Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1

2 Inhoudsopgave Voorwoord Waar kan ik...? Vrijdagavond Zaterdag Zondag Wedstrijddocumenten Startschema s Banen Verantwoording Na de Charity Cup

3 Beste deelnemer, Stichting Sail4Charity heet u van harte welkom bij dit zeilevenement ten behoeve van: Zeilen voor mensen met een beperking. De Hansa Klasse timmert erg aan de weg. Voor mensen met een beperking is zeilen niet voor de hand liggend terwijl juist deze sport voor mensen met ernstige beperkingen mogelijk is en zelfs zo dat er ook gezeild kan worden tegen mensen zonder beperkingen. Sail4Charity vindt het fantastisch dat u mee gaat zeilen!

4

5 Waar kan ik..? Parkeren: Op het parkeerterrein voor de Hubo. Dit is gelegen aan het Sluisplateau 37, 4424BK te Wemeldinge. Parkeren op de terreinen van andere bedrijven of particulieren is niet toegestaan. Sanitaire voorzieningen vinden: GRATIS pasjes voor de toiletten/douches en codes voor het toegangshek zijn te verkrijgen op het havenkantoor. Met mijn boot liggen in Wemeldinge? GRATIS vrijdag- en zaterdagnacht in de havenkom (oude sluis) achter de voetgangersbrug in Wemeldinge. U kunt ook een box aanvragen in een ander deel van de haven, maar dat is niet gratis. Wilt u in een box liggen,

6 dan dienen niet vaste ligplaatshouders zich aan te melden bij het havenkantoor via VHF 31 of bij het meldpunt op de meldsteiger of via Vooraf een mailt sturen kan via Meer informatie vinden/krijgen? Meer informatie wordt vermeld nabij het wedstrijdsecretariaat/steigerbar. Ook zal de website worden bijgewerkt en er worden regelmatig berichten geplaatst op onze social media kanalen. Bijvoorbeeld via: schelde We help streamline your business!

7 Vrijdagavond 19.30u 22.00u Mogelijkheid om in te schrijven voor 11 en/of 12 juni. Mogelijkheid om uw Goody Bag/Papieren op te halen. Mogelijkheid om kennis te maken met andere zeilers! Mogelijkheid om gezellig iets te drinken aan de steigerbar in de havenkom van Wemeldinge!

8 Zaterdag 09.00u 10.00u Gratis koffie met verrassing Laatste mogelijkheid om in te schrijven aan de steigerbar in de havenkom in Wemeldinge (zaterdagwedstrijden) u Palaver Dit tijdstip is gekozen om deelnemers de startzone nabij het startschip Teunis op tijd te laten bereiken (denk aan het zoveel mogelijk gezamenlijk uit de havenkom varen i.v.m. de voetgangersbrug!)

9 (Attentiesein 10.50, 1e Klassensein 10.55u, 1e startsein 11.00u, zie verder het startschema) u 17.00u Zaterdagwedstrijden om de Charity Cup op de Oosterschelde u Laatste finishmogelijkheid ter hoogte van Wemeldinge (zie baanbeschrijving). GRATIS overnachten/ligplaatsen in de havenkom (oude sluis) bij van der Rest Nautic. GRATIS pasjes voor de toiletten/douches en codes toegangshek te verkrijgen op het havenkantoor.

10 18.30u 19.15u Inleveren wedstrijdverklaring bij het wedstrijdsecretariaat op het terras van Hotel Smits Wilhelminastraat BD Wemeldinge u u Borrelen/napraten op het terras van Hotel Smits Wilhelminastraat 90, 4424 BD Wemeldinge u - u Mogelijkheid om te eten. U kunt genieten! BBQ met voorafgaand en na afloop muziek van Soul Session!

11 Salades: Gevulde eitjes, Aardappelsalade, Komkommersalade, Witte koolsalade, Luxe slamix. Vlees: Biefstuk, kip- en kalkoenfilet, varkensfilet, beefburgers, schouderfilet, buikspeklappen, bbq worsten, spare ribs, hamburgers, beenham, gegrild Zeeuws spek en saté. Inclusief: Stokbrood, kruidenboter, diverse sauzen, vers fruit. Service: Het vlees wordt voor u gegrild. PRIJS 21,50 euro p.p. VIS Vlees + uitbreiding vis: Zalmfilet, tilapia, zeewolf kabeljouw, en garnalen (extra 2,75 euro p.p.). RESERVEREN Catering moet voor 08 juni 12.00u besteld en betaald zijn. U kunt reserveren door een mailtje te sturen naar info@sail4charity.nl onder vermelding van aantal personen vlees en/of aantal personen vis, uw volledige naam en de naam van de boot waarop u deelneemt u - u Prijsuitreikingen Charity Cup Zaterdagwedstrijden. Napraten/Borrelen Muziek van de band Soul Session!

12

13 Zondag 08.00u 10.00u ONTBIJT U kunt genieten! Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. PRIJS 9,75 euro p.p. RESERVEREN Catering moet voor 08 juni 12.00u besteld en betaald zijn. U kunt reserveren door een mailtje te sturen naar info@sail4charity.nl onder vermelding van aantal personen ontbijt, uw volledige naam en de naam van de boot waarop u deelneemt u u Laatste mogelijkheid om in te schrijven voor de zondagwedstrijden (in geval u zaterdag niet deelneemt) u Palaver Dit tijdstip is gekozen om deelnemers de startzone voor Wemeldinge op tijd te laten bereiken (Attentiesein 10.50, 1e Klassesein 10.55u, 1e startsein 11.00u, zie verder het startschema) u Laatste finishmogelijkheid. Zie ook de baanbeschrijving.

14 16.00u u Inleveren wedstrijdverklaring bij de steigerbar/het wedstrijdsecretariaat in de havenkom (oude sluis) in Wemeldinge u - u Prijsuitreikingen Charity Cup Zondagwedstrijden en Totaalklassementen. Napraten/Borrelen Wedstrijddocumenten De volledige officiële wedstrijdbepalingen/documenten krijgt u als losse bijlage. Deze zijn leidend! Digitale versie binnenkort op

15 Startschema s De volledige officiële startschema s krijgt u als losse bijlage. Deze zijn leidend! Digitale versie s binnenkort op

16 Prijzen Ieder jaar zijn er mooie prijzen te winnen! Verschillende sponsors stellen prijzen beschikbaar! Dit jaar stellen Tack N Jibe Swiss Watches en Juwelier Fabery de Jonge in Goes bijvoorbeeld twee schitterende gepolariseerde zonnebrillen en een zeer fraai horloge beschikbaar!

