>> Opladen en wegrijden. smart ebike.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ">> Opladen en wegrijden. smart ebike."

Transcriptie

1 smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) NL Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specificaties en uitrustingen voorbehouden. De gegevens in deze brochure benaderen de werkelijkheid zoveel mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens als voorlopig worden beschouwd. Ze komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting (03/12) van deze uitgave. Deze brochure is een internationale uitgave. Derhalve kunnen de afbeeldingen en omschrijvingen afwijken van de in België en Nederland geldende standaarden leverbare uitvoeringen. Hiervoor verwijzen wij naar onze laatste prijslijst. >> Opladen en wegrijden. smart ebike. smart een merk van Daimler AG Daimler AG, Stuttgart, smart MM, 7129 lebf 07-00/0412 Gedrukt in Duitsland

2 >> Trappend de stad veroveren. Stedelijke mobiliteit op twee wielen. De stad is voortdurend in beweging en in ontwikkeling. Hierdoor staat vooral het verkeer steeds weer voor nieuwe uitdagingen. Daarom zoekt smart naar wegen om de stedelijke mobiliteit beter én gemakkelijker te maken. Met ideeën die nu al antwoord op toekomstige vragen geven en de status quo uitdagen. Een voorbeeld: kun je ook op twee wielen snel en ontspannen door de stad heen komen? De smart ebike geeft hierop op volstrekt unieke wijze een antwoord. De smart ebike brengt de innovatieve kracht van smart van de autoweg naar het fietspad met een pedelec (Pedal Electric Cycle), die slimme functionaliteit met geavanceerde technologie en bijzonder design combineert. Met deze oplossing komt u in de stad niet alleen leuker vooruit, maar ook gemakkelijker. Bij elke trapbeweging wordt u namelijk door de elektromotor ondersteund, waardoor u vol energie uw bestemming bereikt. Zo blijft niet alleen de stad in beweging, maar u ook. De smart ebike in electric green/crystal white wordt in eerste instantie met een zwart-wit zadel geleverd. Dit zadel kan vanaf herfst 2012 bij een smart center worden omgeruild voor een groen-wit zadel. De smart ebike wordt af fabriek met spatborden en geïntegreerde lampen geleverd en voldoet aan alle eisen van de wegenverkeerswet.

3 ANDERS EN TOCH VERTROUWD: TYPISCH SMART. De smart ebike rijdt ook op designgebied voorop.

4 >> Functionaliteit in topvorm. Het design spreekt duidelijke taal. De smart ebike laat de fiets van zijn mooiste kant zien. Het uiterlijk onderscheidt zich in alle opzichten van het klassieke design van een pedelec en oogt dankzij de tweekleurige uitvoering en materiaalmix duidelijk tot de smart familie. Bovendien is een aantal belangrijke onderdelen speciaal voor de smart ebike ontworpen. Het geheel wordt hierbij perfect afgerond door de opvallende spaken.

5 Ook bij het opvallende frame wordt het unieke design duidelijk. De accubehuizing is naadloos in het frame geïntegreerd en vormt qua materiaal en kleur een fraai contrast met het stalen frame. Dit maakt de smart ebike onmiskenbaar smart.

6 Het zadel van hoogwaardig afgewerkt materiaal zit uitstekend en ziet er dankzij de dynamische belijning en tweekleurige uitvoering bijzonder fraai uit.

7 UPGRADES VOOR HET FIETSPAD. Wat de smart ebike zo bijzonder maakt.

8 >> Komt voor u op gang. De motor levert de nodige kracht. Een pedelec is pas een pedelec als hij over een elektromotor beschikt. De elektromotor ondersteunt uw spierkracht, waardoor u moeiteloos vooruitkomt in plaats van zwaar hoeft te trappen. U merkt bij elke trapbeweging op de pedalen hoe gemakkelijk het is om ook zware etappes moeiteloos af te leggen. Dit is mogelijk dankzij de onderhoudsvrije en borstelloze achterwielnaafmotor van BionX, die over vier aandrijfstanden beschikt. Zo kunt u altijd zelf kiezen in welke mate de 250 watt elektromotor u tijdens het fietsen bijstaat tot een snelheid van 25 km/h. Daarnaast kunt u op eigen kracht hogere snelheden bereiken. Vanzelfsprekend kunt u met de smart ebike ook zonder ondersteuning fietsen gewoon de versnelling vanuit een aandrijfstand in de fietsstand schakelen. Daarnaast kunt u ook één van de vier dynamostanden kiezen en bepalen in welke mate u de accu tijdens het trappen of bergafwaarts van nieuwe energie wilt voorzien. Voor het schakelen beschikt de smart ebike over een drietraps naafversnelling van SRAM. Overigens: voor een pedelec hebt u geen verzekering of rijbewijs nodig en mag u gewoon op het fietspad rijden. Volle kracht vooruit: vier balken op het basisdisplay geven de aandrijfstanden aan. Volle energieterugwinning: vier balken op het basisdisplay geven de dynamostanden aan.

9 >> Energie op z n allerfraaist. De accu is duidelijk aanwezig, maar niet zichtbaar. De accu maakt deel uit van het strakke design van de smart ebike. De accu is namelijk harmonieus in het frame geïntegreerd. Het enige dat u van de accu merkt, is de werking ervan tijdens het trappen. De compacte lithium-ion-accu behoort met 423 wattuur tot de krachtigste op de markt. Hiermee beschikt de accu over voldoende capaciteit voor een actieradius van maximaal 100 km afhankelijk van de berijder, rijstijl, topografie en de gekozen aandrijf- of dynamostand. Bovendien zorgt de accu ervoor dat de fiets stabiel en veilig is. De accu is namelijk in de driehoek van het frame geïntegreerd, waardoor deze een optimaal contragewicht voor de motor in het achterwiel vormt.

