KWAKKELKRAANT. - februari Verkiezing van het Sterrebos drietal. Beste Sterrebos Tullepetaonen, ALAAF!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KWAKKELKRAANT. - februari 2015 - Verkiezing van het Sterrebos drietal. Beste Sterrebos Tullepetaonen, ALAAF!"

Transcriptie

1 - februari DEZE KRANT IS EEN UITGAVE VAN DE AFDELING VRIJE TIJD EN EVENEMENTEN S&L ZORG. CONTACTPERSOON: JOOP VERKERK, TEL OPLAGE 200 STUKS Beste Sterrebos Tullepetaonen, Kend t Ver aol? Dat is het carnavalsmotto dit jaar van Tullepetaonenstad. Ja en ver aolen zijn er ongetwijfeld genoeg te vertellen; zeker als het over het carnavalsfeest op Sterrebos gaat. We vieren dit feest al voor de 25ste keer en dat levert ieder jaar weer mooie en leutige verhalen op. Het Ver aol voor dit jaar treffen jullie aan in deze editie van de Sterrebos Kwakkelkrant. Bekijk hem maar eens gauw! In deze editie van onze Sterrebos Kwakkelkrant vind je het hele programma van Carnaval Je treft er informatie aan over de diverse activiteiten, de aanvangstijden, etc. Wij nodigen iedereen uit om zijn of haar ver aol te komen vertellen. Wij zijn er allemaal nieuwsgierig naar. ALAAF! Verkiezing van het Sterrebos drietal Donderdag 22 januari vond de Prins, Nar en Sjampetter verkiezing plaats op Sterrebos. De Prins en Nar verkiezing op Sterrebos is een jaarlijks terugkerend evenement. Sinds vorig jaar hebben wij daar, na jaren van afwezigheid, ook weer de Sjampetter verkiezing aan toegevoegd. Op donderdag 22 januari hebben de aangemelde kandidaten onderling gestreden om de diverse functies die te verdelen zijn. Wie daar als drietal uit de strijd gekomen zijn, kunnen wij nog niet vermelden, maar op 31 januari worden zei geïnstalleerd. Dus willen jullie hun Ver aol horen en zien wie het geworden zijn? Zorg dan dat je aanwezig bent op ons eerste Sterrebos carnavalsbal van dit jaar.

2 Zaterdag 31 januari 19:00-21:00 uur Carnavalsbal in het Carnaval op Sterrebos kent een aantal tradities. Eén daarvan is het openingsbal met de Kleibatsers uit Fijnaart. De prins van Fijnaart met zijn gevolg komt dan naar Sterrebos om onze Prins, Nar en Sjampetter te installeren en het startsein te geven voor een gezellig openingsbal. Het is zover; voorafgaand aan ons eigen openingsbal worden de nieuwe Sterrebos Prins, Nar en Sjampetter geïnstalleerd. Dat doen wij natuurlijk niet zelf. Nee, daarvoor komt Prins Robert den 1ste uit Fijnaart hoogstpersoonlijk naar Sterrebos om deze officiële taak op zich te nemen. Zijn eigen hofhouding komt natuurlijk mee om hem bij deze belangrijke taak te ondersteunen. Onze DJ zal tijdens deze avond voor de muziek zorgen. Er kan dus volop gehost worden. Zaterdag 14 februari Tullepetaonenoptocht uur Centrum Roosendaal De voorbereidingen zijn in volle gang. Het partyteam, bestaande uit vele (collega) vrijwilligers, is al vanaf november in de weer met het maken van fantastische kostuums en de opbouw van een wagentje. We doen dit jaar mee onder het motto; In ons Ver aol dansen Tullepetaonen allemaal! Het wordt dus net als vorig jaar weer een leutige en actieve presentatie. Nieuwsgierig hoe wij onze deelname vorm geven? Kom dan naar de stad en zoek een plekje langs de route; misschien mag je dan ook wel een dansje met ons maken. Alle vooraf aangemelde deelnemers worden via de woningen tijdig verder geïnformeerd over onze act, kleding en vertrektijd. Vanuit V&E wordt gezorgd voor een broodje tussen de middag en eten en drinken onderweg.

