TRITONDIVERS VOORZITTERSPRAATJE. Toekomstige activiteiten nu anders geregeld. NR 01JAARGANG 5. In deze uitgave:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TRITONDIVERS VOORZITTERSPRAATJE. Toekomstige activiteiten nu anders geregeld. NR 01JAARGANG 5. In deze uitgave:"

Transcriptie

1 NR 01JAARGANG 5 F E B R U A R I NIEUWSBRIEF TRITONDIVERS 1 In deze uitgave: Toekomstige activiteiten nu anders geregeld. Deelname aan activiteiten moet vanaf nu bevestigd worden via aan de secretaris (roger@tritondivers.be), Betalingen voor activiteiten moeten gebeuren via het rekeningnummer van de club. Dit rekeningnummer zal telkens vermeld worden bij de verschillende activiteiten. Voorzitterspraatje 2 Lidgeld 3 Paasduik 4 Verre reis 5 Egyptereis 6 Rescuediver 7 VOORZITTERSPRAATJE. We zijn nu reeds twee maanden bezig van dit nieuwe jaar in aanloop naar ons vijfjarig bestaan. Inderdaad, eind dit jaar vijf jaar TritonDivers Wachtebeke. Net zoals het uitzicht van de nieuwsbrief staan er veel nieuwe activiteiten op stapel. Meer hierover op de volgende pagina s. Het voorbije jaar hebben we ook verschillende activiteiten gehad, met wisselend succes. De bowling, de Paasduik en het Oostvoorneweekend konden op meeval rekenen, de Big Jump was dan net iets minder succesvol. De Kroatië-reis heeft af te rekenen gekregen met verschillende tegenslagen maar niet getreurd, we hebben er onze lessen uit getrokken voor de toekomst. De club BBQ heeft dan weer veel goedgemaakt en zal zeker herhaald worden dit jaar. Er is natuurlijk ook gedoken op verschillende plaatsen en dit gaf een goed beeld van de vorderingen van verschillende mensen. Met het oog op het komende jaar kunnen we hiermee rekening houden bij het plannen van de komende duiken. Erik.

2 NR 01J AARGANG Lidgeld 2014 Enkel via overschrijving met de mededeling lidgeld Lidgeld betalen op het rekeningnummer: Dorp Wachtebeke Telefoon:0476/ info@tritondivers.be BE Een eerste lid betaald binnen het zelfde gezin: 85,- Vanaf het tweede lid 60,- De verzekeringspremie is in het lidgeld inbegrepen. Voor buitenduiken moet men beschikken over een eigen duikverzekering. Als iemand een niet-lid wil meebrengen kan dit alsnog mits we hiervan minimum twee dagen op voorhand verwittigd zijn en betaling ontvangen van 5,-. Niet vergeten om naam, adres, leeftijd door te geven. Op deze manier kunnen we ons dan in orde stellen met Sporta. Clubkledij Vanaf nu is er kledij beschikbaar bedrukt met het clublogo. Volgende prijzen zijn van toepassing : - polo 11 ONS CONTACTEREN: mail to: erik.van.hoecke@tritondivers.be Voorzitter roger.louis@tritondivers.be secretaris - Sweater 22 - Wintervest 30 - het totaalpakket komt op 60 elk lid dat een aankoop doet krijgt er gratis een T-shirt bij. Voor de dames zijn er ook topjes te verkrijgen. Bestellingen via mail bij Roger, betalingen uitsluitend via de rekening van de club tot 15 februari. fred@tritondivers.be Penningmeester hans@tritondivers.be evenementen B e z o e k o n s o p h e t w e b w w w. t r i t o n d i v e r s. b e

