboek: H8-74-06 Bewerkt door: Uwe Laarmann KÜPPERSBUSCH HAUSGERÄTE AG E-mail: uwe.laarmann@kueppersbusch.de Telefoon:

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

Thermostaat met display

Thermostaat met display H/LN4691-0 674 59-64170 Thermostaat met display RA00118AA_U-01PC-13W38 www.homesystems-legrandgroup.com Inhoudsopgave Thermostaat met display 1 Thermostaat met display 4 1.1 Functionering 4 1.2 Wat voor

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding INLEIDING INLEIDING De buitenvoeler meet de buitentemperatuur en stuurt deze temperatuur door naar het verwarmingssysteem. De temperatuur voor het verwarmingssyteem wordt bepaald

Nadere informatie

Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat

Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat Temperatuurregeling van aangesloten toestellen BESCHRIJVING VAN DE BEDIENINGSELEMENTEN ingebouwde temperatuurvoeler Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat Toepassingsvoorbeelden: Elektrische

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees de aanwijzingen aandachtig door voordat u het apparaat in gebruik neemt. A B C D E F G H I L M A. Elektronische bedieningsgroep B. Vriesvak (als de koelkast

Nadere informatie

LCD scherm va LCD scherm

LCD scherm va LCD scherm scherm 1. Gebruik scherm Met het in Uw scooter ingebouwde scherm kunt U alle rij-, stuuracties, remmen en bedienen van het voertuig bepalen. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica

Nadere informatie

2HEAT DESIGN: OPBOUW TOUCHSCREEN DESIGN THERMOSTAAT

2HEAT DESIGN: OPBOUW TOUCHSCREEN DESIGN THERMOSTAAT INTRODUKTIE ; De 2HEAT-DESIGN thermostaat is een hoogwaardige hypermoderne opbouw touchscreen thermostaat. De 2HEAT- DESIGN wordt compleet met diverse aluminium frames geleverd, deze zijn eenvoudig naar

Nadere informatie

Handleiding tijdklok 230V~

Handleiding tijdklok 230V~ Handleiding tijdklok 230V~ 1. Tijdklok 230V~ met interne back-up accu Detectech bestelnummer: 005-003-001-001 EAN-nummer: 7434031829805 Voedingsspanning: 230V~ (+10 en - 20%.) Energieverbruik: 0,05W. Schakelcontact:

Nadere informatie

Belangrijke instructies

Belangrijke instructies GN650TN GN1410TN GN650BT GN1410BT Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder volgen enkele instructies

Nadere informatie

RFI 1000 / RFI 1000-2. Magnetische sleutellezer INSTRUCTIEHANDLEIDING 01.09.96

RFI 1000 / RFI 1000-2. Magnetische sleutellezer INSTRUCTIEHANDLEIDING 01.09.96 RFI 1000 / RFI 1000-2 Magnetische sleutellezer INSTRUCTIEHANDLEIDING 01.09.96 Instructiehandleiding RFI 1000 / RFI 1000-2 Eerst de handleiding lezen alvorens het systeem in werking te stellen Het systeem

Nadere informatie

BEDIENINGSINSTRUCTIE BLUSCENTRALE TYPE 8010

BEDIENINGSINSTRUCTIE BLUSCENTRALE TYPE 8010 INHOUDSOPGAVE EN INLEIDING Blz Onderwerp 1 leiding 2 Algemene signaleringen 3 3 Signalering van storingen 4 stoetsen 5 - en inschakelen van een meldergroep 6 - en inschakelen van een relais dicatie van

Nadere informatie

Draadloze zoneregelaar HCE80. Handleiding bij het inleren

Draadloze zoneregelaar HCE80. Handleiding bij het inleren Inleer handleiding Draadloze zoneregelaar HCE80 Handleiding bij het inleren Wat doen we eerst? 1. Het aansluiten van de motoren MT4-230-NC op de HCE80!!!! 2. Op 1 zone kunnen maximaal 3 motoren MT4-230-NC

Nadere informatie

TC 605. Handleiding. ovenbesturing

TC 605. Handleiding. ovenbesturing TC 605 ovenbesturing Handleiding Ve-Ka Ovenbouw b.v. Industrieweg 7 6621 BD Dreumel, Nederland Telefoon (0487) 57 17 03 Fax (0487) 57 17 03 info@ve-ka.nl www.ve-ka.nl 1 2 11 3 10 1 Display 2 Stookcurve

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Elektronische Thermostaat RPC-F ref: ABJ/02/5370

GEBRUIKSAANWIJZING Elektronische Thermostaat RPC-F ref: ABJ/02/5370 ELEKTRONISCHE THERMOSTAAT RPC-F: 1. Bij normale werking A. Toetsenbord en displays. Displays: 1 = Duidt de waarde van de gemeten temperatuur aan. 2 = Duidt de gevraagde temperatuur aan. 3 = Duidt de ingestelde