17

18 Banen De volledige officiële banen krijgt u als losse bijlage. Deze zijn leidend! Digitale versie s binnenkort op

19 Rond- en Platbodem Klassenorganisatie Historie De groeiende belangstelling voor Oud-Nederlandse scheepstypen leidde in 1955 tot de oprichting van de Stichting Rond- en Platbodem jachten. Deze stichting richt zich vooral op het beschrijven en behouden van de Oud- Nederlandse schepen. Al spoedig bleek dat er meer en meer interesse te zijn in het wedstrijdzeilen met deze jachten. In 1966 werden de klassenvoorschriften diepgaand gewijzigd. De jachten werden ingedeeld naar scheepstype en scheepsgrootte en er werd een Tijd Correctie Factor ingesteld om onderlinge wedstrijden mogelijk te maken. Doel In de jaren 80 werd de behoefte gevoeld om Rond- en Platbodem klasse sterker te vertegenwoordigen in het Koninklijk Nederlands Watersport verbond. In 1989 is de Rond- & Platbodem Klasse Organisatie opgericht met als doel: Het bevorderen en activeren van het zeilen met Ronden Platbodemjachten en het opvoeren van de kwaliteit van het wedstrijdzeilen met deze jachten; Het behartigen van de van de belangen van de leden, voor zover deze gelegen zijn op het gebied van de wedstrijd-zeilsport; Het contact onderhouden tussen de zeilers in de Rond- en Platbodemklasse.

20 Verantwoording Opbrengsten Sail4Charity heeft tot nu toe ruim euro kunnen doneren aan verschillende goede doelen.

21 Zeilen met snelle kajuitzeiljachten vanuit Wemeldinge, een prachtige haven met prima havenfaciliteiten. Top bereikbaarheid: 60 autominuten vanaf Antwerpen/Brussel en regio Rotterdam/Breda. Ervaring is niet vereist, onze schippers zorgen voor begeleiding en een unieke ervaring! Binnenhaven 16, 4424 BN, Wemeldinge Zeeland Nederland Telefoon: Lidmaatschap staat open voor een ieder die geïnteresseerd is in gaffelzeilen. Werkboten en andere vierkant getuigde zeilschepen, spriet of latijgetuigd, kajuit of open boot, alle rompvormen, bouwwijzen of materialen, oud of nieuw; iedereen die het gaffelzeilen een warm hart toedraagt is welkom.

22 Winnaars 1e Open Écume de Mer Challenge aanwezig bij de Charity Cup! Meer weten over de Écume de Mer Challenge?

23 Verhuizing na 9 jaar Goese Sas. Na 9 jaar verlaten we het Goese Sas. Een gek gevoel, maar zoals altijd in goed overleg met Hansa Watersport, waar we al die jaren te gast mochten zijn! Wij zijn de gehele familie van Opbergen erg dankbaar voor hun enorme steun en gastvrijheid. Mooi detail: Bij Hansa Watersport mochten we altijd reclame maken voor van der Rest Nautic en bij van der Rest Nautic mogen we reclame maken voor Hansa Watersport. Super dat we aan de Oosterschelde zulke mooie en volwassen watersportbedrijven hebben!

24

25 Start/Finishschip Teunis van dhr. A. Verras Adri Verras een veelgevraagde schipper uit Wemeldinge WEMELDINGE Zeeuwse watersporters weten waarover het gaat als ze de naam Teunis horen vallen. De Teunis is een voormalige sleepboot met Wemeldinge als thuishaven. De trotse eigenaar van deze opvallende verschijning is Adri Verras uit Wemeldinge. Bij tal van nautische evenementen in heel Zeeland wordt er regelmatig een beroep gedaan op Adri om met zijn Teunis ondersteuning op het water te geven. Zijn sleepboot fungeert bij diverse zeilwedstrijden meestal als start- en finishschip. Als Adri ergens met zijn schip aan de wal ligt, krijgt hij altijd veel reacties en complimenten van voorbijgangers. Dit soort schepen met een prachtige lijn zie je tegenwoordig bijna niet meer. De waardering voor het inmiddels historisch scheepje stijgt nog verder, wanneer de schipper zijn motor start. Eerst duikt de schipper de motorruimte in om de cilinders met handkracht in de juiste stand te zwengelen.

26 Daarna worden met behulp van perslucht de cilinders op snelheid gebracht en slaat de motor aan. Als de motor stationair loopt, dan kun je het aantal slagen gemakkelijk meetellen, zo langzaam loopt de tweecilindermotor dieselmotor. Het maximaal aantal toeren is 600 wat goed is voor 70 ouderwetse paardenkrachten. Toen Adri de sleepboot jaren geleden kocht, verkeerde het schip uit 1939 in een deplorabele staat. Maar met veel liefde en deskundigheid heeft hij de Teunis een tweede leven gegeven. De originele motor was niet meer leverbaar. In plaats daarvan wist hij een van de laatste zogeheten Industriemotoren uit 1963 te bemachtigen. Maar ook aan de opbouw, de beplating en het interieur was veel werk. Adri verlengde de romp van zijn schip tot de huidige afmeting van ruim dertien en een halve meter door er een tussenstuk van drie meter in te laten lassen. Als voormalige eigenaar van scheepswerf Reimerswaal had hij natuurlijk wel de nodige deskundigheid om zich heen. Al met al heeft de renovatie en verbouwing toch nog zo n veertien jaar gekost. Schipper Verras geniet nu al weer bijna tien jaar van zijn Teunis en gaat er vaak mee op pad, vaak op verzoek van anderen. Om maar enkele voorbeelden te noemen: Als start- en finishschip tijdens de wekelijkse woensdagavond Twilight zeilwedstrijden vanuit Wemeldinge, de Schout en Schepenen Race in Sint-Annaland en nu dan de Deltaweek. Adri kan, zoals hij zelf aangeeft, moeilijk nee zeggen. Bron: Internetbode.nl

27 Na de Charity Cup Zondagmiddag rond een uur of half zes is het programma in Wemeldinge voorbij. Toch zijn er dan nog een aantal zaken waar wij uw aandacht voor willen vragen! Wilt u a.u.b. uw mening geven? Dit kan via info@sail4charity.nl Er worden waarschijnlijk foto s en/of videoopnamen gemaakt. Heeft u belangstelling? U kunt contact opnemen via info@sail4charity.nl De definitieve uitslagen zullen o.a.verschijnen op onze website De opbrengst van de Charity Cup zal ten goede komen aan Zeilen voor mensen met een beperking. De volgende Charity Cup zal worden gehouden op 10 en 11 juni Wij vinden het leuk als u ons volgt via: Facebook Wedstrijd Zeilen Oosterschelde Rest ons nog u heel hartelijk te bedanken voor uw deelname! Wij hopen dat u een leuk weekend heeft gehad en graag tot volgend jaar!