10 >> Overal aansluiting vinden. Opladen is heel eenvoudig. Waarheen de smart ebike u ook brengt, er is altijd wel een stopcontact in de buurt. Gewoon de accu aansluiten en opladen, en vervolgens kunt u weer 100 km afleggen. De smart ebike kan met de oplader direct op elk normaal stopcontact worden aangesloten. Ook kunt u het accuslot ontgrendelen en de accu van circa 3 kg uit het frame halen om deze afzonderlijk op te laden. Na ongeveer vijf uur is deze van 0 tot 100 % opgeladen en is de led-oplaadindicatie op de accubehuizing weer groen. Mocht u eens geen stopcontact kunnen vinden, dan kunt u de accu met eigen spierkracht opladen. Hiervoor selecteert u op het basisdisplay één van de vier dynamostanden: de motor functioneert vervolgens als een dynamo waarbij de accu wordt opgeladen tijdens het fietsen.

11 >> Oogt sierlijk, ook al is het geen ketting. De carbon tandriem brengt u betrouwbaar op uw bestemming. Bij de smart ebike is bewust van een gewone fietsketting afgezien. In plaats daarvan beschikt de smart ebike over een tandriem van sterk carbon met 118 tanden. Met deze ketting behoren de problemen die u van een fietsketting kent, tot het verleden. De tandriem heeft nog veel meer pluspunten. Zo gaat de tandriem twee keer zo lang mee als een gewone ketting en weegt hij bovendien slechts 80 gram. Ook is de ketting geluidsarm, onderhoudsvrij en hoeft hij niet te worden gesmeerd. Daarbij ziet deze hightech-oplossing er ook nog eens fraai uit.

12 >> Ook tijdens het fietsen altijd op de hoogte. De fietscomputer wijst de weg. Of u nu wilt weten waar uw bestemming ligt of hoe ver u al bent gekomen, op het stuur van de smart ebike is plaats voor uw fietscomputer. Zo hebt u niet alleen alles goed in het zicht, maar ook onder controle. Houder voor de smartphone: Met de als optie leverbare houder voor de smartphone, krijgt ook uw mobiele telefoon een veilig plekje op de smart ebike. Zo kunt u gebruikmaken van de navigatiefunctie van uw smartphone. Dankzij de standaard usb-aansluiting wordt uw smartphone tijdens het fietsen meteen opgeladen. Vanaf herfst 2012 zijn bovendien speciaal op de smart ebike afgestemde apps leverbaar. Basisdisplay: Met het standaard basisdisplay hebt u de controle over de smart ebike: u kunt basisfuncties als de aandrijf- en dynamostanden regelen, het licht in- en uitschakelen en de tijd, dagkilometerstand en resterende energie bekijken. Bovendien ziet u op het basisdisplay met een druk op de knop uw gemiddelde en huidige snelheid. Eenmaal van de fiets afgehaald, dient het basisdisplay als extra diefstalbeveiliging: de motor kan namelijk alleen met geïntegreerd basisdisplay worden gestart.

13 >> Wie remt, komt verder. De remmen zorgen voor veiligheid en energie. Bij de smart ebike levert remmen dubbele winst op: de hoogwaardige schijfremmen zorgen voor extra veiligheid, terwijl de energie die tijdens het remmen vrijkomt, wordt gebruikt om de accu op te laden. Het hydraulisch schijfremsysteem van Magura met 180-mm grote, geperforeerde remschijven beschikt over een hoog remvermogen en zorgt daarmee voor veilig remmen, ook op nat wegdek. De voorwielrem regelt bovendien de energieterugwinning. Hiervoor hoeft alleen de linker remhendel te worden bediend. De ondersteuning door de elektromotor wordt dan uitgeschakeld, en in plaats daarvan stroomt remenergie terug in de accu. Daarnaast kan de energieterugwinning ook handmatig op het basisdisplay worden ingesteld, wat bijvoorbeeld bij lange afdalingen goed van pas komt.

14 >> Altijd voorop. De highlights van de smart ebike. Accu: Met 423 wattuur kunt u maximaal 100 kilometer afleggen. Fietscomputer: Met het basisdisplay houdt u tijdens uw fietstour alles goed in het zicht. Bovendien kunt u met behulp van de usb-aansluiting uw smartphone aansluiten. Motor: Met 250 watt ondersteuning fietst u ontspannen en vlot door de stad. In de dynamostand laadt de motor bovendien gelijktijdig de accu op. Carbon tandriem: Met de tandriem van sterk carbon is een betrouwbare, onderhoudsvrije krachtoverbrenging op het achterwiel gegarandeerd. Remmen: De hydraulische schijfremmen zorgen voor veilig remmen.

