Dames 35 reeks 1 Belgisch kampioen!!! Proficiat!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dames 35 reeks 1 Belgisch kampioen!!! Proficiat!!!"

Transcriptie

1 Dubbelavond 5 november in TCD november 19:00-23:00 Dubbelavond 10 december in Blankenberge december 19:00-23:00 Dubbelavond 4 februari in TCD 4 februari 19:00-23:00 Dames 35 reeks 1 Belgisch kampioen!!! Proficiat!!! Het Dames 35/1 team van TC Duinbergen met v.l.n.r. Annick De Groote, Veronique Desmidt, Julie Baeyen, Sarah Tack, An Willemyns, Els Van Poelvoorde, Mieke Dumortier

2 Op zondag 18 september werd op de terreinen van Tennis Club Duinbergen de Belgische interclubfinale betwist bij de dames 35 reeks 1. De lokale dames namen het op tegen de Oost-Vlaamse ploeg van Sportclub Groeningen. Onder een aangenaam najaarszonnetje werden 4 enkelwedstrijden en 2 dubbelwedstrijden gespeeld. De ontmoeting begon bijzonder moeilijk voor TC Duinbergen. Na de enkelspelen was de stand 2-2. Beide dubbels werden gelijktijdig gespeeld. Het bleef bijzonder spannend. Met de steun van een talrijk opgekomen publiek, dat zich steeds meer liet horen, werd het niveau van de thuisspeelsters nog opgetrokken. Het werd meer en meer duidelijk dat TCD het laken naar zich toe trok. Als bij toeval kwam er in beide partijen gelijktijdig een matchbal voor TCD, die ook op hetzelfde moment werd afgemaakt door beide teams. De ontlading bij speelsters, coaches en publiek was bijzonder groot. Het feest kon beginnen Proficiat aan het ganse team van TC Duinbergen. Maxim Louagie West-Vlaams kampioen in Ethias tour J14/2 In de eindronde van de top 8 is Maxim eervol gesneuveld in de halve finale tegen de winnaar. Proficiat! Annabelle Delille en Caroline Vandenbroucke finalisten van West-Vlaanderen in Dubbel Dames 1 tot 60 punten Proficiat!

3 Terugblik op de zomertoernooien in TCD: Open Enkeltornooi Cava Don Jaime 08/07/ /07/ $ tornooi 23/07/ /07/2016 Jeugd Enkeltornooi Wilson 07/08/ /08/2016 Open Dubbeltornooi Restaurant Cédric & Caves De Bordeaux 17/08/ /08/2016 Open Enkeltornooi - Cava Don Jaime - Op zondag 17 juli 2016 werden de finales betwist van het Enkeltornooi Cava Don Jaime Tornooileidster Christine De Wulf was bijzonder tevreden. Ondanks het minder goede weer bij de start, wist zij de tornooiorganisatie feilloos in goede banen te leiden. We noteerden dit jaar 240 inschrijvingen in totaal 19 reeksen. Een echte toeristische voltreffer! Uiteraard stond TC Duinbergen met meer dan 80 inschrijvingen aan de top. Elf TCD-ers bereikten de finale, waarvan 5 winnaars: bij de Dames Nadia Piers en bij de Heren wonnen Tom De Plecker, Luc Dieltens, Daniel Van Deursen en een uitstekende prestatie van Maxim Louagie, die in 3 sets won van de veel hoger geklasseerde Danny Meukens (C15). In Heren 1, heeft de geblesseerde Louis Cant de duimen moeten leggen tegen de strijdvaardige en gemotiveerde Peralta-Tello Eduardo.

4 Voorzitter Alain De Taeye feliciteerde zowel de winnaars en de verliezers en bedankte de sponsor Peter Marchand, en allen die meegewerkt hadden aan het succes van dit tornooi. Een receptie werd aangeboden als afsluiter en afspraak werd reeds gemaakt voor volgend jaar! $ in TCD De Fransman Chazal Rising Star Rising Stars Tennis Tour, een internationaal $ ITF tennistornooi voor heren, met BNP Paribas Fortis als hoofdsponsor. Het was reeds de zesde editie. 32 spelers op de hoofdtabel, waarvan maar liefst 14 Belgen. In het enkelspel sneuvelde de laatste Belg Omar Salman, in de halve finale. Op zondagnamiddag 31 juli werd onder een stralende zon en met een tribune vol enthousiaste toeschouwers, een spannende finale betwist. Ook schepenen Anthony Wittesaele en Kris Demeyere toonden door hun aanwezigheid hun belangstelling voor het tennisgebeuren. De hogere geklasseerde Fransman Maxime Chazal won met veel tegenstand van de Zwitser Sandro Ehrat in 3 sets De dubbel heren was een volledig Belgische finale. Na een super tie-break in de derde set wonnen Joran Vliegen en Sander Gille van Jeroen Vanneste en Michael Geerts. Het tennistalent van onze 4 spelers werd door het publiek enorm gewaardeerd.