3 Zaterdag 14 februari 13:11-16:00 uur Grote carnavalsoptocht Tullepetaonestad De grote carnavalsoptocht van Tullepetaonenstad trekt vandaag door de straten van Roosendaal. En dit jaar zal Sterrebos zich wederom met een grote groep cliënten, medewerkers en vrijwilligers presenteren. Het carnavalsmoto van Tullepetaonenstad is dit jaar: Kend t Ver aol en natuurlijk spelen wij daarop in met ons moto. We komen met een grote, kleurrijke en muzikale groep die zeker op zal vallen. Tullepetaonenstad zal zien dat Sterrebos erbij hoort! Ben je niet in de gelegenheid de optocht in de stad bij te wonen, niet getreurd. De optocht wordt door Zuid West TV rechtstreeks uitgezonden. Duik dus lekker op de bank en bekijk vandaar hoe wij alle Tullepetaonen laten dansen. Zaterdag 14 februari 19:00-21:00 uur Knalbal in het Het Knalbal vormt op Sterrebos de aftrap van een leuk en druk carnavalsweekend. Prins Peer II, Nar Royke en pliessie Kobus van de Meekrap uit Stampersgat komen naar Sterrebos om samen met onze Sterrebos Prins, Nar en Sjampetter de aftrap te verrichten. Ja eindelijk! Vandaag is het carnavalsweekend van start gegaan met de grote carnavalsoptocht door de straten van Tullepetaonenstad. Op Sterrebos starten we vanavond met het traditionele Knalbal! Het Knalbal zal onder leiding van onze eigen Sterrebos Prins, Nar en Sjampetter vast en zeker een leutig feest worden. Naast dit drietal zullen ook Prins Peer II, Nar Royke en pliessie Kobus van de Meekrap uit Stampersgat van de partij zijn. Zij brengen ook hun hofkapel T KAN NOG NET mee. Ja, net als in voorgaande jaren beloofd het Knalbal ook nu weer een knaller te worden! Zondag 15 februari 14:00-16:30 uur Familiebal in het Het familiebal op de zondagmiddag wordt veelal gevierd met ouders en familieleden. Het is een middag die een grote belangstelling geniet. Ouders, familieleden, maar ook vrienden en kennissen zijn dan ook van harte welkom! Ook dit jaar hopen wij weer diverse zeulbandjes te mogen verwelkomen. Iedereen die zin heeft in een gezellige en ouderwetse carnavalsmiddag komt op deze middag naar het van Sterrebos. Onder de muzikale klanken van diverse zeulbandjes komen vast en zeker de voetjes van de vloer en kunnen we dansen en de polonaise lopen. Onze Sterrebos Prins is samen met zijn Nar en Sjampetter natuurlijk ook aanwezig. Zij zullen de carnavalsvierders voor gaan in de polonaise en iedereen een grandioze middag bezorgen. Het familiebal is een bal dat je niet mag missen!