28 Helder communiceren. Altijd bereikbaar zijn en flexibel werken; vandaag de dag twee onmisbare ingrediënten voor een succesvolle bedrijfsvoering. De laptop doet hierbij dienst als telefoon, de smartphone als werkplek. Voor de een de wereld op z n kop, voor Helder heel normaal. Met het leveren van een kraakhelder portfolio zorgt Helder ervoor dat u altijd in verbinding staat met de wereld om u heen. Veilig en zonder ruis op de lijn. Helder communiceren is zorgeloos ondernemen. Alles draait om communicatie. Onze hedendaagse interactie is een interessante mix tussen analoog en digitaal, gecombineerd met een breed scala aan toestellen; telefoon, smartphone, tablet en desktop. Communicatie, telefonie en technologie staan niet langer los van elkaar, maar zijn juist onmisbare ingrediënten voor een krachtige totaaloplossing. Helder maakt het mogelijk altijd in contact te staan: met uw klanten, uw leveranciers, het thuisfront en uw collega s, vanaf ieder willekeurig apparaat en op iedere gewenste locatie en tijdstip. U kunt altijd bellen en overal werken. Helder communiceren is... grenzeloos functioneren.

Inhoudsopgave Voorwoord Waar kan ik...? Vrijdagavond Zaterdag Zondag Wedstrijddocumenten Startschema s Banen Verantwoording Na de Charity Cup Beste deelnemer, Stichting Sail4Charity heet u van harte welkom

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord Waar kan ik...? Vrijdagavond Zaterdag Zondag Wedstrijddocumenten Startschema s Banen Verantwoording Na de Charity Cup Beste deelnemer, Stichting Sail4Charity heet u van harte welkom

Nadere informatie

BAGGERZEIL WEEKEND ,7 en 8 september - Kamperland

BAGGERZEIL WEEKEND ,7 en 8 september - Kamperland BAGGERZEIL WEEKEND 2019 6,7 en 8 september - Kamperland BAGGERZEILWEEKEND 2019 INDEX 1. Welkomstwoord 2. Belangrijke tijdstippen en programma 3. Algemene mededelingen 4. Wedstrijdreglement 2. 1. WELKOMSTWOORD

Nadere informatie

Rondje Pampus. Wedstrijdbepalingen

Rondje Pampus. Wedstrijdbepalingen 1. Regels Rondje Pampus Wedstrijdbepalingen 1.1 Tijdens de race gelden deze wedstrijdbepalingen en de Regels voor het Wedstrijdzeilen 2013-2016 van het Watersport Verbond, behoudens voor zover uitgesloten

Nadere informatie

LEMSTERAKEN V/VA KLASSE WEDSTRIJDBEPALINGEN. Klassenevenement V/VA. 8 en 9 juni. Oude Haven Enkhuizen. Holland Regatta Club. V/VA Klassenorganisatie

LEMSTERAKEN V/VA KLASSE WEDSTRIJDBEPALINGEN. Klassenevenement V/VA. 8 en 9 juni. Oude Haven Enkhuizen. Holland Regatta Club. V/VA Klassenorganisatie WEDSTRIJDBEPALINGEN Klassenevenement V/VA 8 en 9 juni Oude Haven Enkhuizen Holland Regatta Club V/VA Klassenorganisatie Wedstrijdbepalingen V/VA Klassenevenement 2019 1 1 REGELS 1.1 De wedstrijdserie is

Nadere informatie

Schröder Watersport Regatta

Schröder Watersport Regatta Wedstrijdbepalingen Regatta s 1. Regels 1.1 Tijdens de race gelden deze wedstrijdbepalingen en de Regels voor het Wedstrijdzeilen 2013-2016 van het Watersport Verbond, behoudens voor zover uitgesloten

Nadere informatie

UITNODIGING TOT DEELNAME AAN DE MARKERVUURRACE VOOR ROND- EN PLATBODEMJACHTEN OP DE ZUIDERZEE 22 & 23 JUNI 2019

UITNODIGING TOT DEELNAME AAN DE MARKERVUURRACE VOOR ROND- EN PLATBODEMJACHTEN OP DE ZUIDERZEE 22 & 23 JUNI 2019 KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE ZEIL- EN ROEIVEREENIGING UITNODIGING TOT DEELNAME AAN DE MARKERVUURRACE VOOR ROND- EN PLATBODEMJACHTEN OP DE ZUIDERZEE 22 & 23 JUNI 2019 De inschrijving sluit zaterdag 15 juni

Nadere informatie

WEDSTRIJDBEPALINGEN. Klassenevenement V/VA. 28 en 29 juni Oude Haven Enkhuizen. Holland Regatta Club. V/VA Klassenorganisatie

WEDSTRIJDBEPALINGEN. Klassenevenement V/VA. 28 en 29 juni Oude Haven Enkhuizen. Holland Regatta Club. V/VA Klassenorganisatie WEDSTRIJDBEPALINGEN Klassenevenement V/VA 28 en 29 juni 2014 Oude Haven Enkhuizen Holland Regatta Club V/VA Klassenorganisatie 1 REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE ZEIL- EN ROEIVEREENIGING TOT DEELNAME AAN DE MARKERVUURRACE VOOR RONDE EN PLATBODEMJACHTEN

KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE ZEIL- EN ROEIVEREENIGING TOT DEELNAME AAN DE MARKERVUURRACE VOOR RONDE EN PLATBODEMJACHTEN KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE ZEIL- EN ROEIVEREENIGING Beschermvrouwe: H.M. De Koningin UITNODIGING TOT DEELNAME AAN DE MARKERVUURRACE VOOR RONDE EN PLATBODEMJACHTEN OP DE ZUIDERZEE 13 en 14 JUNI 2009 De inschrijving

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen. Marieholm Zomer Evenement

Wedstrijdbepalingen. Marieholm Zomer Evenement Wedstrijdbepalingen Marieholm Zomer Evenement In de diverse Marieholm klassen Georganiseerd door Watersport Vereniging Hoorn In samenwerking met de Nederlandse Marieholm Vereniging donderdag 28 t/m zaterdag

Nadere informatie

Bart van Hussen - Schipper/Eigenaar Merellaan 14 5613 AL Eindhoven (M) +31 (06) 50 278 774 (E) info@windindezeilen.com (W) www.windindezeilen.

Bart van Hussen - Schipper/Eigenaar Merellaan 14 5613 AL Eindhoven (M) +31 (06) 50 278 774 (E) info@windindezeilen.com (W) www.windindezeilen. Bart van Hussen - Schipper/Eigenaar Merellaan 14 5613 AL Eindhoven (M) +31 (06) 50 278 774 (E) info@windindezeilen.com (W) www.windindezeilen.com #windindezeilen1 Wind in de Zeilen organiseert zeiltochten

Nadere informatie

Voor wedstrijden op de Oosterschelde en zijn mondingen, georganiseerd door de watersportvereniging Sint Annaland

Voor wedstrijden op de Oosterschelde en zijn mondingen, georganiseerd door de watersportvereniging Sint Annaland Wedstrijdbepalingen WSV Sint Annaland Voor wedstrijden op de Oosterschelde en zijn mondingen, georganiseerd door de watersportvereniging Sint Annaland 1 REGELS 1.1 De wedstrijden zijn onderworpen aan:

Nadere informatie

AANKONDIGING. te houden op. donderdag 28 en vrijdag 29 mei 2015

AANKONDIGING. te houden op. donderdag 28 en vrijdag 29 mei 2015 AANKONDIGING voor de 69 e HARLINGEN - TERSCHELLING - RACE te houden op donderdag 28 en vrijdag 29 mei 2015 Beste zeiler/zeilster, Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan de HT-Race. Uiteraard gaan

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen Brouwse Classic s Regatta. georganiseerd door wv Brouwershaven van 22 tot en met 24 juni 2018 op de Grevelingen

Wedstrijdbepalingen Brouwse Classic s Regatta. georganiseerd door wv Brouwershaven van 22 tot en met 24 juni 2018 op de Grevelingen Wedstrijdbepalingen van de Brouwse Classic s Regatta georganiseerd door wv Brouwershaven van 22 tot en met 24 juni 2018 op de Grevelingen [DP] geeft een regel aan waar een straf naar overtuiging en oordeel

Nadere informatie

Lokale Wedstrijdbepalingen Junior Charity Cup (wijziging per ).

