NIEUWSBRIEF TRITONDIVERS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF TRITONDIVERS"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF J un i TRITONDIVERS

2 NR 2 02 jjaaaarrggaanngg Beste leden, VOORZITTERSPRAATJE. Vijf jaar geleden zijn wij gestart als TritonDivers. In het begin hadden we er ook nog een groepje vrijduikers bij, maar na een paar maanden zijn onze wegen gescheiden. Zo gaat dat er komen er bij en er vallen er af. Van de groep uit onze startperiode zijn we nog met vier. Onze visie hoe de club er moet uit zien is nog steeds hetzelfde gebleven: duiken is plezier en geen opbod van ik heb zo diep gedoken, ik heb het duurste materiaal, enz. We doen dit allemaal op een speelse en veilige manier. Sedert eind vorig jaar heeft de club een boost gekregen van nieuwe leden en aanvragen om het Open Water brevet te behalen, wat ons zeker verheugd. Dit beloofd voor de toekomst. Erik. Artikel uit het Laatste Nieuws.

3 3 3 Op vijf jaar gebeurt er heel wat. Wat volgt is een overzicht van onze vele activiteiten. Esch-Sur-Sure : Het duikweekend. Eind mei 2010 trokken we met onze club naar Esch-Sur-Sure. Het weer was prachtig en volgens de locale instructeur was het jaren geleden dat het water zo helder was. De duiken op een stuwmeer kunnen we niet vergelijken met een Zeelandduik, daar het planten en vissenleven anders is. De moeite waard zijn zeker de restanten van gebouwen en bomen onder water. Onze eerste clubreis was een feit. In 2014 waren we er terug en we mogen nog terugkeren. Big Jump. We zijn er bij vanaf het begin. Natuurlijk zullen we er dit jaar terug bij zijn.

4 NR NR 01 J A A R G A N G J A A R G A N G 5 Club-bbq Voor de levensgenieter in elk van ons. Vanaf het begin hebben we er de gewoonte van gemaakt om op eind augustus begin september een bbq te organiseren. De eerste keer was dit aan de visvijver bij Fred, daarna eens in het restaurant, bij ons in de tuin of langs de waterkant. Moet er nog drank zijn? Onze eerste Spanjereis, enz. Zeker niet de laatste. Onze eerste verre reis was in 2011 naar La Escala in de buurt van L Estartit. Hiervoor hadden we twee vakantiehuizen met zwembad gehuurd. We hebben er een paar mooie kantduiken gemaakt en het plaatselijk duikcenter Diveparadis bracht ons naar een aantal mooie plekken.

5 5 5 De tweede maal hebben we plaats gevonden in L Estartit. Mede door de vakkunige begeleiding van de mensen van Unisub was het een geslaagde vakantie. Toen hebben we geschiedenis geschreven. De oudgedienden onder ons weten wel. Banana Loco. Daar wilden we dit jaar terug naar toe. Helaas, alles volzet. Zeeland weekends. Sedert de oprichting van de club verbleven we reeds verscheidene keren in Zeeland. Bij deze een impressie. Ondanks dat we soms stormen hebben moeten doorstaan zijn de Zeelandweekends steeds top geweest. De mensen van het eerste uur zullen zich zeker Nic nog herinneren als hij zijn pint probeert te pakken met zijn vingers over elkaar. Of de tent die onder water stond en er een beetje stroom op de frigobox zat. Het was zeker geen kommer en kwel. Tijdens deze weekends kregen de nieuwelingen in de club de kans om hun duiken in zout water op punt te stellen. Vele Open Water- brevetten zijn hier afgerond. Met succes, want de meesten zijn gebleven. Waar de anderen zijn? Vermist? We hebben zelfs een duikweekend gehad waar op de eerste avond stormen voorspeld werden, dat het treinvekeer in Nederland hier door verstoord was en wij tot midden in de nacht de vallende sterren konden bewonderen. Net zoals in 2012 konden we vorig jaar de laatste dag niet duiken door het stormweer. Eigenlijk waren we te moe van de vorige dagen. Eerlijk, we hebben dit wel elke keer.

6 NR j A A R G A N G 6 Zeelandweekend. vervolg Camping Muralt te Scharendijke. De sfeer op de camping is gemoedelijk en ontspannen. Onze gasten bestaan uit gezinnen, jonge stellen, watersporterliefhebbers en duikers die op zoek zijn naar rust, ruimte, gezelligheid en ontspanning. Zeelandweekend 2014 zal ook in ons geheugen gegrift blijven. Daar werd de aankomende generatie geleerd hoe ze konijnen konden vangen. Tijdens dit weekend is ook de legend ontstaan van De Kip.

7 7 6 Master Scuba Diver-kwaliicatie Scherp je vaardigheden aan met de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie Je bent gepassioneerd. Je wilt je voegen bij de besten van de besten uit de sportduikwereld. Je wilt het duikleven leven en de onderwaterwereld verkennen en overal naartoe om dingen te zien die je nog nooit hebt gezien. Is dat meer dan luchtkastelen bouwen? Waarom het zo leuk is Met de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie heb je het hoogste niet-professionele niveau in het PADI-systeem van duikopleidingen bereikt. Dat betekent dat je behoorlijk wat opleiding en ervaring hebt gekregen in verschillende soorten duikomgevingen. Zie alle specialtycursussen die er zijn. Deelnamevereisten PADI Advanced Open Water Diver (of een kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie) PADI rescue Diver of Junior Rescue Diver (of een kwalificerend brevet van een andere organisatie) 12 jaar oud zijn Minimaal vijf PADI Specialtycursussen met succes afronden. Master Scuba Diver is het hoogste PADI-sportduikbrevet op niet-beroepsniveau en de duikmogelijkheden zijn eindeloos. Om PADI Master Scuba Diver te worden, moet je 50 duiken in je logboek hebben staan.

8 NR 01jAARGANG 6 8 Beach Clean Up In 2010 organiseerden we reeds een Beach Clean Up. Het is nu al jaren dat we zeggen dat we hem opnieuw willen organiseren maar door omstandigheden is het er nier meer van gekomen. Op het eind van vorig jaar heeft onze burgervader in Wachtebeke contact met ons opgenomen. Er zou een melding zijn van gestolen fietsen die gedumpt zijn aan het zuiveringsstation van de Langelede. Dit zou één van de mogelijkheden zijn. De eerste maal hebben we het in Puyenbroeck gedaan maar toen mochten we het water niet in. Toen hebben we de boorden van de roei en visvijver opgeruimd. Ondertussen hebben we ook gekeken voor andere lokaties zoals een visvijver in Lochristi maar daar gingen we zelf moeten betalen om de rommel op te ruimen. De wereld op zijn kop. Tritondivers 5 jaar. Wordt vervolgt in volgende nieuwsbrief. Club kledij Zoals de meeste van jullie al zullen gezien hebben, dragen sommigen van ons af en toe zwarte club kledij. In ons gamma hebben we t-shirts, polo s, sweaters met rits + kap en ook dikke wintervesten. Deze zijn heel handig om na het duiken zo vlug mogelijk de warmte op te zoeken. Vooraan staat het club logo gedrukt in 2-kleur, op de mouw het Padi logo in 3-kleur en achteraan de website in 1kleur. Deze kunnen besteld worden aan democratische prijzen en in alle maten. Op aanvraag kunnen er voor de dames ook topjes voorzien worden of andere zaken. T-shirt : 8 Polo : 12 Sweater : 23 Wintervest : 33 set van 4 bovenstaande : 70 Meer informatie te verkrijgen bij Pascal Bestellingen per bij Roger roger@tritondivers.be

9 9 Planning zwembadtrainingen zomerperiode Vrijdag 3 juli : buitentraining Put van Ekeren Vrijdag 10 juli : buitentraining Put van Ekeren Vrijdag 24 juli : buitentraining Put van Ekeren Vrijdag 7 augustus : buitentraining Put van Ekeren Vrijdag 21 augustus : buitentraining Put van Ekeren Vrijdag 4 september : Eerste training zwembad fysiek Buitenduiken Duikweekend juli Grevelingen: 8 duiken (sommige vanaf advanced) Zondag 2 augustus: Clubduiken Steengroeves (Lac l eau d heure in de voormiddag en La Gombe in de namiddag, unieke ervaring! Duikweekend augustus Oosterschelde: 4 duiken (sommige vanaf advanced) Vrijdag 28 augustus : Nachtduik Put van Ekeren Toekomst 2015 Activiteiten Big Jump Wachtebeke: zondag 12 juli Dit jaar zeker en vast de Beach Clean Up. Club-BBQ. Zeeland-weekend. Duik in de sport op 20 september. Kerstactiviteiten. Wie alsnog eens een duik wil doen tussendoor mag gerust iets posten op de ledenkalender, onderling afspreken, enz. Zorg wel dat je materiaal in orde is en dat je een duikverzekering hebt afgesloten.

10 NR 01 j A A R G A N G Club reis Na het succes van vorig jaar zijn we dit jaar terug naar het mooie Egypte getrokken, de prachtige baai van Abu Dabab ds een Beach Clean Up. Het net voorbij Marsa Alam. Zowel de shore duiken als de bootduiken waren geweldig en met Shaab Samadai (Dolphin t we hem opnieuw willen House) en Elphine Stone hebben we echte legendarische duikplaatsen bezocht. Op algemene vraag enkele sfeerbeelden. ndigheden is het er nier nd van vorig jaar heeft onze ontact met ons opgenomen. stolen fietsen die gedumpt an de Langelede. Dit zou. De eerste maal hebben we aar toen mochten we het de boorden van de roei en sen hebben we ook gekeken visvijver in Lochristi maar etalen om de rommel op te t in volgende nieuwsbrief.

11 11

12 Verjaardagsduiken Hans Op zondag 7 juni 2015 zijn we naar Scharendijke getrokken (Grevelingenmeer) voor de verjaardagsduiken van Hans. Het was een schitterende dag met veel zon, perfect voor een barbecue tussen de 2 duiken door op de duikplaats T koepeltje, maar foto s zeggen altijd meer dan woorden... een Beach Clean Up. Het we hem opnieuw willen gheden is het er nier van vorig jaar heeft onze act met ons opgenomen. len fietsen die gedumpt de Langelede. Dit zou e eerste maal hebben we toen mochten we het e boorden van de roei en n hebben we ook gekeken vijver in Lochristi maar en om de rommel op te volgende nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEF deel2. S ep tem b er TRITONDIVERS

NIEUWSBRIEF deel2. S ep tem b er TRITONDIVERS NIEUWSBRIEF deel2 S ep tem b er 20 1 5 TRITONDIVERS 2 0202 JAAR j AGAARNGGA 5N G 6 NR NR Dorp 56 9185 Wachtebeke Telefoon:0476/47.46.09 E-mail: info@tritondivers.be VOORZITTERSPRAATJE. Beste leden, Bij

Nadere informatie

TRITONDIVERS VOORZITTERSPRAATJE.

TRITONDIVERS VOORZITTERSPRAATJE. 1 NR 02JAARGANG 5 M E I 2 0 1 4 NIEUWSBRIEF TRITONDIVERS In deze uitgave: 21 april start van ons nieuwe duikseizoen. Zoals vermeld in onze vorige nieuwsbrief start ons duikseizoen in Stavenisse. Het wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA Editie december 2010

Nieuwsbrief TDA Editie december 2010 Nieuwsbrief TDA Editie december 2010 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het laatste van dit jaar. Om de kerst en eindejaarssfeer er al een beetje in te brengen heb ik deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje.

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje. Jaargang3, uitgave4 21mei2012 Overzicht: Clubactiviteiten Big jump Kalender Voorzitterspraatje. TritonDivers Wachtebeke. Het einde van het duikseizoen komt in zicht. Nog een dikke twee maanden en voor

Nadere informatie

TRITONDIVERS VOORZITTERSPRAATJE. Toekomstige activiteiten nu anders geregeld. NR 01JAARGANG 5. In deze uitgave:

TRITONDIVERS VOORZITTERSPRAATJE. Toekomstige activiteiten nu anders geregeld. NR 01JAARGANG 5. In deze uitgave: NR 01JAARGANG 5 F E B R U A R I 2 0 1 4 NIEUWSBRIEF TRITONDIVERS 1 In deze uitgave: Toekomstige activiteiten nu anders geregeld. Deelname aan activiteiten moet vanaf nu bevestigd worden via email aan de

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-07 Terugkijkend op een fantastisch geslaagd openingsfeest gisteravond, voelt mijn lijf aan alsof ik een dag in een achtbaan heb gezeten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA Editie Juli 2010

Nieuwsbrief TDA Editie Juli 2010 Nieuwsbrief TDA Editie Juli 2010 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het eerste van dit jaar. Het is eventjes geleden dat deze brief nog eens in je mailbox is gevallen, maar

Nadere informatie

TRITONDIVERS VOORZITTERSPRAATJE. JAARGANG 5. Duikvakanties waren een succes.

TRITONDIVERS VOORZITTERSPRAATJE. JAARGANG 5. Duikvakanties waren een succes. NR 03 NIEUWSBRIEF JAARGANG 5 OKTOBER TRITONDIVERS 2014 Duikvakanties waren een succes. We hadden de reis naar Egypte, Luxemburgweekend, zeelandweekend. Meer hierover op de volgende pagina s. VOORZITTERSPRAATJE.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje.

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje. Jaargang3, uitgave3 21mei2012 Overzicht: Clubactiviteiten Big jump Nitrox Kalender Voorzitterspraatje. TritonDivers Wachtebeke. Het duikseizoen komt stilaan op gang. Op het moment van dit schrijven bedraagt

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA. Editie 2013

Nieuwsbrief TDA. Editie 2013 Nieuwsbrief TDA Editie 2013 Beste duikers, ja ik weet het, het is even geleden dat jullie van mij nog eens een nieuwsbrief in jullie mailbox hebben gekregen, maar ik beloof jullie voor 2014 dat het er

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-05 Het is weer FEEST!!!!!!! In deze nieuwsbrief; Sealand Diving en Buddyfish hebben een eigen Course Director Vanaf nu is Sealand Diving

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA Editie september 2012

Nieuwsbrief TDA Editie september 2012 Nieuwsbrief TDA Editie september 2012 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het eerste en voorlaatste van dit jaar. Het is eventjes geleden dat deze brief nog eens in je mailbox

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA Editie december 2011

Nieuwsbrief TDA Editie december 2011 Nieuwsbrief TDA Editie december 2011 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het eerste en laatste van dit jaar. Het is eventjes geleden dat deze brief nog eens in je mailbox is

Nadere informatie

Inschaling / cross-over van brevetten naar NOB / MOC

Inschaling / cross-over van brevetten naar NOB / MOC Inschaling / cross-over van brevetten naar NOB / MOC In de wereld zijn verschillende opleidingsinstellingen die officieel erkend worden. De twee grootste zijn PADI en CMAS/NOB, waarin de NOB de Nederlandse

Nadere informatie

Amphora Nieuwsbrief 2

Amphora Nieuwsbrief 2 Amphora Nieuwsbrief 2 Lente 2017 Onze eerste Nieuwsbrief werd goed ontvangen. Alles kan echter beter en daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Heb je opmerkingen of suggesties dan vernemen wij dat graag.

Nadere informatie

Inhoud. 4 Zeelandweekend 2014. 5 Advertentie Beldert. 5 Samenvatting paasduik 2014. 6 Clubavonden. 6 Duikcentrum Nijmegen.

Inhoud. 4 Zeelandweekend 2014. 5 Advertentie Beldert. 5 Samenvatting paasduik 2014. 6 Clubavonden. 6 Duikcentrum Nijmegen. Inhoud Pagina 3 Voorwoord 4 Zeelandweekend 2014 5 Advertentie Beldert 5 Samenvatting paasduik 2014 6 Clubavonden 6 Duikcentrum Nijmegen 8 Agenda 9 kantduikmanagement 10 Colofon 11 Advertentie DCN 2 Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje.

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje. Jaargang3, uitgave5 12 december 2012 TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje. Overzicht: Gebruik materiaal Onze reizen. De toekomst. 2012 was terug een succes voor de TritonDivers. Het jaar begon een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje. Erik.

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje. Erik. Nieuwsbrief JAARGANG2, UITGAVE1 20 JANUARI 2011 TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje. Overzicht: Foto-overzicht 2010. Reis naar l Estartit. De toekomst. Deze nieuwsbrief, voor sommigen de laatste,

Nadere informatie

Inleiding. Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het laatste van dit jaar.

Inleiding. Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het laatste van dit jaar. Nieuwsbrief TDA Editie december 2009 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het laatste van dit jaar. Om de kerst en eindejaarssfeer er al een beetje in te brengen heb ik dit nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief #8, augustus Inhoud

Nieuwsbrief #8, augustus Inhoud Inhoud Duikers en snorkelaars Cursus van de Maand: Diep duik specialty Even voorstellen; Henk van Gijzen Island Diving staff-leden geslaagd Voorinschrijving Duikreis medio november 2008 Dagtrip 28 september:

Nadere informatie

Als je meer wil weten over duiken in het algemeen kun je op Internet terecht bij:

Als je meer wil weten over duiken in het algemeen kun je op Internet terecht bij: Info-pakket In dit bulletin willen wij graag globale informatie geven over de KLM Flying Divers. Meer gedetailleerde informatie met activiteiten, foto's, routebeschrijvingen en verhalen van de leden vind

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-03 Hier is weer een update van de activiteiten. Wat hebben we gedaan; Cursussen; Inrichten duikschool; Op dit moment zijn we druk bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. oktober 2010 jaargang 3 nr.7

Nieuwsbrief. oktober 2010 jaargang 3 nr.7 Nieuwsbrief oktober 2010 jaargang 3 nr.7 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter op de hoogte te houden van het reilen

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishers, Nieuwsbrief 2009-04 Het is al weer een tijdje geleden dat we een nieuwsbrief hebben rond gestuurd. Vaak is het dan zo dat er geen nieuws te melden is.

Nadere informatie

Commissie Opleiding Opleiding recreatieve brevetten Cursusaanbevelingen

Commissie Opleiding Opleiding recreatieve brevetten Cursusaanbevelingen Opleiding recreatieve brevetten Cursusaanbevelingen Inhoud 1. Inleiding... 4 2. Belangrijke opmerking... 4 3. Theorie... 4 3.1 Cursusmateriaal... 4 3.2 Didactisch materieel... 5 3.3 Leslokaal... 5 3.4

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-02 Hier is weer een update van de activiteiten. Wat hebben we gedaan; Cursussen; IDC; Op dit moment zijn we heel druk met de groep die

Nadere informatie

Duikplanning duikkamp in Burgh-Haamstede 2008

Duikplanning duikkamp in Burgh-Haamstede 2008 SCUBA DIVING TEAM vzw Maatschappelijke zetel: Snippenstraat 8 B-8450 BREDENE Ondernemingsnummer: 430 545 881 Bankrekeningnummer: 477-5631971-28 Duikplanning duikkamp in Burgh-Haamstede 2008 Woensdag 30

Nadere informatie

Wat is Samen op vakantie Samen duiken / snorkelen / activiteit

Wat is Samen op vakantie Samen duiken / snorkelen / activiteit Wat is Samen op vakantie Samen duiken / snorkelen / activiteit 1 e duikkamp ervaring voor OWD / AOWD 1 e begeleiding voor nieuwe DM io 1 e ervaring met kapitein op boot met duikers Super duiken voor de

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

17 e ALGEMENE VERGADERING - 11 MAART 2014

17 e ALGEMENE VERGADERING - 11 MAART 2014 17 e ALGEMENE VERGADERING - 11 MAART 2014 1. Aantal aanwezigen: 24 leden 2. Welkomstwoord door voorzitter 3. Goedkeuring verslag dd. 12/03/2013: unaniem goedgekeurd 4. Verslag Duikverantwoordelijke (Johan