4 Ouders, vrienden en familieleden van harte welkom op de carnavalsbals! Bij alle carnavalsbals op Sterrebos zijn ouders, vrienden en familieleden van harte welkom. De cliënten vinden het leuk en heerlijk om samen met hen het carnaval te vieren. Maandag 16 februari 17:30-20:00 uur Boerenmaaltijd in het De boerenmaaltijd vormt een jaarlijks hoogtepunt tijdens het carnavalsweekend. Cliënten en medewerkers komen massaal naar het om daar samen met Stadsprins Ruben den 1ste, Sjampetter Michel en de nieuwe Nar Marloes te genieten van een overheerlijke boerenkoolmaaltijd. Een niet meer weg te denken activiteit in ons programma is de boerenkoolmaaltijd op de maandag. Iedereen schuift graag aan en kijkt uit naar het hoge bezoek dat voor deze middag aangekondigd is. Niemand minder dan onze Tullepetaonse Prins Ruben den 1ste zal samen met zijn Nar Marloes en Sjampetter Michel zijn opwachting maken. Samen met onze Sterrebos Prins, Nar en Sjampetter nemen ze plaats op het podium zodat iedereen ze goed kan aanschouwen. Ook het zeulorkest Van Gin Kaante is weer aanwezig om onze boerenmaaltijd muzikaal op te luisteren. Naar verwachting wordt het zeker weer een smakelijke en leutige boerenmaaltijd! Let op: Er zijn enkele woningen die de boerenkoolmaaltijd vanwege de drukte toch liever gebruiken op de woning. Zij kunnen om 17:00 uur in het terecht om de boerenkool daar op te halen. Vergeet niet hiervoor zelf een pan mee te nemen. De boerenkoolmaaltijd op Sterrebos is niet toegankelijk voor ouders, familieleden en vrijwilligers. Bij de overige activiteiten is iedereen wel van harte welkom! Dinsdag 17 februari 13:30-15:00 uur Slotbal in het Vanmiddag is het slotbal van ons carnavalsfeest in het. We nemen afscheid van onze Prins, Nar en Sjampetter. Nog één keer zullen zij in het middelpunt staan en ons voorgaan in de polonaise. Daarna bedanken wij hen, leveren ze hun hoogwaardigheidsattributen in en nemen afscheid. Hun Ver aol is dan helaas verteld. Aan alles komt een einde. We zijn alweer toe aan ons allerlaatste bal van dit jaar. We lopen nog een keer de polonaise en zingen de bekendste carnavalsliedjes. De zeulbandjes spelen nog eenmaal en dan is het tijd om het carnavalsweekend af te sluiten. De Prins, Nar

5 en Sjampetter bedanken we voor een aantal leutige en gezellige dagen en we wuiven ze uit. We zullen vast en zeker allemaal terugkijken op een aantal leutige dagen, waarin we allemaal ons Ver aol met anderen hebben gedeeld. Ver aolen die ons lang bij zullen blijven! Overzicht programma Carnaval 2015 Zaterdag 31 Januari Openingsbal met de Kleibatsers 19:00 uur Zaterdag 14 februari Optocht Tullepetaonenstad 13:11 uur Zaterdag 14 februari Knalbal met de Meekrap 19:00 uur Zondag 15 februari Familiebal 14:00 uur Maandag 16 februari Boerenkoolmaaltijd 17:30 uur Dinsdag 17 Februari Slotbal 13:30 uur Vastenavendactiviteiten in de Regio Overal in de regio vinden carnavalsactiviteiten plaats. Verschillende cliënten van S&L Zorg wonen buiten Sterrebos, vandaar dat wij hier een kort overzicht geven van de belangrijkste activiteiten. Zaterdag 14 februari Carnavalsoptocht 13:11 uur Tullepetaonestad Zaterdag 14 februari Carnavalsoptocht 14:00 uur Lepelstraat Zaterdag 14 februari Intocht Prins Nillis III 14:22 uur Krabbegat Zondag 15 februari Carnavalsoptocht 14:11 uur Halsteren Zondag 15 februari Inhalen hoogheden 14:45 uur Wouw Maandag 16 februari Kindervastenavend 14:22 uur Krabbegat Dinsdag 17 februari Vastenavendoptocht 13:00 uur Krabbegat Dinsdag 17 februari Carnavalsoptocht 14:11 uur Wouw Bedankt... Om het carnavalsfeest op Sterrebos mogelijk te maken doen wij ieder jaar weer een beroep op verschillende mensen en organisaties. Wij bedanken: Stichting Carnaval Roosendaal, Carnavalsstichting de Kleibatsers uit Fijnaart Carnavalsstichting De Meekrap uit Stampersgat Dweillorkest De Stadse Bloazers Dweilorkest T kan nog net Zeulbend Van Gin Kaante Zeulbend Wanouwir Zeulbend We Doen Mar Wa Zeulbend D Ammeraante Zeulbend Zomarstemme Zeulband Zullie Zeulband De Seniele Naast alle bandjes is er natuurlijk ook een woord van dank op zijn plaats voor de vele vrijwilligers van het partyteam. De afgelopen weken hebben zij zich ingezet voor het vormgeven en maken van kleding en de attributen voor de optocht. Iedereen BEDANKT! Consumptiemunten In de Ontmoetingscentra wordt al jaren gebruikgemaakt van consumptiemunten. Deze groene munten vertegenwoordigen een waarde van 0,30. Voor ieders gemak en een snelle afhandeling van je bestelling is het verstandig de munten vooraf te kopen. Dat kan in het gedurende de openingstijden. De munten behouden hun waarde en kunnen gedurende het gehele jaar, dus ook tijdens andere activiteiten of zomaar tijdens een bezoekje aan het, gebruikt worden. Met de munten kunnen alle producten vanaf 0,30 of een veelvoud daarvan gekocht worden. Let op: Op de munten wordt geen geld teruggegeven. Tijdens de carnavalsactiviteiten zullen de munten 1,50 per stuk kosten. Zorg dus dat je ze voor die tijd heb gekocht! Wist je trouwens dat je tegenwoordig ook met PIN kunt betalen? Maak hier zoveel mogelijk gebruik van.