15 ZO WORDT DE EBIKE ÚW BIKE. Stel uw eigen smart ebike samen.

16 >> Dubbel uniek. De kleurstelling zet opvallende accenten. Met één blik ziet u al dat het een echte smart is. Het typische gebruik van twee materialen en twee kleuren zorgt ook bij de smart ebike voor een uniek uiterlijk. De smart ebike is in twee aantrekkelijke kleuren leverbaar: crystal white met accentdelen in electric green en dark grey mat met accentdelen in flame orange. Welke uitvoering u ook kiest, beide hebben een sportieve, expressieve look en contrastvolle accenten op het zadel, de trapas, schrijfremmen, bel en handvatten. Crystal white met accentdelen in electric green Dark grey mat met accentdelen in flame orange

17 >> Net zo individueel als uzelf. Accessoires voor meer mogelijkheden. Iedereen is anders. Daarom kan de smart ebike eenvoudig op uw lichaamslengte en wensen worden ingesteld, zodat u zich helemaal vrij en op uw gemak voelt. Hierbij behoort naast een passend zadel ook de juiste zithouding. Hiervoor kunt u uit twee zadelpenuitvoeringen en twee verschillende sturen de voor uw lichaamslengte meest comfortabele combinatie kiezen. Met de bagagedrager en houder voor de smartphone bent u perfect uitgerust voor uw fietstochtjes. Op de bagagedrager* kunt u van alles vervoeren. In de geïntegreerde nettassen** kunt u bovendien kleine voorwerpen opbergen een oplossing à la smart! De zadelpen is naast de rechte standaardversie ook leverbaar als gebogen uitvoering. Uw smart center past de hoogte van de zadelpen aan uw lichaamslengte aan. Bild wird ersetzt durch die Variante mit Netztaschen! Het stuur is in twee uitvoeringen leverbaar: een plat, sportief standaardstuur af fabriek of als accessoire een hoog en comfortabel stuur. Hiermee kunt u uiterst comfortabel de bij uw lichaamslengte passende zitpositie instellen. Met de houder voor de smartphone* heeft uw mobiele telefoon ook onderweg een vaste plek. Dankzij de flexibele bevestigingsarmen is de houder geschikt voor alle beeldschermgrootten van 3,5 tot 4,3 inch. De houder kan handmatig in lengte en breedte worden ingesteld. * Vanaf herfst 2012 leverbaar. ** Voorbeeld.

18 >> Wat u ook van plan bent. De ebike Collection rijdt mee. De Collection biedt voor elke gelegenheid het passende accessoire. Of het nu om de boodschappen, een fietstocht of uw dagelijkse rit naar uw werk gaat de Collection biedt de optimale mix van design en functionaliteit. Bij de smart ebike Collection staan een strak design en het typerende gebruik van twee kleuren centraal. Zo zijn een jack, fietsslot, helm en tas leverbaar, die stuk voor stuk uw look tot in detail afronden. Fietstas. Veel opbergruimte voor alles wat u wilt meenemen. Waterdicht, polyester. Diverse binnenvakken, variabele klepsluiting, plaats voor DIN A4-documenten en notebook tot 15,4 inch. Gevoerde schouderriem met antisliplaag. Afmetingen: circa 36 x 34 x 14 cm. Schoudertas. Met de schoudertas hebt u uw belangrijkste spullen altijd bij de hand en zijn ze tegen weer en wind beschermd. Waterdicht, met netvak voor drinkfles, verwijderbare, gevoerde laptopsleeve en verstelbare schouderriem. Afmetingen: circa 40 x 34 x 15 cm. Helm. Beschermt u en ziet er bovendien fraai uit. Voorzien van 21 ventilatieopeningen en insectennet. Gewicht met klep: circa 285 g. Voldoet aan de normen: EN DIN 1078/TÜV GS/CE/CPSC. Leverbaar in electric green/crystal white en dark grey mat/flame orange. Maten: cm (XS/S) en cm (M/L). Jack. Niet te warm en niet te koud, maar precies goed. Windwerend, ademend en waterdicht. In de kraag geïntegreerde capuchon. 100 % polyurethaan. Maten: XS XL dames (electric green/crystal white), S XXL heren (dark grey mat/flame orange). Fietsslot. Stijlvolle diefstalbeveiliging met innovatieve gewrichtsconstructie. Hoge beveiliging, maximale flexibiliteit, razendsnel vast te zetten. Gering gewicht, compacte slotafmetingen, met opberghoes. Lengte: 90 cm.

19 ALLES OVER VOORUITKOMEN. De technische gegevens van de smart ebike.

20 1735 mm 572 smart ebike technische gegevens 560 smart ebike: pedelec (Pedal Electric Cycle) Aandrijving: Motor: borstelloze BionX elektromotor op de achterwielnaaf Vermogen: 250 W nominaal Max. ondersteuningssnelheid: 25 km/h* Max. koppel: 35 Nm Schakeling: geïntegreerde SRAM I-Motion 3 (drietraps naafversnelling) Energieterugwinning: ja Aandrijf-/dynamostanden: 4 van elk Vork: smart design Materiaal: aluminium Balhoofd: CaneCreek Lampen: Busch & Müller, smart design Voorlamp: led-techniek met dagrijlichtfunctie Achterlamp: led-techniek met dagrijlichtfunctie Banden: Banden (voor/achter): Continental EcoContact Plus, 26 inch x 1,75 inch Spaken (voor/achter): smart design Accu (verwijderbaar): Type: lithium-ion Capaciteit: 423 Wh Spanning: 48 V Gewicht: 3,3 kg Oplaadtijd: (0 100 %) circa 5 uur (20 80 %) circa 5 uur Oplaadcycli: 500 (bij oplaadcapaciteit van 80 %) Actieradius: tot 100 km** Riem: Type: Gates carbon tandriem 118 T Tandriem voor: Gates CDC 50T Tandriem achter: Gates CDC 22T Frame: smart design Materiaal: aluminium Framemaat: M Remmen: Type: Magura MT4, hydraulische schijfremmen, Ø 180 mm, met energieterugwinningsfunctie (voor) Stuur: smart design Handvatten: Ergon GP1 Stuurpen: smart Design Pedalen: Ergon PC2 Zadel: smart design Gewicht: 26,1 kg Max. belasting: 114 kg (inclusief bagage) Afmetingen (b x l x h): 75,5 x 173,5 x 99 cm * Met pure spierkracht zijn hogere snelheden mogelijk. ** Afhankelijk van berijder, rijstijl, topografie en aandrijf- en dynamostand.