5 Top jeugdtennistornooi Wilson Tijdens de week van 7 tot 14 augustus organiseerde TC Duinbergen haar Jeugd Enkeltornooi Wilson en het was opnieuw een schot in de roos. Het aantal deelnemers aan het tornooi steeg met 21% in vergelijking met vorig jaar. De deelnemers kwamen van tennisclubs uit 8 verschillende provincies!! Er waren internationale topspelers aanwezig uit Israël en Groot Hertogdom Luxemburg. Met 309 deelnemers, in 16 reeksen, is het Wilson jeugdtornooi het grootste tornooi in Vlaanderen in de Ethias toer 2/3. Naast de 61 deelnemers van TC Duinbergen, was tennisclub Witte Beer met 45 spelers vertegenwoordigd. Waarom komt de tennissende jeugd zo massaal naar TC Duinbergen? De goede organisatie van tornooileider Mathieu Loosvelt wordt enorm gewaardeerd in een mooie en gezellige club. Ook de mooie prijzen voor halve finalisten en finalisten, geschonken door de Wilson Pro Shop van Ann Verheye en Tim Blondeel, trekken de jongeren aan. Ondanks de aanwezigheid van topspelers in alle reeksen, waren TCD-spelers aanwezig in 5 finales en zegevierden onze eigen jeugdspelers in 2 reeksen: Lucca Varilone in M12/3 en Maxim Louagie in J16/2. Onder een stralende zon en met de aanwezigheid van schepen Piet De Groote werd de prijsuitreiking en nadien de receptie onder grote belangstelling gehouden. Caves de Bordeaux & Restaurant Cédric dubbel tornooi Tornooileider Mathieu Loosvelt blikt tevreden terug op drukke tennisdagen. Dit jaar waren de weergoden ons zeer goed gezind. Soms was het te warm en de ice packs deden hun werk.

6 Op zaterdag 27 augustus werden de finales gespeeld onder een stralende zon en werden de spelers door de vele supporters aangemoedigd. 15 reeksen dus 15 finales, waarvan enkele gewonnen door leden van TCD. Een weergaloos succes! Er werden veel wedstrijden betwist door duo's met familiale band zoals de broers Dries en Gilles Desmidt, Marco en Jordy Couwijzer, vader en zoon Denys en Van den Broucke en nog andere Heel sympathiek was de deelname van Philip Desoete, voorzitter van het gewest West-Vlaanderen, die jammer genoeg de finale verloor. In DG 1 won het TCD-koppel Julie Bixhain en Thomas Vuyts. Twee spannende wedstrijden werden na een super tiebreak beslist en gewonnen door de plaatselijke vedetten nl. Annick De Groote en Els Van Poelvoorde in DD 5 en Caroline Van den Broucke en Liesbeth Logghe in DD 4. s Avonds werden de deelnemers en aanwezigen verwend door het feestcomité. Er werden tapas aangeboden en met de verschillende thema avonden was de sfeer en ambiance verzekerd. Op een sportieve manier kunnen de winnaars hun wijnkelder aanvullen met de uitgelezen wijnen van Caves de Bordeaux die samen met Restaurant Cédric het tornooi sponsorde. De receptie na de prijsuitreiking werd door de vele aanwezigen enorm op prijs gesteld. De fijne hapjes van restaurant Cédric samen met de kwaliteitswijnen van Caves de Bordeaux waren een culinaire afsluiter van dit geslaagd dubbeltornooi. Voorzitter Alain De Taeye bedankte allen die meegewerkt hadden om van dit tornooi een ware happening te maken en maakte reeds afspraak voor volgend jaar!

7 15 dames gespot in het ELLE tornooi in Royal Zoute TC!! Ballon in recordtijd opgezet! Omdat het op- en afbreken van de ballon altijd een zware en arbeidsintensieve karwei is hadden Bart en Erwin geen moeite gespaard om zoveel mogelijk mannelijke leden van de club aan te spreken om op zondagmorgen 18 september een handje te komen helpen.

8 Tot grote verbazing van iedereen stonden we op de bewuste ochtend reeds om 9 uur met een twintigtal vrijwilligers klaar om de klus te klaren. Onder een heldere hemel en in een uiterst vriendschappelijke sfeer verliep alles zeer vlot en tegen 11u15 kon de tent onder druk worden gezet. Ongezien! Nog voor de middag werden de lampen gezet, de bekabeling geplaatst en de nieuwe matten rondom het veld gelegd. De voormiddag was een schoolvoorbeeld hoe veel handen zwaar werk licht maken! Het karwei werd afgesloten met een gezellige aperitief gevolgd door een middagmaal aangeboden door de club. Het bestuur van TCD wil alle vrijwilligers nogmaals van harte danken en hoopt volgende keer opnieuw op zo n talrijke opkomst te kunnen rekenen. Graag vermelden we nog eens iedereen die meegeholpen heeft : Luc Dieltiens Frederik Couvreur Philippe Janssens Xavier Dezutter Bart Louagie Jessy Nauwelaers Francis Saelens Fangio Claeys Jan Blomme Christophe Ballegeer Erwin De Bruijne Heinz Oosterlinck Rudi Verheecke Steph Storme Leon Neyts Dimitri Dendooven Lieven Rappé Lorenzo Ghezelle Jan Callant Baeyens Vincent Anthony Varilone Bernard Despieghelaere Clubkampioenschap 2016 Tussen begin september en 9 oktober (finaledag) hebben 78 van onze leden zich onder elkaar gemeten om uit te maken wie clubkampioen zou worden in zijn of haar categorie. Voor het eerst hebben we er ook voor gekozen om met een neventabel te werken! Dat gaf iedereen de mogelijkheid om minimum een 2de match te spelen en eventueel door te stoten in deze tabel. We bleven gelukkig ook gespaard van slecht weer.

9 De kampioenschappen werden gehouden in 3 categorieën bij de vrouwen en 4 categorieën bij de mannen aangevuld met 4 neventabellen. We troffen ook dit jaar enkele nieuwe gezichten aan. Na het spelen van enkele hard bevochten finales op 9 oktober, kregen de winnaars hun welverdiende trofee, waarmee ze een jaar lang mogen pronken als clubkampioen van TCD en natuurlijk een heerlijk biertje van sponsor Paljas. Ook de finalisten en winnaars van de neventabellen konden genieten van een geschenk van onze sponsor. Bedankt Paljas!! Met dank aan Peter Maenhout voor de uitgekiende formule en de vlekkeloze organisatie. Resultaten clubkampioenschap 2016 Winnaar Finalist D2 Carloline Vandenbroucke Els Van Poelvoorde D3 Nadia Piers Sarah Vuyts D3neven Lisa Van Hove Joyce Demey D4 Kim Mareydt Anke Janssen D4 neven Liliane Casteleyn Anje Lagast H2 Robin Demey Frank Ingelaere H3 Bernard Despieghelaere Philippe Janssens H4 Bob Patteet Luc Dieltiens H4 neven Bart Louagie Jean Talbot H5 Tom De Plecker Cédric Poncelet H5 neven Benoit Beernaert Peter Vermeesch Met dank aan Erwin (tekst ballon opgezet) en Peter (tekst clubkampioenschap) en Bart!! Iets laten weten? Reactie aan de redactie: schrijf met de muis van thuis. Redactie: Marianne Tourlamain m.tourlamain@live.be

Dany en Jeanine bedankt!

Dany en Jeanine bedankt! 10.12.2015 Dany en Jeanine bedankt! Clubfeest Tennisclub Duinbergen (TCD) heeft reeds een tijdje een nieuwe voorzitter. Maar op zaterdag 14 november werd Dany Bailyu officieel gehuldigd voor zijn jarenlange

Nadere informatie

TC Duinbergen tenniste van oud naar nieuw met 6de Gastronomisch Tornooi

TC Duinbergen tenniste van oud naar nieuw met 6de Gastronomisch Tornooi 25.02.2016 Opgelet!!!! Noteer vrijdag 24 juni 2016 ABRAHAMDAG Belangrijke mededeling van Ronny zie onderaan. TC Duinbergen tenniste van oud naar nieuw met 6de Gastronomisch Tornooi TC Duinbergen vierde

Nadere informatie

N8 van de dubbels. Opgelet!!!!

N8 van de dubbels. Opgelet!!!! 29.06.2016 Opgelet!!!! Procedure voor Sportongevallen zie TCD website rubriek Clubinfo/Sportongevallen Verantwoordelijke TCD: Tourlamain Marianne Gsm: 0479/27 19 49 Mortier Sabine Gsm: 0499/99 89 80 N8

Nadere informatie

Betaal je lidgeld vóór 1 april 2015 en je krijgt 2 gasttickets, geldig voor het zomerseizoen 2015!

Betaal je lidgeld vóór 1 april 2015 en je krijgt 2 gasttickets, geldig voor het zomerseizoen 2015! 25.03.2015 Opgelet!!!! Afhalen van de mapjes voor de interclubkapiteins op DONDERDAG 2 April tussen 18u en 19u in TCD. Betaal je lidgeld vóór 1 april 2015 en je krijgt 2 gasttickets, geldig voor het zomerseizoen

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Klassementrooster A 4/03/2014

Tennis Vlaanderen Klassementrooster A 4/03/2014 Tennis Vlaanderen 4/03/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be www.tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Van 13 t.e.m. 20 juli 2008

Van 13 t.e.m. 20 juli 2008 Van 13 t.e.m. 20 juli 2008 Beste tennisvrienden, Het Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem trad in 2004 voor het eerst het internationale tenniscircuit binnen met een 10.000 $ tornooi voor dames.

Nadere informatie

Hoofdstuk 2 : Bepalingen per Gewest

Hoofdstuk 2 : Bepalingen per Gewest Hoofdstuk : Bepalingen per Gewest GEWEST ANTWERPEN ART. 1 Voor de tornooien tijdens het zomerseizoen van week 1 tot week 8, heeft elke club, na goedkeuring van het gewestelijk comité, het recht om tornooien

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP TENNIS WEZEMAAL 2019

WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP TENNIS WEZEMAAL 2019 WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP TENNIS WEZEMAAL 2019 1. Inschrijvingen en data De inschrijvingen gebeuren via een internet-applicatie, waarvan de link op de webpagina van de club staat. Enkel leden

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2015

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2015 GEWEST LIMBURG limburg@tennisvlaanderen.be RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2015 Gewestelijk Secretariaat Limburg. Hendrik Van Veldekesingel 150 bus 76 te 3500 Hasselt. Tel. 0472 69 28 28 / limburg@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Tennisclub Koksijde vzw Toelichting jeugdinterclub 2017

Tennisclub Koksijde vzw Toelichting jeugdinterclub 2017 Tennisclub Koksijde vzw Toelichting jeugdinterclub 2017 1 Agenda: 1. Kalender per ploeg en spelerslijsten 2. Categorieën, ballen en speeldag/aanvangsuur 3. Algemene punten jeugdinterclub 4. Wat te doen

Nadere informatie

Interclub Tennisclub Landen

Interclub Tennisclub Landen Interclub 2017 Tennisclub Landen WAT IS INTERCLUB Clubs uit de regio Limburg stellen teams samen die uit minstens 4 personen bestaan De teams van de verschillende clubs worden in poules ingedeeld. Eén

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP WEZEMAAL T.C. 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP WEZEMAAL T.C. 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP WEZEMAAL T.C. 2017 1. Inschrijvingen en data De inschrijvingen gebeuren via een internet-applicatie, waarvan de link op de webpagina van de club staat. Enkel leden

Nadere informatie

Van 11 t.e.m. 18 juli 2010

Van 11 t.e.m. 18 juli 2010 Van 11 t.e.m. 18 juli 2010 Beste tennisvrienden, Het Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem trad in 2004 voor het eerst het internationale tenniscircuit binnen met een 10.000 $ tornooi voor dames.

Nadere informatie

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2010

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2010 GEWEST LIMBURG RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2010 Vlaamse Tennisvereniging v.z.w. / Louizapoortgalerij 203 bus 3 / B-1050 Brussel Gewestelijk Secretariaat Limburg / Hendrik Van Veldekesingel 150 bus

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Junior Team Golf Puyenbroeck Beste leden van het Junior Team en ouders, Het nieuwe schooljaar is mooi gestart en ook in september konden/kunnen jullie nog aan heel veel activiteiten

Nadere informatie

MCD-CCKS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2017

MCD-CCKS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2017 1 2 Inhoudsopgave: 1) START VAN DE MCD KAMPIOENSCHAPPEN 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) WORDT JIJ DE MCD DAGSPELER 4) MCD TOP FOTO S 5) MCD WEER PROGNOSE 6) HEERLIJKE TOP MCD RECEPTEN 7) MCD TENNIS TIP

Nadere informatie

2019 PADEL TOUR. Padel Tour 1000 P1000 Topspelers /** NVT NVT. Padel Tour 750 P750 Gevorderde competitiespelers P1000** NVT P1000

2019 PADEL TOUR. Padel Tour 1000 P1000 Topspelers /** NVT NVT. Padel Tour 750 P750 Gevorderde competitiespelers P1000** NVT P1000 2019 PADEL TOUR 1. ALGEMEEN 1.1. De 2019 Padel Tour is een regelmatigheidscompetitie voor alle spelers die geldig aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen en AFT. De competitie wordt georganiseerd volgens

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016 1 clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD-clubkampioenschappen 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) PAUL BRUIN IS DE TROTSE VADER GEWORDEN VAN EEN VAN EEN ZOON

Nadere informatie

- Wedstrijd: prestatie tussen 2 personen of 2 duo s.

- Wedstrijd: prestatie tussen 2 personen of 2 duo s. - Ook in geval van forfait dient een ingevuld poulekaartje ingestuurd te worden door de thuisploeg (met vermelding van de forfait). - De uiterste inleveringsdatum is vastgesteld op 8 april (dit is alleen

Nadere informatie

2018 PADEL TOUR. Padel Tour 1000 P1000 Topspelers / NVT NVT. Padel Tour 500 P500 Competitiespelers / / /

2018 PADEL TOUR. Padel Tour 1000 P1000 Topspelers / NVT NVT. Padel Tour 500 P500 Competitiespelers / / / 2018 PADEL TOUR 1. ALGEMEEN 1.1. De 2018 Padel Tour is een regelmatigheidscompetitie voor alle spelers die geldig aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen en AFT. De competitie wordt georganiseerd volgens

Nadere informatie

Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014

Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014 Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014 Infosessie 22 oktober 2014 1. Intro: tennis in Vlaanderen en in Lokeren 2. Organisatie jeugdopleiding: Kidstennis 3. Klassementen 4. Organisatie jeugdcompetities:

Nadere informatie

LIONS OUDENAARDE FIETSTOCHT

LIONS OUDENAARDE FIETSTOCHT 13 de EDITIE LIONS OUDENAARDE FIETSTOCHT i.s.m. Leo s Audenaerde - 27.09.2015 - LIEDTS PARK OUDENAARDE Geachte Heer, Mevrouw, Naar jaarlijkse traditie nodigt de Lions Club van Oudenaarde u uit voor haar

Nadere informatie

Zaterdag 15 augustus 2015

Zaterdag 15 augustus 2015 Zaterdag 15 augustus 2015 Sponsor in de kijker Scapa Sports speelt een belangrijke rol in de uitstraling van ons tornooi. Ze leveren alle kledij voor onze medewerkers en ballenjongens. Dubbelfinale En

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE TC AQUILA 2019

SPONSOR BROCHURE TC AQUILA 2019 Het bestuur en de leden van TC Aquila danken jullie voor de financiële bijdrage tot de club en zijn werking. Want zonder jullie inbreng is een dergelijke organisatie niet mogelijk. SPONSOR Wij doen ons

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 Voorwoord: We starten dit seizoen met een maandelijkse nieuwsbrief. Voor oktober zal dit nog vrij beperkt zijn, maar we rekenen op jullie medewerking om er iets moois van te maken.

Nadere informatie

Billiards on Fire Grand Prix Ronny Brants Brants on Fire

Billiards on Fire Grand Prix Ronny Brants Brants on Fire Billiards on Fire Grand Prix Ronny Brants Brants on Fire 26 augustus 2018 Heule. Voor het eerst in de Belgische geschiedenis werd een driebandtornooi op kleine tafel (2m30) ingericht open voor alle categorieën

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Kampioenschappen van België / Reglement 2014

Tennis Vlaanderen Kampioenschappen van België / Reglement 2014 Tennis Vlaanderen Kampioenschappen van België / Reglement 2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen INTERCLUB 2018 Ploegen/Inschrijvingen Detail ploegen Speeldagen Ontmoetingen met officiële speeldag op ma-di-wo-do-vr (D45, H35, H55, DH60, DH70,DD50, DG5060) mogen op elke dag van de week gespeeld worden,

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames PROGRAMMA Dinsdag 2 juni vanaf 18h NEW!: Beachsoccer Bedrijven Woensdag 3 juni vanaf 17h 7de Stadstornooi Donderdag 4 juni vanaf 18h Recreanten Heren / Dames Vrijdag 5 juni vanaf 16h Bedrijventornooi Zaterdag

Nadere informatie

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017 TUMKENS CUP wedstrijdreglement mei 2017 TC TUMKENS VZW Pastoor Pitetlaan 30; 3130 Betekom tc-detumkens.be TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen INHOUD 1 Verloop Tumkens Cup... 1 1.1 Categorieën...

Nadere informatie

Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016

Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016 Tennis Vlaanderen Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016 30/06/2015 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs:

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Tafeltennisclub TTC Flyer.be Ninove Nieuwsbrief mei 2014 Beste lezers, Het competitieseizoen 2013-2014 loopt ten einde. Voor het eerst in ons bestaan (5j jawel, jawel, houten jubileumjaar is op komst)

Nadere informatie

Wegwijs doorheen de VTV-Jeugdcompetitie

Wegwijs doorheen de VTV-Jeugdcompetitie Wegwijs doorheen de VTV-Jeugdcompetitie Overzicht Belang van competitie Aanbod van jeugdcompetities Aan de slag Overzicht Belang van competitie Aanbod van jeugdcompetities Aan de slag Belang van competitie

Nadere informatie

Winterinterclub

Winterinterclub Winterinterclub 2018-2019 Geachte tennisser (interclubkapitein), Traditioneel organiseren we tijdens de indoorperiode een recreatieve interclub voor iedereen. Het doel hiervan is om tijdens de winterperiode

Nadere informatie

BORSBEEK TENNIS CLUB

BORSBEEK TENNIS CLUB Verlengde Schanslaan, 2150 Borsbeek, tel: 03/322 58 13 www.borsbeektennisclub.be Email: info@borsbeektennisclub.be BORSBEEK TENNIS CLUB Mei 2018 Proficiat Xander, Jelle, Lukas en Dylan!!! Zij spelen volgende

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

JEUGDTENNIS en COMPETITIE

JEUGDTENNIS en COMPETITIE JEUGDTENNIS en COMPETITIE Woe 11 januari 2006 Tennissende Jeugd.. Jeugdleden in Standaard Wetteren Positieve evolutie in aantal jeugdspelers Aantal kinderen dat les neemt van 25 naar meer dan 100 Aantal

