Er zijn 15 fietsen getest en deze worden allen besproken. Kenmerken variërend van actieradius tot prijs en alles wat daar tussen zit, komen aan bod.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Er zijn 15 fietsen getest en deze worden allen besproken. Kenmerken variërend van actieradius tot prijs en alles wat daar tussen zit, komen aan bod."

Transcriptie

1 Een elektrische fiets is over het algemeen wat duurder dan de gemiddelde, gewone fiets. Tevens is er meer verschil tussen de verschillende merken en modellen, omdat er ook meer specificaties zijn die gepaard gaan met de trapondersteuning. Om ervoor te zorgen dat men door de bomen het spreekwoordelijke bos weer kan zien, biedt Fietsenwinkel.nl een elektrische fiets test aan over de 2013 collectie. Er zijn 15 fietsen getest en deze worden allen besproken. Kenmerken variërend van actieradius tot prijs en alles wat daar tussen zit, komen aan bod. Prijs: Rond de 2399 Techniek & kracht: Bosch 36V / 11Ah / 400Wh / 250 Watt Gewicht: 22,95 kg Locatie motor: Onder de trapas De Cube Epo Travel Pro is een sportief model en is - zoals de naam al aangeeft - voornamelijk bedoeld voor fietsers die langere tochten willen maken. Met de krachtige Bosch motor en een grote actieradius komt u dan ook een aardig eindje uit de voeten. Doordat bij deze fiets de focus op het sportieve ligt moet u er wel rekening mee houden dat u tijdens het fietsen in een licht gebogen houding zit. Daarnaast verwachten ze dat de sportieve gebruiker niet al teveel trapondersteuning nodig heeft, aangezien deze - hoewel voldoende - niet heel krachtig is. Een nadeel dat we ondervonden bij deze fiets is dat de pedalen volledig stil gehouden moeten worden bij het schakelen. Hierdoor valt de ondersteuning stil en verlies je al snel de opgebouwde snelheid. De Cube Epo Travel Pro is een geschikte fiets voor de sportieve fietser die tijdens lange tochten een klein beetje extra ondersteuning zoekt. Het cijfer dat wij geven is een 7-. Prijs: 2599 Techniek & kracht: ION / 40nm Gewicht: 25 kg Locatie motor: Achterwiel

2 De Sparta ION RXS Plus heeft een sportieve en toch ook klassieke uitstraling. Met 24 versnellingen en een redelijk licht gewicht voelt de fiets wendbaar aan. Tijdens het fietsen merken we dat de motor redelijk krachtig is en trapsgewijs opstart. Dit is vooral tijdens het opstarten handig, want zo bouw je rustig en naar je eigen wensen op. Er is verder ook een redelijk groot verloop in de standen: de eerste is heel rustig en met de laatste ga je ook echt hard. De overgang van de verschillende standen merk je echter wel; het loopt niet geheel soepel. De Sparta ION RXS Plus is een zeer goede keuze voor de fietser die op een veilige en stabiele manier lange tochten wilt maken. Ons cijfer is een 8. Prijs: tussen de Techniek & kracht: 360 Wh Li-Ion batterij/ 36V / 10 Ah / opgegeven bereik t/m 80 km Gewicht: 21 kg Locatie accu: Schuine frame buis Locatie motor: Achter Voor welk gebruik? Sportief Hoewel in landen als Zwitserland de hybride mountainbike al langer bekend is, hebben we in Nederland met dit type elektrische fiets nog weinig ervaring. Daarom is het lastig om te weten wat je van deze fiets kan en mag verwachten. Het eerste wat ons opviel is hoe stabiel deze hybride mountainbike in gebruik is. U trapt soepel door met de (krachtige!) ondersteuning en u ondervindt vrijwel geen vertraging. Waar we wel aan moesten wennen is dat bij het stilhouden van de pedalen de motor u nog even blijft ondersteunen. Vooral bij korte bochten kan dit vreemd aanvoelen. Een handig detail is verder dat de bediening zeer gemakkelijk te bedienen mede doordat u uw handen niet van het stuur hoeft te halen. Voor welke gebruiker deze elektrische 29er aantrekkelijk is in Nederland blijft een beetje gissen. Doordat de motor zeer krachtig is zal hij voor wat oudere fietsers wel even wennen zijn. Desondanks is het fietsen op een elektrische mountainbike een leuke ervaring, en daarom geven we deze Giant Talon 29 Hybrid een 8.5.

3 Prijs: 2399 Techniek & kracht: Bosch 36V/ 11Ah / 250 Watt Gewicht: 22,6 kg Locatie motor: Onder de trapas Een van de dingen die als eerste opvalt is de goede afwerking. Het display is bijzonder mooi, de schijfremmen doen het bijzonder goed en de accu is gemakkelijk uit te nemen. Daarnaast fietst deze elektrische fiets zeer comfortabel en de motor zorgt ook voor een redelijk krachtige ondersteuning. Wel ondervonden we dat zodra je even stopt met trappen en daarna weer start er een klein tikje te horen is. Deze Cube Touring Epo fietst beduidend veel soepeler dan de Cube Epo Travel Pro, en omdat ze verder qua capaciteiten niet veel verschillen zouden we dan ook voor deze versie van de toerfiets gaan. Ons cijfer is een 8. Prijs: Vanaf 2699 Techniek & kracht: Bosch 36V/ 8,8 Ah / 250 Watt Gewicht: 19 kg Locatie accu: In Zadelpen Locatie motor: Achterwiel Voor welk gebruik? Sportief Ten eerste valt deze fiets natuurlijk op door zijn zeer sportieve en moderne design. Dit heeft echter ook een nadeel, want door de plaatsing van de accu in de zadel-pen merk je bij het optillen van de fiets dat de achterkant veel zwaarder is. Daarnaast zijn de draden op het frame ook niet heel netjes weggewerkt. Hij fietst verder goed, maar bij km/h schakelt de ondersteuning wel heel abrupt af. Een leuk feitje is dat de motor ook in een min-stand kan worden gezet, waardoor je als het ware kan remmen op de motor. Een sportieve fiets die redelijk presteert. Ons cijfer is een 7.