>> Prijslijst smart ebike.

>> Prijslijst smart ebike. >> Prijslijst smart ebike. Geldig vanaf 1 januari 2015 smart.com smart - een merk van Daimler. >2 >> Inhoud Catalogusprijzen 4 Standaarduitrusting 5 Toebehoren 6 Mercedes-Benz Financial 7 Prijzen geldig

Nadere informatie

Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo. E-bikes. voor hem & haar!

Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo. E-bikes. voor hem & haar! Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo E-bikes voor hem & haar! Voorzien van de krachtigste motor in Nederland. - Huyser fietsen Introductie Huyser fietsen 5 Huyser e-bike modellen 6 Gen-1 10 Gen-2 12 Gen-Belt

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! URBAN Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden. Fietsen

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! URBAN Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! TREKKING Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

100% Hand Built in Holland

100% Hand Built in Holland 100% Hand Built in Holland Passie voor kwaliteit Dutch ID is een van de weinige merken die haar E-bikes in Nederland ontwikkeld en assembleert. Sinds 2011 produceren wij in Beverwijk bijzonder betrouwbare

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit CRUISE Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Producent van de gemaksfiets

Producent van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech Inhoudsopgave Fietsen met lage instap 04 Classic 04 Suelo 04 Elektrische fietsen 05 Classic E Drive 05 Suelo E Drive 05 LINbike driewielers 06 De speciale fietsen van Lintech

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit TOUR EVO Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit TOUR EVO 2 Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

E-BIKES 2016 ELEKTRISCHE FIETSEN VANAF 2500 TESTWINNAAR

E-BIKES 2016 ELEKTRISCHE FIETSEN VANAF 2500 TESTWINNAAR E-BIKES 2016 2016 ELEKTRISCHE FIETSEN VANAF 2500 TESTWINNAAR Wij stellen ons graag aan jou voor Een passie voor het ontwerpen en bouwen van prachtige fietsen, dat is waar BSP voor staat. Het Nederlandse

Nadere informatie

2 VISION 3 PURE 1 ABOUT. 5 NATURE Specificaties 7 TECHNIEK 9 GARANTIE TECHNIEK. Specificaties

2 VISION 3 PURE 1 ABOUT. 5 NATURE Specificaties 7 TECHNIEK 9 GARANTIE TECHNIEK. Specificaties MELLEN Moves you 2 VISION 3 PURE 1 ABOUT Specificaties 5 NATURE Specificaties 7 TECHNIEK 9 GARANTIE TECHNIEK Move with us The Mellen e-bikes will bring you a new experience. The moment you step on these

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! CITY Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! TOUR Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Multicycle werd opgericht in 1977 door Nico Bieleveldt. Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico toen ontwierp,

Multicycle werd opgericht in 1977 door Nico Bieleveldt. Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico toen ontwierp, Multicycle werd opgericht in 1977 door Nico Bieleveldt. Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico toen ontwierp, heeft hij de basis gelegd voor de huidige Multicycle. Hij onderscheidde zich vanaf

Nadere informatie

E 699 * XR.2. Mijn fiets verdient een Gazelle Select Center. 12,3 kg. 27 versnellingen Shimano Deore/SLX met V-brakes

E 699 * XR.2. Mijn fiets verdient een Gazelle Select Center. 12,3 kg. 27 versnellingen Shimano Deore/SLX met V-brakes E 699 * 12,3 kg XR.2 27 versnellingen Shimano Deore/SLX met V-brakes Suntour NCX voorvork met hydraulische demping en lock-out. Shimano Deore en SLX schakeling voor uitstekende schakelprestaties. Hoogwaardige

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing VeloPlus Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

COLLECTIE2019 DEALER SPECIFICATIE BROCHURE. Premium Dutch bike craft. Since 1977.

COLLECTIE2019 DEALER SPECIFICATIE BROCHURE. Premium Dutch bike craft. Since 1977. COLLECTIE2019 DEALER SPECIFICATIE BROCHURE Premium Dutch bike craft. Since 1977. TOERFIETSEN 6 7 8 9 Noble Voyage Voyage S Prestige BD E-BIKES MET VOORWIELMOTOR 12 13 14 15 16 Noble EF Voyage EF Voyage

Nadere informatie

ST1 PENDELEN OP HET HOOGSTE NIVEAU. De ST1 Platform is de beginnersklasse van onze premius-e-bikes en overtuigt door vorm en functionaliteit.