Lokale Wedstrijdbepalingen Junior Charity Cup (wijziging per ). Lokale Wedstrijdbepalingen Junior Charity Cup (wijziging per 06-06-2012). (Onder voorbehoud) 1) Regels Voor de groepen Yngling, Splash A+B, Optimist A+B: De wedstrijdserie is onderworpen aan de regels

Nadere informatie

Aankondiging FLEVO RACE 2014 (sedert 1939)

Aankondiging FLEVO RACE 2014 (sedert 1939) Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging Aankondiging FLEVO RACE 2014 (sedert 1939) 15, 16 en 17 augustus 2014, Enkhuizen ORC Club 1-4 Shorthanded Klasse Rond- en Platbodem Jachten Klassieke

Nadere informatie

foto: sportinbeeld.nu SPONSORMAP AUGUSTUS 2017 MEER INFO

foto: sportinbeeld.nu SPONSORMAP AUGUSTUS 2017 MEER INFO foto: sportinbeeld.nu SPONSORMAP 24-27 AUGUSTUS 2017 MEER INFO WWW.BRESKENSSAILING.NL Breskens Sailing Weekend is een initiatief van Stichting Breskens Sailing & Inrichtende Clubs, Stichting Zeeland Sport

Nadere informatie

K.W.V. De Kaag 8 uur op de Kaag 4 oktober 2015 Versie 15.01

K.W.V. De Kaag 8 uur op de Kaag 4 oktober 2015 Versie 15.01 K.W.V. De Kaag 8 uur op de Kaag 4 oktober 2015 Versie 15.01 Programma Zaterdag 3 oktober Tussen 19.00 en 20.00 uur Laatste mogelijkheid tot inschrijven en ophalen programmaboekje Zondag 4 oktober 7:00:

Nadere informatie

Watersportvereniging Brouwershaven

Watersportvereniging Brouwershaven Watersportvereniging Brouwershaven Notice of race 20 en 21 juni 2014 - Brouwse Classic s Regatta (BCR) 1. Reglementen. 1.1 Op wedstrijden zijn van toepassing de regels voor wedstrijdzeilen 2013-2016 (RvW),

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereniging. Combi Muiden Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie

Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereniging. Combi Muiden Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereniging Combi Muiden Voor Optimist A Laser 4.7 Optimist B RS Feva Optimist C 2016 Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie Georganiseerd door de KNZ&RV

Nadere informatie

Beste puntervrienden,

Beste puntervrienden, Beste puntervrienden, Hierbij willen we jullie van harte uitnodigen voor de 12 e Gait Berk Punterrace op zaterdag 2 en zondag 3 mei a.s. Een wedstrijd die zich afspeelt in historisch vaargebied en waarbij

Nadere informatie

SFO / WWSV Cup 2 Optimist/Nationaal Optimist 4 Zaterdag 5 mei Wedstrijdbepalingen

SFO / WWSV Cup 2 Optimist/Nationaal Optimist 4 Zaterdag 5 mei Wedstrijdbepalingen Watersport Oostende Spuikom, WOS www.spuikom.be Wedstrijd Optimist SFO / WWSV Cup 2 Optimist/Nationaal Optimist 4 Zaterdag 5 mei 2018 Wedstrijdbepalingen Wedstrijdbepalingen (Sailing Instructions) SFO

Nadere informatie

NIEUWJAARSRECEPTIE. 27 januari 2018

NIEUWJAARSRECEPTIE. 27 januari 2018 NIEUWJAARSRECEPTIE 27 januari 2018 Corjan Visser Voorzitter & webmaster Peter Theel Secretaris Ursula van Beek Penningmeester Peter Ebbelink Wedstrijdleiding Hans Stuij Algemeen bestuurslid Agenda: -Welkom

Nadere informatie

Hein Ruyten Trofee op 25, 26 en 27 Oktober 2013 te Langweer

Hein Ruyten Trofee op 25, 26 en 27 Oktober 2013 te Langweer AANKONDIGING Hein Ruyten Trofee op 25, 26 en 27 Oktober 2013 te Langweer Aankondiging van het Hein Ruyten Trofee evenement gehouden op de Langweerder Wielen te Langweer. De organiserende autoriteit bestaat

Nadere informatie

WEDSTRIJDBEPALINGEN. Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 1

WEDSTRIJDBEPALINGEN. Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 1 WEDSTRIJDBEPALINGEN Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 1 DEEL I.... 2 1 REGELS... 2 2 MEDEDELINGEN AAN DEELNEMERS.... 2 3 WIJZIGINGEN VAN DE WEDSTRIJDBEPALINGEN.... 2 4 SEINEN OP DE WAL... 2 5 PROGRAMMA VAN

Nadere informatie

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart Kart arrangementen Groepen die de strijd onderling willen aangaan en meer dan het rijden van losse heats alleen, kunnen zelf hun Grand-Prix samenstellen aan de hand van de volgende prijzen. Voor de betreffende

Nadere informatie

PROGRAMMA Hierbij vind je het volledige programma voor de Delftse Zeil Race 2015.

PROGRAMMA Hierbij vind je het volledige programma voor de Delftse Zeil Race 2015. PROGRAMMA 2015 Hierbij vind je het volledige programma voor de Delftse Zeil Race 2015. In het kort: Vrijdagavond verzamelen in de Compagnie haven Zaterdagochtend om 4:45 uur scheepsraad; we zullen dan

Nadere informatie

Uitnodiging FLEVO RACE 2007

Uitnodiging FLEVO RACE 2007 Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging Uitnodiging FLEVO RACE 2007 (sedert 1939) 17, 18 en 19 augustus 2007, Enkhuizen ORC Club, IRC, Ronde en Platbodem Jachten, First 31.7, Pion, X-99, SW

Nadere informatie

1.5 In geval van strijdigheid tussen talen zal de Engelse tekst voorrang hebben.

1.5 In geval van strijdigheid tussen talen zal de Engelse tekst voorrang hebben. 21 Nederlandse Zeilschool Kampioenschappen KKmKKampioenschapeenenschappen Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Zeilscholen In ter beschikking gestelde Polyvalken georganiseerd door KONINKLIJKE