3 3 3 Toekomstige vergaderingen: In de toekomst zullen we twee soorten vergaderingen hebben, in de onpare maanden gaan de normale bestuursvergaderingen door waarop enkel het bestuur aanwezig zal zijn, tijdens een pare maand zal vanaf nu een "uitgebreide" vergadering plaatsvinden. Dit betekent het bestuur samen met verschillende leden van de club die op regelmatige basis aanwezig zijn op trainingen en andere clubactiviteiten. Vanaf dit jaar zal daarvoor ook een soort "aanwezigheidslijst" bijgehouden worden, wie veel aanwezig is op trainingen, activiteiten, zal logischerwijze ook meer inspraak krijgen tijdens deze vergaderingen. Ledenwerving: Als kleine club hebben we ondertussen een vaste "kern" van leden kunnen opbouwen. Het zou interessant zijn mochten we ons ledenaantal kunnen vergroten. Promotie voor de club op verschillende manieren zou zeker al kunnen helpen. Flyers en businesscards zijn gratis te verkrijgen bij het bestuur. Sociale media kunnen hier zeker ook bij helpen, daarom is er een voorstel om naast de privépagina ook een publieke pagina op te maken via Facebook. Inhoud van deze pagina is zeker te bespreken op de volgende vergadering. Bijkomend voorstel van Elke is een "Start-to-Dive" op poten te zetten. Haven van Stavenisse.

4 NR 01J AARGANG NR 01J AARGANG 5 Paasduik Stavenisse op 21 april HW 08:31 20:56 21 april LW 02:05 14:24 Vertrek om 11uur in Wachtebeke, in het water om 14 uur. Ter plaatse vanaf 13uur. Dit is een milde stromingsduik die kan gemaakt worden door iedereen. PAASDUIK 2014 Dit jaar start ons duikseizoen op 21 april. Vanaf de vissteiger worden de begroeide basaltblokken nog regelmatig onderbroken door grote stukken zand en slib, maar een paar honderd meter meer naar rechts loopt de stenen helling bijna ononderbroken door tot meer dan 20 mtr. diepte. In het ondiepe gedeelte staan grote stukken Japans besjeswier, heel mooi op gelijkmatige afstand uit elkaar, zodat het lijkt alsof je in een bos rond duikt. In de diepere gedeelten scharrelen enorm veel botervisjes, zwarte grondeltjes. en puitaaltjes. Van de familie van de geleedpotigen zijn ook diverse vertegenwoordigers aanwezig, zoals de heremiet kreeftjes samen met hun veel grotere familieleden de kreeften. Na de duik kunnen we gezellig napraten en ons opwarmen in het (kleine café aan de haven). De Kleine is bekend om zijn gewone gezelligheid, maar zeker ook om de goede keuken. De bescheiden menukaart biedt altijd dagverse gerechten, zoals sliptong, spareribs ect, lunchgerechten, en heeft een ruim aanbod van Belgisch bier.

5 5 5 Social day 23 mei (duikinitiatie) Het eerste event in het kader van onze verre reis social day voor de collega s van Roger. Jaarlijks wordt er voor de afdeling waartoe Roger behoort een event ingericht. Dit jaar heeft Roger de taak op zich genomen om dit in te richten. Op 23 mei organiseren we daarom een duikinitiatie. Iedereen wordt verwacht vanaf 10u30 aan het zwembad. De initiatie gaat door tussen 11u15 en 13u15. De medewerkers kunnen nadien mee genieten van de BBQ die door gaat vanaf 14.00uur. Dranken wel zelf betalend. Graag wel op voorhand een seintje van je deelname op info@tritondivers.be Verre reis 2015 We praten er al een tijdje over en eindelijk is het zover. Volgende week woensdag 26 februari komen we samen in ons clublokaal te Wachtebeke rond 19u30. Iedereen die ideeën heeft voor de verre reis mag die dan komen voorstellen. We begroten de reis op ongeveer 1500 p/p. voor een reis van veertien dagen. Aangezien het een verre reis is, duurt ze deze keer 14 dagen. Dus wie mee gaat wees zeker aanwezig. Hoe meer voorstellen we hebben hoe beter. Graag ook een seintje van je komst daar er hapjes voorzien zijn. erik@tritondivers.be of evanhoecke@gmail.com

