Inschrijven als bouwouder, biebouder en luizenouder activiteiten ouders

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inschrijven als bouwouder, biebouder en luizenouder activiteiten ouders"

Transcriptie

1 Belangrijke data Donderdag 15 september 16 Maandag 19 september 16 Donderdag 22 september 16 Ouderraad Studiemiddag (vanaf uur vrij) Informatieavond nieuwe stijl 1e nieuwsbrief Het schooljaar is weer begonnen en we zitten allemaal weer in het vertrouwde ritme na een heerlijke zomervakantie. Dit schooljaar geen enorme grote veranderingen of feesten zoals afgelopen schooljaar, maar ook nu zijn er wel wat nieuwe ontwikkelingen: Website Heeft u hem al gezien? Onze vernieuwde website? Dennis Coppens, vader van Jade en Beryl heeft deze prachtige nieuwe website voor ons gebouwd. Op de website vindt u de laatste actualiteiten, de agenda en ondertussen ook heel wat foto s van diverse activiteiten. Neem eens een kijkje en laat ons weten wat u er van vindt? Mist u nog iets? Inschrijven als bouwouder, biebouder en luizenouder activiteiten ouders Zoals u weet zullen de komende week onze informatieavond voor onze huidige ouders houden. Heeft u zich al aangemeld?! Zo niet, doe het vandaag nog. Op de informatieavond hangen we inschrijflijsten voor bouwouder, biebouder en luizenouder op. Biebouders en luizenouders hebben we niet snel te veel, maar hebben we wel heel hard nodig! Bouwouders hebben we soms wel meer dan nodig. Wanneer er te veel animo is, dan loten we hier om. Dus niet wie het eerst inschrijft mag het doen. In de mail vindt u een uitgebreide beschrijving van alle vormen van ouderhulp die we op De Driehoek hebben. Plastic, pakjes en blik scheiden Nog een nieuwe ontwikkeling is dat we plastic willen scheiden. Op verzoek van een aantal kinderen gaan wij met z n allen proberen een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Deze week is er buiten een extra vuilnisbak neer gezet, waar kinderen hun plastic flesjes en pakjes in kunnen weg gooien.

2 Jumbo sparen voor school Zoals in een eerdere mail al aangegeven sparen ook wij mee met de Jumbo actie voor extra spelmaterialen. Wij sparen voor een bloementafeltje in de zandbak, een motoriekfiets groot en een buitenspeelpakket. Spaar dus vooral mee!. Punten het liefst via de website doneren, maar ze mogen ook in de bus op school. Studiemiddag Komende maandagmiddag 19 september 16 zijn alle kinderen om vrij i.v.m. een studiemiddag. Per abuis is in de schoolagenda bij het overzicht van de studiedagen ook de informatieavond op 22 september opgenomen. Dit is GEEN vrije dag voor kinderen. Verkiezing MR De komende maand zullen er weer nieuwe verkiezingen voor de oudergeleding van de MR worden gehouden. Jan Willem Leclercq loopt namelijk na 6 jaar trouwe dienst uit zijn termijn. Hij heeft besloten zich niet opnieuw herkiesbaar te stellen. Via deze weg willen we een oproep plaatsen voor enthousiaste ouders, die op school graag een steentje bij willen dragen en willen meedenken met het beleid van de school en daarbij de andere ouders van onze school kunnen vertegenwoordigen. Ben jij geïnteresseerd om deze vacature voor 3 jaar in te vullen? Meld je dan aan bij Daan. Dat kan mondeling of via de mail (daan.derks@3hoek.nl). Daarnaast vragen we je om voor de volgende nieuwsbrief (29 september) een stukje op te stellen waarin jij jezelf voorstelt en aangeeft waarom je graag zitting wilt nemen in de MR. Tijdspad verkiezing MR: 15 september: aankondiging verkiezing MR en oproep geïnteresseerde kandidaten. 29 september: voorstellen kandidaten en de week van de verkiezing. 11 oktober: de kandidaten worden geïnformeerd over de uitslag. 13 oktober: de uitslag wordt bekend gemaakt in de nieuwsbrief. 20 oktober: eerste MR vergadering en overdracht met Jan Willem.