4 Prijs: ± 2999 Techniek & kracht: Panasonic 36V/ 12Ah / 250 Watt / opgegeven actieradius van km Gewicht: 26,2kg (incl. accu) Locatie accu: Midden Locatie motor: Midden Voor welk gebruik? Normaal Deze fiets is heel erg stabiel en bij het lopen voelt de fiets niet zwaar aan. Hierdoor zal hij makkelijk in bijvoorbeeld een schuur te manoeuvreren zijn. Deze stabiliteit is ook aanwezig tijdens het fietsen: de wegligging is erg goed. Opvallend is verder hoe stil deze fiets is; het enige geluid is een licht gezoem als de motor aanstaat. Daarnaast is de afwerking luxe en chique, hoewel het display vrij simpel is (wel gemakkelijk te bedienen). Door de lage instap en de goede wegligging is deze fiets ideaal in gebruik. Met de extra optie van Flyer om loop-ondersteuning in de vorm van een gashendel toe te voegen, is deze Flyer T6 Premium een zeer complete keuze. We geven deze elektrische fiets daarom een 9. Er moet wel bij gezegd worden dat de prijs daar ook naar is. Prijs: ± 4000 Techniek & kracht: Panasonic 36V/ 12Ah / 350 Watt / opgegeven actieradius van km Gewicht: 23kg (incl. accu) Locatie accu: Midden Locatie motor: Midden Voor welk gebruik? Sportief Flyer omschrijft deze elektrische fiets om over de weg mee te vliegen en dat is inderdaad precies wat u met deze R-serie Street Deluxe doet. De ondersteuning is zeer krachtig, en u schakelt dus zeer gemakkelijk en snel naar hogere snelheden. Op zowel de hogere als lagere snelheden fietst deze fiets bovendien heerlijk stabiel. Wat het fietsen daarnaast ook heerlijk maakt is het feit dat de trapondersteuning uit en aan schakelt bijna zonder dat u het in de gaten heeft. Niets dan lof over deze Flyer R-serie Street Deluxe. Hij rijdt heerlijk en we ondervonden vrijwel geen negatieve aspecten aan deze elektrische fiets. Deze fiets is zeer geschikt wanneer als u lange afstanden naar uw werk moet overbruggen. Wederom moeten we er wel bij noteren dat de prijs vrij hoog is. Ons eindcijfer is daarom een 9.

5 Prijs: 3655 Techniek & kracht: Creusen DC 36V/ 12Ah / 250 Watt / 45 Nm / opgegeven actieradius van km Gewicht: 28,5 kg (incl. accu) Locatie motor: In de zitbuis van het frame Voor welk gebruik? Normaal gebruik/sportief gebruik Over het uiterlijk van deze TDR Floxx konden wij het niet eens worden - we houden het er daarom op dat het een bijzonder model is en dat het je persoonlijke smaak moet zijn. Wel zijn we het er over eens dat de draden niet heel netjes weggewerkt zijn en dat het bedieningspaneel ouderwets groot is. Over het fietsen met de Floxx worden we daarnaast ook niet héél enthousiast. De ondersteuning is vrij rustig, maar we ondervonden wel dat deze fiets een erg nerveus stuurgedrag heeft (goed te merken bij het rijden met de handen van het stuur). Hoewel er duidelijk goed is nagedacht over het design van deze Floxx zijn we niet geheel warm gelopen voor deze fiets. Dit in combinatie met de hoge prijs doet ons uitkomen op een 6.5 Prijs: 2849 Techniek & kracht: BionX 38V/ 8,8 Ah / 250 Watt / 35 Nm / opgegeven actieradius max. 100 km Gewicht: 29,4 kg (incl. accu) Locatie accu: Midden in het frame Locatie motor: Achterwiel Voor welk gebruik? Normaal gebruik Gaaf en futuristisch waren de eerste woorden die bij ons opkwamen bij het zien van deze fiets. Deze fiets van Smart is duidelijk bedoeld om een jong publiek voor de elektrische fiets te winnen. De afwerking is zeer mooi; draden zijn goed weggewerkt en in het midden zit een sportief bedieningspaneel. Buiten het design waren we over de fietsprestaties van deze Smart echter vrij neutraal. De trapondersteuning is voldoende, maar niet om heel enthousiast van te worden. Daarnaast lijkt de fiets ook wat aan de korte kant. Voor design alleen zou deze fiets hoog scoren. Qua fietsprestaties biedt deze fiets echter niet veel bijzonders en dat voor zo n prijs doet ons uiteindelijk bij een 7+ uitkomen.

6 Prijs: vanaf 2299 Techniek & kracht: Gazelle Direct Drive 36V/ 7Ah / 15 Nm / opgegeven actieradius km Gewicht: 22,8 (excl. accu) Voor welk gebruik? Normaal gebruik Wat als eerste in het oog springt is het opvallende frame en de kleine wielen. Het voordeel van deze combinatie is dat het zwaartepunt heel laag zit wat voor een mooie verdeling zorgt. Deze fiets heeft bovendien een zeer lage instap en tijdens het fietsen zit u in een comfortabele houding. De trapondersteuning is verder niet heel krachtig; dus verwacht geen hoge snelheden bij dit model. De ondersteuning bouwt ook vrij rustig op. Deze elektrische fiets is heel stabiel en rustig. Hij is duidelijk bedoeld voor de wat minder mobiele fietsers en daar hij is hij dan ook ideaal voor. We geven deze Gazelle Balance Innergy daarom een 9. Prijs: 1749 Techniek & kracht: Gazelle Direct Drive 36V/ 7Ah / 15 Nm / opgegeven actieradius km Gewicht: 21 (excl. accu) Voor welk gebruik? Normaal gebruik Het viel ons eigenlijk vooral op dat dit een redelijk onopvallende fiets is. Het design springt er niet uit en de capaciteiten zijn ook niet bovenmaats (of ondermaats). Degelijk is waarschijnlijk het woord dat je voor de Gazelle Orange Pure Innergy zou gebruiken. De ondersteuning is voldoende tot krachtig, maar bij het afslaan haperde de ondersteuning nog wel eens. De afwerking is verder goed en het display is simpel en duidelijk. Als u een degelijke fiets zoekt om uw dagelijkse ritjes mee te vergemakkelijken dan is deze Gazelle een prima model. Het cijfer dat wij geven is daarom een 8-