Nadere informatie

WEDSTRIJDBEPALINGEN WINNER CUP Medemblik

WEDSTRIJDBEPALINGEN WINNER CUP Medemblik WEDSTRIJDBEPALINGEN WINNER CUP 2016 Medemblik Uitgevoerd door Winner Yachts 1 REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). 1.2 Het

Nadere informatie

Lekker barbecueën begint bij de specialist Slagerij John Geelhoedt. BBQ-pakketten

Lekker barbecueën begint bij de specialist Slagerij John Geelhoedt. BBQ-pakketten Lekker barbecueën begint bij de specialist Slagerij John Geelhoedt Wat is er nu lekkerder dan met elkaar te genieten van een heerlijk stukje vlees van de barbecue met wat lekkere bijgerechten. Wat ons

Nadere informatie

Handboek ORGANISATIE Q-CUP EEN EERSTE KENNISMAKING MET DE WEDSTRIJDSPORT

Handboek ORGANISATIE Q-CUP EEN EERSTE KENNISMAKING MET DE WEDSTRIJDSPORT ORGANISATIE Q-CUP EEN EERSTE KENNISMAKING MET DE WEDSTRIJDSPORT Organisatie Q-cup Onze missie is wedstrijdzeilen voor ieder kind in Nederland toegankelijk te maken Het Watersportverbond 2 Organisatie Q-cup

Nadere informatie

Open Benelux Kampioenschap 2013 J 80 eenheidsklasse

Open Benelux Kampioenschap 2013 J 80 eenheidsklasse Open Benelux Kampioenschap 2013 J 80 eenheidsklasse 16 & 17 november Notice of Race Locatie Grevelingen meer (nabij Port Zelande)n Wedstrijdorganisatie Wedstrijdcomité GrevelingenCup & J80 klasse organisatie

Nadere informatie

Hein Ruyten Trofee op 24, 25 en 26 Oktober 2014 te Langweer

Hein Ruyten Trofee op 24, 25 en 26 Oktober 2014 te Langweer AANKONDIGING Hein Ruyten Trofee op 24, 25 en 26 Oktober 2014 te Langweer Aankondiging van het Hein Ruyten Trofee evenement gehouden op de Langweerder Wielen te Langweer. De organiserende autoriteit bestaat

Nadere informatie

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2016 Donderdag 18 augustus Vrijdag 19 augustus Zaterdag 20 augustus Zondag 21 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open (inschrijven, bestellen

Nadere informatie

Zeilvereniging Noordwijk Noordwijk-Katwijk / kustzeilevenement JULI

Zeilvereniging Noordwijk Noordwijk-Katwijk / kustzeilevenement JULI Aankondiging/Wedstrijdbepalingen van de Zeilvereniging Noordwijk Noordwijk-Katwijk / kustzeilevenement 12-13 JULI 1 REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels

Nadere informatie

Watersportvereniging Brouwershaven

Watersportvereniging Brouwershaven Wedstrijdbepalingen thema wedstrijden wsv brouwershaven [DP] geeft een regel aan waar een straf naar overtuiging en oordeel van de jury wordt opgelegd. [NP] geeft aan dat een overtreding van deze regel

Nadere informatie

EUREGIO REGATTA 2018 LOKALE WEDSTRIJD BEPALINGEN (Versie ER 2018)

EUREGIO REGATTA 2018 LOKALE WEDSTRIJD BEPALINGEN (Versie ER 2018) EUREGIO REGATTA 2018 LOKALE WEDSTRIJD BEPALINGEN (Versie ER 2018) Organiserende Autoriteit: Wedstrijdleider: Startschip: Informatiepost: Zeilvereniging Noord-Limburg Maas, Ophoven Günter Gesche Luc van

Nadere informatie

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 2017 Vier dagen ultiem auto-avontuur rondom Goodwood Revival. GT Rally presenteert, in samenwerking met Louwman

Nadere informatie

Uitnodiging en Inschrijvingsformulier

Uitnodiging en Inschrijvingsformulier Uitnodiging en Inschrijvingsformulier Uitnodiging aan alle eigenaren van schepen uit onze mooie houten vloot, om deel te nemen aan de 43 e Regionale Friese Reünie 2, 3 en 4 augustus 2019 Ook dit jaar wordt

Nadere informatie

Aankondiging. Schuttevaerrace

Aankondiging. Schuttevaerrace Aankondiging voor de Schuttevaerrace Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni 2015 op het IJsselmeer en de Waddenzee. Georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek in samenwerking met de stichting

Nadere informatie

37-ste Lemmer Ahoy 30, 31 mei en 1 juni 2019

37-ste Lemmer Ahoy 30, 31 mei en 1 juni 2019 37-ste Lemmer Ahoy 30, 31 mei en 1 juni 2019 Programmaoverzicht woensdag 29 mei 20.00 21.30 uur aanmelden British Pub Oudesluis Lemmer donderdag 30 mei 9.00 uur palaver British Pub 10.30 uur start wedstrijden

Nadere informatie

Aankondiging Nederlands Kampioenschap. In de V/ VA klasse

Aankondiging Nederlands Kampioenschap. In de V/ VA klasse Aankondiging Nederlands Kampioenschap In de V/ VA klasse georganiseerd door Holland Regatta Club onder auspiciën van het Watersportverbond van 7 tot en met 9 september 2018 op het IJsselmeer 1. DE REGELS

Nadere informatie

Party en verhuurservice Jos Saes T Inne 26 6021 DA Budel Tel; 0495-495542 Mobiel; 06-53234010 e-mail: info@jossaes.nl

Party en verhuurservice Jos Saes T Inne 26 6021 DA Budel Tel; 0495-495542 Mobiel; 06-53234010 e-mail: info@jossaes.nl Party en verhuurservice Jos Saes T Inne 26 6021 DA Budel Tel; 0495-495542 Mobiel; 06-53234010 e-mail: info@jossaes.nl Minimaal 3 dagen van te voren te bestellen, graag eerder. Tot 4 dagen van te voren

Nadere informatie

REGATTA 2018 Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse J 22 klasse Quarter Ton Shorthanded Ongemeten

REGATTA 2018 Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse J 22 klasse Quarter Ton Shorthanded Ongemeten AANKONDIGING Voor de REGATTA 2018 Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse J 22 klasse Quarter Ton Shorthanded Ongemeten Georganiseerd door Watersportvereniging Lelystad Onder auspiciën van het Watersportverbond

Nadere informatie

Paashaaswedstrijden Goudse Watersportvereniging Elfhoeven VALK O-JOL 16M2 RANDMEER FJ 12 VOETS-JOL

Paashaaswedstrijden Goudse Watersportvereniging Elfhoeven VALK O-JOL 16M2 RANDMEER FJ 12 VOETS-JOL Paashaaswedstrijden 206 Goudse Watersportvereniging Elfhoeven VALK O-JOL 6M2 RANDMEER FJ 2 VOETS-JOL 5 en 6 april 207 Wedstrijdbepalingen Paashaawedstrijden 5 en 6 april 207. De regels Op de wedstrijdserie

