Inleiding. Is het onderhoud verplicht? Mag ik ook voor een andere keuken kiezen dan die hier aangeboden wordt?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inleiding. Is het onderhoud verplicht? Mag ik ook voor een andere keuken kiezen dan die hier aangeboden wordt?"

Transcriptie

1 Een nieuwe keuken

2 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Is het onderhoud verplicht?... 3 Mag ik ook voor een andere keuken kiezen dan die hier aangeboden wordt?... 3 De procedure en voorwaarden... 4 Procedure... 4 Voorwaarden... 4 Huren of kopen?... 5 Als u opties heeft gekozen met een huurverhoging... 5 Als u opties heeft betaald zonder dat daar een huurverhoging tegenover staat Onderhoud... 5 Trouwe huurders hebben voordeel... 5 Frontkleuren... 6 Grepen... 7 Aanrechtbladen... 8 RVS Trend met diamantstructuur... 8 Duropal of Postforming werkbladen... 8 Kleuren Duropal... 9 Spoelbakken voor Duropal, Kwartztop en Bricore Nieuw: Kwartztop Nieuw: Bricore Inbouwapparatuur Overige opties... 14

3 Inleiding Uw woning komt in aanmerking voor vervanging van de keuken. In deze brochure kunt u lezen over de werkwijze en de mogelijkheden die wij u bieden. In beginsel vervangen wij uw keuken kosteloos. De nieuwe keuken is iets beter van kwaliteit dan de oude. In de meeste gevallen biedt de nieuwe keuken ook standaard iets meer kastruimte. Daarnaast bieden wij u, tegen meerprijs, allerlei opties aan. De keuken is een belangrijk onderdeel van de woning, dagelijks brengt u er veel tijd door. De keuken moet vooral praktisch zijn, maar ook mooi. Wij kunnen ons voorstellen dat u er wat voor over zou hebben om de keuken meer naar persoonlijke smaak in te richten. Zonder meerprijs kunt u daarom al kiezen voor tal van kleuren. U kunt de keuken echter uitbreiden tot een complete keuken met alle inbouwapparatuur, meerdere spoelbakken etc. Bij de opties kunt u in de meeste gevallen kiezen of u wilt huren of kopen. Als u kiest voor de huuroptie betaalt u een eigen bijdrage ineens en een geringe huurverhoging. De huuroptie is alleen mogelijk bij sobere uitbreidingen. Voor de details verwijzen wij u naar de optielijsten waar dit is aangegeven. Als u kiest voor opties investeert u in uw huis ten behoeve van uw eigen woongenot. De investering is daarmee nooit weggegooid. In deze brochure vindt u de algemene voorwaarden en mogelijkheden. De mogelijkheden voor uw specifieke woning vindt u in aparte brochures. Prijswijzigingen voorbehouden. Is het onderhoud verplicht? Wij bieden u het onderhoud aan, het is niet verplicht. Wilt u nu geen gebruik maken van het aanbod voor keuken en/of badkamer dan vult u het uitstelformulier in. U kunt dan in een later jaar alsnog meedoen met de mensen die in dat jaar aan de beurt zijn. U dient daar zelf in dat jaar om te verzoeken. Uitstel van de keuken kan u een beperkte huurverlaging opleveren als u al langer dan vijf jaar huurt. Vult u daarvoor het uitstelformulier in. Mag ik ook voor een andere keuken kiezen dan die hier aangeboden wordt? Ja, dat is mogelijk. U heeft de wettelijke mogelijkheid de woning aan te passen aan uw wensen of te verbeteren. U moet dat dan wel zelf (laten) doen en u bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Woont u zelf al langer dan vijf jaar in de woning en is de keuken ouder dan 20 jaar, dan kunt u in aanmerking komen voor de uitstelregeling, waar een kleine huurverlaging tegenover staat.

4 De procedure en voorwaarden Procedure Stap 0: U kiest of u op dit moment een nieuwe keuken wilt. Wilt u uitstel tot een volgend jaar van uw keuze vult u het uitstelformulier in. Wilt u zelf een nieuwe keuken door een ander bedrijf laten plaatsen dan vult u het geld-terugformulier in. Wilt u wel dit jaar door ons een nieuwe keuken laten plaatsen dan gaat u verder met stap 1. Stap 1: U kiest uw keuken uit de betreffende brochure. Als u dat wilt kunt u dat samen doen met één van onze medewerkers, die u hierbij kan helpen. De kleur-, en greepkeuzen kunt u aan de balie bekijken. Stap 2: In alle gevallen levert u 2 formulieren in; Het eerste formulier is het formulier van de keuken van uw keuze, het tweede formulier is het formulier "Opties in te vullen voor iedere keuken". Beide formulieren dienen volledig ingevuld en ondertekend te worden ingeleverd. Stap 3: U ontvangt van ons een planning wanneer wij globaal verwachten uw keuken te kunnen gaan plaatsen. Enkele weken voor de plaatsing krijgt u van ons de definitieve datum door. Stap 4: Op de definitieve datum kunt u ons vanaf 8.30 uur verwachten. Wij verwachten dat u de keuken geheel leeg hebt gehaald. De oude keuken zal worden gesloopt. Afhankelijk van de keuze die u gemaakt heeft kan de duur van het werk variëren van twee tot vier dagen. In die dagen kunt u de keuken niet, of niet volledig gebruiken. U ontvangt van ons een maaltijdbon voor het restaurant voor één dag (ca. één Sidhaschotel per persoon). Duurt het werk langer dan komt dat in de meeste gevallen door de extra opties die u gekozen heeft. U dient op deze extra dagen zelf een oplossing te verzorgen voor het niet beschikbaar zijn van de keuken. Stap 5: Uw keuken is gereed. Als u gekozen heeft voor extra opties ontvangt u de nota daarvoor achteraf. Een eventuele huurverhoging gaat in op de eerstvolgende maand. Voorwaarden Als u kiest voor het standaard onderhoud zijn er voor u geen kosten aan verbonden. Kiest u voor één of meerdere opties dan is dat wel het geval. U koopt onderdelen en betaalt ze volledig of u betaalt een bijdrage en een geringe huurverhoging. Voor sommige onderdelen kunt u kiezen voor de optie met huurverhoging, voor luxere onderdelen is de optie te kiezen voor huurverhoging niet mogelijk.