ST1 PENDELEN OP HET HOOGSTE NIVEAU. De ST1 Platform is de beginnersklasse van onze premius-e-bikes en overtuigt door vorm en functionaliteit. ST1 PENDELEN OP HET HOOGSTE NIVEAU De ST1 Platform is de beginnersklasse van onze premius-e-bikes en overtuigt door vorm en functionaliteit. Slimme technische details, zoals de traploos accelererende motor,

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing Fun2Go Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111

Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gebruikershandleiding Peugeot CE22, CE33, CE141, CE132, CE122, CE151, CE101, CE111 Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u meer mogelijkheden

Nadere informatie

// PURE STIJL IN ELKE BOCHT

// PURE STIJL IN ELKE BOCHT What s your Ervaar vrijheid als nooit tevoren met de nieuwe Quicki e Attitude aankoppelfiets. Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten, er is altijd een Attitud e die perfect bij jou

Nadere informatie

www.mbk-fietsen.nl MBK

www.mbk-fietsen.nl MBK MBK Passie is onbegrensd enthousiasme en gedrevenheid in het doen wat je leuk vindt. Bij MBK is fietsen onze passie. Wij maken fietsen met overtuiging: ontwikkeld met kennis, gezond verstand en ervaring

Nadere informatie

Saxonette Comfort S 2099,- Saxonette collectie zomer 2012. Marktleider Zelfstandig Elektrisch. Jaar garantie op uw accu!* Kies voor de zekerheid van

Saxonette Comfort S 2099,- Saxonette collectie zomer 2012. Marktleider Zelfstandig Elektrisch. Jaar garantie op uw accu!* Kies voor de zekerheid van Saxonette collectie zomer 2012 Marktleider Zelfstandig Elektrisch 2011 Saxonette Comfort S 11 AH Li-ion 36v (396 Wh) 24 kg 3 kg Tot 60 km (zelfstandig rijdend) Tot 120 km (trapondersteunend) 2099,- Bij

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

Handleiding. Breeze. Elektrische fiets

Handleiding. Breeze. Elektrische fiets Handleiding Breeze Elektrische fiets Indeling handleiding: - Technische specificaties Pag. 3 - Functies Pag. 4 - Onderhoud Pag. 7 - Storingen Pag. 8 Technische specificaties: Framemaat Wiel- en bandenmaat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektrische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u door zijn elektrische ondersteuning

Nadere informatie

FLYER C-SERIE, T-SERIE, RS-SERIE, FLOGO, PLUTO, TANDEM

FLYER C-SERIE, T-SERIE, RS-SERIE, FLOGO, PLUTO, TANDEM NL FLYER C-SERIE, T-SERIE, RS-SERIE, FLOGO, PLUTO, TANDEM met Panasonic aandrijving Vertaling van de originele gebruiksaanwijzing EN 15194 175 De FLYER en zijn onderdelen 1 16 19 20 17 15 22 24 23 21 5

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING EBIKE20 DESIGN

GEBRUIKERSHANDLEIDING EBIKE20 DESIGN GEBRUIKERSHANDLEIDING EBIKE20 DESIGN Een kleine e-bike met grote prestaties :) Lees de handleiding goed door voordat u de e-bike in gebruik neem. Als u vragen heeft kunt u via de bovenstaande gegevens

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn

Nadere informatie

C O L L E C T I E

C O L L E C T I E COLLECTIE 2016-2017 Prolithium elektrische fietsen Sinds 2007 op de markt en heeft jarenlange ervaring in de fietsenbranche op het gebied van elektrische fietsen en elektrische systemen. Het merk Prolithium

Nadere informatie

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant!

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! de technologie energypak Ridecontrol achter horizontaal compact, onder de achterdrager geplaatst accupakket. ACHTER VERTICAAL

Nadere informatie

C O L L E C T I E

C O L L E C T I E COLLECTIE 2017-2018 Prolithium elektrische fietsen sinds 2007 De Prolithium elektrische fietsen worden sinds 2007 gefabriceerd door R A T - Holland en verdeeld deze over meer dan 200 fietsenwinkels in

Nadere informatie

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd Ford Focus Electric Alle begin is moeilijk Rij-impressie Ford is de op één na grootste leverancier van auto's met een elektromotor ter wereld. In Europa was daar tot nu toe weinig tot niets van te merken,

Nadere informatie

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL BERG REPPY Productsheet XL REPPY RIDER, REPPY RACER, REPPY REBEL Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen age 2,5 2 56 WAAROM EEN REPPY? Het Reppy platform van BERG heeft 3 verschillende

Nadere informatie

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant!

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! Hoe werkt het? ridecontrol LED bediening LCD Display Walk assist Boost De RideControl zorgt voor de bediening van de

Nadere informatie

enjoy electric INHOUDSOPGAVE 02. C10 04. C20 07. R30 10. C50 12. REFERENTIES 14. ACCESSOIRES 15. +PUNTEN 16. OVER NOVOX 18.

enjoy electric INHOUDSOPGAVE 02. C10 04. C20 07. R30 10. C50 12. REFERENTIES 14. ACCESSOIRES 15. +PUNTEN 16. OVER NOVOX 18. INHOUDSOPGAVE enjoy electric Elektrisch rijden heeft de toekomst. Fossiele brandstoffen zijn eindig en de prijzen daarvan blijven alsmaar stijgen. Het is tijd om verder te kijken naar alternatieven, het

Nadere informatie

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL BERG GO2 Product Sheet XL SCOOT PEDAL GROW! BERG GO 2 Blue, BERG GO 2 Pink, BERG GO 2 Mint. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! age 10 30 months WAAROM EEN BERG GO 2? De ontwikkeling

Nadere informatie

MEER KRACHT IN JE WIELEN

MEER KRACHT IN JE WIELEN MEER KRACHT IN JE WIELEN Simpelweg mobiel. MADE IN GERMANY 3 2 VERLEG JE GRENZEN. Vandaag de dag is er één ding enorm belangrijk geworden: mobiliteit. Daarom hebben we een transportmiddel nodig dat volledig

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing OPair Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06 Let