Nadere informatie

De Waterlandse melkschuit

De Waterlandse melkschuit Nieuwsbrief 12 5 pagina s De Waterlandse melkschuit Februari 2016 Bekijk alle Evenementen van 2016 Uitgave van Stichting de Waterlandse Melkschuit, Redactie: Durgerdammerdijk 143, 1026ch Durgerdam, zie

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Lokale Wedstrijdbepalingen voor de Motketel Wedstrijden voor Rond- en Platbodems op de Loosdrechtse Plassen op 13 en 14 mei 2017

Lokale Wedstrijdbepalingen voor de Motketel Wedstrijden voor Rond- en Platbodems op de Loosdrechtse Plassen op 13 en 14 mei 2017 Lokale Wedstrijdbepalingen voor de Motketel Wedstrijden voor Rond- en Platbodems op de Loosdrechtse Plassen op 13 en 14 mei 2017 Georganiseerd door de Koninklijke Watersport-Vereeniging Loosdrecht 1. Organiserende

Nadere informatie

te houden op donderdag 16 en vrijdag 17 mei 2019

te houden op donderdag 16 en vrijdag 17 mei 2019 AANKONDIGING voor de 73 e HARLINGEN - TERSCHELLING - RACE te houden op donderdag 16 en vrijdag 17 mei 2019 Beste zeiler/zeilster, Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan de HT-Race. Uiteraard gaan

Nadere informatie

Lokale wedstrijdbepalingen voor de Combiwedstrijd op 23 juni 2019 in Herkingen

Lokale wedstrijdbepalingen voor de Combiwedstrijd op 23 juni 2019 in Herkingen Lokale wedstrijdbepalingen voor de Combiwedstrijd op 23 juni 2019 in Herkingen Deze lokale bepalingen geven aanvullingen en enkele wijzigingen op de wedstrijdbepalingen van Delta Combi en Combi Rotterdam.

Nadere informatie

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3.

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3. Brochure vanaf September 2014 Inhoudsopgave Bowling en squash tarieven blz 1 Bowling specials blz 2 Arrangementen blz 3 Buffetten blz 5 Duinzaal blz 6 www.ockenburghactive.nl info@ockenburghactive.nl 070

Nadere informatie

Hein Ruyten Trofee op 23, 24 en 25 Oktober 2015 te Langweer

Hein Ruyten Trofee op 23, 24 en 25 Oktober 2015 te Langweer AANKONDIGING Hein Ruyten Trofee op 23, 24 en 25 Oktober 2015 te Langweer Aankondiging van het Hein Ruyten Trofee evenement gehouden op de Langweerder Wielen te Langweer. De organiserende autoriteit bestaat

Nadere informatie

Barbecue Folder. Catering- en Barbecueservice. Dorpstraat CB Brunssum

Barbecue Folder. Catering- en Barbecueservice. Dorpstraat CB Brunssum Barbecue Folder Catering- en Barbecueservice Pamos Dorpstraat 25 6441 CB Brunssum Catering- en Barbecueservice Pamos Bij Catering & Barbecue-service Pamos bent u aan het juiste adres voor een buffet of

Nadere informatie

Paashaaswedstrijden. G.W.V. Elfhoeven VALK O-JOL 16M2 RANDMEER FLYING JUNIOR RS-500

Paashaaswedstrijden. G.W.V. Elfhoeven VALK O-JOL 16M2 RANDMEER FLYING JUNIOR RS-500 Paashaaswedstrijden G.W.V. Elfhoeven VALK O-JOL 6M2 RANDMEER FLYING JUNIOR RS-500 20 en 2 april 209 Wedstrijdbepalingen Paashaaswedstrijden 20 en 2 april 209. De regels Op de wedstrijdserie zijn van toepassing

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier Burgerschool Sailing Experience 2018

Inschrijvingsformulier Burgerschool Sailing Experience 2018 Inschrijvingsformulier Burgerschool Sailing Experience 2018 Beste ouders Roeselare, 9 november 2017 We bieden alle leerlingen uit het vierde en vijfde jaar de unieke kans om deel te nemen aan een zeilwedstrijd

Nadere informatie

Steven Voorn

Steven Voorn I n het hart van ederland ligt een fantastisch watersport- en natuurgebied: de Loosdrechtse Plassen. Hier vindt op 6 juni 2018 een bruisend nautisch netwerkevent plaats, tegelijk met de strijd om de eerste

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND RACE OF THE CLASSICS FOR YOUNG PROFESSIONALS 2019

INFORMATIEAVOND RACE OF THE CLASSICS FOR YOUNG PROFESSIONALS 2019 INFORMATIEAVOND RACE OF THE CLASSICS FOR YOUNG PROFESSIONALS 2019 AFTERMOVIE RACE OF THE CLASSICS FOR YOUNG PROFESSIONALS 2018 AGENDA ORGANISATIE INTRODUCTIE DE RACE WEEK DE WEDSTRIJD VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Nadere informatie

8e Antwerp Snipe Cup

8e Antwerp Snipe Cup Notice of Race Antwerp Snipe Cup 14-15 maart 2015 VVW Galgenweel en de Antwerp Snipe Cup VZW nodigen je van harte uit om mee te doen aan de: 8e Antwerp Snipe Cup Regels De wedstrijdserie is onderworpen

Nadere informatie

C L U B K A M P I O E N S C H A P P E N o p 2 3 e n 2 4 s e p t e m b e r

C L U B K A M P I O E N S C H A P P E N o p 2 3 e n 2 4 s e p t e m b e r C L U B K A M P I O E N S C H A P P E N o p 2 3 e n 2 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Afkortingen In deze wedstrijdbepalingen worden de volgende afkortingen gebruikt: KWVL Koninklijke Watersport Vereeniging

Nadere informatie

Lokale Wedstrijdbepalingen

Lokale Wedstrijdbepalingen Lokale Wedstrijdbepalingen voor het 21 e Houtevenement in de 16m²-, 30 m 2 -, Pampus en Regenboogklasse op 08 en 09 mei 2010 op het SNEEKERMEER Waarschuwing aan alle zeilers: Buiten de wedstrijden is laveren

Nadere informatie

LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN (versie 1.0) OLDENSAIL zaterdag 30 juni 2018 Georganiseerd door OLDENSAIL in samenwerking met WaterSportvereniging Heeg

LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN (versie 1.0) OLDENSAIL zaterdag 30 juni 2018 Georganiseerd door OLDENSAIL in samenwerking met WaterSportvereniging Heeg LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN (versie 1.0) OLDENSAIL zaterdag 30 juni 2018 Georganiseerd door OLDENSAIL in samenwerking met WaterSportvereniging Heeg 1. De van toepassing zijnde bepalingen. Op de wedstrijden

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

Combi Zuiderzee - Wedstrijdbepalingen 2012. Geldig voor de wedstrijdserie op 2 en 3 juni op het IJsselmeer bij Enkhuizen

Combi Zuiderzee - Wedstrijdbepalingen 2012. Geldig voor de wedstrijdserie op 2 en 3 juni op het IJsselmeer bij Enkhuizen Combi Zuiderzee - Wedstrijdbepalingen 2012 Geldig voor de wedstrijdserie op 2 en 3 juni op het IJsselmeer bij Enkhuizen 1. Regels De regels die van toepassing zijn: 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

Buffet I p.p.