5 Huren of kopen? Sobere uitbreidingen van de keuken kunt u naar keuze huren of kopen. Hieronder vallen ook de inbouwkookplaat en de inbouwafzuigkap. Als u deze uitbreidingen huurt betaalt u naast de huurverhoging een beperkte eenmalige bijdrage. De bedragen zijn vermeld op de diverse optiebladen. Als u bereid bent onderdelen volledig zelf te betalen kunt u de keuken nog veel verder opwaarderen, tot en met luxe inbouwpparatuur en zeer veel kastruimte. U kunt echter juridisch gesproken geen eigenaar worden van de door u betaalde opties omdat deze vast zitten aan de woning. Dat "probleem" is echter pas aan de orde als u gaat verhuizen: Als u opties heeft gekozen met een huurverhoging In dat geval heeft u een investering gedaan voor uzelf. Zou u uw huur opzeggen dan kunt u geen aanspraak maken op deze zaken. Op zich zijn de eigen kosten relatief beperkt. Als u die voor uzelf uitsmeert over de jaren dat u er nog woont vallen ze in het niet vergeleken bij de andere woonlasten. En u krijgt voor een klein bedrag een heel wat leukere keuken! Als u opties heeft betaald zonder dat daar een huurverhoging tegenover staat. In dat geval zullen wij aan u overname gaan betalen; maar alleen voor die zaken waarbij bij aanschaf de optie tot huur openstond. Wij betalen u de helft van uw investering minus de afschrijving. De kasten worden in 15 jaar afgeschreven, apparatuur in 10 jaar. Onderhoud Aangezien de keukenkasten (en de inbouwkookplaat en -afzuigkap) onderdeel uitmaken van de woning zal Harmonisch Wonen altijd het onderhoud blijven uitvoeren. Vervanging zal voor u kosteloos geschieden op het gehuurde niveau of (als u geen huurverhoging heeft gekozen) het standaardniveau. Kleine reparaties komen in de meeste gevallen formeel voor uw rekening, maar als u een onderhoudsabonnement heeft kunt u ook daarvoor bij Harmonisch Wonen aankloppen. Trouwe huurders hebben voordeel Voor ieder geheel woonjaar in de huidige woning kunt u voor 5,- gratis uitzoeken uit de optielijst van de keukens. Deze korting is niet inwisselbaar voor geld en geldt alleen als uw keuken in het planjaar wordt vervangen. Wilt u geen nieuwe keuken dan kunt u huurverlaging krijgen, tenminste als u er al minstens vijf jaar woont.

6 Frontkleuren U kunt vrij en zonder meerprijs kiezen uit de keukendeurtjes op deze bladzijde. Het originele materiaal kunt u komen bekijken op het monsterbord in onze spreekkamer. Voor de kleuren van de deurtjes en lades is er vrije keuze uit de serie Claudia : Let op: afgedrukte kleuren wijken af van het originele materiaal. Op ons kantoor hebben wij originele kleurstalen. Voor definitieve keuze raden we u aan deze te bekijken.

7 Grepen Voor de handgrepen aan de deurtjes en lades is er vrije keuze: de meeste grepen zijn te zien op een monsterbord op het kantoor van Harmonisch Wonen tijdens de spreekuren.

8 Aanrechtbladen RVS Trend met diamantstructuur Dit is het standaardwerkblad wat zonder meerprijs wordt geleverd, inclusief de standaard turboplug (in onze prijslijsten grote zeefplug ), maar exclusief de afgebeelde kraan. Duropal of Postforming werkbladen Tegen meerprijs kan gekozen worden voor een werkblad uit deze categorie. Indien u kiest voor een doorlopend blad of hoekkeuken is dit het standaardwerkblad. soft 32mm multiplex Een werkblad van multiplex met daarop een harde toplaag van HPL (High Pressure Laminate). De toplaag is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan daardoor uitstekend worden afgestemd op de kleuren van de keuken. De multiplex werkbladen zijn voorzien van het FSCcertificaat. Kortom, een duurzaam en verantwoord werkblad met een prachtige uitstraling en prettig in het gebruik! Deze werkbladen zijn glad van oppervlak, niet poreus en aan de voorzijde voorzien van een waterkering (postforming). Ze zijn hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Plaats hete voorwerpen nooit op het werkblad. Gebruik bij snijden altijd een snijplank. Dagelijks afnemen met een vochtige doek en het werkblad blijft als nieuw. Hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met de gebruikelijke zachte, niet schurende, huishoudmiddelen.

9 Kleuren Duropal 1026 TC 5322 TR 6216 TC 6217 TC 6282 TC 6424 TC 7486 MP 7515 TC 7646 TC 7684 TC 7919 TC 7920 TC 8194 MP ST 6060 FG Let op: afgedrukte kleuren wijken af van het originele materiaal. Op ons kantoor hebben wij originele kleurstalen. Voor definitieve keuze raden we u aan deze te bekijken.

10 Spoelbakken voor Duropal, Kwartztop en Bricore De standaard spoelbak: Uit de optielijst: Anderhalve spoelbak Morena: Dubbele spoelbak L1835D40*: Vierkante spoelbak L18390:

11 Nieuw: Kwartztop Kwartztop is tegen meerprijs leverbaar. Het is een werkblad met zeer luxe uitstraling en is in elke keukenopstelling mogelijk. Let op: afgedrukte kleuren wijken af van het originele materiaal. Op ons kantoor hebben wij originele kleurstalen. Voor definitieve keuze raden we u aan deze te bekijken.