7 Prijs: 2999 Techniek & kracht: Bosch 36V/ 11 Ah / 50Nm / opgegeven actieradius km Gewicht: 23,3 (incl. accu) Locatie motor: Trapas De Koga E-Inspire heeft zowel een sportieve als luxe en stijlvolle uitstraling. Alles is netjes afgewerkt en er valt qua ontwerp weinig op deze elektrische fiets aan te merken. Dit geldt overigens ook voor de fietsprestaties. Met een krachtige ondersteuning en een gelijkmatige overgang naar de maximale snelheid zonder abrupt te stoppen functioneert deze E-Inspire perfect. Lange tochten maken met deze Koga E-bike zal een genot zijn. Met de krachtige motor weet u zeker dat u niet snel stil zal komen te staan. Ons cijfer voor deze Koga is dan ook een 9. Prijs: 2499 Techniek & kracht: High Torque Motor 36V/ 11 Ah / 400Wh / 30 Nm / opgegeven actieradius max. 100 km Gewicht: 25 (incl. accu) Voor welk gebruik? Normaal gebruik Het design van deze E-Comfort is te beschrijven als klassiek maar niet heel bijzonder. De afwerking is netjes en het display is vrij simpel. Wel valt ons op dat deze Koga vrij zwaar aanvoelt. Dit komt ook terug bij het rijden. Hoewel deze fiets op vlakke stukken redelijk goed rijdt, mis je bij een helling de krachtige ondersteuning die nodig is. De ondersteuning bouwt ook traag op. De Koga E-Comfort is niet zo comfortabel als de naam doet suggereren. De ondersteuning is onvoldoende krachtig voor intensief gebruik. Voor gebruik in de stad of hele lichte toertochten zou u wel met deze E-comfort uit de voeten kunnen. Het cijfer dat wij geven is een 7-

8 Prijs: 2999 Techniek & kracht: High Torque Motor 29V/ 14 Ah / 400 Wh / 30Nm/ opgegeven actieradius max. 108 km Gewicht: 20,9 (incl. accu) De Koga E-Xlight is een sportieve toerfiets. Het meest opvallende is het lichte gewicht. Met slechts 20,9 kg is dit een van de lichtste elektrische fietsen die we kennen. De afwerking is daarnaast ook zeer netjes: mooie lasnaden en er zijn geen storende rammeltjes. Zijn we net zo positief over het fietsen met deze E-Xlight? Ja. Hoewel deze fiets om een sportieve houding vraagt, zit hij erg comfortabel en rijdt hij heel vloeiend. De ondersteuning is krachtig en soepel. De Koga E-Xlight is een geschikte fiets voor de sportieve fietser die lange tochten wilt maken. Hij stuurt goed en de ondersteuning is erg direct. Ons cijfer is een 9- Prijs: 2199 Techniek & kracht: Giant SyncDrive naafmotor, 250W / opgegeven actieradius max. 140 km Gewicht: 29,7 (damesmaat frame M incl. 2 accu s van 3kg per stuk) Voor welk gebruik? Stadsfiets Dat deze Twist Go Double Power met twee accu s geleverd wordt merk je direct aan het gewicht. Hij is redelijk zwaar en daardoor niet heel wendbaar als je met de fiets aan de hand loopt. Tijdens het fietsen heb je hier echter geen last van. De ondersteuning is namelijk zeer krachtig, waardoor het toch als een sportieve fiets aanvoelt. Met zo n krachtige ondersteuning is het daarnaast een voordeel dat de ondersteuning niet direct in volle kracht aanslaat, maar even tijd nodig heeft om op te starten. Wel ondervonden we dat deze fiets redelijk onvoorspelbaar rijdt. Het lijkt soms alsof je hard weggeblazen wordt met deze elektrische fiets. Fietsers die een krachtige elektrische fiets zoeken zullen met deze Giant Twist Go Double Power goed uit de voeten kunnen. Met de twee accu s kan je lang en hard doorfietsen. Door de kracht is hij echter weer minder geschikt voor fietsers die vooral een stabiele fietservaring opzoeken. Ons cijfer is daarom een 8-

9 In de collectie elektrische fietsen van 2013 valt het vooral op dat fabrikanten zijn gaan experimenteren met een bredere variëteit in de modellen. Waar elektrische fietsen voorheen voornamelijk als handig werden gezien voor senioren fietsers, is het nu duidelijk dat iedereen dat duwtje wel kan gebruiken - tot en met mountainbikers en forenzen aan toe. Zo is de Flyer R- Serie Street Deluxe een goed voorbeeld van een sportieve fiets die door een breed publiek voor de dagelijkse fietsritjes gebruikt kan worden. Daarnaast zie je met een fiets als de Gazelle Balance Innergy dat fabrikanten hun elektrische fietsen steeds beter afstemmen op de gebruiker. Modellen zoals de Smart E-bike en de TDR Floxx maken duidelijk dat design en innovatie ook een belangrijke rol spelen. De keuze wordt steeds breder en daarom kunnen we met modellen zoals de Gazelle Orange Pure Innergy en de Koga E-Comfort al bijna van klassieke E-bikes spreken.

Een duwtje in de rug. Tekst 1

Een duwtje in de rug. Tekst 1 Lees eerst de vragen in het boekje Examen VMBO-KB. Zoek daarna de antwoorden op in de hierna volgende tekst. Je hoeft de tekst dus niet eerst door te lezen. Let op: deze tekst bestaat uit vijf bladzijden!

Nadere informatie

100% Hand Built in Holland

100% Hand Built in Holland 100% Hand Built in Holland Passie voor kwaliteit Dutch ID is een van de weinige merken die haar E-bikes in Nederland ontwikkeld en assembleert. Sinds 2011 produceren wij in Beverwijk bijzonder betrouwbare

Nadere informatie

Bikkel Bikes: Topkwaliteit!

Bikkel Bikes: Topkwaliteit! Collectie 1 2018 Bikkel Bikes: Topkwaliteit! Bikkel Bikes worden in Nederland gemaakt. Of beter gezegd: in Limburg. Onze fabriek staat in Nederweert en elke fiets wordt door ons uitgebreid getest. Gewoon

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden. Fietsen

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! CITY Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant!

