KWAKKELKRAANT. - februari Verkiezing van het Sterrebos drietal. Beste Sterrebos Tullepetaonen, ALAAF!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KWAKKELKRAANT. - februari 2015 - Verkiezing van het Sterrebos drietal. Beste Sterrebos Tullepetaonen, ALAAF!"

Transcriptie

1 - februari DEZE KRANT IS EEN UITGAVE VAN DE AFDELING VRIJE TIJD EN EVENEMENTEN S&L ZORG. CONTACTPERSOON: JOOP VERKERK, TEL OPLAGE 200 STUKS Beste Sterrebos Tullepetaonen, Kend t Ver aol? Dat is het carnavalsmotto dit jaar van Tullepetaonenstad. Ja en ver aolen zijn er ongetwijfeld genoeg te vertellen; zeker als het over het carnavalsfeest op Sterrebos gaat. We vieren dit feest al voor de 25ste keer en dat levert ieder jaar weer mooie en leutige verhalen op. Het Ver aol voor dit jaar treffen jullie aan in deze editie van de Sterrebos Kwakkelkrant. Bekijk hem maar eens gauw! In deze editie van onze Sterrebos Kwakkelkrant vind je het hele programma van Carnaval Je treft er informatie aan over de diverse activiteiten, de aanvangstijden, etc. Wij nodigen iedereen uit om zijn of haar ver aol te komen vertellen. Wij zijn er allemaal nieuwsgierig naar. ALAAF! Verkiezing van het Sterrebos drietal Donderdag 22 januari vond de Prins, Nar en Sjampetter verkiezing plaats op Sterrebos. De Prins en Nar verkiezing op Sterrebos is een jaarlijks terugkerend evenement. Sinds vorig jaar hebben wij daar, na jaren van afwezigheid, ook weer de Sjampetter verkiezing aan toegevoegd. Op donderdag 22 januari hebben de aangemelde kandidaten onderling gestreden om de diverse functies die te verdelen zijn. Wie daar als drietal uit de strijd gekomen zijn, kunnen wij nog niet vermelden, maar op 31 januari worden zei geïnstalleerd. Dus willen jullie hun Ver aol horen en zien wie het geworden zijn? Zorg dan dat je aanwezig bent op ons eerste Sterrebos carnavalsbal van dit jaar.

2 Zaterdag 31 januari 19:00-21:00 uur Carnavalsbal in het Carnaval op Sterrebos kent een aantal tradities. Eén daarvan is het openingsbal met de Kleibatsers uit Fijnaart. De prins van Fijnaart met zijn gevolg komt dan naar Sterrebos om onze Prins, Nar en Sjampetter te installeren en het startsein te geven voor een gezellig openingsbal. Het is zover; voorafgaand aan ons eigen openingsbal worden de nieuwe Sterrebos Prins, Nar en Sjampetter geïnstalleerd. Dat doen wij natuurlijk niet zelf. Nee, daarvoor komt Prins Robert den 1ste uit Fijnaart hoogstpersoonlijk naar Sterrebos om deze officiële taak op zich te nemen. Zijn eigen hofhouding komt natuurlijk mee om hem bij deze belangrijke taak te ondersteunen. Onze DJ zal tijdens deze avond voor de muziek zorgen. Er kan dus volop gehost worden. Zaterdag 14 februari Tullepetaonenoptocht uur Centrum Roosendaal De voorbereidingen zijn in volle gang. Het partyteam, bestaande uit vele (collega) vrijwilligers, is al vanaf november in de weer met het maken van fantastische kostuums en de opbouw van een wagentje. We doen dit jaar mee onder het motto; In ons Ver aol dansen Tullepetaonen allemaal! Het wordt dus net als vorig jaar weer een leutige en actieve presentatie. Nieuwsgierig hoe wij onze deelname vorm geven? Kom dan naar de stad en zoek een plekje langs de route; misschien mag je dan ook wel een dansje met ons maken. Alle vooraf aangemelde deelnemers worden via de woningen tijdig verder geïnformeerd over onze act, kleding en vertrektijd. Vanuit V&E wordt gezorgd voor een broodje tussen de middag en eten en drinken onderweg.

3 Zaterdag 14 februari 13:11-16:00 uur Grote carnavalsoptocht Tullepetaonestad De grote carnavalsoptocht van Tullepetaonenstad trekt vandaag door de straten van Roosendaal. En dit jaar zal Sterrebos zich wederom met een grote groep cliënten, medewerkers en vrijwilligers presenteren. Het carnavalsmoto van Tullepetaonenstad is dit jaar: Kend t Ver aol en natuurlijk spelen wij daarop in met ons moto. We komen met een grote, kleurrijke en muzikale groep die zeker op zal vallen. Tullepetaonenstad zal zien dat Sterrebos erbij hoort! Ben je niet in de gelegenheid de optocht in de stad bij te wonen, niet getreurd. De optocht wordt door Zuid West TV rechtstreeks uitgezonden. Duik dus lekker op de bank en bekijk vandaar hoe wij alle Tullepetaonen laten dansen. Zaterdag 14 februari 19:00-21:00 uur Knalbal in het Het Knalbal vormt op Sterrebos de aftrap van een leuk en druk carnavalsweekend. Prins Peer II, Nar Royke en pliessie Kobus van de Meekrap uit Stampersgat komen naar Sterrebos om samen met onze Sterrebos Prins, Nar en Sjampetter de aftrap te verrichten. Ja eindelijk! Vandaag is het carnavalsweekend van start gegaan met de grote carnavalsoptocht door de straten van Tullepetaonenstad. Op Sterrebos starten we vanavond met het traditionele Knalbal! Het Knalbal zal onder leiding van onze eigen Sterrebos Prins, Nar en Sjampetter vast en zeker een leutig feest worden. Naast dit drietal zullen ook Prins Peer II, Nar Royke en pliessie Kobus van de Meekrap uit Stampersgat van de partij zijn. Zij brengen ook hun hofkapel T KAN NOG NET mee. Ja, net als in voorgaande jaren beloofd het Knalbal ook nu weer een knaller te worden! Zondag 15 februari 14:00-16:30 uur Familiebal in het Het familiebal op de zondagmiddag wordt veelal gevierd met ouders en familieleden. Het is een middag die een grote belangstelling geniet. Ouders, familieleden, maar ook vrienden en kennissen zijn dan ook van harte welkom! Ook dit jaar hopen wij weer diverse zeulbandjes te mogen verwelkomen. Iedereen die zin heeft in een gezellige en ouderwetse carnavalsmiddag komt op deze middag naar het van Sterrebos. Onder de muzikale klanken van diverse zeulbandjes komen vast en zeker de voetjes van de vloer en kunnen we dansen en de polonaise lopen. Onze Sterrebos Prins is samen met zijn Nar en Sjampetter natuurlijk ook aanwezig. Zij zullen de carnavalsvierders voor gaan in de polonaise en iedereen een grandioze middag bezorgen. Het familiebal is een bal dat je niet mag missen!

4 Ouders, vrienden en familieleden van harte welkom op de carnavalsbals! Bij alle carnavalsbals op Sterrebos zijn ouders, vrienden en familieleden van harte welkom. De cliënten vinden het leuk en heerlijk om samen met hen het carnaval te vieren. Maandag 16 februari 17:30-20:00 uur Boerenmaaltijd in het De boerenmaaltijd vormt een jaarlijks hoogtepunt tijdens het carnavalsweekend. Cliënten en medewerkers komen massaal naar het om daar samen met Stadsprins Ruben den 1ste, Sjampetter Michel en de nieuwe Nar Marloes te genieten van een overheerlijke boerenkoolmaaltijd. Een niet meer weg te denken activiteit in ons programma is de boerenkoolmaaltijd op de maandag. Iedereen schuift graag aan en kijkt uit naar het hoge bezoek dat voor deze middag aangekondigd is. Niemand minder dan onze Tullepetaonse Prins Ruben den 1ste zal samen met zijn Nar Marloes en Sjampetter Michel zijn opwachting maken. Samen met onze Sterrebos Prins, Nar en Sjampetter nemen ze plaats op het podium zodat iedereen ze goed kan aanschouwen. Ook het zeulorkest Van Gin Kaante is weer aanwezig om onze boerenmaaltijd muzikaal op te luisteren. Naar verwachting wordt het zeker weer een smakelijke en leutige boerenmaaltijd! Let op: Er zijn enkele woningen die de boerenkoolmaaltijd vanwege de drukte toch liever gebruiken op de woning. Zij kunnen om 17:00 uur in het terecht om de boerenkool daar op te halen. Vergeet niet hiervoor zelf een pan mee te nemen. De boerenkoolmaaltijd op Sterrebos is niet toegankelijk voor ouders, familieleden en vrijwilligers. Bij de overige activiteiten is iedereen wel van harte welkom! Dinsdag 17 februari 13:30-15:00 uur Slotbal in het Vanmiddag is het slotbal van ons carnavalsfeest in het. We nemen afscheid van onze Prins, Nar en Sjampetter. Nog één keer zullen zij in het middelpunt staan en ons voorgaan in de polonaise. Daarna bedanken wij hen, leveren ze hun hoogwaardigheidsattributen in en nemen afscheid. Hun Ver aol is dan helaas verteld. Aan alles komt een einde. We zijn alweer toe aan ons allerlaatste bal van dit jaar. We lopen nog een keer de polonaise en zingen de bekendste carnavalsliedjes. De zeulbandjes spelen nog eenmaal en dan is het tijd om het carnavalsweekend af te sluiten. De Prins, Nar