12 Nieuw: Bricore

13 Inbouwapparatuur Tegen meerprijs kan de volgende inbouwapparatuur worden geleverd:

14 Overige opties Deze opties zijn tegen meerprijs te verkrijgen; zie hiervoor de algemene optielijst in de aparte keukenbrochure van uw keuze. Verder zijn verkrijgbaar: Plintkleur: grijs of zwart (gratis vrije keus) Hogere of lagere werkhoogte (meerprijs) Doordraaiende scharnieren. Standaard gaan de kastjes zover open dat de deuren recht naar voren staan. Tegen meerprijs worden scharnieren geleverd waardoor de deurtjes helemaal kunnen doordraaien.

15

16

WIJZIGINGEN2017 NIEUW IN HET ASSORTIMENT, UITLOOPPROGRAMMA EN NALEVERPROGRAMMA

WIJZIGINGEN2017 NIEUW IN HET ASSORTIMENT, UITLOOPPROGRAMMA EN NALEVERPROGRAMMA WIJZIGINGEN2017 NIEUW IN HET ASSORTIMENT, UITLOOPPROGRAMMA EN NALEVERPROGRAMMA Wijzigingen in ons assortiment Wij willen u graag informeren over de wijzigingen die wij in 2017 zullen doorvoeren in ons

Nadere informatie

Keukenideeën KAAP HOORN

Keukenideeën KAAP HOORN Keukenideeën KAAP HOORN Specificaties Standaard fronten Het standaard front komt uit de collectie van Keller keukens. Dit front is opgebouwd uit een 3-laags spaanplaat van 18 mm dik voorzien van meleminehars

Nadere informatie

Ons projectassortiment

Ons projectassortiment Ons projectassortiment Inhoud Het projectassortiment blz. 3 Wendy blz. 6 Claudia blz. 8 Werkbladen blz. 25 Spoelbakken blz. 27 Grepen blz. 28 Techniek / Productinformatie blz. 30 Over Bribus blz. 32 Meer

Nadere informatie

KEUKENVERVANGING. 100% wonen

KEUKENVERVANGING. 100% wonen KEUKENVERVANGING 100% wonen Uw woning is niet alleen uw huis, maar ook uw thuis. Om prettig te kunnen wonen is regelmatig onderhoud aan uw woning en tijdige vervanging van voorzieningen noodzakelijk. SallandWonen

Nadere informatie

Veel [kook]plezier in uw nieuwe keuken

Veel [kook]plezier in uw nieuwe keuken Vidomes Delft Griegstraat 8 2625 AE Delft Postbus 32 2600 AA Delft Telefoon (015) 251 36 55 Fax (015) 261 33 82 info.delft@vidomes.nl Vidomes Zoetermeer Denemarkenlaan 75 2711 EN Zoetermeer Postbus 7055

Nadere informatie

Keuzeformulier UW GEGEVENS. Naam: Adres: Telefoonnummer: adres: Afleveradres/project: Huis- of bouwnummer: Opname/gesprek uitgevoerd door:

Keuzeformulier UW GEGEVENS. Naam: Adres: Telefoonnummer:  adres: Afleveradres/project: Huis- of bouwnummer: Opname/gesprek uitgevoerd door: Keuzeformulier UW GEGEVENS Naam: Adres: Postcode: Telefoonnummer: Plaats: Mobiel: E-mailadres: Afleveradres/project: Huis- of bouwnummer: Opname/gesprek uitgevoerd door: Handtekening: Datum: Handtekening

Nadere informatie

De huur opzeggen. Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com

De huur opzeggen. Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com De huur opzeggen Wat moet ik allemaal regelen? www.devooruitgang.com Als u van plan bent om de huur op te zeggen, komt er van alles op u af. Wat is de opzegtermijn? En hoe zit het met zelf aangebrachte

Nadere informatie

Keukensholland COMPLETE KEUKENS VANAF 3.298,-

Keukensholland COMPLETE KEUKENS VANAF 3.298,- Mensen gaan tegenwoordig veel bewuster om met hun dure euro s. Bewuster leven betekent slim met budget omgaan om zo toch van goede kwaliteit te genieten. Bij Keukensholland willen wij voor de bewuste consument

Nadere informatie

Opzeggen van de huur. Opzegtermijn. Erfgenamen

Opzeggen van de huur. Opzegtermijn. Erfgenamen Huurbeëindiging Waar moet de huurder aan denken bij het opzeggen van de huur. En hoe moet de woning opgeleverd worden? In deze brochure vindt u alle informatie hierover en doorlopen we de stappen die we

Nadere informatie

KEUZEFORMULIER. Uw gegevens WOONPALET. Naam: Adres: Telefoonnummer: adres: Afleveradres/project: Huis- of bouwnummer:

KEUZEFORMULIER. Uw gegevens WOONPALET. Naam: Adres: Telefoonnummer:  adres: Afleveradres/project: Huis- of bouwnummer: WOONPALET KEUZEFORMULIER Uw gegevens Naam: Adres: Postcode: Telefoonnummer: Plaats: Mobiel: E-mailadres: Afleveradres/project: Huis- of bouwnummer: Opname/gesprek uitgevoerd door: Handtekening: Datum:

Nadere informatie

KEUKENBROCHURE RIJNSTRAAT - FRANS HALSSTRAAT. De keuken die werkt.

KEUKENBROCHURE RIJNSTRAAT - FRANS HALSSTRAAT. De keuken die werkt. KEUKENBROCHURE RIJNSTRAAT - FRANS HALSSTRAAT De keuken die werkt. INHOUD Welkom 3 Keukenspecificatie 4 Basisopstelling modelwoning 5 Basisopstelling modelwoning spiegelbeeld 6 Kleuren keukenpanelen 7 Opties

Nadere informatie

Bwnr. 616, 617, 635. Een keuken in uw eigen stijl

Bwnr. 616, 617, 635. Een keuken in uw eigen stijl woningen Bwnr. 616, 617, 635 Een keuken in uw eigen stijl Deze comfort keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van de woning Model: Rome met geruisloos sluitende deuren en laden Kleur: Wit Greep:

Nadere informatie

Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Belangrijke Tips voor u uw keuken gaat renoveren!

Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Belangrijke Tips voor u uw keuken gaat renoveren! Ook uw keuken in één dag vernieuwd? 10 Belangrijke Tips voor u uw keuken gaat renoveren! TIP 1 Keukenfronten kunnen in vele modellen en kleuren geleverd worden Wilt u een klassieke of juist een strakke,

Nadere informatie

Nieuwbouw Lelie- en Irisstraat in Losser

Nieuwbouw Lelie- en Irisstraat in Losser Nieuwbouw Lelie- en Irisstraat in Losser Deze brochure is onder voorbehoud van druk- en/of tikfouten 2 Inhoud 1. Inleiding 2. Optiegesprek 4 3. Kostenloze keuzes 3.1 Keuken 5 3.2 Badkamer en toilet 8 4.

Nadere informatie

wijzigingen overleggen wij altijd met uw king tot de keuken. wilt u nog wat wijzigen!

wijzigingen overleggen wij altijd met uw king tot de keuken. wilt u nog wat wijzigen! Keukeninformatie... 2^1 kapwoningen Satink is geselecteerd als projectleverancier voor dit project Wijzigingsgesprek: na het inmeten van Deze brochure geeft u informatie over de De uitvoerbaarheid van

Nadere informatie

Bwnr: 1 t/m 8. keuken. Een in uw eigen stijl

Bwnr: 1 t/m 8. keuken. Een in uw eigen stijl Bwnr: 1 t/m 8 keuken Een in uw eigen stijl Deze keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van de woning Bouwnummers: 1 t/m 8 Model: Kleur: Greep: Corpus: Werkblad: Spoelbak: Kraan: Rome met geruisloos

Nadere informatie

Een keuken in uw eigen stijl

Een keuken in uw eigen stijl Een keuken in uw eigen stijl Basiskeuken Deze keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van uw woning merk: model: kleur: greep: corpus: werkblad: spoelbak: kraan: Type: 1, 2, 13 Rome met Blue Motion

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. BAANHOEK WEST 2^1 KAP WONINGEN SLIEDRECHT WOONCOMFORT

Nadere informatie

Keukeninformatie... Rijwoningen

Keukeninformatie... Rijwoningen Keukeninformatie... Rijwoningen Satink is geselecteerd als projectleverancier voor dit project Deze brochure geeft u informatie over de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking tot de keuken. Het aankopen

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. Parkeiland ZOETERMEER WOONCOMFORT OP HOOG NIVEAU BEGINT

Nadere informatie

De genoemde prijzen zijn inclusief 19% btw, aansluitingen van de apparatuur en montage. Hoekkeuken 7.250,-

De genoemde prijzen zijn inclusief 19% btw, aansluitingen van de apparatuur en montage. Hoekkeuken 7.250,- KEUKENAANBIEDING Speciaal voor u hebben wij een projectaanbieding laten maken voor de keuken via onze vaste partner Imabo Nobel te Haaksbergen. Hieronder geven wij u 4 suggesties in diverse prijsklassen.

Nadere informatie

Inspraakavond ZAV. Zutphen 09.12.2015 & Deventer 10.12.2015

Inspraakavond ZAV. Zutphen 09.12.2015 & Deventer 10.12.2015 Inspraakavond ZAV Zutphen 09.12.2015 & Deventer 10.12.2015 Agenda 1. Wat hebben we tot nu toe gedaan... 19.00 19.10 uur Marlies Mulder en wat gaat er nog gebeuren? 2. ZAV 19.10 20.15 uur Marije Smid uitleg

Nadere informatie

n Bijzonder... hoevelaken houten hoofddorp capelle a /d IJssel www.eigenhuiskeukens.nl

n Bijzonder... hoevelaken houten hoofddorp capelle a /d IJssel www.eigenhuiskeukens.nl n Bijzonder... n Bijzonder wonen...... vraagt om een bijzondere keuken. Een huis kopen is altijd bijzonder. Zeker als het een nieuwbouwproject betreft. Vaak heeft u niet veel meer dan tekeningen en schetsen

Nadere informatie

Type T1, V1, W1. Een keuken in uw eigen stijl

Type T1, V1, W1. Een keuken in uw eigen stijl Type T1, V1, W1 Een keuken in uw eigen stijl Basiskeuken Deze keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van uw woning merk: model: kleur: greep: corpus: werkblad: spoelbak: kraan: Valencia met Blue

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninformatie... Bouwnummer: 91 en 92 Eigenhuis Keukens is geselecteerd als projectleverancier voor dit project. Deze brochure geeft u informatie over de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking

Nadere informatie

Kluswijzer 5 Keukens. Aan welke eisen moet de verandering voldoen?

Kluswijzer 5 Keukens. Aan welke eisen moet de verandering voldoen? Kluswijzer 5 Keukens Een keuken naar uw eigen zin. Misschien een groter aanrechtblad met een extra spoelbak, ruimere keukenkasten of een echte droomkeuken. Dankzij de moderne zelfbouwkeukens is het allemaal

Nadere informatie

Huur opzeggen. Hoe gaat dat?

Huur opzeggen. Hoe gaat dat? Huur opzeggen. Hoe gaat dat? Huur opzeggen. Hoe gaat dat? Deze folder geeft informatie over hoe u uw huur kunt opzeggen. Wat komt daar allemaal bij kijken? Wanneer kunt u de huur opzeggen en hoe zit het

Nadere informatie

Afbeelding project. Een keuken in uw eigen stijl

Afbeelding project. Een keuken in uw eigen stijl Afbeelding project Een keuken in uw eigen stijl Basiskeuken Bwnr. 2, 3, 4 Bwnr. 1 Afbeelding basiskeuken Deze keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van uw woning Deze keuken wordt gebruiksklaar

Nadere informatie

De uitvoerbaarheid van evt. bouwkundige- en/of installatietechnische wijzigingen overleggen wij altijd met uw aannemer.