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! de technologie energypak Ridecontrol achter horizontaal compact, onder de achterdrager geplaatst accupakket. ACHTER VERTICAAL

Nadere informatie

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant!

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! Hoe werkt het? ridecontrol LED bediening LCD Display Walk assist Boost De RideControl zorgt voor de bediening van de

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit TOUR EVO Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit TOUR EVO 2 Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet

Nadere informatie

Producent van de gemaksfiets

Producent van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech Inhoudsopgave Fietsen met lage instap 04 Classic 04 Suelo 04 Elektrische fietsen 05 Classic E Drive 05 Suelo E Drive 05 LINbike driewielers 06 De speciale fietsen van Lintech

Nadere informatie

HANDLEIDING. CONCORDIA Comfort C. by - E-BIKE-NEDERLAND B.V - all rights reserved - Brochure - Fouten voorbehouden

HANDLEIDING. CONCORDIA Comfort C. by - E-BIKE-NEDERLAND B.V - all rights reserved - Brochure - Fouten voorbehouden HANDLEIDING CONCORDIA Comfort C by - E-BIKE-NEDERLAND B.V - all rights reserved - Brochure - Fouten voorbehouden 1 Geachte klant Gefeliciteerd met de aanschaf van de CONCORDIA Comfort C E-Bike met het

Nadere informatie

Twist Go. twist go double power. Twist Lite Power. Twist Lite Single. Twist GO Double Power Elegance 26" Twist Aspiro 0

Twist Go. twist go double power. Twist Lite Power. Twist Lite Single. Twist GO Double Power Elegance 26 Twist Aspiro 0 elektrische fietsen Twist Go DE TWIST GO SERIE IS EEN COMPLEET EN LUXE UITGEVOERDE FIETS. VOORZIEN VAN EEN AFNEEMBAAR EN HELDER DISPLAY, MET HANDBEDIENING VANAF HET HANDVAT. DE TWIST GO SERIE HEEFT EXTRA

Nadere informatie

Saxonette Comfort S 2099,- Saxonette collectie zomer 2012. Marktleider Zelfstandig Elektrisch. Jaar garantie op uw accu!* Kies voor de zekerheid van

Saxonette Comfort S 2099,- Saxonette collectie zomer 2012. Marktleider Zelfstandig Elektrisch. Jaar garantie op uw accu!* Kies voor de zekerheid van Saxonette collectie zomer 2012 Marktleider Zelfstandig Elektrisch 2011 Saxonette Comfort S 11 AH Li-ion 36v (396 Wh) 24 kg 3 kg Tot 60 km (zelfstandig rijdend) Tot 120 km (trapondersteunend) 2099,- Bij

Nadere informatie

De ideale forensenfiets 2019

De ideale forensenfiets 2019 TestKees Stadsfietstest 2019 stadsfietstest De ideale forensenfiets 2019 1 6 stads fietsen getest testkees Marieke op de Pegasus Joost op de Koga Remy op de Gazelle De ideale forensenfiets Snelle fietsen,

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! URBAN Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

ELEKTRISCHEFIETSEN.COM TEST 2013

ELEKTRISCHEFIETSEN.COM TEST 2013 ELEKTRISCHEFIETSEN.COM TEST 2013 Al 10 jaar het grootste onafhankelijke platform over elektrische fietsen ELEKTRISCHEFIETSEN.COM TEST MAAR LIEFST ELEKTRISCHE FIETSEN 17 De elektrische fiets is niet meer

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! URBAN Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Keuzewijzer elektrische fiets

Keuzewijzer elektrische fiets Keuzewijzer elektrische fiets Wie is TestKees? TestKees (Kees Bakker), auteur van deze keuzewijzer, is de onafhankelijke deskundige van de Fietsersbond. Hij test alles: van vouwfietsen en dynamo-laders

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Tandem Twinny Samen genieten van een dagje erop uit kan met de Twinny. Deze fiets is een Nederlands kwaliteitsprodukt. Makkelijk op- en afstappen door de ruime, lage

Nadere informatie

C O L L E C T I E

C O L L E C T I E COLLECTIE 2017-2018 Prolithium elektrische fietsen sinds 2007 De Prolithium elektrische fietsen worden sinds 2007 gefabriceerd door R A T - Holland en verdeeld deze over meer dan 200 fietsenwinkels in

Nadere informatie

OMBOUWSETS. you. electric MAAK VAN ELKE FIETS EEN ELEKTRISCHE FIETS PRODUCTEN. Makes. want to drive. 17Ah. 200km UW FIETS ELEKTRISCH.

OMBOUWSETS. you. electric MAAK VAN ELKE FIETS EEN ELEKTRISCHE FIETS PRODUCTEN. Makes. want to drive. 17Ah. 200km UW FIETS ELEKTRISCH. Makes you want to drive electric UW FIETS ELEKTRISCH OMBOUWSETS MAAK VAN ELKE FIETS EEN ELEKTRISCHE FIETS rijden 17Ah batterij = 200km * * Met volledig geladen batterij en display op stand 1. PRODUCTEN

Nadere informatie

Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo. E-bikes. voor hem & haar!

Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo. E-bikes. voor hem & haar! Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo E-bikes voor hem & haar! Voorzien van de krachtigste motor in Nederland. - Huyser fietsen Introductie Huyser fietsen 5 Huyser e-bike modellen 6 Gen-1 10 Gen-2 12 Gen-Belt

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! TOUR Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit CRUISE Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Multicycle werd opgericht in 1977 door Nico Bieleveldt. Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico toen ontwierp,

Multicycle werd opgericht in 1977 door Nico Bieleveldt. Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico toen ontwierp, Multicycle werd opgericht in 1977 door Nico Bieleveldt. Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico toen ontwierp, heeft hij de basis gelegd voor de huidige Multicycle. Hij onderscheidde zich vanaf

Nadere informatie

www.mbk-fietsen.nl MBK

www.mbk-fietsen.nl MBK MBK Passie is onbegrensd enthousiasme en gedrevenheid in het doen wat je leuk vindt. Bij MBK is fietsen onze passie. Wij maken fietsen met overtuiging: ontwikkeld met kennis, gezond verstand en ervaring

Nadere informatie

Motor Accu Sensor Display. Waar moet je op letten bij aanschaf

Motor Accu Sensor Display. Waar moet je op letten bij aanschaf Motor Accu Sensor Display Waar moet je op letten bij aanschaf 1 Wat maakt een fiets een e-bike? E-Bike Fiets met elektrische trapondersteuning Dus: een fiets met een motor (maar spierkracht is noodzakelijk)

Nadere informatie

E-BIKES 2016 ELEKTRISCHE FIETSEN VANAF 2500 TESTWINNAAR

E-BIKES 2016 ELEKTRISCHE FIETSEN VANAF 2500 TESTWINNAAR E-BIKES 2016 2016 ELEKTRISCHE FIETSEN VANAF 2500 TESTWINNAAR Wij stellen ons graag aan jou voor Een passie voor het ontwerpen en bouwen van prachtige fietsen, dat is waar BSP voor staat. Het Nederlandse

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! TREKKING Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

// PURE STIJL IN ELKE BOCHT

// PURE STIJL IN ELKE BOCHT What s your Ervaar vrijheid als nooit tevoren met de nieuwe Quicki e Attitude aankoppelfiets. Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten, er is altijd een Attitud e die perfect bij jou

Nadere informatie

Een driewielfiets, iets voor u? Blijf langer veilig mobiel

Een driewielfiets, iets voor u? Blijf langer veilig mobiel Een driewielfiets, iets voor u? Blijf langer veilig mobiel Kunt of durft u niet meer op een gewone fiets te fietsen? Bent u al eens (bijna) gevallen met de fiets en maakt dat u onzeker? Heeft u moeite

Nadere informatie

ELEKTRISCHE FIETSTEST

ELEKTRISCHE FIETSTEST ELEKTRISCHE FIETSTEST 2014 22 ELEKTRISCHE FIETSEN & 3 SPEED PEDELECS Meer en meer elektrische fietsen verschijnen tegenwoordig in het straatbeeld van Nederland. De fietsen worden tegenwoordig door zowel

Nadere informatie

2 VISION 3 PURE 1 ABOUT. 5 NATURE Specificaties 7 TECHNIEK 9 GARANTIE TECHNIEK. Specificaties

2 VISION 3 PURE 1 ABOUT. 5 NATURE Specificaties 7 TECHNIEK 9 GARANTIE TECHNIEK. Specificaties MELLEN Moves you 2 VISION 3 PURE 1 ABOUT Specificaties 5 NATURE Specificaties 7 TECHNIEK 9 GARANTIE TECHNIEK Move with us The Mellen e-bikes will bring you a new experience. The moment you step on these

Nadere informatie

Edenta. Pointer E-Bikes

Edenta. Pointer E-Bikes Edenta De Edenta is de basic uitvoering van onze rijwielen met elektrische trap ondersteuning. Uitgevoerd met het gemakkelijk te bedienen LED display, 3 of 7 versnellingen en terugtrap-rem. 3 versn. Shimano

Nadere informatie

18 april UITGEVONDEN: testdag. giant prime. giant helpt het fietsen vooruit! Tot wel. aan gratis accessoires! test nu de nieuwe elektrische giant!

18 april UITGEVONDEN: testdag. giant prime. giant helpt het fietsen vooruit! Tot wel. aan gratis accessoires! test nu de nieuwe elektrische giant! www.giant-bicycles.nl giant prime testdag 18 april test nu de nieuwe elektrische giant! we hebben IETS nieuws UITGEVONDEN: Tot wel 200 aan gratis accessoires! Kijk snel in deze folder de fiets. giant helpt

Nadere informatie

Het plezier van elektrisch fietsen...

Het plezier van elektrisch fietsen... Elektrische fiets ombouwset 2017-2018 Het plezier van elektrisch fietsen... R A T - Holland Sinds 2007 leveren wij betrouwbare elektrische fietsen en complete ombouwsets voor het ombouwen van uw gewone

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Deelnemende fietshandelaars

Deelnemende fietshandelaars De gemeente Huldenberg en de lokale fietshandelaars slaan de handen in elkaar om elektrisch fietsen te stimuleren in de gemeente. Met dit extra zetje in de voeten wordt het fietsen aangenamer en sneller.

Nadere informatie

ATTITUDE PURE VRIJHEID

ATTITUDE PURE VRIJHEID ATTITUDE PURE VRIJHEID WHAT S YOUR ATTITUDE? ERVAAR VRIJHEID ALS NOOIT TEVOREN MET DE NIEUWE QUICKI E ATTITUDE AANKOPPELFIETS. ATTITUDE Manual Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten,

Nadere informatie

Bikkel bikes: topkwaliteit en breed assortiment

Bikkel bikes: topkwaliteit en breed assortiment Collectie 2017 1 Bikkel bikes: topkwaliteit en breed assortiment De afgelopen tijd hebben wij met veel enthousiasme nieuwe systemen bedacht, nieuwe frames en bedrukkingen ontworpen en natuurlijk de nieuwe

Nadere informatie

e-bikes testen Pluslezers de nieuwste

e-bikes testen Pluslezers de nieuwste GELD RECHT mei 2013 nummer 5 D O S S I E R Pluslezers testen de nieuwste e-bikes Fietsen met een duwtje in de rug: heerlijk! Meer dan een miljoen e-bikes (fietsen met trapondersteuning) rijden er al rond

Nadere informatie

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL BERG GO2 Product Sheet XL SCOOT PEDAL GROW! BERG GO 2 Blue, BERG GO 2 Pink, BERG GO 2 Mint. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! age 10 30 months WAAROM EEN BERG GO 2? De ontwikkeling

Nadere informatie

De Spark Go is uitgerust met een rotatiesensor en biedt krachtige ondersteuning. De ondersteuning is te bedienen met een eenvoudig LED display. Met he

De Spark Go is uitgerust met een rotatiesensor en biedt krachtige ondersteuning. De ondersteuning is te bedienen met een eenvoudig LED display. Met he De Spark Go is uitgerust met een rotatiesensor en biedt krachtige ondersteuning. De ondersteuning is te bedienen met een eenvoudig LED display. Met het display zijn drie ondersteuningsniveaus te kiezen

Nadere informatie

Bak je fiets. De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld

Bak je fiets. De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld Bak je fiets De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld Tweewielers 1. Cargobike lang van Bakfiets.nl 2. Gazelle Caby van Gazelle 3. 995 van de Fietsfabriek 4. Onderwaterfiets Driewielers 5. Triobike Mono

Nadere informatie

Voorjaar 2015. Elektrische fietsen

Voorjaar 2015. Elektrische fietsen Voorjaar 2015 Elektrische fietsen 2 3 Verleng de garantie op uw nieuwe elektrische Gazelle! INHOUDSOPGAVE Geeft je zin in fietsen! 04 Een helder assortiment 06 Keuze uit vier typen elektrische systemen

Nadere informatie

C O L L E C T I E

C O L L E C T I E COLLECTIE 2016-2017 Prolithium elektrische fietsen Sinds 2007 op de markt en heeft jarenlange ervaring in de fietsenbranche op het gebied van elektrische fietsen en elektrische systemen. Het merk Prolithium

Nadere informatie

Altijd fietsen met de wind in de rug!

Altijd fietsen met de wind in de rug! Auteur: Lieve Herremans Foto's: Carl Vandervoort Altijd fietsen met de wind in de rug! Het is je vast ook al overkomen: iemand fietst je vlotjes voorbij terwijl jij zit te zwoegen om vooruit te komen.

Nadere informatie

COLLECTIE2019 DEALER SPECIFICATIE BROCHURE. Premium Dutch bike craft. Since 1977.

COLLECTIE2019 DEALER SPECIFICATIE BROCHURE. Premium Dutch bike craft. Since 1977. COLLECTIE2019 DEALER SPECIFICATIE BROCHURE Premium Dutch bike craft. Since 1977. TOERFIETSEN 6 7 8 9 Noble Voyage Voyage S Prestige BD E-BIKES MET VOORWIELMOTOR 12 13 14 15 16 Noble EF Voyage EF Voyage

Nadere informatie

e-bikes Wij testen de nieuwste GELD & RECHT mei 2012 nummer 5 Men neme + 16 e-bikes van verschillende merken en in drie

e-bikes Wij testen de nieuwste GELD & RECHT mei 2012 nummer 5 Men neme + 16 e-bikes van verschillende merken en in drie mei 2012 nummer 5 Wij testen de nieuwste e-bikes Men neme + 16 e-bikes van verschillende merken en in drie prijscategorieën + 10 testrijders + een pittig parcours (inclusief flinke heuvel!). Welke fietsen

Nadere informatie

Verder in. Vanaf 549,- deze folder

Verder in. Vanaf 549,- deze folder Pick-up Eigenzinnig, dat is de echte Oer-Hollandse transportfiets van Sparta met voordrager en terugtraprem. Bijzonder in de grote, grijze massa. Voor mensen die lekker én in stijl willen fietsen. De fiets

Nadere informatie

Ri h e e n klasse apart

Ri h e e n klasse apart Ri h e e n klasse apart Base Camp Mou nt Eve rest Uw han dve rvaardigde R I H-fi ets koopt u bij: www.ri h.n l Kennis is goud waard Het merk RIH bestaat sinds 1921 toen de eerste fietsen gebouwd werden

Nadere informatie

Specialized Turbo S - review

Specialized Turbo S - review Hans Simons Daily AllweatherBiker tikani.simons@online.nl Volledige review is terug te vinden op www.mtbsnake.nl/bikereviews/review-specialized-turbo-s-300512.pdf Eerste indruk Aangetrokken door het strakke

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn af s-hertogenbosch Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De

Alle prijzen in deze brochure zijn af s-hertogenbosch Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De Alle prijzen in deze brochure zijn af s-hertogenbosch Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn van toepassing

Nadere informatie

Een driewielfiets, iets voor u? Blijf langer veilig mobiel

Een driewielfiets, iets voor u? Blijf langer veilig mobiel Een driewielfiets, iets voor u? Blijf langer veilig mobiel Kunt of durft u niet meer op een gewone fiets te fietsen? Bent u al eens (bijna) gevallen met de fiets en maakt dat u onzeker? Heeft u moeite

Nadere informatie

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN.

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Omarm de vrijheid STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Waar obstakels wegvallen en je je kunt voortbewegen zonder beperkingen. Stel je een elektrische rolstoel voor waar je het strand mee op kan, het

Nadere informatie

Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes. Sportieve alleskunner met power

Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes. Sportieve alleskunner met power Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes Sportieve alleskunner met power Travel Lite + E-bike Een sportieve alleskunner met power De Travel Lite + is de eerste E-bike ontwikkeld vanuit

Nadere informatie

Sportief maar toch relaxed naar je werk

Sportief maar toch relaxed naar je werk De Bikkel collectie Sportief maar toch relaxed naar je werk Electrische fietsen 01 ibee Een kleurige bloesem, kleine lammetjes en kalfjes in de lente, de geur van de zomer, een roodbruin bos in de herfst

Nadere informatie

Importeur van de gemaksfiets

Importeur van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech De speciale fietsen van Lintech zijn sinds de negentiger jaren een bekend en vertrouwd merk met Nederlandse kwaliteit op de Nederlandse markt. Lintech ontwerpt en fabriceert

Nadere informatie

Bikkel Ibee T1. vanaf 1699. Sportieve en comfortabele ibee met een frisse uitstraling

Bikkel Ibee T1. vanaf 1699. Sportieve en comfortabele ibee met een frisse uitstraling Bikkel Ibee T1 Sportieve en comfortabele ibee met een frisse uitstraling vanaf 1699 Steelgrey Sturmey 5 versnellingsnaaf Remsysteem V-brake voor, trommelrem achter LED koplamp, automatisch achterlicht

Nadere informatie

Sachs Bikes collectie 2011

Sachs Bikes collectie 2011 Sachs Bikes collectie 2011 1 Wij maken fietsen makkelijk, het hele jaar door. Dank voor uw interesse in onze elektrische fietsen. Als exclusief importeur van SACHS Bikes in Nederland en België presenteer

Nadere informatie

KEUZEWIJZER E-BIKE PASSIE VOOR FIETSEN

KEUZEWIJZER E-BIKE PASSIE VOOR FIETSEN KEUZEWIJZER E-BIKE Waar moet je op letten als u een elektrische fiets wilt kopen? Ga goed voorbereid te werk, het aanbod aan e-bikes is groot en gevarieerd. Om u bij de vele aspecten te helpen hebben we

Nadere informatie

Om een prettige ondersteuning te behouden, adviseren wij u eens per maand de E-bike te kalibreren.

Om een prettige ondersteuning te behouden, adviseren wij u eens per maand de E-bike te kalibreren. Service indicatie Een steeksleutel (H) wordt op het display weergegeven samen met vijf streepjes als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Neem contact op met uw dealer. 3.4 Fiets kalibreren Als de bekrachtiging

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING EBIKE20 DESIGN

GEBRUIKERSHANDLEIDING EBIKE20 DESIGN GEBRUIKERSHANDLEIDING EBIKE20 DESIGN Een kleine e-bike met grote prestaties :) Lees de handleiding goed door voordat u de e-bike in gebruik neem. Als u vragen heeft kunt u via de bovenstaande gegevens

Nadere informatie

Vlieg door het verkeer.

Vlieg door het verkeer. Kies je Klever Wij zijn er van overtuigd dat e-bikes een belangrijke rol gaan spelen in moderne mobiliteit. Klever elektrische fietsen bieden een range aan woonwerk verkeer oplossingen: Sportief, Comfort

Nadere informatie

Peugeot v 2-tronic Sporty

Peugeot v 2-tronic Sporty Wilbert Huls 1 juli 2005 Intro Peugeot geeft op haar eigen website aan 'De 1007 is de eerste in de nieuwe, viercijferige serie van Peugeot, met twee nullen in het midden waarmee speciale modellen worden

Nadere informatie

Najaar 2015. Elektrische fietsen

Najaar 2015. Elektrische fietsen Najaar 2015 Elektrische fietsen 2 3 Verleng de garantie op uw nieuwe elektrische Gazelle! INHOUDSOPGAVE Geeft je zin in fietsen! 0 E-bike of the future 06 Werkkostenregeling 07 Een helder assortiment 08

Nadere informatie

Challenger 06 Explorer 10 Apollo 14

Challenger 06 Explorer 10 Apollo 14 25 JAAR J U B I L E U M INHOUD Challenger 06 Explorer 10 Apollo 14 INLEIDING Sommigen fietsen uitsluitend voor ontspanning terwijl anderen de fiets dagelijks gebruiken om bijvoorbeeld naar school of werk

Nadere informatie

Aandrijfsystemen & accessoires 2018

Aandrijfsystemen & accessoires 2018 Aandrijfsystemen & accessoires 2018 * With product registration. See your authorized BionX dealer for details. Voordelen van het BionX-systeem Evenredige ondersteuning Vier ondersteuningsniveaus voor een

Nadere informatie

Begrippen & legenda. Introductie

Begrippen & legenda. Introductie Mijn nieuwe e-bike Introductie Begrippen & legenda 3 Fietsen, altijd goed 4 Batavus nieuws 5 Batavus Aerflow componenten 6 Trots op testresultaten 7 Keuzehulp 8 ION technologie 10 E-motion technologie

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Kinderen. Jongvolwassenen. Volwassenen. Opties Aqua - Safari 2215 Happy - Sporty Freedom Lagoon 2219 Vintage E-bike

Kinderen. Jongvolwassenen. Volwassenen. Opties Aqua - Safari 2215 Happy - Sporty Freedom Lagoon 2219 Vintage E-bike DRIEWIELERS Versie: B, 201705 Alle rechten, inclusief vertaling, voorbehouden. Niets uit deze handleiding mag geheel of gedeeltelijk in enige vorm (druk, fotokopie, microfilm of ieder ander procedé) zonder

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdek king komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

E 699 * XR.2. Mijn fiets verdient een Gazelle Select Center. 12,3 kg. 27 versnellingen Shimano Deore/SLX met V-brakes

E 699 * XR.2. Mijn fiets verdient een Gazelle Select Center. 12,3 kg. 27 versnellingen Shimano Deore/SLX met V-brakes E 699 * 12,3 kg XR.2 27 versnellingen Shimano Deore/SLX met V-brakes Suntour NCX voorvork met hydraulische demping en lock-out. Shimano Deore en SLX schakeling voor uitstekende schakelprestaties. Hoogwaardige

Nadere informatie

Creëer je eigen bakfiets!

Creëer je eigen bakfiets! D LLY Creëer je eigen bakfiets! WWW.DOLLY-BIKES.COM Dolly, hét merk voor een trendy bakfiets, Made in Holland Ben je op zoek naar een trendy bakfiets die fietst als een sportieve fiets? Wil je heerlijk

Nadere informatie

E-BIKES 2015-2016 HOLLAND

E-BIKES 2015-2016 HOLLAND E-BIKES 2015-2016 E L E K T R I S C H E F I E T S E N HOLLAND E L E K T R I S C H E S C O O T E R S E L E K T R I S C H E F I E T S E N Prolithium elektrische fietsen Sinds 2007 op de markt en heeft jarenlange

Nadere informatie

Volkswagen Touareg 3.0 TDI R-Line Edition

Volkswagen Touareg 3.0 TDI R-Line Edition Dirk-Jan Dalhuisen 11 oktober 2013 Rots in de branding Met de eerste generatie Touareg boorde Volkswagen in 2003 een voor het merk geheel nieuw segment aan. Toch was de auto vanaf het begin populair: de

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn

Nadere informatie

De rollator op twee wielen voorbij

De rollator op twee wielen voorbij 13 De rollator op twee wielen voorbij Fietsen E-bike van Spiked Cycles brengt de kick terug 14 Wat was het gevoel dat je als kind kreeg bij stoer fietsen? Dat wilden wij terug toen we met dit project begonnen.

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse Estate

Mercedes-Benz C-Klasse Estate Mercedes-Benz C-Klasse Estate Meer klasse Autotest "Meer klasse", dat is wat de nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse kenmerkt. Voorheen was een C-Klasse namelijk niet alleen kleiner dan de grotere modellen, maar

Nadere informatie

Christiania bikes the story

Christiania bikes the story WINNER OF THE CLASSICS PRIZE 2010/2011 Having H g fun together g Christiania bikes the story Christiania bikes worden al ruim 30 jaar gemaakt in Denemarken en zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

Elektrische fietsen. Extra energie, wanneer u dat wilt

Elektrische fietsen. Extra energie, wanneer u dat wilt Elektrische fietsen Extra energie, wanneer u dat wilt Elektrische fietsen Gazelle Innergy: gun jezelf de voorsprong Nog nooit was fietsplezier zo vanzelfsprekend als met onze nieuwe generatie elektrische

Nadere informatie

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering Scootmobielen Kies je eigen weg De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop genieten van een tochtje in de natuur. Met de topklasse comfort scootmobielen van Life

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN Rolstoelfiets O-pair 2 Verstelbare zitting Verstelbare voetsteun Uw partner, kind of bewoner is rolstoelgebruiker en u wilt met hem/haar een gezellig stuk fietsen.

Nadere informatie

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant!

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! Hoe werkt het? ridecontrol LED bediening LCD Display Walk assist Boost De RideControl zorgt voor de bediening van de

Nadere informatie

SHIMANO INTRODUCEERT DE LICHTSTE EN VOORDELIGSTE E-BIKE MOTOR

SHIMANO INTRODUCEERT DE LICHTSTE EN VOORDELIGSTE E-BIKE MOTOR SHIMANO INTRODUCEERT DE LICHTSTE EN VOORDELIGSTE E-BIKE MOTOR SHIMANO STEPS E5000-groepset om e-bikes betaalbaarder te maken. Vraag het aan de duizenden e-bikegebruikers in de Benelux en je hoort veel

Nadere informatie

Batavus. Innovatief, sympathiek, stijlvol. Ik eis veel van mezelf. Dus ook van mijn fiets.

Batavus. Innovatief, sympathiek, stijlvol. Ik eis veel van mezelf. Dus ook van mijn fiets. COLLECTIE e-bikes Batavus Innovatief, sympathiek, stijlvol. Ik eis veel van mezelf. Dus ook van mijn fiets. BATAVUS.NL Inhoud Batavus, door mensen gemaakt Introductie elektrische fietsen 11 Inhoudsopgave

Nadere informatie

DE INNOVATIEVE S-SERIE

DE INNOVATIEVE S-SERIE LUXURY IN MOTION DE INNOVATIEVE S-SERIE Ontdek uw vrijheid met de betrouwbare en veelzijdige scootmobielen van STERLING. Met de goede rij prestaties en het uitstekende comfort heeft u genoeg reden om er

Nadere informatie

Kia Carens. Speciale aanbieding. Luxe

Kia Carens. Speciale aanbieding. Luxe Kia Carens Speciale aanbieding Autotest Een opvallende uitspraak van de ontwikkelaar van de nieuwe Kia Carens: "Wie op het uiterlijk van de meeste MPV's af gaat, denkt dat getrouwde mensen tegelijk met

Nadere informatie

Als de gesmeerde bliksem

Als de gesmeerde bliksem Als de gesmeerde bliksem De elektrische fiets is een verkoopsucces. Veel fietsers zijn dol op het extra duwtje in de rug. Maar wanneer heb je precies trapondersteuning nodig? Waar moet je op letten als

Nadere informatie

Elektrische fiets Pedelec

Elektrische fiets Pedelec Versie 06/2010 Bestnr. 86 20 23 Elektrische fiets Pedelec Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

Profiteer nog voor het einde van 2014 van de subsidie op elektrische scooters

Profiteer nog voor het einde van 2014 van de subsidie op elektrische scooters Profiteer nog voor het einde van 2014 van de subsidie op elektrische scooters Inleiding Ondernemersvereniging Hart Voor De Amsterdamse Straatweg biedt u in samenwerking met NoNoiz Scooters BV de mogelijkheid

Nadere informatie

Nimoto. elektrische scooters

Nimoto. elektrische scooters Nimoto elektrische scooters 2.599,- dubbele 2.999,- 2.799,- Uitneembare enkele of dubbele accu Uitneembare accu Afgebeeld: Trendy voorzien van windscherm en luxe zadel als optionele accessoires. 25 km/u

Nadere informatie

Handleiding. Breeze. Elektrische fiets

Handleiding. Breeze. Elektrische fiets Handleiding Breeze Elektrische fiets Indeling handleiding: - Technische specificaties Pag. 3 - Functies Pag. 4 - Onderhoud Pag. 7 - Storingen Pag. 8 Technische specificaties: Framemaat Wiel- en bandenmaat

Nadere informatie

elektrische FIETS wijzer Alles wat je moet weten over elektrisch fietsen

elektrische FIETS wijzer Alles wat je moet weten over elektrisch fietsen elektrische FIETS wijzer Alles wat je moet weten over elektrisch fietsen 2 Kiezen voor elektrisch is kiezen voor meer rijcomfort Ruim 80% van de elektrische fiets kopers vindt rijcomfort het allerbelangrijkste

Nadere informatie

DIVA VERKRIJGBAAR MET 3 OF 7 VERSNELLINGEN. Kenmerken Fashionable 3 versnellingen Hippe kleuren STADSFIETSEN. Specificaties

DIVA VERKRIJGBAAR MET 3 OF 7 VERSNELLINGEN. Kenmerken Fashionable 3 versnellingen Hippe kleuren STADSFIETSEN. Specificaties DIVA VERKRIJGBAAR MET 3 OF 7 VERSNELLINGEN Diva 3 Fashionable 3 versnellingen Hippe kleuren STADSFIETSEN De enige Diva voor de èchte Diva! Uitvoering 3 versnellingen Shimano Nexus met terugtraprem Framematen

Nadere informatie

Babboe BV Saljoet MD Amersfoort tel:

Babboe BV Saljoet MD Amersfoort tel: Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Elektrische Babboe City. Deze handleiding geeft u meer informatie over de

Nadere informatie

Is mijn fiets geschikt om te worden omgebouwd?

Is mijn fiets geschikt om te worden omgebouwd? Is mijn fiets geschikt om te worden omgebouwd? Ja, onze ombouwset van kan in iedere fiets worden ingebouwd. Aan de hand van uw bestaande fiets zorgen wij ervoor dat u een ombouwset ontvangt die is afgestemd

Nadere informatie