5 en Sjampetter bedanken we voor een aantal leutige en gezellige dagen en we wuiven ze uit. We zullen vast en zeker allemaal terugkijken op een aantal leutige dagen, waarin we allemaal ons Ver aol met anderen hebben gedeeld. Ver aolen die ons lang bij zullen blijven! Overzicht programma Carnaval 2015 Zaterdag 31 Januari Openingsbal met de Kleibatsers 19:00 uur Zaterdag 14 februari Optocht Tullepetaonenstad 13:11 uur Zaterdag 14 februari Knalbal met de Meekrap 19:00 uur Zondag 15 februari Familiebal 14:00 uur Maandag 16 februari Boerenkoolmaaltijd 17:30 uur Dinsdag 17 Februari Slotbal 13:30 uur Vastenavendactiviteiten in de Regio Overal in de regio vinden carnavalsactiviteiten plaats. Verschillende cliënten van S&L Zorg wonen buiten Sterrebos, vandaar dat wij hier een kort overzicht geven van de belangrijkste activiteiten. Zaterdag 14 februari Carnavalsoptocht 13:11 uur Tullepetaonestad Zaterdag 14 februari Carnavalsoptocht 14:00 uur Lepelstraat Zaterdag 14 februari Intocht Prins Nillis III 14:22 uur Krabbegat Zondag 15 februari Carnavalsoptocht 14:11 uur Halsteren Zondag 15 februari Inhalen hoogheden 14:45 uur Wouw Maandag 16 februari Kindervastenavend 14:22 uur Krabbegat Dinsdag 17 februari Vastenavendoptocht 13:00 uur Krabbegat Dinsdag 17 februari Carnavalsoptocht 14:11 uur Wouw Bedankt... Om het carnavalsfeest op Sterrebos mogelijk te maken doen wij ieder jaar weer een beroep op verschillende mensen en organisaties. Wij bedanken: Stichting Carnaval Roosendaal, Carnavalsstichting de Kleibatsers uit Fijnaart Carnavalsstichting De Meekrap uit Stampersgat Dweillorkest De Stadse Bloazers Dweilorkest T kan nog net Zeulbend Van Gin Kaante Zeulbend Wanouwir Zeulbend We Doen Mar Wa Zeulbend D Ammeraante Zeulbend Zomarstemme Zeulband Zullie Zeulband De Seniele Naast alle bandjes is er natuurlijk ook een woord van dank op zijn plaats voor de vele vrijwilligers van het partyteam. De afgelopen weken hebben zij zich ingezet voor het vormgeven en maken van kleding en de attributen voor de optocht. Iedereen BEDANKT! Consumptiemunten In de Ontmoetingscentra wordt al jaren gebruikgemaakt van consumptiemunten. Deze groene munten vertegenwoordigen een waarde van 0,30. Voor ieders gemak en een snelle afhandeling van je bestelling is het verstandig de munten vooraf te kopen. Dat kan in het gedurende de openingstijden. De munten behouden hun waarde en kunnen gedurende het gehele jaar, dus ook tijdens andere activiteiten of zomaar tijdens een bezoekje aan het, gebruikt worden. Met de munten kunnen alle producten vanaf 0,30 of een veelvoud daarvan gekocht worden. Let op: Op de munten wordt geen geld teruggegeven. Tijdens de carnavalsactiviteiten zullen de munten 1,50 per stuk kosten. Zorg dus dat je ze voor die tijd heb gekocht! Wist je trouwens dat je tegenwoordig ook met PIN kunt betalen? Maak hier zoveel mogelijk gebruik van.

6 - februari Foto s gemaakt door: Peter Hermans

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

CARNAVAL 2006. jaar DE BUURLANDER. Ge moet erin geleuve! CARNAVALSVERENIGING DE BUURLANDERS EERSEL

CARNAVAL 2006. jaar DE BUURLANDER. Ge moet erin geleuve! CARNAVALSVERENIGING DE BUURLANDERS EERSEL DE BUURLANDER CARNAVAL 2006 33 jaar Ge moet erin geleuve! CARNAVALSVERENIGING DE BUURLANDERS EERSEL Ge moet er in geleuve! 3 VAN DE BESTUURSTAFEL Het Jubileumjaar, 4 't mee! VOORWOORD BURGEMEESTER 3 x

Nadere informatie

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie!

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie! De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Beginnerslessen. Lesbrief 39. Vrije tijd en vakantie

Beginnerslessen. Lesbrief 39. Vrije tijd en vakantie Beginnerslessen Lesbrief 39. Vrije tijd en vakantie Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over vakantie. Een gesprek voeren over vrije tijd. Een vakantiehuisje huren Informatie vinden op het vliegveld.

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

Eén ding is nodig. Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42.

Eén ding is nodig. Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42. Eén ding is nodig Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42. We hebben met elkaar nagedacht over de wonderen die de Heere Jezus heeft gedaan toen Hij op de aarde was. Grote wonderen! Weet je t

Nadere informatie

Er blijft veel te doen

Er blijft veel te doen April 2015 Er blijft veel te doen Soms verzucht je echt wel eens: houdt het dan nooit op? We zitten in een prachtig huis, maar denk niet dat er nu niks meer te doen valt. We zijn hard doende om de inrichting

Nadere informatie

Komt allen tezamen Samen voorbereiden op Advent en Kerst

Komt allen tezamen Samen voorbereiden op Advent en Kerst Komt allen tezamen Samen voorbereiden op Advent en Kerst Kerstbijlage 2013 Kerstkrant Adventskalender Symbolisch bloemschikken Musical Mama Maria! Kerstcampagne Kerk in Actie 2 Inleiding Kerst roept mensen

Nadere informatie

PASEN AGENDA. nieuwsbericht voor ouders en leerlingen

PASEN AGENDA. nieuwsbericht voor ouders en leerlingen nieuwsbericht voor ouders en leerlingen Ds. Kuypersstraat 3 3863 CA Nijkerk T 033 245 64 34 F 033 245 20 23 corlaer@corlaercollege.nl www.corlaercollege.nl Jaargang 13 nummer 13 27 maart 2015 PASEN Het

Nadere informatie

met de wmo doet iedereen gewoon mee

met de wmo doet iedereen gewoon mee De Wet maatschappelijke ondersteuning eenvoudig verteld Dit boekje met informatie over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) legt de belangrijkste onderdelen van de Wmo uit. Wilt u meer weten over

Nadere informatie

Voordeldonk Info december 14 januari 15

Voordeldonk Info december 14 januari 15 Voordeldonk Info december 14 januari 15 Nieuws van de directie Agenda Laatste Voordeldonk Info van het jaar Wat gaat de tijd toch snel. Zo begint het nieuwe schooljaar en zo zijn we alweer bijna bij de

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

Nieuwsbrief AV Holten

Nieuwsbrief AV Holten Nieuwsbrief AV Holten Om alle leden op de hoogte te houden van wat er zoal in onze club gebeurt, is er deze digitale nieuwsbrief van de AV Holten. Bestuur en pr coördinator streven ernaar om de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 13 Dinsdag 24 maart 2015

Nieuwsbrief week 13 Dinsdag 24 maart 2015 Nieuwsbrief week 13 Dinsdag 24 maart 2015 Formatie Zoals ieder jaar zijn we in deze periode druk met de formatie voor volgend schooljaar. Dit houdt in dat we eerst bespreken hoe we de groepen voor volgend

Nadere informatie

Jaargang 14/ 15 Nr. 10 30 januari 2015

Jaargang 14/ 15 Nr. 10 30 januari 2015 Belangrijke data 6 februari Rapport mee gr. 3 t/m 8 9 februari Cultuureducatie gr.5 & 6 13 februari Schaatsen gr.3 t/m 8 Volgende nieuwsbrief 17 t/m 19 februari Oudergesprekken gr. 3 t/m 8 Groep 8: alleen

Nadere informatie

Van zorgen voor naar zorgen dat

Van zorgen voor naar zorgen dat edereen e e n b i j z o n d e r e u i t g a v e v a n I p s e d e B r u g g e n n r. 1 - f e b r u a r i 2 0 14 Van zorgen voor naar zorgen dat Het kan ècht en cliënten voelen zich er goed bij Redactioneel

Nadere informatie

Aeresteijn mededelingen

Aeresteijn mededelingen Aeresteijn mededelingen 2014-2015 nr. 14 2 april 2015 Ouders. Tijdens de pizzasessie op 19 maart jongstleden heb ik onze gasten kort wat mogen vertellen over onze mooie school. Zoals verwacht waren veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014

Nieuwsbrief November 2014 Nieuwsbrief November 2014 Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief informeren wij u over de volgende onderwerpen: De lat omhoog bij de vakken rekenen, lezen, begrijpend lezen en spelling. Voor uw

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

VOOR BEGINNENDE SPREKERS VAN HET NEDERLANDS (NIVEAU A1-A2)

VOOR BEGINNENDE SPREKERS VAN HET NEDERLANDS (NIVEAU A1-A2) Dag & tijd VOOR BEGINNENDE SPREKERS VAN HET NEDERLANDS (NIVEAU A1-A2) MODULE 13: DEZE MODULE IS ONDERDEEL VAN EEN VIJFTIENDELIGE SERIE bekijk foto/plaatje praat samen wijs aan Dag & tijd luister naar je

Nadere informatie

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers DE OUDER CENTRAAL! Dagelijks staat uw zoon of dochter centraal binnen ons werk. Wij zetten ons in voor vorming, onderwijs en behandeling om daarmee

Nadere informatie

Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013

Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013 Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013 1 De vakantiegasten: Jorn, Jonathan en Frank O. Rosella en Anne Frank K en Eva Patty, Arend en Anne 2 In het noorden van Spanje, in de

Nadere informatie

KunstAanBod KunstAanBod wil actieve kunst- en cultuureducatie stimuleren voor alle inwoners in Houten. De nadruk ligt op het woord actief: het

KunstAanBod KunstAanBod wil actieve kunst- en cultuureducatie stimuleren voor alle inwoners in Houten. De nadruk ligt op het woord actief: het De activiteitenfolder voor Zuid-Oost is er weer! Het nieuwe jaar is weer begonnen en we bieden ook nu weer te gekke activiteiten na schooltijd aan voor kinderen uit de wijk Zuid-Oost. Het aanbod is voor

Nadere informatie

Hoe zit het met? informatie over welzijn en zorg in de gemeente Wijchen

Hoe zit het met? informatie over welzijn en zorg in de gemeente Wijchen Hoe zit het met? informatie over welzijn en zorg in de gemeente Wijchen Inhoudsopgave Even voorstellen 4 Voorwoord 6 Hoe is de zorg veranderd? 8 In vijf stappen naar hulp en zorg 13 Wat kunt u zelf oplossen?

Nadere informatie

Gefeliciteerd! je achttiende verjaardag.

Gefeliciteerd! je achttiende verjaardag. 18 jaar! En nu?! Gefeliciteerd! Je bent nu achttien. Er zijn een heleboel anderen die de afgelopen tijd achttien zijn geworden. Niets bijzonders dus. Of toch wel? Je weet vast wel dat je nu mag stemmen

Nadere informatie

23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14

23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14 Van de directie Een Lijstereens boordevol nieuws. Verder in deze nieuwsbrief 10 minuten

Nadere informatie

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden.

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden. PCBS Willem-Alexander Kapelweidtje 2 1861 JH Bergen www.tabijn-willemalexander.nl 072-5813142 Nr. 10, 15-1-2015 072-5818270 Maandregel van de Willem-Alexanderschool wa-school@tabijn.nl Deze maand staat

Nadere informatie

INTERVIEW MET DE PRINS VAN ORANJE EN PRINSES MÁXIMA IN DE AANLOOP NAAR DE TROONSWISSELING OP 30 APRIL 2013.

INTERVIEW MET DE PRINS VAN ORANJE EN PRINSES MÁXIMA IN DE AANLOOP NAAR DE TROONSWISSELING OP 30 APRIL 2013. INTERVIEW MET DE PRINS VAN ORANJE EN PRINSES MÁXIMA IN DE AANLOOP NAAR DE TROONSWISSELING OP 30 APRIL 2013. Koninklijke Hoogheden, we zijn hier in uw toekomstig werkpaleis. Over twee weken bent u Koning

Nadere informatie

Jong Ondernemen voor War Child op het Spectrum door de leerlingen van groep 8

Jong Ondernemen voor War Child op het Spectrum door de leerlingen van groep 8 NR: 6, JAARGANG 2, JUNI/JULI 2011 Jong Ondernemen voor War Child op het Spectrum door de leerlingen van groep 8 Wij, leerlingen van groep 8 van obs het Spectrum aan de Terwestenstraat 105, zijn de drukte

Nadere informatie

6-3-2015. Weerbaarheidstraining in groep 7

6-3-2015. Weerbaarheidstraining in groep 7 6-3-2015 Weerbaarheidstraining in groep 7 In groep 7 hebben wij sinds januari weerbaarheidstraining. Daarbij leer je hoe je voor jezelf moet opkomen en jezelf moet beschermen. We hebben ook een boekje

Nadere informatie