3 Boeken coderen Misschien heeft u het al eens gezien al heel veel boeken in onze prachtige schoolbieb in de centrale hal zijn voorzien van een pictogram. De kinderen kunnen zo makkelijk een boek zoeken wat past bij hun interesse. Dit is veel werk geweest en we zijn ook nog lang niet klaar! Met een enthousiaste groep moeders zijn we ook vanavond weer aan de slag gegaan. Maar we zijn nog niet klaar. Heb je interesse om mee te helpen onze schoolbieb helemaal op orde te krijgen? Meld je dan aan bij diana.simons@3hoek.nl. Kledinginzamelingen Ook dit jaar zamelen we weer oude kleding en klein speelgoed in waarvan de opbrengst ten goede komt aan uw kinderen. Dit jaar is de kledinginzameling op woensdag 12 oktober 16, 22 maart 17 en 31 mei 17. Bijlagen: Jumbo sparen voor je school Gratis proeflessen Jeugdtheaterschool Annatheater Workshop omgaan met ruzie en agressie Groep 1 2 Jeanne. Met een heleboel nieuwe kinderen zijn we vorige week het schooljaar begonnen. De eerste week was het allemaal een beetje wennen en ook erg vermoeiend voor een aantal kinderen. De afgelopen week ging het allemaal al een heel stuk gemakkelijker. Tijdens de informatieavond kunnen de ouders vooraf kennis met mij komen maken en zijn in de gelegenheid in te schrijven als ik vertel over een dag in groep 1 2. Toch zijn er nog een aantal dingen die voor iedereen belangrijk zijn Alle kinderen hebben een paar gymschoenen nodig op school voor als we naar de speelzaal gaan. De meeste kinderen hebben deze al op school liggen en voor degene die dit nog niet gedaan hebben de schoenen met naam erop bij mij inleveren. Als papa of mama jarig zijn mogen de kinderen op school hier een cadeautje voor knutselen. Ik heb in mijn klas een verjaardagskalender waarop ouders in kunnen vullen wanneer deze verjaardagen zijn. (Ik heb deze kalender op de ladenkast in de klas liggen met een pen erbij) Er zijn al een paar ouders die komen helpen bij het buiten spelen op vrijdag als de kleuters naar school gaan. Wil je hierbij komen helpen dan zou dat super fijn zijn. Lijst hangt in de hal bij de deur van mijn lokaal. De kinderen krijgen allemaal een calamiteiten lijst mee naar huis, ook de kinderen die al langer op school zitten. Soms veranderen telefoonnummers of mailadressen, voor ons heel belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn zodat wij in geval van nood snel contact op kunnen nemen. Daarnaast ontvangt u op dit e mailadres ook de nieuwsbrief en overige berichten.