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

Stadsfietsen Sportief. Ontspannen kilometers maken

Stadsfietsen Sportief. Ontspannen kilometers maken Stadsfietsen Sportief Ontspannen kilometers maken Stadsfietsen Sportief Paris Pure 3 versnellingen met rollerbrakes en naafdynamo tomato red / schaduw zilver dames 49 53 57 61 misty blue heren 53 57 61

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Tandem Twinny Samen genieten van een dagje erop uit kan met de Twinny. Deze fiets is een Nederlands kwaliteitsprodukt. Makkelijk op- en afstappen door de ruime, lage

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn af s-hertogenbosch Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De

Alle prijzen in deze brochure zijn af s-hertogenbosch Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De Alle prijzen in deze brochure zijn af s-hertogenbosch Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn van toepassing

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdek king komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

AFMETINGEN DISPLAY STUURPEN SPATBORDEN FRAME. Verstelbaar in hoogte & positie. ACCULEVEL ZADEL BAGAGEDRAGER REMMEN BMS

AFMETINGEN DISPLAY STUURPEN SPATBORDEN FRAME. Verstelbaar in hoogte & positie. ACCULEVEL ZADEL BAGAGEDRAGER REMMEN BMS Go!Vélo middenmotor bbs wit Framemaat herenfiets: 51cm positie. Buchel spatbordset lichtgewicht pvc. Verstelbaar met quickrelease, comfort Selle Royal Freeway. Kleur: bruin (mat) Tektro v-brakes voor &

Nadere informatie

De coolste sportscooter ooit!

De coolste sportscooter ooit! De coolste sportscooter ooit! Aerox R is de coolste tweetakt sportscooter die Yamaha ooit heeft gemaakt. Het kuipwerk met R-serie DNA snijdt als een 'mes door de wind'! En dankzij de vloeistofgekoelde

Nadere informatie

Het plezier van elektrisch fietsen...

Het plezier van elektrisch fietsen... Elektrische fiets ombouwset 2017-2018 Het plezier van elektrisch fietsen... R A T - Holland Sinds 2007 leveren wij betrouwbare elektrische fietsen en complete ombouwsets voor het ombouwen van uw gewone

Nadere informatie

Het plezier van elektrisch fietsen...

Het plezier van elektrisch fietsen... Elektrische fiets ombouwset Het plezier van elektrisch fietsen... R A T - Holland Sinds 2007 leveren wij betrouwbare elektrische fietsen en complete ombouwsets voor het ombouwen van uw gewone fiets tot

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

DIVA VERKRIJGBAAR MET 3 OF 7 VERSNELLINGEN. Kenmerken Fashionable 3 versnellingen Hippe kleuren STADSFIETSEN. Specificaties

DIVA VERKRIJGBAAR MET 3 OF 7 VERSNELLINGEN. Kenmerken Fashionable 3 versnellingen Hippe kleuren STADSFIETSEN. Specificaties DIVA VERKRIJGBAAR MET 3 OF 7 VERSNELLINGEN Diva 3 Fashionable 3 versnellingen Hippe kleuren STADSFIETSEN De enige Diva voor de èchte Diva! Uitvoering 3 versnellingen Shimano Nexus met terugtraprem Framematen

Nadere informatie

SPECIFICATIES BRIKBIKE BY ANNA

SPECIFICATIES BRIKBIKE BY ANNA SPECIFICATIES BRIKBIKE BY ANNA 1 Brikbike by Anna De Brikbike by Anna is gebaseerd op het Brik Sec model. De fiets heeft een strak ontwerp, een oersterk frame en wordt gebouwd in Nederland, waarbij de

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

www.simplex-fietsen.com Collectie Stadsfietsen Sportfietsen E-Bikes

www.simplex-fietsen.com Collectie Stadsfietsen Sportfietsen E-Bikes www.simplex-fietsen.com Collectie Stadsfietsen Sportfietsen E-Bikes STADS FIETSEN Lucca Stadsfi ets 28 Complete, vlotte stadsfi ets met aluminium frame, geschikt voor dagelijks gebruik. Deze mooie fi ets

Nadere informatie

Edenta. Pointer E-Bikes

Edenta. Pointer E-Bikes Edenta De Edenta is de basic uitvoering van onze rijwielen met elektrische trap ondersteuning. Uitgevoerd met het gemakkelijk te bedienen LED display, 3 of 7 versnellingen en terugtrap-rem. 3 versn. Shimano

Nadere informatie

Elektrische fiets Pedelec

Elektrische fiets Pedelec Versie 06/2010 Bestnr. 86 20 23 Elektrische fiets Pedelec Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing kort

Gebruiksaanwijzing kort Fun2Go Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Tel. : +31 (0)315 257370 E-mail : info@vanraam.nl Internet : www.vanraam.nl Versie 17.04 Positie zitting Om de positie van de stoel correct

Nadere informatie

Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes. Sportieve alleskunner

Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes. Sportieve alleskunner Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes Sportieve alleskunner Travel Lite + Een sportieve alleskunner De Travel Lite + is een sportieve alleskunner. Een krachtpatser als het gaat om

Nadere informatie

Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes. Sportieve alleskunner met power

Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes. Sportieve alleskunner met power Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes Sportieve alleskunner met power Travel Lite + E-bike Een sportieve alleskunner met power De Travel Lite + is de eerste E-bike ontwikkeld vanuit

Nadere informatie

DE INNOVATIEVE S-SERIE

DE INNOVATIEVE S-SERIE LUXURY IN MOTION DE INNOVATIEVE S-SERIE Ontdek uw vrijheid met de betrouwbare en veelzijdige scootmobielen van STERLING. Met de goede rij prestaties en het uitstekende comfort heeft u genoeg reden om er

Nadere informatie

Veiligheidsymbolen... 4. Basissituaties... 5. Opvouwen in 3 stappen... 6. Fietsonderdelen... 7. Waarschuwing en aandacht... 8

Veiligheidsymbolen... 4. Basissituaties... 5. Opvouwen in 3 stappen... 6. Fietsonderdelen... 7. Waarschuwing en aandacht... 8 Inhoud Veiligheidsymbolen... 4 Basissituaties... 5 Opvouwen in 3 stappen... 6 Fietsonderdelen... 7 Waarschuwing en aandacht... 8 Elektrische fiets opstarten... 9 Opladen van de accu... 10 Instructies voor

Nadere informatie

Portable lampen (0182) Naturalight Smart lamp D20. Daylight Foldi oplaadbaar taaklamp (led) wit

Portable lampen (0182) Naturalight Smart lamp D20. Daylight Foldi oplaadbaar taaklamp (led) wit Naturalight Smart lamp D20 Naturalight Smart lamp D20 met ledverlichting (6 watt). Deze Naturalight Smart lamp D20 geeft bij een meetafstand van 30 cm, 930 lux en 300 lumen. De Smart lamp kan van kleurtemperatuur

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Meer info, testberichten en alle modellen kunt u vinden op LOOKBOOK 2017 Fietsen & E-Bikes

Meer info, testberichten en alle modellen kunt u vinden op  LOOKBOOK 2017 Fietsen & E-Bikes Meer info, testberichten en alle modellen kunt u vinden op www.kreidler.com/nl LOOKBOOK 2017 Fietsen & E-Bikes Alles voor fietsen. Als een familiebedrijf kiezen wij van oudsher voor zakelijke onafhankelijkheid

Nadere informatie

>> Originele accessoires

>> Originele accessoires >> Originele accessoires voor de smart fortwo en smart forfour. 2015. >> Voor stijl, plezier, veiligheid en meer. Graag wijzen we je op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen

Nadere informatie

Switch! Change is good.

Switch! Change is good. Switch! Change is good. Praktisch en emissievrij, de geheel elektrische EC-03 25km versie is een uitermate doordacht mobiliteitsproduct. Met de comfortabele zitpositie, het gebruiksvriendelijke ontwerp

Nadere informatie

De Sunny kid A is een model wat zijn bestaansrecht al vele jaren bewezen heeft, de fiets is compleet uitgevoerd met o.a. een: parkeerrem, het zgn. doo

De Sunny kid A is een model wat zijn bestaansrecht al vele jaren bewezen heeft, de fiets is compleet uitgevoerd met o.a. een: parkeerrem, het zgn. doo De Sunny Acky is standaard al heel compleet uitgevoerd met o.a. een: stuuruitslagbegrenzer, bagagerek, gesloten kettingkast, doortrapsysteem, funnybel, kinderbidon een voor de allerkleinste aangepaste

Nadere informatie

Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening

Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening Actief op weg met een grote actieradius www.aat-online.de In veel situaties komt u met uw manuele rolstoel moeilijk vooruit. Begeven u en uw begeleider

Nadere informatie

Motor Accu Sensor Display. Waar moet je op letten bij aanschaf

Motor Accu Sensor Display. Waar moet je op letten bij aanschaf Motor Accu Sensor Display Waar moet je op letten bij aanschaf 1 Wat maakt een fiets een e-bike? E-Bike Fiets met elektrische trapondersteuning Dus: een fiets met een motor (maar spierkracht is noodzakelijk)

Nadere informatie

retro Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider. Opstappen en rijden maar!

retro Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider. Opstappen en rijden maar! catalogus 2009 retro krachtige schijfrem overzichtelijk dashboard ruime opbergruimte onder het zadel Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider.

Nadere informatie

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN.

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Omarm de vrijheid STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Waar obstakels wegvallen en je je kunt voortbewegen zonder beperkingen. Stel je een elektrische rolstoel voor waar je het strand mee op kan, het

Nadere informatie

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Quix, aankoppelbare elektrische hulpmotor voor

Nadere informatie

scalamobil scalacombi

scalamobil scalacombi Simpelweg mobiel. scalamobil scalacombi trappenklimmer Eenvoudig en veilig trappen op en af Eindelijk kunnen we overal heen met de rolstoel Eindelijk weer zonder obtakels - dankzij scalamobil en scalacombi

Nadere informatie

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER BERG SPECIAL Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER Perfect voor als je op avontuur gaat! age + 5 WAAROM EEN SPECIAL? Onze BERG Specials zijn net even anders als onze andere skelters. De BERG Duo Chopper

Nadere informatie

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B HANDLEIDING Inhoud 1. Batterijpakket... 4 1.1. Onderdelen... 4 1.2. Batterijpakket opladen... 5 2. Bediening... 7 2.1. Beveiliging... 7 2.2. Display... 7 2.3. Vullingsgraad... 7 2.4. Trapbekrachtiging...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding kort

Gebruikershandleiding kort kort Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Positie zitting Om de positie van de stoel correct in te stellen zet de berijder een voet op het pedaal in de uiterste stand vanaf de berijder. Stel de

Nadere informatie

Fietsen Collectie

Fietsen Collectie www.simplex-fietsen.com Fietsen Collectie simplex2011_4an.indd 1 02.03.2011 10:25:00 Uhr De ultieme droombike. TRENDY STADS Fellow Me Urbanfiets 28 Lichte, lekker lopende lifestyle fiets waarmee je gezien