Nadere informatie

- CKS 2017 Bulletin 3.0 Slotnummer 3

- CKS 2017 Bulletin 3.0 Slotnummer 3 1 - CKS 2017 Bulletin 3.0 Slotnummer 3 2 Inhoudsopgave: 1) AFSLUITING VAN DE MCD KAMPIOENSCHAPPEN 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 3 3) WORDT JIJ DE MCD DAGSPELER? 4) MCD TOP FOTO S 5) HEERLIJKE TOP MCD RECEPTEN

Nadere informatie

Toelichting jeugdinterclub 2012

Toelichting jeugdinterclub 2012 Principe jeugdinterclub - ploeg: 2 spelers - wedstrijden: 2 enkel- en 1 dubbelwedstrijd (per ontmoeting) - categorieën: op basis van geslacht, leeftijd en klassement - categorieën 9, 10 en 12 spelen op

Nadere informatie

Genker Circuit. Powered by Primo

Genker Circuit. Powered by Primo Genker Circuit Powered by Primo Neem deel aan minstens 3 van de 5 Genkse tornooien: Data tornooien: TC Driehoeven: 09-06-2012 tem 24-06-2012 TC t Elleboogske: 23-06-2012 tem 8-07-2012 KTC Winterslag: 09-07-2012

Nadere informatie

OFFICIALS DAY. 28 maart 2015 BNP Paribas Fortis, Meir, Antwerpen

OFFICIALS DAY. 28 maart 2015 BNP Paribas Fortis, Meir, Antwerpen OFFICIALS DAY 28 maart 2015 BNP Paribas Fortis, Meir, Antwerpen WELKOMSTWOORD Dhr. Frank Muts Voorzitter Departement Competitie & Scheidsrechterscommissie PROGRAMMA WELKOMSTWOORD INFOSESSIE: 1. Officialagenda

Nadere informatie

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Inschrijven voor 27 augustus 2018 Het Park Event is voor ALLE TVN-leden... dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Zondag 2 September Toernooi voor Basis scholieren en middelbare

Nadere informatie

Seizoensafsluiter. Programma:

Seizoensafsluiter. Programma: Seizoensafsluiter Om op een gepaste manier het 1 ste seizoen KaBo af te sluiten organiseert het jeugdbestuur nog een spetterende seizoensafsluiter. Bij deze willen we dan ook graag alle spelers, speelsters,

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen. DOCUMENTEN (papier) FORMULIER PLOEGENSAMENSTELLING FORMULIER UITSLAGENBLAD INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN.

Tennis Vlaanderen. DOCUMENTEN (papier) FORMULIER PLOEGENSAMENSTELLING FORMULIER UITSLAGENBLAD INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. Tennis Vlaanderen INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. DOCUMENTEN (papier) FORMULIER PLOEGENSAMENSTELLING FORMULIER UITSLAGENBLAD Tennis Vlaanderen 2017 INLEIDING INVULLEN FORMULIER PLOEGENSAMENSTELLING

Nadere informatie

Info voor Jeugdspelers

Info voor Jeugdspelers Info voor Jeugdspelers Tennis Vlaanderen Tennis Vlaanderen vzw is de federatie die de tennissport in Vlaanderen beheert en promoot Tennis Vlaanderen groepeert 456 tennisclubs en 145.582 leden www.tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. Tennis Vlaanderen 2017

INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. Tennis Vlaanderen 2017 INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN. Tennis Vlaanderen 2017 INLEIDING DOEL: Het invullen van ploegensamenstellingen en een uitslagenblad zo beknopt en duidelijk mogelijk toe te lichten, dit op

Nadere informatie

Winterinterclub

Winterinterclub Winterinterclub 2014-2015 Geachte Tennisser (interclubkapitein), Traditioneel organiseren we tijdens de winterperiode een recreatieve interclub voor iedereen. Het doel hiervan is om tijdens de indoorperiode

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

Maandag 10 augustus 2015

Maandag 10 augustus 2015 Maandag 10 augustus 2015 ORGANIZING TEAM Jos Exsteens Tornooidirecteur & PR Stephan Wydooghe Logistiek & Webmaster Michel Willems ITF Referee Roger Lensen Assistant referee Nicole Benoit Financiën Walter

Nadere informatie

- CCKS 2017 Bulletin 3.0 Nummer 2

- CCKS 2017 Bulletin 3.0 Nummer 2 1 - CCKS 2017 Bulletin 3.0 Nummer 2 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD KAMPIOENSCHAPPEN 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 2 3) WORDT JIJ DE MCD DAGSPELER? 4) MCD TOP FOTO S 5) MCD WEER PROGNOSE 6) HEERLIJKE

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT VAN DE LEUVENSE INTERCLUB 2017

TORNOOIREGLEMENT VAN DE LEUVENSE INTERCLUB 2017 Blz 1 VAN DE LEUVENSE INTERCLUB 2017 TER ATTENTIE VAN DE PLOEGKAPITEINS 1. Het tornooi wordt gespeeld volgens de reglementen van de K.B.T.B. - V.T.V. 2. Een ploeg bestaat uit allemaal verschillende spelers.

Nadere informatie

Tennis: voorbeeldsport zijn & blijven Plezier van tennissport niet bederven Faire club = juiste sfeer = positief clubimago Ondersteuning door VTV &

Tennis: voorbeeldsport zijn & blijven Plezier van tennissport niet bederven Faire club = juiste sfeer = positief clubimago Ondersteuning door VTV & IN ONZE CLUB Tennis: voorbeeldsport zijn & blijven Plezier van tennissport niet bederven Faire club = juiste sfeer = positief clubimago Ondersteuning door VTV & Lotto Omgang met regels reglementen kennen

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

NATIONAAL VRIJSPEL TORNOOI DISTRICT GENT

NATIONAAL VRIJSPEL TORNOOI DISTRICT GENT Koninklijke Belgische Biljartbond Gewest Beide Vlaanderen District Gent SPORTJAAR : 2018 2019 NATIONAAL VRIJSPEL TORNOOI DISTRICT GENT Het districtbestuur van Gent heeft het genoegen alle leden van Uw

Nadere informatie

WEDSTRIJDLEIDER OPMAKEN VAN EEN TABEL. Tennis Vlaanderen 2017

WEDSTRIJDLEIDER OPMAKEN VAN EEN TABEL. Tennis Vlaanderen 2017 WEDSTRIJDLEIDER OPMAKEN VAN EEN TABEL Tennis Vlaanderen 2017 AGENDA 1. Opmaken van één tabel. 1.1. Eén tabel. 1.2. Reekshoofden. 1.3. Aantal reekshoofden. 1.4. Aanduiding reekshoofden. 1.5. Plaatsing reekdshoofden.

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

G.T. Wimbledon. Open tennisdag op 4 juni 2018 in TC Wimbledon ter promotie van het VE-tennis

G.T. Wimbledon. Open tennisdag op 4 juni 2018 in TC Wimbledon ter promotie van het VE-tennis G.T. Wimbledon Halfjaarlijkse nieuwsbrief n 19 mei 2018 De hoogste tijd voor onze eerste nieuwsbrief in 2018 Met sportieve groeten, Inge, Danielle, Chris en Linda Bestuursleden GT Wimbledon Open tennisdag

Nadere informatie

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016 GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016 Gewestelijke Richtlijn 2016 1 / 5 1 Inschrijvingen Deze richtlijnen zijn een aanvulling op het algemeen competitiereglement, het interclubreglement

Nadere informatie

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg 7 APRIL 2015 18 uur Vergaderzaal Nuclea Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg Geen lidkaarten: sedert 2015 verdwijnen de lidkaarten. Bevestiging

Nadere informatie

Naar jaarlijkse traditie mogen wij jullie terug ontvangen op het memorial Vic Adriaensen jeugdtornooi van kon. Noorse S.V.

Naar jaarlijkse traditie mogen wij jullie terug ontvangen op het memorial Vic Adriaensen jeugdtornooi van kon. Noorse S.V. WWW.NOORSE.BE 2 Voorwoord Beste Voetbal liefhebbers! Naar jaarlijkse traditie mogen wij jullie terug ontvangen op het memorial Vic Adriaensen jeugdtornooi van kon. Noorse S.V. Deze editie wordt weer een

Nadere informatie

INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN (MANUEEL) Tennis Vlaanderen Januari 2019

INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN (MANUEEL) Tennis Vlaanderen Januari 2019 INTERCLUBLEIDERS: OPMAKEN VAN DE DOCUMENTEN (MANUEEL) Tennis Vlaanderen Januari 2019 INLEIDING DOEL: Het invullen van ploegensamenstellingen en een uitslagenblad zo beknopt en duidelijk mogelijk toe te

Nadere informatie

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 1. INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 1.1. NIEUWE LEEFTIJDSCATEGORIEËN DAMES De leeftijdscategorieën D30, D40, D50 en D60 worden vervangen door resp. D25, D35, D45

Nadere informatie

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Nieuwsbrief 11 - December 2014 In dit nummer: Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Verslag Herhalingsavond Reanimatie/AED Aanpassing beveiliging Pieten bij TOZ Roken bij TOZ? Roken bij de ingang? Belangrijke

Nadere informatie

Infoavond. Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen

Infoavond. Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen Welkom 30/10/2018 Welkom Infoavond Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen Visie Padel Rumbeke streeft naar een

Nadere informatie

Belgische Kampioenschappen Elite 2017

Belgische Kampioenschappen Elite 2017 Belgische Kampioenschappen Elite 2017 Uitnodiging De Ligue Francophone Belge de Badminton heeft het genoegen u uit te nodigen voor de 2017 editie van Belgische Kampioenschappen Elite in het gloednieuwe

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2018-2019 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga vzw Comité voor Wedstrijdzaken G. Vervoortstraat 4 2100 Deurne Versie: 21/03/2015 COMITE VOOR WEDSTRIJDZAKEN Voorzitter

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2017 DIVISIE 1 ALLE CATEGORIEËN 22, 23, 29, 30 april en 1 mei 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

Maandag 15 augustus 2016

Maandag 15 augustus 2016 Maandag 15 augustus 2016 ORGANIZING TEAM Jos Exsteens Tornooidirecteur & PR Stephan Wydooghe Logistiek & Webmaster Michel Willems ITF Referee Roger Lensen Assistant referee Nicole Benoit Financiën Christophe

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

Gewestranking nieuw format

Gewestranking nieuw format Gewestranking nieuw format Wie kan deelnemen? Iedere speler die zich voor het seizoen 2018-2019 aansloot/aansluit bij de Vlaamse Snookerfederatie, gewest Vlaams-Brabant. Er wordt geen onderscheid gemaakt

Nadere informatie

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2016

RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2016 RICHTLIJNEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2016 West Vlaanderen Gewestelijke richtlijnen interclub 2016 1 Koksijde, 9 januari 2016 Geachte mevrouw, Geachte heer, Van onze eerste zending van het nieuwe jaar maken

Nadere informatie

G.T. Wimbledon. Zomerkamp 2015. Beste leden,

G.T. Wimbledon. Zomerkamp 2015. Beste leden, G.T. Wimbledon Halfjaarlijkse nieuwsbrief n 13 april 2015 Beste leden, Met wat vertraging versturen we u onze eerste nieuwsbrief van 2015. Het zijn misschien wat vijgen na Pasen maar alsnog willen we iedereen

Nadere informatie

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017 BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 0 Schiftingsdagen en Finales MAANDAG maart 0 Plaatsing Biljarts DINSDAG maart 0 u. Schiftingen Duo's Zaterdag - GVA in Reeksen Zat+ en

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Verbonds Kampioenschappen 0-0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

11/03/2014 Tennis Vlaanderen Richtlijnen Gewestelijke Interclub Gewest West- Vlaanderen 2014

11/03/2014 Tennis Vlaanderen Richtlijnen Gewestelijke Interclub Gewest West- Vlaanderen 2014 11/03/2014 Tennis Vlaanderen Richtlijnen Gewestelijke Interclub Gewest West- Vlaanderen 2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Jeugdclubkampioenschap 26/06/2014. Dieter Dellaert

Tennis Vlaanderen Jeugdclubkampioenschap 26/06/2014. Dieter Dellaert Tennis Vlaanderen 26/06/2014 Dieter Dellaert Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be www.tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

REGLEMENTEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2017

REGLEMENTEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2017 GEWEST LIMBURG limburg@tennisvlaanderen.be REGLEMENTEN GEWESTELIJKE INTERCLUB 2017 Gewestelijk Secretariaat Limburg. Hendrik Van Veldekesingel 150 bus 76 te 3500 Hasselt. Tel. : 0472 69 28 28 limburg@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen om de duidelijkheid van de

Nadere informatie

Vrijdag 14 augustus 2015

Vrijdag 14 augustus 2015 Vrijdag 14 augustus 2015 Sponsor in de kijker Ricoh is de hoofdsponsor van ons tornooi. Dankzij hen kunnen we dit evenement organiseren. Ons krantje rolt dagelijks uit deze gesofisticeerde Ricoh kopieermachine.

Nadere informatie

Gewest Vlaams-Brabant. Tennis Vlaanderen. Gewestelijke richtlijnen 2019 Interclubkampioenschappen

Gewest Vlaams-Brabant. Tennis Vlaanderen. Gewestelijke richtlijnen 2019 Interclubkampioenschappen Gewest Vlaams-Brabant Tennis Vlaanderen Gewestelijke richtlijnen 2019 Interclubkampioenschappen 9/01/2019 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar

Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Teus Uitenboogaard winnaar 22 e Coupe de Haar Op zaterdag 18 maart was de finaledag in Sportcafé de Poortdijk van Coupe De Haar dat voor de 21 e keer georganiseerd werd door Gert Zweserijn en Hans van

Nadere informatie

GEWESTELIJKE RICHTLIJNEN INTERCLUB WEST-VLAANDEREN 2019

GEWESTELIJKE RICHTLIJNEN INTERCLUB WEST-VLAANDEREN 2019 GEWESTELIJKE RICHTLIJNEN INTERCLUB WEST-VLAANDEREN 2019 West-Vlaanderen Gewestelijke Richtlijnen Interclub 2019 1 Brugge, 20 december 2018 Vooraf enkele mededelingen en de belangrijkste wijzigingen ten

Nadere informatie