4 Groep 2 3 Carry en Meike Wat vinden we het fijn in onze groep. Allemaal hard werkende en gezellige kinderen. Tijdens de Kanjerweek hebben we genoten van de vakantie verhalen en de vragen die hoorde bij het eten van een m&m. De moeder van Bella is op bezoek geweest en heeft vertelt dat ze in Brazilië geboren is. Op ons white board kun je zien wat de kinderen allemaal onthouden hebben van haar verhaal. Carry had geluk dat ze de ik koffer mocht vullen met allemaal ingrediënten voor in haar ikke soep. Gedurende het jaar krijgt elk kind een keer op vrijdag de ik koffer mee naar huis. Deze vul je thuis met spullen die jullie zoon of dochter zelf uitkiest. De spullen kunnen te maken hebben met familie, hobby s, eten drinken, muziek, boeken, film, knuffel, speelgoed, baby enz enz. Al deze spullen worden op maandag aan de klas gepresenteerd. De allereerste spreekbeurt zou je kunnen zeggen. Naast de kanjeractiveiten is er ook al veel geleerd! Nieuwe letters in groep 3 met daarbij een gebaar, letters en cijfers schrijven, tellen. Groep 2 heeft volop gespeeld in de huishoek met winkel erbij, dobbelsteen bingo gedaan en gebouwd met de nieuwe houten blokken. Op dinsdag komt Diana van der Zijl (stagiaire eerstejaars) bij ons in de groep. Zij zal zich in de volgende nieuwsbrief voorstellen. Tussen de algemene info bovenaan de nieuwsbrief kun je lezen wat te doen als je graag bouw, bieb en/of luizenouder wilt worden. Op dinsdag gaan we met z n allen gymmen in de grote gymzaal. Super leuk natuurlijk! We nemen de gymschoenen dan mee in een handige roltas, maar helaas is 1 tas te weinig. Heeft er nog iemand zo n tas over die we dit schooljaar mogen lezen? Groep 3 4 Kim en Diana Wat een kanjers in groep 3 4! Met vertrouwde en nieuwe gezichten in de groep zijn we gestart om elkaar (beter) te leren kennen. Tijdens de kanjerweek hebben we verschillende kanjeractiviteiten gedaan: 100% ik, Echt en Eerlijk verteld over hoe je denkt en voelt, de kanjervakantiekaarten bekeken, de ikke soep en ik koffer, geluisterd naar onze gastspreker Leon, papa van Noah. Hij was heel open en eerlijk over zijn jeugd en de kinderen waren onder de indruk van zijn verhaal! Mooi om te zien dat kinderen elkaar helpen (veters strikken, de weg wijzen in de groep, een arm om iemand heen leggen) en samen spelen. En groep 3 voor het eerst naar de grote gymzaal, ook met Daniël ipv Kim... helemaal top! Het was voor sommigen soms ook even zoeken naar een plekje in de groep: natuurlijk is dat logisch! Niet alleen voor de kinderen is het wennen, ook voor de juffen! Niet alleen kanjeractiveiten zijn er gedaan, er is ook al veel geleerd! Nieuwe letters in groep 3 met daarbij een gebaar, letters en

5 cijfers schrijven, tellen. In groep 4 begonnen met hoofdletters schrijven, herhalen van het rekenen uit groep 3, lezen van teksten van Nieuwsbegrip. Kortom, een goede start gemaakt! Tijdens de informatie avond van 22 september is er een korte kennismaking. Wie weet tot dan! Groep 5 6 Daniël Bart Willemsen Hoi allemaal, mijn naam is Bart en ik ga het eerste half jaar van dit schooljaar stage lopen bij Daniël in de klas. Dit kom ik voornamelijk doen op maandag en dinsdag en af en toe een week. Ik ben 20 jaar en kom uit Helmond. Ik studeer momenteel als tweedejaars op de Fontys Hogeschool. Ik heb enorm veel zin om bezig te zijn op deze mooie nieuwe school. Ben je benieuwd wie ik ben? Kom rustig langs! Tot dan! Goed begin Na een welverdiende vakantie zijn we vorige week weer enthousiast begonnen aan het nieuwe schooljaar in groep 5/6. Zoals elk jaar was de eerste week de Kanjerweek. Die week is vooral bedoeld om elkaar beter te leren. Als je elkaar goed kent kun je ook beter rekening houden met elkaar en zo elkaars vertrouwen winnen. Zo hebben we bij de opdracht 100% ik gekeken naar onszelf. Waar ben ik blij mee? en waar ben ik minder blij mee? Niemand is perfect, toch maken ook onze mindere kanten wie we zijn. Ook is de vader van Vic, Harm, komen vertellen in de klas over een ingrijpende gebeurtenis in zijn leven. Harm is niet trots op die gebeurtenis, maar die maakt wel wie hij is. We hebben met de klas ook nog een poster gemaakt over dit verhaal. Nogmaals heel erg bedankt, Harm! Ook hebben we gekeken naar alle kaartjes die in de vakantie gestuurd waren of meegenomen waren met al ons goede nieuws erop. Wat leuk om al dat goede nieuws te lezen met elkaar. Zo begonnen we meteen goed na de vakantie!