Nadere informatie

HANDBOEK E-BIKE Handboek e-bike

HANDBOEK E-BIKE Handboek e-bike HANDBOEK E-BIKE Handboek e-bike 1. Inleiding Gefeliciteerd met jouw nieuwe e-bike! Hiermee ben je verzekerd van vele kilometers fietsgenot. Jouw fiets is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid ontwikkeld

Nadere informatie

HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST

HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST INTRODUKTIE Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor de Puch Tempo / Tempo+, een fiets met trapondersteuning. Een nieuwe wereld zal voor u opengaan en u zult van het gemak

Nadere informatie

Er zijn 15 fietsen getest en deze worden allen besproken. Kenmerken variërend van actieradius tot prijs en alles wat daar tussen zit, komen aan bod.

Er zijn 15 fietsen getest en deze worden allen besproken. Kenmerken variërend van actieradius tot prijs en alles wat daar tussen zit, komen aan bod. Een elektrische fiets is over het algemeen wat duurder dan de gemiddelde, gewone fiets. Tevens is er meer verschil tussen de verschillende merken en modellen, omdat er ook meer specificaties zijn die gepaard

Nadere informatie

MOMO. De aangepaste driewielfiets (XL) cm cm cm cm. Basis model

MOMO. De aangepaste driewielfiets (XL) cm cm cm cm. Basis model Aanvrager / Dealer: Adres: Postcode / Plaats: Contactpersoon: Besteldatum: Ordernummer: Referentie: Telefoonnummer: MOMO De aangepaste driewielfiets De is geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen

Nadere informatie

Nimoto. elektrische scooters

Nimoto. elektrische scooters Nimoto elektrische scooters 2012 Welkom bij Nimoto! Nimoto staat voor duurzame mobiliteit en omvat een brede lijn hoogwaardige en milieuvriendelijke elektrische scooters en een elektrische vouwfiets. Nimoto

Nadere informatie

Vlieg door het verkeer.

Vlieg door het verkeer. Kies je Klever Wij zijn er van overtuigd dat e-bikes een belangrijke rol gaan spelen in moderne mobiliteit. Klever elektrische fietsen bieden een range aan woonwerk verkeer oplossingen: Sportief, Comfort

Nadere informatie

E-BIKES 2015-2016 HOLLAND

E-BIKES 2015-2016 HOLLAND E-BIKES 2015-2016 E L E K T R I S C H E F I E T S E N HOLLAND E L E K T R I S C H E S C O O T E R S E L E K T R I S C H E F I E T S E N Prolithium elektrische fietsen Sinds 2007 op de markt en heeft jarenlange

Nadere informatie

Neon. Brochure. Handelsnaam van Van Buuren s V.O.F. Traktieweg BA Emmeloord. T KvK BTW NL B01

Neon. Brochure. Handelsnaam van Van Buuren s V.O.F. Traktieweg BA Emmeloord. T KvK BTW NL B01 Brochure INCA -Draaigas Rechts -Ingebouwde lader -Accu set 32001 85Ah -Richtingaanwijzer bediening Links -Spiegel Links en Rechts -Anti-kiepwielen -Koolborstel loze elektromotor -Hydraulische voorrem Rechts

Nadere informatie

ATTITUDE PURE VRIJHEID

ATTITUDE PURE VRIJHEID ATTITUDE PURE VRIJHEID WHAT S YOUR ATTITUDE? ERVAAR VRIJHEID ALS NOOIT TEVOREN MET DE NIEUWE QUICKI E ATTITUDE AANKOPPELFIETS. ATTITUDE Manual Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten,

Nadere informatie

Stadsfietsen Comfort. Degelijke fietsen voor dagelijkse ritten

Stadsfietsen Comfort. Degelijke fietsen voor dagelijkse ritten 18 Stadsfietsen Comfort Degelijke fietsen voor dagelijkse ritten Stadsfietsen Comfort 19 Naar school, naar het werk, naar de winkel of gewoon een blokje om: de comfortabele stadsfietsen van Gazelle zijn

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) Meridiaan DA Gouda

Braille leesregel (0182) Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) Meridiaan DA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL Free to travel into the future De Quadro 3 is een vernieuwende driewiel scooter. Sinds 2013 op de markt met uitgebreide technische en stylistische verbeteringen sinds zijn voorgangers. De Quadro 3 is uitgerust

Nadere informatie

Ergonomische en stijlvol ontworpen rollators

Ergonomische en stijlvol ontworpen rollators Ergonomische en stijlvol ontworpen rollators Het leven is een eindeloze ontdekkingstocht. Volop genieten van wat het leven te bieden heeft. Daar gaat het om bij Rollz. Of het nou om een wandeling in het

Nadere informatie

De unu elektrische snorscooter is nu in Nederland te verkrijgen

De unu elektrische snorscooter is nu in Nederland te verkrijgen De unu elektrische snorscooter is nu in Nederland te verkrijgen Amsterdam / Berlijn, 10 juli 2017 We hebben naar je geluisterd. We begrijpen namelijk heel goed dat je je snel en zonder stress van A naar

Nadere informatie

Gebruikershandleiding kort

Gebruikershandleiding kort Velo-Plus² Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Zadelhoogte U stelt de zadelhoogte correct in, door op de fiets te gaan zitten en een voet op het pedaal in de onderste stand te zetten. In die

Nadere informatie