6 - februari Foto s gemaakt door: Peter Hermans

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) tekst groep 5 en 6

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) tekst groep 5 en 6 tekst groep 5 en 6 Carnaval In een deel van Nederland vieren mensen weer carnaval. Carnaval duurt van 18 tot en met 21 februari. De mensen vieren dit feest ieder jaar. Carnaval is een feest met veel tradities

Nadere informatie

De Proclamatie Jonkheer en Jonkvrouw van De DaoreTrappers... De Prijzengelden... Tijdschema Carnavalsoptochten... Kleding Loopgroep...

De Proclamatie Jonkheer en Jonkvrouw van De DaoreTrappers... De Prijzengelden... Tijdschema Carnavalsoptochten... Kleding Loopgroep... INHOUD: 1 De Proclamatie Jonkheer en Jonkvrouw van De DaoreTrappers... 2 2 De Prijzengelden... 3 3 Tijdschema Carnavalsoptochten... 4 4 Kleding Loopgroep... 6 5 Plattegrond optocht... 7 Onze jeugdhoogheden

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 7... 7 Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de feestweek in juni 2017. Voor de aankleding van de school zijn wij op zoek naar ouders die ons kunnen

Nadere informatie

Dino weken afgesloten

Dino weken afgesloten Dino weken afgesloten De kleuters hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan het thema over dinosauriërs. Dat was te zien en bovendien een enorm succes! Ze hebben een geweldig museum in elkaar gezet.

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019

Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019 Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019 25 februari Vergadering oudervereniging 26& 27 februari Cultuurtje groepen 1-2 Kenji en Ella 1 maart Carnaval op school, groepen 2 t/m 8 s middags vrij 4 t/m 8 maart

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Lesbrief begrijpend lezen groep 5 en 6 (Nieuwsbegrip)

Lesbrief begrijpend lezen groep 5 en 6 (Nieuwsbegrip) handleiding Deze les kunt u op dezelfde manier behandelen als de methode Nieuwsbegrip die wordt gebruikt voor begrijpend lezen. De tekst komt oorspronkelijk uit week 6-2010 en is toegespitst op het actuele

Nadere informatie

KRIEBEL-SPROKKELKRANT XXLNIEUWS 9! ( 26 / 30 oktober 2015)

KRIEBEL-SPROKKELKRANT XXLNIEUWS 9! ( 26 / 30 oktober 2015) KRIEBEL-SPROKKELKRANT XXLNIEUWS 9! ( 26 / 30 oktober 2015) Onze Leon maakt onze meisjes in de klas alvast heel gelukkig. Met deze 2 schminkpoppen kunnen we de schminkhoek zeker uitbreiden! Dank je wel

Nadere informatie

Rapport en oudergesprekken... 2 Open dagen en informatieavonden Voortgezet Onderwijs 2015... 2 'Ok ier op reis' Carnavalsfeest op de Wingerd...

Rapport en oudergesprekken... 2 Open dagen en informatieavonden Voortgezet Onderwijs 2015... 2 'Ok ier op reis' Carnavalsfeest op de Wingerd... Rapport en oudergesprekken... 2 Open dagen en informatieavonden Voortgezet Onderwijs 2015... 2 'Ok ier op reis' Carnavalsfeest op de Wingerd... 2 SEEF: Veilig oversteken... 4 Nieuws van de peutergroep...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 De eerste bijeenkomst met de deelnemende dorpen ligt alweer een paar weken achter ons. Ook het 11/11 feest is achter de rug en de datum voor het Keinderkupkesfestival

Nadere informatie

Kaaiendonkse. Tradities. (studieles ) Vooraf. Voorbereiding leerkracht

Kaaiendonkse. Tradities. (studieles ) Vooraf. Voorbereiding leerkracht Kaaiendonkse Tradities Doorvmiddel van de tekst en de verwerkingsopdracht krijgen de leerlingen inzicht in de viering van het carnaval in de regio Oosterhout Het belangrijkste doel is de leerlingen een

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Onderzoek Carnaval. Februari 2013

Onderzoek Carnaval. Februari 2013 Onderzoek Carnaval Februari 2013 Over dit onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van 1 tot 8 februari 2013, deden 2650 jongeren mee. Van hen zijn er 413 opgegroeid in Brabant en 584 in Limburg. De

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014 Juf Willeke Juf Willeke is de afgelopen week weer volledig aan het werk gegaan.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

De bruiloft van Simson

De bruiloft van Simson De bruiloft van Simson Weet je nog waar de vertelling de vorige keer over ging? Over Simson, de nazireeër. Wat is een nazireeër? Een nazireeër is een bijzondere knecht van God. Een nazireeër mag zijn haar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF januari tot en met 9 februari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF januari tot en met 9 februari 2018 AGENDA 26 januari 17.00 20.00 uur Open dag Frencken College 27 januari 9.00 12.00 uur Open dag Frencken College 27 januari 9.30-12.30 uur Open dag De Zwaaikom Oosterhout 29 januari Centrale Inschrijf dag

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom Eerste overleg, 22 oktober 2014 Welkom Introductie Uit welke personen bestaat het feestweek comité? Hans Wind, Alex Mollema, Esther Ottens, Luit Oomkes, Paul Witkamp Doel van deze avond? Toelichting geven

Nadere informatie

Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum.

Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum. Donderdag 17 juli Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum. Het openingsfeest: Vandaag is het zover de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

Verhaal- en kleurboek voor kinderen. Instituut voor Islamitische Studies en Publicaties

Verhaal- en kleurboek voor kinderen. Instituut voor Islamitische Studies en Publicaties Verhaal- en kleurboek voor kinderen Instituut voor Islamitische Studies en Publicaties In naam van Allâh, de Weldadige, de Genadige 3 Het is half acht s avonds. Fazilah en Djamiel dekken samen de tafel.

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

1. Gaat u dit jaar vastelaovend vieren?

1. Gaat u dit jaar vastelaovend vieren? Vastelaovend Over een paar weken is het weer vastelaovend in het Zuiden van het land. 1. Gaat u dit jaar vastelaovend vieren? 6 (n=181) 56% 5 4 38% 3 6% Ja Nee Weet (nog) niet Toelichting Ja Nee Weet (nog)

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat.

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. Hoofdredactie: Paul Meekhof mei / juni 2015 Pagina s : 10 NR 4 De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. De herdenking van afgelopen 4 mei en de viering van 5 mei. Voor het

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2019

SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2019 SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2019 INLEIDING Met als motto Waor blèft de téd! staat carnaval 2019 weer voor de deur. Naast de jaarlijks goed bezochte optocht worden er weer tal van activiteiten voor jeugd en

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

DRAAIBOEK 2016/2017 JEUGD

DRAAIBOEK 2016/2017 JEUGD DRAAIBOEK 2016/2017 JEUGD CV De Gaapstokken 2015/2016 AFDELING JEUGD Feesten doen we met elkaar Doelstellingen en voordelen van dit boekje In dit boekje draait alles om de jeugd van onze carnavalsvereniging.

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. November 2018

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. November 2018 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen November 2018 De activiteiten in huiskamer de Zonnehoek: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 10.30 uur Klassieke muziek luisteren 15.30 uur

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Het thema van deze les is Op zoek naar werk. Dit is les 7 Beginners. Werk vragen in een winkel.

Het thema van deze les is Op zoek naar werk. Dit is les 7 Beginners. Werk vragen in een winkel. Tekst Audio Les 7 /m 11 Radio Amsterdam Les 7 Beginners. Werk vragen in een winkel. Track 1 Jingle Track 2 Het thema van deze les is Op zoek naar werk. Dit is les 7 Beginners. Werk vragen in een winkel.