6 Kringen Dit jaar hebben alle kinderen maar liefst 3 keer een kring. De allerleikring, de leeskring en de nieuwskring. Voor de allerlei en leeskring hebben de kinderen al een brief meegekregen met een uitleg. De nieuwskring is nieuw voor alle kinderen, dus die oefenen we eerst een keer met de hele klas, zodat iedereen goed weet wat de bedoeling is. Alle data waarop de kinderen aan de beurt zijn hangen in de klas. Groep 6 7 Suzanne en Jacobine We zijn het nieuwe schooljaar goed gestart! We hebben een gezellige klas! We gaan er samen een goed jaar van maken! We kenden elkaar natuurlijk al van vorige jaren, maar door de kanjerweek zijn we toch weer nieuwe dingen van elkaar te weten gekomen. Doelen stellen: Deze week zijn we echt weer serieus aan het werk gegaan met alle vakken. We zijn gestart met het stellen van doelen t.o.v onze werkhouding. Het is belangrijk om ons daarvan wat meer bewust te worden. We gaan werken met een doelenformulier. Ieder kind gaat zich een doel stellen om de komende tijd aan te gaan werken. De volgende uitgangspunten zijn daarbij belangrijk: Wat wil ik bereiken? (aan welk doel ga ik werken) wil ik dat bereiken, wat heb ik daarvoor nodig? Natuurlijk wordt dit doel ook regelmatig geëvalueerd. Ben je benieuwd hoe dit eruit ziet? Kom dan gerust eens binnenlopen! Huiswerk: Deze week zijn we weer gestart met nieuwsbegrip en dat houdt in dat er weer huiswerk gemaakt moet worden op de computer. Dat is niet nieuw maar goed om dat weer even in de gaten te houden. Op dinsdag wordt de nieuwe les aangeboden. Vanaf dat moment kan de les op de computer al gemaakt worden. Het is de bedoeling dat de les voor de dinsdag van de volgende week af is! We hebben gemerkt dat het toch wel regelmatig wordt vergeten. Misschien is het een idee om samen met uw kind een vaste dag te plannen waarop het huiswerk wordt gemaakt! Daarnaast is er ook een extra huiswerkopdracht voor groep 6 en voor groep 7. Die opdracht wordt ook op dinsdag uitgelegd en meegegeven, maar moet op vrijdag al af zijn. Op vrijdag wordt dat huiswerk in de klas besproken, dus neem het op tijd mee! Knutselen: We zijn gestart met een bijzondere knutselopdracht, met een 3D effect. We hebben nog een paar keer nodig om er aan te werken. Daarna mag iedereen het resultaat komen bewonderen! Groep 8 Daan Een goede start Vorige week hebben ook de kinderen van groep 8 een uitstekende start gemaakt. Met een aantal leuke Kanjeroefeningen hebben de kinderen elkaar nog beter leren kennen. Ook de kinderen die mij nog niet zo goed kenden hebben volop de gelegenheid gekregen om er achter te komen wie er het gehele jaar voor hun neus zit. Ik heb gemerkt dat er een fijne sfeer heerst in de groep. Ik heb dan ook alle vertrouwen in een top jaar!