De uitvoerbaarheid van evt. bouwkundige- en/of installatietechnische wijzigingen overleggen wij altijd met uw aannemer. Keukeninformatie... 2^1 kapwoningen Satink is geselecteerd als projectleverancier voor dit project Deze brochure geeft u informatie over de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking tot de keuken. Het

Nadere informatie

uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging

uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging inhoud huurbeëindiging 3 Opzeggen van de huur 3 Bevestiging huuropzegging 4 Vertrekkersenquête 5 Wijzigingen van de woning 5 Regels voor schoon en leeg opleveren 5

Nadere informatie

thuis in... Eéngezinswoning

thuis in... Eéngezinswoning thuis in... Eéngezinswoning thuis in... Eéngezinswoning optie Hoek thuis in uw nieuwe woning... thuis in uw nieuwe keuken Een huis kopen is altijd bijzonder. Zeker als het een nieuwbouwproject betreft.

Nadere informatie

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER 1 Wanneer je uit de pas loopt, maak je het mooiste ritme. INK is een geregistreerd merk van Sanibell BV. www.inkbadkamermeubelen.nl Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en

Nadere informatie

Betaalbare designkeukens

Betaalbare designkeukens Betaalbare designkeukens Trendy keuken Het model dat alles slaat. Een trendy keuken 300 cm lang, half hoge kast met nis 88 cm koelkast daarboven een combinatie oven/magnetron en oven in één daarboven afgewerkt

Nadere informatie

wijzigingen overleggen wij altijd met uw king tot de keuken. wilt u nog wat wijzigen!

wijzigingen overleggen wij altijd met uw king tot de keuken. wilt u nog wat wijzigen! Keukeninformatie... Type Rijwoning Satink is geselecteerd als projectleverancier voor dit project Wijzigingsgesprek: na het inmeten van Deze brochure geeft u informatie over de De uitvoerbaarheid van evt.

Nadere informatie

Rijwoning Tussen fase 2 bwnr: 83 t/m 93, 96 t/m 104. Een keuken in uw eigen stijl

Rijwoning Tussen fase 2 bwnr: 83 t/m 93, 96 t/m 104. Een keuken in uw eigen stijl Rijwoning Tussen fase 2 bwnr: 83 t/m 93, 96 t/m 104 Een keuken in uw eigen stijl Deze comfort keuken is opgenomen in de vrij-op-naamprijs van de woning Rijwoning Tussen fase 2 bwnr: 83 t/m 93, 96 t/m 104

Nadere informatie

Een keuken in uw eigen stijl

Een keuken in uw eigen stijl Een keuken in uw eigen stijl Basiskeuken Bwnr 33 t/m 38, 60 t/m 65, 68 t/m 73 Deze keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van uw woning merk: model: kleur: greep: corpus: werkblad: spoelbak: kraan:

Nadere informatie

KEUKENKEUZE. Alle onderdelen voor een nieuwe keuken

KEUKENKEUZE. Alle onderdelen voor een nieuwe keuken KEUKENKEUZE Alle onderdelen voor een nieuwe keuken Kruis het hokje van uw keuze aan. Gedrukte kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. EEN NIEUWE KEUKEN U mag een nieuwe keuken samenstellen! In deze

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. ZONNESTEIN 64 VRIJSTAANDE WONINGEN AMSTELVEEN WOONCOMFORT

Nadere informatie

Q Keukeninformatie...

Q Keukeninformatie... Q Keukeninformatie... 5ZQF 7BMFSJBBO CPVXOVNNFS U N Eigenhuis Keukens is geselecteerd als projectleverancier voor dit project. Deze brochure geeft u informatie over de afspraken welke zijn gemaakt met

Nadere informatie

Tweekappers Bwnr. 649, 651, 652. Een keuken in uw eigen stijl

Tweekappers Bwnr. 649, 651, 652. Een keuken in uw eigen stijl Tweekappers Bwnr. 649, 651, 652 Een keuken in uw eigen stijl Deze comfort keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van de woning Model: Rome met geruisloos sluitende deuren en laden Kleur: Wit Greep:

Nadere informatie

Een keuken in uw eigen stijl

Een keuken in uw eigen stijl Een keuken in uw eigen stijl Basiskeuken Appartementen bwnr 1, 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23, 24 Deze keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van uw woning merk: model: kleur: greep: corpus:

Nadere informatie

Type A1, B1, C1, C2, D1, E1, F1, G1, G2, H1, H2, J1, K1, L1, L2, M1, M2, N1, N2, P1, P2, R1, R2, S1, S2. Een keuken in uw eigen stijl

Type A1, B1, C1, C2, D1, E1, F1, G1, G2, H1, H2, J1, K1, L1, L2, M1, M2, N1, N2, P1, P2, R1, R2, S1, S2. Een keuken in uw eigen stijl Type A1, B1, C1, C2, D1, E1, F1, G1, G2, H1, H2, J1, K1, L1, L2, M1, M2, N1, N2, P1, P2, R1, R2, S1, S2 Een keuken in uw eigen stijl Basiskeuken Type A1, C1, C2, D1, E1, F1, G1, G2, H1, H2, J1, M1, M2,

Nadere informatie

thuis in... Seniorenwoning

thuis in... Seniorenwoning thuis in... Seniorenwoning thuis in uw nieuwe woning... thuis in uw nieuwe keuken Een huis kopen is altijd bijzonder. Zeker als het een nieuwbouwproject betreft. Vaak heeft u niet veel meer dan tekeningen

Nadere informatie

Verbeter of verfraai. uw woning met -meters van de Veste. -meter. Verbeter mete. Beter per meter!

Verbeter of verfraai. uw woning met -meters van de Veste. -meter. Verbeter mete. Beter per meter! Verbeter of verfraai -meter uw woning met -meters van de Veste Vestestaat voor de r Verbeter mete Beter per meter! -meters voor een betere woning Woningstichting de Veste staat voor wonen naar wens in

Nadere informatie

-meter staat voor de Veste- Verbeter meter. Verbeter of verfraai uw woning met -meters van de Veste. Beter per meter!