6 NR 01J AARGANG Sunrise Holidays Resort Egyptereis. Blijkbaar is het Plaza hotel veel van zijn pluimen verloren, daarom is er gekozen voor een ander hotel. De prijs is iets goedkoper en het hotel ligt ook in het centrum van Hurghada. Hotel SUNRISE Holidays Resort is een 5-sterren hotel met een ideale ligging, dichtbij het oude centrum en tegelijkertijd aan een heerlijk privé-zandstrand. Op ca. 15 minuten lopen vindt u de splinternieuwe jachthaven van Hurghada met verschillende restaurantjes en barretjes. De buffetten in dit resort zijn uitgebreid, er hangt een relaxed sfeertje en het personeel is uitermate vriendelijk. Qua luchthavenvervoer zouden we met één voertuig kunnen rijden, de kosten voor brandstof en parking delen we dan door het aantal deelnemers. Het hotel biedt genoeg faciliteiten voor de sportieve vakantieganger, waaronder fitness, tafeltennis en aerobics, maar u kunt ook heerlijk ontspannen in het healthcenter met onder andere een stoombad en sauna. Er zijn diverse bars en een shishahoek waar u heerlijk kunt genieten van een drankje. Voor een heerlijke maaltijd kunt u terecht bij 4 restaurants, waarvan 3 buffetrestaurants en 1 à la carte restaurant (Mediterraan). Tevens is er een disco aanwezig. Het hotel is gelegen aan het privé-strand met een klein privé eilandje en slechts 500 m van het centrum (Sekkala) van Hurghada. Duiken. Hurghada heeft verschillende eilanden die ongeveer km van de rust af liggen. Dit betekent dat de meeste duikplaatsen beschermd zijn van de ruwe zee. Het duiken rondom deze eilanden is prachtig en gevarieerd, met ondiepe riffen en koraaltuinen tot steilwanden en dropoffs. Gedurende de laatste jaren is het grootste deel van Hurghada beschermd gebied geworden en uitgeroepen tot Marinepark. De riffen zijn zodanig beschermd dat het verboden is ankers uit te werpen op het rif, maar boten dienen aan te leggen aan speciaal aangelegde mooring boeien. De eilanden en riffen die niet binnen het national park liggen, zijn niettemin ook zeer goede duikplaatsen en hebben dezelfde regels, enkel kijken en nergens aankomen, geen vissen voeren en geen schelpen e.d verzamelen. Ondertussen zijn de inschrijvingen afgesloten. Voor wie alsnog mee wil kan nog steeds zelf boeken. Wij vertrekken op donderdag 12 juni en zijn terug op vrijdagmorgen 21 juni.

7 7 7 Rescue Diver De PADI Rescue Diver cursus Uitdagend en de moeite waard. Dit is de beste beschrijving voor de PADI Rescue Diver-cursus. Voortbouwend op wat je al geleerd hebt wordt in deze cursus verder aandacht besteed aan wat je al weet over hoe je problemen voorkomt en wat je doet als ze toch ontstaan. Waarom het zo leuk is Het leuke aan deze cursus is dat je de uitdaging aangaat en die onder de knie krijgt. De meeste duikers vinden deze cursus veeleisend maar zeker de moeite waard. Als hij afgelopen is, geven velen aan dat het de beste cursus is die ze ooit hebben gedaan. Wat je leert Zelfredzaamheid Stress bij andere duikers herkennen en ermee omgaan Omgaan met een noodgeval en nooduitrusting Duikers die in paniek zijn redden Bewusteloze duikers redden De duikuitrusting die je gebruikt Je gebruikt alle basisduikuitrusting, inclusief een duikcomputer, en een aantal accessoires. Het lesmateriaal dat je nodig hebt De PADI Rescue Diver Kit bevat al het lesmateriaal dat nodig is om de PADI Rescue Divercursus af te ronden inclusief een pocketmasker. Je leert om te denken als reddingsduiker en je kijkt naar vaardigheden die je met je PADI Instructor gaat oefenen. Als je Rescue Diver-cursus eenmaal is afgerond, kun je de dvd opnieuw bekijken om je duikveilige vaardigheden op te frissen wanneer dat nodig is. Deze gereedschapskist met kennis en technieken geeft je de kennis om met bijna iedere noodsituatie om te gaan. Neem contact op met je PADI Instructor, duikwinkel of -resort als je dit product wilt aanschaffen.

8 NR 01J AARGANG Planning Zwembadtrainingen Februari-Maart. Vrijdag 21 februari techniek Vrijdag 28 februari fysiek Vrijdag 21 maart fysiek Vrijdag 28 maart techniek Vrijdag 7 maart geen training Vrijdag 14 maart fysiek Buitenduiken Binnenkort volgt nog een kalender met de gepande buitenduiken. Toekomst 2014 Dit jaar zeker en vast de Beach Clean Up. Club-BBQ. Luxemburg-weekend. Zeeland-weekend. Deelname Safarkensmarkt. Kerstactiviteiten. Big Jump. Wie alsnog eens een duik wil doen vóór we starten met ons duikseizoen mag gerust iets posten op de ledenkalender, onderling afspreken, enz. Zorg wel dat je materiaal in orde is om met mindere temperaturen te duiken en dat je een duikverzekering hebt afgesloten. Wie zin heeft kan mee op zondag 8 maart naar een onderling nog af te spreken plaats. Laagwater is om 14u19 dus te water vanaf 13u45. (Erik)

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje.

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje. Jaargang3, uitgave4 21mei2012 Overzicht: Clubactiviteiten Big jump Kalender Voorzitterspraatje. TritonDivers Wachtebeke. Het einde van het duikseizoen komt in zicht. Nog een dikke twee maanden en voor

Nadere informatie

THINK BLUE PADI TEC TRIMIX 65 EXPLORE NEW FRONTIERS

THINK BLUE PADI TEC TRIMIX 65 EXPLORE NEW FRONTIERS PADI TEC TRIMIX 65 EXPLORE NEW FRONTIERS PADI TEC TRIMIX 65 heeft als doel het dieptebereik uit te breiden van technische duikers die al opgeleid en gekwalificeerd zijn voor het gebruik van perslucht,

Nadere informatie

TRITONDIVERS VOORZITTERSPRAATJE.

TRITONDIVERS VOORZITTERSPRAATJE. 1 NR 02JAARGANG 5 M E I 2 0 1 4 NIEUWSBRIEF TRITONDIVERS In deze uitgave: 21 april start van ons nieuwe duikseizoen. Zoals vermeld in onze vorige nieuwsbrief start ons duikseizoen in Stavenisse. Het wordt

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TRITONDIVERS

NIEUWSBRIEF TRITONDIVERS NIEUWSBRIEF J un i 20 1 5 TRITONDIVERS NR 2 02 jjaaaarrggaanngg 65 01 Beste leden, VOORZITTERSPRAATJE. Vijf jaar geleden zijn wij gestart als TritonDivers. In het begin hadden we er ook nog een groepje

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA Editie september 2012

Nieuwsbrief TDA Editie september 2012 Nieuwsbrief TDA Editie september 2012 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het eerste en voorlaatste van dit jaar. Het is eventjes geleden dat deze brief nog eens in je mailbox

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA. Editie 2013

Nieuwsbrief TDA. Editie 2013 Nieuwsbrief TDA Editie 2013 Beste duikers, ja ik weet het, het is even geleden dat jullie van mij nog eens een nieuwsbrief in jullie mailbox hebben gekregen, maar ik beloof jullie voor 2014 dat het er

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

Mei 2017 Aquaticum VZW Opwinding & Avontuur Verantw. Uitgever De Meester Ronald Vlierenpaal Kontich

Mei 2017 Aquaticum VZW Opwinding & Avontuur  Verantw. Uitgever De Meester Ronald Vlierenpaal Kontich Mei 2017 Aquaticum VZW Opwinding & Avontuur http://users.telenet.be/aquaticum/ Verantw. Uitgever De Meester Ronald Vlierenpaal 16 2550 Kontich Drukwerk Afgifte kantoor 2550 Kontich Clubblad Mei 2017 Beste

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 )

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) ZWiM Nieuwsbrief 3 De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Beste Zwimmers Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden en ook een speciale gebeurtenis.

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus

Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus Dag 1: 10/12/09 Vertrek met Egyptair richting Cairo aankomst om 20u50. Goede vlucht warme maaltijd en een vriendelijke

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA Editie december 2010

Nieuwsbrief TDA Editie december 2010 Nieuwsbrief TDA Editie december 2010 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het laatste van dit jaar. Om de kerst en eindejaarssfeer er al een beetje in te brengen heb ik deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. maart 2011 jaargang 4 nr.3

Nieuwsbrief. maart 2011 jaargang 4 nr.3 Nieuwsbrief maart 2011 jaargang 4 nr.3 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter op de hoogte te houden van het reilen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag :

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag : NIEUWSBRIEF Verschijnt omdat het past Extra nieuwsbrief Omdat ons weekend dichterbij komt, sturen we jullie deze extra nieuwsbrief, volledig gewijd aan het kringweekend. Waar en Wanneer Het kringweekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. december 2010 jaargang 3 nr.9

Nieuwsbrief. december 2010 jaargang 3 nr.9 Nieuwsbrief december 2010 jaargang 3 nr.9 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter op de hoogte te houden van het reilen

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-07 Terugkijkend op een fantastisch geslaagd openingsfeest gisteravond, voelt mijn lijf aan alsof ik een dag in een achtbaan heb gezeten.