Nadere informatie

De ronde volle maan. Alleen als de maan rond en vol is, wordt dit feest gevierd. En dat heeft een hele bijzondere reden.

De ronde volle maan. Alleen als de maan rond en vol is, wordt dit feest gevierd. En dat heeft een hele bijzondere reden. De ronde volle maan Al vele duizenden jaren is Kabouterland een bijzondere plek voor Kabouters uit de hele wereld. Dit verhaal vertelt hoe bijzonder de samenwerking tussen de dieren en de kabouters in

Nadere informatie

Muziek Les. Tekst bestuderen. De informatieve tekst en illustraties geven de leerlingen meer inzicht in de Oosterhoutse carnavals muziek.

Muziek Les. Tekst bestuderen. De informatieve tekst en illustraties geven de leerlingen meer inzicht in de Oosterhoutse carnavals muziek. Carnaval en Muziek Doormiddel van een informatieve tekst en geluidsfragmenten krijgen de leerlingen inzicht in de muziek van het Oosterhouts carnaval. Het belangrijkste doel is de leerlingen een beeld

Nadere informatie

Naam Idee/uitbeeld. Techniek Actie Carnavalesk Totaal 1 B.C. We Zen Wir De Leste 33 36 31 44 144 2 Ruben svrouwkes 34 28 32 43 137 3 D Onze 33 28 31

Naam Idee/uitbeeld. Techniek Actie Carnavalesk Totaal 1 B.C. We Zen Wir De Leste 33 36 31 44 144 2 Ruben svrouwkes 34 28 32 43 137 3 D Onze 33 28 31 Naam Idee/uitbeeld. Totaal 1 B.C. We Zen Wir De Leste 33 36 31 44 144 2 Ruben svrouwkes 34 28 32 43 137 3 D Onze 33 28 31 38 130 4 Reisgenootschap Me knijpe 33 28 31 37 129 5 B.S. Zilverlinde 30 29 28

Nadere informatie

Op reis naar Bethlehem

Op reis naar Bethlehem Op reis naar Bethlehem Rollen: Verteller Jozef Maria Engel Twee omroepers Kind 1 Kind 2 Kind 3 Receptionist 1 Receptionist 2 Receptionist 3 Kind 4 Kind 5 Herder 1 Herder 2 Herder 3 Herder 4 Drie wijzen

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Beeld Hoofdstuk 5. Uitgeschreven tekst. NL test

Beeld Hoofdstuk 5. Uitgeschreven tekst. NL test Beeld Hoofdstuk 5 Uitgeschreven tekst NL test www.ncrv.nl/ncrvgemist/8-1-2011/nl-test-2011-afl-1 (fragment tot 8:53 min.) NL test (NCRV) Duur fragment: 8:53 min. Duur uitzending: 24:49 min. Datum uitzending:

Nadere informatie

vrijdag 1 januari NIEUWJAARSDAG De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. Numeri 6:24

vrijdag 1 januari NIEUWJAARSDAG De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. Numeri 6:24 vrijdag 1 januari NIEUWJAARSDAG De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. Numeri 6:24 De Heer zei tegen Mozes: Zeg tegen Aäron en zijn zonen dat ze de Israëlieten met deze woorden moeten

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 49 8 december 2017 Nieuws Agenda 10 dec: FC Utrecht Feyenoord. 15 dec: Kerstbelevingstocht. 16 dec: Kerstbelevingstocht. 17 dec: FC Utrecht- Heracles. 18 dec: Radio Bartje open

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Korte impressie van vereniging JOL-Bergerhof voor het jaarverslag 2015

Korte impressie van vereniging JOL-Bergerhof voor het jaarverslag 2015 Korte impressie van vereniging JOL-Bergerhof voor het jaarverslag 2015 Dinsdag 28 juli tot en met zondag 2 augustus Voor het vijfde opeenvolgende jaar zijn vanaf dinsdag 28 juli een groep vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 20-02 Groep 1 vrij 23-02 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij 24-02 Carnaval Groep 1 t/m 8 27-02 Voorjaarsvakantie (t/m 3 maart) W10/SW22 Deze week hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Januari 2018 Jaargang 13 Nummer 1 Van de voorzitter De tijd gaat snel. Het nieuwe jaar 2018 is al weer twee weken oud. Vanaf deze plaats wil ik iedereen

Nadere informatie

Borstkanker ''Angst voor het onbekende''

Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Ellen Wagter-Streep Schrijver: Ellen Wagter-Streep ISBN: 9789402129663 Ellen Wagter-Streep Inhoud Inhoud... 05 Voorwoord...