-meter staat voor de Veste- Verbeter meter. Verbeter of verfraai uw woning met -meters van de Veste. Beter per meter! -meter staat voor de Veste- Verbeter meter Verbeter of verfraai uw woning met -meters van de Veste Beter per meter! -meters voor een betere woning Woningstichting de Veste staat voor wonen naar wens in

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninformatie... Eigenhuis Keukens is geselecteerd als projectleverancier voor dit project. Deze brochure geeft u informatie over de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking tot de keuken. Het

Nadere informatie

Nieuwe keuken? Zo werkt dat

Nieuwe keuken? Zo werkt dat Nieuwe keuken? Zo werkt dat Nieuwe keuken? Uw droomkeuken in een paar stappen Wilt u iets veranderen aan uw keuken? Of misschien een nieuwe keuken uitzoeken? In deze folder leest u over de mogelijkheden.

Nadere informatie

Showroom keuken, sanitair en tegelwerk voor project Parckzijde te Utrecht

Showroom keuken, sanitair en tegelwerk voor project Parckzijde te Utrecht Showroom keuken, sanitair en tegelwerk voor project Parckzijde te Utrecht 2 Inhoud Introductie 4 Uw badkamer 5 De kleuren 6 Uw keuken 9 De apparatuur 13 Showroom 19 3 Introductie Gefeliciteerd met uw nieuwe

Nadere informatie

goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen

goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen 1 Noordweg 2 Gerbrandylaan Legenda 1 6 eengezinswoningen koop 2 zorgwoningen Roggeveen 5 Wiardi Beckmanlaan 3 4 5 * 13 huurappartementen zorgwoningen

Nadere informatie

Bwnr 69, 75, 76, 79, 89, 90, 99, 104 t/m 108. Een keuken in uw eigen stijl

Bwnr 69, 75, 76, 79, 89, 90, 99, 104 t/m 108. Een keuken in uw eigen stijl Bwnr 69, 75, 76, 79, 89, 90, 99, 104 t/m 108 Een keuken in uw eigen stijl Basiskeuken Deze keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van uw woning merk: model: SC10 met geruisloos sluitende deuren en

Nadere informatie

Waterveld Fase D2 2-onder-1-kapwoningen

Waterveld Fase D2 2-onder-1-kapwoningen Waterveld Fase D2 2-onder-1-kapwoningen In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Voortman keukens is voor dit project geselecteerd

Nadere informatie

Vrijstaande woningen Type L. keuken. Een in uw eigen stijl

Vrijstaande woningen Type L. keuken. Een in uw eigen stijl Vrijstaande woningen Type L keuken Een in uw eigen stijl Deze topline keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van de woning Model: Valencia XG met geruisloos sluitende deuren en laden Kleur: Wit extragloss

Nadere informatie

Klussen in huis? Dat mag!

Klussen in huis? Dat mag! Klussen in huis? Dat mag! Waterweg Wonen verhuurt ruim 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens die goed en betaalbaar moeten

Nadere informatie

Een keuken in uw eigen stijl

Een keuken in uw eigen stijl Een keuken in uw eigen stijl Basiskeuken Deze keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van uw woning merk: model: kleur: greep: corpus: werkblad: spoelbak: kraan: Rome met Blue Motion geruisloos sluitende

Nadere informatie

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? U huurt een woning* bij Woonpalet en wil deze opzeggen. In deze brochure leest u wat daar bij komt kijken. Wij vertellen

Nadere informatie

voor Spiritprijzen e 2.669,- Spirit compact keuken Spiritkeukens vindt u bij:

voor Spiritprijzen e 2.669,- Spirit compact keuken Spiritkeukens vindt u bij: e 2.669,- Spirit compact keuken Starterskeuken, maar toch al compleet met alles wat een ieder nodig heeft in de meest gebruikte ruimte, de keuken. Maatvoering 270 cm lang, zoals afgebeeld voor e 3.099,-.

Nadere informatie

In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Het Eiland Elst In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Voortman keukens is voor dit project geselecteerd als keukenleverancier;

Nadere informatie

Een keuken in uw eigen stijl

Een keuken in uw eigen stijl Een keuken in uw eigen stijl Basiskeuken Bwnr 1 t/m 21, 25 t/m 32, 39, 44 t/m 51, 58, 59, 66, 67, 74, 75 Deze keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van uw woning merk: model: Rome met Blue Motion

Nadere informatie

ZELF KLUSSEN IN UW WONING

ZELF KLUSSEN IN UW WONING ZELF KLUSSEN IN UW WONING (zelf aanbrengen van veranderingen) WONINGBOUWVERENIGING ANNA PAULOWNA Woningbouwvereniging Anna Paulowna Aan de inhoud van deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Op

Nadere informatie

Betaalbare designkeukens

Betaalbare designkeukens Betaalbare designkeukens e 2.999,- Trendy keuken Een top model! Een trendy ontwerp van 300 cm lengte. Een halfhoge kast met een koelkast nis van 88 cm met daarboven een combimagnetron. De bovenzijde van

Nadere informatie

Mijn woning verbeteren? buitengewoon. Dat kan altijd!

Mijn woning verbeteren? buitengewoon. Dat kan altijd! Mijn woning verbeteren? buitengewoon Dat kan altijd! Inhoudsopgave Mijn woning verbeteren? Dat kan altijd! 3 Niet noodzakelijke aanpassingen 1. U brengt zelf verbeteringen aan 5...een vergoeding achteraf

Nadere informatie

Waterleiding De plek van warm- en koud-waterleidingen is bepaald bij de bouw en blijft in principe onveranderd, binnen de maat van de standaardkeuken.

Waterleiding De plek van warm- en koud-waterleidingen is bepaald bij de bouw en blijft in principe onveranderd, binnen de maat van de standaardkeuken. KEUKENRENOVATIE Keukenrenovatie Is uw keuken rond de 22 jaar en aan vervanging toe? Dan komt u in aanmerking voor een nieuwe keuken. Woningbouwvereniging Reeuwijk renoveert uitsluitend op verzoek. Hoe

Nadere informatie

Zelf Aangebrachte Voorzieningen

Zelf Aangebrachte Voorzieningen Zelf Aangebrachte Voorzieningen Spelregels bij het aanpassen van een woning van de Noordwijkse Woningstichting Versie 100913 Inhoud 1. Veranderingen in en rond een huurwoning...2 2. Roerende en onroerende

Nadere informatie

Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV)

Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) Wat zijn de spelregels? U wilt uw woning aanpassen: Wij steunen u in uw plannen! Een mooie nieuwe keuken is een grote wens van u. Of staat bovenaan uw verlanglijst

Nadere informatie

Schriftelijk opzeggen

Schriftelijk opzeggen De huur opzeggen Als u gaat verhuizen, moet u de huur opzeggen en de woning heel, schoon en leeg opleveren. Een nieuwe huurder komt uw huis misschien bekijken. En medewerkers van Trivire komen de woning

Nadere informatie

EXTRA INFORMATIE. 99 sociale huurappartementen. De Leijen Zuid Van Heukelomlaan 26 t/m 222 in Bilthoven.

EXTRA INFORMATIE. 99 sociale huurappartementen. De Leijen Zuid Van Heukelomlaan 26 t/m 222 in Bilthoven. EXTRA INFORMATIE 99 sociale huurappartementen De Leijen Zuid Van Heukelomlaan 26 t/m 222 in Bilthoven Inleiding Nu de bouw vordert, kunnen we verder ingaan op details. Zo kunt u in deze brochure lezen

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Trendy keuken Een eigentijds, trendy ontwerp van 300 cm lengte. De keuken heeft een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron.

Nadere informatie

Assenrade Hattem. Projectbrochure keuken, sanitair en tegels

Assenrade Hattem. Projectbrochure keuken, sanitair en tegels Assenrade Hattem Projectbrochure keuken, sanitair en tegels 2 Assenrade - Hattem 3 De keuken, badkamer en tegels maken het karakter van je nieuwe woning compleet Inhoudsopgave 4 Keuken Voor jouw woning

Nadere informatie

Aanpassingen met toestemming Wanneer wij spreken over zelf aangebrachte voorzieningen gaat dit voornamelijk over het aanpassen van onroerende zaken.

Aanpassingen met toestemming Wanneer wij spreken over zelf aangebrachte voorzieningen gaat dit voornamelijk over het aanpassen van onroerende zaken. Zelf klussen in huis Als huurder wilt u uw woning graag naar uw persoonlijke smaak en wensen inrichten. Iedereen woont natuurlijk graag in een woning waarin hij of zij zich thuis voelt. Daarom kan het

Nadere informatie

DE PERFECTE COMBINATIE VAN LIFESTYLE EN FUNCTIONALITEIT EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

DE PERFECTE COMBINATIE VAN LIFESTYLE EN FUNCTIONALITEIT EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. DE PERFECTE COMBINATIE VAN LIFESTYLE EN FUNCTIONALITEIT EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. OPTIMAAL GENIETEN BEGINT IN UW NIEUWE KEUKEN. WO O N CO M FO RT O P H O O G N I V E AU B EG I N

Nadere informatie

20 rijwoningen Op Dreef. Een keuken in uw eigen stijl

20 rijwoningen Op Dreef. Een keuken in uw eigen stijl 20 rijwoningen Op Dreef Een keuken in uw eigen stijl Basiskeuken Deze keuken is opgenomen in de vrij-op-naam-prijs van uw woning merk: model: kleur: greep: corpus: werkblad: spoelbak: kraan: Smart met

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen e 2.999,- Trendy keuken Een top model! Een trendy ontwerp van 300 cm lengte. Een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron.

Nadere informatie

Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken

Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken In dit project werken wij samen met: Afspraak maken? 023-55 55 400 Transparante offerte U ontvangt een offerte met een transparante prijs inclusief montage

Nadere informatie

Koopgarant Kopen met korting

Koopgarant Kopen met korting Koopgarant Kopen met korting KG201507 1 INHOUDSOPGAVE Een eigen huis... 3 Het woningaanbod van de Sleutels... 3 1. Een huis kopen... 3 De voordelen van kopen Als u een woning van de Sleutels koopt onder

Nadere informatie

Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken

Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken In dit project werken wij samen met: Afspraak maken? 030-63 50 063 Transparante offerte U ontvangt een offerte met een transparante prijs inclusief montage

Nadere informatie

Informatie over keuze opties keuken, badkamer en toilet en energiebesparende maatregelen

Informatie over keuze opties keuken, badkamer en toilet en energiebesparende maatregelen Groot onderhoud 53 woningen Generalenbuurt Eindhoven Informatie over keuze opties keuken, badkamer en toilet en energiebesparende maatregelen Generaal Dibbetslaan 98A, 98B, 100, 100A, 100B, 102, 102A,

Nadere informatie

als u gaat verhuizen wonen met karakter

als u gaat verhuizen wonen met karakter als u gaat verhuizen wonen met karakter wonen met karakter U heeft besloten uw woning te verlaten. In deze brochure leest u hoe u de huur van uw huidige woning op moet zeggen en wat er verder bij komt

Nadere informatie

PROJECT KEUKENS À LA KELLER BINNENRENOVATIE & MV RENOVATIE COMPLEX 1411 - PARKWIJK HYPERICUMSTRAAT E.O.

PROJECT KEUKENS À LA KELLER BINNENRENOVATIE & MV RENOVATIE COMPLEX 1411 - PARKWIJK HYPERICUMSTRAAT E.O. PROJECT KEUKENS À LA KELLER BINNENRENOVATIE & MV RENOVATIE COMPLEX 1411 - PARKWIJK HYPERICUMSTRAAT E.O. INHOUDSOPGAVE PROJECT KEUKENS À LA KELLER VOORWOORD pag. 3 KEUKENFRONTEN pag. 4 GREPEN pag. 6 WERKBLADEN

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... 4-kamerappartement verdiepingen Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking

Nadere informatie

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar!

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! eindejaarsshow bij boco keukens Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! woensdag 19 09.00-18.00 uur donderdag 20 09.00-18.00 uur vrijdag 21 09.00-20.00 uur zaterdag 22 09.00-16.00

Nadere informatie

Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken

Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken In dit project werken wij samen met: Afspraak maken? 030-63 50 063 Transparante offerte U ontvangt een offerte met een transparante prijs inclusief montage

Nadere informatie

Zelf uw woning veranderen. De spelregels

Zelf uw woning veranderen. De spelregels Zelf uw woning veranderen De spelregels U maakt van uw huis uw thuis. Alleen al door de inrichting die u kiest, brengt u een eigen sfeer in uw woning. Misschien wilt u een stap verder gaan en wilt u ook

Nadere informatie

Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken

Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken In dit project werken wij samen met: Afspraak maken? 033-45 60 555 Transparante offerte U ontvangt een offerte met een transparante prijs inclusief montage

Nadere informatie

Mijn Eigenhuis keuken

Mijn Eigenhuis keuken Mijn Eigenhuis keuken de Brinkhorst - Moordrecht Een keuken in je eigen stijl Gezellig thuis Gefeliciteerd met je nieuwe huis Onze adviseurs denken graag mee over de optimale invulling van je eigen keuken

Nadere informatie

Alles over zelf aangebrachte voorzieningen in uw woning

Alles over zelf aangebrachte voorzieningen in uw woning Alles over zelf aangebrachte voorzieningen in uw woning Uw woongenot goed geregeld Uw woongenot centraal Prettig wonen is een groot goed. Daarom staat Woonzorg Nederland positief ten opzichte van uw wensen

Nadere informatie

1.750,- Deze keuken in uw nieuwe woning? Profiteer van het inkoopvoordeel van De Key! De Key prijs Inclusief plaatsen. INKOOPVOORDEEL DE Key!

1.750,- Deze keuken in uw nieuwe woning? Profiteer van het inkoopvoordeel van De Key! De Key prijs Inclusief plaatsen. INKOOPVOORDEEL DE Key! Deze keuken in uw nieuwe woning? Profiteer van het inkoopvoordeel van Vraag de makelaar naar de voorwaarden De Key prijs Inclusief plaatsen 1.750,- Opstelling 1: Keukentype Atlas Deze Atlas Keuken is uitgevoerd

Nadere informatie

Mijn woning verbeteren? Dat kan altijd!

Mijn woning verbeteren? Dat kan altijd! Mijn woning verbeteren? Dat kan altijd! U wilt graag uw woning aanpassen aan uw eigen wensen. Prima, dat is zeker mogelijk. Iedereen wil immers graag wonen in een huis dat naar zijn zin is. Wij helpen

Nadere informatie

Mijn Eigenhuis keuken

Mijn Eigenhuis keuken Mijn Eigenhuis keuken de Brinkhorst - Moordrecht Een keuken in je eigen stijl Gezellig thuis Gefeliciteerd met je nieuwe huis Onze adviseurs denken graag mee over de optimale invulling van je eigen keuken

Nadere informatie

Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken

Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken In dit project werken wij samen met: Afspraak maken? 033-45 60 555 Transparante offerte U ontvangt een offerte met een transparante prijs inclusief montage

Nadere informatie

uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging

uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging inhoud huurbeëindiging 3 Opzeggen van de huur 3 Bevestiging huuropzegging 4 Vertrekkersenquête 5 Wijzigingen van de woning 5 Regels voor schoon en leeg opleveren 5

Nadere informatie

Zelf klussen in huis, ZELF KLUSSEN IN HUIS

Zelf klussen in huis, ZELF KLUSSEN IN HUIS ZELF KLUSSEN IN HUIS Zelf klussen in huis Als huurder wilt u uw woning graag naar uw persoonlijke smaak en wensen inrichten. Iedereen woont graag in een woning waarin hij of zij zich thuis voelt. Daarom

Nadere informatie

het bildt ferwerderadiel menaldumadeel franekeradeel ZELF AAN DE SLAG Pas uw woning aan naar uw eigen wensen. Huur- en koopwoningen tussen Wad & Stad

het bildt ferwerderadiel menaldumadeel franekeradeel ZELF AAN DE SLAG Pas uw woning aan naar uw eigen wensen. Huur- en koopwoningen tussen Wad & Stad het bildt ferwerderadiel menaldumadeel franekeradeel ZELF AAN DE SLAG Pas uw woning aan naar uw eigen wensen. Huur- en koopwoningen tussen Wad & Stad ZELF AAN DE SLAG U moet zich als huurder thuis voelen

Nadere informatie

Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken

Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken Bijzonder wonen vraagt om een bijzondere keuken Afspraak maken? 023-555 54 00 Transparante offerte U ontvangt een offerte met een transparante prijs inclusief montage en de mogelijkheid gelijk een indicatie

Nadere informatie

Onze showroom. keukens sanitair tegels accessoires

Onze showroom. keukens sanitair tegels accessoires Onze showroom keukens sanitair tegels accessoires Van goede en mooie spullen hebt u dagelijks plezier. Daarom kunt u met ons hoogwaardige assortiment een keuken, badkamer en toilet naar eigen wens creëren.

Nadere informatie

2^1 kapwoning / BLOK S - T - U

2^1 kapwoning / BLOK S - T - U 2^1 kapwoning / BLOK S - T - U Voortman Keukens, dé keukenleverancier van Soetegaerde (fase 1) Woenderskamp. - Woningtype: 2^1 kapwoning - www.voortmankeukens.nl Soetegaerde (fase 1) Woenderskamp In deze

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

verhuizen informatie & tips

verhuizen informatie & tips verhuizen informatie & tips VERHUIZEN - informatie en tips U gaat een andere woning betrekken. Veel te doen en veel te regelen, ook tussen u en Woningbouwvereniging Reeuwijk. Om dit goed te laten verlopen

Nadere informatie