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Stockholm... Academiejaar: 2013. - 2014. Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit

Erasmusbestemming: Stockholm... Academiejaar: 2013. - 2014. Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit Erasmusbestemming: Stockholm... Academiejaar: 2013. - 2014. Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? Er is éen grote campus voor alle universiteitsrichtingen

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 Wat houdt de vriendjesdag in? 1 uur zwemmen waarvan 30 minuten les en 30 minuten vrij zwemmen Elke zwemmer mag 1 of 2 vriendjes uitnodigen. Gratis toegang voor de

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Duiken en overnachten bij Aqua Love

Duiken en overnachten bij Aqua Love Duiken en overnachten bij Aqua Love INFOBLAD 2016 Wij zijn Peter en Ineke Houniet en wonen in Emsland (Duitsland), net over de Nederlandse grens bij Groningen. Naast onze Nederlandse duikschool in Neudersum

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 25 februari 2016

Ouderinfo donderdag 25 februari 2016 Ouderinfo donderdag 25 februari 2016 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Pagina 1 t/m 5 Geplande evenementen [Datum] 29-02-2016 Start muziekweek 11-11-2015 11-03-2016 Boeken- en spelletjesmarkt 18-03-2016

Nadere informatie

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil...

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil... pagina 1 van 5 In dit nummer: â Trainingen â Activiteiten Tennisschool V&P â V&P Jeugdfonds â Sponsoren â Schooltennis â Tennisvakantie Tennisschool V&P Telefoon: 0183-851490 Nellie van Kolstraat 20 E-mail:

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Inloopavond te Almere

Inloopavond te Almere Super leuk dat je bij ons op bezoek wilt komen! Onze PADI & SSI duikschool is gevestigd aan de Koningsbeltweg 74 (1 Hoog), 1329 AK, Te Almere, dit is een zeer groot terrein met voldoende eigen gratis parkeerplaatsen

Nadere informatie

Structuur en taakomschrijving - CVD vzw

Structuur en taakomschrijving - CVD vzw Structuur en taakomschrijving - CVD vzw Algemene Vergadering Raad van Bestuur College der Instructeurs 1. Statutaire Bestuursleden 1.1. Voorzitter 1.2. Secretaris 1.3. Penningmeester 2. Niet-statutaire

Nadere informatie

Structuur en taakomschrijving - CVD vzw

Structuur en taakomschrijving - CVD vzw Structuur en taakomschrijving - CVD vzw Algemene Vergadering Raad van Bestuur College der Instructeurs 1. Statutaire Bestuursleden 1.1. Voorzitter 1.2. Secretaris 1.3. Penningmeester 2. Niet-statutaire

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Inleiding. Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het laatste van dit jaar.

Inleiding. Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het laatste van dit jaar. Nieuwsbrief TDA Editie december 2009 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het laatste van dit jaar. Om de kerst en eindejaarssfeer er al een beetje in te brengen heb ik dit nog

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Doga appartementen Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy

Doga appartementen Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy Doga appartementen Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Doga appartementen - (Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten,

TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten, TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten, Voor de allereerst keer zal tennisschool Dirk de Vries voor jullie een buitenlandse tennisreis/tennisstage aanbieden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje.

Nieuwsbrief. TritonDivers Wachtebeke. Voorzitterspraatje. Jaargang3, uitgave3 21mei2012 Overzicht: Clubactiviteiten Big jump Nitrox Kalender Voorzitterspraatje. TritonDivers Wachtebeke. Het duikseizoen komt stilaan op gang. Op het moment van dit schrijven bedraagt

Nadere informatie

MAALTIJD AS. ZATERDAG

MAALTIJD AS. ZATERDAG Praatpaal jaargang 21 2 28-05-2013 MAALTIJD AS. ZATERDAG 1 juni: Middellandse sferen in restaurant Het Middelpunt Zaterdag 1 juni is het al de laatste zaterdag van het seizoen - en ODO 1 speelt gezellig

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2012 29/02 29ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Het ABC van de sociale media...... Kattenbosserjoging Wat komt... 50+ en gezond blijven!... Dropping... Samenaankoopstookolie...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. mei/juni 2013. jaargang 6 nr.5

Nieuwsbrief. mei/juni 2013. jaargang 6 nr.5 Nieuwsbrief mei/juni 2013 jaargang 6 nr.5 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter op de hoogte te houden van het reilen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Kledij

Nieuwsbrief 2. Kledij ARTEMIS- SCHOTEN KORFBALCLUB VZW Nieuwsbrief 2 Upcoming events: 25/06/2011 Kampioenenviering 02/07/2011 Grote Kuis Week 11/07/2011 sportkamp jeugd Weekend 11/11/11 recreantenweekend In dit nummer: Kledij

Nadere informatie

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE KAKSLAUTTANEN A LA CARTE Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-05 Het is weer FEEST!!!!!!! In deze nieuwsbrief; Sealand Diving en Buddyfish hebben een eigen Course Director Vanaf nu is Sealand Diving

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF deel2. S ep tem b er TRITONDIVERS

NIEUWSBRIEF deel2. S ep tem b er TRITONDIVERS NIEUWSBRIEF deel2 S ep tem b er 20 1 5 TRITONDIVERS 2 0202 JAAR j AGAARNGGA 5N G 6 NR NR Dorp 56 9185 Wachtebeke Telefoon:0476/47.46.09 E-mail: info@tritondivers.be VOORZITTERSPRAATJE. Beste leden, Bij

Nadere informatie

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Woensdag 07 oktober 2015 04u00 Aanmelding luchthaven Brussel Zaventem Check-in en boarding 06u00 Vertrek Brussel

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

MINI Black Sea Challenge

MINI Black Sea Challenge MINI Black Sea Challenge Een waanzinnig avontuur door 22 landen. Samen met de nieuwe Paceman op zoek naar de Zwarte zee, op bezoek in Istanbul en langs de kust van de Adriatische zee naar Venetië. Ontdek

Nadere informatie

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden.

De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden. ZWiM Nieuwsbrief 3 De naam voor de zwemvereninging in Molenheide ( jaargang 2008 ) Beste Zwimmers Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Dit jaar zijn er enkele nieuwigheden. 1) Door de reorganisatie van

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Nieuwe jackets aangekocht voor de jeugdduikers

Nieuwe jackets aangekocht voor de jeugdduikers Nieuwsbrief 2 2014 Nieuwe jackets aangekocht voor de jeugdduikers Begin dit jaar ging de jubileumduik van Kris Vansteelandt door. Velen onder jullie schonken toe 5 euro voor de jeugdduikschool. Dit leverde

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Voor onze competitiespringers is er de trainingspak die we op training en wedstrijd dragen.

Voor onze competitiespringers is er de trainingspak die we op training en wedstrijd dragen. f Sleins Skip Nieuwsbrief oktober 2017 1. START NIEUW SEIZOEN Beste skippers, beste ouders, Ons nieuw seizoen is reeds enkele weken aan de gang. We namen een goede start met 24 nieuws skippers. We willen

Nadere informatie

Taalreizen Nieuw Zeeland, Christchurch

Taalreizen Nieuw Zeeland, Christchurch Taalreizen Nieuw Zeeland, Christchurch HIGHLIGHTS Traditionele Engelse stad op het zuidelijk halfrond Universiteitsstad CHRISTCHURCH Engels leren in de meest Engelse stad van het zuidelijk halfrond. Hier

Nadere informatie

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen.

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen. Nieuwsbrief Juli 2012 Van de voorzitter Beste leden, De eerste helft van dit seizoen heeft weer wat opmerkelijke hoogtepunten opgeleverd. Op de eerste plaats natuurlijk het kampioenschap en de promotie

Nadere informatie

MASCA, LA GOMERA EILAND TOUR

MASCA, LA GOMERA EILAND TOUR Algemene info: Tijdens onze begeleide tochten leggen wij de nadruk op bike and relax. We zoeken de balans tussen ontspanning door inspanning. De gidsen zorgen voor een perfect gebalanceerde inspanning

Nadere informatie

Ruggeveldje december 2015

Ruggeveldje december 2015 Ruggeveldje december 2015 Beste schaatsleden en vrienden, Een witte kerst, met deze temperaturen lijkt die nog ver weg! En toch, dé feestmaand van het jaar staat weer voor de deur. Dit wil ook zeggen dat

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Bart van Hussen - Schipper/Eigenaar Merellaan 14 5613 AL Eindhoven (M) +31 (06) 50 278 774 (E) info@windindezeilen.com (W) www.windindezeilen.

Bart van Hussen - Schipper/Eigenaar Merellaan 14 5613 AL Eindhoven (M) +31 (06) 50 278 774 (E) info@windindezeilen.com (W) www.windindezeilen. Bart van Hussen - Schipper/Eigenaar Merellaan 14 5613 AL Eindhoven (M) +31 (06) 50 278 774 (E) info@windindezeilen.com (W) www.windindezeilen.com #windindezeilen1 Wind in de Zeilen organiseert zeiltochten

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Welkom. Voka Beweegt in het buitenland! Trip naar Livigno met beklimming van de Stelvio

Welkom. Voka Beweegt in het buitenland! Trip naar Livigno met beklimming van de Stelvio Voka Beweegt in het buitenland! Trip naar Livigno met beklimming van de Stelvio Subtitel van de presentatie Van donderdag 19 tot maandag 23 september Welkom Voor wie? De Voka fietsers De Voka lopers De

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2015

NIEUWSBRIEF APRIL 2015 NIEUWSBRIEF APRIL 2015 Inhoud Voorstelling van ons nieuwe logo Wandel je mee? Verhuis naar Veemarkt Provinciale trainingen 2015 Bestuur en trainers van JC Sint-Truiden Nieuwe website Voorstelling nieuwe

Nadere informatie

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen +

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen + > vooruitkomen + Hulp na seksueel misbruik JEUGDIGEN Heb jij seksueel misbruik meegemaakt of iemand in jouw gezin, dan kan daarover praten helpen. Het kan voor jou erg verwarrend zijn hierover te praten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA Editie december 2011

Nieuwsbrief TDA Editie december 2011 Nieuwsbrief TDA Editie december 2011 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het eerste en laatste van dit jaar. Het is eventjes geleden dat deze brief nog eens in je mailbox is

Nadere informatie

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski Subtitel van de presentatie Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Network & Pleasure in Livigno Italia Viersterren Tophotel Perfecte ligging

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

VITALITEITSVAKANTIE Fitter in je vel en heerlijk genieten onder de Franse zon 9 t.e.m. 16 mei 2015

VITALITEITSVAKANTIE Fitter in je vel en heerlijk genieten onder de Franse zon 9 t.e.m. 16 mei 2015 OZ Gezondheidsreizen 2015 Côte d Azur VITALITEITSVAKANTIE Fitter in je vel en heerlijk genieten onder de Franse zon 9 t.e.m. 16 mei 2015 Zalig ontspannen op vakantie en toch werken aan je gezondheid? Deze

Nadere informatie

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca la Crucita - (Spanje Lanzarote Haría) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON

04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON 04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON Trainingen tussen 09uur30 tot 16uur30 Trainingen door gediplomeerde trainers Prijs? 110 euro alles inbegrepen (2 de kind 60 euro) Fiscaal aftrekbaar Inschrijven:

Nadere informatie

Welkom op Vakantiepark De Krim!

Welkom op Vakantiepark De Krim! Vrijdag 23 mei t/m dinsdag 27 mei Welkom op Vakantiepark! Recreatieprogramma: Iedere vrijdag kunt u een nieuw recreatieprogramma ophalen bij de Receptie. Alle informatie in dit blad is onder voorbehoud

Nadere informatie

MAKWARIUM NIEUWSBRIEF!

MAKWARIUM NIEUWSBRIEF! Beste MAK-kers, 01 april 009 MAKWARIUM NIEUWSBRIEF! We zijn in de running naar onze tentoonstelling, de hete adem is duidelijk voelbaar in je omgeving! Tijdens de voorbije werkvergaderingen is gebleken

Nadere informatie

MSV SPIJKENISSE. Nieuwsbrief December 2013

MSV SPIJKENISSE. Nieuwsbrief December 2013 MSV SPIJKENISSE Nieuwsbrief December 2013 Nieuwsbrief December 2013 Voorwoord Hierbij treft u de eerste (nieuwe) nieuwsbrief van MSV Spijkenisse. Na de realisatie van de nieuwe website is het geen eenvoudige

Nadere informatie