Buffet I p.p. Buffet I Diverse soorten brood en broodjes Kruidenboter Gevulde eieren Rundvleessalade Aardappelsalade met spekjes Pastasalade Farmersalade Paté Asperges ingerold in ham Fruit ananas, perzik 19.25 p.p.

Nadere informatie

Party en verhuurservice Jos Saes T Inne DA Budel Tel; Mobiel;

Party en verhuurservice Jos Saes T Inne DA Budel Tel; Mobiel; Party en verhuurservice Jos Saes T Inne 26 6021 DA Budel Tel; 0495-495542 Mobiel; 06-53234010 e-mail: info@jossaes.nl Minimaal 3 dagen van te voren te bestellen, graag eerder. Tot 4 dagen van te voren

Nadere informatie

Lokale Wedstrijdbepalingen

Lokale Wedstrijdbepalingen Lokale Wedstrijdbepalingen Openingswedstrijden KWS 21 en 22 april 2018 op het Sneekermeer Waarschuwing aan alle zeilers Buiten de wedstrijden is laveren in de vaargeul van het PM-kanaal niet toegestaan

Nadere informatie

AANKONDIGING BENJAMIN CUP 2008. Spuikom Oostende. 17 & 18 May 2008

AANKONDIGING BENJAMIN CUP 2008. Spuikom Oostende. 17 & 18 May 2008 AANKONDIGING BENJAMIN CUP 2008 Spuikom Oostende 17 & 18 May 2008 Gesponsord door: Een organisatie van VVW Inside onder de supervisie van Dinghy Optimist Class Belgium AANKONDIGING BENJAMIN CUP 17 18 May

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 10 jaar Blue Peter gaan we vieren!

Nieuwsbrief. 10 jaar Blue Peter gaan we vieren! Nieuwsbrief Juni 2016 10 jaar Blue Peter gaan we vieren! Schrijf nu in! Drie dagen lang vriendschappelijk strijden op het Grevelingenmeer voor gaffelgetuigde schepen kleiner dan 15 meter. Hierbij wordt

Nadere informatie

Reserveren is verplicht, barbecueën kan al vanaf 4 personen en onze lopende buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

Reserveren is verplicht, barbecueën kan al vanaf 4 personen en onze lopende buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen. DINERMOGELIJKHEDEN Lasergame Kerkrade biedt vele mogelijkheden. Zo is het ideaal voor het organiseren van een feest, receptie of vergadering. Maar ook voor het verzorgen van een lopend buffet of een smakelijke

Nadere informatie

Cateringgids. prijzen & mogelijkheden catering. Coen Evers horecagelegenheid. Keijenborgseweg LW - ZELHEM -

Cateringgids. prijzen & mogelijkheden catering. Coen Evers horecagelegenheid. Keijenborgseweg LW - ZELHEM - Cateringgids prijzen & mogelijkheden catering Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl Coen Evers horecagelegenheid Welkom bij horecagelegenheid Coen Evers Voor u ligt onze venieuwde feestgids,

Nadere informatie

Internationale Pampus Easyweek 2015

Internationale Pampus Easyweek 2015 WEDSTRIJDBEPALINGEN Internationale Pampus Easyweek 2015 Voor de Pampusklasse Van 17 t/m 21 augustus 2015 Georganiseerd door de Koninklijke Watersport Vereeniging Loosdrecht in samenwerking met de Pampus

Nadere informatie

Party en verhuurservice Jos Saes T Inne DA Budel Tel; Mobiel;

Party en verhuurservice Jos Saes T Inne DA Budel Tel; Mobiel; Party en verhuurservice Jos Saes T Inne 26 6021 DA Budel Tel; 0495-495542 Mobiel; 06-53234010 e-mail: info@jossaes.nl Minimaal 3 dagen van te voren te bestellen, graag eerder. Tot 4 dagen van te voren

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Wedstrijdbepalingen voor het Nederlands Sprint Kampioenschap In de Vrijheid klasse georganiseerd door Comité Alkmaardermeer onder auspiciën van het Watersportverbond op 15 en 16 juni 2019 op de Alkmaardermeer

Nadere informatie

11e Antwerp Snipe Cup

11e Antwerp Snipe Cup Notice of Race Antwerp Snipe Cup 10-11 maart 2018 VVW Galgenweel en de Antwerp Snipe Cup VZW nodigen je van harte uit om mee te doen aan de: 11e Antwerp Snipe Cup Regels De wedstrijdserie is onderworpen

Nadere informatie

Vastgoed Regatta 13 september 2018 Volendam WEDSTRIJD BEPALINGEN VASTGOED REGATTA 2018

Vastgoed Regatta 13 september 2018 Volendam WEDSTRIJD BEPALINGEN VASTGOED REGATTA 2018 Vastgoed Regatta 13 september 2018 Volendam WEDSTRIJD BEPALINGEN VASTGOED REGATTA 2018 1 REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen,

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen Teamwedstrijden Regenbogen

Wedstrijdbepalingen Teamwedstrijden Regenbogen Wedstrijdbepalingen Teamwedstrijden Regenbogen Artikel 1 1.1 De Wedstrijdserie is onderworpen aan de regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen, inclusief Appendix D. 1.2 De bepalingen

Nadere informatie

AANKONDIGING AVONDWEDSTRIJDEN 2014 Notice of Race

AANKONDIGING AVONDWEDSTRIJDEN 2014 Notice of Race AANKONDIGING AVONDWEDSTRIJDEN 2014 Notice of Race 1 Watersport vereniging Lelystad Mede mogelijkgemaakt door North Sails De wedstrijdcommissie van de watersport vereniging Lelystad (WVL) nodigt u van harte

Nadere informatie

Sponsorbrochure Colijnsplaat. 21 t/m 23 juni 2017

Sponsorbrochure Colijnsplaat. 21 t/m 23 juni 2017 Deltaweekend, al sinds 1970 een aansprekend zeilevenement in de Zeeuwse delta Hoogwaardig deelnemersveld Professionele organisatie Goede promotiekansen Uitgave: Deltaweekend www.deltaweekend.nl info@deltaweekend.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 51. Voor wie vergeten is om zijn inschrijvingsdocumenten op te sturen, breng ze mee naar de opening van ons zeilseizoen!!

Nieuwsbrief 51. Voor wie vergeten is om zijn inschrijvingsdocumenten op te sturen, breng ze mee naar de opening van ons zeilseizoen!! Nieuwsbrief 51 Beste Leden We zijn er aan begonnen. Het seizoen is gestart. Vorig weekend met de start van het jeugdzeilen waren er maar liefst 16 bootjes op het water. Het was leuk om te zien na een lange

Nadere informatie

Terugblik 22 e Oostwal botterwedstrijd

Terugblik 22 e Oostwal botterwedstrijd Terugblik 22 e Oostwal botterwedstrijd Het evenement De 22 e Oostwal botterwedstrijd is een mooi evenement geworden. Er hebben 39 bedrijven meegedaan. Een record voor de organisatie van het Oostwal botterevenement.

Nadere informatie

K.W.V. De Kaag 8 uur op de Kaag 16 september 2018 Versie 18.04

K.W.V. De Kaag 8 uur op de Kaag 16 september 2018 Versie 18.04 K.W.V. De Kaag 8 uur op de Kaag 16 september 2018 Versie 18.04 Programma Zondag 18 september 7:15: palaver 7:50: 10 minuten sein 7:55: 5 minuten sein 8:00: start van alle klassen 15:45-16:15: finish 17:00-19:00:

Nadere informatie

Vloot Friesland IOU, Pampus klasse en 16 m² klasse OP 16 EN 17 september 2017 OP DE GOINGARIJPSTER POELEN Protestcomité: nnb

Vloot Friesland IOU, Pampus klasse en 16 m² klasse OP 16 EN 17 september 2017 OP DE GOINGARIJPSTER POELEN Protestcomité: nnb LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN EN PROGRAMMA VOOR Herfstwedstrijden 2017. Olympiajol Wedstrijdcomité: Theo Meus (wedstrijdleider) Monique Meus Nettie van der Valk Abel Zeilstra GEORGANISEERD DOOR DE WATERSPORTVERENIGING

Nadere informatie

Ahoy! Mijn naam is Moos Matroos. Aan boord steek ik graag mijn handen uit de mouwen én maak ik veel plezier. Wil je ook aan de slag als matroos?

Ahoy! Mijn naam is Moos Matroos. Aan boord steek ik graag mijn handen uit de mouwen én maak ik veel plezier. Wil je ook aan de slag als matroos? ---- Samen varen, samen doen----------- Laatst was mijn kleinzoon voor de eerste keer aan boord van mijn motorboot, een jochie van net anderhalf jaar. Het eerste wat hij deed, was draaien aan het stuurwiel.

Nadere informatie

Renate, Maurice & Dennis NL42 RABO 012 88 24 417 Burgemeester Pijlsstraat 5 KvK: 14091984 6365 CG Schinnen BTW nr: 817 543 442 B01

Renate, Maurice & Dennis NL42 RABO 012 88 24 417 Burgemeester Pijlsstraat 5 KvK: 14091984 6365 CG Schinnen BTW nr: 817 543 442 B01 Tevens voor verhuur van kleine en grote zalen. bv: Uw feest totaal verzorgd 50 personen voor 1300,- all-in Incl: consumpties onbeperkt(6 uur) en een koud buffet a 8,- p.p. Standaard Koud buffet: 8,- p.p.

Nadere informatie

MEDEDELINGEN AAN DEELNEMERS

MEDEDELINGEN AAN DEELNEMERS Wedstrijdbepalingen Hansa 12-13 mei def 1 Wedstrijdbepalingen voor wedstrijden In de Hansa klasse georganiseerd door de Watersportvereniging Hoorn in samenwerking met de Hansa Klasse Nederland op 12 en

Nadere informatie

AANKONDIGING Randmeerevenement Zeilwedstrijden voor Waarschepen

AANKONDIGING Randmeerevenement Zeilwedstrijden voor Waarschepen AANKONDIGING Randmeerevenement Zeilwedstrijden voor Waarschepen Georganiseerd door de WATERSPORTVERENIGING ZEEWOLDE in samenwerking met de VERENIGING VAN WAARSCHIPPERS. 29 en 30 augustus 2015 op het Wolderwijd

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen Jachtclub Veere 2019

Wedstrijdbepalingen Jachtclub Veere 2019 Wedstrijdbepalingen Jachtclub Veere 2019 [DP] geeft een regel aan waar een straf naar overtuiging en oordeel van de jury wordt opgelegd. [NP] geeft aan dat een overtreding van deze regel geen grond voor

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan 2019/2020 sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete

Nadere informatie

Smits. Wilhelminastraat 90 4424 BD Wemeldinge Telefoon 0113-621214 Email : receptie@zeelandnet.nl www.hotelsmits.com

Smits. Wilhelminastraat 90 4424 BD Wemeldinge Telefoon 0113-621214 Email : receptie@zeelandnet.nl www.hotelsmits.com E e l t c e a t fé o H Smits 2010 Wilhelminastraat 90 4424 BD Wemeldinge Telefoon 0113-621214 Email : receptie@zeelandnet.nl www.hotelsmits.com Op de volgende pagina s vindt u ons complete aanbod. Van

Nadere informatie

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer Ja, ik ben bij mij MaMa Kelly geweest, een bistro restaurant en inderdaad ik ben enthousiast, goed gelezen! Op instagram zag ik veel prachtige foto s van het nieuwe

Nadere informatie

Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva

Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva Inschrijving Inschrijvingen via de website vóór peildatum 13 juni 2016: http://www.kwvdekaag.nl/combi_inschrijven.aspx Of schriftelijk

Nadere informatie

MEDEDELINGEN AAN DEELNEMERS

MEDEDELINGEN AAN DEELNEMERS Wedstrijdbepalingen voor de Proloog van de vereniging De Fryske Boerepream (DFBP) 28-4-2018 Georganiseerd door de Vereniging De Fryske Boerepream en de Watersportvereniging Heeg (WSH) 1 REGELS 1.1* De

Nadere informatie

arrangementen de Taveerne arrangementenmap Hajé de Taveerne

arrangementen de Taveerne arrangementenmap Hajé de Taveerne arrangementen de Taveerne inhoudsopgave koffiearrangementen blz. 2 luncharrangementen blz. 2 dinerarrangementen plate blz. 3 buffet blz. 4 diner op de Batavia blz. 6 drankenarrangement blz. 7 bittergarnituur

Nadere informatie

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni 1945-2015 Korfbalvereniging SIOS 70 jaar 12 & 13 juni Dit weekend is mogelijk gemaakt door: De Feestcommissie De Activiteitencommissie De Kantinecommissie A-Selectie 2014-2015 Hoe het allemaal begon Op

Nadere informatie

AANKONDIGING. Combi Braassemermeer, 25 en 26 mei 2019 Braassemermeer, Roelofarendsveen

AANKONDIGING. Combi Braassemermeer, 25 en 26 mei 2019 Braassemermeer, Roelofarendsveen AANKONDIGING Combi Braassemermeer, 25 en 26 mei 2019 Braassemermeer, Roelofarendsveen Voor de navolgende klassen: Optimist, Optimist Groen, Splash A, Splash B, RS-Feva, Laser 4.7 en Laser Radiaal (tot

Nadere informatie