Nadere informatie

Grote opkomst infoavond duikvakantie Kroatië

Grote opkomst infoavond duikvakantie Kroatië November 2011 Nr 11 www.one2dive.nl one2dive@gmail.com Duncan van Vliet 0162-431185 06-24744130 Jan Loeff 06-54924740 Belangrijke telefoonnummers zet ze in je logboek Grote opkomst infoavond duikvakantie

Nadere informatie

Hallo Scyllusleden. De eerste buitenduik in 2012

Hallo Scyllusleden. De eerste buitenduik in 2012 Hallo Scyllusleden Dit is alweer de laatste infora van dit duikjaar. Veel cursisten hebben hun duiken in De Langspier afgerond. De Seals hebben hun cursus in het zwembad afgesloten. En aan de conditie

Nadere informatie

Gazetje juli. Verrassingsreis 2 juli 2017

Gazetje juli. Verrassingsreis 2 juli 2017 Gazetje juli Verrassingsreis 2 juli 2017 We gaan de zomer in met een onvergetelijke uitstap op zondag 2 juli. We vertrekken die ochtend om 7u30 stipt! Meer informatie over deze dag vinden jullie terug

Nadere informatie

Mei DUIKCLUB AéROS vzw CLUBBLAD. Woordje van de ondervoorzitter

Mei DUIKCLUB AéROS vzw CLUBBLAD. Woordje van de ondervoorzitter DUIKCLUB AéROS vzw Mei 2004 CLUBBLAD Woordje van de ondervoorzitter De taken van de voorzitter zijn ondertussen verdeeld onder de bestuursleden, daardoor valt de leegte op de voorzitterszetel niet zo erg

Nadere informatie

Informatie Welkom... 2 Opleidingen... 2 Duikuitrusting... 5 Contributie, lidmaatschap NOB en kosten opleiding... 7 Contact... 8

Informatie Welkom... 2 Opleidingen... 2 Duikuitrusting... 5 Contributie, lidmaatschap NOB en kosten opleiding... 7 Contact... 8 Informatie 1 Welkom... 2 2 Opleidingen... 2 2.1 Opleidingseisen... 2 2.2 Duikmedische keuring... 2 2.3 Welke opleidingen kan ik volgen... 3 2.4 1*-Opleiding... 4 2.5 2*-Opleiding... 5 2.6 3*-Opleiding...

Nadere informatie

DiveCompany vzw. Onthaalbrochure DIVECOMPANY VZW 1

DiveCompany vzw. Onthaalbrochure DIVECOMPANY VZW 1 DiveCompany vzw Onthaalbrochure 2017-2018 DIVECOMPANY VZW 1 inhoudstafel Inhoudstafel Voorwoord... 3 1. Wie is wie... 4 2. Lidgeld... 5 3. Documentatie... 6 4. Jaarlijkse medische controle... 7 5. De trainingen...

Nadere informatie

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling.

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. 1. Algemene informatie Alle tijden en wedstrijd technische zaken zijn onder voorbehoud. Dagindeling kan na de 1e wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. Organisatie Locatie Wegbewijzering FCC Rijswijk

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f d u i k o n d e r r i c h t

N i e u w s b r i e f d u i k o n d e r r i c h t Lid van de Nederlandstalige liga voor onderwateronderzoek en sport (NELOS) Planning clubduiken Februari 2016 N i e u w s b r i e f d u i k o n d e r r i c h t Datum Plaats Aantal duiken Uur ter plaatse

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2010-08 Hallo allemaal. Nu wij weer druk bezig zijn met de duik(vakantie)planning komen ook de reisverslagen binnen van onze leden. Allereerst

Nadere informatie

Duiken en overnachten bij Aqua Love

Duiken en overnachten bij Aqua Love Duiken en overnachten bij Aqua Love INFOBLAD 2016 Wij zijn Peter en Ineke Houniet en wonen in Emsland (Duitsland), net over de Nederlandse grens bij Groningen. Naast onze Nederlandse duikschool in Neudersum

Nadere informatie

18 juni 2011. Wat gaan we doen? Een aantal leden zal dit weekend aangrijpen om Opgepast inbrekers!

18 juni 2011. Wat gaan we doen? Een aantal leden zal dit weekend aangrijpen om Opgepast inbrekers! UITGAVE 6 JAARGANG 2 De digitale In dit nummer LUTERATUUR 18 juni 2011 Het BBQ weekend programma Het BBQ weekend programma. De materialencommissie. De tijd vliegt, het is al bijna het laatste weekend van

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Hoe gaat zo n wedstrijd in zijn werk... 3 3. Aan welke wedstrijden kun je meedoen?... 3 4. Categorieën

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2010 jaargang 3 nr.6

Nieuwsbrief. juni 2010 jaargang 3 nr.6 Nieuwsbrief juni 2010 jaargang 3 nr.6 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter op de hoogte te houden van het reilen en

Nadere informatie

Zechstein Zwemtoernooi

Zechstein Zwemtoernooi Nieuwsbrief Zechstein Zwemtoernooi Nr. 2 Laatste nieuws: Indeling sporthallen Aankomst en vertrek Veiligheid tijdens het Vrijdag disco- avond Laatste nieuws 2015! Laatste informatie Nog een paar dagen

Nadere informatie

Duikvakantie RedSeaDiving Safari Marsa Alam, Zuid-Egypte

Duikvakantie RedSeaDiving Safari Marsa Alam, Zuid-Egypte DUIKVAKANTIE EGYPTE Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer Duikvakantie RedSeaDiving Safari Marsa Alam, Zuid-Egypte Referentienummer // 0000000 Reisperiode // 00-00-0000 //

Nadere informatie

MAKWARIUM NIEUWSBRIEF!

MAKWARIUM NIEUWSBRIEF! Beste MAK-kers, 01 april 009 MAKWARIUM NIEUWSBRIEF! We zijn in de running naar onze tentoonstelling, de hete adem is duidelijk voelbaar in je omgeving! Tijdens de voorbije werkvergaderingen is gebleken

Nadere informatie

THINK BLUE PADI TEC TRIMIX 65 EXPLORE NEW FRONTIERS

THINK BLUE PADI TEC TRIMIX 65 EXPLORE NEW FRONTIERS PADI TEC TRIMIX 65 EXPLORE NEW FRONTIERS PADI TEC TRIMIX 65 heeft als doel het dieptebereik uit te breiden van technische duikers die al opgeleid en gekwalificeerd zijn voor het gebruik van perslucht,

Nadere informatie

René Smaal update augustus 2016:

René Smaal update augustus 2016: René Smaal update augustus 2016: Bekijk nu de planning tot eind 2016 op www.renesmaal.nl/nieuws René Smaal Karate heeft nieuwe sporttassen besteld van natuurlijk Adidas. In september kunnen de kinderen

Nadere informatie

Kampleiding Hoi Hoi,

Kampleiding Hoi Hoi, Kampleiding 2019 Hi kampgangers! Mijn naam is Rick van der Weide. Ik ben 31 jaar en ga alweer voor de 10 e keer mee op kamp. Zoals elk jaar kijk ik weer ontzettend uit naar Pupillenkamp van Groen Geel.

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2010-03 Het is weer zover. Het hoogseizoen voor de duikschool is weer in volle gang. Het is weer een ouderwets gekkenhuis. (niet in de minste

Nadere informatie

Film première 29 juni!

Film première 29 juni! Nieuwsbrief 10 Jaargang 5 01-05- 2015 www.aventurijn.almere-speciaal.nl De 10e editie van de nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 BELANGRIJKE DATA: 15-19 juni oudergesprekken 19 juni sport en vrije tijd 26

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2013-05 De laatste keer schreef ik iets over het weer. Het was toen heel koud voor de tijd van het jaar. Gelukkig is dat nu anders. Na heel

Nadere informatie

Dive Guide - Science of Diving - Divemaster. Opleidingskosten Dive Guide Opleiding + 399,- Specialty Science of Diving = 170,-

Dive Guide - Science of Diving - Divemaster. Opleidingskosten Dive Guide Opleiding + 399,- Specialty Science of Diving = 170,- Dive Guide - Science of Diving - Divemaster Dive Guide Minimale leeftijd: 15 jaar Minimale leeftijd professional 18 jaar Aantal duiken bij begin: 40 (25 uur) Aantal duiken voor brevet: 50 (32 uur) Specialty

Nadere informatie

Sint-Ursula brieft 16/03/ Stand van Zaken

Sint-Ursula brieft 16/03/ Stand van Zaken Sint-Ursula brieft 16/03/2019 1. Stand van Zaken a. de trainingen Nog een dikke maand tot het trainingsweekend. Dit is een belangrijke test voor mens, materiaal en groep. 3 dagen na elkaar 100 km fietsen

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Hallo Scyllusleden. Van het bestuur:

Hallo Scyllusleden. Van het bestuur: Hallo Scyllusleden Het nieuwe duikseizoen staat voor de deur. De crew is weer druk in de weer om voor iedereen een fijn duikjaar te verzorgen. In deze Infora stellen de nieuwe voorzitter en penningmeester

Nadere informatie

SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE

SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE SCUBA DIVING TEAM OOSTENDE vzw - Maatschappelijke zetel: Snippenstraat 8, B-8450 BREDENE Ondernemingsnummer: 430 545 881 - Bankrekeningnummer: BE 34 9730 1542 8690 BIC: ARSP BE 22 e-mail: info@sdto.be

Nadere informatie

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje.

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje. Jaargang4, uitgave2 20 juni 2013 TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje. Het duikseizoen liet lang op zich wachten maar is toch eindelijk in gang geschoten. De watertemperatuur bedraagt reeds 15 graden

Nadere informatie

Structuur en taakomschrijving - CVD vzw

Structuur en taakomschrijving - CVD vzw Structuur en taakomschrijving - CVD vzw Algemene Vergadering Raad van Bestuur College der Instructeurs 1. Statutaire Bestuursleden 1.1. Voorzitter 1.2. Secretaris 1.3. Penningmeester 2. Niet-statutaire

Nadere informatie

Amphora Nieuwsbrief 1

Amphora Nieuwsbrief 1 Amphora Nieuwsbrief 1 Lente 2017 Nu ons clubblad Sepia niet meer bestaat gaan we onze leden in de toekomst informeren via nieuwsbrieven en via onze website www.duikschool-amphora.be. Het wordt even wennen.

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

ZEESTAGE EN DUIKKAMP NIOLON 2014

ZEESTAGE EN DUIKKAMP NIOLON 2014 Commissie Opleiding ZEESTAGE EN DUIKKAMP NIOLON 2014 Aan alle clubs Aan alle leden VVW-Duiken, Geacht clubbestuur, Beste instructeur, Beste duiker, Na drie jaar stilte wordt de Zeestage Niolon opnieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. oktober 2015 jaargang 8 nr. 9

Nieuwsbrief. oktober 2015 jaargang 8 nr. 9 Nieuwsbrief oktober 2015 jaargang 8 nr. 9 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter op de hoogte te houden van het reilen

Nadere informatie

We wensen jullie allemaal een geweldige vakantie, met veel duik- en puzzelplezier.

We wensen jullie allemaal een geweldige vakantie, met veel duik- en puzzelplezier. Beste scyllusleden, Het duikseizoen 2012 zit er weer op. Afgelopen weekend kregen veel leden hun duikbrevet uitgereikt tijdens het gezellige Scyllusweekend in Zeeland. We hopen op een fijne ontspannen

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Welkom bij Dive Center Scuba Do!

Welkom bij Dive Center Scuba Do! Informatie Welkom bij Dive Center Scuba Do! Duiken is onze passie en dat willen wij graag met jou delen. Onze passie voor duiken zie je niet alleen terug in wat wij doen, maar vooral ook in de manier waarop

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

6 Weken vakantieactiviteiten op het Wijkpark Transvaal

6 Weken vakantieactiviteiten op het Wijkpark Transvaal 6 Weken vakantieactiviteiten op het Wijkpark Transvaal De 6 weken vakantie zijn voorbij, per 1 september zijn kinderen zijn weer naar school en overdag is de rust op het Wijkpark Transvaal even teruggekeerd,

Nadere informatie

20 ste ALGEMENE VERGADERING - 14 maart 2017

20 ste ALGEMENE VERGADERING - 14 maart 2017 20 ste ALGEMENE VERGADERING - 14 maart 2017 1. Registratie aanwezige leden: 26 leden aanwezig. 2. Verwelkoming door voorzitter. 3. Goedkeuring verslag vorige A.V. van 8 maart 2016: Unaniem goedgekeurd.

Nadere informatie

Jij en duiken. Proficiat met de aankoop van jouw SSI Open Water Diver opleiding

Jij en duiken. Proficiat met de aankoop van jouw SSI Open Water Diver opleiding Jij en duiken Jouw eerste ademhaling onder water Proficiat met de aankoop van jouw SSI Open Water Diver opleiding voor iedereen vanaf 10 jaar in de Galderse Meren in Breda bij DiveSenses Lees in deze informatie

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging. Januari 2014

De Hoef Tennisvereniging. Januari 2014 De Hoef Tennisvereniging Januari 2014 Zicht op bestuurszaken januari 2014 Januari is zo n maand dat je blij bent dat er weer regelmaat komt. Na de gezellige feestdagen is het prettig om je dagelijkse ritme

Nadere informatie

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019 Introductieweek Learning & Development in Organisations 2019 Hallo en welkom! Ieder jaar organiseert de HAN een introductieweek voor alle nieuwe studenten. Dit jaar is niet anders! Van dinsdag 27 augustus

Nadere informatie

Instructor development Info brochure 2015

Instructor development Info brochure 2015 Instructor development Info brochure 2015 IN SAMENWERKING MET Lesgevers: Assistent Instructor Cursus Jean- Paul Dhondt, Padi IDC Staf Instructor IDC (OWSI) Cursus John Bolle, Padi Course Director Contact:

Nadere informatie

SIGMA Vademecum DUIKER 3-STER. SIGMA Vademecum Page 1 of 7 Duiker 3-ster

SIGMA Vademecum DUIKER 3-STER. SIGMA Vademecum Page 1 of 7 Duiker 3-ster DUIKER 3-STER SIGMA Vademecum Page 1 of 7 Inhoud 1 Profiel...3 2 Conformiteit...3 3 Doelstelling...3 6 Inhoud van de opleiding...4 6.1 Theorie...4 6.2 Zwembad...5 6.3 Buitenwater...5 7 Homologatie van

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl NIEUWSBRIEF woensdag 7 november 2018 VANUIT OBS DE IEMENHOF

Nadere informatie

SIGMA Vademecum DUIKER 2-STER. SIGMA Vademecum Page 1 of 6 Duiker 2-ster

SIGMA Vademecum DUIKER 2-STER. SIGMA Vademecum Page 1 of 6 Duiker 2-ster DUIKER 2-STER SIGMA Vademecum Page 1 of 6 Inhoud 1 Profiel... 3 2 Conformiteit... 3 3 Doelstelling... 3 6 Inhoud van de opleiding... 4 6.1 Theorie... 4 6.2 Zwembad... 4 6.3 Buitenwater... 4 7 Homologatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. maart 2011 jaargang 4 nr.3

Nieuwsbrief. maart 2011 jaargang 4 nr.3 Nieuwsbrief maart 2011 jaargang 4 nr.3 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter op de hoogte te houden van het reilen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud:

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Website Nog niet betaald Contributie 2018 Dinsdagavond trainingen Ploegentijdrit Gilze 9 juni Ronde van de Leren Zool

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 4 Eigenwaarde Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 4 Eigenwaarde Inhoud 2 1. Hoe zit het met je gevoel van eigenwaarde? 3 2. Welke talenten van jezelf ken je al? 4 3. Verborgen talenten & bewondering 6 4. Verborgen talenten & feedback

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni jaargang 5 nr.6

Nieuwsbrief. juni jaargang 5 nr.6 Nieuwsbrief juni 2012 jaargang 5 nr.6 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter op de hoogte te houden van het reilen en

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-08 De eerste maanden zitten erop. Na een vliegende start in mei, toen we de sleutel kregen en de daarop volgende verbouwing, zijn we

Nadere informatie

Teamstage - Almunecar-La Herradura

Teamstage - Almunecar-La Herradura 28/02/2018 Teamstage - Spanje Jaargang 5 nr. 2 Teamstage - Almunecar-La Herradura Vrijdag 9 februari : begin Krokusverlof. 16.00u : vertrek Jos en ikzelf met overvol geladen bestelwagen richting Spanje.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Duikvereniging Minke-Dive. AUGUSTUS / SEPTEMBER 2009 jaargang 2 nr.8

Nieuwsbrief. Duikvereniging Minke-Dive. AUGUSTUS / SEPTEMBER 2009 jaargang 2 nr.8 Nieuwsbrief Duikvereniging Minke-Dive AUGUSTUS / SEPTEMBER 2009 jaargang 2 nr.8 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter

Nadere informatie

NIEUW: Programma Duiken met een Beperking

NIEUW: Programma Duiken met een Beperking NIEUW: Programma Duiken met een Beperking Opgeleverd door Commissie Lucky Fin Gebaseerd op materialen NELOS en ervaringen binnen NOB Betreft een programma voor het opleiden van duikers met een beperking

Nadere informatie

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld INLEIDING Cycling Lemelerveld is van oudsher een vriendenclub, opgericht door oud voorzitter Gerrit Stappenbelt. Momenteel heeft de club zo'n 125 leden.

Nadere informatie

En... Het hoeft allemaal niet diep

En... Het hoeft allemaal niet diep DUIKVAKANTIE Jaarlijks ga ik met mijn broer Ebo ( hij lijkt uiterlijk niet veel op me en schijnt een socialer exemplaar te zijn ;-) duiken. De laatste jaren zijn we in Egypte geweest behalve in 2013 toen

Nadere informatie

BLIJF DUIKEN SNELLE QUIZ VRAGEN

BLIJF DUIKEN SNELLE QUIZ VRAGEN BLIJF DUIKEN SNELLE QUIZ VRAGEN 1. Als duiken niet ged uitkmt, gede is f niet plezierig is dan zullen duikers andere hbby s f vrijetijdsbestedingen zeken. 2. Activiteiten die je zu kunnen aanbieden m duikers

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Mei Juni. Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners. Nieuw concept bbq donderdag 22 juni

Vrije tijd Boekje. Mei Juni. Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners. Nieuw concept bbq donderdag 22 juni Vrije tijd Boekje Mei Juni Nieuw! Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! 2017 Alderande Bewoners Tips om in het weekend alleen of met vrienden te doen Nieuw concept bbq donderdag 22 juni 1

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

PADI Specialties Opleiding schema 2015: Diveplace Utrecht

PADI Specialties Opleiding schema 2015: Diveplace Utrecht PADI Specialties Opleiding schema 2015: Diveplace Utrecht Droogpak duiker: 2015 (012015) Zondag 18 januari aanvang: 08:00uur Buitenwater () Zaterdag 14 maart aanvang: 08:00uur Buitenwater (112015) Zondag

Nadere informatie

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2 Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden Telefoon: 058-8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2018-2019 Nummer 02 14 september 2018 INHOUD Agenda... 1 Van de schoolleiding...

Nadere informatie

SIGMA Vademecum DUIKER 1-STER. SIGMA Vademecum Page 1 of 6 Duiker 1-ster

SIGMA Vademecum DUIKER 1-STER. SIGMA Vademecum Page 1 of 6 Duiker 1-ster DUIKER 1-STER SIGMA Vademecum Page 1 of 6 Inhoud 1 Profiel...3 2 Conformiteit...3 3 Doelstelling...3 6 Inhoud van de opleiding...4 6.1 Theorie...4 6.2 Zwembad...4 6.3 Buitenwater...4 6.4 Hulpverlening...4

Nadere informatie