7 Huiswerk Afgelopen week hebben alle kinderen uit groep 8 een agenda gekregen van school. Het is de bedoeling dat deze iedere dag mee naar school genomen wordt. Wekelijks wordt er huiswerk opgegeven. Samen met de kinderen plan ik dit in de agenda. De komende periode zal ik dit nog veelvuldig aansturen. Ik help de kinderen met het verdelen van de stof in kleine stapjes. Daarnaast gaan we dit jaar starten met het gedifferentieerd aanbieden van huiswerk. Dit verschil zal vooral zichtbaar worden in de hoeveelheid, moeilijkheid en snelheid. Deze keuze maken we om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij het verwachte uitstroomniveau. Rode loper Afgelopen dinsdag hebben alle kinderen een formulier meegekregen over de rode loper. Op dit formulier mag ieder kind 2 middelbare scholen uitkiezen waar ze graag een kijkje willen gaan nemen. Dit zullen ze doen tijdens een gewone lesdag, zodat ze een goed beeld krijgen van de dagelijkse sfeer. Ik verwacht dat ik in de volgende nieuwsbrief kan vermelden op welke data de bezoeken gepland staan. Battle De afgelopen 2 jaar heb ik het als leerkracht opgenomen in de wekelijkse battle tegen de groep. En ook dit jaar durven de kinderen het weer aan. Voor mij de gelegenheid om eindelijk eens als winnaar een schooljaar af te kunnen sluiten. Dat is me namelijk nog niet eerder gelukt. Maar wat houdt de battle eigenlijk in? Elke week ga ik opzoek naar een uitdaging die de kinderen aan durven gaan. Deze uitdagingen passen binnen de lesstof, zetten de kinderen op een andere manier aan het denken, stimuleren het samenwerken of zijn bedoeld om de groepssfeer te verstevigen. Afgelopen vrijdag heb ik de eerste battle helaas verloren. De kinderen hebben het namelijk voor elkaar gekregen om in een kring, 3 ballen, tegelijkertijd in eenzelfde volgorde naar elkaar over te gooien waarbij de bal maar 1 keer op de grond gevallen is. De bal mocht 3 keer vallen. Kei knap, maar ik kom terug! Volgende nieuwsbrief 29 september 2016

8 Bijlagen: Jumbo sparen voor je school: Beste ouders, Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10, ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Maar u kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. In de aula staat een dropbox waar u of uw kinderen ze in achter kunnen laten. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school! Veel plezier met deze actie. Met vriendelijke groet, Jumbo Supermarkten Woensdag 21 en donderdag 22 september: Gratis proeflessen Jeugdtheaterschool Annatheater Vliegen naar de maan, reizen in de tijd, in een weeshuis wonen waar de vreselijke mevrouw Havik de baas is of zelf de koning zijn in een prachtig kasteel. Dat kun je allemaal op het toneel beleven. In de acteerlessen werk je aan je houding, stem en verbeelding. Je vermogen om samen te werken, te presenteren en je fantasie worden verbreed. Doe je mee? Kom gratis en vrijblijvend een proefles volgen. De lessen worden vanaf 21 september op woensdagen en donderdagen gegeven. Ik vind het Annatheater professioneel. Je leert er veel en het is niet alleen leuk om er te spelen maar ook om er naar voorstellingen te komen kijken. (Ruben, 11 jaar) Voor tijden proeflessen: zie rubriek Jeugdtheaterschool. Voor meer informatie: Lavínia Germano, telefoon: / , e mail: laviniagermano@annatheater.nl Het Annatheater is gelegen aan de Engelseweg. Één minuut lopen vanaf het NS Station Helmond. Het adres is Floreffestraat 21a, Helmond.

9 Van 3 tot en met 9 oktober is het de Week van de Opvoeding. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Daarbij staat een positieve benadering voorop. Het Centrum voor Jeugd en Gezin in Laarbeek wil deze week niet onopgemerkt voorbij laten gaan, en organiseert daarom op 3 oktober een gratis workshop voor ouders met kinderen tot 10 jaar. Workshop Omgaan met ruzie en agressie Als kinderen ruzie maken, vechten of zelfs agressief zijn, kan het moeilijk zijn voor ouders om te weten wanneer ze tussenbeide moeten komen om het weer rustig te krijgen. Het is belangrijk voor kinderen om te leren omgaan met anderen en met meningsverschillen en frustraties. Dit is iets wat ouders hen kunnen leren, door het stellen van duidelijke grenzen en het geven van het goede voorbeeld. In deze workshop kijken we naar enkele redenen waarom kinderen ruzie maken en worden suggesties gegeven hoe u problemen kunt voorkomen. Deze workshop is voor ouders met kinderen tot 10 jaar. De workshop is gratis! U kunt zich aanmelden via onderstaande adres. Geeft u bij aanmelding de leeftijd van de betreffende kinderen door en dat het gaat over de workshop ruzie en agressie. Wanneer: Maandag 3 oktober 2016 Waar: De Regt, Otterweg 19 te Beek en Donk (in de ruimte de ontmoeting ) Tijd: Mail: Aanvang: uur linda.verhagen@zorgboog.nl

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 1. 07-09 - 2017 Mededelingen van de school Start van het schooljaar Het nieuwe schooljaar 2017-2018 is inmiddels weer gestart. De nieuwe kinderen in onze groepen 1 en de kinderen die van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag:

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 7-9 Vr 8-9 Ma 11-9 OR vergadering Di 12-9 MR vergadering Wo 13-9 Do 14-9 Vr 15-9 Ma 18-9 Di 19-9 Algemene informatie avond Wo 20-9 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Aanpassing nieuwsbrief. Nieuwe stoeptegel groep 8

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Aanpassing nieuwsbrief. Nieuwe stoeptegel groep 8 Belangrijke data Maandag 21 november 16 Maandag 21 november 16 Woensdag 23 november 16 Vrijdag 25 november 16 Vrijdag 25 november 16 => 8.30-9.15 Weekopening groep 2-3 Gezamenlijke Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Vrolijk kerstfeest. Er is er één jarig. Belangrijke data in december en januari. 22 december 2017 jaargang 4. Wij leren samen met jou.

Vrolijk kerstfeest. Er is er één jarig. Belangrijke data in december en januari. 22 december 2017 jaargang 4. Wij leren samen met jou. 22 december 2017 jaargang 4 Wij leren samen met jou. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

t Korenpraatje Namens de directie en het team Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda

t Korenpraatje Namens de directie en het team Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Nieuwsbrief van vrijdag 22 december 2017 nummer: 8 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 8 januari 2018 Haarcontrole 19 januari 2018 Open

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

Inhoudsopgave. We gaan weer beginnen! Kanjerweek afsluiting. Gymspullen a.s. maandag

Inhoudsopgave. We gaan weer beginnen! Kanjerweek afsluiting. Gymspullen a.s. maandag Inhoudsopgave Inhoudsopgave We gaan weer beginnen! Kanjerweek afsluiting Gymspullen a.s. maandag Herhaalde oproep inschrijving informatieavond voor a.s. woensdag!! Data startgesprekken Inschrijven startgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4 octopost 22-8-2018 - nr. 1 Start schooljaar Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar gestart, met een mooi bouwlied door het team. De nieuwbouw van KindPark Boekel heeft geleid tot een grote verandering

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019 Nieuwsbrief ALGEMEEN Agenda 4 september: 18.30-21.00 uur informatieavond alle groepen 6 september: studiedag team; kinderen vrij 10 september: OR-vergadering 12 september: vergadering kinderraad 17 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

DE INFO nummer 1 29 augustus 2018

DE INFO nummer 1 29 augustus 2018 Basisschool De Heindert Schoolstraat 1 5735 CG Aarle-Rixtel Tel. 0492-381214 E-mail: directieheindert@eenbes.nl DE INFO nummer 1 29 augustus 2018 AGENDA 10 september Vergadering OV 12 september Vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Inspectierapport Op onze website staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie.

Inspectierapport Op onze website  staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie. Weekbrief 12 september 2016 Algemene mededelingen Jumbo sparen Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden!

Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden! Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 Beste ouders en geïnteresseerden! een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Inmiddels is het 1 december geweest en dat betekent dat alle

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Oudergesprekken. Vervangers

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Oudergesprekken. Vervangers Belangrijke data Dinsdag 31 januari 17 Maandag 6 februari 17 Woensdag 8 februari 17 Donderdag 9 februari 17 Inhoudsopgave Belangrijke data Inhoudsopgave Oudergesprekken Vervangers Agenda MR 8 februari

Nadere informatie

Duolezen. De Babbelaar 33e jaargang - week 20

Duolezen. De Babbelaar 33e jaargang - week 20 De Babbelaar 33e jaargang - week 20 L4 Duolezen In leerjaar 4 zijn we donderdag begonnen met duolezen! Kijk maar eens hoe goed dat in onze groep al lukt! Koorlezen, om de beurt voorlezen, elkaar complimenten

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 2 Kanjerweek. Wat een vrolijke gezichten zagen we maandagmorgen. De rode loper lag bij de hoofdingang en iedereen liep onder een mooie ereboog door de school in. De kanjerweek

Nadere informatie

Terugkijken en evaluatie gevraagd informatieavond

Terugkijken en evaluatie gevraagd informatieavond Belangrijke data Maandag 3 oktober 16 Donderdag 6 oktober 16 Vrijdag 7 oktober 16 Woensdag 12 oktober 16 Donderdag 13 oktober 16 Donderdag 13 oktober 16 Weekopening groep 5-6 Studiedag (hele dag vrij)!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. En op naar de Kerst. Studiedagen dit schooljaar

Nieuwsbrief. En op naar de Kerst. Studiedagen dit schooljaar Nieuwsbrief Nr. December 018 In dit nummer: De Anne Frank: dat is STERK! Gymles vrijdag aangepast En op naar de Kerst Wat een vrolijk Sinterklaasfeest hebben we weer met elkaar gevierd. En wat is er weer

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 30-08-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 AGENDA augustus Jarig 1 do Tess uit groep 7 2 vrij 3 za 4 zo Bart uit groep 4 5 ma 6 di 7 wo Sanne uit groep 7 Roy uit groep 8 8 do Wieske uit groep 6 9 vrij 10 za 11 zo Nienke

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Jeugdtheaterschool 2016 / Floreffestraat 21 A 5705 AR Helmond

Jeugdtheaterschool 2016 / Floreffestraat 21 A 5705 AR Helmond Jeugdtheaterschool 2016 / 2017 Floreffestraat 21 A 5705 AR Helmond 0492 47 52 55 info@annatheater.nl www.annatheater.nl Jeugdtheaterschool Annatheater Onze Jeugdtheaterschool is een plek waar kinderen

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

De schooltijden blijven hetzelfde. Alle ouders die meehelpen willen wij alvast bedanken voor de hulp!

De schooltijden blijven hetzelfde. Alle ouders die meehelpen willen wij alvast bedanken voor de hulp! Leesmij Jaargang 18, nummer 16 Helmond, 19 april 2018 Koningsspelen Vrijdag 20 april vieren we de Koningsspelen. We starten de ochtend met een verzorgd ontbijt in de groepen. De kinderen hoeven geen bestek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

WereldNieuws Beste ouders Modeshow Inloopochtend

WereldNieuws Beste ouders Modeshow Inloopochtend WereldNieuws Jaargang 4 Nr. 8 23-10-2015 Beste ouders Na een leerzame studiedag; talentontwikkeling, start nu ook voor de medewerkers van het dagarrangement de herfstvakantie. In de bijlage treft u informatie

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel

Nadere informatie

8 september 2016 Belangrijke data

8 september 2016 Belangrijke data 8 september 2016 Belangrijke data 8 en 12 september: startgesprekken 12 en 13 september: juf Irma op tweedaagse 12 september : informatieavond groep 3 en ouders van nieuwe kleuters : 19.30 uur 14 september:

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni.

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni. Nog Even Dit 07 09 2016 Basisschool St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. 1 ingang ligt aan

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 1 Septemner Van de directie. Geachte ouders,

Kringgesprek. Nummer 1 Septemner Van de directie. Geachte ouders, Kringgesprek Nummer 1 Septemner 2012-2013 2013 Geachte ouders, Van de directie. Het schooljaar 2012-2013 is nu twee weken oud. Een leuke start van dit schooljaar vond plaats op woensdagmiddag 22 augustus

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie