Meer waard met Schoevers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meer waard met Schoevers"

Transcriptie

1 Meer waard met Schoevers Met Schoevers word je meer waard. Want bij ons combineer je leren en werken. Je leert dus echt een vak als managementassistent, officemanager of communicatieprofessional en gaat er gelijk mee aan de slag. Resultaat? Geen hoge studieschuld en een waardevol cv met praktische ervaring. Veel plezier met jouw route naar succes. Robert van Zanten, directeur Schoevers

2 Opleidingsoverzicht ASSOCIATE DEGREE MARKETINGMANAGEMENT (RICHTING MARKETINGCOMMUNICATIEMANAGEMENT) COMMUNICATIE & MARKETING (RICHTING MARKETINGCOMMUNICATIEMANAGEMENT) SECRETARESSE DIRECTIESECRETARESSE/ MANAGEMENTASSISTENT (verkort)* ASSOCIATE DEGREE OFFICEMANAGEMENT (RICHTING EXECUTIVE OFFICEMANAGEMENT) (RICHTING EXECUTIVE OFFICEMANAGEMENT) VOOROPLEIDING VMBO-TL INTERESSE INTERESSE COMMUNICATIE & MARKETING (verkort)* DIRECTIESECRETARESSE/ MANAGEMENTASSISTENT ASSOCIATE DEGREE MARKETINGMANAGEMENT ASSOCIATE DEGREE OFFICEMANAGEMENT (RICHTING MARKETINGCOMMUNICATIEMANAGEMENT) (RICHTING MARKETINGCOMMUNICATIEMANAGEMENT) (RICHTING EXECUTIVE OFFICEMANAGEMENT) (RICHTING EXECUTIVE OFFICEMANAGEMENT) MBO-3 marketingcommunicatie DIRECTIESECRETARESSE/ MANAGEMENTASSISTENT (verkort)* ASSOCIATE DEGREE OFFICEMANAGEMENT (RICHTING EXECUTIVE OFFICEMANAGEMENT) (RICHTING EXECUTIVE OFFICEMANAGEMENT) secretarieel * Mogelijk met een relevant MBO-3 diploma. EERSTE JAAR TWEEDE JAAR DERDE JAAR VIERDE JAAR VIJFDE JAAR

3 Opleidingsoverzicht ASSOCIATE DEGREE MARKETINGMANAGEMENT (RICHTING MARKETINGCOMMUNICATIEMANAGEMENT) (RICHTING MARKETINGCOMMUNICATIEMANAGEMENT) ASSOCIATE DEGREE OFFICEMANAGEMENT (RICHTING EXECUTIVE OFFICEMANAGEMENT) VOOROPLEIDING HAVO / VWO / MBO-4 INTERESSE DIRECTIESECRETARESSE/ MANAGEMENTASSISTENT (verkort) (RICHTING EXECUTIVE OFFICEMANAGEMENT) ASSOCIATE DEGREE OFFICEMANAGEMENT (RICHTING EXECUTIVE OFFICEMANAGEMENT) (RICHTING EXECUTIVE OFFICEMANAGEMENT) marketingcommunicatie secretarieel EERSTE JAAR TWEEDE JAAR DERDE JAAR VIERDE JAAR

4 Unieke onderwijsmethode Schoevers biedt jou praktijkgericht, actief en inspirerend onderwijs met persoonlijke begeleiding in kleine klassen. In onze unieke VAK-methode (Vaardigheden, Actie(f) en Kennis) zetten we de beste docenten, begeleiders en technieken in om je te ondersteunen. En wat je leert, pas je direct toe in de praktijk. Je begint dus meteen aan jouw nieuwe toekomst.

5 Leren en werken Bij Schoevers ga je twee of drie dagen naar school. De andere dagen werk je of loop je stage, zodat je geld kunt verdienen, maar vooral om relevante ervaring op te doen. Voor jou dus geen torenhoge studieschuld. En je wordt bovendien een starter met ervaring. Kortom, de ideale start van jouw carrière.

6 Digitale leeromgeving e-connect is de digitale leeromgeving van Schoevers. Zo kun je je voorbereiden op lessen wanneer het jou uitkomt. Via de app of de site heb je altijd informatie over roosters, lessen, stages en examens bij de hand. Je kunt overleggen met docenten, studenten en coaches en jouw persoonlijk dossier raadplegen.

7 Baangarantie Een Schoevers-diploma is zó gewild dat we je een baan garanderen. Vanaf de start van je opleiding begeleidt een carrièrecoach jouw ontwikkeling. De carrièrecoach geeft gedurende het schooljaar praktijkgerichte workshops en tijdens een speciaal spreekuur kun jij al je vragen stellen over de arbeidsmarkt en de mogelijkheden.

8 NCOI Groep Schoevers is onderdeel van NCOI Groep, de grootste particuliere opleidingsorganisatie in Nederland. Jaarlijks leidt NCOI Groep meer dan professionals op. Schoeversstudenten kunnen gebruik maken van uitstekende voorzieningen, opleidingslocaties, IT-faciliteiten en online leeromgevingen en krijgen les van topdocenten uit de praktijk.

9 Contact Schoevers Marathon PD Hilversum (035) (algemeen) (035) (baanbemiddeling) Persoonlijk kennismaken met Schoevers? Kijk dan op onze website.

10 De mbo-opleidingen van Schoevers leiden je in korte tijd vakkundig op voor een uitdagende baan waar veel vraag naar is. Bij ons kun je kiezen uit de opleidingen Secretaresse (mbo-3), Directiesecretaresse/ Managementassistent (mbo-4) en Communicatie & Marketing (mbo-4). MBOopleidingen

11 Secretaresse mbo-3 De meest gewilde secretaresse van Nederland. Duur 1 jaar Toelating Vmbo-diploma (theoretische leerweg), een overgangsbewijs havo/vwo van jaar 3 naar 4 of een diploma op mbo-2 niveau.

12 Secretaresse MBO-3 In deze officeel erkende mbo- 3 opleiding leer je in één jaar alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als professioneel secretaresse. Denk bijvoorbeeld aan organiseren, coördineren en communiceren. Daarnaast is het ondersteunen bij de planning en organisatie van de activiteiten van de leidinggevende een zeer belangrijke taak. Toekomst Met een Secretaresse mbo-3 diploma op zak kun je kiezen uit heel veel leuke banen. Je kunt bijvoorbeeld projectassistent worden, of assistant-to-the-manager. Of secretaresse van het management van een bank of een verzekeraar. Dat is heel afwisselend werk met allerlei secretariële en organisatorische taken als agendaplanning, verwerking van mailings, het regelen van bedrijfsfeesten. Je bent dan het visitekaartje van je bedrijf. Ook kun je na deze opleiding direct doorstromen in een eenjarig programma voor Directiesecretaresse/Managementassistent, mbo-4. Doelgroep Je bent ambitieus en tussen de jaar. Je wilt je ontwikkelen tot professioneel secretaresse met een erkend diploma Secretaresse mbo-3. Je zoekt een praktijkgerichte aanpak met de beste docenten uit de praktijk. Toelating Vmbo-diploma (theoretische leerweg), een overgangsbewijs havo/ vwo van jaar 3 naar 4 of een diploma op mbo-2 niveau.

13 Directiesecretaresse/ Managementassistent mbo-4 De standaard in de markt voor directiesecretaresses. Duur 2 jaar Toelating Vmbo-diploma (theoretische leerweg), een overgangsbewijs havo/vwo van jaar 3 naar 4 of een diploma op mbo- 3 niveau. Als je een havo-diploma of een secretariële mbo-3 opleiding hebt afgerond, kun je de mbo-4-opleidingen ook in 1 jaar afronden. Daarvoor bieden wij het verkort programma aan.

14 Directiesecretaresse/Managementassistent mbo-4 In deze erkende, boeiende opleiding leer je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als directiesecretaresse of managementassistent. Je leert alles wat je nodig hebt om deze belangrijke functie in organisaties op een professionele en succesvolle manier in te vullen. Toekomst Met de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent mbo-4 kun je straks aan de slag als assistent van een topadvocaat, van een eventmanager of van een marketingafdeling. Je ondersteunt het management, maar kunt ook zelf de drijvende kracht worden achter bijvoorbeeld het organiseren van zakenreizen, het regelen van bedrijfsfeesten, huisstijl, public relations en reclame. Ook kun je ervoor kiezen om door te studeren: je kunt in een verkort programma doorstromen naar het 2e jaar van de Associate degree Officemanagement of de Bachelor Executive Officemanagement van Hogeschool Schoevers. Doelgroep Je bent ambitieus en tussen de jaar. Je wilt je ontwikkelen tot professioneel secretaresse of managementassistent met een erkend diploma Directiesecretaresse/Managementassistent mbo-4. Je zoekt een praktijkgerichte aanpak met de beste docenten uit de praktijk. Toelating Vmbo-diploma (theoretische leerweg), een overgangsbewijs havo/ vwo van jaar 3 naar 4 of een diploma op mbo-3 niveau. Als je een havo-diploma of een secretariële mbo-3 opleiding hebt afgerond, kun je de mbo-4-opleidingen ook in 1 jaar afronden. Daarvoor bieden wij het verkort programma aan.

15 Directiesecretaresse/ Managementassistent mbo-4 (verkort) Na een jaar aan de slag als directiesecretaresse of managementassistent. Duur 1 jaar Toelating Havo-diploma of een secretarieel diploma op mbo-3 niveau.

16 Directiesecretaresse/Managementassistent mbo-4 (verkort) In deze verkorte opleiding leer je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als directiesecretaresse of managementassistent. Je leert alles wat je nodig hebt om deze belangrijke functie in organisaties op een professionele en succesvolle manier in te vullen. Toekomst Met de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent mbo- 4 kun je straks aan de slag als assistent van een topadvocaat, van een eventmanager of van een marketingafdeling. Je ondersteunt het management, maar kunt ook zelf de drijvende kracht worden achter bijvoorbeeld het organiseren van zakenreizen, het regelen van bedrijfsfeesten, huisstijl, public relations en reclame. Ook kun je ervoor kiezen om door te studeren: je kunt in een verkort programma doorstromen naar het 2e jaar van de Associate degree Officemanagement of de Bachelor Executive Officemanagement van Hogeschool Schoevers. Doelgroep Je bent ambitieus en tussen de jaar. Je wilt je ontwikkelen tot professioneel secretaresse of managementassistent met een erkend diploma Directiesecretaresse/Managementassistent mbo-4. Je zoekt een praktijkgerichte aanpak met de beste docenten uit de praktijk. Toelating Havo-diploma of een secretarieel diploma op mbo-3 niveau.

17 Communicatie en Marketing mbo-4 Je kunt alle kanten op met communicatie en marketing. Duur 2 jaar Toelating Vmbo-diploma (theoretische leerweg), een overgangsbewijs havo/vwo van jaar 3 naar 4 of een diploma op mbo-3 niveau. Met een relevant MBO-diploma niveau 3 kun je zelfs het verkorte 1-jarig programma volgen.

18 Communicatie en Marketing mbo-4 In deze verkorte Mbo-opleiding ontwikkel je jezelf tot marketingen communicatieprofessional. Dit is een opleiding die heel veel mogelijkheden biedt. Je kunt aan de slag op het gebied van marketing, communicatie, public relations, evenementen en voorlichting. Toekomst Met de opleiding Communicatie en Marketing mbo-4 ga je bijvoorbeeld aan de slag bij een tv-producent, een theater, een adviesbureau of een museum. Daar ben je betrokken bij de communicatie. Denk aan websites, brochures en nieuwsbrieven. Het kan echt van alles zijn op het gebied van marketing, communicatie, public relations en voorlichting. Ook kun je ervoor kiezen om door te studeren met de Associate degree Marketingcommunicatie of de Bachelor Marketingcommunicatiemanagement. Doelgroep Je bent ambitieus en tussen de jaar. Je wilt je ontwikkelen tot marketing- en communicatieprofessional. Je wilt opgeleid worden voor het volledig erkende diploma Communicatie en Marketing mbo-4. Je zoekt een praktijkgerichte aanpak met de beste docenten uit de praktijk. Toelating Vmbo-diploma (theoretische leerweg), een overgangsbewijs havo/ vwo van jaar 3 naar 4 of een diploma op mbo-3 niveau. Met een relevant MBO-diploma niveau 3 kun je zelfs het verkorte 1-jarig programma volgen.

19 Communicatie en Marketing mbo-4 (verkort) Je kunt alle kanten op met communicatie en marketing. Duur 1 jaar Toelating Je dient in het bezit te zijn van een relevant mbo-diploma niveau 3. Heb je een vmbo-diploma (kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg), een overgangsbewijs havo/vwo van jaar 3 naar 4 of een ander diploma op mbo-3 niveau, dan kan je onze reguliere (nietverkorte) opleiding volgen.

20 Communicatie en Marketing mbo-4 (verkort) In deze verkorte Mbo-opleiding ontwikkel je jezelf tot marketingen communicatieprofessional. Dit is een opleiding die heel veel mogelijkheden biedt. Je kunt aan de slag op het gebied van marketing, communicatie, public relations, evenementen en voorlichting. Toekomst Met de opleiding Communicatie en Marketing mbo-4 ga je bijvoorbeeld aan de slag bij een tv-producent, een theater, een adviesbureau of een museum. Daar ben je betrokken bij de communicatie. Denk aan websites, brochures en nieuwsbrieven. Het kan echt van alles zijn op het gebied van marketing, communicatie, public relations en voorlichting. Ook kun je ervoor kiezen om door te studeren met de Associate degree Marketingcommunicatie of de Bachelor Marketingcommunicatiemanagement. Doelgroep Je bent ambitieus en tussen de jaar. Je wilt je ontwikkelen tot marketing- en communicatieprofessional. Je wilt opgeleid worden voor het volledig erkende diploma Communicatie en Marketing mbo-4. Je zoekt een praktijkgerichte aanpak met de beste docenten uit de praktijk. Toelating Je dient in het bezit te zijn van een relevant mbo-diploma niveau 3. Heb je een vmbo-diploma (kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg), een overgangsbewijs havo/vwo van jaar 3 naar 4 of een ander diploma op mbo-3 niveau, dan kan je onze reguliere (niet-verkorte) opleiding volgen.

21 SCHOEVERS Marathon PD Hilversum T: (035) (algemeen) (035) (baanbemiddeling) I: E: info@schoevers.nl Schoevers. Dan ben je meer waard.

Meer waard met Schoevers

Meer waard met Schoevers Meer waard met Schoevers Met Schoevers word je meer waard. Want bij ons combineer je leren en werken. Je leert dus echt een vak als managementassistent, officemanager of communicatieprofessional en gaat

Nadere informatie

Meer waard met Schoevers

Meer waard met Schoevers Meer waard met Schoevers Met Schoevers word je meer waard. Want bij ons combineer je leren en werken. Je leert dus echt een vak als managementassistent, officemanager of communicatieprofessional en gaat

Nadere informatie

ik ga voor de 2015-2016 school voor economie en ondernemen

ik ga voor de 2015-2016 school voor economie en ondernemen ik ga voor de 2015-2016 school voor economie en ondernemen Een secretaresse voert natuurlijk heel ander werk uit dan een commercieel medewerker bij een bank, een juridisch medewerker bij een gemeente of

Nadere informatie

Opleidingen. Graafschap College. Secretarieel management SECRETARIEEL MANAGEMENT ED 2-14

Opleidingen. Graafschap College. Secretarieel management SECRETARIEEL MANAGEMENT ED 2-14 SECRETARIEEL MANAGEMENT Opleidingen ED 2-14 Secretarieel management Graafschap College 2015-2016 Organisatorische duizendpoten gezocht! Hou je van plannen, regelen en organiseren? Geeft het je voldoening

Nadere informatie

MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN

MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN Sport & Business: Medewerker Marketing & Communicatie Medewerker Evenementenorganisatie Nijmegen 2016-17 JOHAN CRUYFF COLLEGE UNIVERSITY INSTITUTE Johan Cruijff

Nadere informatie

Johan Cruyff College Enschede ROC van Twente Antwoordnummer 1701 7550 WB HENGELO

Johan Cruyff College Enschede ROC van Twente Antwoordnummer 1701 7550 WB HENGELO Postzegel niet nodig Johan Cruyff College Enschede ROC van Twente Antwoordnummer 1701 7550 WB HENGELO TOELATINGSEISEN Vmbo-diploma (kaderberoepsgerichte-, gemengde- of theoretische leerweg) Overgangsbewijs

Nadere informatie

MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN

MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN Sport & Business Sport & Coaching Roosendaal 2016-17 JOHAN CRUYFF COLLEGE UNIVERSITY INSTITUTE Johan Cruijff Oprichter In mijn ervaring bezitten sporters een

Nadere informatie

mbo styling & design Geef je carrière vorm

mbo styling & design Geef je carrière vorm mbo styling & design 2016 2017 Geef je carrière vorm mbo styling & design Ben jij in vorm? Jij bent één van die bijzondere mensen die overal een kans zien om het leven letterlijk mooier te maken. Voor

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL MET JOU LOOPT ALLES OP ROLLETJES Werken in een bedrijf is elke dag anders. Ben je liever eigen baas? Leer dan alles over zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

ik ga voor de academie voor economie en ondernemen

ik ga voor de academie voor economie en ondernemen ik ga voor de academie voor economie en ondernemen Een secretaresse voert natuurlijk heel ander werk uit dan een commercieel medewerker bij een bank, een juridisch medewerker bij een gemeente of een marketingmedewerker.

Nadere informatie

MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN

MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN MBO OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN Sport & Business Sport & Coaching Groningen 2016-17 JOHAN CRUYFF COLLEGE UNIVERSITY INSTITUTE Johan Cruijff Oprichter In mijn ervaring bezitten sporters een

Nadere informatie

mbo groene ruimte Laat jij Nederland genieten van groen?

mbo groene ruimte Laat jij Nederland genieten van groen? mbo groene ruimte 2016 2017 Laat jij Nederland genieten van groen? mbo groene ruimte Genieten van groen Ben je graag actief in de groene buitenruimte? In de zon, maar ook in weer en wind? Maak jij (vak)

Nadere informatie

14-15 THINK GLOBAL ACT LOCAL. MBOvt. versneld je MBO-diploma halen in het verkorte traject. florijn.nl

14-15 THINK GLOBAL ACT LOCAL. MBOvt. versneld je MBO-diploma halen in het verkorte traject. florijn.nl MBOvt versneld je MBO-diploma halen in het verkorte traject florijn.nl THINK GLOBAL ACT LOCAL 14-15 MBOvt versneld je MBO-diploma halen in het verkorte traject Het Florijn College biedt Middelbaar Beroepsonderwijs

Nadere informatie

Business College Notenboom & Business School Notenboom

Business College Notenboom & Business School Notenboom University of Applied Sciences Business College Notenboom & Business School Notenboom Ondernemend Inspirerend Ambitieus MBO 4 in 2 jaar HBO-Ad in 2 jaar HBo in 3 of 4 jaar Transparant Persoonlijk Notenboom

Nadere informatie

ik ga voor de School voor Economie en Ondernemen Academie voor Economie en Ondernemen

ik ga voor de School voor Economie en Ondernemen Academie voor Economie en Ondernemen ga jn mi n ka l wi t wa t wa en zi et g at we we La n ge ei ga voor de School voor Economie en Ondernemen Academie voor Economie en Ondernemen Een secretaresse voert natuurlijk heel ander werk uit dan

Nadere informatie

MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN

MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN Sport & Business Sport & Coaching Enschede 2017-2018 JOHAN CRUYFF COLLEGE ENSCHEDE Johan Cruijff Oprichter Johan Cruijff wist als geen ander dat sporters een

Nadere informatie

mbo dierverzorging Waak over het welzijn van dieren

mbo dierverzorging Waak over het welzijn van dieren mbo dierverzorging 2014 2015 Waak over het welzijn van dieren mbo dierverzorging Dieren verdienen jouw zorg Vind jij dieren al je hele leven geweldig? Dan is er goed nieuws! Met de opleiding Dierverzorging

Nadere informatie

_entreeopleiding egiocollegeopleidingen

_entreeopleiding egiocollegeopleidingen _entreeopleiding egiocollegeopleidingen Geen vmbo-diploma, toch naar het mbo? Entreeopleiding: een eenjarige mboopleiding op niveau 1 Jouw eerste stap op weg naar een startkwalificatie Er zijn vier richtingen:»

Nadere informatie

mbo bloem Geef jouw creatieve passie voor bloemen de ruimte

mbo bloem Geef jouw creatieve passie voor bloemen de ruimte mbo bloem 2016 2017 Geef jouw creatieve passie voor bloemen de ruimte mbo bloem Bloemenvak zoekt creatieve bloembinders Vind jij het ook leuk om bloemen te schikken tot een adembenemend tafereel? Dan ben

Nadere informatie

mbo toegepaste biologie

mbo toegepaste biologie mbo toegepaste biologie 2016 2017 Groei terwijl je leert over alles wat leeft mbo toegepaste biologie Je eerste keuze voor je tweede natuur Ben jij nieuwsgierig naar alles wat leeft en groeit? Ben je gebiologeerd

Nadere informatie

MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN

MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN Sport & Business Sport & Coaching Amsterdam 2018-2019 JOHAN CRUYFF COLLEGE AMSTERDAM Johan Cruijff Oprichter Johan Cruijff wist als geen ander dat sporters

Nadere informatie

ED 2-14. Secretariaat

ED 2-14. Secretariaat ED 2-14 etariaat Secretariaat Secretariaat Secretariaat Schooljaar 2013-2014 rlening Economie & Dienstverlening Organisatorische duizendpoten gezocht! ecretariaat Secretari Hou je van plannen, regelen

Nadere informatie

MBO Bonaire Zakelijke dienstverlening 2013/2014

MBO Bonaire Zakelijke dienstverlening 2013/2014 SGB MBO SECTOR ADMINISTRATIE KAYA KORONA 4 KRALENDIJK TEL. +599 717 8142 WWW.SGBONAIRE. COM create create your your future future @ MBO Bonaire Zakelijke dienstverlening MBO Bonaire 2013/2014 Sector zakelijke

Nadere informatie

Maintenance. De wereld van Proces & Interesse Ontdek de wereld van Proces & Maintenance Waarom Albeda College/Zadkine Techniek

Maintenance. De wereld van Proces & Interesse Ontdek de wereld van Proces & Maintenance Waarom Albeda College/Zadkine Techniek De wereld van Proces & Maintenance Interesse Ontdek de wereld van Proces & Maintenance Waarom Albeda College/Zadkine Techniek & Technologie? Ontdek welk niveau bij jou past Kom eens langs! Aanmeldprocedure

Nadere informatie

MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN

MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN MBO-OPLEIDINGEN VOOR TOPSPORTERS EN TALENTEN Sport & Business Sport & Coaching Groningen 2019-2020 JOHAN CRUYFF COLLEGE GRONINGEN Johan Cruijff Grondlegger Johan Cruijff wist als geen ander dat sporters

Nadere informatie

Welzijn. > gereformeerd mbo Zwolle 2016-2017. Ben jij: sociaal, zorgzaam en vol initiatief? Kom dan bij ons studeren!

Welzijn. > gereformeerd mbo Zwolle 2016-2017. Ben jij: sociaal, zorgzaam en vol initiatief? Kom dan bij ons studeren! > gereformeerd mbo Zwolle 2016-2017 Ben jij: sociaal, zorgzaam en vol initiatief? Kom dan bij ons studeren! Welzijn PEDAGOGISCH MEDEWERKER KINDEROPVANG > GESPECIALISEERD PEDAGOGISCH MEDEWERKER > ONDERWIJSASSISTENT

Nadere informatie

ED 5-14. Graafschap College JURIDISCHE DIENSTVERLENING. Opleidingen. Juridische dienstverlening

ED 5-14. Graafschap College JURIDISCHE DIENSTVERLENING. Opleidingen. Juridische dienstverlening JURIDISCHE DIENSTVERLENING ED 5-14 Graafschap College Opleidingen Juridische dienstverlening 2014-2015 Jouw advies helpt mensen verder Ben je hulpvaardig en kun je goed met mensen omgaan? Lijkt het je

Nadere informatie

mbo Outdoor Adventure

mbo Outdoor Adventure mbo Outdoor Adventure 2016 2017 Sportieve regelaar van plezier in t groen mbo Outdoor Adventure Jouw buitenkans op een buitenbaan Werk je graag buiten? In de zon, maar ook in weer en wind? Ligt jouw kracht

Nadere informatie

Elde College Sint-Michielsgestel

Elde College Sint-Michielsgestel Elde College Sint-Michielsgestel Elke Leerling Doet Ertoe Spreekt een kleine school je aan? Een school waar je iedereen snel leert kennen? Vind je het fijn om intensief contact te hebben met je mentor?

Nadere informatie

mbo paard Altijd de specialisatie die jóu past: Hoefsmid Paardenhouderij Paardensport Professioneel partner van paarden

mbo paard Altijd de specialisatie die jóu past: Hoefsmid Paardenhouderij Paardensport Professioneel partner van paarden mbo paard 2017 2018 Altijd de specialisatie die jóu past: Hoefsmid Paardenhouderij Paardensport Professioneel partner van paarden mbo paard Help zelf je toekomst in het zadel Zijn (wedstrijd)paarden je

Nadere informatie

> HELPENDE ZORG & WELZIJN > VERZORGENDE > MBO-VERPLEEGKUNDIGE

> HELPENDE ZORG & WELZIJN > VERZORGENDE > MBO-VERPLEEGKUNDIGE > gereformeerd mbo Zwolle 2015-2016 Heb jij: talent voor organiseren, een flexibele instelling en hart voor mensen? Kom dan bij ons studeren! Gezondheidszorg > HELPENDE ZORG & WELZIJN > VERZORGENDE > MBO-VERPLEEGKUNDIGE

Nadere informatie

mbo paard Altijd de specialisatie die jóu past: Hoefsmid Paardenhouderij Paardensport Professioneel partner van paarden

mbo paard Altijd de specialisatie die jóu past: Hoefsmid Paardenhouderij Paardensport Professioneel partner van paarden mbo paard 2016 2017 Altijd de specialisatie die jóu past: Hoefsmid Paardenhouderij Paardensport Professioneel partner van paarden mbo paard Help zelf je toekomst in het zadel Zijn (wedstrijd)paarden je

Nadere informatie

ENscHEDE. 15-21 uur. rocvantwente.nl/opendagen

ENscHEDE. 15-21 uur. rocvantwente.nl/opendagen welkom op DE open DaG locatie GrolscH veste ENscHEDE maandag 26 januari 2015 15-21 uur Bij het ROC van Twente ben je aan het juiste adres voor een beroepsopleiding. We helpen je graag bij het maken van

Nadere informatie

gebied? Ben je organiseren? jou!

gebied? Ben je organiseren? jou! RENSKE KIEST secretarieel Vind je het leuk om dienstverlenend bezig te zijn op secretarieel gebied? Ben je stressbestendig en veelzijdig en kun je werken in teamverband? Vind je het leuk om te organiseren?

Nadere informatie

De wereld van. IT & Online. Interesse Ontdek de wereld van IT & Online POWERED BY: Waarom Albeda College/Zadkine Techniek & Technologie?

De wereld van. IT & Online. Interesse Ontdek de wereld van IT & Online POWERED BY: Waarom Albeda College/Zadkine Techniek & Technologie? De wereld van IT & Online Interesse Ontdek de wereld van IT & Online Waarom Albeda College/Zadkine Techniek & Technologie? Ontdek welk niveau bij jou past Kom eens langs! Aanmeldprocedure Heb je vragen?

Nadere informatie

Verzorgende IG BOL DIT KUN JE DOEN NA JE STUDIE

Verzorgende IG BOL DIT KUN JE DOEN NA JE STUDIE nodig: Crebo Duur Niveau Leerweg Start Locatie(s) 25491 3 jaar Niveau 3 BeroepsOpleidende Leerweg (BOL) Augustus Kronenburgsingel, Arnhem DIT KUN JE DOEN NA JE STUDIE lbo-, vbo- of mavo-diploma vmbo KL,

Nadere informatie

mbo cultuurtechnisch loonwerk

mbo cultuurtechnisch loonwerk mbo cultuurtechnisch loonwerk 2017 2018 Bouw je carrière vanaf de grond op mbo cultuurtechnisch loonwerk Als je van grondig werk houdt Cumelabedrijven zijn belangrijke werkgevers op het platteland en in

Nadere informatie

Managementassistent/directiesecretaresse

Managementassistent/directiesecretaresse Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Managementassistent/directiesecretaresse Studierichting Secretarieel Locatie Venlo - Hagerhofweg Weert - Drakesteyn Niveau 4

Nadere informatie

IK GA VOOR MHBO AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR MHBO AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR MHBO AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL KEUZE UIT 5 MHBO-OPLEIDINGEN MHBO-opleidingen zijn opleidingstrajecten op maat. Hierbij doorloop je sneller een opleiding en kun je je diploma dus extra snel

Nadere informatie

Marketing en communicatie

Marketing en communicatie Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Medewerker marketing en communicatie Studierichting Marketing en communicatie Locatie Venlo - Hagerhofweg Venray - Henri Dunantstraat

Nadere informatie

DIT IS MBO. Korte uitleg voor ouders en verzorgers over middelbaar beroeps onderwijs

DIT IS MBO. Korte uitleg voor ouders en verzorgers over middelbaar beroeps onderwijs DIT IS MBO Korte uitleg voor ouders en verzorgers over middelbaar beroeps onderwijs Dit is mbo Je krijgt in dit document basisinformatie over: 4 verschillende niveaus Toelatingseisen 3 verschillende leerwegen

Nadere informatie

Medewerker evenementenorganisatie

Medewerker evenementenorganisatie Gilde Opleidingen Telefoon: (088) 468 2000 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Medewerker evenementenorganisatie Studierichting Marketing, communicatie en evenementen Locatie Venlo - Hagerhofweg Venray -

Nadere informatie

mbo dierverzorging Waak over het welzijn van dieren

mbo dierverzorging Waak over het welzijn van dieren mbo dierverzorging 2017 2018 Waak over het welzijn van dieren mbo dierverzorging Dieren verdienen jouw zorg Vind jij dieren al je hele leven geweldig? Dan is er goed nieuws! Met de opleiding Dierverzorging

Nadere informatie

Welzijn-breed (Begeleider Gehandicaptenzorg)

Welzijn-breed (Begeleider Gehandicaptenzorg) Crebo Duur Niveau Leerweg Start Locatie(s) 25475 3 jaar Niveau 3 BeroepsOpleidende Leerweg (BOL) Augustus Einsteinweg, Elst Onze opleidingen in Elst kenmerken zich door kleinschaligheid en persoonlijk

Nadere informatie

WELKOM OP HET GROENE LYCEUM!

WELKOM OP HET GROENE LYCEUM! De andere route naar het hbo! WELKOM OP HET GROENE LYCEUM! Binnenkort ga jij naar het voortgezet onderwijs. Een grote stap! Kun je goed leren, maar ben je ook praktisch ingesteld? Dan past het Groene Lyceum

Nadere informatie

Onderwijsassistent. Kenmerken. Werkzaamheden. Na deze opleiding:

Onderwijsassistent. Kenmerken. Werkzaamheden. Na deze opleiding: Onderwijsassistent Een leraar of lerares komt soms handen tekort in de klas. Als onderwijsassistent zorg je er samen met de leerkracht voor dat alle leerlingen de aandacht krijgen die ze verdienen. In

Nadere informatie

Economie. > gereformeerd mbo Zwolle 2015-2016. Ben jij ondernemend, commercieel of dienstverlenend? kom dan bij ons studeren

Economie. > gereformeerd mbo Zwolle 2015-2016. Ben jij ondernemend, commercieel of dienstverlenend? kom dan bij ons studeren > gereformeerd mbo Zwolle 2015-2016 Ben jij ondernemend, commercieel of dienstverlenend? kom dan bij ons studeren Economie > FINANCIËLE & SECRETARIELE BEROEPEN > HANDEL & COMMERCIE Economie Ons motto is

Nadere informatie

Opleidingen Publieke en particuliere veiligheid

Opleidingen Publieke en particuliere veiligheid PUBLIEKE EN PARTICULIERE VEILIGHEID ED 6-14 Opleidingen Publieke en particuliere veiligheid Graafschap College 2015-2016 Bewaak jij de veiligheid? Draag jij graag jouw steentje bij aan de veiligheid in

Nadere informatie

Sociaal-maatschappelijk dienstverlener

Sociaal-maatschappelijk dienstverlener Sociaal-maatschappelijk dienstverlener Als sociaal maatschappelijk begeleider bevorder je de zelfstandigheid van mensen die het moeilijk hebben in onze maatschappij. Dit doe je door ze advies en informatie

Nadere informatie

Groningen, Assen 2012-2013. Sport en Bewegen. www.alfa-college.nl

Groningen, Assen 2012-2013. Sport en Bewegen. www.alfa-college.nl 05 Groningen, Assen 2012-2013 Sport en Bewegen www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum voor Noord- en Oost-Nederland.

Nadere informatie

Je voelt je snel thuis op het Sondervick

Je voelt je snel thuis op het Sondervick Je voelt je snel thuis op het Sondervick ik op het Sondervick jij op het Sondervick wij op het Sondervick Voor de toekomstige brugklasser Het Sondervick College Welkom bij het Sondervick College! Misschien

Nadere informatie

ANUSCHKA T

ANUSCHKA T JUSTINE KIEST DANS Heb jij talent voor dans en zie jij een toekomst voor jezelf als professioneel danser? Wil je met dans je brood verdienen? Dan is het Albeda Dans College op zoek naar jou! JOEY ANUSCHKA

Nadere informatie

mbo teelt Een vruchtbaar vooruitzicht op werk

mbo teelt Een vruchtbaar vooruitzicht op werk mbo teelt 2015 2016 Een vruchtbaar vooruitzicht op werk mbo teelt Toonaangevend in Teelt Nederland. Teeltland. Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel wij in Nederland verbouwen op onze vruchtbare gronden.

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR WELZIJN MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR WELZIJN MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR WELZIJN MBOAMERSFOORT.NL JIJ ZIET WAT IEMAND NODIG HEEFT In de sector welzijn is veel werk! En het is ook mooi werk. Want je werk is heel belangrijk voor de mensen die jij helpt.

Nadere informatie

mbo veehouderij Altijd de specialisatie die jóu past: Varkens Melkvee Pluimvee Professioneel partner in de veehouderijsector

mbo veehouderij Altijd de specialisatie die jóu past: Varkens Melkvee Pluimvee Professioneel partner in de veehouderijsector mbo veehouderij 2016 2017 Altijd de specialisatie die jóu past: Varkens Melkvee Pluimvee Professioneel partner in de veehouderijsector mbo veehouderij Uitdaging voor doeners in de Veehouderij Nederland

Nadere informatie

Economie. > gereformeerd mbo Zwolle 2016-2017. Ben jij ondernemend, commercieel of dienstverlenend? kom dan bij ons studeren

Economie. > gereformeerd mbo Zwolle 2016-2017. Ben jij ondernemend, commercieel of dienstverlenend? kom dan bij ons studeren > gereformeerd mbo Zwolle 2016-2017 Ben jij ondernemend, commercieel of dienstverlenend? kom dan bij ons studeren Economie > FINANCIËLE & SECRETARIELE BEROEPEN > HANDEL & COMMERCIE Economie Inhoud 3 ALGEMEEN

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR VEILIGHEID MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR VEILIGHEID MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR VEILIGHEID MBOAMERSFOORT.NL JE HEBT EEN STERK KARAKTER JIJ HOUDT HET VEILIG Je voelt je goed. Je wil graag de samenleving veiliger maken. Geldt dit voor jou? Dan past een opleiding

Nadere informatie

Beslis zelf over je toekomst!

Beslis zelf over je toekomst! Beslis zelf over je toekomst! Is deze folder voor jou? Elk jaar komen vele jongeren van school met een havo, vwo of mbo niveau 2 diploma. Behoor jij bij deze groep? Dan is deze folder niet voor jou bestemd.

Nadere informatie

LEREN VOOR DE PRAKTIJK

LEREN VOOR DE PRAKTIJK LEREN VOOR DE PRAKTIJK Een nieuwe school, heel anders dan de basisschool. Veel verschillende docenten. Andere vakken. Krijg je al de kriebels in je buik? Niet nodig, hoor. Op Het Streek aan de Zandlaan

Nadere informatie

Sociaal agogisch werk

Sociaal agogisch werk #5 Sociaal agogisch werk Groningen, Hoogeveen, Hardenberg lzijnswerk! e Jij? In het w! nt groeien * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-235 825 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij

Nadere informatie

De ondernemende school van Rotterdam!

De ondernemende school van Rotterdam! Calvijn Business School Klantnaam Projectnaam Projectnummer Documentnaam Laatste correctie CALVIJN LOGO 15825 15825_Calvijn_logo_fc.eps 07-09-04 Gebruikte kleuren CYAAN PMS nummers C MAGENTA YELLOW BLACK

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Amsterdam 2016-17 JOHAN CRUYFF UNIVERSITY INSTITUTE COLLEGE Johan Cruijff Oprichter In mijn ervaring bezitten sporters

Nadere informatie

Secretarieel. Iets voor jou? Wat moet je kunnen? Venlo - Hagerhofweg Weert - Drakesteyn Niveau 3. na de zomervakantie.

Secretarieel. Iets voor jou? Wat moet je kunnen? Venlo - Hagerhofweg Weert - Drakesteyn Niveau 3. na de zomervakantie. Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Secretaresse Studierichting Secretarieel Locatie Venlo - Hagerhofweg Weert - Drakesteyn Niveau 3 Leerweg bol Sector Economie

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SPORTACADEMIE AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE SPORTACADEMIE AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE SPORTACADEMIE AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL JIJ KRIJGT IEDEREEN AAN HET SPORTEN Ben je sportief? En heb je een goede conditie? Maak van sport je werk! Je kunt bij allerlei verschillende bedrijven

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs.

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs. Proefhoofdstuk Gitaar Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000 +32 3 292 33 30 Maak

Nadere informatie

m e t B o u w t a l e n t k i e s j e v o o r e e n z e k e r e t o e k o m s t

m e t B o u w t a l e n t k i e s j e v o o r e e n z e k e r e t o e k o m s t m e t B o u w t a l e n t k i e s j e v o o r e e n z e k e r e t o e k o m s t In de bouwwereld is een toenemende vraag naar midden- en hoger kader personeel. Het gaat hierbij vooral om functies als uitvoerder,

Nadere informatie

Research. De wereld van Lab & Interesse Ontdek de wereld van Lab & Research Waarom Albeda College/Zadkine Techniek &

Research. De wereld van Lab & Interesse Ontdek de wereld van Lab & Research Waarom Albeda College/Zadkine Techniek & De wereld van Lab & Research Interesse Ontdek de wereld van Lab & Research Waarom Albeda College/Zadkine Techniek & Technologie? Ontdek welk niveau bij jou past Kom eens langs! Aanmeldprocedure Heb je

Nadere informatie

Vmbo. Elke Leerling Doet Ertoe

Vmbo. Elke Leerling Doet Ertoe Vmbo Elke Leerling Doet Ertoe Vind je het leuk om met je handen te werken? Op het vmbo is daar naast theorie- veel ruimte voor. De naam zegt het al: vmbo betekent voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs.

Nadere informatie

mbo styling & design Geef je carrière vorm

mbo styling & design Geef je carrière vorm mbo styling & design 2017 2018 Geef je carrière vorm mbo styling & design Ben jij in vorm? Jij bent één van die bijzondere mensen die overal een kans zien om het leven letterlijk mooier te maken. Voor

Nadere informatie

Welzijn Breed (Onderwijsassistent)

Welzijn Breed (Onderwijsassistent) Crebo Duur Niveau Leerweg Start Locatie(s) 25485 3 jaar Niveau 4 BeroepsOpleidende Leerweg (BOL) Augustus Auditorium, Elst Onze opleidingen in Elst kenmerken zich door kleinschaligheid en persoonlijk contact.

Nadere informatie

BASISGEGEVENS. Naam. Contactpersoon. Dr. E.W.M. Gielen. Portfoliomanager & Organisatieontwikkeling Adacademies. Functie

BASISGEGEVENS. Naam. Contactpersoon. Dr. E.W.M. Gielen. Portfoliomanager & Organisatieontwikkeling Adacademies. Functie 1 BASISGEGEVENS Soort aanvraag: Nieuwe opleiding De startdatum van de Ad opleiding is gepland per 1 september 2018. Hiermee is te verwachten dat deze nieuwe opleiding valt onder de nieuwe wetgeving rond

Nadere informatie

Een ondernemende school!

Een ondernemende school! Calvijn Business School Klantnaam Projectnaam Projectnummer Documentnaam Laatste correctie CALVIJN LOGO 15825 15825_Calvijn_logo_fc.eps 07-09-04 Gebruikte kleuren CYAAN PMS nummers C MAGENTA YELLOW BLACK

Nadere informatie

mbo styling & design Geef je carrière vorm

mbo styling & design Geef je carrière vorm mbo styling & design 2014 2015 Geef je carrière vorm mbo styling & design Ben jij in vorm? Jij bent één van die bijzondere mensen die overal een kans zien om het leven letterlijk mooier te maken. Voor

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL MET JOU LOOPT ALLES OP ROLLETJES Werken in een bedrijf is elke dag anders. Ben je liever eigen baas? Leer dan alles over zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

RSG WOLFSBOS. vwo, havo, vmbo, praktijkonderwijs

RSG WOLFSBOS. vwo, havo, vmbo, praktijkonderwijs RSG WOLFSBOS vwo, havo, vmbo, praktijkonderwijs WELKOM Daar sta je dan: op de drempel van de middelbare school. Een volgende stap in je leven. Een nieuwe school kiezen is niet gemakkelijk. Want waar kies

Nadere informatie

mbo cultuurtechnisch loonwerk Bouw je carrière vanaf de grond op

mbo cultuurtechnisch loonwerk Bouw je carrière vanaf de grond op mbo cultuurtechnisch loonwerk 2016 2017 Bouw je carrière vanaf de grond op mbo cultuurtechnisch loonwerk Als je van grondig werk houdt Cumelabedrijven zijn belangrijke werkgevers op het platteland en in

Nadere informatie

Welzijn-breed (Pedagogisch Werk Kinderopvang)

Welzijn-breed (Pedagogisch Werk Kinderopvang) Crebo Duur Niveau Leerweg Start Locatie(s) 25486 3 jaar Niveau 3 BeroepsOpleidende Leerweg (BOL) Augustus Einsteinweg, Elst verschillende gebieden te stimuleren. Ook draag je zorg voor een veilige, gezellige

Nadere informatie

LEREN VOOR DE PRAKTIJK

LEREN VOOR DE PRAKTIJK LEREN VOOR DE PRAKTIJK Een nieuwe school, heel anders dan de basisschool. Veel verschillende docenten. Andere vakken. Krijg je al de kriebels in je buik? Niet nodig, hoor. Op Het Streek aan de Zandlaan

Nadere informatie

Samenvatting aanvraag macrodoelmatigheidstoets associate degree-opleiding Officemanagement

Samenvatting aanvraag macrodoelmatigheidstoets associate degree-opleiding Officemanagement Samenvatting aanvraag macrodoelmatigheidstoets associate degree-opleiding Officemanagement Saxion. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

dienstverlenend zijn. Volop doorstroommogelijkheden

dienstverlenend zijn. Volop doorstroommogelijkheden SAMIRA KIEST ICT 1 ICT is continu in ontwikkeling. Vraagt om mensen die goed kunnen samenwerken En die dienstverlenend zijn. Volop doorstroommogelijkheden naar hbo. Veel banen. Nu en in de toekomst. 2

Nadere informatie

mbo natuur & leefomgeving

mbo natuur & leefomgeving mbo natuur & leefomgeving 2014 2015 Laat jij Nederland groen genieten? mbo natuur & leefomgeving Goed genieten van gastvrij groen Kijk op een mooie zomerdag om je heen en je ziet héél Nederland naar buiten

Nadere informatie

Groningen, Assen 05 2014-2015. Sport en Bewegen. www.alfa-college.nl

Groningen, Assen 05 2014-2015. Sport en Bewegen. www.alfa-college.nl Groningen, Assen 05 2014-2015 Sport en Bewegen www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum voor Noord- en Oost-Nederland.

Nadere informatie

Mobiliteit. De wereld van. Interesse Ontdek de wereld van Mobiliteit POWERED BY: Waarom Albeda College/Zadkine Techniek & Technologie?

Mobiliteit. De wereld van. Interesse Ontdek de wereld van Mobiliteit POWERED BY: Waarom Albeda College/Zadkine Techniek & Technologie? De wereld van Mobiliteit Interesse Ontdek de wereld van Mobiliteit Waarom Albeda College/Zadkine Techniek & Technologie? Ontdek welk niveau bij jou past Kom eens langs! Aanmeldprocedure Heb je vragen?

Nadere informatie

mbo toegepaste biologie

mbo toegepaste biologie mbo toegepaste biologie 2017 2018 Groei terwijl je leert over alles wat leeft mbo toegepaste biologie Je eerste keuze voor je tweede natuur Ben jij nieuwsgierig naar alles wat leeft en groeit? Ben je gebiologeerd

Nadere informatie

DE MBO-COLLEGES VAN ROC TER AA

DE MBO-COLLEGES VAN ROC TER AA 2 ONZE MBO-COLLEGES DE MBO-COLLEGES VAN ROC TER AA Je kunt bij ROC Ter AA een beroepsopleiding volgen bij zeven mbo-colleges. De opleidingen van een mbo-college horen allemaal bij een bepaald vakgebied.

Nadere informatie

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS

HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS HBO SPORTMARKETING VOOR TOPSPORTERS Leerroute van de opleiding Commerciële Economie Amsterdam 2016-17 JOHAN CRUYFF UNIVERSITY INSTITUTE COLLEGE Maak van je passie voor sport je beroep Open Dagen www.hva.nl/opendagen

Nadere informatie

HAAR- EN SCHOONHEIDSVERZORGING ECONOMIE & DIENSTVERLENING

HAAR- EN SCHOONHEIDSVERZORGING ECONOMIE & DIENSTVERLENING HAAR- EN SCHOONHEIDSVERZORGING ECONOMIE & DIENSTVERLENING Haarverzorging Schoonheidsverzorging 1 De weg naar su VAN EN VOOR HEEL DRENTHE Drenthe College is een regionaal opleidingen centrum, een school

Nadere informatie

Opleidingen. Graafschap College. Facilitaire dienstverlening FACILITAIRE DIENSTVERLENING ED 10-14

Opleidingen. Graafschap College. Facilitaire dienstverlening FACILITAIRE DIENSTVERLENING ED 10-14 FACILITAIRE DIENSTVERLENING Opleidingen ED 10-14 Facilitaire dienstverlening Graafschap College 2015-2016 Als je van organiseren en aanpakken houdt Houd je ervan om dingen te regelen en te organiseren?

Nadere informatie

secretaresse! niveau 3 en! management assistent niveau 4!

secretaresse! niveau 3 en! management assistent niveau 4! secretaresse niveau 3 en management assistent niveau 4 De mbo-opleiding secretaresse niveau 3 / management assistent niveau 4 is bedoeld voor secretaresses van KLM die geen mbo-diploma hebben. VAKMANSCHAP

Nadere informatie

Contact. particuliere hogeschool voor beroepsonderwijs. bezoekadres Handelskade 75. postadres Postbus 2119 7420 AC Deventer

Contact. particuliere hogeschool voor beroepsonderwijs. bezoekadres Handelskade 75. postadres Postbus 2119 7420 AC Deventer Contact bezoekadres Handelskade 75 postadres Postbus 2119 7420 AC Deventer telefoon 0570-60 30 83 fax 0570-60 37 05 e-mail info.next@saxion.nl particuliere hogeschool voor beroepsonderwijs Hbo Tweedegraadslerarenopleiding

Nadere informatie

BACHELOROPLEIDING DEELTIJD

BACHELOROPLEIDING DEELTIJD HBO-ICT INFORMATICA BACHELOROPLEIDING DEELTIJD 2015-2016 2014-2015 LEERROUTES: BUSINESS IT & MANAGEMENT, SOFTWARE ENGINEERING, SYSTEM AND NETWORK ENGINEERING CREATING TOMORROW HBO-ICT DE VIERJARIGE DEELTIJDOPLEIDING

Nadere informatie

Zorghulp Helpende zorg welzijn

Zorghulp Helpende zorg welzijn Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 01 2014-2015 Zorghulp Helpende zorg welzijn www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

mbo agrarisch loonwerk

mbo agrarisch loonwerk mbo agrarisch loonwerk 2016 2017 Bouw je carrière vanaf de grond op mbo agrarisch loonwerk Ga voor groots werk op Hollandse bodem Steeds meer agrarische bedrijven, zowel akkerbouwers als veehouders, maken

Nadere informatie

Toelatingsprocedure Schooljaar 2015-2016

Toelatingsprocedure Schooljaar 2015-2016 Toelatingsprocedure Schooljaar 2015-2016 Inleiding Beste student, Het toelatingsbeleid van Lentiz MBO Greenport is er op gericht je in de meest geschikte opleiding te plaatsen. Dat moet voor jou ook haalbaar

Nadere informatie

Begeleider gehandicaptenzorg BBL

Begeleider gehandicaptenzorg BBL Crebo Duur Niveau Leerweg 25475 3 jaar Niveau 3 BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL) Start Augustus Locatie(s) Kronenburgsingel, Arnhem DIT KUN JE DOEN NA JE STUDIE Je werkt met cliënten die door hun beperking

Nadere informatie

bewust Alternatieve Leerweg

bewust Alternatieve Leerweg bewust Alternatieve Leerweg leren werken in de echte wereld inleiding waar staat ambachts plein voor 3 Jonge mensen een vak leren zodat zij op eigen kracht werk vinden. Daar staat Ambachtsplein voor. We

Nadere informatie

MBO-Productonderzoeker

MBO-Productonderzoeker Groningen 23 2014-2015 Human Technology MBO-Productonderzoeker www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum voor Noord-

Nadere informatie

Rijn IJssel Theater. TOELATING Wettelijke toelatingseisen

Rijn IJssel Theater. TOELATING Wettelijke toelatingseisen diploma of bewijsstuk Crebo Duur Niveau Leerweg Start Locatie(s) 25472 3 jaar Niveau 4 BeroepsOpleidende Leerweg (BOL) Augustus Kazerneplein, Arnhem; Thorbeckestraat, Arnhem Een intakegesprek is altijd

Nadere informatie

MBO Bonaire. Hospitality. create your future @ Horeca of Leisure, iets voor jou? Sector hospitality. Opleidingen

MBO Bonaire. Hospitality. create your future @ Horeca of Leisure, iets voor jou? Sector hospitality. Opleidingen SGB MBO, SECTOR HOSPITALITY KAYA KORONA 4 KRALENDIJK TEL. +599 717 8142 WWW.SGBONAIRE. COM create your future @ Sector hospitality MBO Bonaire Hospitality Opleidingen (Zelfstandig werkend) Gastheer/gastvrouw,

Nadere informatie

RSG WOLFSBOS. vwo havo vmbo praktijkonderwijs WIJ ZIEN JOU

RSG WOLFSBOS. vwo havo vmbo praktijkonderwijs WIJ ZIEN JOU RSG WOLFSBOS vwo havo vmbo praktijkonderwijs WIJ WIJ De middelbare school, een volgende stap in je leven. Een nieuwe school kiezen is leuk. Maar waar kies je nu precies voor? Natuurlijk willen je ouders

Nadere informatie