Nadere informatie

Dohse Aquaristik GmbH & Co. KG

Dohse Aquaristik GmbH & Co. KG Een merk van Dohse Aquaristik Gebruikshandleiding HumidityControl eco Art. nr. 10896 Dohse Aquaristik GmbH & Co. KG www.dohse-terraristik.com Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Display 1.2 Veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Instructiehandleiding

Instructiehandleiding NL Instructiehandleiding Bedieningspaneel PU-5 Voor de luchtverwarmer PLANAR Ver.1.0.0.1/24 Inleiding. Deze handleiding is een onderdeel voor de luchtverwarmer PLANAR.deze bevat de informatie voor gebruikers

Nadere informatie

De Melker Desinfectie besturingsysteem

De Melker Desinfectie besturingsysteem De Melker Desinfectie besturingsysteem Inhoudsopgave: Pagina Beschrijving 3 Specificatie 3 Montage 3 In gebruikname 3 Werking 4 Alarmcontact 4 Contact Pulse besturingskast 4 Contact mechanisch ventiel

Nadere informatie

Bravilor Bonamat RLX HEETWATER MODULE

Bravilor Bonamat RLX HEETWATER MODULE Bravilor Bonamat RLX HEETWATER MODULE 700.403.276A Bravilor Bonamat 04 2002 Bravilor Bonamat Pascalstraat 20 1704 RD Heerhugowaard Nederland Inhoudsopgave 1. Module 3 en 7 (heetwater)........................................

Nadere informatie

BEDIENINGSINSTRUCTIES

BEDIENINGSINSTRUCTIES INHOUDSOPGAVE Blz Onderwerp 2 Aanzicht bedieningsgedeelte 3 Overzicht signaleringen en bedieningen 6 Het uit- en inschakelen van groepen, melders en relais 7 Het opvragen van een toestand en overzicht

Nadere informatie

Instat 6. De vriendelijke klokthermostaat

Instat 6. De vriendelijke klokthermostaat Instat 6 De vriendelijke klokthermostaat Algemene kenmerken Montage d.m.v. schroeven door de bevestigingsgaten aan de achterzijde.( eventueel met adapterraam ARA-2S ) De draadloze typen d.m.v. wandhouder

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART REMOTE

GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART REMOTE Voertuigverwarmingen Technische documentatie NL GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART REMOTE Bedieningselement voor de Eberspächer-standverwarmingen EasyStart Select Bedienungsanleitung EasyStart Remote Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Toonaangevend in veiligheid. Detect 3004. De juiste mensen op de juiste plek

Toonaangevend in veiligheid. Detect 3004. De juiste mensen op de juiste plek Toonaangevend in veiligheid Detect 3004 De juiste mensen op de juiste plek BEDIENINGSINSTRUCTIE BRANDMELDCENTRALE SYSTEEM 3000 2.1 Normale bewakingstoestand 2.2 Alarm De groene lampen "netvoeding" en "in

Nadere informatie

KLIMA 500 TOPLINE. Gebruiksaanwijzing. Omschrijving : Klima 500 Topline (Alfanet) met of zonder aan/uit schak. Doc.nr.:

KLIMA 500 TOPLINE. Gebruiksaanwijzing. Omschrijving : Klima 500 Topline (Alfanet) met of zonder aan/uit schak. Doc.nr.: KLIMA 5 TOPLINE Gebruiksaanwijzing Omschrijving : Klima 5 Topline (Alfanet) met of zonder aan/uit schak. Doc.nr.: 13561 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 14 Versie: V1. Bestand: Software: Do13561 KLIMA

Nadere informatie

Elmasonic S. Ultrasoonreinigingsapparaat. MSK Tel: 088-0067600 Email: info@msk.nl www.msk.nl

Elmasonic S. Ultrasoonreinigingsapparaat. MSK Tel: 088-0067600 Email: info@msk.nl www.msk.nl Gebruiksaanwijzing Elmasonic S Ultrasoonreinigingsapparaat MSK Tel: 088-0067600 Email: info@msk.nl www.msk.nl Lees aandachtig de bijgevoegde handleiding en bewaar deze voor de service na verkoop. INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART TIMER

GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART TIMER Voertuigverwarmingen Technische documentatie GEBRUIKSAANWIJZING EASYSTART TIMER NL Bedieningselement voor de Eberspächer-standverwarmingen Hoofdstuk Naam hoofdstuk Inhoud hoofdstuk Pagina 1 Inleiding 1.1

Nadere informatie

Bedieningshandleiding FC 10/4 1zone

Bedieningshandleiding FC 10/4 1zone Bedieningshandleiding FC 0/ zone Bedieningshandleiding FC00 Overzicht indicatie... Overzicht bediening... 5 Normaalbedrijf... 6 stoestand DAG / NACHT... 7 5 Wat te doen bij brandalarm... 8 6 Meldergroepen

Nadere informatie

HANDLEIDING - LEVEL INDICATOR M A N U A L

HANDLEIDING - LEVEL INDICATOR M A N U A L HANDLEIDING - LEVEL INDICATOR M A N U A L Ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid die Tasseron Electronics B.V. aan haar producten en de bijbehorende handleidingen besteedt, kunnen er onvolkomenheden

Nadere informatie