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 BELANGRIJKE DATA Verslag groep 8 mee Groep 6/7 Informatieavond Kleutergroepen Groep 1/2b Certificaat zwemmen red je vriendje Groep 5 Maandag 25 januari 29 januari

Nadere informatie

n i e u w s b r i e f 1 8 d o n d e r d a g 3 1 j a n u a r i

n i e u w s b r i e f 1 8 d o n d e r d a g 3 1 j a n u a r i n i e u w s b r i e f 1 8 d o n d e r d a g 3 1 j a n u a r i 2 0 1 3 De Nieuwsbrief verschijnt in principe elke donderdag. Voor bijdragen (tekst alleen als Wordbestand, foto s alleen als JPG-bestand!)

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER FEBRUARI 2012

ACTIVITEITENKALENDER FEBRUARI 2012 ACTIVITEITENKALENDER FEBRUARI 2012 Uitgelicht Vrijdag 3 februari Weekafsluiting: Sport en Spel Zondag 5 februari 11:30-12:30 Kerkdienst Woensdag 8 februari 19:00-20:30 Borrelavond voor alle cliënten Donderdag

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen.

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Wat is PDD-nos? 4 PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me

Nadere informatie

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag Thema Op het werk. Demet TV Lesbrief 8. De eerste werkdag Deze les gaat over de eerste werkdag. gaat voor het eerst werken bij een snoepfabriek. Hij komt binnen en maakt kennis met de chef. De chef vertelt

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Griezelagenda. Vier Halloween samen met ons. Boo!

Griezelagenda. Vier Halloween samen met ons. Boo! Griezelagenda Vier Halloween samen met ons Boo! Booh. Halloween bij Adventurdome Durf jij het aan om met Halloween Adventuredome binnen te gaan. Ga je mee op spokenjacht? Wat denk je van Halloween schminken,

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) handleiding groep 7 en 8

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) handleiding groep 7 en 8 handleiding groep 7 en 8 Deze les kunt u op dezelfde manier behandelen als de methode Nieuwsbegrip die wordt gebruikt voor begrijpend lezen. De tekst komt oorspronkelijk uit week 6-2010 en is toegespitst

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Week van. Project: carnaval. Hoihoi! Maandag:

Week van. Project: carnaval. Hoihoi! Maandag: Week van Project: carnaval Hoihoi! Maandag: De projectvoorstellen stromen binnen. Jammer genoeg komen we niet tot een duidelijke favoriet. Gelukkig kwam er nog een nieuw idee uit de bus. Carnaval kon onmiddellijk

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6 Nieuwsbrief 24 februari jaargang 31 nr.6 Carnaval Vandaag, 24 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Werkblad 3: Gravenfeest China

Werkblad 3: Gravenfeest China 1. Lees onderstaande mails en noteer op een apart blad wat je leert over Qing Ming Jie. 2. Bedenk een verhaal over het gravenfeest dat je kan vertellen aan de andere kinderen van je klas. Welke prenten

Nadere informatie

Voor jou. DJ Davey: Het kan beginnen! Binnenkomen. Werken Verhuisd & Nieuw Suc6 Nieuws. Facebook Weet je nog? Mijn huis Ik vertel.

Voor jou. DJ Davey: Het kan beginnen! Binnenkomen. Werken Verhuisd & Nieuw Suc6 Nieuws. Facebook Weet je nog? Mijn huis Ik vertel. DJ Davey: Het kan beginnen! Voor jou Binnenkomen Werken Verhuisd & Nieuw Suc6 Nieuws Facebook Weet je nog? Mijn huis Ik vertel Kalender Binnenkomen Hallo allemaal Deze Voor-Jou staat weer vol met foto

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud.

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie